PDA

Pogledaj cijelu verziju : The Witcher

Stranica : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Hidraulicar Kreso
16-04-2008, 19:23
A-ha, sry krivo sam ti rekao. On ti je na međuulazu, preko puta mlina.

ok, probat ću potražiti, pa ako nađem ok, a ako ne, opet ću ovdje pisati. Inače hvala na pomoći :bravo: :D

Rang€r
16-04-2008, 20:03
zanimljivo ja uopce nisam imo nikakvog lika koji mi je trebo dat informacije ili quest da pobijem duhove u dikeu... fenomenalno :)

Snake
20-04-2008, 12:12
odgođen enhanced patch... okrutne li sudbine. baš sam odbrojavao dane do izlaska. :thumbs1:

MTF*
20-04-2008, 12:51
zna li se na koje vrijeme je odgodjen?

Snake
20-04-2008, 14:39
trebali bi reći točan datum ovih dana

Bishop_45_(2)
23-04-2008, 22:33
devovi bas vole: "Abso-fucking-lutely" ubacivati u razgovore.
Carska igra, ima dovoljno nasilja i psovke su mi lijep dodatak stilu igre; questova ima dovoljno da sam se pogubio u njima (:D love it) i prica mi se svidja, zasada. Alkemija je vrijedna spomena, jako dobar dio igre, nekuzim sto je toliki problem uziviti se u tu alkemiju, bah nisu geekovi sto su nekad bili.

Sad nek mi netko kaze kako je ovo uspjelo na police doucana, pa ovo bi cak nazvao abso-fucking-lutely dobrom igrom.

D4MB4
24-04-2008, 07:41
jel zna netko u chapter2 gdje naci onaj dogs lard ili šta već treba mi 6 komada i one allghoule?i kak dobit pristup u cemetery

Gwin
24-04-2008, 08:11
dogs lard.. ulaziš u kuće i prekapaš po ormarima..jednostavnija i brža opcije je da ubijaš pse po gradu :D
alghoulove moraš ić tražit u močvaru

D4MB4
24-04-2008, 09:32
e hvala puno za lardove :thumbs2: de molim te jel znaš sam detaljnije gdje se nalazi ti allghouli tražio sam po cijeloj močvari ali ništ sam naletim na svakakve drownere,wywerne,wolf,cvijeće neko i to je to :cry: all nema allghoulla

mravojed20
24-04-2008, 10:16
Pod rizikom da ispadnem konj, da nije gwin možda mislio reć: Al/ali ghoulove moraš ić tražit po močvarama? :D

Gwin
24-04-2008, 10:47
ne...
ghoul je jedno
alghoul je drugo

ako me sjećanje ne vara, moraš otić u močvaru, prema wizard toweru..gore-lijevo od centra mape..
a za uć u cemetary moraš dobit dozvolu od onog debelog zapovjednika zatvora.. u groblju ima alghoulova po noći. i isključivo po noći..

mravojed20
24-04-2008, 11:14
Bokte ja to nisam ni znao :D A dobro do početka drugog chaptera sam tek stigao i stao dok ne izađe Enhanced patch.

Rang€r
24-04-2008, 12:47
u drugom chapteru u mocvari su ghoulovi, a u trecem su alghoulovi...

takoder svake noci volim posjetit groblje i cryptu :)) prejako kako su groblje dobro napravli... ko i ostatak igre :)

D4MB4
24-04-2008, 13:25
thx pronašo :thumbs2:

Outmind
24-04-2008, 17:18
Kaj se pseće masti tiče, siguran način da ju dobiješ je ubijat cucke po ulicama vizime noću...

MTF*
24-04-2008, 17:45
evo ja sam u chapter 3.
moguci spoiler!
sprijecio pljacku banke od scoia tela i pridruzio se orderu. eh sad se ja trebam nac s onim likom iz ordera da bi popiricao u vezi luuvardena, zna netko di je? nisam ga naso ni u templar ni trade quarter...

Rang€r
25-04-2008, 13:03
evo ja sam u chapter 3.
moguci spoiler!
sprijecio pljacku banke od scoia tela i pridruzio se orderu. eh sad se ja trebam nac s onim likom iz ordera da bi popiricao u vezi luuvardena, zna netko di je? nisam ga naso ni u templar ni trade quarter...

hmmm mislim da ti sad to ovisi od izbora sta si prije radio, ja sam bio za scoia'tel i on bi mi bio oko podneva ispred onog garissona u temple quarteru...

ScorpiuS
25-04-2008, 19:18
Ja sam je prosao vec i bio sam dosta nabrijan na nju prije nego sto je izasla i mislio sam da je igra odlicna dok sam je igrao ali mi je dojadila odamh nakon sto sam dosao do 4 chaptera, i nisam imao zelju da je preden opeta pa mi se igra i ne cini bas nesto.

CHOLIK
25-04-2008, 19:21
Ma igra je famozna,priča je zakon,lik je ludilo,jedino malo borba sucksa,ali ipak je zakon.

Rang€r
25-04-2008, 21:41
lol borba je odlicna, jedino mi sad borba u ACu i Witcheru valja :)

Bishop_45_(2)
25-04-2008, 21:42
Pa koji nam je uopce zasao dobar RPG od 2k4, jedino sada Witcher.

I glavni lik je jedan od rijetkih koji mi se stvarno svidjaju...

Rang€r
25-04-2008, 22:06
iako nije RPG, Altair mi je rame uz rame sa Geraltom i likovima iz LotR-a...

al Geralt stvarno, svaka cast onom liku koji napiso tako šta, te ovim likovima koji su ga tak super vizualizirali....

W3DR4N
26-04-2008, 13:18
Altair karizmom i osobnošću Geraltu može biti samo gimp. ^^

Gwin
26-04-2008, 13:34
onaj tren kad altair na rečenicu "onaj tko ubije cockatrice će dobit slobodu" odgovori sa "What! No half-kingdom and the princess hand?!" dok sarkazam curi iz ekrana ću ga smatrat sličnim geraltu. do onda je on samo glupi assassin koji vježba parkour..

ScorpiuS
26-04-2008, 14:35
Nitko nije rekao da je Altair sličan Geraldu nego samo da su jednako dobri i ja Geralta nisam smatrao uopće pohlepnim barem ne koliko si ga ti opisao.

Rang€r
26-04-2008, 14:42
geralt i altair uopce nisu slicni ko sto je scorpius reko, al obadva mi ownaju, altair malo prica al kad proprica :)) najjace mi kad kaze "speak to me or speak to God :pray: " a jbg sad nije smijo pricat kad ga Al-Mualim jebo u mozak zbog sranja sta je napravio pod jeruzalemom, al u drugom djelu ce biti hmm malo interaktivniji :)

al jbg sad vec offtopic idemo :)

Geralt moze bit i gad a moze biti i good-guy ovisi o odabiru, tak da bi se jedino mogo uspoređivat s onim iz knjige...

Gwin
26-04-2008, 16:10
Nitko nije rekao da je Altair sličan Geraldu nego samo da su jednako dobri i ja Geralta nisam smatrao uopće pohlepnim barem ne koliko si ga ti opisao.
daj malo razmisli prije nego valjaš gluposti..

di sam ja rekao da je pohlepan?? na stranu činjenica da witcheri ništa ne rade besplatno nego uvijek traže plaću

govorio sam o sceni u kojoj geralt pokazuje dozu cinizma i sarkazma koju altair nema u cijeloj igri..

Rang€r
26-04-2008, 18:02
daj malo razmisli prije nego valjaš gluposti..

di sam ja rekao da je pohlepan?? na stranu činjenica da witcheri ništa ne rade besplatno nego uvijek traže plaću

govorio sam o sceni u kojoj geralt pokazuje dozu cinizma i sarkazma koju altair nema u cijeloj igri..

ima ima...

Bishop_45_(2)
26-04-2008, 18:24
Assasins Creed, kao takva igra kakva je, uopce ne zahtijeva ozbiljniju karakterizaciju glavnog lika. U Witcheru je to od iznimne vaznosti, jer ti interakcija s likovima cini polovicu igre, kao i u svakom RPG-u (i pod interakcijom ne mislim zabadanje noza u vrat). Nema smisla usporedjivati ta dva lika. Afinitet prema pojedinom liku je subjektivan, oko toga se nema smisla prejebavati.

Vam se dogadjala Buba da zapnete u drvu ili rubu kuce dok se borite s nekime. Vec mi je treci put da loadam pol ure star save zbog ovog zapinjanja... Osim toga jedina druga buba na koju sam naletio jesu sporedni questovi koje sam rijesio prije no sto sam ih dobio, pa mi sad stoje otvoreni i nerijeseni, slicna stvar sa knjigama o tornju, slucajno sam pronasao jos jednu kopiju Ain Sophur Aur i ona ostaje u inventoriju, nikome ne smeta, no ljepse bi bilo kada bi ju mogao prodati :D .

ScorpiuS
26-04-2008, 21:19
Ma di si naša tu kopiju da mi je znat. A što se zapinjanja tiče meni nikad nije ostao nogom u kući ili tako nešto.

Bishop_45_(2)
26-04-2008, 21:51
spoiler
drugu sam kopiju nasao u kuci onog starca hanibala u macvari
/spoiler

a to zapinjanje mi se dogodi kada me opale dok izvlacim oruzje, model uleti u zid ili drvo i geralt samo mashe rukama kao i kada strejfa sa izvucenim oruzjem. my luck eh? :P

ScorpiuS
26-04-2008, 22:01
Ej hvala na lokaciji.
Usput kako se možeš neprestan zabivat u zid 30 minuta?

Bishop_45_(2)
26-04-2008, 22:19
hehe, i sad kad sav sretan otrcis tamo i skolje te echinopsae ili kako se vec zove ona biljka... :P

Rang€r
26-04-2008, 22:24
echinopsae je slaba al cococadium me ownala u pojam nekih 25 puta...

Bishop_45_(2)
27-04-2008, 01:09
Da, da, cococadium , pomjesao sam ih; sredio sam ju pomoću vode... ? ; ona obnavlja endurance, dosao bih joj blizu, zdero ju vatrom, otrco van dometa popio malo vode, ubio obliznjeg drownera pa u jos jedan fire run, nakon par puta je pala.

Moram primjetiti prekewl killove na npc-ovima koji su stunned.... arad sign (onaj prvi) spasava zivot :D

ScorpiuS
27-04-2008, 06:14
Ako se dobro sjećam cocoadium je ona biljka a ti jeda na jedan protiv te biljke nije nešti ima jedna pećina ispred ulaza u grad gdje ih ima 8 ja mislim.

Gwin
27-04-2008, 11:39
nije ista biljka.. ona u pećini pred ulazom u grad je kikiriki...

Rang€r
27-04-2008, 11:45
:rotfl: kikiriki... ma kak mi je ova coca popila žifce i ona na raskrižju kod brickmakera i ona na ulazu u pećinu gdje su vukovi... izađem iz pećine pada kiša ne vidim dalje od 5 m i još šteka ono coca, hrpa drownera i bloedzuigera...

_Cox
27-04-2008, 16:59
Znal i netko u cemu je ovdje problem, upalim igru, dode tu i nemogu nista.

http://i226.photobucket.com/albums/dd11 ... itcher.jpg (http://i226.photobucket.com/albums/dd113/_Cox/witcher.jpg)

ScorpiuS
27-04-2008, 18:28
Čini mise da ti je ili oštećen DVD ili ogromna greška u instalaciji, probaj reinstalirat.

Windwalker
27-04-2008, 18:39
Stalno čitam vaše komentare, pa mi se opet igra ova odlična igra (a i dosadio mi GW).
Ali pričekat ću taj novi edition, a onda opet uživancija.

Hrvoje
27-04-2008, 20:21
jedino u toj igri mi se ne sviđa inventor nije klasičan( TES,diablo,TitanQuest ,....) :cry:

Rang€r
28-04-2008, 08:39
ma inventar mi owna, jer sve šta možeš pokupit su neke sitnice, a ne da nosiš 16 sjekira od 3 m, još 20 takih mačeva etc.... da baš se i meni sad igra, al tamo gdje sam stao i onda bi opet počeo :)

isse sad sam se sjetio da ću ubit brata ak je obriso instalacijski file igre :twisted:

Gwin
28-04-2008, 09:39
isse sad sam se sjetio da ću ubit brata ak je obriso instalacijski file igre :twisted:
ali to tebe naravno ne brine jer imaš originalni dvd a ne piratsku verziju igre.. jelda????

Rang€r
28-04-2008, 09:58
ali to tebe naravno ne brine jer imaš originalni dvd a ne piratsku verziju igre.. jelda????

bacio mi je dvd u vatru, al srecom sam prebacio instalacijski file na komp :)

Outmind
28-04-2008, 12:35
Možda će vam se ovo činiti čudnim, ali meni je inv konstantno bio pre mali, tj stalno je bio krcat reagentima i alkoholima, mastima i meteorima i kaj ja znam čime još ne...

D4MB4
28-04-2008, 12:36
Evo ja sam prešo baš danas,igra mi je fenomenalna spada mi u najdraže,priča,grafika,animacije nisam uživao dugo ovak u rpg sve 5 sam jedna stvar mi se nije svidjela to je zadnji boss grand master nekakko je prelagan jedan 5 hit combo zaredom i umro je :o to mi je bilo glupo sam.meni je invetorij super napravljen onak sve možeš pokupit a to što nemožeš oružja kupit i trpat u inv to mi je realno ovdje kad pokupiš neko oružje vidiš ga gdje ti šta stoji :D The Witcher :pray: :pray: ,nadam se da će jednog dana napravit nastavak

Windwalker
28-04-2008, 13:34
[quote="Rang€r":2bnk9cab]isse sad sam se sjetio da ću ubit brata ak je obriso instalacijski file igre :twisted:

bacio mi je dvd u vatru, al srecom sam prebacio instalacijski file na komp :)[/quote:2bnk9cab]

Žao mi te je. Ja bi takvog brata bacio u vatru.

Rang€r
28-04-2008, 19:35
ma ne smijem :(
al evo za godinu dana mi to napravi i bit će mrtav majke mi :)
imam i neke razloge za to :)
al nije to sve... čak mi je i spalio papirić na kojem je bio cod2 origigi cd-key -.-'
a drugi brat je opet spušio dost igrara kao hmm starcraft, diablo 2, BfME 2...

Hrvoje
02-05-2008, 14:09
Kaj vi mislite ljudi ali po mojem mišljenju igra ima malo prečesta i preduga učitavanja.
To je po mojemu malo veća mana igre :thumbs1: a sve ostalo je ok :bravo:

Gwin
02-05-2008, 14:27
prečesta?? pa i ne pretjerano..
preduga? da, ali novi patch to rješava

03-05-2008, 19:00
Kupio igru ali žali Bože novaca.Em mi igra ne radi kako bi trebala (lagg) em mi nije ništa posebno.Dapače malo dosadna.

Rang€r
03-05-2008, 19:35
ček šteka ti na takoj konfi?

lol ja imam istu grafičku, 1 gb ram i amd athlon 64 3ghz, pa mi sve na highest bez problema leti...
a to što ti se nesviđa igraj još malo pa reci :)

03-05-2008, 19:45
da legga mi dosta... :( a kad je tako bolje da ne igram igru...

mravojed20
03-05-2008, 20:15
Jesi isključio 4xAA i 16xAF u opcijama?igra automatski stavi te postavke čim se pokrene prvi put.

03-05-2008, 21:24
ma već mi legga na 2xaa i 2xaf...onak sve je usporeno...možda je do mene...moram mjenjat winse...ali svejedno mi se igra baš i nije svidjela...

Outmind
03-05-2008, 21:54
Kad prođe chapter 1 postaje mnogo zaimljivije...

Gothmog
03-05-2008, 23:07
Upravo tako...ne bacaj igru,nakon pet minuta igre...

bezimeni
04-05-2008, 18:24
A ukusi su različiti.Ni mene se igra nije dojmila.Igra je kvalitetna i to se vidi ali MENI je prebrzo dosadila.Nalazim se u onoj močvari na chepteru 2 i tu mi stoji nekih tjedan dana bez da dobijem želju za nastavkom igre.Jednostavno mi se neda i radije igram STALKER-a po 3. puta.

Windwalker
04-05-2008, 18:46
A ukusi su različiti.Ni mene se igra nije dojmila.Igra je kvalitetna i to se vidi ali MENI je prebrzo dosadila.Nalazim se u onoj močvari na chepteru 2 i tu mi stoji nekih tjedan dana bez da dobijem želju za nastavkom igre.Jednostavno mi se neda i radije igram STALKER-a po 3. puta.

A ja bih recimo Witchera mogao proći milijun puta, dok sam Stalkera jedva jednom (zato jer je dosadan, a ne težak) i nikad više.
Ukusi su stvarno različiti.

Rang€r
04-05-2008, 19:22
ma stalker sam igrao nekih 10 gp h, pa mi je dojadio.... al ovo tu je fakat super, demo sam prelazio duže nego neke igre(CoD4)...
i meni je glupo u močvari u početku, al kad se jednom snađeš, nema nikog da ti stane na kraj :D (dobro osim coca i hrpa bloedzugera)

ScorpiuS
04-05-2008, 19:37
Jasam STALKER prošao jednom a prošao bi dva put da nije bilo moda pa nisam mogao uć u Chernobyl, a Witchera sam prošao samo jednom i ne dobivam želju da je prođem još jednom.

bezimeni
04-05-2008, 19:43
Jooooj,Stalker je samo primjer,ne uspoređujem igre direktno.

Windwalker
05-05-2008, 08:18

Pa, dobro. I ja sam dao Stalkera samo kao primjer koliko mi je Witcher bolji od neke takve igre.

bezimeni
05-05-2008, 08:55

Pa, dobro. I ja sam dao Stalkera samo kao primjer koliko mi je Witcher bolji od neke takve igre.
Ma ok ali ne želim ovu temu pretvoriti tj. okremuti u krivome smjeru.Spomenem neku igru i odmah 3 posta i eto rasprave koju nisam ni želio.

Witcher je kvalitetna igra.Eto ne želim dalje od toga da se neki ne srde ko mala djeca ako napišeš bilo što negativno o toj igri.

Gwin
05-05-2008, 11:30
stvar ukusa.. meni je witcher bolji i odigrao sam ga tri puta, ali me to nije spriječilo da krenem ponovo sa stalkerom..

IGoR_2803
05-05-2008, 13:01
stvar ukusa.. meni je witcher bolji i odigrao sam ga tri puta, ali me to nije spriječilo da krenem ponovo sa stalkerom..

nisam jos igral witchera makar sam ga nabavio (guštam si, dok završe ispitni rokovi :D ), ali ako je atmosfera ko u stalkeru onda svaka čast... znam da se ove dve igre nemreju uspoređivati jer su potpuno razl. žanr ali atmosfera u stalkeru je IMO nenadjebiva, i bilo koja igra bi mu mogla zavidjeti... a za witchera sam čitajući ovaj thread i na ostalim mjestima čuo samo dobre stvari i jedva čekam da ga zaigram... :)

Durin
05-05-2008, 18:37

Mislim da bih i ja mogao početi ponovno. :)
Igra je jako dugo bila u razvoju što je šteta jer sam se nadao kakvom nastavku za godinu-dvije.Ipak mislim da je više onih kojim sa Witcher svidio nego onih koji smatraju obrnuto.To je zapravo jedna od rijetkih igara za koje sam na početku pomislio da su nezanimljive da bi me poslije (negdje na drugom levelu) potpuno uvukle.

Gwin
05-05-2008, 19:02
da budem iskren, meni je witcher prvi dan bio užasno iritantan.. žalio sam se na sve.. kameru, kretanje, combat.. the works.. i da.. alkemija me izluđivala..

dok nisam prošao tutorial.. a onda sam ko glupa riba zagrizao udicu..

Rang€r
05-05-2008, 20:12
lol... ja sam na početku samo kliko cjelo vrjeme, i čudio se koji qrc samo pokušava zamahnut mačem xD

Outmind
05-05-2008, 20:21
E baš to, kad sam igrao demo počeo sam manijakalno klikat na neprijatelje i čudio se gluposti igre...

ScorpiuS
05-05-2008, 20:21
Da to se i meni dogodilo, čudim se kako neće da opali mačem ono digne mač u zrak i vrati ga nazad, poludio sam nisam imao pojma da se treba ritmički pritiskat za opalit mačem i do mi se jako svidjelo (nakon što sam odkrio dako rad :D )

IGoR_2803
05-05-2008, 20:51
sve sami hack&slasheri... :)

ScorpiuS
05-05-2008, 20:57
Ja sam osobno hit'n'run ali sam tako tuko jer sam navikao na taj način kao u svim drugim RPG i već u tome se vidi da je Witcher posebniji.

Bishop_45_(2)
05-05-2008, 22:36
jbt, nakon 15 min trckaranja po grobnici opalim wraitha aarad signom, i normalno pokrene se ona "insta kill" animacija, samo kad se wraith ustane sa poda, a jadan Geralt ostane u zidu.... i sad cijeli hebeni dungeon ispocetka.... :cry:

papa vrijeme ova igra prebrzo :D

Outmind
06-05-2008, 13:50
sve sami hack&slasheri... :)

sreća da sam prije mnogo godina igrao summonera, čiji je princip vrlo sličann, pa sam skužio dosta brzo o čemu se radi.

Snake
06-05-2008, 14:08
pa kad će više objavit datum za enhanced, već 2 tjedna se zna za odgodu a ništa od datuma

whiskey
06-05-2008, 17:43
Ja san se također brzo navika na borbu zbog poznatog koncepta iz prastarog Summonera koji je bija gg rpg.

bezimeni
11-05-2008, 12:12
Summoner je odličan i meni daleko zanimljiviji i igriviji od Witchera.To mi je jedan od najboljih rpg-eova.

D4MB4
11-05-2008, 13:29
hebiga svako ima svoj ukus,meni je summoner isto super bio rpg al witcher mi bolji radi priče najviše,naprednije grafe i još više sati zabave,to je moje mišljenje 8)

Aral
11-05-2008, 16:58
Covjece witcher mi stoji doma vec neka 2mj i nikak da ga pocnem igrat kak spada...a tolko sam ga cekao da dodje i sad nis :hangin: Ali nevrdles jako jako dobar rpg. Neznam kaj cekaju sa onim dodatkom...

Rang€r
24-05-2008, 14:59
evo sad sam instalo igru na novom kompu od starog, asus radeon 3450 256mb, 2gb ram, amd athlon 64 x2 dual core proc 4400+ 933 mhz konfa koja jede Ac na highest nemože witchera na highest 1024x768, neznam u čem je problem kad witcher moguigrat na highest 1024x768 na geforce 8600gt 256mb, 2gb ram, amd athlon 64 3ghz... ovdje sam imo na početku odma problem na onom uvdnom filmiču je štekalo, mislim malo "da se zagrije"... kad počnem igrat ono 5 fpsa...
tad sam još imo rezu 1280x1024, smanjim na 1024x768 i napokon dobijem nekih 20 fpsa, rješim bandite pred vratima, krenem se penjat i nestane tlo... na uzvisinama se ne vidi tlo, al se može prolazit... ugasim i igru i pokrenem opet problem se više ne pojavljuje... i sad mislim sve ok, kad dođem u interijer i sve tama, nevidi se ni geralt, to nisam skužio vani jer je dan, po noči ista stvar, a gamma je 1.00 isto ko prije, samo što sad niš ne vidim, onda sam to pomako na 1.30 pa je več postalo vidljivo i opet neko vrijeme sve ok, kad naišem na vesnu i bandite što ju ometaju, odem ju spasit pobijem bandite i na drugom onom ethernal fire altaru kad se spawnaju barghesti fps pada na 1-2... vesnu ubili a meni živce popili vračam se na stari komp...

sad zanima me zaš ovaj komp na kojem bi trebalo bolje ič(čak se i brže loadira) jedva nekak pokreče igru...

Snake
24-05-2008, 21:50
ta 3850 baš i nije neka grafička. nvidia - the way it's meant to be played... i nije puno bolja od te što imaš. no ako kažeš da jede ac na highest... ide ona stara procedura... skini nove drivere ak nisi, malo se igraj postavkama, na nekim atijevim karticama s uključenim anti-aliasingom gotovo svaka igra postaje neigriva i vuče se kako si naveo u 5fps-a. uostalom u catalyst control centru odredi da ti grafičke postavke određuje aplikacija. potraži na netu ima li tko istih takvih problema baš s witcherom, ovdje testiraj komp http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtestSi vidi što oni kažu kako bi igra trebala ići na toj konfi.

Rang€r
25-05-2008, 11:43
nije 3850 već 3450 :p al ajd jbg ista bi trebala bit procedura xD...
ma jebeš, tamo sam več na drugom chapteru neda mi se sad tamo zajebavat cjeli dan da bi mogo počet igrat ispočetka....
al thx anyway

bezimeni
25-05-2008, 13:19
3450 je loša grafa za igranje.Ova igra je dosta zahtjevna.Na 3850 ide odlično pri rezi 1280x1024 sve na high jedino sam isključio AA i stavio AF na 8.Igra tu i tam zna malo štucnuti ali apsolutno igrivo.Sad koliko fpsa imam neznam niti me zanima.Na 3450 se i nebudeš naigrao.3850 je neki minimum za ugodno igranje današnjih najzahtjevnijih igara.

CHOLIK
25-05-2008, 17:50
men na konfi GeForce 7600 GS,1.75 Gb ram,Pentium 4 vrti Witchera na !280x1024 rezi sve Max detalji 30 fps neznam kako ali me i nije briga.

Bara
25-05-2008, 20:20
Witcher je zakon igra meni ide sve na najveće sa GeForce 8800 GTS i AMD Athlon 64 5600+ 2.8 ghz :ekipa:

ScorpiuS
25-05-2008, 20:55
Pa što se takoo hvalite tim što pokrećete Witchera na maks uopće nije zahtjevan!

P.S. Pokrećem Witchera na max @ 1680x1050

Rang€r
26-05-2008, 19:33
ček i sad je nvidia 7600 gs bolja od asus radeon 3450 :o?

ScorpiuS
26-05-2008, 20:00
Ko što sam već rekao neke pute ne radi samo grafa razliku!

Rang€r
27-05-2008, 09:29
ak ne radi ne kontam kak ovdje dvojezgreni i 2gb ram bolje neg onih istih 2gb ram i običnog "starog" amd athlon 64 3ghz...

Sickmanno1
27-05-2008, 12:06

asus radeon 3450 je obicna lame uredska kartica....jednom rijeci sranje...

Rang€r
27-05-2008, 21:20

asus radeon 3450 je obicna lame uredska kartica....jednom rijeci sranje...

:( hvala na infou...

evo sad sam još malo pa gotov sa chapter 2, odlučio sam činit skoro sve suprotno nego što sam prvi put, tako da sam sad dao ubit abigail... al poslje sam i reverenda ubio :D

ovog puta coleman je osto živ to me razveselilo, nisam znao da je lik tak specijalan xD ovog sam puta išo radit autopsiju... šta da kažem :scared: :yuck:

vex
04-06-2008, 06:48
men na konfi GeForce 7600 GS,1.75 Gb ram,Pentium 4 vrti Witchera na !280x1024 rezi sve Max detalji 30 fps neznam kako ali me i nije briga.

Aahahhaha... :rotfl: :rotfl: :rotfl:
To je kao da ja kažem da sa starim kompom , celeron 1.8 ghz , 256kb l2 cache , 256 rama i 9250 igram crysis na very high na 1280x1024...
De molim te... ostavi se laganja , ne ide ti..

Ja sa svojim kompom + clockana grafa igram na 1024x768 uz nekih 54 fps , a na zahtijevnim scenama nekad padne čak i na 19 , tako da ovo što ti tu drobiš , su čiste nebuloze.

Još jednom.
:rotfl:

ScorpiuS
04-06-2008, 15:20
Jedino što on nije ni mirio FPS nego je samo bubnuo ali je prošao igru nisam bio u nj pa nisam vidio igru u akciji ali ju je prošo.

mravojed20
18-06-2008, 19:08
Enhanced Edition vičer nam stiže u devetom mjesecu, taman dok skupim 300-400kn za njega.

http://www.thewitcher.com/community/

Rang€r
18-06-2008, 19:30
Enhanced Edition vičer nam stiže u devetom mjesecu, taman dok skupim 300-400kn za njega.

http://www.thewitcher.com/community/

taman kad škola počne...

ScorpiuS
18-06-2008, 20:48
Meni ne ide u glavu što se ima Enhanceat, meni je igra bile odlična.
Ili je to opet još jedan marketinški trik.

mravojed20
18-06-2008, 21:15
Ne da mi se opet pisati, uglavnom mnogo poboljšanja i dodatnih stvari.

ScorpiuS
18-06-2008, 21:30
Ima li neki link ili nešto gdje govore što će poboljšat.

Bartuc
18-06-2008, 22:13
Ima li neki link ili nešto gdje govore što će poboljšat.

Ovdje ti sve piše, zbilja će biti impresivnih promjena...

http://www.thewitcher.com/resources/upl ... 0sheet.pdf (http://www.thewitcher.com/resources/upload/img/news/2008/02/Enhanced%20Edition%20fact%20sheet.pdf)

Rang€r
18-06-2008, 22:33
jel ima gdje kakav anti-nudity mod? xD
mlađi brat bi želio igrat igru,a ni nezna za to, a ak sestra vidi onda če bit :kill: ...
uglavnom ak nema nadam se da če napravt...

btw za ovaj link što je dao bartuc, na kraju piše o sheet(o shit) :D

Bartuc
18-06-2008, 22:36
jel ima gdje kakav anti-nudity mod? xD
mlađi brat bi želio igrat igru,a ni nezna za to, a ak sestra vidi onda če bit :kill: ...
uglavnom ak nema nadam se da če napravt...

btw za ovaj lik što je dao bartuc, na kraju piše o sheet(o shit) :D

:rotfl: :pray: Dobro si to uočio :D

Ja još uvijek nisam odigrao tu igru, baš me zanimaju gole elfice :oops:

Snake
19-06-2008, 11:47
ja odigrao do pola negdje, i baš su tad najavili enhanced pa reko pričekat ću... kad ono odgodiše enhanced za jesen. sad znam da se ne isplati više čekat pa ga definitivno preko ljeta prelazim

Gwin
19-06-2008, 21:48
ranger, nabavi američku verziju. amerikanci su dobili cenzuriranu verziju, bez psovki, sexa itd :D

ScorpiuS
19-06-2008, 21:55
Ma tko nego Amer! :D
Kao da su oni ikad psovali.

Bishop_45_(2)
20-06-2008, 07:06
Hey, "Improved character model for Tirss Merigold" :oops:

Windwalker
20-06-2008, 11:10
Hey, "Improved character model for Tirss Merigold" :oops:

Baš me zanima kaj još mogu na njoj poboljšavat. :)

Nego, ta poboljšanja su stvarno impresivna, a kad razmislim da je igra odlična i bez njih, e onda im svaka čast.

Kad bi barem takav korak poduzeli za, recimo, Gothic3, ili NWN2, kojima STVARNO treba poboljšanje. Ali, ne...

Više ne igram nikakve polovične RPG-ove, čekam samo KOTOR3 i Witcher2.

Bartuc
20-06-2008, 11:29
Pa si vidio koji je cilj proizvođaču Witchera - napraviti igru bez greške, najuglancaniju igru na svijetu, praktički bez mane... To rade dok još nisu uber poznati poput EA-a, a kad se proslave, imat će isti moto kao i EA - "Daj ne jebi nego baci na tržište kaj god imamo!"

W3DR4N
20-06-2008, 11:44
Da više nikad ne izdaju niti jednu igru nakon EE-a, ili da izbacuju poluproizvode, ja ću ih uvijek pamtiti kao careve.

Najbolji RPG od Baldura 2 su išli još poboljšavati. To je perfekcionizam koji treba cijeniti.

Bartuc
20-06-2008, 11:50
Slažem se da je hvale vrijedan potez od njih. Zamisli koliko truda i novaca oni ulažu u proizvod koji je već više od pola godine na tržištu i kojega je velika večina igrača prošla već nekoliko puta. Ekonomski vrlo riskantan potez, ali bar tim potezom pokazuju da su ozbiljni igrači!

Samo da se ne razbahate zbog mirisa novca. Bilo bi lijepo da naprave još koju igru koja će okrenuti gaming svjet naglavačke!

W3DR4N
20-06-2008, 11:59
Bartuc, lakše malo. Gotovo da priželjkuješ novi Black Isle. :)

Rizik nije baš velik, mojih su 300 kuna osigurali. Gwinovih isto tako. Mravojedovih također. Tisuće igraća će cijeniti trud i kupiti igru.

Bartuc
20-06-2008, 12:16
Uf, od BG2 pa do danas mogu na prste jedne ruke nabrojati kvalitetne RPG-e, tak da bi nam novi Black Isle dobro došao :D

Vjerujem da bum si i ja priuštio tu zvjerku kad stave EE u paket. Demo mi se svidio i priča se da je igra odlična, valjda se nebum razočarao kad napokon dođe mojoj apstinenciji kraj!? Odgađam igranje Witchera od dana kad je najavljen EE i nebum popustio u čekanju.

Rang€r
20-06-2008, 14:36
ah sad moram zvat striku iz amerke :)

može li neko reč od ovih koji su prešli jel dug chapter 5, ja sam ga samo počeo i ne izgleda mi baš da če dugo trajat...

ScorpiuS
20-06-2008, 15:34
On je najkraći.

Windwalker
20-06-2008, 17:51
Kad sam vidio što se sve dobiva u The Witcher Enhanced Edition, žao mi je što sam kupio obični. :(

Ma vjerojatno ću ga kupiti još jednom, a ovaj stari pokloniti nekome.

mravojed20
20-06-2008, 18:00
Besplatno možeš downloadati enhanced sadržaj kad izađe, samo moraš registrirati igru ako se dobro sjećam.

Windwalker
21-06-2008, 10:32
Ma znam, ali onako u kutiji dobiješ knižice, dodatne sadržaje, soundtrack dvd i slično.

mravojed20
21-06-2008, 12:35
A znam, zato ja i nisam kupio običnu verziju, ionako u trenutku izlaska nisam imao para, a nedugo zatim su najavili Enhanced verziju.

Snake
08-07-2008, 18:08
queštćn
2. chapter, Vizima temple quaters. kako dobit pristup drugim područjima grada (Dike), kad su me pustili iz zatvora rekli su da moram ostat u ovom dijelu grada, a sad sam ispunio sve questove ovdje i trebam ići dalje, do Dike dijela, ali ne puštaju me?

mronki
08-07-2008, 18:18
Koliko se ja sjećam, moraš rješit onaj zadatak koji ti da onaj neki alkemičar, kad moraš nač neki toranj u močvari. Tamo te napadnu profesor i još netko (ne sjećam se jel sam igrao davno). No uglavnom ne ubiješ ih do kraja nego negdje do pola i onda se onesvjestiš i stvoriš u kući od one vještice s početka igre.

Snake
08-07-2008, 18:21
da al ne mogu doć do tog tornja kad me ne puštaju iz temple quatersa. jel možda treba potplatit stražare?

mronki
08-07-2008, 18:31
Evo što sam našao:

Gate to the Dike (and Swamp Forest). If Siegfried is guarding this gate, then he’ll allow you to pass through. Otherwise, you’ll either have to bribe the gate guard or show him the City Guard Signet Ring from Vincent Meis.

Snake
08-07-2008, 18:36
ok hvala, izgleda da ću morat ić na bribe jer mi vincent nije dao nikakav prsten, a siegfried samo stoji kod bolnice

mronki
08-07-2008, 18:41
Probaj doč u različito doba dana. Možda je po danu na groblju, a navečer kod vrata ili obrnuto

ScorpiuS
08-07-2008, 18:46
Za takve vrste problema najlakše ti je pronać neki guide na internetu, nego da ovdje čekaš da netko posta.

Snake
08-07-2008, 18:58
imam guide no ne želim si kvarit priču čitajući unaprijed što će bit samo da bi saznao kako doć do određenog područja.

mronki
08-07-2008, 19:01
Ups onda se ispričavam kaj sam ti dio toga otkrio onim mojim prvim postom

Rang€r
12-07-2008, 17:10
evo danas bio gledo igre na crovortexovoj stranici i vidim pod news, witcher versus, konačno napravljen(tak neš) ja se baš ponado da je witcher enchanced samo pod drugim imenom, al eto na (ne)sreču nije :)

uglavnom to je browser based igra bazirana na witcher igri...
http://versus.thewitcher.com/

igra mi je super igram ju cjelo popodne napravio sam prvo witchera (geralt) a prije sat vremena i sorku(triss), na početku se bira klasa, ima ih 3, witcher, sorka i frightener... na oficall forumu sam vidio da planiraju update classa, a stvarno se mnoge spominju i fanovi žele da budu, npr. granny(ona stara baba kod shani^^)bard, dwarf, elf, knight of the flaming rose i dr.

puno ljudi ima, igra je tek nedavno napravljena, pa ima puno ljudi, postoji global chat zbog kojeg nastaju jebeni laggovi :X :twisted:
igra ima RPG elemente samo po tom što se može kupovat oprema i nakon svakog levela se bira skill(isto ko u witcheru), svaka klasa ima svoje special skillove, npr. witcher ima alkemiju i još neš al sam zaboravio xD, sorka ima knowledge i još neš al sam i to zaboravio ^^ oprema je za svaku klasu drukčija, npr. sorka kupuje ringove i knjige, a witcher amulete i swordove...

sve u svemu ovo mi je najbolja browser based(jedina dobar browser based) igra koju sam igro :)

svakako probat :D

ingame nickovi su mi: r4n63r-witcher
Taur ohtar-sorka

Toxic
12-07-2008, 18:55
Fora je...igrao sam malo danas...lik me otres'o ko sljivu al' nema veze tek se ucim hehe. Toxicbh mi je nick (Toxic zauzeto bem mu).
Thx na linku

Rang€r
12-07-2008, 23:06
ja sam napravio i frightenera, ima dost dobre def skillove i dobar poison, čak mi se nekak čini i najboljim od svih klasa...
nick mu je asuskrajst

Snake
18-07-2008, 15:51
evo i trailera koji prikazuje fičere enhanced verzije (koju jedva čekam)
http://www.gametrailers.com/player/37088.html

ScorpiuS
18-07-2008, 21:14
Ipak sam sve znao već. Jako mi se sviča onaj sustav generiranja igleda svih likova u igri.

la50
19-07-2008, 08:23
evo jučer sam baš gledo trinaestog ratinika,i gledam gledam vidim njega (http://www.kamo.hr/pls/pe/person.person?i_pers_id=18911&i_direction=1&i_city_id=3372&i_county_id=-1)(kad sam ga vidio odmah me podsjetio na njega (http://gameland.com.hr/wp-content/gallery/the-witcher/the-witcher_1.jpg)Stj geralta )

GeForce
19-07-2008, 13:11
kad sam prešao vičera...jednostavno to je savršeno i točka.nemam šta tu govoriti....sve je savršeno.ali nisam ni znaod a postoje neki dodaci za igru i slično....koliko to mjenja priču igre ili su samo dodani novi skilovi napici i slično?

Bartuc
19-07-2008, 13:24
evo jučer sam baš gledo trinaestog ratinika,i gledam gledam vidim njega (http://www.kamo.hr/pls/pe/person.person?i_pers_id=18911&i_direction=1&i_city_id=3372&i_county_id=-1)(kad sam ga vidio odmah me podsjetio na njega (http://gameland.com.hr/wp-content/gallery/the-witcher/the-witcher_1.jpg)Stj geralta )

Fakat je ogromna slićnost. Usta i brada pogotovo :pray:

Ja još nisam odigrao Witcher-a :( Koj karakter, a? :D

ScorpiuS
19-07-2008, 13:37
Meni ne sliču previše. Osim kose sve ostalo je dosta različito.

Snake
19-07-2008, 17:31
btw...kada cu dobiti silver sword :/

na početku 2. chaptera

Outmind
19-07-2008, 21:48
evo i trailera koji prikazuje fičere enhanced verzije (koju jedva čekam)
http://www.gametrailers.com/player/37088.html

malo sam razočaran ovime. Mislio sam da će u igru ubbaciti nove modele, a ne samo pimpat ove postojeće. Trgao sam se kad je lik rekao da nikad nećeš vidjeti 2 ista monstera, a pred njime su se stvorila 2 identična drownera... urnebesno.

Snake
19-07-2008, 22:00
:rotfl: da, a obećali su 50 novih modela neznam zašto se odustalo od toga. mislim ova ideja s randomiziranjem boja nije loša no koji je point ionako ne gledam koje su boje neprijatelji, tak mi je svejedno.

Bartuc
19-07-2008, 22:05
A i nemreš baš farbati neprijatelje kak te pukne :D Daj zamisli da ti naiđe ljubičasti Orc :P

Snake
19-07-2008, 22:07
gmo. al u vičeru nema orkova. sam enhanced bio bi dobar i bez tih farbanja, glavno da dodaju nove questove.

GeForce
20-07-2008, 09:36
meni žao što igru nepretvore u mmrpg nešto kao wow...onda bi igra bila bolesno dobra....

Bartuc
20-07-2008, 09:41
Što manje MMO-a to bolje :D

Užasno sam bio razočaran kad sam skužio da je WoW samo OnLine i.g.r.i.c.a :( Mrzim MMO, daj mi SP, zato bum i obožavao Witchera i nadao se da nikad ne pređe u MMO verziju.

la50
20-07-2008, 09:52

Užasno sam bio razočaran kad sam skužio da je WoW samo OnLine i.g.r.i.c.a :( Mrzim MMO, daj mi SP, zato bum i obožavao Witchera i nadao se da nikad ne pređe u MMO verziju.
ja isto full mrzim mmo,zato niš i ne igram prek neta(dobro osim coda i trackmanie)

GeForce
20-07-2008, 10:56
iskreno nikad nisam ni ti igrao online igre tipa wow jer mi nikad to nije privlačilo igra bez kraja...debilno..ali ovaj vještac......nekako mi se sviđa ideja..

jux
20-07-2008, 15:35
mini je igra pilla

GeForce
20-07-2008, 23:37
i opet kao i kod mass effect priča koja nema jedan put nego njih milion....savršenstvo!

Arbiter of Change
21-07-2008, 14:33
Sad razmišljam bi li ga počeo, ali nekako me prođe volje kad se sjetim character sheeta koji me ostavio u šoku sa onoliko mogućnosti kad sam ga prvi put otvorio (ček it, Bartuče). :)

Nodakim
21-07-2008, 17:20

ja isto full mrzim mmo,zato niš i ne igram prek neta(dobro osim coda i trackmanie)

jedini mmorpg koji ja mogu igrati je guild wars....i upravo zato sto ti nisi obavezan da radis s drugim ljudima

ScorpiuS
22-07-2008, 10:50
Geralt gay? http://screenshot.xfire.com/screenshot/large/b6d3df28c97255c836bd61fccd774878e25c1389.jpg (http://www.xfire.com/screenshots/rideronthestorm22/ss_file-b6d3df28c97255c836bd61fccd774878e25c1389.jpg)
Hahaha. Zanimljiv bug, ili možda ne....

MTF*
22-07-2008, 13:45
kad ce vise taj enchanced ver? ja doso na 80% igre jer sam ceko taj E ver i nikak da dodje hebo ga patak :D

Mika
22-07-2008, 18:16
Može pitanje. Jel mi dovoljno Intel duo core 2 sa 2.33 ghz i 2 gb rama za igricu? Kaže u read me da je. Svejedno mi igra šteka. Da smanjim video opcije? Imam rezoluciju monitora 1440x900, smanjim na 1280x960 i opet.

mronki
22-07-2008, 18:18
Nisi rekao najvažnije.
Koju imaš grafičku karticu?

Mika
22-07-2008, 18:19
Ne znam, iskreno. Gdje se gleda to na kompu?

mronki
22-07-2008, 18:20
Stisni desni klik na desktop, pa na properties, pa na settings i tu bi ti trebala pisat

Mika
22-07-2008, 18:23
asus eah3450series. jel to grafička? sorry kaj ne znam :shock:

Informacije o grafičkoj kartici
Opis uređaja ASUS EAH3450 Series
Naziv kartice ASUS EAH3450 Series
Tip čipa ATI display adapter (0x95C5)
DAC tip Internal DAC(400MHz)
Kapacitet memorije 1024 MB

Evo što everest kaže o mojoj grafičkoj. Da li je dovoljno dobra za witchera?

mronki
22-07-2008, 18:29
lol pa ne moraš mi se ispričavati.
Prvo skini najnoviji patch.
Probaj smanjiti detalje barem na medium.

Outmind
22-07-2008, 18:31
Jesi li patchirao igru? Performanse se dosta poboljšavaju nakon patchiranja.

Mika
22-07-2008, 18:32
Ispričavam se svima kaj pišem po forumu a ne znam ni gledat koju imam grafičku. Jesam, smanjio sam i opet šteka. Očito slaba komponenta kompa neka, bum još detaljno pogledao komp. Hvala svejedno. Patch, gdje mogu nać? EDIT- NAŠAO GA. Nadam se da će to poboljšat.

Arbiter of Change
22-07-2008, 19:27
Ne znam, ali low uopće ne izgleda loše ovdje.
I da, gotov 1. čin iako se nisam baš obogatio, ali Vesna je sve nadoknadila (ona druga je malo previše na fetiš stranu). :)

Arbiter of Change
22-07-2008, 19:37
Meni je samo žao što sam kasno zamjenio Witcher Steel Sword za onaj augmentani sa red ore-om... nisam baš stigao uživati u njemu (Ček, već si riješio Beast? Misliš, potukao si je? Ja znam da je to meni praktički bio zadnju quest u 1. poglavlju).

Arbiter of Change
22-07-2008, 19:42
Nenene...:D obavjestio sam građane o opasnosti :D
Pa što tako ne kažeš. :)
Isse, kako je mene ta borba izludila, prvenstveno jer sam morao sve detalje na LOW staviti i opet mi je, iz nekog razloga, toliko štekavalo da sam jedva uspio naciljati i dotući živinu + pratnju.

Usput, na kojoj težini igraš?

Outmind
22-07-2008, 20:24
Fakat je beast najteža borba u igri, meni je osobno puno teža nego zadnja borba sa glavnim protivnikom. To me podsjeća na vampire the masquerade redemption i borbu sa onim fratrom tamo kod capadotiana jako rano u igri.

Arbiter of Change
22-07-2008, 22:44
Med :)
Btw...zna li itko od kuda da izvadim one sastoke za cat...one oznacene zlatnom bojom
Ja također.

Možda sam te krivo shvatio, ali ako misliš na ono žuto kamenje onda je to Quebrith, a ja sam ga općenito skupljao sa "naprednijih" biljaka u 1. poglavlju (trebaš malo Bronze talenata uložiti u Intelligence da bi mogao žeti biljke i onda relativno dosta love u knjige da bi naučio prepoznavati biljke). btw, šteta mi je što se Geraltu ne promjene oči u mačje kad popije Cat napitak (kao u uvodu ono).

@Outmind:
Ja sam ga pobjedio srećom, priznati ću, jer gotovo da niti nisam imao kontrolu nad borbom (nekih ~10 FPS), ali sam imao sreće jer me nije zapalio. I da, dobri stari Mercurio je bio skoro nepobjediva živina u V-tM:R prije nego li ga je strefio jedan patch posred glave... onda je postao *ebeno opasna živina.

Snake
24-07-2008, 10:40
jel mi može tko reć gdje da nađem vodyanoy priesta u chapteru 4? znam da je bio tamo kraj onog kipa, a sad ga kao otjeraju ona dagon čudovišta. ja njih pobijem, pročešljam čitavu mapu, ali on se ne vraća, jednostavno ga nema. jel se treba pojavit ponovo kod lady of the lake kipa ili gdje?

GeForce
25-07-2008, 00:47
mene još uvijek ubija u pojam šta poslje on ode sa konjem i šta je njime bilo? šta on ošo...I?!
taj drugi dio igre će valjda reći šta je bilo..

Gwin
25-07-2008, 08:47
jel mi može tko reć gdje da nađem vodyanoy priesta u chapteru 4? znam da je bio tamo kraj onog kipa, a sad ga kao otjeraju ona dagon čudovišta. ja njih pobijem, pročešljam čitavu mapu, ali on se ne vraća, jednostavno ga nema. jel se treba pojavit ponovo kod lady of the lake kipa ili gdje?
ček malo.. u kojoj si fazi questa ?

i da.. otišo je dalje. on je witcher, ne političar

ScorpiuS
25-07-2008, 09:13
Koliko se ja sjećam, ni meni se neko vrjeme nije pojavljivao, a onda mi najednom jednostavno bio tamo.

Snake
25-07-2008, 12:49
rješeno - pojavi se valjd kad obaviš quest u kojem trebaš ubit drownere na otoku i kod sela.

Outmind
25-07-2008, 12:57
Kad smo već kod tog dijela, jeli itko od vas žrtvovao Jagodu?

Snake
25-07-2008, 13:06
prize winning cow? bilo mi žao pa je nisam žrtvovao, baš sam se opalio smijat kad je rekla muu.

Arbiter of Change
26-07-2008, 23:32
Abigail je malo previše na fetiš stranu za moj ukus (mislim, vidi joj sliku). :)
Inače, došao u 3. poglavlje.. nadam se da će uskoro priča malo napredovati jer 2. poglavlje je bilo malo... meh (ali zato hookers, whores, courtesans, itd na svakom koraku).

GeForce
27-07-2008, 02:17
da mene je 2 poglavlje ubilo......treće bude predobro..

p.s.
a šta fali fetišu? :D

Windwalker
27-07-2008, 12:16
Meni je najdraže ono poglavlje na jezeru (4. mislim).

Tako je dobar fantasy ugođaj na tom jezeru i oko onog sela.

Ma cijela igra ima predobru atmosferu, jednu od najboljih ikad.

Snake
27-07-2008, 13:33
Meni je najdraže ono poglavlje na jezeru (4. mislim).
također.
jučer prešao igru po prvi put i sad ne mogu dočekat enhanced patch da igram ponovo...

Arbiter of Change
27-07-2008, 13:53
Nego da pitam ekipu; isplati li se poboljšavati Silver Sword (onaj prvi, Witcher's) sa runama u 3. poglavlju ili da sačuvam rune za kasnije?

Snake
27-07-2008, 13:54
dobit ćeš bolji silver sword u sklopu main questa tako da ti se ne isplati.
edit pri kraju 4. chaptera

Arbiter of Change
27-07-2008, 14:01
Ah... šteta. Dakle, rune za sada ostaju kod Inkeepera (ako se ne predomislim... daleko je 4. poglavlje).
Nego, ima li uopće ikakve svrhe kupovati/nositi druga oružja koja pronalaziš osim toga da ih prodaš? Mislim, čemu uopće ona ekstra 2 slota za oružja onda?

Snake
27-07-2008, 14:04
to ni meni nije jasno, no eto barem možeš zaradit prodavajući oružja. iako ti u zadnjem i predzadnjem chapteru novac praktički ni ne treba. ono cijelu igru se mučiš spajaš jedva kraj s krajem a onda na kraju imaš 10 000 kojih nemaš na što potrošit jer se najbolja oružja dobiju questovima a ne kupnjom.

W3DR4N
27-07-2008, 14:21
lova u biti treba samo za knjige

CrIsIs FuN
27-07-2008, 14:34
predobra igra ima gameplay bolji od crysisa

Snake
27-07-2008, 14:36
pa normalno da ima kad je rpg žanr puno dublji i kompleksniji od pucačine. ne možeš uspoređivat ta dva gameplaya.

CrIsIs FuN
27-07-2008, 14:37
pa nije samo gameplay ima odlicnu grafiku a nema velike hardverske zahtjeve

Arbiter of Change
27-07-2008, 16:06
Strong style sa steel mačem, izvedeš jednu-dvije serije i odkotrljaš se unatrag (brzim tapom na S ili koja ti je već tipka namještena za rikvers) kako bi izbjegao vatru te povremeno opališ Aard nadajući se da će ga stunati aka. insta kill. Slobodno ignoriraj đukele oko njega.

Bitno je odmicati se od njega u intervalima i možda malo plesati uokolo dok ti Swallow napitak regenerira health (ja sam bio ostao na jedva 1/5 healtha na kraju borbe).

@W3DR4N;
Da, mora da sam do sada potrošio nekih 3-4k samo na knjige.

ScorpiuS
27-07-2008, 20:16
Zašto ići van. Samo magiju sijaj po njima.

Outmind
27-07-2008, 20:36
Moj savjet bi bio razviti group style, i čekat dok ne stvori par pasa. Group style radi pre masivni dmg (doduše ne sjećam se jeli tako i u ovako ranom dijelu igre), te bi sa time trebalo biti lakše.

ScorpiuS
27-07-2008, 20:43
Group styl ti radi protiv hrpe neprijatelja ali ne i protiv bossova, a pogotovo ne protiv onog zadnjeg.

Outmind
27-07-2008, 20:45
Ja samo znam da sam u group style uložio hrpu talent pointova i da me je vjerno služio tijekom cijele igre.

Rang€r
27-07-2008, 20:54
ja sam spuco jednu seriju i aard i game over :)

nije mi bilo tak teško ga ubit, od prve je krepo, zanimljivije mi bilo kikimore queen i dagon :)

GeForce
28-07-2008, 01:45
kikimore queen je bila šprdancija od neprijatelja...dok zadnji e to je već bio problem :D
iako mislim da je igra u početku najteža.nemaš niti jedan skill nemaš ni level 5 nemaš nikakvih magija posebnih oružija..

a poslje kad se razviješ onda si bog i batina :D

Rang€r
28-07-2008, 15:45
na koju težinu igraš :o

ja bi mrzio kad bi mi se 2 fledera (1 ispred 1 iza) spawnali bokte, to je lutrija, jedan stuna, drugi se hila taman dođeš k sebi i opet :-x i tak bi te mogli koknut bez obzira kolko dobar bio....

p.s. posto ovo u 16:44 xD

Arbiter of Change
05-08-2008, 08:22
Meni je posebno bio zanimljiv onaj quest sa vampiricom u 3. činu, iako niti jedan kraj nije bio posebno zadovoljavajući (mislim na dojam, znamo da su Geralta zadovoljile cure).

vex
05-08-2008, 09:25
Jel se meni čini ili mi Witcher trza bez obzira na koju rezu , ili koje detalje stavio.
Konfa je e6550 , xfx 8800gs xxx , 2 gb rama.
Patch je 1.2

ScorpiuS
05-08-2008, 09:59
Nebi smjelo trzati na toj konfi. Jesi updateao drivere.

Arbiter of Change
05-08-2008, 13:12
Zadnji patch je 1.3, btw.
Ne znam, uvijek ti malo trza, ovisno o konfi, nakon što se tek učita.

EDIT:
Crap, nisam sredio vukodlaka i izgleda ništa od Werewolf Fur-a... poznavajući moju sreću, vjerojatno ga ne mogu nigdje drugdje nabaviti.

GeForce
05-08-2008, 13:58
Zadnji patch je 1.3, btw.
Ne znam, uvijek ti malo trza, ovisno o konfi, nakon što se tek učita.

EDIT:
Crap, nisam sredio vukodlaka i izgleda ništa od Werewolf Fur-a... poznavajući moju sreću, vjerojatno ga ne mogu nigdje drugdje nabaviti.

nemoš
samo ako njega ubiješ dobiješ to.i ja sam se skajlo pa ga pusio da ode ali pomogne ti on poslje :gitara:

Arbiter of Change
05-08-2008, 23:09
Crapz0rz... baš sam se veselio tome kako bi postao mrcina po noći (mislim, da mi se statsi buffaju), ali bar ću sad imati nešto za promjeniti kad budem opet prelazio igru.

Uskoro na 4. poglavlje, još samo srediti onaj zubarev quest sa... zubima.

Rang€r
05-08-2008, 23:11
taj se quest može rješit? :S

ja sam mu doneso svakake zube on uvjek traži još xD

Arbiter of Change
06-08-2008, 14:20
Kako ide?

Sad sam u 4. činu (dosta se toga dogodi za kratko vrijeme, zapravo) i iritira me pomalo što trebaš ići dosta od A-B-C zbog questova, ali međuseljačke drame su mi uvijek dobrodošle u RPG naslovima tako da se čitavo poglavlje samo zbog toga iskupilo.

Gwin
07-08-2008, 12:53
Nego, ima li uopće ikakve svrhe kupovati/nositi druga oružja koja pronalaziš osim toga da ih prodaš? Mislim, čemu uopće ona ekstra 2 slota za oružja onda?
zato što je moguće odigrati igru bazirajući se na spellove.
u kojem slučaju se isplati imati neko lijevo oružje. ne možeš ga koristit u witcher stilovima, gdje ionako nisi trošio talente, ali se može naletit na dobru sjekiru tipa "Holy Axe of the Order". napucaš tipa sa direct damage, i po potrebi finiširaš sjekirom

Arbiter of Change
07-08-2008, 13:31
Ah... nisam na to tako gledao, iako bi to objasnilo dobar dio potiona orijentirani na magiju koji su meni bili onako "meh" (iako bi imao dosta problema gdje treba korisititi specifično srebro). Hvala na otkrivenju.

Isse, 5. poglavlje je perfektno - baš kad se kroz igru zadovoljite freeroamingom, zadnje poglavlje je linearnije, ali cutscense i ekspozicija priče su odlično izvedeni. I da, shvatio sam konačno da mi se isplatilo što sam cijeli jedan "kvadrant" u inventoriju bio nagomilao napitcima nakon jedne borbe u 4. poglavlju... nadam se kako će se trend nastaviti i u 5.

EDIT:
E da, moram negdje kupiti Witcher soundtrack.

Rang€r
07-08-2008, 13:48
imaš ga u game folderu ak se ne varam, ja sam prije cjelo vrijeme slušo onaj boss_fight_moss 6 nisam siguran da je 6 al tu negdje ^^ muzika owna, šteta šta je 42 s :(

Rang€r
07-08-2008, 13:50
22- i 3. su najduži...

al opet ovisi kolko dnevno igraš :) ja ga u 2 dana npr. odigram 15h onda ga neigram 2 tjedna... i tak xD

Arbiter of Change
07-08-2008, 13:57
Iskreno da, 2. i 3. su najduži jer pokrivaju veliki prostor (čitaj, ima dosta loadinga) i jer te questovi često vode ono A-B-C, iako toga ima i u 4. poglavlju. Ja stvarno ne znam koja me igra zadnji put ovako uhvatila da sam igrao 2+ sata dnevno.

Hvala za pomoć s glazbom. ;)

Rang€r
07-08-2008, 13:59
. Ja stvarno ne znam koja me igra zadnji put ovako uhvatila da sam igrao 2+ sata dnevno.

lol nisam znao da tak "malo" igraš xD

np za glazbu :) al stvarno owna im glazba...

P.S. ova s početka mi je najjača :D uqrG3SRpun0

P.P.S. evo vidim sad da se ta cjelo vrijeme ponavlja, tak da nema drugih :( al jbg važno da je ova :D

Arbiter of Change
07-08-2008, 14:05
Ma pusti, do Witchera nisam igrao više od pola sata svaki dan i to ako bi (premalo dobrih igara, a starih se svih sjećam napamet). :)

Glazba im je precarska, čak je toliko dobra da bi želio da su borbe sa bossovima malo duže da mogu uživati u njoj (nije isto slušaš li je samo ovako ili kad si u borbi). Još malo do kraja (nadam se da sam u krivu).

Rang€r
07-08-2008, 14:14
nisi u krivu :(

al onda ispočetka :)

btw witcher theme EJh9YF94 ... re=related (EJh9YF94Rro&feature=related)
i menu theme EJh9YF94 ... re=related (EJh9YF94Rro&feature=related)

ScorpiuS
07-08-2008, 20:41
A sam The Witchera prošao u 3 dana sam mi recite nešto.

Arbiter of Change
08-08-2008, 05:53
Završio jučer... e, zadnja animacija je u ranku prve i definitivno ostavlja materijala za nastavak, iako po meni nastavku ne bi bila priča bila problem (odlična su mi u igri ona Geraltova objašnjenja odluka prikazana kroz freske) već sam engine jer ne možeš sve ostaviti isto i omotati samo sa novom pričom (osim ako nisi EA, naravno). Neću sad u nikakve detalje sa pričom da ne bi spoilao onima koji nisu završili još.

Inače, definitivno se slažem s tim da je Witcher odlična igra na kakvu nisam dugo vremena naišao, i ne mislim samo na sex0rz kad ovo kažem. Čak ni borba nije toliko zamorna jer se potezi mijenjaju kako unaprijeđujete stilove, a fatality potezi su prebobri (najjači mi je onaj kad oklopljenim protivnicima zabija mač kroz prsa... više puta). Ali sve to na stranu, Geralt je precarski lik koji je jedino možda malo pokvaren totalno neekspresivnim voice actingom (znam da bi trebao biti flegma i kuler, ali ovako ispada totalno bezosjećajan), ali čak i pored toga je postigao da mi je do njega zapravo i bude stalo, nešto što ne mogu reći za 90% WRPG naslova "tamo vani".

ScorpiuS
08-08-2008, 06:26
Pa, Geralt je lik koji je prošao kroz proces mutacije. Najvjerovatnije je to ostavilo posljedice. On bi zapravo i trebao biti bezosjećajan, jer kad bi osjetio strah protih one "tarantule" na početku (zaboravio sam kako se zove, nešto sa k) nebi mu došao podnoge ga mlatit nego bi odjurio van.

GeForce
08-08-2008, 08:00
po meni će biti nastavka.previše obožavatelja,previše uspijeha je igra dobila,i kraj je definitivno napravljen sa previše pitanja koje vode u sljedeći dio.
A ovo da je bezosjećajan pa to i je njegov stil,cijelu igru govori da nema osjećaja da mora stavtii osjećaje na stranu i slično a nakraju shvatiš da zapravo ima osjećaje i da ih nije mogo potisnuti ;)

meni je najači preokret u igri bilo ono dijete koje nakraju bude predhodnik svih onih mutanta,joj kak se sad zove dijete,nemogu se sjetiti da me ubiješ!
davno sam prešo ovu igru.....

Arbiter of Change
08-08-2008, 08:19
Ja prvenstveno mislim na dijalog, tj. voice acting, a ne na samog lika. U dijalozima on pokaže nekoliko puta osjećaje što znači da je sposoban, ali sam glumac nije baš vrhunski odradio posao pa skoro sve linije zvuče nevjerojatno monotono (iako mi se sviđa da ono malo cinizma što Geralt iznese stvarno nije tako očito predstavljeno - rijetko viđeno danas).

GeForce
08-08-2008, 08:57
ali dobro na zvuku i razgovorima moraš reći da su odabiri govora i sam govor vrhunski izvučeni što se konteksta tiče.

Rang€r
08-08-2008, 11:45
patch bi to trebo rješit...

geforce kak si igru davno prešo kad je tek u prosincu izašla :S

Rang€r
08-08-2008, 11:52
šta je onda... kad sam s bratom igro aoe2 u LANu i homm3(prije 5 godna) to je svjetlosnim godinama davno? :S

Rang€r
08-08-2008, 12:47
šta misliš? :D

K1f7a
09-08-2008, 13:03
Ja nemam nijedan patch na witcheru pa me zanima jesu li u patchevima stavili zastite za maceve (futrole)kakve su bile na screenshotovima a sada ih nema?

Bartuc
09-08-2008, 13:31
Tam negdje oko ponedjeljkai ili utorka započinjem Witcher sagu :pray:

K1f7a
09-08-2008, 13:34
Ja necu jos cekam Enchanted Edition :D

Gwin
09-08-2008, 14:08
dajte se naučite barem prepisat.. nije enchanted nego enhanced

Bartuc
09-08-2008, 14:34
Ja sam također mislio čekati enčantiranu verziju ali nemrem više čekati. Oblivion mi se zgadio, a želim neki RPG odigrati :P

Rang€r
09-08-2008, 14:36
idem sad probat završit 4. chapter do 20h :)

Durin
09-08-2008, 14:39
Ja sam također mislio čekati enčantiranu verziju ali nemrem više čekati. Oblivion mi se zgadio, a želim neki RPG odigrati :P

Neverwinter Nights 2?
Gothic 3?

Rang€r
09-08-2008, 20:21
evo ubih dagona... pa još malo se zajebavo na otoku... i taman kad se savealo... CRASH!! fakin crashevi kadkad stvarno znaju popit žifce... al nema veze da ubijanje dagona nije užitak bilo bi gore :)
btw imo sam onu boss muzku :D

i da napokon sam naučio kak najefektivnije sjebat one male dagone isusovce...
ima više verzija al najljepše mi je sa aard(stun)+fatalitie, podsječa me na aragornov fajt u lotru dost...
onda dost je efektivno castat yrden i trčkarat okolo tak da oni trče prek trapa...
također je efektivno nauljat silver(argentia, 60%dmg) i ugradit runu u njeg(perun rune stone, 60% accuaricy&dmg+30%crit chance) i usput spammat igni...
fajt je stvarno zabavan i tek kad se malo bolje naučiš postaje super :)

Arbiter of Change
09-08-2008, 20:26
Šta nisu oni zapravo ranjivi na običan steel (moguće je da sam pomiješao neprijetelje pa se ne sjećam)?
Iskreno, Argentia je jedino što je potrebno na Silver mačeve jer ti zamjenjuje sve ostalo malo specifičnije oilse. Jesi li riješio onaj quest kad trebaš staviti Mandragoru na nešto i onda se navečer boriti sa duhovima u Fields? Isse, meni je ta borba iz nekog razloga bila prokleto teška (jedina koja me stvarno izmučila pored one đukele na početku).

Jedini signsi koje sa ja koristio su Aard i Igni te možda malo Quen (štit) za jednu borbu (no spoiling).

Outmind
09-08-2008, 20:31
Pa treba ti samo spectre oil i padaju ko kruške, jedino se king of the hunt - a moraš čuvat.

Arbiter of Change
09-08-2008, 20:35
To sam i ja mislio, ali nije bilo tako iz nekog nepoznatog razloga - ja sam maknuo KotWH lagano jer je na kraju sam ostao, jedino su me Wraithsi mučili jer bi se 3 gangbangala na mene. Znam da mi je borba trajala nekih 5 minuta jer sam ih stalno Aardom hitao i nadao se insta-killu.

Čudno. :)

Rang€r
09-08-2008, 21:10
nisam siguran al mislim da su wraithsi otporni na na stun... al nisu na knockdown... a šansa za knockdown bez da ulažeš puno u aard... svake prjestupne

i meni je ta borba bila imba teška, sad je se bojim ko, neznam ni ja košta jako je se bojim :( al opet to je potrebno za destiny jer geralt nije nikaka pičkica...

i mene su glupi wraithsi cjelo vrijeme gankali i bilo ih teško ubit bez obzira šta sam scepter oil metnuo...

zanimljivo je bio sam sad skužio, da ak ostaviš alvina kod triss zalutat če u ruinse kod onog lika što je krepo od klađenja(ste čitali gamblers diary?(tak se nekak zove...)) i moraš se s njim kockat za alvina :D
a ako ga ostaviš kod shani otič će tamo kod naiad's bathing spot i napast će ga devourer...

igra stvarno ima velik replay value...

Arbiter of Change
09-08-2008, 21:38
Ja sam ga ostavio Shani... replayam opet kad skinem Enhanced materijal.
Jedini lik koji me razoračarao je "onaj drugi Witcher" (nemojmo imena da ne spoilamo ekipi koja nije igrala) jer je imao stvarno malu ulogu ili sam ja nešto propustio.

la50
09-08-2008, 23:34
danas mi je frend posudio witcher a,i ja sam je maloprije instalirao,i igra je ne nad je bi va,baš je predobra,priča mi je ubersuper tako i gameplay,iako nemogu uživat baš u čarima grafike(jer ju furam na rez 800x600,i sve na med)
koja je geralt faca,brzo je dobio ono što je htio sa triss :D
moram pitat,dali se na kojem pcp ovom dvd u nalazi patch za witchera i jel sam ja negdje pročito da taj patch(valjda v1.) ubrzava load ili se meni to čini

Snake
09-08-2008, 23:38
bez 1.3 patcha ne bi trebao ni pokretat igru
eventualno 1.2 koji je nešto manji ali isto ubrzava loadanje i snimanje

la50
09-08-2008, 23:44
znači obavezno da si skinem,v1.1 v1.2 i v1.3(dobro znam od kuda al nekako mi je puno 115mb a svaki,al valjda budem skino)
thx

Snake
09-08-2008, 23:45
netrebaš skidat sve već samo 1,3 on sadrži sve fixove iz prijašnjih

la50
09-08-2008, 23:45
netrebaš skidat sve već samo 1,3 on sadrži sve fixove iz prijašnjih
aha super onda,hvala puno

Arbiter of Change
09-08-2008, 23:55
Koliko sam ja vidio Witcher na medium izgleda više nego dobro, samo što će te vjerojatno "edginess" ubiti na niskoj rezi, posebno ako nemaš upaljen AA.

la50
09-08-2008, 23:58
nije mi upaljen AA(tj on je na x1 jer nemože manje),tako da je grafa lagano u banani(al bolje išta nego ništa)

ScorpiuS
10-08-2008, 00:03
Ma glavno da pokrećeš igru jer je odlična. Ja sam je htio ponovno pročaziti, ali možda je bolje sačekati enhanced te nakon toga uživati u svim čarima ove igre.

Arbiter of Change
10-08-2008, 00:04
Problem je što u igri ima nekoliko grafički intenzivnih lokacija, bilo zbog broja objekata ili efekata koji se vrte u pozadini, tako da ćeš možda morati na trenutke još niže skresati postavke (zadnje poglavlje je lagano problematično po tom pitanju).

Snake
10-08-2008, 00:09
najgore je kad dođu velike borbe, a kako arbiter kaže, peti chapter je najgori jer su ondje borbe najintenzivnije

Gwin
10-08-2008, 01:47
Ja sam ga ostavio Shani... replayam opet kad skinem Enhanced materijal.
Jedini lik koji me razoračarao je "onaj drugi Witcher" (nemojmo imena da ne spoilamo ekipi koja nije igrala) jer je imao stvarno malu ulogu ili sam ja nešto propustio.
ovisi kak odradiš razgovor na lakeshoreu..

Outmind
10-08-2008, 12:04
Meni je recimo bezveze kaj nakon prologa više nikad ne vidiš Escrel-a, on mi je bio nekak fora.

Rang€r
10-08-2008, 12:34
ovak u zadnje vrijeme sam dost runa pokupio i mogu napravit ove silver swordove:
1. dmg +30%
knockdown +75%
silver senstivity +15%

zatim
2. dmg +15%
blind, knockdown, incineration +25%
silver sensitivity +15%

3. dmg +45
knockdown +75%

4. dmg +30%
blind +50 %
knockdown, precise hit +25%

ja se nemrem odlučit koji uzet :) ovaj 3. i 4. su jeftiniji 400 orensa al mi nisu ništa lošiji od ovih za 1400...

Rang€r
10-08-2008, 12:41
lol sad baš gledam 1. i taj 3. mi dođu na isto ^^

P.S. još jedan dobar način da se ubije dagon, je taj da jednog worshippera castaš axxijem tak da bude tvoj a dagon i drugi worshipper če njega ubit tak dagon radi štetu samom sebi :)

Bartuc
10-08-2008, 12:49
@Rang€r, pogledaj PP :cry:

Arbiter of Change
10-08-2008, 13:18
Iskreno? Mene je do boljega silver mača (bez spoilanja, molim) služila moja Sun + 2x Earth kombinacija (šteta što prekasno nađeš Moon rune).

Rang€r
10-08-2008, 13:26
rekoh ti... nemreš više bit neutralan :) ko da se cjeli svijet vrti oko geralta...

silver sensitivity bi trebo bit kolko je enemy osjetljiv na srebro, što je osjetljiviji to veći dmg silver blade mu radi... valjd tak :)

Rang€r
10-08-2008, 13:27
hmm mogo bi onda i ja sun + 2x earth... svakak će ispast bolje od običnog mača

Arbiter of Change
10-08-2008, 13:32
rekoh ti... nemreš više bit neutralan :) ko da se cjeli svijet vrti oko geralta...
Ironija je time još veća što bi Witcheri kao trebali biti neutralni. :)

U vezi runa - meni nije bilo baš važno jer sam ionako bio orijentiran na borbu (silver i steel) i tako su mi borbe obično kratko trajale uz pametnu upotrebu napitaka i ulja. Mislim, vjerojatno je jako važno što koristiš kad igraš na hard, ali ja sam bio na mediumu tako da se vjerojatno da preživjeti i sa običnim silverom.

la50
10-08-2008, 13:38
ja igram i igram i igram i nema kraja zadovoljstvu u ovoj igri,može mi ko reć gdje mogu nabavit/nać white myrtle patle ili tako nešto(piše mi u quest u da mogu nać to kod trgovca al toga tamo nema,osim ako nisam ćorav)