Pogledaj cijelu verziju : The Witcher
Stranica :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Windwalker
04-12-2007, 12:38
Ja jučer dobio igru, originalnu, u lijepoj kutiji 8) .
Ali nemogu igrat jer mi Windowsi :twisted: :twisted: seru, pa ih moram reinstalirat (mislim, radila bi mi, ali ne onak kak treba).
Ali nemam Windowse :twisted: :twisted: , pa moram čekat da mi ih frend donese, a to bu tek za vikend.
Where is end to my misery :| ?
Lord Coldwolf
04-12-2007, 13:04
Ja jučer dobio igru, originalnu, u lijepoj kutiji 8) .
Ali nemogu igrat jer mi Windowsi :twisted: :twisted: seru, pa ih moram reinstalirat (mislim, radila bi mi, ali ne onak kak treba).
Ali nemam Windowse :twisted: :twisted: , pa moram čekat da mi ih frend donese, a to bu tek za vikend.
Where is end to my misery :| ?
where ?
It has just began,..
mhahaha :D :D
SPOILER!!!!!
oke.. ja sam konačno završio ovo..
imam samo dva komentara
1. nenadjebivo
2. tko je zadnji assassin? skužio sam da je witcher, ali nisam uspio povezat facu
/edit.. nisam metnuo spoiler.. sorry
Ovo For those about to rock we salute you to je pjesma od AC/DC
YEP!
Gad demit Gwin! Ever heard of spoiler alert?! :)
Tsumetai Ryujin
05-12-2007, 22:10
ljudi jel zna netko zake mi se zamrzne drugi filmic nakon sto leo umre... odmah na pocetku igre... ono u laboratoriju kad ga ubije onaj profesor... i filmic koji je odmah nakon toga (nemrem izmedu njih nike radit) mi se zamrzne odmah na pocetku...
Prince-Artas
06-12-2007, 16:15
dovoljna mi je wekyjeva poreporuka da ovo nabavim ASAP
doso sam u onu mocvaru sad moram u one rune postavljat kamenje al loading me ubija (exterijeri se lodaju preko minute)
mravojed20
06-12-2007, 16:21
Jedva čekam ovo igrat na novom kompu,prisilio sam se da je maknem ća, nakon što sam došao na početak drugog chaptera, jer je trzalo ko blesavo na low a loading je bio i duži od minutu.
Joe_Strummer
06-12-2007, 17:02
Imam konfu
X1550 256vrama
512 rama
P4 2.4 ghz
Planiram nadograditi još 1gb rama zbog Witchera pa me zanima hoću li moći natjerati na medium/high sa isključenim shadows,AA uz rezu 1024x768?
IGoR_2803
06-12-2007, 17:09
lurkam malo tu po topicu i vidim da ima dosta ljudi kojima užasno dugo loada, kaj je to fakat? kak bi to išlo s 2 giga rama? jer me dugi loadinzi ubijaju u pojam,a žao mi je ne odigrati tolko hvaljenu igru, mislim da bude mi se full sviđala...
Tsumetai Ryujin
06-12-2007, 18:12
i ja imam 2 gige rama pa mi je dost sporo... ... al to pravog gamera nesmije sprijecavati ;)
lurkam malo tu po topicu i vidim da ima dosta ljudi kojima užasno dugo loada, kaj je to fakat? kak bi to išlo s 2 giga rama? jer me dugi loadinzi ubijaju u pojam,a žao mi je ne odigrati tolko hvaljenu igru, mislim da bude mi se full sviđala...
Po srijedi je nekakva neoptimiziranost koda koju su obećali ispraviti patchem. Dakle dok ne stigne patch morat ćeš trpjet duge loadove...
IGoR_2803
06-12-2007, 18:39
Po srijedi je nekakva neoptimiziranost koda koju su obećali ispraviti patchem. Dakle dok ne stigne patch morat ćeš trpjet duge loadove...
hehe, rađe budem onda pričekal patch... :)
hmm.. puno ovisi o brzini proca.. vidio sam neke slučajeve gdje loading traje par sekundi..
na službenom forumu je frajer demonstrirao loading time grad->kuća ispod jedne sekunde.
IGoR_2803
06-12-2007, 19:34
hmm.. puno ovisi o brzini proca.. vidio sam neke slučajeve gdje loading traje par sekundi..
na službenom forumu je frajer demonstrirao loading time grad->kuća ispod jedne sekunde.
ti ga igraš? imaš proc skoro pa isti ko ja... kak ti je situacija s loadanjem? :)
idem sad po drugi put :D
loading je kako kad.. od 10-30, 15-ak sekundi prosječno..
Joe_Strummer
06-12-2007, 19:51
Imam konfu
X1550 256vrama
512 rama
P4 2.4 ghz
Planiram nadograditi još 1gb rama zbog Witchera pa me zanima hoću li moći natjerati na medium/high sa isključenim shadows,AA uz rezu 1024x768?
Ahem
Pa ako je po srijedi bio load iz grada u kuću naravno da je loadtime kratak, problem nastaje zbog činjenice da se u kući adržiš kratko i moraš iz kuće u kuću, a svaki put se grad mora učitat ponovno, a to traje. Ista je stvar (možda ne u tolikoj mjeri) bila sa bloodlines (i sa unofficial patchevima) i sa morrowindom.
IGoR_2803
06-12-2007, 19:55
idem sad po drugi put :D
loading je kako kad.. od 10-30, 15-ak sekundi prosječno..
aha, niti nije tak strašno... kad bi opće trebal taj patch? vidim da 1.1 već postoji...
Tsumetai Ryujin
06-12-2007, 20:04
kako zapalim baklju??
IGoR_2803
06-12-2007, 20:06
Pa ako je po srijedi bio load iz grada u kuću naravno da je loadtime kratak, problem nastaje zbog činjenice da se u kući adržiš kratko i moraš iz kuće u kuću, a svaki put se grad mora učitat ponovno, a to traje. Ista je stvar (možda ne u tolikoj mjeri) bila sa bloodlines (i sa unofficial patchevima) i sa morrowindom.
da, u morrowind se sjećam toga, ali nije mi to tolko smetalo, neznam zakaj... vjerojatno jer je igra predobra, pa sam zanemaril to... :wink:
kako zapalim baklju??
baklja ti stoji u inventoryu umjesto daggera, dolje lijevo
a na glavnom ekranu, gore lijevo, ispod amuleta imaš ikone za oružja.
glava - no weapon
steel sword
silver sword
baklja
samo klikneš tamo i izvući će baklju. ima i keyb.shortcut, ali nisam niti tražio, jer sam baklju iskoristio dvaput :D
Tsumetai Ryujin
06-12-2007, 22:04
ahaaaa... e daj mi sam rec di poberem baklju ^^
imaš ih po stashevima kojekakvim, neki corpsevi, većina blacksmitha
daj radje zmuckaj par cat potiona i bus miran...
Tsumetai Ryujin
07-12-2007, 06:42
eh kad bih imal formulu nebi bilo beda... ;)
Rocchiro
07-12-2007, 07:34
igra ko od vas na najtezem difikaltiju? kaj je fakat neophodno baviti se alkemijom?
ja igram na srednjem i nikad nemam potiona a ona hrana mi nis ne znaci trenutno opce nemam potiona
igra ko od vas na najtezem difikaltiju? kaj je fakat neophodno baviti se alkemijom?
Moraš imat hrpu potiona i uvijek nešto od toga na sebi.
SnowFlake
07-12-2007, 17:23
Idem ja sada kupiti neku igru,rpg,pa me zanima da li je ovo best buy?od novijih(zadnja 2,3,4 mjeseca
Da, a to je baš RPG...
Witcher je jeftiniji i bolji od Hellgatea, ali i on je vrlo dobar izbor. Uz svu silinu FPSova, uživaoci RPGa se neće baš naigrati ove zime.
Nedavno je izašao i Oblivion GOTY (orginalna igra i obje ekspanzije). Moje mišljenje o igri i nije neko, ali tko ga voli, ovo je najbolji način da se dođe do pune igre.
Neverwinter 2 je još uvijek preskup.
Bishop_45_(2)
07-12-2007, 19:50
Ima li Witcher dobrih modova za LAN ???
SnowFlake
07-12-2007, 19:56
Da, a to je baš RPG...
Witcher je jeftiniji i bolji od Hellgatea, ali i on je vrlo dobar izbor. Uz svu silinu FPSova, uživaoci RPGa se neće baš naigrati ove zime.
Nedavno je izašao i Oblivion GOTY (orginalna igra i obje ekspanzije). Moje mišljenje o igri i nije neko, ali tko ga voli, ovo je najbolji način da se dođe do pune igre.
Neverwinter 2 je još uvijek preskup.
neverwinter imam,ekspanziju nemam i ne želim(da opet ne vidim sunce par dana),oblivion imam a ekspanzije su ništa posebno šteta love,hellget je hm ok,ali ne da mi se sada igrat neš takvo,rađe fallout(znam da je velika razlika ž,ali po atmosferi su mi slične),a kakav je two worlds?
i btw.koliko je witcher u algoritmu?
Prince-Artas
07-12-2007, 19:59
odeš i vidiš
http://www.algoritam.hr/
Arbiter of Change
07-12-2007, 20:11
Nevjerojatno, nikako da kupim igru.
Ili besparica ili zaboravim.... možda ipak trebam bolji komp prvo.
Windwalker
07-12-2007, 20:46
i btw.koliko je witcher u algoritmu?
300kn
Jeftiniji od mnogih razvikanih naslova, a bolji.
nema lan.. samo singleplayer..
nema lan.. samo singleplayer..
Rekla bi nvidia: "the way its meant to be played"
Arbiter of Change
07-12-2007, 21:49
Bolje - multiplayer (ako igra nije tome posvećena) obično znači samo manje para za ostale segmente igre.
Demon Hunter
08-12-2007, 11:32
Koja je minimalna konfiguracija!
Kakva je Igra?
Koja je minimalna konfiguracija!
Kakva je Igra?
ja sam igral na 2.4, 1gb ram-a i 6600gt sve low s malim trzanjem u animacijama
a igra je najbolji rpg...
kak porazit onog Golema udaram ga macem i uzmem mu samo 5% healta i dalje nejde :o
silver sword, strong style
obavezni potioni: swallow, blizzard
po mogućnosti: wolf
i samo lupaj..meni je trebalo jedno 15 minuta..
kad te spusti na malo healtha, pobjegni.. brži si od njega. neće skužit di si pa će prestat tražit, pričekaj da te swallow napuni i idi dalje..
silver sword, strong style
obavezni potioni: swallow, blizzard
po mogućnosti: wolf
i samo lupaj..meni je trebalo jedno 15 minuta..
kad te spusti na malo healtha, pobjegni.. brži si od njega. neće skužit di si pa će prestat tražit, pričekaj da te swallow napuni i idi dalje..uf....ok tnx mislio sam da ima neka posebna caka
rofl :rotfl: naravno da ima caka :pray:
Navlaci ga na sredinu izmedju onih stupova.
Upalis dva stupa (da struja ide kroz njih),
dovuces njega na sredinu i kad upalis treci stup
njega drmne struja 8)
Bam gotov je za 2min :)
njega drmne struja 8)
Bam gotov je za 2min :)to sam si i mislio al sam napravio pa se nije nis desilo lol
njega drmne struja 8)
Bam gotov je za 2min :)hmm.. vidiš ovo mi je promaklo..
ja sam ga umlatio na sirovu snagu..
=PcP=F@N
09-12-2007, 18:02
igra se skida valjda me nebu razočarala al nevjerujem posto mi se hellgate svidio a vidim da su slicne
nije ni po čemu sličan hellgateu
hellgate je hack n slash,
witcher je rpg, i to da je malo manje fajta strpao bih ga u point and click avanturu
nije ni po čemu sličan hellgateu
hellgate je hack n slash,
witcher je rpg, i to da je malo manje fajta strpao bih ga u point and click avanturu
signed
za witcher treba malo mozga...dok za hellgate hmm baš i ne treba :)
kojoj je igri po vama witcher najslicniji
Tsumetai Ryujin
10-12-2007, 11:00
jel moze netko rec koji je najlaksi nacin za zaradit para... osim obavljanja sidequestova... (koje sam sve obavio)...
Tsumetai Ryujin
10-12-2007, 12:24
kad boksam nikad mi ne zeli prihvatit vise od 100 orena... ... i nikad se nemrem boksat protiv onog najjaceg... onog istetoviranog...
kod fist fighta mozes doci lovu samo na duplo vise nego ti je na pocetku ponudjeno...
a za glavnog u krcmi moras prvo sve ostale premlatit...
nije bas neka zarada, al je zabavno...
Tsumetai Ryujin
10-12-2007, 19:37
pa premlatil sam sve... al on mi i dalje sam onak odgovara: Im itching to slap some1
zato kaj ti status kao fajtera nije dovoljno visok.. moraš mlatit još ljudi da bi mogao napredovat do legendary boxer statusa
ja sam prvo svakog od ovih slabijih premlatil (isel sam poredu po izgledu i velicini) i nakon svih je dosel i glavni na red, koji je isto dobil batine... i tak na 3 mjesta... sad sam jos uvjek u mocvari, i nikak da zaigram witcher-a...
u onoj mocvari naso sam sve Sephirote i osim jednog kad stavim track quest na mapi vodi me u kucu onog detektiva a u dialogu mi nema nikakvih opcija u vezi s tim :o
ovaj witcher je predobar...
vec sam bio došao do chapter 4 (na easy) al morao sam krenit ponovo jer sam kupio novi komp pa sam nabacio format... stavio na medium difficulty ovaj put. Igra je 10 puta zanimljivja na vecoj tezini... alkemija rula ;)
Morat cu na najtežem probat kad pređem igru... hihi
Jedino nisam uspio skontat kak ubacit rune u silver sword...
@ Doggy Ne mroaš sve premlatit u krčmi da bi mogo glavnog... ja prvo glavnog stučem pa idem još kojeg da zaradim nešt sitno para :D
moraš imat barem 3 rune ili 3 meteorita
i odeš do blacksmitha..
blablabla.. "i need my sword reforged"
i onda ti otvori inventory sa oružjem
ovisno o tome koje rune imaš, složi ti sve moguće kombinacije.
npr. imaš 6 meteorita: tri plava, jedan crveni i dva žuta
dobit ćeš sve moguće kombinacije upgrejdova.
PPP, PPC, PPŽ, PCŽ, PŽŽ, CŽŽ,
a ti odabereš jedan, platiš i ostaneš bez odgovarajućeg kamenja.
identična stvar i sa runama, samo što se na silver swordu vidi razlika, jer mač promjeni boju :D
s tim da nakon nekog vremena postane bespotrebno skupljat rune i meteorite, jer su quest oružja daleko bolja od bilo kojeg reforged mača
hm... za meteorite sam skonto da ide tako... al za rune nisam... mislim da sam ih imao dosta a nisam imao opciju za silver sword... al budem vidio kad ih naskupljam opet ;)
tnx Gwin
Tsumetai Ryujin
11-12-2007, 10:31
e a kad ti jednom forgas svoj "witcher sword", jel ga ti mozes ponovo forgat... ... pretpostavljam da ne... a di ond nabavis novog??
@ Doggy Ne mroaš sve premlatit u krčmi da bi mogo glavnog... ja prvo glavnog stučem pa idem još kojeg da zaradim nešt sitno para :D
znam da nemoras, al ja sam napisal da ja tak radim...
a i na fist fightu se ne dobije bas neka velka lova...
bolje se kockat sa svima dok ne bankrotiraju...
e a kad ti jednom forgas svoj "witcher sword", jel ga ti mozes ponovo forgat... ... pretpostavljam da ne... a di ond nabavis novog??
nope.. kad napraviš reforge, tvoj "witcher steel sword" ode blacksmithu, a ti dobiješ blue/red/yellow meteorite sword, možeš odmah kupit taj isti witcher sword i strpat ga u onaj donji weapon slot :D
ista stvar i sa silverom, dobiješ blue/red runesword
ali.. ako skupiš nove tri rune/meteorita, možeš dati da ti od NJIH napravi novi mač. jer on ne radi novi mač od već postojećeg, nego radi mač od runa/meteorita.
a kasnije dobjaš, preko questova, oružja tipa
steel sword Gwalhir
damage +50%
Disarm, Pain, Precise Hit +40%
ili
silver sword Aerondight
damage +60%
Attack +10%,
Pain, Blinding, Incinerate, Precise Hit +50%
Tsumetai Ryujin
11-12-2007, 17:13
a u kojem chapteru doijem te maceve?? (od ukupnog broja chaptrea)
ja sam tek pred kraj drugog chaptera i prejebena mi je igra... nije dosadna niti monotona... jedino ke neam para da si kupim one alkohole za radit potione i onaj bolji armor... al sad bum isel kockat tak da bum to sredil (nadam se)...
onaj bolji armor je 5000 :D
a mačeve sam ja dobio u IV chapteru
imam E6750 procesor, 8800GTS i 2Gb kingmax 800mhz. može li sve na high?
Tsumetai Ryujin
13-12-2007, 22:36
kakva su vam to pitanja... probaj pa bus vidil... (nisi rekel od kolko MB imas graficku jer GTS dolazi u dvije verzije)
begedinnikola
13-12-2007, 23:16
jel ima jos netko mozda problem da mu se igra jednostavno u nekih 80% posto slucajeva nece loadati. moram ju pokretatu jeno 5-6 puta za redom dok se jednom konacno ne zloada. izmedju lokacija se loada bez problema, ali kad idem na new ili load game mi se jednostavno ne pojavi loading bar.
Prince-Artas
13-12-2007, 23:43
mislim da ti je komp preslab no opet pogledaj readme igre :roll:
ak moze crysis meni s e4500 istom grafom i ramima, zast nebi mogel the witcher?
mislim da ti je komp preslab no opet pogledaj readme igre :roll:x2 3800+, 7900gtx, 2gb ddr400
sve na high na 1280x1024
ipak je to Neverwinter engine
@begedinnikola, reinstall igre, najvjerojatnije ti je neš puklo na instalaciji
begedinnikola
14-12-2007, 10:52
probat cu, ali moze li mi prije toga netko reci gdje su saveovi. nisam daleko dosao, ali ipak nebih htio to ponavljati
sad se ne sjećam.. a komp je "out of order"
anyone?
begedinnikola
14-12-2007, 12:12
evo, reinst, sam ali opet isto.
evo nabavio sam igru, sve na high.... premoćna je.
Prince-Artas
15-12-2007, 15:11
mislim da ti je komp preslab no opet pogledaj readme igre :roll:x2 3800+, 7900gtx, 2gb ddr400
sve na high na 1280x1024
ipak je to Neverwinter engine
sarkazam stari, naravno da na tom stroju mora na high :)
aa.. niš me ne pitaj.. ovaj tjedan sam samohrani otac.. majka radi noćne a prek dana spava ;D pa više ne znam di mi je glava
Shadowww
15-12-2007, 16:53
jel moze neko ko ima sve na high par screenova puknut? tek tolko da vidim kak to zgleda..
thx
Windwalker
15-12-2007, 18:22
Napokon počeo igrati igru.
Predobra je :pray: :pray: :pray:
Ovako atmosferičan RPG nisam vidio još od VTM: Redemption i Planescape Torrmenta.
Tek sam na drugom chapteru, a igra mi je možda najbolji RPG ikad.
A pošto mi je RPG najbolji žanr, onda mi je Witcher vjerojatno najbolja igra ikad (jedino mu je Morrowind ravan).
I ja nabavih igru.Atmosfera i priča je na zavidnoj razini,to me "usisalo" od gotovo prvog trenutka.Grafika je prosječna,gotovo i ispod prosjeka (osim likova,oni su napravljeni odlično).Ali to se ne računa u ovako atmosferičnoj igri.
SnowFlake
15-12-2007, 21:36
igra je dobra,uživam samo imam problema sa nekim tehničkim stvarima,i tko je to rekao da je grafika prosječna?
igra je dobra,uživam samo imam problema sa nekim tehničkim stvarima,i tko je to rekao da je grafika prosječna?Ja sam rekao da je grafika prosječna.Igram na 1280x1024,uključeni AA i AF i grafika mi je loša...i to jako,pogotovo priroda.Ako se ne varam,to je isti engine koji je upotrebljen u NWN2?.Ali ne i likovi koji su odrađeni poprilično dobro.
SnowFlake
15-12-2007, 22:00
zapravo za jedinicu,ali nemoj se obazirati na mene,meni grafika u falloutu i cod 4 je totalno ist,ne vidim razliku,i moram reći da mi je to super jer me je prije odbijalo od igre ako ima igru ružnu grafiku8jel sam se bio na naviko na ovu novu blistavu grafiku)
grafika,grafik,grafika
ali ne stvarno meni je igra lijepa(doživljaji kod igara oko grafike su isti,ali još imam "dobre" oči to jest vid)
Windwalker
15-12-2007, 23:14
I ja nabavih igru.Atmosfera i priča je na zavidnoj razini,to me "usisalo" od gotovo prvog trenutka.Grafika je prosječna,gotovo i ispod prosjeka (osim likova,oni su napravljeni odlično).Ali to se ne računa u ovako atmosferičnoj igri.
Grafika je odlična. Istina, mogla je biti i bolja (ko Crysis ili druge nextgen igre), ali kome bi onda radila.
Igra ima tako dobar dizajn svijeta (grad, okoliš, najljepša kanalizacija ikad, pogled sa dokova grada, voda, močvara...), a tek sam na chapteru2.
Vraga vrijedi Oblivionu, Gothicu3, Crysisu naprednija grafika, kad ovakvu atmosferu nemogu dočarati.
A tek glazba :pray: :pray: :pray: Tako epsku glazbu nisam čuo još od Gothica2 (i Oblivion, Gothic3, Morrowind imaju odličnu glazbu, ali ovdje je savršeno uklopljena u atmosferu).
Da zaključim, igra je veličanstvena. :pray: :pray: :pray:
ne kužim.. kaj sam ja jedini ovdje dovoljno star da sam čuo za RPG-ove prije Elder Scrollsa?
kaj niko nije čuo za Ultimu?
Champions of Krynn??
Heroes of the Lance?
Crystals of Arborea?
Dungeon Master?
Eye of the Beholder?
Romance of the three Kingdoms?
Moebius?
Krondor? Betrayal at Krondor?
nije istina da je morrowind bolji od King's Quest serijala
onak..glupo mi je da svi uspoređujete witchera i njegovu atmosferu sa samo 3 igre. oblivion, morrowind i gothic. pa kaj stvarno niste ništa drugo odigrali ?
Arbiter of Change
16-12-2007, 07:42
Pa vjerojatno zato jer se uspoređuju samo moderne igre, a ne one koje su udarile temelje žanra.
@Gwin računaj da ih večina imaju 14-15-16 godina max...XD
covjece, gwin, ja imam 23 pa nisam cul za nijednu igru koju si navel... a i u mladjim danima sam vise voljel avanture nego rpg...
IGoR_2803
16-12-2007, 11:18
covjece, gwin, ja imam 23 pa nisam cul za nijednu igru koju si navel... a i u mladjim danima sam vise voljel avanture nego rpg...
fakat, me 2, 22 godine, igram igre više ili manje od vremena commodorea 64 ali nisam ni za jedan od ovih Gwinovih rpgova cul... :cry:
SnowFlake
16-12-2007, 11:21
ne kužim.. kaj sam ja jedini ovdje dovoljno star da sam čuo za RPG-ove prije Elder Scrollsa?
Champions of Krynn??
Heroes of the Lance?
Crystals of Arborea?
Dungeon Master?
Eye of the Beholder?
Moebius?
onak..glupo mi je da svi uspoređujete witchera i njegovu atmosferu sa samo 3 igre. oblivion, morrowind i gothic. pa kaj stvarno niste ništa drugo odigrali ?
pa normalno da sa njima uspoređujemo igru kada su to najpoznatije igre za ove tvoje mi je možda djed čuo,baš ga idem pitati samo prvo trebam pronaći da mi ga netko izvuče van
:p
Windwalker
16-12-2007, 11:28
Champions of Krynn??
Heroes of the Lance?
Crystals of Arborea?
Dungeon Master?
Eye of the Beholder?
Moebius?
Ti naslovi su nažalost prije mojeg vremena.
A neke legende kao Diablo i Baldurs Gate nisu mi se previše svidjele. Ali, to je samo moje mišljenje.
Tsumetai Ryujin
16-12-2007, 13:35
ljudi, vratite se na temu...
Bishop_45_(2)
16-12-2007, 14:53
Uspio konacno nagovoriti frenda da nam nabavi igru, i sad ju covjek proba i odogvara mi da je odlicna, da je nesto izmedju NWN2 i SW:Jedi Academy, ja :shock: , tako da gwin, ovi likovi ovdje su bar preko dva rpg-a odigrali ....
ha.. dobar.. :d
izgleda da će bit najbolje da ja svoje gerijatrijske kosti pokupim i sakrijem u istu kutiju di mi je SegaMega II :D
IGoR_2803
16-12-2007, 15:30
ha.. dobar.. :d
izgleda da će bit najbolje da ja svoje gerijatrijske kosti pokupim i sakrijem u istu kutiju di mi je SegaMega II :D
LOL, ja bi se isto mogel pokupiti na tavan di mi je komodorac stari... o, potrgal sam ja više joysticka na toj dijaboličkoj spravi, kolko vremena sam za njom provodil. danas, hvala Bogu, niti približno tolko ne igram... :) ili :cry: ??? ali fakat gwin, ni za jednu od ovih igra nisam čul...
Uj Gwin zabravil si Dark Sun trilogiju koja je po meni jedan od najboljih ako ne najbolji "stari" RPG :)
Hehe ... mogel bi ja s tavana skinut C64 (imam orginalni 5.25 floppy za njega) i moj bebicu Amigu 500 (s prosirenjem mem i blizzard cipom ) ...
Joj dobra stara vremena ....
jel zna neko di mogu skupit one Salamandra badgeve imo sam ih al sam ih prodo sad mi opet trebaju :?
Imas navecer po gradu onih salamandera (oko midnight ili tako nesto).
a ko ih kupuje? ja sam jos uvjek u mocvari, lol
Windwalker
16-12-2007, 17:09
Mogući SPOILER. Ko nije prešao pola drugog chaptera neka ne čita dalje.
Znate onu zabavu kod Shani. Tako dobro se dugo nisam nasmijal. Quest je odličan.
Zanima me koga ste vi doveli na zabavu.
Ja sam onu prostitutku Carmen, i krepaval sam od smijeha.
kakva zabava? u drugom chapteru? ja samo nisam povalil onu konobaricu iz prvog chaptera...
Windwalker
16-12-2007, 17:34
kakva zabava? u drugom chapteru? ja samo nisam povalil onu konobaricu iz prvog chaptera...
Shani bi te trebala pozvat na zabavu ako razgovaraš s njom nakon seciranja onog zatvorenika.
carmen me nije voljela.. malo sam joj se zamjerio, pa sam dovukao iritantnog Christopher Lambert viteza :D
Shani bi te trebala pozvat na zabavu ako razgovaraš s njom nakon seciranja onog zatvorenika.
za nju mi je quest da moram cesce pricat s njom da mi duguje uslugu, od onda ne igram...
Jel dobra igra.. jel tko igrao
http://www.imagehosting.com/out.php/i1450382_megsig1.png
SnowFlake
16-12-2007, 21:29
ja ga nisam seciro
spoilerSu bijelom:
otišao sam tražiti tijelo i saznao sam da je raymojd zapravo javed,te nisam nikog seciro,koga i kako da seciram?oću na tu zabavu!
Tsumetai Ryujin
16-12-2007, 22:08
i ja sam takoder tako saznao... ... i ne sjecam se da sam osel na nikakvu zabavu... jedino ak vi ne mislite na onu zabavu u trecem chapteru na drugom katu u pivnici :O
nope.. privatni tulum kod shani..
Jel dobra igra.. jel tko igrao
http://www.imagehosting.com/out.php/i1450382_megsig1.pngne, niko ju nije igro mi samo zamisljamo da igramo pa pricamo o tome
i ja ću za koji dan zamišljati da igram :D
LOL u jednoj misiji u vezi mača spominje se MARIBOR.
Kaže ovako- poginuo je u bici u MARIBORU- za one koji neznaju to je u Sloveniji.
Inaće to mi je najbolji RPG još od Diabla 1.
Ma kakav Oblivion i ta sranja Witcher je najbolji.
Ma igra je fenomenalna glazba priča grafika ma sve :pray: :pray:
btw najbolja kamera je ona iza lika. nekako je s njome najveći užitak igrat, ove druge su kao da igram strategije. cijela igra je ludilo, nisam igro 2-3 sata već 2 je..čine su pale. ko zna koliko ih ima još!
i kaj je čudno kod maribora?? jesi uopće pročitao o kojem je serijalu knjiga riječ?? i otkuda je autor serijala? i otkuda su autori igre?
Tsumetai Ryujin
18-12-2007, 15:44
ako se ne varam igra je radena po istoimenoj knjizi... al neznam odakle su autori, bilo igre bilo knjige... ... odakle su ?? ^^
neki poljski roman kolko sam ja skuzio
pa s obzirom da je riječ o poljaku, zar je onda zaista čudno da se tamo neko mjesto, potion i ulaz u Vizimu zovu po Mariboru? i zar je zaista čudno da postoji runa imenom staroslavenskog vrhovnog boga Perun
Help ljudi dogodia mi se veliki bug kad sam sredia vrime i isa onom golemu stavit onaj rood u vrat onda sam sejva a kad san ga ubija tija san ga ubit jos jednom ali vise mi nema tog rooda :cry: prova sam i sejvove prije toga al nema ga :cry: prova sam otic ponovo za onim blacksmitheom al nista pls help imam original i igram sa najnovijim patchom
Edit:Ljudi veoma se ispricavam nasao sam ga tribalo je u onim quest items sam triba ic dvaput natrag :rotfl: a jesam njubara :rotfl:
Arbiter of Change
18-12-2007, 19:09
Za one koji ne znaju, Fileplanet nudi demo za download:
The Witcher Demo (http://www.fileplanet.com/183167/180000/fileinfo/The-Witcher-Demo)
Tsumetai Ryujin
18-12-2007, 19:20
@sova
tajmetalni stap vise neces dobiti... a uostalom i sto ce ti??
The Witcher Demo (http://www.fileplanet.com/183167/180000/fileinfo/The-Witcher-Demo)stvarno apsurdno izdaju demo mjesec dana nakon izlaska igre
Nešto sam čuo da je Witcher cenzuriran, te da postoje 2 verzije te igre, jel to istina ili šta?
Nešto sam čuo da je Witcher cenzuriran, te da postoje 2 verzije te igre, jel to istina ili šta?da
ja valjda imam necenzuriranu jer psuju likovi i ima sexa
i cuo sam lika u tavernu kad je reko your mama suck dwarven coak :rotfl:
Nešto sam čuo da je Witcher cenzuriran, te da postoje 2 verzije te igre, jel to istina ili šta?da
ja valjda imam necenzuriranu jer psuju likovi i ima sexa
i cuo sam lika u tavernu kad je reko your mama suck dwarven coak :rotfl:
haha :rotfl:
ma vidio sam u algoritmu 18+ :D
Gravestone_bluz
18-12-2007, 21:00
The witcher je odlična igra al load timeovi kvare dojam na veliko
ja ju trenutno bas ne igram jer taj loading me ubija u pojam...
verzija za američko tržište je cenzurirana.. sve prostote i eksplicitne seksualne scene su izrezane. nisam skužio da li je uopće dozvoljena ta vrsta komunikacije sa ženskim likovima..
Prince-Artas
18-12-2007, 21:56
neki poljski roman kolko sam ja skuzio
igra se nastavlja na knjigu koliko vidim po drugim forumima
Windwalker
18-12-2007, 22:37
verzija za američko tržište je cenzurirana.. sve prostote i eksplicitne seksualne scene su izrezane. nisam skužio da li je uopće dozvoljena ta vrsta komunikacije sa ženskim likovima..
Ma ja mislim da su samo nabacili par krpica onoj drayadici, te su možda stavili drukčije (cenzurirane) slike nakon što obradiš žensku.
Arbiter of Change
18-12-2007, 22:38
The Witcher Demo (http://www.fileplanet.com/183167/180000/fileinfo/The-Witcher-Demo)stvarno apsurdno izdaju demo mjesec dana nakon izlaska igre
Osobno nemam ništa protiv toga naprotiv, pozdravljam ideju zato jer nisam kupio igru, a imam flat i volio bi vidjeti isplati li mi se iskeširati tako da je demo za mene idealan.
[quote="Arbiter of Change":1izo18l0]Za one koji ne znaju, Fileplanet nudi demo za download:
Osobno nemam ništa protiv toga naprotiv, pozdravljam ideju zato jer nisam kupio igru, a imam flat i volio bi vidjeti isplati li mi se iskeširati tako da je demo za mene idealan.[/quote:1izo18l0]
inače taj demo čini prologiju i 1 chapter tako da...
[quote="Arbiter of Change":3d7abtxl]Za one koji ne znaju, Fileplanet nudi demo za download:
Osobno nemam ništa protiv toga naprotiv, pozdravljam ideju zato jer nisam kupio igru, a imam flat i volio bi vidjeti isplati li mi se iskeširati tako da je demo za mene idealan.[/quote:3d7abtxl]
kad sebi skineš, spržiš meni? :D
ima li gdje za kupit potion za brzo vraćanje healtha jer mi je pegla čekat, i treba bježat da ne pogineš. btw došo sam do dijela kad treba oslobodit lika iz pećine pored vizime. to i još ubit BEAST i mogu valjda u grad uć.
Tsumetai Ryujin
19-12-2007, 13:52
ma kasnije jos dobijes neki potion kojim "immediatly restoe vitallity" ne sve al jedan dio... sam sam zaboravil kak se zove...
pa zato prije nego ides u borbu protiv jacih neprijatelja popijes onaj potion koji postepeno vraca vitality pa ti se puni kad gubis health...
i uvjek kad mjesas potione gledaj da ti sve stvari imaju istu boju da bude bolji potion...
Gravestone_bluz
19-12-2007, 14:40
e da , vidim onu velku kartu u witcheru a radnja se odvija samo u tameri? (ono oko vizime i mochvara)?
dosadila mi igra
btw jel ima neki fast trawel u igri muka mi je kad moram s jedne strane grada na drugu :?
i questovi su poprilicno nejasni ima bugova s trackingom
TeraBajt
19-12-2007, 15:45
Jel iko zna zakej nije bilo recenzije witchera u zadnjem pcplayu?
I oće li bit u sljedećem broju?
Gravestone_bluz
19-12-2007, 16:17
mislim da oće
Master_of_Soup
19-12-2007, 20:16
Može mi iko od vas reć jeli igra išta specijalno hardverski zahtjevna?
Nightkiller
19-12-2007, 20:19
NAPIŠI_IME_IGRE.filefront.com, tamo se skida na crno i bez virusa.
IGoR_2803
19-12-2007, 20:21
Može mi iko od vas reć jeli igra išta specijalno hardverski zahtjevna?
na ovoj konfi iz tvog siga ima da piči...ja sam imal sl. jedino slabiji proc i super je išla, jedino kaj nisam baš igral nekaj posebno dugo, tak da neznam kak bude ti stvar sa loadanjem...
Gravestone_bluz
19-12-2007, 21:30
sto se tice loading time, nisam neki znalac al negdje sam procito da je stvar u neoptimiziranosti koda, al uskoro (pre bozica) bi trebo stic patch koji ce to fixat, kazu likovi 5 sekundi za outdoor mjesta a gotovo nista za indor
sto se tice loading time, nisam neki znalac al negdje sam procito da je stvar u neoptimiziranosti koda, al uskoro (pre bozica) bi trebo stic patch koji ce to fixat, kazu likovi 5 sekundi za outdoor mjesta a gotovo nista za indor
e jos kad bi se to ostvarilo...
ja sam trenutno stao na chapteru 3... loadinzi u Trade Quarteru traju puno duze neg ovi prije, a i kad prođe loading trebam još minutu čekat da prestane štekat i vuc se... i onda sve bude okej...
a mozda je probelm sto imams am gigu rama :D
al to ce se promjenit poslje Bozica :)
ja fakat ne kuzim zast mislite da duzina lodanja ovisi o kompu??? e, pa ne ovisi, jer mi je na starom kompu s gigom rama loading bil isti ko i sad s 2 gige... nadam se da budu to s patchem ispravili...
Skinuo sam demo i jel mi sada može tko reći s kojim se tipkama fajta? Lik se stalno brani a od fajta ni f
mravojed20
20-12-2007, 16:46
klikneš na protivnika kad ti kursor od miša dobije narančastu boju, stvarno nije problem.
klikneš na protivnika kad ti kursor od miša dobije narančastu boju, stvarno nije problem.
Thanx! :D
Evo novog i toliko iscekivanog patcha http://www.thewitcher.com/registration/en/www/patch.html?game_version=1.1.0.1119
Gravestone_bluz
20-12-2007, 18:42
jel neko vec skinuo??, kako radi??
Odlično je radio i prije i poslije tako da ja osobno ne mogu suditi tome. Anyone else?
jel neko vec skinuo??, kako radi??
Evo ja upravo skidam sporo skida valjda je preopterečenje skida 25kbs a imam 8mbit.
Kad isprobam javim dojmove
nekak cisto sumnjam da je to patch kojeg svi cekaju, ipak je jos uvjek verzija 1.1...
a ako skrati vrijeme loading-a nek neko javi...
5a. Patch 1.2 Major Fixes
================================================== ====
Gameplay and text bugs fixed:
- Fixes for Alina not being at her home when she should (Act 4).
- Wife's Tears Potion fixes.
- Fixes for usable doors on the swamps (Act 5).
- Fixes for Alchemist in manufacture giving quest items to Geralt (Act 3).
- Fixes for some items to be found in Fields (Act 4).
- Fixes for a disappearing enemy in quest Haunted House (Act2).
- Fixed problems with Alvin's spawn (Act 1).
- Few minor text fixes for all languages.
Code bugs fixed:
- Loading times are much faster!
- Saving is much faster!
- Another portion of stability improvements.
- Fix for rare "red rectangle" effect on loading bar.
- Quest tracking fixes.
- Some cursor fixes connected with finishers in tight places.
- Quest now won't update when Geralt is dead causing multiple problems.
- Autosave mechanism fixes (numeration).
- Savegame files fixes – some irrelevant information was sometimes generated inside.
- The game won't make an autosave if Geralt has an effect preventing him from talking (like knockdown, stun, push) - the result would be no talking at all for the rest of the game.
- Now you can't attack neutral NPCs if you input the second (etc.) sword sequence in them, while first attacking a hostile.
- Dandelion's music won't be 'echoed' while changing location twice.
- The game can handle broken savegames now – it returns to main menu.
- Motion blur effect won't stay active despite Blizzard potion wearing off – drinking, then changing location, then cutscene.
- Final fixes for weapons disappearing from enemies’ hands.
- Grass and small stones being multiplied – fixed.
- Fixes for receiving damage from Striga while being far away.
Art bugs fixed:
- Few level decoration fixes.
- Fixes for barghest attack animation.
Inaće PATCH mi se ćini fenomenalan jako puno bitnih stvari je popravljeno.
Inaće ljudi skidajte ovdje skida na MAX bzini a ne sa Witcherove stranice jel je presporo i ja sam skido i došlo mi do pola i puklo.
http://www.gamershell.com/download_22490.shtml
Gravestone_bluz
20-12-2007, 19:18
ja dobivam neki error dok pokusavam instalirat patch
ja dobivam neki error dok pokusavam instalirat patch
Šta kaže jel imaš orginal
Evo ja sam ga sad skinuo i instalirao bez ikakvih problema imam orginal.
Gravestone_bluz
20-12-2007, 19:22
hmmm... nvm :)
hmmm... nvm :)
Znaći imaš lol
Gravestone_bluz
20-12-2007, 19:28
al nesto eror spominje internet explorer i netscape 11.0
Evo isprobao sam pach i mogu reć da sam prezadovlojan sejva i louda 15 puta brže kao i ulaženje i izlaženje iz kuča.
I čini mi se sve nekako glađe i brže puno brže mi sad igra radi ne mislim na save i load neko i preformanse su puno bolje kad se okrečem za 360 stupnjeva oko lika puno brže se okreče bez grebanja po HDD-u.
To je bio Memory leek nešto slično što se dešavalo i sa Gothicom 3 i sad su to ispravili.
Sve u svemu prezadovlojan sam.
Tsumetai Ryujin
20-12-2007, 19:58
ev ja sam presel igru... i ovaj filmic na kraju je prejebeno napravljen... samo imam jedno pitanje... ko je ona nova faca?? aj ak netko zna, jel mi moze poslat na pm...
Ovako interesira me jel ima neka mapa sa slikom ili neš di se nalazi svih
8 Sephirah stones.
Zujim to po močvari več pun racku i dva mi fale koje nemogu nikako nać.
hebo patch od 113.2 mb i jos skida brzinom od 35kb/s... pas masters...
nego, save-ovi od prije ocito rade, a to je najbitnije, jer mi se fakat nede opet prelazit prvi chapter...
8 Sephirah stones.
36Ssu ti Stonesi za Saphirote
http://guides.gamepressure.com/thewitch ... sp?ID=3655 (http://guides.gamepressure.com/thewitcher/guide.asp?ID=3655)
8 Sephirah stones.
36Ssu ti Stonesi za Saphirote
http://guides.gamepressure.com/thewitch ... sp?ID=3655 (http://guides.gamepressure.com/thewitcher/guide.asp?ID=3655)
Lol thnx frend li meni treba tako mapa da je nacrtano di se Saphirote nalaze.
fakat ovaj patch je zakon. stao sam kad treba pobijedit beast, ide abigail sa mnom , večinu puta pogine, sredim sve pse ali beast ne mogu nikako. nešto učini geraltu i on stoji ošamućen a beast mlati sve u 16......HELP
Zbog ovoga me već igra počela iritirat!!! Kako ga pobijedit, lik mi brzo gubi health.
dobro , hoće li itko pomoć?
Tsumetai Ryujin
22-12-2007, 15:35
ja nisam imal problema sa time... makar bi me osamutio... mozda si na nekom malom lvlu pa nemas onih skillova pa zat nemas neki resistance... di je to tocno... u kojem chapteru??
ivesha neka ti prioritet bude da cuvas abigail...koristi aard sign i group stil kada nju napadnu psi...
Kada njih pobijes kreni opet na beast i tako dalje.
Ja sam tako. Abigail te treba healati
@ivesha
prvo popij swallow,koristi group fight tehniku,koristi pravi mač(znači onaj za monstere),razvij si ard(onaj prvi "spell" koji dobiš u prologij još) i napadaj beasta i ono što najviše pomaže daj abigail da je spale,kada je spale s tobom će se fajtati vilegeri pa će biti lakše jer ih je više i meel fajteri su,a poslije ako oćeš moš ubiti ove tipove(svećenika,harona i onoga debelog koji je ubio svog brata)
Werewolf
22-12-2007, 16:18
PA ubit BEast je bar jedna od laksih stvari u igri... Samo je osamuti s munjom i ubis je u jednom potezu :P
odlučio sam loadat prije nego uđem u salamandra hideout. sad ću malo razvit lika jer vidim da mi je ard slabo razvijen. pogledo sam na youtubeu kako lik baci ard na beast i ovaj odma padne, pa ga može jednim udarcem sredit. meni ard nije toliko jak pa zato mi je teška borba. a i inače ne vjerujem da mi je lik nešto razvijen. jebe me health, provat ću sa swallowom.
WTF? meni je aard bio maksimalno upgradean kada sam se borio sa beastom ali ga nisam mogao stunati niti knockdownati...sa svima drugima je radilo...ali ok iza mene je to :D
jedno malo pitanje: jel ima witcher u algoritmu? pogledao sam na stranice, ali kaže da nije raspoloživo, e sad jel možda imaju u inventoryu pa nisu updateali stranicu ili...?
031/214-310 - broj osječkog Algoritma
- Algoritam. Izvolite.
- Dobar dan. Jel imate igru Witcher za kompjuter?
- Samo malo. Da, imamo, 299 kn.
- Hvala. Doviđenja.
Neš ti posla.
Gravestone_bluz
22-12-2007, 20:29
ima u Avenue Mallu jos 3-4 komada, bio neki dan
evo malo sam se pojačo i skupa sa onom bagrom sredio beast. iza sam poubijo svećenika i ekipu. btw- aard mi nije skoro ništa bio pojačan, ja sam trošio te upgrade na neke druge stvari. sad mi je level 9.
Spreman je patch koji bi trebao riješiti ona izluđujuća preduga učitavanja.
http://www.gameborder.com/game/The%20Witcher%20Patch/
Stara vijest, vjerujem da ga več sad svi imamo.
Windwalker
23-12-2007, 12:50
Jel ima neko od vas problema s tim patchem?
Meni stalno javlja neki error i neće ga instalirati.
Stara vijest, vjerujem da ga več sad svi imamo.
Možda ga i nemaju svi bez obzira što je "stara vijest". Ako si ga ti skinia možda neko drugi i nije. Pa već kad ga imaš si moga napisat nešto pametnije kao npr. je li stvarno riješia preduga učitavanja :boohoo:
=PcP=F@N
23-12-2007, 21:39
jeboga ti citaj pred par stranica necemo se stalno ponavljat..
je,patch je odlican
je li stvarno riješia preduga učitavanja :boohoo:
Je, sad se igra može normalno igrati.
To vas ja pitam :)
PcP F@N-jebiga tek sam sad vidia prije 2 stranice za patch,ne znam kako mi je prije promaklo,moja greška,sorry :cry:
Windwalker
24-12-2007, 22:55
Prešao sam ga, a praznici su tek počeli. :(
Sad ću imati veliku prazninu u životu kojih par tjedana, dokad se ne slegne ili do izlaska nastavka.
Eventualno ću se zadovoljiti s nekakvim Hellgateom, Crysisom ili COD4, ali to nije to :( .
Priča je fenomenalna. Ono s Grandmasterom i amuletom, a Geralt to nije skužil :pray: :pray: :pray:
Ja sam skužil čim je Grandmaster rekao da nije on kriv za svoje vizije.
Master_of_Soup
24-12-2007, 22:56
Tek sam neki dan nabavio igru i moram reći da je (citirati ću Geralta): Un-fucking-beliveable
Evo presa sam ga i moram reci da je to najbolji RPG kojeg sam ikad igra.U nijednoj igri nisam vidia toliku slobodu odluke.A i lik Geralta mi je najbolji lik kojeg sam ikad vidia onaj glas i onaj karakter. :rotfl: Jedva cekam nastavak. :rotfl:
Priča je fenomenalna. Ono s Grandmasterom i amuletom, a Geralt to nije skužil Svaka ti dala Svaka ti dala Svaka ti dala
Ja sam skužil čim je Grandmaster rekao da nije on kriv za svoje vizije.Jel mislis ono kao da je Alvin Grandmaster?To sam ja procita na jednom forumu i mislim da je to istina jer je Triss rekla kako se Alvim moze premjestavat u prostoru ali i u vremenu i jos zbog toga sta Alvinovi u 4 Chapteru recete ce vam govorit i Grandmaster u Epilogu.
Windwalker
25-12-2007, 18:09
Sova - Naravno da to mislim, ali nemoj ljudima radit spoilere.
ako neko ima igru i želi ju prodat, molim vas da mi se javi na pp, plaćam dobro :D
e kak da nabavim vino za onu zenu sto spasis u prvom chapteru?
kupiš u krčmi
a mislim da možeš uzet onom debelom pijancu kaj su mu ubili brata..
Sybelius
29-12-2007, 11:36
Mislio sam da neću zadugo kupiti i zaigrati neki noviji fantasy rpg,svi mi djeluju nekako indetični,ali stekao sam utisak da je ova igra nešto posebno.Naručeno i stiže mi poslije novogodišnjih praznika.
Mislio sam da neću zadugo kupiti i zaigrati neki noviji fantasy rpg,svi mi djeluju nekako indetični,ali stekao sam utisak da je ova igra nešto posebno.Naručeno i stiže mi poslije novogodišnjih praznika.Napravija sidobro djelo ova igra stvarno vridi. 8)
Itekako vrijedi,očaran sam od samog početka. A i super mi je kako su lika napravili.
Baš slušam glazbu i moram priznati da je odlična,još dugo nisam čuo nešto tako dobro,točnije od Medievala II i zadnjeg TESa.Srećom još nisam prešao igru do kraja tako da još uvijek uživam. :D
Spoiler
Može li mi netko reći koliko sam otprilike prešao-sada sam ubio professora i završio u nekakvoj špilji.
imaš ti još puno ženski zbarit da bi došao do kraja igre :D
Al Bundy
29-12-2007, 15:30
ja sam nekidan dobio igru
kako ja lakse igast sa wasd ili misem
jel duga igra, se moze provest sati i sati igrajuchi?
jel duga igra, se moze provest sati i sati igrajuchi?Sda ja sam u nekih 20h igre tek bio na 2 Chapteru a ima ih 6 plus epilog i prolog
Hajde nagovorili ste me :D .
Sad sam je narucio,mnogo ocekujem.
Naravno da wasd, ko i svaka igra... Nije to WoW... Sa wasd si puno brži i okretniji...
Naravno da wasd, ko i svaka igra... Nije to WoW... Sa wasd si puno brži i okretniji...
nebi se slozil s tobom... lakse je s misem...
WoW se igra sa wasd
i mene ste nagovorili. idem pogledat poslije posla.
pas mater. nema ga u profilu niti u oba algoritma. di jos mogu gledat.
Tsumetai Ryujin
03-01-2008, 16:03
crovortex
nema, neda mi se narucivat, ak moze ja bi odma, a ak ne onda cu narucit.
Nego, kak se zove onaj pored ve-mila?
tnx
a nist brijem da cu se mozda strpit za special edition sa soundtrekom kada dodje.
Probao sam igrat Witcher, al ljudi moji, ono je prelinearno, mislio sam da je svijet poput morowinda i obliviona, bez ograničenja...
- čak i uz to, nema mi ono nešto, jedan KOTOR mi je legao puno bolje...
- jedino što se meni svidilo je sustav borbe, predobar je...
Windwalker
03-01-2008, 21:58
Probao sam igrat Witcher, al ljudi moji, ono je prelinearno, mislio sam da je svijet poput morowinda i obliviona, bez ograničenja...
Nekad je takva linearnost bolja.
Više se uživiš u priču.
Sybelius
04-01-2008, 10:07
Nekad je takva linearnost bolja.
Više se uživiš u priču.S
Tako je!Ponekad linearnost nije negativna stvar ako su gameplay i story nadprosječni.
Kako sam nestrpljiv,još mi nije igra stigla.Tako je to kad se naruči u blagdanskom periodu.
Nebih htio offtopic, ali mi dolazi velečasni za kojih 10 minuta. :)
ne znam o čemu vi,ali pretpostavljam da mu želite pokazati mrtvog kolegu...
Svinjoguz
05-01-2008, 16:22
kakva je igra...
jel bu isla s mojom konfom
Windwalker
05-01-2008, 16:42
kakva je igra...
jel bu isla s mojom konfom
Čitaj malo postove na ovih 30-ak stranica i recenziju u PcPlayu.
Igra je fenomenalna.
A na tvojem kompu trebala bi letjeti.
Ako voliš RPG-e tipa KOTOR ili Fable, onda će ti Witcher biti savršen.
evo kupio ju. Vidim/cujem da ima dosta ljudi kaj ju trazi pa mogu rec da probaju ovak kako sam ja - krenuo sam redom zvat algoritme i od prve sam uspio. Nazavao sam Varaždin, rekli imamo, ja reko šalji, oni rekli šaljemo sutra. to je bilo u petak i idem sad instalirat bas. Slali pouzećem.
ej mi ko može reć koja je konfa potrebna za witchera
imas na njihovom siteu...nije bas tocno ali ono
ja sa 1gb ddr400 p4 3.2 i sa x850xt igram na low 1024x768, oni su rekli da ide na medium ali nema smisla igrat tako kada svakih 3 sekunde zasteka, na low sve ide dobro
Hugh Bliss
11-01-2008, 03:58
Evo sada sam tek poceo igrati pa me zanima može li se oružje vaditi kada se ne borite? thx
naravno da moze, imas na desnoj strani, ispod onog talismana gumbe...
Lord Coldwolf
11-01-2008, 11:08
da ali ne mozes vaditi po danu medju "civilima"
btw.
upravo sam ju presao, jedini mi je bed sto sada nemam sto za igrati :))
kaj nije toliko dobra da zaigras ponovo na drugi nacin ?
Mahadeva
11-01-2008, 11:33
jel mozes kad zavrsis igru zujati okolo i rjesavati side questove?
Tsumetai Ryujin
11-01-2008, 11:45
na zalost ne...
Sybelius
11-01-2008, 11:49
Ne može,to je jedina mana ove igre što moraš završiti side questove prije sljedećeg chaptera,nedovršeni se brišu iz žurnala.I pored toga igra nije linearna.Samo ima mnogo sadržaja pa je moguće propustiti neke questove ako niste raspoloženi za istraživanje.
Windwalker
11-01-2008, 12:44
da ali ne mozes vaditi po danu medju "civilima"
btw.
upravo sam ju presao, jedini mi je bed sto sada nemam sto za igrati :))
kaj nije toliko dobra da zaigras ponovo na drugi nacin ?
Igra je dobra i za 100 igranja, ali ne odjedanput za redom.
Najbolje ostaviti da prođe par mjeseci i da ti priča malo ispari, tako da pri sljedećem igranju doživljaj bude veći.
Al Bundy
12-01-2008, 11:09
evo jedno glupo pitanje. imam igru jos je nisam instalirao sam cu
dal se moze tamo kretat sa wasd ili iskljucivo sa misem
Al Bundy
12-01-2008, 11:48
se moze namjestit kamera ko u obilivionu?
meni bi se zavrtilo u glavi O.o
OTS FTW
Mahadeva
12-01-2008, 14:24
di mogu nac onog vodynai priesta, nema ga kod Statute of the Lady?
nosferatu25
30-01-2008, 21:43
hoće li mi raditi the witcher na 1280x1024 high ? konfa intel pentium dualcore e2180 2ghz, 2gb ddr2 667mhz kingston i xfx7950gt 256mb/256bit. i još jedno pitanje: ako je neko već prešao igru može li da mi kaže koliko traje gameplay sa svim sporednim questovima? ? ?
MasaKrisT
31-01-2008, 00:15
meni radi,imam malo slabiju konfu.i tebi ce
neg mi nist nije jasno,any help,nemogu nikog napasti niti sa jednim stilom,stiscem i cat i strong stil,misa drzo,stisko nista lik samo stoji kraj opponenta...:( imam verziju 1.1,zna netko rjesenje?
MasaKrisT
31-01-2008, 12:19
hm,o svim oponentima odma na pocetku kad trebam ona vrata dici,mozda ja nisam skuzio stil borbe,kad god mi se upali vatrena strelica i klinkem kao da sam zakasnio nista ne radi...
MasaKrisT
31-01-2008, 13:44
evo skontao i sad mi se igra srusila kad srusim ono kamenje telenecim:)omg:D
MasaKrisT
31-01-2008, 15:54
ahah..imam 1.2 ima li noviji?
odradio igru ponovo, drugi put u mjesec dana :D
idem opet za dva tjedna.. moram malu pauzu ipak napravit :D
Sybelius
01-02-2008, 00:39
Meni se često rušila igra u Prologu i 1.chapteru.Onda sam pogledao opcije i vidim sve je na High,uključeni AA i AF.Smanjio sam samo na medium i više nikad nije dolazilo do rušenja.
MasaKrisT
01-02-2008, 10:55
hm,provjerit cu to:)thx
edit: radi,sad mi je uso onaj cica sa banditima i zivotinjicom svojom i nju nemozmo nikako ubit,pol sata sam mlatio po njoj baco prvu magiju i nist...
e danas ja uzeo pcplay,i instaliro witchera,dosta je dobro,vjerovatno ću je kupit
upravo sam prešao THE WITCHER i mogu reći da dugo nisam igrao bolju igru i igru koja me toliko zakucala za komp..doslovno cijeli dan svaki dan sam je igrao....preporuka svima jer je igra prestrava dobra!!!!
samo kraj je tako čudan!ostavlja toliko pitanja.....da barem bude nastavak withera....stvarno predobra igra!!!
:pray: :pray:
ma šta ja se+++.....IGRA JE SAVRŠENA!
:pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
šta neprave ovakve igre još više...ma kakav oblivion,kakav wow..kakav diablo....za mene witcher ih sve šiša i to užasno puno!
Bem ti koja dobra igra!
tražim igru, a nigdje je nema... :(
Dj_Morales
03-02-2008, 17:29
tražim igru, a nigdje je nema... :(
tako i ja...pun kura* ljudi sam pita i nikad nista...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.