Pogledaj cijelu verziju : DotA Allstars
Stranica :
1
2
3
4
5
6
7
8
[
9]
10
11
12
13
14
15
16
17
18
za razora se ne radi skadi....
za lycana ne valja siy sada jer previse kosta a tak ionak imas max speed neki dps item ili bkb
Lord Ragnarok
02-10-2008, 18:54
zas skadi za razora?? :o mjolnir ili kako god + buriza/nes za dmg
za razora se ne radi skadi....
za lycana ne valja siy sada jer previse kosta a tak ionak imas max speed neki dps item ili bkb
Zasto ne S I Y?
Lord Ragnarok
02-10-2008, 22:01
jer u shapeshiftu vec imas max move speed, rade si neki dmg ili stun item sklepas
Karlo_from_Bjelovar
02-10-2008, 22:07
jao avg... ajde napravi mjoll+skadi, pas vidit sta je pwnage...
nesto prebolesno...
ajde mi recite kaj je razor u late gameu sa mjolnirom burizom i jos necime za dmg? nista ima 1500 hp -.- to velika vecinna pplza owna u late game -.- a ako mu skupis EoS onda imas 2.2k hp kaj je dosta vise! i inace mjolnir je po meni mid game item jer na kraju ja slab -.- samo zato kaj je orb a orb je slab!
lycanu netreba S/Y!!! rade kupi 1 i pol bashera -.- njegova ulti je da se moces 522 i da te nemogu slowati ! kaj ce ti onda s/y ? malo hpa dobis i att speed ali to ti netreba -.- pt vlads obavezno basher buriza e sada ja znam skupiti i butter i assault ili samo assautl i desolator jer mu lijepo stoji
Karlo_from_Bjelovar
03-10-2008, 09:27
moram priznat da ovog "novog" likana jos nisam igro...
ali kada bi sa starim osao solo lejnu radio bi treads+par bracera+kristaliz i onda s&y... s&y je, iako ima max MS u shiftu, vrlo koristan radi maima...
ajde mi recite kaj je razor u late gameu sa mjolnirom burizom i jos necime za dmg? nista ima 1500 hp -.- to velika vecinna pplza owna u late game -.- a ako mu skupis EoS onda imas 2.2k hp kaj je dosta vise! i inace mjolnir je po meni mid game item jer na kraju ja slab -.- samo zato kaj je orb a orb je slab!
lycanu netreba S/Y!!! rade kupi 1 i pol bashera -.- njegova ulti je da se moces 522 i da te nemogu slowati ! kaj ce ti onda s/y ? malo hpa dobis i att speed ali to ti netreba -.- pt vlads obavezno basher buriza e sada ja znam skupiti i butter i assault ili samo assautl i desolator jer mu lijepo stoji
sto tocno radi maim ? :oops:
inace kako ti kazes "novi" lycan je zakon, oni vukovi imaju prebolesni crit I jos kad mu dodas bashera :boohoo:
Karlo_from_Bjelovar
03-10-2008, 11:53
maim=orb efekt od sangea odnosno sange&yashe...
maim=orb efekt od sangea odnosno sange&yashe...
znam, ali sto taj efekt radi ? :D
to ti je kao slow i traje kojih 6 sec i slowa kojih 30% tako nesto ali imas 15% posto za maim
Anarion.Umarth
03-10-2008, 13:48
slowa attack i movment speed
Karlo_from_Bjelovar
03-10-2008, 16:49
18% da ce ga supit maim ako imas s&y, 8% ako imas samo sangu...
reducea MS i AS...
att za malo a ms za dosta
bolje umjseto s i y lycanu kupit BKB...da te ne mogu stunat.
Anarion.Umarth
04-10-2008, 00:33
lycanu ne triba s&y jer ima max ms+3 mu daje ms
bkb ako ima stunova/disableova
buriza ili mkb, ovisi o igri
njemu treba rad + satanic -.- netrebaju mu ni bootse nemoguz ga stici ni da hocu a ima dmg,dmg/s,att,ms,lifesteal i to je to kaj mu treba
Anarion.Umarth
04-10-2008, 10:34
misliš bots of speed ne triba?
1. ako ima ijednog stunera, neće tako lako pobić bez bkb-a
i biti ćeš 1. meta zbog dmg-a za disableove
Karlo_from_Bjelovar
05-10-2008, 11:32
bas sam sad odigrao jednu paku u hgh lvl 1 sobu sa krobelusom, i heroj je prebolestan... :D
igrali smo paku 70 minuta... cs mi je bio 250, a kasnije sam pao u negativu sto se tice killova (do 40. minute sam jos uvijek bio debelo u pozitivi)... igrao sam supportera btw... guinsoo, meka, bot, par bracera, crow, bazilius...
ono, ftw taktika za bjeg heroje... ginzo, pa malo sacekas i lupis mu sajlens... i cijeli tim te voli... :D
pogotovo za suportera -.- ja sam sa ezalorom imao pwnable iteme i imao preko 400 creepova ubijenih -.-
1. BoT
2. Satanic
3. Assault
4. Buriza
5. EoS
6. skupljao divine
Da tesko je farmat sa ezalorom-.-
ajde niste losi al kad ovo oborite javite mi se...4 livera btw -.-
http://screenshot.xfire.com/screenshot/ ... 0ab6c2.png (http://screenshot.xfire.com/screenshot/natural/e3e926e9534535e16f24f2ee31712f5e280ab6c2.png)
Anarion.Umarth
07-10-2008, 08:34
uopce nije problem sa pito i tin itemema
a krivi su
imas premalo kilsa rotiv 2 low hp heroja
fali ti hex umisto klivera i možda shiva umisto satana i blade mail umisto assoulta
on nije dps, nego spellkaster, i dok ga tako ne pocnes igrati, nema puno kilsa
Systematic Reverse
07-10-2008, 08:52
629/1
:)
Lord Ragnarok
07-10-2008, 10:10
tinyu fali ass za att speed i armor (koji ce mu k knjigica??), a venomancer ima 2 butterflya...
jos najbolje je odigrao ovaj phantom :s
Ma ovo sta sam kupovo za pita isprobavo sam stvari kaj bi bilo najbolje,a i trebo mi je dmg protiv lancera zbog iluzija...sve u svemu jako dobar game
Systematic Reverse
07-10-2008, 11:32
lol ako ti je takav gejm dobar... xD
Karlo_from_Bjelovar
07-10-2008, 12:09
70min=250cs nije puno :*
u 40. sam imo oko 150., ovo kasnije sam samo lurko okolo... xD
sve sto treba je BoT... xD
Wasteful
07-10-2008, 14:01
trebo si u 30-oj imat cs 150 ^^
hvala wasteful srce si ^^
Karlo_from_Bjelovar
08-10-2008, 12:42
http://www.dota-allstars.com/replay/66352/index.html
evo vam... HLR1 game...
i da, na kraju sam imao 4k golda "viska", sljedeci item bi bio taraska...
Sto mislite o novim herojima?
Onom admiralu i onoj windrunerici.
Anarion.Umarth
08-10-2008, 13:43
admiral je premoćan ako se zna s njime koristiti
moj novi najdraži heroj
Lord Ragnarok
08-10-2008, 21:41
nije ni windrunnerica za baciti, ona strijela je prilicno jaka. btw sta njoj skupiti? dosada sam najvise dosao do 1 ultimate orba (za eos) jer bi ili host ili neko drugi izasao? poslije sam mislio mask of madness/nes za dmg/int item.
ne kuzim svi su joj kupovali hex a to mi se cini besmisleno :s
netreba ti MoM bolje satanic tako da sa ulti se iz liječiš!( moramo da hrvatski govorimo) i buriza ofkz i dmg i dmg i eos je dobar a hex za manu i dobar je on
Karlo_from_Bjelovar
09-10-2008, 20:23
http://www.dota-allstars.com/replay/66607/index.html
evo vam jos jedan...
Systematic Reverse
10-10-2008, 01:51
fakat su retardirani, neshvacam kako vec 1000 godina nisu rijesili bugove vezane za replayeve na dota-allstars.com :/
Karlo_from_Bjelovar
10-10-2008, 09:00
koje bugove?
meni sve radi... :S
BokalVode
10-10-2008, 09:51
Ma bube RULAJU u doti.... Broodmother i nerrubian assasin......
broda su u ovoj novoj doti totalno uništili.
Lord Ragnarok
10-10-2008, 16:26
samo su ga nerfali i to jako xd. doduse onaj prijasnji brood je bio daleko jedan od naj-neizbalansiranijih heroja u doti... ili sam ja bio jako dobar s brood pa mi se cinio imba xD
Anarion.Umarth
10-10-2008, 16:38
pa je, dmg dealer sa 60%lifesteala, lane controler sa invon
sad još samo da trolla nerfaju
njemu triba lifesteal+1 dmg item na 10lvlu i to je gg
Systematic Reverse
10-10-2008, 17:35
koje bugove?
meni sve radi... :S
Sto pokazuju iteme, hero kills - deaths, statse etc etc :P
ja sylvanni uzimam phasee, vanguard, loths, orchids, guinsoo do onda je več gotovo al mogo bi nabacit shivas/sny/desolator/ass cuirass poslje tog, tak za dušu.. i da najbolji heroj, al jedino je sjeban onja glupi stun što malo radi malo ne... lik stunam 10 rangea od drveta i neče ga chanelat, tak isto kad su likovi međ svojim creepovima i heroj do njeg, ffs..
btw sad sam pogledo zadnjih par stranica, sve sami cr0 pr0 bokte..
Ja nisam pro! Možda bi i bio da nemam ovako slab komp! Naime, kad netko baci neki spel, meni je na ekranu slideshow! Kako to ubije u pojam.................
ja sylvanni uzimam phasee, vanguard, loths, orchids, guinsoo do onda je več gotovo al mogo bi nabacit shivas/sny/desolator/ass cuirass poslje tog, tak za dušu.. i da najbolji heroj, al jedino je sjeban onja glupi stun što malo radi malo ne... lik stunam 10 rangea od drveta i neče ga chanelat, tak isto kad su likovi međ svojim creepovima i heroj do njeg, ffs..
btw sad sam pogledo zadnjih par stranica, sve sami cr0 pr0 bokte..
iza njega mora bit drvo da ga stuna.ak je onda nzm..
RIPtheREAPER
11-10-2008, 10:05
zanima me hoce li slyina ulta smanjit dmg mkba za taj odredeni postotak?
Lord Ragnarok
11-10-2008, 11:08
nemora biti drvo iz nekog, moze posluziti i creep/drugi heroj
RIPtheREAPER
11-10-2008, 15:26
anyone?
Systematic Reverse
11-10-2008, 15:31
Ja nisam pro! Možda bi i bio da nemam ovako slab komp! Naime, kad netko baci neki spel, meni je na ekranu slideshow! Kako to ubije u pojam.................
Tak je i meni prije bilo xD
Pogotovo taurenov fissure jbt -_-
a i meni na starom compu, bio sam lagger teski xD
sad na novoj pili sve radi ok, a platio sam je 3000 kuna tako da mozes za male novce sastavit solidan comp.
To i planiram, samo da nađem neki poslić!
ma a jakiro... jebena vatra, još kad naletiš na lika koji abusea, slideshow :-x
mene jedino živcira što nemrem slušat pjesme s jubitoa i igrat u isto vrijeme, onda mi šteka malo al osjetljivo :( (nije zbog neta, hostam 5v5, nikom ne šteka osim meni :D)
BeHolder
12-10-2008, 13:51
anyone?
Nece ja mislim zato jer je to damage od itema ne od njezinog atacka tako da bi to moglo bit imba....
RIPtheREAPER
12-10-2008, 23:28
hehe, zato sam i pitao ^^
30% je puno ako uzmes u obzir da ima maxan att speed za tih 10 napada
Frost Commander
13-10-2008, 19:52
Koliki treba upload da se hosta 5v5?
Anarion.Umarth
13-10-2008, 21:07
bilo koji adsl paket i miran si
Lord Ragnarok
13-10-2008, 21:45
ne na ggcu, tamo nemos hostati s osnovnim adslom kod t-coma. i ono s 0 napada max brzine nije bas imba... pa to je 10 napada, bilkoji agi heroj u tih 10 napada napravi 5-6 (ili cak 10 kao troll npr)
BeHolder
15-10-2008, 08:06
i ono s 0 napada max brzine nije bas imba... pa to je 10 napada, bilkoji agi heroj u tih 10 napada napravi 5-6 (ili cak 10 kao troll npr)
Nekuzis ti decko bas svi agility heroji moraju nabija agility i atack speed it to da bi to postigli a ona vec na 6 lvl ima max atack speed i treba samo nabit puno damaga iz još uz to moze kupit hex za disable koji njoj dava u damage mana regen i takve stvari..
Npr.Kupis njoj basher i on se u tih 10 shuteva nemoze pomaknut zagarantirano.
ma basher u burizu i ostalo za dmg i kill u tih 10 shooteva 100%
Lord Ragnarok
15-10-2008, 14:33
mda dok ti skupis samo dmg iteme dode neki radnom heroj s stunom i pwna te dok kazes ''idem k babi prek ljeta''. nikom nemos ici samo na dmg build.... barem ne int herojima.
a do lvla 6 skupiti puno dmg itema... kolko itema do lvla 6 mos skupiti ako s 1v1 u solo lanu? mos skupiti tolko itema da ces jos vise dmg napraviti sa spellovima u tom vremenu nego da ga napadas sa ulty..
pa istina ali jbg kaj se moze
Lord Ragnarok
15-10-2008, 19:16
ne pisati gluposti? da, naravno...
eh i pisat cu ice frogu na mail zbog toga xd ili cu na forum skoknuti -_-
BeHolder
15-10-2008, 22:20
ne pisati gluposti? da, naravno...
eh i pisat cu ice frogu na mail zbog toga xd ili cu na forum skoknuti -_-
Kupis njoj lothar pa je kokni ako mozes dava sad pure damage pa da te vidimo.
Lord Ragnarok
16-10-2008, 14:36
bilokoji dan. reci samo mjesto i vrijeme. racunaj da i ja mogu uzeti iteme u vrijednosti tih itema, ako ne i vise... (tj ak te pwnam xd)
ma lol -.-
pwnam i ja nju 1x1 -.- pwnaj ti mene 1x1 ar,sd,ap,rd,cl ajde macane oces? lako tako pvnas semi igraca koji dokazuje nesto kaj se da izvesti na 5x5 sa noobovima i jako tesko 5x5 protiv prosa
BeHolder
16-10-2008, 20:23
Na bnetu ili na gareni samo reci kad ali ne sa njom nego cemo ar igrat,moj acc ti je
na oboje my_dota_style pa se javi pa budemo vidili.
Lord Ragnarok
16-10-2008, 22:13
garena: Little-Mermaid ili tako nes je acc ime
za bnet: Lino-Lada
za eu-bnet: LinoLada
sad za koji si ti mislio bnet? originalni ili euro
@kiki ja biram svoje bitke tako da tebe kao i obicno idem preskociti xd
ki ki srce mogu ja 1x1 dugo nisam igro al eto for fun :-)
ma za srce sve samo popodne pa se cujemo! a macane znam da mene uredno preskaces i nisi jedini evo jucer dobio imba taktiku svoja dva frenda igralo se 1x2 ja riki oni razor i slithereen guard! i onda 1x1 sa onim boljim ja Lone druid on medusa i pwnao oba dva puta!
Systematic Reverse
17-10-2008, 10:23
ki ki srce mogu ja 1x1 dugo nisam igro al eto for fun :-)
Zovite za observanje neko :)
Lord Ragnarok
17-10-2008, 12:34
ma sys sta bi mi bez tebe u observersima. cim nes sklepam odma te zovem
de gledo bi i ja tog cr0 pr0a :D
promjenila se dost dota u zadnje vrijeme, sve partije završavam u 20 min... 20. min uništavamo im bazu i odma dvojica livaju -.- ostala trojica trebaju sjest i plakat jer onda cjeli protivnički tim ode pushat druge laneove/farmat/kempat pred spawnom...
što se tiče hostanja, ja imam 1024/256 optiscum i hosto sam bez problema, jedino bi mi se kadkad fatality pojavio...
Systematic Reverse
18-10-2008, 18:02
20min :o
ma... uz to pol gameova onaj na kome fb naprave liva ak ga još jednom ubiju... neznam kak ljudi misle naučit igrat ak ne završe game... pogotvo puno tog ima u cro room kad dođem s frendovima igrat il zajebavat cr0 pr0ove... svi misle da su najbolji i niš novog ne pokušavaju naučit, svi su si super i frendovi su kad game počnu i krenu ih klat jebu si sve do 10. koljena...
Lord Ragnarok
18-10-2008, 21:12
ahaha oni ''known'' igraci iz cro dota rooma. kak se smijem kad ih nas 2 pwnamo po 2-3 sata u roomu. (ja i kiki ili fritz-prijatelj). idemo hostati ikazem u roomu da se pridruze i cuje se neka panjina ''daj neka neki known hosta'' onda dode do nas i odvalimo mu dupe kroz cro dota room 1 do eu room 2x. tamo sam se nagledao debila ko nigdje drugdje, takve gluposti ne rade ni rumunji na euro bnetu..
Lord Ragnarok
18-10-2008, 23:21
znam tamo jednog noobeka koji je ovdje na forumu kolko-toliko (ili je bio) a to je AVGnoob. sjecam se dok sam bil pro njubek s bloodseekerom kak me pwnao tinker, ma uzas :(
BeHolder
19-10-2008, 09:09
koje glupo pitanje pa naravno origigi tko jos igra na privatnom ^^
Karlo_from_Bjelovar
19-10-2008, 13:58
niko ne igra na privatnom... ili origigi ili gg-c...
avege nije igra ima 3-4dana pravu partiju dote D ali ak se kome da sutra nabacimo koju paku popodne neam skole ovo ono
brood solo mid one bestije 3towera+rax 15min i onda samo cekas u bazi i gledas kako se ekipa flejma i pijes sokic(nije obavezan ali povecava uzitak gledanja) a sto se hostanja tice ja sam prije mogo hostat 5v5 a imam 256 onda se valjda nest sjebo pa sada nemogu xD ali uglavnom pravilo je 512 da mos hostat bez problema za ljude u tvojoj regiji(znaci za sve u europi mos hostat osim za ruse jer su oni cobani)
Anarion.Umarth
20-10-2008, 08:44
gluplje taktike još nisan čuja
1. brood na mid-jako glupo-mid uglavnon idu int heroji koji sprže brood sa 2 spela
2. ti računa na to da su ti protivnici jako glupi, pa nemaju niti jedan aoe spell-jedan pit toliko izowna brood da to nije istina
evo ja cu brood ti odi bilo koji int oke?
EDIT:zato se i brood ne bana i picka svaki cw i stavlja mid jer lose drzi lane
a jeste cr0 pr0... možeš ti uzet isusa ak neznaš igrat, bilokoji heroj može sve samo ak igrat znaš...
meni frend tvrdi da ezalor>nessaj! :rotfl:
pa brood je jedan od heroja za koji su svi srali da ju nerfaju jer je prejaka, pogotovo 1x1 i kada napravis bkb u fightu 2 heroja dead itd ugl nefali joj ultu i one webove u novoj verziji ali i dalje owna mid na lvl6 skoro sve
BeHolder
20-10-2008, 14:09
owna mid na lvl6 skoro sve
:nonono: Potm(Mirana) Aj me probaj jump ftw :rambo:
meni frend tvrdi da ezalor>nessaj! :rotfl:
pozdravi ga :rotfl:
Lord Ragnarok
20-10-2008, 18:03
brood je sa 20sec lifestealom i bonus dmg bila mrvicu prejaka, barem na lvl6. sada ju nije tolki prob ubiti sa 12 sec na lvlu 6-11-16. cisto imam osjecaj da bi ju nessaj mogao razbiti bez prob 1v1 sada na -om ali nisam bas ziher (ni brood ni nessaja nevolim)
ma traxa bi ju ownala \o/
brood baš nije tolko relativna al ima par koju jesu, svako ih može ubit i oni svakog mog ubit samo je stvar skilla... pored svih to su mirana i sylvannas, onda bi dodo traxu(za koju sad razrađujem svoj poseban game style, nothing alike to otherz), pa pudge i još neki...
pa 2 cobana s istim skillom igraju brood vs pudge/trax/potm/nessaj jer bm ima ili predobar push vs non-aeo ili brutalni reg i harras spell(treci)i na lvl6-7 samo ulta i zaleti se i gg ako nema 4sec stun
Lord Ragnarok
20-10-2008, 22:17
prije ni 4 sec stuna nije moglo sacuvati u nekoga ako nebi odma poceo bjezati. a jedini 4sec stun heroj koji ja znam je nessaj (i dragonknight koji ima 3.5 ili 3.75stun, nisam siguran)
da stim da trebas biti luker da dobis tih 4sec stuna -.-
gluplje taktike još nisan čuja
1. brood na mid-jako glupo-mid uglavnon idu int heroji koji sprže brood sa 2 spela
2. ti računa na to da su ti protivnici jako glupi, pa nemaju niti jedan aoe spell-jedan pit toliko izowna brood da to nije istina
E a cuj ovu...
Jucer igram na GGC pub :cry: neki europa room, igra se sd i ja pickam lancera.
Ostatak ekipe vecinom melee osim jedan koj je uzeo chena. I logicno je da chen (ili je chan) ide na mid no ne, oni meni vele da odem na mid. Pa ajd ok, i sad ja u nadi da je i kontra tim pun noobara odem na mid. Na midu me naravno doceka ranged heroj i to jos koj ima orb effect nacin napada --> Huskar sa svojim burning spearom. I naravno harrasa on mene i vec se ja prepo da lik zna sto radi i da ce me ubit kad tad, no nije bio previse bistar te se zanio sa svojim harrasom da sam ja na kraju napravio first blood na njemu (bio je mislim 4. lv)
Partiju smo nazalost izgubili jer pol ekipe je islo samo pred kraj pushat laneove i niko nije dolazio pomoc branit laneovi kad bi krenuli 3+ heroja iz kontra tima ...
Ma uglavnom koma ...
Anarion.Umarth
21-10-2008, 20:36
kakva je inače ekipa na ggc?
ja san sad na b netu i same njubare
najjači su oni koji imaju 0-100 skor pa ti govore stfu kad in rečeš da su njubare
kakva je inače ekipa na ggc?
ja san sad na b netu i same njubare
najjači su oni koji imaju 0-100 skor pa ti govore stfu kad in rečeš da su njubare
Evo ekipa ti je ovakva: Naime nakon verzije Dote 6.39 nisam na ggcu na pubbu odigrao ni jednu igru bez livera. Mislim da ti to dost objasnjava.
U high level roomovima se zna zalomit koj dobar game, sa ok likovima, a tu i tamo mozes naletit na pro lika koji pozove svoje frendove i odigrat vrhunski game (ukoliko bude mjesta i za tebe).
Odi u neki veci HLR i sigurno ces odigrat odlicne partije.
Ne bi vjerovo, al sam samo lv 17
Anarion.Umarth
22-10-2008, 19:22
a koliko triba za levele dobit?
na eb netu svaka partija liveri, il još gore feederi koji izađu nakon šta umru po 100ti put
Ovdje je ipak malo lakse, posto takvi livaju odma :D
Nego, kaj velite na nove heroje?
Windrunnerica mi je osobno jako dobar heroj, ima odlicne skillove (taman kaj ti treba, stun i sprint za bjeg)
Karlo_from_Bjelovar
22-10-2008, 21:23
moram priznat da je nisam igro jos, ali admiral mi je >>> :pray: ...
Anarion.Umarth
22-10-2008, 21:27
također
Lord Ragnarok
22-10-2008, 22:08
admiral je nerfan, nova 2 fav heroja-slardar i leoric, jednostavno je prezabavno igrati s njima
Anarion.Umarth
22-10-2008, 22:09
nerf je nebitan, 3 str malje i malo manji slow od torrenta
Lord Ragnarok
22-10-2008, 22:13
onaj aoe je krajnje jos ne-izbalansiran, ali da ga se prezivjeti. inace koje mu iteme skupljate? ja idem sny, vlads pa ass
Anarion.Umarth
22-10-2008, 22:15
zašto ass?
sa 100%dmg cleavon puno bolje mu stoje dmg nego ias itemi
iznimka je s&y
Lord Ragnarok
22-10-2008, 22:20
at speed i armor (+armor reduction koji nije prevelik ali bolje je i to neg nista). nisam previse igrao sa tim herojem tako da mozda mu i postoje bolji itemi. kazem ti zato, napisi svoj build pa onda mozemo malo vise raspravljati
Karlo_from_Bjelovar
23-10-2008, 08:47
bfury, desol, vladimirs
ili s&y, bfury, helm/vladimirs
uglavnom bfury ide svuda... :wink:
Anarion.Umarth
23-10-2008, 09:48
ne bf
ugl, nisan puno puta igra s njin, al 1. se ide s&y onda vlad pa neki dmg item-buriza il hp item-hot, ovisi kako partija ide
bf mu je bacanje $ jer ima cleave koji mu je dosta da ubije val kripova
puno mu je bolji rad
Karlo_from_Bjelovar
23-10-2008, 10:26
ali bfury mu daje sve sto treba: regeneraciju (mana i hp), dmg i cleave... admiral je aoe heroj, a bfury ga samo jos vise pojacava... nema tolike potrebe za s&y jer ima brod koji ce njega jaako ubrzat a enemye usporit, a ktome ima i torrent...
Anarion.Umarth
23-10-2008, 11:18
brod ima preveliki cd, s&y je must have, nikoga nećeš ubiti sa 3 spela na 20om lvlu
5 hpa i 100% mane ne znači previše kasnije
možeš ti uzimat cleaver al je puno bolji rad
više golda ti daje
i u kombinaciji sa s&y je imba
Lord Ragnarok
23-10-2008, 11:31
nema preveliki cd :o ako se ne varam cd je 50 sec a to nakon svakog fighta se napuni zacas dok se protivnici ozive. i bf je early-mid game item, nije bas late game. doduse sa sny i brodom si daleko prebrz (522) i imas att speed, slow (maim ako uspije) te hp. bf je krajnje nepotreban jer vec i ovako ima dosta cleava
bf je onako za zajebanciju i njemu nepotreban za te pare skupis si burizu pa kada dobis cleave i crit ode val creepova samo tako a s/Y mu je odlicno + vlads must have i naravno pt te onda dmg i mozda HoT za hpe
BeHolder
23-10-2008, 12:46
Koji ste vi tardovi omg vi mu unistavate njegov orb efekt sa sny lol to je tako nepotreban item.
Systematic Reverse
23-10-2008, 15:30
omg vi mu unistavate njegov orb efekt sa sny lol to je tako nepotreban item.
yep..
Anarion.Umarth
23-10-2008, 19:36
nije orb
njegova druga nije orb! prva je magija nemoze biti orb ko ni ostale dvije! on nema orba jedino ako mislis na satanic ili neki drugi item?
Mislim da ste se malo zeznuli (BeHolder i Systematic Rewerse) jer je riječ o ovom novom heroju koji ima onu magiju da pozove brod!
A vi ste mislili (kad se spomenuo brod) na brodmother ilitiga na pauka onog ružnog (mater mu ...)!!
A ako se niste zeznuli, onda ste u krivu.... :)
Lord Ragnarok
24-10-2008, 20:37
i usput to je broodmother sa dva o
Wotevah, glavno da ste skužili na što sam mislio!
imhotepbk
25-10-2008, 06:36
ovu zadnju verziju nisam jos probao a cujem da su OK novi heroji... a sto se omiljenih tice kako kad, ajmo rec - Lion,Slardar,SIlencer ... :kill: :thumbs2:
BeHolder
25-10-2008, 08:17
lol moj bad ja sam mislio da mislite na broodmothera izvinjavam se ali ja bi knukhi kupio 2 bf-a preimba cleave atack.
na brood sam i ja pomislio ali onda sam procitao stranicu iza pa mi je bilo jasno -_- tako da sve citajte a ne samo novi post odnosno stranicu
Znam da tema nema veze s ovim, ali ovo jednostavno moram ispricati.
Danas igram dotu 5 v 5
Noob game, arem offkors
I host je uglavnom imao nekog bota ili nesto, znate ono da kicka sve s prevelikim pingom, da moze kickat usred igre. I igrali mi i tidehunter je igrao dobro. I krenio ga host napadati kao da je on pro, da ce ga bannati i kickati. Ja se ukljucim u svadu i kazem da nije on pro, nego da mi (scourge) jednostavno igramo kao team. I tako on banna mene i tidehuntera i nastavimo igrati i svadati se. I odjednom on kaze, onako bahato: "ako kazem jos jednu rijec kicka me". A prije toga sam mu rekao da prestane biti kreten i neka se spusti na zemlju. I ja njemu kazem nesto u stilu " mislis da me strah, bannaj me, kickaj me, zaboli me, idiotu" i lik dode i kicka me. Steta stto nisam spremio video, a admina nije bilo online, mamu mu njegovu, on je nas bannao (stavio na bl) jer smo kao "prigovarali". Budala
Ok, zašto igraš noob game??
Anarion.Umarth
25-10-2008, 14:15
lol moj bad ja sam mislio da mislite na broodmothera izvinjavam se ali ja bi knukhi kupio 2 bf-a preimba cleave atack.
neeeeeeeeeeeeeeeee
neko ko ima svake 4 sec 100% cleave ne triba još cleavea nego dmg
i nema tu rasprave
Systematic Reverse
25-10-2008, 14:16
da i ja sam na Brooda mislio, sry :)
-arem = rofl x 10
Karlo_from_Bjelovar
25-10-2008, 14:16
to na gareni bilo?
ako da, reportaj ga...
to na gareni bilo?
ako da, reportaj ga...
eurob.net
garena ne radi na x64 visti :(
i da, jos uvijek se ne smatram pro, ali jbt mrzim sto noobovi moraju igrati -em, prebrzo igra prode tako
BeHolder
26-10-2008, 07:41
neeeeeeeeeeeeeeeee
i nema tu rasprave
Joj a sta je bf nego damage lol
[quote="Karlo_from_Bjelovar":z63i448t]to na gareni bilo?
ako da, reportaj ga...
eurob.net
garena ne radi na x64 visti :(
i da, jos uvijek se ne smatram pro, ali jbt mrzim sto noobovi moraju igrati -em, prebrzo igra prode tako[/quote:z63i448t]
lol zadnji gameovi su mi bez em za 20 min prolazili xD
Anarion.Umarth
26-10-2008, 12:58
Joj a sta je bf nego damage lol
puuuno bolji je crit
Lord Ragnarok
26-10-2008, 15:58
isuse, 2 bf skupiti? pa upucaj se rade ili alt-q-q stisni... nagadat cu da je sys mislio da admiralu treba satanic+neki drugi non-orb za dmg (ja bi nda skupio ass ali dosad je ispalo da sve sto ja smislim sys ospori)
jugg koji ti je nick na ebnetu? moj je LinoLad
Anarion.Umarth
26-10-2008, 16:02
ma njemu s&y i crit ili hot ovisi kako partija ide
ne triba mu veliki ias jer mu je cleave ionako 4sec cd
Lord Ragnarok
26-10-2008, 16:12
nece sa cleavom ubijati protivnike u late gamu -_- rade mu aklepas satanic i ass i imas att speed, dmg lifesteal. a movement speed dobijes od broda i pt/bot/phazor boots (ili kakogod)
Anarion.Umarth
26-10-2008, 16:16
puno bolji s&y od assa
za lifesteal mu je vlad dosta
neznan za tebe, al ja rijetko igran partije di kasnije možeš samo ići i spamati spellove i ubijati sve isprid sebe
i nemoj zanemarivat farmanje u late gameu
Lord Ragnarok
26-10-2008, 17:24
mislio sam da neces ubijati heroje sa cleavom kao na early lvls, doduse oce taj bonus dmg pomoci. i ass>sny bilokada, bonus armor, att speed, -armor protivniku, aoe za tim (+armor)
Karlo_from_Bjelovar
26-10-2008, 17:28
ali nema maim, hehe...
Anarion.Umarth
26-10-2008, 17:33
nema tu item>item
s&y daje 33% ias, 400hp, 15% ms i 28 dmg
ass nedaje slow, hp i košta 1k g više
nije to item za njega
Karlo_from_Bjelovar
26-10-2008, 18:30
neeeeeeeeeeeeeeeee
i nema tu rasprave
kunhka nema 100% cleave nego ima 60 dmg cleave svake 4 sec...
lol
Tidebringer
Kunkka's legendary sword Tidebringer is infused with the very power of the sea. Akin to the ebb and flow, Tidebringer passively grants the hero increased damage and 500 AoE cleave for a single strike every once in awhile.
Level 1 - +15 damage, 16 second cooldown
Level 2 - +30 damage, 12 second cooldown
Level 3 - +45 damage, 8 second cooldown
Level 4 - +60 damage, 4 second cooldown
Passive
procitaj ovo 2 puta ffs -.- i s/Y daje 300 hp-a cak mrvicu manje -.- a assault daju veci as i armor kaj je vazno pogotovo za late game -.- i sa tim moze satanic kaj je late game item -.- a slow i ms ti netreba jer imas prvu sa kombom trece i ulti -.-
Anarion.Umarth
26-10-2008, 21:28
zapravo mrvicu više-304hp-a
ali dobro ako stvarno nećeš s&y nemoraš
to je diskutabilno, al glavno da mu se ne kupuje cleave
@ karlo kakvi bi to lame spell 60 dmg cleave svaki 4 sec bija
Koliko sam ja skužio, on ima cleave svake četiri sekunde koji sadrži njegov base dmg + 60 dmg!! Bolesno!
ma bravo! svake 4 sekunde njemu se pasivno uključuje magija koja mu daje +60dmg i 100% cleave u 500 range jedan napad... kolko vam je trebalo da to skuzite-.-
Meni dok nisam pročitao ovo gore! Nisam još igrao s njim niti sam čitao o njemu!
Karlo_from_Bjelovar
27-10-2008, 21:44
ok zajebo sam se ja...
Lord Ragnarok
27-10-2008, 22:49
trebam misljenje, riki sa vladsima i mantom. iko to pokusao? frend kaze da je imba no nikad vidio/pokusao
ja ima da probam sada protiv prosa! ako bude bilo dobro onda sve pohvale jer nisam vjerovao da taj kombo moze biti dobar ali ako suxa onda cu lika zajebavati da je n00b :D
evo igrao protiv prosa nije lose ali definitivno je bolji s/y jel kada ima wardsa ili gema onda nemres sa svih 3 doci onak odjednom nego pocnu bjezati a to onda nije fora :S
trebam misljenje, riki sa vladsima i mantom. iko to pokusao? frend kaze da je imba no nikad vidio/pokusao
Kupi mantu ako protivnici imaju Gem, a ako stalno stavljaju wardice, neka ti ili netko od tvojih kupi gem (sa gemom možeš vidjet njihove wardice)
ma lol nisma znao :D igrao ja sada sa Kunkkom i skupi pt vlads vanguard ;D mi njih pnwali malo pa se ja osao zahebavati da cijeli val creepsa ubim u jednmo udarcu :D i sakupio 2 divinea :D :rotfl: :rotfl: :rotfl: onda sam mislio na burizu i kaj velite jel dobar build? :rotfl: :pray:
ma lol nisma znao :D igrao ja sada sa Kunkkom i skupi pt vlads vanguard ;D mi njih pnwali malo pa se ja osao zahebavati da cijeli val creepsa ubim u jednmo udarcu :D i sakupio 2 divinea :D :rotfl: :rotfl: :rotfl: onda sam mislio na burizu i kaj velite jel dobar build? :rotfl: :pray:
protiv kog si ti igro djece od 3 godine?
Zakaj svi forsate kunkku da bude neki DPS? Ok, ima dobre magije, al ipak je str i ne može se mjerit sa nekim AGI-em u late gameu. Igrao sam s njim par puta i uvijek bi me AGI silovao kasnije.
igrao sam protiv prosa ali team im je bio rylai, lich , rhasta , naix , bio sam solo gore sa rylai i pwnao ju sa cleavom :D onda sam se zaletio mid na lvl 7 i samo ulti na licha i prvu i lupim ga 2 puta mrtav :D onda sam prosao mid pobrao dd i napravio double steal :D tako da smo ih pwnali :D ja i balanar smo imali beyond godlike a host (trax) i luna nisu bili daleko od toga ali dosta smo dugo igrali jer je geo dok sam ja bio lvl 16 on je bio lvl 7 :S pa su se na njemu feedali :S i nismo htjeli zavrsiti pa ono :D skupilo se :D srusio sam svih 6 vanjskih towera (ja bas ja ne sentinel) i to mi je 3.3k golda tako negdje i killao sam pa to ti je divine :D nije bilo tesko i onda smo im dosli do FT-a i ja se zaletio na fontanu :D 2 puta sam ju lupio vidjelo se je da sam joj nes malo napravio i onda su me ubili pobrao je naix divine ubio balanara i mi smo uzavrsili partiju :D :pray:
ljepo,ljepo al geomancer :shock:
Systematic Reverse
28-10-2008, 15:09
PROSA?
lolcina..
tak mene nebi izownali a nisam dotu igrao godinama vec:)
kamoli pro igraca -_-
neki ovdje neznaju smisao PRO recenice cini mi se -_-
pro nije diablo666diablo, matija1992, ivan[cro]ZG i cro_shadow_hunter11
Anarion.Umarth
28-10-2008, 17:59
Zakaj svi forsate kunkku da bude neki DPS? Ok, ima dobre magije, al ipak je str i ne može se mjerit sa nekim AGI-em u late gameu. Igrao sam s njim par puta i uvijek bi me AGI silovao kasnije.
a šta, onda bi po tvome svaki str bija tank?
dobar je dps-r
a) zbog spelova
b) može i priživit par udaraca zbog svog dobrog base hpa
to šta tebe ownaju drugi heroji je do skila, il možda su bili nafidani, il anti-kunka heroji
a šta, onda bi po tvome svaki str bija tank?
dobar je dps-r
a) zbog spelova
b) može i priživit par udaraca zbog svog dobrog base hpa
to šta tebe ownaju drugi heroji je do skila, il možda su bili nafidani, il anti-kunka heroji
Nemora biti tank, može biti neki support. Pogle mu spellove. Npr. Pošto radi full dmg cleave, val kripa riješi vrlo brzo, pa mu možeš kupit BoT i malo pushat po lejnovima. A može bit i DPS. Samo kažem da sve ovisi o tome kakve su heroje dobilli tvoji protivnici i saveznici. Ako već imaš dva-tri DPS-a u timu, bilo bi bolje njima omogučit da se nafidaju pa da onda ownaju u late gameu...Morate timski razmišljat :)
Lord Ragnarok
28-10-2008, 18:34
Kupi mantu ako protivnici imaju Gem, a ako stalno stavljaju wardice, neka ti ili netko od tvojih kupi gem (sa gemom možeš vidjet njihove wardice)
ak kupuju wardove samo promijenis line -_- nikakav gem, a ako imaju gem samo zgankate tog tipa i gg.
trebam sysovo misljenje o manti sa vladsima, posto njega najvise cjenim ovdje (njega i avg noobeka)
a mene ne cujenis a kazes da sam bolji od tebe :?
Lord Ragnarok
28-10-2008, 20:00
u usporedbi sa sysom i avgom ti si njub teski, a i njih cjenim iz starijih i davnijih razloga
Systematic Reverse
29-10-2008, 12:39
a neznam sta da ti kazem :)
moram vidit najnoviju dotu, neznam koliko toga se promjenilo... budem bas probao, fali mi xD
ja sam recimo rikiju znao raditi mantu, ali vladu mu nisam radio nikad.. vise sam preferirao jednostavnu kombinaciju sny-a, radijacije i buttera :)
:D sada je vlads obavezan :D inace vidio sam lika koji mu je mjolnir skupio pa butter i imao je pt i lik nas je pwnao i to tesko! ja sam bio razor dosao bi mi sleda i u 4 udarca bi me srusio :S
Karlo_from_Bjelovar
29-10-2008, 14:08
meni radijansa suka na rikiu, ili assault, jer onda znaju "da si tu"...
Lord Ragnarok
29-10-2008, 19:09
riki sa vladsima i mantom<vlads+sny, jednostavno manta ne funkcionira ''tako'' dobro kao sny. doduse nevolim rikija, pomalo mi je dosadan heroj, tako da se sigurno moze odigrati i bolje s tim itemima nego sta sam ja odigrao
karlo za rad znaju ali za ss neznaju jer kada si nevisljiv neajes auru! isto kao i sa vlads tke kad si visible tvoji creepovi dobe auru. slazem se sa macanom oko itema ali nije bas dosadan :D ovisi :D
Riki je dosadan heroj, uglavnom! Blink strike i oblačić i udri....
Vidio sam jednom lika što je složio riki 3 buttera - owna!!!
vidio sam lika koji nije uzimao ulti :S i ownao nas je :S imao je BoT, satanic, 2 buttera, burizu i divine :S
Systematic Reverse
30-10-2008, 12:59
vidio sam lika koji nije uzimao ulti :S i ownao nas je :S imao je BoT, satanic, 2 buttera, burizu i divine :S
^^
to je bilo jos prije :D ovnao me lik :D ar ja imao visage :rotfl: ali host je imao sladara i nis mu nije mogao :S i to lijepog sladara :S pt s/y hyper butter 2 bashera i njih dvojica su bili najbolji :S ostali po timovima (kao ja) imali skor 1:10 minimum :rotfl:
kamoli pro igraca -_-
Neko zvao?
BeHolder
30-10-2008, 22:04
da to je bilo prije imba kad si mogo nastanakat 3 yahshe i manta xD
Systematic Reverse
30-10-2008, 22:27
kamoli pro igraca -_-
Neko zvao?
long time no see :P
[quote="Systematic Rewerse":2y1c5xkp]
kamoli pro igraca -_-
Neko zvao?
long time no see :P[/quote:2y1c5xkp]
yy : )
pala kro dota zbog hostinga pa zujim jer iam previse vremena :(
Karlo_from_Bjelovar
01-11-2008, 23:38
yy : )
pala kro dota zbog hostinga pa zujim jer iam previse vremena :(
jao jao njube...
tu ima 6 nickova na gg-cu i jos mu je dosadno... :D
Karlo_from_Bjelovar
03-11-2008, 13:06
evo jednog HLR1 replaya...
ja sam igrao gondara, zavrsio sam sa treadsima, vladimirsom (ovo sam mislio satanicom zamjenit al mi se nije dalo prodavat i onda se sa kokosi jebat), mkb-om, s&y, basherom (ovo sam na kraju napravio) i mkb-om, i na kraju sam jos ima 10k golda viska... O_O
http://www.dota-allstars.com/replay/71466/index.html
eh i da, jedan savjet... ako vec igrate ovako porazvijenog gondara, i neki enemy-panj napravi necro lvl3 u 25. minuti, lijepo bacite track i bjezite (na pocetku), a kasnije se jednostavno okrenite (dok ste pod trackom), lupite par puta, shuriken i odletite u WWu...
Anarion.Umarth
04-11-2008, 20:28
dobro da nisi satan stavija jer bi ima 2 orba
i kaj :S proda s/y i vlads i evo mu satanic + jos neki odlican item :D treadse zamjeni BoT i netrebaju 2 mkb-a makar mislim da je to tiskarska pogreska :S
Anarion.Umarth
04-11-2008, 22:30
prodat s&y....
loše...
lose a ajde mi reci zasto? gondar ima track 20% je brzi :S onda skupis mu BoT i to je vec dosta nemogu ti pobjeici i imas satanic kaj je 3 puta bolje od vladsa i jos jedan item koji moze biti 3 puta bolji od s/Y
Karlo_from_Bjelovar
05-11-2008, 12:40
@anarion i ki ki: :rotfl:
i sta kad bi imao dva orba?
ajde fino odi na dota allstars forum i pogledaj sta se desava kada se ima maim i non-aura lifesteal, pa se vrati ovdje i upucaj se... :D
eh i da, prodat s&y je lose...
i da, ovo sam imao od itema na kraju: treads, vlads, s&y, mkb, butter, basher + 9.8k golda...
eh i da, satanic nije uopce toliko inferiorniji vladimirsu, vlads dodaje kewl postotak na dmg, a ktome bilo nas je cetvero melee u timu...
ajde fino odi na dota allstars forum i pogledaj sta se desava kada se ima maim i non-aura lifesteal, pa se vrati ovdje i upucaj se... :D
Lifesteal (HoD, za druge nisam siguran) overrajda maim, tako da nebi smio imati dva orba
Lifesteal (HoD, za druge nisam siguran) overrajda maim, tako da nebi smio imati dva orba
Ja mislim da lifesteal radi cijelo vrijeme osmi kad se maim uključi! No ni ja nisam siguran!
Anarion.Umarth
05-11-2008, 20:21
ako je tako, onda imaš 16% manji lifesteal...
pa sad ti procjeni jel se isplati
Lord Ragnarok
05-11-2008, 21:44
sny+satanic/neki drugi orb ne rade (samo lifesteal+mjollnir provjereno rade i satanic+eos na range herojima). ovo ostali nebi trebalo bas raditi...
Ja mislim da lifesteal radi cijelo vrijeme osmi kad se maim uključi! No ni ja nisam siguran!
Ne, za HoD+maim sam stoposto siguran, imali smo ja i frend tu rapravu prije par tjedana, pa sam testirao u SP-u...BTW odite na DotAWiki na dotaallstars.com pa pogledajte tamo pod orb effects
A ako je HoD onda su vjerojatno i ostali non aura lajfstilovi
CrIsIs FuN
05-11-2008, 23:10
Jel mi moze ko preporucit neke dobre iteme za kunkku.Mod ap,a igra se 5v5.
Jel mi moze ko preporucit neke dobre iteme za kunkku.Mod ap,a igra se 5v5.
je preferiram s&y i koji basher ako skupiš tolko, neloše mu stoji i rad. definitivno ga je loše tenkat ili pretvarat u neki dps. ali ako se ukaže neka prilika ( ako se fidaš ) radije ajde u dps ( tipa MKB ili sl). inače kunnka je /early/mid game heroj, izbjegavaj late game
sny+satanic/neki drugi orb ne rade (samo lifesteal+mjollnir provjereno rade i satanic+eos na range herojima). ovo ostali nebi trebalo bas raditi...
niti jedan orb effect ne stacka se sa drugim!!! to je kao dobar dan, znači grdno si se prevario šta se tiče lifesteala i mjollnira. i ak oniste znali: svi spellovi left click to autocast su takojder orb effecti koji overvived ostale orb effecte
Lord Ragnarok
06-11-2008, 08:39
jel ti znas koji je orb od mjollnira? to ti je chain ligh. ofc da na to ne radi lifesteal, koji b kurac ukrao sa fcking spellom, a dok ti se to ne okine lifesteal radi. inace neko je postao onu sexy tablicu sa orbovima pa lijepo mozes vidjeti sta radi sa cime
http://www.imagesforme.com/out.php/i213888_DotaOrbs.png
Systematic Reverse
06-11-2008, 10:09
niti jedan orb effect ne stacka se sa drugim!!! to je kao dobar dan, znači grdno si se prevario šta se tiče lifesteala i mjollnira. i ak oniste znali: svi spellovi left click to autocast su takojder orb effecti koji overvived ostale orb effecte
nestacka se u trenutku kada mjollnir casta chain lighting, bez lightinga se stacka itekako x)
Lord Ragnarok
06-11-2008, 10:17
right click to autocast*** xd, mislim da ovdje svi znaju da se to ne stacka, mozda jesmo interni nabovi (kako je sys rekao prije) ali tolko napovi nismo
CrIsIs FuN
06-11-2008, 10:51
hvala kratosu za iteme samo mi jos preporucite nekog range DPS heroja za 2v2 i jednog melee tanker heroja za 2v2.
Karlo_from_Bjelovar
06-11-2008, 11:09
jedino je frky napisao nesto pametno na ovoj stranici, nhf... :wink:
Anarion.Umarth
06-11-2008, 11:36
hvala kratosu za iteme samo mi jos preporucite nekog range DPS heroja za 2v2 i jednog melee tanker heroja za 2v2.
huskar je dosta dobar 2v2, samo mu moraš uzet avatar ako ima disableova,
2v2 tenk -centauren, tidehunter
burned ur self?
Systematic Reverse
06-11-2008, 20:26
burned ur self?
haha
noob_dancer
:D
:friends:
Karlo_from_Bjelovar
07-11-2008, 08:07
a ajde onda avg, vaša n00bishnosti, objasnite nam kako to funkcionira kada se kombinira sange (&yasha) sa, primjerice, helm of dominatorom?
tvrdis da maim ne radi, ili mozda pak lifesteal?
u oba slucaja bi pogrijesio, nhf... xD
Anarion.Umarth
07-11-2008, 09:53
na onoj tablici piše da lifesteal overrida maim
Lord Ragnarok
07-11-2008, 10:34
upravo testirao sny i satanic na centauru u sp. dok sam imao satanic maim se nije nitijednom okinuo no kad sam dropao satanic maim se zacas okinuo i slowao creepa (igrao sam sp)
a ajde onda avg, vaša n00bishnosti, objasnite nam kako to funkcionira kada se kombinira sange (&yasha) sa, primjerice, helm of dominatorom?
tvrdis da maim ne radi, ili mozda pak lifesteal?
u oba slucaja bi pogrijesio, nhf... xD
ocito nisi skuzio sta sam mislio pa cu ti objasnit
ti si napiso da je frky jedino nesto pametno napiso na toj stranici a i ti si na toj str napiso nesto sto cini tebe glupim debilnim retardiranim itd nhf ofc ^^
ponco1234
08-11-2008, 09:47
moze preporuka u vezi itema za litcha ? ili barem stranica gdje to pise.
Ili troll?
@ponco- Možeš napravit aghanim, refresher i dagon. Ili možeš bit neki disejbler, pa uzet npr shivu, guinsoo itd. Sve u svemu, aghanim bi trebao kupit kako god igraš. Naravno, podrazumijeva se PT ili BoT te osnovni itemi na pocetku (tangos i ostalo)
Lord Ragnarok
08-11-2008, 23:54
razor je vise noob friendly, no nema bas nesto puno noob-friendly agi heroja (imo reko bi da je trax tamo)
ponco1234
09-11-2008, 08:25
Ili troll?
@ponco- Možeš napravit aghanim, refresher i dagon. Ili možeš bit neki disejbler, pa uzet npr shivu, guinsoo itd. Sve u svemu, aghanim bi trebao kupit kako god igraš. Naravno, podrazumijeva se PT ili BoT te osnovni itemi na pocetku (tangos i ostalo)
Hvala mucho
Karlo_from_Bjelovar
10-11-2008, 19:26
evo vam jedan clan war room game (gg-client)... ja sam axe bio, i zavrsio sam sa BoTom, HoTom, assultom, vanguardom i reaverom...
inace AVGn00b=avgstar (ovdje na forumu)... :)
razor je vise noob friendly, no nema bas nesto puno noob-friendly agi heroja (imo reko bi da je trax tamo)
jea right...
Karlo_from_Bjelovar
11-11-2008, 19:15
god damn, ja sam gore napiso post al nisam link stavio... :rotfl:
ne da mi se sad opet..
nova dota tu :P malo promjenili sd i item drop
igrali mi 3x3 priv ja mag onda ona nova runnerica i slayerica noobek :P mi ih pwnali kasnije uglavnom :P ja 11:1 imao Pt (sve do kraja onda iz zajebancije uze umjesto toga relic) relic demon bfury satanic i assault :P pwn protiv rikija(pro) lancer(pro) technies (semipro) ulgavnom moj cleave iluzijice dolje i ulti = gg samo mi je runnerica nosila wardove :P
evo sad sam opet krenuo dotu igrat... pa isuse sad je i gore neg prije... game završi do 10. minute tak da dvojica livaju, u 20. liva još jedan, a preostala dvojica se smiluju i igraju do kraja, na kraju jedan lik liva, preostali dobije xp...
btw koja je najbolja reza za 19" widescreen? ja sam na 1280x900 i neš trenutno...
Heh dota se sada stvarno prebrzo zavrsava.
Al inace je ok ak igrate u hlr sto se tive livera.
pa sa em se zavrsava u 20 min :S ali bez em znam da mi igra obicno traje 45-60min a zna i vise
Systematic Reverse
13-11-2008, 12:57
pa sa em se zavrsava u 20 min :S ali bez em znam da mi igra obicno traje 45-60min a zna i vise
Rekao je da mu nakon 10 min dvojica livaju, kasnije ostatak...
zato zavrsi za 10min :P
Obicno kad igramo ja i ranger skupa, se kladimo u kojoj minuti ce neko livat ... nazalost redovito ranger dobije okladu jer se kladi na rane minute a ja u nadi da ljudi nece livat ne :(
\o/
ovak imam novi komp sa mx518, stavio sam najveći dpi 1600 il kolko več može i nikak se naviknut nemrem, uopče nisam točan, a tjedan dana mi je tako, jel ima to kakih prednosti, pa da se i dalje navikavam :) il je i 800 dpi dobro
P.S. pitam ovdje jer ne želim novu temu otvarat
Systematic Reverse
14-11-2008, 22:04
nema bas nekih velikih prednosti, pogotovo ne u doti... sve ovisi kako se navikne
\o/
ovak imam novi komp sa mx518, stavio sam najveći dpi 1600 il kolko več može i nikak se naviknut nemrem, uopče nisam točan, a tjedan dana mi je tako, jel ima to kakih prednosti, pa da se i dalje navikavam :) il je i 800 dpi dobro
P.S. pitam ovdje jer ne želim novu temu otvarat
nema prednosti,i dalje si jedako los :P
ja baš mislio da se dobije mh gratis :(
Karlo_from_Bjelovar
15-11-2008, 18:26
nemam komentara na rangerovo pitanje...
ono nhf... :)
nemam ni ja \o/
evo naviko se na taj max dpi, ide samo tako :D i da lakše je igrat, jer puno brže miš preleti, tak da imaš nekih 0.1 seukndu prednosti, što je jako važno \o/
btw cro room ftw... bio sam igro cjeli game s delayom od 3-4 s, ja wasteful i još neki, pobjeđivali i na kraju host livo(mi bili scourge) :D
čak sam imo više od 5 hiteva s elunes(bio mirana)
ofc da ces imat prednost ako imas veci dpi.pogotovo ako igras chena ili meepa koji po meni zahtjevaju vise skilla nego cs ali oke
Systematic Reverse
17-11-2008, 00:00
pogotovo ako igras chena ili meepa koji po meni zahtjevaju vise skilla nego cs ali oke
lol?
meepu sam naucio igrat nakon 2 puta sto sam odigrao sa njim
za chena mi je trebalo nesto malo vise
gg?
Lord Ragnarok
17-11-2008, 00:02
gg
chen je jedan od najtezih heroja s kojima sam ikad igrao, zato sam ga se i okanio :( dok je sa meepom bilo to lakse, nije tolko tezak za nauciti ko chen
Systematic Reverse
17-11-2008, 00:03
dok je sa meepom bilo to lakse, nije tolko tezak za nauciti ko chen
agree
gg
chen je jedan od najtezih heroja s kojima sam ikad igrao, zato sam ga se i okanio :( dok je sa meepom bilo to lakse, nije tolko tezak za nauciti ko chen
Lol, ja s chenom ownam (uglavnom), dok s meepom nemam pojma!
meepo je lagan hero koji zahtjeva vise spretnosti nego skilla (tab + poof ili ona mrezica) a chen je meni smotan :S znam da neki idu prva + ona koja radi dmg i ownaju. ja probam nista suxam, a neki idu na prvu i na creepse i pwnaju. ja probam creepse pogubim kod creepova i lik me ubi :S
Systematic Reverse
17-11-2008, 10:58
zato je chen zajebaniji od meepe :)
je ali to moze biti tako pwn hero i odlican support
u pubu ja ownam s techie 10kokosi u inventoryu np gg ff i te geek spike.norm da vi igrate meepa da svu 4 selektate i onda ih micete dok pravi meepo svakog posebnog morate micat jer wc3 ima presjeban ai path finding i onda ta 4 meepa svakih 2 metra sjebu svakog itd. dok i dalje chena ne vjerujem da tu iko igra na high ili na mid lvlu a cs mogu naucit igrat na hs gro brze nego neki rts jer ne zahtjeva tolko skilla kolko taktike i team playa(igro sam prije cs).uvjek ce biti rts>fps kada dolazi do skilla potrebnog da se mastera jer lakse micat jednog cobana s puskom nego micrat(ja jos uvjek neznam ni priblizno dobro micrat a igro sam prije wc3 1god dana)mozda je to samo do mene ali po nekoj logici to bi trebalo biti tocno
Lord Ragnarok
18-11-2008, 00:43
nemozes bas usporedivati skill rts-a i fps-a. ko da ides usporedivati ukusnost tortiice sa cevapima, jednostavno nemos odabrati sta je bolje. uzmimo et:w za primjer, imas igraca koji ti skelje 3 hs prije nego ih ti uopce uocis, a to je jako tesko nauciti. no zato u rts-u treba microati sa cca 20-ak vojnika za što je isto potrebno tolko vjestine i predanosti. imam osjecaj da sam negdje spetljao ali ignorirat cu to..
BeHolder
18-11-2008, 15:08
gg
Lol, ja s chenom ownam (uglavnom), dok s meepom nemam pojma!
ja nevolim igrat chena mislim znam ga igrat ali me kasnije ownaju ajme^^
u pubu ja ownam s techie 10kokosi u inventoryu np gg ff i te geek spike.norm da vi igrate meepa da svu 4 selektate i onda ih micete dok pravi meepo svakog posebnog morate micat jer wc3 ima presjeban ai path finding i onda ta 4 meepa svakih 2 metra sjebu svakog itd. dok i dalje chena ne vjerujem da tu iko igra na high ili na mid lvlu a cs mogu naucit igrat na hs gro brze nego neki rts jer ne zahtjeva tolko skilla kolko taktike i team playa(igro sam prije cs).uvjek ce biti rts>fps kada dolazi do skilla potrebnog da se mastera jer lakse micat jednog cobana s puskom nego micrat(ja jos uvjek neznam ni priblizno dobro micrat a igro sam prije wc3 1god dana)mozda je to samo do mene ali po nekoj logici to bi trebalo biti tocno
pa nisam reko da isti skill treba imat.recimo plivanje i kosarka.svi smo mi oke u plivanju i lagano cemo ga masterat da ne potonemo i da pravilno plivamo ali treba samo prakse da se ubrzamo i ta sranja(kao u cs treba praksa da bi se stvorio team skill sto je najteze dobit u svim igricama/sportovima itd)dok kosarku je teze naucit i jos teze masterat(dribling,sut,dodavanje ko micranje,koristenje spellova i tih sranja u rts)i ofc kao i za skoro svaki sport treba team play ugl pogubio sam se nadam se da si skuzio gdje sam htjeo ic XD
Systematic Reverse
18-11-2008, 16:32
Igram CS 9 godina, dotu igrao 2-3godine
uglavnom nemoze se usporedjivat, ali dota mi je bila dosta laksa sa naucit, cim sam naucio kome treba koji item uzet i kad mogao sam ownat np...
TEAMPLAY nije sve
treba ti imba GAMESENSE, AIMING, KRETANJE ako uopce zelis dobar teamplay...
toliko od mene
meni je trebalo manje da cs,cod i quake naucim ownat nego dotu
jeste pro... ja ne ownam ni dotu, ni cs, ni cod...
pusti 0\/\/|\|3r3 na miru :D
Lord Ragnarok
19-11-2008, 19:21
da, sad veliki deckovi pricaju tako da hush xD
btw presao sam 1k sati wc3 na x-fireu tako da weei (na 1048 sati sam)
okey sad za lycana trebam build, danas sam odigrao godilke s njime i nakon 2 bashera, vladsa i burize (pt ofc) nisam imao ideje za zadnji item pa sam sklepao satanic. planirao sam prodati vlads, ali nisam znao koji da item uzmem umjesto njega (mkb, 3. basher [to smatram bacanjem para za ovog heroja], radience, divine ili sta) ?
ne kiki kupnja divina bi bila debilna do jaja tako da ne zelim cuti za to.
Bkb zbog (eventualnih) desablera!
ma kaj ne :D
evo ima da ti sklepam build :D
1. ne nece biti pt mozda na kraju jer ne kupujem mu odmah :P vladimirs kasnije prodam i skupim pt ili BoT ili pb
2. HoD kasnije satanic
3. basher
4. buriza
5. ako ima disablera ubacim bkb negdje ili basher ako ih nema
6. ovisi o situaciji ali napocetku mi zna doci da skupim Bfury ili kaj ja znam nes trece a mozda i divine :P
ides vladi,sad ides pt ili ako si nafarmo odes bot,deso(ili bkb ako je gro disablera)hod nemoj kupovat jer je to gro waste of money i basher nemoj radit jer otkako ga je nemoguce usporit skoro beskoristan idi samo dps znaci mkb buriza cak i bf.ako ti se ne svidja deso kupusi satanic umjesto njega iako nekako mi je bolja varijatna vladi deso jer imas veci dps
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.