Pogledaj cijelu verziju : DotA Allstars
Stranica :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
[
16]
17
18
Lord Ragnarok
23-12-2010, 11:51
kako si samo znao xD
Systematic Reverse
23-12-2010, 11:53
ahahah imba C! :D
sad ce sigurno uletiti C sa imba objasnjenjem zasto dva basija na balanaru xdddd
Lord Ragnarok
23-12-2010, 12:44
polako se vracam na staro
http://img715.imageshack.us/img715/3317/83203067.th.jpg (http://img715.imageshack.us/i/83203067.jpg/)
(cromunist)
Systematic Reverse
23-12-2010, 13:14
igraš -em?
papaq :)
sigurno si bio mid?
stryg mid u pubu = autorejp = autowin :)
Kako su me rejpali danas oko 1 kad smo igrali isse, mrzim Obsidian Destroyer-a.
EDIT: Hoćemo još jednom nabacit?
Lord Ragnarok
23-12-2010, 14:54
hej hej, zajebancija je zakon.
i da na midu sam bio >.<
ne igrati mid sa bsom je suludo x)
hrcak mogo bi, briem da cu doma bit
majstoro
23-12-2010, 17:04
Oko koliko cemo vcrs
Lord Ragnarok
23-12-2010, 17:44
pa tamo negdje oko veceras. tako nekako, u to vrijeme
Jel će bt kaj od ovog danas?
Lord Ragnarok
23-12-2010, 20:10
ja tek za pol sata-sat mogu doci. spremam se za put
Znači u pol 9, 9 smo spremni?
Lord Ragnarok
23-12-2010, 21:02
ak si tu, cro 2 dojdi
Lord Ragnarok
23-12-2010, 21:13
daj accept tam na friendove,
Lord Ragnarok
23-12-2010, 21:21
nije
da
postoji
jebeni
chat
na
jebenoj
gareni
kojeg
bi mogao
otvoriti
ponekad
isuse
Mobilliziramo sve koji su u mogućnosti da igraju, dolazite.
majstoro
23-12-2010, 22:25
jedino kad sam u kuci zavrsi :D
Lord Ragnarok
23-12-2010, 23:42
na ebnetu trenutno
Systematic Reverse
24-12-2010, 09:13
ako se budete danas opet skupljali javite tu, pa ako budem doma joinam se i ja.
mogu ja hostat.
majstoro
24-12-2010, 20:24
nova verzija 6.70
dodana 2 nova heroja i 3 itema
Lord Ragnarok
26-12-2010, 21:19
3eg kad se vratim iz nigdjezemske
znaci sad sam igro na rgc-u i to je zadnji put, vise se ne vracam, i da znam da ima par liga i sve to, al tesko je nac game jer nema bas puno ljudi, znaci igram pub na rgc-u sve 5 sve ok, odem lion mid, top ide sniper solo, dole venge cm sven, barem bi tako trebalo, i sad svi pickaju heroje ja odem mid sniper ode top jedan lik uzme cm(a taj pametuje cjelo vrijeme kod pickanja) kupi chick, ode dole sa svenom, venge jos ne picka heroja, 10 sec prije kripova lik uzme vengu i kaze "boring picks", svi mu kazemo kupi wardove, on suti i ode gore sniperu i ne kupi wardove, i kaze ako nam se ne svidja da slobodno livamo da ce se napraviti votermk, igramo dalje cm(onaj koji pametuje) popije fb, te kaze na all "noob venge gg" i kaze na allies "im afk gg" i onda mi patrolira kod fontane, znaci najradje bi si zile prerezo kad vidim takve debilne retarde maloumne kretene klince idiote i sta sve ne, i to nije samo ovaj put, nego je tako na rgc-u u pubovima skoro svaki game, tesko je nac dobar game...
znaci garena pubovi>>>>>>>>>>>>>>>>rgc pubovi
cak su i pubovi s gareninih europe 10-40 bolji od pubova s rgc-a, a u cro roomu se moze odigrat pravi normalan game kad se skupi ekipa tako da po meni, najbolji pubevi su u cro roomu...
eto sad maloprije sam odigrao taj jebeni pub na rgc-u i morao sam izbaciti taj rage iz sebe....
Hmmm, ja sam igrao prije na iccupu i nije bilo ni leavera ni noobova (C/C+ liga). Ne znam kakvo je stanje sada, ali mi se cini da je to najbolji client
Systematic Reverse
08-01-2011, 21:58
/kat
glupo je uopce usporedjivati rgc pubove i garenu.
zato sto rgc pubovi svejedno ownaju garenu.
ali su low.
bilo koja liga na rgcu je ok.
cak i dr. community za koji ti netreba puno.
potpuno netocno, garenini pubovi ownaju rgc.
za lige znam da su ok.
Systematic Reverse
08-01-2011, 22:05
lol, vjeruj mi, neownaju.
pa igrao sam 4-5 godina na gareni, valjda znam o cemu pricam ;/
btw garena je jako nisko pala, i u nijednom, ALI NIJEDNOM random EU roomu nebudes nikad naisao na dobar gejm.
jedino HLR1 igra.
Istina da neces naci dobar game, al ces naci bolji nego na rgc-u, te si sam reko da nisi igro 4-5 godina na gareni, stanje se promjenilo, u cro roomu su super gameovi...
Systematic Reverse
08-01-2011, 22:51
nisam rekao da nisam igrao 4-5 godina na gareni, nego da sam igrao 4-5 godina na gareni.
u zadnjih pol godine sam na rgc-u, s tim da nekad navratim na garenu.
nebrini se ti za mene, znam tocno kakvo je stanje gdje :P
u cro roomu se moze zalomiti dobar gejm ako znas ekipu.
sa random ekipom - jako tesko.
ono dodje mi ivan_zg_94, deathshadow95 i rikimaru_cro boktejebo..
i razne varijacije na death/shadow/killer/king/bla bla
stime da se sad kada se ponovo napunio cro room igraju samo dobri gameovi, no ima i onih s tim retosima koje si napomenuo, no daleko vise ima "known" gamova di se svi znaju...
Systematic Reverse
08-01-2011, 22:58
evo ti jedna prognoza.
kroz mjesec dana ce se opet pobanati sigurno cijela soba.
zato sto je puna kretena i hackera.
onda ce svi plakati zasto se neunbanaju.
i opet ce se unbanat kad soba bude prazna jedno vrijeme, i tako u krug.
to se vec dogadja dugo, i uopce mi se nesvidja.
da, dogadjalo se zato jel je ban time bio 30 dana, sad je smanjen na 5-15, tako da ne vjerujem da ce se isprazniti cisto zbog malog ban-timea... no svejedno igraju se dobri gameovi i jos dosad nisam posumnjao ni na koga za mh, za razliku u srb 1,2,3 di svaki drugi ima i sto se vidi lol, mislim da ce odsad bit bolje stanje u cro roomu...
Systematic Reverse
09-01-2011, 01:27
mislim da ce odsad bit bolje stanje u cro roomu...
iskreno se nadam, ali sumnjam, no viditi ce se.
FaTaL_mRkvA
09-01-2011, 18:09
Znači taj cro room, tamo su idioti kakvih nema.
Ekipa me ne pusti u gameove jer nisam known. WTF. Počistio bi ih sve skupa s njihovim maphackovima.
Pa zato bas i je cro room dobar, ne pustaju svakoga u game,i to za maphack, odkud ti to?
Systematic Reverse
09-01-2011, 19:16
hackalo se u cro roomu masovno, sta mislis zasto je stalno bila prazna jedno vrijeme..
pobanalo se 1000 ljudi zbog hackova.
garena je jednostavno fail, pomiri se sa time.
ona vec 3 godine nefunkcionira kako bi trebala.
na samom pocetku je bila savrsen program..
sad cak i ako te uhvate sa maphackom, mozes platiti unban card pa te unbanaju omfg..
Ma nema cjela soba mh, barem po mojem iskustvu, eo al sad ozbiljno nisam dosad posumnjao ni na koga da ima mh, a stalno igram u cro roomu, za razliku od serb rooma di se vidi da svaki drugi ima, al opet, ne kazem ja da nemaju, samo kolko sam ja primjetio, i stvarno su dobri pubovi u cro roomu, pogotovo kad postanes "known" sa par hostova koji pustaju samo "known" igrace, al jbg nisu ni mene na pocetku pustili, igrao sam s retosima, i onda dok su vidjeli da sam dobar, jedan il dva covjeka kod "known" hosta su rekli da sam ok i tako ti to pocinje, malo po malo ce te pustat u game, samo im nesmijes jebat mater zasto te ne puste i ulazit sto puta jel ce te banat :D
rofl, ti cro roomovi i srb roomovi
rofl
Lord Ragnarok
12-01-2011, 21:10
anbenan sam
bokbok systematic :P
also mogu reci da sam se dosta ispraksao sa mortredicom u lineu te sa huskarom u zadnje vrijeme. tesko gubim vec pomalo, a i kada gubim nije vise tolko moja krivica kolko kada sam opet krenuo :D
Lord Ragnarok
13-01-2011, 09:43
isteko edit:
kolko je korisna mask of madness na mortredici? mislim ajd satanic i njeni critovi, ali mom bi mogao biti brutalan (sav onaj attackspeed+blink)
Systematic Reverse
13-01-2011, 11:25
helm of dominator > all
bokbok systematic :P
bokbok:D
mom ti ne treba, dobis dovoljno as od blinka
Lord Ragnarok
13-01-2011, 23:46
kuzim da je helm of d puno bolji jos i zbog satanica i svega, neg pitam jel MOm viabilan na mortredici?
mislim mogo bi ic isprobavati, al me zanima dal ima neko ko vec je
FaTaL_mRkvA
13-01-2011, 23:54
Osobno nikad nisam kupio mom na morti, ali sam ga vidio par puta, no helm je puno bolji i nema razloga da kupuješ mom, pogotovo satanic kasnije naveliko owna.
Systematic Reverse
14-01-2011, 00:54
Osobno nikad nisam kupio mom na morti, ali sam ga vidio par puta, no helm je puno bolji i nema razloga da kupuješ mom, pogotovo satanic kasnije naveliko owna.
bas to.
iako sam ga ja znao raditi u nekim situacijama kad ides na 1337 alternativni build :d
Lord Ragnarok
14-01-2011, 00:56
ma znam sve to, pogotovo satanic sa crit od 800dmga (il vise, ovisi o drugim itemima, 800 je sa bf jelte).
bas sada idem isprobati mom na njoj.
briem da bi moglo raditi cisto oke
Forengner
15-01-2011, 01:01
Koji je najbolji item build za Enchantressicu? (nerfali su je,pa se dosta toga promenilo od kad sam je zadnji put igrao)
Znam za Shivu,boots of travell,aghanim?Sta jos?
Lord Ragnarok
15-01-2011, 01:28
aghanim je po meni oduvijek bio beskoristan na bilokojem heroju. uvijek je bilo boljih itema za heroje od toga.
ja joj radim cyclone/hex/orchid
il cyclone/orchid/hex. naravno uz pt. (zato i cyclone i ima taj bonus ms)
Systematic Reverse
15-01-2011, 02:31
what he said..
ako hoces jos jednog creepa, helm of dominator :dd
:d
jeste li ikad probali na enchi kada bacite ono koplje i dok leti prema heroju ti se blinkas sa daggerom nazad i pogodi ga 400 dmg xD (ima slicna fora sa force staffom)
znam da se vise isplati uzet dagon nego to radit ali ja nekad to znam napraviti cisto 4fun
Systematic Reverse
15-01-2011, 15:54
yep.
jos je bolje kad nekog gadjas pa se taman porta preko cijele mape :)))))))))))))))))))
ali to je skoro nemoguce za pogoditi u gejmu, nesto mi je cak u glavi ni da se to nemoze vise.
Lord Ragnarok
16-01-2011, 20:05
provjereno, rushana mom na mortredici radi mnogo dobro :D
(*note* izbjegavati kada nepriajteljski tim ima bilijun nukera)
FaTaL_mRkvA
16-01-2011, 20:29
Ma mortu treba igrat da uletiš u fajt i prije nego oni uopće shvate da si tamo trebaju biti mrtvi + imaš gro hp-a i masivan lifesteal na par sec od satanica ili nekakav bkb i nitko ti ništa nemože.
Lord Ragnarok
16-01-2011, 20:45
ja sam napravio mom, mkb, bfury i heart.
solo cjeli tim pobro sa 1.2k critovima (4-5 komada i cjeli tim je odleprsao pomalo)
Mom ti je los prvensteno zbog extra dmg-a koji primas. Sama po sebi nema nesto previse hp-a tako da je vrlo laka meta ako joj jos i to nadodas.
Helm zbog svojih 20dgma i armora daleko nadilazi taj bonus as i ms od moma .
Lord Ragnarok
19-01-2011, 21:22
ma znam sve to, al vidjeti na pubu furiona kakoo crkne u 3 sekunde je presmjesno xD
3 crvene brojke, jedna ispod druge u mini razmacima.
ne kazem da je mom bolji, vec da nije tolko los kolko svi govore
Systematic Reverse
20-01-2011, 12:44
ajmo ekipa.
sad ce Croatian Community na RGC-u zaživiti.
otvoriti cu topic kad sve bude spremno.
na pocetku ce se traziti igraci koji imaju barem basic skill, dobre mannere i nece kvitati.
kasnije cemo viditi u sta ce se razviti.
mogu ninja vouchat tebe paranojo i ragnaroka ako hocete.
drugi ako zele neka mi se jave, pa cu na neki nacin procjeniti jel moze ili ne.
Lord Ragnarok
20-01-2011, 14:22
moze sign-upaj me.
danas mi je zadnji dan ispita (jos fiz slijedeci tjedan, al to je zajebancija)
iance to je nesto ko garena organizirano (startas wc3, ides pod lan i tmao igras) ili ko bnet (e-bnet preciznije)?
i da napoenem, jos uvijek nisam na istoj razini skilla ko sto sam nekada bio, da nebi bilo nismo znali kasnije xD
(a i reko si sa basic skillom da primaju)
Systematic Reverse
20-01-2011, 16:22
Kao Garena funkcionira da.
samo sto nema lagga (prosjecan ping mi je 23) zato sto imaju svoje servere, nehostaju igraci.
nema retardiranih limitacija od 225 ljudi po sobi.
nema delaya.
ima puno manje debila.
vise plusova ti netreba brijem :)
jedino sto ti je 90% gejmova -cm.
which is good.
Moze moze. Na kompu sam sam prek vikenda dok ne kupim novi monitor :D
Systematic Reverse
21-01-2011, 13:11
aj' mi napišite vaše nickove tu.
(sa RGC-a)
Systematic Reverse
21-01-2011, 13:40
1908 nick. :D
vouchao sam te.
nemojte samo flejmat, to je glavno zasad.
jucer je prvi dan channela, pa jos nema ljudi, ali nadam se da ce se to uskoro promjeniti.
Karlo_from_Bjelovar
21-01-2011, 14:29
meni je Hulejman nick na RGCu...
necu radit pers na tinkeru, obecajem! :D
Systematic Reverse
21-01-2011, 14:33
vouched.
sry totalno sam zaboravio na tebe. :)
odigrao 2 gamea.1 dobio 1 spusio. Za sada je ok :D
Lord Ragnarok
21-01-2011, 22:14
LordR je nick
samo jel bito ako ne igram puno? nznm kolko cu stizati sa faksom i kolko ce mi se dati
Systematic Reverse
22-01-2011, 08:45
nije bitno.
odigrao 2 gamea.1 dobio 1 spusio. Za sada je ok :D
da, vidio sam da se gejma jucer :)
ja sam jedan gejm jucer odigrao isto, dobar je bio.
Lord Ragnarok
22-01-2011, 11:38
vouchao?
Systematic Reverse
22-01-2011, 11:52
done.
kad dođete na rgc samo napišete u main chat /j CRO.Community ili /j Croatia za public kanal.
Systematic Reverse
22-01-2011, 14:52
paranoa ae u gejm ako si tu.
+2 smo.
vidim da si na rgcu ali se nejavljas :<
+2 na rgc cro.community...
Systematic Reverse
23-01-2011, 19:49
koji ti je nick luka?
Karlo_from_Bjelovar
06-02-2011, 09:59
amo neka dota za dobro jutro... rgc, nick: hulejman
FaTaL_mRkvA
06-02-2011, 12:16
Izgubio sam zadnjih 20-ak gejmova. U nijednom ja nisam failo, baš nijednom. Jednostavno dobijem tako RETARDIRANE OSOBE u timu da ja jednostavno ne vjerujem, aaaaaaaaaa
Pun mi je prozor više dote i svega, znam da vas ne zanima, al mrzim hebene ruse.
Lord Ragnarok
06-02-2011, 15:14
razlog zasto sam ja kvitao HoN i dotu
FaTaL_mRkvA
06-02-2011, 16:12
Da ali meni to jednostavno nije jasno, redovito su u mom timu retardirani ljudi bez ruku, a u protivničkom neki hebeni koreanci il koji prozor.
DOSLOVNO se ne sjećam kad sam dobio game zadnji put. Score mi je bio 64-63 i sad je 64-87. Bilo bi mi jasno da su svi njubovi, ali zašto su baš uvjek u mom timu nabine a u protivničkom profići. Zašto. Ovo više nemože biti slučajnost, možda imam neki virus na kompu koji privlači takve ljude u moj tim ili koji vrag.
Nisam ni ja neki profić, ali igram već 3-4 godine i nikad nisam ovolko gejmova zaredom izgubio.
EDIT: jel postoji još neki dota server osim icc-a, garene i rgc-a gdje su kolko tolko normalni ljudi?
Systematic Reverse
06-02-2011, 16:36
garena nespada u normalan server definitivno, prenub je.
dotalicious, rgc i iccup su dobre alternative.
Ja sam zadnjih 20 gejmova dobio. :)
Ovako ide moj lijek...ukljucim Skype, nazovem frenda koji živi u mojem gradu, ubacimo u razgovor jednog frenda iz francuske, odemo na Garenu ili ICC, tamo po običaju bude još jedan online frend, pozovemo ga u gejm, ja kreiram/hostam, nas 3-4 na speaku, zalete se još neki 1 ili 2 bota u naš team koji kasnije livaju, ali s druge strane uvijek ownamo. Po običaju za neprijatelja se zna desiti da je i njih 3 u LAN-u, pa game bude dobar.
Čim tako kao s Marsa uletiš u jedan game kao stranac, nema ni team speaka, ni dogovora, nikakve komunikacije, još se i posvađate, slabo gankate, itd., vrlo lako takav team izgubi.
Systematic Reverse
06-02-2011, 17:00
ljudi samo da kazem, Rogers (covjek koji je napravio RGC) je uspio rijesiti RECONNECT!.
tako da RGC sad sluzbeno ima reconnect opciju ako vas dropa iz gejma <3
FaTaL_mRkvA
06-02-2011, 18:06
Ma previše je cm-a na tom rgc-u nekak :D
Al idem opet probat, vidiću.
EDIT: maintenance :(
Systematic Reverse
06-02-2011, 18:13
da, jebeni Garena rumunji hackaju RGC zadnjih par dana, zato sto rumunji lagano odlaze sa garene, a to im se nesvidja.
Garena.ro je zasebni dio garene, i nije profitom povezan sa Garena.eu
e sad, svi znaju da su rumunji daleko najbrojniji narod na gareni. (europski)
a njima se nesvdija sto je masovno pocela padati prodaja gold membera na gareni and stuff, pa su dosli hackat rgc..
trebao bi rgc sljakati kroz sat vremena.
Karlo_from_Bjelovar
06-02-2011, 19:56
jeje vidim kak šljaka :D
Systematic Reverse
14-02-2011, 21:19
evo jedan cro.community gejm na rgcu.
http://www.adotaparser.com/dota-replay/46998
tko zeli neka pogleda, jako dobar gejm bio.
uskoro cu otvoriti topic sa prijavama za community, pa tko bude zelio igrati neka se javi.
gejmovi su odlicni uglavnom.
Systematic Reverse
22-02-2011, 20:00
http://www.dota-league.com/?section=news&id=1437
:evil:
bokbok garena..
konacno su ljudi poceli shvacati. :)
evo pocinjem i ja igrati opet, aj da vidim taj rgc, instalirao sam ga ali još ne kužim kako se ulazi u gejm niti išta? može neki help ili tut?
becks_pivo mi je nick
btw koja se mapa igra, imam ovu 6.71b s getdota, valjda je to ok,
Decki bok. Igrao sam prije DOTU. Prestao, pa sam počeo LoL. Trenutno LoL ima užasne probleme oko igranja, lagga i ostalih stvari, tako da je trenutno shit. HoN ne mislim kupovat, nema teorije. Eto htio sam opet malo se vratiti u DOTU. Ide li i dalje onaj isti princip? Garena, pa uđeš u room, pa hostaš game...?
Da li se promjenilo šta u zadnjih godinu dana? :)
FaTaL_mRkvA
22-02-2011, 23:03
Garena suxa i tolko je retardiranih osoba pa nemoj ni pomisliti na igranje tamo. Izbor ti je RGC, iCC i Dotalicious. S tim da sam ja trenutno na iCC-u, iako svi kažu da je RGC najbolji, meni se osobno baš ne dopada.
Systematic Reverse
23-02-2011, 15:27
evo pocinjem i ja igrati opet, aj da vidim taj rgc, instalirao sam ga ali još ne kužim kako se ulazi u gejm niti išta? može neki help ili tut?
becks_pivo mi je nick
btw koja se mapa igra, imam ovu 6.71b s getdota, valjda je to ok,
joinas channel.
po defaultu, na pocetku imas access samo za Europe Public channel. (ima liga i communitya na rgcu, pa mozes vouch req traziti)
dolje desno imaš sign listu.
odabereš mode koji želiš igrati i signas se.
kad se signa 10 ljudi RGC hosta igru.
dalje ideš normalno u war3, LAN, i nađeš si svoj gejm.
btw na rgc-u su 90% gejmova -cm, tako da ako vam se nesviđa cm, morati cete naci neku drugu platformu za igrat.
6.71b se i igra, to ti je ok.
napiši /j Croatia u mainchatu da joinaš Croatia channel.
tamo sam uvijek kad sam online, pa me slobodno pitaj ako te šta zanima.
Systematic mi je nick.
@Aerendyl
na gareni se nista nije promjenilo, samo sto jos vise suxa.
0o vidim da su poceli nationsi. ugl hrvatska je pobjedila francuze u prvom krugu
http://gosugamers.net/dota/replays/43908Sreplay
Systematic Reverse
05-03-2011, 09:36
dada, gledao sam live stream kad smo igrali.
prvi gejm smo spusili zato sto je mitch dropao a nismo imali sejv.
zadnji gejm je bila paranoja zbog sylle od francuza.
mitch je bolesno farmao sa morphom ali je umjesto etherala odlucio napraviti butterfly, sto nas je skoro kostalo gejma imo.
uglavnom idemo dalje, brijem da su nam danci slijedeci protivnici, tu netreba puno ocekivati.
btw srbi su dosta jaki, izmedju ostalog i švedjane su dobili!
E sys, jel me to moras registrirat u cro channel? Ako da moj nick je HadroN. Igrao sam DOTAu nekih 3 god pa sam prosle godine prestao, reko da vidim sad jel mi se da igrat :)
EDIT: sad mi se bas igra a nikoga nema da me voucha :(
Systematic Reverse
05-03-2011, 13:13
done.
Systematic Reverse
05-03-2011, 18:00
jebiga unknown unvouchao te drugi admin.
kaze da ward neznas staviti, i jos par stvari.
jebiga.
slobodno mi se javi opet kad dobijes uvid koji heroj igra koju rolu, gdje wardove stavljati, etc. (opcenito -cm mode)
sry, nhf.
Nema problema, nisam ni znao da sam tako zaboravio igrat. Ma dodem na mapu, neki novi heroji, itemi i jos neka sranja koja nikad u DOTAi nisam vidio. A da ni ne pricam o kontroli lika i pomicanju kamere :)
TeraBajt
06-03-2011, 00:49
sta je -cm?
nisam nikad igro pa me zanima
captain mode
prvo bananje heroja, onda pickovi
Systematic Reverse
06-03-2011, 16:53
sta je -cm?
kao sto hansi rece, captains mode.
znaci jedan je captain u sentu, jedan u scrougeu.
recimo da sam ja jedan captain, ti drugi:
ja prvo banam jednog heroja, pa ti, pa ja, pa ti, pa ja, pa ti.
onda ja pickam jednog heroja, pa ti pickas dva heroja, pa ja pickam dva heroja, pa ti pickas jednog heroja.
onda opet idu jos po dva bana sa svake strane, i onda poslje toga jos po dva picka sa svake strane.
sta je -cm?
kao sto hansi rece, captains mode.
znaci jedan je captain u sentu, jedan u scrougeu.
recimo da sam ja jedan captain, ti drugi:
ja prvo banam jednog heroja, pa ti, pa ja, pa ti, pa ja, pa ti.
onda ja pickam jednog heroja, pa ti pickas dva heroja, pa ja pickam dva heroja, pa ti pickas jednog heroja.
onda opet idu jos po dva bana sa svake strane, i onda poslje toga jos po dva picka sa svake strane.
to uopce pa ne buni covjeka :D
Systematic Reverse
06-03-2011, 16:55
a jbg D:
long story short:cm mode se vecinom samo igra u clan warovima ili turnirima(a ako to vidis u pubu il je neki wannabe proer koji se kurci il ljudi ne kuze da se i ap ili sd ili bilo koji drugi mode koji ti ne daje random heroja moze igrat bas kao cw samo sto nemoras cekat 5-10min da ban/pick se zavrsi :P )
Systematic Reverse
06-03-2011, 18:45
avg si to ti?
ili si neki drugi avg.. xd
FaTaL_mRkvA
06-03-2011, 20:30
-cm odigram ponekad samo zato što je tamo obično malo bolja ekipa i igraju više timski, a kad je -ap obično svatko igra samostalnije farma za sebe, stila killove itd, a ovdje je baš timski, killovi i kripovi se puštaju carryu, pogotovo ako si support, uvijek netko ima wardove, dust, itd.
majstoro
08-03-2011, 10:55
Zašto je u Cro-dota league room entry level 255 :D
Systematic Reverse
08-03-2011, 11:54
cro-dota liga nepostoji vec 2 godine, ako ne i više.
tako da nije ni vazno..
Fake?
Patch v1.25 je izašao na raznim stranicama poput dota-utilities, dota-blog, s free domenama i hostovima, etc., brzo se proširio preko facebooka, twittera i sl., međutim oficijalno taj patch ne postoji na blizzardovim stranicama, kao ni na njihovom FTP-u, niti u bazi, niti igdje.
Sumnjam da bi oficijalni patch prvo izašao na free hostingu, na free domeni, a da blizzard ne zna za njega. Zadnji patch je i dalje v1.24e.
Systematic Reverse
11-03-2011, 00:27
hmm dunno, ali znalo se dogadjati da se prije pojavi negdje nego kod blizza, neznam na koju foru.
trebao bi se samo connectat na battle net, i sam ce mi patchat ako je patch pravi (a trebao bi biti), ali neda mi se jos patchat.
na RGC-u se igra jos na 1.24e.
Lord Ragnarok
11-03-2011, 00:28
srecom pa svaki patch treba izaci prvo na dota stranicama.
malo ozbiljnije: ako nije na ofišl stranicama nemoj se zamarati. ili ako bas oces provjeriti probaj se na bnet spojiti
Mislim, 1.24e i taj 1.50 su isti, skupa se mogu igrati. Čudno?
Mislim, 1.24e i taj 1.50 su isti, skupa se mogu igrati. Čudno?
Mindfucking if u ask me.
Systematic Reverse
11-03-2011, 10:04
Mislim, 1.24e i taj 1.25 su isti, skupa se mogu igrati. Čudno?
nemogu brijem.
edit:
jel' ima tko od vas uopce 1.25?
sad sam cuo da se dota ni nemoze igrati na 1.25, jer trenutna mapa radi samo na 1.24e.
dakle, prvo pricekati novu dotu, pa onda patchat. (ako nije fake patch)
I ja znam da ne mogu.
Ako netko može neka ode na b.net i sl., pa provjeri, ako ga nema, fake je 100%.
Systematic Reverse
11-03-2011, 16:13
mogu napraviti duplu instalaciju pa na drugoj provjeriti preko b.neta.
ali ljen sam sad.
sad cu krenuti gejmat pa cu vec nesto saznati o tom patchu.
Meni je W3 automatski update-ao na 1.25.1.6397! To taj neki novi, valjda! Update se desio prije dan-dva!
DotA-u igram normalno!
Systematic Reverse
11-03-2011, 23:10
y.
ok je patch, official je.
1.25b je takodjer vani.
Daj mi recite vi iskusniji igraci dal se omniknight igra iskljucivo kao support hero ili se od njega moze napraviti killer?
Citam po nekim forumima da moze biti i solidan killer,ako moze,recite mi neki uber item build.
Systematic Reverse
12-03-2011, 20:22
Omni je support.
ali ako bas zelis (i znas farmat) mozes u pubu ici na brzi radiance pa s&y.
ima bolestan ms, radiance ce kuriti + heal + repel + ult po potrebi = unstopabble
FaTaL_mRkvA
12-03-2011, 21:54
Vidio sam jednom lika koji je rhasti složio desolator, mkb, burizu i tak neke dps iteme, lik je ownao, ali opet, u većini gejmova to nebi prošlo.
Naravno da se omniknight može igrati kao killer, ali bolje je killove puštati carryima, jer npr. po meni kill koji dobije mort za cijeli team se isplati 4x više nego da ga dobije neki omniknight ili rhasta.
pa i techies moze ownati ako uspije nafarmati desolator mkb burizu itd :D
FaTaL_mRkvA
13-03-2011, 07:29
Pa da, ali bolje bi bilo da pusti neku mortu da farma...
Trebaš vidjeti Witch doktora s power tredsom, satanicom, butterflyem, battlefuryem, lotharom i burizom. Veliki fail, pogotovo battlefury, ali je nemoguće ownao i farmao, samo sam ga ja s techiem mogao ubiti/raznijeti, po gotov na shopu gdje je uporno dolazio, jer je kasnije bacio power treads i lothar, i sklepao dva divinea. Tada sam imao score najbolji score s boomberom bez deathova 20/0, nekon toga nekih 21/3.
Lord Ragnarok
13-03-2011, 12:40
mogu i ja ownati u noob gameu sa ezalorom sa burizom, pt, satanicom i 3xdivine.
totalno ste ne-relevantni
Možeš da, ali ne kada nemaš bazu i mi se nafarmali, druga strana glasa za ff, izlete vani, ostane samo wd, unlocka ih i skoro nas sam sve pozabija u svojoj bazi.
Lord Ragnarok
13-03-2011, 12:55
cek da nadem screenshot
eo, nadeno, igrac je kiki, aka sub-zero
http://img849.imageshack.us/i/133450133.jpg/
Ne kužim te. Ako želiš reći da je wd bio nab, bio je veliki.
Lord Ragnarok
13-03-2011, 13:03
hocu reci da ste vi bili retardirani ako vas je sam uspio tako izownati solo.
ste bili preretardirani kupiti wardove za lothar i mkb za njegov ulti ili sto?
da mi je samo znati di te gejmove nalazite
Lord Ragnarok
13-03-2011, 14:38
garena
cro pro room
al to je staaaaaaaaaari ss. ima 2 godine il tako nesto mislim..
majstoro
13-03-2011, 14:55
kad cemo bacit gejm
Nisi shvatio, bio je ff, idemo na ff, na jednom wd koji je imao samo power treads ima čuda u inventoryu, i sve ih poubija, ajde ništa, oni se opet zalete na ff, on ih opet sve sam poubija. Ja sam bio sam uokolo minirao i nisam bio s njima. Meni nije mogao ništa, ali njih je lomio, a realno tip je tulav i ne zna igrati, ali nije da prvi put vidim "nafarmanog" debila čiji je heroj bez upravljanja jači od "mog".
to staro ko biblija, di zivis ti lol
DotA2 stara k'o Biblija kažeš...beta verzija izlazi za 8 mjeseci kako sam čuo. Ti vjerojatno živiš u 2025. :)
Ja sam probo igrat dotu nedavno al nepase mi ta starinska grafika brzo me nazivcira. Odbojna je. Sta nemogu oni to malo izmjenit
Mogu izmodelirati i ubaciti, ali trenutno je OK, bizna je zabava, a ne grafika. :)
Systematic Reverse
14-03-2011, 10:34
Ja sam probo igrat dotu nedavno al nepase mi ta starinska grafika brzo me nazivcira. Odbojna je. Sta nemogu oni to malo izmjenit
gameplay > grafika
ali eto ako si toliki graficki freak probaj Heroes Of Newerth, ili cekaj Dotu 2.
DotA2 stara k'o Biblija kažeš...beta verzija izlazi za 8 mjeseci kako sam čuo. Ti vjerojatno živiš u 2025. :)
stara je vijest, to je mislio, to smo jos prije xy stranica komentirali...
^that
i btw, dota ima bolju grafiku od hona, kod hona u teamfightu neznas sta se dogadja, a lol ima retardiranu djecju grafiku..
dota ima bolju grafiku od hona?????????????????
cek sta????????????????????????????????????
10 godina star engine ima bolju grafiku od novog, ispoliranog i predobrog izgleda engina ????????????
pa naravno da neznas sta se dogada kad je dota spora ko kurac i neznas nista o honu, pa therefore nemozes nista ni razumjet u teamfightu?
Systematic Reverse
14-03-2011, 13:50
ja sam sve razumio pa mi je hon brzo dopizdio.
nema higher skill matcheva ff.
neda mi se uvijek igrat sa nekim nubarama u gejmu. (bili oni u mom teamu ili protiv mene)
a uvijek ce ih biti tamo.
btw hon ima finu grafiku, i brzo se naviknes na nju.
ali to nije dosta da me zadrzi jbg.
Systematic Reverse
14-03-2011, 16:15
a ti igras lige?
team matchmaking, inhousove
Systematic Reverse
14-03-2011, 16:22
znaci normalno se igra?
-cm, nema NIJEDNOG nooba i to?
lajkam ako je tako.
trebam checkirati malo to, pa se mozda vratiti malo na hon kada dota dopizdi..
banning pick, vrlo slicno -cm, noobova vecinom nema
dota ima bolju grafiku od hona?????????????????
cek sta????????????????????????????????????
10 godina star engine ima bolju grafiku od novog, ispoliranog i predobrog izgleda engina ????????????
pa naravno da neznas sta se dogada kad je dota spora ko prozor i neznas nista o honu, pa therefore nemozes nista ni razumjet u teamfightu?
emmm po meni je bolja grafika jel se razumije sta se dogadja, a ne tamo da mi idu boje ko iz supka pa da se snadjem sta radim, al da, ima nesto u tome i da ako duze igras polako shvati, mene je jednostavno odbilo nakon par gejmova, tako da dota>hon
predobar argument, predobar sine...
Lord Ragnarok
14-03-2011, 21:20
na jednakoj razini ko i tvoj.
nisam ti ja kriv sta ti nemozes razlikvoati 3 spella u teamfightu u honu.
ja to mogu (citaj mogo sam jer sam prestal igrati) i zato mi je dobro islo u honu. tvoje sakanje ne znaci daje nesto lose
aj citaj malo, reko sam da mi je na pocetku bilo nerazumni, odmah sam i presto zbog toga, svi su brujili da je hon isus bog a zapravo veliki prozor naspram dote.
Forengner
14-03-2011, 22:02
Hoce li neko partiju Dote na Battle-netu?
Dosadno mi je,a svi radni planovi su ispunjeni.
Systematic Reverse
14-03-2011, 23:37
Hoce li neko partiju Dote na Battle-netu?
Dosadno mi je,a svi radni planovi su ispunjeni.
hocu ja sad ako zelis?
iako nikad neigram na b.netu, ali nije bed. :)
ajd' me dodaj -> reqoR
pa ako nisi tu sad da se mozemo ubuduce probati za neki gejm skupiti.
volio bi bacit gejm sa ekipom sa foruma. :)
Forengner
14-03-2011, 23:40
Kul!
Samo imaj na umu da sam ti ja njubara.
Systematic Reverse
15-03-2011, 11:00
ma nema veze, bilo bi fino da nas se skupi sa foruma pa bacimo gejm.
majstoro
15-03-2011, 11:35
ionako neradim nista po citave dane,pa mozemo kad padala kisa navecer :D
Oću i ja igrati, čisto da pokažem sys-u koliko suxam!
Papaq mi je ime!
na cemu igrate?
da se dogovorimo di smo svi regani pa da tu odigramo koji gejm
Neznam ni ja?? Imam org. W3 tako da je meni svejedno!
Systematic Reverse
15-03-2011, 15:51
takodjer imam origigi war3.
di god vam pase.
dodajte me slobodno.
RGC - Systematic / Garena - Systematic / B.net - reqoR
TeraBajt
15-03-2011, 15:56
also bi volio ak moze petak il tak neki dan navece da bacimo neku.
na bnetu iommi il b4jaga (trenutni nick zbog banova rofl), garenu se ne sjecam, nesto lovorko itd lol sam se vi dogovorite kak igramo, meni sve pase.
Pa ako imam svi oriđiđije, onda bnet, samo treba dogovoriti dan i vrijeme gameanja! Also, petak i subota navečer meni općenito nepašu, tad se alkoholiziram!
Lord Ragnarok
15-03-2011, 18:13
agree, petak/subota su mi 0 bodova
Systematic Reverse
15-03-2011, 19:08
meni isto ovaj petak/subota neigraju, na rodjendanima sam.
ali iduci vikend moze.
Lord Ragnarok
15-03-2011, 19:52
ni ovaj ni iduci vikend mi ne pasu. ni onaj iza toga
mozda u nedjelju, al sub/petak su forever busy
FaTaL_mRkvA
15-03-2011, 21:04
ja nemam org :P
Ja valjda mogu uz svoj usran net.
Systematic Reverse
16-03-2011, 01:58
dobro ok, garena onda, to pretpostavljam svi imamo.
ae idemo se sad dogovoriti ako mozemo ^
meni pase svaki dan od nekih 17h do 20h. (osim vikendom)
E ocu i ja.
Jel mora biti
o
r
g
i jel zahtevna igra?
Nije zahtjevna i ne treba ti org. ukoliko želiš igrati preko icc-a, garene i sl. programa, samo za b.net ti treba org.
Systematic Reverse
16-03-2011, 10:14
sto se tice hardware zahtjeva -> nikakav je.
sto se tice tezine igre -> teska je za nauciti i treba dosta vremena.
ako je nisi igrao prije bit ce ti tesko i jako ces se gubiti problably :)
ilitiga, svi ce ti jebat mater kako ces bit los XD nisu ljudi "gostoljubljivi" prema noobsima
sutra je sv patrik pa nisam doma nikako, u petak do predvecer mogu bez beda
garena nick becks_pivo
upravo su tri admina zanemarila indirektno spominjanje piratije. ftw 8)
kakvo spominjanje piratije, samo smo uredno rekli da nemamo orginalnu warcraft3 videoigru, u čem je problem?
Daj ajde da i ja jednom probam dotu ;&
Koliko zauzima prostora ?
FaTaL_mRkvA
16-03-2011, 20:35
S najnovijim patchem 12gb ne isplati ti se to skidati...
Lord Ragnarok
16-03-2011, 21:56
ko mu laze?
Lord Ragnarok
16-03-2011, 22:01
mi
Lord Ragnarok
16-03-2011, 22:37
ko ne pije, virovat mu nije...
fr3lrxg-2mAS
pre epic video, stvarno se isplati pogledat. Prica je stvarno predobra :thumbs2:
Systematic Reverse
17-03-2011, 12:28
ludi japanci..
bas sam neki dan gledao ovaj video od njih.
bAVv6g8KcWM&feature=related
probably najbolji meepo kojeg sam ikad vidio je u njemu.
takodjer pratite traxu kad je genkaju tide i kka, kako se sjeti i brzo kupi dominatora da uzme kripa onog koji ce je (nazalost) ubiti.
stotinku je zakasnila.
uglavnom jeben video.
ovaj meepo :pray:
doduse onaj sf sto ubije potm i svena mi je malo sumnjiv :/
i onaj venomancer kako ih je izownao iako je umro :D
Svidja mi se taj wodota chanel. Sabskrajban sam vec neko vrijeme.
Systematic Reverse
17-03-2011, 15:11
i onaj venomancer kako ih je izownao iako je umro :D
da, to je epic :)
Kar*m vas u dupe
koliko zauzima :-x
ludi japanci..
bas sam neki dan gledao ovaj video od njih.
bAVv6g8KcWM&feature=related
probably najbolji meepo kojeg sam ikad vidio je u njemu.
takodjer pratite traxu kad je genkaju tide i kka, kako se sjeti i brzo kupi dominatora da uzme kripa onog koji ce je (nazalost) ubiti.
stotinku je zakasnila.
uglavnom jeben video.
ovaj meepo :pray:
doduse onaj sf sto ubije potm i svena mi je malo sumnjiv :/
to su kinezi noobe :D i ti kasniji video-i od wodote nisu dobri kao sto su prvih deset, tipkajte u youtube wodot top 10 vol 1 do vol 15 , bolji su bili ti, no dapace, ovaj je fakat dobar sa tim bolesnim meepom :D
Forengner
17-03-2011, 20:25
Ko hoce malo dote?
Online sam upravo.
Nick:flexgum.
Channel:PC PLAY
Ako je neko zainteresovan,neka se pridruzi.
*u channelu cu biti verovatno do 23:00.*
Kar*m vas u dupe
puno
Lord Ragnarok
18-03-2011, 00:54
Kar*m vas u dupe
4 windowsa, 3 GB i 374 rama
Systematic Reverse
18-03-2011, 09:40
Kar*m vas u dupe
~1.5GB
to su kinezi noobe :D
lol, neznam zasto sam uopce napisao japanci, znam da su kinezi xd
japanci su noobovi.
po meepu se vidi da su kinezi. :)
(a i po nickovima, jadni kinezi, svi se zovu nesto tipa a502506, previse ih je :( )
majstoro
18-03-2011, 10:37
Ko je za gejm veceras od 10 sati?
Systematic Reverse
18-03-2011, 11:10
lol koji kok, pobjedili smo dance u quartersima na mym nationsima.
idemo u polufinale :o
glhf
http://www.mymym.com/en/matchticker/9322.html
opa :D
Systematic Reverse
18-03-2011, 16:50
(16 hours ago) #1 perceto
Sad ce bit malo srbe na vrbe
kreten retardirani..
drago mi je da smo mi i srbi dogurali do polufinala.
sretno nam bilo. :thumbs2:
TeraBajt
18-03-2011, 19:34
bice gg, daj nek neko linka live stream kad bu bilo
Systematic Reverse
18-03-2011, 19:44
biti ce sigurno na own3d.tv
linkat cu ja.
budu syndereN ili TobiWanKenobi strimali sigurno.
TeraBajt
18-03-2011, 20:06
e btw daj ocemo nabacit jednu sad? igra mi se ful.
Lord Ragnarok
18-03-2011, 20:11
jedino ak ste na ebnetu il bnetu
TeraBajt
18-03-2011, 20:14
ja sam na bnetu al bi radije nes drugo jer je bnet kurac. mislim al moze aj, neko valjda moze hostat?
Lord Ragnarok
18-03-2011, 20:15
ja nemrem >.<
pokusavam se regati na garenu al za sve mi nickove javlja da je zauzeto.
jebeno...
TeraBajt
18-03-2011, 20:18
imas sysa i nekog ko moze hostat na xfireu il nes?
edit: nvm idem gledat rain mana
lol koji kok, pobjedili smo dance u quartersima na mym nationsima.
idemo u polufinale :o
glhf
Gleda sam jučer!!! Dobri gameovi, ravnopravni dosta!
Jebate, tek sad vidim koliki sam noob!
Forengner
19-03-2011, 13:37
Hoce neko sada dotu?
Di što kako, ja sam sad spreman na sve!
majstoro
19-03-2011, 14:24
Ocu ja
nadam se garena
Nemam to, mrzim to!
EDIT: mogli bi se dogovoriti za sutra npr. da odigramo jednu, svi zainteresirani nek se tu jave i nek svi nabave garenu (nek mi netko objasni kako se preko toga igra, btw.)! Šta ja znam, recimo u neku popodnevnu uru oko 4 ili 5 sati!
Forengner
19-03-2011, 14:27
B=njet.
Nao?
Ja sam tamo,nick:flexgum.
Channel:PCPLAY
Papaq mi je ime! Dolazim!
ima da dobijemo srbiju bre
Systematic Reverse
23-03-2011, 10:12
tu smo si negdje, ali mi imamo bolje carry igrace imho.
sa druge strane, nas je problem sto imamo samo jednog pravog support igraca u repki (joku).
ostali su svi inace keriji.
Lord Ragnarok
23-03-2011, 10:32
team carry ftw?
radilo je u nub games >.<
Systematic Reverse
23-03-2011, 12:48
nemozes ni pomisljati igrati higher skilled game bez 2 supporta.
pa čak i tri.
^
Lord Ragnarok
23-03-2011, 13:03
carry supporta druge carrye.
team carry uvijek wina.
zamisli x5 rikimaru. pure win. il x5 bristleback. dis bolje od toga
sam i okrenes guzicu i gg
bilijun stackova u 2 sekunde. insta-rape
Systematic Reverse
23-03-2011, 13:15
x5 rikimaru bi ownao samo zbog mass silencea. :d
sa druge strane.
silencer > x5 rikimaru
jel' jedan normalan kombo tipa sk, es, lich, eni ih pojedu dok su pod silenceom :)
jako pojedu ^^
(ili bilo koja push strata, di se rikiji nece moci nafarmati, a push kombo ce ih finishati za 15-20min)
Znači, u nedjelju u 19:00 sati se igra!! A ne, neću gledati e!!!
FaTaL_mRkvA
24-03-2011, 12:10
Gdje mogu naći replay zadnjeg gejma? (baš replay, ne neki video)
Systematic Reverse
24-03-2011, 13:11
nema replaya zato sto se save loadao. (maelku se freezao heroj i nije mogao nista)
mozes pogledati jedino snimku streama.
Anarion.Umarth
24-03-2011, 13:46
Itko na ebnetu? Nick Jeffrey.
nema replaya zato sto se save loadao. (maelku se freezao heroj i nije mogao nista)
mozes pogledati jedino snimku streama.
Ima replay druge borbe s dancima, ja sam ga nasao na MYM stranicama!
Evo ga: http://www.mymym.com/replays/croatia%20 ... rk%202.w3g (http://www.mymym.com/replays/croatia%20vs%20denmark%202.w3g)
Systematic Reverse
24-03-2011, 14:25
moj bed.
prvi gejm je bio load.
Systematic Reverse
24-03-2011, 19:20
http://www.cybergamertv.com/tv/
ako netko zeli gledati dvoboj divova gogo.
(mym vs na'vi)
FFFFUUUUU, nisam skužio ovo!!! Oće izaći na youtubeu snimka meča?
usa vs madr rašja http://www.own3d.tv/live/19674/MYM.tv
Evo ovo sam rekao i systematicu na youtubeu :P
KICO123ify (2 weeks ago)
:P LoL je u puno stvari bolji od dote
Gameplay,igraci,kompativnost,d*inamika,zabava,atm osfera
kada sam igrao dotu osječao sam se kao na sahrani xD
Forengner
27-03-2011, 10:29
Sta znaci kompativnost?
Sta znaci kompativnost?
http://forum.crotaku.net/mysmiliesvb/mysmilie_598.gif
kompatilnost* :oops:
Forengner
27-03-2011, 10:32
Kaze se kompetitivnost.
ja imam opravdanje što sam nepisem (Portugalac sam :P)
Devil_Elephant
27-03-2011, 13:15
meni je nik "dunkolunko24" ^^
KICO123ify (2 weeks ago)
kakav si ti jebeni idiot, i nije me uopce briga sto si balavac
TeraBajt
27-03-2011, 14:07
KICO123ify (2 weeks ago)
e super hehe
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.