Log in

Pogledaj cijelu verziju : DotA Allstars

Stranica : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

Systematic Reverse
12-12-2007, 18:08
Dosta svadji, flejmanja i dabl postova, slijedeci takvi che biti izbrisani. Shto se tiche brancha vechina je mislila da daje evasion -_-

Teon
12-12-2007, 18:09
Nego da pitam ... Frend mi kaze (iako se slabo sjeca) kad je davno igrao postojao je heroj koj je bio Alien (model i lik sve iz Aliena) .. jel moze to neko potvrdit? (i pridodat mapu .. ako nadje)

WEASEL
12-12-2007, 18:10
nisam siguran jel net djeluje za blink

zato ja jesam :wink:

@nonconformist: kid, nemas pojma. ja kad igram mepa ljudi bjeze od mene a ne ja od njih, stoga je lothar zadnje sta mi treba. za assult sam vec objasnio..
nub si..ne znas o cemu pricam..i izmisljas neke svoje pro buildove
kako mu mozes reci da je nub ako ga nikada nisi vidio kako igra, nemojte se ponašati kao mala djeca

KI KI
12-12-2007, 19:33
Shadowww
ti si idiot!
daj poof je odlican za creepanje i za brz help a šta se lothara tiće išo na to ali to rebas jako brzo izvesti, i ako dobro izvedeš dobiš 4:1 + svi tvoji creepovi a sve njegove pobiš + 800dmg njemu to ti je odlicna taktika i svugdje pali
a kaj se tiče grančica ja nevjerujem niušta i nikada ih nekupujem. mene nikada nečete naći sa grančicom u ""ruci"" idem samo kada je kod mene bratič koji misli da je šansa veća
i ajd se smiri nisi ti najbolji i sve
NoNCoNFoRMiST
lothat je dobar ako znaš igrat s njim i sa nekim herojima evo ti pwnage

Shadowww
12-12-2007, 20:39
imas pravo, idiot sam.

KI KI
12-12-2007, 20:45
imas pravo, idiot sam.
hvala kaj me u tome podupireš

Sgt. Bull
12-12-2007, 21:28
imas pravo, idiot sam.
hvala kaj me u tome podupireš
Poduprijet ću vas obojicu sa po jednom opomenom ako nastavite sa ot-om,jasno?

KI KI
12-12-2007, 21:39
dobro, možda mu opomena pomogne
a sada OnTopic
igro sa nevermorom
i pwno zbog 1 i 2 magije
jeste znali da 2 magija djeluje na denay?
a prva treba malo prakse i gg

Systematic Reverse
12-12-2007, 22:41
dobro, možda mu opomena pomogne
a sada OnTopic
igro sa nevermorom
i pwno zbog 1 i 2 magije
jeste znali da 2 magija djeluje na denay?
a prva treba malo prakse i gg

lol, pa ofc da smo znali o.O Barem ja >.<

Za prvi skill je dobro imat eng keyboard :P

Teon
12-12-2007, 23:05
I ja sam znao, s njim denayam kad i ne treba .. a za onaj skill kad igram s njim, onda lijepo shift+alt da dobijem y=z a kad idem samo promijenim...

To je super kad ide melee na tebe, samo stisnes c,x,z (y) :pray:

Gledo sam clan match, i tip je super last hito, nakupio dusa .... i onda u 1 laneu pobio sve sa requiem of souls (da su bila jos ostala 2 bio bi 5-kill, ovako samo triple) :pray:

Lord Ragnarok
12-12-2007, 23:10
aj pojasni kako funkcionira njegova ulty, nikad nisan bas pretjerano igro s njim i obraco pozornost na njegove spellove

Systematic Reverse
12-12-2007, 23:46
aj pojasni kako funkcionira njegova ulty, nikad nisan bas pretjerano igro s njim i obraco pozornost na njegove spellove

Shto vishe creep killova ima (tj pohranjenih soulova) to ult radi vishe dmg, neznam tochno koliko po soulu.

Za Nevermorea je dagger must have

@ragnarok chujem da igrash 1v1 pa pickash meepa :rotfl:

7DaysBakeRolls
13-12-2007, 00:51
a jesi ti onda mozda pro igrac
ajde mi reci koliko te placaju i za koji klan igras

ozbiljno hocesh?
reci cu ti...
sve je to pochelo u @(igraonici u mom gradu) gde sam igrao non-stop wc3, a ne dotu... i tako jednog dana dodje moj drug iz bijeljine sa turnira u WC3 i donese neko sr*nje zvano DotA... Mi se s*ebali kad smo to vidjeli... Glupost ziva pomislishe svi... I mi pocheshmo igrat dote 4-5 sati na dan i tako vec ima 3 god... Ta ekipa koja je pochela igrat dotu tada je postala i moj team. igravshi mi po svakojakim turnirima mi smo skontali da smo dobri chim smo osvojili 3 turnira od 4 (chetvrti je osvojio CLAN DEUS) iz beograda koji su se tada niodakle pojavili. da smo znali da ce i oni igrat ne bismo se mi prijavili.
Posle tako nekih turnira mi smo 2006/2007 godinu unhestvovali na turniru MYM'S PRIDE koji se odrzava svake godine i u njemu igraju sve zemlje svijeta... E sad ti pogadjaj koja je ekipa igrala za BiH!!! JA I MOJI FRENDOVI!!! odigravshi to i pobijedivshi samo 2 mecha na tom turniru (igrali smo 6) shvatili smo da cemo dosta daleko dogurati.

KO IMA VREMENA DA CHITA MOJ ESEJ NEK IZVOLI!!!
btw ne igram za klan nego za reprezentaciju...

Systematic Reverse
13-12-2007, 00:56
Jel ti znash sluchajno Stoitck0va? :) On je igrao za vashu repku, ali brijem da je preimba bio za vas x) nhf

7DaysBakeRolls
13-12-2007, 01:00
hmmm pa sad... stoichkov... nije igrao za reprezentaciju 2006/2007 mozda nekad prije lik je vjerovatno iz sarajeva ali DOBOJ je ove godine ishao na MYM'S PRIDE, tj. moja ekipa.

Edited by me: SRY.

KI KI
13-12-2007, 07:46
[quote="Lord Ragnarok":2vdkg4ep]aj pojasni kako funkcionira njegova ulty, nikad nisan bas pretjerano igro s njim i obraco pozornost na njegove spellove

Shto vishe creep killova ima (tj pohranjenih soulova) to ult radi vishe dmg, neznam tochno koliko po soulu.

Za Nevermorea je daggerSmust have

@ragnarok chujem da igrash 1v1 pa pickash meepa :rotfl:[/quote:2vdkg4ep]

ja mu lothar skupljam

Systematic Reverse
13-12-2007, 08:57
hmmm pa sad... stoichkov... nije igrao za reprezentaciju 2006/2007 mozda nekad prije lik je vjerovatno iz sarajeva ali DOBOJ je ove godine ishao na MYM'S PRIDE, tj. moja ekipa.

Edited by me: SRY.

A ne ja sam se zahebao, lik zhivi u BiH ali je rodjen u Srbiji i to, igrao je za Srpsku repku...

7DaysBakeRolls
13-12-2007, 10:21
@systematic
de mi reci shta znachi /srezano jel to znachi da sam copy pastovao il shta? ne razumijem

Lord Ragnarok
13-12-2007, 14:38
/srezano ili /cut zsluzi da se ne radi prevelika piramida

KI KI
13-12-2007, 19:40
igro ja sa meppom na apem i gle čuda FB za mene u 1:38min ubil sam skeleton kinga :P
neki nub ali FB

7DaysBakeRolls
13-12-2007, 22:21
Ukochite ljudi!!! Gdje vi uopshte igrate? Da vas mozda nadjem i (nadrobim male djece)! hocu i ja malo sa "pr0ovima" igrat da mogu imat evasion 6% sa 6granchica LOLZ!!!

Systematic Reverse
13-12-2007, 23:23
GGC, ja neznam ovdje nikog da zna igrat dotu, bash da zna, nhf svima mozda ste se promjenili od kad sam zadnji put igrao.
Marc bi bio dobar da neigra na bnetu sa nubovima, ovako kad dodje na ggc svi ga pwnaju XD

Lord Ragnarok
13-12-2007, 23:47
Ukochite ljudi!!! Gdje vi uopshte igrate? Da vas mozda nadjem i (nadrobim male djece)! hocu i ja malo sa "pr0ovima" igrat da mogu imat evasion 6% sa 6granchica LOLZ!!!

neznam dal si ti preskako citajuci postove ali svejedno, ponovit cu. reko sam ja da su svi ovdje znali da grancica ne daje evasion... to je svakome jasno kao i voda tako da nemoj biti sarkastičan i cini čan itd vec se uljudno ponasaj

Marcellius09
14-12-2007, 00:00
GGC, ja neznam ovdje nikog da zna igrat dotu, bash da zna, nhf svima mozda ste se promjenili od kad sam zadnji put igrao.
Marc bi bio dobar da neigra na bnetu sa nubovima, ovako kad dodje na ggc svi ga pwnaju XD
presta sam igrat na bnetu i sad igram sa onim likovima iz sky klana

7DaysBakeRolls
14-12-2007, 01:45

http://www.dota-league.com/

probajte tu da igrate... hehe ima noobova(kao i svugdje) ali zato ima i ljudina kojima ne mozesh nishta! treba original wc3(ovo sam morao dodat zbog nekih ljudi(modova i admina :D ))
e tu ja igram i mogu vam reci da dotaliga je najbolja od svih partija koje ste do sada igrali! vjerujte mi!

ja neznam ovdje nikog da zna igrat dotu, bash da zna

eto sad znash mene koji stvarno al bash stvarno zna igrat dotu, al nismo igrali pa da ti dokazem!!! dodjem mozda na GGC nekad koji ti je nick... meni je CycleAllAround.. budem ja tamo samo mozda 2X mjesechno al cu se potruditi vishe ako dobro igrate poshto necu da mi decay radi na dotaligi accountu

KI KI
14-12-2007, 07:02
ja isto igram bolje od velike večine i igram ju dosta na dan kojih 4-5 sati

tak da bumo igrali svako sa svakim ako se slažete

Systematic Reverse
14-12-2007, 09:15
Ja pauziram vech nekih 5 mjeseci ^^

KI KI
14-12-2007, 09:42
Ja pauziram vech nekih 5 mjeseci ^^
od kada si moderator, ha
ma razumim te to je težak posao nadzirati Warcraft III (...), ....... 1 i 2
ono jedan post u dva sata se tu posta

Sgt. Bull
14-12-2007, 10:30
[quote="Systematic Rewerse":2x1ef5fp]Ja pauziram vech nekih 5 mjeseci ^^
od kada si moderator, ha
ono jedan post u dva sata se tu posta[/quote:2x1ef5fp]
Ne diraj mi sysa da ne bi bio jedan post manje :P
eda što se tiče onog matcha što smo pokušali organizovati,premjestiti ćemo ga za raspust itd

Marcellius09
14-12-2007, 12:08
igra sam i ja dota ligu i nije nista posebno, mozda kad upadnes sa likovima iz top 50

AVGstar
14-12-2007, 12:34
Ukochite ljudi!!! Gdje vi uopshte igrate? Da vas mozda nadjem i (nadrobim male djece)! hocu i ja malo sa "pr0ovima" igrat da mogu imat evasion 6% sa 6granchica LOLZ!!!dodi mi lane kad god os i aj me nadrobi ko malu djecu plz
edit:sys pa sta za pro avgn00ba nikad cuo nisi :O :'(
edit:a onaj koji igra s sky klanom nek pozdravi pro ksera urgasha -_

Marcellius09
14-12-2007, 14:12
Ukochite ljudi!!! Gdje vi uopshte igrate? Da vas mozda nadjem i (nadrobim male djece)! hocu i ja malo sa "pr0ovima" igrat da mogu imat evasion 6% sa 6granchica LOLZ!!!dodi mi lane kad god os i aj me nadrobi ko malu djecu plz
hehe jucer je sa rikijem imao skoro 20 ks :rotfl:

Systematic Reverse
14-12-2007, 15:52

a fu zaboravio sam na tebe :P

[quote="Systematic Rewerse":ojjecpli]Ja pauziram vech nekih 5 mjeseci ^^
od kada si moderator, ha
ono jedan post u dva sata se tu posta[/quote:ojjecpli]

Ne, bio sam prejak, niko nije htio igrat samnom u laneu :( Dodjem ono sa merliniem u game, i on ff. Svi ga pitaju zashto, on ofc kazhe zato shto je morao biti protiv mene u laneu :roll:

KI KI
14-12-2007, 19:25
/cut
Ne, bio sam prejak, niko nije htio igrat samnom u laneu :( Dodjem ono sa merliniem u game, i on ff. Svi ga pitaju zashto, on ofc kazhe zato shto je morao biti protiv mene u laneu :roll:
ja bih volio protiv tebe u laneu

Systematic Reverse
15-12-2007, 00:45
Znam svi bi :P XD

Lord Ragnarok
15-12-2007, 14:51
ja znam da ja nebi ^^ inace volio bi specati kiki vs sys bilo bi zanimljivo, i to jako. sad ako ocete igrati, ja cu vam hostati ako smijem specati :D

NiX4
15-12-2007, 14:53
Znam svi bi :P XD

joj sys gamad stara jel još dotu igraš ?

Lord Ragnarok
15-12-2007, 15:04
jel ti jos igras ili si odusto od tog?

btw. sjecas se turnira? ja onaj wojin a ti oapdaren brewmaster, right? bilo je gusto, ali ti nikako nisam mogao prdnuti u late game-u

cmeljo22
15-12-2007, 15:11
a joj ja se sječam još na đerijevom forumu onog turnira kad nisam znao 2 itema složit... sys je prvi lik koji me podučio nekim cakama i gledajući ga i igrakući protiv njega covjek stvarno puno naući...

sys ajmo nabacit jednu partiju za dobre stare dane, pa presudi koliko sam napredovao

Marcellius09
15-12-2007, 15:21
a joj ja se sječam još na đerijevom forumu onog turnira kad nisam znao 2 itema složit... sys je prvi lik koji me podučio nekim cakama i gledajući ga i igrakući protiv njega covjek stvarno puno naući...

sys ajmo nabacit jednu partiju za dobre stare dane, pa presudi koliko sam napredovao
mene sys pobjedia u finalu, on veno, ja slithice
uvik bi mi uteka sa lotharom :rotfl:

cmeljo22
15-12-2007, 15:27
uff jbote ja nisam imao 2 ciste... nisam prije znao ni sta je deny niti last kill... Mislim da me je frky bio razguzio s vengom prvu partiju

NoNCoNFoRMiST
15-12-2007, 16:13
ja sma Elvenpath na ggu.. malo sam nekad njub jer mi je komp u kurcu :D.. pa nemog nist normalno igrat

Marcellius09
15-12-2007, 16:31
ja sma Elvenpath na ggu.. malo sam nekad njub jer mi je komp u kurcu :D.. pa nemog nist normalno igrat
da da sad se izvlaci
moj prijatelj je ima problema i sa lagom i sa trzanjem pa je bia opet duplo bolji od mene

KI KI
15-12-2007, 17:24
i mene isto zeza GGc
znam imati 2 sec denaya
to sa lanayom nemres igrati

Systematic Reverse
15-12-2007, 19:20
i mene isto zeza GGc
znam imati 2 sec denaya

Nezeza ggc nego host

Marcellius09
15-12-2007, 19:22
[quote="KI KI":2gts8vhu]i mene isto zeza GGc
znam imati 2 sec denaya

Nezeza ggc nego host[/quote:2gts8vhu]
nezeza host vec zajebaje :rotfl:

KI KI
15-12-2007, 19:33
[quote="KI KI":22jgce11]i mene isto zeza GGc
znam imati 2 sec denaya

Nezeza ggc nego host
nezeza host vec zajebaje :rotfl:[/quote:22jgce11]
:pray:
true

Rang€r
15-12-2007, 22:57
ev ja igram tjedan dana, prvi vikend se nisam maknuo od kompa, sad malo pomalo...

drow ranger i bone fletcher su mi najbolji i sa njima jedino znam kako tako igrat... i dalje sam newbie pa mi niko nemoze reci da sam noob :D

jel mi moze neko preorucit sta da kupujem, obicno uzimam heroje sa dobrim agilityem, ja obicno uzmem power trades i jashu prvo, onda sange, pa spojim sange i jashu u dual-wield, a dalje se sav zbunim pa uvjek bude drukcije.... jel moze neko preporucit sta je najbolje?

Marcellius09
15-12-2007, 23:03
ev ja igram tjedan dana, prvi vikend se nisam maknuo od kompa, sad malo pomalo...

drow ranger i bone fletcher su mi najbolji i sa njima jedino znam kako tako igrat... i dalje sam newbie pa mi niko nemoze reci da sam noob :D

jel mi moze neko preorucit sta da kupujem, obicno uzimam heroje sa dobrim agilityem, ja obicno uzmem power trades i jashu prvo, onda sange, pa spojim sange i jashu u dual-wield, a dalje se sav zbunim pa uvjek bude drukcije.... jel moze neko preporucit sta je najbolje?
za svakog heroja moras kupovat druge iteme ako zelis bit dobar

Rang€r
15-12-2007, 23:59
a sta je najbolje za rangera i fletchera?

po meni su dosta slicni.. a opet razliciti

od non-ranged su mi najbolji rikimaru i jakiro...

Lord Ragnarok
16-12-2007, 00:28
jakiro je ranged, a sto je tice heroja, slobodno pitaj koji item kojem heroju

za trexaricu najbolje je skupiti burizu pa butterfly

NoNCoNFoRMiST
16-12-2007, 00:59
traxex?.. sta ja znam..evo sta bi ja..

wraith bands, pt-(str or agi), butterfly, monkey king bar, buriza..heart...

mozda assault cuirass..

Karlo_from_Bjelovar
16-12-2007, 09:02
loooll...

ovako, za traxu na pocetku uzmes nekoliko (3) wraith banda i trids (agi ili str, zavisi o protivnicima) i onda skupljaš za butter (od stvari za butter prvo eagle uzmes)... nakon toga buriza, mkb, sta kod ti srce zeli... :wink:

KI KI
16-12-2007, 13:42
loooll...

ovako, za traxu na pocetku uzmes nekoliko (3) wraith banda i trids (agi ili str, zavisi o protivnicima) i onda skupljaš za butter (od stvari za butter prvo eagle uzmes)... nakon toga buriza, mkb, sta kod ti srce zeli... :wink:
moje srce joj želi skupiti pt-agg onda butter pa 2 HoT i onda 2 Divine :rotfl:

Lord Myrkul
16-12-2007, 19:35
loooll...

lool to isto je receno u postu prije.
nego zna li ko bazu kako lanaya sa burizom i sa basiliusom roshanu iz jednog udarca po hp-a skine? nije kritikala samo meld i basilius

Karlo_from_Bjelovar
16-12-2007, 20:02
lol, gde si to cuo?

WEASEL
16-12-2007, 20:06
[quote="Karlo_from_Bjelovar":3admzjpx]loooll...

nego zna li ko bazu kako lanaya sa burizom i sa basiliusom roshanu iz jednog udarca po hp-a skine? nije kritikala samo meld i basilius[/quote:3admzjpx]

bug il treba nesto napraviti?

KI KI
16-12-2007, 20:10
bug -_-'

Systematic Reverse
16-12-2007, 22:19
[quote="Karlo_from_Bjelovar":3exj2b8t]loooll...

nego zna li ko bazu kako lanaya sa burizom i sa basiliusom roshanu iz jednog udarca po hp-a skine? nije kritikala samo meld i basilius

bug il treba nesto napraviti?[/quote:3exj2b8t]

pa kak god okrenesh bug je :)

AVGstar
17-12-2007, 21:30
lol pa samo s basilusom ubijes bilo koga s lanayom s jednim udarcem osim ak ne backtracka il slicno

Iron Storm
17-12-2007, 21:51
Imam pitanje: Koji je dobar anti-stunner heroj te koje iteme treba za njega? Dosta dobro igram DotU, igram je već neko vrijeme no ne preko GGCa zbog nedostatka vremena. AIa ponižavam (1 vs 3 mod aponlymid i dobijem ih), a ljude... ovisi o razlici skillova :D . Da li ima koja nova AI+ mapa?

Systematic Reverse
17-12-2007, 22:39
Imam pitanje: Koji je dobar anti-stunner heroj te koje iteme treba za njega? Dosta dobro igram DotU, igram je već neko vrijeme no ne preko GGCa zbog nedostatka vremena. AIa ponižavam (1 vs 3 mod aponlymid i dobijem ih), a ljude... ovisi o razlici skillova :D . Da li ima koja nova AI+ mapa?

Ponizavash AI :rotfl: :pray:

Anti-Stunner? Neko ko moze dogdat stun :P

Iron Storm
17-12-2007, 22:49
[quote="Iron Storm":3u2hssa5]Imam pitanje: Koji je dobar anti-stunner heroj te koje iteme treba za njega? Dosta dobro igram DotU, igram je već neko vrijeme no ne preko GGCa zbog nedostatka vremena. AIa ponižavam (1 vs 3 mod aponlymid i dobijem ih), a ljude... ovisi o razlici skillova :D . Da li ima koja nova AI+ mapa?

Ponizavash AI :rotfl: :pray:

Anti-Stunner? Neko ko moze dogdat stun :P[/quote:3u2hssa5]

Znači, agility heroj koji ima evasion (jer tada padaju šanse za stun), dajući mu još i Butterfly kako bi mu se povećao evasion? Naravno, ne grančice :rotfl: .

Systematic Reverse
17-12-2007, 23:17
Blink, leap, ww, inv

7DaysBakeRolls
18-12-2007, 01:53
mad daj malo system shta je ovo ovde! malchice neozbiljno zar ne mislish tako! nije lijepo kad ti chovjek kaze da nema vremena da igra na GGC a igra protiv AI!!! omfg looks like i'm gonna be sick.... bljavwwahhwwah

KI KI
18-12-2007, 07:05
Butterfly se ne stacka sa Evasion! imaš 30% i nikada više
samo se sa backtrackom stacka

Karlo_from_Bjelovar
18-12-2007, 08:56
Butterfly se ne stacka sa Evasion! imaš 30% i nikada više

tu tu tu tu krivo tu tu tu tu
prvi dio posta je dobar o onog dijela "samo se sa backtrackom stacka"... :wink: stacka se sa voidovim backtrackom i spectrinim disperseom... :wink:

KI KI
18-12-2007, 13:38
[quote="KI KI":1duzbhvo]Butterfly se ne stacka sa Evasion! imaš 30% i nikada više

prvi dio posta je dobar o onog dijela "samo se sa backtrackom stacka"... :wink: stacka se sa voidovim backtrackom i spectrinim disperseom... :wink:[/quote:1duzbhvo]
to sam zaboravio

Iron Storm
18-12-2007, 16:34
mad daj malo system shta je ovo ovde! malchice neozbiljno zar ne mislish tako! nije lijepo kad ti chovjek kaze da nema vremena da igra na GGC a igra protiv AI!!! omfg looks like i'm gonna be sick.... bljavwwahhwwah

Ovako, prvo da razjasnim nešto. Nemam vremena igrati na GGCu, iz 2 razloga:
1) Škola je, te da nađem igrače treba mi više od pola sata, tim više što kad uđem u Europe DotA Room x (bilo koji) javlja mi BSoD, a AIa mogu u 5 minuta lijepo namjestiti te predahnuti uz partiju DotE.

2) Imam ISDN, te mi nipošto nije isplativo igrati DotU prije 19 h jer mi je tada skuplje nego kad igram poslije 19 h. BTW dobivam ADSL pa ću preko praznika svaki dan barem 2 meča preko GGCa odigrati.

Ovo što sad znam posljedica je laganog igranja na GGCu, vježbanja s AIem i traženja savjeta.
I koliko znam, dodaš li Lifestealu ili Skeleton Knightu još Satanic povećat će mu se lifesteal, ne? Jedino ako piše da se ne stacka, onda će samo jedno raditi kako treba. Isto tako se stackaju itemi koji povećavaju attack speed (Treads, S&Y, Assault Currias, Monkey King Bar itd.), ne? Ispravite me ako nešto griješim.

Kako Spiritbreaker može vidjeti Sand Kinga dok je ovaj u Sand Stormu, bez gema ili wardova? To ne mogu razumjeti, tim više što nigdje u opisu njegovih spellova ne piše truesight ("Can see invisible units").

Teon
18-12-2007, 19:28
Nisam siguran, mislim da grijesim ispravite me u sljedecim:

- Spirit Breaker vidi SKa ako prije no sto postane nevidljiv baci onaj charge na njega (kako se zove.. Shadow Charge il tak nesto, spell)

- Brzina se stacka preko razlicitih itema, znaci BoT + Yasha za 400ms :), al ti se ne stackaju bootsi (of speed/travel ili power treads) zajedno

- za lifesteal nisam siguran ... mislim da se djelomicno stacka

Nadam se da sam ista od toga pogodio :)

KI KI
18-12-2007, 20:22
lifesteal se stacka li ovisi kakav
vladimirs+vampiric aura+satanic radi
vldamirs+od naixa lifesteal+satanic radi zajedno i to je imba

Systematic Reverse
18-12-2007, 20:36
vldamirs+od naixa lifesteal+satanic radi zajedno i to je imba

Nije imba, i nepotrebno je to raditi naixu

KI KI
18-12-2007, 21:34
imba 100%lifesteala
i znam da nije imba

Teon
18-12-2007, 21:41
Mislim da novom dobro dodje lifesteal, jer sta nema on sad LS postotak od neprijateljskog HPa, a obican LS je postotak od napada, znaci sto je manji HP neprijatelju on manje uzima preko svog lifesteala a tu onda uskace obican preko itema ?

Karlo_from_Bjelovar
18-12-2007, 21:58
ovako, da vam objasnim nes... (jojte sto pametujem... ) :D

vladimirs ce se stackat s bilo cime, desolatorm, skadiem, satanicom bla bla, zato sto vladimirs offering nije orb nego je aura...

drugo, satanic+vladimirs ne treba naixu... mozda jedno od toga, ali ne i oboje... ja bi osobno rade na satanica otiso...

sto se tice movement speeda, ne budu ti se zajedno "zbrajali" (stackali) 2xboots of speeda ili 1xboots of speed+1xboots of travel... od itema (barem sto se tice movement speeda): boots of speed, boots of travel, power treads, mozes ti imat sva 3, ali stackat ce se onaj koji ima najvecu "brojku" ili onaj koji ti je na "najvisem polju" (iltiga prvi kvadratic) u inventoryu (tam de ti itemi stoje)... yasha ti ne daje direktnu "brojku" movements speeda (u daljnjem tekstu: MS//ms ) vec postotak... znaci, ako imas boots of speed koji daje 50 MS, osnovni MS xy heoja je 300 (bez ikakvih itema), i ako na njega stavis boots, imat ce 350 ms... ako mu jos na bootse i osnovni ms dodas yashu (koja daje +6% ms (ili 10%, ne znam sad, al nek za ovu priliku bude 6 :wink: )) ide formula: 350+ (350/6)
kosa crta ( / ) je podjeljeno... :wink:

valjda ste shvatili, lol...

Iron Storm
18-12-2007, 23:21
Znam te kombinacije itema, kao što rekoh, nisam n00b :D
Znam da bi svi radije na Satanic išli zato što daje veći lifesteal (dalje: LS/ls), no budući da Naix i Skeletal King, ja bih furao LS što više uz AS (attack speed), na način power treads (strenght) + satanic + vladimirs + njihov običan lifesteal. Dalje, Night Stalker, obično idem na ove iteme (ako ih mogu skupiti): Treads, S&Y, HoT, Satanic, MKB te Assault Currias, jer sam shvatio (ah što pametujem) treba Stalkeru furati MS, AS, te čisto radi dužeg života, velikog strenghta te velikog ASa lifesteal.

7DaysBakeRolls
18-12-2007, 23:35
[quote="KI KI":3e6vvn68]Butterfly se ne stacka sa Evasion! imaš 30% i nikada više

prvi dio posta je dobar o onog dijela "samo se sa backtrackom stacka"... :wink: stacka se sa voidovim backtrackom i spectrinim disperseom... :wink:[/quote:3e6vvn68]

A sad da vam neshto ja kazem i da vas pitam samo zelim iskrene odgovore... hoce li neki heroj imati vishe shansi za stun ako ima 6 bashera ili isto kao i da ima 1??? (pitanje za karla i KI KI-ja)

7DaysBakeRolls
18-12-2007, 23:52
Znam da bi svi radije na Satanic išli zato što daje veći lifesteal (dalje: LS/ls), no budući da Naix i Skeletal King, ja bih furao LS što više uz AS (attack speed), na način power treads (strenght) + satanic + vladimirs + njihov običan lifesteal. Dalje, Night Stalker, obično idem na ove iteme (ako ih mogu skupiti): Treads, S&Y, HoT, Satanic, MKB te Assault Currias, jer sam shvatio (ah što pametujem) treba Stalkeru furati MS, AS, te čisto radi dužeg života, velikog strenghta te velikog ASa lifesteal.

Btw ja ovdje neprimjetih da nisi noob... S&Y su orb effect(at least u know that) a takodje i satanic(u know that 2 i think) pa zashto da neko sklapa 2 orb-effecta nekom heroju... hmmmm "odlichna kombinacija itema" as u can see! go play AI!

KI KI
19-12-2007, 07:09
[quote="KI KI":9vlt9520]Butterfly se ne stacka sa Evasion! imaš 30% i nikada više

prvi dio posta je dobar o onog dijela "samo se sa backtrackom stacka"... :wink: stacka se sa voidovim backtrackom i spectrinim disperseom... :wink:

A sad da vam neshto ja kazem i da vas pitam samo zelim iskrene odgovore... hoce li neki heroj imati vishe shansi za stun ako ima 6 bashera ili isto kao i da ima 1??? (pitanje za karla i KI KI-ja)[/quote:9vlt9520]
on če imati 25%
15%
15%
15%
15%
15%
i 15%
neče se zbrojiti ali svejedno če imati više šansi za stun

KI KI
19-12-2007, 07:10
[quote="Karlo_from_Bjelovar":2jr0p3ps][quote="KI KI":2jr0p3ps]Butterfly se ne stacka sa Evasion! imaš 30% i nikada više

A sad da vam neshto ja kazem i da vas pitam samo zelim iskrene odgovore... hoce li neki heroj imati vishe shansi za stun ako ima 6 bashera ili isto kao i da ima 1??? (pitanje za karla i KI KI-ja)[/quote:2jr0p3ps][/quote:2jr0p3ps]
on če imati 25%(ako je void ili neko sa bashom)
15%
15%
15%
15%
15%
i 15%
neče se zbrojiti ali svejedno če imati više šansi za stun

sorry na double post
mozzila zeza i napravi mi 2

Karlo_from_Bjelovar
19-12-2007, 08:32
@Iron storm: ako ti igras, voida naprimjer... ovo je njegov stun skill:

Time Lock

Gives a chance that an attack will do bonus damage and lock a unit in time for 1 second

Level 1 - 10% chance per attack.
Level 2 - 15% chance per attack.
Level 3 - 20% chance per attack.
Level 4 - 25% chance per attack.

znaci, ako ga dignes na 4. lvl, on ima 25% sansi da ce stun na jednu sekundu... ali ako ti uzmes basher, koji (ako si mele heroj) daje 15% stuna, ti ne budes imao 25%+15% nego svaki od tih stunova, "ima sansu za sebe" da ce udarit (da ce se stackat...) tako da ti dok udaras, mogu se oba stuna u istom hitu stackat, ali ovaj kojeg si stuno ce bit stunan (lol) na vrijeme stuna koji duze traje, u ovom slucaju bashera, koji daje 15% na 1.1sec stuna... :wink: ista stvar je i ako uzmes jos jedan bashera (znaci 25% skill i 2 bashera po 15%)... svaki od njih ima sansu za sebe da ce se stun opalit...

i sada, realno gledajuci, kao prvo i osnovno, void ne treba basher, :D (bolje mu mkb uzet nek basher) i kao drugo, sigurno da ces vise stunat sa 2 bashera nego sa jednim, i sigurno da ces vise stunat sa basherom+time lockom nego samo sa time lockom, ali ne toliko vise da ti se ispali dat 3k, jerbo bolje uzeti eaglehorn, ili mkb (mkb na voida obavezno se ide) nego fking basher... druga je stvar kod magine koja nema nikakav stun skill, pa mu se uzima basher, neki mu cak 2 uzimaju, ali ja idem trids basher butter i ako se stigne mkb... :wink: cak je i ginzo dobro uzet na maginu... :wink:

KI KI
19-12-2007, 12:48
mkb ja skupljam svim koji imaju šansu za stun ili su dobri stuneri jer i to ima mini stun i jako čest

7DaysBakeRolls
19-12-2007, 21:50
Da ne citiram pogledajte 2 posta iznad mog @karlo da vidite shta je pisao... E sve to shto je on napisao nije tochno...
Shanse u WC3 imaju svoje formule BTW!!! Vidite ako imate 25% za stun kod voida oni basheri se nece stuckati(nece odjednom 2 odraditi) ali ce se stuckati u smislu da ako void ima 25% i josh 2 bashera tj. 15% i 15% onda ce se to sabrati i imacete formulu ovako
25+15/4+15/5 itd se povecava ovaj drugi broj sve dok ne ispunite chitav inventar basherima= i to ce vam ispasti shansa za bash mozda koji 41%! i to vam je shansa za bash! ono 25% na pochetku je osnovni i on se ne redukuje!
Za evasion je isto ako imate heroja koji ima evasion npr fantom assasin njoj je 28... pa ce biti (28+30/4+30/5+30/6 itd dok ne popunite inventar butterflyima i to ce sve biti oko 28% + 29% i to vam je oko 57%.. tj niti jedan heroj ne moze imati 100% za stun ili evasion... takodje nije tochno ako ja imam 6bashera da ce mi shansa biti 15%, ide ova formula odzgo shto sam reko! Jedino ako ste void ili spectre onda vam se evasioni stuckuju... VOID je imba malo jer njemu se butterfly stuckuje sa drugim spellom a moze mu se onda bashera nakupiti... inache sa njim idem manta i to je to IMBA void... Prostudirajte ovo shto sam vam reko istina je a i nisam toliko glup da povjerujem u gluposti shto je karlo napiso.
I FTW!!!

KI KI
20-12-2007, 07:01
od kuda si ti to izvukao?

7DaysBakeRolls
20-12-2007, 09:38
Imash sve to lijepo objashnjeno na dotinom sajtu sve u detalje iako sam to znao ima vec jedno 2god ali nvm. Igram dotu aktivno tj. svaki dan vec 3 i pol godine i to sam nauchio na pochetku od mog druga koji je donio dotu. Ima sve kako je doshla dota u moj grad negde davno sam napiso esej o tome vjerujem da ste chitali (ne cheatali) nego prochitali :D. Eto josh jedna mala pomoc onima koji nisu upoznati o stuckanju itema i spelova il ti samo itema!

Bladeshen
20-12-2007, 13:02
IGRAJTE WOW a ne ove mijature od 1 piksela,imbalance je sve

Karlo_from_Bjelovar
20-12-2007, 13:19
7daysbackrolls: vjeruj mi, ja to znam jako dobro... ja znam i formule za evasion (miss) i za stun(ne napamet, ali otprilike) itd ali ja sam to napisao da se dade shvatiti...

btw., bladeshen banned...
e da, LOOOL... dota imbalanced? oces reci da je WOW balanced? :rotfl:

Iron Storm
20-12-2007, 19:20

Btw ja ovdje neprimjetih da nisi noob... S&Y su orb effect(at least u know that) a takodje i satanic(u know that 2 i think) pa zashto da neko sklapa 2 orb-effecta nekom heroju... hmmmm "odlichna kombinacija itema" as u can see! go play AI!

Evo me, vratio sam se iz bolnice s operacije krajnika iliti mandula.
Znam dobro da su S&Y te Satanic orb effecti. Zato onaj item s orb efektom koji se stavi u prvi slot on će raditi, a drugi orb efekti neće, te itemi s orb efektima neće raditi ako heroj ima spell koji je orb efekt. Zašto Stalkeru uzimam oba? S&Y uzimam prvenstveno radi +10% na ms i as, te veći strenght, a Satanic uzimam radi lifesteala i strenghta. Probao sam i radi. Netko će raditi više itema s orb efektima ne radi efekata, nego radi ostalih efekata koje itemi daju. Inače ovako učim :D pitam i slušam savjete, pa to isprobavam na AIu kako bih ojačao protiv ljidskih protivnika. Očekujte me na GGCu prek praznika, možda i na Battle.Netu ak dobijem orig. I prestani me zaje****** zato što igram najčešće protiv AIa, objasnio sam zašto. Ako misliš da si pametan, odigraj sa mnom pa me tako podučavaj, primam svačije savjete ako su dobri.

7DaysBakeRolls
20-12-2007, 19:31
Smart one! Zelim sa tobom igrati preko GGC ako hocesh. dacu ti svoj msn ako pozelish igrat vs mene. i meni bi trebalo malo ljudi sa kojim bih mogo igrat 1v1... inache ne igram 1v1 ako dobijem 3k zlata.. ubacish 4 compa u obije strane tako da samo oduzmu pare da ne krenem sa 3k.. to mi je nekak bezze. ae vidimo se ak ocesh igrat a btw tek u subotu cu moc.
" Don't call us. We'll call you! " - Kao shto u grubijevom sigu pishe :D

Iron Storm
20-12-2007, 19:47
Drago mi je što smo se sporazumjeli. Što se tiče ponude, može. Čim složim ADSL idem u bespuća Interneta, tako da ću moći kad god hoćeš. ADSL slažem najvjerojatnije u subotu, no možda i prije.
Ne voliš s 3k zlata odmah? Ok. Svako počima sa oko 750. Jedan boots of speed na početku i to je to. Vidimo se. GGC najvjerojatnije, može i Hamachi.
BTW protiv stunnera stunnerom ili dodgerom, ne? A protiv jakog Intelligence Maginom ili nekim drugim?

Systematic Reverse
20-12-2007, 19:52

Dota je jedna od najimbalance igara za koje znam rofl

sry shto nismo wow addicted poput tebe :(

Marcellius09
20-12-2007, 20:03

je kad se banna svinja

Karlo_from_Bjelovar
20-12-2007, 21:01

je kad se banna svinja

vi ne shvacate, da i za svinju ima countera, ali za spectru s radom i mantom bas i nema... :D

svinju jedan krobelusov silence (traxin, kako god) ili silencer sa lvl 4 trecom, svinja dobi pwn...

Systematic Reverse
20-12-2007, 23:49
Ma to marc na mymovom webu prochita da je svinja banana sa mym pridea i onda glumi frajera :)))

Iron Storm
20-12-2007, 23:58
Koliko znam ako silencaš nekoga zamo mu privremeno onemogućiš korištenje active spellova, passive spellovi te item efekti i spellovi se mogu koristiti, tako da nije 100% sigurno da se kombinacijom silenca i još nečega pajcek pwna... Isto tako intelligence heroji, ako imaju Dagon a protivnik ima malo HPa, mogu iskoristiti Dagon da pwnaju protivnika.

Odigrao ja u školi 2 vs 2 DotU, Lich i Doom Bringer vs Night Stalker i Spectre, Night Stalker ide na mene, ja (Lich): Frost Armor, Frost Nova, Chain Frost, Dagon, Night Stalker pwned. A da je lik lijepo uzeo Criplling Fear (protivnik missa te bude silencan), stigao bih samo Frost Armor, što bi mi isto bilo dovoljno, jer sam imao Dagon kod sebe...

Systematic Reverse
21-12-2007, 00:17
Lako protiv nubova ~~

i btw dagon na lichu?

Iron Storm
21-12-2007, 00:39
Dagon na Lichu prvenstveno radi Intelligenca, a i osim toga moguć je combo Chain Frost + Dagon. I, da, pogodio si, Stalker je bio n00b

cmeljo22
21-12-2007, 00:51
iako su svi protiv dagona na vecini intel heroja... dagon moze odlicno doci u 1 vs1 ili 2vs2 tako sto ces na pocetku brze se razviti i zaraditi vise golda early-game pwnanjem

7DaysBakeRolls
21-12-2007, 07:59
lolz? 1v1 za to ti dagon dobar? nisi sastavio... hmmm... dobro... ja tebi dadnem dagon lvl1 a ja uzmem one 3000 shto ti je potrebno da ga sakupish... pa cemo vidimo ko ce bolje proci. nemash pojma buraz...

Karlo_from_Bjelovar
21-12-2007, 09:30
svi koji jos nisu naucili last hittat/denyat su n00bovi/newbieevi... :roll:
i btw., u hrvatskoj nema pro igraca... :roll:

Iron Storm
21-12-2007, 09:52
Teško da ćeš moći zaraditi više golda early-game pwnanjem pomoću Dagona, pogotovo ako počinješ sa manje golda kao što ćemo Bake i ja početi. Možda ste vi protiv Dagona na većini Intel heroja, no ja ga kupujem prvenstveno radi statsova koje on diže, te ga kupujem Soul Keeperu radi kombinacije Sunder + Energy Burst. Early-game pwnanje Dagonom možeš lako postići... ako igraš protiv n00bova. I ajd ti odmah čim vidiš protivnika castaj Energy Burst na njega pa ćeš vidjeti kako ćeš ga pwnati, osnovno je pravilo da kad imaš manje HPa da se povučeš. Uz navedeno, koristim Dagon da pwnam metu koja počima bježati...

Systematic Reverse
21-12-2007, 15:40
i btw., u hrvatskoj nema pro igraca... :roll:

U doti ne koliko znam, ali ima par koji bi mogli bi biti imho

7DaysBakeRolls
21-12-2007, 19:35
Teško da ćeš moći zaraditi više golda early-game pwnanjem pomoću Dagona, pogotovo ako počinješ sa manje golda kao što ćemo Bake i ja početi. Možda ste vi protiv Dagona na većini Intel heroja, no ja ga kupujem prvenstveno radi statsova koje on diže, te ga kupujem Soul Keeperu radi kombinacije Sunder + Energy Burst. Early-game pwnanje Dagonom možeš lako postići... ako igraš protiv n00bova. I ajd ti odmah čim vidiš protivnika castaj Energy Burst na njega pa ćeš vidjeti kako ćeš ga pwnati, osnovno je pravilo da kad imaš manje HPa da se povučeš. Uz navedeno, koristim Dagon da pwnam metu koja počima bježati...

Ovo bi pametno recheno... Ne bih mogao nishta vishe dodati na ovu izjavu, samo "veoma inteligentno". Evo ovo je 2 put da chujem da neko radi Dagon za Soul Keepera iako je sunder i dagon IMBA kombinacija iako nichemu ne sluzi u lategame jer nema shanse da neki heroj ubije soulkeepera u lategame ako je tech dobar tj dobri ajtemi ako se skupljaju! GJ Iron Storm

Systematic Reverse
21-12-2007, 22:37
Hmm. Da se i ja izjasnim, ima puno boljih itema za soul keepera za te pare koje cesh dati dagon, dagon se radi samo iz zajebancije, u ozbiljnijem gameu sluzi samo za ks (isplati ga se raditi na neki nachin samo ako se igra 1v1, a nemoram rechi da 1v1 ni nije prava dota ~~) Shta che ti dagon pokraj radijacije i skadija, vejstanje para, dagon late mid-late game=0 bodova.
A i fora je u ovome
ako igraš protiv n00bovaSchek malo, ako znash igrat dotu, vjerujem da ti nije fora igrat protiv nubova koje mozesh ownat sa lvl 1 pudgeom a da su oni lvl 20 :S Recimo za jedan pub game na ggc, high level room 1 recimo, entry level 25+ (bio kad sam ja jos igrao dotu sad neznam koji je) ja mislim da nepostoji nub da je 25+ lvl. I shta ti mozesh postichi dagonom u takvoj igri? I jos jedna stvar :) Josh vechi je waste ako radish dagon samo za early game :rotfl:

Iron Storm
21-12-2007, 22:50
Hmm. Da se i ja izjasnim, ima puno boljih itema za soul keepera za te pare koje cesh dati dagon, dagon se radi samo iz zajebancije, u ozbiljnijem gameu sluzi samo za ks (isplati ga se raditi na neki nachin samo ako se igra 1v1, a nemoram rechi da 1v1 ni nije prava dota ~~) Shta che ti dagon pokraj radijacije i skadija, vejstanje para, dagon late mid-late game=0 bodova.
A i fora je u ovome
ako igraš protiv n00bovaSchek malo, ako znash igrat dotu, vjerujem da ti nije fora igrat protiv nubova koje mozesh ownat sa lvl 1 pudgeom a da su oni lvl 20 :S Recimo za jedan pub game na ggc, high level room 1 recimo, entry level 25+ (bio kad sam ja jos igrao dotu sad neznam koji je) ja mislim da nepostoji nub da je 25+ lvl. I shta ti mozesh postichi dagonom u takvoj igri? I jos jedna stvar :) Josh vechi je waste ako radish dagon samo za early game :rotfl:

1) Što kupim, to i zadržim
2) Dagon lvl1 ima 400 dmg Energy Burst, te + 100 dmg za svaki dodatni level. Jel ti to nešto govori?
3) Istina, ima puno boljih itema za Soul Keepera, ali zar nije bolje da ti preživiš a on ne? Npr. Soul Keeper 20% HPa, protivnik 75%, sunder => Soul Keeper 75%, protivnik 30% (oko 450 HPa), dagon lvl3 - 600 dmg Energy Burst => protivnik pwned. Još bolje zato što Sunder lvl3 ne traži manu za castanje, barem u verziji 6.49b.
4) Skadija možeš praktički bilo kome kupiti jer daje 25 na sve statsova, cold attack te +200 HP i +150 MP.

Systematic Reverse
21-12-2007, 22:57
1. :S
2.Negovori, to znaci da u late game skidash 10-15% hpa
3.Sa nekim drugim itemom cesh prije preziviti nego sa dagonom vjeruj mi
4.Istina, ali neisplati se raditi 80% heroja (imho), na keeperu je posebno dobar zbog statsa, hpa i COLD EFFECTA, nabijesh dmg, iluzije i metamorphis + slow od cold att = gg ^_<

7DaysBakeRolls
22-12-2007, 02:39
sorry Iron ali sa systematicom se moram slozit iako sam pjan. 8) skadi i radiance jesu imba ali system ti morash takodje priznati da ako covjek ima u 15-20 min igre dagon to znachi chisti pwnage!!! jbg tako je i istina je! takodje je istina da nikad nisam ni pokushao na netu radit dagon jer su sve proovi (dota-league) gdje ja igram, i zato je bolje ici JUNGLE i na radi odma nego dagon iako je dagon dobar ali lare/mid game shit (if u allow)0 . e sa ovim da zavrshimo sa SK(ne skorpijom) :D . and btw da chujem taktike i koji je prvi primarni ajtem kod SK(sand king-a) iz vashih(usta) postova :D

edit: ako nedhto sa slovima nije uredu znajte "nisam sav svoj"

Lord Ragnarok
22-12-2007, 03:09
blink (ako bootse/pt ne racunas)

KI KI
22-12-2007, 09:11
pt, battle fury ili linken ili bkb ako hočeš da ti ulti uspije, onda vladimirs, HoT, pa po želji

Iron Storm
22-12-2007, 10:20
Sand King: Treads, Dagger if Escape, HoT, MKB, Battle Fury, te Vladimirs.
(išao bih na Eye of Skadi i Satanic ali jbg Sand King ima 3. spell orb efekt)
Uvijek na početku skupljam za Treadsice koga god da igram, kasnije idem na ostale. Dagger of Escape koristim kako bih se nakon 2 sec castanja ulta "uvalio" nekom protivniku. Čisti pwnage. HoT i MKB su standard. Za linken nisi 100% siguran hoće li ga zaustaviti ili neće jer linken zaustavlja samo targeted spellove, a ako netko casta AoE spell sa stanom (Leshrac npr.) to linken neće blokirati.

EvilMinded
22-12-2007, 10:31
bottle,dager,bot,bracer,hot
nakon toga moze jos jedan hot,radiance ili cuirass

WEASEL
22-12-2007, 12:08
Sand King: Treads, Dagger if Escape, HoT, MKB, Battle Fury, te Vladimirs.
(išao bih na Eye of Skadi i Satanic ali jbg Sand King ima 3. spell orb efekt)
Uvijek na početku skupljam za Treadsice koga god da igram, kasnije idem na ostale. Dagger of Escape koristim kako bih se nakon 2 sec castanja ulta "uvalio" nekom protivniku. Čisti pwnage. HoT i MKB su standard. Za linken nisi 100% siguran hoće li ga zaustaviti ili neće jer linken zaustavlja samo targeted spellove, a ako netko casta AoE spell sa stanom (Leshrac npr.) to linken neće blokirati.

hm, pa linken blokira ultu od rotfela, song of siren i još par imba ulta

KI KI
22-12-2007, 12:48
istina
i osim toga linken je dobar večini heroja

AXE!!!_KING_RULZZZ!!!
22-12-2007, 17:06
JA SAM POCEO DOTU PRIJE 3 SEDMICE MOJA 3 NAJDRAZA GEROJA SU AXE,RAZOR I KENTAUR WARCIF!!!!

MOZETE LI MI RECI STA TREBA DA UZMEM SA NJIH TROJE???PLIZZZZ!!!

Systematic Reverse
22-12-2007, 17:10
JA SAM POCEO DOTU PRIJE 3 SEDMICE MOJA 3 NAJDRAZA GEROJA SU AXE,RAZOR I KENTAUR WARCIF!!!!

Axe-dagger, vanguard, bot, assault, hot , hot
Razor-Bot, butter, mjollnir, mkb,
KENTAUR WARCIF- dagger, hot, hot, hot, hot ,hot XDDDDD

AXE!!!_KING_RULZZZ!!!
22-12-2007, 17:12
STA TI ZNACI BOT I HOT I MKB

7DaysBakeRolls
22-12-2007, 17:12
[quote="AXE!!!_KING_RULZZZ!!!":1ol9ny8k]JA SAM POCEO DOTU PRIJE 3 SEDMICE MOJA 3 NAJDRAZA GEROJA SU AXE,RAZOR I KENTAUR WARCIF!!!!

KENTAUR WARCIF- dagger, hot, hot, hot, hot ,hot XDDDDD[/quote:1ol9ny8k]

e sad sistem kako ce on ovo shto si ti napisao skontat ako je rpije 3 sedmice pocheo igrat. nije bash tip dobar :?

KI KI
22-12-2007, 17:16
[quote="AXE!!!_KING_RULZZZ!!!":3bg4vaft]JA SAM POCEO DOTU PRIJE 3 SEDMICE MOJA 3 NAJDRAZA GEROJA SU AXE,RAZOR I KENTAUR WARCIF!!!!

KENTAUR WARCIF- dagger, hot, hot, hot, hot ,hot XDDDDD

e sad sistem kako ce on ovo shto si ti napisao skontat ako je rpije 3 sedmice pocheo igrat. nije bash tip dobar :?[/quote:3bg4vaft]
+ CAPS LOCK!

EvilMinded
22-12-2007, 17:20
centaur - 2 null talismana, dagger, radiance i hearth of tarasque
razzor - radiance, bot of travel, hearth of tarasque
axe - bots of travel, hearth of tarasque

eto nesto na brzinu

Iron Storm
22-12-2007, 17:56
STA TI ZNACI BOT I HOT I MKB

BoT = Boots of Travel
HoT = Heart of Tarrasque
MKB = Monkey King Bar

Btw možete li mi objasniti zašto Axeu dagger? Koliko znam njemu bi zbog Berseker's Calla i Counter Helixa trebalo dizati strenght i HP.

Karlo_from_Bjelovar
22-12-2007, 18:37
[quote="AXE!!!_KING_RULZZZ!!!":23uktwlk]STA TI ZNACI BOT I HOT I MKB

BoT = Boots of Travel
HoT = Heart of Tarrasque
MKB = Monkey King Bar

Btw možete li mi objasniti zašto Axeu dagger? Koliko znam njemu bi zbog Berseker's Calla i Counter Helixa trebalo dizati strenght i HP.[/quote:23uktwlk]

e pa da, berserekrs call ding ding... axe nije bas to much brz heroj... s axom moras prvi u batlove upadat, on je tank, a to bas nije lako ako malo zakasnis sa timom... dok se ti dosuljas u sredinu tuce pola tvog tima vec zagine, a tada je vec kasno...

KI KI
22-12-2007, 19:18
centaur - 2 null talismana, dagger, radiance i hearth of tarasque
razzor - radiance, bot of travel, hearth of tarasque
axe - bots of travel, hearth of tarasque

eto nesto na brzinu
ti nisi normalan
kaj če razoru HoT!
treba mu skupiti butterfly-30%evasion gg
centaur: battle fury, vladimirs, s/y, asoult currias,HoT-to ja sada svim strenght herojima idem
Axe - BoT????
kaj ce mu to
bolje mu skupi pt-str i malo dmg boost i gg

AXE!!!_KING_RULZZZ!!!
22-12-2007, 22:17
vlja li ikom heroj po imenu MOON RIDER,STORM SPIRIT,LICH,BANE ELEMENTAL????

RECITE STA TREBAM ZA NJIH???

USTELIO SAM SE SA AXE I STALNO GA BIRAM PA MI SVI ZNAJU TAKTIKU PA HOCU MALO DRUGE HEROJE DA IZABEREM

MOZDA SAM VAM DOSADAN SA PITANJIMA ALI OCU DA HOCU DA DOBRO NAUCIM IGRATI I RECITE SVOJE NAJ HEROJE I STA KUPUJETE ZA NJIH???

hvala unaprijed!!!

KI KI
22-12-2007, 22:28
vlja li ikom heroj po imenu MOON RIDER,STORM SPIRIT,LICH,BANE ELEMENTAL????

RECITE STA TREBAM ZA NJIH???

USTELIO SAM SE SA AXE I STALNO GA BIRAM PA MI SVI ZNAJU TAKTIKU PA HOCU MALO DRUGE HEROJE DA IZABEREM

MOZDA SAM VAM DOSADAN SA PITANJIMA ALI OCU DA HOCU DA DOBRO NAUCIM IGRATI I RECITE SVOJE NAJ HEROJE I STA KUPUJETE ZA NJIH???

hvala unaprijed!!!
AJD IZKOPČAJ CAPS LOCK!
inače za sve heroje ti postoje taktike u ovoj temi samo malo pogledaj kojih 50 stranica unazad i počniSČITATI
možda da pravilaSisto pročitaš
Moon Rider:
Pwnage- angham i lothar. butterfly i satanic. power treads i mkb ili buriza
ownage- power treads, butterfly, buriza, satanic, divine, divine.
Storm Spirit:
pt, QsoV iliti hex iliti scepter of vise ili tak neš, orchid malvolence, buriza, mkb, satanic.
Lich:
Angham, Hex, EoS, Linken. BoT, currias
Bane Elemental:
Hex, EoS, Linken, BoT, currias, orchidal malvolence.

ako je kaj krivo bu te me ispravili
inače neigram sa njima i pola ovih itema ovisi o situaciji!

AXE!!!_KING_RULZZZ!!!
22-12-2007, 23:04
mozete li mi poslati taktike kojim se vi sluzite s kim herojem tako da sutra kad se okupimo da budem najjaci iz dote

NoNCoNFoRMiST
23-12-2007, 00:53
loooll...

cek..sta lol=?

AXE!!!_KING_RULZZZ!!!
23-12-2007, 02:36
sta je bolje mjolnir ili buter

KI KI
23-12-2007, 11:56
ovisi kod kojeg heroja!
inače nekima paše oboje

7DaysBakeRolls
23-12-2007, 14:35
E nemoj ti slushat Ki Ki-ja on je nooberda koja misli da zna dobro igrat :D! Ma samo ti njih slushaj bice dobro samo polako a ja ne mogu da odgovaram na vakve postove jer nemaju smisla... Admin me zove na kavu pa moram ic da ne bih dobijo ban... jbg zaprijetio:D (al ziva istina mrtav ozbiljan sam!)

Systematic Reverse
23-12-2007, 14:44
Burek? xD

AXE!!!_KING_RULZZZ!!!
23-12-2007, 15:39
mozete li mi poslati taktike kojim se vi sluzite s kim herojem tako da sutra kad se okupimo da budem najjaci iz dote

mozete li mi odgovoriti na ovaj post

7DaysBakeRolls
23-12-2007, 15:47
Burek? xD

Istina :D

7DaysBakeRolls
23-12-2007, 16:01
[quote="AXE!!!_KING_RULZZZ!!!":2qnyr4zq]mozete li mi poslati taktike kojim se vi sluzite s kim herojem tako da sutra kad se okupimo da budem najjaci iz dote

mozete li mi odgovoriti na ovaj post[/quote:2qnyr4zq]

To be honest... E ovako nema najjacheg heroja u doti jer svaki heroj ima svoj counter(suprotnog) koji ce njega ubijati... Sve u svemu najlakshe je ubiti sa Nerubian Assasinom. Da ja tebi ne bih rekao kao shto su ti svi govorili ja tebi ovako kazem... Pochetni ajtemi: 6 x tangoo, 2x clarity potion, slippers of agillity i jedna granchica ako se josh shta moze dodati dobro i jest( ovo je kad se igra 5v5). Zatim sledeci ajtem koji uzimash je staff of wizardry, blades of attack, boots of speed. Posle toga idesh dagon da sastavish i kad ga sastavish ne unaprijedjujesh ga nego idesh na Perverziju :D(preservance(ring of health + void stone)). next ti je dagon lvl 2, claymore, mithril hammer, dagon lvl 3, dagon lvl4. idesh onda kad se vec razvila igra Boots of Travel da mozesh da probijash sa strana iako je tvoja sushtina da ubijash heroja. Sledece idesh ako hocesh Sange and Yasha ili mozesh takodje i Desolator iako to izgleda bezveze ODLICHNO JE! cout<< sad ako igrash vs intel heroja tj IMBA SPELL heroja umjesto Perverzije :D idesh na Hood of Defience(nisam siguran dal se ovako pishe) :D. To bi bio perfektno objashnjenje za Nerubijana... Meni se chini da niko nece imat shta dodati tako da GLHF u igraoni vs frendova :kill:

Karlo_from_Bjelovar
23-12-2007, 16:49
ok, ovako... ako ides na bot, bot uzimas najkasnije do 30.-40. minute... poslje toga vise nema smisla, ide se na trids...

ostalo sve ok... :D

7DaysBakeRolls
23-12-2007, 18:50
ok, ovako... ako ides na bot, bot uzimas najkasnije do 30.-40. minute... poslje toga vise nema smisla, ide se na trids...

ostalo sve ok... :D

A de ti meni onda reci zashto chovjek uzima BoT na pochetku ako mu kasnije nece trebat??? DE SKONTAJ SE MALO(valjda nisi glup)
A kasnije i jesu najpotrebnije kad ti probijaju sa svake strane pa mozesh da stignesh na svaku i da ubijesh nekog??? (isn't that right) sad reci da nije i otpishi svoju karijeru dote... ne volim kad me neko ispravlja a ja besprijekorno sve napiso... hmmm chudan si ti lik matere mi...

KI KI
23-12-2007, 19:34
vi govorite o Narubian Assassinu????
meni to sliči ko terrorblade....
inače po mojemu uzmi Mortred The Phantom Assassin!
prvo na preservence! onda spuiš power treads i dovršiš battle fury!
onda možeš satanic do kraja ili samo helm of dominator pa na asoult currias
nakraju mkb, divine, ali uglavnom neš za dmg! critical strike = *4!
to znači kill in Three attack!

AXE!!!_KING_RULZZZ!!!
23-12-2007, 22:01
znali iko sta treba za Venomancera???Heroj mi se jako svidja ali neznam sta mi za njega treba

Frky
23-12-2007, 22:51
znali iko sta treba za Venomancera???Heroj mi se jako svidja ali neznam sta mi za njega treba

Zavisi protiv koga igraš, ali nekako najnormalnije je da ideš na Scepter, butterfly, MKB, lothars ...

Systematic Reverse
23-12-2007, 23:48
Ja mu u godinu i pol shto sam igrao skoro nikad nisam scepter napravio...

Frky
23-12-2007, 23:55
Ma, nisam ni ja!

7DaysBakeRolls
24-12-2007, 11:43
Au hebote pa vi niste normalni... Znate vjerovatno da venomancer je ubica do nekog 15 lvl-a samo sa ultimateom i sa onim shadow strike-om. Do desetog lvl-a ili chak do 12 ja skupim aghanim scepter jer tad tek postajesh imba i onda idesh ajteme koji ti se svide.. nishta odredjeno sa venomovim ultijem lvl4... IMBA teshka ubijesh koga hocesh, ali takodje mozesh odmah da idesh na lothars pa crit ili monkey pa butter itd itd itd itd itd...

7DaysBakeRolls
24-12-2007, 11:45
Hmm double shit od opere i ovaj fuckn LAG na internetu

KI KI
24-12-2007, 11:51
ja mu isto nikada nisam skupio angham
inače lothar butter mkb butiza i satanic i naravno pt

Frky
24-12-2007, 13:08
inače lothar butter mkb butiza i satanicSi naravno pt

Satanic??

Što se stacka sa onim njegovim otrovom?

Systematic Reverse
24-12-2007, 13:56

Satanic??

Nestacka se...

Rang€r
24-12-2007, 13:57
jel moze neko reci, šta trebam za bone fletchera ili je isto ko za drow rangera?

Frky
24-12-2007, 14:12
[quote="KI KI":11zixw6b]ja mu isto nikada nisam skupio angham

Satanic??

Nestacka se...[/quote:11zixw6b]

I mislio sam!

jel moze neko reci, šta trebam za bone fletchera ili je isto ko za drow rangera?

Butterfly, buriza, MKB, HoT... sve ovisi protiv koga igraš, ali uglavnom ideš na dmg i wind walk-aš se do neprijatelja pa strafe i eto...

Iron Storm
24-12-2007, 16:12
Dobio ADSL, odigrao par partija na GGCu, trebaju mi itemi za Nevermorea... te Shadow Priesta. Te bih molio obješnjenje za tunnel (wtf is that).

...
24-12-2007, 16:37
za nevera care tribas znat gadjat
boca travelke blink skadi/deso buriza ili mjollnir(ako nisi deso) butter assault

priest-boca, desolator eul(kasnije guinsoo) assault
a sramota uzimat za venoa agahnim.
a mirana luna i encha su mi sad najheroji xDDDDDDD(ozbiljno)
a moram ucit sa krobelkom i akashom

Systematic Reverse
24-12-2007, 17:20
Dobio ADSL, odigrao par partija na GGCu, trebaju mi itemi za Nevermorea... te Shadow Priesta. Te bih molio obješnjenje za tunnel (wtf is that).

Tunnel ti je ako host suxa, napishes /find "ime" i onda tamo desno na popisu likova u roomu sitsnesh desni klik na hosta, i gg tunnel

KI KI
24-12-2007, 17:39
za nevera care tribas znat gadjat
boca travelke blink skadi/deso buriza ili mjollnir(ako nisi deso) butter assault

priest-boca, desolator eul(kasnije guinsoo) assault
a sramota uzimat za venoa agahnim.
a mirana luna i encha su mi sad najheroji xDDDDDDD(ozbiljno)
a moram ucit sa krobelkom i akashom

za nevera ti se ide pt, butterfly satanic. mkb buriza i custom item to je meni EoS da nemogu mi ništa

AXE!!!_KING_RULZZZ!!!
24-12-2007, 20:20
kako se dota moze igrati preko interneta???

recite mi kako

KI KI
24-12-2007, 20:21
kako se dota moze igrati preko interneta???

recite mi kako
NEWBI!!!!!11
lepo
nabaviš internet konekciju DSL ili kabelski
nabaviš GGclient, EuroBattleNet ili imaš original ili Hamatchi
i join game i gg

AXE!!!_KING_RULZZZ!!!
24-12-2007, 20:30
gdje to mogu nabaviti?

Iron Storm
24-12-2007, 20:53
gdje to mogu nabaviti?

Zbilja si newbie :D
Vezu na internet imaš, ne? Ako ne, nabaviš od davatelja internet usluga acc, te pribaviš uređaj i potrebne kabele za spajanje.
GGClient, EuroBattleNet i Hamachi su ti programi koje skineš s Interneta, a na Battle.Netu možeš igrati u slučaju da imaš origigi WarCraft 3.

Teon
24-12-2007, 20:57
Google for the win ;)

Ja osobno igram preko GGCa ili Hamachia:

http://gg-game.com/

https://secure.logmein.com/products/ham ... sp?lang=en (https://secure.logmein.com/products/hamachi/vpn.asp?lang=en)

A ako zelis neke guidove kako igrati Dotu (te znas engleski) mogao bi se registrirati na DotA Allstars :) http://www.dota-allstars.com/

Ako se registriras ovo ti je jedan dobar guide: http://forums.dota-allstars.com/index.p ... pic=123945 (http://forums.dota-allstars.com/index.php?showtopic=123945)

A ako se ne zelis registrirat, ima jedan guide za pocetnike (iako malo zastario): http://www.wcreplays.com/articles.php?get=392

P.S. Nije mi se dalo skracivate linkove u jednu rijec/tekst

Rang€r
24-12-2007, 22:11
e fala svima koji ste mi pomogli sad sam owno sa traxecicom :D

malo sam experimnetiro

imo sam hands of midas, powertrades, sange&yahsa u d-w, butterfly, assault cuirass :D totalna ownara :))) lik puca strjele brze od legolasa xD

ae idem sad opet :)

Karlo_from_Bjelovar
24-12-2007, 22:28
sve prihvatljivo (za jedan public game, znaci ne private pro ekipa) osim s&y... koja svrha toga? ms ti ne treba, slow se ne bu stacko, jedino IAS a od atributa bolje da linken uzmes... :roll: trebo si burizu umjesto s&y, tada bi bio gg... :wink:

7DaysBakeRolls
24-12-2007, 23:31
Veoma pametno karlo ali da li je tko pokushao da sastavi Lothars... e to je pwnage teshki... lika spopadnu ledene strijele i silence niodakle :D pokushajte imba je., a posle toga shta vam po zelji samo da imate DMG i HP nishta drugo ne treba...

Systematic Reverse
25-12-2007, 00:52
Veoma pametno karlo ali da li je tko pokushao da sastavi Lothars... e to je pwnage teshki... lika spopadnu ledene strijele i silence niodakle :D pokushajte imba je., a posle toga shta vam po zelji samo da imate DMG i HP nishta drugo ne treba...

Istina, lothars ftw,

@ranger nije lik nego zenska xd

7DaysBakeRolls
25-12-2007, 01:56

Istina, lothars ftw,

@ranger nije lik nego zenska xd

Nemoj sr*t... Pa lika "kojeg napadash" spopadnu strijele ne spopadnu tebe jer ih ti bacash... GRAHMA FTW

Karlo_from_Bjelovar
25-12-2007, 09:16
lothars je dobar za pubb gameove, kakve ja bas i ne igram... :wink:

Systematic Reverse
25-12-2007, 13:21
lothars je dobar za pubb gameove, kakve ja bas i ne igram... :wink:

a rofl shadow, vec si 1000x to rekao, svi znaju da neigras pub gejmove, igrash u cdl rumu di je skill malo veci od eu dota room x, al slabiji od hlr 1 >.<

@7Days-Nisam bio bash pri sebi dok sam to pisao ~~

imbaBiGy
25-12-2007, 18:40
"onaj turnir u bjelovaru cemo izgubit radi glupog sisavca koji neznan spojit item više, i debel je" to je meni denser reka

7DaysBakeRolls
25-12-2007, 19:28
[quote="AXE!!!_KING_RULZZZ!!!":1h7bxdql]kako se dota moze igrati preko interneta???

recite mi kako
NEWBI!!!!!11
lepo
nabaviš GGclient, EuroBattleNet ili imaš originalSili Hamatchi
i join game i gg[/quote:1h7bxdql]

System mislim da ovo nije dozvoljeno napisati na ovom forumu(shto je boldovano) jer koliko me je frend burek uputio za ovo se dobija ban at least mark? ili se moze pisati??

KI KI
25-12-2007, 19:43
[quote="AXE!!!_KING_RULZZZ!!!":1mi7bjtb]kako se dota moze igrati preko interneta???

recite mi kako
NEWBI!!!!!11
lepo
nabaviš GGclient, EuroBattleNet ili imaš originalSili Hamatchi
i join game i gg

System mislim da ovo nije dozvoljeno napisati na ovom forumu(shto je boldovano) jer koliko me je frend burek uputio za ovo se dobija ban at least mark? ili se moze pisati??[/quote:1mi7bjtb]
true ali ne za original neg za sva ova ostala pomagala.....
i trebo bi dobiti opomenu.....
i pošto već imam 1 ili 2 trebo bi marked dobiti....
promjenio desktop u božićno dotni stil
viewtopic.php?t=397&start=2655 (http://www.pcplay.hr/forum/viewtopic.php?t=397&start=2655)

7DaysBakeRolls
25-12-2007, 20:14

Vejruj ti meni da ja nisam gloop mozda lood al glup nisam... Nisam ni ja mislio o tom ORIGINALU nego o tome kako prichash o pirateriji tako otvoreno...

Igrajte dota lige jer su tu proovi!1!eleventyone!1!

KI KI
25-12-2007, 20:36

Vejruj ti meni da ja nisam gloop mozda lood al glup nisam... Nisam ni ja mislio o tom ORIGINALU nego o tome kako prichash o pirateriji tako otvoreno...

Igrajte dota lige jer su tu proovi!1!eleventyone!1!
nije prvi put.....

Karlo_from_Bjelovar
25-12-2007, 21:41
[quote="Karlo_from_Bjelovar":2tarxxy7]lothars je dobar za pubb gameove, kakve ja bas i ne igram... :wink:

a rofl shadow, vec si 1000x to rekao, svi znaju da neigras pub gejmove, igrash u cdl rumu di je skill malo veci od eu dota room x, al slabiji od hlr 1 >.<

@7Days-Nisam bio bash pri sebi dok sam to pisao ~~[/quote:2tarxxy7]

cdl je non-stop prazan... barem od jutra do ponoci... xD

@bigy: fk of, dumb si...ty e da, volis lag(g)at, a tako mlad... :rotfl:

Systematic Reverse
25-12-2007, 22:35
Smirite se sa piratijom alo >.>

@probigy do i care? Molim te, neznam ni protiv koga bi izgubio u bjelovaru na touru kad ima 4 chovjeka koji znaju igrat dotu rofl A od toga bi andy, shadow i ja bili u jednom timu (recimo)

7DaysBakeRolls
26-12-2007, 00:44
Hmmm heblo sebe shto nisam iz hrvatske... da je meni malo na taj turnir, a ako smijem pitat kad je to? mozda i dodjem ak se ne ide u shkolu il ak je ovaj raspust, da dodjem sa svojom "ekipicom" da vidimo koliko para se moze uzet tu :D
(mozda bureka nagovorim da dodje sa mnom) al ne da igra :rotfl:
choek ce da nas podrzava :D

Iron Storm
26-12-2007, 01:19
Igrao malo prije DotU na GGu 1vs1 (znam, znam ali izinstirao je), Eartshaker (ja) vs Night Stalker. Kupio: treads, battle fury, linken, HoT, Satanic, te imao Bracer (kanio sam Radiance). On imao Power Treads (kasnije BoT), S&Y, Vladimirs te 3 Sacred Relica. Istina, klao me,ali sam ga ipak dobio (s tim da sam ga 1 pwnao i 2x mi je izmakao po noći). Sad me mi recite što nije u redu kod tih itema (a kod njegovih da i ne govorim, znam što bi trebalo ići) te koje bih iteme umjesti kojih trebao nabaviti.

...
26-12-2007, 09:56
za taurena evo ti opcenite informacije-arcane ring, blink, bot, dalje sta oces mozda hot najbolje.
vidio sam neke sta kupuju refreshere, to je debilno.

i ne volim 1v1 dotu ako nije -sh

Karlo_from_Bjelovar
26-12-2007, 10:20
hmmm... ovo je manje vise ok solo tauren... teamplay tauren (yy, za private gameove :D ) ide se BoT HoT dagger HoT arcane i refresher na kraju ak se stigne... :wink:

@... : nije debilno... taurenov jedan dobro baceni ulti moze preokrenut game...

@sto se tice turnira:
tocka No.1S@sys, nesto bi se dalo nagovorit andya da igra, ali sad on veli da ti neces igrat... :shock:

tocka No.2 @datum turnira, bi ce sad za vrijeme zimskih praznika...

tocka No.3 @turnir ne bu imo nikakvih nagrada tipa neki razer misevi sta ja znam, 1. ekipa ce dobit money payback sto su dali za sudjelovanje... igrat ce se 3v3... nije nis posebno ali dota scena i nije bas razvijena ovde.. :|

7DaysBakeRolls
26-12-2007, 10:37
Mi bi mozda i doshli ali... Nemamo gdje ostat, jbg nemam nikog tamo ali imam u Zagrebu.. Da je tour tamo mozda bih i doshao, a ovako nishta.

Iron Storm
26-12-2007, 12:57
Ovdje je najbolje učiti :D
Holy Knight - itemi, te način igranja 1vs1 te timski, please

Nadrapao sam ujutro, igrao 1vs1, mod ar, te dobio Holy Knighta, protivnik Dragon Knighta.

Karlo_from_Bjelovar
26-12-2007, 15:36
hmmm... chen vs. dragona ima jedino sanse ako ga sjebe na pocetku igre... dizi onaj slow i onaj dmg (labud slika nekakva) idi na meku dagon trids skadi+satanic ili desolator+buriza

uglavnom, mass hp+dmg :wink:

KI KI
26-12-2007, 18:50
hmmm... chen vs. dragona ima jedino sanse ako ga sjebe na pocetku igre... dizi onaj slow i onaj dmg (labud slika nekakva) idi na meku dagon trids skadi+satanic ili desolator+buriza

nemreš njemu ništa sa njim
možda upočetku ga ubiš jednom-dvaputa ako je njub....
jer ako je pametan protiv tebe če dizati armor + onaj fire i jednom stun, a kasnije do kraja
možda bi i mogo da skupiš ovih 6 itema a nemoguče ih je skupiti
1. - power treads-str
2. - satanic
3. - mkb
4. - buriza
5. - EoS
6. - asoult currias
e sada kojim redom do sam radi

7DaysBakeRolls
26-12-2007, 18:54

De ti zaboravi taj "trids" (iako se kaze treds(th se ne chita t al ajd)), i idi na boots of travel necesh ti sa njim da ubijash... idesh na taktiku bjezanja i taktiku probijanja do baze da unishtish tron. zato bolje da ga hebesh sa strana a ne da napadash njega jer dragon knighta teshko da mozesh ubiti.

@someone(dunno who) kad cemo mi igrat shto smo dogovorili mech. zaboravio sam nick a nije mi zelja da listam 10 stranica unazad...

...
26-12-2007, 19:43
hmmm... ovo je manje vise ok solo tauren... teamplay tauren (yy, za private gameove :D ) ide se BoT HoT dagger HoT arcane i refresher na kraju ak se stigne... :wink:

@... : nije debilno... taurenov jedan dobro baceni ulti moze preokrenut game...

@sto se tice turnira:
tocka No.1S@sys, nesto bi se dalo nagovorit andya da igra, ali sad on veli da ti neces igrat... :shock:

tocka No.2 @datum turnira, bi ce sad za vrijeme zimskih praznika...

tocka No.3 @turnir ne bu imo nikakvih nagrada tipa neki razer misevi sta ja znam, 1. ekipa ce dobit money payback sto su dali za sudjelovanje... igrat ce se 3v3... nije nis posebno ali dota scena i nije bas razvijena ovde.. :|
je ref. je debilan jer 1. put ocistis kripove a drugi put nemas sta cistit

Karlo_from_Bjelovar
26-12-2007, 19:54
@7Days: sta se ne bi 1v1 trebali igrat -om? 0o

Iron Storm
26-12-2007, 20:42

De ti zaboravi taj "trids" (iako se kaze treds(th se ne chita t al ajd)), i idi na boots of travel necesh ti sa njim da ubijash... idesh na taktiku bjezanja i taktiku probijanja do baze da unishtish tron. zato bolje da ga hebesh sa strana a ne da napadash njega jer dragon knighta teshko da mozesh ubiti.

@someone(dunno who) kad cemo mi igrat shto smo dogovorili mech. zaboravio sam nick a nije mi zelja da listam 10 stranica unazad...

Znam da ga ne mogu ubiti jer Holy Knight je support heroj, ne attacker, samo sam pitao za ubuduće...
7Days, kad ćemo meč 1v1 sa smanjenim goldom?

NoNCoNFoRMiST
27-12-2007, 00:11
dečki, na šta idete Spectru?

Iron Storm
27-12-2007, 00:16
Ne znam... BoT, Butterfly, S&Y, Linken, Skadi, Buriza... nisam baš puno igrao sa Spectrom, ali nešto od ovih itema ide...

7DaysBakeRolls
27-12-2007, 01:19
Ne znam... BoT, Butterfly, S&Y, Linken, Skadi, Buriza... nisam baš puno igrao sa Spectrom, ali nešto od ovih itema ide...

Ma ide neshto samo ti slushaj Iron Storma i bice ti plafon... Chovjek bash detaljno objashnjava :D

NoNCoNFoRMiST
27-12-2007, 02:52
PT, manta s.,burizaa,(vlads),radiance,butter

(((((hot-ako treba,al ne treba)) :D ni vlads ne treba

KI KI
27-12-2007, 10:06
BoT???
kaj če ti to imaš ulti, imaš dagger da ih stigneš dovoljne su pt
Butterfly!
ok ali tek kasnije, a napočetku jedino ako ga možeš skupiti jer imaš dosta killova
s/y
to odmah poslije pt, dagger + maim + +10% ms niko nigdje nemre
Linken???
zašto? bolje vladimirs jer imaš extra dmg i onda samo dmg šibaš
Skadi?
e to možda radi HP-a ali netreba! bolje mu skupiti bloodstone pa imati killova pa imati extra regen
Buriza
slažem se, ali ja bih kao šesti item dodao mkb ili ako ste odvažni divine ali netreba

...
27-12-2007, 10:58
PRVI ITEM SA SPEKTROM JE RADIANCE PERIOD

Iron Storm
27-12-2007, 12:38
[quote="Iron Storm":j34lovhn]Ne znam... BoT, Butterfly, S&Y, Linken, Skadi, Buriza... nisam baš puno igrao sa Spectrom, ali nešto od ovih itema ide...
BoT???
kaj če ti to imaš ulti, imaš dagger da ih stigneš dovoljne su pt
Butterfly!
ok ali tek kasnije, a napočetku jedino ako ga možeš skupiti jer imaš dosta killova
s/y
to odmah poslije pt, dagger + maim + +10% ms niko nigdje nemre
Linken???
zašto? bolje vladimirs jer imaš extra dmg i onda samo dmg šibaš
Skadi?
e to možda radi HP-a ali netreba! bolje mu skupiti bloodstone pa imati killova pa imati extra regen
Buriza
slažem se, ali ja bih kao šesti item dodao mkb ili ako ste odvažni divine ali netreba[/quote:j34lovhn]

Odigrao sam sad sa Spectrom vs AI (koristim to kako bih odredio iteme itd., tj trening) te mogu pojasniti svoj odabir te izmjeniti nešto.
BoT - Ako kupiš BoT možeš činiti čuda pri stizanju protivnika na Shadowpathu. Što imaš veći ms teže će ti pobjeći, pogotovo što na Shadowpathu prolaziš kroz sve.
S&Y - agility, dmg, ms, maim (smanji protivniku as i ms za 35% na 6 sec), kombiniraj s BoT, Daggerom i Hauntom i protivnik ne može pobjeći
Butterfly - standard (agil, dmg, as, evasion)
Vladimirs - slažem se, zbog dmga i asa je dobro uzeti te imaš lifesteal, bonus hp regen i bonus armor (ako uletiš negdje koristeći Haunt dobro dođe)
Buriza - standard (critical + dmg)
Šesti item bi bilo dobro jedan od ovih:
Lothars - dmg, agil, wind walk
MKB - zna se zašto
Radiance - bonus dmg
A za linken ovisi o situaciji, npr. ja linken uzimam protiv Night Stalkera kako bih negirao njegov void po noći ili crippling fear. Isto tako je koristan protiv target stunnera (Skeleton King npr., njegov jedini active spell je storm bolt).

KI KI
27-12-2007, 14:23
[quote="KI KI":2ing7zqr][quote="Iron Storm":2ing7zqr]/cut
/cut[/quote:2ing7zqr]

Odigrao sam sad sa Spectrom vs AI (koristim to kako bih odredio iteme itd., tj trening) te mogu pojasniti svoj odabir te izmjeniti nešto.
BoT - Ako kupiš BoT možeš činiti čuda pri stizanju protivnika na Shadowpathu. Što imaš veći ms teže će ti pobjeći, pogotovo što na Shadowpathu prolaziš kroz sve.
S&Y - agility, dmg, ms, maim (smanji protivniku as i ms za 35% na 6 sec), kombiniraj s BoT, Daggerom i Hauntom i protivnik ne može pobjeći
Butterfly - standard (agil, dmg, as, evasion)
Vladimirs - slažem se, zbog dmga i asa je dobro uzeti te imaš lifesteal, bonus hp regen i bonus armor (ako uletiš negdje koristeći Haunt dobro dođe)
Buriza - standard (critical + dmg)
Šesti item bi bilo dobro jedan od ovih:
Lothars - dmg, agil, wind walk
MKB - zna se zašto
Radiance - bonus dmg
A za linken ovisi o situaciji, npr. ja linken uzimam protiv Night Stalkera kako bih negirao njegov void po noći ili crippling fear. Isto tako je koristan protiv target stunnera (Skeleton King npr., njegov jedini active spell je storm bolt).[/quote:2ing7zqr]
ja i dalj mislim da ti BoT netrebaju! dobiš extra ms u shadow pathu + s/y je sasvim dovoljno

AVGstar
28-12-2007, 20:25
signed -_-
spectra:bot,radi,hot,buriza,manta

KI KI
28-12-2007, 20:26
signed -_-
istina može se ići
BoT reko zaš ne
Hot netreba
BUriza kasnije
Manta netreba
bolje s/y i butter

Karlo_from_Bjelovar
28-12-2007, 21:02
[quote="...":1uafpg71]PRVI ITEM SA SPEKTROM JE RADIANCE PERIOD
signed -_-
istina može se ići
BoT reko zaš ne
Hot netreba
BUriza kasnije
Manta netreba
bolje s/y i butter[/quote:1uafpg71]

kiki, ponovno te pitam i ponovno trazim odgovor... el si ti kiki_zg na gg-c?

i kao drugo, rada PRVI "jaci" item na spektri, bio pubb ili private game... DRUGI "jaci" item ide se MANTA, jer kada ti ULTAS, pobijes ih sve...

dalje radi sta os, jer ako spektra do 40.-50. min sakupi rada+manta, gg je...

Systematic Reverse
28-12-2007, 22:18
Jo, spektra sa radi i mantom postaje preimba <3

Lord Ragnarok
28-12-2007, 23:41
@karlo ne nije to on, on je sub-z[e]ro

a za specter radim pot, vanguard, radience. a za kasnije nikad nisam dosao XD

Karlo_from_Bjelovar
29-12-2007, 00:04
niste vi vidili ocito sta radi spektra s mantom i radom... :shock:

@lord rangarok: ty na odgovoru... ^^ ima jedan kiki_zg, noob jaci, sto i nije toliko problem, nego sto je liver...

Systematic Reverse
29-12-2007, 00:26

keke :rotfl: XD

Neznaju oni shta je moch Spectre sa radijacijom i mAntom, al neka, nauchit che jednog dana ^^

pot=vutra? :D

Rang€r
29-12-2007, 13:14
evo sad pwnao sa traxom :D

nakraju sam imo +310 dmg(to je meni velki uspjeh xD)

itemi su nekak ovak isli:
1.onaj ring od gnomova sto regenerira hp
2.powertreads
3.yahsa
4.sange
5.s&y
6.buriza
7.butterfly
8. animal curier(ovo nisam trebo pisat...)
9.ass cuirass
10. sacred relic

tak je nekak islo...
tu je bio kraj mislio sam jos radiance... inace obicno idem uz ono sto ste mi preporucili, ili zavisi o situaciji pa uzmem wraith bands, nekad hands of midas(dobar ability u pocetku) i radim neke preinake...

jel mi moze sad neko reci sa cim bi bilo najbolje pocet sa assassinom(rikimaru ili nerubian)

P.S. Evo ss-a na kraju ss (http://www.xfire.com/screenshots/ivan10/ss_file-17c68dd1fbc9d7d7f8e763b0ffeb786bf825bbd1.png)

Teon
29-12-2007, 13:22
Mislim da bi ti bilo lakse sa Rikimaruaom (on mi je favorite bio uz Mortred, malo prije si me vidio sa Mortred kak igram ;) )

Nema previse activnih skillova pa ga je lako igrati (donekle)

Systematic Reverse
29-12-2007, 13:26
Ranger morash nauchit denyat, a kad vidim sa kakvom ekipom igrash rikimaru che biti preimba za njih xDDDDDD

Teon
29-12-2007, 13:39
Ma igramo na GGCu, svaka mu cast on tolko noobova i newbiea nadje :pray:

E daj recite neki build za rikia

Frky
29-12-2007, 13:50

Butterfly obavezno, dalje moš s&y, desolator, buriza, mkb...
Sve ovisi protiv koga igraš!

WEASEL
29-12-2007, 15:25

dva orba

Frky
29-12-2007, 15:35

dva orba

Kad sam napisao "dalje moš", to znači po njegovom izboru! Naravno da neće ići na dva orba!!

Iron Storm
29-12-2007, 16:47
[quote="Lord Ragnarok":1viosnve]

Neznaju oni shta je moch Spectre sa radijacijom i mantom, al neka, nauchit che jednog dana ^^
[/quote:1viosnve]

Provjereno, radi. Spectre vs Tiny, itemi: Manta, Radiance, treads, vladimirs. Čisti pwnage (Haunt, Illusion, Dagger).

Systematic Reverse
29-12-2007, 17:01
1on1 nije dota :P

Iron Storm
29-12-2007, 17:09
Znam da 1vs1 nije prava DotA, ali ja to koristim za određivanje itema koji idu nekom heroju. :roll:

AVGstar
29-12-2007, 19:22
[quote="...":cvxc5w2s]PRVI ITEM SA SPEKTROM JE RADIANCE PERIOD
signed -_-
istina može se ići
BoT reko zaš ne
Hot netreba
BUriza kasnije
Manta netreba
bolje s/y i butter[/quote:cvxc5w2s]ljepo ownas i sve 5 i osjecas se pro
HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
e tgx stvarno danas nisam bio dobre volje hvala ti

Systematic Reverse
30-12-2007, 02:19
Ili mozda jos bolje, manta i s&y :rotfl:

WEASEL
30-12-2007, 11:45
Ffs, zasto spammas taj "haha", nervira.Osim toga, ako on više voli SiY od mante to je njegov izbor.

Systematic Reverse
30-12-2007, 13:34
Nemojte raditi takve gay postove da se mora scrollat 2 godine >.< Editirao sam vam :nonono:

KI KI
30-12-2007, 14:59
Ffs, zasto spammas taj "haha", nervira.Osim toga, ako on više voli SiY od mante to je njegov izbor.
istina volim više s/y ali u nekim slučajevima manta owna

Karlo_from_Bjelovar
30-12-2007, 15:59

moze on voljet, ali je losiji izbor... :roll:

KI KI
30-12-2007, 16:26
možda je po tvojem mišljenju ali i ovisi protiv koga igraš...

WEASEL
30-12-2007, 19:46

moze on voljet, ali je losiji izbor... :roll:

ako igram u timu u kojem nema bas stunnera, slowera i ekipe, ja isto uzmem s/y jer je jednostavno bolje, radi maima, a općenito više volim mantu

KI KI
30-12-2007, 19:58
ja nevolim mantu osim kod nage i lancera 8)
s/y 4ever

Iron Storm
30-12-2007, 20:02
A zašto nebi obadvoje: S&Y, Treads, Manta, Radiance, Vladimirs i custom item? Možete staviti S&Y u prvi slot i tako imate maim a ne feedback. Ionako Manta treba radi iluzija, feedback uopće ne treba.

Frky
30-12-2007, 20:11
A zašto nebi obadvoje: S&Y, Treads, Manta, Radiance, Vladimirs i custom item? Možete staviti S&Y u prvi slot i tako imate maim a ne feedback. Ionako Manta treba radi iluzija, feedback uopće ne treba.

To je moguće, ali malo glupo!
Davati toliko love za 2 iluzije od 30 sec je malo glupo!

Iron Storm
30-12-2007, 20:52
A čuj, Spectru je dobro: Haunt, Reality, Manta uz esenciju Maima (S&Y) i Radianca, Dagger i pwnaj ga. Probao sam, i najjači padaju tako.

KI KI
30-12-2007, 22:03
nikada zajedno mantu i s/Y!

jedino ako si range i to ne ta dva itema nego EoS+orb efect

Systematic Reverse
30-12-2007, 23:59
Ma lol, mana burn je prejebeno koristan da se odbaci ono...

Iron Storm
31-12-2007, 00:06
Ovisi protiv koga. Protiv inteligence heroja je jako koristan, a protiv strenght heroja ne bih rekao. I svejedno je što se ima, glavno da su obadva itema tu. Koji ćete orb efekt odabrati, to ovisi o situaciji.

Systematic Reverse
31-12-2007, 00:13
Protiv svih heroja ne samo intela, vechina heroja bez mane su 0

Iron Storm
31-12-2007, 00:16
Većina, da. A ipak, S&Y su vredniji zbog +str, +agil, +dmg, 10% ms i 10% as, maim najčešće možemo zanemariti. I sve više postajem pro :D

WEASEL
31-12-2007, 00:49
Većina, da. A ipak, S&Y su vredniji zbog +str, +agil, +dmg, 10% ms i 10% as, maim najčešće možemo zanemariti. I sve više postajem pro :D

da, a u drugu ruku, manta daje mana burn, i dvije iluzije radi kojih mozes pwnabti bilo sto 1vs1 ako nema nesto aoe, a i sa aoe mozes dobro :P

Frky
31-12-2007, 02:06
Ovisi protiv koga. Protiv inteligence heroja je jako koristan, a protiv strenght heroja ne bih rekao. I svejedno je što se ima, glavno da su obadva itema tu. Koji ćete orb efekt odabrati, to ovisi o situaciji.

Protiv strenght heroja je itekako koristan! Npr. leoric, burnas mu manu (koja ionako nije velika) i izgubi reinkarnaciju!
Kod inteligence heroja (u late game-u) nema smisla tako reći osim ako nemaš neki stun (zato i ideš s maginom na bashere uglavnom), jer ti protivnik saspe sve svoje spelove u dvi-tri sekunde i onda si najeba!

AVGstar
31-12-2007, 03:22
ispricavam se ako je ikog moj zadnji post uvrijedio malo mi dosadno bilo bal manta>>>>>siy na spectri jer nju je bez iluzija pretesko ubit i kad je mass fiunt + manta svi non int heroji ce imat -50% mane i plus izgubit ce dmg i jos ce se tesko saznat koja je prava spectra,,,,, zato i svakom cw poslje radi se radi manta na njoj jer manta daje 250+hpa.....

Iron Storm
31-12-2007, 12:44
/cut

da, a u drugu ruku, manta daje mana burn, i dvije iluzije radi kojih mozes pwnabti bilo sto 1vs1 ako nema nesto aoe, a i sa aoe mozes dobro :P

Nisam mislio da je S&Y vredniji od Mante, nego sam mislio da je ostatak efekata kod S&Y vredniji od maima.

Protiv strenght heroja je itekako koristan! Npr. leoric, burnas mu manu (koja ionako nije velika) i izgubi reinkarnaciju!
Kod inteligence heroja (u late game-u) nema smisla tako reći osim ako nemaš neki stun (zato i ideš s maginom na bashere uglavnom), jer ti protivnik saspe sve svoje spelove u dvi-tri sekunde i onda si najeba!

Tu si u pravu, kod intel heroja u lategameu nema smisla jer ionako imaju 1500+ mane pa im ne možeš sve vburnati, a oni str i agil heroji koji imaju sami po sebi malo mane možeš im lako burnati (promjenio sam mišljenje nakon koš jednog treninga).

KI KI
31-12-2007, 15:46
nije lako burnati ....
imaju i oni +500 mane a to je 20 udaraca za burn
a do tada i on ispali i sve ostalo

WEASEL
31-12-2007, 15:50
nije lako burnati ....

ispali jednom, ali nece moci drugi put :P

Frky
31-12-2007, 16:15
nije lako burnati ....

I to što ispali neće ti skinuti 1000+ hp-a!
Osim ako je stun pa te zatuče dok si stunan!

WEASEL
31-12-2007, 16:18
nije lako burnati ....

I to što ispali neće ti skinuti 1000+ hp-a!
Osim ako je stun pa te zatuče dok si stunan!

kako ce on tocno pogoditi koga ce stunati ako vidi 3 iste xD (osim ako je aoe stun)

KI KI
31-12-2007, 16:30
/cut

/cut

/cut

kako ce on tocno pogoditi koga ce stunati ako vidi 3 iste xD (osim ako je aoe stun)

MH!

Systematic Reverse
31-12-2007, 16:46
Koliko ja znam mh tu nepomaze xd

AVGstar
31-12-2007, 19:13
pa s mhom mos vidjet invs,iluzije,cijelu mapu itd

Frky
31-12-2007, 19:32
S mh (map hack, jel') vidiš sve jedinice na mapi pa tako i nevidljive, ali iluzije nemoš raspoznati jer ne "poplave"! Koliko ja znam!

KI KI
31-12-2007, 19:36
S mh (map hack, jel') vidiš sve jedinice na mapi pa tako i nevidljive, ali iluzije nemoš raspoznati jer ne "poplave"! Koliko ja znam!
ja znam da možeš a i ako očeš pošaljem ti ss kada uhvatim phantom lancera sa mh i pun k*r*c iluzija

Frky
31-12-2007, 19:39
Aha, koristiš map hack!
Nisi u redu!
:D

Nisam znao da se vide iluzije jer nekoristim map hack.....
To sam pretpostavio jer sam mislio da map hack djeluje kao da sve vidiš i da imaš gem!

Rang€r
31-12-2007, 19:51
e naucio sam denyat :D

teone šta si mislio s tim "kolko on noobova i newbiea nađe"? lol ipak su oni moja razina xD

što se tiče rikija dobar je, ali mi je žohar nekako draži, a posebno mi je drag mana burn :D , ulty mi je također dobar, i ima stun... također su mu i atributi vrlo balansirani, pa može imati dosta hpa i uz onaj frost armor(il kak se zove) mogu dugo durat ako bude veća makljaža :D

hvala na pomoči za rikija, a jel zna neko s nerubom?

Frky
31-12-2007, 19:58
e naucio sam denyat :D

teone šta si mislio s tim "kolko on noobova i newbiea nađe"? lol ipak su oni moja razina xD

što se tiče rikija dobar je, ali mi je žohar nekako draži, a posebno mi je drag mana burn :D , ulty mi je također dobar, i ima stun... također su mu i atributi vrlo balansirani, pa može imati dosta hpa i uz onaj frost armor(il kak se zove) mogu dugo durat ako bude veća makljaža :D

hvala na pomoči za rikija, a jel zna neko s nerubom?

Nerubu na početku napraviš dagon i perverziju! Ulti, stun, mana burn i dagon pwna! Kasnije si napraviš neke dmg iteme i butterfly!

Karlo_from_Bjelovar
31-12-2007, 20:13
tesko da mozes naucit denyat... denayanje i last hittanje je skill koji se usavrsava cijelu dota karijeru, i za sada, (barem po mojim saznanjima) ga niko nije usavrsio... nije sve samo u tome da udaris kripa dok je low hp... ma ne da mi se pisat, idem lotr-e gledat,... :D

Rang€r
01-01-2008, 00:33
a takav deny.... to nemrem skuzit... ja mislio za towere lol

rofl

idem sad igrat, odsad imam novu tehniku... upaljen ggc window, upaljen War3 i upaljen browsera s ovim topicom otvorenim :D then they can't match with assassin argh they're no match for me

Teon
01-01-2008, 13:35
Hmm, ocito nisi skuzio sta je uopce deny...

Deny znaci da ubijes nekog na svojoj strani kako bi protivnika denyao (sto znaci uskratio) golda i experienca.

Mozes denyat creepove (kad im je hp ispod 50%), tornjeve (kad im je hp <100), te cak allied heroje (kad imaju malo hpa i damage over time na sebi, tipa poison...)

A last hit je tehnika da u jednom, zavrsnom udarcu ubijes creepa...

Znaci da bi dobro denyao moras dobro znat last hittat, tj. procijenit da li imas dovoljan dmg da iz jednog udarca dovrsis creepa...

Systematic Reverse
01-01-2008, 14:48
Koliko haxora wowowow :)

Al dosta o mh-u, ajmo malo o meniiiiii xd Strogo zabranjeno favoriziranje cheatova na ovom forumu, dakle haxori, morate se negdje drugdje nachi ^^

Teon
01-01-2008, 15:08
Joj sto ih mrzim ...

Igram jucer jednu partiju, uzmem si Rikia...

I pazi ovo dodjem na 6lv i Nevermore koji je bio sa mnom u laneu stane tocno kraj mene dok sam bio nevidljiv (malo sam dosao blize njegovim creepovima).. i mislim si valjda je slucajno jer sam ipak "na njegovoj strani" lanea, no to se ponavljalo malo cesce i motao se oko mene (sva sreca Riki nije auto attackao), pa pomislio mozda ima MH...

To sam testirao tako da sam ostao malo duze bez svojih creepova no nisam privukao njegove (nema sentry ni gema), znaci MH ili cista slucajnost.

Ostavivsi to na slucajnosti i ne provjeravavsi dalje match se nastavio.

I uglavnom, isao sam gangat nekog lika, lijepo ga ubijem no ostalo mi malo hpa... i tako dok sam ja nevidljiv naidje Nevermore i opali onaj svoj spell tocno na mene (koj se manualno aima).. i ubije me.

Mislim si, pa ajde valjda je pretpostavio gdje cu bit.

No to se ponavljalo tolkom preciznoscu da nisam mogao vjerovati, ne pored mene vec tocno na mene gdje sam.

Opskrbio se Sentryima i potrazio da nemaju oni mozda postavljene, nisu imali a i niko im nije nosio gem.

I da bi potvrdio Map Hack, ubio me u mojoj bazi (jer smo gubili, ja lv 11 riki a ostali lv 16+...) kirurskom preciznoscu castanja onog spella iako sam nevidljiv bio...

Ma katastrofa, treba ih sve postrijeljat (steta nisam imao opciju uzet replay na kraju matcha :S)

_ZlayA_
01-01-2008, 20:29
oftopik al ovdje ce mi neko odgovorit na vrijeme:
imam problem nece da mi se konekta na eurobetlnet. imam 1.21a, imam sve sto treba, danas sam instalo wc3 nakon nekog vremena i jednosatvno nece da se konekta... prije je moglo..

cmeljo22
02-01-2008, 03:03
e sad može biti milju razloga...

Pogledaj možda jel ti Firewall ne dopušta war3 da se connecta...

_ZlayA_
02-01-2008, 11:22
firewall sam iskljucio... i dalje nece... imam najnoviji 1.21a instalan i ono za PvPGN.. sta mislis dal da skinem onaj univerzal patch pa da pokusam sa njim?

Rang€r
02-01-2008, 17:38
hvala svima na pomoci...

sad sam maloprije igro najdebilniju partiju dosada... tesko za opisati, tako debilan team nisam imao....

Karlo_from_Bjelovar
02-01-2008, 19:08
hvala svima na pomoci...

sad sam maloprije igro najdebilniju partiju dosada... tesko za opisati, tako debilan team nisam imao....

i koja je poanta drugog dijela posta? :|
who cares uostalom?

nhf...