Log in

Pogledaj cijelu verziju : DotA Allstars

Stranica : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18

*Fila*
18-01-2009, 12:10
vjerojatno ti denyaju kripove pa ti manje dobivas xp(deny=znaci ubiti saveznickog kripa ili heroja kada su na low hp da bi se onemogucilo protivnicima da dobiju xp i golde)i onda imas lane control gdje last hitas i denyas i harras itd uglavnom za to treba prakse malo.postat cu ti sutra link ako ga nadjem za lane control guide
to znam samo u jednoj igri ja ih uspijem denyat nekih 20 jedva
i idem stalno dole kad igramo ja i brat npr i igram ono da blokam kripove tak da protivnički stignu prije do mog towera pa ih tower fino roka pa berem exp
a što je harras? :|

BeHolder
18-01-2009, 12:13
kakve veze ima neznanje tebe/tvog teama sa nerfanjem storma?
pa da ima malo hp-a i da ga lako pada

Anarion.Umarth
18-01-2009, 13:17
možda na početku, al kupiš vanu par bracera i phase i imaš dovoljno hp-a a i mane
riki i silence su posebna priča, samo se triba čuvat njega
a možeš uzeti i pt i bm

Mystery In Space
31-01-2009, 09:41
Pošto sam relativno nov u doti još ne znam koji su buildovi efikasni. Najdraži heroj mi je Furion i build s kojim idem je inače Treads(strenght), manta, orchid, styg, skadi, crit i tak. E sad imam pitanjce u vezi početnih buildova, dali se isplati kupiti tipa par bracheva, potiona i tih gluposti a ne gloves of hates ili boots odma na početku, pa ako mi može netko malo objasniti prednosti, mane i tako to.

Frky
31-01-2009, 11:52
Možeš raditi što oćeš! Ja, osobno, prvo uzmem boots i onu maskicu za 50% mana regena! Ali, ako misliš da će te izubijati u lane-u, uzmi si potion-e i bracere, .....
Napisa si da radiš mantu i styg (što je desolator, predpostavljam; jbga neznam ono prvo ime) a to ti nevalja jer su oba orb effecti!

Mystery In Space
31-01-2009, 12:00
Ma to ponekad radim mantu a ponekad radim styg ali uglavnom uvijek ide manta+skadi ili styg+skadi jer orb radi samo za melee likove kod skadija, e sad ne znam dali je itijedan od ovih buildova dobar O_o

CrIsIs FuN
31-01-2009, 15:10
evo ti malo uputa za furiona kad je 5v5 (posto je i meni najdrazi heroj):
napocetku uzmes sobi mask i tangose, onda farmas u sumi dok ne skupis orchid.
Onda ides napravit koji gank, i skupljas lovu za power treads.
Kad vec imas orchid i pt, slazes sebi desolator.
I ako vec nije gg odes na skadi
Probaj barem tako.I ne preporucujem ti furiona za 1v1.
Posto si reko da si novi u doti, preporucujem ti heroja troll warlord.
Njemu ti je build:pt, satanic ili mjollnir, butterfly, buriza, mkb i lothar.
I na pocetku nikad nemoj uzimat boots ili gloves of haste

Mystery In Space
31-01-2009, 15:26
Trolla ne podnosim. Nekak mi je retardiran heroj(ne volim op heroje), imam feeling kao da ima perma stun lik....

Rang€r
31-01-2009, 22:15
da op je, da retardiran je, da ima perma stun, nov igrač a več je bolji od pol garene :)) da sam na tvom mjestu bolje bi igro WAR, jer češ ovdje spušit puno živaca :))

danas bio frend kod mene,a pošto mu WAR prekompliciran malo smo dotu pičili i tako igra on i odjednom vidim invokera sa +67 dmg na dost low lvlu, pa se sjetim spellova i činjenice da ga još nisam odigro :) igro sam poslje 1 s njim i baš ljepo owno :) ghostwalk, sunstrike i chaos meteor su preimba :) zanima me neki build za njeg, ja sam išo bootse na početku i healin salve, te sam mislio sastavit; linkens, BoT, skadi; uspio sam samo BoT a ostalo sam počeo i game je gotov bio x)

CrIsIs FuN
01-02-2009, 11:17
ovo ti ja slazem invokeru:BoT, hex, bloodstone, shiva.
kad to slozis vjerovatno je vec gg ali ak nije uzmi mu skadi jos
i nerazumjem neke likove koji idu prvo na skadi a da ni BoT jos nemaju

KI KI
01-02-2009, 13:04
pa kaj xD ja sam sa atroposom osao 2 circleta boots i EoS...

AVGstar
02-02-2009, 01:36
Ma to ponekad radim mantu a ponekad radim styg ali uglavnom uvijek ide manta+skadi ili styg+skadi jer orb radi samo za melee likove kod skadija, e sad ne znam dali je itijedan od ovih buildova dobar O_o
skadi+deso se ne stacka i manta+skadi se isto ne stacka ali oke.nego s furionom je najbolje napravit basilus nekoliko pot uzet treci spell i suma

KI KI
02-02-2009, 08:20
ma jok. ja idem kada ga dobim na 5x5 onda idem sobi i 2 tanga i 1 clarity i prvo kaj skupim je orchid pa angham a kaj se tice boots to nemam silence i tp ftw xD

Mystery In Space
02-02-2009, 09:27
da op je, da retardiran je, da ima perma stun, nov igrač a več je bolji od pol garene :)) da sam na tvom mjestu bolje bi igro WAR, jer češ ovdje spušit puno živaca :))

danas bio frend kod mene,a pošto mu WAR prekompliciran malo smo dotu pičili i tako igra on i odjednom vidim invokera sa +67 dmg na dost low lvlu, pa se sjetim spellova i činjenice da ga još nisam odigro :) igro sam poslje 1 s njim i baš ljepo owno :) ghostwalk, sunstrike i chaos meteor su preimba :) zanima me neki build za njeg, ja sam išo bootse na početku i healin salve, te sam mislio sastavit; linkens, BoT, skadi; uspio sam samo BoT a ostalo sam počeo i game je gotov bio x)

Ma ova garena je jadna u 3 pm. Ne možeš odigrat 1 game bez livera, centaur koji ode na s&y, styg i dominator i još kad mu kažeš da se ne stackaju orb effecti te da to nisu itemi za njega pošalje te u k....(high lvl room.....), venom (3vangarda) i trax koji na 25 ranku imaju 1.4k hpa, umiru u 2 shota al nedo bog da stave strenght na treads. Kolko sam skužio cro ljudi u gareni su najjadniji (čist me sram podrijetla kad igram tamo), sve neki liveri i još kaj je najbolje svi imaju "20+" godina.....E da, ne znam tko su gori igrači, grci ili hrvati (što se livera i ovakvih sranja tiče). Na kraju se sjetim, ipak je to pug.... Kakava su vaša iskustva sa garenom i ovakvim buildovima za heroje....

Edit: ovo su sve primjeri iz HLR 5

JohnnyMo
02-02-2009, 11:08
Najbagaviji orbovi koji se stakaju sto je najgore , EoS i Mijolnir........

JohnnyMo
02-02-2009, 11:11
[quote="Rang€r":20u47jzo]da op je, da retardiran je, da ima perma stun, nov igrač a več je bolji od pol garene :)) da sam na tvom mjestu bolje bi igro WAR, jer češ ovdje spušit puno živaca :))

Ma ova garena je jadna u 3 pm. Ne možeš odigrat 1 game bez livera, centaur koji ode na s&y, styg i dominator i još kad mu kažeš da se ne stackaju orb effecti te da to nisu itemi za njega pošalje te u k....(high lvl room.....), venom (3vangarda) i trax koji na 25 ranku imaju 1.4k hpa, umiru u 2 shota al nedo bog da stave strenght na treads. Kolko sam skužio cro ljudi u gareni su najjadniji (čist me sram podrijetla kad igram tamo), sve neki liveri i još kaj je najbolje svi imaju "20+" godina.....E da, ne znam tko su gori igrači, grci ili hrvati (što se livera i ovakvih sranja tiče). Na kraju se sjetim, ipak je to pug.... Kakava su vaša iskustva sa garenom i ovakvim buildovima za heroje....

Edit: ovo su sve primjeri iz HLR 5[/quote:20u47jzo]
Cjelan garena , ne samo cro room su puni livera ...tako da se opsolutno se sekiram vise , na ban listi ih imam 749 :killyou:

A sto se tog centaura tice , sta fali , kao da moras uvijek ic dosadni build , vanguard , dager itd itd. Nekad ides igrat for fun i tako se da vidit Zusa Boga munja sa mijolnirom , gondara sa dagonom itd..

Rang€r
02-02-2009, 14:14
e a vidiš ja igram več više od 1 godinu pa nemam nikog na ban listi pa se ne hvalim...

Lord Ragnarok
02-02-2009, 15:55
@JohnnyMo mozda broodmother sa satanicom, mjollnirom, sny te butterom? xD

KI KI
02-02-2009, 22:02
ma rofl... weaver sa s/Y...

Wasteful
04-02-2009, 12:59
mantu si zabroravil

Systematic Reverse
04-02-2009, 13:11
e a vidiš ja igram več više od 1 godinu pa nemam nikog na ban listi pa se ne hvalim...

Predpostavljam da nisi host...

Rang€r
04-02-2009, 14:44
jedno vrijeme sam hosto... i opet nisam nikog bano kad ih lako sve popamtim...

Lord Ragnarok
04-02-2009, 15:31
http://rapidshare.com/files/193816312/L ... y.w3g.html (http://rapidshare.com/files/193816312/LastReplay.w3g.html)

ugl replay sa bneta (neki dota div legue). i sada smo mogli pobjediti kada su balanar i bloodseeker poceli backdoorati. to je navodno dozvoljeno u dota div legue (cek ono, 8towera su mi bd+thronei jos ta 2 towera, eto, jos jednom sam se zgrozio nad bnetu. Cak ni oni retardiranji rumunji sa e-bneta nisu tolko retardirani kolko je ovo bilo.) sve u svemu, opet se vracam na ebnet, tamo me barem nece bd jer zele neku prokletu pobjedu. gg za bnet pravila :(

Teon
04-02-2009, 15:43
Erm, pa kako ste uspjeli dopustit BDanje tolko tornjeva. :nonono: :(

Systematic Reverse
04-02-2009, 15:45
BDanje dozvoljeno? Svasta...

ja sam hejter bda, veliki :evil:

JohnnyMo
04-02-2009, 16:06
Nekontam :? sta snjim?

Systematic Reverse
04-02-2009, 17:01
lol

Lord Ragnarok
04-02-2009, 17:37
@teon gle, noc je i imaju balanara i blooseekera. mi nismo imali nikakvog stunera u timu. najmanji prob im je pobjeci. blood sa sny i bot a balanar sa pt i sny (ili samo jasha, nisam ziher). sada ako ih neko moze uloviti bez stuna.....

@johnnyMo broodmother kao skill ima jedan od njjacih orbova u igri (40%slow+miss) te kupnjom ijednog od navedenih itema joj se taj orb mice, tj over-rida te brood postaje vise-manje zakurac

Teon
04-02-2009, 18:36
Ha ha, sad se izvlacis, pa mogli ste zavrsit prije igru ...
Sram vas moze bit, samo killove ocete pred kraj :D

P.S. Ak nisi skuzio, malo te zafrkavam - znam da se nebus uvrijedil (jel da da nebudes?) a i nisam replay gledao :)

Lord Ragnarok
04-02-2009, 20:34
skuzio sam da nisi gledo replay, vidio bi da nismo mogli tako brzo zavrsiti :p i ofc da se necu uvrijditi, potrebno je malo zesce vrijedanje od toga :D

FireFaith[CLF]
09-02-2009, 09:36
sys zna se dogadjati (:

mogu i ja valjda neku glupost napraviti. vrlo jasno se vidi da sam ravno na njega otisao sto bih u normalnim okolnostima izbjegao :D ili bih ga pokusao sa drvima zatvoriti. no dobro... btw Stef nemoj da ja pocnem svoje video zapise stavljati (:

JohnnyMo
10-02-2009, 00:54
@teon gle, noc je i imaju balanara i blooseekera. mi nismo imali nikakvog stunera u timu. najmanji prob im je pobjeci. blood sa sny i bot a balanar sa pt i sny (ili samo jasha, nisam ziher). sada ako ih neko moze uloviti bez stuna.....

@johnnyMo broodmother kao skill ima jedan od njjacih orbova u igri (40%slow+miss) te kupnjom ijednog od navedenih itema joj se taj orb mice, tj over-rida te brood postaje vise-manje zakurac

I dalje ne kontam zasto to meni govoris , ja sam samo reko da se EoS i Mijolnir se stakaju....

Systematic Reverse
10-02-2009, 10:25
Jel se meni cini da su pravila bd-a malo izmjenjena od prije ili je sve po starom?

Lord Ragnarok
10-02-2009, 10:30
u normal game-u nisu, sve je po starom, ali zato u dota div league su skroz promjenjena. mozes stagod os raditi, bd tower, baza, creep, sta god os... zato to i saka, nakon 70 minute samo se ide bd do pobjede, ko je brzi taj wina

FireFaith[CLF]
13-02-2009, 09:29
u normal game-u nisu, sve je po starom, ali zato u dota div league su skroz promjenjena. mozes stagod os raditi, bd tower, baza, creep, sta god os... zato to i saka, nakon 70 minute samo se ide bd do pobjede, ko je brzi taj wina

katastrofa. volio bih da se donesu unikatna pravila kao sto imamo unikatnu stranicu za skidanje zadnje verzije dote... znaci unikatna pravila koja bi se primjenjivala iz lige u ligu. vrlo jednostavno..

BeHolder
13-02-2009, 14:02
http://www.dota-league.com/?section=rules
e neznam ja se drzim ovih pravila

Rang€r
25-02-2009, 23:07
evo igro sam malo u zadnje vrijeme i šta reč... svaka verzija me sve više živcira... onak odem s frendom u bot lane, ja mira on pudge, silujemo dvojicu, livaju, naš mid se switcha, oni pokupe pare od itema a neke uzmu, al dobro mi njih svejedno ownamo... onda opet 1 liva kod kojeg svaki od njih zaradi oko 2k golda ak ne uzmu iteme il još gore kad uzmu... i onda se u biti ownaju zahvaljujuči njihovim liverima... stvarno za popizdit onak svaki game sve gluplji...

lik balanar, ja lesh, on baci ulty, ja na nekih 600 hpa, ide me priklat ja malo trčkaram oko kripova i onog šumarka kod bot lane goblin shopa i ubijem ga... za 10 min ni isus ga nemože ubit...

Anarion.Umarth
26-02-2009, 09:57
ma ebnet je masu bolji od garene šta se livera tiče
na gareni nemožeš skupit priko 15 killsa da se ne raspadne game

Karlo_from_Bjelovar
26-02-2009, 13:12
sve se moze ako se ima ekipa...

BeHolder
27-02-2009, 16:44
evo igro sam malo u zadnje vrijeme i šta reč... svaka verzija me sve više živcira... onak odem s frendom u bot lane, ja mira on pudge, silujemo dvojicu, livaju, naš mid se switcha, oni pokupe pare od itema a neke uzmu, al dobro mi njih svejedno ownamo... onda opet 1 liva kod kojeg svaki od njih zaradi oko 2k golda ak ne uzmu iteme il još gore kad uzmu... i onda se u biti ownaju zahvaljujuči njihovim liverima... stvarno za popizdit onak svaki game sve gluplji...

lik balanar, ja lesh, on baci ulty, ja na nekih 600 hpa, ide me priklat ja malo trčkaram oko kripova i onog šumarka kod bot lane goblin shopa i ubijem ga... za 10 min ni isus ga nemože ubit...
nas kako se to rijeshava kad ovaj napishe switch kliknes -no^^
to je glupa stvar samo idesh rmk i gotovo^^

Rang€r
28-02-2009, 12:49
ma debilnost, za 2 mjeseca če i livanje bit "legalno"...

Systematic Reverse
28-02-2009, 14:10
ye

na gareni vidim hackovi neki legalni ono wtf

prije je banala za svaku sitnicu, sad pola ljudi ima hackanu garenu TT

Rang€r
28-02-2009, 14:35
hackanu garenu? wtf :S

inače ja svaki game sam popizdim, ak ju nisam briso več xy puta, onda me neka budala zove, pa opet instalam...

Systematic Reverse
28-02-2009, 17:01
hackana garena =

exp hack
pingovi se vide pravi
mozes spammat da se joinas u channel
mozes spammat kad si u channelu po mainchatu
mh i takve pizdarije unutra
clan mozes napraviti i kad si lvl1
...

[tako sam barem ja cuo]

Rang€r
28-02-2009, 20:55
pa to je sve normala :/

Paran0a
02-03-2009, 07:11
Da tak je oduvijek bilo x) bar kolko znam

Systematic Reverse
02-03-2009, 16:30
Da tak je oduvijek bilo x) bar kolko znam

nije tako oduvijek bilo young one :)

dok GGC nije promjenio ime u Garena bilo je skroz obrnuto, svaka vrsta hacka je rezultirala PERMA BANOM, i nije bilo sanse da se dobije unban, a sad ono, kud se moze hackat, kud se moze kupit onaj ban appeal card FF

KI KI
02-03-2009, 19:24
istina... a najgore je kaj pogotovo na EUbtnetu znaju bannat bez razloga :S mene dasan bannali jer sam ih pwno u vampirism fire... bio vamp i pwno ih... wtf? zato imam mh kaj su bila 3 nooba u gameu i nafeedao sam se...

Lord Ragnarok
04-04-2009, 12:01
i cast ress!Raise fallen topic! :D

sta kupujete Necrolytu (aka the death master)? perferiram meka (dodatni heal ftw), onda anghanim i bloodstone (prvo 2*onaj crveni dijamant za hp i manu, potom preservance za bloodstone te onda mystic staff za anghanim). nakon toga si uzmem eos i shivu. moram recid da je prelako ubiti nekog s tim herojem (do lvla 25 sam owno spec dok nije satanic i butter nabavila)

Faint Smile
04-04-2009, 12:29
Necrolytu na brzinu radiaciju i onda lagano hex , scepter bla bla bla...

Anarion.Umarth
04-04-2009, 12:49
ma kakvi radiance, to su gluposti
možeš meku ako ti triba dodatni heal, ako ne ideš odma na void stone, pa ultimate orb i dovršiš hex
ali zapravo su svi itemi ovisni o partiji, nekad ćeš tribati i par bracera uzet ako si na teškom laneu, nekad moš odma jake iteme uzimat
ključ je na početku dobro last hitat/denajat, ako ne znaš, od denya isto dobiješ manu

Systematic Reverse
04-04-2009, 14:24
onaj najcesci - meka, hex, scepter

Anarion.Umarth
04-04-2009, 14:32
čak je bolje nekad umisto sceptera uzeti shivu, ali opet, kako kada

KI KI
04-04-2009, 15:26
ovisi meni o partiji... nekad meka i bloodstone a nekad odmah rad... a nekada nijedno od toga nego BoT, par braceva i angham pa hex sve ovisi o igri

FaTaL_mRkvA
04-04-2009, 15:37
Što kupiti Davion-u?
Ja kupujem treads, linkens, s&y, hot, hot, aegis

Rang€r
04-04-2009, 15:46
previše sexy, dobro bi mu došo vlads i ass cuirass na mjesto aegisa, il divine...

FaTaL_mRkvA
04-04-2009, 15:51
Ak znam da sam owerpowered kupit ću divine umjesto jednog HoT-a ofc.
I budem isprobo i ass onda.

Systematic Reverse
04-04-2009, 17:33
čak je bolje nekad umisto sceptera uzeti shivu, ali opet, kako kada

ok je shiva da..

Rang€r
04-04-2009, 18:02
Ak znam da sam owerpowered kupit ću divine umjesto jednog HoT-a ofc.
I budem isprobo i ass onda.

ma da al imat sve to bez lifesteala... heretik jedan :(

pimp
04-04-2009, 18:24
sta je dobro staviti na bone fletchera poslije pocetnih itema , bkb i butterflya , danas smo igrali i pol sata smo igrali 2vs4 (nitko se nije htio switchati) ja s clinkzom , samnom je bio onaj doom bringer , i naguzili smo ih pošteno iako ih je bilo više , nikad nisam bio tak dobar pa nisam znao sta da kupim xD , bzvze sam si uzeo bloodstone i 2 hyperstonea (ono sto poveca attack speed za 55)

Rang€r
04-04-2009, 18:27
početni itemi su ti bkb i butter :S a probaj bootse :/

Anarion.Umarth
04-04-2009, 18:29
ako si tako u manjini, dobro dođe linkens protiv jakih spellova sa velikim cd-om, inače bkb i za dmg crit

pimp
05-04-2009, 10:47
početni itemi su ti bkb i butter :S a probaj bootse :/

napisah poslije pocetnih itema , bkb i buttera , nisam rekao da su mi to pocetni item , normalno da sam prvo uzeo tangose i te pizdarije za pocetak pa onda bootse i power treads

Rang€r
05-04-2009, 20:09
probaj bez tangosa, imaš ulty i ww...

Anarion.Umarth
05-04-2009, 21:35
onda moraš ww i ici u mazu svaki put kad primiš dmg prije 6 lvl/nemaš mane za ulti
ostajanje na laneu je najbitnije na početku, i ako možeš harras, i kad ih nemožeš ubiti, samo da se maknu s lanea

pimp
06-04-2009, 11:44
probaj bez tangosa, imaš ulty i ww...

malo mane a do 11-12 lvl mi je najbitnije da sam stalno u laneu , po mogucnosti sam i da skupljam gold...zato moram tangose , jer imam malo hp

Systematic Reverse
06-04-2009, 15:49
treba svakom heroju ne pocetku uzet hp reg nekakav, makar to bio bone, encha ili huskar..

Rang€r
06-04-2009, 16:06
ja nikad ne uzimam hp regen i uvjek ostajem u laneu, pa neču ič nazad u bazu ak me neko malo pikne, ja imam politiku da se u bazu vračam jedino u grobu, pa makar imo 7k golda...

osim toga, sa clinkzom, stvarno teško ostat u laneu, kad si ww nevide te, pa moš cjelo vrijeme spammat, il jednostavno stojat blizu kripova, kad je mali hp, last hitaš, il ak ti se neda sam stojiš i dobivaš xp...

Systematic Reverse
06-04-2009, 16:12
ili ako igras protiv normalnih igraca koji ce kupit dust ili nesto - UMRIJET x(

Faint Smile
06-04-2009, 16:43
ja nikad ne uzimam hp regen i uvjek ostajem u laneu, pa neču ič nazad u bazu ak me neko malo pikne, ja imam politiku da se u bazu vračam jedino u grobu, pa makar imo 7k golda...

osim toga, sa clinkzom, stvarno teško ostat u laneu, kad si ww nevide te, pa moš cjelo vrijeme spammat, il jednostavno stojat blizu kripova, kad je mali hp, last hitaš, il ak ti se neda sam stojiš i dobivaš xp...
To je jako boooooooooooooooooring ... de dodji meni bez hp regena ....

Rang€r
06-04-2009, 20:15
ne jako je boring ič ko pička sa pun qrc tangoa, onda još koi salve...

najjače mi kad vidim lika s 9 tangoa i 3 salvea...

ovak je zanimljivije, kad nemaš regena... osim toga heroji s kojima ja igram, mirana, kupim RoH kod goblina, pudge, šta tu reč... sylvanna, techies i sl. stvarno tangoi uopče ne trebaju...

Faint Smile
06-04-2009, 23:45
Opet kazem , dodji meni bez regena....

Lord Ragnarok
07-04-2009, 08:57
bez regena se u line nemoze otici, svaki mali bolji igrac ce vas u roku 4-5min istjeratti iz linea, pogotovo ako ima neki autocast spell (kao npr huskarovi burning spear ili od fletchera onaj arrow) jer s njima ne privlacis mobove kada ih iskoristis na heroja (huskar je prolly najbolji heroj s kojim se moze tako lako abusati te lagano skupiti solo line jer 3 speara na lvlu1 otkinu pol hp-a protivniku)

Rang€r
07-04-2009, 12:08
pa također se podrazumjeva tu da je i igrač na kojeg krene harras, dobar pa i ti njega lupiš, još ak imaš frenda u laneu, pa ak ima stun il tak neš sl.

a ja opet ponavljam koje heroje igram, tak da ak igram s frendom, ja mirana a on pudge, huskar kad mi tak dođe, mali su mu izgledi da će preživit...

mene jedino jebe glupi late game, skoro svaki game imam do 15-20. min +5-0 score a na kraju nas ownaju debelo iz raznih razloga... al najgore je kad se naši switchaju njima, nafidani i po mogučnosti ne baš heroji s kojima je lako izač na kraj s mojim odabranim herojem i to je gg...

Faint Smile
07-04-2009, 12:11
pa također se podrazumjeva tu da je i igrač na kojeg krene harras, dobar pa i ti njega lupiš, još ak imaš frenda u laneu, pa ak ima stun il tak neš sl.

a ja opet ponavljam koje heroje igram, tak da ak igram s frendom, ja mirana a on pudge, huskar kad mi tak dođe, mali su mu izgledi da će preživit...

mene jedino draga glupi late game, skoro svaki game imam do 15-20. min +5-0 score a na kraju nas ownaju debelo iz raznih razloga... al najgore je kad se naši switchaju njima, nafidani i po mogučnosti ne baš heroji s kojima je lako izač na kraj s mojim odabranim herojem i to je gg...
Bla bla bla gluposti pričaš...Valjda pričamo općenito ; neću ja sad reć "meni nikad ne treba mana regen" , neko odgovara " treba bla bla bla " , " ne treba ja igram sa ezalorom"...

Systematic Reverse
07-04-2009, 12:18

a u lejn ti mogu doci ja sa svojim frendom, leshrac + lina recimo..

tu su vama mali izgledi da cete prezivit, pogotovo jednom pudgeu, on je car early gejma, ali bez regena pudge je 0 cista!

Bez hp regena rot mu vise smeta nego nama ffs, a bez mana regena ima za jedan hook svakih 5 min tt

Rang€r
07-04-2009, 18:24
kod hp regen mislim na tango/salve, ne na ringove, poput ring of regen, ring of health i sl. stvari kod goblina... sa pudgeom sam lord of the rings :D

to kak će neko drugi igrat me živo ne zanima, ja govorim kak ja igram i reko sam liku da igra tak ak mu paše....

BeHolder
08-04-2009, 07:44
ako si tako u manjini, dobro dođe linkens protiv jakih spellova sa velikim cd-om, inače bkb i za dmg crit
heh linken protiv line je savrsena stvar jer se ukljucuje samo na ulty 8),
a protiv nesaya skines 4 sec stuna^^

Anarion.Umarth
08-04-2009, 09:37
a protiv tidea, roofa, butchera
jedino ako imaju npr zeusa u timu ne vridi puno

Lord Ragnarok
08-04-2009, 09:47
protiv zeusa je linken gotovo savrsen, pogotov ako zeus ima sporije reflekse pa ti se linken recharga prije ulti

Anarion.Umarth
08-04-2009, 09:55
s tin da cd okine bilo koji od njegovih spelova s par sec cd (2 i 7)

Lord Ragnarok
08-04-2009, 10:21
a uzmi u obzir da se neces stalno boriti sa zeusom, vec da ce ti spasavati dupe u nekolicini slucajeva (sto partija potraje duze to ce ta brojka biti veca), te jos pitanje zasto se inace linken kuuje kada imaju tip sa globalcima (kao sto je zeus)?

Systematic Reverse
08-04-2009, 14:56
Nekuzim ti pitanje?

Paran0a
08-04-2009, 16:16
Misli na global ultije?

Lord Ragnarok
08-04-2009, 16:41
k, malo sam se zurio sa pisanjem, morao sam na bus za skolu >.<'

Anarion.Umarth je rekao da je linken beskoristan vs zeusa jer njegova prva i druga okidaju linken te imaju jako mali cd. no zasto se uzima linken kada suparnicki tim ima nekog globalca (aka zeus) nego da ona ponisti u nekom slucaju zeusovu ulti

Anarion.Umarth
08-04-2009, 17:45
zeuov ulti će te ubiti jedino ako si prije toga pritrpija nešto dmga, tj. bio u fightu
uzmimo da nisi bio sa zeusom, kolika šansa da te nije targeta nijedan spell, a da si izgubija dovoljno hp-a da te zeus smakne

Lord Ragnarok
08-04-2009, 17:54
relativno velika jer jos imas vrijeme od zadnjeg spella (sigurno nije bacio neki spell 0.0005secprije nego sto je umro)+vrijeme kasnjenja dok onaj njub stisne ulti. znam da je meli linken bezbroj puta spasio dupe vs zeusa te u fightu kolko je puta ponistio stun te time sprijecio da dodem u ''zeus'' zonu

Anarion.Umarth
08-04-2009, 18:53
ne kužin šta oćeš reći

ugl, protiv zeusa je bkb/hod daleko bolji izbor

Teon
08-04-2009, 19:09
Zeli reci da nije stvar matematike i racuna. Tipa linkens ima cd taj i taj, Zeus baca spellove sa cooldownima tim i tim brzinom v ... te na kraju dobijemo zeus > linkens

U praksi je drugacije, Linkens u zadnje vrijeme spasava bas u kljucnim trenucima ne bi vjerovao pa tako i kod Zeusa

Lord Ragnarok
08-04-2009, 20:28
pa no, spustili su cd linkena na 20 sec, te je on waaaaaaaaaaaaaaaaay korisniji protiv spellcastera tipa zeusa (u 5v5 govorim) od hooda te posebice bkb (jer eto moras imati pun k srece da iskoristis bkb tocno kada te zeus oce sprziti sa ulti)

KI KI
09-04-2009, 08:04
ali zato u pushu 5v5 ti linken ajd 3 magije blocka dok ti ukljucis bkb i nis ti niko nemre 10s i potrgas bilo kojeg spellcastera a ako si imba heroj i vise...

BeHolder
10-04-2009, 09:23
tip zeli reci da ako bjezis doma sa malo snage i zeus baci ulty blokirat ce ga i ti ces ostat ziv,
nadam se da na to misli ...

KI KI
10-04-2009, 13:20
misli na to ... posto neki noobovi koji igraju sa zeusom bas ne prate po mapi... onda dok mu ovaj kaze ulti onda ovaj pogleda di sta pa tek okine ( 20s ) tako da je za cd dovoljno

bananac
13-04-2009, 18:49
hehe, danas bio lol
slozim dva bladea sta daju 10 agi za lothara kad ono skuzim da su izmijenili recept
cini se da dugo nisam igrao :D

Rang€r
14-04-2009, 00:47
hehe, danas bio lol
slozim dva bladea sta daju 10 agi za lothara kad ono skuzim da su izmijenili recept
cini se da dugo nisam igrao :D

ane... spojiš četvrtinu štapa i veliki čekič od mitrila i dobiš sikiru koja ti usput daje nevidljivost :D

onda maelstorm od cizme i mača :(

bananac
14-04-2009, 21:22
uploadao sam neke nove ss-ove na xfire pa bi zamolio nekog da prokomentira odabir itema
igrao sam sa abbadonom i razbli smo protivnicki tim iako smo igrali nas 3 protiv njih 4

mozda bi rezultat bio bolji da znam koje iteme treba odabrat, nisam dugo igrao pa sam ovo na eci-peci-pec uzeo :P

Lord Ragnarok
15-04-2009, 00:02
nisi trebao vang, on ti sjebe ulti (malo, ali ipak i malo je ponekad vazno), te umjesto satanica/radience sklepati sny te vladimirs. bf je ok item. poslije toga hot bi bio jako lijep itemcic

Paran0a
16-04-2009, 20:33
Danas je Systematic svjedocio kako je zalosna Cro dota scena..

Najjace mi kad se okupi known ekipa i svi si ono kakti frendovi ,a na kraju gejma kad spuse svi si mater kopaju i prijete banom...Tuzno..

Anarion.Umarth
16-04-2009, 20:42
izgleda da je sad bnet isti
kad igran s frendon, dolazin do situacija kad se triba puštat da nebi livali svi
(više do njega nego do mene)

Systematic Reverse
17-04-2009, 00:16

Najjace mi kad se okupi known ekipa i svi si ono kakti frendovi ,a na kraju gejma kad spuse svi si mater kopaju i prijete banom...Tuzno..

Da..

Od mh-a do matere!

Bio sam 0 taj gejm, pojeo me leshrac..

bananac
17-04-2009, 09:33
to preko garene?

Systematic Reverse
17-04-2009, 09:37
jo

btw to mi je valjda bio najgori gejm u protekle 3 godine :toilet:

Lord Ragnarok
17-04-2009, 11:04
prije 2 godine nisi igrao dotu jer si je se odrekao :P

Rang€r
18-04-2009, 01:19

:pray: praise the almighty... to mi najjače, još je bolje kad ih rječima na početku natjeraš da livaju, prestrašno, onak uzmeš techija pa ih imaš vremena podbadat, budeš na strani jednog, pa drugi popizdi, pa malo za drugog, pa se posvađaju odma na početku :DD

to kad oču opušten gejm, samo odem u cro room uzmem techija/miru/pađa i uživam :))

najjače još kad počnu srat oko item builda... al bitno da rade 3 perservanca na jakira...

Faint Smile
18-04-2009, 11:46
relativno velika jer jos imas vrijeme od zadnjeg spella (sigurno nije bacio neki spell 0.0005secprije nego sto je umro)+vrijeme kasnjenja dok onaj njub stisne ulti. znam da je meli linken bezbroj puta spasio dupe vs zeusa te u fightu kolko je puta ponistio stun te time sprijecio da dodem u ''zeus'' zonu
Jesi razmisljo o tome da zeus nije noob?

Rang€r
18-04-2009, 21:38
jesi li razmišljao o tome ko će normalan, dakle nije noob igrat zeusa? :(

ja bi da se tog heroja banna, gej je ko i onaj riki, troll i ostala gamad...

Anarion.Umarth
18-04-2009, 22:58
ti su heroji gadni u pubovima ako ih ima prosječni igrač, jer se uvik nađe neko ko će h nafidat i onda samo njega tribaju gankat
u pravin gameovima ih 3 heroja ubiju par puta i da vidiš kako ih onesposobi

Rang€r
19-04-2009, 10:46
ti su heroji gadni u pubovima ako ih ima prosječni igrač, jer se uvik nađe neko ko će h nafidat i onda samo njega tribaju gankat
u pravin gameovima ih 3 heroja ubiju par puta i da vidiš kako ih onesposobi

3 heroja ih ubiju par puta :( kak mi je to gej i lejmasto, ja ne kužim te likove koji igraju po više od tisuču sati da se nemogu sami snač il s frendom u laneu i ubit neprijatelja koji je nasuprot, em što gubiš vrijeme da ideš na drugi lane, em tom što je isti skill ko ti il možd malo slabiji il jači če sigurno reč miss pa će gank propast... zato najviše volim pudga, miranu i techija; s njima mi je nekak najlakše i najzabavnije nekog ubit u svom laneu, naravno lako je i s leoricom, slardarom i sl. stunerima...

zbog tih imba heroja što dota ima i što se više od 90% igrača baziraju na pub, bi demigod mogo odvest koji dio igrača od dote... mene več je :) jer tamo iako su neprijatelji uzeli neke "imba" heroja(mada je to zasad samo jedan al nije ni on niš strašno) ak se dobro ne razgrađuje citadel i ne koriste favor pointsi, to vam bude ko da mirani kupite bf :|

Anarion.Umarth
19-04-2009, 11:54
to šta ti govoriš nema smisla, jer bit dote nije u soloanju i kupovanju itema, nego u teamplayu

Rang€r
19-04-2009, 17:49
da, govore mi to svaki dan... ja im kažem da su u pravu, al ko ih jebe..

Faint Smile
19-04-2009, 20:58
jesi li razmišljao o tome ko će normalan, dakle nije noob igrat zeusa? :(

hahaha , ono , odi zuri u sunce ili tako nesto...

KI KI
20-04-2009, 05:43
ma lol ... dota je team game i tocka... nemres dobit game bez dobre ekipe ali ni dobra ekipa nemre dobit game ako si ti los(ajd shit happens pa moze)... a i nijedan heroj nije preimba... riki je lowhp hero i ja sam ga znao ubijat do lvla 6 po par puta... onda samo wardove i nastavis... a zeusa ti biraju vise noobare nego pro! skupa par nulla pobacaju prvu po creepovima drugu po heroju u line-u i odu u bazu... i nijedan heroj nije imba... svaki heroj ima svog counter heroja

Rang€r
20-04-2009, 13:22
Ssvaki heroj ima svog counter heroja

mirana nema!! ona saxa protiv svakog i owna svakog
[quote="Rang€r":284aitgm]jesi li razmišljao o tome ko će normalan, dakle nije noob igrat zeusa? :(

hahaha , ono , odi zuri u sunce ili tako nesto...[/quote:284aitgm]

haha kak ti ono reply im veze s mojim postom...

Systematic Reverse
20-04-2009, 14:46
[quote="KI KI":2uc0yajf]Ssvaki heroj ima svog counter heroja

mirana nema!! ona saxa protiv svakog i owna svakog[/quote:2uc0yajf]

-_-

AVGstar
20-04-2009, 16:54
[quote="KI KI":3v0619gs]Ssvaki heroj ima svog counter heroja

[quote="Rang€r":3v0619gs]jesi li razmišljao o tome ko će normalan, dakle nije noob igrat zeusa? :(

hahaha , ono , odi zuri u sunce ili tako nesto...[/quote:3v0619gs]

haha kak ti ono reply im veze s mojim postom...[/quote:3v0619gs]
nisam dugo posto ali ovo zahtjeva jedan jako strucan pro dota reply od mene
+1

Lord Ragnarok
20-04-2009, 18:27
must agree avg, must agree. ownana je od svakog dok u to isto vrijeme owna svakoga, ma daj lol nemoj pisati gluposti

Rang€r
20-04-2009, 20:43
to je moje subjektivno mišljenje, kad bi objektivno normalno da je teško npr. bit s njom protiv neruba u laneu jer ima mana burn, stun a od 6. lvla i vendetu, pa te ubije bez jbga...

Faint Smile
21-04-2009, 08:12
[quote="KI KI":f6yyxmoi]Ssvaki heroj ima svog counter heroja

[quote="Rang€r":f6yyxmoi]jesi li razmišljao o tome ko će normalan, dakle nije noob igrat zeusa? :(

hahaha , ono , odi zuri u sunce ili tako nesto...[/quote:f6yyxmoi]

haha kak ti ono reply im veze s mojim postom...[/quote:f6yyxmoi]

Jednostavno nisam mogo odolit tvojim glupim komentarima...

FireFaith[CLF]
22-04-2009, 11:02
to je moje subjektivno mišljenje, kad bi objektivno normalno da je teško npr. bit s njom protiv neruba u laneu jer ima mana burn, stun a od 6. lvla i vendetu, pa te ubije bez jbga...

lejn control, deny, micro i obavezno komunikacija igraca kada nerub ide genkati.
to je u ovom slucaju rijesenje. a i neruba ces rijetko vidjeti u gejmovima posto je u vecini slucajeva banana rama.

Rang€r
22-04-2009, 19:47
khm... govorimo u pubu...

AVGstar
23-04-2009, 17:30
potm ima jednu od najboljih animacija napada tako da outlast hitas i denyas neruba i harrasas ga s norm spellom i jos ako ste mid pa se potrefi koja runa s bocom gg

Rang€r
23-04-2009, 18:32
da to sam primjetio, npr. znao sam na prvom lvlu, u istoj sekundi naredit da napadne kripa i da se pomakne, a ona bi nekak ko u trku opucala u njeg...

i da, de mi reci ko će u pubu s nerubom ič na mid lane? ja to u život nisam vidio...

btw ja ne kažem da on nemože ič na mid, po meni na mid uopče nije teško ič s melee herojem na mid, jer lakše je last hitat s melee neg ranged, al opet ak je neprijatelj ranged i dobar, teško češ se uopče moč približit kripovima..

AVGstar
29-04-2009, 11:53
evo napravio drugi dota vid
K51N31TIaWc
puno je bolji nego prvi hs scene bla bla
komentari kritike i ostalo je dobrodoslo
ENJOY

Faint Smile
29-04-2009, 15:45
evo napravio drugi dota vid
K51N31TIaWc
puno je bolji nego prvi hs scene bla bla
komentari kritike i ostalo je dobrodoslo
ENJOY
Nice...Samo sto ti je sve izvadjeno iz 2,3 partije...

BTW. Vidimo se na G.ba dota Turniru :)

Lord Ragnarok
29-04-2009, 16:10
mnogo kul video, lijepo je izvedeno ono sa nevermoreaom na pocetku, dok recimo kada si sa zeusom bjezao porotiv mirane i tinya moze se vidjeti da nisu neki skilleri ili si imao jako puno srece sta tiny nije imao mane za stun/toss (mozda je predugo cekao da steala kill). no morram priznati da ima par lijepih killova

KI KI
29-04-2009, 19:03
lepo lepo ali trebalo ti je par partija da to napravis + nisu neki skilleri bili protivnici, ali par je bilo bas lijepih

pimp
29-04-2009, 21:24
sta znaci to kad spominjete te animacije? i tko je potm? još sam u počecima svoje dota karijere pa me zanimaju te stvari

Lord Ragnarok
29-04-2009, 21:39
uhm koje animacije? ne pratim te bas. potm=priestess of the moon aka zenska na bijelom tigru

a ako si za animacije mislio to sto sam spominjao stun/toss, to su ti bili tiny (stone giant) skillovi->avalanche=aoe stun, a toss je toss-kada bacis nepriajteljskog heroja/creepa na nekog drugog.

eh moram napomenuti da si fkt perfektno odigrao sa tinyem, moram priznati da fkt nisam ni do koljna tebi s njime :pray:

Rang€r
29-04-2009, 23:40
vrlo ljepi killovi, čak mi se dota opet igra... a pimp valjd misli na one animacije što se cjelo vrijeme vrti kamera i onaj hp/mp bar sa strane i sl.

pimp
30-04-2009, 06:18
potm ima jednu od najboljih animacija napada tako da outlast hitas i denyas neruba i harrasas ga s norm spellom i jos ako ste mid pa se potrefi koja runa s bocom gg

na ovo mislim , i viđao sam po cro dota forumu i nekim guidovima na netu da se često to spominje uz heroje i nekakav prekid tih animacija , tak nešto

Frky
30-04-2009, 12:28
"Drska laguna" ftw!

Inače, mnogo dobar video AVG, svaka čast! Jedino (po mom ukusu) si trebao neke druge pjesme staviti!

Rang€r
30-04-2009, 23:55

na ovo mislim , i viđao sam po cro dota forumu i nekim guidovima na netu da se često to spominje uz heroje i nekakav prekid tih animacija , tak nešto

animacija napada, ono kad mirana povuče strelu i odapne ju, to ti je animacija napada... a kolko sam ja skužio ti prekidi animacija "abusanje" dovode do toga da primjerice s barom svaki put basha neprijateljskog heroja...

btw nemoj čitat te guidove, zgadit će ti igru, najbolje naučiš kad ti neš sam smiliš, sine ti tijekom gamea, il kad te neko onak owna uz par ljepih fora, a ovak sam gubiš vrijeme čitajuči... i također ne slušaj te cr0 pr0 kn0wnove i oni će ti zgadit dotu... danas sam igro s 2 frenda, jedan je onak debil cr0 pr0 pravi, drugi je oke, i taj debil uzo yurnija, dečko pro, nastilo se, nafarmo ostatak tima sjebo, mi spušili, ono život mi zgadio a ne samo dotu... danas navečer ja i frend u cro roomu igramo protiv tog debila i još nekih likova, tak običan pub... game je bio gotov u negdje 26.-27. min, s tim da je na debilu bio drewan fb... ono nađi si nekog frenda, koji uživa u doti, koji ti neče stilat namjerno, srat ak neš pogrješiš, forsat na pobjedu, nekog ko uživa, jer najgore mi kad vidim nekog ko se odnosi prema doti ko prema stvari, totalno bezosječajno, jednostavno mi se gadi :(

01-05-2009, 09:04
Je istina je ima likova koji ti se prave kao frendovi a namjerno stilaju i nece reci miss namjerno da te killaju i da se nazivciras i to dovodi do prestajanja igre meni je tako jedan lik srao i svaki put kad bi imao malo hpa ja bi ga denyo sto je jos gore

Nklognito
01-05-2009, 11:44
Ja opet pocinjem igrat dotu i to sve, pa kad skinem update battleneta trebo bi skinut i najnoviju allstar mapu, pa bi vas sam zamolil da mi kazete koj je broj...

Lord Ragnarok
01-05-2009, 11:51
http://www.getdota.com/
skini 6.59d i pozni se zabavljati
ps nemoj ulaziti u obicne gameove ili pro gmaes, vec rade se drzi nub gameova

AVGstar
01-05-2009, 12:36

ona ima jedan od najboljih animacija napada(to je dok zamahne s onim svojim rucicama i dok napad dodje do portivnika) dok recimo lina the slayer ima jednu od najlosijih(dok ona zamahne i dok njezin projektil dodje do protivnika prodje 3 dana) a sniper ima najbolju.probaj to naucit kako "shadow walk-at"(mislim da se to tako zove).to ti je kada napadnes i cim vidis da je projektil "izletio" odma pomaknes heroja prema naprije ili nazad.tako ces za puno skratit animaciju napada.evo 1 primjer tiny napadne onu kosutu koja slowa att speed i njega ce to tolko puno slowat da ce on stajat na mjestu dok mu se ne "refresha" napad i tek ce onda krenut za njom, a da to izbjegnes cim ju lupi pocni micat tinya prema njoj i kad mu se refresha napad opet klikni na nju(valjda te nisam previse zbunio :P).isto to ide i s animacijom spellova
edit:pogledaj moj video kada broodmother napada axe odma cim onako zaskoci se pomakne naprijed ili kad necro napada sk ili linu odma se pomakne prije nego sto je do kraja zamahno itd...

Anarion.Umarth
01-05-2009, 12:43
to je isto kod huska imperativ kad nekog ganjaš

pimp
01-05-2009, 14:36
to je još way to komplikejt za mene :DD , da ja prvo naucim šorkate na tipkovnici za spelove xD , jel se slučajno mogu promjeniti shortcuti za spellove? ili moram ove default di si ruke potrgam da pohvatam sve tipke

Lord Ragnarok
01-05-2009, 14:45
http://www.mymym.com/en/item/782.html

tu iams, samo neznam jel up-to-date i te stvari jer bas i ne koristim to

Anarion.Umarth
01-05-2009, 14:47
uglavnom je dobro sve, osim za nevermorea, jer spelovi idu z x c- njima je z di je nama y

Lord Ragnarok
01-05-2009, 14:49
stavis si da imas 2 keyborde layouts u windosima, te onda u igri mozes sa shift+alt (oba lijeva, neznam dal radi sa desnima) lagano swapati izmedu oba kayboarda. to mene spasava kada dobijem nevermorea na randomu

Systematic Reverse
01-05-2009, 14:54
stavis si da imas 2 keyborde layouts u windosima, te onda u igri mozes sa shift+alt (oba lijeva, neznam dal radi sa desnima) lagano swapati izmedu oba kayboarda. to mene spasava kada dobijem nevermorea na randomu

Ja imam ENG i HR, ali ono, stalno mi se prebacuje nazad na ENG samo od sebe. Stisnem shift + alt prebaci sa ENG na HR i onda ze par sec samo od sebe vrati na ENG..

Ali nvm, vec sam se navikao na ENG -_-

@AVG - Lina mi jos ima i dobru animaciju nasprem CM x_X

Anarion.Umarth
01-05-2009, 15:15
ja uvik brišen eng kad instaliran winse
a nevera baš i nevolin

Lord Ragnarok
01-05-2009, 16:21
ko je cm? xD
inace to se i meni dogadalo, no skuzio sam da kada sam u igri i da swapam tipkovnici da mi je samo u igri eng tipkovnica, dok ej kada izadem na desktopu hrv. isto tako je i kada ponovo udem u igru, ostane ''savana'' eng tipkovnica te ju moram sa shift-alt vracati na hrv.

Teon
01-05-2009, 16:26
CM ti je Crystal Maiden - Rylai

Ja sam na njoj u pocetku pocetka igranja dote primijetio koliko je ta animacija bitna, te sam na njoj prvoj naucio primjenjivat animation-canceling.

Animacija joj tolko dugo traje cak i sa spellovima, svo ono mahanje stapom i poslije castinga uf ... Jest da lijepo zgleda al se mora cancelat jer gubis dragocjene sekunde

Lord Ragnarok
01-05-2009, 16:31
dok te strpa u ice block te frost shock trebaju 2 gladne godine. mozda zato nikada nisam znao igrati sa njome, uopce (s njom sam pravi hendikep) :D

i suzio sam da je vojin (witch doctor) krajnje neizbalansiran vs low hp heroja (posebice na broodmother :D ) sa svojim death wardom te maeledictom.
no moram priznati da sam ubijao i centaura s njime na lvlu 25, samo jedini problem je sto njegova oba spella prekidaju ward (posto je channeling)

Teon
01-05-2009, 16:33
Je, Witch Doctor je odlican, samo maledict mu jedovoljan za killanje :pray:

A sto se tice C. Maidenke ona mi je jedan od favorite intel heroja, obicno sam ju igrao u klanu

Lord Ragnarok
01-05-2009, 16:38
inace sada sam se sjtio partije na ebnetu. igramo ja i 2 frenda 5v5 apem noob game. (mi hostali). nakon 5 minuta smo pokickali ove nase njubeke (2 random pubera) da bi nam bilo lakse farmati. posto sam igrao vojina a mi nismo imali tanka, odlucio sam ja tankati (ona aura je gg). bloodstone sa 4 charga mi je davo dovoljni regen za consntnu auru, te sam uz to imao EoS, hex i 2Hot-a. sa cca 4k hp-a na lvlu 25 sam imao gotovo 90hp/sec :D .
samo da napomenem ova partija je bila sprdnja da si nebi vi pomislili :D

BeHolder
02-05-2009, 17:21
ma witch doctor je pre jak heroj samo kupis dagona bacis maledict na enemija i dagonaš ga to ti je odmah zagarantirano nedje 1000 damaga^^

FireFaith[CLF]
04-05-2009, 07:36
ma witch doctor je pre jak heroj samo kupis dagona bacis maledict na enemija i dagonaš ga to ti je odmah zagarantirano nedje 1000 damaga^^

maledict cini cuda. imho najjaci spell u doti.

Anarion.Umarth
04-05-2009, 08:25
prije dok su likanovi vukovi imali bash mogli su silovati wd-a bez mane

Systematic Reverse
04-05-2009, 19:21
Mogli su silovat bilo kojeg intela bez mane..

Anarion.Umarth
04-05-2009, 19:28
on je među ranjivijim herojima, a i sićan se jedne situacije kad su me tako ubili vukovi

Rang€r
04-05-2009, 20:34
]

elunes arrow, hook, suicid; i'll say no more...

Lord Ragnarok
04-05-2009, 21:44
ti dmg rade max 400dmg (hook), dok maeledict moze povuci i do 1.5k dmg-a

Anarion.Umarth
04-05-2009, 21:46
da, hook je odličan spel, ali recimo pudge bi prob bio jači heroj u mid/late gameu sa maledictom
samo tribaš doci blizu nekome, 300 rangea i dead je
.
(samo demonstriram koliko je moćan maledict, ne pljuvam po hooku)

Systematic Reverse
05-05-2009, 00:28
":aniphrcw][quote=BeHolder]ma witch doctor je pre jak heroj samo kupis dagona bacis maledict na enemija i dagonaš ga to ti je odmah zagarantirano nedje 1000 damaga^^

elunes arrow, hook, suicid; i'll say no more...[/quote:aniphrcw]

-_-

dobri su to spellovi ofc, ali nemogu se mjerit sa maledictom sto se tice dmga..

AVGstar
05-05-2009, 12:16
":3tkbpj41][quote=BeHolder]ma witch doctor je pre jak heroj samo kupis dagona bacis maledict na enemija i dagonaš ga to ti je odmah zagarantirano nedje 1000 damaga^^

elunes arrow, hook, suicid; i'll say no more...[/quote:3tkbpj41]
good for u cuz u'll stop embarrasing ur self.....

Systematic Reverse
05-05-2009, 16:31
x(((

Rang€r
06-05-2009, 14:18
jebo vas... nije sve u dmgu, bitna je ljepota i izvedba, jel vam draže kad nekog spucate elunesom na +1500 rangea i ubijete ga, nakon što je mislio da je siguran, il kad ko največi gej dođete bacite maledict i pobjegnete u pm... il mine od techija, plentaš mine iza šumarka na gornjem/donjem laneu, i tiny tossa nekog na njih :pray: to mi je neš najžešče :DD

osim toga, ak baciš maledict na pun hp, nekom npr. agi heroju, teško da če mu dilat neki dmg...

AVGstar
06-05-2009, 14:36
nope meni je najljepse kada vidis magnusa s dagerom+refresh+dovoljno mane da izvede sav taj combo 2puta i da uhvati svih 5 heroja u taj svoj combo i onda jos witch doctora lvl16 aganima s lvl4 maledictom i lvl3 ultom.to je nesto najzesce :) uajmeeeeeeeee

Lord Ragnarok
06-05-2009, 19:53
i jso k tome letece prase koje trci po podu jer je pretesko da poleti...

i ranger, bacis na nekog maeledict, neces se samo okrenuti i bjezati lol... stanes i boris se, da vidis je hp pada :D

Rang€r
08-05-2009, 21:45
i jso k tome letece prase koje trci po podu jer je pretesko da poleti...

i ranger, bacis na nekog maeledict, neces se samo okrenuti i bjezati lol... stanes i boris se, da vidis je hp pada :D

da pada, al WDu...

Paran0a
10-05-2009, 05:34
Nego kad ce 6.60 sve se vise odgadja?

BeHolder
10-05-2009, 10:03
meni je nažešći kombo kad ulete maidenica i axe sa dagger unutra ovaj call a ova ulty^^

kokos_i_voce
10-05-2009, 12:45
[quote="Lord Ragnarok":cl9j0m7g]i jso k tome letece prase koje trci po podu jer je pretesko da poleti...

da pada, al WDu...[/quote:cl9j0m7g]

ranger. nemoj. dosta si pricao.
vjeruj mi

Systematic Reverse
10-05-2009, 14:53
Sta je tebi sa accom? xd

kokos_i_voce
10-05-2009, 15:08
banali ga ''do stura u xy:qz'' (sta vec pise 3 dana) jer sam ispsovo dal3ov multi-account u st forumu. tocnu obavjest do kada sam bannan nisamdobio, te nagadam da necu

Lord Ragnarok
10-05-2009, 16:02
good to be back, ma kakogod cudno vrijeme povratka je bilo

Rang€r
12-05-2009, 18:03
[quote="Rang€r":9eu9w2ld][quote="Lord Ragnarok":9eu9w2ld]i jso k tome letece prase koje trci po podu jer je pretesko da poleti...

da pada, al WDu...[/quote:9eu9w2ld]

ranger. nemoj. dosta si pricao.
vjeruj mi[/quote:9eu9w2ld]

.... ajmo igrat koju da nemoram pričat...

Systematic Reverse
12-05-2009, 19:37
Rukavica je bacena?

+_+

Rang€r
13-05-2009, 00:30
igrali smo danas oko 8h... tek sam onda skužio da to macan xD(btw šta ti bilo s accom :S) ja miru on wda, apomnp, on meni popusho sve do baze, prvi tower srušio, al je skor bio 4:1 za mene, jedini moj death je bio vrlo suicidan, naime skočio sam na njeg i nisam mogo pogodit ikonu od bkba(taman sam ga bio složio, pa sam bio vesel..) i onda sam malo najebo, jer ga nisam mogo arrowat zbog zog što su između mene i njega bili njegovi kripovi tak da mi propo dmg i neki ministun :(

Zaključak: maledict je odličan, al jebo ti maledict kad nemoš pogodit miranu maledictom :D

Lord Ragnarok
13-05-2009, 00:34
banali ga ''do stura u xy:qz'' (sta vec pise 3 dana) jer sam ispsovo dal3ov multi-account u st forumu. tocnu obavjest do kada sam bannan nisamdobio, te nagadam da necu

si procitao taj post? :D

i maeledict+lvl1 dagoon prek pol hp-a su ti svaki put odvalili :D. no tbh ja sam dosta ujebo jer sam isao raditi bloodstone njemu (na 1x1, vs agi koji lagano utekne death wardu te ima stun) a ne lothars. sve u svemu, mogao sam i bolje odigrati i pametnije no necu se zaliti. tek me 1 od 10 strijela pogadala kada nebi pazio xD
dobro odigrano no zahtjevati cu rmk uskoro, kada budem pametnije igrao

Teon
13-05-2009, 08:30
Cek cek ... Sta hoces rec da te Ranger dobio ?

AVGstar
13-05-2009, 09:08
u got served?

Lord Ragnarok
13-05-2009, 09:38
yy, biti ce rmk, i ne, ne planiram onda izgubiti xd (doduse mislim da bi ga mogao izpushati do tree-a bez problema )

Teon
13-05-2009, 09:50
Ajme, da je Macan izgubio od Rangera ... Nadam se da imate replay, ovu sramotu moram vidjet

Lord Ragnarok
13-05-2009, 09:53
posustao sam od dote, vise ju ne igraam onak aktivno kao sto sam nekada (no, jos uvijek mogu izbjegavati arrowse :D). odigram tjedno 2-3 partije i to po 15-20min jer se samo nazivciram na nesposobni team pa leavam. vjerojatno sam most banned user na eurobattle.netu (jedva nadem igru u koju mogu uci a da me neko ne reporta xD)

Teon
13-05-2009, 09:56
Ja vise nit ne igram tjedno ...

Al izlike opet ... E, nhf al vjecno cu ti se smijat :rotfl:

Lord Ragnarok
13-05-2009, 10:01
:( veceras ocem rmk da fixam to do kraja :(

Systematic Reverse
13-05-2009, 10:38
mogli ste barem -sh lupit

Rang€r
13-05-2009, 12:51
da al fora je bila, da maledict owna(dobro owna) al ne više od arrowa, hook i suicida xD

i da, teon ne smij se :p nisam mogo jebeni arrow pogodit svaki bi mi izbjego i još je cjelo vrijeme spamo jebeni cask tak da sam se teško mogo približit, ja sam išo na mjollnir, sljedeći put ak budemo igrali idem na difjužl pa se jebi :D

inače što se tiče te spike najkorisniji/najbolji spell, to se nemože objektivno reč, jer sve zavisi od gamea, a svaki game je drukčiji, to se može samo subjektivno reč, a ja sam i reko subjektivno meni najbolje spellove :) i onda bi opet moglo doč ono "dota je timska igra" pa je najbolje ič comboe(slažem se:) tiny+techies ftw) i sl. sranja...

Lord Ragnarok
13-05-2009, 13:01
becst combo za 5x5 om = roof, tide, enigma, leschar te magnus
:D
nema toga sta bi zaustavilo ovu 5 na om :p

edit:
@teon, dobra isprika ZLATA vrijedi, a ti se slikaj kolko os :D

Teon
13-05-2009, 14:51
Izgubio si od Rangera :P

Isprika nije izlika ...

Uglavnom ok, prestat cu te zezat :)

Se zna kad ce nova DotA ?

CrIsIs FuN
13-05-2009, 15:59
Nezna se tocno kad izlazi. Sad je beta 54, uglavnom ima jaaako puno promjena. Pogledajte malo changelog i tako to.

Anarion.Umarth
13-05-2009, 16:02
da, u zadnje vrime stvarno dosta radi icefrog
za neko vrime će nas sve izjednačit sa njubovima kad se masu heroja rebalansira i promine shopovi :D

Systematic Reverse
13-05-2009, 16:06
da al fora je bila, da maledict owna(dobro owna) al ne više od arrowa, hook i suicida xD

1v1 ste igrali..

Rang€r
13-05-2009, 17:24
Izgubio si od Rangera :P

Isprika nije izlika ...

Uglavnom ok, prestat cu te zezat :)

Se zna kad ce nova DotA ?

vidio bi tebe :D

[quote="Rang€r":3azvopu3]da al fora je bila, da maledict owna(dobro owna) al ne više od arrowa, hook i suicida xD

1v1 ste igrali..[/quote:3azvopu3]

moje subjektivno mišljenje ko što rekoh..

Systematic Reverse
13-05-2009, 19:15
nisi to rekao x(

Rang€r
13-05-2009, 21:48
nisi to rekao x(

inače što se tiče te spike najkorisniji/najbolji spell, to se nemože objektivno reč, jer sve zavisi od gamea, a svaki game je drukčiji, to se može samo subjektivno reč, a ja sam i reko subjektivno meni najbolje spellove :)

nisam reko da je to moje subjektivno mošljenje odma, al rekoh poslje :)

Paran0a
09-06-2009, 10:45
Da refresham malo....
http://www.xfire.com/video/b3e50/

Rang€r
10-06-2009, 00:44
heh n1:)

C
10-06-2009, 17:14
Zavisi.

2v2 melee:
Ja budem Lucifer i moj frend bude ludi džukac, ja imam oko 270 attack, on oko 450, i s time da ja imam lude magije, a on može tjerati koga god hoće, tako da kada netko priđe prvo ga napeštamo, onda mu bacim drugi napad i skinem pun vrag, a ako je njegov level djeljiv s brojem 3, onda mu skinem duplo, i kada ga ja ne mogu više goniti, onda mu bacim ulti, pa neka bježi koliko hoće, umrijeti će, a pri tome ga moj frend goni sa svojim ultijem.

2v2 rangeri:
Ja budem trax, moj frend onaj mali vangeful ili kako već. Ja povećavam attack range herojima, a on ima auru koja povećava attack svim herojima, tako da samo od toga imamo +100 attack-a, ali samo kada smo skupa. On nabije oko 320 napada, a ja 480, i ako pokupim double damage to bude cca 960+120 (25%) + 350 na ultra very fast i kada idemo da ubijemo nekoga, prvo deremo na daljinu, ja ga usporavam sa frost strijelama i ako moj frend vidi da će pobjeći, zamjeni mjesto s njime i onda nema kuda između nas dvoje.

5v5:
Slardar, zahtjeva ubiti vlastita 122 kripa i tuđi ring of health, kako bi imao min. 122 HP-a, i da mu ne može nitko ništa, osim ako taj netko u konačnici ima jači napad/magiju od 122. Demon Witch, Atropos i Lich su mi dobri za zabijanje 1v1, pogotovo Lich koji sa ultra itemom ima zadnji napad za oko 1 500 - 2 500 (ne znam točno koliko, no par milja u glavnom) damage-a. Nerubian mi je također dobar za prikradanje s leđa, prelazak u nevidljivost, te na 4 sec. neranjivosti ako sam u gužvi. Za gonjenje 5v5 mi je također dobar bloodseeker, windranner, ludi pas i trax. Snajperist samo ako su heroji inteligentni, jer imaju malo HP-a, a zadnji napad svako malo. Njih i agilitye volim derati s Nerubianom jer su prelagani za njega. Zadnje što sam mogao jest ja 19 LV vs witch doktor 25 LV, koji ima 1000 HP-a više od mene i 50 manji napad, mogao sam ga zabiti 1v1, obojica sve puno, da je to smjeh.

Paran0a
11-06-2009, 16:54
http://www.xfire.com/video/cf6a0/
note:teren sam isprobavao :D

hacker
11-06-2009, 22:52
Kak dobit taj teren?

C
12-06-2009, 00:21
Kodovi?

AVGstar
12-06-2009, 01:36
moras mjenjat neke stvari u warcraftu pomocu editora jednog.ima na dota allstars forumu na media podforumu

Systematic Reverse
12-06-2009, 08:11
Meni taj teren saksa :s

Paran0a
12-06-2009, 08:50
:( Sry evo mijenjam ga samo zbog tebe <3

Systematic Reverse
12-06-2009, 11:01
<3

C
16-06-2009, 20:49
Ursa mi ima najjače ime.
"Fuzzy Wuzzy" :rotfl:
Još kad' ga vidim onakvog bedastog i ludog, fuzii vuziiiiiiiiiiii...!!!! :rotfl:

Rang€r
16-06-2009, 21:01
ma u ovoj novoj verziji... moghul khant hit him :pray:

C
16-06-2009, 21:08
A trebaš vidjeti ime u staroj doti od trolla, nešto u stilu đeh'rahan. :rotfl:
Ja i frend igrali tu staru dotu u LAN-u danas, joj komedije kada sam mu vikao, bježi dolazi ti đehrahan! :rotfl: A on mene za*ebava kao, bjei, dolazi ti fuzi vuzi! :rotfl:

E, a interesantno je to, što smo igrali 6 mečeva po 5v5, s time da smo mi skupa, i nema teorije da na staroj doti zabiješ botove, kao da imaju razvijeniji AI, nego ove novije dote.

Pokušavali smo razne kombinacije, čak i odabirom da naši heroji budu uberi, a njihovi kuleri, pa bi nas opet vodili 40:1. Jedina kobna kontrola nam je bila, ja Veno, a on onaj knight na konju koji za svojih ne znam, cca 70 mane napuni sebi ili drugome 300 mane. I tako samo redam wardove od oko 450 HP-a i svaki ima na fast napad od oko 40, tko god se približi, killnemo ga, od toga, čim krene do mene doći moji wardovi mu oguče pola HP-a, mi ga malo napeštamo, podijelim mu poison, on svoje napade iskoristi i pri bježanju moji wardovi ga ubiju, i tako ih pritišćemo sve dok nam ne dođe njih 5 na nas 2, i da nemamo nikakve šanse, ali ta kombinacija je full ubojita, ne samo za kripove, nego i za heroje, čim nam se zaleti neki heroj, wardovi ga tako napeštaju, i ako se u šutu ne okrene, mrtav je, nešto kao 00-24 rashata ulti, slično je sa veno-m kada imaš beskonačno mane. :D

Systematic Reverse
17-06-2009, 09:18
lol @ imba AI

dale
17-06-2009, 09:31
AI imba? Ja sam stalno igrao 1v5 insane AI i nikad nisam izgubio.

Systematic Reverse
17-06-2009, 09:41
ofc

AI nikad nemoze biti imba... (barem se ja nisam susreo sa takvim)

tj. bio je jedan u nekom tenisu na SNESu D:

C
17-06-2009, 14:29
Nije isti AI. Npr. u novom AI-u, kada i napadaju bazu, odeš preko mape do njihove baze, napadneš im jendom tower, oni se svi vraćaju kako bi obranili tower, i samim time ti više ne napadaju bazu, a u ovom starom AI-u, ti njima napadneš tower, oni tebe ne je*bu ni stručno, ili se eventualno teleportira samo jedan njihov heroj da te otjera, dok ostali tebi razvaljuju bzu. Ili kada te napadaju, odu svi nevidljivost, okruže te i ne možeš pobjeći, ili ti ide jedan naprijed s kripovima, dva s boka i dva s leđa, kao da su organiziraniji. U glavnom, kao da imaju bolji AI.
A i ne znam kako ti igraš 1v5 s njima, jer bi te zabili da je to nemoguće i smješno, ne govorimo od Computeru Easy, niti Normal, već Insane uvijek. Možeš ih uništiti ako se boriš kao pičić, ali ubiti im heroje vrlo teško.

dale
17-06-2009, 14:33
Nije isti AI. Npr. u novom AI-u, kada i napadaju bazu, odeš preko mape do njihove baze, napadneš im jendom tower, oni se svi vraćaju kako bi obranili tower, i samim time ti više ne napadaju bazu, a u ovom starom AI-u, ti njima napadneš tower, oni tebe ne je*bu ni stručno, ili se eventualno teleportira samo jedan njihov heroj da te otjera, dok ostali tebi razvaljuju bzu. Ili kada te napadaju, odu svi nevidljivost, okruže te i ne možeš pobjeći, ili ti ide jedan naprijed s kripovima, dva s boka i dva s leđa, kao da su organiziraniji. U glavnom, kao da imaju bolji AI.
A i ne znam kako ti igraš 1v5 s njima, jer bi te zabili da je to nemoguće i smješno, ne govorimo od Computeru Easy, niti Normal, već Insane uvijek.

Šta pričaš ti? Igram dotu godinama i pro sam jebote. AI sam uvijek lagano pobjeđivao. A i to easy, normal i insane ni ne utječe na to kak igraju, već kolko para dobiju il tak nešt (bar je tak prije bilo)

C
17-06-2009, 14:37
Pa mogu i ja na novijim AI-evima, ali probaj na onim prvim. TI njih pritisneš i do baze ih stjeraš, a onda se oni svi skupe i po midu udare, bez vraćanja, a tvoji botovi su previše glupi da bi se borili s njima, a ti 1v5 sam protiv njih, skoro duplo manji level od njih nemaš nikakve šanse. I ne staju dok te ne unište.

dale
17-06-2009, 14:38
Pobijeđivao sam AI-e 1v5 i na starim mapama. Ne znam, izgleda mi da si tek nedavno počeo igrat dotu, jelda?

pimp
17-06-2009, 14:42
C- kadi gras 1vs5 , dobivaš više exp nego njih 5...budeš veci lvl ,

C
17-06-2009, 14:43
Da, tako je, par mjeseci, ali nije do mene, evo ranger zna kakav sam u doti, sve sam naučio i sve znam, nego je problem što su tvoji AI-evi skureni, a njihovi uberi. Npr. tvoji se sami zalijeću na njih i davaju im ako svoje golde i exp., jedan po jedan, a svi ste slabiji. Nema teorije da pobijediš.

@Znam. Pa neka on pokuša sa svojim frendom 2+3v5 staru dotu.

dale
17-06-2009, 14:45
Da, tako je, par mjeseci, ali nije do mene, evo ranger zna kakav sam u doti, sve sam naučio i sve znam, nego je problem što su tvoji AI-evi skureni, a njihovi uberi. Npr. tvoji se sami zalijeću na njih i davaju im ako svoje golde i exp., jedan po jedan, a svi ste slabiji. Nema teorije da pobijediš.

@Znam. Pa neka on pokuša sa svojim frendom 2+3v5 staru dotu.

Nemoguće. Vidjet ćeš ak nastaviš igrat kolko ćeš neusporedivo bolje igrat za godinu dana nego sada i bez problema ćeš moć 1v5 izdržat protiv AI-a, vjeruj mi.

C
17-06-2009, 14:48
Opet ti velim, nije do tebe i tvog frenda, nego do tvojih botova, kužiš? Koliko god da si dobar, kada se tvoji botovi zalete na njih po jedan u redu, ili kada bježe sa 20 hp-a, i vrate se kako bi se borili i sl. Nema teorije.

dale
17-06-2009, 14:51
A jebote, šta da ti kažem, kad igraš tek par mjeseci. Sam nastavi "vježbat" i vidjet ćeš. I btw, očito ne igraš protiv pravih pro-ova, jer su uvijek ljudi (ak dobro igraju) teži protivnici od AI-a.

C
17-06-2009, 14:57
Pa sve ove mjesece (3 mjeseca) igram na Gareni, nikada nisam protiv AI-eva igrao. Na početku sam nabacio protiv AI-a, dok nisam pohvatao sve iteme, i onda tri mejseca za redom na Gareni, sada sam LV 10, i jučer me frend naveo da igramo protiv AI-a, ali tog starijeg, i tako me navukao, i mi igrali 5-6 dota, 2+3v5, ni jednu nismo dobili. A novije dote, kako god da igramo, razbijemo ih k'o od šale.
U glavnom na Gareni igram potiv svega i svačega u ovih 3 mjeseca.

Systematic Reverse
17-06-2009, 15:09
Protiv svega i svacega igras da..

Probably nisi naisao na nijednog dobrog igraca zasad...

Nemoj to shvatiti kao uvredu ili nesto, svi smo prosli taj trnoviti put .p

@dale - na kojem serveru igras?

Rang€r
17-06-2009, 15:11
Protiv svega i svacega igras da..

Probably nisi naisao na nijednog dobrog igraca zasad...

Nemoj to shvatiti kao uvredu ili nesto, svi smo prosli taj trnoviti put .p

@dale - na kojem serveru igras?

c joj isse, pa vid mene...

C
17-06-2009, 15:24
OK. :D
Hoćemo oko 19 nabaciti jednu?

Anarion.Umarth
17-06-2009, 15:25
count me in
da vidim kako igrate

C
17-06-2009, 15:25
Nick?
Moj je 413872, a njegov R4N63R.

Anarion.Umarth
17-06-2009, 15:29
na gareni?
anarion.umarth
Na ebnetu [cro]anarion

C
17-06-2009, 15:31
Ja te dodao, Ranger igra trenutno.

Anarion.Umarth
17-06-2009, 15:33
imaš moj emesen u profilu, neznan 100% ocu moci biti tu.

C
17-06-2009, 15:38
Pa dogovorimo se mi. Meni je i onako bed da ne letim, jer nema ništa goreg. :-x
Ono, imam signal, nema laggova zbog mene i sve OK, i onda samo nema protoka, signal jačine 98%, konektiran, sve djeluje OK, ali protoka nema. I to mi se događa samo u igranju, ovako na netu se to ne dešava. OK je ako mi tako pukne veza kada smo već većinom izgubili, ali kada pobjeđujemo i pukne veza, agrh, i onda se još ne mogu diskonektati, pa kasnije se ne mogu konektati. Pa sam mislio danas oko 19 ići kod frenda na DSL na miru Božoijem igrati. Naravno, nekada se desi da mi veza ne puca nikako i nikada, a nekada uvijek. Sa Rangerom mi se to ni jednom nije dogodilo.

BeHolder
17-06-2009, 18:45
Zovite me mene koji put garena my_dota_style,bnet my_dota_style.

C
17-06-2009, 19:13
OK, pokušati ćemo, ja sam sada k'o čovjek jednu nabacio i sve smo počistili. :D

Lord Ragnarok
17-06-2009, 19:29
aj aj da ja se i ja javim malo ovdje, dugo nisam. inace acc na gareni je opeka_zidarska, pa ako neko oce artiju baciti nek me adda na friends te ostavi OVDJE poruku, jer garenu bas i nemam naviku pregledavati

Teon
17-06-2009, 19:44
Rofl, koj ti je to vec account na gareni? Da mi je samo znat kolko ti ih je bannano zbog uporabe map-hacka :rotfl:

Systematic Reverse
17-06-2009, 19:47
Garena - Systematic
B.Net - reqoR

na ebnetu nikad nisam igrao ni nemislim pa nemam acc..

btw brijem da me na gareni nemozete dodat jer sam full, ali na bnetu mozete (makar igram jednom godisnje na bnetu xd)

Lord Ragnarok
17-06-2009, 20:02
@Teon smao je jedan bannan jer sam zaboravio iskljuciti mh sa nekih hamachi partija dota. ovo ostalo zaboravi passove/username.

CrIsIs FuN
17-06-2009, 20:11
moj nick na gareni je master_retard
cijeli dan sam u cro 2, samo me pm na forum ili na garenu za neku partiju

Rang€r
17-06-2009, 20:17
isse beholder pa kolko sam gameova več s tobom igro xDDD

ja bi baš volio jednu sa sysom, pošto ju on igra več dosta dugo, da vidim taj old skul skill :)

ja se idem sad otuširat pa idem nabacit koju dotu... onak ima još vremena do ko zna koje doba noći/jutra...

Paran0a
17-06-2009, 21:06
Ma i ja bi volio sa sysom (LOL) odigrat...mislim da je neki njub tho
(:

Systematic Reverse
18-06-2009, 08:09
.p

Teon
18-06-2009, 10:48
@Teon smao je jedan bannan jer sam zaboravio iskljuciti mh sa nekih hamachi partija dota. ovo ostalo zaboravi passove/username.

Ok, znaci mogu obrisat sve one tvoje usernameove jer mi zauzimaju pol friends liste :rotfl:

Znaci opeka_zidarska, aj vidimo se

P.S. Sys ti me imas na MSNu jel da?

Lord Ragnarok
18-06-2009, 11:13
ofc da mozes :D sumnjam da cu se ikada vise loginati vise na njih.

Teon
18-06-2009, 12:29
Eto, nakon dugo vremena odigro dotu. Isse kaj su joj napravili :shock:

Lord Ragnarok
18-06-2009, 12:34
aha, i gg teone, zesca zuja sa pandom XD

CrIsIs FuN
18-06-2009, 12:42
Ajde zovite mene kada budete igrali.

C
18-06-2009, 14:36
Ja sada igrao dvije, kao da sam pro, ne znam, znam da nisam pro, ali danas ove dvije partije, šta sam radio, a ne znam s tim herojima ni igrati. Prva je bila 2v2, ja ursa, i samnom luna, protiv doom-a i enchountresa, ili kako se već piše. Peštao sam ih 2v1 i bio sam prvi po ljestvici. Sada sam igrao 5v5, sa druidom, i s njim sam igrao kojih 2 puta, toliko ga znam. Nisam zabijao, ali sam štitio bazu u kojoj je bilo sve počišćeno, samo glavna građevina, bilo je pitanje tko će koga prije, pa tko god dođe, ja ga killnem. Baš je manijak heroj, on ima 3 300 HP-a i 250 attack, a moj mali medo 2 700 HP-a, sa 120 attack-a, i Dagon na levelu 5, u 2 sec zabijem koga hoću, svih sam vodio, jedino protiv Urse je bilo na knap, uvijek nam isto HP-a ostane, pa je omjer bio 1:1, no u glavnom na listi sam bio drugi, od toga poginuo dva puta, jednom imao respawn, i dva puta sam uništio sam Roshana, i jednom mi istekao immortol, tako da sam i to saznao. Čim se Rohan respawna, item mi nestane iz inventory-a. :?

Ovo trebam pamtiti, jer ću svake prijestupne godine biti u prva tri mjesta. Obično sam 5 mjesto i na niže. :scared:

Rang€r
18-06-2009, 23:05
ma ta ti tablica niš ne znači, nemoj ju ni gledat..

C
18-06-2009, 23:45
Ma znam, ali ne znam kada ću opet biti tako dobar, jer sam većinom noob koji nema sreće, ali što jest je, ja nikada nemam sreće, i koji pogine uvijek na gluposti, ali baš svaki put. Počevši od same činjenice da pošaljem heroja u napad i gledam po shopu, te se čudim gdje mi je heroj i time da me ownaju čudnovata bića u šumi koja služe za exp. i golde u trenutku kada spašavam glavu s 2 HP-a... :rotfl:
Ali dobro, već su me svi skužili, fajtam se sam sa sobom po šumici i protiv kripova, ne idem u mečve, ali kada se pojavim killnem nekoga, pa opet u šumu, u tajne odaje, i opet se pojavim i killnem nekoga i tako stalno, osim ako mi netko ne ukrade kill, kada nekoga potjeram, pojavi se neki mačak za last kick, ali čim dođeš u šumu, lako me zatekneš s malim HP-om kako dižem exp. i golde kod šumskih bića, i ultra lako me zabiješ zbog toga, tako da je kod mene uvijek slučajnost da u pripizdini, u šumi naiđe neki uber heroj baš kada sam ja totalno prazan... :rotfl:

Rang€r
19-06-2009, 22:36
isse... opet če dota letit s harda... kak ta igra zna iritirat, sad odigram game, ownamo ih ko male majmune u early gameu, na kraju nas nafidani morta vip sylla i tide jednostavno pojedu, a skill im je ono fenomenalan, vip nije mogo 2 minute bit u lejnu samnom i frendom, a morta je prvo dizala dodge za skillove... :pray: s nekim herojima jednostavno ne treba mozak il tak nešto da ih se igra i to mi fakat ide na qrc...

C
19-06-2009, 22:47
Ajde smiri se, znam kako ti je. :)
Meni se danas ista stvar dogodina na GRAW2. Igrali smo 5v5, bio sam prvi, imao sam 12 killova za redom, doslovno 12 ispaljenih metaka, i 1 smrt. Vodili smo 15:5, tj. tri puta smo bili jači. Onda su došle neke dvije budale, i igrali smo 6v6, game je 30 min, po 3 meča, dakle sat i pol. Tako da je od prvih 15 min, kada sam ih sve rokao, pa sve do kraja (1:30 h), i na kraju moj rezultat je bio 21 kill, i 29 death, za popizditi! Kada se samo sjetim jednog "camper respawn killera", koji me 3 puta za redom ubio na respawn-u, na kraju sam ga pištoljem spucao. I što je najbolje, oni su pobijedili na kraju! :twisted:

Ali OK, ja gledam pozitivno. Službeno su me ubili 29 puta, a privatno ni jednom, i pokazali mi gličere za koje nisam znao. :D

bananac
23-06-2009, 21:25
/cut

to
koliko jebenih partija sam odigrao sa savrsenim early gameom da bi na kraju spusio...

BeHolder
24-06-2009, 08:44
isse... opet če dota letit s harda... kak ta igra zna iritirat, sad odigram game, ownamo ih ko male majmune u early gameu, na kraju nas nafidani morta vip sylla i tide jednostavno pojedu, a skill im je ono fenomenalan, vip nije mogo 2 minute bit u lejnu samnom i frendom, a morta je prvo dizala dodge za skillove... :pray: s nekim herojima jednostavno ne treba mozak il tak nešto da ih se igra i to mi fakat ide na qrc...
to je vaš problem što im vi dopustite da se nafarmaju na kraju trebate postavit wardove po njihovoj šumi da se nemogu farmat.Vidim da ste na početku imali vjerojatno inte heroje pa svi kupit guinsoo(hex) pa vam mogu lijepo žilit ruku :D

C
27-06-2009, 01:46
Evo, u zadnje vrijeme testiram svoje vlastite strategije na Traxu (moj heroj), Nerubianu (moj heroj), Demon Witchu (moj heroj), Atroposu (također moj heroj) Ursi, Snajperistu (frendov heroj), Venota, Windrunnerici i Sand Kingu (prijateljev heroj) i onaj koji se pretvara i summonira malog medu od 2 700 HP-a koji beskonačno traje.

Za sada, evo testova u replay-ima, znači po redu kako kupovati iteme, bla, bla.
Ursa: http://www.2shared.com/file/6465435/377 ... Wuzzy.html (http://www.2shared.com/file/6465435/37794209/Fuzzy_Wuzzy.html)
5v5 na netu, na kraju završilo 2v2 s time da sam ja prešao gore. Na početku sam bio najslabiji i najmanji level, na kraju sam bio najjači i najveći level što znači da mi je strategija igranja s njime i itemima uspješna. Najbolje mi je kada tu peštam Lucifera, u 2 sekunde mu oderem pola HP-a, pa on bježi, ako uspije pobjeći, he, he.

Traxex: http://www.2shared.com/file/6465300/6971f3c0/Trax.html
5v5, ja i frend protiv botova. Mrvicu starija DotA, meni je služila samo za test, njemu za vježbanje, pošto on ne zna baš najbolje igrati, i nisam se razvio do kraja. Možete vidjeti da sam do svog 11 levela gubio (0-1-1), nakon toga se obogatio u šumici i kreno u killove s 14 levelom, na kraju završio s 12-4-5 i imao najbolji score po tome. Na točno sat vremena (šezdesetoj minuti) sam sâm krenuo na njih 4 ili 5, i napravio 2 - 3 killa (bio je tu i moj frend, ali on je bježao, jer je noob zaboravio da ima imor., pa se vraćao, napadao kripove i šta već sve ne, pa sam ja pao). U glavnom, zaredao sam svako malo double killove, triple nikako, ali svaki put double. I frend mi je ukrao 3 čista ubojstva. Znam bootovi su noobovi, ali ono...nisam si dugao ego...volim kada za mene govori unstoplable, owning, mega kill, double kill i godlike...LOL!
Na kraju bi heroj trebao biti ovakav:
http://xs940.xs.to/xs940/09266/1388.png
Ili umjesto srca, kinga (ako su protivnički heroji blaži u defautnim napadima), za 1 000 HP-a manje i regeneraciju, ali ostale sposobnosti veće:
http://xs940.xs.to/xs940/09266/2165.png
Sa DD-om, vengefulom i trollom u sklopu attack bi bio cca 1 500 u shootu (znate šta je to na ultra mega very fast i usporavajućim strijelama). Bez DD-a cca 750, a ako ste sami, onda kao na slici, pa ako je to malo, tu je diffuse blade za 2 image-a koji nanose istu štetu, tako da su killovi vrlo lagani, cca pola sekunde za 1 200 - 4 500 damage-a, ili po sekundi 2 400 - 9 000 damage-a, gađajući samo jedanog heroja. S obzirom da imagei traju par sekundi većinom imate vremena za zabiti dva heroja ako ste sami. 100% zajamčen jedan kill, drugi ovisan o protivnicima, i svi ostali killovi ovise jeste li u teamu, tj. ako ste sami preko dva killa je moguće imati ako imate sreće, noobove od protivnika ili jednostavno uhvatite protivnike prazne. A pošto ja većinom idem sâm u napade i uvijek se zadesim u situaciji 1v5, to mi je odlično, ako sam baš veliki baksuz onda Lothar za Mirror i cipanela. U glavnom lijepe brojčice s obzirom na jačinu napada, veliku brzinu napada i strijelama koje usporavaju unita/heroja.

S tim taktikama možete probati na MP-u, već sam ih par puta koristio i bilo je savršeno. 8)
U glavnom ovdje sam samo predstavio vlastite taktike za koje mislim da su savršene za pojedine heroje, tako da ne očekujete moje kurčenje kako bi većina napravila. Igram DotA-u tek par mjeseci i poprilično sam noobast u nekim situacijama (obično kada sam tvrdoglav i uporan (tu je vidljivo kako sam imao killove, praktički dva killa za svoju smrt, ili sa malo HP-a u šumicu buildati se, sa malo HP-a ostajati u borbi, ne gledati si leđa, lutati kao muha bez glave, u velikom fightu gledati po shopovima i jednostavno ne paziti na sebe, ili jednostavno ne primjetiti veliki fight svih heroja i sl.).

Sljedeći mi je Venomancer, jer ga svi mrze kada se bori protiv.

pimp
27-06-2009, 09:13
sori , ali ne stignes za traxicu ovo sve skupiti , vec igra bude gotovoa...i radije si prvo slozim lothar da imam kako pobjeci...za traxicu najbitnije da dmg dižeš , znaci poslije pocetnih wraithova i power treadsa , uzmem lothar , pa onda ili mkb , butterfly ili burizu...

KI KI
27-06-2009, 09:48
i C suxa ti build i to jako... pogotovo ako je bila stara dota... a da ne spominjem imena itema... ovo ti ja nebi skupio sa traxericom nikada... ajde hot(srce po tvojem) u nekim gameovima je ok ali ako ti skupis desolator + s/Y + stara manta... to je velika pogreska... sva 3 imaju orbove koji su prekorisni a ti si ih samo ponistio i onda ti je samo mana burn radio... a to znaci da ti je deso tu bio bezveze... bolje da si skupio burizu umjesto njega. s/y razumim zbog ms-a, pimp je dobro rekao da to nemres skupiti nikako... jedino ako game traje prek 60min i to tesko... i pimp dobar pocetak :) ja njoj obicno znam skupiti 3 wraitha, pt i onda helm of dominator. to me svi cudno gledate... ali ja idem na dmg a slow uzmem tek kasnije jer posto je ona brza dosta netreba mi slow napocetku kada sam 1x1 mid... a ovak kasnije imam imba heal :) i 6 item je lothars te onda dokraja satanic ili butter. tu je vec game gotov... em ih pola liva jer im ja sa leda dodem i bez frosta ih iz pwnam ili zato jer su totalni nubovi pa livaju... ali pomeni je ultimativni build za trax ovo : BoT, Satanic, 2 buttera, buriza, divine. Ajmo realno da ovo nikada u gejmu necu skupiti jer necu stici ali da skupim jedino perma basher bi mi mogo nes ili jos 80 drugih heroja koji mogu biti imba... I C trax ti je noob heroj koji je dobar i early gameu i kojeg ak ne nafeedas nije nis posebno u midl i late gameu...