Pogledaj cijelu verziju : DotA Allstars
Stranica :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
Na turniru ili cwu se uvijek teži napraviti neki kombo (u stilu aoe+ 1 support heroju stilu pudge,vengeful, silencer,omniknight)
Znaci, ti mozes uzeti spirit breakera ,i tvoji frendovi mogu uzeti neke slicne heroje, ali kad npr dodje global silence i rotfel, jakiro, enigma, quop opiče ultu u isto vrijeme na vas necete dugo trajati :P
Tako ja barem gledam na to
pa moze i brejker onda medu te heroje... on ima stun i bash i jako je koristan, moze i tenk bit....
Systematic Reverse
21-04-2008, 16:12
pa moze i brejker onda medu te heroje... on ima stun i bash i jako je koristan, moze i tenk bit....
Daj razmisli malo
Kakav je to kombo sa brejkerom tako dobar?
-_-
Njegov stun je sranje nasprem svenovog npr
dok brejker nekog stuna izgine 20 puta :rotfl:
Systematic Reverse
21-04-2008, 19:43
dok brejker nekog stuna izgine 20 puta :rotfl:
Tako je, aj barem si neshto nauchio od mene xD
lol..... ali može se ok koristiti! recimo roof i crystal i on može onda biti dmg dealer!
bolje uzet trola, balanara ,venge, drow il nesto drugo sa velikim dmgom il att speedom.
A za dmg dealanje uzmite svena xD
sad sam igro s jos nekim int. herojima koje sam mrzio i fakat ownaju, sad sam jebo lika sa puckom, phaseshift ftw xD...
Systematic Reverse
21-04-2008, 22:07
bolje uzet trola, balanaraS,venge, drowSil nesto drugo sa velikim dmgom il att speedom.
Nadam se da se zajebavash...
bolje uzet trola, balanaraS,venge, drowSil nesto drugo sa velikim dmgom il att speedom.
troll 1x1 savršen 5x5 cw izgine!===) ovo nikako ne na cw
balanar loš na 5x5 cw===) ni ovo!
venge dmg aura stun + swap i armor reducer==) ovo prođe
Drow dmg aura i silence!==) ko i ovo
vengeful + lesrah ftw. lesrah upali one aoe spellove, dodje vengeful pred njega shifta nekog heroja medju one aoe spellove, ovaj krene bjezati vengeful stun + lesrah stun i lesrah samo opali lightning...
luna + rashta. jednostavno rashta ga safata i luna opali ulti...
ova dva komboa cemo mi najvjerovatnije koristiti na touru, ostaje nam samo jedan solo igrac koji je noob i jedino zna igrati sa spirit brejkerom i da mi smo ga recruitali smo da igra sa nama falio nam jedan igrac :(, tako da ako moze neki noobovski i jednostavan build za spirita bio bih zahvalan, znam da nije dobra ideja sa njim na tour al ebiga kad ovaj debil samo sa njim zna igrati...
Wasteful
23-04-2008, 13:56
se to meni cini il je ovdje obrisano zadnjih par postova ????
Systematic Reverse
23-04-2008, 14:43
Nije nishta obrisano osim onog di je tebi blek rekao da si noob i josh jedan offtopic...
ja ne shvacam zas je traxa losa kao dmg dealer, ima najveci dmg u igri(s dobrim itemima ofc :)) jebeni atk. speed, jeben armor i sa lothars moze bjezat :) takoder ima frost arrows i silence...
Systematic Reverse
23-04-2008, 18:50
ja ne shvacam zas je traxa losa kao dmg dealer, ima najveci dmg u igri(s dobrim itemima ofc :)) jebeni atk. speed, jeben armor i sa lothars moze bjezat :) takoder ima frost arrows i silence...
Niko nije rekao da je losh dmg dealer, nego da nije toliko dobra za neki bolji cw...
Wasteful
23-04-2008, 19:36
Nije nishta obrisano osim onog di je tebi blek rekao da si noob i josh jedan offtopic...ma to je josh od prije.. a valda sam ja nekaj zabrijal žešće...
i da traxex bash i nije neki team heroj
Wasteful
23-04-2008, 23:23
jel ko ikad uspio napravit first blood sa minerom bez suicidea??
ja yesam i fakat je smjesno. likovi s kojim sam igro su pitali kak sam jos ziv xD
eu guide: mode ap. uzmete minera. kupite town portal. mantle i circlet i ostatak na mana potione. odma se tp-at na tower na midu. i taman stignete postavit 3 mine sa strane di kripovi ne prolaze al ipak ne predaleko jer inace nis od first blooda :) al to sve morate napraviti jako brzo jer vam inace budu kripovi dosli i lik bude vidio da si postavio mine i opet nis od killa. i da.. te mine (morate ih 3 postavit) rade 900 dmg. :D znaci imate 99% sanse da cete ga ubit. 1% je ak je kupio bracere i ak je str heroj sa dost armora :D gl hf
Balarar ili drow radi extra silencea, a trolla sam naveo bzvze
RIPtheREAPER
24-04-2008, 17:00
Koji build za tinyja?
Wasteful
24-04-2008, 18:11
reaper
vec smo pricali o tome dvadesetak postova prije
viewtopic.php?f=38&t=5502&st=0&sk=t&sd=a&start=1695 (http://www.pcplay.hr/forum/viewtopic.php?f=38&t=5502&st=0&sk=t&sd=a&start=1695)
RIPtheREAPER
25-04-2008, 21:52
k thx
Wasteful
30-04-2008, 11:02
izasla dota 6.52 http://www.getdota.comS:D
meni najbolja izmjena "Dark Rift can now be cast by targeting minimap" fala Isusu
to je najgay skill :thumbs1:
Wasteful
30-04-2008, 17:31
skill nije gay... bolestan je. i da te svi genkaju nemogu te ubit (osim ak svi imaju dagon xD) ak si odma iskoristio ulti :D
Pa zato je najgay xD, pogotovo kad furas sa sobom i svoje heroje
Systematic Reverse
30-04-2008, 19:52
skill nije gay... bolestan je. i da te svi genkaju nemogu te ubit (osim ak svi imaju dagon xD) ak si odma iskoristio ulti :D
Pazi ti to objashnjenje zashto skill nije gay :rotfl: :rotfl:
fora, baš sad idem odigrat jednu, svatershoot sad miče fog of war, to može služit ko ward, dereš kripove i držiš scatershoot iza šumarka da te neko ne ganka, daje određenu prednost :)
Wasteful
30-04-2008, 20:37
xD a neznam ja kaj vama znaci kad je nekaj gay :rotfl:
:rotfl: pickasto, npr. ko leshrac popali one aure, baci stun, lighting i 1.7k dmg, to je fakat gay...
ne gay je kad ti void backtracke dagon sa 20hp i onda pametan ice frog se sjeti ajmo mi josh malo povecat voidu str gain per lvl da se vishe mozhe vidjet onaj plavi odsjaj kad backtracka neshto hehe :p
Wasteful
30-04-2008, 23:34
ne gay je kad ti void backtracke dagon sa 20hp i onda pametan ice frog se sjeti ajmo mi josh malo povecat voidu str gain per lvl da se vishe mozhe vidjet onaj plavi odsjaj kad backtracka neshto hehe :pS:rotfl: a ono fakat xD
ne gay je kad ti void backtracke dagon sa 20hp i onda pametan ice frog se sjeti ajmo mi josh malo povecat voidu str gain per lvl da se vishe mozhe vidjet onaj plavi odsjaj kad backtracka neshto hehe :pS:rotfl: a ono fakat xD
:rotfl: :pray: nisam takih iskustava imo(vjerojatno jer rjetko voida igram i zbog tog šta nikad dagon nisam složio) btw nije li smanjen str. gain? :S
:rotfl: :pray: nisam takih iskustava imo(vjerojatno jer rjetko voida igram i zbog tog šta nikad dagon nisam složio) btw nije li smanjen str. gain? :S
Pa i je smanjen :rotfl:
[quote="Teon"]/cut[quote]
pa da al AVGstar je napiso da je poveca :S
Pa zato se tolko i smijemo svi :rotfl:
Wasteful
01-05-2008, 18:11
Mepoo FTW!!!!!
http://www.xfire.com/video/3048/
Marcellius09
01-05-2008, 19:45
Mepoo FTW!!!!!
http://www.xfire.com/video/3048/
lako je nubare ownat :wink:
Wasteful
01-05-2008, 22:13
ma da sigurno. skoro smo spusili os da ti replay posaljem. nisu nubare... samo nisu mane imali xD
i da ,pogle mi iteme a koja je minuta....
RIPtheREAPER
04-05-2008, 18:14
omfg
jebeni killovi
Wasteful
04-05-2008, 21:58
joj pa nisu tak jebeni :) jedva cekam kad ce se moc rezat clipovi i spajat na xfireu. :) onda bude dobrih filmića
Systematic Reverse
04-05-2008, 23:55
Killovi su ono kak da kazem, meepovski xD
Likovi su njubare, nevjerujem da je FireFaith takvu glupost napravio rofl
To shto nisu imali mane samo pokazuje koliko su "high skilled" da idu na tebe...
/cut
pa da al AVGstar je napiso da je poveca :S
to je to kad idesh chitat stvari bez lecha i onda se idesh kurchit :p xD!
meepo team kill ftw gj :bravo: i istina da je lako njubare ownat ali team kill je najjacha stvar :p i btw jako dobra rezulacija i slika Oo i loshe farmanje s meepo btw :p 37 mins samo meka :p
Lord Ragnarok
09-05-2008, 10:12
nortrom, sta kupiti?
idem na orchid pa na shivas. dalje neznam sta
Wasteful
09-05-2008, 11:03
hex. bot. i josh 2 shiva :)
resistance ti je onda ohoho. preko 70% brijem. a dmg +300 i vishe
Marcellius09
09-05-2008, 11:40
kupi na pocetku midas bit ce ti puno lakse farmat
Systematic Reverse
09-05-2008, 12:44
kupi na pocetku midas bit ce ti puno lakse farmat
Da, midas obavezno!
Kasnije bot i hex
Lord Ragnarok
09-05-2008, 19:25
znaci midas, hex shivas i onda?
Wasteful
09-05-2008, 20:01
boots of travel. orchid. i kaj ja znam. skadi...
Systematic Reverse
10-05-2008, 00:55
chuj ti njega, skadi ROFL!
Wasteful
10-05-2008, 09:27
tu mi roflas a nebi napiso 6. item :) sta skadiu fali
gle ak sakupi sve ispred skadija, ownat će svakako tak da si i HoT može uzet xD
Lord Ragnarok
10-05-2008, 13:21
ako e ne varam, s skadiem da bi mogao slowati nemogu imati upaljen 2 spell (glaves of wisdom) jer je to spell a ne attack
mozda se varam, ali mislim da je tako
Je tako je :(
A ja obicno slazem, hex ili euls, bot, i orchid, a dalje nisam dosao. Mogo bi shivas, to je isto ok slow a i mozes koristit glaives.
Mozda meku za teamplay, idk ...
Je tako je :(
A ja obicno sLAŽEM, hex ili euls, bot, i orchid, a dalje nisam dosao. Mogo bi shivas, to je isto ok slow a i mozes koristit glaives.
Mozda meku za teamplay, idk ...
=P
E decki ja nikko da slozim cjele buildove....
Wasteful
11-05-2008, 20:35
lol a jbg moras naucit igrat.
ps ako neko zna radit sa virtualdubom nek mi se javi.
Lord Ragnarok
12-05-2008, 19:04
cjele buildove nemos napraviti, barem ne u normalnoj igri (-ap / -apem / -ar / arem / etc), vec u noobs only di je njihov tim prelos za tebe (sve ih sam isusujes) a bolji od tvoje ekipe (tako da vam je balans otprilike isti)
ma možeš! ako ste svi ono full ok i ako traje partija 2h
lepo svi denayaju ono full savršeno i na lvl 25 ste nakon jednog sata... u toj igri sam ja skupio za spectre pt, vladimir's, s/y, butter, mkb,buriza... tako da je još bio em to bi se igralo 1h
pa mozhesh u norm hl partiji s siletom nafarmat za 60 min bot+midas+hex+orchid bez problema
Systematic Reverse
13-05-2008, 16:45
pa mozhesh u norm hl partiji s siletom nafarmat za 60 min bot+midas+hex+orchid bez problema
support xd
Lord Ragnarok
18-05-2008, 19:55
phantom lancer plz
pt
vlad
manta
butter
buriza
custom item
to sam ti vec rekao na xfire
Lord Ragnarok
19-05-2008, 08:10
zelim cuti i tuda misljenja, ne samo tvoja
pa ono ok... evo kaj moj frend njoj skuplja!!!
BoT
Satanic
S/Y
Divine
buriza
i onda butter
Systematic Reverse
19-05-2008, 15:25
Njoj? Lancer je mushko ako se dobro sjecham xD
btw oni prvi itemi shto ti je kiki rekao su ok, ovi od frenda suxaju vishe-manje
Njoj? Lancer je mushko ako se dobro sjecham xD
btw oni prvi itemi shto ti je kiki rekao su ok, ovi od frenda suxaju vishe-manje
a ok njemu... ono ... ne igram sa njim pa .... ali recimo za mortredicu nikada ALI nikada neču reči on!!!!
Systematic Reverse
19-05-2008, 21:39
Pa kad je jasno da je zensko -_-
Pa da xD
Al ima jedan heroj nemrem se sjetit koj, koj izgleda ko musko ali nije ...
Nesto tipa Nevermore il tak neki ...
Wasteful
20-05-2008, 15:01
broodmother ? LOL il nerubian assassin. jbg nemres znati ni za razora ni vipera ni visagea :) a i nerubian weavera.
i wtf je mercurial. male or female ? :D
Systematic Reverse
20-05-2008, 15:15
Spectre je zensko
Pa da xD
mb arthas xD
Pa da xD
mb arthas xD
ma ono fakat! huskar mi se cini ko pickica...
Systematic Reverse
20-05-2008, 22:26
magina je gej chujem xO
broodmother ? LOL il nerubian assassin. jbg nemres znati ni za razora ni vipera ni visagea :) a i nerubian weavera.
E da sjetio si me, Nerubian Weaver je zensko na njega sam i mislio tj nju o_0
A broodmother, pa nije broodfather isse :rotfl:
E da sjetio si me, Nerubian Weaver je zensko na njega sam i mislio tj nju o_0
A broodmother, pa nije broodfather isse :rotfl:
:rotfl:
a jel ezalor muško? nekak mi se čini ko pičkica a one ne jašu konje pa neznam što je?!
Systematic Reverse
21-05-2008, 08:26
Ke, ajmo sad brze do sutra spamat ko nije mushko >_<
Stop it
Ke, ajmo sad brze do sutra spamat ko nije mushko >_<
Stop it
yes sir Sys! inače jer ko zna kaj bi trebalo skupljati centauru? neki dan sam igrao sa njim i skupio sam
pt
dagger
HoT
Satanic i dalje nisam stigao...
[quote="Systematic Rewerse":1uqd5f1o]Ke, ajmo sad brze do sutra spamat ko nije mushko >_<
Stop it
yes sir Sys! inače jer ko zna kaj bi trebalo skupljati centauru? neki dan sam igrao sa njim i skupio sam
pt
dagger
HoT
Satanic i dalje nisam stigao...[/quote:1uqd5f1o]
jos 1-2 hota 8)
Wasteful
27-05-2008, 18:43
necu otvarat novu temu al zas na cb-u nema dota ladder? :?
Marcellius09
27-05-2008, 23:31
necu otvarat novu temu al zas na cb-u nema dota ladder? :?
igraj na esl-u
Wasteful
28-05-2008, 00:12
ma neda mi se. :D ocu na cb
Systematic Reverse
28-05-2008, 10:29
ESL>CB
nemoj ni razmishljat igraj ESL...
Marcellius09
28-05-2008, 10:37
a imas i
http://www.dota-league.com/
ovako ja igrao sa enigmom pa me zanima jel ima tko koji jako dobar build za nju? ja sam isao
napocetku (5v5)
Boots i tango
solo mid
onda sam ubija pugnu i medusu i odma sam isao na radiance
onda sam ima boots 2 tanga i radiace
i probili im sve
onda sam imao para i sakupio
boots of travel, rad sam vec imao i oblivion staff za refresher. onda bi iso mozda EoS ili nesto trece
znaci moj build bi bio
BoT
Radiance
Refresher
EoS
???
???
Wasteful
12-06-2008, 23:04
pa onda je vec gotova igra :) gg
a ja bi jos shivu i bloodstone/orchid
Karlo_from_Bjelovar
13-06-2008, 12:06
hmmm... ne znam gdje si ti igrao al cemu boots na pocetku? na pocetku uzmes par circleta, 2 paketa tanga i clarity...
to ti meni uobicajno! obicno ili boots ili bracer ili basilius na pocetku!
Karlo_from_Bjelovar
14-06-2008, 08:07
e pa onda ti je obicaj los...
ajde bazilius jos ok... a uzimanje bracera gotovog neisplativo... uzmes 2xcirclete+4xtangoo+1clarity, ili mozes uzet 2xRoR, ili mos bazilius+tangu...
Systematic Reverse
14-06-2008, 17:51
omg ovaj bootse jos uzima napocetku xD
Karlo_from_Bjelovar
15-06-2008, 08:09
omg ovaj bootse jos uzima napocetku xD
pusti ih nek se vesele... xD
meni je najjace kad likovi kupe wraith i tangoo...
gg...
evo ti boots na pocetku xD
REPLAY>>>> TROLL OWNAGE (http://rapidshare.com/files/122586309/TROLLLLLL.w3g.html)
Karlo_from_Bjelovar
15-06-2008, 13:17
a protivnici su ti bas pro...
btw pogledao sam samo statistike preko dota allstarsa zato sto mi replay nece otvorit, sto znaci da nemas dotu sa ofišl sitea...
pa imam... jedino ako nije official http://www.getdota.com
thonchek
17-06-2008, 09:04
leviathan, lion, slayer
Systematic Reverse
19-06-2008, 08:40
Minitito otishao u SK.Gaming :O
Prvi Hrvatski progejmer u doti
gg
[quote="Systematic Rewerse":u4w1cdvc]omg ovaj bootse jos uzima napocetku xD
pusti ih nek se vesele... xD
meni je najjace kad likovi kupe wraith i tangoo...
gg...[/quote:u4w1cdvc]
iznenadio bi se kolko je to dobro na nekim herojima :)
RIPtheREAPER
22-06-2008, 11:37
da, lol. sta tu fali?
pa ovisi od heroja do heroja... nekima basilius... nekima ring of regen... ima varijacija...
RIPtheREAPER
22-06-2008, 23:49
agi herojima uvijek slozim wraith...koji ce im basilius
agi herojima uvijek slozim wraith...koji ce im basilius
a kaj ce im wraith na 5v5 na početku? bezveze
ja znam sniperu 3 circleta ili 2 ovisi... ail recimo mortredici ili bootse i 1tangoo ili 1 tangoo pa na ring of healt. ovisi... dok recimo nevermoreu uzimam basilius i onda creepam sa prvom i ubijamjer je prejaka magija napočetku!
pa bootsi su na početku korisni nekim herojima, npr. yurniju, može upalit bladefury i ako niko nije kupio bootse sve ih prešiša...
jel može build za krobelus?
igro sam ga dvaput dosad... super mi je makar mi ne izgleda tolko item dependable jer ima super spellove bilo bi dobro znat neki build :)
ja bi išo ovak nekak
null
rob
bootse(pa kasnije bot)
oblivions
guinsoo
shiva
a onda bi valjd več bio gg xD
Karlo_from_Bjelovar
30-06-2008, 22:15
hmmm...
trebas krobu kao supportera (private and cw's) ili kao killera (pub games)?
ja neznam kaj njoj kupiti...
a da cujem za miranu?
ja sam isao pt, 2 wratha i onda sam skupio EoS jer sam kolko tolko ownao i onda sam išao na satanic! onda bi dalje išao butter, buriza i mkb
za krobelus može oboje, pun i pvt :)
što se mirane tiče ja joj inače idem vako:
na početku null i flask/2 claritya
bootse(kasnije bot)
pa preservance(kasnije linkens)
pa ultimate orb i onda recept za linkens
poslje tog butter/eos
šta nisam od butter/eos onda kupim... zatim je vjerojatno gg al ak nije ass cuirass bi dobro došo :)
to bi bio moj idealni build, no pošto tijekom matcha cjelo vrijeme neka sranja tak bude svake prjestupne pa se zna ubacit vanguard, arcane ring, desolator,HotD, HoD i ko zna šta ne... vrlo je raznolika šta se itema tiče, jedino šta joj nikad nisam kupio je maelstorm=>mjolnir, neznam zaš ljudi tolko idu na to...
Karlo_from_Bjelovar
02-07-2008, 16:43
vi stvarno imate neke cudne bildove (u losem smislu)...
imate na http://www.dota-allstars.comSna forumu kolko god oces premium guidova, za sve heroje... malo citajte...
internet je prepun korisnih informacija, ne znam zasto ih ljudi stalno odbijaju
nema lošeg builda(dobro ima xD) jer što bolje iteme kupuješ to je dobro i to dajem tvom heroju bolje statse, jedino se razlikuju načini igranja no normalno ima itema koje nikad nečeš kupit nekom heroj jer postoje neke granice razuma, al svaki itema tamo što sam reko ima svoj razlog vjeruj mi...
Karlo_from_Bjelovar
02-07-2008, 20:49
pa sigurno ne budes lini kupio basher (i to sam dozivio, gg-c euro public room)...
ali nafeda sam se s neverom na noobovima pa smo na kraju winnali... ;)
cinjenica je da svako ima svoj bild, te je najbolje procittat nekoliko premium guidova tolko da vidis neke okvire, al glupo je heroju napocetku, pogotovo 4v5/5v5 uzet wraith/null/bracer... uzmi rade 2 circleta, nego jedan bracer, stogod...
neke stvari ti nitko nemoze pojasnit, jedino ako malo ukljucis mozak i pogledas pokoji replay (na to mislim na replay myma i slicno) mozes shvatit...
i da, vjerojatno imam gresaka u postu, ali sam lijen citat...
Systematic Reverse
02-07-2008, 22:52
vi stvarno imate neke cudne bildove (u losem smislu)...
pa da, glavno kad ja napisem da nekom build suxa se naljuti...
bolje pitajte nego da pisete buildove sa kojima ni ai nemozete dobit >_<
Wasteful
02-07-2008, 23:57
ajoj sve ovisi s kim igras (u timu) i protiv koga... pitaj u igri za buildove. valjda ce neko pametan rec neki dobar build
Systematic Reverse
03-07-2008, 01:37
ajoj sve ovisi s kim igras (u timu) i protiv koga... pitaj u igri za buildove. valjda ce neko pametan rec neki dobar build
da al nema 5000000 vrsti buildova -_-
Wasteful
03-07-2008, 04:27
omg... pa ima ih 3-4 po heroju (dobra)
isto ovisi o heroju
ja slažem buildove ovisno o situaciji... ali obično većini strenght melee-a idem pt, bf, s/y i vlads a ova 2 itema kako kojemu... nekome nešto drugo skupim... build je dobar ako pwnaš sa njim..
za loše buildove primjer!
void lvl 25 protiv nevera na 25 sa itemima po želji! ko dobiva? uvijek void zbog skoro perma basha i backtrack(ili kako već) i sada onda neveru kažeš da ima loš build?
Systematic Reverse
03-07-2008, 09:16
void level 25 pozdere bilo koga imho
blink -> ulti dok sa itemima po mojoj zelji zavrsi ulti vec su barem 2 mrtva :)))
^^
kaj pt, butter, assault, divine, buriza, satanic?
a nemre bas svakoga pozderati... mortredicaa ga owna AKO ima PUUUUNO srece! xD
RIPtheREAPER
03-07-2008, 11:20
i slitche ako void ima manje od 2k hpa :D
i sladar... i tiny... i earthshaker ^^
Systematic Reverse
03-07-2008, 11:49
ma jeste vi normalni, nijedan od vasih nabrojanih heroja nebi prezivio ni vrijeme koje je pod Chronosphereom (5sekundi traje lvl3 ako se dobro sjecam) a sa imba itemima nema teorije ...
jel ikad iko stavio refresher na voida?
baš me zanima kak bi to ispalo, čim jedno gotovo baciš drugo(ulty) :D
Wasteful
04-07-2008, 10:46
nema mane za refresh
blink -> ulti dok sa itemima po mojoj zelji zavrsi ulti vec su barem 2 mrtva :)))panda>void np trol>void np nessaj>void np imho?
PS:techies+30mina>void np hehe
Systematic Reverse
05-07-2008, 19:58
blink -> ulti dok sa itemima po mojoj zelji zavrsi ulti vec su barem 2 mrtva :)))panda>void np trol>void np nessaj>void np imho?
PS:techies+30mina>void np hehe
Ovisi kako gledas na to ~~
pa evo gledam ovako.pandin miss preimba+ima passive skill za miss+slow att speed troll ako baci miss na voida prije ulte je 99% win za njega jer je imba taj miss i plus brze napada i ima bash veci armor bla bla.nessaj+ulta+stun+imba crit>voida+ulta+bash+ono sranje sta bloka a techie s 30mina ako ovaj ne backtracka sve gg :p
Systematic Reverse
06-07-2008, 13:35
to je dobar pogled ^^
CrIsIs FuN
15-07-2008, 17:37
1.axe 2.naix 3.sven
Wasteful
15-07-2008, 18:03
o yea invoker mi je postao jedan od favourite heroja bas je heben i lako se fidat s njim. mepoo mi ostaje na prvom mjestu ^^ i onda techies
Ja poceo igrat prije mjesec dva..
GG su mi balanar,Luna,undying...
Favorit mi je Enigma..Pwnam s njim cesto makar ga je dosta tesko za koristit jer treba bit brz sa hotkeyevima.
Maleni.... :twisted: :ekipa: :evil:
Drow Ranger, sand king,butcher...ugl svi
thonchek
26-07-2008, 18:47
Lina Lion Zeus
Frost Commander
27-07-2008, 08:09
Meni je slardar najbolji
Lina Lion Zeus
Ja bas nevolim nukere.:D
spirit breaker, bloodseeker, sacred warrior
Pugna :pray: , pogotovo ako igrate agresivno jer ima jedan od većih base dmga!
E Pugna mi je prvi heroj kojeg sam ikad igrao :pray: Onda i nije bio tako nesto, al sad su ga bolje balansirali i owna
CrIsIs FuN
27-07-2008, 14:57
i meni je isto bio prvi heroj s kojim sam igrao
Systematic Reverse
28-07-2008, 09:59
E Pugna mi je prvi heroj kojeg sam ikad igrao :pray: Onda i nije bio tako nesto, al sad su ga bolje balansirali i owna
Pugna je uvijek bio iznad prosjeka :)
Moze mi ko objasnit tocno kako funkcionira stygov ulti?
ako mislis na strygwyra onda ti ja mogu.
Taj spell radi neki damage (onaj koji tamo pise) + radi damage ovisan o tome koliko je protivnicki heroj presao (tj. koliko se micao). npr neznam sad o kakvim mjerama se radi, ali npr definirajmo to njegovo kretanje po nekih 100 (mjesta) po sekundi i spell traje 3 sekudne, sto dovodi do toga da je za vrijeme spella prosao 300 (nekih mjesta, koeficijenta) i ako na prvom levelu spell uzima 20% predenog puta onda je to 300*0.2, sto znaci da protivnik gubi 60hp-a. ovo "mjesta" sam definirao kao koeficijent herojevog kretanja, a mjere, tj. brojeve sam bubao
da samo si ti mjere pogriješio
to ide onaj normalan dmg kaj pise + range koji je prešao * 20%/40%/60% a to bi znacilo da obicno prijede u 5 sec oko 1200range to je dobar dmg kojih 200 ali pro stane i nemice se tih 5 sec a ti ga zatuces ^^
pa rekao sam da sam bubao mjere (tj. range i postotak), da ali ako bjezi ima dvije opcije. bjezat i nadat se da ce prezivit ili stati u pustiti da ga ubijem ^^
Mogu recimo da ga ultam kad se on teleportira?Jel ce mu se to mjerit kao distance?
Ne! Inače, od njegovog ultija je teško pobjeći! Jedino s TP-om je moguće sigurno pobjeći (ili blink i nemrdati), a ako nemate TP ni blink onda napadnite gada, izbacajte sve magije, i pokušajte da vam HP nepadne ispod 60% (ili koliko je već potrebno da on dobije super speed)!
rupture nije dobar kada protivnik ima pun health, jer ce on stati i boriti se s vama (jer mu nista ne uzima), osim ako ne ide strygwyr sa par prijatelja, ja ga vise koristim kada protivnik bjezi pa tada moze bjezaz i gubit health ili stati i boriti se
isto tako moze posluziti kada vas gengaju pa bacis ulti na najbrzeg ili najslabijeg, odnosno na onoga koji vam je za petama ili na onog oko 50% hp tako da dobijete onaj speed koji se aktivira ako neprijateljski heroj je ispod 40%
TeraBajt
04-08-2008, 12:57
ehm, na koji build je dobro ici sa rikimaruom, malo se sad zezam s njim?
ja idem na vladimirs offering, trades, S&Y
Neznam ja mu uzmeme s and y,lifesteal.Ovisno kako farmam.Burizu.E sad obicno kupim i gem da skidam njihove wardove.E da i power tredse.
Rikiju je butterfly must have!
ja idem power treads 4 wratha i vlads onda umjesto 1-2 wratha skupim s/y pa butter onda buriza i idk... op volji
frky to sigurno jer kako je invis + evasion imba i daje ti agg i dmg kaj je dobro zbog trece!
TeraBajt
04-08-2008, 21:54
4 wratha? Onak, nema se toliko golda, za to kupim lifesteal -.-
a ja napocetku uzmem posto imam 603 golda 4 sllipersa of agg to mi daje 12 agg koje kasnije pretvorim u 12 str i int znaci imam i hp kolko tolko i mane i 24 agg kaj nije malo i to mi se prakticki podupla jer mi to daje 24 dmg + 1x od mog agg u dmg tako da ^^ a ja neki put s/y niti ne skupljam nego odmah odem na butter...
TeraBajt
05-08-2008, 11:27
hm, zanimljivo, al ipak mi se cini ne isplativo, radje na lifesteal, power treadse, s&y, butterfly^^ :)
a dobro i to meni nekada varira :S neki put ih skupim samo 2 a neki put 3 ili 1... ovisi
Systematic Reverse
05-08-2008, 14:15
Spam obrisan, dogovarajte se privatno ...
Karlo_from_Bjelovar
05-08-2008, 18:23
s&y i vladimirs na rikia, vgg...
s&y daje sve sto treba (hp, dmg, slow, IAS), vladimirs daje isto dosta toga (hp, dmg)...
poslje toga na butter, naravno tu ulaze treads i 2-3 wraitha....
s&y i vladimirs na rikia, vgg...
s&y daje sve sto treba (hp, dmg, slow, IAS), vladimirs daje isto dosta toga (hp, dmg)...
WTF? neka nova dota? 6.70? vladimirs ne daje hp samo dmg lifesteal armor i mp regen
isto tako moze posluziti kada vas gengaju pa bacis ulti na najbrzeg ili najslabijeg, odnosno na onoga koji vam je za petama ili na onog oko 50% hp tako da dobijete onaj speed koji se aktivira ako neprijateljski heroj je ispod 40%
po meni najbolje služi kad imaš pudgea do sebe, ti ulty pudge hook sa 1k rangea, gg :D
ah dalo bi se raspravljati! ja uglavnom znam da je protiv blinkera ulti shit... jedino ako imas vision onda ok! inace odlicna je protiv lycana! kada se zajuri na tebe ti ulti i gg! ili protiv bare kada se charga na tvog frenda u lineu i ti ulti a on leti prema njemu i helti ko na slamcicu idu dolje! prije 2 sec ima 1k hp onda ima 100hpa xD
RIPtheREAPER
07-08-2008, 18:20
trebalo bi onu temu iz wow foruma o njubovima premjestit ovdje i preimenovat ju
ovo sto sam sad vidio nije noobovsko nego zalosno...
pa nauci nas ti malo i ispravi pogreske umjesto da vrijedas, ja znam da sam noob, ali isto tako zelim bolje nauciti igrati pa ne bi skodila mala pomoc
Karlo_from_Bjelovar
07-08-2008, 22:47
[quote="Karlo_from_Bjelovar":2wepq3c9]s&y i vladimirs na rikia, vgg...
WTF? neka nova dota? 6.70? vladimirs ne daje hp samo dmg lifesteal armor i mp regen[/quote:2wepq3c9]
a sta je lifesteal nego "davanje" hp-a? :boohoo:
pa nauci nas ti malo i ispravi pogreske umjesto da vrijedas, ja znam da sam noob, ali isto tako zelim bolje nauciti igrati pa ne bi skodila mala pomoc
nisi noob...
nije davanje... da ti daje HP prije bi imao 1k a kada skupiš vlads 1.1k ili tako neš... lifesteal je sposobnos da regenaš svoj life kada lupiš protivnika... ne davat! REGEN
Systematic Reverse
08-08-2008, 10:38
nije davanje... da ti daje HP prije bi imao 1k a kada skupiš vlads 1.1k ili tako neš... lifesteal je sposobnos da regenaš svoj life kada lupiš protivnika... ne davat! REGEN
[quote="KI KI":2yw5sjgg][quote="Karlo_from_Bjelovar":2yw5sjgg]s&y i vladimirs na rikia, vgg...
WTF? neka nova dota? 6.70? vladimirs ne daje hp samo dmg lifesteal armor i mp regen[/quote:2yw5sjgg]
a sta je lifesteal nego "davanje" hp-a? :boohoo:[/quote:2yw5sjgg]
Mislim ono wtf, zna se sta je shadow mislio pod "davanje" , cemu te rasprave sad, on zna, ja znam, ti znas i svi ostali znaju sta je mislio pod to "davanje". Zato plz zaobilazite ovakve rasprave...
RIPtheREAPER
08-08-2008, 11:31
joj ma nisam to tebi rekao
igrao sam na ggcu sa nekim njubovima
TeraBajt
08-08-2008, 12:19
evo, sad maloprije sa rikijem izgubio zbog yurnera (backdoor biatch, razarao nam towere i slicno stalno, ali smo ga prali 1v1), imao sam 12:2 score, no dosta od toga su gengovi, i techies, kojega smo razarali jer je bio lvl 15 kad smo mi bili 25, imao sam aegis, kojeg sam izgubio, sange&yasha, power treads, vladimirs offering, burizu, butterfly :) sve u svemu gg, osim onog backdoor biatcha :)
Systematic Reverse
08-08-2008, 12:39
Backdooreri suxaaaajuuuu aaaaaaaa mene su oni zivcirali vise od 4 nuba u teamu :x
TeraBajt
08-08-2008, 12:41
mda, yurnero, lik ima milju kritikal i jebe nam po towerima, a 1v1 umire ko pizda, backdoor je nest najidiotnije i najnjubskije sto postoji u doti -.-
Ajde ko oce da odigramo rundu nek mi javi na pp.
@Systematic Rewerse:Plz ostavi samo ovaj post da ljudi vide.
Systematic Reverse
08-08-2008, 17:53
nije vjeruj mi nije :D
Je, vjeruj mi je x)
je to je najgore... sjecam se kada smo ja i bratic igrali a u protivnickom timu je bio gondar sa 5/10 ali on je nama backdorao cijelu jednu stranu! onda smo ga killnuli pa je onda drugu i tako su pobjedili sa backdoorom... a lik je imao s/y pt butter mkb dok sam ja imao sa naixom pt, vlads s/y assault i basher... i ownao sam ga ko mladog majmuna :S
TeraBajt
09-08-2008, 10:47
[quote="Rang€r":1d8bg66i]nije vjeruj mi nije :D
Je, vjeruj mi je x)[/quote:1d8bg66i]
oda leaveri, backdooreri, farmeri, sve su to retaji dote :)
šta vam niko nikad nije spamo na chatu neko sranje tak da se niš neb moglo vidjet?
šta vam niko nikad nije spamo na chatu neko sranje tak da se niš neb moglo vidjet?
Je!
I još kad ti govore da si noob jer ih nisi spasio iako si u to vrijeme bio u bazi!
I onda ti zaspama cijeli ekran tako da ništa nevidiš i pizdiš jar znaš da će taj lik leavati ako još jednom umre!
Konacno mogu u high lvl dota room.
E razlika izmedju te sobe i onih obicnih je nebo i zemlja.Covjece ekipe ima stvarno super ,livera stvarno malo , vecina je teamplayski raspolozena.Stvarno sada je uzitak igrat.Danas igro sa onim iz myma.Mania.Napravio beyond godlike u 21 min :(
Systematic Reverse
09-08-2008, 21:27
Konacno mogu u high lvl dota room.
E razlika izmedju te sobe i onih obicnih je nebo i zemlja.Covjece ekipe ima stvarno super ,livera stvarno malo , vecina je teamplayski raspolozena.Stvarno sada je uzitak igrat.Danas igro sa onim iz myma.Mania.Napravio beyond godlike u 21 min :(
Neznam kako je sada, ali kad sam ja igrao samo je high level room 1 licio na nesto, one ostale su suxale ili su bile napunjene sa 5 idle ljudi, bilo je 3 high level rooma ako se nevaram kad sam ja prestao dotu igrat...
sada su hlr od 10 lvl , 15 lvl , 18 lvl, 20 lvl, 23lvl. 15 i 18 su puni ugl.
I moram rec da je ok.Naravno da se nadje livera i njubova al ono to je zanemarivo s obzirom kakvo je stanje u normalnim roomovima.
ono kaj se tice spama... jedan lik je napisao nesto kao "United states of amorecia ownz in dota. we are from there and you are n00b so leave pros playing" tako nes i tako su zaspamali sa ctrl+v cijeli ekran i onda ih je host kickao ^^
Danas otkrio (vjerovatno toplu vodu) dobar "combo".
Weaver napravi onog svog watchera i posalje da cijelo vrijeem prati naixa.(Isti su tim).I naix kad treba pobjec samo ulta na weaverovog watchera.Jos bolje ak mu weaver da share pa moze pobjec.
Nemojte pljuvat ak ovo vec vecina vas zna ja sam ovo tek prvi put otkrio :D
ja to nisam ni pokusavao!!! ja obicno ga saktijem u protivnickom range creepu! nemogu denayati i nemogu me ubiti! onda lepo blinkam i dode moj tim ja se ishilam kolko tolko i samo BUM
Da al ovo jos bolje ako nemaju wardove samo se sakrijes i nevide te.I jos ako imas share na tog watchera samo odes do baze.
a da fora! ali ovako ih pratis i ako odu negdje onda se odes creepati ako ne pozoves svoje i double ili triplle kill ^^
Frost Commander
18-08-2008, 10:46
Jel to u ovoj novoj doti nema -kickafk?
ovak opet sam instalo warcraft prije tjedan dana i cjelo vrijeme mi izlječe onaj fakin fatal error... nisam završio dotu več 5-6 dana, kak rješit taj fatal error? jučer sam reinstalo igru al i dalje iskače...
P.S. http://www.imagesforme.com/show.php/130014_fatality.bmpSto je taj error...
TeraBajt
18-08-2008, 12:50
da imao sam i ja taj problem, sam mi se riješio doduše, par dana mi je tako stalno izljetalo i kasnije više nije...
jebemti novu verziju dote, scourge ili sentinel mogu imati first blood, u starijim verzijama to nije bilo moguce, tako su mi jucer uzeli preko 400golda (ja ubio lika, ali zadnji hit je napravio creep i nisam dobia skoro nista)
ja sam imao sican error... neki put i taj! ali obicno onaj /music/nightelf2... ali sve radi :S
evo sad sam pomako da ulazi krepo frozen throne, a ne preko war3, štagod da je pomoglo je :) samo što se još uvjek zna pojavit taj fakin fatality
Wasteful
19-08-2008, 09:39
jebemti novu verziju dote, scourge ili sentinel mogu imati first blood, u starijim verzijama to nije bilo moguce, tako su mi jucer uzeli preko 400golda (ja ubio lika, ali zadnji hit je napravio creep i nisam dobia skoro nista)heh treba znati :)
Karlo_from_Bjelovar
19-08-2008, 11:25
niko ne last hita kao aphas, pogotovo heroje...
Lord Ragnarok
20-08-2008, 16:12
lol ponovo poceo igrati dotu, mislim da nikad nisam bio gori :s
neki dan imao score 0-5-18 :s s nerubian ass -_-
Lol! Ili si imao stealere u timu ili stvarni nisi imao sreće .....
TeraBajt
20-08-2008, 20:18
ovaj clockwerk je imbetina, igrao danas sa njim, ne treba nista skilla, prejako owna. Cist dobar heroj za njuba poput mene :)
Wasteful
20-08-2008, 21:52
ovak opet sam instalo warcraft prije tjedan dana i cjelo vrijeme mi izlječe onaj fakin fatal error... nisam završio dotu več 5-6 dana, kak rješit taj fatal error? jučer sam reinstalo igru al i dalje iskače...
P.S. http://www.imagesforme.com/show.php/130014_fatality.bmpSto je taj error...pa reinstaliraj windowse...
ak to ne pomogne. osla ti ili memorija ili cpu ili maticna. :D sretno
Lord Ragnarok
20-08-2008, 22:31
da nisam imao srece, pfff. kasnije je doslo do 8-9-2x :(
RIPtheREAPER
20-08-2008, 23:21
da, clockwerk je imba
Karlo_from_Bjelovar
21-08-2008, 11:18
P.S. http://www.imagesforme.com/show.php/130014_fatality.bmpSto je taj error...pa reinstaliraj windowse...
ak to ne pomogne. osla ti ili memorija ili cpu ili maticna. :D sretno
ne informiraj krivo...
mozda jednostavno ima loseg moreplovca... (ne smijem direkt rec hh)
@rangarok: 0:5:18 nije lose score... los je za pub, a pohvalno je sto nisi <<smece>> koje ceka last hit, kao aphas...
najjace je dok se nadu dva takva panja i onda svako ovog ceka da prvi baci spell da pokupi kill, i na kraju heroj pobjegne i jos ih neko zgenka...
TeraBajt
21-08-2008, 11:43
da, clockwerk je imba
ane bar me buraz nije mogao ownati sa phantom lancerom kad sam uzeo clockwerka :)))
da, clockwerk je imba
Jos nisam igra s njim niti zelim! Nevolim te nove heroje!
Zna ko kolko dota trosi Mb po satu?
a trosi sigurno par mb po satu, ne previse, jer je to ipak rts
pa najdrazi su mi Axe,Drow Ranger [Traxex]Si Rouge Knight [Sven].
Zna ko kolko dota trosi Mb po satu?
Ne vise od 7-8 po satu!!
Lord Ragnarok
29-08-2008, 11:19
trosi da ako imas 10gb t-comov paket da ne bi stigao sve to potrositi u mjesec dana, to je i vise nego dovoljno znati xD
@ reno axe se svima svida protiv drugih melee heroja xD neizbalansirano smece *grunt* *grunt* *grunt*
da dosta je i 3gb -.- ali ako skidas free games i gledas pu yutubu onda dodes i do 9.95 ko ja i jos ima 3 dana -.-
da dosta je i 3gb -.- ali ako skidas free games i gledas pu yutubu onda dodes i do 9.95 ko ja i jos ima 3 dana -.-
To me brine.Imam 10 giga a pri kraju sam bio 26. u mjesecu pa pitam ^^
Evo vak kao sentinel igram kao tiny....Nekako mi je najlaksi za igrat a i imba..
Sad me zanima koji je heroj lagan za noba poput mene u scourgima=P^^...
E i da kaj tom heroju slagat...
Evo vak kao sentinel igram kao tiny....Nekako mi je najlaksi za igrat a i imba..
Sad me zanima koji je heroj lagan za noba poput mene u scourgima=P^^...
E i da kaj tom heroju slagat...
Tinyu?
Arcane ring.Dagera.Boots of travel.I kasnije si povecaj attack speed.
Preporucam da dizes toss i avalanche na 4 lv odmah.Ja povecam tinya tek kad mu povecam attack speed.
pa za tebe lagani heroj u scourgima ti je Demon Witch(Lion).
Za njega si kupis power treads(inteligence),Dagon i Aghanim scepter i ak budes imao para kupis mu jos Eye of skadi.
ma lol kakav power treads kupis hex,meku,bot,aganium, i kasnije ak ces imati para eos ili 3x oblivion staf
Anarion.Umarth
30-08-2008, 18:13
svi danas kupuje tredsice
glupost, bot je imba zbog tpa
samo se tpaš s lanea na lane ako te gankaju
i da, axa triba hitno nerfati, smanjit mu int
btw, itemi za njega 1. stout + 1 bottle + 1 tango i solo donji lane
pa sta ce treads int heroji kao treba ti attack speed dok sa bot se portas s lane na lane farmas i brzi si ...
pa dobro kazes onda najbolje boots of travel i to je to...
svi danas kupuje tredsice
glupost, bot je imba zbog tpa
samo se tpaš s lanea na lane ako te gankaju
i da, axa triba hitno nerfati, smanjit mu int
btw, itemi za njega 1. stout + 1 bottle + 1 tango i solo donji lane
2 stouta :) bilogdje, low hp heroji,(bilokoji zapravo sam da nije neki teški nuker) i gg u zadnje vrijeme samo axea igram, opet mogo bi i ono sa 1 stoutom a drugi kupim ko goblina....
Anarion.Umarth
31-08-2008, 10:14
je, al će ti kad tad zatribat heal, a drugi stout se lako u goblina kupi
ovako možeš 15-20 min ostajat u laneu
2 stout il možda ring, ovisi o situaciji
i sa healon možeš izdržati i nukere
stojim ja bez ikakog heala 30 min u laneu bez ikakog problema... xD mislim to se trebaš potrudit ubit jebenog axea, igro sam s frendom 1v1 ja zeus on axe, 3 lvla sam jači pa sam potrošio 1200 mane i još nije bilo dost da ga ubije bika glupa...
Karlo_from_Bjelovar
01-09-2008, 17:10
ma lol kakav power treads kupis hex,meku,bot,aganium, i kasnije ak ces imati para eos ili 3x oblivion staf
ovo je jos najsmislenije...
sve ovisi protiv kakvih heroja igras... ni treads STR nije lose...
dota nije fixna igra, on je poprilicno flexibilna i nema "ultimativnog" builda [ok, luna=helm of dom+butter/bkb :D :wink: ]Sniti za jednog heroja...
cak ovisi i kako koj igrac s kojim herojem napreduje...
sve je to relatvino... :thumbs2:
bilo kako bilo... ako se ide na ultimativni disable s witchom: cyclone, hex, BoT, neki hp... sto daje 2 hexa [spell+item], 1 cyclone, 1 stun=4 disablea... i jos mu silence uzmes...
uff drk drk... :P
Anarion.Umarth
01-09-2008, 20:37
ma za puno heroja je jednostavno loše uzet tredsice bezobzira o igri
isto ko šta je debilno uzet za spirita bot
jos uvjek si mi noobek shadow :D.s axom uvjek u sumu ili solo!!! s wd bkb lothars ili cak i meka ili scepter ostalo je luxury items XD
Karlo_from_Bjelovar
03-09-2008, 18:31
u sumu mi je predosadno...
kad solam zgenkaju me ko pi**u...
boca+axe=vgg ahahahahah :D
KS TECHIE FTW
Anarion.Umarth
03-09-2008, 19:44
zašto boca axeu?
netriba ti tih 100 mane a tih 300 hpa koliko hilaš ti neće pasti ako kupiš 2 stouta, šta je puno bitnije
osim ako neideš na spamanje magija, ali tako neizvlačiš max od axa
nemos ti vs techia koji ti ksa 2hpa heroja s suicidom ili last hita s norm attackom na lvl5 bez itema D
nemos ti vs techia koji ti ksa 2hpa heroja s suicidom ili last hita s norm attackom na lvl5 bez itema D
ja protiv techiesa sa axeom stojim jedno 15 min bez pol frke
ja s axeom stojim pored techija bez pol frke... al ne stoji on pored mene \o/
Karlo_from_Bjelovar
14-09-2008, 19:03
ja protiv techiesa sa axeom stojim jedno 15 min bez pol frke
to su vam nase interne avg-a i mene, ne kontate vi to... xD
Systematic Reverse
15-09-2008, 08:45
ma vi ste interni napovi tu :P
Karlo_from_Bjelovar
15-09-2008, 16:57
odi igrat CS i suti... :P
Big Boss
27-09-2008, 17:14
Meni je najludi lik onaj sa omnislashom ^^ i draw ranger ako se nevaram ^^
Karlo_from_Bjelovar
28-09-2008, 12:46
draw ranger :rotfl:
Anarion.Umarth
28-09-2008, 13:10
u zadnje vrime poplava novih likova sa 10ak postova u kojima komentiraju igre na njubovski način
Karlo_from_Bjelovar
28-09-2008, 14:39
mah, ja sve manje dotu igram...
1. kad sam dobio novi komp mi je mic preko ventrila sustio pun qurac [rijesio sam to]
2. mi je sralo na visti (warcraft, na 18. sekundu svake minute gro laga, i tamo negdje prije 50. sekunde], a vista>>>xp u svemu ostalome
3. kad sam napravio dual boot xp mi je bacalo fatalke
4. napravio sam reinstall drivera za grafu + reinstall wc3+ponovno skinuo 1.22 patch=nije pomoglo...
5. nabavio sam the witcher enhanced, pa se sada njega igram... :P
5. nabavio sam the witcher enhanced, pa se sada njega igram... :P
kak se tog prije nisi sjetio....
dakle nisam jedini s fatalityem... kak mi taj lik živce pije...
da u zadnje vrijeme ima dost nabova na gareni, skoro svaka igra ap i svaki prjestupni game nebude lune, razora, trolla, yurnija il tak nekog prilično laganog heroja... onda ljepo uzmeš miru pa bude ownage :D
bilo mi je palo napamet što bi elunes bio imba kad bi stavili da je ulty i da ubija ak pogodi nekog na 900+, 1000+ rangea :D
Systematic Reverse
29-09-2008, 00:52
bilo mi je palo napamet što bi elunes bio imba kad bi stavili da je ulty i da ubija ak pogodi nekog na 900+, 1000+ rangea :D
n/c
Karlo_from_Bjelovar
29-09-2008, 13:28
[quote="Rang€r":2a4dj8ko]
n/c[/quote:2a4dj8ko]
o cem ti razmisljas... :toilet:
ne razmišljam sam mi na pamet palo :D
e jel mi moze neko reci kaj da kupujem za slardara?(ako je to vec neko pito sry)
Karlo_from_Bjelovar
30-09-2008, 17:29
pfff... vladimirs+desolator+treads str+basher [ne tim redosljedom ofc]... desolator mos zamjenit s&y...
najvaznije ti je da kupis treads, vladimirs i onda desol ili s&y...
bilo kako bilo, treads STR je must have...
Anarion.Umarth
30-09-2008, 18:53
assoult mu je odličan item
a i satan mu bolje stoji od desolatora
al ako u igri imaš još i centa i/li nekog drugog tenka onda slobodno desolator uzmi
Razor jedan od najacih heroja sigurno
Treeds
Mojolin(nisam siguran kako se pise)
Buterfly
Eye of Skady
Linkin sphere
Satanic
ove iteme ja kupujem pa kad pi mogo cut vase misljenje
Anarion.Umarth
30-09-2008, 21:33
2 orb efecta
igraš protiv pca?
jedino tako možeš skupit ove iteme, na netu nećeš sigurno
Razor jedan od najacih heroja sigurno
Treeds
Mojolin(nisam siguran kako se pise)
Buterfly
Eye of Skady
Linkin sphere
Satanic
ove iteme ja kupujem pa kad pi mogo cut vase misljenje
Nema najjaceg heroja na igrici da ima svi bi igrali sa njim....
razoru je sve ovo dobro osim linkena i mjollinga
razoru late game itemi: BoT, EoS, Satanic, Butter, Buriza, mkb-divine-lothars-somethingelseshit
Karlo_from_Bjelovar
01-10-2008, 17:22
@kiki: seres kvake... :P
1. se napravi maelstorm.... tada napravis skadi, i onda dovrsis mjolinir...
simple as that... :P
Systematic Reverse
02-10-2008, 14:24
@kiki: seres kvake... :P
1. se napravi maelstorm.... tada napravis skadi, i onda dovrsis mjolinir...
simple as that... :P
yep
mjolnir rula jbt, kiki zasto ga nebi radio? o.O
some ppl never learn :) :P
jeli se isplati lycanu uzimati S&Y ?
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.