Pogledaj cijelu verziju : DotA Allstars
Stranica :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
NoNCoNFoRMiST
09-02-2008, 22:00
sa invokerom je jako tesko igrati.. tojest lako je.. ali moras imat predobar mozak da bi mogao razmisljati sto ces upotrijebljavati..tojest koje magije.. i kada.. S njim jednostavno ne mozes igrati savrseno i to mi je bed..
I build molim da mi netko nadje za Invokera.. ja mislim ovako nesto:
bloodstone, radiance, hex, pt,
ali.....ma mutavo..ne znam igrat s njim.. a znam sve spelove napamet
predomislio sam se za build:
=>hex
=>bloodstone
=>bot
=>skadi
=>2*hyperstone
Karlo_from_Bjelovar
09-02-2008, 23:34
invoker nema +statse, znaci, njemu idete na statse.. :D :wink: skadi, linken, bloodstone (zbog svojih chargova koji daju hp i manu), ginsoo itd...
bot,skadi,guinsoo,shivas,euls sve ovisi kak igras :\
ovako! BoT mu netreba po meni! dovoljan PT jer je brz zbog onih svoijh kuglica
skadi-ok
guinsoo aka hex=euls+ oblivion staff! to znaci euls netreba
shivas - ok
jos mkb, Asoult i gg
NoNCoNFoRMiST
10-02-2008, 13:05
predomislio sam se za build:
=>hex
=>bloodstone
=>bot
=>skadi
=>2*hyperstone
ovako! BoT mu netreba po meni! dovoljan PT jer je brz zbog onih svoijh kuglica
skadi-ok
guinsoo aka hex=euls+ oblivion staff! to znaci euls netreba
shivas - ok
jos mkb, Asoult i gg
Erm, u ovoj verziji eul nema chargove i guinsoo se ne tvori od eulsa vise ...
OMFG sada tek skuzio! sada je preskupi guinsoo
Iron Storm
10-02-2008, 15:10
Hmm... ako se Invokeru ide na statse onda bih ja ovako išao...
PT, Skadi, Guinsoo a.k.a. Hex, Linken, Dagon, Shiva
to je sveukupno
str: Skadi +25, Hex +10, linken +15, Dagon +3 = +53
agil: Skadi +25, Hex +10, linken +15, Dagon +3 = +53
int: PT +10, Skadi +25, Hex +35, linken +15, Dagon +10, Shiva +30 = +120
OMFG sada tek skuzio! sada je preskupi guinsoo
pa, daje dobre statse sad
i eul daje +20 movment speeda, tako da je vrlo koristan xD
NoNCoNFoRMiST
10-02-2008, 16:06
eul je fensi za techiesa
Commander Shadow
11-02-2008, 11:23
Moze li mi tko preporuciti nekog dobrog gank heroja + kompletnu strategiju?
NoNCoNFoRMiST
16-02-2008, 15:49
Ima ih puno.. a guide-ove trazis na DotaStrategy-u (http://www.dotastrategy.com).
ljudi igro par puta sa Invokerom! lik suxa i to jako! ko da je iz 15.st. a ovi iz 21.st.!
ljudi igro par puta sa Invokerom! lik suxa i to jako! ko da je iz 15.st. a ovi iz 21.st.!
Zasto?
Meni je fora njegova flexibilnost
Flexibilnost?
da snjim mozes igrati trebas imati otvorene strategije za njegovu ulti tako da mozes kombinirati! prekopliciratno! malo HP-a! easy pwn! prelagano ga je ubiti! dobro je ako e nafeedaš može pičit 522!
NoNCoNFoRMiST
17-02-2008, 14:44
komplicirano ali izvedivo.. ja znam igrat s njime.. te strategije..znam sve napamet spellove i dodje mi kad bih trebo sta bacit i stalno bacam spellove ali je svejedno preglup i preslab...i ti spellovi su preslabi i jadni
komplicirano ali izvedivo.. ja znam igrat s njime.. te strategije..znam sve napamet spellove i dodje mi kad bih trebo sta bacit i stalno bacam spellove ali je svejedno preglup i preslab...i ti spellovi su preslabi i jadni
true
Sgt. Bull
18-02-2008, 00:34
true
Za sve jednoriječne slagajuće ili neslagajuće postove ili postove sličnog sadržaja dijelim odsada opomene, ako nemaš šta da napišeš nemoj ni pisati, jer za takve postove postoji spamm caffe pa tamo si nabijaj postcounta a ne ovde,postove tipa
"da"
"ne"
"true"
"false"
" :rotfl: / :( / :o / :? / :yuck: / :twisted: "
Jasno? Nadam se, inače ide opomena... :roll:
ok Sgt. Bull!
ovaj je pravo napiso i ja ga podrzavam! preslab...
Systematic Reverse
18-02-2008, 09:31
Tocna lista spellova:
Quas (Q)
Wex (W)
Exort (E)
Deafening Blast (QWE)
Invoker unleashes a mighty sonic wave in front of him, dealing up to 280 damage to any unit it collides with based on Exort. The sheer impact of the blast is enough to knock those enemy units back for a maximum of 1.75 seconds based on Quas, in addition to preventing their attacks for a further 1-4 seconds based on Wex.
Mana Cost: 200
Cooldown: 25
Cold Snap (QQQ)
Invoker draws the heat from the enemy, chilling them to their very core for 6 seconds based on Quas. Any damage taken in this state will briefly stun them for 0.4 seconds and deal 30 damage. Triggers cooldown goes from 0.8 to 0.6 seconds based on Quas.
Mana Cost: 100
Cooldown: 20
Icon Pending
Ghost Walk (QQW)
Invoker manipulates the ice and electrical energies around him, rendering his body invisible. The electrical imbalance created as a consequence slows nearby enemies by up to 40%, based on Quas, and Invoker from 30 to 0%, based on Wex.
Mana Cost: 300
Cooldown: 60
Ice Wall (QQE)
Generates a wall of solid ice directly in front of Invoker for up to 10 seconds. The bitter cold emanating from it greatly slows nearby enemies based on Quas and deals up to 30 damage each second based on Exort.
Mana Cost: 125
Alacrity (WWW)
Invoker infuses an ally with an immense surge of energy, increasing their attack speed to a maximum of 160% based on Wex for 5 seconds.
Mana Cost: 125
Tornado (WWQ)
Unleashes a fast moving tornado that picks up enemy units in its path, suspending them helplessly in the air before shortly allowing them to plummet to their doom. Deals 375 damage based on Wex and Quas, with distance up to 3100 based on Wex. Holds enemies in the air for up to 2.2 seconds based on Quas.
Mana Cost: 150
Cooldown: 25
EMP (WWE)
Invoker builds up a charge of electromagnetic energy at a targeted location which automatically detonates after 2-4 seconds based on Wex. The detonation covers a 700 area, dealing up to 300 damage based on Exort and draining up to 400 mana based on Wex.
Mana Cost: 250
Cooldown: 40
Sun Strike (EEE)
Sends a catastrophic ray of fiery energy from the sun at any targeted location after a 1.7 second delay, incinerating all enemies standing beneath it. Deals 75-450 damage based on Exort which is spread over all enemy units within its 200 AoE.
Mana Cost: 250
Cooldown: 60
Chaos Meteor (EEW)
Invoker pulls a flaming meteor from space onto the targeted location. Upon landing, the meteor rolls forward, dealing up to 260 damage per sec based on Exort for up to 1550 range based on Wex. Deals minor residual damage to units that get hit.
Cooldown: 30
Forge Spirit (EEQ)
Invoker forges a spirit embodying the strength of fire and the fortitude of ice. Attack range, damage and life is based on Exort, while mana, duration and armor is based on Quas. The elemental's scorching attack is capable of melting the armor on enemy heroes by 1 each hit to a maximum of 10 for 5 seconds. By maxing Quas and Exort, Invoker is capable of creating 2 spirits instead of one.
Cooldown: 70
Heroj nije tak losh ali previshe klikanja totalno ima rofl
neko voli c/p? :p anyway snjim mos napravit 3 spell combo u 1 sec i napravit 1k+ dmga i onda njegovi spellovi sux?
NoNCoNFoRMiST
18-02-2008, 14:03
napravim 3 spell combo u 1 sec...(my fav: EMP+Chaos Meteor+Sun Strike)
=>ali ipak nije vise od 1000 dmg i to mozes samo kasnije radit taj 3 spell combo ali onda su vec svi prejaki da im to moze nest ozbiljno napravit..ili jednostavno protivnik se izmakne i ode sve u ***** :D)
najfora spellovi su mi onaj bumerang i tornado..makar su slabi al imaju aoe disable.. i silence..tako nesto
danas cu probat igrat malo sa invokerom ali on ne moze nista sam..
Systematic Reverse
18-02-2008, 15:10
neko voli c/p? :p anyway snjim mos napravit 3 spell combo u 1 sec i napravit 1k+ dmga i onda njegovi spellovi sux?
A shta bi trebao pisat sve rucno??? T jebeni T
Ja sam u fazi razmishljanja da se vratim doti x)
aaaa :pray:
onda mozes sa mnom i tomom proerima igrati :rotfl:
aaaa :pray:
onda mozes sa mnom i tomom proerima igrati :rotfl:
i smenom!
Iron Storm
18-02-2008, 19:44
Mene ne prihvaćate? :cry:
Ipak mi u zadnje vrijeme ide :roll:
Počeo sam preferirati Sacred Warriora (jedini ranged strenght heroj)...
Što se tiče Invokera, spellovi mu lijepo izgledaju, ali meni se čini da je on bolji protiv kripova nego protiv heroja (Chaos Meteor bez problema može kripove srediti).
Mene ne prihvaćate?S :cry:
Ipak mi u zadnje vrijeme ide :roll:
Počeo sam preferirati Sacred Warriora (jedini ranged strenght heroj)...
Što se tiče Invokera, spellovi mu lijepo izgledaju, ali meni se čini da je on bolji protiv kripova nego protiv heroja (Chaos Meteor bez problema može kripove srediti).
Lol, ma nije stvar u tome, neg smo Sys, Tomo, Wade i ja bili u istom clanu (CS-TFD) pa se otud znamo.
P.S. Ajd Sys, vrati se Doti, fali nam bit pwnan (od tebe)
Sys ne igra DotAu?JEBEMU MAJKU VRAĆAJ SE!!!!!!!!!! :D
sand king je najbolji,kupiš mu heart of tarassque i battle fury i dereš!!
Marcellius09
25-02-2008, 14:31
hvala sto si nas prosvjetlio
... koji build!
ja bi mu još samo dodo par stvari ono...
pt, satanic assoult mkb
ono ništa puno....
pa kaj ce to sk kupis blink i gg
Iron Storm
25-02-2008, 15:23
... koji build!
ja bi mu još samo dodo par stvari ono...
pt, satanic assoult mkb
ono ništa puno....
Lifesteal od Satanica neće ići, 3. spell mu je orb effect (osim ako u novoj verziji nije promjenjeno). A i osim toga treba mu Kelen's radi blinkanja odmah nakon završetka casting timea za Epicentar.
us jebo se...
zaboravio...
malo sam rastresen pa...
onda vladimirs! treba mu lifesteal!
Systematic Reverse
25-02-2008, 15:49
OMFG od svih itema vi zapnete za life steal gege
Iron Storm
25-02-2008, 15:52
A gle Sand Kingu treba jer kad uleti u rulju da casta Epicentar može preživjeti ili sa Sand Stormom (pod uvjetom da u blizini nema Sentry Warda ili nekoga tko nosi Gem of True Sight) ili makljažom i Lifestealom.
Lord Ragnarok
25-02-2008, 17:47
jok, on netreba uopce preziviti, sve sto treba je stun+ulty (ili ulty pa blink)
svrha prezivljavanja je nepotrebna (a i mozes sandsormupaliti medu protivnicima)
Venomancer
1. power treads sa +10 na agy
2. hyperstone
3. chain mail
4. plate male
5. 4+3+2+assault curssais
6. blade mail
7. crystalis
jok, on netreba uopce preziviti, sve sto treba je stun+ulty (ili ulty pa blink)
svrha prezivljavanja je nepotrebna (a i mozes sandsormupaliti medu protivnicima)
on netreba preživit ali u puno slučaja ako uspije ulti on preživi a protivnici ne!
Venomancer
1. power treads sa +10 na agy
2. hyperstone
3. chain mail
4. plate male
5. 4+3+2+assault curssais
6. blade mail
7. crystalis
loše!
power treads
s/y
butter
mkb
buriza
gg
NoNCoNFoRMiST
25-02-2008, 22:14
decki jel koristite warlockow slow
Ovako.. build za Vol'Jina:
ring of basilius, boots of travel, lothar, aghanim, dagon,
Ulti mu je channeling i moze se ukljuciti lothar bez da se prestane channelat..isto kao i na Atroposovom ultiju, crystal maiden,...Boots of travel+lothar takodje
Lord Ragnarok
25-02-2008, 23:13
nikad ga uzimao.. channeling slow koji je prekratak (barem kad sam zadnji put gledo, a to je bilo daaaavno)
nikad ga uzimao.. channeling slow koji je prekratak (barem kad sam zadnji put gledo, a to je bilo daaaavno)
velik je to slow!
84% u par sec!
ja sam ga znal koristiti!
double infernal i kada doću da defaju doću moji a ja slow
Ovako.. build za Vol'Jina:
ring of basilius, boots of travel, lothar, aghanim, dagon,
dagon nije potreban ako aganim napravis, bolje mu nabildaj dmg ili hp.
Nikad! Bar ja! Nevidim smisamo u tome (jedino da tvoji suigrači napadaju ko divljaci po njima dok su slow-ani)!
Uglavnom , ja njemu dižem onaj heal , statse , ulti ofc i onaj prvi spel ali tek nakon 5-og statsa jer na početku (po meni) nema smisla!
Nikad! Bar ja! Nevidim smisamo u tome (jedino da tvoji suigrači napadaju ko divljaci po njima dok su slow-ani)!
Uglavnom , ja njemu dižem onaj heal , statse , ulti ofc i onaj prvi spel ali tek nakon 5-og statsa jer na početku (po meni) nema smisla!
uf na lvl 6 ima!
imaš onaj dmg/heal magiju i tu! baciš to dvoje i ulti! i ubiš ga samo tako!
slow je po meni jedan od najkorisnijih spelova uz stun, 9/10 mojih deathove je uzrokovano slow/stun spellom...
Lord Ragnarok
26-02-2008, 23:16
samo je ovo jedan jako nezgodan slow, k tome i channeling
i inace, sta bristebacku skupiti?
ja idem bootse (obicne)->satanic->pt->dalje nisam nikad stigao
bb-vang,radiance,hot,curtais...
Systematic Reverse
27-02-2008, 00:42
slow je po meni jedan od najkorisnijih spelova uz stun, 9/10 mojih deathove je uzrokovano slow/stun spellom...
Silence je najkoristniji spell , i to definitivno najkorisniji...
... sys ....
zastario si...
silence je jedan od uber spellova koji stoji odmah do critical i bash! a odma ispod je cleave! ^^ koji je za creeaping ^^
Systematic Reverse
27-02-2008, 23:17
Pub only?
ili sam stvarno zastario >.<
Znash neigrash u normalnim gejmovima protiv naixa, mortreda i takvih heroja kojima silence neznaci puno :wink:
ofc mislim na dobar teamplay i combo heroja
uf na lvl 6 ima!
imaš onaj dmg/heal magiju i tu! baciš to dvoje i ulti! i ubiš ga samo tako!
Ma, uniješ lika samo s dmg/heal magijom i ultijem!
Fatal bonds bi naprala možda 50 dmg najviše i to ako linkaš sve kripove (osim ako ne linkaš 2-3 heroja koji te napadaju)!
Lord Ragnarok
27-02-2008, 23:55
prekorisno e linkati 5 heroja i zatim 2 puta baciti ulty. pogotovo ako imate treanta u teamu :D
prekorisno e linkati 5 heroja i zatim 2 puta baciti ulty. pogotovo ako imate treanta u teamu :D
i ako znace timeing
7DaysBakeRolls
28-02-2008, 15:56
Evo samo da se javim stigao sam u New York i loodilo... DROBIM MALU DJECU... nitko ne zna igrat dote majko mila zamislite ovo da chovjek sa drow rangericom ide na mana burn itd... ma retardi sve sami loodilo. provodim bar 4 sata u ovoj igraonici i jedem ih za doruchak ZLO! chujemo se za jedno 5 dana :D GL & HF
lepo tebi! sa drowom a mana burn i nije loša ideja! ja sam jednom to išo!
pt
lothar
manta
butter
mkb
buriza
Systematic Reverse
28-02-2008, 17:31
n/c
ja sam zastario to je istina, ipak nisam preko pol godine igrao, ali kakve ti gluposti znash napisati to je nemoguche...
Iron Storm
29-02-2008, 10:38
Imam pitanje.
Sven (Rogue Knight). Build.
Govore mi ovi iz škole da se ide na 3-4 Battle Furya i Mask of Madness. Što je tu loše a što dobro?
Te mi treba formula za stackanje Cleaving Attacka od Battle Furya te općenite formula za zbrajanje postotaka stackanja.
Lord Ragnarok
29-02-2008, 10:43
ahaha 3-4 battlefurya rofl XD
battlefury->satanic->buriza (pt/bot moras negdje ubaciti sigurno)
pt - vladimirs - battle fury - mask of madnes - buriza - mkb
jedan offtopik -> koja se trenutno verzija dote igra na ebnet/ggc ?
sven-mom,bkb=gg
igra se 6.51
Meni se cini da te verzije prebrzo izlaze, ne stignem pratit, a barem odigram 1 match po danu :|
Systematic Reverse
03-03-2008, 15:39
sven-mom,bkb=gg
igra se 6.51
Agree
A shta ti kiki imash isti build za skoro sve heroje? :rotfl
+nemash bkb :(
NoNCoNFoRMiST
03-03-2008, 16:14
hmmm sven.. brejseri, bottle, pt, mom, bkb, .....
/cut
Agree
A shta ti kiki imash isti build za skoro sve heroje? :rotfl
+nemash bkb :(
pa imam teorije...
melee = battle fury... i to dosta njih
str & agi = s/y... i to dosta njih!
to su mi neki osnovni itemi koji po meni pašu dosta heroja
Iron Storm
03-03-2008, 19:59
Sad ću od svakoga od vaz uzeti build i te buildove iskombinirati i tako smiksati vlastiti build :D
Dakle: Battle Fury, Black King Bar, Satanic, Buriza Do'Kyanon, Boots of Travel, Divine Rapier/Radiance/Linken Sphere/Hood of Defiance/Heart of Tarrasque/Monkey King Bar
Formula za računanje stackanja?
Sgt. Bull
03-03-2008, 21:36
Dajte mi listu od 5 heroja i 5 dobrih buildova za njih...opet se vraćam DotA-i i W3:TfT-u :( damn it
Iron Storm
03-03-2008, 22:26
Dajte mi listu od 5 heroja i 5 dobrih buildova za njih...opet se vraćam DotA-i i W3:TfT-u :( damn it
Ma ne znam... ovisi koje preferiraš i s kojima se naučiš...
Dobar igrač može iz svakog heroja izvući maximum.
Ali evo koje ja preferiram:
Lich: Aghranim's Scepter
Rhasta: Aghranim's Scepter
Zeus: Aghranim's Scepter
Slayer: Aghranim's Scepter
Dwarven Sniper: Power Treads
Night Stalker: Power Treads, Sange & Yasha, Satanic
Earthshaker:
Spiritbreaker: Power Treads, Sange & Yasha
Butcher:
Sand King:
Kako tko bude stavljao buildove za svakog od ovih heroja, tako ja miksam i editam ovaj post kako bih popunio buildove ovim herojima.
E, sad, uz gore naveden zahtjev za formulom za računanje stacka tražim i build za Enchantressa. Ja sam išao na mana regeneration kako bih češće mogao koristiti Impetus.
NoNCoNFoRMiST
03-03-2008, 23:07
nije agranim nego aghanim
i o kakvoj formuli to pricas.. ne kuzim
Lord Ragnarok
03-03-2008, 23:11
o onome sta je 7days_nesto_ pricao valjda. inace, sta ce ti to? u vecini slucajeva se vise od 2 stack itema ne isplate (ponekad se ni 2 ne isplate)
za ench. ja idem na hex i bot pa dalje nis jer nikad nisam posteno odigro s njom
:|
Ovi buildovi su vam odlicni za -arem, ali nijedan malo jaci game bez -em vam apsolutno nista od toga nece proci.
Iron Storm
04-03-2008, 00:40
o onome sta je 7days_nesto_ pricao valjda. inace, sta ce ti to? u vecini slucajeva se vise od 2 stack itema ne isplate (ponekad se ni 2 ne isplate)
za ench. ja idem na hex i bot pa dalje nis jer nikad nisam posteno odigro s njom
Zašto mi treba ta formula? Primjeri:
AS kod Night Stalkera
Lifesteal kod Lifestealera i Skeleton Kinga
Evasion kod... pa... evasion :D
itd.
NoNCoNFoRMiST
04-03-2008, 15:52
ja sam za lifesteal mislio da se recimo vladimir i satanic zbrajaju..
al vjerojatno grijesim.....mozda se racuna prema nekoj formuli..ali tih formula onda ima vise
NoNCoNFoRMiST
08-03-2008, 01:54
ovako..za lajfsteal ne znam..moj frend kaze da se normalno zbrajaju.. -.-
a formula za racunanje stackanja BASHA, EVASIONA, i CRITICALA je ova
(100%-(100%-X%)*(100%-Y%))
X i Y su faktori=>recimo imash 2 bashera i X=15% i Y=15% ..(njihove sanse za bash) [moze se nadodati josh 'faktora', a ne samo 2, npr kad imas 3 bashera onda u jednadbu uvrstis i "*(1-C)"..ali nemaš 3 bešera pa se o tom ni ne priča jel
recimo na facelessu cu objasnit=>čoban ima 25% sanse za krit(70dmg) od svog bash spella+15% od prvog i 15% od drugog bashera a svaki od bashera dila 25dmg kad basha..
dakle formula ide ovak onda:
(100%-(100%-25%)*(100%-15%)*(100%-15%))= 45.8125%Sda ce bashati ili za 25 ili za 25 ili za 70dmg. bar sam tako ja shvatio!
dakle 45.8125% za bash odS25dmg(50%) ili od 75dmg(50%)
evasion se kolko znam staka samo sa spektrom i darkterorom. nigdje drugdje se evasion ne stacka.. a ni itemi sa evasionom se ne stakaju=>radiance, butterfly..tako da se ne isplati imati 2 butterflyja
a i kad se staka recimo kod darkterora nece s butterfllyem imat 55% evasiona vec racunate po formuli dakle 40 i nesto posto
što je najbolje uzeti kod strenght heroja..ja sam malo zelen pa pitam..jer nikako nemogu pravu kombinaciju skužit..zaostajem za drugima kad dobil njih na -arem.
Lord Ragnarok
08-03-2008, 16:06
ovisno o herojima, vecini nemos ici na iste iteme
reci koji te zanima pa ti smislimo nesto
Systematic Reverse
08-03-2008, 17:36
što je najbolje uzeti kod strenght heroja..ja sam malo zelen pa pitam..jer nikako nemogu pravu kombinaciju skužit..zaostajem za drugima kad dobil njih na -arem.
Zahsto uopche igrash -em :rotfl:
I da ovo shto Ragnarok kaze, nemozesh svima isto radit -_-
ja igram -em tek tolko da brze zavrsim
a kada mi se bas igra onda item -ar
RAZOR,PUGNA I DARK TERROR
ja igram -em tek tolko da brze zavrsim
a kada mi se bas igra onda item -ar
NEMOJ IGRAT
edited by bull:koristi edit ubuduće...
Lord Ragnarok
08-03-2008, 21:33
a sto se tice onih heroja brood>>sve troje (sve potrebno je pt agi)
evo nakon cjele noci sto sam veceras igro napokon odigro jednu dobru, malo sam se poboljso, jos sam prijepodne sa miranom imo 6/0/2, al su 2 degena livali... a sad igrao sa teonom i ekipom, 3v3, dobijo omnija, i na kraju moja dva livaju, ja od jednog uzmem bot, ostalo prodam i nisu me mogli ubit(imo dvaput aegis :D )ubijo ih nekoliko puta al drvo su jebiga spalili :( super partija meni najbolja dosad...
Lord Ragnarok
09-03-2008, 00:09
znas da se itemi nesmiju uzimati? postoji opcija teamsell s kojim svaki igrac u timu dobije jednaku kolicinu zlata
a dam 3v1 :cry:
svejedno BoT :( nije nist strasno, cak nisam puno portao, a zaboravih da mi ne stacka speed sa tredsima xD
P.S. pazi sta mec poslje kaze
Chicken Chaser: a lagano sa omnijem
s kim god da igras 3v1 nije lako :( al casno sam spusio :D
RAZOR,PUGNA I DARK TERROR
Razor:
pt ili BoT ovisi o teamu!
M'joling ili s/y ovisi kaj ti treba! ja vise preferiram M'joling
Butterfly! to uvijek!
mkb
buriza
divine, lothars, shiva's, bkb, bilo šta kaj ti se sviđa a da ima logike
Pugna:
BoT
angham jer onda ima 205 hp/s
dagon lvl 5! izcrpis mu hp i onda last hit
onaj novi item orchid malavolense! tako nešt kaj se sastoji od 3 oblivion staffa!
onda dmg/att speed/ za zabavu/ da ima logike
recimo assoult i mkb ili buriza
Void:
pt!
onda ja obicno idem na 4 wrath bandova i MoM!
pa butter
mkb
buriza
custom item - nestignem dalje
umijesto wrath bandova stavljaš ove druge iteme
svejedno BoT :( nije nist strasno, cak nisam puno portao, a zaboravih da mi ne stacka speed sa tredsima xD
Ma odlicno si igrao, vjerojatno bi dobio da ja nisam imao Lancera pa te sa njim zafrkavao :wink:
Ma odlicno si igrao, vjerojatno bi dobio da ja nisam imao Lancera pa te sa njim zafrkavao :wink:
ma trebo sam ja ft rush i amen :) cak sam i pokuso al onda si mi ti dole doso, probo port, auto atk i ode sve u pm....
He he, nisam probao port, nego sam ga izveo ...
Naime moguce je wind walkat i jos neke spellove koristit dok se portas, a kako Lancer ima onaj Wind Walk sto stvori ilzuiju tebi je izgledalo kao da se ja pokusavam teleportat pa prestanem, no ubiti ja sam bio nevidljiv a iluzija je bila na mom mjestu :rotfl:
Tak sam ti svaki put pobjego, tj. mijenjao lane
He he, nisam probao port, nego sam ga izveo ...
Naime moguce je wind walkat i jos neke spellove koristit dok se portas, a kako Lancer ima onaj Wind Walk sto stvori ilzuiju tebi je izgledalo kao da se ja pokusavam teleportat pa prestanem, no ubiti ja sam bio nevidljiv a iluzija je bila na mom mjestu :rotfl:
Tak sam ti svaki put pobjego, tj. mijenjao lane
a damit :( al w/E najgore mi je bilo to sto mi osto fakin auto-atk dok sam se portao nazad u bazu, al dobro nis bar sam lunu ubio :)
NoNCoNFoRMiST
10-03-2008, 22:31
nakon autoataka i porta nece atakat osim ako nije autoatak poslje porta
sad ste vec presli na filozofiju.
NoNCoNFoRMiST
16-03-2008, 08:29
bloodseeker itemi?
RIPtheREAPER
16-03-2008, 11:59
otkrio sam b u g, ako bi se to moglo nazvat bugom:
igram sa leshračom i baci one bombice sta pucaju oko mene, zaletim se na nekog tipa, ostane mi malo helta, void baci onu kupolu, ja umrem na neku foru ( ovo je nebitno) a one bombice i dalje pucaju dok god je trajala ta kupola od voida.
pa to nije b u g, na taj princip mu radi i ulta. Također, ista fora je sa ultom od sand kinga, i valjda jos kojeg heroja, samo se ne mogu sjetit niti jednog xD
Systematic Reverse
16-03-2008, 13:43
otkrio sam b u g, ako bi se to moglo nazvat bugom:
igram sa leshračom i baci one bombice sta pucaju oko mene, zaletim se na nekog tipa, ostane mi malo helta, void baci onu kupolu, ja umrem na neku foru ( ovo je nebitno) a one bombice i dalje pucaju dok god je trajala ta kupola od voida.
Nije to b u g -_-
RIPtheREAPER
16-03-2008, 14:14
Gle, ja sam UMRO nakon cega je ovaj bacio tu kupolu a spell je jos bio aktivan.
jer to nije channel nego damage over time
Systematic Reverse
16-03-2008, 23:20
Nemorash nishta objashnjavat, NIJE B U G aaaaa
Lord Ragnarok
17-03-2008, 20:36
bloodseeker itemi?
ja idem: sny rad butter dalje nemos stici jer je preskupo tj, premalo je vremena ili igras protiv prevelikih noobova da bi ista vise stigao jer zavrsis prerano
NoNCoNFoRMiST
18-03-2008, 00:09
nisam bas siguran za s&y..mislim..ja bih isao ovako..pt, s&y,radi ili butter, ili oboje, dalje ne stignes ugl..i nije vazno
dakle..ajde..tko je za s&y bloodseekeru? a tko nije..da usporedimo..i recite zasto..ja nisam..jer dovoljno je brz i bez tog...a sto se tice hpa, mozes kupit satanic ili nest kasnije..na pocetku ti ne treba nesh posebno hp-a.. sto se tice att.speeda, to je minor na s&y, tojest premalo za 5k golda.. a main mu je najcesce beskoristan s obzirom na njegovu brzinu kad ima onaj strygwyr's thirst(treci spel) aktiviran
(cak sam i cuo da kad se maim aktivira da se rupture prekida al mislim da je to sranje, ali uglavnom ako aktiviras rupture..ne bi ga bas ono htio slowat previse jer je bitan distance..a butterfly i radiance evasion se ne stakaju kolko ja znam. radje bih isao samo na jedno od toga.
ja kazem: =>pt,radiance ili butterfly, pa mozes hyperstone il neki lifesteal..stajaznam
bs-midas,radiance,bot,satanic....al siy ne osim ako nemozete ufarmat nista pa radite "malo po malo" item......
ne treba sny, dovoljno je brz i maim ti ne treba, cak smeta kad bacis ulti :yuck:
za njega pt/bot,braceri pa butter pa satanic i dalje kak ti dodje
moj build
1. : pt , s&y, butter, vladimirs, mkb, buriza
2. : pt, helm of dominator(kasnije satanic), butter, mkb, buriza, radiance
3. : BoT, radiance, satanic, butterfly, mkb, buriza
e sada slično ali različito...
Systematic Reverse
18-03-2008, 09:48
moj build
2. : pt, helm of dominator(kasnije satanic), butter, mkb, buriza, radiance
Radiance zadnji item? wtf?
Vi stvarno niste normalni :s
ma to ja nisam kako treba raditi!!!! nego samo kaj nakrau trebaš imati!
boots, helm, radiance pa dalje
Systematic Reverse
18-03-2008, 22:33
a shta che mu hod? i zashto hod prije radiancea?
aj nvm nechu vishe kritizirati...
(?) (?) (?)
RIPtheREAPER
19-03-2008, 00:53
trebali bi na pocetku teme stavit listu buildova :P
a shta che mu hod? i zashto hod prije radiancea?
aj nvm nechu vishe kritizirati...
(?) (?) (?)
ja bi tako išao ali ako tebi neodgovara idi prvi idem radiance pa skupljaj dalje kaj misliš da je njemu dobro...
Moze preporuka za nooba. Neki mage ili tako nesta. I koje iteme. Ty
Karlo_from_Bjelovar
22-03-2008, 09:15
haha... samo ću ti reć da ne igraš stalno "pićkaste" heroje tipa nerub anub, tinker, godar, jer tako ne bus skill povecao... ako već želiš magea koj nije tolko "pićkast", uzmi leshraca... kupis mu 2 bracera, boots of speed, perservance (prvo mu void stone kupis), Boots of Travel, zavrsis linken sphere i onda dalje mos na agnaim's scepter... mos tu negde izmedu eventualno daggera uzet, al on suxa u novoj verziji tak da ono...
leschrac nije "pićkast"? on je jedan od najboljih spam njukera koji uz magnataura a on ima angham i mana regen u 5 sec skine svima 2k hp... i to nije "pičkast" heroj?
rađe uzmi visagea! on je po meni jedan od boljih int heroja! odeš pu pt - HoD - mkb - buriza - EoS - HoD u Satanic - custom item...
Sgt. Bull
22-03-2008, 10:35
Dajte mi par heroja da valjaju hitno! Danas imam partiju oko 2 pa ajde :D
Marcellius09
22-03-2008, 11:47
leschrac nije "pićkast"? on je jedan od najboljih spam njukera koji uz magnataura a on ima angham i mana regen u 5 sec skine svima 2k hp... i to nije "pičkast" heroj?
rađe uzmi visagea! on je po meni jedan od boljih int heroja! odeš pu pt - HoD - mkb - buriza - EoS - HoD u Satanic - custom item...
ali za pocetnika leshrac nije bas jednostavan
Karlo_from_Bjelovar
22-03-2008, 16:26
ali za pocetnika leshrac nije bas jednostavan
marc ti je sve rekao... :wink:
Systematic Reverse
22-03-2008, 17:13
rofl, pochetniku je bash lagano igrat Visagea, razmisli malo kakav bi mogao biti njegov micro???
Bude ispalo da napadam samo tebe ono, ali daj malo razmishljalj...
Ja sam napochetku volio igrat Linu, Maidenicu i Rhastu xD
istina visage je ono moraš imati "žicu" za dotu da igraš onako kao šta njub može igrati sa linom....
callista
23-03-2008, 18:28
e koje iteme preporučujete za zeusa? mislim, ja se snalazim sa aghanim scepterom (pojačava ulti), bloodstoneom, i sl. ali mi nekako nije to to.
PS. i ako znate što bi dobro ležalo venomanceru, jer je on iznimno jak heroj, a treba ga onda upotpunit itemima.
NoNCoNFoRMiST
23-03-2008, 21:54
ja ne igram dotu wec jedno 5 dana i osjecam se preporodjeno... XD
hvala bogu da mi ne valja GARENA GLUPA (=
Karlo_from_Bjelovar
23-03-2008, 22:46
zbrisi cijeli gg-c, odi na offical site, skini najnoviju verziju gg-ca (garene), instalaj, i onda probaj...
Systematic Reverse
24-03-2008, 00:14
e koje iteme preporučujete za zeusa? mislim, ja se snalazim sa aghanim scepterom (pojačava ulti), bloodstoneom, i sl. ali mi nekako nije to to.
PS. i ako znate što bi dobro ležalo venomanceru, jer je on iznimno jak heroj, a treba ga onda upotpunit itemima.
Zeus- Arcane Ring, Dagger, BoT, Aghanims i mozesh refresher ili meku
Veno-Dagger, pt, Butterfly, mkb
nije ti redom pisano
zbrisi cijeli gg-c, odi na offical site, skini najnoviju verziju gg-ca (garene), instalaj, i onda probaj...
Shadow nemoj biti evil, vidish da je covjek na odvikavanju ko ja ^^
evo otkad je nova verzija izasla, tj. otkad je traxi promjenjen ulty nekak osjecam da sny vise nije potreban i da troši previse(5k gp)...
jel moze neko preporucit nes dobro ne preskupo da dize malo hp, jer me inace ubiju bez jbg, a volim rushat s traxom :D
RIPtheREAPER
24-03-2008, 00:54
vangard?
evo otkad je nova verzija izasla, tj. otkad je traxi promjenjen ulty nekak osjecam da sny vise nije potreban i da troši previse(5k gp)...
jel moze neko preporucit nes dobro ne preskupo da dize malo hp, jer me inace ubiju bez jbg, a volim rushat s traxom :D
lothars bi rijesio stvar. Ne dize hp al daje jos dosta agi,dmg i windwalk za bjezanje
Zeus- Arcane Ring, Dagger, BoT, Aghanims i mozesh refresher ili meku
Takav build i ja koristim (a Zeus mi je fav. heroj uz Pugnu), no stvar je sto sa zadnje dvije verzije Dagger vise nije Dagger of Escape (cak su mu ime skratili u Kelen's Dagger), naime tek nakon 3s sto si primio dmg mozes ga koristit pa to vise ne valja na Zeusa (koji je uzasno spor), ali pojacali su Eul's.
Naime Eul's vise nema chargove nego neograniceno mozes bacat Cyclone te cak dodaje +20 move speeda (ne 20% nego +20) tako da mu je to bolji escape mehanizam.
P.S. Come back to the Dark Side Sys! Play DotA again :D
ja joj idem : boots , 2 wrath, Helm of dominator , boots=pt , lothars , butter,
buriza, mkb =) umijesto 2 wratha
hvala budem probo nes od navedenog... prije sam cak radio experimente sa hands of midas i BoT, namjeravam sad to opet probat uz novi ulty pa mi pt nebi bio potreban, i onda odma krenut na butter i burizu...
nego imam nekoliko pitanja, jel mi se maim stacka sa frost arrowsima i stacka li se crit dmg sa frost arrowsima, jer sam vidio sad na clinkzu da nemre imat crit uz fire, a na traxi to nisam ni primjetio...
revenion
24-03-2008, 15:57
ja danas napravio build za Geomancera...jer mi bilo cudno kak tolko ljudi govori da je heroj shit,a jucer me na euro-battle pwnao nekilik skoro cijelu igru...i to sa geomancerom...heroj je nakon 16. lvl-a pravo cudo...sve sto heroj radi se pomnzoi sa x4,znaci earthbind koji traje samo 2 sekunde(zaustavlja protivnika na mjestu),je zapravo na x4,jer cim te dvije sekunde produ izaberete drugog geomancera te opet earthbind itd do cetvrtog...posto je cooldown samo 8 sekundi na lvl 4 earthbind,tako se moze koristiti dok ne ostanete bez mana...tj insta kill ako ste u redu sa jos jednim herojem...2. skill teleportira geomancera do neke druge kopije ali pri odlasku sa mjesta deala 160dmg(na 4. lvl) i na dolasku 160dmg enemy unitsima...3. skill usporava za 20% te deala 15 dammage svake dvije sekunde x4 60 dmg svake dvije sekunde(4. lvl)te ulti,svaki ulti daje kopiju geomancera koja nemoze nositi iteme,osim bootsa ako ih ima glavni geomancer,po svemu ostalom su identicni originalnom,samo sto je jedini bed ako bilo koji geomancer umire umiru svi...ja koristim ovaj build
Mekansm
Treads/BoT
Diffusal->Manta
Vladimir
te 2 od ovih itema:
HoT,Necro,Deso,Guinsoo ili 2 Cranium Bashera...heroj je u pocetku malo slab dok neznate igrat sa njime,kad naucite igrat sa njime postane pravo cudo...
evo i skill build:
Earthbind/Stats do 9.lvl
Geostrike/Stats do 16.lvl
Divided We stand 15-17
ostatak po zelji...No prvi lvl poof-a se moze zamjeniti sa jednim lvl-om statsa medu prvih 8 lvl-a ako ste ga savladali,ali samo jedan,jer to vise sluzi kao skill za bjezanje nego skill za dammage dealing...evo to je to...
Marcellius09
24-03-2008, 16:55
ja mu radim meku,pt,vladimirs i cuirras na kraju i ako ostane vremena hot
Wasteful
24-03-2008, 19:21
e ljudi. igro sam s minerom 2v2 u lanu. frend mi bio lion. oni su bili zeus i puck... leekovi nisu mogli prdnut. prvi item koji sam kupio je bil dagger :D .samo sam suicide radio i double kill 80% killova lion je bio 16 lvl dok su oni bili 9 a ja sam bil 8lvl. joooj ownage. (nisu bili noobovi).
a orchid malovalence je najbolji item u doti :)
NoNCoNFoRMiST
25-03-2008, 00:11
ja danas napravio build za Geomancera...jer mi bilo cudno kak tolko ljudi govori da je heroj sladoled,a jucer me na euro-battle pwnao nekilik skoro cijelu igru...i to sa geomancerom...heroj je nakon 16. lvl-a pravo cudo...sve sto heroj radi se pomnzoi sa x4,znaci earthbind koji traje samo 2 sekunde(zaustavlja protivnika na mjestu),je zapravo na x4,jer cim te dvije sekunde produ izaberete drugog geomancera te opet earthbind itd do cetvrtog...posto je cooldown samo 8 sekundi na lvl 4 earthbind,tako se moze koristiti dok ne ostanete bez mana...tj insta kill ako ste u redu sa jos jednim herojem...2. skill teleportira geomancera do neke druge kopije ali pri odlasku sa mjesta deala 160dmg(na 4. lvl) i na dolasku 160dmg enemy unitsima...3. skill usporava za 20% te deala 15 dammage svake dvije sekunde x4 60 dmg svake dvije sekunde(4. lvl)te ulti,svaki ulti daje kopiju geomancera koja nemoze nositi iteme,osim bootsa ako ih ima glavni geomancer,po svemu ostalom su identicni originalnom,samo sto je jedini bed ako bilo koji geomancer umire umiru svi...ja koristim ovaj build
Mekansm
Treads/BoT
Diffusal->Manta
Vladimir
te 2 od ovih itema:
HoT,Necro,Deso,Guinsoo ili 2 Cranium Bashera...heroj je u pocetku malo slab dok neznate igrat sa njime,kad naucite igrat sa njime postane pravo cudo...
evo i skill build:
Earthbind/Stats do 9.lvl
Geostrike/Stats do 16.lvl
Divided We stand 15-17
ostatak po zelji...No prvi lvl poof-a se moze zamjeniti sa jednim lvl-om statsa medu prvih 8 lvl-a ako ste ga savladali,ali samo jedan,jer to vise sluzi kao skill za bjezanje nego skill za dammage dealing...evo to je to...
kupit bashere geomanceru je kao kupit hyperstone zeusu (cak je i to boljE =D)
ugl geo=pt,meka,vlads,ass,aegis (ja jos kupim lotar)
Lord Ragnarok
25-03-2008, 01:13
jel kad iskoristim lotar jel svi postanu invis ili samo glavni?
imam osjecaj da samo glavi ali ajde, bolje da pitam
da samo glavni ali ima finta koju sam gledo
geogang ^^ (9Yiq-e1SFSM)
Jel to ona finta, kad dodjes sa glavnim do nekog heroja (naravno ti si pod Lothar effectom tj. invisible) i onda poffas sve ostale na sebe? (ne da mi se loadad jubito)
da ^^ ja to sam izvjezbo ^^ znam vec to raditi ali bas mi nije dobra fora
Karlo_from_Bjelovar
25-03-2008, 21:53
ali na koju foru lik poofa tak od jednom? objasnite mi i idem vjezbat geomansera... >.>
RIPtheREAPER
25-03-2008, 23:33
Jel tko za dotu na GGC-u?
Nick mi je banan.K.O. pa me dodajte ako hocete :P
ali na koju foru lik poofa tak od jednom? objasnite mi i idem vjezbat geomansera... >.>
tab i shortcut od poofa...
Wasteful
27-03-2008, 00:22
da samo glavni ali ima finta koju sam gledo
geogang ^^ (9Yiq-e1SFSM)mepoo najbolji heroj u doti :evil:
Lord Ragnarok
27-03-2008, 02:57
nije najbolji..... u doti nema heroja koji su bolji od nekog drugog, svi su jaci u necemu
uf... nema heroja koji je najbolji ali puno ih večinu owna ^^
po meni mortredica owna skoro sve bashere i skoro sve ne bashere i stunere ^^ prije sam ja sa njom sve znao ownat ali sada su je oslabili :cry: (platit če mi za to)
inače malo sam igro sa Invokerom
najbolji mi je ghostwalk i onaj cyclone za kripanje i ono da napada najbrže kaj može...
ja sam mu išao
pt
onaj novi item ja mislim Staff of malvalolence tako neš...
HoD
mkb
i dalje nisam stigo inače cijelo vrijeme sam u tom ghost walku i ako onu kupe wardowe ja lepo gem ^^ a kada oni čem ako team nije složan da ubimo tog sa gemom znam livati... ali rijetko
Marcellius09
27-03-2008, 09:01
uf... nema heroja koji je najbolji ali puno ih večinu owna ^^
po meni mortredica owna skoro sve bashere i skoro sve ne bashere i stunere ^^ prije sam ja sa njom sve znao ownat ali sada su je oslabili :cry: (platit če mi za to)
inače malo sam igro sa Invokerom
najbolji mi je ghostwalk i onaj cyclone za kripanje i ono da napada najbrže kaj može...
ja sam mu išao
pt
onaj novi item ja mislim Staff of malvalolence tako neš...
HoD
mkb
i dalje nisam stigo inače cijelo vrijeme sam u tom ghost walku i ako onu kupe wardowe ja lepo gem ^^ a kada oni čem ako team nije složan da ubimo tog sa gemom znam livati... ali rijetko
:rotfl:
Systematic Reverse
27-03-2008, 10:34
:rotfl: :rotfl:
:rotfl:
Nego, meni je Meepo supr heroj u Doti (a i najbolji) zato jer je zanimljiv, mozda sa Mortredicom ownam sve po redu (za koju sam cuo od frenda koj je sa njom igrao jos iz davnina Dote, kad je bila jos jaca xD) no fora mi je kod Meepiana sto nije dosadan za igrati.
Npr. sa Mortredicom imam kaj, 2 skilla za koristenje onako banalna, vise right clickam.
Dok kod Meepiana imam 4 heroja svaki sa 2 spella koje treba koordinirat pa jos ak 2 posaljem u lane a 2 u neutral campove ... da vidis zabave moras na sve strane bit.
Heh, prije nisam mislio ovako, bit ce da mi DotA "dosadila", pa trazim neke zahtjevne heroje sa kojima nest treba radit
sa invokerom sada igram i ownam!!!
najbolje magije su mi ghost walk za bježanje i pomaganje ekipi sa slowom i alactriciti tak neš s čim napadam maksimum^^on je jedan od težih heroja i ako se naučiš možeš cijelo vrijeme magije bacati jednom sam dva put bacio tornado zaredom ^^
i nisam livao od jučer ...
najbolje magije su mi ghost walk za bježanje i pomaganje ekipi sa slowom i alactriciti tak neš s čim napadam maksimum^^on je jedan od težih heroja i ako se naučiš možeš cijelo vrijeme magije bacati jednom sam dva put bacio tornado zaredom ^^
i nisam livao od jučerS...
ma bravo ti si mi uzor morat cemo ti neku nagradu urucit :pray: :rotfl:
Systematic Reverse
27-03-2008, 13:09
Npr. sa Mortredicom imam kaj, 2 skilla za koristenje onako banalna, vise right clickam.
Sa svim herojima vishe right clickash i altash :)
Kiki leaver, sad si mi na ban listi xDD
meni su najdrazi heroji naix i ursa.... mada neznam bas sta da im kupujem...
inace obojici uzmem basher i sny a ursi jos i satanic... ako mi neko moze reci neke tipove vezane za ove heroje bio bi zahvalan... ty
meni su najdrazi heroji naix i ursa.... mada neznam bas sta da im kupujem...
inace obojici uzmem basher i sny a ursi jos i satanic... ako mi neko moze reci neke tipove vezane za ove heroje bio bi zahvalan... ty
naixu kupi armlet of mordiggian, prelud item za njega :pray:
ok sys
ursi satanic lolz...
nikada nisam probo armlet of mordiggian naixu... bum probo
šta ide na miranu i gondara?
ja sam ti reko kak idem na miru prek xfirea :D
al evo opet, dakle: null talisman
power treads(agility po defaultu)
linkens sphere/lothars edge
onda kupim ono sta gore od navedenog nisam
i zadnje eye of skadi
ak se igra nastavi kupis nesto sto ti treba u toj situaciji...
Systematic Reverse
27-03-2008, 16:14
i zadnje eye of skadi
WTF LOTHARS EDGE?????????????????????????? :o
[quote=Stryder]šta ide na miranu i gondara?
i zadnje eye of skadi
WTF LOTHARS EDGE?????????????????????????? :o[/quote:11dmypjv]
y
tak sam naviko... vidio od nekog lika i naviko sam to uzimat...
Wasteful
27-03-2008, 17:08
lolypopichitis ! lothar na gondara?
Systematic Reverse
27-03-2008, 17:21
Buhahahah ovo bi stavio u sig al neda mi se :rotfl:
gondar i miranan netrebaju lothar... fakat ono... ovaj ima ww a ona doleti iz šume...
:rotfl: na build za Miranu
Lol da istina, a najbolje je kad drzis alt pa igras sa Invokerom koj ima onaj Quas ili Ques kak se vec zove prvi spell/orb kojem je hotkey Q, pa stisnes Alt + q + q + q :rotfl:
Systematic Reverse
27-03-2008, 22:42
:rotfl: na build za Miranu
Lol da istina, a najbolje je kad drzis alt pa igras sa Invokerom koj ima onaj Quas ili Ques kak se vec zove prvi spell/orb kojem je hotkey Q, pa stisnes Alt + q + q + q :rotfl:
A pazi sad sluchajnost D:
haha invoker pro leaver hero xD
RIPtheREAPER
27-03-2008, 23:46
Tko je UrQuan sa ovog foruma? :D
edit: nesto mi se pojavilo na xfireu, croatian dota community
to je kao nekakav klan?
Lord Ragnarok
28-03-2008, 01:22
nekakva udruga dota playera ima ekipe koja nije s foruma,, samo da znas (barem kolko sam skuzio-*NOB*Voshy, seebz etc)
lol @ alt-q-q-q niisam bas igro s tim herojem ali heh
i jos jedan lol @build za miranu/gondara wtf sto ce im lothars/linken xD
/cut
e ja stišcem ALT + w + w + w ^^ quas mi ni netreba! to nikada ne šaltam u borbi! imam MS sa njim kasnije 450 tako neš... a početni mu je 280... a sa BoT je 365 i ja alt nekoristim... jedino kada igram za pravo... a kada se zezam stealam killove i mučim heroje sa mojim Ghostwalkom
Armachus
28-03-2008, 10:46
Uglavnom igram sa Kardelom, u zadnje vreme i sa Traxex.
Kupujem redom:
1. Power Treads
2. Hand of Midas
3. Sange & Yasha
4. The Butterfly
5. Buriza-do Kyanon
6. Bloodstone
ali najčešće dovoljno bude do 4.
igram bit će ne punih mesec dana... uglavnom imam pitanje.
Nekad kad igram AR mod, dadu mi neke intelligence s kojima baš ne umijem... pa ako mi možete reći koje iteme da uzimam za intelligence heroje, onako u glabalu, što svakome može.
I usput što je od onoga za Snipera dobro, a što ne... možete mi malo preuredit listu.
nekakva udruga dota playera ima ekipe koja nije s foruma,, samo da znas (barem kolko sam skuzio-*NOB*Voshy, seebz etc)
lol @ alt-q-q-q niisam bas igro s tim herojem ali heh
i jos jedan lol @build za miranu/gondara wtf sto ce im lothars/linken xD
Lol, tek sam sad skuzio da je i Voshy tamo
A sve ove koje si nabrojao u DotA com. su sa foruma ovog, nego, i ja sam tamo ...
Sto se tice intel heroja, pa nekima je dobar Arcane ring na pocetku, od ovih glavnih itema, novi Eul's je super, Guinsoo im mozes kupit (al je meni sad nekako Eul's drazi jer dodaje MS a intel heroji su obicno spori), zatim nekima je dobar Aghanim's Scepter jer im boosta ulti, itd.
Lord Ragnarok
28-03-2008, 14:08
za int heroje, BoT za vecinu ja skupljam,
prvo BoS
zatim za vecinu skupljam arcane ring
zatim anghanim/refresher ovisno o heroju
zatim shivas/orchid of maolvence (kako vec)/EoS
RIPtheREAPER
28-03-2008, 14:37
jebeno, koju god da igram sa earthsakerom nikad ne izgubim :D
prejak support hero
njemu idem na arcane ring, onda pt, nakon toga ili dagger ili bf, a nakon toga refresher
gg
edit: evo opet pobjedio sa earthsakerom :D
ja i dalje idem na lothars sa miranom i sve super...
onaj ulty mi je zajeban i trosi previse mane, pogotovo kad ispucam pun qrc spellova ili kad sletim u sumu sa leapom xD
Systematic Reverse
28-03-2008, 18:53
ja i dalje idem na lothars sa miranom i sve super...
onaj ulty mi je zajeban i trosi previse mane, pogotovo kad ispucam pun qrc spellova ili kad sletim u sumu sa leapom xD
Jbt imash ulti, imash leap.
Koji che ti kurac lothars??
A pusti ga, nema tako davno da je poceo igrat, a i imao je duzu pauzu :wink:
(Istina to ne mijenja cinjenicu da mu Lothar's potpuno beskoristan, tj. mozes druge iteme za tu lovu kupit)
Armachus
28-03-2008, 19:11
Pitanje. Ima li jošđ neki fun mode za Dotu, kao npr. -wtf?
Lord Ragnarok
28-03-2008, 19:24
-ts xD terrain snow
j/k mislim da nema nicega
sta slazete templar assasian? ja nemam bas neke tocne predođbe o tome pa idem pt,vanguard,desolator,dalje ako se stigne buriza ili eos
njoj sam išo ovako
Build Lanaya:
1. BoT
2. EoS
3. Satanic
4. Butterfly
5. MkB
6. Buriza i own na veliko
RIPtheREAPER
28-03-2008, 23:46
ona mi ide na racku sa onim nestajanjem...ali zato gondaru moze pofafati
Lord Ragnarok
29-03-2008, 01:04
je, ali gondar moze i njoj. radi ona extra 200 dmga i jos spusti armor pa se ti priblizi s meele herojem. jos k tome ima onu neranjivost koja pwna sve druge spellove
Karlo_from_Bjelovar
29-03-2008, 09:27
njoj sam išo ovako
Build Lanaya:
1. BoT
2. EoS
3. Satanic
4. Butterfly
5. MkB
6. Buriza i own na veliko
mdaj... taj build ide svakom heroju... sada se spusti na zemlju i zamisli koliko ces od toga sakupit u nekom jačem gameu...
jeste loleki...
BoT i Butter bum skupio sigurno onda HoD pa na EoS i to sve mogu skupiti u -ap pros...
Pitanje. Ima li jošđ neki fun mode za Dotu, kao npr. -wtf?
im sh, same hero al neznam jel je to bas fun mode, ugl. volim katkad s frendom odigrat shwtf xD uzmes lunu i deres uly ko dode mrtav isti tren :)
Moji fun modovi.
wtf, sh, om sa 5v5, id i rv (reverse mode, obrnuto se biraju :pray: )
sta je id?
i mogli bi rv jednom probat :)
ma najjaci mod je -wtf -ardmom -nd hehe
Lord Ragnarok
29-03-2008, 15:23
-wtf
-aromemidshsp
e ovo roxa 5v5, pogotovo kad svi dobiju bristelbacka ili nekog drugog s AoE spellovima xD (znam da bristel ne radi puno dmga s spellom, ali kad vas se 5 okupi onda je to puno veca brojka)
same hero only middle 5vs5 je najbolje po meni (posebno ako je known igra i svi dobiju leroica, licha il nesto u tom stilu )
Lord Ragnarok
29-03-2008, 16:38
heh da rofl totalni kaos, mozda uz razora, bas me zanima kolko bi dugo creepovi durali uz njegov ulti na lvlu 3
Armachus
29-03-2008, 16:42
-id itep drop... često igram tako.
Nego jeli ima neki mod koji ćini iteme bezkorisnima, dakle no efect...?
pa id mi bas ne lici onda da fun mode, vise hardcore xD
a i bilo bi puno bolje tak igrat, ljudi se nebi zaljetali ko konjine i vjerojatno bi bilo vise gankanja... :/
a i bilo bi puno bolje tak igrat, ljudi se nebi zaljetali ko konjine i vjerojatno bi bilo vise gankanja... :/
ne baš, dobro je ako igraš u lanu, inače se kupi ironwood branch kao zadnji item i samo to dropa :P
ja s botovima igro malo prije - ar , dobio pucka,stvarno owna heroj,jos sam kupio neke iteme imo sam na lvl 7 dmg cca 200,i super spellove ima stvarno (nemojze zamjerat novi sam u doti:) )
Karlo_from_Bjelovar
30-03-2008, 13:20
samo vjezbaj jerry... igraj sad ovako 1-2 mjeseca po barem jednu paku dnevno, s botovima... dobit ces nekog skilla, a tada odi na pvpgn (javi se za par mjeseci, pomognem ti ja "namjestit"), tamo igraj 2 mjeseca, a onda dozivi preporod i dodi na gg-c, gdje pocinju prave igre...
Armachus
30-03-2008, 13:55
ne baš, dobro je ako igraš u lanu, inače se kupi ironwood branch kao zadnji item i samo to dropa :P
Wtf? Što se ne dropa neki item u random slot?
samo vjezbaj jerry... igraj sad ovako 1-2 mjeseca po barem jednu paku dnevno, s botovima... dobit ces nekog skilla, a tada odi na pvpgn (javi se za par mjeseci, pomognem ti ja "namjestit"), tamo igraj 2 mjeseca, a onda dozivi preporod i dodi na gg-c, gdje pocinju prave igre...igram ti ja na ggc,jucer sam igro s crystal maiden partiju s striderom i ekipom :D
inače pvpgn znam si namjestiti ;)
igram partiju - dvije s botovima,i onda odigram nešt na ggcu s ekipom,i to je to :D
Wtf? Što se ne dropa neki item u random slot?
i ja mislim da je tak, osim ak nisu promijenili =O
Neznam, prije nije bilo(igro sam to sa frendovima prije par verzija, mozda je ispravljeno).
samo vjezbaj jerry... igraj sad ovako 1-2 mjeseca po barem jednu paku dnevno, s botovima... dobit ces nekog skilla, a tada odi na pvpgn (javi se za par mjeseci, pomognem ti ja "namjestit"), tamo igraj 2 mjeseca, a onda dozivi preporod i dodi na gg-c, gdje pocinju prave igre...igram ti ja na ggc,jucer sam igro s crystal maiden partiju s striderom i ekipom :D
igram partiju - dvije s botovima,i onda odigram nešt na ggcu s ekipom,i to je to :D
a lol sta ce igrat pol godine da dode na ggc, svejedno je ggc pun njubova sam dodes u cro dota room i ak nades jednog dobrog znas da ti tata isus
Armachus
30-03-2008, 20:45
Neznam, prije nije bilo(igro sam to sa frendovima prije par verzija, mozda je ispravljeno).
Da vjerojatno je onda ispravljeno, sada je iz nekog random slota, tako da imaš šanse da te zadesi prazni slot, pa da ništa ne dropaš.
Koje bi iteme preporucili za Tinya?, nov sam u doti...
Tiny...
obično mu ljudi idu na arcane ring... ali po mome to netreba nego lijepo battle fury(prvo preservence) pa onda vladimirs i to mu je preko 200% maga regena tako da ima uvijek mane... normalno uvijek power treads! e sada ova zadnja 3 itema... ako nečeš vladimirs kupiš mu satanic... možeš i oba dvoje imati. onda mu treba armor + attack speed a za to su ili assoult currias ili ako imati stunera tipa void, sladar ili troll onda bi mogao butterfly jer daje 60% attack speed(30% piše ali kada dodaš 30 agitilitya onda ti to daje još plus 30% tako da je sveukupno kaj ti item daje 60%)kaj ti treba onda 5 armora 30 damage i 30% evasion kaj je protiv perma stunera savršeno! i onda buriza jer imaš veliki damage + crit = heal + brzi kill... znači build mu je po mome ovako
1. power treads
2. battle fury
3. ili vladimirs ili satanic
4. assoult currias ili butterfly(ovisi o protivnicima)
5. S/Y(ako si pod 3 uzeo vladimirs) ili satanic(ako si pod 3 uzeo vladimirs) ili custom item
6. buriza
Tiny...
obično mu ljudi idu na arcane ring... ali po mome to netreba nego lijepo battle fury(prvo preservence) pa onda vladimirs i to mu je preko 200% maga regena tako da ima uvijek mane... normalno uvijek power treads! e sada ova zadnja 3 itema... ako nečeš vladimirs kupiš mu satanic... možeš i oba dvoje imati. onda mu treba armor + attack speed a za to su ili assoult currias ili ako imati stunera tipa void, sladar ili troll onda bi mogao butterfly jer daje 60% attack speed(30% piše ali kada dodaš 30 agitilitya onda ti to daje još plus 30% tako da je sveukupno kaj ti item daje 60%)kaj ti treba onda 5 armora 30 damage i 30% evasion kaj je protiv perma stunera savršeno! i onda buriza jer imaš veliki damage + crit = heal + brzi kill... znači build mu je po mome ovako
1. power treads
2. battle fury
5. S/Y(ako si pod 3 uzeo vladimirs) ili satanic(ako si pod 3 uzeo vladimirs) ili custom item
6. buriza
tnx... ode sad ja to iskemijat
Tiny...
1. power treads
2. battle fury
6. buriza
ja bi mu mozda i napravio bf ali bi onda nakon toga isao na ass cuirass, mislim da je to puno bolje neg vladimirs ili satanic
/cut
ja bi mu mozda i napravio bf ali bi onda nakon toga isao na ass cuirass, mislim da je to puno bolje neg vladimirs ili satanic
a ovisi... inače ja Satanic spojim na kraju jer mi je HoD dovoljan! jedino ako mi baš treba satanic onda da ali ...
Systematic Reverse
05-04-2008, 14:28
Kako Dagger sada funkcionira?
Ja nemogu zamisliti tinya bez daggera i arcane ringa >_<
Glup ti je build jako kiki :S
1.Midas
2.Arcane
3.Dagger
4.Bot
5.Assault
6.HoT recimo
...
5. S/Y(ako si pod 3 uzeo vladimirs)Sili satanic(ako si pod 3 uzeo vladimirs)Sili custom item
...
:s
[quote="Karlo_from_Bjelovar":2245wawk]samo vjezbaj jerry... igraj sad ovako 1-2 mjeseca po barem jednu paku dnevno, s botovima... dobit ces nekog skilla, a tada odi na pvpgn (javi se za par mjeseci, pomognem ti ja "namjestit"), tamo igraj 2 mjeseca, a onda dozivi preporod i dodi na gg-c, gdje pocinju prave igre...igram ti ja na ggc,jucer sam igro s crystal maiden partiju s striderom i ekipom :D
a lol sta ce igrat pol godine da dode na ggc, svejedno je ggc pun njubova sam dodes u cro dota room i ak nades jednog dobrog znas da ti tata isus[/quote:2245wawk]
zato ja vise neidem u cro room :D
Kako Dagger sada funkcionira?
Ja nemogu zamisliti tinya bez daggera i arcane ringa >_<
Glup ti je build jako kiki :S
/cut
isto samo kada te lupe onda 3 secunde nemožeš kastati dagger da pobjegneš...
ja mogu
i fala 8)
Systematic Reverse
05-04-2008, 19:20
Nekuzim kak nakon tolikog igranja nisi naucio vec osnovne stvari... xD
Wasteful
05-04-2008, 19:23
tiny
-power treads str
-mask of madness
-assault cuiras
-battle fury
-buriza
-monkey king bar
:D
RIPtheREAPER
05-04-2008, 20:57
Da ziher....dok slozis to....
Karlo_from_Bjelovar
05-04-2008, 21:08
midasi, arcane, BoT, asolt, satanic...
ne tim redosljedom, ali u svakom slucaju, midasi na pocetku, must have do 15. min, do 20. morate imat arcane+midas+bos... tada sve glatko ide...
Systematic Reverse
06-04-2008, 01:39
midasi, arcane, BoT, asolt, satanic...
ne tim redosljedom, ali u svakom slucaju, midasi na pocetku, must have do 15. min, do 20. morate imat arcane+midas+bos... tada sve glatko ide...
I da, konacno neka normalna rijec :S
tiny
-mask of madness
:D
Posebno njemu, sa 1 armoura
Wasteful
06-04-2008, 09:21
pa onda na kraju :D
Frost Commander
06-04-2008, 18:53
Imam jedno pitanje, ak skeleton kingu uzmem satanic vladimirs i njegov lifesteal jel se svi stackaju?
RIPtheREAPER
06-04-2008, 22:07
Jel netko moze napisat listu abilitija nekog itema koji se stackaju sa skillom nekog heroja.
to sam trazio an netu ali nema nigdje...
Systematic Reverse
06-04-2008, 23:47
Maim: "Sange", "Sange and Yasha"
Lifesteal: "Mask of Death", "Mask of Madness", "Helm of the Dominator", "Satanic"
Feedback: "Diffusal Blade", "Manta Style"
Chain Lightning: "Maelstrom", "Mjollnir"
Corruption: "Stygian Desolator"
Cold Attack: Melee: "Eye of Skadi melee"
Cold Attack: Ranged: "Eye of Skadi ranged"
To si tu Orb Effecti.
Prouci ovu tablu ako imas vremena.
http://dota.mikaelsunde.se/heroorbeffects.pngS<== To su orb effecti od heroja
moj stari post, neznam koliko toga se izmjenilo...
Karlo_from_Bjelovar
07-04-2008, 07:43
buduci da je ono gore sto sam napisao vec pomalo IHCS :D , sada cu malo jos nest objasnit...
pod pretpostavkom da ste do 20. min sakupili BoS (tenisice) arcane i midase, ako uspijete sakupit neku paru, do 25. bisate trebali imati BoT (skupe tenisice)...
u slucaju, da do 25., MAX 30. nemate gore navedeno, idete BoS arcane midas (ne tim redosljedom ofc, sve ovisi kako s partija razvija, vazno je da sto prije sakupite midas arcane), onda idete na hyperstone i radite asolt... ako u medu vremenu uvidite potrebu za BoTom, kupite BoT...
ne da mi se detaljno pisat... >.>
Wasteful
07-04-2008, 16:18
Jel netko moze napisat listu abilitija nekog itema koji se stackaju sa skillom nekog heroja.
to sam trazio an netu ali nema nigdje...navedi primjer... recimo. buterflyev evasion se stacka sa voidom (backtrack) ali se ne stacka sa mortredom (dodge). to mi je prvo palo na pamet :)
jel moze neko objasnit sta je feedback, nije da ga koristim al valjd bi trebo znat xD
Systematic Reverse
07-04-2008, 22:16
jel moze neko objasnit sta je feedback, nije da ga koristim al valjd bi trebo znat xD
Feedback = Manaburn
RIPtheREAPER
09-04-2008, 16:40
e da to me zanima
kao sto je neko vec reko feedback je mana burn.to je ono sta magina(anti mage) ima ili sto se dobije kada se kupi difusal blade/manta style to je ujedno orb...
sad znam sta kupit protiv mageava, thx :)
kao sto je neko vec reko feedbackSje mana burn.to je ono sta magina(anti mage) ima ili sto se dobije kada se kupi difusal blade/manta style to je ujednoSorb...
Samo se pazi, feedback je orb effectS:P
Sys ovo je bio +1... Bad Mod... inaće Manta je dobra protiv magea na početku. nakraju oni imaju +2k mane a to ti je ako si solo ili sa iluzijicama 96mp po udarcu znaći kojih +20 udaraca a do tada oni sve šibnu na tebe 2 put... ali naga sa mantom je pre own! 192mp po udarcu ona ima! ipak je to 5 iluzija+ ona... znaći manta je dobra protib mageova napočetku a uvijek je dobra protiv strenght i agitility
Systematic Reverse
11-04-2008, 09:01
Evo izbrisao sam si post da ti nebi bio razocaran -_-
Al aj konacno neka mudra :D
Naga + Manta = GG
Manta ko da je radjena za nju.
Takodjer Lancer, Spectre i nemogu se sjetit jos par ownera sa Mantom :P
btw kiki nije "inaće, znaći, ...ć" nego inače, znači, etc etc
btw iluzije rade isti mana burn ko heroj? Od kad je to?
Evo izbrisao sam si post da ti nebi bio razocaran -_-
Al aj konacno neka mudra :D
Naga + Manta = GG
Manta ko da je radjena za nju.
Takodjer Lancer, Spectre i nemogu se sjetit jos par ownera sa Mantom :P
nessaj mb? znam da kad sam s wasteom igro to kupio i bilo je vrlo mnogo dobro :)
Wasteful
11-04-2008, 13:51
nessaj mb? znam da kad sam s wasteom igro to kupio i bilo je vrlo mnogo dobro :)da, bilo je... Ownage!! :D
RIPtheREAPER
13-04-2008, 22:59
Dazzle+Omniknight= brutalni imba
To se mora izbalansirat....
istina ali i dazzle je solo own... napocetku su mu magije premocne... lvl 5 sam mortredici skinuo 500 HP-a sa onim healom... ja sam gore bio i imo monster kill u mom lineu! aigro protiv mortredice i svena... premočan je napočetku... e da i na lvl 16 sam pobro triple sa ulti... ^^
istina ali i dazzle je solo own... napocetku su mu magije premocne... lvl 5 sam mortredici skinuo 500 HP-a sa onim healom... ja sam gore bio i imo monster kill u mom lineu! aigro protiv mortredice i svena... premočan je napočetku... e da i na lvl 16 sam pobro triple sa ulti... ^^
protiv kakvih si to ti noobova igrao :D .. salim se dazzel je jak samo treba znat igrat
nego evo novi sma na forumu i surfam i nadjem ovu temu i sad nisam igro dotu hmmm ima godina dana i sad me bas zanima cujem da je najnovija neka jaka al meni je najdrazi heroj lich pa ono kaj bi za njega bilo dobro slagat ja sam mu slago za udarce zato kaj magije ima prejebene i jos ak te sa eyeom uspori....brijem da je to jako ne?
vkgamer17
15-04-2008, 15:27
Drow Ranger,Viper(Netherdrake),Tiny
isse sad sam igro s dazzleom i sa harbringerom, ownaju u pojam :)
jel mi moze neko reci neke osnovne buildove za njih pa cu si ja izmixirat kak mi odgovara...
znam da bi za harbringera trebalo int. i manu, al neznam tocno odredene iteme, npr. mogo bi shivas, al sa RoB vec ima dobar armor...
a za dazzlea fakat neznam, sta bi, ja sam iso; null, pt, pa sam mislio dagon, jedan lik mi je reko da je skadi dobar za njeg takoder....
Wasteful
18-04-2008, 10:29
lich 1. Scepter 2. BoT 3. Shiva 4. Orchid 5. Guinso 6. Skadi
ooownage :D
eo jedna pjesma za mepooa. muzika Mala Cici :rotfl:
Mali Mepoo ljubljeni heroje moj mali mepoo zelim da budes moj mali mepoo ljubljeni heroje moj mali mepoo zelim da budes moj. nijedan heroj nezna da owna kao sto ownas ti od svih heroja najvise ownas ti, nijedan heroj nezna da owna kao sto ownas ti, od svih heroja najvise ownas ti. <-- LOL
:pray: (DU0Dr5PBPPU)
Systematic Reverse
18-04-2008, 12:51
Harbringeru samo pumpash int i mana pool, za dazzlea ti napishem kad dodjem sa posla
dazzletu napravi pt, mekansm, bracere, desolator i assault cuirass ili drugi kombo sa eos+ neki dmg npr mkb
thx, sto se tice harbringera, bi li npr. shivas guard mogao ici za njeg, njegov base armor i nije tak los, a uz RoB dobijem jos 3 armora i 50% mana regena a kosta 500gp...
takoder, bi li za dazzlea mogo lothars umjesto meke, jer lothars bi bio dobar za bjezanje a i za napastovanje farmera :)
RIPtheREAPER
18-04-2008, 18:59
Mislim da harbingeru nije potreban shivas, tj mozda i je zbog slowa tzako da ti nemoze utec.
Ali je bi mu prije slozio malevolance. Imas amplify na 400 dmga svakim udarcem...di ces bolje
edit: naravno, podrazumjevaju se tri sceptera :D
de mi recite neki kjulan build za spiritbreakera i vengeful spirita treba mi za turnir
sta se tice vengeful lothars i dezolator. Sta se tice spirita neznam sta ce ti on na clanwaru :P
Wasteful
20-04-2008, 12:05
meni 3 najdraza heroja su mortred, mepoo i techies. sa mortredom i mepoom ne sjecam se kad sam zadnji put izgubio... fakat si pwneri zesci
Systematic Reverse
20-04-2008, 14:39
de mi recite neki kjulan build za spiritbreakera i vengeful spirita treba mi za turnir
Nemoj ni pomishljat igrat brejkera na turniru :/
RIPtheREAPER
20-04-2008, 14:58
Sjecam se vremena kad je brejker bio najjaci heroj uz leorica :D
To su bili dani....
Systematic Reverse
20-04-2008, 20:50
To su bili dani....
Ma bio je quratz...
Marcellius09
20-04-2008, 21:37
To su bili dani....
lol
nisam nikad vidia da se brejker koristi na touru
ajd nek neko dovoljno pametan, objasni zast se neki određeni heroj nebi trebo koristit na turniru i zas se brejker neb trebo koristit, jer u doti je svaki heroj dobar, nema ni najlosijeg ni najboljeg... a svaki heroj koristi...
okej, a hajte fakat pojasnite zasto nije pametno koristiti spiritbreakera na touru i koji se jos heroji ne koriste, zivo me zanima...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.