Pogledaj cijelu verziju : DotA Allstars
Stranica :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
nikakva napiso sam da nebude spam...
[quote="Rang€r":32s3rgou]hvala svima na pomoci...
sad sam maloprije igro najdebilniju partiju dosada... tesko za opisati, tako debilan team nisam imao....
i koja je poanta drugog dijela posta? :|
who cares uostalom?
nhf...[/quote:32s3rgou]ti si leaver tak da mos stfu ok?uglavnom PANDE FTW nema jacih/cuter heroja
Systematic Reverse
02-01-2008, 22:42
Vidim avg josh se drzish pwnzor soba tipa cro dota room, eu dota room 19 , pinoy only 245 te sheme xD
Karlo_from_Bjelovar
03-01-2008, 08:48
[quote="Rang€r":1zf7qvke]hvala svima na pomoci...
sad sam maloprije igro najdebilniju partiju dosada... tesko za opisati, tako debilan team nisam imao....
i koja je poanta drugog dijela posta? :|
who cares uostalom?
nhf...ti si leaver tak da mos stfu ok?uglavnom PANDE FTW nema jacih/cuter heroja[/quote:1zf7qvke]
ko ti je reko da sam liver? niggaxxx? zato sto sam prije toga reko da cu livat i host mi je reko da mogu livat zato sto mi je spikalo pun kur** a ja ne zelim trosit zivce na jebenu igru.
eee, mozda je to zato sto sam napiso da si najveci nolifer kojeg znam? :D
(no hard feelings... :wink: )
AXE!!!_KING_RULZZZ!!!
03-01-2008, 10:53
kojeg heroja i sta da uradim protiv atropsa i njegove zadnje magije???
moj jaran uzme atropsa a moj drugi razora. Atrops mi iskoristi zadnju magiju a razor me udara i ne mogu im nista.
I kad je atropsova zadnja magija skroz razvijena preko 1500 damage i ja se ne mogu ni razvit kad su tako jaki
Karlo_from_Bjelovar
03-01-2008, 11:15
kupi linken's sfere (tak nes)... :wink: kao nekakva plava kugla... on ti je u lvl 3 ili u lvl 4 shopu... :wink:
AXE!!!_KING_RULZZZ!!!
03-01-2008, 11:26
zanm tu kuglu
ali on blokira samo prvu magiju koja se iskoristi u minuti.
on mi moze iskoristit onu sto me uspavljuje pa onda zadnju
AXE!!!_KING_RULZZZ!!!
03-01-2008, 11:44
atropsova zadnja magija je jedino zajebana zato sto ja nemogu napadati ni micati se a mene njegovi suigraci mogu
Poboljsali su Linken's, sad bloka svakih 40s, iznenadio bi se kako dobro dodje i onaj stariji sta svake minute bloka.
@ Karlo: Linken's je 3lv shop
HAHAHAHAHHA ja sam najveci nolifer hahah si se ikad vidio,na svakom si forumu kojeg ja znam i imas 400+postova i na ono cro dota forumu otvaras topic tipa ja sam glavni spamer i nece mene noobovi spameri sticu u broju posta HAHAHAHAHAHAHAHAHA btw di si to napiso da sam najveci no lifer
@sys ma kad feedam u hlr1 dodem se malo izivljavat u eu room xxx il u pro 4v4 cro room jbga nisam dovoljno pro :'( i btw ja mislim da dota bez moda em ne postoji!!!
btw.atroposova ulta se nemoze blokat zzzzz jedini nacin je quick killing tipa na s dagonom il neko s iluzijama tipa naga siren
Systematic Reverse
03-01-2008, 15:31
AXE NEMOJ RADITI DUPLE POSTOVE REKAO SAM TI VECH 14 PUTA AAAAAAAA
Idemo dalje x)
Dosta svadje, imate cro-dota forum pa se tamo svadjajte :)
nema meni tu neko deriste srat da nemam zivot a natjece se s likovima ko ce vise spamat -_-a to sto mu mama nije jucer dala pusicu za laku noc nije moj prob.btw ako ko hoceneki turnir 1v1 nabacit nek se javi
Karlo_from_Bjelovar
03-01-2008, 18:42
cekaj malo, ja sam to reko u zajebanciji, i opisao zasto sam to reko (gde god da sam to napisao, cro dota ili world of music, prije nekoliko tjedana ffs)... ti se sad tu krenes vrijedat i sta ja znam...
7DaysBakeRolls
04-01-2008, 02:23
i sta ja znam...
Ne znash ti nishta... 8)
avg star igro sam danas s tobom, ti se jedan od *********** ljudi koje sam ikad vidio... ti si fakat **r****, ti si uvjek najpametniji hax0r si a suxaš mnogo de stfuaj ovi likovi tu bi te ownali samo tako....
btw, sad sam sa frendovima igro, apdm za zahebanciju na kraju sa traxom imo divine reaper, ass cuirass, s&y, bf i sve spremno za drugi divine reaper, dok mi je kod animal curiera bio power trades, a jos sam bio nakupovo claritya i ring of health imo do negdje 15 lvl i ownage :D
imo 2 deatha i nekih 20 killova imam replay :D sta je najjace bili se zajebavali pa sam nakraju izgubio doso lik sa clinkzom i unistio frozen throne jbg xD
Systematic Reverse
06-01-2008, 01:13
"Najpametniji hax0r" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD :rotfl:
btw
Bottle>Ring Of Health
:wink:
ring of regen uzimam odma napocetku jer mi je bottle skup, a kad skupim dovoljno novaca kasnije za bottle vise mi ni netreba :D
7DaysBakeRolls
06-01-2008, 02:57
ranger vidi se da si "hax0ror3r" i takodje da si poprilicho debilan kad hazesh da je bochica skupa tj. naspram ring of health... as well sa tim repleyem ja ne bih da imam veze (nikakve) jer si igrao protiv tolikih debila koji su ti dopustili DR... Vidish... Ima u mom gradu jedna rijeka koja se zove Bosna, e zato... Idi skochi sam mosta rijeke i pokushaj da ti bude dobro... OMFG ROTFLOL LOLZ FU TARD LOLZ JOGURT etc...
Samo malo.... kako mozes vrijedjat Rangera, pa odlicno igra sa obzirom da je poceo prije par tjedana..
Zatim da malo bolje citas, razumio bi da on usporedju Bottle (700g) i Ring of Regen (koji je 375g), a sad ti meni reci sta je tu skuplje :killyou:
A ne Ring of Health (875g)
Covjece kako ste vi umisljeni :twisted:
Jos mi se cini da su Karlo i Ki ki najnormalniji od vas tu pr0 :rotfl:
7DaysBakeRolls
06-01-2008, 10:52
i ring of health imo do negdje 15 lvl
Ima tu nekih preferencija...
@Teon za prvi redak... Bez kritike nema nauke...
Za drugi redak... (caps) widish da je imo ring of health nisam retardiran pa da ne znam chitati...
Za treci... Umishljen??? Shta ti mislish tko sam ja... Neki kreten koji ne zna nishta drugo reći??? plafon... ako ima neki bog zvani teon javi mi da ga mogu worshipovati
Za no.4 se mogu samo glasno nasmijati :D :D :D
ring of regen uzimam odma napocetku jer mi je bottle skup, a kad skupim dovoljno novaca kasnije za bottle vise mi ni netreba :D
Mislio sam na ovaj post, koji je napisao, kaze prvo RoR, jer mu bottle preskup (a ti si to usporedjivao) a poslije mu se ne isplati... sto neznam bas, bolje mu je Bottle nego RoH, valjda ide na Preservance ...
A lol, no.4 je postigo svoje :rotfl:
A ovaj tvoj odgovor na umisljen samo pokazuje da jesi... no mislim da nisi mislio tako, nego sarkasticno...
E i cak mislim da postoji neki bog Teon :rotfl:
Osim toga vec mu je Sys reko da je Bottle > RoH
@ Bez kritike nema nauke, samo ako su to kontstruktivne kritike, newba ili nooba neces naucit igrat ako ces mu govorit debilu, n00bu... nego mu treba rec sto radi krivo :wink:
Systematic Reverse
06-01-2008, 13:31
Pa ja chu rijetko kome rechi da je nub, jedino iz zajebancije, ili ako me bash nazivcira neko. Ja se drzim one stare "svi smo mi jednom bili nubovi" :) A moram se sloziti sa 7Days, bez kritike se nemozesh poboljshati, mozda izgleda da je neko ovdje umishljen, ali vjeruj mi nije. Odi na nash dota forum pa cesh viditi shta znachi umishljen xD
Karlo_from_Bjelovar
06-01-2008, 15:23
Odi na nash dota forum pa cesh viditi shta znachi umishljen xD
:DDD
7DaysBakeRolls
06-01-2008, 15:49
Teon bog ili ne (i don't care)...
Jedini ljudi sa kojim ja ovde mogu voditi konverzaciju dok slusham Rammstein-a su Systematic i najbolji frend (burek) jbg sa njim moram prichat normalno u RL inache ban :D
Lolz naravno shala... I da... Sinoc sam bio pjan tako da mozete slobodno da otpishete pola onog shto sam napisao... GL&HF...
Ja mogu pomoci ljudima sa dotom to je sigurno al da mi chovjek pricha kakve je partije igro... tu ne vidim svrhu, a vjerujem da ce se dosta ljudi sloziti oko toga. & btw nek mi neko kaze da li je moguce u doti uopshta sastaviti 2 divine-a, a da igrash sa normalnim ljudima... i to si se treba zapitati prije nego si ishta napisao... It ain't good talking like that...
Teon bog ili ne (i don't care)...
Jedini ljudi sa kojim ja ovde mogu voditi konverzaciju dok slusham Rammstein-a su Systematic i najbolji frend (burek) jbg sa njim moram prichat normalno u RL inache ban :D
Lolz naravno shala... I da... Sinoc sam bio pjan tako da mozete slobodno da otpishete pola onog shto sam napisao... GL&HF...
Ja mogu pomoci ljudima sa dotom to je sigurno al da mi chovjek pricha kakve je partije igro... tu ne vidim svrhu, a vjerujem da ce se dosta ljudi sloziti oko toga. & btw nek mi neko kaze da li je moguce u doti uopshta sastaviti 2 divine-a, a da igrash sa normalnim ljudima... i to si se treba zapitati prije nego si ishta napisao... It ain't good talking like that...
jedan lik je sa sniperom skupio dva! i satanic! ali previše stunera smo imali pa gg ^^
7days, ja sam to napiso, jer sam znao da sam negdje shebo, pa me zanimalo komentari... u prvom postu sam se shebo, nije bio ring of health, nego ring of regen(to odma u bazi kupio) a sto se tice toga da igram sa normalnim ljudima normalno da nebi napravio, ovo sam igro sa frendovima(ko sto reko) dm, znaci za zahebanciju i da se malo vide heroji i sta ide za koga...
ranger tvoj nick je tvoj nick an ggcu je s velkim slovima napisanima?ak je onda mislim da se sjecam da sam igro s tobom jednom i sjecam se tvoje pro izjave:"ja netrebam last hitat" xD btw tu partiju su nas sve izownali al ja sam imo najvise killova u nasem timu i imo sam poz score tak da np.i tebi sam jedino srao kad si mi se nasro mida a zamolio ekipu da budem solo i kad si napokon leavo sf je bio lvl3 a ja lvl1(pudge)..,,i napravio sam s pudgom dagon zzzz svi su imali hot i dager zzzzzz itd...
Ovo: "ja ne trebam last hitat" mi zvuci ko ranger, no on ne leava. (Barem ga nikad nisam vidio ta to radi).
A nick mu je R4N63R
lik ponekad ima net problema to je sve, i igra cist solidno za pocetak, a vi "pro" biste se mogli ugledati na sysa 8)
jbt creepsi deru po toweru i ja das cekam da *ebeni tower opali cjeli hp creepu da mogu last hitat, a na pocetku sam odma reko da idem gore, ali ne vi se ljepo nadete 2 koji su zajedno i MORAJU gore, pa me pošaljete da idem skroz dole a creepsi već krenuli, osim toga ti si sa pudgeom mogo doci na mid odma samnom i bar bi zaradio lvl 2, al ne on je opet lvl 3, pa dobro kako te je uhvatio odma na prvom lvlu covjece meni newbieau ti nikad nisu napravili...
Systematic Reverse
07-01-2008, 17:27
pwnd? :)
e mogli bi turnir na GGcu baciti ovi koji su aktivni članovi ovog topica?
ne neki ograničeni nego da igramo tek tolko da vidimo ko je bolji!?
A mene znas kako igram (a to nije bas dobro) :(
Al ak vam fali igrac, tu sam
Karlo_from_Bjelovar
07-01-2008, 21:19
lord vader? hahaha ja sam shadow dancer, onaj koji je pizdio danas na cijeli tim, igro sam traxu... (ti si nort bio) :rotfl:
ja bi igro, sa svojim klanom (n1p)... :wink: 3v3, 5v5?
ja znam ko bi bio zadnji :(
btw jel nije vec bilo takvo sta?
ma bumo se našli pa odigrali koji put
još da sys pristane
ma bumo se našli pa odigrali koji put
još da sys pristane
sys je prestao igrati :cry:
da ga se bar moze nagovoriti :D
cmeljo22
07-01-2008, 22:10
ja sam za to da organiziramomali pcp okršaj na ggc.... čak smo mogli otvoriti temu i prijavit se. uredit parove... and let the games begin
Sgt. Bull
07-01-2008, 22:23
Been there...done that... (http://www.pcplay.hr/forum/viewtopic.php?p=499087#499087)
Lord Ragnarok
07-01-2008, 22:25
hmm otvori temu, ili novu napravi i stavi u cetvratk u 19:00 ^^
Sgt. Bull
07-01-2008, 22:30
Erm... (http://www.pcplay.hr/forum/posting.php?mode=reply&t=18353)
lord vader? hahaha ja sam shadow dancer, onaj koji je pizdio danas na cijeli tim, igro sam traxu... (ti si nort bio) :rotfl:
ja bi igro, sa svojim klanom (n1p)... :wink: 3v3, 5v5?
Hmm, nisam ja taj Lord Vader, to mi je bio prvi nick LordSVaderSuglavnom u CoDu, Wolfici i Quakeu ... no kao sto sam reko (u odkud vam nick temi) nije nesto originalan pa sam stalno ili Teon ili 7h30n
A i danas nisam uopce igrao Dotu u pubbu, samo private IH gamez
Systematic Reverse
07-01-2008, 23:41
Da mi je znat kak izgleda tvoj pvt game xD NHF
jbt creepsi deru po toweru i ja das cekam da *ebeni tower opali cjeli hp creepu da mogu last hitat, a na pocetku sam odma reko da idem gore, ali ne vi se ljepo nadete 2 koji su zajedno i MORAJU gore, pa me pošaljete da idem skroz dole a creepsi već krenuli, osim toga ti si sa pudgeom mogo doci na mid odma samnom i bar bi zaradio lvl 2, al ne on je opet lvl 3, pa dobro kako te je uhvatio odma na prvom lvlu covjece meni newbieau ti nikad nisu napravili...btw ti si il glup,il lazes il imas jako slabo pamcenje but i couldn't care less uglavnom ja sam njega prvio ubio al onda je kasnije otiso iz lane-a farmat a ja sam otiso roamat
7DaysBakeRolls
09-01-2008, 11:50
Evo ga tu sam vratio sam se! Juche sam igrao na GGC i mogu vam reci da mi se sviđa samo zbog toga shta nema laga... Ako neko hoce igrati, po mogucnosti da to bude Iron Storm neka se javi... Danas u 16h sam u mogucnosti da igram tako da chekam vashe odgovore.
Systematic Reverse
09-01-2008, 15:58
Evo ga tu sam vratio sam se! Juche sam igrao na GGC i mogu vam reci da mi se sviđa samo zbog toga shta nema laga... Ako neko hoce igrati, po mogucnosti da to bude Iron Storm neka se javi... Danas u 16h sam u mogucnosti da igram tako da chekam vashe odgovore.
Odavno je poznato da je ggc bolji i jaci od svih ostalih servera... Barem je bio kad sam ja igrao, chuo sam da je pun quratz njubara sa pvpgna doshlo
Odavno je poznato da je ggc bolji i jaci od svih ostalih servera... Barem je bio kad sam ja igrao, chuo sam da je pun quratz njubara sa pvpgna doshlo
da, masovna migracija u croatia dota room, tako da sada imamo dvije, al opet, bolje i to nego da bude prazna kao i prije ,a mi veci lvli imamo dota high room :)
edit; double postao sam isti post, wtf oO
Systematic Reverse
09-01-2008, 17:50
Ma ggc je prije bio imba, ja sam igrao tamo skoro od kad je napravljen. Kad sam doshao bio je samo EU DotA Room 1 od europskih roomova :) Sad ih ima mali milijun...
cmeljo22
09-01-2008, 19:19
7day koji ti je nick na ggc?
ma u cro roomu je koma... pun qurac leavera, jucer mi host 2 puta leava u pola partije
u cro roomu su pola retaji kako god da okrenes...
da ali su hrvati i n00bovi!
šta zaključujemo?
puno hrvatskih DotA playera su n00bovi!
jos nisam igrao partiju u cro roomu da nije bilo leavera oO
Systematic Reverse
09-01-2008, 23:27
http://www.cro-dota.com
Ako hochete igrat sa boljom hrvatskom ekipom napravite vouch request u podforumu GGC Safelist Room, makar neznam jel che primiti koga od vas. nhf ja vam mogu dati support ali neznam koliko che to znachiti, trebaju vas 3 vouchera supportat. Ja chak nisam ni voucher ^.^ btw rachunajte na to da voucheri igraju i ihcs pa ih je malo teze impresionirati, ja sam vouchan makar neigram vishe XD Ko zna, mozda se jednom vratim =)
jos nisam igrao partiju u cro roomu da nije bilo leavera oO
A lol, ja sam taman danas uspio cak odigrat jednu bez ijednog livera :D
cmeljo22
10-01-2008, 02:52
nhf ja vam mogu dati support ali neznam koliko che to znachiti, trebaju vas 3 vouchera supportat.
8)
Karlo_from_Bjelovar
10-01-2008, 10:20
@sys: dobis vouch sam tak... :| ak sam ja vouchan, svako ko zna osnove last hita//denya i zna barem s pola heroja item buildove i ima malo osjecaja za teamplay moze dobit vouch... :wink:
@sys: dobis vouch sam tak... :| ak sam ja vouchan, svako ko zna osnove last hita//denya i zna barem s pola heroja item buildove i ima malo osjecaja za teamplay moze dobit vouch... :wink:
znači da bi ja mogo postati taj vouchan?
Lord Myrkul
10-01-2008, 11:56
ma hrvatske sobe me uopce ne zanimaju, odkad san na ggcu nisan 3 puta tamo igra, samo se krecen po high lvl roomovima, puno su kvalitetniji
da ali su hrvati i n00bovi!
šta zaključujemo?
puno hrvatskih DotA playera su n00bovi!
ne po tome zakljucujemo kolko hrvata nema original war3 ft :D
Systematic Reverse
10-01-2008, 16:24
Lagano je nama da koji igramo vech 2 godine...
Makar ima i tam dosta njubova, ti si jedan od njih, moram te na b listu stavit zaboravio sam xD Jucher je CHOKE vouchan rofl XDDD
jel zna neko sta najbolje ide za yurnera, imo sam negdje replay lika sto je pwnao sa yurnerom ali nakon zadnjeg formatiranja mi nesto :( ,a ja se vise nesjecam sta je islo...
uglavnom sjecam se pocetka, uzeo bi RoR i 2 claritya(ja ih uzmem max.6, zavisi kolko love imam), onda se dalje ne sjecam, ali ja bi inace nakon toga uzeo powertrades, pa mi je makan reko da je dobro battlefury, pa stoga prodam ror i idem prvo preservance pa mithril hammer i claymore te imam battle fury, ali neznam kako dalje? :S
ass cuirass, radiance? moze neko pomoci?
Mogao bi uzet HoT ... no tehnicki bi igra trebala bit gotova do tad :D
Lord Ragnarok
10-01-2008, 18:56
Sbla bla bla
makan
bla bla bla
pa zasto me za ime bozje svi zovu makan?? nije da je iko od vas slusao nizozemce/engleze/neke trece kak to izgovaraju (od tud je nastam makan, mejsen,mekejn itd)
inace idi na satanic nakon battelfurya
S...( ja ih uzmem max.6)...
inace, zasto 6 clarty potiona? nije da je bacanje love u zrak, ali je...
Rofl, makan :rotfl:
A lol da, 6 claritia, ja ih jedino tolko uzimam spell spammerima (Zeus ...)
ja ih nikada ne uzmem 6^^
inače jurneru po meni ide:
Battle fury
pt ili BoT makar to ovisi sa kime i protiv koga igraš
butterfly
satanic
mkb
i možda basher da ti nemogu pobječi makar netreba i ja bi rađe Divine
ali to nikada nečeš skupiti
Karlo_from_Bjelovar
10-01-2008, 20:09
za yunera (oko pt, bot dilema): nije vazno s kime igras, nego kako upravo TI igras... ako nemozes imat BoT do 20, MAX 30., idi na pt...
Lord Ragnarok
10-01-2008, 20:16
za yunera (oko pt, bot dilema): nije vazno s kime igras, nego kako upravo TI igras... ako nemozes imat BoT do 20, MAX 30., idi na pt...
30.og lvla? hmm bas me zanima kakci su tad spellovi ^^
valjda si mislio do 25. lvla pa cu te pustit :) inace, pametnije je bot da lakse sustignes protivnika neg s pt. att spped imas, pogotovo kasnije tako da pt postaju prakticki beskorisne
[quote="Karlo_from_Bjelovar":3877chbl]za yunera (oko pt, bot dilema): nije vazno s kime igras, nego kako upravo TI igras... ako nemozes imat BoT do 20, MAX 30., idi na pt...
valjda si mislio do 25. lvla pa cu te pustit :) inace, pametnije je bot da lakse sustignes protivnika neg s pt. att spped imas, pogotovo kasnije tako da pt postaju prakticki beskorisne[/quote:3877chbl]
misli minute......
Wasteful
10-01-2008, 22:45
1. Meepo - The Geomancer (OWNING MASHINA)
2. Mortred - The Phantom Assassin (kupis mu satanic nemoze ti niko nista)
3. Tiny - The Stone Giant (jedan od rijetkih koji su prijetnja geomanceru :D i zbog uber gosu tossa)
Systematic Reverse
10-01-2008, 23:43
[quote="Karlo_from_Bjelovar":3l8irgvp]za yunera (oko pt, bot dilema): nije vazno s kime igras, nego kako upravo TI igras... ako nemozes imat BoT do 20, MAX 30., idi na pt...
valjda si mislio do 25. lvla pa cu te pustit :) inace, pametnije je bot da lakse sustignes protivnika neg s pt. att spped imas, pogotovo kasnije tako da pt postaju prakticki beskorisne[/quote:3l8irgvp]
20-30 minuta, daj razmishljajte malo rofl, nebude uzimao bot na 20-30 lvl-u O_O
btw mortred je zensko
/cut
btw mortred je zensko
to rijetki znaju!
i BTW:
mortredica owna geomancera na veliko!
crit od 1000 i nema on više HP-a možda 200-300+meka 250
7DaysBakeRolls
11-01-2008, 12:12
Jest i da ti josh nisi malo glup sve bi bilo dobro. Geomacnerom ja idem na 3 heroja i drobim ih. To shto si rekao je veoma glupo. 1V1??!?
Lord Ragnarok
11-01-2008, 12:31
aha, aj kad si tako umišljen, bezobziran i i sve po redu, otiđi s foruma. molim te. I odi se nauciti ponašanju.
ako nečeš otići, barem se ponašaj pristojno jer mi već fakat ideš nakurac s tim svojim preseravanjem
Sgt. Bull
11-01-2008, 12:33
Smirite se da ne bih ja počeo da smirujem,k?
1. Lina
2. Butcher
3. Mirana
1. Lina
2. Butcher
3. Mirana
aha, aj kad si tako umišljen, bezobziran i i sve po redu, otiđi s foruma. molim te. I odi se nauciti ponašanju.
ako nečeš otići, barem se ponašaj pristojno jer mi već fakat ideš nakurac s tim svojim preseravanjem
:pray:
evo sad smo teon i ja bili igrali, uglavnom igro sam sa yurnerom i uzeo ovo: 1.ror i 3 claritya
2. preservance (i prodo ror, a sjebo sam se mislio sam uzet pt prvo)
3. power trades
4.mithril hammer
5. claymore= battle fury
6. maelstorm
7. eaglehorn=mjolnir
8. sad sam zaboravio sta sam dalje iso :( al uglavnom vidim da sam sad totalno fulo
Jest i da ti josh nisi malo glup sve bi bilo dobro. Geomacnerom ja idem na 3 heroja i drobim ih. To shto si rekao je veoma glupo. 1V1??!?
i ja sam drobil svih PET protivničkih heroja i sa geomancerom i sa mortredicom!
ovisi protiv koga igraš!
7DaysBakeRolls
11-01-2008, 19:55
Ne kaze se otiđi nego idi... I btw ne kaze se odi nego idi i ne kaze se nakurac nego na kurac
Ne kaze se otiđi nego idi... I btw ne kaze se odi nego idi i ne kaze se nakurac nego na *****[/quote]
jel ti znas napisat nesto normalno?
Ne kaze se otiđi nego idi... I btw ne kaze se odi nego idi i ne kaze se nakurac nego na *****
ne zajebavaj mi bratića!
jedan ga je zajebavao i igralki pa sam ga ubio u doti!
bum i tebe ako se nesmiriš!
pa buš vidio kaj je mortredica protiv geomancera a ti gubiš u oba slučaja!
Iron Storm
11-01-2008, 22:12
Evo da se i ja javim... ostao sam izvan vaših trećerazrednih svađa...
Za Yurnera ovisi da li igraš kao tanker ili kao healer.
Tanker: Butterfly, PT (zbog criticala), Mjolnir, Bottle, S&Y, item po želji
Healer: BoT, Bottle, Refresher, Butterfly, Mjolnir, S&Y
bar mi se tako čini... nisam tjedan dana igrao, sada sam kod rodbine
Marcellius09
11-01-2008, 22:50
looool refresher :pray:
Systematic Reverse
11-01-2008, 23:13
[quote="Lord Ragnarok":27xmx9c6]aha, aj kad si tako umišljen, bezobziran i i sve po redu, otiđi s foruma. molim te. I odi se nauciti ponašanju.
Ne kaze se otiđi nego idi... I btw ne kaze se odi nego idi i ne kaze se nakurac nego na *****
ne zajebavaj mi bratića!
jedan ga je zajebavao i igralki pa sam ga ubio u doti!
bum i tebe ako se nesmiriš!
pa buš vidio kaj je mortredica protiv geomancera a ti gubiš u oba slučaja![/quote:27xmx9c6]
AJ SMIRITE SE VISHE K?
7DaysBakeRolls
12-01-2008, 01:17
Ok ja se smirujem...
Edited by Sgt. Bull: Dosta više!!
Ajmo konstruktivno, geomancera su 4, koji je najveci hp koji jedan sporedni klon ima?J oš uzmimo u obzir da su max lvl, sa najboljim itemima koje mogu skupit.
Mislim da bi morted dobila radi crita i evadea, a čak i ako je jači može ici na hit and run sa blinkom pa se nadat da ce crit jednom uletit.
Usput, jeli itko zna mogu li se stackat miss od troll warlorda i miss od pande pa da protivnik ima 100% sanse da ce missat il nesto takvo?
Nisam siguran (citaj: uopce neznam ;) ), no mislim da vjerojatno jedan ponisti drugog. Znaci iskoristis Pandin pa Trollov, Trollov overridea Pandin i meta samo primi trajanje i postotak na miss od Trolla
P.S. Nadam se da sam pogodio, trazi se strucnjak ;) :)
7DaysBakeRolls
12-01-2008, 13:56
Kao shto sam vec ranije prichao o stuckanju itema to ima veze i sa spelovima. Nadam se da je neko onaj esej shto sam napiso prochito. Znachi... Bacish na protivnika 50% miss magiju, onda opet bacish iste vrste magiju(da protivnik missa)(tj od pande pa od trola i sl.) i efekat missa nece biti 100% jer se to ne rachuna sabiranjem. Jest da ce opponent imat 90% pa chak i manje missa kad se te dvije magije sastave ali to nije fazon Nikom to ne treba jer da treba svi bi to radili zar ne?
Zakljuchak: Nije moguce da protivnik ima 100% missa a od magija, NIKAKO.
GL&HF
pa nije uopce moguce da heroj ima 100%missa?
pa nije uopce moguce da heroj ima 100%missa?
nije moguče!
Ajmo konstruktivno, geomancera su 4, koji je najveci hp koji jedan sporedni klon ima?J oš uzmimo u obzir da su max lvl, sa najboljim itemima koje mogu skupit.
Mislim da bi morted dobila radi crita i evadea, a čak i ako je jači može ici na hit and run sa blinkom pa se nadat da ce crit jednom uletit.
/cut
mortredica owna na lvl 25 sa itemima koje ja složim
da mogu bilo koji to bi bili:
pt
satanic
Assoult currias
sada bi išla 3 divine ali neču jer jedna crit sa tim ubi i boga....
mkb
battle fury
ako stavim burizu- nepotrebno
može butterfly, ili radiance ako odma to napočetku makar ni to netreba...
divine^^
enivej, sad me zanima ovaj miss, panda ima 75% missa, nisam sigaun koliko ima troll, ima oko 50 % valjda, sad uzmimo da je heroj ranged, napada pandu koji ima butterfly i pasivnu na lvl 4 (nemorate govorit da se evade ne stacka, to znam, al stacka se barem malo), i jos napada iz potoka dok on stoji gore. Jeli tako moguće imati 100% missa?
teeeeeesko
uvijek ce te jedna pogoditi
mozes biti lucker da te nijedna od 10 nepogodi!
7DaysBakeRolls
13-01-2008, 04:11
ne od 10 nego od 100... ali ok...
Samo da vam saopćim da sam doshao na GGC i da vec razbijam dupeta tamo... Mozda me netko vec vidjeo nick: CycleAllAround cro dota room... ako neko hoce 1v1 samo nek hosta i zovne uvjek dostupan...
Samo da vam saopćim da sam doshao na GGC i da vec razbijam dupeta tamo... Mozda me netko vec vidjeo nick: CycleAllAround cro dota room... ako neko hoce 1v1 samo nek hosta i zovne uvjek dostupan...
bum ti se ja javil kasnije i kada ču željeti igrati 1x1
BTW: sig ti je prevelik!
Iron Storm
13-01-2008, 15:08
Ja ću također sada kad se vratim, samo se moram vretiti u formu, nisam ništa pošteno već 7 dana igrao... Inače se critical i sve ostalo gleda na 100 napada.
Systematic Reverse
13-01-2008, 15:59
Pa fala bogu da razbijash kad igras u cro dota room :rotfl:
7DaysBakeRolls
13-01-2008, 16:09
Pa gdje da igram reci ti meni... Sve drugo ima laga... Bicu ja u High lvl roomu uskoro kako sam krenuo...
u cro dota room rijetko koju dobru partiju možeš zaigrat, tamo je dobro kad imaš ekipu za igrat, za random play i nije bas
u cro dota room rijetko koju dobru partiju možeš zaigrat, tamo je dobro kad imaš ekipu za igrat, za random play i nije basS:pray:
u cro dota room rijetko koju dobru partiju možeš zaigrat, tamo je dobro kad imaš ekipu za igrat, za random play i nije bas
pa nadi si ekipu skojima ces stalno igrat pa ce bit dobre partije
Pa gdje da igram reci ti meni... Sve drugo ima laga... Bicu ja u High lvl roomu uskoro kako sam krenuo...hmmm kako mislis ima laga pa ako ti svagdje drugdje ima laga osim u cro dota roomu bit ce ti u hlru
pa nadi si ekipu skojima ces stalno igrat pa ce bit dobre partije
malo procitaj :P
e kaj skupiti leoricu!?? ja imam build koji owna ali mislim da ima bolji!
Iron Storm
15-01-2008, 20:34
Hmm... diži mu HP, lifesteal i strenght. Dakle (ovo govorim otprilike): Satanic, HoT, Vladimirs, PT, Battle Fury, te item po izboru. To je moje mišljenje.
Hmm... diži mu HP, lifesteal i strenght. Dakle (ovo govorim otprilike): Satanic, HoT, Vladimirs, PT, Battle Fury, te item po izboru. To je moje mišljenje.
ja mu idem: pt vladimirs hyper-kasnije AC,battle fury, dalje nisam došo^^ inače bi išo dmg
7DaysBakeRolls
15-01-2008, 22:11
WEASEL de ti meni reci jesi ti danas igro Dote... (15.01.2008) poshto sam igrao sa nekim THEWEASEL i konto sam da si to ti...
Marcellius09
15-01-2008, 23:04
WEASEL de ti meni reci jesi ti danas igro Dote... (15.01.2008) poshto sam igrao sa nekim THEWEASEL i konto sam da si to ti...
to je on :wink:
7DaysBakeRolls
16-01-2008, 03:47
Eto mogu da kazem da ima pojma malko da igra :D ali to kako su me oni pobjedili (ja sam bio svoja ekipa) nije bilo fer jer je on i josh ezalor kupovali spectri iteme koja nas je sabila u late game-u... da sam bio pametniji i znao da ce to raditi ne bih ni igrao sa njima... ali opet prije toga je dobio od Butchera(mene) 2x GODLIKE morao nabijat jer sam jednom izginuo a 2Xse ubio :D...
Eto mogu da kazem da ima pojma malko da igra :D ali to kako su me oni pobjedili (ja sam bio svoja ekipa) nije bilo fer jer je on i josh ezalor kupovali spectri iteme koja nas je sabila u late game-u... da sam bio pametniji i znao da ce to raditi ne bih ni igrao sa njima... ali opet prije toga je dobio od Butchera(mene)S2x GODLIKE morao nabijat jer sam jednom izginuo a 2Xse ubio :D...
Zar ja tu partiju nisam pudga imao oO
Nismo mu nista kupovali, eleazor je, a stvar je bila u tome sta je lik bio zapeo u sumi i nije mogao izac, ni unstuck ni dagger nije radio, bio lvl 4 kad smo mi svi bili lvl 7-8, pa mu je lik kušpovao iteme (protiv volje ostatka tima)
i enivej, ono mi je jedna od losijih igara sa pudgem evah :P
ti si onaj cyklon, kako vech? xD
7DaysBakeRolls
17-01-2008, 00:45
CycleAllAround... Taj sam.
A ja sam o butcheru govorio o partiji prije te jer sjecash se da sam vas pwno sa BUTCHEROM... AR bilo pa onda ap ja igro Venge a ne znam shta si ti... ti si bio faceless koliko se sjecam...
CycleAllAround... Taj sam.
A ja sam o butcheru govorio o partiji prije te jer sjecash se da sam vas pwno sa BUTCHEROM... AR bilo pa onda ap ja igro Venge a ne znam shta si ti... ti si bio faceless koliko se sjecam...
ne, ja sam drugu sa pudgem, enivej ovo je offtopic:P
NoNCoNFoRMiST
20-01-2008, 14:51
sta da radim.. kad u timu ima feedeer..
? ima li lijeka za to :D?
sta da radim.. kad u timu ima feedeer..
? ima li lijeka za to :D?
denyaj ga :rotfl:
pa može ako ima bilo koju magiju na sebi koja mu oduzima hp-e! barem kolko ja znam!
NoNCoNFoRMiST
21-01-2008, 23:48
kako cu ga onda ja denyat :? ? pa onda ce sam sebe ubit.. al moze se i heroje denyat hehe =).. al ne kuzim bas to.. izgleda da moraju imati jaaaako malo hp-a.. ako neko zna nek objasni kad mogu denyat heroja.. mozda ovisi od heroja do heroja :wink:
Iron Storm
22-01-2008, 00:22
DA bi uopće mogao nekoga denyati uvjet je da taj heroj/creep/tower ima jako malo HPa. Za towere se to kreće otprilike 100 HPa možeš denyat. Kripovi 10-50 otprilike, a za heroje ne znam. Nakon što se prijeđe ta granica iznad koje ne možeš obaviti deny, pritisneš A i desni klik na metu.
Imam i ja pitanje. Naime, problem je Lucifer (Doom Bringer). Nekako ne znam kako izvući max od njega. Idem mu Agranim's Scepter, PT, Hand of Midas, Satanic, HoT i 6. zavisi od situacije. Koji bi mi build preporučili i koliko je ovaj build dobar?
Systematic Reverse
22-01-2008, 00:51
Kao prvo, neidi mu agu nepotrebna je, i di ti je radiance? di su ti bot?
Iron Storm
22-01-2008, 10:21
Agranim's Scepter nepotreban? Pojača mu Doom za 10 HP/sec, što može biti presudno. Kolebao sam se izmežu BoT i PT pa sam napisao PT zato žto imam Hand of Midas. A Radia se nisam sjetio.
NoNCoNFoRMiST
22-01-2008, 14:16
pa ak vec imas hand mozes uzet bot.. a aghanim ipak ne bih uzimao.. valjda
NoNCoNFoRMiST
22-01-2008, 21:00
Evo Razor build:
3x Ironwood Branch
1x Teleport Scroll (kupujete scrollove za TP dok ne dobijete BoT)
4x Tango
s tim odete iz baze u mid ili ako bas morate odite sa strane.
---------------------------------------------------------------------
=>zatim:
1. Bottle
2. BoT
3. Dagger of Escape
4. Maelstorm=>Mjollnir
5. Eaglehorn=>Butterfly
=>next: (u ovom stejđu sell Bottle)
1. Satanic/Eye of Skadi
2. Eye of Skadi/Satanic
BTW: No need for wraith bands and bracers..bar ako znate igrat
Ocean-Drive
22-01-2008, 21:02
Aghanim's Scepter , HoT , BoT i Radiance.
Iron Storm
22-01-2008, 21:40
Evo Razor build:
3x Ironwood Branch
1x Teleport Scroll (kupujete scrollove za TP dok ne dobijete BoT)
4x Tango
s tim odete iz baze u mid ili ako bas morate odite sa strane.
=>zatim:
1. Bottle
2. BoT
3. Dagger of Escape
4. Maelstorm=>Mjollnir
5. Eaglehorn=>Butterfly
=>next: (u ovom stejđu sell Bottle)
1. Satanic/Eye of Skadi
2. Eye of Skadi/Satanic
BTW: No need for wraith bands and bracers..bar ako znate igrat
Molim? 3 itema s orb efektima? Ne bi ja... Jel ti znaš da se orb efekti ne stackaju? Znači ako želiš Razoru lifesteal onda umjesto Satanica uzmeš Vladimirs, njegov lifesteal nije orb efekt. A Eye of Skadi ti onda vrijedi samo zbog +25 statsova i +HP i MP, a njegov cold efekt je puno vredniji od Chain Ligtninga, pa bih ja stavio EoS u prvi slot. Dagger ti vrijedi samo za lov na protivnika.
Jesam li spomenuo kako smo ja i frend u pon igrali 2v5 AI normal botova? Da smo imali vremena dobili bi ih...
Bilo je Earthshaker (ja) + Pudge vs Enchantress, Necrolyte, Vengeful spirit, Tiny i Bane elemental. Nabavio sam Battle Fury, Satanic i Boots of Speed (nisam stigao BoT, a imao sam golda) i time ih ownao. Zaletim se ja u rulju (3 protivnička heroja i još kojih 5-6 Scourge kripova), castam Echo Slam (bijah lvl 19), napravim double kill, i odmah Fissure na zadnjeg te dobijem Triple Kill i Beyond Godlike streak. Inače build bi trebao ići ovako (barem po meni): Battle Fury, BoT, Satanic, HoT, Radiance/Divine Rapier i item po izbori ili situaciji.
NoNCoNFoRMiST
22-01-2008, 21:53
ovako: Eye of Skadi RangedSnije orb efekt..mozes se uvjerit.. satanicov lifesteal + eos_ranged => perfect stack
mjollnir obavezno.. kad se chain lightning aktivira jedino onda eos ne radi efekt, a ostalo eos radi efekt
dakle..ja jos uvijek stojim iza svog builda.. blink je odlican
i BTW: kako mislis da mu kupim vladmir's kad njegov lifesteal samo radi za melee heroje.. o.O
Iron Storm
22-01-2008, 22:00
Za Eye of Skady ranged ću još provjeriti, mada u shopu piše "Orb effects do not stack". Za kombiniranje orb efekata nisam siguran, jer kad sam imao Mantu i S&Y za Spectrom manta mi nije radila... A za Vladimirs sam se zeznuo, zaboravio sam da misliš na Razora koji je ranged.
NoNCoNFoRMiST
22-01-2008, 22:08
pa to sa spectrom nece raditi.. evo ovdje je slika koja objasnjava orb efekte:
http://img.photobucket.com/albums/v456/Dj-SkyE/OrbEffects.jpg
Special notes on ranged:
Cold Attack isn't really an orb effect on ranged units, it only adds a debuff on hit to your attack, and as WC3 is coded, each attack may only place one debuff each attack. This leads to some special cases with Cold Attack on ranged:
Feedback and Cold Attack:SIf the target has mana, feedback will take effect. Otherwise, Cold Attack will take effect.
Chain Lightning and Cold Attack:SIf Chain Lightning activates, Chain Lightning will take effect. If Chain Lightning doesn't activate, Cold Attack will take effect.
Maim and Cold Attack: If Maim activates, Maim will take effect. If Maim doesn't activate, Cold Attack will take effect.
Iron Storm
22-01-2008, 22:16
Hmm... zanimljivo... samo što znači ovo "Place" Tu tablicu bih mogao iskoristiti za napravim sjajan build...
NoNCoNFoRMiST
22-01-2008, 22:21
Special procitas iz ovoga: (crveno)
Special notes on ranged:
Cold Attack isn't really an orb effect on ranged units, it only adds a debuff on hit to your attack, and as WC3 is coded, each attack may only place one debuff each attack. This leads to some special cases with Cold Attack on ranged:
Feedback and Cold Attack:SIf the target has mana, feedback will take effect. Otherwise, Cold Attack will take effect.
Chain Lightning and Cold Attack:SIf Chain Lightning activates, Chain Lightning will take effect. If Chain Lightning doesn't activate, Cold Attack will take effect.
Maim and Cold Attack: If Maim activates, Maim will take effect. If Maim doesn't activate, Cold Attack will take effect.
A place je ja mislim da ce radit onaj koji ti je prije u inventoriju.. pojma nemam, valjda to..
Iron Storm
23-01-2008, 00:11
To sam isprobao na Dwarwenu, itemi: Mjollnir, Eye of Skadi, Butterfly, PT, S&Y i Linken (sveukupno agil 241). Radi kako treba, a imam pitanje u vezi tvojeg builda za Razora. Znači ti si naveo u buildu Mjollnir, Eye of Skadi i Satanic. Eye of Skadi i Satanic znam, rade obadvoje u isto vrijeme (stackaju se). A kako se onda u to uklapa Mjollnir? Prema tabelu, kad Eye of Skadi ne radi trebao bi raditi Chain Lightning, ali u isto vrijeme radi i Satanic koji negira pokušaj castanja Chain Lightninga. Ili možda nisi ciljao na to da sva 3 rade nego si Mjollnir radi +dmg, +agil i static chargea?
Ocean-Drive
23-01-2008, 10:18
Za snipera ti je glupo nabaviti Eye of Skadi treba ti Monkey King Bar , Butterfly , Buriza , treads i to je uglavnom sve.A slican build bi koristio i za Razora.
NoNCoNFoRMiST
23-01-2008, 13:53
mogu samo objasniti zasto sam uzeo bas te iteme, a ne neke druge.. ali mi se neda.. tj..morao bih pol sata
ugl. kad mjollnir derne chain ti u stvari ni ne napadnes vec samo dernes spell tako da se nema sta stackati.... mislim bilo bi mi smijesno da lifestealam gdje god chain pične :D.. isao sam na sve pristojno.. jednostavno.. necu heart..necu sad objacnjavati..radje satanic i eos.. assault ne treba..no use.. radje nesto za agi.. recimo butter, a buriza i mkb.. :? ..ne znam kako da opisem ali ne svidjaju mi se ta dva itema na njemu.. mozda bi mkb isao (mislim moze ici bez problema) al ja sam sastavio ovaj build i jednostavno je sve kako treba..pa i bolje od toga :)
možda nisi ciljao na to da sva 3 rade nego si Mjollnir radi +dmg, +agil i static chargea?
e baš to.. a ovo sa mjollnirom nije bed hehe
7DaysBakeRolls
23-01-2008, 19:14
Za snipera ti je glupo nabaviti Eye of Skadi treba ti Monkey King Bar , Butterfly , Buriza , treads i to je uglavnom sve.A slican build bi koristio i za Razora.
za snipa glupo EoS??? Možeš napustiti sahranu opušteno...
Iron Storm
23-01-2008, 19:18
za snipa glupo EoS??? Možeš napustiti sahranu opušteno...
Tako je. Dwarven Sniper: PT, Butterfly, EoS, Mjollnir, S&Y i može MKB/Linken. Cilj je dići as, dmg te range of attack, onda ih izdaleka samo skidaš sa Cold Attackom i Chain Lightningom.
i ja se slazem sa 7DaysBakeRollsom! ja za snipa imam build koji uvijek pali! mozete se vi protiviti ali meni je ovaj najbolji!
1. pt
2. butterfly
3. satanic
4. EoS
5. buriza
6. mkb
e sada kako ih radim to je problem! kako imam para i kaj mi najvise treba!
Ocean-Drive
23-01-2008, 20:26
i ja se slazem sa 7DaysBakeRollsom! ja za snipa imam build koji uvijek pali! mozete se vi protiviti ali meni je ovaj najbolji!
1. pt
2. butterfly
3. satanic
4. EoS
5. buriza
6. mkb
Satanic , EoS nemogu biti zajedno jer su orb effect.Nemoj pisati gluposti.
[quote="KI KI":2m4bi9ns]i ja se slazem sa 7DaysBakeRollsom! ja za snipa imam build koji uvijek pali! mozete se vi protiviti ali meni je ovaj najbolji!
1. pt
2. butterfly
3. satanic
4. EoS
5. buriza
6. mkb
Satanic , EoS nemogu biti zajedno jer su orb effect.Nemoj pisati gluposti.[/quote:2m4bi9ns]il mogu ako je range heroja ovaj kikijev build je skroz ok samo sto ja bot umjesto pt i midasa cesto idem
Iron Storm
23-01-2008, 21:47
[quote="KI KI":1emb1v05]/cut
Satanic , EoS nemogu biti zajedno jer su orb effect.Nemoj pisati gluposti.[/quote:1emb1v05]
Vrati se jednu stranicu unazad i pogledaj tabelu. EoS ranged nije orb efekt, te se Satanic i Cold Attack perfektno stackaju. Pročitaj prije nego što napišeš gluposti.
NoNCoNFoRMiST
24-01-2008, 00:05
edit: napisah glupost :D.. nvm.
tako je iron storm..
jedino sto jos nisam siguran za sniper build..nekako mi mjollnir.. ne znam.. al to je samo predosjecaj..kao i za miranu ali njoj ide sjajno mjollnir.. pa onda oke :)
mrzim svoje glupe 'predosjecaje'
Iron Storm
24-01-2008, 00:34
Dizanjem agilitya diže se i as, ne? A i osim toga, kad imaš spell Take Aim (povećava range Dwarvena) na lvl4, range ti je toliki da te ni tower ne može dohvatiti, te u midu možeš gađati s jedne obale na drugu bez problema. Još kad s te udaljenosti derneš chain...
Systematic Reverse
24-01-2008, 08:56
Ja sam snajpu znao i lothars raditi da nefeedam :)
Ja sam snajpu znao i lothars raditi da nefeedam :)S:pray: :pray:
inace ovaj novi je n00b i to teski....
ja rijetko idem na bot! jedino ako livaju pa je 2x3-4 pa da mogu def ili naizmjenični push!
Iron Storm
24-01-2008, 10:20
Dobar je i Lothars, prišuljaš se nekome s leđa dok si u Wind Walku i počneš ih skidati :fof:
A što se tiče BoT i PT, ovisi o heroju. Ako se isplati dizati as (Night Stalker, Lycantrope,Dwarven Snaper itd.) idem na PT, ako ne onda na BoT.
NoNCoNFoRMiST
24-01-2008, 13:57
define what you're saying
7DaysBakeRolls
24-01-2008, 19:17
Mozda je samo htio reci da ovaj Ocean-Drive nije bash najbolji igrach jer nije bash da je ispljunuo koju pametnu...
Mozda je samo htio reci da ovaj Ocean-Drive nije bash najbolji igrach jer nije bash da je ispljunuo koju pametnu...
singed xD
hehe dobro da bot nije jedan od najjacih farm itema i escape itema
najbolji escape combo je
BoT i dagger!
Systematic Reverse
25-01-2008, 13:59
Najbolje je kad se sa daggerom blinkash u shumu pa sa botom tp taman kad neko ide stun na tebe castat :)
OMFG LUCKER FUUUUU
NoNCoNFoRMiST
25-01-2008, 14:22
da..i onda ti se dogodi hex il nest :cry: u zadnji trenutak..i kad bi trebao skuziti da ces onda umrijeti vec si mrtav =(
bokić
Ocean-Drive
25-01-2008, 17:35
Isti avatar kao ja :) .
OMFG PP!!! inace kaj visageu?! ja mu idem na dmg i lifesteal! znaci!
BoT, asoult, mkb, buriza, EoS, satanic
Ocean-Drive
25-01-2008, 19:58
HoT dobro ide uz Visage-a , a dobro je nabaviti i mekansm.
kaj ce mu HoT??? satanic je dobar i netreba mu 3k hpa
Karlo_from_Bjelovar
25-01-2008, 21:00
visaž? radiansa...
kakav build ide za maginu?
Iron Storm
25-01-2008, 23:26
Da vidimo... otprilike ovako:
Magina: PT, Butterfly, S&Y, MKB, Radiance, te item po izboru
Razlog: Maginin Mana burn i MAna void. Dakle, dižeš mu as da protivniku što više burnaš mane (zato mu Manta ne treba) da ga možeš dokrajčiti Mana voidom.
Visage: BoT, Butterfly, EoS, Satanic, MKB, Radiance
Razlog: Visage ima ranged napad, a Cold Attack i Lifesteal se kod ranger perfektno stackaju. Ostalo je samo po sebi dovoljan razlog.
Marcellius09
25-01-2008, 23:29
Da vidimo... otprilike ovako:
Magina: PT, Butterfly, S&Y, MKB, Radiance, te item po izboru
Razlog: Maginin Mana burn i MAna void. Dakle, dižeš mu as da protivniku što više burnaš mane (zato mu Manta ne treba) da ga možeš dokrajčiti Mana voidom.
Visage: BoT, Butterfly, EoS, Satanic, MKB, Radiance
Razlog: Visage ima ranged napad, a Cold Attack i Lifesteal se kod ranger perfektno stackaju. Ostalo je samo po sebi dovoljan razlog.
sange i yasha je orb efect i onda nece imat mana burn gj :pray:
pt,2 wratih banda, vanguard, 2 bashera ili 1 butterfly i hot
Systematic Reverse
26-01-2008, 01:24
MAGINA SA S&Y XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD jaoo :pray:
7DaysBakeRolls
26-01-2008, 03:25
MAGINA SA S&Y XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD jaoo :pray:
System ti znaš da ja tebe obožavam... TI SI BOG!!! :pray:
A sa iron stormom sam trebao igrat ali posle ovakvih izvala nije bash da mi se igra dota uopshte!1!! (jel mogu napisat neshto, a to je ovo), nije bash da mi se igra dota uopshte!1!!eleventyone!11!!!11
Karlo_from_Bjelovar
26-01-2008, 08:12
magina: basheri, butter, vladimirs...
Iron Storm
26-01-2008, 11:05
My mistake za S&Y, zaboravio sam da je Maginin Mana burn orb efekt. Umjesto S&Y Basher, te šesti može Linken ili Vladimirs. Za razliku od drugih, ja priznajem svoje greške, a tko ne želi igrati sa mnom, ne mora, klat ću ljude na Battle.Netu.
Karlo_from_Bjelovar
26-01-2008, 12:09
jedan prosjecan (losiji igrac) iltiga ja, u 20.-30 min bi trebao imat tredse, 3 wraitha i vladimirs...
nakon toga butter pa basheri...
Ocean-Drive
26-01-2008, 12:52
Magina : Basher , Treads , Butterfly , Radiance.
Magina:
pt
butterfly
vladimirs
mkb
buriza
custom item
Za MAginu definitivno prvo vanguard (u slucaju mele protivnika) ili hood (u slucaju castera), tada 3-4 wraith banda, PT, butterfly, hot.
jedan prosjecan (losiji igrac) iltiga ja, u 20.-30 min bi trebao imat tredse, 3 wraitha i vladimirs...
nakon toga butter pa basheri...
ovo mi je dobro no neznam bas za bashere, jer i kad bi imo 2 i svaki mi davao po 15% onda bi se to trebalo zvrojit(ako se ne varam) pa bi imo 30% , ali bi moro prodati wraithe jer ne bi bilo slotova...
budem probo sve sto ste nabrojali pa cu vidit kak mi najlakse igrat...
fala
P.S. jel ima neki site gdje mogu skinut repleyse od ovih dobrih klanova (MYM...)
http://www.gg-no-re.com
http://www.mymym.com
http://www.dota-allstars.com
www.gg-no-re.com
http://www.mymym.com
http://www.dota-allstars.com
thx :wink:
Za MAginu definitivno prvo vanguard (u slucaju mele protivnika) ili hood (u slucaju castera), tada 3-4 wraith banda, PT, butterfly, hot.
ajde mi reci zakaj hood? ima on 40% magic resistance i + armor kaj daje je savreno! hood jedino ako su svih 5 big time castera sa refresherima i imabe ultijima!
vangaurd je ok ali ja ga rijetko radim! i zakaj HoT? netreba! ima kojih 1500hp-a minimum + veliki armor i lifesteal!
ali bi moro prodati wraithe jer ne bi bilo slotova...
ofc, pa neces ih zadrzati na lvl 25 xD
ajde mi reci zakaj hood? ima on 40% magic resistance i + armor kaj daje je savreno! hood jedino ako su svih 5 big time castera sa refresherima i imabe ultijima!
vangaurd je ok ali ja ga rijetko radim! i zakaj HoT? netreba! ima kojih 1500hp-a minimum + veliki armor i lifesteal!
Zato sto jedina stvar koja magini fali survability.
Ukoliko su i vasi i njihovi casteri, hood je must, jel magini daje jedino ono sto mu fali. Laneanje i farmanje je vrlo bezbolno i omogucava mu da uz taj survability i regen dode do late gamea sa pun kurac para.
HoT je OBAVEZAN (ili BkB ali to samo ako je zbilja potrebno), jel je magina šrot u velikim fightovima ako padne brzo.
da ali ako dobro igraš i znaš koristiti blink! meni su 3 int big time heroja castali ultije!(lich, thd,cristal) ja blink i jedva 200dmg su mi naperavili! mi imali push a ja blink iz bitke! situacjia se smiri i ubil ih sve!
Blink nije survability. Kao ni lifesteal. To su samo bjezni mehanizmi. Kada te neko hexa, ajde se ti blinkaj. :P
Ocean-Drive
27-01-2008, 19:43
Da ali ako se blinkas u pravo vrijeme mozes izbijeci hex i sve druge spellove.
Onda nisi u fightu... Kada se pusha trebas ostati sto duze vrijeme na fronti i dpsati. Ako se odmah blinkas jel ti hp pool ne dozvoljava da ostanes, gubis dragocjeno vrijeme.
Naravno ako nisam kupovao hp iteme, imam previse dmga, ali zato u team fightu nemam apsolutno nikakvu svrhu, jel sam previse vourneable. Ali ako kombiniram obadvoje (butter + hot) to se bude odrazilo ne samo na mom hpu nego i dpsu jel cu duze ostati i prati njihove heroje a ne blinkati se kao idiot okolo.
pa, blink ima cooldown od 5 sek, pusti centaura il nekog takvog da tenka, kad vidis da su potroslili par magija na njega blink in i mana burn. Ja mu obicno kupim dva bracera i više manje nemam nikakvih problema sa hpom
Nitko nece spammati najjace magije na tanka kao kentaura, njega ce vjerovatno cc-ati (recimo eulat) ili nesto slicno. Nisu tako glupi da ce ici svi na lika sa najvise hpa.
I vjerujem ti da nemas problema sa hpima. :P
pa obicno se napadaju NAJJACI a ne sa najvise HP-a! ali ako cent owna i ima 4k HP-a + 250dmg + lifesteal + fast att speed! normalno da ce svi na njega da idu
LOL dakle vi imate centa sa svim tim, a oni nemaju nista? Tocnije ti se pouzdas u to da ce tvoj cent biti najjaci, oni ce prvo njega tuci i onda ces ti doci i lupati.
Mi ovdje pricamo opcenito o heroju, ne o fisknim i objektivnim situacijama.
Mislim ono ak imate takvog centa, mozes i ostati u bazi, biti ce ti isto.
hvala svima ali ja se i dalje drzim onog builda, nekak mi najvise odgovara, probo sam i ovo, al ono mi vise pase.
nekak mi zeznuta sa maginom, jer nisam bas vjest sa meele herojima osim s yurnerom, a i tesko mi se nekak lvl-upat, uvjek bi nekak gubio korak dobro poceo ili ne...
Blink nije survability. Kao ni lifesteal. To su samo bjezni mehanizmi. Kada te neko hexa, ajde se ti blinkaj. :Paj ti kad te hexa ista radi -.-
mozes nesto!!mozes tih 3 minute ako ih prezivis mozes razmisljati i sve i kako pobjeci i sve!
magina->permabash ftw...gg
Systematic Reverse
28-01-2008, 15:53
mozes nesto!!mozes tih 3 minuteSako ih prezivis mozes razmisljati i sve i kako pobjeci i sve!
:)
sorry 3 secunde! inace glupost sam reko!
Blink nije survability. Kao ni lifesteal. To su samo bjezni mehanizmi. Kada te neko hexa, ajde se ti blinkaj. :Paj ti kad te hexa ista radi -.-
Kaj si rekao? Ne kuzim te...
magina->permabash ftw...gg
To je dobro za 1v1.
Za 5v5 suxa.
Ocean-Drive
31-01-2008, 10:09
Magina sa Basherom radi i u 5v5 a ne samo 1v1.
NoNCoNFoRMiST
31-01-2008, 12:02
sto kupite meduzi?
ror, sobi, pile, bracer/null, butterfly, eos, bot, linken, (sacred)divine, sacred relic
Lord Ragnarok
31-01-2008, 14:32
ona s triple shotom?
PT,maelstorm (kak se vec zove poboljsani) a dalje nebih znao kako, nevolim tog heroja
evo sad sam bio gledo na jubito neke trickove od goblin techiesa, i heroj je totalno lud :D
jel moze koji build za njeg?
evo sad sam bio gledo na jubito neke trickove od goblin techiesa, i heroj je totalno lud :D
Systematic Reverse
31-01-2008, 16:10
A ko da ti treba neki poseban -_-
Napravish bot, euls/gunisoo, i mana regen i mana pool
thx, izkombiniro sam si nes :D
brisi u zadnje vrjeme me net skroz nes hebe :-x
Magina sa Basherom radi i u 5v5 a ne samo 1v1.
Ako igras nebalansiran game, onda da.
Onda mozes napraviti i 6 butter i ownat.
Daj plz nemojte vise dolaziti s takvim glupim komentarima bez ijednog argumenta.
evo sad gledo nes na youtube, kako ljudi igraju sa goblinom i evo sta naso xD
I_awlJmFzsE
svaka cast liku goblin owna, jel zna mozd neko koji je to replay?
sto kupite meduzi?
ror, sobi, pile, bracer/null, butterfly, eos, bot, linken, (sacred)divine, sacred relic
njoj ide nš lijepo!
pt, maelstorm, butter, mkb, buriza, i divine
I_awlJmFzsE
Goblin je noob.
1. Krivo je stavljao mine, stavljaju se ne sve u jednu nego se rasporeduju da bi se ucinio max dmg.
2. Protivnici su teski idioti.
3. Nakon sto ih je sve pobio poceo je spammati, kao da nikada u zivotu nije igrao goblina.
Marcellius09
31-01-2008, 21:10
cim sam vidia ono di pise owned i ta sranja , onda je sigruno pro igrac
:rotfl:
Lord Ragnarok
31-01-2008, 21:38
I_awlJmFzsE
Goblin je noob.
1. Krivo je stavljao mine, stavljaju se ne sve u jednu nego se rasporeduju da bi se ucinio max dmg.
3. Nakon sto ih je sve pobio poceo je spammati, kao da nikada u zivotu nije igrao goblina.
hmmm, 7 mina na 1 mjesto i 7 na drugo u early game-u... easy gold kod runa ili shopa
a remote su savrsene za branenje towera ili stackanje sa strane (u sumi pokraj towera)
Mislio sam kad stavljas tih 7 mina. Ne stavis ih sve tocno na isto mjestu, da se preklapaju, vec malo rasporedis. Mina cini vise dmg sto si blize centru njezinog aoea. Kod vise unita bolje je napraviti mali razmak izmedu mina, tako da sveukupni dmg bude veci.
Lord Ragnarok
01-02-2008, 00:55
nebih reko, jer svaki igrac cim stane na 1 minu okrene se, a ako su sve jedna na drugoj, nek se onda okrene
Stvar je u tome sto on rijetko kad bude preletio preko tvoje mine ako je sam.
A ako je u grupi, onda polovica toga nebude bila dobro pokrivena, jel je mala sansa da ce svi preletiti preko istog spota.
I_awlJmFzsE
Goblin je noob.
:o
hmmm, neznam bas :S
NoNCoNFoRMiST
01-02-2008, 22:23
itemi za Banehallowa? basheri ili ne? lotar ili ne? (NE=) radiance? heart, satanic?
Midas, radiance, bot, hot.
Midas, radiance, bot, hot.,
ajde dobro!
njemu se ide lifesteal! obicno i radiance odmah napocetku! vladimirs! s/Y! ovisi o situaciji!
znaci moj build!
1.pt
2.vladimirs
3.s/y
4.mkb
5.buriza/basher ovisi o situaciji
6.Hot/basher/neki dmg item isto ovisi o situaciji!
Iron Storm
03-02-2008, 13:44
E ovako, malo prije sam igrao na Battle.Netu DotU 5v5 ap, te sam uzeo Shadow Shamana. Imam 2 pitanja za njega:
1) Da li je on carry ili support heroj? Protivnike mogu ubijati 1v1 bez problema - ali od lvl6.
2)Koji build ide na njega? Išao sam PT (kasnije sam mislio zamijeniti s BoT), Scepter, Shiva, EoS i dalje nisam stigao (svi protivnici su livali :D )
Inače bilo je (Barathum, Pudge, Dwarven, Tiny, Razor) vs (Bloodseeker, Traxex, Furion, Void i moja malenkost, Shadow Shaman). U početku sam umirao (4x), da bih na kraju pokupio beyond godlike streak.
1) originalno support, postoji "disabler" i "dpser" rhasta.
2) ovisi o protivnicima, najcesci build je: 3x Null Talisman, Dagger, Point Booster, Eul, zavrsiti Aghanim, zavrsiti Hex.
1) originalno support, postoji "disabler" i "dpser" rhasta.
2) ovisi o protivnicima, najcesci build je: 3x Null Talisman, Dagger, Point Booster, Eul, zavrsiti Aghanim, zavrsiti Hex.
nezaboravite refresher!
Istina e, refresher roxx na njemu. Mozes sam pushati ako nabavis Aghanim i Refresher na vrijeme.
Lord Ragnarok
03-02-2008, 19:54
smisao daggera?
imas net koji ga zaustavlja i hex koji ga uspori. dager je zakurac
i inace pt, angham, hex, eos
Iron Storm
03-02-2008, 20:11
smisao daggera?
imas net koji ga zaustavlja i hex koji ga uspori. dager je zakurac
i inace pt, angham, hex, eos
Većinu njih (osim ako su tankeri) stignem ubiti tako da prvo castam Mass Serpent Warp i potom Shackels na protivnika. PT sam htio zamijeniti sa BoT budući da je spor prilikom bijega. Agranims naravno (12 wardova umjesto 8), EoS naravno, Shiva's Guard budući da ima mali armor, a Eul nisam mislio budući da već imam Voodoo. Za Refresher hvala, ali mi Ward i refresher pojedu jako puno mane.
e to tebi pojede mane a protivnicima oko tebe sve! to jaobicno castam kod towera da se nemogu pribliziti!
rhasta:dager,eul(kad sve potrosite guinso),bot.scepter...
dager je predobar na rhasti jer je spor i zato sto moze samo uletit u fight disablat polovice itd...s eulom dignes nekog i onda ga nemos ne blokat s ultom....
jel moze build za gondara, treba frendu, nezna sta bi...
jel moze build za gondara, treba frendu, nezna sta bi...dagon
jel moze build za gondara, treba frendu, nezna sta bi...dagon
samo to? :S
[quote="Rang€r":1or96ms9]jel moze build za gondara, treba frendu, nezna sta bi...dagon
samo to? :S[/quote:1or96ms9]boots xD
NoNCoNFoRMiST
06-02-2008, 13:58
ajme majko
.......bh:bot,bottle,dagon,dps item,dps item ,orb item bolje sada?hehe
joj joj! pt, satanic, butter, mkb, buriza, radiance!
NoNCoNFoRMiST
06-02-2008, 21:15
Barathum - The Spiritbreaker Build
Pre-Items:
---------
Bracer
Bracer
Gloves of Haste (+ Power Treads)
Build:
---------
Power Treads
Sange & Yasha
Radiance
Assault Cuirass
Heart of Tarrasque
Divine Reaper
-----
A Bounty Hunter=>my choice:
PT, S&Y, MKB, SATANIC, DIVINE, ASSAULT
OMFG NoNCoNFoRMiST idiot?
bari radiance? not! netreba! bolje mkb a umijesti HoT lepo vladimirs ili satanic!
a za gondara umijesto AC lepo butter
Marcellius09
06-02-2008, 22:10
bari radiance? not! netreba! bolje mkb a umijesti HoT lepo vladimirs ili satanic!
lol sta bi po tvom svi trebali imat iste buildove ffs
Lord Ragnarok
06-02-2008, 22:11
nazalost ti buildovi rade jako dobro.... :(
NoNCoNFoRMiST
06-02-2008, 23:26
bari radiance, da. nije bolje mkb
kakav vladimirs..mask of madness ako bas treba
ali ja nisam njemu za lifesteal uopce, lijepo kupis hot.. za satanic sam iskljucivo agi herojima
sto se tice gondara, butterfly ti se ne stacka (evasion) sa onim Jinada ili kako se vec zove. i ne buriza. takodjer se ne staka
7DaysBakeRolls
06-02-2008, 23:44
Jest ono to sve... Al nonconformist-u "malo" si se izvalio... Ja jednom stavih na ovaj thread o stuckovanju nekih ajtema tu i tamo i bash se vidi da nisi chito to... Kao shto prije rekoh... STAKUJE se al ne u potpunosti... ako gondar ima 20%svog crita i 20%svog evasiona onda kad butter sklopi bide 32%(STAKUJE SE) a i za krit ce biti isto bice nekih 29%CRITA!!! Imash sve lijepo pbjashnjeno na DotA stranici al nije fazon tamo chitat fazon je prvo pravit od sebe budalu pa onda neshto prochitat...
Sa nerazumijevanjem vash 7.D4'/5.84|<3.12o11s
Systematic Reverse
06-02-2008, 23:56
Nebrini ima i onih koji te razumiju x)
Al dobro sam se i nasmijao ne neke buildove :rotfl:
ja kažem po mojem mišljenju kaj treba a kaj ne! naravno da svi imaju svoji build ali ipak! ja neki puta bari kupim butter i hot i satani i BoT i dvine i divine! ali to kada se zajebavam! i to moze biti build isto! kome treba nek proba sve ponuđene pa nek izabere!
stigla nova dota :)
i po meni je glupost jer su oslabili traxu...
changelog (http://www.getdota.com/changelog.txt)
evo sad igro i lik uzme invokera, i na prvom levelu moze 6 spellova birat :S
Opak bug, ako ga ne isprave u svakoj ce igri bit invoker...
btw 100. stranica :D
ne nego na 5 moze birat ulti
inace lik mi je bas lud i fora napravljen
NoNCoNFoRMiST
07-02-2008, 15:38
gadno, i mapa lagira..zbog tog invoKera
ono sa stackanjem jinada i buriza nisam znao ali oke sad znam.. ali svejedno se ne staka koliko bi se trebalo stakat, tj.cijelo..tako da mislim da se manje isplati..sta ja znam
ne nego na 5 moze birat ulti
inace lik mi je bas lud i fora napravljen
a nisam igro s njim... lik je reko da zna kako ga "bugat" pa da odma bira 6 spellova, ali mu onda neki orbovi ne stackaju :S
7DaysBakeRolls
07-02-2008, 20:15
ono sa stackanjem jinada i buriza nisam znao ali oke sad znam.. ali svejedno se ne staka koliko bi se trebalo stakat, tj.cijelo..tako da mislim da se manje isplati..sta ja znam
Eto opet ti izmishljash iako sam vec napomeno...
@System dobro je pa ima takvih :D
@ova nova dota... ogavno (balans<dota6.49b)
NoNCoNFoRMiST
07-02-2008, 21:41
Eto opet ti izmishljash iako sam vec napomeno...
@System dobro je pa ima takvih :D
@ova nova dota... ogavno (balans<dota6.49b)
a dobro, priznajem, nisam procito to tvoje :D.. al ocu
Iron Storm
07-02-2008, 23:26
Isprobao Invokera, premoćan je, zbilja se slažem da probija balans (više od 10 različitih (!) spellova) te da bi ga trebalo rebalansirati. Ima koja AI mapa (moja sestra vježba na AI mapi)? Ali sa dobrim AIem.
evo tek sad vidio ulty od traxe :DDD
ljepo su je napravili :D
tek sad skuzio, trebat cu malo promjenit build...
sad sam super rundu odigro, 5v5, ali dropo earthshaker na 7lvlu, imo sam cjeli build osim divinea al jbg provalili u bazu i oderali nas, imali jebenog daviona sa nekih 3.5~k hpa i jos nekih 30-40 armor sa ass cuirassom, dubre sam tuko 10 sec i nakraju me ubio ostalo mu 400 hpa, al bi ga dobijo da sam pokpuio ass cuiras...
NoNCoNFoRMiST
08-02-2008, 14:39
Invoker sux
Dota sux
prestajem ju igrat
sad moram smislit sta da radim kad mi se bude igrala dota..jer od ne nikad koristi..bas nikad
ili lag ili leaveri
ili 17 puta rmk zbog toga
Karlo_from_Bjelovar
08-02-2008, 16:01
zbog toga ja prelazim na wow...
Lord Ragnarok
08-02-2008, 16:16
nije valjda dotta sad postala tako losa? nisam zaigro ovu zadnju, ali zuci kao i da necu
Iron Storm
08-02-2008, 20:12
@NoNCoNFoRMiST
ja ti nisam leaver, ako procjenim da mogu odigrati partiju do kraja, onda je odigram, gubio ja ili dobivao. U takvim partijama livam samo ako je to zbilja potrebno.
Dajte mi build za Invokera, zasada sam išao na Orchid malevolence, Shiva's Guard i PT.
@NoNCoNFoRMiST
ja ti nisam leaver, ako procjenim da mogu odigrati partiju do kraja, onda je odigram, gubio ja ili dobivao. U takvim partijama livam samo ako je to zbilja potrebno.
Dajte mi build za Invokera, zasada sam išao na Orchid malevolence, Shiva's Guard i PT.
lol?
Iron Storm
08-02-2008, 21:03
@NoNCoNFoRMiST
lol?
primjer: nagli disconnect, potrebno nešto obaviti (npr. stari me zove da siđem na cestu i pomognem mu nositi stvari) itd.
Još jedno pitanje u vezi Invokera: kako s njim igrati (ofenzivno, defenzivno ili na support)?
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.