PDA

Pogledaj cijelu verziju : DotA Allstars

Stranica : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

reiki_
02-11-2006, 20:15
[quote="Dj_Morales":1q1nou5g]najdrazi su mi balanar,lich i bone fletcher! a sa drugima i nisan puno igra!

kako samo uspiješ sa 3 lika 10 partija odigrat?
evo recimo ja danas 2 sa slithicom, u 1. owniđ samo takvi san in uvalia, drugu izgubia volju za tog heroja i ode sve kvragu[/quote:1q1nou5g]

najviše volim ar . ni ja ne mogu s istim herojem više od 2 partije igrati.

Systematic Reverse
03-11-2006, 01:01
[quote="Lord Myrkul":wt4vkfv5][quote="Dj_Morales":wt4vkfv5]najdrazi su mi balanar,lich i bone fletcher! a sa drugima i nisan puno igra!

evo recimo ja danas 2 sa slithicom, u 1. owniđ samo takvi san in uvalia, drugu izgubia volju za tog heroja i ode sve kvragu[/quote:wt4vkfv5]

najviše volim ar . ni ja ne mogu s istim herojem više od 2 partije igrati.[/quote:wt4vkfv5]

Same here

Lord Myrkul
03-11-2006, 13:28
meni je frend 23 partije igra sa demon witchem!!!! :shock: :shock: :shock: :shock:
zamislite tog ovisnika

Frky
03-11-2006, 13:35
meni je frend 23 partije igra sa demon witchem!!!! :shock: :shock: :shock: :shock:
zamislite tog ovisnika

Jednu za drugom ?!?

Ma to je bolesno , :pray: to -ar !

Systematic Reverse
03-11-2006, 14:34
zamislite tog ovisnika

Tak moj frend sa Vengeful Spiritom. Ali ja sam na početku barem 10 partija za redom odigrao sa Slayericom :D

RIPtheREAPER
03-11-2006, 16:01
Ako je -ar to onda sigurno neki lag.

Dj_Morales
03-11-2006, 18:52
[quote="reiki_":3oybdc9o][quote="Lord Myrkul":3oybdc9o][quote="Dj_Morales":3oybdc9o]najdrazi su mi balanar,lich i bone fletcher! a sa drugima i nisan puno igra!

evo recimo ja danas 2 sa slithicom, u 1. owniđ samo takvi san in uvalia, drugu izgubia volju za tog heroja i ode sve kvragu[/quote:3oybdc9o]

najviše volim ar . ni ja ne mogu s istim herojem više od 2 partije igrati.[/quote:3oybdc9o]

Same here[/quote:3oybdc9o]

ja sam se uhvatia ta 3 lika i to je to! nekako su mi dobri i tako mi je ostalo! ali nije da igram sad po 10 partija! zaigram sa svakim po 2 partije !!! a sa ostalima po 1 ili nista! lol

Systematic Reverse
03-11-2006, 23:30
Meni su swi heroji dobri tako da mi random najwiše paše :wink:

Lord Myrkul
05-11-2006, 09:32
jućer igra partiju protiv mortreda i sad me zanima koji je vama bia najjači ctitical s njom, ovome liku je biaS2083S:shock:
ima je leptirić, helm, battlefury, rapier, aegis, treads

skywalker
05-11-2006, 10:52
Nemam bas najdrazeg heroja ali volim igrat sa bone fletcherom....do lvl 10 mu skupim monkey king bar jedan buster za hp.... zatim kupim jos jedan demon edge.. i idem sastavljat burizu.....nakon lvl 6 idem ubijat natural kripove..... zanimam uzimate li vi zadnju njemu ja uzmem samo 1.. lvl a ovo sto kupim demon edge idem na burizu ali rijetko stignem jer partija zavrsi osobito ako igram 2v2..i zelim reci da nisam nikakav profic...onako osrednji...

Frky
05-11-2006, 12:32
Nemam bas najdrazeg heroja ali volim igrat sa bone fletcherom....do lvl 10 mu skupim monkey king bar jedan buster za hp.... zatim kupim jos jedan demon edge.. i idem sastavljat burizu.....nakon lvl 6 idem ubijat natural kripove..... zanimam uzimate li vi zadnju njemu ja uzmem samo 1.. lvl a ovo sto kupim demon edge idem na burizu ali rijetko stignem jer partija zavrsi osobito ako igram 2v2..i zelim reci da nisam nikakav profic...onako osrednji...

Mrzim fletchera jer s njim suckam , a kad igram protiv njega u većini slučajeva me owna (iako manje u zadnje vrijeme) !

Lord Myrkul
05-11-2006, 13:59

Mrzim fletchera jer s njim suckam , a kad igram protiv njega u većini slučajeva me owna (iako manje u zadnje vrijeme) !

uzmi seekera baš vidit kako ta hrpa kostiju puši

Systematic Reverse
05-11-2006, 15:36

Odakle tebi do 10 lvl golda za MKB i Booster(koji mu je nepotreeban) :? Nezaborawimo da ti trbaju još i treadsi ili čizma i midas ili čizma i hyperstone :D

reiki_
05-11-2006, 16:44
mrzim igrati sa bone fletcherom . jednostavno ga ne volim.

Lord Myrkul
05-11-2006, 16:56

Odakle tebi do 10 lvl golda za MKB i Booster(koji mu je nepotreeban) :? Nezaborawimo da ti trbaju još i treadsi ili čizma i midas ili čizma i hyperstone :D

reka je 2v2

Systematic Reverse
05-11-2006, 21:26
[quote=skywalker]Nemam bas najdrazeg heroja ali volim igrat sa bone fletcherom....do lvl 10 mu skupim monkey king bar jedan buster za hp.... zatim kupim jos jedan demon edge.. i idem sastavljat burizu.....nakon lvl 6 idem ubijat natural kripove..... zanimam uzimate li vi zadnju njemu ja uzmem samo 1.. lvl a ovo sto kupim demon edge idem na burizu ali rijetko stignem jer partija zavrsi osobito ako igram 2v2..i zelim reci da nisam nikakav profic...onako osrednji...

reka je 2v2[/quote:15q6xmff]

Aha zajeb :oops:

Meni je Bone dobar.

S1nn3R
05-11-2006, 23:08
E, jel iko skuzio onaj post "Drow rangerica owna sa skadijel"
sto ce njoj, od svih heroja skadi? mislim, nije kao da imate frost arrow koji slowa barem za 10% vise...
Fletchu booster? daj kupi 2 bracera i bok... njemu se instant ide na rapier/aegis stvar...

Systematic Reverse
06-11-2006, 00:11
E, jel iko skuzio onaj post "Drow rangerica owna sa skadijel"
sto ce njoj, od svih heroja skadi? mislim, nije kao da imate frost arrow koji slowa barem za 10% vise...
Fletchu booster? daj kupi 2 bracera i bok... njemu se instant ide na rapier/aegis stvar...SNisam widio post za Drow Rangericu looooooooooooooooooooool Rekao sam ja da netreba booster. Ajd mi sad owdje reci možeš i na Cro-DotA forumu koliko je pametno Sand Kingu raditi hebeni GUINSOO??? Lik je tamo rekao da mu to obawezno radi. Pa rađe budem drwo rangerici skadi uzeo nego sk-u guinsoo.

S1nn3R
06-11-2006, 12:08
eh, sad bi se dalo o tome raspravljat, al cak bi i moglo raditi.
naravno, ako se izdrkavas u igri, i ne znas sto da dalje radis, euls uopce nije tak losa ideja, ali samo u 1v1... jer, naime, dignes lika u zrak, cekas 2 sec i castas ultu. isto sa hexom, samo sto odma castas ultu. ali u 5v5 ili cak 2v2 hex na ska je uber krep... mos ti hexat jednog, ali bez hp bonusa mrtav si prije neg prodze channel...
dakle, samo ak se izdrkavas u igri... i ak vec imas blink i srce

Lord Myrkul
06-11-2006, 15:21
ma ne triba škorpiji guinsoo, ka šta je skadi nepotrban traxu
ali neki dan u igraonici lik je omniju sastavia guinsoo i refresher, upali nam kod fontane i masakrirali nas :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Systematic Reverse
06-11-2006, 19:04
eh, sad bi se dalo o tome raspravljat, al cak bi i moglo raditi.
naravno, ako se izdrkavas u igri, i ne znas sto da dalje radis, euls uopce nije tak losa ideja, ali samo u 1v1... jer, naime, dignes lika u zrak, cekas 2 sec i castas ultu. isto sa hexom, samo sto odma castas ultu. ali u 5v5 ili cak 2v2 hex na ska je uber krep... mos ti hexat jednog, ali bez hp bonusa mrtav si prije neg prodze channel...
dakle, samo ak se izdrkavas u igri... i ak vec imas blink i srce

Tako da. Ali opet nepotreban mu je Guinsoo(po mom mišeljenju),,, Rađe mu budem 2 hearta naprawio nego guinsoo,,,

Lord Myrkul
08-11-2006, 17:20
jel pametnije kupit alkemistu radiance ili fury ?

Systematic Reverse
08-11-2006, 18:57

Radijaciju mu ja radim

S1nn3R
09-11-2006, 09:41
kad napravis jedno od to dvoje, pitat ces se koji item da NE napravis -.-'
ne trazi se bzvz nerf alchemista.... samo kruzi oko neutralaca i tu i tamo val kripova...

Lord Myrkul
11-11-2006, 11:13
znate vi koji je vrag ona dota 6v6?????

Systematic Reverse
11-11-2006, 16:08
znate vi koji je vrag ona dota 6v6?????

:o Gdje si to našao?

RIPtheREAPER
11-11-2006, 18:50
To ti je dota ko dota samo kaj je preuredena na 6 playersa za svaki tim tako da je na svakoj strani po dva heroja.

Systematic Reverse
11-11-2006, 18:55
Nisam to još igrao ni widio,,,

Lord Myrkul
11-11-2006, 22:28
danas san to igra, predobro je. masovne bitke :) sa puno mrtvaca

Dreamer Deceiver
11-11-2006, 22:41
a da nam daš link? :?

Systematic Reverse
11-11-2006, 22:49
a da nam daš link? :?

Bilo bi dobro :D

Marcellius09
12-11-2006, 12:39
evo vam jeste sretni
http://rapidshare.com/files/2762840/Dot ... _Ver.3.w3x (http://rapidshare.com/files/2762840/DotA_Allstars_v6.38b_6v6_Ver.3.w3x)

Lord Myrkul
12-11-2006, 12:53
neman link ali bi vam moga poslat priko icq ako budete imali problema

Marcellius09
12-11-2006, 15:17
neman link ali bi vam moga poslat priko icq ako budete imali problema
pa stavia sam ja link za dotu 6vs6

Dreamer Deceiver
12-11-2006, 16:26
evo vam jeste sretni
http://rapidshare.com/files/2762840/Dot ... _Ver.3.w3x (http://rapidshare.com/files/2762840/DotA_Allstars_v6.38b_6v6_Ver.3.w3x)

ja jesam a ti ?

Systematic Reverse
12-11-2006, 19:20
evo vam jeste sretni

Tnx :P

Armachus
14-11-2006, 15:19
Dobri su mi svi heroji od Undeada, a najbolji mi je onaj koji bude u misjiama s undeadima ( onaj koji bude tvoj protivnik) ne znam kako se zove. :o

Edit: najbolji heroj je: Dread Lord

Karzah
14-11-2006, 19:40
Dobri su mi svi heroji od Undeada, a najbolji mi je onaj koji bude u misjiama s undeadima ( onaj koji bude tvoj protivnik) ne znam kako se zove. :o

Samo DotA heroji ovdje .

btw - mogao bi promijeniti naziv topica u DotA heroji jer vidim da to ljude zbunjuje ...

Systematic Reverse
14-11-2006, 22:11

Samo DotA heroji ovdje .

btw - mogao bi promijeniti naziv topica u DotA heroji jer vidim da to ljude zbunjuje ...

Pa mogao bi i ti :P

Recite mi koji build radite Treant Protectoru?

Frky
14-11-2006, 22:39
Recite mi koji build radite Treant Protectoru?

Radiance i refresher , kasnije (premda nebude kasnije) satanic ili nešto tako za preživljavanje !

Karzah
14-11-2006, 23:00
Samo DotA heroji ovdje .

Pa mogao bi i ti :P

Na sebe sam i mislio :)

Evo , naslov topica promijenjen .

Systematic Reverse
16-11-2006, 15:58
Imam kweščn :D Jel djeluje ulti od SK-a(epicentar) kad Meduza casta swoj ulti. Npr. Ti i meduze ste u istom timu. I i branite mid npr. meduza se zaleti među njih 5 pošalje ih u sleep i ti se došetaš sa sk-om među njih i castaš ulti???

Kibo
16-11-2006, 16:35
Imam kweščn :D Jel djeluje ulti od SK-a(epicentar) kad Meduza casta swoj ulti. Npr. Ti i meduze ste u istom timu. I i branite mid npr. meduza se zaleti među njih 5 pošalje ih u sleep i ti se došetaš sa sk-om među njih i castaš ulti???

Mislim da ne zasto sto su protivnici invulnerable dok su u sleepu

Systematic Reverse
16-11-2006, 16:37

Mislim da ne zasto sto su protivnici invulnerable dok su u sleepu

Šteta :D Najwjerowatnije tako i je. Da nije njih dwoje bi bili preimba par IMO.

Frky
16-11-2006, 22:07

Nije meduza nego naga :D

Systematic Reverse
16-11-2006, 22:37
[quote="Systematic Rewerse":1h4bfhff]Imam kweščn :D Jel djeluje ulti od SK-a(epicentar) kad Meduza casta swoj ulti. Npr. Ti i meduze ste u istom timu. I i branite mid npr. meduza se zaleti među njih 5 pošalje ih u sleep i ti se došetaš sa sk-om među njih i castaš ulti???

Nije meduza nego naga :D[/quote:1h4bfhff]

:rotfl: Zajeb :rotfl:

reiki_
17-11-2006, 09:44
naga i sk combo nije loša ideja ali mora biti savršeno tempirana .

Systematic Reverse
17-11-2006, 14:30
naga i sk combo nije loša ideja ali mora biti savršeno tempirana .

Da. Može on njih u sleep i sk pričeka 2 sec do kraja slipa i casta ulti. Inače 2 sec mu je casting time. E sad. Treba pogoditi zadnje 2 sekunde sleepa :D

Kibo
17-11-2006, 15:13
[quote="reiki_":13xyvqgk]naga i sk combo nije loša ideja ali mora biti savršeno tempirana .

Da. Može on njih u sleep i sk pričeka 2 sec do kraja slipa i casta ulti. Inače 2 sec mu je casting time. E sad. Treba pogoditi zadnje 2 sekunde sleepa :D[/quote:13xyvqgk]

Zasto ja uvijek igram dotu s stopericom :rotfl:

RIPtheREAPER
17-11-2006, 22:44
Ma bolje je da naga siren baci na nekog svoju mrezu i samo dodes sa SK i okines zadnju... I ako ostane ziv burrowstrike i gotov je. Slasnija pobjeda nego da naga upali sleep pa ti cekas da zavrsi pa mozes i pogrijesit pa onda ti je krivo sto si zaribao pa onda lupas glavom o stol pa se mozes i ozljedit.
Ovo sa mrezom je bolje za neki gang na najjaceg eroja od protivnickih igraca sto moze uzrokovati propast cijelog tima. :killyou:

Systematic Reverse
17-11-2006, 22:46
Ma bolje je da naga siren baci na nekog svoju mrezu i samo dodes sa SK i okines zadnju... I ako ostane ziv burrowstrike i gotov je. Slasnija pobjeda nego da naga upali sleep pa ti cekas da zavrsi pa mozes i pogrijesit pa onda ti je krivo sto si zaribao pa onda lupas glavom o stol pa se mozes i ozljedit.
Ovo sa mrezom je bolje za neki gang na najjaceg eroja od protivnickih igraca sto moze uzrokovati propast cijelog tima. :killyou:

Ma da lud sam. Rađe si kupim dagger i ownam jednog bez pomoci nage :P

Armachus
18-11-2006, 13:58
Evo našao sam najboljeg heroja:

http://warcraft3.judgehype.com/screensh ... d-lord.jpg (http://warcraft3.judgehype.com/screenshots/frozenthrone/mortsvivants/dread-lord.jpg)

Systematic Reverse
18-11-2006, 16:04
Evo našao sam najboljeg heroja:

http://warcraft3.judgehype.com/screensh ... d-lord.jpg (http://warcraft3.judgehype.com/screenshots/frozenthrone/mortsvivants/dread-lord.jpg)

Balanar. Po noci je preimba :P

Lord Myrkul
19-11-2006, 00:17
znate vi ljudi da stablov ulti aktivira linkens, ali ga linkens ne zaustavi???
ffs lik je nas sadia ko budale a mi svi sa linkensom(i da povjeria san linkens pun kad je ovaj bacia ulti)

inaće magnus i škorpija kombo 2v5 svi mrtvi :D :D

Frky
19-11-2006, 00:44
znate vi ljudi da stablov ulti aktivira linkens, ali ga linkens ne zaustavi???
ffs lik je nas sadia ko budale a mi svi sa linkensom(i da povjeria san linkens pun kad je ovaj bacia ulti)

Pa kad ti linkens spriječava spell od instantnog djelovanja (npr. čekić od leorica) dok na spelove koji duže traju ne djeluje (odnosno djeluje prvu milisekundu , valjda) !

Lord Myrkul
19-11-2006, 14:58
[quote="Lord Myrkul":39s0wjbx]znate vi ljudi da stablov ulti aktivira linkens, ali ga linkens ne zaustavi???

Pa kad ti linkens spriječava spell od instantnog djelovanja (npr. čekić od leorica) dok na spelove koji duže traju ne djeluje (odnosno djeluje prvu milisekundu , valjda) ![/quote:39s0wjbx]

moze bit, ali moze bit i b-u-g, ova verzija ih je puna npr. sa barathurmom iskoristin ulti na pandu, više se on ne vidi, panda ukljuci ulti(razdvoji se), barathrum sleti i udre po pandi koji se vratia u svoj početni oblik!!!! i naravno crkne

Systematic Reverse
19-11-2006, 15:22
Onda igraj .37 ona je zadnja stabilna mapa :boohoo: :P I ko crkne panda ili spirit?

RIPtheREAPER
19-11-2006, 18:49
pa panda :( :(
to treba tuzit drustvu za zastitu zivotinja :( :(

:D

Systematic Reverse
19-11-2006, 18:56
pa panda :( :(
to treba tuzit drustvu za zastitu zivotinja :( :(

:D

lal ^^

Ali Panda je najlegendarniji heroj sigurno :pray: Po riječima mislim (^^,)

Lord Myrkul
19-11-2006, 21:09
ma i na djelu je on poprilično dobar

RIPtheREAPER
21-11-2006, 17:28
Jedino mu ne kuzim ultu: sta se desava kada npr. bacite zadnju da bi pobjegli bazu i npr. da nisu sve pande skupa ,da je jedna naprijed, jedna u sredini a jedna zaostaje za prve dvije.
I sto se dogodi kada vrijeme istece : hoce li se pande spojiti tamo gdje stoji prva, druga ii treca ili ce se pak spojiti tamo gdje je ukljucena ulta?

reiki_
21-11-2006, 18:13
pande se vracaju u original po earth , fire i storm redoslijedu . znaci ako su sv e tri zive , panda ce se ozivjeti na mjestu earth pande , a ako earth umre na mjestu fire pande itd.

Systematic Reverse
21-11-2006, 19:11
Baš tako. Inače ulti mu je jako dobar. Ima stun,cyclone i korisne stwari

NiX4tHeG@M3R
21-11-2006, 20:21
Ma je ali ok ja kod swake pande aktiwiram neku magiju ode vrijeme.................................

reiki_
22-11-2006, 20:33
koristiš tab i hotkeyse koje naravno moraš znati. i moliš se bogu da ne zalagga.

Systematic Reverse
22-11-2006, 20:52
koristiš tab i hotkeyse koje naravno moraš znati. i moliš se bogu da ne zalagga.

:rotfl:

Lord Myrkul
24-11-2006, 12:33
ali sa ultijem neš puno postić jer kad se razdvojiš neprijatelji od tebe biže ka od crnog vraga

reiki_
24-11-2006, 18:49
ali sa ultijem neš puno postić jer kad se razdvojiš neprijatelji od tebe biže ka od crnog vraga

zato i imaš stun i cyclone , te se ionako pandin ulti koristi za preživljavanje pa rijetko tko troši više od jednog skill pointa u nj . kasnije na višim levelima ti treba 100 odonsono 200 više mane a to nije korisno sa pandarenovim mana poolom.

Systematic Reverse
25-11-2006, 02:53
[quote="Lord Myrkul":j75pqcyp]ali sa ultijem neš puno postić jer kad se razdvojiš neprijatelji od tebe biže ka od crnog vraga

zato i imaš stun i cyclone , te se ionako pandin ulti koristi za preživljavanje pa rijetko tko troši više od jednog skill pointa u nj . kasnije na višim levelima ti treba 100 odonsono 200 više mane a to nije korisno sa pandarenovim mana poolom.[/quote:j75pqcyp]

Yup. Ja ga korstim 90% za bježanje što je tužno

omfgnoob1
08-12-2006, 13:10
MORTRED bog bogova!! :pray:

Systematic Reverse
08-12-2006, 14:39
Istina,jako je dobra. Koji joj build radite?

revenion
08-12-2006, 14:51
NETHER DRAKE - Viper...E TO JE LEGENDA :pray: :pray: :pray: kad ga imas na dovoljnom lvlu neprijatelji ti nemru zbegat...ima skillove za usporavanje i jos za dobro dealanje dammage...

Jerry
08-12-2006, 15:01
onaj kardeyel kak više je meni zakon

Marcellius09
08-12-2006, 17:08
NETHER DRAKE - Viper...E TO JE LEGENDA :pray: :pray: :pray: kad ga imas na dovoljnom lvlu neprijatelji ti nemru zbegat...ima skillove za usporavanje i jos za dobro dealanje dammage...
da a jos kad spojis maelstrom,monkey i hyperstone

revenion
08-12-2006, 17:48
da...

WEASEL
08-12-2006, 19:02

umm, valjda misliš kardel, dawren sniper?

Systematic Reverse
08-12-2006, 21:10

Nije toliko imba uzmem pudgea hookam rot disember i dowiđenja ^^

WEASEL
08-12-2006, 21:17

Nije toliko imba uzmem pudgea hookam rot disember i dowiđenja ^^

jebemti pudgea, mrzim ga kao nikog :) :) al barem sam skužio da te ne može hookat ako si u blizini creepova:)

Lord Ragnarok
08-12-2006, 21:18
da, postoji šansa da hooka creepa

Jerry
08-12-2006, 21:25

umm, valjda misliš kardel, dawren sniper?da,najviše znam s njim

WEASEL
08-12-2006, 21:26

umm, valjda misliš kardel, dawren sniper?da,najviše znam s njim

dobar je,al nije bas moj stil heroja, nessaj ga owna (a preferiram ga:)

Lord Ragnarok
08-12-2006, 21:34
nesaj je imba heroj, pogotovo ako ga u početku neko ''hrani''.

WEASEL
08-12-2006, 21:39
naga siren sa manta style je moj izbor u sentinelima:)

Systematic Reverse
09-12-2006, 00:26
Netreba joj manta

WEASEL
09-12-2006, 01:57
Netreba joj manta
baš, imaš 3 iluzije i još dobiješ koju:D

Frky
09-12-2006, 02:04
Netreba joj manta

Složiš joj mantu kad igraš protiv nekog težeg int heroja i spržiš mu manu za sekund !

WEASEL
09-12-2006, 02:07
ma owna sa burizom, svaka iuzija ima 45% critical dmg- radi 500 dmg-a, iluzije su 3 uz pravog 4..računajte:D

S1nn3R
09-12-2006, 10:05
[quote="Systematic Rewerse":3azewvw8]Netreba joj manta

Složiš joj mantu kad igraš protiv nekog težeg int heroja i spržiš mu manu za sekund ![/quote:3azewvw8]
a buduci da ti manta daje (!!! CAK !!!) 300tinjak hpa pa ce te lina sa invisibilityem uspjeti ubiti u cca 2 sekunde. kao i lion.
s'n'y prvo, tek onda manta...

reiki_
09-12-2006, 12:24
ne možeš ti u doti govoriti o nekom univerzalnom buildu za heroja. tu uvijek treba promijeniti itemu/dvije ovisno o situaciji.

arch_mirza
19-12-2006, 21:59
Lina, Lion i Enigma
a u timu najbolje funkcionishu Lina i Zeus

Systematic Reverse
19-12-2006, 22:02
Lina, Lion i Enigma

Zeus koliko je god "timski" igrač jako je loš. Freekill je i newolim igrati sa njim

Frky
19-12-2006, 22:53
[quote="arch_mirza":1vvsr56m]Lina, Lion i Enigma

Zeus koliko je god "timski" igrač jako je loš. Freekill je i newolim igrati sa njim[/quote:1vvsr56m]

Nije toliki freekill , sve što moraš je ownati na početku ( :D ) i napraviš si recimo scepter i refresher i udri brate .......

RIPtheREAPER
20-12-2006, 14:12
ja zeusa smatram "prc" herojem
bacim spell pa se odmaknem, pa opet i opet i opet
i onda dode frend s leda i ako ima stun stuna ga i ja opet bacim spell i lik crkne...
to mi zovemo "prcanje".

reiki_
20-12-2006, 18:33
zeusova static field je imba ako je uparena sa onim lightning boltom cini mi se ( hotkey G uglavnom ) .

Systematic Reverse
20-12-2006, 22:15
zeusova static field je imba ako je uparena sa onim lightning boltom cini mi se ( hotkey G uglavnom ) .

Je da ali u early gameu

FG
21-12-2006, 12:04
Kel'Thuzad(lich king) :twisted: je zakon!!!njega najčešće koristim ,onda Balanar :killyou: i dobar mi je Luna,ni pugna(oblivion) :rotfl: nije loš samo ovisi protiv koga igraš:) skeleleton king, :fof: ima ih dosta dobrih

KI KI
22-12-2006, 18:40
puno dobrih ovisi za koje protivnike

WEASEL
22-12-2006, 20:55
imam pitanje- kad sireni uzmem manta stil , jel i njene iluzije imaju mana burn?

Systematic Reverse
22-12-2006, 22:38
imam pitanje- kad sireni uzmem manta stil , jel i njene iluzije imaju mana burn?

Dobro pitanje. Ja mislim da nemaju ili imaju neki mali! Sad cu testirati baš :wink:

Karzah
22-12-2006, 22:52
Pošto je ova tema aktivna cijelo vrijeme a i vrlo korisna ide pod sticky .

Systematic Reverse
23-12-2006, 02:35
Dobra ideja Lich ^^

Inače probao sam sirenu. Iluzije isto burnaju manu ali ne tako puno ko prawa!

reiki_
23-12-2006, 08:53
Ako neki od ovih podataka nisu točni , ne znam , nisu sa official foruma ( jer ne radi trenutno ) nego sa dotaportal.com.

Critical Strike:
Images can perform critical strikes, but the red number is wrong, because image only deals a percentage of the stated damage.

Items:

Images DO NOT benefit from:
Items that increase the attack damage DIRECTLY, (i.e. Divine Rapier)
Items that give bonus to regenerations, be it Health or Mana. (i.e. Perseverence)
Items that increase attack speed DIRECTLY, (i.e. Hyperstone)
Items that give bonus armor and spell resistance directly i.e. Planeswalker's Cloak, platemail/ chainmail
The Fountain

Images benefit from:
Items that increase the Attributes of a hero, (i.e. Ogre Axe, Bracers)
Items that give extra HP or MP, (i.e. Soul Booster)
Items that increase movement speed, (i.e. Boots of Speed, Sange and Yasha)

Special items:
1. Basher
The real hero can bash, but the images can do a fake bash, where you see the icon which lasts for the duration of the bash, but the hero is not really stunned.

If a unit is fake bashed, and your real hero bashes that hero, this will only prolong the fake bash. On the other hand if your real hero bashes first with a real bash, the images can prolong this with their fake bashes.

2. Radiance
Images can deal radiance damage to nearby units, however, the radiance damage will not stack i.e. even if you have 10 images, you can only deal 40 hp/sec damage to nearby units.

3. Mekansm
Images do not benefit from Mekansm heal, but benefit from the armor buff.

4. Linken's Sphere
Images do not gain spell block from Linken's Sphere.

5. Lothar's Edge
Images will not be able to Windwalk. However, Stealth Assassin's image will maintain permanent invisibility.

6. Monkey King Bar
Images do not benefit from any of the bonus of Monkey King Bar. The only thing images gain is that it gives the FAKE animation effect.

7. Battlefury
Images do not benefit from cleave attack.

8. Blademail
Images with Blademail do not return melee damage.

9. Evasion (from Butterfly/ Radiance etc.)
Images have evasion.

10. Gem of True Sight
Images with Gem of True Sight have True Sight.

11. Buriza/Crystalis
Images do not benefit from the weapon damage, but they do have critical attack, and the critical attack is calculated by the real hero's base damage + stat items * Multiplier * percentage of damage that the images deal.

12. Eye of Skadi
Melee images do not have frost attack. Ranged images (like Terrorblade's images) can have frost attack under certain conditions. Check the Orb Effect thread for details.

13. Diffusal Blade

Images will have +18 damage and burns 18 mana if the target has mana. This damage can be blocked by magic immunity. Do not stack with Diffusal Blade or Mana Break.

14. Manta Style

Images will have +32 damage and burns 36 mana if the target has mana. This damage can be blocked by magic immunity. Do not stack with Diffusal Blade or Mana Break.

15. Lifestealing items such as MaskOfMadness/Satanic

Images do not benefit from lifesteal even though the animation is there.

16. Damage blocking items/spells (Kraken shell, Vanguard)

Images do not benefit from these types of items/spells. They benefit from the other benefits, e.g the HP boost from Vanguard but not they will not have any % to block damage.

Nightyx
23-12-2006, 09:35
Svi Warcraft fanovi mogu upasti u savez iz ogame Warcraft Alliance tag je W.A. Ulaz je slobodan za sve na uni 12.

PS: Dota mi se inače više sviđa od "normalnog".

I najbolji heroj mi je znate onaj sa one dvije oštrice što siječe :D

Armachus
23-12-2006, 09:38
Dread Lord (http://home.cinci.rr.com/warcraftiii/DreadLord.jpg)

Dread Lord (http://warcraft3.judgehype.com/screenshots/frozenthrone/mortsvivants/dread-lord.jpg)

Ja kad sam stavio Dread Lord rekli ste da njega nema... pa onda ovdje valjda ne idu heroji iz Reign of Chaos... jel' istina ?

Inaće ovi gore su meni najbolji !

ghostgamer
23-12-2006, 10:41
Dread Lord (http://home.cinci.rr.com/warcraftiii/DreadLord.jpg)

Dread Lord (http://warcraft3.judgehype.com/screenshots/frozenthrone/mortsvivants/dread-lord.jpg)

Ja kad sam stavio Dread Lord rekli ste da njega nema... pa onda ovdje valjda ne idu heroji iz Reign of Chaos... jel' istina ?

Inaće ovi gore su meni najbolji !
korišten je samo model od dread lorda ime mu je inace Balanar u doti i te slike prikazuju istog heroja :roll:

Armachus
23-12-2006, 11:11
A inaće 'ko vam je najbolji ?

Dread Lord Lich ili Death Knight, ako treba stavit ću i slike.

WEASEL
23-12-2006, 12:00
a ludosti, znači kad bi se anti-mageu sastavio manta on bi bio posve mocan. Inace ja sireni sastavim burizu manta i hiperstone, onda tarasque ako ima vremena al obicno se prije zavrsi:)

sto se tiče axea, njemu sastavim 2 vanguarda i onda creepovi ne rade dmg, ali zanima me jel npr od onih dmg-a koje on blikora, a kasnije creepovi imaju veći dmg, hoće li on blokirati 35 dmg-a od 60 ili neće ništa napraviti

Frky
23-12-2006, 12:07
a ludosti, znači kad bi se anti-mageu sastavio manta on bi bio posve mocan.

Ne bi jer mu ne bi radio prvi spell !

WEASEL
23-12-2006, 12:08
kako nebi radio? pa mislim da se na onaj mana burn dobija bonus, nisam probao sastavit, to mi je maloprije palo na pamet:X

WEASEL
23-12-2006, 13:28
orb effect=(

Frky
23-12-2006, 13:42
Upravo to ^^

Systematic Reverse
23-12-2006, 15:51
A inaće 'ko vam je najbolji ?

Dread Lord Lich ili Death Knight, ako treba stavit ću i slike.

Sta ce mi slike lol? Swi su mi heroji dobri ali on njih mi je najbolji Abaddon tj Death Knight po twome

kamikaza
23-12-2006, 19:28
Pro-gamerima je svejedno jer s kom god igraju dobro igraju i svi su heroji dobar na svoj nacin tako da nema najboljeg heroja.Samo nOObovi govore najdraze heroje.Srry ljudi ali je tako....
Ako si pro onda ti je svaki jednako dobar. :fof:

reiki_
23-12-2006, 21:08
Pro-gamerima je svejedno jer s kom god igraju dobro igraju i svi su heroji dobar na svoj nacin tako da nema najboljeg heroja.Samo nOObovi govore najdraze heroje.Srry ljudi ali je tako....

bio ti pro ili ne uvijek češ imati heroja kojeg mrziš/izbjegavaš/preferiraš itd.

WEASEL
24-12-2006, 01:33

lol, možeš znati igrati sa svima, ali ja uvijek preferiram iluzije ili windwalk od napadačkih magija,tako da su mi draži siren i kaos knight,bounty hunter i nerubian od neznam witcha i slayera., sry čovječe al je tako

Systematic Reverse
24-12-2006, 02:19

Aj nemoj pametowati. Regan si na Cro DotA forum, odi widjeti. Edelwolf koji je chieftan u jednom od najjačih cro klanova je rekao da mu je Lcih najdraži. Ja totalno izbjegawam Ezalora

unknown
24-12-2006, 23:52

a ti si pro-gamer :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Systematic Reverse
25-12-2006, 02:16

a ti si pro-gamer :rotfl: :rotfl: :rotfl:

:rotfl: :rotfl: :rotfl:

Nice1 ^_<<

S1nn3R
25-12-2006, 10:00
Warlock <3

Systematic Reverse
25-12-2006, 14:43
Warlock <3

Ewo S1nn3Ra smatram kao odličmog igrača pa ima najdražeg heroja :P

reiki_
25-12-2006, 15:09
ja npr. nemam najdražeg heroja ali imam par njih s kojima ne volim igrati.

Da_killah
25-12-2006, 16:58
ma to je u redu kad imaš heroja kojeg voliš nešto više nego ostale kao i nekog kojeg baš ne voliš(kao ja onog očerupanog harbingera, mrzim ga) :D

RIPtheREAPER
25-12-2006, 18:05
ma to je u redu kad imaš heroja kojeg voliš nešto više nego ostale kao i nekog kojeg baš ne voliš(kao ja onog očerupanog harbingera, mrzim ga) :D

harbinger je jedan od najjacih heroja, pogotovo protiv Skeleton Kinga, Svena i onog Tauren Chiftena

S1nn3R
25-12-2006, 18:50
Iskreno, harbringer je najjaci protiv warlocka.
Taj leteci golub radi +300 dmga po udarcu infernalu, sto ga pojede bez beda.
a to da je prou svaki heroj jednako dobar je cisto sranje, svi hrv proovi, i i izvan hrvatske imaju favourite heroja...

dex
25-12-2006, 19:59
ma mi sam deremo s -ar... nemam nekog bas najdrazeg heroja al recimo vise volim one s ranged attackom...

Systematic Reverse
25-12-2006, 22:21
Iskreno, harbringer je najjaci protiv warlocka.
Taj leteci golub radi +300 dmga po udarcu infernalu, sto ga pojede bez beda.
a to da je prou svaki heroj jednako dobar je cisto sranje, svi hrv proovi, i i izvan hrvatske imaju favourite heroja...

Cek cek. Ti proturiječiš kamikazi koja je pro-gamer :rotfl:

Ja u zadnje wrijeme wolim igrati sa Phantom Lancerom i Necrolytom

Frky
26-12-2006, 00:11
Meni su Drow-ica i Silencer najdraži heroji , a pošto samo -ar igram teško da ih dobijem !

WEASEL
26-12-2006, 00:18
pa skoro svi igraju ar:)

Da_killah
26-12-2006, 17:42

harbinger je jedan od najjacih heroja, pogotovo protiv Skeleton Kinga, Svena i onog Tauren Chiftena

nisam ja rekao da mi je loš nego da ga ne volim. isto kao i ezalora, a recimo volim azwraitha i drowicu

Systematic Reverse
26-12-2006, 20:24

Harbringer je jak protiw swakoga n swoj način. Prwa mu radi jeben dmg,a ulti za strnght heroje je predobar,,,

RIPtheREAPER
26-12-2006, 20:29
Elaloth je najbolji u kombinaciji sa niti jednim herojem :wink: :wink:

S1nn3R
27-12-2006, 23:05
Elaloth je najbolji u kombinaciji sa niti jednim herojem :wink: :wink:
ezalor / zeus na midu
ma se ti priblizi preko polovice.

RIPtheREAPER
27-12-2006, 23:45
zar zaus nije bas dobar u kombinaciji sa nekim vec da ide sam na jednu stranu?

Systematic Reverse
28-12-2006, 00:18
U early gameu nema teorije da neko preziwi zeusowu prwu i drugu uz ezalorovu prwu

S1nn3R
28-12-2006, 11:21
U early gameu nema teorije da neko preziwi zeusowu prwu i drugu uz ezalorovu prwu
i chakru na zeusa -.-'

sayo123
10-01-2007, 16:30
ma kakav zeus... ? ?? ? lame heroj... meni 3 najbolja...

mercurial, nerubian assassin i .. hm... naix? a dobar je i onaj sa 2 života kostur... king... neki... zaboravih ime ali se sjecam da je s diabla 1 XD

Systematic Reverse
10-01-2007, 20:16
Widim lame zeus

Sdobar je i onaj sa 2 života kostur... king... neki... zaboravih ime ali se sjecam da je s diabla 1 XD

:rotfl:

sayo123
11-01-2007, 18:24
pa s diabla 1 je... king arthur ili koji k vec... XD

omfgnoob1
11-01-2007, 20:28
u zadnje vrijeme na ap uzimam trolla, heroj je preje***

RIPtheREAPER
11-01-2007, 20:50
pa s diabla 1 je... king arthur ili koji k vec... XD

King Leoric :wink:

Systematic Reverse
11-01-2007, 22:00
Skeleton King
Leoric
:wink:

Shadowhell
11-01-2007, 22:07
Skeleton King
Leoric

Leoric
Skeleton King

sayo123
14-01-2007, 17:03
da ... da.... king leoric.. čovječe kad sam prešo diablo 1... jos na starom p166mhz... XD kako je igra bila močna,, to i carmageddon 1 i hl1 XD ma super...

WEASEL
14-01-2007, 18:22
king mi je jedan od gorih heroja, nije los al mozes nabavit manta style il diffusal i burnat mu manu tako da nema drugu rundu
(treba mu 100 mane za ultu), cisti pwn

Systematic Reverse
14-01-2007, 22:58
LoL. Owisi s kim igraš.

WEASEL
15-01-2007, 14:25
LoL. Owisi s kim igraš.
ma mislio sam 1vs1, jedino ako lik ide da mu gradi manu al onda je slab na hp-u tako da dodje na isto:)

Systematic Reverse
15-01-2007, 15:26
Owo je bila glupa izjawa nhf. Nije za swe heroje diff/manta. Skeleton je dosta imba u 1v1. Nemogu ni zamisliti Skeletona Vs. Int heroja. Nema ih puno koji ga mogu dobiti. A diff/manta je na int heroijma bezweze. Swaka čast iznimkama,,,

St. Jude
22-01-2007, 13:39
neda mi se sve čitat ali koji je heroj najbolji protiv propheta u 1vs1 ?

Marcellius09
22-01-2007, 14:18
uzmi abadona sa njim nemozes pogrijesit ili skeletona imas lipo ulty
ja bi uzea balanara kad je noc ubijes propheta u 3-4 sec

St. Jude
22-01-2007, 14:27
uzmi abadona sa njim nemozes pogrijesit ili skeletona imas lipo ulty
ja bi uzea balanara kad je noc ubijes propheta u 3-4 sec

prilično sam velik n00b u DOti,pa ko je abadon ? za balanara znam da je nighstalker i da je jeben kad padne mrak ali me nervira prophet šta se uvijek teleportira :-x

Da_killah
22-01-2007, 14:55
može i neki silencer;nortrom, krobelus isto brzo ubije propheta

Systematic Reverse
22-01-2007, 16:03
Ako hoces da ti se neuspije teleportirati uzmi nekog stunera ili kupi MKB :wink:

WEASEL
22-01-2007, 16:30
teleport se riješi stunnom, znači nessaj

Athaetu
22-01-2007, 17:27
Skeleton King

St. Jude
22-01-2007, 18:16
Ako hoces da ti se neuspije teleportirati uzmi nekog stunera ili kupi MKBS:wink:

ca je to ?

WEASEL
22-01-2007, 18:23
monkey king bar, al opet to ima samo 30% sanse da ga zaustavi atko da nije skroz pouzdano

Systematic Reverse
22-01-2007, 19:06
Pouzdano je. Zato sto je to u teoriji swaki 3. udarac. A ti ga dok se porta stignes udarati barem 6-7 puta imho.

St. Jude
22-01-2007, 19:16
Pouzdano je. Zato sto je to u teoriji swaki 3. udarac. A ti ga dok se porta stignes udarati barem 6-7 puta imho.

i još ako si Balanar i još ako je noć :D a šta kažete na BAne Element ? je dobar šta taj heroj,jer sam s njim dosta podejbavao propheta.

Systematic Reverse
22-01-2007, 22:04
[quote="Systematic Rewerse":1kemx8im]Pouzdano je. Zato sto je to u teoriji swaki 3. udarac. A ti ga dok se porta stignes udarati barem 6-7 puta imho.

i još ako si Balanar i još ako je noć :D a šta kažete na BAne Element ? je dobar šta taj heroj,jer sam s njim dosta podejbavao propheta.[/quote:1kemx8im]

Dobar je bane. Imaš sa njim 2 nacina da ga sjebes na teleportu. Sleep njegow[Nightmare]Si ulti. To dwoje ti prekida tp

Frky
22-01-2007, 22:24
Je li vengefull spirit's ulti zaustavlja prophetov tp (i tp općenito) ! Ako da , eto ti jednog od najboljih countera za propheta ! Pogotovo za onu njegovu šumu !

Systematic Reverse
22-01-2007, 23:12
Je li vengefull spirit's ulti zaustavlja prophetov tp (i tp općenito) ! Ako da , eto ti jednog od najboljih countera za propheta ! Pogotovo za onu njegovu šumu !

Dobra ideja ^_<

St. Jude
23-01-2007, 17:53
šta je najbolje složit Balanaru i Banelementalu ?

RIPtheREAPER
23-01-2007, 18:04
za balanara SnY
za banea je nikad nisam znao kaj mu je dobro pa sam mu stavljao Skadi i radilo je :D

Lord Ragnarok
23-01-2007, 18:17
Bane bi radio angham, prilično korisno protiv tp, a za balanara neznam

Systematic Reverse
23-01-2007, 18:39
Nepomaze njemu aghanims.

Balanar-Treads,SnY,HoT, Bashere
Bane-BoT,Guinsoo,Daogn

Ostalo po izboru

Lord Ragnarok
23-01-2007, 18:43
a, mislio sam da radi ali jbg sad

St. Jude
23-01-2007, 19:08
Nepomaze njemu aghanims.

Bane-BoT,Guinsoo,Daogn

Ostalo po izboru

pišite hrvatski

Lord Ragnarok
23-01-2007, 19:28
[quote="Systematic Rewerse":29zxpfz4]Nepomaze njemu aghanims.

Bane-BoT,Guinsoo,Daogn

Ostalo po izboru

pišite hrvatski[/quote:29zxpfz4]

Balanar-Power Threads, Sangen&Yasha, Hart of Tarasca (ja mislim), Cranium Basher

Bane-Boots fo travel, Guinsoo scepter of *something*(tak nekak), Dagoon je dagoon (crveni anghams scepter)

Systematic Reverse
23-01-2007, 23:33
Balanar-Power Treads, [b]Sange & YashaS[Sange(Ogre Axe+Belt Of Giant Strenght),Yasha(Blade Of Alacrity,Boots Of Elvenkind)(Recept Sange & Yasha Item Shop 3)],Heart Of Tarassaque[Messhermidts Reaver+Vitality Booster], Cranium Basher[Mithrill Hammer+Gloves Of Strenght]Sx2

Bane-Boots Of Travel, [b]GuinsooS[Eul' Scepter Of Divinity(Void Stone,Staff Of Wizardy,Robe Of Magi)+Oblivion Staff(Quarterstaff,Robe Of Magi,Sobi Mask],Dagon[Staff Of Wizzardy+ Blades Of Attack]

^_^

Ako sam gdje pogrjesio neka me neko isprawi :roll:

Da_killah
24-01-2007, 00:30
jedino neka imena, ali nema veze

Frky
24-01-2007, 00:42
Ja bi baneu umjesto dagona stavio linken jer ovako ima malo hp-a !

reiki_
24-01-2007, 11:21
baneu najprije uzmete ono za +3 int i to 2 komada. onda point booster , zatim euls pa dagon , onda guinsoo , pa power treadse/bot . s tim možete otprilike ići sami na 2 do tri protivnika ( ako ste solidno igrali , nitko vam neće moći blizu ) . kad skupite dovoljno golda onda lijepo skadi .

Shadowhell
26-01-2007, 09:00
Ne znam što mislite o ovom cijenjenom heroju..?

http://img143.imageshack.us/img143/5577/chuckxz2.jpg

reiki_
26-01-2007, 09:01
već viđeno , nije bilo baš nešto lolastično ni kad san to prvi put vidio.

Shadowhell
26-01-2007, 09:23
već viđeno , nije bilo baš nešto lolastično ni kad san to prvi put vidio.

ma meni je grančica najbolja :D

Systematic Reverse
26-01-2007, 12:24
Widio sam to. Ima smisla :D

cmeljo22
27-01-2007, 02:02
ma nije mi nesta fali mu dagon... faktas grancicu, mozda bi mu dobro dosla i manta.. neznam sta vi mislite???

Lord Ragnarok
27-01-2007, 04:27
dodaš mu tenisicu, potkošulju i hlače i jači je od ramba pod uvjetom da se ne obrije

WEASEL
07-02-2007, 13:40
ma grančicom sve pokolje ne treba mu nista drugo, bio bi owerpowered :)

Systematic Reverse
07-02-2007, 22:55
Tko mi moze reci dobar build za Geomancera.

Vladimirs obawezno,ostalo po wasoj zelji ^^

Da_killah
08-02-2007, 12:02
pa i mekansm ti je manej-više obavezan, da ti ne pogibaju prelako klonovi, a ja bi još i mantu možda ubacio i aegis sigurno, jer nije veliki problem ubit tvog klona

WEASEL
08-02-2007, 13:04
blio što s aurama, ja mu rano bildam i žute plusiće tako da klonovi budu malo jači, sto se tiče aegisa obavezno je svakom heroju. Btw, kad aegis sastavim anti mageu, jer njemu magic resistance ide 40% + 35%, jer vidio sam da mu aegis skoro nitko ne sastavlja;X

Da_killah
08-02-2007, 13:23
ma nije svakome, ali meepu je.ja sam čitao da je kod AM to tako jedino ako sastaviš aegis prije spell shielda

Systematic Reverse
08-02-2007, 14:39
Sjer njemu magic resistance ide 40% + 35%

Nije toliki. Budem kasnije stawio magic ressisance njegow Da mu naprawis 2 aegisa po twom bi imao 110% magic resistance ako se stacka^^ Isto wrijedi za pudgea,nemaju toliki resistance koliko pise,,,

S1nn3R
08-02-2007, 19:47
Sjer njemu magic resistance ide 40% + 35%

Nije toliki. Budem kasnije stawio magic ressisance njegow Da mu naprawis 2 aegisa po twom bi imao 110% magic resistance ako se stacka^^ Isto wrijedi za pudgea,nemaju toliki resistance koliko pise,,,
Magic resistance se ne stacka*.
Basic magic resistance je isti na svakome heroju, 20%.
basic se, ofc, stacka.
*mozete "natjerati" magic resistance da se stacka samo sa herojima : viper, pudge i magina tako da PRVO kupite magic resist item a tek NAKON toga uzmete PRVI level skilla za magic resist. U najboljem slucaju mozete imati sa maginom 20% + 40$ + 35% (mislim da je tako :p) = 95% i to ako ne uzimate magic resist dok ne skupite aegis.
eo. nema nista izmedzu.

Systematic Reverse
08-02-2007, 19:59
95% magic ressistance :shock:

Frky
08-02-2007, 20:36
Tako je prije bilo sa tidehunterom i onim starim aegisom kad bi dobio mnogo (neznam točno koliko :D ) onog štita !

WEASEL
09-02-2007, 11:04
neznam koliki mu je resistance ali level 25 zeus sa ultom (sastavio je skepter, ja mageu aaegis) mu je oduzeo 150 hp-a ,a imao sam 200 tako da cu ga uvijek sastavljati:)

Marcellius09
09-02-2007, 12:10
ma nes ti zeusa u late game heroj je shit i on i njegova zadnja valja jedino na pocetku

WEASEL
09-02-2007, 14:10
ma znam al koliko mu ulti rasdi dmga na lvl-u 3 i skepterom, druge heroje nisam bas gleda, jedino sam to zapamtio

Systematic Reverse
09-02-2007, 16:11
Nest malo manje od tisucu ja mislim

WEASEL
09-02-2007, 19:43
znaci taman ima oko 80-85% resistance s tim čudom

Systematic Reverse
28-02-2007, 15:35
Ewo Geomancer je malo izigran[ja ga jos uwijek repickam^^], jel moze sad ko reci kakaw powpljan build?

Frky
28-02-2007, 16:16
Igra sam samo jednom s njim !

WEASEL
28-02-2007, 17:02
ma samo aure, hex bi bio dobar kod njega, možda manta stajl da zbuni protivnika:)

Systematic Reverse
28-02-2007, 20:03
E widis manta je dobra ideja :D

Manta,Vladimirs,Radiance npr.

Shadowhell
28-02-2007, 20:22
E widis manta je dobra ideja :D

Manta,Vladimirs,Radiance npr.

to i mekansm + 5-6 levela ispred svih ostalih ... ownage

Systematic Reverse
28-02-2007, 22:00
Lako reci owo za 5-6 lvl ispred...

Shadowhell
28-02-2007, 23:11

stvar u geomanceru i jest da se levela visestruko brze od ostalih...

S1nn3R
01-03-2007, 13:11

stvar u geomanceru i jest da se levela visestruko brze od ostalih...
a i da umire visestruko brze od ostalih : /

WEASEL
01-03-2007, 14:45
jedna dobra fora koju sam vidio od lika na netu- jedan ide normalnim putem, jedan stoji u bazi a druga dva ubijaju creepove uokolo. lvling zajamcen

Systematic Reverse
03-03-2007, 11:18
Njegow slow je orb effect? Ako je nista od mante T_T

Da_killah
03-03-2007, 12:39
nije, još se lijepo i stacka sa klonovima + earthbind=nitko ne može pobjeći(skoro)

S1nn3R
03-03-2007, 12:43
nije, još se lijepo i stacka sa klonovima + earthbind=nitko ne može pobjeći(skoro)
magina
akasha
bounty
fletcher
faceless
rikimaru
morphling
magnataur ( ak ga ulta ne surrounda, ima 4 sekunde de zbrise)
leviathan
vengeful (ako ima allya ili opponenta udaljenog)
furion
bilo tko sa blink daggerom
naga
potm (i bilo tko u njenom timu)

Systematic Reverse
03-03-2007, 13:17
Da dodam npr. Centaura,Tinya i ostale herojima kojima obawezno radim dagger ^^

WEASEL
03-03-2007, 14:50
tiny je dobar heroj al meni se ne sviđa, volim kad ga imaju u drugom timu, lako ga je ubit ako lik stvarno nije pro nad pro

Systematic Reverse
03-03-2007, 14:51
Bas se neslazem sa tobom. Avalanche+Dagger cak i toss, pa ga ubij lako... Meni je on odlican

WEASEL
03-03-2007, 14:53
pa ti si pro :)
nije on loš ,al mi nije baš na vrhu favorit heroja:)

Da_killah
03-03-2007, 19:59
magina
akasha
bounty
fletcher
faceless
rikimaru
morphling
leviathan
furion
naga

ma zato sam i rekao skoro, tu je samo 10 heroja, ali možeš ti taktički postavit klonove pa da ne pobjegnu tako lagano, još ako mantu imaš...

reiki_
04-03-2007, 09:04
sjecam se kad sam naggc-u uletio preko frendova u igru gdje je say_imba_plz igrao tinya. he made me cry.

Lord Myrkul
05-03-2007, 09:49
[quote="Da_killah":1do2ia9j]nije, još se lijepo i stacka sa klonovima + earthbind=nitko ne može pobjeći(skoro)
magina
akasha
bounty
fletcher
faceless
rikimaru
morphling
leviathan
furion
naga

ma zato sam i rekao skoro, tu je samo 10 heroja, ali možeš ti taktički postavit klonove pa da ne pobjegnu tako lagano, još ako mantu imaš...[/quote:1do2ia9j]

pa tu je previse gnjavaze

WEASEL
05-03-2007, 14:31
I5oZHLTObH4
par cool fora sa tinijem :)

Systematic Reverse
05-03-2007, 15:31
Nice. Widio sam jedan drugi isto. Rhatsa casta ulti, tiny tosa nekog tocno izmedju zmija :D

WEASEL
05-03-2007, 18:30
al tini i goblinčići , sa treantom, omg :)

Shadowhell
05-03-2007, 18:41

jebeno, moram isprobat :D

Systematic Reverse
05-03-2007, 20:09
Treba nekom noobu objasnit sta naprawit prwo, na objasnjenje ti ode pola sata T_T

Ali je dobar combo http://www.gg-game.com/forum/images/smilies/yociexp/yociexp45.gif

Lord Myrkul
05-03-2007, 20:40

goblin rula

inace bacis momka na firebush pa ako prezivi stun :)

AVGstar
06-03-2007, 00:15
)

goblin rula

inace bacis momka na firebush pa ako prezivi stun :)
:pray: :pray: :pray: najzabavnije je igrat snjim :D i jos nes koja je ona verzija dota u onom filmicu(otprilike)jer nisam siguran da tiny jos moze ovako daleko bacat :rotfl:

Systematic Reverse
06-03-2007, 04:18
To su pocetci dote ako se newaram.

Lord Myrkul
06-03-2007, 09:52
To su pocetci dote ako se newaram.

mislim da nisu, jer u pocetku toss nije ostavlja onaj trag tog momce leti

WEASEL
06-03-2007, 13:59
pogledajte datum , nisam siguran koliko je stara, al jucer smo ja i dva frenda ownali u 3vs3 sa tom kombinacijom, host je quitao tako da nemam replay:X, al stavit cu ga ako opet tu kombinaciju budemo

Lord Myrkul
11-03-2007, 11:21
pogledajte datum , nisam siguran koliko je stara, al jucer smo ja i dva frenda ownali u 3vs3 sa tom kombinacijom, host je quitao tako da nemam replay:X, al stavit cu ga ako opet tu kombinaciju budemo

:pray: jadna budala nubarska

Shadowhell
11-03-2007, 14:04

:pray: jadna budala nubarska

uistinu lol ...

WEASEL
11-03-2007, 14:08
hm, sto sam krivo rekao:X

Systematic Reverse
11-03-2007, 15:11
Nadam se da misle na hosta koji je izasao ~~

reiki_
11-03-2007, 15:39

Ili sereš , ili si tolko glup da ne znaš da ti se zadnji replay uvijek save-a pos LasReplay.w3g u warcraftovom replay folderu.

WEASEL
11-03-2007, 16:01
nit serem nit sam glup, al mi nekako nije uopće palo na pamet da tu večer kopirat taj last replay, jer smo odmah iza igrali novu

Lord Ragnarok
21-03-2007, 22:48
e, kaj kupitifhantom lanceru?

Marcellius09
21-03-2007, 22:53
e, kaj kupitifhantom lanceru?
manta style obavezno i posli biraj izmedu mkb i burize

Systematic Reverse
22-03-2007, 03:40
Manta, Butter , Buriza= GG
Jedan od mojih najdrazih heroja <3

MKB mu nije toliko potreban zbog Spirit Lancea :wink:

Lord Ragnarok
22-03-2007, 09:51
jel mu se isplati kupovati nekaj za brzinu napada? nekaj kao power treads (obično kupujem za heroje boots of travel) ili assoult cruissers (ili kak već)

WEASEL
22-03-2007, 15:42
to ovisi od tebi, mislim da mu nebi skodilo ali opet, nije primarno kao nekim drugim herojima

Systematic Reverse
22-03-2007, 17:30
jel mu se isplati kupovati nekaj za brzinu napada? nekaj kao power treads (obično kupujem za heroje boots of travel) ili assoult cruissers (ili kak već)

Assaul Cuirass mu nemoj uzimat to mu je nepotreno, njegowe iluzije nedobiwaju attack speed, treadsi su mu dosta imho

Lord Ragnarok
10-04-2007, 18:41
koji je heroj dobar protiv stuner u timu (sven i vengeful spirirt)?

S1nn3R
10-04-2007, 19:22
koji je heroj dobar protiv stuner u timu (sven i vengeful spirirt)?
blinkeri (magina, akasha)
Faceless (dodge, permabash,...)
troll (permabash...)
2 ili vise disablera u timu (bane, rhasta, lion, lina,...)
Invuln heroji (omni, jugger, abbadon)
spell immune skill heroji (naix, jugger, omni)
leviathan (pasivna)
windwalk heroji (fletcher, bounty, weaver sa time lapseom,..)
geomancer
mass heal heroji u timu (troll priest, necro)
heroji sa disabler summonima (syllabear, lycantrop - entangle, bash)
heroji sa iluzijama (nessaj, slitica, terrorblade)
hit'n'run heroji (lina, luna, lion, jugger)
heroji sa disabler ultama (drvo, enigma,...)
od itema > manta, bkb, guinsoo, euls, lothars
i jos nest ceg se vjerojatno sad nisam sjetio.

Lord Ragnarok
10-04-2007, 20:40
uff, lijep popis i puno fala :pray: :pray:

RIPtheREAPER
10-04-2007, 23:06
umm, sto ogre mageu?
ja mu slozim nogicu i scepter i onda ostanem :| jer neznam sto da mu stavim...
probao sam onu guinsoo scyte i ok je. da mi dosta mane i att.
ali mislim da jos nesto fali...

Frky
11-04-2007, 00:26
umm, sto ogre mageu?
ja mu slozim nogicu i scepter i onda ostanem :| jer neznam sto da mu stavim...
probao sam onu guinsoo scyte i ok je. da mi dosta mane i att.
ali mislim da jos nesto fali...

Kad mu staviš sceptera idi na neki build strg heroja tako da ga napraviš tankerom, jer ima pregršt life samo sa scepterom !

Shadowhell
11-04-2007, 13:32
Ja mu uzmem satanic kad ne znam kaj bi više, nakon toga dmg iteme

Systematic Reverse
11-04-2007, 15:07
Kak se wratila owa tema O.o

Ja mu poslje sceptera idem odma na neki dmg item..

Shadowhell
11-04-2007, 19:11
Zanima me kaj uzimate morphlingu .. on mi je jedan od zabavnijih heroja

RIPtheREAPER
11-04-2007, 20:13

je, a kopija mu je posebno mocna u nekim trenucima

mozda s&y, buriza iiii neznam

Systematic Reverse
11-04-2007, 21:44
S&Y Butter

S1nn3R
11-04-2007, 22:47
start > masa circleta i tangoi
Circlete u 5 wraith bandova, travelice
Mjolnir
heart
butter
itd...

WEASEL
12-04-2007, 14:48
pa napisite maximalno 2-3 itema, nema teorije da se shupi za toliko itema u jednoj igri ako nemas beyond godlike a čak i tada je teško, da je po tome onda mu mozes sastaviti 5 reapera.

Dark Saruman
14-04-2007, 23:49
ne znam mozda kasnim al, Geomancer mi je preglup heroj, sto cu ja s njim kad mi kopiju ubiju u 3 sec i onda svi umru...

NiX4tHeG@M3R
14-04-2007, 23:56
ne znam mozda kasnim al, Geomancer mi je preglup heroj, sto cu ja s njim kad mi kopiju ubiju u 3 sec i onda svi umru...

uopšte nije glup

owe kopije pošalješ da farmaju okolo i lova do krova

Systematic Reverse
15-04-2007, 00:04

Tak-tak. Meni bas neide sa njim, ali widio sam puno puta da owna meepo

WEASEL
15-04-2007, 11:20

vježba vježba- koliko sam skužio, sa njim je jedino bitno ne feedat nikog do lvla 16

Marcellius09
15-04-2007, 11:54
kupis mu meku power treadse vladimir i curias i kad dobijes 4 meepa niko ti nista nemoze imas 4 mrize dobro dodu za bjezanje ako triba i protivnik nemoze pobic nikako bacas 1 po 1 svakih 2 sec
ovaj jedan lik je sa njim ima 2 tripple killa u jednoj partiji i nisu igrale nubare igralo se u igraoni