Pogledaj cijelu verziju : DotA Allstars
Stranica :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
[
14]
15
16
17
18
Ako ti je W3 portabilan, onda ne možeš staviti patch, no napravio sam ja jednom davno programčić i za to, u kojeg uneseš putanju do W3 foldera i on ti napravi registry ključeve kao da je instaliran, i onda možeš staviti patch. Ako ti bude trebao, javi.
Systematic Reverse
03-07-2010, 15:42
Skinuo sam patch 1.24e, i kada ga probam install izbaci mi error. Ako je bitno, verzija koju ja sada imam je 1.21, može netko dati link da skinem patch ako sam slučajno pogrešno, ili moram ići postupno od 1.21 pa sve do 1.24e?
Samo skini full patch 1.24e (cca 50-60mb) a ne onaj prijelazni od 5mb i sigurno ce ti radit.
Ima neka fora i sa puckom, kada si s towerom ili fontanicom 1v1, prije nego li te pogodi klikneš na treću magiju gdje se utišaš, pa te tower/fontanica više ne detektiraju i ne napadaju, tako da ih možeš nesmetano lupati dok ih ne uništiš, i bilo tko da dođe s tobom, njega neće isto napadati, jer bi trebao tebe napadati.
imam osječaj da lažeš, ali dobro
Progooglaj, to imaš i na YouTubeu, tamo sam to gledao.
Jesam, poslao sam ti ga na PP.
Evo C/P:
Evo direktan download:
W3P.EXE (http://www.riteh.hr/~handzar/W3P.EXE)
Ono što trebaš znati jest, kada upisuješ putanju, umjesto jedne kose crte, stavi dvije.
Npr. ako ti je Warcraft ovdje:
C:\Program Files\Warcraft 3\
Onda ćeš upisati putanju do njega ovako:
C:\\Program Files\\Warcraft 3\\
Naravno, u tom folderu moraju biti svi fajlovi od Warcrafta 3.
I ako u među vremenu tvoj Warcraft 3 premjestiš u neki drugi folder, onda opet možeš pokrenuti programčić, upisati novu putanju, i ona će biti zapisana preko stare (stara putanja će se obrisati).
Kada upišeš putanju, pitatiti će te potvrdu za Registry, Yes, No, samo klikni na Yes, da unese. Ako uneseš krivu putanju, klikni na No, neće ništa biti ni ako klikneš na Yes, uneseš je na novo.
Ponovno sam počeo igrati jer je warcraft 3 jedina igra koja mi se ne crasha.
Čak sam dobro igrao pa evo ss :)
http://img193.imageshack.us/img193/103/asdasdasdasdasdmm.th.png (http://img193.imageshack.us/i/asdasdasdasdasdmm.png/)
Malo me posralo :)
Znaš što se meni jučer dogodilo?
Igrao sam s dazelom, onim troll liječnikom, i bili smo gubili, oni su rokali našu glavnu zgradu, i ja sam bacio svoj prvi napad na Balanara kojeg inače ne mogu zabiti, i finish, izbaci statistiku unutar dote, a za to vrijeme dva poisona mu kidaju HP do beskonačnosti, i zamisli, čekamo da se diskonektamo, samo čuješ spikera, owning, i onako piše da sam pawnao nekoga, svi LOL, ali naravno, nije mi priznao kill.
Ali bilo je uber smiješno, kill 10 sekundi nakon što su nam uništili glavnu zgradu. :rotfl:
Edit: Evo snimio s mobitelom sa replaya taj dio. Slušajte zvukove, jer speaker ništa ne govori na replayu, ali se može čuti kako sam ga zabio i kako mu je duša izlapila. XD
http://tinypic.com/r/pqi38/3
Igram sad dotu i ode komp opet u kurac. Sada više nijednu igru ne mogu igrat i morat ću odnjet jebeni kompjuter u majstora.
Jesus fucking christ :twisted:
Btw, dobar video :D
U novoj verziji će biti podjela golda na "Reliable Gold" i "Unreliable Gold"!
Više info-a: http://www.playdota.com/forums/blogs/ic ... ggression/ (http://www.playdota.com/forums/blogs/icefrog/1096/6-68-preview-1-aggression/)
Šema je ovo jer se može desiti da u Rel. gold pool-u imamo 2k golda dok u ovom drugom 50-ak, i ako umremo gubimo samo ovih 50!
Fora. I biti će dva nova heroja.
Forengner
13-07-2010, 10:41
:O Mogli bi da nerfaju Slarka. :eyebrows: .
˘˘˘˘Angel˘˘˘˘
19-07-2010, 02:30
definitivno nerf slarka.. i jos bi mogli nerfat i jbnog ursu -.-.-.-.-
edit: danas sam vidio rikija koji pravi lothars..
a nekidan sam vidio snipera sa vladimirsom..
Karlo_from_Bjelovar
19-07-2010, 11:18
idem igrat sad s potm.
slozit cu bfury.
Systematic Reverse
19-07-2010, 14:58
idem igrat sad s potm.
slozit cu bfury.
matija radi sniperu bfury :rotfl:
al dobro, on je valjda sa 90% heroja jungle igrao :D
kolko cujem sutra 6.68 izlazi
Karlo_from_Bjelovar
25-07-2010, 20:48
danas uletim u srbsku sobu, i host koristi neki program za hostanje kao HostBot koji automatski po ulasku baca www.gayrena***siajadadsd*.com.. (http://www.gayrena***siajadadsd*.com..). i ja bio scrg, host sent, i ubijem ga za fb, i sekundu kasnije meni izbaci w8ing for host i za 3-4 sekunde "you were disconnected"...
kasnije odem na gorenavedenu stranicu (koju vam ne budem rekao iz ocitih razloga) i tamo se lagano uploadaju hackovi, bilo za gangrenu bilo za wc3...
krasno...
Devil Dog
26-07-2010, 08:56
Odlično, oni će korištenjem hackova ostat njubare, dok će normalna ekipa nabijat skill...
Hackom više varaš sebe nego AI i druge igrače.
CRO_P1xel
29-07-2010, 12:43
Odlično, oni će korištenjem hackova ostat njubare, dok će normalna ekipa nabijat skill...
Hackom više varaš sebe nego AI i druge igrače.
Odlično? Mislim da je iritantno mnogo bolja riječ... Jedan od mnogo razloga zašto sam prešao na 1vs1 igre, čak i ako 50% ljudi cheata (Call of Duty serijal :D ), 50% igara će ti biti zabavne i 'hax' free
U DotA-i (tj. moba igrama, kako ih danas nazivaju) ti 1 cheater može uništiti igru putem snowball efekta
danas počeo opet igrat dotu, nova verzija je kul, novi heroji za divno čudo nisu tolko gejasti kolko sam mislio :D
štoviše wisp je prekul, solo je za qrc, al kad si s nekim u paru il u teamu, to je čista ownaža, frend bio viper, ja taj wisp, 6. lvl, odemo na bot lane i dbl kill ^^
bonus ms + as, još kad sastavim meku i lothars(pod uvjetom da vam frend ima lothars) to je jednostavno bolesno :))
p.s. jedini problem je previše aktivnih itema, tak da sam sad nabavio dota keyse, koji naravno nerade, aktiviro ih, bindovi rade, dok hotkeyi ne jebu ni pol %, a sjebano mi jer imam magic stick/bottle, lothars, meka, phase/arcane/BoT(igrali zasad samo 2 gamea, nisam načisto koje bootse koristit)
Systematic Reverse
07-08-2010, 18:42
probaj warkeys.
mene sluze vec dosta dugo :wink:
slazem se za wispa u solo/combo modeu.
zadnji game su protiv mene bili wisp i ogre.
solo wisp -> useless, wisp + ogre -> dominacija.
šta je ogre uzimo, buff+dot/slow?
pitam tak da znam isprobat s frendovima ^^
inače s kim ja igram
rlX5X23fPoI
:pray: :pray:
jebemti još se uvjek smijem kad pogledam
Evo, sutra dobijam dobar net, pa ću biti 24/7 hoster s host botom. Samo mi dajte upute gdje da ga skinem i kako to sve funkcionira i u kojem roomu da hostam. ^^
nesmiješ koristit host bot na gareni :DDD
zbog "hakova", dobro da nemožeš nač i skinut mh koji prolazi na gareni bez jbga za manje od 2 minute ^^^
btw, bar problema s hostanjem nema, ja i svi koje znam bez problema hostaju 5v5
Pa postoji "Garena host bot", od Garene, s njom mogu hostati na gareni, šta ne? :S
neznam čuo sam da nisu dobišteni host botovi, al ak je taj garenin nevidim razloga da nebude dopušten, osim toga nemogu te odma banat, več če prvi ič warn.. valjda :)
Eto, dobio sam net, mogu hostati 5v5 bez je*em ti.
Lord Coldwolf
12-08-2010, 14:27
Ljudi ja sam zainteresiran za igranje Dote , običnog warcrafta (frozen throne na 1.24e) ili One Piece vs Bleach mape.
Kako da se nađemo pa da odigramo nešto, što više (barem 2 na 2) to bolje, stim da i brat moj igra pa je nas već dvoje :)
Igram preko Garene, i teško je nać nekog s kim ćeš igrat.
Dota ti se igra u W3 RPG sobama. Preporučujem ti Cro, EU i Sb sobe. Uvijek ima ljudi za 5v5, ja se ne sjećam kada sam igrao ispod 5v5 neki meč.
Lord Coldwolf
12-08-2010, 16:35
Dota ti se igra u W3 RPG sobama. Preporučujem ti Cro, EU i Sb sobe. Uvijek ima ljudi za 5v5, ja se ne sjećam kada sam igrao ispod 5v5 neki meč.
ok, a obični warcraft 3, One Piece mapa i ostalo u war3 sobama ? :)
Ja bih da si dodam ljude ovdje sa pc playa nekako, ako prihvaćaju njubaru.
običini w3 ti se igrat u w3tft, sve ostalo u rpg, logika ono >.>
ja ti preporučam da uopče neigraš s balkancima na gareni ak očeš naučit igrat.
btw danas sam igro u švedskom rumu, neloši su
običini w3 ti se igrat u w3tft, sve ostalo u rpg, logika ono >.>
ja ti preporučam da uopče neigraš s balkancima na gareni ak očeš naučit igrat.
btw danas sam igro u švedskom rumu, neloši su
Ma kakvi. U Croatia roomovima sve njubovi, u EU sobama kojih ima pun Vrag sve leaveri, i eventualno u Serbia roomovima za veći level su profići.
Jednom sam igrao u Americi, tamo su sve živi botovi, first blood u tridesetoj minuti igre, u Rusiji ima more igrača, ali su sve njubare i u Malejziji sam jednom bio igrao i tamo isto ima vrlo dobrih igrača.
Ja recimo najviše igram u Serbia roomovima za veći level i u EU sobama za veći level.
Systematic Reverse
12-08-2010, 18:14
vecina srba su idioti na gareni, isto kao i hrvati.
nema zlatne sredine nazalost.
Lord Coldwolf
12-08-2010, 19:46
Ma mene baš briga za taj level (fiktivni ) i sve to nabijalje statsova. Želim dobru zabavu sa ljudima koji žele isto i onako, barem se malo poznajemo ( članovi pc playa uključeni :D ).
Mogli bi se dogovoriti za gejm. Odgovara mi Dota, i obični tft ili Pak volim odigrati i One Piece vs Bleach mapu.
croking1994
12-08-2010, 19:50
meni iskljucili cd-key za war3, i sad sam im poslo mail.nisam igro vise od godinu dana, a jel moguce da ti cd-key bude hakiran sa strane nekog drugog, ako je di bas mene potrefi :-x
Karlo_from_Bjelovar
15-08-2010, 01:35
meni su definitivno najjaci oni "buy me that&that or i go afk"... :toilet: :rotfl:
čekaj, kao da ti kupiš njima ili ono normalno kad ti pickaš heroja onda ti oni seru kak ga treba igrat?:>
Lord Coldwolf
15-08-2010, 10:02
Srećom pa mi se to još nije desilo.. dogurao sam levela 4 na Gareni i polako se ufuravam u DotA.
Karlo_from_Bjelovar
15-08-2010, 11:22
ma ne tocno tak, to mi prvo palo na primjer... oni sto briju da igraju radi tebe, a ne radi sebe...
ni ja se nisam susreo s takvima :S
A čuj, zavisi, ja jednom kada sam bio Morp, score mi je bio 0/15, ja otišao u šumu, pola sata samo po šumama, str na max., a agi na min, na kraju sam imao burizu, lothar, mankija, dva divine-a i aegis. Oko 4000 HP-a, i još sam nekome sastavio sangu i yashu. Na kraju smo gubili, provalili nam u bazu, samo nam je glavna zgrada ostala, a ja se igrao po šumici i skupljao pare, poslali mi signal da počistim bazu, ja doletio, skoro rampage napravio, push po midu i u sljedećih 5 min smo ih dobili.
Tako da ono, zavisi kako kada, jest da sam imao uber noob score, i uber noob iteme, i uber noob build s ovime agi=1, a str=max od magije, i uber noob bez bootsa, ali činjenica je kada sam doletio iz lothara sam napravio 3 killa u 3 sekunde, to svaki heroj pada na par udaraca, i još sam jednog zabio jer je krenuo na mene 1v1, mislio je da može, pao je na 5 mojih udaraca, pojeo sam ga kao nikoga, i peti je počeo bježati, ali ja nisam imao cipelice.
I kada smo ih rušili, livali su, kada su vidjeli kakav sam noob bio u tom meču, i da mi ne mogu ništa.
Isto tako, jednom je jedan lik imao 6 preservencea i ubijao kao budala do kraja igre.
A ja sam zadnji puta s onim novim agi herojem, onaj helikopter isto klao, a imao sam noob iteme (phaze, force staff, dva bracera i lothara) i prvi puta sam igrao s njime. On je zbilja jak heroj, 1v1 s njime, nitko nema šanse, uključiš 3 i 1 i dereš, potrgaš 1000+ HP-a u roku od 2 sec samo s 3 i 1, plus napad.
Ima puno debila tamo, ali jbga, i to je dio igre.
Lord Ragnarok
15-08-2010, 19:26
lothar lothar lothar lothar
jel ti sta spajas osim lothara? :D
inace to niej nub build, znal sam i ja sa full str se setati. il u borbi agi->str pretvarati. spasava guzicu vise neg bilosta :D
A čuj, zavisi, ja jednom kada sam bio Morp, score mi je bio 0/15, ja otišao u šumu, pola sata samo po šumama, str na max., a agi na min, na kraju sam imao burizu, lothar, mankija, dva divine-a i aegis. Oko 4000 HP-a, i još sam nekome sastavio sangu i yashu. Na kraju smo gubili, provalili nam u bazu, samo nam je glavna zgrada ostala, a ja se igrao po šumici i skupljao pare, poslali mi signal da počistim bazu, ja doletio, skoro rampage napravio, push po midu i u sljedećih 5 min smo ih dobili.
Tako da ono, zavisi kako kada, jest da sam imao uber noob score, i uber noob iteme, i uber noob build s ovime agi=1, a str=max od magije, i uber noob bez bootsa, ali činjenica je kada sam doletio iz lothara sam napravio 3 killa u 3 sekunde, to svaki heroj pada na par udaraca, i još sam jednog zabio jer je krenuo na mene 1v1, mislio je da može, pao je na 5 mojih udaraca, pojeo sam ga kao nikoga, i peti je počeo bježati, ali ja nisam imao cipelice.
I kada smo ih rušili, livali su, kada su vidjeli kakav sam noob bio u tom meču, i da mi ne mogu ništa.
Isto tako, jednom je jedan lik imao 6 preservencea i ubijao kao budala do kraja igre.
A ja sam zadnji puta s onim novim agi herojem, onaj helikopter isto klao, a imao sam noob iteme (phaze, force staff, dva bracera i lothara) i prvi puta sam igrao s njime. On je zbilja jak heroj, 1v1 s njime, nitko nema šanse, uključiš 3 i 1 i dereš, potrgaš 1000+ HP-a u roku od 2 sec samo s 3 i 1, plus napad.
Ima puno debila tamo, ali jbga, i to je dio igre.
lol to je bio neki pro game :))))
Lord Ragnarok
17-08-2010, 01:10
dobih pp od megabajta.
nadam se da se vidimo uskoro, odabrani
Systematic Reverse
18-08-2010, 09:31
dobih pp od megabajta.
nadam se da se vidimo uskoro, odabrani
TeraBajt
18-08-2010, 12:15
decki, planiramo tft al mozemo i dotaricu nabacit. tak da ak ima jos neko zainteresiran za gejm, pp meh.
TeraBajt
18-08-2010, 20:33
e, ranger i ja sad dotaricu spilamo, dajte se javite ko je onlajn.
garena room je europe 64
nick mi je lovorkojej
accursed
18-08-2010, 21:02
u 64, a europe dota roomova ima 52 :?
TeraBajt
18-08-2010, 21:06
ajmo sad, kolko vas je online za igru?
accursed
18-08-2010, 21:25
ja bi da ne radim sutra od 4 ujutro... :(
Ja sam online.
Mogu biti hoster za dotu.
TeraBajt
18-08-2010, 21:30
e daj ppaj mi msn svoj c.
edit: nista ubiti.
Systematic Reverse
19-08-2010, 09:32
moramo neki deal tu bacit..
mene jucer nije bilo doma cjeli dan skoro tak da nisam nista mogao..
gogo.
racunajte i na mene, pp-ajte mi za dogovor...
Lord Ragnarok
19-08-2010, 13:29
vec sad vidim kako ce to netko isplanirati za pet/sub navecer
TeraBajt
19-08-2010, 13:45
nedelja pls.
Mogu i ja u slučaju da vam fali jedan. Jer sakam :D
Lord Ragnarok
19-08-2010, 18:46
samo da nije vikend QQ
ast svi vole se igrat vikendo? :cry:
Karlo_from_Bjelovar
19-08-2010, 18:58
ja sam zauzet do kraja tjedna, a sljedeci tjedan me nema... jbg
TeraBajt
19-08-2010, 19:28
umjesto zajebancija sa msnom, budite svi na ircu dok ste online. skinite mirc i -> viewtopic.php?f=82&t=35346 (http://pcplay.hr/forum/viewtopic.php?f=82&t=35346)
Neću.
Jedino Skype voice i cipanela.
Systematic Reverse
20-08-2010, 10:04
jebo skype..
Lord Ragnarok
20-08-2010, 10:08
jebo ikakav program osim wc3 i build-in chata za komunikaciju s vama x)
TeraBajt
20-08-2010, 14:31
bar irc nije najbrzi i najefektivniji nacin na koji mozemo razgovarat. ak vam se neda skidat mirc odite na webchat. al dobro bmk, u nedelju navece cemo bacit neki mamojebacki gejm.
Skype must be u većini igara, čak i u W3.
Systematic Reverse
20-08-2010, 16:56
lol, ne.
vent > skype
hai.
TeraBajt
20-08-2010, 16:58
sys jesi online sad? os w3 nabacit?:D
Systematic Reverse
20-08-2010, 18:13
aa sry tek sam sad vidio..
sad nemogu, a bas sam bacio jednu dotu.. >.<
lol, ne.
vent > skype
hai.
ts3>vent
Mene zovite, stalno sam online, mogu biti hoster 5v5 bez frke, ovako inače ne igram nikada. XD
FaTaL_mRkvA
22-08-2010, 23:20
Jel igra neko DotA-u na iCCup-u?
http://www.iccup.com/
Ekipa je puno bolja nego na gangreni, i puno brže se nađe game.
Ne znam, ja na Gareni nađem game sad pa sad. Doduše ja sam hoster, napuni se ljudi svaki puta dok kažeš keks.
da samo što su ljudi jebeno retardirani. mogo bi probat taj iccup
Systematic Reverse
23-08-2010, 12:03
da samo što su ljudi jebeno retardirani. mogo bi probat taj iccup
probaj iccup i rgc ako vec nisi.
rgc = ranked gaming client
na rgcu se uglavnom igra -cm pa ima dosta pro wannabe brijaca, ali ima dobrih gejmova i malo leavera.
pa bio sam reklamiro prije par mjeseci rgc :P
al bleh mi je, svi gameovi su isti, i to što kažeš, svi su jebeni wannabe proovi, ko cro room prije 2 godine, a sakaju žešče, čast iznimkama
TeraBajt
23-08-2010, 20:27
btw nisam bio onlajn jucer za mec jer mi je rikla mrezna kartica. YAY LUCKY ME.
to mi je ono jednom godisnje kvar na kompu i to uvijek po ljeti.
Baš me neće danas dota. Jučer 5 partija u svakoj 15+ killova, danas 5 partija u svakoj 15+ deathova.
[quote="Rang€r":11mbhip0]da samo što su ljudi jebeno retardirani. mogo bi probat taj iccup
probaj iccup i rgc ako vec nisi.
rgc = ranked gaming client
na rgcu se uglavnom igra -cm pa ima dosta pro wannabe brijaca, ali ima dobrih gejmova i malo leavera.[/quote:11mbhip0]
Na iccupu igram par mjeseci.
Pocinjem mrzit ruse >(
Systematic Reverse
26-08-2010, 11:58
any rus? )
^
Ako si željan botova, idi igraj u Bugarskoj, tamo je first blood u 40. min, doslovno, i to sam ga ja napravio. :rotfl:
FaTaL_mRkvA
26-08-2010, 14:48
Stvarno probajte iCC, brza je registracija i tolko je bolja ekipa da vam dota postane druga igra.
Dobro sad, ima hiljade rusa, al nebitno, stvarno ima gameova za nobove, za pre nobove, za srednje, cm za skillzore u kojima se ekipa nabrijava na clan warove i sve...
Systematic Reverse
26-08-2010, 14:53
cm za skillzore u kojima se ekipa nabrijava na clan warove i sve...
to je to o cem sam pricao malo iznad :rotfl:
samo sto je linex to jos veselo rekao/docarao ahah ^^
linex je jedan od njih ;o
Systematic Reverse
01-09-2010, 16:27
RGC neradi or what?
stisnem connect nista se nedogadja..
jucer sam krenuo igrat i ok je.
lagg free, leavera skoro nista.
zasad..
btw Garena se cini totalno retardirana nasprem rgca..
Lord Ragnarok
01-09-2010, 17:34
cek, garena nije bila retardirana? :O
Systematic Reverse
01-09-2010, 17:46
ne oduvijek..
i ne totalno..
ggc je ownao..
pocela nova sezona na iccupu .yey
ne oduvijek..
i ne totalno..
ggc je ownao..
prije kolko, 3 godine?
na rgcu sam igro nekih 2 tjedna i bilo je livera, drama queenova, ugl. više posebnih vrsta retarda, a ne nubovi s balkana ko na gareni.
Na Gareni su dobri samo high lvl roomovi. Evo neki dan sam odigrao u roomu za lvl15, na kraju su svi bili nafarmani, svi max. itemi, svi lvl25 u igri, i totalni team play, nema leavera i da igra netko sam za sebe, na kraju smo po killovima bili oko 70:70, podjednaki totalno. Ali kada igram u ovim low lvl roomovima, totalni out, leaveri, 10 puta rmk, i opet netko leava, jadno, njubova i botova na sve strane.
Taj jedan high lvl room play me toliko zadovolji da je ovo sve ispod lvl14 roomova jadno, ni 50 mečeva ne bude tako dobro koliko jedan pošten u high roomu.
Systematic Reverse
02-09-2010, 16:15
[quote="Systematic Reverse":26d0mk4p]ne oduvijek..
i ne totalno..
ggc je ownao..
prije kolko, 3 godine?
[/quote:26d0mk4p]
unfortunately yes..
sad cu provest malo vremena na drugim platformama..
rgc (http://www.mymgn.com/board/forumdisplay.php?709-Ranked-Gaming-Client), iccup (http://www.iccup.com/)Si dotalicious. (http://www.dotalicious-gaming.com/)
jedan od ta tri mora zadovoljit..
@C sto se tice high level roomsa, mislim da se samo u hrl1 moze naci dobrih gejmova..
Može se naći svugdje gdje je high lvl room.
Ja osobno igram u Ukrainoj high lvl roomu i EU high lvl roomu, gdje svaki leaver dobiva ban iz sobe praktički, tako da ostaju samo oni najdragocijeniji igrači.
FaTaL_mRkvA
02-09-2010, 19:52
Nagađam da ste svi ovo vidjeli, ali ako netko nije eto da se malo nabrijete:
1qs2Lhiovi8
A8sJUwQZ ... re=related (A8sJUwQZ0lo&feature=related)
MvQJJfFk ... re=related (MvQJJfFkMIA&feature=related)
23HV78tJwyw
JDWw40-_xT8
jos ti fali dota fever :D
FaTaL_mRkvA
02-09-2010, 20:48
Nije, ovo su samo od hexOra filmići
stavi od blurplupa (blurpi),dustbringer,sexinthemorning,cookieeeee133 7,wodota,13l4cklotus,aduhawas,amomentforever,egyet len666,hostydota,kurainofu,ichyenyeng,rvoid5,semmy trane,slurmzy,sogothewayoftheninja,spiritelegy,t4c 05,totallnewbie i ostale ekipe pa da se ljud dive :D
ja sam igro dotu oko 1500+ sati i obožavam ju i nepada mi napamet da gledam sve one videje a kamoli još 10 videja od 20 likova koje si nabrojo..
ja sam igro dotu oko 1500+ sati i obožavam ju i nepada mi napamet da gledam sve one videje a kamoli još 10 videja od 20 likova koje si nabrojo..
Repeat.
FaTaL_mRkvA
03-09-2010, 13:46
Nismo te skužili. :toilet:
Lord Ragnarok
04-09-2010, 21:18
reko je da si glup sta ides gledati te filmice. il znas il neznas igrat. gledanje nekog frajera sta ima vise srece neg pameti je predebilno...
pogldah onaj prvi link od linexa sta je stavio.
frajer sa zeusom i chain light siluje admirala. daj ne jebi. da zeus nije uber-nafeedan i a admiral under-feedan bila bi normalnija prica, ne ova "preseravanja". mogo sam ja snimiti 100000 filmica di silujem ekipu koja nezna heroja kontrolirat i stavit to na jubito..
e nije , "il znas il neznas igrat" wtf? pa nitko nemoze znat odma igrat to se s vremenom i iskustvom nauci.
Ja osobno volim pogledat pokoji tu i tamo da se zabavim a mozda i pokupim koju foru, a najjaci su mi dota tricks od kuarinofua :D
GMtvZU4CZpQ
xGOZ21B0 ... re=related (xGOZ21B0EoU&feature=related)
d0nYuPWNOvQ
Pola tih fora ti ne radi više. To je kao što je prije puck mogao uništiti fontanicu 1v1, jer dok ga dere fontanica se uključi ono da on nestane i fontanica ga prestane derati, pa kada se opet pojaviš fontanica te ne dere, a ti nju dereš. Ista stvar i s tornjevima. To više ne funkcionira. :)
Lord Ragnarok
04-09-2010, 23:39
gledanjem tih filmica neces nista nauciti, jer se amabas NIKADA neces naci u istoj poziciji. zato velim ili to znas izvesti ili neznas.
Ili zavisi kako se potrefi u nekim situacijama.
Veća je mogućnost da ćeš napraviti nešto sam, nego napraviti to isto što su oni napravili.
FaTaL_mRkvA
05-09-2010, 10:40
Znači ja tebi mogu reć da si retardirani idiot zato jer gledaš filmove na TVu?
Misliš da ćeš se ikad naći u takvoj situaciji? Nećeš.
Igram dotu već dugo, i jebeni su mi filmići.
Ne zato što mislim "OMG SAD ĆU I JA TO SLOŽIT U SLJEDEĆEM GEJMU", nego su scene jebene i muzika je jebena i baš je gušt gledat, iako znam da je barem 50% toga namješteno.
Pola tih fora ti ne radi više. To je kao što je prije puck mogao uništiti fontanicu 1v1, jer dok ga dere fontanica se uključi ono da on nestane i fontanica ga prestane derati, pa kada se opet pojaviš fontanica te ne dere, a ti nju dereš. Ista stvar i s tornjevima. To više ne funkcionira. :)
Ovdje baš i nema nekih "fora", više su fajtovi i te stvari. A sad vidim da si gledao te "fore" na youtubu. E čovječe TO je mutavo. Gledati faerie dragona kak uništava fontanu. Onda uđeš u game i ideš radit isto. OMG BAŠ SI SKILLZ0R!!!!111111eleven
Ne, ja to ne radim, ali kada igraš dotu već dugo vremena nagledaš se svakakvih čuda koje na youtubeu još ni nema.
FaTaL_mRkvA
05-09-2010, 14:51
Kolko ja znam ti si počeo prije mjesec-dva.
Na tvoju nesreću igram već godinu dana dotu online. Oko 7 godina sam igrao obični W3 i dotu prije online-a par mjeseci sam igrao protiv botova kada sam tek počinjao.
FaTaL_mRkvA
05-09-2010, 16:06
Dobro ja igram online 3 godine i još uvijek su mi jebeni filmići.
i ja igram skoro 3 godine i smeće su mi, kakve to veze ima?
Lord Ragnarok
05-09-2010, 16:12
osjecam se ko djed ovdje....
FaTaL_mRkvA
05-09-2010, 16:15
Pa upravo to, nema veze. Aj sad mi se više neda, ko hoće gledat nek gleda ko neće nemora i neznam zašto bi nas uopće izvještavali o tome kak "niste gledali nit nećete". Koga boli.
koga boli što ih ti gledaš?
Systematic Reverse
05-09-2010, 16:22
meni se isto filmici nikad nisu dali gledat..
ali dobar rep se znao pogledati..
ali morao je biti jebacki dobar da me natjera.. :)
FaTaL_mRkvA
05-09-2010, 16:58
Eto ranđer dokaz da si retardirana osoba :pray: :pray:
Systematic Reverse
05-09-2010, 17:31
? - -
repovi su dobri za gledanje samo zbog taktika i pickova.
ako si ingame leader u nekom teamu dobro ti dodje gledanje nekih repova..
ali ti neces tu sad naucit neke kul poteze ovo ono (neke i hoces ok) jer kao sto je neko rekao (ranger ili macan) ili imas to ili nemas..
Eto linkeks dokaz da si retardirana osoba :pray: :pray:
TeraBajt
05-09-2010, 22:51
? - -
ali ti neces tu sad naucit neke kul poteze ovo ono (neke i hoces ok) jer kao sto je neko rekao (ranger ili macan) ili imas to ili nemas..
onak gledanje repova u doti je nekaj najimbecilnije ikad. dobro starkraft il warkraft al dota ave. em je dosadno pun kurac, em je glupo za gledat jer neces nista naucit.
? - -
onak gledanje repova u doti je nekaj najimbecilnije ikad. dobro starkraft il warkraft al dota ave. em je dosadno pun prozor, em je glupo za gledat jer neces nista naucit.
nije sve dosadne, al 99% toga je, i ovo što je sys reko je da je važno jedino zbog pickova/taktika što se događa u prvih 5 minuta gamea, a na nekim sitevima to ima i objavljeno bez da se gleda replay tak da i to gubi smisao :/
Mani neki daju replay da pogledam...yes, yes...nikada ga neću pogledati.
Ave ja!
TeraBajt
06-09-2010, 00:40
onak ak vam se gleda replayeva, skinite zeusov replay pack i divite se tom bogu:D
ono 2v2 fury i zeus vs orka i najtelfa. zeus izgubi bazu i ostane mu samo heroj, na kraju niko nema expove, a vojska pomrla i svi samo heroje imaju, a zeus bog u chat napise: DOTA 4TW!
i to mi je x99999 > ovih frajera koji se izdrkavaju u doti.
Evo sada sam odigrao jednu s Gondarom, bio sam no1, osobno sam se switchao 3 puta, a sve ukupno je switcheva bilo 10+ puta radi balance-a, killova je sve ukupno bilo 120+, nitko nije imao bazu, gemova je na mapi bilo 30+, totalna brijačina, bloodseeker, lich, ja gondar, trax, troll warlord i sven, tako smo se kefali, svi smo bili na max. sa lvlima i itemima, svatko svakog je mogao zabiti, totalna ludnica, radili smo svakakve majmunade, pogotovo zbog prijateljskog meča gdje nije bio problem switchati se svakih 5 min radi balancea. XD
Hoćete replay? ;P
Lord Ragnarok
06-09-2010, 09:54
nop. samo screenshot sa kraja. to sve govori.
nisi vrijedan tracenja mojih 60min gledanja prosjecnog replaya
Systematic Reverse
06-09-2010, 10:23
onak ak vam se gleda replayeva, skinite zeusov replay pack i divite se tom bogu:D
ono 2v2 fury i zeus vs orka i najtelfa. zeus izgubi bazu i ostane mu samo heroj, na kraju niko nema expove, a vojska pomrla i svi samo heroje imaju, a zeus bog u chat napise: DOTA 4TW!
i to mi je x99999 > ovih frajera koji se izdrkavaju u doti.
:)))))
daj taj rep ako imas plz..
TeraBajt
06-09-2010, 10:31
http://tft.replayers.com/index.php?acti ... %20vs%20u5 (http://tft.replayers.com/index.php?action=search&task=search&tour=wc3%204K%20vs%20u5)
evoga. btw dusu sam ispustio dok sam ga trazio prije par dana. nikako se nisam mogo sjetit s kim je zeus igro lol.
i ono, rula aow fight na pocetku, nisam ni znao za to dok nisam pogledo replay:D
edit: btw, trebat ces 1.23 verziju brijem(il neku drugu zaboravio sam). ja sam naso neki version changer i radi s tim.
Systematic Reverse
06-09-2010, 11:35
da to me jebeno ubija sto nema neki program za gledanje repova..
nemozes pogledat stari replay ako nepatchas, uzas..
nasao sam nesto, ako je itko zainteresiran neka proba..
programcic se zove evercraft i omogucuje gledanje starih repova..
ja cu ga probat kad dodjem doma..
1. Get evercraft(http://www.eightcounts.net/eVer-Craft.zip
2. Evercraft already includes patches 1.01 to 1.11 but if you want to watch replays from other patches you have to dl them as standaolone patches(at the blizzard page) and move it to the folder witht the other patches.
3. Start evercraft and now you can switch between the patches and enjoy older replays.
tnx na linku za rep.
nisi vrijedan tracenja mojih 60min gledanja prosjecnog replaya
To i ja mislim za svaki replay. Budem stavio, samo da ga odmotam. XD
Edit: Evo ti SS:
http://i.iimmgg.com/images/th/7dd425d9faa0bbd15af4fe37e731cb18.png (http://www.iimmgg.com/image/88d6d28edae4d49c7ee53b114c71cca1)
Zaboravio sam kako izgleda prava dota, jer igram ovu snow, super mi je za oči, a i kada mi netko bježi po šumici, vidim mu tragove. :D
Snow puno bolje izgleda, nego ona standardna tamna, sve je isto, jedino eto što je snijeg popadao i što se vide tragovi na donjoj granici (gore se ne vide jer je led). :pray:
84 kripa u 56 minuta :))))))))))))))))))))))
Pa ja sam bio lovac, a ne farmer. :)
Ja i Lich smo od samog početka radili nerede, mi smo se farmali na herojima. A ja i blood smo stalno ratovali, on ubije mene, ja ubijem njega za osvetu, pa opet tako. XD
A ono, šta ti vrijede ti kripovi, ja sam jednom sa Sand Kingom imao minimalno 300 ubijenih kripova i bio sam za ništa...
Lord Ragnarok
06-09-2010, 17:11
vise bi naglasio 4 denya xD ja po partiji (atm u hon) imam po 25-26 denya u laning fazi. sad ak se to oduzi zna biti i vise, a i manje ak je kraca laning faza
Ma ja nemam nikada denya, ova 4, to je bilo vjerojatno slučajno iz zajebancije, ili možda toweri. XD Prije ću uništiti svoj tower nego kripa, ja nikada ne idem za denidanje svojih kripova, osim ako on svoje ne denidea, pa onda i ja svoje, i onda se sve svodi tko će denydati više svojih kripova...prejadno.
A i pogledaj, pola ih je imalo 0, netko je imao 1, netko 3, ja 4 i Lich 7. Nema potrebe za time. Znam jednom kada sam bio dolje, ovi na midu su se tako fajtali, na kraju kada smo mi svi bili 6 lvl, oni na midu su bili jedva 5 i imali su više svojih ubijenih kripova, nego protivničkih, to je prejadno, to nije borba, a i šta ćeš time postići, pustite jedan drugoga da lvlate, ako jedan krene ubijati svoje kripove i ti ćeš svoje krenuti ubijati i ni jedan nećete lvlati. Naravno, ako jedan od njih nije noob gdje će jedan svoje denideati, a noob svoje neće.
al najbitnije da si u svom tom "ratu" ti stigo 48 neutralaca pokokat, gg
Ofskroz...kada nemam što raditi, odem u šumicu i okrenem roštilj. Ali većinom sam klao one jake neutralce, kod kojih zaradiš 200 golda bez frke kasnije.
Lord Ragnarok
06-09-2010, 22:37
:pray:
srecom pa ka imas skilla u malom prstu ispod nokta moes i deny i last hit kao covjek raditi. i srecom pa si mogo biti 3 lvla veci od nekog u lineu. no to je nebitno i ne pridonosi pobjedi
Systematic Reverse
06-09-2010, 22:56
semiepic..
:pray:
srecom pa ka imas skilla u malom prstu ispod nokta moes i deny i last hit kao covjek raditi. i srecom pa si mogo biti 3 lvla veci od nekog u lineu. no to je nebitno i ne pridonosi pobjedi
Sorry Pro... :pray:
Nisi u toku, Lich je bio veći level od mene, ja sam se borio s njime, Blood je bio manji, pa me mogao ubiti. Velim, switchanja za balance je bilo more, svatko se borio protiv svakoga, nije bio glupi game gdje se jači bore protiv najslabijih i nabrijavaju se jer su jači, kao što to ti voliš.
@Da, nije nešto specijalno, ali na Gareni u EU roomu za lvl1 ovakav jedan game je čudo.
Systematic Reverse
07-09-2010, 10:17
sta je cudno?
tipicni nub gejm vidim po ssu..
par leavera, traxa sa 3 orb effecta, nitko nezna denyat..
ovaj C uvijek im famozne gejmove :D
i poanta denya ti je da protivniku uskracuje gold i exp...
accursed
07-09-2010, 10:48
u svakom slučaju creep status je jadan za to vrijeme igre...
Tako je, a i već sam rekao da je deny njubast, znam da je poanta oduzimati mu exp i golde, ali već sam sve rekao o tome koliko je to loše, i rekao sam da isključujem mogućnost denya protiv nooba koji će ostati lvl1 u tvom lineu. Igrao sam jednom u nekoj pripizdini roomu, gdje su svi kao proovo, svi samo deny pucaju i naprave first blood u 40 min, botovi nad botovima, deny kripova je ništa, on denida svoje kripove, ti denidaš svoje kripove i gdje je tu rat? Nema ga, sve se tada svodi tko će denideati više svojih kripova. Uredno ni jedan ne denidate nikoga, pustite da se levelate obojica, pa si kasnije odmjerite realne snage.
Systematic Reverse
07-09-2010, 13:58
Tako je, a i već sam rekao da je deny njubast, znam da je poanta oduzimati mu exp i golde, ali već sam sve rekao o tome koliko je to loše, i rekao sam da isključujem mogućnost denya protiv nooba koji će ostati lvl1 u tvom lineu. Igrao sam jednom u nekoj pripizdini roomu, gdje su svi kao proovo, svi samo deny pucaju i naprave first blood u 40 min, botovi nad botovima, deny kripova je ništa, on denida svoje kripove, ti denidaš svoje kripove i gdje je tu rat? Nema ga, sve se tada svodi tko će denideati više svojih kripova. Uredno ni jedan ne denidate nikoga, pustite da se levelate obojica, pa si kasnije odmjerite realne snage.
:rotfl:
kad naucis (ako naucis :)) igrat dotu, podsjeti me da ti pokazem ovaj post da se smijemo zajedno.. :)
oces da odigramo 1v1 da ti pokazem koliko je deny vazan?
apshom - sf!
C prestani pametovat vise stvarno :D Dobronamjerno ti kazem.A i vidio sam kolko ti to tvoje "znanje" koristi kad smo igrali game.
Lord Ragnarok
07-09-2010, 18:00
c, da bi deyo i last hito netreba puno skilla. i to nije glupo, to je izvrsna taktika. jedino ako ti ne igras za pobjedu vec za poraz onda se isplati tako igrat.... moze i to proci ak igras iz zajebancije, ali ti (barem takav osjecaj imam) svaki game igras ovako (sa 4 denyai to..)
ja ti iskreno preporucam da, ak imalo shvacas to igranje dote ozbiljnijim i zelis napredovati, probas sto vise deny/last hit.
Karlo_from_Bjelovar
07-09-2010, 19:20
a stari moj sto ga ti znas prosut to nije normalno... :rotfl:
a stari moj sto ga ti znas prosut to nije normalno... :rotfl:
Ako tako igraš bolje ti je da počneš igrat LoL
FaTaL_mRkvA
07-09-2010, 20:02
C :pray: :pray:
Kaj ne kužite da vas trolla?
c, da bi deyo i last hito netreba puno skilla. i to nije glupo, to je izvrsna taktika. jedino ako ti ne igras za pobjedu vec za poraz onda se isplati tako igrat.... moze i to proci ak igras iz zajebancije, ali ti (barem takav osjecaj imam) svaki game igras ovako (sa 4 denyai to..)
ja ti iskreno preporucam da, ak imalo shvacas to igranje dote ozbiljnijim i zelis napredovati, probas sto vise deny/last hit.
Ma znam, nekada i ja denyam, ako neprijatelj to počne prvi raditi, ali govorim samo da sam protiv toga. :)
U ovoj partiji s Gondarom nije bilo potrebe za deny, niti sam se kripao, nemam ni približno 100 kripova ubijenih, jer sam lovio samo protivničke heroje i kampirao u šumici. Kripove nisam ni viđao.
Radim to kada je potrebno, pogotovo u low lvl roomovima gdje je hrpa njubova koja ne zna ni šetati heroja, a kamoli denyati...
Systematic Reverse
08-09-2010, 10:27
netrolla lol..
Ma znam, nekada i ja denyam, ako neprijatelj to počne prvi raditi, ali govorim samo da sam protiv toga. :)
U ovoj partiji s Gondarom nije bilo potrebe za deny, niti sam se kripao, nemam ni približno 100 kripova ubijenih, jer sam lovio samo protivničke heroje i kampirao u šumici. Kripove nisam ni viđao.
Radim to kada je potrebno, pogotovo u low lvl roomovima gdje je hrpa njubova koja ne zna ni šetati heroja, a kamoli denyati...
dobro jel ti ikad palo napamet da denyanje nije samo u denyanju neprijateljskih, več sprječavanje da neprijatelj denya tvoje? bilo cancelanjem bilo last hitanjem ak si u mogučnosti(a to je 80% gameova slučaj).
osvetnik_sch3l3
08-09-2010, 11:02
koja je zadnja dota sa AI?
Systematic Reverse
08-09-2010, 11:50
6.67b v2c (http://www.playdota.com/forums/245353/dota-ai--harreke/)
Karlo_from_Bjelovar
08-09-2010, 16:56
ovo sto je on napisao nije nista manje retardirano od trollova. IMHO
osvetnik_sch3l3
09-09-2010, 09:31
hvala
Jel moze netko reći neku stranicu sa buildovima i guideovima za dotu? Ili više njih.
Systematic Reverse
12-09-2010, 16:35
http://www.playdota.com/guides
Evo 3 kratka videa kako sam s Invokerom ubijao ljude na njihovim fontanicama (3 puta). Uz to s Invokerom ne znam igrati baš najbolje, ali eto, da vam stavim neki video, da vidite kako su vam videi na yubito ovakvi i oni slični njima, koje gledate jer se brijete i jer neki debil može napraviti neku glupost jer ima više sreće nego pameti i skilla, da su takvi videi čista glupost...
Želim samo pokazati kako ja debil s Invokerom mogu napraviti "čuda" kojima se nabovi dive, a debili misle da su face.
Videi nisu neke kvalitete, snimao sam ih s nekim free open source programom koji je dosta dobar, sada sam ga podesio kako spada, a to sam snimao s nepodešenim. XD
Ima refresha crnog, FPS je bio na 200, zapinje i spor je, ali da se razumjeti.
http://tinypic.com/r/4jn9yw/7
Ja i Riki se urotili protiv Dezzla, bacam na njega vartu, riki ga čeka s leđa jer znamo da će početi bježati, pokida ga, baci 2, besmrtnost, ode na fontanicu, moj cooldown za vatru je gotov i kill.
http://tinypic.com/r/2pqvt4m/7
Jadni boomber bježi jer se ne smije ubiti i finishiram ga na fontanici.
http://tinypic.com/r/2z4bbrq/7
Medo potjera Dazzlea na fontanicu, on baci besmrtnost i pobjegne, medo odustane i ja ga dokrajčim na fontanici. Sve s jednim te istim napadom.
ovo što sam napiso nekužim uopče, al sam eto pogledo 1. video i zamjetio sam da imaš loš UI i da je kil jadan.
Systematic Reverse
16-09-2010, 15:44
cim vidim non-default terrain neda mi se gledat xd
FaTaL_mRkvA
16-09-2010, 17:14
Neda mi se uopće gledati jer sam 90% siguran da su to killovi ili kad si full nafeedan s 3 divinea ili neki isto tako jadni npr. da chasaš nekog na 2 hp i hitaš jednom ga dok je kod fontane.
EDIT:
pošto je i više nego očito da se cijelim svojim postom obraćaš meni, osjećam potrebu da ti kažem kako su oni filmići koje sam ja linkao barem prejebeno editani i mjuza gotovo savršeno ide uz svaku scenu, a od prvih 10 sec tvog prvog filmića jednostavno su me oči zaboljele.
I da, daj si nabavi život umjesto da se nakon toliko vremena trudiš i daješ sve od sebe da bi nekom random liku na internetu (meni) dokazao kako je idiot zato jer je linkao 5 filmića o doti.
Odi malo van, nađi curu, prijatelje i takve stvari.
Odigrao par partija na gareni, toliko nepristojnosti i idiotizma u životu nisam vidio. Odakle njima prava da govore ljudima da livaju, ono bokte, bili su i oni jednom novi... Izgleda sva neka drčina od 12 godina tamo, ako uzmeš heroja kojeg je on htio, on ti naređuje swap, a ne pita može li swap, debili.
-.-'
FaTaL_mRkvA
16-09-2010, 22:04
Nemoj igrat na gareni, jednostavno nema smisla.
Odigrao par partija na gareni, toliko nepristojnosti i idiotizma u životu nisam vidio. Odakle njima prava da govore ljudima da livaju, ono bokte, bili su i oni jednom novi... Izgleda sva neka drčina od 12 godina tamo, ako uzmeš heroja kojeg je on htio, on ti naređuje swap, a ne pita može li swap, debili.
-.-'
lol ownali su te na gangreni.
Igrao sam prvi put u životu, naporan si, kontaš.
UI je perfektan, ako misliš da je loš, onda nemaš pojma o UI-u, ali je kvaliteta videa ravna nuli. :)
BTW Pa velim da su sva tri killa jadna, ali pošto ima ljudi koji se tome dive, da im pokažem da i ja njub s Invokerom mogu napraviti takva "čuda" i imati 3 killa u jednoj partiji na protivničkoj fontanici, tj. da im videi sa YouTube-a ne znače ništa.
@LinkEX - Nisam ciljao na tebe, ne znam zašto to misliš.
Systematic Reverse
16-09-2010, 23:15
default UI je perfektan.
@Ante, jebiga takva ti je ekipa na doti vise manje svugdje (ako gledamo pub), nagledat ces se flejmanja kao nikad u zivotu probably..
samo ignoraj, to su sve debili koji si briju da su pro.
Da, ali ovaj je meni bolji za oči, a usput svima vidim tragove u snijegu. Sve je isto, svi mogući puteljci, svako drvo, svaka sitnica, samo eto što ima snijeg. A i ovaj Demon GUI mi je savršen.
Systematic Reverse
16-09-2010, 23:30
jebes tragove u snijegu..
ili znas ili neznas.
Točno tako, ali čuj, učikovito je kada ti netko bježi, a ti ga ne vidiš, ne znaš hoće li ti netko bježati kao bot, kao noob ili kao pro. :)
Systematic Reverse
17-09-2010, 10:33
kad odigras iljadu gejmova vec imas u glavi di ce ko bjezat kad ode u fog.
isti kurac je i sa wwom.
makar su mi ti tragovi u snijegu unfair advantage.
Karlo_from_Bjelovar
17-09-2010, 13:29
pa ovo s tragovima u snijegu je ko da hax imas bogati, samo eto, nije zabranjeno!
Systematic Reverse
17-09-2010, 15:01
da..
glupost..
iako sumnjam da nije zabranjeno na nekim (ili svim?) tourovima.
lako se uzme ss..
Nakon hiljadu gejmova dust i sentriji su bacanje para 8)
Systematic Reverse
17-09-2010, 15:41
;d
ako se odnosilo na moj post, mislio sam kad ti netko friskoSudje u ww. xd
Pa odigrao sam preko tisuću komada, znam kuda će bježati, ali na snow terrainu ne mogu ugasiti otisak stopala...
;d
ako se odnosilo na moj post, mislio sam kad ti netko friskoSudje u ww. xd
Ne ne kontas.Slozio sam se sa time :D
A i ne mora biti frisko :>
Systematic Reverse
17-09-2010, 16:47
i bolje ti je ;d
da nemora biti frisko, ali je pozeljno da nije nerub upalio ult prije 20-30 sec i lurka uokolo :D
FaTaL_mRkvA
17-09-2010, 19:07
Nerubov ult nije ww.
FaTaL_mRkvA
17-09-2010, 19:24
Aha zakljuco sam xD mislio sam da o weaveru pričate -.-''
Bolestan sam nemojte zamjerit. :(
Pričamo o Nerubian ass-ass-in, ili ti ga Anub'araku. :P
E i da vas pitam, od kada se Razor zove Gillette? Šta je postao brijač s tri oštrice, ili?
FaTaL_mRkvA
17-09-2010, 20:02
Neki heroji imaju više imena tako da može biti Razor ili Gillette, dok whisp npr. može biti Io ili Weird Ball, itd.
E i da vas pitam, od kada se Razor zove Gillette? Šta je postao brijač s tri oštrice, ili?
Kad mi već lijepo slovkaš barem stavi u točan p-a-d-e-ž.
ono nije bilo slovkanje, a engleske rječi nemaju padeže
I ne odgovara ako dodam "-u" radi padeža, jer "assassinu" ili "ass-ass-in-u" ne postoji kao riječ u Engleskom. :)
BTW Ma daj, vidiš, nakon 7-8 godina W3-a nisam znao da heroji imaju više imena, zamisli ti to? Brijem sada da ne znaš šta je Gillette.
Systematic Reverse
18-09-2010, 07:48
A Kunkka = cpt. obvious :D
FaTaL_mRkvA
18-09-2010, 09:55
Clinkz Eastwood :rambo:
Systematic Reverse
18-09-2010, 10:38
mogul khant touch this
da, ovo je imba :)
Meepo - MeePro
Ezalor - Gandalf
Puck - Kupu kupu :D Ipak najsladje
Ma Troll Warlord je imao najime. Džeh'rahal! :rotfl: :pray:
Također stari Ursa, Fuzzy Wuzzy. :rotfl: :pray:
Systematic Reverse
18-09-2010, 19:23
fazi wazi <3
[quote="Rang€r":fqam864p]fazi wazi <3[/quote:fqam864p]
Fuzi Vuzi.*
Fuzzy Wuzzy.*
Systematic Reverse
18-09-2010, 19:40
;/
dobro barem si konacno naucio NORMALNO reci ime od heroja cini mi se (barem od vecine)
a ne kad citam tvoje postove vidim dezlle, bone striker, stleath killer i to :D
btw neznam jel ko osim mene i Paran0e posjecuje, ali cro-dota.org forum je na novoj adresi.
http://forumz.cro-dota.org/
btw sutra cu probably otvorit topik o RGC-u i predstavit ga malo.
puno je bolji od Garene, a dosta ljudi nije culo za njega.
nakon 4-5 godina igranja samo na gareni, bio mi je dovoljan jedan gejm na RGCu da shvatim da je garena propala uber i da se smijesno vracati na nju.
ja kad sam igro na rgcu nije baš bilo previše ljudi, kolko ih sad otprilike ima?
Systematic Reverse
18-09-2010, 20:14
ima skoro uvijek ljudi za gejm.
400 ih je prosjek u public kanalu. (u neko normalnoSdoba)
bit cu vouchan sutra-preksutra u community, pa cu vam reci kakvo je tamo stanje.
Oce bit sta od cdla ? Ne pratim bas garenu vise.
Edit: Sad vidim da je inhouse back :P
Karlo_from_Bjelovar
19-09-2010, 13:32
;/
dobro barem si konacno naucio NORMALNO reci ime od heroja cini mi se (barem od vecine)
a ne kad citam tvoje postove vidim dezlle, bone striker, stleath killer i to :D
btw neznam jel ko osim mene i Paran0e posjecuje, ali cro-dota.org forum je na novoj adresi.
http://forumz.cro-dota.org/
btw sutra cu probably otvorit topik o RGC-u i predstavit ga malo.
puno je bolji od Garene, a dosta ljudi nije culo za njega.
nakon 4-5 godina igranja samo na gareni, bio mi je dovoljan jedan gejm na RGCu da shvatim da je garena propala uber i da se smijesno vracati na nju.
i garena je bila super dok nisu svi "culi" za nju... u tom je i stvar... rgc je privukao ipak malo višu razinu igrača...
Systematic Reverse
19-09-2010, 15:51
garena je bila super dok njeni retardirani admini nisu odlucili da vise nebude super, a ne zato sto je bilo previse ljudi.
makar je tih previse ljudi pomoglo adminima da budu retardirani..
to je ta formula.. :(
Da, Dream (of) Team Allstars.
garena je bila super dok njeni retardirani admini nisu odlucili da vise nebude super, a ne zato sto je bilo previse ljudi.
makar je tih previse ljudi pomoglo adminima da budu retardirani..
to je ta formula.. :(
sto se dogodilo sa adminima i garenom?
Nisam siguran no mislim da su samo poceli grabit pare a odjebali funkcionalost cijelog klijenta .
Systematic Reverse
19-09-2010, 22:51
that.
Kako da igram dotu sa botovima?
Systematic Reverse
20-09-2010, 14:15
ovo je latest mapa sa botovima.
samo je skini, bacis je u C:/Igre/Warcarft III/maps, pokrenes Warcraft, odes na Single Player (mozes i LAN), nadjes mapu, stavis Computer (Easy, Normal, Insane) kako hoces, i gogo.
btw kod upisivanje moda stavi -ngne
recimo ako igras -ap napisi -apngne, to ti je da botovi dobivaju normalan exp i gold (kao igrac)
ako to nestavis onda dobivaju pun kurac vise.
E hvala! <3
Još ako može neki test di imaju svi ti modovi tipa apso i slično. :D
Systematic Reverse
20-09-2010, 14:32
np.
http://www.playdota.com/learn/commands
evo ti modova.
playdota.com je official stranica od dote, sve sto te zanima mozes naci tamo.
Hvala stari, guglao sam ja dota a otvori mi pismo od Pendragona. :D
Meni meni tenks :D
Systematic Reverse
20-09-2010, 14:38
da, to je stari official sajt od dote di je pismo Pendragona.
ko zna sta se izdogadjalo sve izmedju njega i IceFroga.
pendragon? može kratki sažetak, bio sam malo googlo, previše teksta;dr
govno od covjeka, ukratko
E, a mene je zanimalo oduvjek odakle je ispao Icefrog i kako je on preuzeo DotA-u?? Googling mi se neda!!!
Systematic Reverse
21-09-2010, 01:04
pendragon? može kratki sažetak, bio sam malo googlo, previše teksta;dr
neznam sta je bilo izmedju njih.
pendragon je lik koji je napravio dota-allstars.com (prvu i dugogodisnju official stranicu od dote)
probably je i radio nesto na doti. (a mozda i nije ;d)
icefrog je jednostavno preuzeo dotu od eula kad se njemu vise nije dalo radit.
a eul je od guinsa.
a brijem da je ovaj pendragon zabrijao protiv icefroga bezveze, zato sto mu je oduzetaSofficial stranica, zbog nekih neslaganja izmedju njih dva.
mislim da je odjebao sve i isao radit na lol-u, i onda je jos stavio reklamu za lol na onom pismu, te je zatvorio website.
Systematic Reverse
21-09-2010, 10:00
koja budalica :))))
E Sys, jel ima neka fora da upišem na onoj mapi sa botovima, ili zapravo ne mogu igrati sa scourge herojima ? Kad biram heroje nakon kao nekog "cooldowna" nestanu. :S
Lord Ragnarok
21-09-2010, 15:02
imas odredeno vrijeme u kojem mozes birati heroja. ak oces sve heroje koristiti ukucaj -apngne i svi heroji su ti otkljucani (ako si sentinel, u tavernama imas i scourge heroje). tebi je valjda isteklo to vrijeme pa su ti se zato zbrisali i dat ti je random heroj (i bonus 250 golda)
Systematic Reverse
21-09-2010, 15:15
da kao sto ti ragna rece.
-ap moras upisati (imas nekih 20ak sec da to upises kad starta gejm).
ako neupises nista onda je normal mode, ako si sentinel nemozes birat heroje iz scourge kucica i vice versa.
Karlo_from_Bjelovar
22-09-2010, 10:48
dok se samo sjetim najava kako ce lol bit nenadjebiv jer na njemu radi "pravi" otac dote...
ajme, odma moram na wc...
bez obzira sto je preuzeo mapu, ajsfrog je od dote napravio ono što danas je...
Ste znali da je icefrog 2 godine radio u S2, te s njima radio HoN?
Systematic Reverse
22-09-2010, 11:07
agreed.
icefrog > ostatak
on ju je najvise razvijo i digao na jebacku competetive razinu.
guinsoo je se probably odrekao zato sto nije mislio da ce biti toliko dobra koliko je.
@Hansi - nije da je radio bas u S2 nego im je davao savjete vise.
ali u svakom slucaju S2 je imao njegov blagoslov da radi HoN. ^
icefrog radi na nekom proizvodu dota + valve :)
tako se prica.
vidit cemo sta je sta..
pa da, tako nesto, ali je svejedno sudjelovao sa njima i dobivao novce
da, valve sad radi na nekom novom dota projektu sa icefrogom
Jep.Gledam bas valve otkupio prava na Dotu 2 i dotu 3.Tako da neki misle da ce mozda trilogiju nekakvu napravit.
Evo nasao sam.
http://www.dota-utilities.com/2010/09/valve-registers-dota-2-dota-3-trademark.html
Systematic Reverse
23-09-2010, 10:15
mnogo čudno O.o
this. :/
DotA 2, DotA 3!?
wtf :)
ali posto mi je Valve uz bok sa Blizzardom (yep, dva favorita! ^^), neocekujem nista lose.
we shall see..
70% ljudi na Gareni koristi MH. Jeli to točno?
Pa kaj sam ja bedak sused?
Lord Ragnarok
30-09-2010, 11:35
90%ljudi na svim dota gameovima koristi mh.
Systematic Reverse
30-09-2010, 11:35
70% je prevelika cifra.
imho 10% je realnije. (ako gledas garene random pubove onda 20% cca)
u svakom gejmu ima barem jedan mher.
brijem..
al uzmi u obzir da nezna igrati... pa ga svejedno ownaš bez problema...
Hmm na iccupu za sada nisam naisao ni na jednu osobu za koju sumnjam da ima mh.Dok na gareni ekipa to radi preocito.
Systematic Reverse
30-09-2010, 13:17
Hmm na iccupu za sada nisam naisao ni na jednu osobu za koju sumnjam da ima mh.Dok na gareni ekipa to radi preocito.
takodjer, samo sto neigram na iccupu nego na rgcu.
cini mi se hack free.
bleh mh me samo zbunjuje, a što se tiče wardova to mi uvjek frendovi kupuju :D
Systematic Reverse
30-09-2010, 14:52
zato mi se svidja rgc.
svi znaju svoju ulogu.
nepostoji gejm bez chicka/wardova.
:)
da samo što je svaki game isti :(
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.