Log in

Pogledaj cijelu verziju : DotA Allstars

Stranica : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18

Rang€r
27-06-2009, 11:01
da... desolator ti tamo totalno bezze stoji, bolje bi naprimjer bio bf na tom mjestu mada je i to teže sranje da nebi bilo zabune

Lord Ragnarok
27-06-2009, 11:48
hh deso, sny i manta xD
rade skupis pt, 3 wraitha, lothar i sny. dok to skupis je gg
sny ''radi'' sa tvojim frost arrowsima, uvjetno receno, jer kada se sange upali frost arrows se ugasi te tako na proticniku dovijes maim+frost arrows.
inacec rade idem na pt 3 wraitha lothar i helm of d. kada te on napada stojis na helmu a kada pocinje bjezati samo upalis cold arrows. i gg

C
27-06-2009, 13:32
sori , ali ne stignes za traxicu ovo sve skupiti , vec igra bude gotovoa...i radije si prvo slozim lothar da imam kako pobjeci...za traxicu najbitnije da dmg dižeš , znaci poslije pocetnih wraithova i power treadsa , uzmem lothar , pa onda ili mkb , butterfly ili burizu...
Znam da ne stigneš. Pa sklopio sam po redu kako spajam iteme, ono na slikama je samo finish, i Lothar sam uključio u to. Na početku sklopiš dva Wraitha, cipelicu (Agi-Int-Str; mislim da se zove Power Threads, tako nešto), Diffuse blade i Yashu. U glavnom tada spajaš iteme samo kada nemaš mjesta u inventoryu. Onda ciljaš na Mantu. Preko toga stvarno ne stigneš. A ako te baš killaju onda Lothar odmah. :wink:

@KI KI - DotA v6.59 nije toliko starija. I mislim da ni jedan heroj nije loš, samo s njime trebaš znati. Mislim da su 3 Wraitha OK za početak isto. OK je, još učim s itemima, vidiš, totalno sam zaboravio na orbove. XD

Lord Ragnarok
27-06-2009, 14:09
nije tolko stara? o bokte, si ti vidio 6.60b? mozda i nije tolko stara ta .59, ali je skroz promjenjena dota u .60 ediciji

C
27-06-2009, 14:14
Znam, s Ursom sam igrao 6.60 ili 6.60b. Pogeldaj replay. Recite gdje sam s njime pogriješio, nisam mu se baš trudio sklopiti iteme, ali je bio manijak.

Lord Ragnarok
27-06-2009, 14:40
bolje je pitanje di nisi pogrijesio? ovo je valjda bio najgori gamea koji sam ja gledao. gotovo pa ikada. sa ursom uzimas 2 i 3 na pocetku (i ulti ofc) a ne att speed i onaj slow. pogotovo kada iams ench za slow u blizini.
i skupio si pt i boots of speed? lol wut, pise ti crvenim slovima da ne rade zajedno. dalje nisam gledao jer ti do 14. minute nisi sklepao bio pt, totaly nub game je bio :/ jedino se nevermore dobro nafarmao do te 14. minute. i jos ktome plavi je copio od mask of madness sa veng (lol sta ce njoj to? satanic je imba kod nje, pogotovo sada)
daj mi ostavi msn pa da bacim partiju s tobom (ili me na gareni addaj, nick je opeka_zidarska).

C
27-06-2009, 14:43
bolje je pitanje di nisi pogrijesio? ovo je valjda bio najgori gamea koji sam ja gledao. gotovo pa ikada. sa ursom uzimas 2 i 3 na pocetku (i ulti ofc) a ne att speed i onaj slow. pogotovo kada iams ench za slow u blizini.
i skupio si pt i boots of speed?Slol wut, pise ti crvenim slovima da ne rade zajedno. dalje nisam gledao jer ti do 14. minute nisi sklepao bio pt, totaly nub game je bio :/ jedino se nevermore dobro nafarmao do te 14. minute. i jos ktome plavi je copio od mask of madness sa veng (lol sta ce njoj to? satanic je imba kod nje, pogotovo sada)
daj mi ostavi msn pa da bacim partiju s tobom (ili me na gareni addaj, nick je opeka_zidarska).
Da, ciljao sam na +6 agi cipelicu i debil uzeo krivu u brzini. Znam, kasnije sam ju prodao, šta mogu s njom. I na početku sam mislio da je Ursa str heroj, pa opet kupio krive iteme, pa opet i njih prodavao, tj. mjenjao. Pogledaj sve. Znam da sam to falio, da čak nisam ni primjetio.

Lord Ragnarok
27-06-2009, 14:48
aj pogledati cu do kraja, samo sto je ovo zasada bilo zalosno. i +6agi cipelica=power threads tj pt skraceno. i ako si mu kupio 2 bracera a ne 2 wraitha nisi ucinio veliku gresku jer njemu ulti ovisi o hp-u koji ima.

daj mi ostavi msn pa da bacim partiju s tobom (ili me na gareni addaj, nick je opeka_zidarska). barem na pp onda >:<'

C
27-06-2009, 14:53
Krenuo sam na dva bracera i na kraju dva +3 str zamjenio s dva +3 agi i sklopio 2 wraitha. Gudio sam pare na tim glupostima.
Edit: Sljedeći mjesec možemo, početak sljedećeg mjeseca, za ovaj sam napunio promet.

Lord Ragnarok
27-06-2009, 16:29
http://www.imagesforme.com/out.php/t563779_wei3.JPG (http://www.imagesforme.com/show.php/563779_wei3.JPG)

ovak ti treba izgledati build za ursu, samo treba zavrsiti butter :D
kao sto vidis sta je host napravio :p i jos je moj gem bio kod gondara jer nisam imao mjesta u inventoriju

http://www.2shared.com/file/6472891/635686f7/wei2.htm
evo i replaya ako oces gledati.

Systematic Reverse
27-06-2009, 16:56
lol vidi imena u gejmu xddddddddddd

CrIsIs FuN
27-06-2009, 17:07
Ovako ja igram sa ursom: prvo uzmem onu malu sikiru sto daje +36% vise napada protiv kripova i uzmem si 2 ironwood-a i 1 tango. Posto imam sikiru, jako se brzo nafarmam. Nista ne kupujem dok ne skupim nekih 4500 golda. Onda uzmem sebi vlad i vanguard. Opet idem farmat i nagrnem 2700 golda i idem po BoT. Kad sam sve to sakupio, redovito gankam i pusham laneove. Oko neke 35. min imam ovakve iteme: BoT, vanguard, vlad i lothar. Ako to skupim, dodem im sa leda udrem slow, pa ultu i onda drugu-instant dead. Ursa mi je jedan od najdrazih heroja. Ovako ide lista: 1.Batrider 2.Tauren 3.Mirana 4. Naix 5. Ursa

Lord Ragnarok
27-06-2009, 17:53
ovo su moji itemi iz 38minute :D. lothar vlads vang i pt sam imao do cca 20 xD

@sys random pub na bnetu ^^

C
27-06-2009, 18:11
Sve je OK, koji si item mislio složiti na kraju? Vidim da jedan nisi stigao.

Lord Ragnarok
27-06-2009, 18:19
butterfly i onda umjesto vanguards slozis basher/burizu, kakogod ti pase

edit: primjetio sam da niko ne cita pretjerano pozorno moje postove na ovom forumu >.<'

C
27-06-2009, 18:21
OK. THX. Fasciniran sam onime što si mi pokazao na MSN-u. :D ;)

Lord Ragnarok
27-06-2009, 18:24
nije to nista tajno, 100% vecina forumasa ovdje zna da ursa na lvlu 7 moze solo roshana zgaziti. sta lvl7, moze se i na lvlu6.
samo neznam kak je onaj rexar sto si pricao na 5v5 na lvlu3 srusio roshana. ziher ima neki bug sa onim zivotinjama

KI KI
27-06-2009, 18:55
omfg pray :) koji ste vi likovi :) macane za tebe nemam rijeci ali C i crisis fun :) onak pray... moramo se dogovoriti da odigramo svi zajedno jer ja moram vidjeti vase budalastine... sa ursom se moze skinuti rosh na lvl 5 ako imas vlads... ali preferiram 11minutu... tada ga ja obicno srusim... a i ovo kaj je crisis fun reko da ide farmati dok ne skupi 4500 to je onak looool... i ja sa ursom nikada nisam u sumici ... uvijek farmam na protivnickim herojima jos pogotovo ako idem u line sa nekim stunerom ili slowerom... ali ok C sam prica kako je tek poceo i nezamjeram mu...

BTW ::: Critical_pwnage <<<<---- nick na gareni pa se cujemo :)

Lord Ragnarok
27-06-2009, 19:02
sta? pa kada si ti do 38 minute imao ovakve itemea da cjeli protivnicki tim nije leavao? xD
i da, dosta sam se lolao na zadnje 2-3 stranice (nhf decki :P)

C
27-06-2009, 22:48
@Pa ja se ne družim a i nisam gamer, pa ne znam sve te finte, nego sam sve otkrivam.

@Ne, pa i dok skuljam sa traxicom killam. Sada sam igrao s Axe-om, moram priznati da je manijak. Na kraju sam imao oko 60 HP/sec. i 4K HP-a. Za 5v5 je odličan, izdržljiv. I da, ja ti se volim buildati u šumici, pojaviti se i nekoga killati, pa se onda opet povučem u svoju šumicu.

Rang€r
27-06-2009, 23:36
kak bi ti u dobrom 5v5 zgazili zvoju šumicu :(

ono u dobrim gameovima moblinost i koordinacija su ti vrlo važni ostajat na jednom mjestu dulje vrijeme(šuma) i ponavljanje samog sebe(opet šuma) vodi do sigurnog faila..

Lord Ragnarok
27-06-2009, 23:49
ako oces forestati (ici po sumici) probaj uzeti Furiona, the Prophet (ne krobelus, the dead prophet). s njim se prelako forestati. sam ona stabla i teleport dizes i gg

C
28-06-2009, 02:35
Pa nisam ja u šumici 00-24, obiđem jedan-dva kruga, ako nema kripova na okupu, makar odem po +1 level i vraćam se na put.
U šumici do 6 levela se razvijam s samo dva heroja. S Ličandropom i onim koji summonira medu koji beskonačno traje i pretvara se u medu. S tri heroja kada se malo razvijem počnem zalaziti u šumicu (cca 6 level), a to su Sand King, Sven i Ursa. Znam da s njima ne bi trebao lutati po šumici.

Lord Ragnarok
28-06-2009, 12:14
na lvlu6 sa sk bi trebao loviti njihove heroje a ne po sumici lutati :D
i kada ga ides sa ulti ubiti, pricekaj da dode do creepova te onda stunaj prazno iza njegaa, tako da in bude izmedu tebe i creepova, da mu je mnogo teze pobjeci. ovo je samo okvirno crtano, racunajuci da je protivnik
---------- ->creepovi
-- ->on
x ->ti tu stunas sto blize njemu ali da si jos uvijek iza njega i bacis ulti. ak os bum ti napravio short replay opet :D
kada ulti zavrsi sa castanjem (ima 2 sec cast time-a) upalis si phase bootse i trcis za njime.

KI KI
28-06-2009, 18:45
da i onda on skrene u trecem smjeru... kao sto volim kazati sve ovisi o gameu i o vrsti protivnika... ako se zaletis na stunera sansa za fail je 90%.. ak igras protiv mene fail ti je 99%... jer ja cu krenuti suprotno od tebe ili sa strane od kripova ili na tvoj tower jer bolje da me sent ubi neg ti >.<'

C
28-06-2009, 18:49
Sand King mi je najbolji, u gužbi kripova, ubiješ 2-3 kripa, svi su mrtvi, jer uvijek kada nekoga ubiješ eksplodira za 360 damage-a u krugu, pa ako je gužva i protivnički heroj, parvo počistiš kripove, još s battle furyom, protivničkog heroja ni ne takneš, a skuriš mu pola HP-a, i onda stuniraš, lupiš ulti i malo ga šakama pomaziš i ode. Čak i ako ih je više. Treći napad mu owna. :pray:

Lord Ragnarok
28-06-2009, 18:57
agree, obozavam njegovu pasivnu, pogotovo kada ti je riki u line-u :D nece ti prismrditi ak se znas creepati (last hitati tocnije)

C
28-06-2009, 19:43
Jedino je slab na Slardara, kada nemaš kuda bježati, digneš prašinu, i bježao kao nevidlji ili ostao na mjestu Slardar (ako nije noob) uleti u prašinu, lupi stun oko sebe, baci ti redukciju, i malo pe popešta i daje ti stun kada te pešta, ako nemaš mane za prvi napad da pobjegneš ili dagger za pobjeći i brzinu, mrtav si. U biti, protiv koga je Slardar slab? Slardar je prejak. Protiv Slardara i Nerubiana nitko nije jak.

Lord Ragnarok
28-06-2009, 19:57
ovisi o igracu, recimo ezalor moze biti teski pwn protiv njubova kada skupis lvl5 dagoon, eos BoT i divine xDDD
i samo da znas, kada imas amplify dmg na sebi, premda si invis, protivnici ce te vidjeti. imo ti ww, invis sa rune, lothar ili nes cetvrto, opet ce te vidjet

C
28-06-2009, 20:00
Meni je Dagon dobar za Demon Witcha, Slayericu, Atroposa, Nerubiana i medvjeda.

KI KI
28-06-2009, 20:09
dagon nikom ne skupljam...

C
28-06-2009, 20:26
Ali za neke heroje je on bog i batina. Evo ti primjer za Dagon na LV1, s Nerubianom, iz nevidljivosti mu izletiš i skineš drito 525 HP-a, baciš mu prvi napad, par sekundi stun i 300 damage-a, i onda ga cijepaš napadima dok on ne može ništa, i računajući da imaš napad makar 100,napasti ćeš ga makar 2-3 puta, ja sam s njime znao skupiti napad i do 300, i malo preko, i kada ti protivnik krene bježati jer si ga ispraznio totalno, rokneš ga Dagonom, i mrtav je. Ako i preživi a blizu ti je, taman ti se napuni još jedan stun + 300 damage-a, pa ga stigneš opet lupati.

Demon Witchu ide, jer ti baci prvi napad 2 sec stun i 260 damage-a, i u tih 2 sec ima vremena opizditi te Dagonom i svojim ultijem koji ti skida 650 damage-a, ako preživiš, pretvori te u kokoš na par sec i mlati te na daljinu dok te ne ubije.

Slayerica ima sve moguće damage-e u krugovima/radiusima/smjerovima, tako da te oguči dok kažeš keks, ako te pogodi sa svakim, i na kraju ti lupi Dagon, sigurno ti skine preko 1 500 HP-a.

Atroposom mu prvo uletiš i ukradeš 300 HP-a i nahealaš se, zatim mu zabiješ ulti koji traje 5 sec po kojih 150 damage-a i ne možeš se micati, i taman kada proe tih 5 sekundi, imaš opet drugi napad da mu ukradeš 300 HP-a i napuniš sebe, i onda ga rokneš Dagonom, ako ti krene bježati, baciš mu sleep na kojih 7 sec što je dovoljno da zauzmeš položaj za napad i opet 300 damage-a i da se nahealaš za 300.

Medvjedi, imaš dva medota, jedan ima napac oko 120, i ti imap oko 250 napada, i kada se tako zaletiš na neprijatelja, podigneš si speed, attack i sve, i računaj da ti imaš cca 3 300 HP-a nerazvijen, a tvoj ljubimac 2 700 HP-a, i poklapate tog heroja šapama k'o ludi ti izvuku HP, i kada krene bježati, ako nemaš speed da ga stigneš, lupiš Dagonom i amen.

BTWSProučavao sam Lich Kinga. Zar je to mogće ili je to neka greška? Ako te uhvati 1v1 s tobom skine ti 7 000 HP-a s ultiem u 2-3 sec! :shock:
Skida ono, ulti magija mu skače negdje 8 puta po 500 damage-a, s time ako nema nikoga osim tebe, onda ta magija 8 puta po 500 damage-a skoči sve na tebe, i tako ti skine 4 000 HP-a, a ako ima item koji mu povećava ulti, tada mu magija skače 8 puta po 875 damage-a na svakoga, tj. ako te ulovi 1v1, sve skoči po tebi 8 puta po 875, a to je 7 000 damage-a! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Pa šta su oni sebi s njime umislili? :o

Rang€r
28-06-2009, 20:51
lichev ulty mora imat nekog drugog neprijatelja da se odbija, dakle ak si 1v1 s njim, sam će ti jednom dilat dmg jer se više nema gdje odbit, to je najjače kad te dvojica gankaju, baciš ult i novu, bum dbl kill :D

inače dagon na vol'jina je prebrutalno, stunaš ga, maledict, dagon, ult... i gotov je, neovisno o heltu, mada može preživit ak ima dobar hp regen al teško..

C
28-06-2009, 20:55
lichev ulty mora imat nekog drugog neprijatelja da se odbija, dakle ak si 1v1 s njim, sam će ti jednom dilat dmg jer se više nema gdje odbit
Ne odbija se, nego skače, ako nema na koga skočiti onda skoči na tebe svih 8 puta. Ne znam dali su to u novijoj DotA-i popravili. Jer prebrutalno je, a i to što kažeš DK za 2-3 sec, na fontanicu i opet na DK, i tako stalno, tko mu šta može, ako i neprijatelj preživi, možeš ga dokrajčiti ili te krene netko pratiti, slow i bježiš...

CrIsIs FuN
28-06-2009, 20:56
E, krivo si nesto shvatio. Ako dodes sa njime 1v1, ulta ga udre samo jednom, jer se nemoze bouncati. Ako dodes 1v2 sa njim, onda se bounca i radi mass dmg.

C
28-06-2009, 21:01
Pa znam da na staroj DotA-i skoči 8 puta ako je 1v1 na neprijatelja, zato i pitam, dali su to popravili.

Lord Ragnarok
28-06-2009, 21:02
@ranger, na lvl16, dagoonlvl1 i maeledict lvl4 skinu mirani 1/2 hp-a bez problema. jos ako ju stunas i bacis ulti sigurno je mrtva. ja sam znao na lvl6 ubijati centa sa full hp-ima (AKO nije imao mane). spell koji moze napraviti daleko najvise dmg-a u doti (vidio sam brojke +800 na zadnjem dmg-burstu)

@C popravili su to, ako je 1v1 bez ikoga drugoga, samo ce ga jednom opizditi i nestati.

CrIsIs FuN
28-06-2009, 21:02
L0L, u kojoj to "staroj doti"?

Lord Ragnarok
28-06-2009, 23:00
valjda u onoj kada je dragon knight imo 400%hp regen (ne 4hp/s nego hp regen*4)

KI KI
29-06-2009, 05:54
da da to je bila legendarna dota :) 5 HoTa i BoT i cristalka ti nis neradi... nikakav dmg ni nis + toweri te lupaju + creepovi :) btw C kaj nemislis da mi lich bio prebrutalan da to tako radi 1x1? da... i jer si ti to glup pa si malo brojke stavio vece ili su ga fakat ojacali? prije je sa anghamom bilo 550dmg i 7 bounceva
@Macane ja sam vidio maledict kako ubija centa sa 1500 dmg zadnje tak da ono daleko najimbastičnija magija u doti. ili angham + ww i pokupio lik runu za invis... dodje medju njih 5 i 3 zahvati maledict i ulti... ajdmo rec da ta 3 nisu imali sanse cim je ovaj maledict bacio :)

C
05-07-2009, 07:52
Evo glede najnovije mape, mnogi bugovi:
http://www.dota-utilities.com/2009/06/d ... stars.html (http://www.dota-utilities.com/2009/06/dota-660b-tips-and-tricks-dota-allstars.html)
U verziji 6.61 su se riješili. Najbolje mi je kada mi se dogodilo da su mi se stvorile tri regen rune na istom mjestu. ^^ Pokupim jednu, stvori se druga, pokupim drugu, stvori se treća iste sekunde. :)
http://www.dota-utilities.com/2009/07/d ... e-bug.html (http://www.dota-utilities.com/2009/07/dota-660b-regeneration-rune-bug.html)
Bugove treba iskorištavati u pozitivne svrhe. :)

BeHolder
05-07-2009, 12:24
a nema ti baš neke velike koristi od te treće rune :P

C
05-07-2009, 14:34
Pa jest, protivnik ju nije i neće pokupiti. :D

AVGstar
07-07-2009, 12:37
za taj bottle bug/abuse se znalo vech od prije

KI KI
07-07-2009, 17:35
nova dota vani, veliki nerf vecine promjenjenih heroja i poboljsavanje starih :) te maknuta vecina bugova

Rang€r
10-07-2009, 18:02
ma dirge je extra ružan(pogotovo kad ult lupi) gayan i dosadan za igrat, zato je imba da bi newbovi imali razloga igrat ga...

KI KI
10-07-2009, 18:08
jeste vidjeli voida -.- dobio je 6-7 str na pocetku sto je jako puno za njega -.-

btw igrao sa meduzom i dosao mi pudge mid :) tako sam ga izovnao sa onom zmijom koja skace da je livao :) a bio je host xD

C
11-07-2009, 02:29
Evo, sada sam nabacio jednu s ovim dobrim herojem s kojim nisam puno igrao. Igra je bila 5v5 i bio sam najbolji. ^^ Od toga, ukrali su mi dva čista killa 1v1, pa moji došli i pobrali last kickeve, i tri killa u gužvi. Pri tome ne računam protivničkog heroja kojeg nisam lupio manje od 5 puta.

Od itema sam mu sklopio na početku dva Bracera, Power Threads, iako mislim da je za njega bolji Phaze Boots, onda dominatora (iako ne znam kako on utječe na njegov ulti), zatim preservence, pa do battle fury sjekirice, i onda jedan bracer prodao i uzeo vitality booster, pa onda s reaverom do srca, i jedan immor.
Tako da sam na kraju imao immor, srca, dominatora, power threads, jedan bracer i battle fury. Na mjesto jednog bracera bi najvjerojatnije složio radijaciju za kraj, ali to nisam stigao.

Evo replay, ja sam "413872", pa mi recite gdje griješim s tim herojem, dajte neke preporuke s njime šta sklapati, i pri tome isključite moje ostavljanje itema po sred borbe ili pokraj shoopa, pa kasnije vraćanje po njega, i sl., moje dogodovštine, he, he. (:
Najgore je bilo kada sam išao s prvim kripovima, goblin stavio 6 mina po 100 damage-a, a ja imao skoro 700 HP-a, i ja ih nagazim, i ubije me u prvih 2 min playa, nema ni toliko. Još gledam zašto budala goblin stoji. XD

http://www.2shared.com/file/6643686/5c6 ... night.html (http://www.2shared.com/file/6643686/5c63b3a1/Knight.html)

Systematic Reverse
12-07-2009, 16:02
Nije ti bas neki item build proficu xd

C
12-07-2009, 16:21
Možda za kripove jest bolji power threads cipelice, ali za gonjenje heroja i killove je za njega definitivno phaze.
I misliš da bi s njime nafarmao 5 000 - 6 000 dinara za radijaciju s samo ta dva itema do 25 minute igre? :o

@Systematic Rewerse - Daj ti pogledaj replay i/ili mi samo reci iteme.

Systematic Reverse
12-07-2009, 16:31
A ja mu idem na armlet, pt, lifesteal, bfury i hot

ili bot i curiass umjesto pt

+bkb ofc

naravno quelling blade mozes uzet na pocetku np

CrIsIs FuN
12-07-2009, 20:23
Možda za kripove jest bolji power threads cipelice, ali za gonjenje heroja i killove je za njega definitivno phaze.
I misliš da bi s njime nafarmao 5 000 - 6 000 dinara za radijaciju s samo ta dva itema do 25 minute igre? :o

@Systematic Rewerse - Daj ti pogledaj replay i/ili mi samo reci iteme.
Kako ja sa viverom u 25 min imam radiance, pt/BoT. Davionu build ovako nekako: pt, armlet, dominator, buriza, bkb, HoT. Kad to spojiš imaš nekakvu mješavinu Tanka/DPS-a.

C
12-07-2009, 20:49
Nekada se nije lako kripati, ti svoje ubijaš, a protivnik svoje, kasnije po kripovima bude rezultat X/XX.

KI KI
12-07-2009, 21:11
crisis lako to nafarmati u em modu -.- jos kako je C rekao da se jako puno denaya i nemre se bas last hitati onda nemres to imati do 25 min... do 25 min ako imas samo radiance sto je tesko je vec gg... ako te gankaju ili si los u cs-onu onda si sjeban sa radiancom -.- kasnije je neisplativa. bolje onda uzeti mkb te ownati mortredicu ili rikija jer sve hittas -.-

Karlo_from_Bjelovar
13-07-2009, 00:02
a vidi... ako igras neki ozbiljniji game... napravis pers na tinkeru... :D
zajebavam se... ^^

davionu sastavis treads, armlet, bkb, 2 bracera... lvl3 ult i mazes ih ko nist nist... NAJVAZNIJE s davionom je sto prije doc na lvl16... tada on postane "pravi"... ofc tu moze uletit dominator etc... ali ako sastavis armlet i treads do 25.-30. na konju si...

vivi
13-07-2009, 01:31
Jeste vi ikad probali slozi mom na davionu,to je presavrsen item za njega,jos ako bude early(do 10 min)predobro se mozes nafarmat s njim,odlicno se slaze s stunom a i sa ultom(6 lvl,ulta,mom i tower pada vrlo brzo).I uostalom vi tu cijelo vrijeme pricate o itemima za dps,moze on biti i predobar tank-er sto se s njim i ide 5v5

BTW kakav itembuild-ing imate na void-u

KI KI
13-07-2009, 05:48
samo da se na daviona nadovezem jer sam igrao game jucer sa njim :) bio solo mid jer nismo imali rangea te se nisam nafarmao... onda osao u sumicu skupiti pt,HoT,Satanic :) to je onda bio own :) normalno da sam imao quelling blade jer mi sjekirica prehebeno izgleda te sam onda isao na assaultke. onda sam se prebacio u drugi team i igro protiv totalno nafidanog hosta(mortred) te dok bi on mene tukao svi moji bi popadali :) a svi ostali ibli str -.-. i oke host skupio divine te posto mi bili svi stuneri ubili ga i bio gg ... vise me nije mogao ni sa DD-om zatuci :) preown heroj

ah taj void :) sada imba heroj jer napocetku ima vise str :) sasvim solidno je njemu skupiti 3wraitha pt vlads i mom :) ja to skupim i gg je ... vlads mi pokriva extra dmg koji dobivam od moma a sada su 3 wraitha cist dost za hp :)
nomrlano ak se igra nastavlja butter i mkb te kasnije mom u satanjaru te buriza(pojacali je sa 2.2x na 2.4x)

BeHolder
13-07-2009, 10:58
opce ti netreba armlet na davionu ja idem na pocetku phase bootse 3 bracera dominator i onda spojim radiance ili hot.

Systematic Reverse
13-07-2009, 12:05
Armlet imba!

vivi
13-07-2009, 12:30
samo da se na daviona nadovezem jer sam igrao game jucer sa njim :) bio solo mid jer nismo imali rangea te se nisam nafarmao... onda osao u sumicu skupiti pt,HoT,Satanic :) to je onda bio own :) normalno da sam imao quelling blade jer mi sjekirica prehebeno izgleda te sam onda isao na assaultke. onda sam se prebacio u drugi team i igro protiv totalno nafidanog hosta(mortred) te dok bi on mene tukao svi moji bi popadali :) a svi ostali ibli str -.-. i oke host skupio divine te posto mi bili svi stuneri ubili ga i bio gg ... vise me nije mogao ni sa DD-om zatuci :) preown heroj

ah taj void :) sada imba heroj jer napocetku ima vise str :) sasvim solidno je njemu skupiti 3wraitha pt vlads i mom :) ja to skupim i gg je ... vlads mi pokriva extra dmg koji dobivam od moma a sada su 3 wraitha cist dost za hp :)
nomrlano ak se igra nastavlja butter i mkb te kasnije mom u satanjaru te buriza(pojacali je sa 2.2x na 2.4x)

Ja s voidom idem na vlad i treads-e par wraith bando-va i odmah na mjolnir koji u vecini slucajeva skupim do 30 min i onda je vise manje gg,iako znam da je moj itembuild cudan na njemu meni je savrsen.

Systematic Reverse
13-07-2009, 13:16
pt, mom, yasha, crit, bfly i hot

ofc ovisi po potrebi

C
13-07-2009, 13:56
ovisi po potrebi
Riječi jednog pravog profića. :wink:

KI KI
13-07-2009, 15:20
jep sve ovisi o gameu :)

vivi
13-07-2009, 21:35
no inace dobro mu je uzet mom ili vlads u pocetku tak da mozes bit u sumi kolko te volja i na kraju buter i burizu

To je najvaznije sto si rekao

vivi
18-07-2009, 01:51
Sad zavrsio game 5v5 s broodmother-om i imao score 25-4(na hero score mislim ofc),ugkavnom jedan od mojih boljih game-ova,istina i bog 2-3 killa u pocetku sam stilao ali jbg ja sam bio jedini pravi carry u timu i poslije se nisu zalili...hehe
BTW njihov tim je sveukupno imao 24 kill-a

Paran0a
18-07-2009, 07:01
Eu soba>brood>2800 u 3 min...
Uopce vise ne vrijedi igrati u tim sobama..A u ligu ni jednu necu moc ic dok ne nabavim dobre riplejeve -.-

AVGstar
19-07-2009, 10:10
dk=phase armlet dominator(to je ono core build kako igra vechina ljudi u cw)
meni osobno phase-orchid-deso-hot

Paran0a
19-07-2009, 10:28
Orchid fino pristaje herojima na koje ga ljudi i bas ne stavljaju..
Inace nikad nisam probao da dku..

C
20-07-2009, 11:27
Ajde vi meni lijepo nađite najnoviju dotu, s AI-em, da mi frend ne pije mozak, ja nemam vremena.

Systematic Reverse
20-07-2009, 20:34
Nema je jos..

C
21-07-2009, 12:36
Znam. :D
(Samo da frend pročita, da je još netko rekao da je nema.)

Karlo_from_Bjelovar
23-07-2009, 15:30
ako neko ima beta key viska za hon (heroes of newerth), neka mi slobodno lupi PM... :wink:

Systematic Reverse
23-07-2009, 16:22
ima ima

Paran0a
23-07-2009, 17:04
Pm i mene

Stryder
23-07-2009, 20:24
Ajd plz i mene pm :)

Paran0a
24-07-2009, 10:48
x)
http://i31.tinypic.com/65zbet.png

Rang€r
25-07-2009, 11:24
heroes of what? :S i think i missed somethin..

Systematic Reverse
25-07-2009, 13:33
uaCQBv7IreES

xTLgQbYVISA

4FY3-JH_AmE

hansi
25-07-2009, 13:48
Kako ovo rula bog te vidio. Kupujem čim izađe.

Rang€r
25-07-2009, 13:52
pm molimtekobogaisusa, ak imaš još koji key pls pošalji :)

napokon nešto što će mi zamjenit dotu :)

Systematic Reverse
25-07-2009, 15:03
Neam keyeva, ako uleti sta sendam..

Ako nekom drugom uleti neka senda meni :P

Inace igru radi IceFrog, i bit ce standalone (dakle necete morat imat war3 da ju pokrenete)

jedino sto mi je bed je to sto se prica kad bude izasla ova igra da ce icefrog prestat apdejtat dotu x((( (ali nemora biti ofc)

Anarion.Umarth
25-07-2009, 15:05
Meni izgleda ko obična dota sa masu nakinđurenih efekata koji smanjuju igrivost.

Btw, plaćaju li oni icefrogu išta?

Systematic Reverse
25-07-2009, 15:09
Sumnjam da mu placaju, da mu placaju nebi radio ovo, jer kao sto sam rekao, za ovo nece biti potreban Warcraft..

Anarion.Umarth
25-07-2009, 15:20
I meni se činilo da ne plaćaju, ali valjda on ima neka autorska prava?
Jer je nevjerovatno iskopirano sve, od sučelja do level designa samo sa više poligona i boljim teksturama. Doduše, ovo je možda prilika da se isprave ograničenja w3 enginea, tipa pathfinding i nekad čudan collision box sistem.

KI KI
25-07-2009, 15:42
to bi znacilo dota sa boljim specijalnim efektima :) i vecim requirementom :( to znaci da vjerovatno necu moci pokretati -.- jej, ali igra hebeno izgleda :)

Faint Smile
25-07-2009, 15:47
Dota je dota , ovo je samo losa nakinđurena kopija sa pun k... bespotrebnog vatrometa...

Paran0a
25-07-2009, 16:05
Meni je ovo previse fensi smensi..:(

Systematic Reverse
25-07-2009, 16:07
Nabavio sam si key, instaliram bas :P

Javim dojmove :)

edit - odigrao sad jedan gejm, nije mi bas nesto..

prekicasto je :/

Teon
25-07-2009, 17:37
Cek, znaci podjelila se ekipa koja radi Dotu. Icefrog radi ovo, a Guinsoo radi LoL ?

Bleh ... Mislim da ni jedno ni drugo mi se nece svidjet. Kao sto sys reko, prekicasto izgleda (jedno i drugo)

Systematic Reverse
25-07-2009, 17:53
Ne, moj bed sto sam naveo gore..

IceFrog je njima samo dao premission da rade tu igru (HoN)

Ali, ono nazalost jos ostaje, brijem kad se HoN zavrsi - IceFrog prestaje apdejtat dotu..

Znaci da je dobio neke pare za premission..

Anarion.Umarth
25-07-2009, 18:25
A nije ni on blesav. Doduše, sam je reka da će još neko vrime updateat, kad su bile glasine o 6.60 kao finalnoj verziji.

vivi
25-07-2009, 23:49
evo par slika mog ownanja

http://screenshot.xfire.com/screenshot/large/baff92004b9ce137d045c3dd302176f2af5981a2.jpg

http://screenshot.xfire.com/screenshot/large/6ac511d2c9f346b0a4e5a0b1e2b10ef8e8d35529.jpg

http://screenshot.xfire.com/screenshot/large/d28319800b186f92a41cd61d48cebbf5023fe4d9.jpg

http://screenshot.xfire.com/screenshot/large/fb826279fd59645d8724065430688d1043cf9d22.jpg

Paran0a
25-07-2009, 23:58
Tvoje slike <moj sig
x)))

Systematic Reverse
26-07-2009, 01:50
olol^^

KI KI
26-07-2009, 09:21
a slike su lol -.- vjerovatno odigrane u cro roomu -.- mogu i ja uploadati svoje ownove iz proslosti pa da vidimo ko je bolji. ali lijepo lijepo. btw sis can i have the key?

Rang€r
26-07-2009, 10:29
sys kak ti uopče nabaviš te keyeve? :S

vivi
26-07-2009, 11:26
a slike su lol -.- vjerovatno odigrane u cro roomu -.- mogu i ja uploadati svoje ownove iz proslosti pa da vidimo ko je bolji. ali lijepo lijepo. btw sis can i have the key?

Pa da igrane su u cro room-u,no ja rado bacim game s bilo kim odavde(nemojte krivo shvatit nije da se kurcim nego bih jednostavno volio to,onako 4 fun)

Systematic Reverse
26-07-2009, 13:11
Ako dobijem jos koji key vi ste prvi na listi..

Igrao sam naixa, pudgea i lunu

naix je imba, pudge vise nemoze upalit rot kad ulta (-_-) a luna je osrednja xd

Anarion.Umarth
26-07-2009, 13:14
imaj mene na umu

Systematic Reverse
26-07-2009, 13:18
imat cu..

btw evo jedne fora stvari sto su napravili - http://www.imagesforme.com/show.php/609 ... verhon.JPG (http://www.imagesforme.com/show.php/609426_leaverhon.JPG)

KI KI
26-07-2009, 13:37

Pa da igrane su u cro room-u,no ja rado bacim game s bilo kim odavde(nemojte krivo shvatit nije da se kurcim nego bih jednostavno volio to,onako 4 fun)
i ja bi volio baciti koji game pa ako si za :) dodaj me na gareni =====>>>> Critical_pwnage

tya sys :) lovin' ya

Rang€r
26-07-2009, 16:46
kad to čudo izlazi i ko ga izdaje(nije baš da mi važno, al me čist zanima)?

KI KI
28-07-2009, 11:16
sys oce li biti keyeva?
I btw Lord Ragnarok aka m4c4n999 trazi da jedan isto dobi ako moze.

Rang€r
28-07-2009, 14:42
ja sam se javio prije vas(sam da sys ima u umu) :D

Systematic Reverse
28-07-2009, 18:05
Who knows..

Rang€r
28-07-2009, 18:16
xTLgQbYV ... re=related (xTLgQbYVISA&feature=related)

na ovom videu jel to kroba ima bf? xD

Systematic Reverse
28-07-2009, 19:16
Ne, to je Messerschmids Reaver..

btw ovaj prvi spell sto popije je toliko iritantan u pm..

Spell je od skroz novog heroja (Puppet Master)

Rang€r
28-07-2009, 21:53
kul, nabavi mi key :D

KI KI
29-07-2009, 07:22
btw sys ja suxam itd. te jel mi mozes rec il nac requirements od igre?ja malo googlao i nista -.-

Systematic Reverse
29-07-2009, 08:59
Nezna se tocno, ali brijem da moras imat malo jaci komp..

C
29-07-2009, 20:27
Šta mislite, jeli bezžično 128/64 (Down/Up) KBPS dovljno za jednu normalnu ne laggersku bitku?
Vjerojatno nije. A 256/128?
I pri tome Ping ne ide ispod 260.

Systematic Reverse
29-07-2009, 21:32
mislim da ti je dosta i prva, ali nisam siguran.

jer dota se mogla igrati i sa modemom (56k) G_G

C
29-07-2009, 23:54
Ide k'o po loju, samo me treba tunnelirati, inače bez tunnela svi imaju laggove zbog mene.

Sada sam nabacio jednu 5v5 (točnije 4v5) i bio sam najbolji u svojoj ekipi, treće mjesto, od toga prva dva mjesta su protivnici, i bio sam najveći level. ^^
Bio je play, ja Axe, Slardar (leave), Deviour Knight, Windrunnerica i Balanar. Knight voli bježati čim vidi neprijatelja, Balanar voli ići sam (1v5), te krasti killove i iteme svakome, Wind voli braniti, pa ja morao sâm napadati.
Protiv Vangefula, Taurena Chiefa, običnog Taurena, Thidetundera i Gondara.
Na kraju su nas zabili, ali je fajt bio dosta dobar.

Naša ekipa po herojama je dobra, ali njihova...
Uletiš Tauren Chief ti zabije stun, stojiš dok te lupaju, taman se otrijezniš od stuna, drugi Tauren ti baci stun i wall, pa nemaš kuda bježati. opet se otrijezniš, nemaš HP-a, tražiš izlaz, taman ga nađeš i pođeš bježati, Tidehunter lupi ulti stun, pa te svi okruže. Imaš dobru regeneraciju i puno HP-a (ja - Axe), i taman se opet otrijezniš, ravnicom kreneš bježati, pa te Vangeful Spirit zamjeni svojim ultijem, pa si opet među njima, a njihovi cooldowni puni, jovo na novo, samo ti bez HP-a...
A svemu tome kumuje Gondar sa svojim kritikalnima, šurikenima i svojim scouteom.

KI KI
30-07-2009, 08:34
xD imba team. btw imena fulas :) nije Deviour Knight nego dragon knight aka davion. onda vengefull a ne vangeful i drugi tauren je earhtshaker, a thidetunder je tidehunter -.-

vivi
30-07-2009, 10:10
ej KI KI je si ti aktivan na gareni mislim jesi mi prihvatio pozivnicu za frenda da bacimo game????

C
30-07-2009, 16:31
xD imba team. btw imena fulas :) nije Deviour Knight nego dragon knight aka davion. onda vengefull a ne vangeful i drugi tauren je earhtshaker, a thidetunder je tidehunter -.-
Ma znam. :D :pray: :rotfl:

Paran0a
30-07-2009, 17:03
Ajte vi nazad u Srbiju o:

Karlo_from_Bjelovar
31-07-2009, 19:48
al sam UI igre je totalno warcraft starcraft wannabe!

C
02-08-2009, 09:27
http://radius.server.drivehq.com/w3m.cab

CryptLord (buba) mi je najjači. In the Blizzard games don't have buggs. :rotfl:
A i DrAdlord je... :rotfl:

Rang€r
02-08-2009, 10:33
http://radius.server.drivehq.com/w3m.cab

CryptLord (buba) mi je najjači. In the Blizzard games don't have buggs. :rotfl:
A i DrAdlord je... :rotfl:

nice upload, ty :D

bonez
07-08-2009, 17:53
Ovako imam problema s Garenom.Kad se idem loginati izbaci mi poruku server connection failed...probao sam sve servere skinio garenu ponovo re-installiro ju nekiuh 5-6 puta al nista.PLS help! :cry: :cry:

Teon
07-08-2009, 18:05
Mislim da je to T-coma.

Naime meni, i jos 2 frenda cijeli dan il neki portovi vezani uz LAN ne sljakaju il nes. Uglavnom i Hamachiju i Gareni treba uzasno dugo da se logina. Zatim na Hamachiu kad pingamo jedni druge imamo pingove izmedju 600 i 1000 jednom cak i 2000. A na Gareni se nemozemo tunnelat. Znaci svako igranje preko programa koji simulira LAN nam je otislo uzalud. Dok npr. Wolfenstein:Enemy Territory ili Heroes of Newerth mozmeo fino igrat prek neta sa lijepim pingom od 40-60.

BeHolder
08-08-2009, 14:13
moras na internetu trazit koje portove koristi garena pa onda uc u set up od modema i tamo ic port forwarding i otvorit sve portove koji trebaju da bi garena normalno radila!

Karlo_from_Bjelovar
13-08-2009, 12:04
sys, nabavio sam si key... ;)

koji ti je nick da te dodam?

Systematic Reverse
13-08-2009, 13:31
Systematic, ogog

btw imas topic o HoN-u u "Gaming opcenito"

dodji spammat sa nama :gitara:

Karlo_from_Bjelovar
13-08-2009, 19:30
dodaj i ti mene... ;)

Athelas mi je nick...

C
01-09-2009, 11:07
Ja sam napravio novi acc, jer svi misle da su brojevi noobovi.
Sada mi je nick "ZEX", točnije "ZE|c00ff0000X", pa tko hoće neka me doda.

I da, evo jedan replay, 5v5, do kaja 4v4, bio sam s Ursom. Prije toga nisam igrao mjesec i pol DoA-u, i evo gac, svečano otvorenje. :D

Što se tiče itema, Ursu sam malo proučio, i s njime nisa trebao ni uzimati str +3×2 z Bracer i sl. Išao sam prema položajima i radnji odvijanja s itemima.

Na početku ide ring of regeneration, i ring of protection, ali eto, budete sve vidili u mojem replay-u.

To što sam malo smotan dok igram je druga priča, i većinom nam je laggalo. Prvi je izašo iz igre, drugog je izbacilo, i tako, u glavnom bili smo bolji, iako smo izgubili.

Priča ide, ja na početku pijuckao kavicu uz jutarnju DotA-u pa me malo napucavali, i ja bio 3 level kada su ovi ili 6. Otišo do šumice, nabrijao se, izletio i nitko samnom nije mogao na 1v1. Uvijek su me ubijali 1v4, i većinom zbog lagga. I ova jedan save-ao replay, kada sa bio 10 level i sam ubio Rosa, tako da su njubasti. U glavnom, riješava sa svih u 10 poteza, iako su imali wind walk, nisu stizali. Jedino mi je Sve bio zanimljiv, ali i njega 1v1 zabijem bez problema.

Pogledajte replay i naučine nešo od mene (LOL!).
Dobri stari Ursa.

Za sada specijalno znam igrati s Sand Kingom i Ursom. Za ove druge sam samo mislio da znam s njima igrati. :oops:

Download:
http://www.2shared.com/file/7510343/7cc1934d/Ursa.html

I replay je za njnoviju verziju W3-a, točnije s najnovijem patchem, ne znam dali radi na prošlim verzijama.

Lord Ragnarok
01-09-2009, 16:04
cek, sta neko jos igra dotu otkako je izasao hon? xD
ovo je prvi put da nisam pokrenuo wc3 vec mjesec dana (izuzetak kada sam na moru)

Rang€r
01-09-2009, 16:12
šta se još igra HoN? :D

meni i jedno i druga sad više saka :/ taman sam presto s dotom pa HoN izašo koji je ono ista dota samo što možeš još više popizdit, a nema techija i još nekih heroja... tak da ono tjedan dana me držo i bb

Systematic Reverse
01-09-2009, 17:37
ovo je prvi put da nisam pokrenuo wc3 vec mjesec dana (izuzetak kada sam na moru)

same here xd

(osim moje poznate velike pauze od GODINU DANA) ^.^

C
02-09-2009, 07:04
Vi ste na moru, a ja s mora došao na praznike u šumu, na brda i planine... :cry:

Šta je to HoN?
Ima to puno ime? Idem vidjeti na www.epicwar.com (http://www.epicwar.com)S, da ga skinem.

Frost Commander
02-09-2009, 07:40
viewtopic.php?f=7&t=33707 (http://www.pcplay.hr/forum/viewtopic.php?f=7&t=33707)S :D

C
02-09-2009, 07:57
OK. Moželi mi netko sada poslati mapu?
Ne mogu da ju nađem nigdje, tamo i gdje je nađem, traži me registraciju, a neću i ne želim se registriravati.

Worthaur
02-09-2009, 08:09
HoN mapu? To je odvojena igra od dote/warcrafta... Moras ju skinut i dobit key za closed betu

Systematic Reverse
02-09-2009, 09:17
OK. Moželi mi netko sada poslati mapu?
Ne mogu da ju nađem nigdje, tamo i gdje je nađem, traži me registraciju, a neću i ne želim se registriravati.

HoN = nova DotA sa standalone engineom, znaci vise nije povezana sa Warcraftom, i neloša je :)

C
02-09-2009, 13:49
Hvala za info. :D

C
02-09-2009, 20:11
BTW Koliko to ima MB?

Worthaur
02-09-2009, 20:24
Zar jos postoje ljudi bez flata...
Oko 300mb mislim i nes malo patcheva

C
02-09-2009, 23:07
Imam flat, ali sam za ovaj mjesec uzeo brzinu od 12/6 Kbps (to ti je negdje 0,1 MB/s), pa ti računaj koliko mi treba vremena da to skinem. Zato pitam. Puno toga skidam. XD

bonez
03-09-2009, 15:26
ko ima beta key za hon nek mi slobodno posalje na pm ak je doba dusha :(

C
14-09-2009, 23:29
Evo, 1v5 Instane sa Slardarom (heroj s kojim sam odigrao u životu 5 DotA) sam ih zabio bez problema.

I da, oni koji su se prije čudili što nisam mogao zabiti 1v5 Insane, i ubijali me u pojam, stvar je bila u kôdu. 1v5 bez normal gold i normal expiriance, ne može ih nitko zabiti. Bez toga oni budu 25 leveli sa svim itemima, dok ti crnčiš za 10 level...a sa ng i ne, ubjaš Bogove u njima...

Evo Download Replay-a:
http://www.2shared.com/file/7803579/20f ... ardar.html (http://www.2shared.com/file/7803579/20ffc0a2/Slardar.html)

Sa Lycantropom i Troll Warlordom sam isto uspio, i puno lakše nego sa Slardarom. Ali moram priznati, Slardar je zaista jako dobar za Online.

Anarion.Umarth
15-09-2009, 14:03
Najbolji build mu je ići na vanu na početku, pa pt, yasha, vlad, sange, i onda hot ili assoult, ovisno o potrebi. Može se po potrebi kupit armlet(najbolje poslje vanuguarda), ali nikako vlad prije dmg itema, odnosno yashe. Ako je protivnički team slab, recimo imaju puno low-hp late game heroja, recimo dazzle, chen i geo, može se ići na desolator umjesto s&y, ali se onda obavezno kupuje hot prije ass. Naravno, ne možete puno falit ako na taj desolator kupite i yashu.
Hp-a mora uvijek imati da može uletiti, stunati i otjerati makar jednog heroja u team fightu(iako dobro odigran slad može u 2.5 sec ubiti nekog low-hp heroja kasnije)
Nikako mu ne kupovati mkb, budući da mini-stun poništava bash. Zadnji itemi mogu biti burriza(ako samo treba silovat protivnike(recimo imaš tidea u timu)) ili butterfly ako si carry heroj i o tebi ovisi game.

Sladar je odličan all around heroj, dps/tenk, relativno sličan centauru kojem radim više-manje isti build. Da ne govorim kako ima jedan od top 5 ultija.

EDIT- vs 5 insanea je odličan pit (doduše, nisan igra ai mape s njim).

Systematic Reverse
15-09-2009, 14:55
ti si top 5 ulti

Anarion.Umarth
15-09-2009, 16:26
?

C
15-09-2009, 19:43
Slardaru nikada ne bi uzeo S&Y. Sanga OK, ali Yasha uzalud za njega, samo bacanje para uzalud. A zabijanje heroja u 2,5 sec je doslovno. Baciš zadnji napad, dođeš do njega, lupiš ga doslovno 3 puta i kill. Ako je neki žešći heroj, kojem treba više od 3-4 udarca, tu je stun u slučaju da pođe bježati, za sljedeći slučaj bježanja (npr. ako se boriš protiv buchera ili centaura koji imaju više od 5 000 HP-a), onda iskoristiš prvi za speed, odeš ispred njega i lupaj, do tada se stun napunio (drugi napad), a ultiu istekao cooldown. Ako ti netko sa Slardarom preživi, svaka mu čast, osim nekog winda, blinkanja i sl., znači načito bježanje. Jedino sam zeznuo što sam trebao ići na Phaze Boots, a ne na Power Treads.
I nemožeš tko smišljati na koje iteme bi išao, jer kao prv nemaš mjesta, a kao drugo za te najskuplje iteme ti treba para.

BTW Sand King je isto dobar 1v5 Insane, već isprobao. Destroyer također, samo je preskup za build itema. Igrao sam jednom s njime online, i ovdje me neki forumaš pohvalio, jednostavno...Destroyer, he, he, znaš šta je to kada Troll Warlorda ubiješ sa doslovno 2 attacka. Neka imaš napada 150, mane 7 000, uz nju ide i regeneracija, i po napadu napadaš garant cca 700 damage-a, i napad ti je sve slabiji št duže npadaš, tj. što imaš manje mane, ali kadati dođe neki heroj, na range ga ubiješ time.
Atropos je isto dobar, za obranu ili lovljenje imaš sleep na skoro 10 sec, imaš heal od protivnika u shootu 300 HP-a, a cooldown malen, i sa ultijem ti nitko ne može pobjeći. Prvi napad tek toliko, a malo HP-a je opravdano. Ono, nabildaš se, zaletiš se na njega, skine ti 300 HP-a, napuni se od toga za 300 i baci ti sleep, kada se probudiš, opet ti skine 300 HP-a i napuni se, i ovisno o itemima, Hex ili nešto tako, pa te dere, pa opet 300 HP-a napad/punjenje, i tada ti se protivnik već približio, pa mu opet baciš sleep. Jedino 1v5 je malo teže s njime, ali i dobro, jednom baciš da sve missa, drugome baciš sleep, Hex obavezno na trećeg i tučeš se praktički protiv dvojice, od kojih 1 killaš sigurno, a druge ovisno o igraču, ali mogući su killovi i 1v5 sve, naravno.

Anarion.Umarth
15-09-2009, 21:32
Krivo govoriš za slada. Yasha daje ias, dosta bitno zbog basha. S&y je savršen item za njega, jer iako ima faire fire(ulti), opet npr bone može pobjeći zbog velikog ms-a, bez obzira na sprint. I po tvojoj strategiji bi te silova Centaur, kad uključis sprint, on opali stun+double edge i par udaraca i ode pola hp-a (pretpostavimo da ima dobar dmg ako ima 5000hp-a). Najbolje su ti šanse ako ga beshah, a vidi čuda, tu uleti yasha.
I razmisli, ako imaš 20-ms više, neprijatelj neće pobjeći, ali ti ćeš ga udariti-ode animacija-on se malo udalji-sljediš ga-ponovo... Sa 522 ms udarci idu jedan za drugim.
Za kraj, iteme ne smišljan samo ovako, to je masu puta iskušano. Gold makar nije problem sa sladom, makar meni.(slučajno zaboravih napomenit cleaver u zadnjem postu, ali ne volim ga kupovati ovako čistokrvnom ubojici).

Možemo recimo sutra bacit ap partiju na bnetu.

C
15-09-2009, 23:03
Pa to si u pravu, ali shvati da na Online igri nećeš doći do 25 levela, čak i do 20 je upitno, i samo Vanguard, Phaze Boots i Vladimira ćeš skupljati pola sata, a gdje je onda još S&Y, srca, pa bi ti tu još dodao i Butterfly. Jednostavno to nemožeš skupiti, računajući da se igra dobar meč. Čak i da uspiješ sklopiti do kraja Vana, Vladimir, Phazea, S&Y, i još par drugih itemčića, imati ćeš malo HP-a i ako ti se potrefe stuneri nemaš nikakve šanse svakako, a da ne govorim da Slardaru treba Dagger za ulet + stun ili bježanje/lovljenje koji košta papreno, pogotovo Online. Možeš računati da ćeš na dobrom Online-u u budžetu sve ukupno skupljeno tokom cijele igre imati oko 7 000 golda, i računaj da će te koji put ubiti, da ćeš na početku trošiti na Bracer, i pokoji heal. Do 2 000 ti ode samo na cipelice, na Vanguard 2 000, Vladimir do 2 500, i to je to. A na AI-u, 1v5, na samom početku praktički imaš Van i Vladimir, ili za cipelice, i nitko ti ne može ništa od samog početka, i do kraja ubiješ ih 50 puta, dok oni tebe ubiju 5 puta, para k'o blata, dođeš do 25 levela i završiš igru sa 10 000 neiskorištenih golda, ili čak i više. Jučer sam igrao s rođakom, bio sam Veno, i završio sam game sa 30 000 ne iskorištenih golda, i pri tome sam rođaku 4 puta napravio Demon + Relic za +250 napada.

Systematic Reverse
15-09-2009, 23:25
?

mislis da je bolji od slardara ulti nego od recimo ravagea, epicentra, infernala, rhastinih wardsa, sfovog ultija, od krobeluske, taurena, mirane, pucka, zeusa, enigme, ...

neda mi se dalje nabrajat, ali ako treba reci G_G

btw

opet npr bone može pobjeći zbog velikog ms-a, bez obzira na sprint

sprint + phase boots = 522ms (max)

gg

Faint_Smile
15-09-2009, 23:33
Dobro je štreberi , praksa je praksa , ako je tko za game od vas sto ste se navili sa 500 recenica o tome kako slardar udara bla bla bla javite se na pm ili ovdje ...

Nemozete tako odredjivat koje iteme spajas ; sve zavisi od gajma , kako se igra odvija , koji su heroji , bla bla bla...
Mogu slardaru spojit dagon pa bacat okolo ako mi se da , i dobit game , isto tako mogu spojit sve zivo i nezivo pa da me ubiju nogama...

C
16-09-2009, 00:35
Dobro je štreberi , praksa je praksa , ako je tko za game od vas sto ste se navili sa 500 recenica o tome kako slardar udara bla bla bla javite se na pm ili ovdje ...

Nemozete tako odredjivat koje iteme spajas ; sve zavisi od gajmaS, kako se igra odvija , koji su heroji , bla bla bla...
Mogu slardaru spojit dagon pa bacat okolo ako mi se da , i dobit game , isto tako mogu spojit sve zivo i nezivo pa da me ubiju nogama...
To i ja kažem. Sjećam se jednog lika koji je imao 6 Preservence-a i pawnao nas sve. Treba znati i igrati.

Paran0a
16-09-2009, 06:33
mozda ja :/
Pwnas gejm tako da mirani sklopis 4 pers i onda u battlefurye pretvaras :D

C
16-09-2009, 07:07
Ja sam jedno pawnao svih s Luciferom. Imao sam 6 helmova od 950 golda, svaki daje +5 armor i +3 hp/sec regeneraciju. U konačnici +30 armora i 18 hp/sec + 2 hp/sec zbog str. heroja i levela. To su bila vremena. :rotfl:
Jedino tada nisam mogao pawnati Sand Kinga, jer nije bio noob. :rotfl:
Ali fora je dizati im živce kada imaš glupe iteme, a oni se jadni pate da nešto sastave, pa ih ti ubiješ u pojam ubijajući ih. :rotfl:

pimp
16-09-2009, 15:07
cime se ti zamaras^^ slozis si bkb zaletis medju njih 5 i sve ih pobis...mozes pretpostaviti svaki potez ai zato sto je ultra glup , bolje odi na net i igraj , bolje ces nauciti

C
16-09-2009, 15:42
Pa svakako. :)

Anarion.Umarth
16-09-2009, 16:03
[quote="Anarion.Umarth":2qrkam1x]?
mislis da je bolji od slardara ulti nego od recimo ravagea, epicentra, infernala, rhastinih wardsa, sfovog ultija, od krobeluske, taurena, mirane, pucka, zeusa, enigme, ...
neda mi se dalje nabrajat, ali ako treba reci G_G
btw

opet npr bone može pobjeći zbog velikog ms-a, bez obzira na sprint
sprint + phase boots = 522ms (max)
gg[/quote:2qrkam1x]
Dobro, pretjerujen za top 5 ulti. Ali ajde, bolji je i od miranina i od zeusova ultija (makar po mome).
Phase za sladara je jedan veliki fail, na str heroja kojem uvijek treba str, da ne spominjemo ias za bash....

C-neznam kakve gameove ti igraš ali na ebnetu se zna odužiti recimo svaka 5-6 partija preko 1 sata. Kad se ubroji i makar 1 leaver, gold ide puno brže. Nisan 1 put skupija sve dream za nekog heroja....

Lord Ragnarok
16-09-2009, 16:05
pt+sprint(lvl4)=522 ako me sjecanje dobro sluzi (nisam dotu vec dosta upalio).
i da, slardarova ulti je u top 5 za 1v1 meceve, dok recimo za 1v1 miranina ulti nije bas ''best pick'', kao ni puckov ulti

Systematic Reverse
16-09-2009, 16:26
1v1 dota je isti kurac ko i 5v1 dota, sranje teze gg

Phase za sladara je jedan veliki fail, na str heroja kojem uvijek treba str, da ne spominjemo ias za bash....

jebes taj str od pta, svejedno ces ici na sny/hot/satanic/bla bla ias = curiass

Anarion.Umarth
16-09-2009, 17:51
Da, kad kupiš te iteme, ne znači previše, ali pt je jedan od prvih itema.

bananac
17-09-2009, 22:27
isss 6.63 :pray:
lajkam promjene na itemima ali ne i na herojima, bar ne na svim

danas sam skuzio da mogu kreirat bez da mi laga :D
prije mi je lagalo zesce, sad valjda ne laga odkad je tcom digao brzinu

Systematic Reverse
18-09-2009, 08:58
danas sam skuzio da mogu kreirat bez da mi laga :D

pa nisi valjda sam sebi kao host lagao? xd

bananac
18-09-2009, 09:37
a znas na kaj mislim, ostalima je prije lagalo kad bi ja kreirao
jucer sam probao i nitko se nije zalio citav game

ko je sve isprobao novu verziju?

Systematic Reverse
18-09-2009, 12:04
Ja sam samo procitao changelog, vidio sam da ima zanimljivih stvari (nema vise manacosta na double edgeu <3) and so..

AVGstar
18-09-2009, 13:56
procito i ja change logs i hot je sada smece,dagon je dobio dobar buff,dosta su nerfali pipe,phase bootse su sada skroz sjebali sada su nesto ko pt samo bez bonus atributes,pt su po meni dobro buffali za int heroje i brijem da ce int heroji sada zamjenit phase bootse i uzmitat pt

Lord Ragnarok
18-09-2009, 14:22
procito changelog. nemogu reci da se slazem sa velikom vecinom promjena.
recimo huskar je dobio ogroman dmg boost sa onom pasivnom, dok mu to sigurno nije trebalo. nerfao bristlebacka zamjenivsi mu att speed sa dmg boostom (nerf koji sigurno nije bio potreban jer je i ovako bio savrseno balansiran)
hot je sjebo totalka, vise nije uopce item koji se treba kupovati. uopce.
phase/pt promjena saka bzvze. jedino pogoduje intovima (10str,13agi i 16int->wtf??!! sada str sa int pt ima pun k vise inta/mane za spellove)
Batrider
- Reduced base damage from 64-70 to 48-52->dugo mu je trebalo

Broodmother
- Insatiable Hunger lifesteal increased from 40/55/70% to 40/60/80%
- Insatiable Hunger duration increased from 12 to 14 seconds ------->obje stvari nepotrebne, normalan broodmother je mogo bez beda bilosta ubiti cak i sa starom ulti

Centaur Warchief
-Double Edge manacost removed
-Double Edge can no longer cause a suicide
hmm bez mana costa i nemre suicid napraviti s time? malo op sada ali okey... (kolko puta sam sebe suicido i protivnika ubio,sada bi izgleda samo njega ubio)

Earthshaker
- Echo Slam now deals half bonus damage from corpses instead of full ->jedna od rijetkih s kojim se slazem

Nightstalker
- Void now slows for 2 seconds during daytime ->samo ne.

Priestess of the Moon
- Starfall random chance to hit in 600-900 range removed ->jel sada 100%pogada ili uopce ne pogada?

Ursa ->sada mogu/mozete 3-hitati ljude sa ulit+fury swipes. :(

New Bloodstone:
+450 HP
+400 MP
+6 HP Regeneration
+150% Mana Regeneration

-- Gains 1 charge per nearby (1000) enemy hero death
-- 1 MP/sec per charge
-- Loses half charges per death (rounded down)
-- On Death: Heals 400+25xCharges HP of alied units in 1700 aoe
-- Gold lost on death is reduced by 25 per charge
-- Respawn time is reduced by 3 seconds per charge ->ode regen svim int herojima (prakticki jedino zbog cega sam kupovo taj item, jebes mana regen kada ga i ovak sa ostalim itemima imam preko 20mp/sec nakraju), no ipak charge se dobiva kadagod neko umre u blizini tebe. (no pola se gubi pri smrti)

mjollnir je sada gotovo pa i koristan nekom ko cak i niej agi. t-up za to

ugl to je to zasada, ak vidim nes drugo da je extra glupo/nesvidja mi se budem postao

Systematic Reverse
18-09-2009, 15:08
Zasto bi cent bio op? Barem na taj nacin na koji ti gledas da se nemoze suicidat.

taj sucide je u nekim situacijama dobro dosao, nebudes isao edgat i suicidat se ako to namjerno nemislis napravit..

Anarion.Umarth
18-09-2009, 15:22
a dobro, ali za 1v1 situacije dobro dođe. A s obzirom na njegovo tenkanje, ipak nije toliko teško korišten suicide. Sad mu se diže 3 lvla stuna, 2 lvla 3. ulti pa de, osim ako su protivnici pasivni/slab attack speed.

C
18-09-2009, 15:32
Pa najgore je tipa Butchera, trebaš se namučiti da bi mu skinuo kojih 5 000 - 7 000 HP-a k'o konj, da bi se on sam ubio. To je totalno loše. Jedino je dobro kada od bombaša bježe. Igrao sam s njime jednu online, bio sam 5 level kada su svi bili 20 i ubijao sam ih k'o lud. Minama sa riješavao nevidljive (nerubian weaver, riki, clinkz etc.), a bačvama, minama i stunovima ostale. Kada bi me netko vidio i potjerao, odem s lotha edge-om u invis i bježim, ili se ubijem na mjestu, pa napravim kill, ili samo sebe ubijem (bolje i to nego dame netko u doslovno 2 udarca ubije), ili uzmem lothar da bi počinio suicide iz nevidljivosti i napravio većinom double kill. :rotfl: Totalna ironija. :pray: Još kada gledam mine, pa netko nevidljiv tipa rikia, prjeđe preko njih i pogine, a i dalje je nevidljiv, totalni smijeh, mine pucaju same od sebe. :rotfl: Ili kada clinkz uzme wind, pa leti po mapi (znate kakav speed ima), prijeđe preko mina, mine puknu iza njega, i on kojih 200 range-a od mina pogine. Ispadne kao da prijeđe preko mine, mina ne pukne odmah, već njemu iza leđa, ali sve jedno pogine. :rotfl: Još pored towera kada ga vidm da leti na mine da pogine... :rotfl:

Faint_Smile
18-09-2009, 16:19
I tako ti na lvl5 imas i mine , i stun i dovoljno razvijen suicide i bačve... Blago tebi...

C
18-09-2009, 17:54
Naravno da nemam sve jbte. Samo mine su dovoljne za kill. Stunove uzmem jedne tek kasnije za obranu towera ili u slučaju bježanja (spašavanja). Bačve na 6 levelu dobiješ, a suicide je standard. Sa levelom 1 ih već možeš kilati, ali velim da sam s 5 levelom najviše killao, i samim time, jednim killom dobiješ +2 levela. Na kraju sam bio 16 level ako ćeš točno, a oni 24 i 25. 5 i 20 je bilo u grubo.

Faint_Smile
18-09-2009, 19:57
Ako mene pitas stun je techieva najjaca moc , svatko tko imalo zna igrat sa techiem dizat ce stun odmah od pocetka...
U pub game-ovima , ne clan war-ovima , techie je 5v5 najjaci heroj ... Isto tako techie je prejak push heroj , iako ga vecina nezna pravilno koristiti...

Techie je najjaci! :twisted:

Rang€r
19-09-2009, 01:17
techie do tokija... največa mana u HoNu je što nema techija, jebene budale od svih heroja baš najbolje ne prekopiraju :( ziher su nubovi, koji su bili pwnani kad god bi igrali techija :(

C
19-09-2009, 03:14
Ako mene pitas stun je techieva najjaca moc , svatko tko imalo zna igrat sa techiem dizat ce stun odmah od pocetka...
U pub game-ovima , ne clan war-ovima , techie je 5v5 najjaci heroj ... Isto tako techie je prejak push heroj , iako ga vecina nezna pravilno koristiti...

Techie je najjaci! :twisted:
Naravno, stun ti služi ako u liniji napada imaš nekog napadača, ali ako nemaš, za badava ti. Šta će ti značiti ako baciš stun npr. rikiju, kada ga od tvojih nema tko napasti? A da ne govrim kako smo se borili većinom protiv invis heroja. Kada imaš dobru ekipu, koja je složna, onda će ti stun služiti, ali ovako, stun služi samo kada te gone, da ih zaustavi. Ovisi ti game o ekipi i toku radnje kako se meč odvija.

bananac
20-09-2009, 10:41
stun je dobar, problem je sto mu treba 3 godine da se aktivira

SorrorSuiExcidium
04-10-2009, 19:52
Sačuvao sam replay kad techie pobije četvoricu koja su ga išla gankati. Dobro, kraj njega je još bio Admiral sa nekih 1/4 hp-a ali techie ih je ubijao u pojam sa stunovima. Mislim da je to uvjerljivo najbolji techie kojeg sam imao prilike vidjeti ...

OT: Slayer, Witch doctor, Vengeful spirit.. (i Centaur prije 6.63)
(dok recimo s PotM, Miranom koja je imba mogu samo glumiti feedera .. )

Systematic Reverse
05-10-2009, 00:29
ovdje je sve OT sto ima veze sa dotom :P

cak cu i ime teme rijesit sad i dat joj sticky :o xd

C
05-10-2009, 15:25
Nemoj da ti zgužvam helt, pa te potjeram do fontane. :P

Systematic Reverse
07-10-2009, 11:13
eo jedne komične slike :d

http://stlion.deviantart.com/art/Bloods ... -138017297 (http://stlion.deviantart.com/art/Bloodseeker-Rupture-DotA-138017297)

Frost Commander
07-10-2009, 11:20
haha nije losa :rotfl:

Rang€r
07-10-2009, 13:10
Sačuvao sam replay kad techie pobije četvoricu koja su ga išla gankati. Dobro, kraj njega je još bio Admiral sa nekih 1/4 hp-a ali techie ih je ubijao u pojam sa stunovima. Mislim da je to uvjerljivo najbolji techie kojeg sam imao prilike vidjeti ...

OT: Slayer, Witch doctor, Vengeful spirit.. (i Centaur prije 6.63)
(dok recimo s PotM, Miranom koja je imba mogu samo glumiti feedera .. )

nemoš reč za miranu da je imba il nije, jednostavno zato što joj se sve vrti oko arrowa, ak znaš bacit arrow onda je imba, ak neznaš najbolje ti da se ubiješ..

*Fila*
08-10-2009, 22:09
e ovako...totalni sam noob..mislim igrao sam prije i malo kao znao neki kurac i sad nisam dugo i sad igram ovu 6.63...
zanima me dal ima neki hr dota forum ili neš da se malo informiram jer ćete me ovdje ispljuvat jer sam noob :|
zanimaju me one skraćenice što pišu mi svako malo i to...svaki put me prozovu noobom ali barem ne umrem po 10 puta ko neki ali ne oni su kao profići
ja iam npr 2-5-10
on 3-12-5 i sad je on pro a ja sam kurac kao ali dobro

MAFNi
08-10-2009, 22:24
Ah i meni govore da sam noob, ali ne obazirem se. Naučit ću :D Uspijem napraviti 4-5 killova i to mi je dovoljno. Nisam s mnogo heroja igrao ali zasad mi je najdraži Rhasta.

bananac
08-10-2009, 22:27
Prije par tjedana sam na ofišl dota stranici naletio na tutorial za početnike.
Začudio sam se kako je sve fino objašnjeno, čak sam naletio na par korisnih stvari za koje prije nisam znao :D
U međuvremenu stranica je redizajnirana i sada se taj tutorial negdje izgubio. Postat cu link ako ga nadem.

@MAFNi
rasta je jebach, meni je najdraža mrežica.

edit: Aj, nije ono što sam tražio ali je svejedno korisno, I opet sam naletio na nešto korisno što prije nisam znao :D
http://forums.dota-allstars.com/index.p ... pic=151015 (http://forums.dota-allstars.com/index.php?showtopic=151015)

*Fila*
09-10-2009, 00:21
rhasta je brutalan da
sven caruje
roota isto obožavam
axe :pray:
sniper da ukradem koji kill...
i tak hrpa je dobrih i jakih heroja samo ko će sa njima svima dobro znat igra jebga
:)
hvala na linku...budem proučio-..

MAFNi
09-10-2009, 09:10
Ne volim Axe-a. Mnogo problema mi stvara :(
Još su mi odlični Venomancer i Nerubian Weaver :pray:

*Fila*
09-10-2009, 10:22
Ne volim Axe-a. Mnogo problema mi stvara :(
Još su mi odlični Venomancer i Nerubian Weaver :pray:
jao prezirem ih...sposobni su te ubit u pojam strašno

Systematic Reverse
09-10-2009, 10:42
zanima me dal ima neki hr dota forum ili neš da se malo informiram jer ćete me ovdje ispljuvat jer sam noob :|

imas www.cro-dota.org (http://www.cro-dota.org)

ali slobodno tu pitaj sve sto te zanima, nece te nitko popljuvat zato sto si nub, svi smo prosli to :wink:

a i cro-dota.org nije vise sto je bila, full je neaktivno tamo..

*Fila*
09-10-2009, 13:23
[quote="*Fila*":30xwb4s3]zanima me dal ima neki hr dota forum ili neš da se malo informiram jer ćete me ovdje ispljuvat jer sam noob :|

imas http://www.cro-dota.org

ali slobodno tu pitaj sve sto te zanima, nece te nitko popljuvat zato sto si nub, svi smo prosli to :wink:

a i cro-dota.org nije vise sto je bila, full je neaktivno tamo..[/quote:30xwb4s3]
ma dobro kako ko
živciraju me ti so called profići
svi su jednom bili njubovi ali sad nas mrze jer smo kao njubovi
ugl budem malo vidio to cro dota hvala :)

Systematic Reverse
10-10-2009, 08:34
a gle, niko nevoli nuba u teamu, ali na forumu je druga prica :P

MAFNi
10-10-2009, 08:42
Ako ti je tim pro i ti ćeš se tu snalaziti. Ukrati pokoji kill ^^

bananac
10-10-2009, 09:06
I dobit flejm u glavu :D
Nemoj stilat, to saka

*Fila*
10-10-2009, 09:57
I dobit flejm u glavu :D
Nemoj stilat, to saka
ne ne stilam nikad...jedino ako mu baš pobjegne pa ga ja mogu stić i dovršit
a šta znači to flejm?
imba hero?
a bd je base defense jel?
:|

bananac
10-10-2009, 10:40
Ma flejm je pojam koji se koristi na forumima za prepirku :D

AVGstar
10-10-2009, 10:46
flejm=vrijedanje
bd=back door(kada napadnes protivnicku bazu bez support-a svojih kripova)
imba hero=neki heroj koi je overpowered i te brije
nadam se da je pomoglo xD

*Fila*
10-10-2009, 14:49
flejm=vrijedanje
bd=back door(kada napadnes protivnicku bazu bez support-a svojih kripova)
imba hero=neki heroj koi je overpowered i te brije
nadam se da je pomoglo xD
fala :)

C
10-10-2009, 15:32
k - ok, y - yes, n - no, np - ništa, thx - hvala, z - zeus ulti, x - chen heal, gj - good job, b - back (može biti i b all, da svi bježite), bbbbbb - spasavaj glavu, wtf - votafak, noob - istina/vrijeđanje, kill - do smrti, top - gore, mid - sredina, down - dolje, ros - rohan u kanalu, dd - double damage, invis - nevidljivost, reg - regeneracija, def - brani (obično se vezuje uz signal), all mid - svi na sredinu, push - pritisnuti (obično se vezuje za mid, npr. all mid push, i tada idete svi skupa da pregazite što-šta, može se vezivati i na top/down), brb - nema me za sec, afk - nisam za kompom, w8 - cekaj da se skupimo svi i da ga ubijemo, w - pricekaj jednog svog frenda, pa da napadnemo skupa, ccc - kkkkk, block - blokiraj kripove, ili nekog heroja koji bježi, miss - heh heh heh heh, fulao si idiote (može značiti i ss ako su tu signali), ss - bježi, dolaze na tebe (inače se vezuje s signalima), g - go kao kreni, akcija...kakav riječnik pojmova...fascinantno...

MAFNi
10-10-2009, 15:45
Većinu toga znam, ali svejedno hvala.
Danas sam napravio my very first triple kill :rambo:

C
10-10-2009, 16:25
Ja sa s Traxicom najbolji. Kao hodajuća smrt, imam 2 000 HP-a (malo više), napad oko 500, dva orb efekta (lifesteal na moj damage je jako velik), velika brzina, i kada mi netko želi pobjeći, uključim frost strijele i derem dok ga ne ubijem, i tako svakoga, a kada sam u gabuli frost isključim i automatski mi je uključen lifesteal, a lifesteal od 500 damage-a na ultra very fast napadu mi ne može nitko ništa (s ekipom se dogovorim da meni ostavljau double damage), čak ako vidim da ne mogu, tu je lothar kojeg koristim i za ulazak u bitku, svaki heroj pada na 5-10 strijela, a s obzirom da strijele lete jedna za drugom, nikome nema spasa). Svi će reći da sam noob zbog toga (jer s njom ne dižem HP nikako), ali u tome i jest kvaka, triple kill napravim u 5 sekundi, i na kraju završim s punim HP-om u bitki...imao sam jedan replay, 70 killova u igri sam napravio, od toga svi su bili triple i double, niti jedan "one kill".

Probaj igrati na sve int heroje, znaš kako fora, mi se neki dan zajebavali tako i dosta je teško. :D

Lord Ragnarok
11-10-2009, 13:14
int heroje se vise ne ispalti igrati otkada su makli regen sa hearta i sac stonea :( vise nema int-carry heroja (defiler recimo xD)

C
11-10-2009, 13:27
Da, a ove ostale su oslabili.

C
12-10-2009, 16:00
Pada dogovor za večerašnji party.
5v5, bilo koji mode, Cro soba 1 (inače smo u 2), ja sam host (ZEX), za sada nas je dvoje, ja i Aaronel. Vrijeme iza 18h. Javite se ovdje s svojim nickom da znam tko će doći.

Faint_Smile
12-10-2009, 17:06
Ako je poslije 10 sati , igram ja ... LoD.mYserY

C
12-10-2009, 17:31
Planiramo sada u 19h, ali biti će i kasnije iza 22h. ;)

Anarion.Umarth
12-10-2009, 18:23
Javljam se za kasnije, nick imaš. 90% da ću moći igrati.

bananac
12-10-2009, 18:39
mogo bi i ja, nick je banan.K.O. :D
cro 1?

C
12-10-2009, 20:42
Imam replay 5v5, do kraja teških 3v3, ja bio goblin, idem sada jesti, pa kreiram jednu u cro 1, znači točno u 22h.

Anarion.Umarth
12-10-2009, 20:48
Ja sam ipak out...

C
12-10-2009, 20:58
OK, kreiram sada za 2 min, pa dođite, samo recite PCP, da znam.

MAFNi
13-10-2009, 13:34
Ma daj baš ste potrefili kada mi je kompjuter u banani :cry:

C
13-10-2009, 15:58
Ma i Garena je bila u banani tada. Cijeli dan hostam, sve ide k'o po loju, i u zadnjoj partiji počne lagati i daley od po 10 sec. :?
Skužio sam da se to na večer zna dešavati, prošlu subotu sam isto tako kreirao i svi iz svih igara letili na Gareni. :pray: :thumbs1:

bananac
13-10-2009, 22:38
6.64
http://www.playdota.com/changelogs/6.64

Ok, nemam nista protiv.

Lord Ragnarok
14-10-2009, 10:38
nope, gg je chanelog, samo sto je heart jos uvijek vise-manje beskoristan.

Anarion.Umarth
14-10-2009, 13:25
Makar daje 5 str više...

C
14-10-2009, 14:16
Power Treads je opet in! :thumbs2:

ProzoЯ
14-10-2009, 17:29
nope, gg je chanelog, samo sto je heart jos uvijek vise-manje beskoristan.
lol? 1k hp i +40dmg ako si strenght heroj je beskorisno y...

Rang€r
14-10-2009, 18:41
[quote="Lord Ragnarok":1lds03n3]nope, gg je chanelog, samo sto je heart jos uvijek vise-manje beskoristan.
lol? 1k hp i +40dmg ako si strenght heroj je beskorisno y...[/quote:1lds03n3]

da

i da pt će se opet nosit :D

Lord Ragnarok
15-10-2009, 15:00
[quote="Lord Ragnarok":35i7ugjk]nope, gg je chanelog, samo sto je heart jos uvijek vise-manje beskoristan.
lol? 1k hp i +40dmg ako si strenght heroj je beskorisno y...[/quote:35i7ugjk]

u potpunosi beskorisno u usporedbi sa starim heartom koji je davo 1khp-a, 1%hp regena i 35dmga.
da mogu reci da je jebeno beskoristan.
ako mi prikazes neki znak da sada heart nije beskoristan te da ga se isplati kupiti slobodno. zasada si rade kupim 2 vanguarda >.> (nije ni da to kupujem)

MAFNi
16-10-2009, 16:03
Do sada sam igrao uglavnom sa intelligence herojima. Danas malo za promjenu uzeo strenght (Tidehuntera) i ownao :shock:
Sada je strenght u modi :D

C
16-10-2009, 16:15
Da, on je dobar heroj, prvi napad, plus slow, plus reducirani armor, i lupaj...pa opet prvi, malo ulti, možeš svakoga zabiti s njime, kada je tenk.

Rang€r
16-10-2009, 20:36
dosadan i noobast heroj, kak se nekom da igrat s njim :(

po meni bi bilo kul kad bi u doti postojo mod koji bi stavio da u gameu bude za odabir samo mirana, pudge i techies i onda deri :D

Systematic Reverse
16-10-2009, 21:44
-_-

C
16-10-2009, 22:53
Ma jak je tenk, ja sam isto par puta igrao s njime, a ne znam u opće s njime igrati i zabijao sam ih. Jedino je kasnije loša šansa za 200 damagea u radius oko sebe da roka, jer npr. imaš napad 260, i poklopi ti se da protivnika napadneš pet puta za 200. Ali je na početku dobro. Dobar je za spašavanje. U glavnom je dobar. Njegov prvi napad ti je kao od Urse prvi i ulti (četvrti).

Karlo_from_Bjelovar
17-10-2009, 00:00
http://www.speedyshare.com/379240715.html

ovako dobar gejm nisam odigrao vec uhuhu... napocetku smo ih manje vise pafn pafn, i u sredini gejma su oni nas na fontani ubijali... ja (venga) i zoltan (ursa) zaletili se na gornji lejn (nije ni na donjem ni na gornjem lejnu tower bio razbijen, samo jedan ili 2 mid, nisam siguran), izbili ih sve petero, i tako nas dvojica preokrenuli paku... gejm je zavrsio tako da sam ja izbio njih, mislim da cak sve, pomocu allmighty sira... venga ftw :D host je nakon toga kvito... a sto je najjace prvo me kiko iz gejma, kao nema slota... i onda je bilo pafn pafn...

rijeci urse poslje partije:
sacu sretan spavat :D

:D

C
17-10-2009, 00:09
Šteta što su ga oslabili. :cry:
Prije je bilo +36 svaki sljedeći napad, sada je +24, ako se ne varam. Toga mi je najviše žao.

bananac
17-10-2009, 01:07
oslabili? ako jesu onda nedovoljno
ursa je prejak

C
17-10-2009, 03:03
Znam. :D

Lord Ragnarok
17-10-2009, 13:45
oslabili? sigurno, akk da ne, jos da neko procita njegvu ultu->fury swipes deal double dmg. (sada idk jesu to makli, ali kolko mi se cini nisu). ako je to oslabljenje onda fkt...
i c, onih 200bonus dmga sa lategamom postaje sve korisnije jer
a)sve brze i brze napdas
b)radi lifesteal uz to (znaci radis +200dmg po napadu (ili kolko vec) i za tolko se healas)
c)jebacki aoe dmg je sa bfuryem to :D creepwave u 2 udarca pada x)

C
17-10-2009, 14:09
E vidiš, to nisam znao za Levia. Ne znam s njim, a zabijao sam ih. Šta bi radio onda da znam igrati s njime.

Lord Ragnarok
17-10-2009, 14:45
igrao bi bez gusha kao ja xD neam nis ljepse neg kada ih sve iznendais sa imba okretom i ubijes u 3 udarca xD

C
17-10-2009, 15:05
Ja sam dizao prvo taj (treći), pa prvi, pa drugi, i onda ulti, sve onako ravnomjerno.

Systematic Reverse
17-10-2009, 15:55
Sve je to uredu, jucer smo se kod frenda zajebavali malo, frend igrao hookless pudgea sa force stuffom (hook tek zadnja cetri levela dizao :D) i ownao xd

presmijesno ono, na 22lvl lvl1 hook, ljudi su bili ful zbunjeni xd

C
17-10-2009, 17:33
Snajp je najbolji sa svojim govorom. Kada počne pričati, ima li tko šta za piti, pa se dere, imam ja! Pa malo kasnije kaže, ne mogu pucati ravno, ako nešto ne popijem... :rotfl: :pray:
Ili Balanar...zašto hodam kada imam krila!?? :rotfl:
Ili Centaur..mama-to-meeee!!! Agrrrrr!! Ghlll-lot-taarrrrr!! :rotfl: Ili Ursa kada mrmlja, mrlj-mrlj-mrlj. Ili troll provokatorski, aha (k'o tko te jebe). :rotfl:

bananac
17-10-2009, 19:02
ona balanarova "yo darkness wazzup" je najjaca

C
17-10-2009, 19:27
Da, da, ta je isto dobra, kao zvoni mu mobitel, on se javi, pa to kaže, pa ga darknes pita dali ima broj od demon huntera, pa on kaže da nema. :D
Ima još tih smješnih spika.

Anarion.Umarth
17-10-2009, 19:44
*prdac* UUU, the spirits are very strong today-bara

Lord Ragnarok
17-10-2009, 19:52
probajte u wc3 (obicno) stiskati puno na mortar team ili paesante, garantiram smjeh :D

C
17-10-2009, 20:13
U Editoru to sve imaš u wav-u.

MAFNi
18-10-2009, 15:22
Danas sam odigrao nekoliko partija i imam neke nove spoznaje :D
Da su Admiral i Jugger prekul i da mrzim Phantom Lancera

http://img11.imageshack.us/img11/8494/dotam.th.png (http://img11.imageshack.us/i/dotam.png/)
8)

Lord Ragnarok
18-10-2009, 16:34
cek, ti se tu show-ofas sa winom protiv warlocka bez refreshera? ono aj da sam p'resto igrati dotu, no nije se igra TOLKO promjenila. svaki hendikep bi sa str herojem dobio warlocka bez refreshera...

U Editoru to sve imaš u wav-u.S
nije isto zabavno ko klikanje po unitu xD

MAFNi
18-10-2009, 16:46
Daj nemoj mi rušit samopouzdanje ipak sam početnik :(

Systematic Reverse
18-10-2009, 17:09
http://img11.imageshack.us/img11/8494/dotam.th.png (http://img11.imageshack.us/i/dotam.png/)

xd

btw 200 stranica smo napravili 8)

MAFNi
18-10-2009, 19:14
Što mislite jeli mi dobar izbor itema? Ako nije recite mi što da promijenim :) I hoću li nešto u ovom stilu sastavljati svim strenght herojima?

Anarion.Umarth
18-10-2009, 19:22
Nemaš boots...
EOD.
Itemi ovise od heroja do heroja, samo napomena da 1v1 vanuguard nije dobar izbor, jer je kasnije više manje beskoristan.

MAFNi
18-10-2009, 19:28
Bootse sam prodao da kupim još jedan Heart of Tarrasque ali nije više bilo vremena :(

BeHolder
18-10-2009, 19:45
daj kakav ti je to game kad ste si ga samo jednom ubio lol...
http://img237.imageshack.us/img237/3586/morph.gif
http://img16.imageshack.us/img16/6405/slardar.gif
evo ti da se divis malo :P
to su mu medju dva najbolja game šta sam odigro :P

Lord Ragnarok
18-10-2009, 23:15
http://www.imagesforme.com/show.php/740650_Omni.jpeg
http://www.imagesforme.com/show.php/740 ... geful.jpeg (http://www.imagesforme.com/show.php/740649_Vengeful.jpeg)
http://www.imagesforme.com/show.php/740648_Necro.jpeg
http://www.imagesforme.com/show.php/740647_Mortred.jpeg
http://www.imagesforme.com/show.php/740646_Huskar.jpeg

kada se vec preseravamo xD (inace huskar mi je fav u doti xd), a cudim se zasto nemam nigdje od mophlinga screenshot

C
19-10-2009, 20:53
Sada sam igrao 5v5 s Lychantropom, na kraju sam bio level 25, 3 puta rosha sam ubio (sam, bila je velika konkurencija neprijatelja na rosha, pa čekam da se stvori u sekundu, da ga ubijem 1v1), od itema, srca, travel, vuanguard, vladimir, battle fury i lothar (svi su ga furali od neprijatelja), na kraju imao 7500 golda, prvi score mi je bio 6/0/0, od toga do kraja ne sjećam se koliko killova, u glavnom puno, deathova 2 i 2 assista.

Počeo sam s dva skat šiljda u šumici, pa na dva vanguarda (kasnije jedan prodao), vladimira i travel, kada netko dođe da me killne (njih 3), napravim double kill (rikimaru pizda pobjegne) i nastavim laganini po šumici se farmati (farmao sam se do 6 levela, onda sam malo znao izletiti i napraviti killove, i prešao sam onda i u njihovu šumicu; opet se netko pojavi, kill, i ajmo dalje)...bio sam predobar...predobar heroj... :pray:

Kada ulijećeš, baciš prvi, ulti i drugi, damage u globalu bi bio 350 + 200 + od ultija šta dobiješ = nema živih.

Baš prejak heroj. :thumbs2:

Lord Ragnarok
19-10-2009, 21:56
probaj drugi put umjesto lothara staviti desolator, da vidis je se sve reze onda .D

C
19-10-2009, 22:18
To sam i mislio, ali sam se bojao da će vladimir i deslator biti dva podudarna orb efekta.

Lord Ragnarok
19-10-2009, 23:23
vlads je aura, nije orb te tak radi sa svim ostalim orbovima (osim mjollnira jer se nemos healati na chain/forked lightning, tj na spell)

Anarion.Umarth
20-10-2009, 10:59
Bot na lycana....