PDA

Pogledaj cijelu verziju : Dragon Age: Origins

Stranica : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Duke of Earl
04-11-2009, 16:42
Nemogu vjerovati, pa DA:O je ispunio ama baš sva očekivanja koja sam imao. Igra je nakraju ispala savršeno remek djelo, nevjerojatno. Totalno sam se zarazio, nemogu prestat razmišljat o igri štogod da radim.

:pray:
Upravo to :D

I slažem se s Outmindom, da borba ponekad zna bit konfuzna, stalno mi se čini da mi fale bar još 2-3 tactic slota da sve poštelam kak se spada :)

Još jedan detalj koji mi se jako sviđa u igri je što companioni konstantno razgovaraju među sobom, bez obzira na moj utjecaj, i često ti razgovori znaju bit zbilja zabavni. Baš imam osjećaj da sam u igri, RPG kakav treba biti.

Inače, zna netko gdje mogu dobiti specijalizaciju AssassinSza Rogue klasu ? Naletio sam već na par spec., ali nijedna nije bila za moju klasu.

Aral
04-11-2009, 16:59
Ja ostajem pri warrioru, berserker specijalizacij,a jedan warrior templar, mage shapeshifter te rogue. A imam na raspolaganju jos jednog assassin roguea te warriora sa brutalnim dual weapon napadom. I naravno moj mali pesek, po imenu Garo ^^

Grim
04-11-2009, 17:04
Za sada imam u timu Warriora, Paladina, Magea i Rougea, što mi je zasada odlična kombinacija. :D
Uglavnom, nisam shvatio kako mogu dobit specalizaciju, može mi netko objasnit?

Aral
04-11-2009, 17:11
Pa kolko sam skužio to moraš kod nekog lika istrenirat, ja sam već 9. lvl a još ga nisam našao, čudno...možda je vezano uz quest ili nešto.

Insert
04-11-2009, 17:33
kod mene će bit 3 archera i 1 tank, epic win, party neču birat na osnovu potrebe več coolness faktora, dakle nema nikakih ošišanih dwarfova s neurednim bradama, ona rangerica ide u party pod must, zatim onaj plavokosi dude, što je assassin, taj mi se čini zanimljiv, neki tankić će se več nač :>

Ja baš suprotno planiram sastaviti grupu bradatih dwarfova.

Feanor
04-11-2009, 18:40
Žrtva sam buga koji se događa kod nekih ljudi, a kod nekih ne. Nakon Originsa u Ostergatu, CPU usage počme skakati i bude na konstantno 100% tako da igra počme trzakati, iako recimo kad udjem u Ostergat prvih 5 minuta vrti sve ok nakon toga počme lagano trzakanje, pa se vidi da je to čisto igrin bug tako da cu cekati prvi patch jer broj jedan žao mi je procesora, a broj dva ovu igru nesmijem igrati u ovakvom okrljaštenom izdanju :(. Uživajte:( Eh da i smanjivanje detalja ne pomaže...

EDIT:Naravno ako tko zna za kakav fix makar i kućne radinosti zj netreba biti official ili ima sličnih problema da jadikuje samnom samo nek se javi..

Duke of Earl
04-11-2009, 19:03
Pa kolko sam skužio to moraš kod nekog lika istrenirat, ja sam već 9. lvl a još ga nisam našao, čudno...možda je vezano uz quest ili nešto.
Našao sam za sve:

First of all, you get specialization points at lvls 7 and 14.

Rogue:
Assassin: Learn from Zevran (companion) or Alarith's Store (Denerim, after Landsmeet starts)
Bard: Learn from Leliana (companion) or Alimar (Orzammar)
Duelist: Learn from Isabela (The Pearl inDenerim)
Ranger: Learn from Bodann's Wares (Party Camp)

Mage:
Arcane Warrior: Learn from The Presence in Brecilian Ruins ("Nature of the Beast" quest line)
Blood Mage: Learn from Desire Demon in Fade ("Arl of Redcliffe" quest line)
Shapeshifter: Learn from Morrigan (companion) or Varathorn (Dalish Camp)
Spirit Healer: Learn from Wynne (companion) or Wonders of Thedas (Denerim, after Landsmeet
starts)

Warrior:
Berserker: Learn from Oghren (companion) or Gorim (Denerim Market)
Champion: Learn from Arl Eamon (at the end of the "Urn of Sacred Ashes" quest line)
Reaver: Learn from Kolgrim (Wyrmling Lair)
Templar: Learn from Alistair (companion) or Bodahn's Wares (Party Camp)

cham3leon
04-11-2009, 19:05
Možeš uzet sve od toga, ili samo jednu specijalizaciju?

skitkid
04-11-2009, 19:07
time played 12:00h - amount of dragon age: origins complete: 7%. lolz.
al eo hvata me gripa totalno pa bum mogel igrat sad beskrajno.
nadam se da nebum hmrl prije neg pređem.

Horny Devil
04-11-2009, 19:09
Igram par sati pa ne mogu suditi o konacnoj kvaliteti igre, ali mi se za sada jako svida. Igram kao city elf, rogue klasa. Bas sam priklao onog degenerika i njegovu svitu. Tako mu i treba kad otima tude zene.

Duke of Earl
04-11-2009, 19:10
Za svoju osnovnu klasu, znači warrior, rogue ili mage, uzimaš dvijeSod četiri ponuđenih za tu istu klasu, na levelu 7 i 14.

time played 12:00h - amount of dragon age: origins complete: 7%. lolz.
Točno tak je i kod mene :) Kontam da je neću završit za manje od 100 sati, s obzirom da uzimam sve moguće sidequestove, slušam svaki razgovor, i općenito idem polako, s obzirom da baš uživam u igri.

Grim
04-11-2009, 19:13
Za svoju osnovnu klasu, znači warrior, rogue ili mage, uzimaš dvijeSod četiri ponuđenih za tu istu klasu, na levelu 7 i 14.

Odlično, to mi se jako sviđa, pošto bi se teško odlučio samo za jednu. Ova igra me sve više i više oduševljava. :D

str1k3r
04-11-2009, 19:54
Upravo sad igram i dođem do onog djela gdje mi se ona žena pridruži, ona kćer od vještice ( nemrem se sjetit imena xD ). U biti, pitam ju "What skills do you have", ona kaže "I know a few spells, yes" ( ili nešto u toj maniri ), a Alistair, mrtav ladan, se ubaci i kaže "Can you cook?" :)

Feanor
04-11-2009, 20:00
Upravo sad igram i dođem do onog djela gdje mi se ona žena pridruži, ona kćer od vještice ( nemrem se sjetit imena xD ). U biti, pitam ju "What skills do you have", ona kaže "I know a few spells, yes" ( ili nešto u toj maniri ), a Alistair, mrtav ladan, se ubaci i kaže "Can you cook?" :)

Definitvno jedan od najsmjesnijih trenutaka igre do sada. Ali kasnije ih ima jos...

Kasnije ti se alister i ta ženska počmu svađat čak i dok ti direktno ne pričas s njima, znači trčiš okolo a oni se kolju iza tebe xD

str1k3r
04-11-2009, 20:01
Alistair mi je takav car :)
Odmah kada sam ga vidio sam znao, kad se svađao sa onim magom ^^

Grim
04-11-2009, 20:05
Svađanje Alistara i Morrigan mi je prebrutalno, svako malo se prže. :D

Like so:
Morrigan : "And now we have a dog. And Alistair is still the stupidest member of the party."

mravojed20
04-11-2009, 20:13
Pokleknuo sam i zaigrao danas ipak. :D A što reći, odigrao human noble origin koji mi je super bio, interesantan, smiješan, emocionalan.. došao do kampa. Uglavnom jednostavno se vidi da je igra RPG godine a i jedan od najboljih uopće, tako da mi se ni neda neš komentirat previše.

Jedina zamjerka je da su mi fontovi malo presitni na 1680x1050.

croat1gamer
04-11-2009, 20:47
Tek sam u onoj sumi, city elf.
Dijalozi, kradu mi vrijeme. >:U

Racunajuci da postoje 6 tipova charova, na ovo ce mi otici dosta vremena. :)
Eh, i nisam bas pratio, sto predstavlja Origins u nazivu (ce biti nastavak ili?)

Odlicna igra po onome sto sam dosada prosao.

Arbiter of Change
04-11-2009, 21:06
Kako ću se ja k'o ljudina osjećati, jer nisam pokleknuo, kad igra konačno dođe... ali trenutno bi vam ipak svima glave na panj stavio. :(

Looky
04-11-2009, 21:16
Bravo Arby ti si moj :D
pfff jos samo par dana,neću pokleknut !!!
7. idem po svoj primjerak,vidim u algoritam stize 6.

str1k3r
04-11-2009, 21:18
... kasnije ćemo se časno ponijeti^^
Kad na vrbi zasvrbi, gadovi jedni. :)

Ako mi ne vjeruješ postam sliku časnog djela :)

Kalhant
04-11-2009, 21:21
Takoder kupujem igru cim dode u algoritam.
@Looky Od kud ti ta informacija?

croat1gamer
04-11-2009, 21:21
Di ces naci toliko panjeva? :)

Oh wait.
Eh, i dobro ces se nasmijati na ovo kada budes u sumi:
Kad na vrbi zasvrbi, gadovi jedni. SNecu ti spojlati.

Nego, koliko dugo treba za obican run, ne za speedrun, jer vidim da se spominju brojke od 6 sati, a kod mene vec na 3 sata, a tek sam u questu za Wardense.

Kalhant
04-11-2009, 21:24
Koliko sam cito po internetu pise da igra ima preko 100 sati gameplaya

Looky
04-11-2009, 21:25
Imaš na njihovoj stranici,zapravo evo ti link
http://www.algoritam.hr/?m=6&p=vijesti& ... az&id=1863 (http://www.algoritam.hr/?m=6&p=vijesti&opcija=prikaz&id=1863)

DRAGON AGE: ORIGINS PC / PS3 / XBOX360 - 06. 11. 2009.

Outmind
04-11-2009, 21:34
Spoiler vezan uz plotline, nakon beacona

E KAKO SAM ZNAO DA ĆE KRALJ KREPAT! dobro da mu nisu na čelo nacrtali metu i napisali shoot me. Ali žao mi je zbog Duncana, na njegovu smrt nisam računao. E da, i onaj logain je pizda.

BTW, onaj general / savjetnik / štaveć se zove Logain. Tko je čitao wheel of time znat će o čemu pričam...

Tyrion
04-11-2009, 21:37
Preporucio bih svima dwarf noble origins da probaju. Politicke spletke ftw. Uopce ju nisam tako ocekivao, jako ugodno iznenađenje.

Kalhant
04-11-2009, 21:37
:pray: Morat cu buraza poslat po to dok ce ici na faks

Dali netko mozda zna mogu li onom luđaku (u sumi gdje su dalish elfovi) dati nesto drugo osim šala da bi mi dao acorn

Domy
04-11-2009, 21:41
Imaš na njihovoj stranici,zapravo evo ti link
http://www.algoritam.hr/?m=6&p=vijesti& ... az&id=1863 (http://www.algoritam.hr/?m=6&p=vijesti&opcija=prikaz&id=1863)

DRAGON AGE: ORIGINS PC / PS3 / XBOX360 - 06. 11. 2009.

To je samo najava. Kontaktirao sam ih jučer i rekli su mi da je najbolje da ih zovem u petak jer bi tad trebali imat informaciju o tome kad će stvarno doć, trenutno još ne znaju.

Looky
04-11-2009, 21:44
A hvala na informaciji
Kak si ih kontaktiro mailom ili ... ?
I da ak ti nije problem onda u petak napisat(PP ili samo tu postaš) šta su ti rekli jer ja mislio u subotu skoknut po to ... :S

Arbiter of Change
04-11-2009, 21:45
Da, nismo mi dio civiliziranoga svijeta pa da nam igre stižu na vrijeme. :)
I ono, ja u to moram uračunati i dostavu tako da je to još jedno dodatni tjedan dana... veselje, kao i inače.

Outmind
04-11-2009, 21:51
BTW, gdje ste vi vidjeli koliki ste postotak igre prešli? gledao sam u achievementse i u load game-ove, ali u lg-u je samo play time, ne i koliko sam prešao.

croat1gamer
04-11-2009, 22:01
Mislim da je u character tabu, C, u nekome od onih tabova gdje su statistike se skriva.

Domy
04-11-2009, 22:02
A hvala na informaciji
Kak si ih kontaktiro mailom ili ... ?
I da ak ti nije problem onda u petak napisat(PP ili samo tu postaš) šta su ti rekli jer ja mislio u subotu skoknut po to ... :S

Možeš mailom,telefonom,osobno.
Pratim im web ak se pojavi u novim stvarima kaj dođu, u protivnom zovem u petak. Naravno da ću javit.

Aral
04-11-2009, 22:21
Tnx Duke na infou o tome gdje mogu nać specijalizacije, baš sam u Denerimu pa ću nabacit Berserkera. Fora je kaj, kad imate psa, možete se popišat na drvo :pray:

A što se tiče priče
Trenutno sam u onom snu, moram spasit svoju ekipu. Čak se mogu pretvorit u miša zasada hehe.

Mislio sam da ću pizdit zbog dijaloga i sl. al naprosto uživam u njima, upijam svaku riječ, svako slovo, kad imam vremena čitam codex...ma divota!

Horny Devil
04-11-2009, 23:17
Dijalozi su odlicni. Can you cook?!S:pray:

Usput, nikad ne vjeruj...
...ljudima s ogromnim podocnjacima!

Insert
04-11-2009, 23:25
Definitivno ću uzeti dwarwen noble origin. Ako su spletke u rangu onih iz Game of Thrones, kao što se priča... Bit će zakon.

Feanor
04-11-2009, 23:27
Definitivno ću uzeti dwarwen noble origin. Ako su spletke u rangu onih iz Game of Thrones, kao što se priča... Bit će zakon.

Prije kao one iz Duna, par patuljačkih noble kuća se prepucva. a patuljci ko cigani usvakoj obitelji ima 9 braće i par sestara xD

Insert
04-11-2009, 23:32
A, tvoj lik je kao jedan od kraljevih sinova koliko sam shvatio, tako da si na dosta visokom položaju.

Barem nije tipična priča da počinješ kao neki papučar pa se polako uzdižeš itd...

Feanor
04-11-2009, 23:34
Gledaj nisam igrao sve Origine, ali mislim da ovo di si kao neki Noble nakon nekog vremena izgubiš taj časni status ovim ili onim događajem i onda počme normalna radnja

bananac
05-11-2009, 10:53
frend ima igru i kaze da je sve pet osim sore koja je kako kaze ukocena
sta vi kazete

Xero
05-11-2009, 11:54
Naišo sam na veliki problem u igri:
Na onom sam djelu u planini i tražim urn of sacred ashes došo sam do glupog nestajućeg mosta mosta i sad to ne mogu preć pročito sam već guide za taj dio , ali ja to ne mogu napravit jer mi djelovi mosta nestaju čim pomaknem nekog lika i onda moram sve izpočetka pa , ako je neko to prešo nek mi pomogne.

Aral
05-11-2009, 12:45
sta vi kazete
Neznam, meni je šora fenomenalno izvedena ^^

Inače, došao je bonus disc, nemalih 3.31gb-a a sadrži, citiram; "which contains: a making of documentary, soundtrack, trailers, wallpapers, concept art video & strategy tips"

Možda dobro dođe :D

Praetorian
05-11-2009, 12:48
Evo nabavlja se :D

Rang€r
05-11-2009, 14:04
sta vi kazete
Neznam, meni je šora fenomenalno izvedena ^^

Inače, došao je bonus disc, nemalih 3.31gb-a a sadrži, citiram; "which contains: a making of documentary, soundtrack, trailers, wallpapers, concept art video & strategy tips"

Možda dobro dođe :D

koji crni bonus disc? pa to se dobiva u DE kolko sam ja pročito i baš sam taj naručio...

nadalje, jel zna netko otprilike kolko će trebat da mi igra dođe iz eng u hrv? tamo je pisalo da ta neka pošta(royal mail il tak nekak se zove) ima 3-5 working days, jel sad to znači da oni rade 3-5 dana tjedno, da nerade 3-5 dana tjedno il da će poslat za 3-5 dana bilogdje na svijetu?

Outmind
05-11-2009, 14:08
Ak im je delivery time 3-5 working/business days, to znači da robu isporučuju za 3-5 radnih dana. dakle ak si igru naručio jučer, dobit ćeš ju između poonedjeljka i srijede.

Rang€r
05-11-2009, 14:30
dakle ak igra izlazi u petak dobivam ju najranije u utorak?

Xero
05-11-2009, 14:49
Šta nitko ne može pomoć ne mogu nastavit igru zbog tog glupog questa :(
viewtopic.php?f=7&t=24978&start=780 (http://www.pcplay.hr/forum/viewtopic.php?f=7&t=24978&start=780)

Aral
05-11-2009, 15:02
Nemam pojma, ja još nisam došao do tog dijela...al sigurno postoji način kak se može preć.

Xero
05-11-2009, 15:06
Znam da postoji jedino što meni taj način ne radi :(

ShifterDreamer
05-11-2009, 15:08
ima li kakav mod ili tweak ili pak postavka da se upravljanje kamerom iz trećeg lica prebaci na miš, bez da se mora držat desni klik?

Domy
05-11-2009, 15:31
Novisti iz dućana.

Crovortex kažu da bi trebali dobit igru sutra.

Algoritam isto tako.

Algoritam collector's edition krajem drugog tjedna.

Rang€r
05-11-2009, 15:43
CE=DE?

Arbiter of Change
05-11-2009, 15:47
Naravno, sreća moja da 6. spada petak tako da će se dostava još odužiti zbog vikenda... le sigh.

@Rang€r:
Koji DE sada? Postoje samo CE i SE, sve ostalo su gimmick nazivi ako je ista verzija igre u pitanju (kao Director's Cut, npr). :)

Rang€r
05-11-2009, 16:21
a štajaznam, ono što sam ja naručio je delux edition dakle DE, pravo nigdje nisam ni vidio da ga zovu CE..

Looky
05-11-2009, 16:37
Domy puno hvala :D

hmmm jel mi se isplati čekat do kraja drugog tjedna samo zbog Deluxe Editiona(Collector's Edition) ???

Kalhant
05-11-2009, 18:34
Jel netko zna cijenu CE-a?

Looky
05-11-2009, 18:39
Ako je cjena obicne igre 350,00 kn onda CE nebi smio bit iznad 550,00,brijem da ce bit oko 450,00 ili 500,00 kn

Rang€r
05-11-2009, 18:43
320-330kn sa game.co.uk, točnije 40 funti, poštarina 3 funte, sam sumnjam da će ostat koji nakon izlaska igre i sumnjam da se više može predbilježit(nekih 14 sati prije izlaska igre jel xd)

croat1gamer
05-11-2009, 18:46
Alistair i Morrigan.
Jednostavno samo pustim i slusam razgovore.

str1k3r
05-11-2009, 18:49
Ja fakat nemam sreće. Čim je neka rasprava, odmah imam osjećaj kao da sam izgubio. :(

mravojed20
05-11-2009, 19:43
Alistair i Morrigan.
Jednostavno samo pustim i slusam razgovore.

Strašni su. Imam njih i psa, mada mi žao psa zamjenit za nekog, vjerojatno hoću jer su likovi baš zanimljivi. Morrigan naravno namjeravam u krevet odvest. 8)

Grim
05-11-2009, 19:48
SMorrigan naravno namjeravam u krevet odvest. 8)
Naravno, najvise hawt i najvise kulan lik u igri. :D
A onaj Sten mi nije baš nešto dobar, nema dobrih razgovora s njim i dosadan je, ali je dosta jak pa ga imam u partyu.

Sten me je čak i napao govoreći da će on preuzeti vodstvo, normalno pobijedio sam ga vrlo lako. :D

Party mi se sada sastoji od 3 Warriora i 1 Magea, vrlo ubojita kombinacija.

Outmind
05-11-2009, 20:02
Meni je morigan em antipatična, em suvišna jer sam i sam mage. Osim toga ona redhead rogica je zgodnija xD

LukA33
05-11-2009, 20:12
meni je morrigan predobra pogotovo kad se ona i alistair pocnu prepirati hehe

skitkid
05-11-2009, 20:52
meni je isto napor ona.

Aral
05-11-2009, 22:00
U onom Dreamu sam...pizdim ponekad :D

Grim
05-11-2009, 22:06
Meni je morigan em antipatična, em suvišna jer sam i sam mage. Osim toga ona redhead rogica je zgodnija xD
Eh, meni je pak Leliana (redhead rogica xD) totalno antipatična, nije privlačna i ima užasan glas, te je dosadna. :D

str1k3r
05-11-2009, 22:07
E, znate onaj gumb za kojim ste kmečali ( skup sa mnom xD), bilo bi lijepo od vas da ga koristite ^^

Horny Devil
05-11-2009, 22:10
Poludio sam. Negdje od pet popodne pokusavam ubiti Revenanta u onom dvorcu.SUspio prije par minuta. :(

Aral
05-11-2009, 23:06
O da. Lik je prestrašan. I ja sam se morao dobro potrudit, svi su mi pomrli osim mene al sam uspio od prve ^^

Duke of Earl
05-11-2009, 23:34
O da. Lik je prestrašan. I ja sam se morao dobro potrudit, svi su mi pomrli osim mene al sam uspio od prve ^^
Ijoj, da samo znate kaj vas čeka vrlo brzo. Borba koja me natjerala da da napokon isključim igru danas, spoiler je, vezano za quest Urn Of Sacred Ashes: U špiljama gdje bih trebao pronaći pepeo Andraste-e, koji bi izliječio kralja Arl Eamona, naišao sam na masivno tešku borbu s onim vođom kultista koji štuju zmaja, koji je kakti oživljena Andraste. Inače igram na normal, bilo je par problema dosad, al sve borbe sam riješio iz par pokušaja. Ovdje sam nakon 15 pogibanja bio prisiljen staviti na Easy, da bi me opet bez problema posjedovali :( Borim se protiv tog bossa, dva Reavera, i dva Magea. Možda bi i uspio pobijediti da nema jebenih mageova, koje nemogu kontrolirat s recimo Sleep, zato što su previše udaljeni. Neznam šta da radim, jedino što mi ostaje je da se priključim njihovom cilju, tj. da uništim pepeo, čime bih izbjegao borbu, ali ta mi opcija nikako ne paše za priču. Bioware, jebise :(

A onaj Sten mi nije baš nešto dobar, nema dobrih razgovora s njim i dosadan je, ali je dosta jak pa ga imam u partyu.

Meni je Sten jako zanimljiv, kultura njegovih ljudi je očito za referencu imala feudalni Japan, što mi se sviđa.

A Morigann sam odveo u krevet već na početku igre, iznimno lako uz par razgovora. Ona crvenokosa Rogue žena je prvi mogući lik za party kojeg sam odbio, previše fanatična za moj ukus. S 20 sati u igri, mogu sa sigurnošću reć da je GOTY bez ikakve ozbiljne konkurencije, i sigurno najveći, a bogami i najteži RPG ovog desetljeća.

Rang€r
05-11-2009, 23:40
nije još AC2 izašo, ima konkurenciju...

skitkid
05-11-2009, 23:40
erm!

ja sam evo našel urnu i tak idem dalje sad sa svim tim. kaj se tiče fajtova na tom dijelu sve sam uspio iz prve preć i nisam imal baš problema. :o ja te sve mageove spičim sa svoja dva magea dok se druga dva lika bave ostatkom. parti mi je: ja [warrior], allistar, debiluša morrigan i ona sjeda baba lol. inače dost koristim mageove za healanje i to pa solidno lako prelazim sve. :D

*na normal igram. :D

Macolla
05-11-2009, 23:42
Ima neki tool za moddanje jer bi to produzilo vijek trajanja tako mnogo?

croat1gamer
05-11-2009, 23:44
Hm, idem ja drugom taktikom.
Odvesti Alistara u krevet. :>

Herr Schnitzel
05-11-2009, 23:45
S 20 sati u igri, mogu sa sigurnošću reć da je GOTY bez ikakve ozbiljne konkurencije, i sigurno najveći, a bogami i najteži RPG ovog desetljeća.
Nisam još probao Dragon Age, ali s obzirom na to da je Morrowind također izašao u ovoj dekadi, ovo je jako hrabra izjava :)

Duke of Earl
05-11-2009, 23:48
nije još AC2 izašo, ima konkurenciju...
lol. AC2 će vjerojatno bit odlična igra, ali jednostavno nemože prismrdit RPG-u ovakvog kalibra.

erm!
ja sam evo našel urnu i tak idem dalje sad sa svim tim. kaj se tiče fajtova na tom dijelu sve sam uspio iz prve preć i nisam imal baš problema. :o ja te sve mageove spičim sa svoja dva magea dok se druga dva lika bave ostatkom. parti mi je: ja [warrior], allistar, debiluša morrigan i ona sjeda baba lol. inače dost koristim mageove za healanje i to pa solidno lako prelazim sve. :D
:shock: Na kojoj težini igraš i koji si lvl bio ? Meni se sve čini da sam je negdje gadno pogriješio, možda sam trebo ić drugim redoslijedom gradova, u ovom Denerimu isto nemrem nijedan side quest riješit kolko su teški.

Eh, mislim da je moj problem što nemam 2 magea, već dva warriora, Sten i Allistair, Morrigan i ja kao Rogue. Dovraga, pa nisam ni imao priliku za uzet nekog magea kao party membera :(
Kakva sjeda baba, ne valjda mama od Morrigan :o

Nisam još probao Dragon Age, ali s obzirom na to da je Morrowind također izašao u ovoj dekadi, ovo je jako hrabra izjava :)
Sigurno stojim iza nje :D

Kalhant
05-11-2009, 23:52
sto se tice tezine postalo je teze sada
Iznenadio me zmaj kada sam iso rijesit quest za elfove te su me par puta ubili kosturi posto sam se lose postavio. Sve u svemu nije pretesko, ali nije ni prelagano sto je super :D .

Aral
06-11-2009, 00:02
Dobio sam Circle na svoju stranu, tj. magove. Sad idem dalje.

Inače, mali info za moja gameplay: igram već 18h, prešao sam samo 10% lol, te explorao 26% svijeta :D

Outmind
06-11-2009, 00:06
Znam da moram još igrat, ali hype me polako popušta... Vidjet ćemo kako će se dalje razvijat situacija

skitkid
06-11-2009, 00:11
S:shock: Na kojoj težini igraš i koji si lvl bio ? Meni se sve čini da sam je negdje gadno pogriješio, možda sam trebo ić drugim redoslijedom gradova, u ovom Denerimu isto nemrem nijedan side quest riješit kolko su teški.

Eh, mislim da je moj problem što nemam 2 magea, već dva warriora, Sten i Allistair, Morrigan i ja kao Rogue. Dovraga, pa nisam ni imao priliku za uzet nekog magea kao party membera :(
Kakva sjeda baba, ne valjda mama od Morrigan :o

na normal. lvl 11 sam sad kad sam završil to a veliku većinu tog dijela sam bil 10.
al ono mislim da nemaš kaj pogriješit kaj se tiće redosljeda. :D

sjeda baba je wynne nju sam zel nakon kaj sam riješil circle of magi tower onaj nešto. :D

Duke of Earl
06-11-2009, 00:14
al ono mislim da nemaš kaj pogriješit kaj se tiće redosljeda. :D

Onda mora da gubim zato što nisam kupio novi armor :P Ah, probat ću sutra skombinirat nešto.

EDIT: lol, sad sam išo probat opet, i dobio sam borbu iz prve. Išo sam malo kombinirat iteme, pa sam Stenu dao two handed hammer, tj. blunt oružje, što mi je donijelo prevagu u borbi zato kaj mu je armor penetration bio duplo veći, a ovaj boss je nosio heavy armor. Kako sam sretan, mislim da mi nijedna igra nije davala ovak dobar osjećaj pobjede, stvarno je težina za svaku pohvalu.

Aral
06-11-2009, 00:45
Znam da moram još igrat, ali hype me polako popušta... Vidjet ćemo kako će se dalje razvijat situacija
Pa tak je u svakoj igri. Ja sam bio u hypeu dok sam je instaliravao, a kad sam je počeo igrat onda sam utonuo u taj novi svijet i više ništa nije isto :D

Sgt. Bull
06-11-2009, 01:09
Kakvi su dojmovi sa mageom, ako netko igra sa istim? Kakva je optimiziranost igre? Jel' bolja od Mass Effecta?

Grim
06-11-2009, 06:47
Kakvi su dojmovi sa mageom, ako netko igra sa istim? Kakva je optimiziranost igre? Jel' bolja od Mass Effecta?
Da, bolje je optimizirana od Masnog Efekta, a mageom je fenomenalno igrat, pogotovo još jer spellovi preawesome izgledaju. :D

@Duke of Earl:
Ja isto igram na normal i tu borbu sam prešao bez ikakvog problema, u partyu imam 3 warriora i magea koji ih heala, brzo su pali. :D

Ali sada pitanje:

Nakon što se izađe na vrh planine vidite zmaja, i možete ga pozvat sa hornom koji ste dobili kada ste ubili lika koji je želio Urn uništit. Uglavnom ja sam ga pozvao i pokušao ubit, nemoguće je, preko 20 puta sam riknuo, a njemu se health nije spustio ispod pola. Je itko uspio i kako?

croat1gamer
06-11-2009, 06:58
E, kada vec spominjete urne.
Zasto je onaj pepeo koji sam nasao kod nekog redovnika/templara u sumi koristan?

=PcP=F@N
06-11-2009, 08:11
evo rođo iz amerke poslo igru svaka mu čast baš je brz :) saćemo vidit o čem pričaju svi

Arbiter of Change
06-11-2009, 09:51
Izašao je patch.
http://social.bioware.com/game_patches.php

made Easy difficulty easier
:)

2slow
06-11-2009, 09:52
Upravo kupio za 150 kn sa postarinom... Eto linka:http://cgi.ebay.com/DRAGON-AGE-ORIGINS-Original-Brand-New-Sealed-PC-Game_W0QQitemZ180426646788QQcmdZViewItemQQptZAU_PC _Video_Games_Games?hash=item2a02442504

Sad cekat da stigne pa isprobat 8)

Aral
06-11-2009, 10:58
Dobar patch xD

Inače, igram sad Mass Effect baš, zanimljivo je da i tamo ima taj tzv. Maker ^^ A kaj je najbolje isto ima Codex; kaj se nisu mogli malo bolje potrudit pa barem nešto izmijenit ^^

W3DR4N
06-11-2009, 11:06
Stigao u Algoritam.
Kolektorsko izdanje dostupno tek idući tjedan.

Bartuc
06-11-2009, 11:07
Izašao je patch.
http://social.bioware.com/game_patches.php

made Easy difficulty easier
:)

Ja planiram odmah na višu težinu, nadam se da nisam pre nadobudan :D Jel uopće igrivo na najvišoj težini?

Domy
06-11-2009, 11:08
E, kada vec spominjete urne.
Zasto je onaj pepeo koji sam nasao kod nekog redovnika/templara u sumi koristan?

Pospeš po kamenju koje je u istoj šumi. Pripremi se na težak fight.

Xero
06-11-2009, 11:23
Kolko vi onih bodova što služe za DCL imate ? Ja zasad imam 250 , a treba mi 560 za Wardens Keep.
Zmaj je prejeben na easy mu uspjem health spustit na 40% , al onda me ubije sad kad pridobijem magove na svoju stranu idem opet probat ubit zmaja trebalo bi bit lakše pošto imam healericu. Taj zmaj inače dropa preko 10 predmeta.

Duke of Earl
06-11-2009, 11:39
Ja planiram odmah na višu težinu, nadam se da nisam pre nadobudan :D Jel uopće igrivo na najvišoj težini?
Pre nadobudan si :) Igraj za prvi prelazak na normal, bit će ti izazovno, vjeruj mi. A i ako ti baš bude prelagano, možeš u toku igre promijenit težinu.

Aral
06-11-2009, 11:48
E, gdje i kakve flaskove moram kupit da bi mogao radit health potione? Jel može bilo koji flask ili...?

Arbiter of Change
06-11-2009, 11:55
Kolko vi onih bodova što služe za DCL imate ? Ja zasad imam 250 , a treba mi 560 za Wardens Keep.
Žalim što ću te razočarati, ali G4WL Achivements bodovi su samo za ukras. :)
Mora da misliš na Microsoft Points (http://en.wikipedia.org/wiki/Microsoft_Points)Skoje moraš kupiti stvarnim novcem inače bi, ono, DLC-ovi bili besplatni pravim gamerima.

Duke of Earl
06-11-2009, 12:05
E, gdje i kakve flaskove moram kupit da bi mogao radit health potione? Jel može bilo koji flask ili...?
Imaš kod većine trgovaca, prvo ti treba recept, i barem 2 boda u Herbalism skillu, mislim da ih Morrigan po defaultu ima. Za običan health poultice ti treba 3 elfroota, 1 flask i 1 distillation agent. Najveći problem je elfroot, nikad ga nema dovoljno, a ni trgovci ih ne drže previše.

Inače, ljudima s američkom verzijom igre ne preporučam skidanje ovog patcha, iz nekog čudnog razloga igra se nemože pokrenuti :(

Grim
06-11-2009, 13:18
Što nitko nije uspio ubiti zmaja kod vrha planine (quest sa urnom)? Ah ništa, vraćam se kada budem veći level. :(

Duke of Earl
06-11-2009, 13:35
Što nitko nije uspio ubiti zmaja kod vrha planine (quest sa urnom)? Ah ništa, vraćam se kada budem veći level. :(
Ja sam upravo na tom dijelu, javim kako je prošlo :)

EDIT: lol, nema teoretske šanse da ga se pobijedi, bar ne na levelu 10-12. Resista sve magije, uspio sam mu potrošit 5 % HPa prije nego mi je pobio sve likove. Nadam se da se kasnije mogu vratit, negdje na lvlima 16-18, i puno fire resistance itema, onda možda postoji šansa za pobjedu.

Rang€r
06-11-2009, 13:47
ja baš nisam pratio razvoj igre, mi može neko reč oče DLCovi bit besplatni il če ih bit free i nefree?

bilo bi glupo kud platim igru još i za DLCove plačat >.>

Aral
06-11-2009, 14:03
E da, ja sam došao do jednog questa sa nekim rock golemom, da ga mogu kao kontrolirat al pise da moram imat dlc za to. Jel ti dlc-ovi postoje negdje za skinut sa njihovih stranica ili kaj...? Nisam bas pratio situaciju oko njih.

Outmind
06-11-2009, 14:04
Sad but true :(

Ja sam sad počistio sve oko onog seoceta, nisam sad još na čisto kamo trebam ići... toliko puno izbora, tako malo vremena... Inače malo me iritira nejasnoća pojedinih taktičkih opcija. što bi npr trebalo značiti self any, ili target status? Malo su mi neke od tih taktika još nejasne, ali ak niš drugo napokon sam uspio archerima utuvit u glavu da NE MIJENJAJU LUK ZA MAČ DOK JA NE GLEDAM...

@ aral - da, sa njihovih stranica.

Aral
06-11-2009, 14:08
Da, archeri znaju imat tendenciju mijenjat luk za mač hehehe. Inače, možete stavit skill koji vam omogučuje da rogue koristi luk i da može napadat neometano čak i ako ga kolju hand to hand.

Inače, stavio sam patch, idemo dalje ^^

Outmind
06-11-2009, 14:11
Meni je fora kaj dirty fighting dela i sa lukom, pa stuna neprijatelje i iz daljine.

Arbiter of Change
06-11-2009, 14:40
Evo je i CroVortex potvrdio da su zaprimili igru.
http://www.crovortex.com/webshop/igra-4 ... igins.html (http://www.crovortex.com/webshop/igra-4523-Dragon_Age_Origins.html)

Grim
06-11-2009, 14:45
Ja sam upravo na tom dijelu, javim kako je prošlo :)

EDIT: lol, nema teoretske šanse da ga se pobijedi, bar ne na levelu 10-12. Resista sve magije, uspio sam mu potrošit 5 % HPa prije nego mi je pobio sve likove. Nadam se da se kasnije mogu vratit, negdje na lvlima 16-18, i puno fire resistance itema, onda možda postoji šansa za pobjedu.
Ja ga svaki put skinem da mu ostane samo oko 15% healtha, i tako malo mi ostane i onda me ubije, nevjerojatno, mora biti nekakva taktika. :(

Duke of Earl
06-11-2009, 14:47
Ja ga svaki put skinem da mu ostane samo oko 15% healtha, i tako malo mi ostane i onda me ubije, nevjerojatno, mora biti nekakva taktika. :(
Pobogu, kako imate tako jako likove :(

Sad sam došo do onog jebenog nevidljivog mosta, izludit će, nemogu to nikako riješit. Shvaćam što moram radit, upalim 2 od 4 dijela, i dalje je jednostavno nemoguće :( Imo ko kakav savjet, nemrem više.

Bartuc
06-11-2009, 14:53
Isus Bog, upravo bacio oko na Gamespot, 95 je dobila igra :shock: Ali još nitko kod njih nije stigao Diablo 1, katastrofa :D

GeraltofSmeg
06-11-2009, 14:54
Koju lvl1 magiju smatrate najkorisnijom? Višeumim se. :D

W3DR4N
06-11-2009, 14:56
heal

lol

GeraltofSmeg
06-11-2009, 14:57
heal

lol
...Dmgajucu :( Eda, o kojim statsima mi ovisi dmg magije?

str1k3r
06-11-2009, 14:59
Winter's Grasp ili Lightning. Winter's Grasp instant ubije vatrenog demona. Testirano.^^
Willpower = više Mane
Magic = jača magija

Duke of Earl
06-11-2009, 15:05
Uspio riješit zagonetku s mostom, prilično je jednostavna kad bolje razmislim :(

Rider, Winters Grasp je najbolja, em radi solidan dmg, pogotovo vatrenim likovima, em može paralizirati, i onda ak lupiš critical po tom zaleđenom liku, postoji šansa da ga ubiješ jednim udarcem.

W3DR4N
06-11-2009, 15:08
heal

lol
...Dmgajucu :( Eda, o kojim statsima mi ovisi dmg magije?

Prva dva levela lightninga.
Radi stun, a drugi je i splash. Odlična stvar za početak.

Grim
06-11-2009, 15:31
Duke of Earl, uspio sam. Ubio sam High Dragona, napokon, joj koji je to osječaj zadovoljstva nakon što sam ga ubio, najzabavniji i najbolji boss ikada, nikad se nisam još ovoliko zabavio ubijajući bossa. Na normal igram.

Uglavnom nakon podužeg pokušavanja da ubijem zmaja uspio sam, bilo je vrlo, vrlo teško, dugačko i zamorno.

http://www.imagesforme.com/upload/13996b8c.jpg
^-Ovaj ljepotan na planini me mnogo namučio.

http://www.imagesforme.com/upload/ae383ef7.jpg
^-Uglavnom u partyu imam 3 Warriora i Magea, lvl 10 svi. Dva warriora su ga rokala od naprijed, a ja (isto Warrior) odiza, mage je cijelo vrijeme bio udaljen iza i healao.

http://www.imagesforme.com/upload/c9754a75.jpg
^-Health mu je padao, ali je i moj party pogibao.

http://www.imagesforme.com/upload/69be0735.jpg
^-Kada je došao do pola healtha ostali smo samo ja i mage (morrigan), ja sam ga lupao po nozi da me nemože uhvatit svojim ogromnim ustima.

http://www.imagesforme.com/upload/6253517a.jpg
^-Nakraju mu je ostalo vrlo malo healtha, a ja i Morrigan smo ga još rokali, nažalost potiona je bilo još malo i mislio sam da ću ponovo izgubit.

http://www.imagesforme.com/upload/3b793fc4.jpg
^-Ali na svu sreću ubili smo ga i osjećaj zadovoljstva je stvarno bio odličan.

http://www.imagesforme.com/upload/561646d3.jpg
^-Dobio sam brdo svakakvog loota, i expa. :D

Isplatilo se i to bome dobro, definitivno najbolji boss u igri ikada, a nisam prešao ni 10 % igre, isse jedva čekam da vidim ostale bosseve. :pray:

Praetorian
06-11-2009, 15:38
Ja nemogu nikak sredit high dragona, btw kako dobro izgleda zmaj pa kad se stane derat, trnci me produ.

Rang€r
06-11-2009, 15:39
Duke of Earl, uspio sam. Ubio sam High Dragona, napokon, joj koji je to osječaj zadovoljstva nakon što sam ga ubio, najzabavniji i najbolji boss ikada, nikad se nisam još ovoliko zabavio ubijajući bossa. Na normal igram.

Uglavnom nakon podužeg pokušavanja da ubijem zmaja uspio sam, bilo je vrlo, vrlo teško, dugačko i zamorno.

http://www.imagesforme.com/upload/13996b8c.jpg
^-Ovaj ljepotan na planini me mnogo namučio.

http://www.imagesforme.com/upload/ae383ef7.jpg
^-Uglavnom u partyu imam 3 Warriora i Magea, lvl 10 svi. Dva warriora su ga rokala od naprijed, a ja (isto Warrior) odiza, mage je cijelo vrijeme bio udaljen iza i healao.

http://www.imagesforme.com/upload/c9754a75.jpg
^-Health mu je padao, ali je i moj party pogibao.

http://www.imagesforme.com/upload/69be0735.jpg
^-Kada je došao do pola healtha ostali smo samo ja i mage (morrigan), ja sam ga lupao po nozi da me nemože uhvatit svojim ogromnim ustima.

http://www.imagesforme.com/upload/6253517a.jpg
^-Nakraju mu je ostalo vrlo malo healtha, a ja i Morrigan smo ga još rokali, nažalost potiona je bilo još malo i mislio sam da ću ponovo izgubit.

http://www.imagesforme.com/upload/3b793fc4.jpg
^-Ali na svu sreću ubili smo ga i osjećaj zadovoljstva je stvarno bio odličan.

http://www.imagesforme.com/upload/561646d3.jpg
^-Dobio sam brdo svakakvog loota, i expa. :D

Isplatilo se i to bome dobro, definitivno najbolji boss u igri ikada, a nisam prešao ni 10 % igre, isse jedva čekam da vidim ostale bosseve. :pray:

odma čim sam vidio prvi gameplay trailer sam znao da če ovo bit ko sp mmorpg xd(bar što se tiče tih boss i party caka, nemojte mi sad bitchat odma >.>)

inače lightning radi stun.. :roll:

Nodakim
06-11-2009, 15:44
Kvešćn oko requirmentsa...
Na čemu mi je bolje igrati(bolje rečeno,koliko je bolja 1. konfa :P),veliku preferencu ima 2. konfa jer je to laptop,a ja sam prilično bolestan:

1-
8800gts,2gb rama i E5200 Dual core proc(2.5 GHz)
2-
3 gb rama,ATI Radeon HD 3200,AMD Turion X2 mobile processor 2.3 GHz (Dual-Core)

Rang€r
06-11-2009, 15:47
nisam stručnjak, al obadvije su dobre za da:o, mada je 1. bolja ak se ne varam :/

Aral
06-11-2009, 17:29
Koji skil kod roguea određuje lockpick? Ono, ima samo steal al mislim da to nije. I još uvijek tražim onog lika Gorima u Denerim Market, da si stavim Berserker specijalizaciju.

Domy
06-11-2009, 17:48
Deft Hands

Aral
06-11-2009, 18:33
Da, fakat. I još neš, kod koga mogu ubacit rune u oružja, da imaju cold, fire i sl. damage. Očito je da moram kod blacksmitha ili slično, sam neznam točno di. Inače, krenuo sam prema dwarfovima na onu planinu, tamo ću si nač onog lika za berserker.

Domy
06-11-2009, 18:41
U tvom kampu kad ti se pridruži patuljak trgovac i njegov priprosti sin,nakon lotheringa. E pa sin enchanta.

Insert
06-11-2009, 18:52
Igram nekih sat vremena, za sad valja.

Aral
06-11-2009, 19:05
U tvom kampu kad ti se pridruži patuljak trgovac i njegov priprosti sin,nakon lotheringa. E pa sin enchanta.
Joj da, imaš pravo, onaj mali zbunjeni kaj malo govori ^^ Tnx ;)

Gaas
06-11-2009, 19:48
Enchantment? Enchantment! :rotfl:

Aral
06-11-2009, 19:51
Da hahahaha :rotfl:

Feanor
06-11-2009, 19:52
Jeli itko zna kad dolazi u Algoritma jer ovo se kupuje orginal, doduse igrat cu je sutra, ali orginal se kupuje 100%..
Slažem se, i to Director's Cut^^
A kad dolazi u Algoritam, to ne znam, najbolje da im mali pošalješ ^^

http://www.imagesforme.com/upload/e9e0f537.jpg

http://www.imagesforme.com/upload/d1acce58.jpg

Ja sam svoje obećanje ispunio, još čekamo str1k3ra :D

str1k3r
06-11-2009, 19:56
Ja sam rekao da ću uzeti Collectors Edition ^^
Idući tjedan dječaci.
I'm a man of my word.

Rang€r
06-11-2009, 20:26
a ja sam naručio još prije tjedan dana svoj DE i bit će dobro ak dođe do petka...

Insert
06-11-2009, 20:38
Upravo sam prešao dwarwen noble origin. Ima par dobrih twistova.

Horny Devil
06-11-2009, 20:39
Pozdrav od vesele druzine iz lokalne birtije.

http://www.imagesforme.com/upload/71f8a671.jpg

Bas su naporni ovi u Redcliffe-u, te spasi selo, te ocisti dvorac, te spasi klinca, te nadi urnu...

Feanor
06-11-2009, 22:41
http://games.softpedia.com/progDownload ... 52459.html (http://games.softpedia.com/progDownload/Dragon-Age-Origins-Patch-Download-52459.html)

Evo vam prvi patch, malo olakšava igru, i ispravlja sitnije bugove s atijem, i popravlja bug pri kojem su se ljudima brisali statsovi...

Praetorian
06-11-2009, 22:43
Stavio sam patch, ali i bez njega nisam imao problema osim mozda tezine.

W3DR4N
06-11-2009, 22:47
Nakon dužeg igranja, smeta mi što je svijet apsolutno crno-bijel i potpuno usiljen.
Priča u Witcheru je bila u svim nijansama sive. Tu si ili dobar, ili loš, pa kako ti više paše.

Smeta još kome?

Grim
06-11-2009, 22:48
Nakon dužeg igranja, smeta mi što je svijet apsolutno crno-bijel i potpuno usiljen.
Priča u Witcheru je bila u svim nijansama sive. Tu si ili dobar, ili loš, pa kako ti više paše.

Smeta još kome?
Meni ne.

Deadwalker
06-11-2009, 22:48
Witcher je jedan i neponovljivi. Vratite se u realnost :P

Praetorian
06-11-2009, 22:52

Smeta još kome?

NE.

mravojed20
06-11-2009, 22:54
Hm, nisam još dovoljno igrao da to dođe do izražaja, mada mi je u Witcheru čak i počelo smetati to sivilo, jebga treba neku mjeru nać, nije sve uvijek crno i bijelo, ali nije ni sve sivo stalno, to je isto pretjerano po meni. U witcheru sam s vremenom dobio dojam da svaka odluka koju napraviš je unaprijed 'zajebana' namjerno od strane developera eto tek toliko da nikad ne budeš načisto s onim što radiš.

Rang€r
06-11-2009, 23:22
Hm, nisam još dovoljno igrao da to dođe do izražaja, mada mi je u Witcheru čak i počelo smetati to sivilo, jebga treba neku mjeru nać, nije sve uvijek crno i bijelo, ali nije ni sve sivo stalno, to je isto pretjerano po meni.SU witcheru sam s vremenom dobio dojam da svaka odluka koju napraviš je unaprijed 'zajebana' namjerno od strane developera eto tek toliko da nikad ne budeš načisto s onim što radiš.

ha ne :D

Aral
07-11-2009, 00:31
Omg kako mageove rasturaju, prestrašno. Ona stara baba i ona crna sarkastična kolju sve u 16. Moj warrior dobro napreduje, svakim killom mi se obnovi malo stamina, još kad uključim momentum padaju ko od šale. A tek one egzekucije i odsjecanje glava, brutalno :o Malo brijem sa dwarfovima, političke spletke i sl.

Rang€r
07-11-2009, 00:44
mda.. mageovi svugdje rasturaju... noob klasa xd

Aral
07-11-2009, 01:04
Da xD

Evo moje škvadrice...

http://lookpic.com/i/604/RUPTyEk6.jpeg

Xero
07-11-2009, 01:16
Kul izgledaju , al nema smisla davat Alistaru light armor jedino , ako ga uopće ne koristiš ja sam mu obuko Templars armor i sad je sretan :D
http://img94.imageshack.us/img94/6758/screenshot2009110619190.jpg

Aral
07-11-2009, 02:24
Stavio sam mu taj armor jer je jači od njegovog heavy steel armora za 3, a plus k tome daje +2 dextirity, 2+strenght i 1% stamina recovery. Ono, light armor a jači od heavya.

Koji je gušt ubijat ogreove, kad se ovaj zaleti onak u slow motionu, baš epic :pray: Sad sam kod dwarfova, zabio se dolje u dubinu u onaj labirint i tražim Branku. Čim riješim questo odmah idem na Bersekera, da me moj kompanjoj dwarf warrior berserker istrenira. E da, otključao sam Dual Weapon Mastery, sad mi lik može držat kaj god hoče u ruci, osim two handed naravno; imam jedan lijepi mace koji dere armor i jedan lijepi longsword koji to sve divno dokrajči ^^

Grim
07-11-2009, 09:19
Eh što reći drugo nego da je ovo igra došla na prvo mjesto na mojem popisu, Witcher pao za mjesto. :D

Rang€r
07-11-2009, 10:03
heretik

croat1gamer
07-11-2009, 10:14
Oh, da ogre, jednostavno genijalno izvedeno. :)
A i dobro je kada ubijes nekog jaceg protivnika, po mogucnosti kada glava napravi "splat".

Eh, i proctiao jucer na jednom loading screenu: "Whenever possible, try to flank your enemies. History won't remember how dramatic your failed frontal assault looked."
A bas sam loadao zadnji save iz tog razloga :pray:

Rang€r
07-11-2009, 10:39
kak bi se ovdje trebalo flankat? samo doč neprijatelju sa strane/leđa i to je to?

Xero
07-11-2009, 11:05
@Rang€r da.
Ja sam htio ić na dual wielding , ali moram stalno ulagat u dexterty pa mi to baš ne odgovara.
Sad ne znam koga da stavim u party zasad koristim Alistara ko pomoćnog tenka Wayne ko Healericu i onu bardicu da mi otvara brave
Alistar mi izgleda kul , ali i nije baš nešta posebno koristan , a ova bard samo otključava stvari mislim da ću izbacit Alistara i uzet Stena našo sam mu dobar čekić stavio bi i Morrigan u party , ali onda moram izbacit ili tenka ili rouga :(

str1k3r
07-11-2009, 11:48
Ja sam se gadno sjebao :(
Budući da nisam imao vremena, što sam mogao to sam požurio, sad su mi charovi u krasnom.
Idem ispočetka, jebemu neću si ovo sjebat.

Grim
07-11-2009, 11:49
Se meni čini ili je Alistar užasno slab, uvijek mi ga ubiju u prvih 10 s, izbacio sam ga iz partya i sada mi se party sastoji od Stena, Morrigan i Wynne, užasno dobra kombinacija. :D

str1k3r
07-11-2009, 11:50
Je li itko uzeo onag assassina što vas napadne?

Grim
07-11-2009, 11:53
Ja sam ga uzeo ali ga baš i ne koristim, ali ipak isplatilo se jer te upozori na zasjede tako da ih možeš zaobići.

Horny Devil
07-11-2009, 11:58

Uzeo, ali samo kako bi me naucio assassin specijalizaciji.

Insert
07-11-2009, 12:11
Ogre je pao iz prve, ali mi je pobio sve osim mog lika. Inače ne kontam kako RPG može bit težak. Ako te ubijaju negdje, odeš na mjesto gdje su lakši questovi pa se kasnije vratiš.

Grim
07-11-2009, 12:22
Je li se zna cijena Collectors Editiona u Algoritmu?
Jer mi se čini da na Amazonu[klik] (http://www.amazon.com/Dragon-Age-Origins-Collectors-Pc/dp/B002HP2UPO/ref=sr_1_4?ie=UTF8&s=videogames&qid=1257592712&sr=8-4)Snije skupo, od gdje se više isplati uzet? :D

str1k3r
07-11-2009, 12:28
Kako vam se zove mabari? Moj se zove Hammer.^^
Iz čega zaključujete da sam počeo igrati sa Warriorom.^^
I to pošteno igrati.

Onaj mali u dvorcu je takav kralj ^^, "Whats a wench?" =)))))))

Outmind
07-11-2009, 12:43
Ja sam cucka nazvao fluffy :rotfl:

Inače, postoji li u ovoj igri ikakav trap detection? Možda sa trap making ili survival skillovima? Ide mi to na živce kaj imam rogue-a u partyu i ne detektira mi zamke (bg i iwd me razmaziše). Kaj se party-a tiče, unutra smo ja (mage) alister sten i lilijana ili kak se već zove. Dakle 2 melee lika ranged i spellcaster. Stvarno ne znam na kakvog bih badass lika trebao naletit da bi mi koncepcija bila bolja... eventualno neki pure archer koji bi zamijenio lilianu... E da, i jedno pitanjce vezano uz dalish elfove:

Kako da ubijem onog običnog zmaja u elven ruinsima? Svi su mi oko 8. lvla, i uspijem ga nekak spustit na pola zdravlja i onda mi svi jedan po jedan krepaju. Sve sam ih namazao sa onim fire balmom, i mogu zmaja i oslabit i zamrznut, ali obično mi se baci na stena i alistera a bez njih se mogu je...

croat1gamer
07-11-2009, 12:47
Redcliffe, uspijem ubiti ~40 onih zombija, potrosim potionse kad oni nastavljaju dolaziti. :f

Eh, i bjezanje sa jednim likom natrag kod knightsa u nadi da te nece bas pratiti, da ce ih se lako rijesiti i da ce vasi teammateovi se "respawnati", ali da bude jos bolje, tamo su vec 2 undeada, a ovih 6 vas vec prati.
Ajde, nadam se da me nece pratiti i vracam se nazad u chantry, ali ne, doslo jos undeadova od tamo, i njih 8 odprije zamnom.
Kad tamo jos 15 undeadova kod chantrya.
Ukurac.

You are not a bastard, but a royal bastard.
Kakav razgovor.

Moj party je: ja (2 handed/2 armed), Alistar (shield), Morrigan (mage/ 2 handed) i Lilijana (2 handed/longbow)

str1k3r
07-11-2009, 12:59
Eh što reći drugo nego da je ovo igra došla na prvo mjesto na mojem popisu, Witcher pao za mjesto. :D

Odričem te se :(
^^

Windwalker
07-11-2009, 13:07
Igra samo što mi nije stigla, ali se treba suzdržat još barem 4 tjedna.
Vražji ispiti. :evil:

Constantine
07-11-2009, 13:14

^^
veliki potpis.

Kalhant
07-11-2009, 13:52
Igra je predobra
jucer sam zavrsio sve questove sa mageovima i dalish elfovima. Sada su mi mage-ovi odlucili pomoc da oslobodim onog klinca od demona bez da zrtvujem zenu ili ubijem klinca
Kakva vam je reputacija sa likovima? Meni je jedino sten -11 ostali su svi u +. Morrigan mi ima najvise (+83) ne racunajuci psa.

Sve mi se cini da cu narucit igru iz vana. Collectors edition je sa postarinom 43 funte. Sto je povoljno posto je danasnji tecaj funte oko 8 kuna, a collectors edition kod nas nece biti jeftiniji od 450 kuna.

Grim
07-11-2009, 14:14

^^
veliki potpis.
Oboje me se odričete? :(

Duke of Earl
07-11-2009, 14:17
Svaka čast, idem i ja sad uskoro probat, imam na 2 lika dragonscale armor koji daje oko 50 % fire resistancea, par novih korisnih magija, tako da bi možda i mogao uspjet.

Neznam, meni je ova igra dosta bolja od Witchera, ponajviše zbog nelinearnosti, a i nisam baš primjetio da je sve crno bijelo, većina "dobrih" likova ima svojih loših strana, i često postoji više od 2 izbora za riješit neki problem.

Grim
07-11-2009, 14:21
@Duke of Earl:
Je valja što taj Dragonscale Armor, ja nisam još taj quest obavio, je možeš slikat par ss-ova da vidim kako izgleda? :D

str1k3r
07-11-2009, 14:24
Ja ću morati reći da je priča u Witcheru bolja, iako je i ovdje odlična. Istina jest da ima mnogo prevrata u priči, ali je samo crno-bijela.
@Grim, 'twas a joke ^^

Duke of Earl
07-11-2009, 14:32
@Duke of Earl:
Je valja što taj Dragonscale Armor, ja nisam još taj quest obavio, je možeš slikat par ss-ova da vidim kako izgleda? :D
Valja, može ti napraviti samo 2, za svaki treba po 3 dragonscaleova koje dobiješ kad ubiješ Drake zmaja, točno ih i dobiš 6 ako si istražio cijeli onaj temple s urnom. Daješ mu i novce da bi kao armor bio bolji, potrošio sam na to 30 zlatnika. Prvi je onak, srednja klasa, i daje oko 30 % fire resistancea, kolko se sjećam. A drugi je odličan, ja sam rogue, pa ga je napravio da cijeli komplet daje oko +8 dexterity, i 50 % fire resistance.

http://img94.imageshack.us/img94/5672/80363239.jpg (http://img94.imageshack.us/i/80363239.jpg/)

Alistair nosi komplet, moj rogue treba još pričekat lvl da ga nosi, treba 20 strenghta :(

Insert
07-11-2009, 14:32
Ja ću morati reći da je priča u Witcheru bolja, iako je i ovdje odlična.
Tu se slažem. Wiedzmin ima bolju priču, ali imaš manju slobodu kretanja i odluka. Doduše, moram odigrati još dragon agea za neku konkretniju usporedbu.

Nodakim
07-11-2009, 14:48
Ja ću morati reći da je priča u Witcheru bolja, iako je i ovdje odlična. Istina jest da ima mnogo prevrata u priči, ali je samo crno-bijela.

Ne postoji crno-bijelo za nekoga tko nije mentalno ograničen.

Grim
07-11-2009, 14:50
Meni nekako bolje prija priča u Dragon Ageu pošto iskreno u Witcheru neki dijelovi su užasno dosadni.
Iako se baš nemogu Witcher koji nije pravi RPG i Dragon Age koji je HC RPG uspoređivat, DA:O mi je draži, i zato je za stepenicu više od Witchera. Witcher je odlična igra, ali DA:O je još bolja.

Tek sada sam skužio da se u Collectors Editionu dobije cloth map, kak awesome. :pray:

Praetorian
07-11-2009, 14:51
Men je witcher bolji.

Grim
07-11-2009, 14:56
Eh evo sređeno, dao sam bratiću lovu za igru i točno kada se vrati doma kupuje i šalje za Hrvatsku. :D

Dragon Age je definitivno GOTY, usudim se reći da je čak i najbolji RPG ikad, ko što je neka recenzija rekla, RPG desetljeća. Ništa mi ne smeta kod igre, sve je savršeno napravljeno, točno onako kako sam htio i očekivao.

Nadam se da će biti ekspanzija. :D

str1k3r
07-11-2009, 15:05
Teško je reći da je najbolji, sad trenutno jest najbolji, ali će zasigurno biti boljih. Bilo bi šteta da ne bude.

senad_986
07-11-2009, 15:07
Vozdra, ljudi!
Posto inace u RPG-ovima dizem do maksimuma speech skill, zanima me ima li to ovdje uticaja?
Da li se otvaraju nove opcije u dijalozima?
Samo sam 10-ak minuta probao ovo cudo i koliko sam vidio na speech utice cunning i coerce? Tacno?
Ima li smisla dizati cunning posto cu igrati s magom?
Hvala!

Nodakim
07-11-2009, 15:08
Kvešćn,Duelist ili Arcane Warrior?

Duke of Earl
07-11-2009, 16:58
Vezano uz Quest za pridobivanje Dalish Elfova:

Jel se neko susreo s onim čudom Arcane Horror u onim ruševinama u Bracilian Forest. Ono wtf, nemoguće ga je pobijedit, summona 10 skeletona i roka sve moguće magije, ima hrpu healha i resista većinu mojih, i još se konstatno teleportira. Pomoć ?

EDIT: Naravno, riješenje je opet bilo jednostavno. Dat svima luk i strijelu, postavit ih na vrh stepenica, tada se ovaj ne teleprotira niti summona skeletone, i borba tada postaje vrlo jednostavna. Vezano uz sidequestove u istom tom hramu i šumi, još nisam skužio kako pobijediti Revenante, duplo su jači tu nego u Redcliffe Castle-u.

Insert
07-11-2009, 17:22
Ja obavljam sve side questove da ne bi imao problema sa slabim likovima kasnije. Vidim da neki počinju ispočetka jer su previše žurili.

Arbiter of Change
07-11-2009, 17:22
Za one raspoložene za stvaranje jedna dobra vijest - izašao je Toolset.
http://dragonage.bioware.com/toolset/

Looky
07-11-2009, 17:50
wee danas pokupio igru:D
instalirava se (:

skitkid
07-11-2009, 18:24
ja nisam evo već dva dana igral jer me ubija gripa. :D

Rang€r
07-11-2009, 21:23
Kvešćn,Duelist ili Arcane Warrior?

ranger

Herr Schnitzel
07-11-2009, 21:41
Nabavio. Neću odviše trošiti riječi: PRESEKSIFANTASTIČNO! Sad bih nastavio igrati sa Human Nobleom. Hvala na pozornosti.

croat1gamer
08-11-2009, 04:34
Samo vrijeme postanja bi trebalo nesto znaciti sto sam dosad radio.

Evo, prezivio sam onaj last stand, otkrio dobru taktiku:
Dakle, kada prezivite gore (po mogucnosti pridobijte elfa iz taverna i onog dwarfa sa 2 thuga (1 gold morate platiti, ali se isplati) da se bore sa vama, svi ce biti gore, te necete morati premnogo uskakati.
Kada morate pomoci kod chantrya, pokusajte da se borite dok god ima friendly vojnika dolje, a kad poumiru odite natrag kod knightova, zapovjedite svojima nek stoje na mjestu na onoj platformi, gdje su sigurni iza knightova, vi idite malo po malo natrag, te dovucite ostale protivnike kod vas, onda ih rijesite sa knightovima. Repeat.

Ja sam rekrutiro onog blood magea koji je bio zarobljen, kako sa vama?

Forbs
08-11-2009, 12:28
Samo citam vase komentare i slinim..NIkako da nabavim igru...A morat cu :D

Rang€r
08-11-2009, 12:35
suosječam s tobom...

što je još gore neznam dal da igram dalish il city elfa... jel mi može neko reč, ovak provjereno kakav je dalish origin?

samo onak dobar, odličan, prejeben i tako, ne goovrit priču pls :>

Arbiter of Change
08-11-2009, 13:30

Smeta još kome?
Suluda zamjerka. Zar bi sad svaka igra trebala forsirati to "sivilo" (da, mislim da svi već znamo da Witcher namjerno sili to moralno sivilo u svaki izbor i brzo naučiš da te devsi namjerno pod*baju tako)? Pitam se koliko bi trebalo dok to ne bi postalo klišej i tema rasprava o ustaljenosti kao što je klasična dilema između Good vs. Evil.

W3DR4N
08-11-2009, 13:44
Ne znam, što idem dalje, igra je sve više generična, hladna i prazna.

Neven <R>
08-11-2009, 13:44
Ako ti to kažeš, onda radnja mora biti sve bolja što se ide dalje u igru. :thumbs2:

W3DR4N
08-11-2009, 13:49
http://www.imagesforme.com/out.php/i471980_HIHA.png

Duke of Earl
08-11-2009, 14:15
što je još gore neznam dal da igram dalish il city elfa... jel mi može neko reč, ovak provjereno kakav je dalish origin?
Ok je, većinom se ljudi čude što jedan dalish radi u Grey Wardenima, ili uopće nisu čuli za njih, čak me i par ljudi vrijeđalo, makar mislim da city elf prolazi još gore.

Ne znam, što idem dalje, igra je sve više generična, hladna i prazna.
:rambo:

Insert
08-11-2009, 14:26
Uzeo sam u redcliffe villageu par questova s oglasne ploče. Npr. ima jedan s nestalom karavanom. Sad trebam ici na world map da bih recimo našao tu karavanu, jeli? I kako ću znati gdje je ta karavana na world mapi?

MAFNi
08-11-2009, 14:36
Ovih dana si nabavljam igru. Nadam se da je sexy :D

kulamasta
08-11-2009, 14:39
suosječam s tobom...

PA ono, DA je rpg, pa igras oog lika koji je najblizi tebi...

Duke of Earl
08-11-2009, 14:42
Uzeo sam u redcliffe villageu par questova s oglasne ploče. Npr. ima jedan s nestalom karavanom. Sad trebam ici na world map da bih recimo našao tu karavanu, jeli? I kako ću znati gdje je ta karavana na world mapi?
Bit će ti označena na world mapi :)

GeraltofSmeg
08-11-2009, 14:45
Moze li mi itko napisati popis rekutabilnih partimembera po mjestima stanovanja, hvala unaprijed. :P

Insert
08-11-2009, 15:40
Bit će ti označena na world mapi :)
Je, skuzio sam kad sam pogledao world map.

Nego, gdje je najbolje ići nakon lotheringa?
Uspio sam riješiti hordu zombija u redcliffeu, ali dvorac mi je pretežak. ne znam gdje bih dalje.

Xero
08-11-2009, 15:43
Svugdje je otprilike jednako jedino su patuljci jako teški tamo nikako nemoj ić probaj u šumu kod elfova čuo sam da je tamo prilično lagano

Insert
08-11-2009, 15:45
Svugdje je otprilike jednako jedino su patuljci jako teški tamo nikako nemoj ić probaj u šumu kod elfova čuo sam da je tamo prilično lagano
ok, hvala

taman su u denerimu ubili boga u meni :D

Xero
08-11-2009, 15:58
Jao ne podsjećaj me ja sam se u Denerimu moro borit protiv više od 20 vojnika odjednom pojma nemam kako sam preživio.

Duke of Earl
08-11-2009, 16:20
Jao ne podsjećaj me ja sam se u Denerimu moro borit protiv više od 20 vojnika odjednom pojma nemam kako sam preživio.
Kad morrigan ima sleep i heal, postane dosta lakše, samo treba kontrolirat protivnika dok ih ovi riješavaju jednog po jednog. I preporučam kombinaciju Sleep+Horror, većinu slabijih neprijatelja ubije odmah.

Rang€r
08-11-2009, 16:42
suosječam s tobom...

PA ono, DA je rpg, pa igras oog lika koji je najblizi tebi...

nisam znao da možeš igrat djecu.. na tu foru svako bi trebo igra human commonera koji nepostoji u igri

cham3leon
08-11-2009, 16:54
U biti to ja tako radim, uvijek lika napravim tako da je meni što sličniji. I u faci i u karakteristikama. DA neće biti iznimka.

Arbiter of Change
08-11-2009, 17:01
Čudno kako se nisam sjetio pitati do sada, kad se uzme u obzir pristup mapi i to sve - ima li random borbi u igri? :)

@kulamasta:
Kako tko. Ja igram tog lika, ne pokušavam biti ja, tj. ne pokušavam sebe stvoriti u igri.

GeraltofSmeg
08-11-2009, 17:04
Čudno kako se nisam sjetio pitati do sada, kad se uzme u obzir pristup mapi i to sve - ima li random borbi u igri? :)
Da.

croat1gamer
08-11-2009, 17:05
Sad, naletio sama na par bilightova dok sam putovao za Redcliffe, ali neznam ako je bilo vec skriptano ili sasvim random.

Arbiter of Change
08-11-2009, 17:06
@GeraltofSmeg:
To te ja pitam. :)
/pali flashback mod

Duke of Earl
08-11-2009, 17:08
@GeraltofSmeg:
To te ja pitam. :)
/pali flashback mod
Gotovo na svakom putovanju te nešto može zaskočiti, bilo darkspawn, razbojnici, trgovci i tako to. Sviđa mi se to, uvijek treba biti spreman.

Insert
08-11-2009, 17:17
Ja bih to usporedio sa onim encounterima dok putuješ u nwn 2. Zapravo, uvijek te nešto zaskoči na svakom putovanju.

Xero
08-11-2009, 17:29
Ne uvjek ja sam jednom prošo ravno kroz blight do Flemethine kolibe i ništa me nije napalo.

IGoR_2803
08-11-2009, 17:36
Ja bih to usporedio sa onim encounterima dok putuješ u nwn 2. Zapravo, uvijek te nešto zaskoči na svakom putovanju.

nadam se da ne misliš na encountere iz nwn2: storm of zehir jer ako misliš, igru neću ni instalirati... toliko me naživcirao taj soz sa tim random sranjima da ga nemam volje završiti...

Xero
08-11-2009, 17:38
Ne misli. Obično te nešta zaskoči , ako malo dalje putuješ , ali nije uvjek borba nekad zna bit trgovac ili meteor...

GeraltofSmeg
08-11-2009, 17:48
Sad, naletio sama na par bilightova dok sam putovao za Redcliffe, ali neznam ako je bilo vec skriptano ili sasvim random.
To, vjerujem da je skriptirano, dobih 4 puta uzastopce...inače, koliko partimembera imate, gdje ste, koji ste level (ilitiga, zaostajem li po ičemu?)
Alister,Morigan, crni ratnik zarobljenik, redcliffe (undead village?), 6

Xero
08-11-2009, 17:51
Kod patuljaka 12 lvl u partiju:Alistar, Morrigan,ona crvenokosa,Zevren,Sten,Xero(pas) i Wayne.

Nodakim
08-11-2009, 18:21
E da, ja sam došao do jednog questa sa nekim rock golemom, da ga mogu kao kontrolirat al pise da moram imat dlc za to. Jel ti dlc-ovi postoje negdje za skinut sa njihovih stranica ili kaj...? Nisam bas pratio situaciju oko njih.

Moraš imati orginal.

Arbiter of Change
08-11-2009, 18:30
I iskeširati $15 za The Stone Prisoner DLC.

Xero
08-11-2009, 18:38
Nego ljudi kakvu opremu koristite ? Screenshotove molim ovo je moj lik:
http://img101.imageshack.us/img101/6758/screenshot2009110619190.jpg

Feanor
08-11-2009, 18:40
I iskeširati $15 za The Stone Prisoner DLC.

Jok, Stone prisoner se dobije u prvoj seriji standardne ediciji igre, markentiški trik, kao dobijem lika od 15 dolara ako kupim prvu seriju igre xD....
Tako da ja imam taj quest, i baš sad izlazim iz Lotheringa i idem po mog Stone golema(inače tip mrzi kokoši kao i Horny iz Dungeon Keepera, odličan tribute xD) xD

EDIT: Jebote Xero pa tvoj lik je isti Alister, prvo sam pomislio, a kako je tetovirao Alistera. xD

GeraltofSmeg
08-11-2009, 19:09
Kod patuljaka 12 lvl u partiju:Alistar, Morrigan,ona crvenokosa,Zevren,Sten,Xero(pas) i Wayne.
Ukurac, moram se vraćati po crvenokosu, nisam je nasao pri prolazu kroz "selo s banditima, templarima i crncem" smijem li to, te, gubim li išta time?

Grim
08-11-2009, 19:11
Budem postao par ss-ova svojeg lika poslije. :D

croat1gamer
08-11-2009, 19:32
E, koje su taktike za dvorac, basement, borim se protiv 6-7 corpsesa istovremeno i nikako da se rjesim bez vece stete za grupu (nemam ove iteme za hilanje rana, a veci statsi su mi poprilicno vazni jer protivnici stalno castaju weakness)

Insert
08-11-2009, 19:50
E, koje su taktike za dvorac, basement, borim se protiv 6-7 corpsesa istovremeno i nikako da se rjesim bez vece stete za grupu (nemam ove iteme za hilanje rana, a veci statsi su mi poprilicno vazni jer protivnici stalno castaju weakness)
Koji si level? Ja sam izašao iz tog dvorca jer mi je bilo teško svi su mi likovi otprilike 7 lvl bili (Alistar, Morrigan, Sten).

GeraltofSmeg
08-11-2009, 19:52
Ukurac, moram se vraćati po crvenokosu, nisam je nasao pri prolazu kroz "selo s banditima, templarima i crncem" smijem li to, te, gubim li išta time?
Vracati se u to selo, jel, bamp,bamp,bamp.

Insert
08-11-2009, 19:55
Vracati se u to selo, jel, bamp,bamp,bamp.
Da, a ona se nalazi u taverni

Xero
08-11-2009, 19:56
Nema sela blight pobio sve

GeraltofSmeg
08-11-2009, 19:57
Znaci, smijem, nece darkspawni unistiti kontinent dok ju budem rekutao, nije selo poraženo, ili nesto slicno?

Insert
08-11-2009, 19:57
Nema sela blight pobio sve

kojeg sela? lotheringa?

Xero
08-11-2009, 19:58
Nema sela , ako si već ošo iz njega kažem ti blight prošo kroz selo i pobio sve

Grim
08-11-2009, 20:01
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_e0b246fe.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/778111_DAOrigins2009110819581892fs.jpg)

Evo mog lika, ane uopće ne liči na templara (iako sam Champion specalizaciju uzeo). :D

Insert
08-11-2009, 20:01
Nema sela , ako si već ošo iz njega kažem ti blight prošo kroz selo i pobio sve
Čudno meni jeselo i dalje bilo čitavo kad sam otišao do redcliffea i vratio se. doduše, blight na mapi nije još došao do sela tada

croat1gamer
08-11-2009, 20:07
@ Insert- Takode, sve lvl 7, samo neznam kakve ce posljedice imati na Bann Teagana, a ne zelim nanovo pocinjati od nekog prijasnjeg sejva.

E, u vezi blighta- jel to znaci da je ovo istovremeno utrka sa vremenom?

Insert
08-11-2009, 20:11
E, u vezi blighta- jel to znaci da je ovo istovremeno utrka sa vremenom?
Mislim da ne. Logičnije bi bilo da se radi o nekim triggerima u priči tj, kad rješiš neko područje, blight ga pregazi.

Feanor
08-11-2009, 20:31
http://i37.tinypic.com/4fu4b7.jpg

Ane, nije kul Shale....Inače ja sam tek izasao iz lotheringa, hence the low armor class. Ali ova kul kaciga je iz Shale questa.... :D

EDIT: veća slika ko ju želi http://i37.tinypic.com/14bhz43.jpg

GeraltofSmeg
08-11-2009, 20:35
http://i37.tinypic.com/4fu4b7.jpg

Ane, nije kul Shale....Inače ja sam tek izasao iz lotheringa, hence the low armor class. Ali ova kul kaciga je iz Shale questa.... :D

EDIT: veća slika ko ju želi http://i37.tinypic.com/14bhz43.jpg
Kako instalirati...naknadno nabavljeni dlc za...običnu verziju igre

Feanor
08-11-2009, 20:52
Ulogiraš se u igri, i onda odeš na downloadable content i onda tamo imaš, insert reedem code(ili tkao nešto slično) i onda te to odvede na stranicu, tamo insertaš reedem code koji si dobio s igrom i onda restartaš igru i kad sljedeći put pokreneš igru i ulugoraš se on automatski stavi skidati DLC, onda kasnije odeš na Donwloadable content i pa onda na installed content i onda ga tamo enableaš ako je disablean. Ako nemaš kodove(a trebao bi ih imati, barem za blood dragon armor i Shalea) onda možeš na biowareovoj stranici uplatiti određeni iznos(recimo za Shalea je 15 dolara što je nekih 1600 bioware bodova) i onda ti to oni konvertiraju u bodove s kojima možeš u igri kupovat DLC, jednostavno zar ne :D , kghhmmm, NOT..

EDIT: Inače stisnete V, pa vam se makne HUD za bolje screenove, ne...

GeraltofSmeg
08-11-2009, 20:56
Ulogiraš se u igri, i onda odeš na downloadable content i onda tamo imaš, insert reedem code(ili tkao nešto slično) i onda te to odvede na stranicu, tamo insertaš reedem code koji si dobio s igrom i onda restartaš igru i kad sljedeći put pokreneš igru i ulugoraš se on automatski stavi skidati DLC, onda kasnije odeš na Donwloadable content i pa onda na installed content i onda ga tamo enableaš ako je disablean. Ako nemaš kodove(a trebao bi ih imati, barem za blood dragon armor i Shalea) onda možeš na biowareovoj stranici uplatiti određeni iznos(recimo za Shalea je 15 dolara što je nekih 1600 bioware bodova) i onda ti to oni konvertiraju u bodove s kojima možeš u igri kupovat DLC, jednostavno zar ne :D , kghhmmm, NOT..

EDIT: Inače stisnete V, pa vam se makne HUD za bolje screenove, ne...
Kul, imas neobičnu verziju igre, hvala :D

Feanor
08-11-2009, 20:58
http://www.imagesforme.com/upload/e9e0f537.jpg

http://www.imagesforme.com/upload/d1acce58.jpg

Ja sam svoje obećanje ispunio, još čekamo str1k3ra :D

Pa već sam izvještavo o svojoj neobičnoj verziji xD

GeraltofSmeg
08-11-2009, 21:04
Neobičnost je odlika igrača multiplejra.

Feanor
08-11-2009, 21:06
Ja uvijek kažem i rpgeja, jer ako se ne isplati dati za igru u kojoj možeš potrošiti 100+ sati za što se onda isplati dati.... :D

LukA33
08-11-2009, 21:26
moze li mi netko reci kako napraviti da DA:O Toolset proradi, kad ga pokrenem, napise mi:

Unable to connect to databasel.

Run the toolset configuration program and verify
your settings or search toolset wiki
http://social.bioware.com/wiki/datoolsetSto help with this issue.

This toolset must now exit.

la50
08-11-2009, 21:42
Ja sam nabavio igru i uz dosta muka instalirao igru.Mogu reć da nisam požalio,odigrao sam je tek nekih sat vremena.Human/warrior,igram na 1280xnešto(imam slab komp) pa mi se na med igra vrti na 10-25 fpsa.Meni dovoljno kad je ovako zanimljiva igra.Odo špilat :D.E da grafika je stvarno odlična,na med igram a grafika super izgleda,

Arbiter of Change
08-11-2009, 21:44
moze li mi netko reci kako napraviti da DA:O Toolset proradi, kad ga pokrenem, napise mi:

Unable to connect to databasel.

Run the toolset configuration program and verify
your settings or search toolset wiki
http://social.bioware.com/wiki/datoolsetSto help with this issue.

This toolset must now exit.
Imaš patch? Ako imaš trebaš staviti novi Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable Package.

Tyrion
08-11-2009, 21:48
Omfg kako je quest kod dwarfova dugacak :o. Vec mi je pomalo postao naporan.

Feanor
08-11-2009, 21:48
E da grafika je stvarno odlična,na med igram a grafika super izgleda

Inače lik je radio usporedbu grafike na medium i ver high(texture su na high) pa pogledajte, inače rekao je bioware na službenim forumima da će to malo srediti.

http://www.imagesforme.com/upload/a41627a9.jpg

Velika slika: http://www.byzanti.co.uk/dao.jpg

Xero
08-11-2009, 21:49
Idem ja smanjit detalje na medium bolje će izgledat :D

la50
08-11-2009, 21:52
lol,ja tu neznam šta bi trebalo bit very high a šta med...

Arbiter of Change
08-11-2009, 21:53
Inače lik je radio usporedbu grafike na medium i ver high(texture su na high) pa pogledajte, inače rekao je bioware na službenim forumima da će to malo srediti.

/cut
Velika slika: http://www.byzanti.co.uk/dao.jpg
Ah... ne vidim razliku. Sreća pa smo na PC-u tako da nam ne gine neki high-rez mod ako ovi zakažu.
Inače, hvala na ispravku za Stone Prisonera, smetnuo s pameti. :)