Pogledaj cijelu verziju : Dragon Age: Origins
Stranica :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
[
14]
baldrick_
08-10-2010, 20:22
sa pečom je baš laganica. naravno, ja sam celu igru pauzirao, pa možda zato
sickpetey
08-10-2010, 21:03
Bez petcha je bio pokolj,prvi put kad sam igro ogre me razvalio,slucajno sam ga pri kraju uspio ubiti sa onim spellom kada puse vatru iz staffa :D...al tada nisam ni bjezo mnogo sa likovima pa me sjebo,kasnije sam ga navlacio pa je bio vrlo lagan
Jel itko pokuso ubiti Flemeth samo sa herojem :D?
Nije teško sa nekim ranged oružjem/casterom i sa dobrim fire resistom.
Eh, ja sam ga solo napastovao sa melee likom na Nightmare težini 8) I ne, nije mi bio najteži boss :D Sjećam se da sam se ko konj napatio sa onim polimorf likom u Mage Toweru, ima pre brutalan Cone of Cold, da se smrzneš... A najgore od svega, nema savea tokom bitke, tako da ne smiješ umrijeti kroz svih 4-5 reinkarnacija :pray:
Deadwalker
08-10-2010, 21:53
Ja jos igram to čudo :D
Evo, završio sam questove kod dwarfova, bemu miša, posla preko glave. Igram sa warrior klasom, mač i štit, 15 level, na hard težini.
Namučio sam se ko Isus s onom zadnjom borbom sa Brankom. Jebemu, nisam imao jake freeze magije koje su dobre protiv onih golema pa sam se fakat napatio. Al eto, puževskim korakom napredujem. Sad idem riješiti questove kod elfova i nakon toga idem u Denerim sredit račune sa onim šta je izdao kralja.S
Ne sviđa mi se jedino što je priča užasno predvidljiva, al ajde, ovo sve ostalo je na vrlo visokom nivou.
sickpetey
08-10-2010, 22:15
Ja sam slucajno protiv Flemeth sa fire magom..spamo health potione i inferno =/ trajalo dosta dugo.Kod Branke dobro dodju dva magea i da oba imaju ona force field da zaustave Branku cijelo vrijeme a nakon golema ju isprebijas :D
Ja sam cijeli dorfovski dio nedavno prošao sa all melee partyem, i bilo je pre zabavno.
sickpetey
08-10-2010, 23:34
Ada? Koji classovi i koji charovi? I lvl XD?
Level je bio oko 13, 14, ja sa two-handed sword dworfom, Ogi sa dve sekire, cucak i Šale. Cucka bacit na najopasnijeg neprijatelja dok ne dođu sporiji članovi ekipe, a chainanje disableova i tauntova je savršeno za ravnomjerno širenje štete po cijelom partyu. Ušao sam tamo sa jedno trideset greater health poulticeova, izašao sa desetak jer su bili na konstantnom dripu u fajtovima, ali nigdje nisam došao blizu krepavanja, čak ni protiv tri ogreta.
sickpetey
09-10-2010, 00:14
A ono Shale je najveci buff koji je igra mogla dobiti,zenska razbija XD,a neznam bas za 2 hand meni je stalno misso =( al zato kad udri razbije liku decent dmg al ipak mislim da kod warriora dual wield ubija sve zivo
Moj lik više-manje ignorira oklop u potpunosti. Sve mu je squishy.
sickpetey
09-10-2010, 00:33
I mome je bilo al sam uvijek rago kad je misso =/ jbg malo mi ne izgleda realno da missa like koji je 10 cm udaljen od njega XD
riješio sam ogrea, i to jedva na kraju sa kučkom -.-
baldrick_
09-10-2010, 12:52
deo sa elfovima nije toliko predvidljiv
pa oni questovi što se tiču blighta koje radiš za frakcije nisu baš predvidljive. btw nije ni bitka protiv archdemona, ko je mislio da lik može poginut?:D
Dođe mi da opet prođem igru ovaj put s dual wield warriorom, ali to bi značilo da ću opet morat prolazit onaj vražiji most prošli put mi je trebalo 3 dana :(
Ashevski
The Urn of Sacred Ashes onaj dio kad ti party memberi moraju stajat na određenim pločama da bi se most stvorio.
Ah, to. Meh, jednostavno je.
Eh i meni je onaj Ogre na početku bio lagan, a igro sam nepačiranu verziju, ali taj most me ubija.
Prvi put smeta, ali nakon toga je lagano...
Ja sam doslovno imo guide pred očima sliku po sliku i nisam ga mogo preć napravim točno kako piše, ali meni jednostavno ne radi.
Deadwalker
10-10-2010, 18:49
Mene u Dragon Ageu vuce naprijed samo gameplay tj. napredovanje likova, trazenje bolje opreme, isprobavanje raznih gameplay mehanika i to je to. Prica mi je nekako prozvakana i nezanimljiva. Ne znam, nakon Kotora 1 te Witchera tesko me ista vise moze oduseviti. Cekam Witcher 2 :D
to je razlog zašto witcher>da:o
baldrick_
10-10-2010, 19:44
Ja sam doslovno imo guide pred očima sliku po sliku i nisam ga mogo preć napravim točno kako piše, ali meni jednostavno ne radi.
napiši na papir šta radi koji kamen kad staneš na njega. koliko se sećam, drugačija su dešavanja sa razlličitim kombinacijama kamenja, sve to treba provaliti i zapisati na papir. onda je stvar mehanike. ja sam to rešio za 10 minuta (bukvalno), ali su meni avanture omiljeni žanr, pa sam navikao na mnogo teže (takva zagonetka bi ti u avanturi bila na prvoj deonici ili u tutorialu).
btw, "najjače" mi je kad se ljudi tolko žale na zaglupljivanje igara, a onda pola foruma ne može da reši ni jednu toliko rudimentarnu zagonetku. pa ljudi, prvo naučite šta je "pametno", pa se onda žalite na zaglupljivanje.. da se razumemo, ne govorim konkretno o xeru.
Znam da sam glup ne moraš mi i to još to govorit :(
Nego nisu meni zagonetke inače problem, ali mrzim ove trial und error fore ja sam to na kraju i prošo tako da sam isprobo sve moguče konbinacije puno su mi bolje bile one s duhovima prije toga iako su bile pomalo prelake.
baldrick_
10-10-2010, 21:58
nisam ti reko da si glup, izgledalo mi je da je kod tebe više problem neiskustva - treba da znaš kako se rešavaju logičke zagonetke u igrama (prvo se provaljuje svaki deo zagonetke kako funkcioniše, pa se tek onda smišlja rešenje). inače, ova u dao nije trial i error, ko što rekoh, svaki kamen uvek deluje na isti način, pa to treba zapisati na papir.. onda sa papira "izračunas" rešenje. nikakav trial i error, čista logika
ta zagonetka je glupa, jer te tjera da uzmeš jebeni papir zapišeš polja i onda prebacivat likove cijelo vrijeme. puno bolje zagonetke mi je ponudio recimo dark messiah kojeg sam prešo ovaj vikend nego na ovakav način zamarat igrače.
Ček, onaj most? Ona "zagonetka" za kriple koju riješiš u najviše 5 minuta? Pa tamo ni ne treba niš pamtit. Dobro, treba, al ono, upamtiš 3 stvari, kolko teško može biti.
KOTOR je imao bolje zagonetke. :(
neki vole nerazmišljat dok se igraju
baldrick_
11-10-2010, 14:34
znaš kako kažu naši stari, pametan piše, a budala pamti
Daj ajde, još nije postojala zagonetka u igri zbog koje sam morao micat ruke s tipkovnice.
hej ja sam gimnazijalac, buduči intelektualac.
Misliš budući propalica i raznosač letaka. :(
:))))))
taj qoute je od mog profesora matematike i par ostalih, al on to najviše spama.
baldrick_
12-10-2010, 14:47
stari su glupi
što jes jes
Silent boy
01-11-2010, 11:49
Imam jedno pitanje:
Sada sam na onom dijelu igre u kojem sam kod Witherfanga pa me zanima koja je bolja opcija:
Da sa onim mageom ubijem sve werevolfe
ili
da sa werewolfima ubijem zathriasa?
jer je u obje opcije teško pa neznam..
Svejedno ti je, postupi onako kako je tebi (moralno) prihvatljivo.
baldrick_
01-11-2010, 15:39
ne razumem u kom smislu bolja? kažeš da su obe teške, dakle ne pitaš u gameplay smislu. što se tiče priče, ne postoji dobar i loš (odnosno tačan i netačan) izbor
zapravo postoji najlakši izbor, odeš sa witherfangom i werevulfima kod vilenjaka, pravo se niko ni ne obazire na tebe, jer imaš vukodlaksku pomoč, puno bolje od solo vs witherfang/zathrian
Deadwalker
01-11-2010, 17:55
@ Ranger i Silent boy
spoiler tag postoji s razlogom.
sickpetey
29-11-2010, 19:46
Ja nikad nisam uspio tu Rangerovu foru jer sam uvijek sredio elfove prve =/ nekako su mi se cinili najlaksi
Nije mi jasno,odjedamput nemogu promjeniti party membera,odkad mi je onaj assassin u ekipi...
Sickmanno1
31-12-2010, 14:59
Za neke odredene misije moras imati neke odredene membere...
baldrick_
01-01-2011, 14:15
međutim, ni za jednu nije obavezan zevran
U kampu mogu promijeniti,jasno mi je sad xD
Možeš mijenjati bilokad dok na toolbaru imaš žutu ikonu onih par figurica. Kad je ta ikona tamna tj osjenčana,to nije moguće. Uglavnom je tako na mapama na kojima je borba, ali u većini gradova možeš, ne samo na izlazu iz kampa.
Možeš mijenjati bilokad dok na toolbaru imaš žutu ikonu onih par figurica. Kad je ta ikona tamna tj osjenčana,to nije moguće. Uglavnom je tako na mapama na kojima je borba, ali u većini gradova možeš, ne samo na izlazu iz kampa.
Ma znam,samo je problem bio u tome sto nisam u denerimu mogao promijeniti,neznam zbog cega...
Skriptirana događanja uglavnom ne daju mijenjanje pratioca, a neka se dešavaju upravo zato kaj je neki od pratioca tada s tobom.
http://oi56.tinypic.com/vdyzp.jpg
Alistair the Savage :D
Ne siluj forum.
~Arbiter
Koristi injury kitove i nabavi bolju opremu.
sickpetey
02-01-2011, 11:20
Al Alistar uvijek ima ostecenje glave taj injury nemozes healati
Istina posebno kod mene jer ga stalno šaljem samog na tri gladna ogra. Nego jel igra nedostatak muda računa ko ozljedu? Jer Alistar i to ima.
Nubovi. Alistair je najbolji lik u igri.
I totalno, totalno nije Carth Onasi.
Meni je Alistair bio najdraži lik. Odličan ingame kao tenk i još bolji karakter kroz dijaloge. Zapravo jedini normalni, prosječni lik, što je po meni puno bolje nego generičke siledžije sa codeom poput Stena, ili generičke vulgarne pijandure poput Dworfa, ili generičke bijatche poput Morrigan, ili generičke... Kužite šprancu, gotovo svi su mi generički likovi na egotripu osim Alistaira koji mi je osvježenje u ovakvoj igri.
Deadwalker
02-01-2011, 12:20
Slazem se. Posebice me znao nasmijati sa svojim sarkastičnim komentarima.
Alistair i sarkazam. <3
Nekad sam se lakše poistovjetio s njim neg sa svojim likom. :(
Deadwalker
02-01-2011, 12:39
:D
Ja ne znam za vas, ali mene je Mass Effect previše razmazio sa "wheel talk" razgovorima i interaktivnim scenama. Tak da mi nijem karakter s kojim igram nije bio nešto interesantan tj. nisam se mogao nikako uživiti u njega. Zato me veseli da će DA 2 imati spomenuti wheel talk. Kako god to nekima bilo "pojednostavljanje i poglupljivanje" koncepta.
Arbiter of Change
02-01-2011, 12:47
Meni je Alistair bio najdraži lik. Odličan ingame kao tenk i još bolji karakter kroz dijaloge. Zapravo jedini normalni, prosječni lik, što je po meni puno bolje nego generičke siledžije sa codeom poput Stena, ili generičke vulgarne pijandure poput Dworfa, ili generičke bijatche poput Morrigan, ili generičke... Kužite šprancu, gotovo svi su mi generički likovi na egotripu osim Alistaira koji mi je osvježenje u ovakvoj igri.
Glavno da Alistair nije generički good guy i best bro lik. :eyebrows:
znam znam,tek sam poceo prakticki,ima vremena...
SharpDressedChevap
02-01-2011, 12:57
Alistair rula, ono totalno.
Royal bastard <3
I još slušat svađe između Morrigan i njega... ma neprocjenjivo, pravi ugođaj :D
:D
Ja ne znam za vas, ali mene je Mass Effect previše razmazio sa "wheel talk" razgovorima i interaktivnim scenama. Tak da mi nijem karakter s kojim igram nije bio nešto interesantan tj. nisam se mogao nikako uživiti u njega. Zato me veseli da će DA 2 imati spomenuti wheel talk. Kako god to nekima bilo "pojednostavljanje i poglupljivanje" koncepta.
Mene isto. Otkad sam igrao Mass Effect, nisam znao nikad više odabrat dijalošku opciju u nekoj drugoj igri. Fale mi boje koje će mi sve reći. Isuste kako su ostale igre u kurcu. :(
baldrick_
02-01-2011, 16:23
Glavno da Alistair nije generički good guy i best bro lik. :eyebrows:
pa nije, to ne postoji, postoji samo generički best bro lik koji je otkačena šeprtlja, comic relief. alister je ok, normalan čovek, i fino je razrađen i simpatičan. od generizma se izdvaja i ljiljana
sickpetey
02-01-2011, 17:42
Nevolim Alistara..nemozes nikog zrtvovat ili ubiti a da se on ne zali.
Oghren je najbolji lik, najbolje je kad se upucava Wynne i tvog liku.
I naravno, Dog <3
Nevolim Alistara..nemozes nikog zrtvovat ili ubiti a da se on ne zali.
moralist :D
evo sad se prvi put nije zalio dok sam trebao ubiti witherfanga
Herr Schnitzel
02-01-2011, 18:48
Oghren je najbolji lik, najbolje je kad se upucava Wynne i tvog liku.
I naravno, Dog <3
Dijalozi "Sten vs. svi ostali", točka :)
http://i53.tinypic.com/whgvg1.jpg
sickpetey
04-01-2011, 22:05
Pogrijesio si rutu do tornja?
sickpetey
15-01-2011, 21:16
Oh those silly daemons
http://img88.imageshack.us/img88/9571/screenshot2011011503062.jpg
Zajebavo se u Fadeu i posto nakon sto spasis companiona u nightmareu quest update steka malo pa sam poceo ponovo razgovor :D..a demonu sam prije toga otkinuo glavu obviusly
Dosadila mi je igra,u pocetku je zanimljivo,sustav borbe,potezi koje dobijes svakim levelom itd,al s vremenom sve dosadnije,ne izdrzim vise niti 15 min u komadu u igri...nezanimljivi questovi po mojem misljenju
MasaKrisT
30-01-2011, 21:00
Instaliram igru, nabavljati dlc i koji?molim hitan odgovor:D
sickpetey
30-01-2011, 21:26
Meni su se jedino svidjeli witch hunt ,wardens keep i onaj di dobijes golema al to je to.Ostagar mi je bio dosadan,Lelianas song i Darkspawn mi je bio okey ali prekratak...a onaj dlc prije Witch Hunta (Golems of something :P) nisam igro al vjerujem da je dobar.
Return to Ostagar i Warden's Keep su meni dobri jer dobiješ ok loot.
I Stone Prisoner naravno, ali njega dobiješ uz svaku kopiju igre (osim ako je rabljena) tako da to nije neki problem.
Akohoćeš prenesti save u DA2 kasnije, preporučuje se da nabaviš Goldems of Amgarrac i Witch Hunt (redoslijeg igranja treba biti ovakav: origins -> Awakening -> Golems -> Witchunt). Soldier's Keep je dobar DLc pa i njega nabavi a Stone Prisoner je obavezan (ali njega si valdja dobio s igrom).
Arbiter of Change
30-01-2011, 23:29
Golems of Amgarrak, Witch Hunt i Leliana' Song su standalone nove "kampanje" (kao Awakening samo manje pa su ih prodali kao DLC) tako da njih možeš odigrati na kraju kad završiš glavnu igru. Zapravo... samo sam ispao Akulova papiga.
MasaKrisT
30-01-2011, 23:53
Hvala svima:)
_baldrick
01-02-2011, 11:26
Akohoćeš prenesti save u DA2 kasnije, preporučuje se da nabaviš Goldems of Amgarrac
zašto?
zašto?
Dragon Age Wikia (i još neki izvori koliko se sjećam) kažu da je redoslijed igara: Origins -> Awakening -> Golems -> Witchunt
Ne mora se imati sve vjerojatno ali mislim da mora biti ovakav redoslijed. Također, najpotpuniji save je onaj koji ima što više igračevih odluka spremljenih
_baldrick
01-02-2011, 13:59
ali zašto je bitno da odigram golems of... za prenošenja odluka? zar se taj dlc ne igra sa drugim likom? i kojih tu uopšte odluka ima, zar to nije hack & slash dlc?
Golems je kao Witchunt: možeš napraviti novog lika koji odmah dobije visoki level ili prenijeti lika (preporučuej se da se prenese iz Awakeninga jer je to pretežak DLC).
I da, to je Hack'n'Slash DLC gdje je jedina odluka (ako ju tako možemo uopće nazvati) ta da si našao sve Golem Scrollove... možda je činjenica da je Warden bio tamo utjecala na budućnost Fereldena? U traileru DA2 smo vidjeli nešto što je izgledalo kao final villain Amgaracca.
Arbiter of Change
01-02-2011, 23:47
Baciti ću replay DA:O sa svim DLC-ovima ovih dana.
Ono, da imam importati save ako mi se pomrači um i nabavim DA2 nekim slučajem.
Deadwalker
02-02-2011, 12:33
ja sam stao negdje na pola igre. Obveze, faks, Total War...planiram proc svakako prije izlaska dvice.
Deadwalker
04-02-2011, 22:08
http://i.imgur.com/4wRdSl.jpg (http://imgur.com/4wRdS)
Je imao netko ovaj problem? Ne mogu niti jedan quest oznaciti aktivnim te onda ne mogu imati na mapi quest markere...
Instalirao sam si DAO + Awakening + apsolutno sve DLC-e što su izašli :pray: Sutra počinjem i jedva čekam. Od prošlog prelaska je izašlo hrpetina novih DLC-a, a i Awakeining nisam igrao.
Jel ima neki preporučeni redoslijed za prelazak? Vidim da je recimo Leliana Song odvojeni chapter, a i čini mi se da je i Return to Ostagar novi chapter u koji možeš, a i ne moraš importati lika. Volio bi sve preći u komadu, savjetujte :friends:
Arbiter of Change
01-03-2011, 11:40
Za import u DA2 ti je bitno da ideš DA:O -> Awakening -> Witch Hunt. RtO ti je integriran u igru i bugovit je tako da imaj backup prije.
Ostali ti nisu baš previše bitni za redoslijed (premda preporučam završeni Awakening ako misliš proći GoA na težinama težim od normal).
Horny Devil
01-03-2011, 12:00
Opet kasnim. Stupid clumsy fingers.
Ovako:
Import iz Originsa dopustaju Awakening, The Golems of Amgarrak i Witch Hunt. Tim redom ih i odigras.
The Stone Prisoner, Warden's Keep, Return to Ostagar su integrirani u Origins, kao i razni DLC-i s oruzjima, oklopima i sl.
The Darkspawn Chronicles i Leliana's Song su zasebne kampanje.
Uzmi u obzir da je Awakening poprilicno bugovit i da je Witch Hunt problematican po pitanju prijenosa saveova. Recimo Morrigan spomnje Dark Ritual, cak i ako se on nije dogodio u originalnoj kampanji i slicne gluposti.
Jel ima nekih game-breaking bugova u Awakeningu i RtO kad to ističete?
IGoR_2803
01-03-2011, 12:10
jebote, kad ovo konačno počnem igrati, trebat će mi prvo par dana da opće skužim kud i kamo... :(
Malo su previše DLC-a natukli :D
IGoR_2803
01-03-2011, 12:17
Malo su previše DLC-a natukli :D
daj ti meni tam u oblivion temi odgovori koje modove da si puknem... onaj tvoj ss je down...
sry na OTu... :P
Ako si Mage i specijaliziraš se za Blood Mage-a, da li to nosi nekakav negativan impact na igru sa "good" likom? Koliko se sjećam, bitno je samo odabrati tu specijalizaciju nakon Circle of Magi questa, inače može biti sranja sa Wynee!?
Horny Devil
03-03-2011, 10:17
Osim sto je nacin dobivanja Blood Mage specijalizacije zao sam po sebi, mislim da nema nekih posebno losih posljedica u samoj igri.
Da, toga sam se kasnije sjetio, ali imam 2 save-a koja kad importam, vjerojatno ću imati otključane sve specijalizacije.
Horny Devil
03-03-2011, 15:29
Poceo igrat' i ja. Dalish Elf origin.
Paivel: "Children, hear of the fall of the Dales! Hear the tale of what makes you Dalish. Would you care to begin, da'len?"
Warden: "Well, children, it starts with a mommy and daddy elf..."
:)
Windwalker
03-03-2011, 15:40
Ja mislim da svi otključani achievementsi i specijalizacije ostaju sačuvani na tvom Bioware accountu (naravno, ako ste bili spojeni koji put na njega).
Bio sam zbrisao igru i saveove prvog lika s kojim sam igrao, a kad sam opet instalirao, sve mi je bilo otključano.
Moja magica :D
http://i.imgur.com/KL1BO.jpg
Ali nisam zadovoljan, previše me vuče da opet soliram :cry: Nekako mi je veći gušt potpuno se posvetiti jednom liku nego žuriti između njih 4. A i žene izgledaju pre loše u Robes-ima, trče ko pingvini :( Privlači me masivan armor i sword & shield stil... Idem malo razbijati glavu time, dok još nisam ozbiljno zagrebao u igru...
Windwalker
03-03-2011, 21:24
Ako si već skinuo mod za golotinju, jednostavno si skini i neke 'bolje' robese.
Tražio sam, nisam našao ništa pošteno. Našao sam samo 2 moda koji ubace robese koji OK izgledaju, ali su OP. Volio bi neki mod koji standardne robese redizajnira, a to sumnjam da postoji.
Windwalker
03-03-2011, 21:39
Onda si napravi normalnu teško oklopljenu ružnu mušku spodobu i jednostavno igraj igru.
Neću, ipak ću biti mage, ali idem iznova sa muškim likom. Previše me ometa ovo trčkaranje žemskinje u suknjici, baš izgleda mutavo. Fino ću si uzeti starijeg gospodina sa gro brade i bit će jebenica. Planiram biti jedini mage u družini, veći gušt mi je kad sam unikatan. Samnom idu obavezno Alistair i Leliana, a četvrti lik vjerojatno Sten ili Shale.
Već sam odabrao jebačko ime magu - Belrath 8)
EDIT: MUST MUST SEE :pray: :pray: :pray: :pray:
http://www.dragonagenexus.com/downloads ... hp?id=1930 (http://www.dragonagenexus.com/downloads/file.php?id=1930)
Windwalker
03-03-2011, 23:15
Cool ljudi i sexy ženske.
No ja znam složit sexy elficu bez ikakvih modova, koja izgleda još bolje.
A složio sam i cool pure evil magea koji izgleda kao veći motherfucker od svih i s kojim bih htio opet proći igru.
No neću, jer je dvojka na vratima + još hrpa drugih rpg-a i ostalih igara.
EDIT: MUST MUST SEE :pray: :pray: :pray: :pray:
http://www.dragonagenexus.com/downloadsS... hp?id=1930
Di je Geralt?
Windwalker
03-03-2011, 23:20
Pa tu ti je.
http://www.dragonagenexus.com/downloads/images/1930-3-1296531550.jpg
Gejno izgleda. Lice je još okej, ali kosa je totalni promašaj.
Windwalker
03-03-2011, 23:24
A to je najbolje što su mogli.
Napravi ti bolje.
Ovaj mi je bolji...
http://www.dragonagenexus.com/downloads/images/1930-3-1290980751.jpg
Nemam više Origins. Također Dragon Age 2 ima užasne opcije za customizaciju lika jedino default valja, a njega ne možeš mjenjat.
IGoR_2803
04-03-2011, 11:48
isusati fuj, geralt na ovim slikama izgleda kao totalni nufter...
Haha, ovo se poklopilo :rotfl: Uzeo sam im sve iteme da mogu prodati prije kraja questa :D
Templar saka magu xD
http://i.imgur.com/v4gS1.jpg
Forengner
04-03-2011, 12:42
:???
cek malo,pa zar ima in game nudity-a u DA:O? (osim onih cinematica) Ili je to neki sick mod? :rotfl:
Duke of Earl
04-03-2011, 12:48
Mod naravno.
Mod je pre lol, likovi imaju strške čitavo vrijeme :rotfl:
PS: Još kako su se uklopili odgovori pod 1, 2 i 4 :D Lol, čak i 3 xD
sickpetey
04-03-2011, 14:29
Valjda je netko htio da mu sex scene budu malo bolje :D.
Uzeo sam si Stanka u party, lik mi je meh, stalno šuti. Ima jebački karakter i sve to, ali je blago dosadan kao dio party-a. Ljiljanu sam izbacio, koristio sam je za Bow&Arrow, ali kad sam vidio koliko damage-a pridonosi, reko nema šanse (samo 7% :(). Tak da ću umjesto nje uzeti Shaleicu i imati u party-u 2 tenka i vjerojatno i dalje Stena. Magove ne želim, Zevran mi je gay, a Oghren je dworf iliti još gore nego gay :(
Ja bez Leliane nigdje ne idem: tko će mi kovčege i vrata otključavati?
Zevran :P Da bar je nisu zajebali sa toliko talenata u ranged sekciji :( Najrađe bi je respeco da bude dual wilder, Zevran mi se gadi.
Horny Devil
08-03-2011, 11:54
Odgovor na pitanje iz "Koju igru trenutno igrate?" threada, da ne idem u off-topic tamo.
Dragon Age: Origins.
Oho, nisam sam. S kojim likom igraš i kakav ti je party? :D
Dalish elf two-handed warrior. Muzjak. Uglavnom su u partyju good guys - Alistair kao tank, Wynne kao healer i Leliana - archer. Rijesio Circle of Magi, pokupio Shale i sad pravac u Brecilian Forest.
Respec potion na Ljiljanu i rokaj...
Hehe, ja sam upravo u B.Forest, koljem po ruinama. Jos samo Oghrena nisam pokupio, to cu zadnje posto mi je taj dio dosadan.
@Boz, respecao sam je za dual wield, pre brutalna je sada :D I Shale, lik je mrcina, 5x bolji od Stanka.
Stankec.
Otkrio sam da nemrem igrat DAO bez da likove oslovljavam nadimkom. Stankec, Ljiljana, Ogi, Baka itd.
U tom slučaju mu više paše Stanko nego Stankec.
Pa Stanko da, ali kad ga spominjem u onakvom kontekstu onda je Stanka... "5x bolji od Stanka"!?
Prvi put sam se sada pridružio vukodlacima :pray:
Fenomenalan mi je bio Return to Ostagar, jedino mi se nije svidjela animacija sa kraljom Cailanom :( Kako imam taj mod sa golotinjom, lik je gol razapet na "križ", a kurče mu kruto i strši tako da mi je glavić skoro oko iskopao u close-up sceni :rotfl: Vrlo uznemirujuće vidjeti truplo sa bonerom :D
Okinuo sam SS, ali nešto se ujebalo i uopće više ne mogu uzimati User SS-ove iako Achivements i Story SS-ovi normalno rade!? User folder mi je prazan.
sickpetey
10-03-2011, 19:28
Fenomenalan mi je bio Return to Ostagar, jedino mi se nije svidjela animacija sa kraljom Cailanom :( Kako imam taj mod sa golotinjom, lik je gol razapet na "križ", a kurče mu kruto i strši tako da mi je glavić skoro oko iskopao u close-up sceni :rotfl: Vrlo uznemirujuće vidjeti truplo sa bonerom :D
Okinuo sam SS, ali nešto se ujebalo i uopće više ne mogu uzimati User SS-ove iako Achivements i Story SS-ovi normalno rade!? User folder mi je prazan.
What in the name of Maker!?!?
Jao tako hoću igrat ovu igru, ali ruši mi se svakih 5 minuta. Konfa mi je i više nego dovoljna i sve radi glatko jednostavno neznam u ćemu je prob.
BigBongman
10-03-2011, 20:19
Sutra stiže igra. Iščekujem je. Imate možda neke hintove/preporuke/watever za igru?
Sutra stiže igra. Iščekujem je. Imate možda neke hintove/preporuke/watever za igru?
viewtopic.php?p=1436585#p1436585 (http://www.pcplay.hr/forum/viewtopic.php?p=1436585#p1436585)
viewtopic.php?p=1436594#p1436594 (http://www.pcplay.hr/forum/viewtopic.php?p=1436594#p1436594)
Počeo igrat, sa svim dlc-ovima i expanzijama. Malo mi čudno kaj lik sad ne priča naspram dvojke al to je mala zamjerka ^^
Kaj si već prešao dvojku?
Meni je ostao samo Orzammar, nakon toga završim neke side questiće i mogu u Landsmeet.
Ma kaj ti je, nisam još prešao ni trećinu dvojke :) Dvojka je primarna, ovo sekundarno, dobio neki poriv opet igrat, dvojka mi je tak dobra da se moram još i na jedinici zguštat. Btw. ostala mi dvojka upaljena prek noći, igram tek par sati al već preko 25h gameplaya igra bilježi lol.
Pa daj jednu po jednu, koja je fora igrati ih paralelno :D
Ma, kad sam počeo igrat dvojku, jedinica mi je bila must have da je instaliram. Al ne brini, dvojka se bude španala 90% vremena a kad je pređem onda se skroz posvećujem jedinici, tamam do izlaska Shifta2.
Kako je Deep Roads naporan, pre dugačkog su ga napravili. Nikad kraja... I onda čitam da je prisutan i u DA2 :cry:
Al u DA2 je brža akcija i tako to, pa valjda nije tak naporno :)
U DA2 Deep roads se može prijeć za sat vremena, ne brini
Prešao sam Originse, sljedeći je Awakening 8) Pred kraj mi je igra prokleto trzala!? To mi nije bilo na 1.02 verziji kad sam zadnji put igrao, tak da vjerujem da je problem u novijem patchu!?
Ili u DA serveru... meni je DA2 juče počeo trzati iz nikakvog razloga :/
Deadwalker
15-03-2011, 14:55
Kakve veze ima server sa tehničkom stranom Dragon Agea? Osim da se gore uploadaju statistike...
Nemam blage. Samo tražom razlog trzanju i sumnjam u sve što mogu :P
Ma nije niti bitno pošto sam prešao, ali me naživciralo pošto kad trza ispalim jedno 5-6 boltova na običnog neprijatelja i nikako da krepa, a kraj je napravljen tako da sve krepaje jednim udarcem. Tako da mi je rušilo tempo, izgledalo je kao da su svi besmrtni.
Ah to... to je i meni štekalo... iritantan lag... dobro pa nisam na takvo mnešto opet naišao u Awakeningu i sequel DLC-evima.
_baldrick
15-03-2011, 21:02
Ma nije niti bitno pošto sam prešao, ali me naživciralo pošto kad trza ispalim jedno 5-6 boltova na običnog neprijatelja i nikako da krepa, a kraj je napravljen tako da sve krepaje jednim udarcem. Tako da mi je rušilo tempo, izgledalo je kao da su svi besmrtni.
to je neki strašan bag, i ja sam ga susreo. fora je u tome da neprijatelji ne primaju damage čim ih pogodiš, već u tačno određenom trenutku. pa ako si ih pogodio sa šest boltova, neće trenutno ništa da se desi, ali će taj damage od sve šest strele uračunati posle par minuta
to mi je znatno otežalo borbu protiv archdemona
Prešao Witch Hunt, bezveze, osim ako se Morriganino upozorenje odnosi na final bossa u DA2!? (Nije pitanje, ne treba odgovor :D)
Sad idemo na Goleme.
Kolik ose sjećam, Golemi se trebaju izigrati prije Witch-Hunta
Jebiga, nije bitno. Evo prešao sam i Goleme i Leliana Song. Golemi su zbilja brutalni, Harvester mi se činio kao najjači protivnik kroz DAO i Awakening, nisam ga uspio od prve priklati. A Leliana Song mi se svidjela, ležerna kampanja s odličnom muzikom i pre sexy naglaskom :D
Još Darkspawn Chronicles i idemo na DA2. Čujem da ću biti u ulozi Darkspawna, jebenica... nadam se da su dobro to odradili.
Haha, dobar je Darkspawn Chronicles, fora je vidjeti alternativan kraj :D Jedino su darkspawni pre očajni, tako da je silna borba bila pre naporna.
Sutra krećem sa DA2 8)
Arbiter of Change
19-03-2011, 15:35
Fascinantno mi je kako je ova serija machinima bolje režirana od čitavog DA:O-a.
fRVTl2ii8BM
LbC6NoBt1dg
Stvarno je dobro napravljeno.
Horny Devil
22-03-2011, 12:24
Zavrsio igru po 6. put. Dalish Elf origin. Fora je kako te igra ponekad uspije iznenediti nekim detaljem bez obzira koliko si je puta dovrsio. Uglavnom, Alistair i Anora su kralj i kraljica, zbario Lelianu, odradio Dark Ritual, Loghain je Grey Warden, Dalishi dobili zemlju, Harrowmont je kralj dwarfova, vukodlaci oslobodeni kletve, pomogao mageovima.
Windwalker
22-03-2011, 13:03
Zavrsio igru po 6. put. Dalish Elf origin. Fora je kako te igra ponekad uspije iznenediti nekim detaljem bez obzira koliko si je puta dovrsio. Uglavnom, Alistair i Anora su kralj i kraljica, zbario Lelianu, odradio Dark Ritual, Loghain je Grey Warden, Dalishi dobili zemlju, Harrowmont je kralj dwarfova, vukodlaci oslobodeni kletve, pomogao mageovima.
Kako je Alistair postao kralj, a poštedio si Loghaina?
Kaj ne pobjegne on ko pičkica ako poštediš Loghaina i pretvoriš ga u Wardena?
Ako je hardened (ako mu nakon sastanka sa sestrom rečeš da se u svijetu svatko bori za se), mislim da onda prihvati kraljevsku stolicu ali odbije biti companion u igri
Horny Devil
22-03-2011, 14:27
Ovo sto Akul rece.
Jel imao itko ikad kakvih problema sa instalacijom modova?
Trebao bih instalirati par modova (extra dog slot, hide helmet, skip fade) no ne žele se instalirat ni sa mod managerom ni sa updaterom.
Extra dog slot i hide helmet sam prije već imao instalirane, ali sada iz nekoga razloga neće proć. Instalacija respec moda mi je pak uspjela bez problema.
_baldrick
23-03-2011, 12:22
Fora je kako te igra ponekad uspije iznenediti nekim detaljem bez obzira koliko si je puta dovrsio.
to je ko da si reko "on je mnogo dobar čovek jer nikad nije nikog ubio"
[quote="Horny Devil":tvue134c]Fora je kako te igra ponekad uspije iznenediti nekim detaljem bez obzira koliko si je puta dovrsio.
to je ko da si reko "on je mnogo dobar čovek jer nikad nije nikog ubio"[/quote:tvue134c]
Huh?
Horny Devil
23-03-2011, 13:28
[quote="Horny Devil":13ufr18k]Fora je kako te igra ponekad uspije iznenediti nekim detaljem bez obzira koliko si je puta dovrsio.
to je ko da si reko "on je mnogo dobar čovek jer nikad nije nikog ubio"[/quote:13ufr18k]
?
Hoće reći da ako si sve otkrio u jednom prolasaku, da je isprazna i povšna igra.
Horny Devil
23-03-2011, 13:45
U tom slucaju se mogu sloziti s baldrickom; DAO, bez obzira na vlastite nedostatke, ima sto za ponuditi i nakon nekoliko prelazaka.
_baldrick
24-03-2011, 00:01
tako nešto.. hoću da kažem da je normalno za svaki rolplej da svakim novim igranjem donosi nešto novo (naravno, pod uslovom da se ne igra ne identičan način), pa zato mislim da je tvoj komentar da je to fora pomalo izlišan. jer da toga nema, to onda ne bi bio dobar rpg. otud moja konstatacija da je to kao da si reko za čoveka da je fora što nikog nije ubio - jeste to dobra stvar, ali se ujedno i podrazumeva
Ne znam da li je vec netko postao: http://www.gamersnexus.net/features/gg/ ... dragon-age (http://www.gamersnexus.net/features/gg/442-baldurs-gate-2-redux-released-for-dragon-age)
DAMNED!
DA:O DVD mi je kod kuće a ne u Varaždinu (gdje studiram) <_<
Ah well, idem kući za mjesec dana pa ga donesem nakon toga natrag... ako ude bugova biti će ispravljeni
Mislio sam da će ovo trajati koliko i Black Mesa, ali očito sam bio u krivu. :)
Uglavnom, izgleda predobro, ali prvo čekam komentare pošto mi se neda zezati s time ako ne radi kako treba.
Mislio sam da će ovo trajati koliko i Black Mesa, ali očito sam bio u krivu. :)
Uglavnom, izgleda predobro, ali prvo čekam komentare pošto mi se neda zezati s time ako ne radi kako treba.
Ja sam instalirao i igrao malo. Moram reci da sam ipresioniran :D.
Jedino je bed sto me sad navuklo da opet idem BG2 igrat :|
Arbiter of Change
07-12-2012, 16:34
Ubodite sav promo DLC za DA i DA2 neovisno o platformi.
http://social.bioware.com/da2/dlc_bundle/
sickpetey
07-12-2012, 17:45
Hm kul
Windwalker
07-12-2012, 18:49
Zaboravio password za tu stranicu. Heh.
A nemam još Witchunt i dobro bi mi došo ako ikad opet odlučim igrati DAO.
EDIT
Našo password i onda skužio da daju samo smeće iteme, a ne story DLC-e.
Bezveze.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.