Log in

Pogledaj cijelu verziju : Tražim igru

Stranica : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27

Gorila
10-02-2009, 21:56
Baš sam pogledao Avencast na youtubu i bome je arkadica :) Čovjek puca magije kao iz miniguna, tako da mi se to ne sviđa. Možda bi mogao NWN odigrati, to sam davno odigrao sam fighterom, ali nekako mi igra ne djeluje da ju je moguće proći sa magom? Kada staneš pred zmaja bez mača, kako to preživjeti :shock:

edit - budem vidio još taj dawn of magic i arx fatalis. Hvala.

E da, kako je magija odrađena u Dark messiah of might and magic? Dal to valja sa magom odigrati?

Arbiter of Change
10-02-2009, 21:58
Ništa posebno, slično kao Oblivion sistem samo što se neke magije mogu puniti i općenito ih ne možeš baš puno bacati ako se ne specijaliziraš na magiju (ali ono, DM je medieval FPS, ne RPG tako da to nije neki mjerilo). Magija je više manje usputna tamo, bar po meni. Ima koristi, ali melee je melee.

Gorila
10-02-2009, 22:07
A joj, brat mi igra Oblivion sa nekim magom ali mi je magija u oblivionu jako loša. Nekako je mlitava i nema života u njoj. Gledam malo magije iz baldura, pa svi oni buffovi i preljepo odrađene magije, pa onda gledam oblivion i jednostavno mi se gadi. Mislim da je baldur postavio previsoke standarde za magiju, razmazio nas i nakon njega je sve prazno. Jedino me se dojmila magija u NWNu pošto je također vrlo slična magiji iz baldura i jako je lijepo animirana ali ne znam kako je igrati sa magom pošto si ipak sam i primoran si koristiti onog Tomia, a puno veće koristi bi imao od Red Tigera :( Da bar ima neki mod koji miče zamke iz igre.

Arbiter of Change
10-02-2009, 22:10
Malo idemo OT, ali NWN ima pregadne efekte magija u usporedbi sa BG igrama; dok BG koristi pojedine spriteove koji su više manje jedinstveni magijama kojima pripadaju, NWN koriste particle (čestice, jel'te) sistem koji koristi za sve magije, samo varira efekt/boju/oblik i zato izgleda proketo generic. I da, BG ima "shakescreen" efekt kod magija i critical hits kod melee borbe što je veliki bonus.

Baldur's Gate je postavio prevelike standarde za RPG žanr općenito, ne samo magije (sve DnD igre koriste više-manje isti sistem magija tako da je razlika samo u prezentaciji).

Gorila
10-02-2009, 22:25
Nisam to primjetio u nwnu. No kako bilo, hvala na preporuci, pogledao sam Arx Fatalis i nije mi se svidio. Nekako je nezgrapno crtati te magije u žaru borbe. Avencast mi je previše arkadičan. Dawn of Magic mi također djeluje previše kaotično. Tako da ću vjerovatno odigrati nwn sa ekspanzijama, vjerovatno sa sorcerer klasom. Samo da još pretražim net za modom koji uklanja sve zamke i lokote iz igre, slično kao i onaj mod za baldura :pray:

Outmind
10-02-2009, 22:34
Sad si me Arbiteru baš sjetio arx fatalisa i kako sam muku mučio da samo upalim prokletu vatru a kamo li da napravim nešto konstruktivnije prvi put kad sam igrao. Ali definitivno je u toj igri puno lakše magovima. (koji znaju pripremit par spellova u naprijed ofc).

Wishmaster
10-02-2009, 23:43
A Sacrifice?
Mislim da je to isto orijentirano samo prema magijama...

Gorila
10-02-2009, 23:48
Sacrifice je više strategija, tako da nema baš neku dubinu. Više ide na klanje nego na pametno korištenje raznih škola magija.

gtaIvan
12-02-2009, 12:06
traži neku avanturu,po mogućnosti da je novija ili da tek izlazi

Bara
12-02-2009, 14:53
Vampyre Story, The Mudred in the Abbey i Penumbra: Overture bih ti preporučio ako želiš zaigrati nešto ozbiljnije avanture, a ako želiš zaigrati nešto šaljivo i zabavno, uzmi nekog od Sam & Maxa..., a ako nisi mislio na ovakve tipove avantura, Silent Hill: Homecoming :pray:

baldrick_
12-02-2009, 15:18
svrstavaš vampyre story u ozbiljne (po priči i atmosferi, koliko sam shvatio), a simu i maksu u šaljive igre.. da li si uopšte igrao neku od njih? vampyre story spada u isti koš sa s&m, lukasartsolike avanture.. u nikakvom slučaju ne možeš smestiti vampyre story i penumbru u isti koš.

Vedro
12-02-2009, 15:30
Tražim jedan rpg,mislim da je recenzija bila još 2007. u pc playu,dobio je ocjenu oko 90%,uglavnom u imenu igre je ime lika ja mislim,pa ako netko zna o kojoj se igri radi neka javi,hvala.

gtaIvan
12-02-2009, 19:06
ja bih više neku avanturu koja je kao devil may cry

ScorpiuS
12-02-2009, 19:15
ja bih više neku avanturu koja je kao devil may cry
X-Blades

Viper33
12-02-2009, 19:58
zna neko neku dobru rpg igru da nije gta serial i da nije witcher ili oblivion i da je pomogucnosti u danasnje vrijeme ne negdje bogu iza nogu u proslosti npr ako se sjecate igre true crime new york

Quiet Riot
12-02-2009, 20:08
zna neko neku dobru rpg igru da nije gta serial i da nije witcher ili oblivion i da je pomogucnosti u danasnje vrijeme ne negdje bogu iza nogu u proslosti npr ako se sjecate igre true crime new york
GTA nije RPG, ffs :o Pretpostavljam onda da tražiš neku open world igru... Just Cause, Mercenaries 2, Driver Parallel Lines, Scarface, Stalker, Boiling Point.

ScorpiuS
12-02-2009, 20:57
GTA nije RPG, ffs :o Pretpostavljam onda da tražiš neku open world igru... Just Cause, Mercenaries 2, Driver Parallel Lines, Scarface, Stalker, Boiling Point.
Ovo nemoj na Visti odigrat!

serijski samoubojica
12-02-2009, 21:13
Trebalo bi mi nešto kao Mirrors Edge. Onako da je što manje tučnjave i klanja,a više trčanja i tih stvari.

ScorpiuS
12-02-2009, 21:25
Trebalo bi mi nešto kao Mirrors Edge. Onako da je što manje tučnjave i klanja,a više trčanja i tih stvari.
Mislim da takve nema. M'sE je jedinstvena igra. Osim možda novog PoP-a.

serijski samoubojica
12-02-2009, 21:38

Novi PoP sam imao. Predosadan mi je.

Norther
13-02-2009, 00:25
[quote="serijski samoubojica":382ui6yk]Trebalo bi mi nešto kao Mirrors Edge. Onako da je što manje tučnjave i klanja,a više trčanja i tih stvari.

Novi PoP sam imao. Predosadan mi je.[/quote:382ui6yk]

mozda thief III ? (ili 2 i 1)

Deadwalker
13-02-2009, 10:17
Ovako, zanima me koji je najbolji rimski city-building, tj. najkvalitetniji i najopsezniji sa jako puno mikromenadžmenta. Do sada sam igrao zadnja dva - Imperium Romanum, ok mi je ali je pre pre jednostavan. Također, trenutno igram CivCity Rome, dosta je dobar ali ga muce neke tehnicke poteskoce a i ima, nazovim to, malo sriban sistem napredovanja kuca(lose je napravljen). Pa ono, volio bih neku dobru preporuku jer obozavam taj tip igre...

keko
13-02-2009, 11:33
Isprobaj Caesar IV ili Glory of the Roman Empire.Caesar je po meni bolji,al isprobaj oba ako možeš,možda ti ovaj drugi bude bolji.

baldrick_
13-02-2009, 14:46
legacy of kain serijal, tomb raider serijal, indiana jones and the emperor's tomb, shadow man, rayman 3, ice age...

baldrick_
13-02-2009, 14:47
mozda thief III ? (ili 2 i 1)
u thiefu nema trčanja, skakanja itd, itd, već se sve svodi na šunjanje.

Sony Ericsson
13-02-2009, 14:56
ima sprince of persia i assasin's creed ali tu ima klanja
mislim da nema nista slicno mirror's edge

Viper33
13-02-2009, 17:31
vezano za onu igru slicnu mirrors edge-u mislim da je nes slicno runner ili getting up

ScorpiuS
13-02-2009, 17:51
vezano za onu igru slicnu mirrors edge-u mislim da je nes slicno runner ili getting up
Mark Echo's Getting Up? Neznam nisam pogledao, ali možda... istražite.

serijski samoubojica
13-02-2009, 19:08

Nikako. Iako je Marc Ecko´s Getting Up je samo tako dobra igra.

Hrvoje
13-02-2009, 19:10
Sad ste me sjetili na tu igru,odlicna je bila,ali to je vise "grafiterska":) :) :) :) :)
puno fajta i crtanja.Ima i tu neš skakanja po zgradama, ali ne bas toliko.

Svima toplo preporucujem:) :) :) :) :)

serijski samoubojica
13-02-2009, 20:09
Sad ste me sjetili na tu igru,odlicna je bila,ali to je vise "grafiterska":) :) :) :) :)
puno fajta i crtanja.Ima i tu neš skakanja po zgradama, ali ne bas toliko.

Svima toplo preporucujem:) :) :) :) :)

Ja uvijek dođem do jednog dijela i zapnem i jednostavno ne mogu dalje. Jeli ko prešao igru?

Bara
14-02-2009, 14:59
Ja sam prešao. Odlična je igra! Dosta sam se mučio na nekim djelovima ali je igra svjetska. Ja sam ispunjen nekim čudnim osjećajem dok je igram, uglavnom, igra je totalno prošla nezapažena, ali je biser koji bi svi trebali zaigrat. Koliko se ono radila, 7 godina? (retoričko...)

Hrvoje
14-02-2009, 15:54
Ja sam prešao. Odlična je igra! Dosta sam se mučio na nekim djelovima ali je igra svjetska. Ja sam ispunjen nekim čudnim osjećajem dok je igram, uglavnom, igra je totalno prošla nezapažena, ali je biser koji bi svi trebali zaigrat. Koliko se ono radila, 7 godina? (retoričko...)
I ja sam je prešao,odlicna je,ali i teska na nekim djelovima
šteta kaj je presla toliko nezapazena :( :(

ScorpiuS
14-02-2009, 15:56
Ja sam prešao. Odlična je igra! Dosta sam se mučio na nekim djelovimaSali je igra svjetska. Ja sam ispunjen nekim čudnim osjećajem dok je igram, uglavnom, igra je totalno prošla nezapažena, ali je biser koji bi svi trebali zaigrat. Koliko se ono radila, 7 godina? (retoričko...)
I ja sam je prešao,odlicna je,ali i teska na nekim djelovima
šteta kaj je presla toliko nezapazenaS:( :(
Reć ću samo ovo LOL :pray: :rotfl:

Outmind
21-02-2009, 19:53
Je li u proteklih, recimo 5 godina izašla kakva city building igra, a da nije sim city societies, ni nekakav trećerazredni tycoon... Zeusi cezari i sl također ne dolaze u obzir jer sam sve već odigrao.

Isto tako, može li mi netko preporučit nekakav dobar dungeon crawler? Onak, da ima hrpu opcija i da je dosta detaljan, ali da ipak ima malo više grafike od adoma xD. E da, i da nije dungeon master ili eye of the beholder. Kada je izašla nije bitno.

ScorpiuS
21-02-2009, 20:03
Je li u proteklih, recimo 5 godina izašla kakva city building igra, a da nije sim city societies, ni nekakav trećerazredni tycoon... Zeusi cezari i sl također ne dolaze u obzir jer sam sve već odigrao.

Isto tako, može li mi netko preporučit nekakav dobar dungeon crawler? Onak, da ima hrpu opcija i da je dosta detaljan, ali da ipak ima malo više grafike od adoma xD. E da, i da nije dungeon master ili eye of the beholder. Kada je izašla nije bitno.
City Life, ali je sve fucked up ako planiraš na Visti igrat

Gwin
22-02-2009, 17:02
enikejs.. tražim igru.. desktop glupost, interfejs sličan ovome
http://tbn3.google.com/images?q=tbn:fPmPW2kusrQpOM:http://taufanlubis.files.wordpress.com/2008/03/linux-game-dopewars03.png
vlasnik ste svoje hardver kompanije, te kroz povijest proizvodite konzole, čipove, računala i pokušavate ih plasirati na tržište. a protivnici su vam stvarne kompanije tipa Atari, Commodore, IBM, Apple itd...
našao..

GameBiz2

ako nekog interesira...
http://www.veloci.dk/gamebiz/

ScorpiuS
22-02-2009, 17:12
enikejs.. tražim igru.. desktop glupost, interfejs sličan ovome
http://tbn3.google.com/images?q=tbn:fPmPW2kusrQpOM:http://taufanlubis.files.wordpress.com/2008/03/linux-game-dopewars03.png
vlasnik ste svoje hardver kompanije, te kroz povijest proizvodite konzole, čipove, računala i pokušavate ih plasirati na tržište. a protivnici su vam stvarne kompanije tipa Atari, Commodore, IBM, Apple itd...
našao..

GameBiz2

ako nekog interesira...
http://www.veloci.dk/gamebiz/
Ej, thx mene je isto zanimala ta igra kad si je opisao. A i freeware je.

PINĐO
23-02-2009, 12:21
jel neko čuo za guitar hero aerosmith
:gitara:

Gwin
23-02-2009, 18:38
ma nemoj :D

imao sam desetak najboljih igara za razne platforme

a isprodavao sam platformi majko mila..
prva je bila loša, tamo negdje 1986, no 1997 sam izbacio pentium2+pentium2+voodo2 kombinaciju, koja se na kraju prodavalo bolje nego xbox i ps2.. :D

josip_kraš
26-02-2009, 22:13
i ja sam je skinuo,
i jedinicu i dvicu jedinica mi je bolja (lakša, jednostavnija).
došao sam do 54,323,856$, sve bili najbolji zaposlenici, najveći prostor i najbolji izdavač. samo šteta što ide samo do 2001 :(

samo ti gwin si rekao da si vlasnik hardver kompanije, a ovdje samo igre proizvodiš...?
ili sam ja krivo shvatio...?

Gwin
26-02-2009, 23:29
dvojka ide do 2006.. a negdje krajem 80-ih te uprava traži da napraviš platformu jer bi oni ušli u trgovinu hardverom.. pa sagradiš tvornicu i dizajniraš platformu...

josip_kraš
27-02-2009, 21:56
jel to samo u dvojki?

Bara
01-03-2009, 14:43
Ajde nek mi nešto netko preporuči od novih FPS-ova ili RPG-ova. Nema šta nisam prešao u posljednjih 5 godina :). Sada mi ostaje samo da čekam, ali opet bih htio čuti vaša mišljenja...

Insert
01-03-2009, 15:27
probaj stalker clear sky ako nisi probao FPS/RPG
mount & blade - RPG
Brothers in arms hell's highway FPS

Bara
01-03-2009, 15:30
E jbg sada, sve sam te dokrajčio :) Zapravo, Mount & Blade nisam, ali pošto za njega nemam vremena, jbg, ali hvala na prijedlozima...

D.O.M.I.
01-03-2009, 15:47
cryostasis probaj definitivno ako nisi :D

Bara
01-03-2009, 17:07
A jbt danas ga prešao, pa i diskusirali smo o njemu na temi kojoj sam ja postavio, sjećaš se...

W3DR4N
01-03-2009, 17:37
Koliko ti je trajala?

Bara
01-03-2009, 17:41
Ako pitaš u koliko sam prešao igru, bilo bi to 5-6 jako zabavnih i super sati. A ti Vedrane? Iaka moram priznati da sam neke trenutke dosta puta ponavljao jer recimo ne znam što bih radio kada uradim Mental Echo, ili nekad mi se postroji troje teških neprijatelja i zaginem 3 puta i tako...

W3DR4N
01-03-2009, 17:45
Isto tako, uz hrpu padanja u ladnu vodu. :(

Bara
01-03-2009, 17:47
Isto tako, uz hrpu padanja u ladnu vodu. :(

:thumbs2: Jako mi je drago što smo se složili oko ove igre tako puno. Samo ako je budeš recenzirao za sljedeći broj molim te nemoj dati presubjektivnu ocjenu. Igra je stvarno " savršenstvo " (neda mi se sada tražiti druga riječ za izraziti se :)) ali optimiziacija po meni smanjiva ocjenu za barem 15-20 %, i još neki bugovi.

D.O.M.I.
01-03-2009, 19:42
A jbt danas ga prešao, pa i diskusirali smo o njemu na temi kojoj sam ja postavio, sjećaš se...

aha ^^ nisam ni viido na kog se odnosi :P

pwnzor
02-03-2009, 15:49
moze prijedlog za neku strategiju? (noviju po mogucnosti) slicno dawn of war soulstorm, samo ne dawn of war 2 jer sam razocarani s njom...
ugl samo da ima dobar squad control i balans u igri.

ubern00b
02-03-2009, 15:54
probaj company of heroes,meni je osobno igra nenadhebiva,pogotovo na netu :ekipa: :killyou:

pwnzor
02-03-2009, 22:32
ma probao vec, kako da ne, ali mislim da za igru ipak da bi se uzivalo treba jaka masina, inace je sve nekak... kockasto :D
al igra stvaro super da.

ciljal sam da mozda neko slucajno zna neku koja je meni promakla pa ono :D

Feanor
02-03-2009, 23:45
COdename:panzers???

W3DR4N
02-03-2009, 23:49
moze prijedlog za neku strategiju? (noviju po mogucnosti) slicno dawn of war soulstorm, samo ne dawn of war 2 jer sam razocarani s njom...
ugl samo da ima dobar squad control i balans u igri.

ruski Men of War

Raz
03-03-2009, 00:02
Theatre of War, Rush for Berlin

Insert
03-03-2009, 16:02
probaj world in conflict

Raz
03-03-2009, 16:44
Sjetio sam se još jedne- Joint task force

Od istog žanra imaš i supreme commander, command and conquer 3 i red alert 3

pimp
03-03-2009, 17:06
tražim neki rpg da imam sta igrati na laptopu (intel c2d 2.0ghz , 2gb ddr2 , hd3470 , 320gb harda) u fantasy stilu preferiram

Raz
03-03-2009, 17:29
JTF je smece,i nije narocito slicna sa SC,koji opet nema veza sa C&C 3 i RA3:D

Ma znam, samo sam nabrojao neke novije igre koje još spadaju u rts.
JTF sam igrao samo demo verziju, tak da neznam kakva je full igra. Demo mi je bil solidan.
C&C 3 i RA 3 su već nešto sličniji dawn od war-u (sad po kvaliteti, to je druga stvar...meni je još uvijek najbolji RA1) :D

cham3leon
03-03-2009, 18:25
tražim neki rpg da imam sta igrati na laptopu (intel c2d 2.0ghz , 2gb ddr2 , hd3470 , 320gb harda) u fantasy stilu preferiram

Elder Scrolls IV: Oblivion (ili prethodnik mu Morrowind)
Neverwinter Nights 2 (ako više voliš D&D style)

The Jackal
03-03-2009, 19:22
Dungeon Siege 2

Raz
03-03-2009, 20:24
Fable-The lost chapters, Overlord, The Witcher

Ghost_Rider
03-03-2009, 22:37
jel moze nesto kao Metal Slug da je a PC i do 100 mb velicine,al nemora metal slug bas.Moze nesto i za emulator bilo koji al najavite ime koje je konzole.Thanks

pimp
04-03-2009, 07:07

Elder Scrolls IV: Oblivion (ili prethodnik mu Morrowind)
Neverwinter Nights 2 (ako više voliš D&D style)

yep , i mislio sam na D&D stil , elder scrolls serijale prešao nekoliko puta , fable , witcher također , dungenon siege mi dopizdio nakon sat vremena igranja

W3DR4N
04-03-2009, 08:30
Ovaj novi Drakensang.

eddie2142
04-03-2009, 08:37
Valja li ista taj drakensang?

Insert
04-03-2009, 14:21
navodno valja

gtaIvan
06-03-2009, 16:05
tražim neku superhero igru.vidio sam da izlazi novi batman i dc vs mortal kombat.pa želim neš tak probat

Bara
07-03-2009, 09:02
Probaj...

W3DR4N
07-03-2009, 11:23
tražim neku superhero igru.vidio sam da izlazi novi batman i dc vs mortal kombat.pa želim neš tak probat

Ponajbolja superhero igra na tržištu je Marvel Ultimate Alliance. Pregršt likova, nadogradnji, raznolikih levela. Nepotrebno zanemarena odlična zabava i osobno najdraža igra u ispraznoj 2006. godini.

Probaj PunisherSiz 2005., po uzoru na Max Paynea. Nije klasična superhero, ali je igra rađena po stripu i poprilično je krvava i zabavna. Isto nepotrebno zanemarivana.

Zabavan je i Hulk, ali onaj iz 2003, koji je nebo naprema ovom novijem.

Od igara koje nemaju veze s klasičnim stripovskim superherojima, već nudi svoju viziju istih je fantastičan serijal Freedom Force. Fantastičan spoj RTT i RPG žanrova, pregršt likova, odlična mehanika, raznolikost, dužina, balans, odlično tempiranje. Dva nastavka, a ne znaš koji je bolji, jer su oba preodlična.

Sve su dostupne za računalo.

Linkovi:
http://www.mobygames.com/game/ps3/marve ... -alliance_ (http://www.mobygames.com/game/ps3/marvel-ultimate-alliance_)
http://www.mobygames.com/game/windows/hulk-
http://www.mobygames.com/game/windows/punisher-
http://www.mobygames.com/game/windows/freedom-force
http://www.mobygames.com/game/windows/f ... -3rd-reich (http://www.mobygames.com/game/windows/freedom-force-vs-the-3rd-reich)

Megacyber
07-03-2009, 14:50
Tražim neku igru tipa warlords battlecry...

unaprijed hvala

Raz
08-03-2009, 13:58
Od igara tipa rts u fantasy svijetu( kao warlords battlecry) imaš- Warcraft serijal, Armies of Exigo, LOTR- War of the ring,The Battle for Middle Earth 1,2+ekspanzija,Heroes of Annihilated Empires...

Ako tražiš baš igre iz warlords universuma imaš Warlords 4- čini mi se da je TBS( strategija na poteze) i Puzzle Quest: Challenge of the Warlords (kombinacija rpg-a i puzzle matcha)

Nadam se da sam ti pomogao :thumbs2:

W3DR4N
08-03-2009, 15:07
Tražim neku igru tipa warlords battlecry...

unaprijed hvala

Serijal Kohan.

Megacyber
08-03-2009, 19:39
Od igara tipa rts u fantasy svijetu( kao warlords battlecry) imaš- Warcraft serijal, Armies of Exigo, LOTR- War of the ring,The Battle for Middle Earth 1,2+ekspanzija,Heroes of Annihilated Empires...

Ako tražiš baš igre iz warlords universuma imaš Warlords 4- čini mi se da je TBS( strategija na poteze) i Puzzle Quest: Challenge of the Warlords (kombinacija rpg-a i puzzle matcha)

Ma mislio sam fantasy rts gdje baš napraviš svog heroa i da ga imaš za stalno za level up-anje i prolaženje campaigna... :roll:

Al tnx svejedno :thumbs2:

ScorpiuS
08-03-2009, 19:52

Ma mislio sam fantasy rts gdje baš napraviš svog heroa i da ga imaš za stalno za level up-anje i prolaženje campaigna... :roll:

Probaj HOMM. Nadam se da ti igre na poteze nisu mrske.

Megacyber
08-03-2009, 19:58

Probaj HOMM. Nadam se da ti igre na poteze nisu mrske.

Ako misliš na heroes of might and magic igrao sam i igra je legendarna pogotovo trojka...Ali mislio sam na igru npr. da uđeš u menu napraviš si heroa odabereš rasu, class i da ti je on tam za stalno...I onda biraš oćeš igrat skirmish ili campaign i tako level up-aš... :roll:

LorlonWarrior
08-03-2009, 21:28
Mene samo zanima jel bi ja mogo igrat Fallout 3 sve na najslabije na mojoj pili staroj?

Radeon 9600 Pro 256 MB
1 GB Ram
2.6 Ghz Intel Pentium 4

Sve staro oko 9 godina :D

cham3leon
08-03-2009, 21:31
Vjerojatno, ali se pripremi na horde bugova.

LorlonWarrior
08-03-2009, 22:43
Misliš bugova tipa da mi freeza komp ili? :?

cham3leon
08-03-2009, 22:54
Zavisi. Ja sam se toliko borio s bugovima da sam odustao od igranja na kraju. Pripisujem sve probleme lošoj grafi, mada ne mora biti do toga.

Uglavnom, igra mi se rušila ko kula od karata. I sad, nekima pomogne to što igraju u windowed modu (što sam ja prakticirao jer se onda brže sruši i brže ju dignem :D ), nekima pomognu patchevi i Skullptura-in fix, a meni ništa od toga. :|

LorlonWarrior
08-03-2009, 23:06
A ne znam... Igro sam je kod frenda na prilično dobroj konfi (HD 3850) i tak to i njemu valja ko super. Aj idem nabavit igru pa šta bude bude :thumbs2:

D.O.M.I.
08-03-2009, 23:09
može li mi netko pronaći linkove/stranicu s koje mogu skinuti Toy story 2 igru Playstation 1 verzija ako je ikako moguće ? :D

D.O.M.I.
09-03-2009, 01:08
nevermind riješeno nađeno ^^

The Jackal
09-03-2009, 17:47
Tražim igru di mogu imat vrld dominejšn... ali moderna vremena.

Cazze
09-03-2009, 23:40
kratko...preporuku nekakve tabacine za pc...tipa tekken itd. itd...sto novije to bolje,al kvaliteta na prvom mjestu...hvala unaprijed...

Raz
09-03-2009, 23:54
Jedino što mi pada na pamet je Guilty Gear X2 i Street Fighter IV koji vjerojatno izlazi u 6 mjesecu ove godine.

Xero
10-03-2009, 12:27
nesta ko gta ili scarface

serijski samoubojica
10-03-2009, 19:34
nesta ko gta ili scarface

True Crime oba dijela, Godfather...

Gorila
11-03-2009, 18:44
Koje su dobre igre izašle u proteklih 2 mjeseca? Žanr nije bitan, bitno da su kvalitetne i igrive.

serijski samoubojica
11-03-2009, 21:34
Koje su dobre igre izašle u proteklih 2 mjeseca? Žanr nije bitan, bitno da su kvalitetne i igrive.

Fallout 3, Burnout Paradise, Far Cry 2, CoD: World at War, Left 4 Dead. Ima ih još ali eto to mi je prvo palo na pamet. Neke su možda starije od 2 mjeseca ali eto...

keko
11-03-2009, 21:37
Tražim igru di mogu imat vrld dominejšn... ali moderna vremena.

Supreme Ruler 2020.

Gorila
11-03-2009, 22:53
Fallout 3, Burnout Paradise, Far Cry 2, CoD: World at War, Left 4 Dead. Ima ih još ali eto to mi je prvo palo na pamet. Neke su možda starije od 2 mjeseca ali eto...

Hvala, nisam još vidio što je to Burnout Paradise i Left 4 Dead. Pogledao budem na gamespotu da vidim jel se to isplati nabaviti.

cham3leon
11-03-2009, 23:18
Posto me je 131244 preteklo,dakle,trazim neku igru u steampunk settingu,da nije FF VI...
I neka igra kao GameBiz,ali da je orijentisana na hardver.

Steampunk igra... Najbolji steampunk RPG koji sam ikad igrao je Arcanum. Preporučujem to kao stomatolog.

Arbiter of Change
11-03-2009, 23:34
Bioshock ti je isto steam sa malo punka, ako tražiš FPS... a pored toga ne znam jer ti ih ima JAKO malo uopće, ne samo za PC. Eventualno Thief 2 ako se da tamo sortirati.

cham3leon
12-03-2009, 07:50
Bioshock nije baš steampunk, iako se fura na retro tehnologiju. Ali također preporučujem ako nije igrao.

Gwin
12-03-2009, 09:58
I neka igra kao GameBiz,ali da je orijentisana na hardver.
nema..

osim opcije da krajem 80'ih u gamebizu počneš slagat svoje konzole..

čekamo gamebiz3 koji b trebao doć početkom slijedeće godine

možeš probat njihov CarBiz (http://www.veloci.dk/gamebiz/cb/), gdje radiš aute od 1920-2020

Amon88
12-03-2009, 11:06
Da... ima li koja igra sa hrvatskim vojnicima, tenkovima, ili mapama...ili ne mora biti igra, može biti i samo mod... al da se malo ispucam znajuči da imam HV znak na ramenima :rambo:

može biti pucačina, strategija... bilo šta... samo glavno da je hrvatska uključena...

Cookie monsta
12-03-2009, 13:12
Trebam neku dobru tj. odličnu igru sličnu crysis-u ili crysis-u warhead. Molim vas pomozite :pray:

josip_kraš
13-03-2009, 09:38
Da... ima li koja igra sa hrvatskim vojnicima, tenkovima, ili mapama...ili ne mora biti igra, može biti i samo mod... al da se malo ispucam znajuči da imam HV znak na ramenima :rambo:

može biti pucačina, strategija... bilo šta... samo glavno da je hrvatska uključena...

puno tražiš...
ima strategija milslim da se zove oluja 95 ili tako nešto, uglavnom imaš samo mapu hrvatske po kojoj razmičeš postrojbe.
ima igara i modova vezanih za ratove na ovim prostorima ali baš za hrvatsku nema ništa.

balkans on fire-tenkovska simulacija u kojoj igraš kao ruski volonter
operation peacekeeper- mod za bf2 s temom rata na kosovu.
(nato vs. vojska jugoslavije)

serijski samoubojica
14-03-2009, 11:50
Trebala bi mi neka igra u stilu Overlord. Onako da ideš okolo i uništavaš.

Nodakim
14-03-2009, 16:36
City building igra,19.st i početak 20.st
Ne prihvaća Anno 1701
:(

Stryder
15-03-2009, 00:11

Battlefield Vietnam + Flashpoint Balkans (http://www.moddb.com/mods/flashpoint-balkans)

Insert
16-03-2009, 14:26
jeli to mod za multiplayer ili singleplayer? nemam bas iskustva s battlefieldom.

josip_kraš
16-03-2009, 14:39
insert, koji avatar :rotfl:

u bf-u nema klasičnog sp-a nego igraš na mapi s botovima kao na mp-u.
kad instaliraš mod on ima posebnu ikonicu preko koje ga pokrećeš.
uglavnom mod je i za jedno i za drugo

Insert
16-03-2009, 14:44
insert, koji avatar :rotfl:

to nisam ja :rotfl: :D

da, zanimalo me jeli kampanja. dakle nije :(

Hoff
16-03-2009, 23:45
Baš sam u nabavci novijih rpgova pa me zanima dal ima još nešt dobro osim Drakensanga i F3? :friends:

armagedon_666
17-03-2009, 08:35
ok...sad ja tražim igru, evo otkad sam prešo tomb raider underworld nisam baš ništa igrao, znači od prošle godine od 11. mjeseca ja nisam NIŠTA igrao :oops:
više čak nisam ni u toku... :oops:
dajte mi preporučite neku noviju igru [žanr nije bitan]S :thumbs2:

Deadwalker
17-03-2009, 09:27
Let me see...Empire TW, Bournout Paradise, Red Alert 3 Uprising, WiC Soviet Assault, FEAR 2(to su ti najnovije). A od starijih, well, prođi malo kroz podforum pa vidi sta jos nisi, a dobro je...

The Jackal
17-03-2009, 20:23
Kako se zove ona igra koja je ista kao Sims samo kaj možeš imat i gole likove... ?

Herr Schnitzel
17-03-2009, 20:24
Singles.

The Jackal
17-03-2009, 20:28
thnx

Blacky_123
17-03-2009, 21:34
Bolji mi je 7 Sins ako hoces perverzije :P

Gwin
18-03-2009, 11:02
genijalci.

ajde mi preporučite nešta zabavno
neki fps u stilu Soldier of fortune-a.. kolko tolko inteligentan :D

Cazze
19-03-2009, 23:26
Ekipa,trebao bi preporuku za nekakvu platformersku igru tj. nekekvu arkadnu za pc...nesta tipa onih igara na sony-u gdje skupljate novcice,jabuke i ko zna kakve jos debilstine...za necaka mladeg 9 g...nije tolko mlad tak da nemora bit potpuno bebast...al na tu shemu nadam se da ste me shvatili...hvala unaprijed

TeraBajt
19-03-2009, 23:27
Jazz jackrabbit 2

Raz
19-03-2009, 23:33
@Cazze - Ice Age 2:The Meltdown

cham3leon
20-03-2009, 09:46
Jazz jackrabbit 2

Tooo! Koliko to nisam igrao!!!!

:pray: :pray: :pray:

Igra je precarska, btw, ima još i Multiplayer splitscreen, kooperativni i versus sa pun qrac modova, od deatmatcha do utrke.

Raz
20-03-2009, 10:00
Jazz jackrabbit 2

Igra je precarska, btw, ima još i Multiplayer splitscreen, kooperativni i versus sa pun qrac modova, od deatmatcha do utrke.
Ni ja ju nisam dugo igrao, baš bi ju mogao instalirati opet :D

@Cazze- Ako grafika ne igra ulogu onda preporučam i Bugs Bunny & Taz - Time Busters. Odlična igra na kojoj sam potrošio sate i sate. K tome se može i kooperativno igrati :thumbs2: .

armagedon_666
20-03-2009, 10:35
Jazz jackrabbit 2

Ni ja ju nisam dugo igrao, baš bi ju mogao instalirati opet :D

@Cazze- Ako grafika ne igra ulogu onda preporučam i Bugs Bunny & Taz - Time Busters. Odlična igra na kojoj sam potrošio sate i sate. K tome se može i kooperativno igrati :thumbs2: .

hahaha, i ja :D ali igra je predobra :P

serijski samoubojica
20-03-2009, 11:32
Trebala bi mi neka igra u stilu Jak and Dexter. Onako "dječija" :D

Raz
20-03-2009, 12:17
Od boljih platformera na PC-u koje sam igrao imaš- Psychonauts, Kung Fu Panda, Ice Age 2, Jazz Jackrabbit 2, Bugs Bunny & Taz Time Busters, Bugs Bunny Lost in Time, Sheep, Dog'n Wolf. Ako se ne varam Psychonauts je nekako najsličniji Jacku od ovih nabrojanih. (Zadnja 4 naslova su malo starija ali ako ti grafika nije jako bitna uživat ćeš u njima)

A ako tražiš nešto slično za ps2 imaš- Rachet & Clank, Crash Bandicoot, Sly, Spyro, Ape Escape.

Većina ovih naslova je onako "dječja" ali mislim da se i "odrasli" mogu zabaviti.
Nadam se da sam bil od nekakve pomoći :thumbs2: .

eddie2142
20-03-2009, 12:30
Sheep Dawg & Wolf, oo kako sam se namucio oko onih gusara kad sam bio mali

a valjda bi se i sad namucio xD

Raz
20-03-2009, 12:34
Sheep Dawg & Wolf, oo kako sam se namucio oko onih gusara kad sam bio mali

a valjda bi se i sad namucio xD
Ja nikako nisam mogao proći onaj boss fight s onim crvenim čudovištem... tako da ju sada opet prelazim u nadi da ću napokon proći igru :D .

eddie2142
20-03-2009, 12:36
lol, to meni jedan od najlaksih nivoa bio...

jao moram ovo skinut

aj oce neko postati link meni na PM?

azrael
20-03-2009, 15:48
neki akcijski RPG tipa rise of the argonauts.......
tko zna koji nek napiše.....

Arbiter of Change
20-03-2009, 18:10
Najsličniji ti je Jade Empire.

Gorila
20-03-2009, 21:45
Kako sam prešao Mass Effect, ostao mi je gorak okus u ustima ali ne zbog igre već zbog toga što sam izgubio volju za svim ostalim igrama. Jednostavno ne vjerujem da postoji igra koja se radnjom i kvalitetom može suprostaviti ovom čudu te nemam volje igrati ispodprosjećne gluposti poput Crysisa i sl. novijih izbljuvaka.

Da li ima igra koja se može mjeriti sa Mass Effectom na području priče, dubine, razrađenosti svijeta i settinga, voice actinga te sveukupnog filmskog dojma, a da nije riječ o Witcheru ili Bloodlinesu koji mi jedini padaju na pamet kao koliko toliko približna konkurencija?

Da budemo jasni, Witcher mi je bolji jedno 100x od Mass Effecta, ali budimo realni, Geralt me nije toliko skršio koliko commander Shepard :pray: :cry:

Raz
20-03-2009, 22:08
Možda SW-KOTOR, jedino što u njemu glavni lik nema voice acting. Sumnjam da se puno igri može mjeriti s Mass Effectom u svim tim područjima. Nadopišem ako se sjetim još koje igre.

Gorila
20-03-2009, 22:11
Prvo mi i je pao kotor na pamet ali nedostatak voice actinga ubija atmosferu. Mass i je toliko savršen zbog nadnaravnog voice actinga te ekspresija lica prilikom razgovora :) Neopisivo podiže atmosferu i kvalitetu igre. Želio bi je odigrati ponovno sa renegade opcijama i drugim buildom, sa ženskim likom... ali ne odmah nakon prvog prelaska, treba par tjedana odmora :)

Arbiter of Change
20-03-2009, 22:35
Ne sudi sve igre po istom standardu... brzo ćeš ih zamrziti jer se neće moći mjeriti sa tom nekom igrom koja ti je uber.
Nema... eventualno pogledja Dark Sector ako si graphics whore, ali onda opet to nije RPG pa eto (premda ima OTS pogled, uber grafiku, akciju i to). :)

Gorila
20-03-2009, 22:40
Lijepo izgleda na screen shotovima. Nadam se da nije kao crysis, lijepo ali bez duše :)

Onaj Dead Space, da li to ima kakvih dubljih razgovora ili kvalitetnu priču? Izgleda mi zanimljivo, ali rađe vas pitam nego da se zeznem.

Hoff
20-03-2009, 22:52
Molio bi preporuku RPGa da radi na osrednjem laptopu, po mogućnosti da ima priču. Fable sam zadnje odigrao na njemu i radilo je ok dok je kotor zbog neke nekompatibilnosti bio neigriv na bilokojim postavkama. :kill:

Raz
20-03-2009, 22:54
@Gorila-Ako ti nije bitna grafika preporučam ti Metal Gear Solid. Nije rpg već sneaker. Ima napetu radnju, odličan voice acting i jako dobre boss fightove. Ma igra je remek djelo :pray:

Gorila
20-03-2009, 23:00
To je ono sa play stationa, to sam igrao sa bratom prije valjda 10 godina na psxu :) Super je bilo. Moram vidjeti kako to na pcu izgleda.

Blacky_123
21-03-2009, 19:55
Trazim japansku RPG igru.
Igro sam je mozda prije 3-4godine
Neznam kak se tocno zove, pa mi morate pomoc
Sjecam se samo da je bila singleplayer i da je dosta bila buggovita s PC
Prvi nivo je bio neki trening u ringu s trenerom, onda dalje napredujes itd..
Joooj, jel mi moze ko pomoc oko te igre?

gtaIvan
21-03-2009, 20:50
tražim neku igru kao crysis

molim odgovor što prije

Feanor
21-03-2009, 21:06
Po grafici?Prici(alieni + ljudi)?Akciji? Jerbo je Crysis prilično unikatna igra što se grafičkog settinga i mogucnosti enginea tiče, i način akcije je unikatan, pod tim mislim na korištenje odijela. Ako tražiš igru sa sličnim settingom grafičkim settingom(otog, đungla) onda je to far cry, Boiling point i Just Cause(GTa tip igre), ako tražiš igru sa ultra ljepom grafikom onda mozda Mass Effect, Call of Duty 5 i novi stalker:clear sky mogu parirati... Ako trazis Igru sa sličnim akterima u prici alieni i ljudi onda bi savjetovo AvP2(stara igra),AvP(jos starija igra) itd. itd.

EDIT: da se razumijemo ovo su sve Fps-ovi ili Tps-ovi...

P.S- ful je cudno naci igru sličnu crysisu baš zbog toga što je puno stvari čini unikatnom pa kad ljudi kažu crysis neznaš na koji dio crysisa ciljaju, a kad kazu recimo CoD puno je lakše nači 5-6 fps-ova sličnih njemu...

Blacky_123
21-03-2009, 23:20
Naso sam igru...
Igra se zove Sudeki
Jel moze koja preporuka igre na tu temu?

Raz
22-03-2009, 01:48
Nisam igrao Sudeki ali mi se čini donekle slična kao Fable-The Lost Chapters. Isprobat ću je prvom prilikom.

W3DR4N
23-03-2009, 00:51
Sudeki je slab.
Probaj Jade Empire, Rise of the Argonauts ili Gladiator: Sword of Vengeance.

Raz
23-03-2009, 10:27
Molim preporuku igre tipa- Revolt, Crash Team Racing, Micro Machines V4 za PC. Unaprijed hvala :) .

Insert
23-03-2009, 14:36
treba mi nesto survival tipa notrium, ne mora bit besplatno.
btw, mislim da je bio topic o survival igrama ali ga nemrem nac. :(

W3DR4N
24-03-2009, 13:40
Molim preporuku igre tipa- Revolt, Crash Team Racing, Micro Machines V4 za PC. Unaprijed hvala :) .

3D Ultra Radio Control Racers
RC Cars
Cocoto Kart Racer
Ostrich Runner
Stunt GP
Ignition

Raz
24-03-2009, 13:47
Puno hvala :pray:

Karlo_from_Bjelovar
25-03-2009, 10:52
trebam preporuke novijih igara koje valja odigrati a da nisu u posljednja 2 PCPa (burnout, fear, mirros, novi PoP, fallout, dead space etc)...

moze i neke starije igre koje vrijedi odigrati... trenutno su u nabavci overlord, HL2;ep1;ep2...

eh i da, witchera sam igrao... ;)

takoder sam i odigrao dmc4 i a's creed...

Sickmanno1
25-03-2009, 20:59
Odigraj Rise of the Argonauts :wink:

Wolfwrath
26-03-2009, 11:19
Evo,ja tražim freeware igre tipa sam-protiv-svih, nešto kao Theseus:The return of the hero sa nedavnog pc-playevog dvd-a.
Ne mora nužno biti futurističko, bilo šta sa hrpetinom najezdi (prvenstveno alieni i fantasy, zombie baš i ne volim).

Hvala unaprijed!

Megacyber
26-03-2009, 12:35
Trebam neki hero-based RTS.

hvala unaprijed

W3DR4N
26-03-2009, 13:00
Spellforce, ekspanzije i nastavci.

armagedon
26-03-2009, 20:53
ljudi, sad cete se smijat...nemogu se sjetit kak se ona igra zove, stara oko 2-3 god...
sjecam se da je bio lik u crvenoj jakni, u pocetku je bilo nekih radnji u snijegu, on se mogao teleportirat onak na par sekundi i crpio je energiju iz protivnika!neka pucacina/avantura :D

Raz
26-03-2009, 21:16
ljudi, sad cete se smijat...nemogu se sjetit kak se ona igra zove, stara oko 2-3 god...
sjecam se da je bio lik u crvenoj jakni, u pocetku je bilo nekih radnji u snijegu, on se mogao teleportirat onak na par sekundi i crpio je energiju iz protivnika!neka pucacina/avantura :D
Možda Infernal?

armagedon
26-03-2009, 21:56
Možda Infernal?
ISUSE, DAAAAAAAAAAAAAAAA!puno ti hvala :D ja se pokusavam vec 2 tjedna sjetit i nikako!!!!

Gwin
28-03-2009, 01:30
aaa.. igra tipa crimsonland..
ali se moglo biti devil, grim reaper..
i za razliku od crimsonland glavni lik ima svoj stronghold.. nepomičan je.

/edit.. našao.. R.I.P.
http://www.gametunnel.com/rip-game-review.php

Wolfwrath
28-03-2009, 13:30
Hmmm,mislim da sam već to igrao,i da nije freeware, ali isprobat ću,hvala!

kikl0p
28-03-2009, 18:58
treba mi neka superorginalna miniigra tipa geometry wars,flow...

Razzarach
28-03-2009, 19:42
crayon phisics :)

serijski samoubojica
28-03-2009, 21:22

Definitivno. Igra koju svako mora obavezno zaigrat.

Raz
28-03-2009, 21:29

Definitivno. Igra koju svako mora obavezno zaigrat.

popisu dodajem World of Goo, Crazy Machines 2 i Gish :)

Snake
29-03-2009, 20:10
jel tko zna...
bila je neka igra za NES ili neku Seginu konzolu, luđački nogomet neki. mogao si igrat jedino s japanom, igrače se moglo udarat tijekom utakmice (ako se igralo udvoje), ako si npr. stajao na jednom mjestu potonuo bi u blato, na igralištu je bilo pobacano kamenje koje se moralo izbjegavat.
jel zna tko ime te igre?

Snake
29-03-2009, 22:20
nvm, našao
Kunio-Kun no Nekketsu Soccer League

Karlo_from_Bjelovar
30-03-2009, 06:48
pa to nije ni izaslo? :?

serijski samoubojica
30-03-2009, 08:53
pa to nije ni izaslo? :?

Izašlo prije 1-2 mjeseca kolko ja znam.

Sonic_Moronic
30-03-2009, 13:29
Zna netko kakvu listu sa 2D Shareware space side-scrolling shooterima? :)

Tražim jednu shareware igru čiji sam demo našao na Pcplay ili hacker cd-u (tko bi se više sjećao), i igra me je tada jako fascinirala... Bilo bi lijepo ponovno je zaigrati. Problem je što nemam blage veze kako se zove.

Raz
30-03-2009, 19:21
Možda ovo malo pomogne- http://en.wikipedia.org/wiki/Category:Scrolling_shooters

Sonic_Moronic
31-03-2009, 12:51
Thx... Nadam se da ću naći.

EDIT: Našao sam. :pray:

Imao sam sreće, pretraživao pcplay cd-e i ime je stajalo na jednom

Radi se o igri Intensity XS.

Madskull
31-03-2009, 17:25
Znate ovo sam postavio na jos neku temu.. mozda u one stare igre ili tako nesto..
znaci radi se o igri ( avantura ) u kojoj ste vi neki ratnik sa dugom kosom.. Vas glavni alat kroz igru je vas luk i strijele. Sama igra je napravljena u nekom gotickom stilu, znaci tamna je i tako.. I da.. na pocetku ste u nekom selu i neki veliki kamen vam neda iz sela.. Molim vas samo ime igre :)

LorlonWarrior
31-03-2009, 17:33
Znate ovo sam postavio na jos neku temu.. mozda u one stare igre ili tako nesto..
znaci radi se o igri ( avantura ) u kojoj ste vi neki ratnik sa dugom kosom.. Vas glavni alat kroz igru je vas luk i strijele. Sama igra je napravljena u nekom gotickom stilu, znaci tamna je i tako.. I da.. na pocetku ste u nekom selu i neki veliki kamen vam neda iz sela.. Molim vas samo ime igre :)

Archangel? :?

Madskull
31-03-2009, 18:12

Archangel? :?

nije ta.. kao sto rekoh.. igra je point 'n' click avantura a ne RPG (sto je archangel, na primjer)
uglavnom, hvala na pokusaju :D

DR.Neo
04-04-2009, 16:08
Zanima me neka simulacija vožnje tipa gtr evolution, race driver grid i toca race driver 3 a da nije starija od 2-3 god.

FaTaL_mRkvA
04-04-2009, 16:14
Definitivno nije tema za to.
Ali me zanima ima li u Zagrebu gdje za kupiti Counter-Strike: Source.
Bezveze mi je ići u zg ako nema, pa samo ako je netko vidio da se prodaje da mi javi thx.

Feanor
04-04-2009, 16:16
A zasto ne kupis preko Steama?? AKo je problem u kartici vidio sam neke ljude na forumu koji su bili voljni napraviti uslugu sto se toga tice, samo im uplatis lovu na racun a oni ti je karticom kupe preko steama...pa se probaj raspitati!!!1

FaTaL_mRkvA
04-04-2009, 16:21
A kak im ja uplatim lovu na račun ak nisam punoljetan? :?

Feanor
04-04-2009, 16:29
Pa lik koji ce ti skidati ti posalje broj svog ziro ili tekuceg racun ti dodjes u banku uzmes uplatnicu(8kn) napises na uplatnici broj ziroa, iznos love koji uplacujes recimo 150 kn i onda onoj teti na salteru dades tu uplatnicu i 158kn, i za 2 sekunde lova je na racunu nekog drugog, koji ti skida CS source xD....Ja mislim da ti cak ni osobna netreba...

FaTaL_mRkvA
04-04-2009, 17:52
Pa lik koji ce ti skidati ti posalje broj svog ziro ili tekuceg racun ti dodjes u banku uzmes uplatnicu(8kn) napises na uplatnici broj ziroa, iznos love koji uplacujes recimo 150 kn i onda onoj teti na salteru dades tu uplatnicu i 158kn, i za 2 sekunde lova je na racunu nekog drugog, koji ti skida CS source xD....Ja mislim da ti cak ni osobna netreba...
Probat ću još nagovorit starce ako nejde probat ću tvoju teoriju. Thx =)

vex
04-04-2009, 19:06
Tražim neku noviju igru , nešto što me može preplašiti m ovo sve u zadnje vrijeme kao silent hill 5 , dead space i slično ne mogu ni malu djecu zastrašiti.. želim nešto creepy :D

Raz
04-04-2009, 19:32
Igra nije baš najnovija (iz 2006. godine je) ali preporučio bi ti Call of Cthulhu. Grafika možda nije nešto najbolje ali je atmosfera odlična. Lik s kojim upravljaš zna čak postati paranoičan u nekim djelovima igre... recimo pri početku igre čuješ čudne zvukove i otkriješ jednu tajnu prostoriju unutar kuće u kojoj je puno trupala i odma ti srce počinje brže kucati a vid se počinje mutiti i tresti te se čuje ubrzano disanje.

vex
04-04-2009, 19:38
Možda sam se pogrešno izrazio.. volio bih neku igru u kojoj nije svhra ubiti što više neprijatelja nego onako više mindfuck , da nema puno pucanja , nego neke zagonetke i tak to. Možda neka avantura?

Raz
04-04-2009, 19:46
Erm... to je još uvijek Call of Cthulhu :) . Nisam još puno igrao ali u igri si detektiv i istražuješ slučaj. Koliko sam čuo oružje dobiješ tek nakon mnogo vremena igranja. Također bi preporučio Penumbra serijal :thumbs2:

Javim još ako saznam horror avanturu tipa point & click. Zasada sam se sjetio jedino freeware igre - White Chamber, ali nisam siguran dali bi te zanimalo. Evo link za svaki slučaj http://www.studiotrophis.com/site/downloads

vex
04-04-2009, 19:54
E tako nešto , Penumbra je bila odlična!
Ajd baciti ću pogled na taj call of cthulhu , hvala :D

Teon
04-04-2009, 20:09
Trazim neku igru najvise slicnu Sniper Elite.
Znaci igra u kojoj je naglasak na snajpanju i sto realisticnijem

Gamer from Sarajevo
04-04-2009, 21:23
Trazim neku igru najvise slicnu Sniper Elite.
Znaci igra u kojoj je naglasak na snajpanju i sto realisticnijemSacekaj Velvet Assassin, trebala bi da bude na taj fazon.

Teon
04-04-2009, 21:54
Pogledao trailere, neznam nisam nesto impresioniran. (Istina isti dojam mi je ostavio i trailer Sniper Elitea pa je igra fenomenalna)

The Great Duck
05-04-2009, 18:00
Može tko preporučit kakvu arkadu ili pucačinu za ubit dosadu?

ScorpiuS
05-04-2009, 20:06
Može tko preporučit kakvu arkadu ili pucačinu za ubit dosadu?
Wheelman, HAWX... Ima ih puno u zadnje vrijeme.

fij
07-04-2009, 15:44
tražim igru tipa warriors(ps2).....znači ulične šore i slično

Grim
09-04-2009, 10:07
Trazim igru tipa Freelancera.. nesto novije.. po mogucnosti da ima multiplayer..

Raz
09-04-2009, 10:29
Evo par za koje ja znam
Spaceforce - Rogue Universe (C2fUb3PXcxE)S- prilično dobra igra, k tome napravili su ju Hrvati :D
Dark Horizon (bi1MKnL_FuA)S- Nisam ju igrao ali ne izgleda mi loše... malo podsjeća na freelancer
X3 (JhbGpU0rooc&feature=related)S- Ova je užasno komplicirana, ali dobra.

Grim
09-04-2009, 10:39
Evo par za koje ja znam
Spaceforce - Rogue Universe (C2fUb3PXcxE)S- prilično dobra igra, k tome napravili su ju Hrvati :D
Dark Horizon (bi1MKnL_FuA)S- Nisam ju igrao ali ne izgleda mi loše... malo podsjeća na freelancer
X3 (JhbGpU0rooc&feature=related)S- Ova je užasno komplicirana, ali dobra.
Ova Spaceforce mi se ne svida, Dark Horizon me jako privlaci ali review:http://pc.ign.com/articles/914/914357p2.htmlSkaze da je losa igra... svugdje kazu, a ova X3 mi je jadna... ima jos sta?

Raz
09-04-2009, 10:51
DarkStar One (kFRVsrN8GWk)... to je jedina za koju sam se zasad sjetio, ostale su sve starije.

Grim
09-04-2009, 11:06
DarkStar One (kFRVsrN8GWk)... to je jedina za koju sam se zasad sjetio, ostale su sve starije.
Tnx probat cu ovu, iako nema vise igra ko Freelancer :(

Gwin
09-04-2009, 19:56
moja preporuka za ovo. solidna igra

W3DR4N
10-04-2009, 10:14
Trazim igru tipa Freelancera.. nesto novije.. po mogucnosti da ima multiplayer..

Independence War 2

Samo što je to daleko teže i kompleksnije od ispraznog Freelancera.
Većina igrača odustane jer ih neprijatelji pokose već na uvodnoj misiji.

The Jackal
11-04-2009, 08:38
Freelancer je isprazan?

Daj molim te...

nvm..

neću se prepirat.. još ću ban popit

Tražim igru koju sam davno igrao.

Radi se o plavom možda ljubićastom malom dlakavom stvorenju s kojim riješavaš razne puzle da dođeš do kraja stazice. Sjećam se neke puzle di moraš špigle postavit na taktičkim mjestima tako da svijetlo ide kroz njih da zapali bombe i da razbije led da možeš proć. Anyone?

Plexihack
11-04-2009, 12:49
Neki singleplayer,FPS po mogucnosti ili RTS,3D i da je za linux ^^

josip_kraš
12-04-2009, 18:09
http://en.wikipedia.org/wiki/Linux_gaming

Gaming Insider
12-04-2009, 20:18
Ljudi kaj bi mi bilo bolje da kupim?

Resident Evil 5

Gears of war 2

Halo Wars? :|

The Jackal
12-04-2009, 20:19
GoW2 Definitivno od to troje

Plexihack
12-04-2009, 20:30
http://en.wikipedia.org/wiki/Linux_gaming

Znam već,ali čudno mi je da nema baš nekih boljih naslova koji rade u OpenGL-u :S

fij
12-04-2009, 23:44

Raz
12-04-2009, 23:56
Ako tražiš nešto slično za pc onda probaj Watchmen - The end is nigh. Pričekaj drugi odgovor ako tražiš nešto za ps2... nemam ga pa ti nemogu preporučit nešto s njega.

W3DR4N
13-04-2009, 00:29

Urban Chaos je zanimljiv skroz. Iako si u igri ulični pandur.

The Jackal
13-04-2009, 09:21
Freelancer je isprazan?

Daj molim te...

nvm..

Radi se o plavom možda ljubićastom malom dlakavom stvorenju s kojim riješavaš razne puzle da dođeš do kraja stazice. Sjećam se neke puzle di moraš špigle postavit na taktičkim mjestima tako da svijetlo ide kroz njih da zapali bombe i da razbije led da možeš proć. Anyone?

max555
13-04-2009, 11:49
Ovo je of topic :D . Koju "noviju" igru mogu igrati sa ATI Radeon 9550/1050(128 MB),512 mb rama
1.40 procesor. Hvala na odgovoru. :bravo:

Ghost_Rider
13-04-2009, 12:18
[quote="Commander Dawg":ilgqhk3c]Freelancer je isprazan?

Daj molim te...

nvm..

Radi se o plavom možda ljubićastom malom dlakavom stvorenju s kojim riješavaš razne puzle da dođeš do kraja stazice. Sjećam se neke puzle di moraš špigle postavit na taktičkim mjestima tako da svijetlo ide kroz njih da zapali bombe i da razbije led da možeš proć. Anyone?[/quote:ilgqhk3c]

Znam da si dobar drugar bas ija juce tu igru trazio po netu,i vidi cuda nasao je 8) .

Mislis na ovu igru:

http://img245.imageshack.us/my.php?image=xxxxxxx.jpg

Javi se na PM kad budes doma da ti sendam full igru.

Edit: Evo igra: http://rapidshare.com/files/80563246/Dweep_Gold_v1.4.rar

BTW poslao sam i na PM nadam se da je dosla.

The Jackal
13-04-2009, 12:35
editaj post.

Ghost_Rider
13-04-2009, 13:04
[quote="Commander Dawg":2sca3okx][quote="Commander Dawg":2sca3okx]Freelancer je isprazan?

Daj molim te...

nvm..

Radi se o plavom možda ljubićastom malom dlakavom stvorenju s kojim riješavaš razne puzle da dođeš do kraja stazice. Sjećam se neke puzle di moraš špigle postavit na taktičkim mjestima tako da svijetlo ide kroz njih da zapali bombe i da razbije led da možeš proć. Anyone?[/quote:2sca3okx][/quote:2sca3okx]

Znam da si dobar drugar bas ija juce tu igru trazio po netu,i vidi cuda nasao je 8) .

Mislis na ovu igru:

http://img245.imageshack.us/my.php?image=xxxxxxx.jpg

The Jackal
13-04-2009, 13:05
Hvala

Chappi
13-04-2009, 14:45
Dajte mi recite neke dobre igre starije od 2 godine jer bas i nemam neki dobar pc

The Jackal
13-04-2009, 15:40
NFS Pro Street :rotfl:

C&C Red Alert 3 (ne treba neki uber komp)

ak se sjetim javim ti.. al reci koji žanr preferiraš

Now me.

Tražim igru jako sličnu Crashday-u. Dakle auti, minigunovi montirani na njih, Lap utrke.. dakle slično filmu Death Race :D

Bartuc
13-04-2009, 15:41
Tražim igru jako sličnu Crashday-u. Dakle auti, minigunovi montirani na njih, Lap utrke.. dakle slično filmu Death Race :D

Carmagedon si odigraj, to je bila tako brutalno fenomenalna igretina. Trebao bi je nabaviti ponovno, samo ne znam jel bi mi radila!?

:pray:

The Jackal
13-04-2009, 15:47
Koji točno? http://www.imagesforme.com/out.php/i444726_Koji.JPG

:D :D :D

Al tražim nešto što ima minigunove montirane na aute.. kao npr. ovaj autek u Crahsday-u.
http://xtreview.com/images/1138715143_817.jpg

Bartuc
13-04-2009, 15:58
Blago tebi, meni se Carmagedon u proteklih 4 godine igrao jedno 20x, a nemam tu igru pri ruci :cry:

Nego, jel valja taj Crashday, jel to SP ili samo MP?

The Jackal
13-04-2009, 16:04
Valja. I SP i MP

Nabavi. Pa ćemo u MP halat :D

Bartuc
13-04-2009, 16:16
Nećemo, ja niš ne igram u MP-u, osim kada su me ljudi nadrkali da odigram Diablo sa njima :P Ali to je kratko trajalo pošto nas je bilo previše pa mi je to dosadilo :(

The Jackal
13-04-2009, 16:21
Ova igra teško dosadi... Možeš napraviti doslovno kako očeš mapu. Nema limita. Oš stupove nasred ceste.. složiš i voziš slalom do finisha sa još max 8 protivnika. :D

Plexihack
13-04-2009, 16:49
Vigliante 8?

Tako nekako,igrao sam u mlađim danima,samo se ne sjećam PC ili PS xD

Xero
13-04-2009, 17:43
Neku tabačinu za PC koja je izašla i ima barem 3D grafiku

ScorpiuS
13-04-2009, 18:00
Death Track Resurrection

Teon
13-04-2009, 18:38

Osim mortal kombat 4 neznam dal ces nac kvalitetnije.

Nego ja ti sa Rider on the Stormom igram Ultimate Mortal Kombat 3 preko hamachia, pa ak si zainteresiran.

A i jos malo pa ce valjda izac Street Fighter 4 za komp (jedva cekam!!), valjda pocetkom ljeta

Arbiter of Change
13-04-2009, 18:46
Ne znam za 3D (ne znam zašto baš to i želiš, 2D tabačine su uvijek bile bolje :) ), ali za 2D imaš izvrstan Guilty Gear XX #Reload koji je izašao za PC.

The Jackal
13-04-2009, 18:54
Death Track Resurrection

Još nije izašlo :(

ScorpiuS
13-04-2009, 19:07
[quote="Commander Dawg":s1a9t7xp]Tražim igru jako sličnu Crashday-u. Dakle auti, minigunovi montirani na njih, Lap utrke.. dakle slično filmu Death Race :D
Death Track Resurrection

Još nije izašlo :([/quote:s1a9t7xp]
Izašlo, još u prošlom mjesecu.

P.S. Na slici koju si postao maloprije, kaj je ono desno od taba PCP-a? :D

The Jackal
13-04-2009, 19:10
Misliš lijevo?
Jedan blog koji, imagine that, nema veze sa warezom... Ime je samo hoax

btw

http://www.1cpublishing.eu/game/death-t ... n/overview (http://www.1cpublishing.eu/game/death-track-resurrection/overview)

nije još

Bartuc
13-04-2009, 19:28
Eee, zaboravio sam ime jedne igretine koju sam maximalno obožavao i 100% sam ziher da se svakome svidjela tko god da ju je odigrao i da svi znaju kako se zove :D

Nešto tipa Star Wars ali jurilice koje možeš upgradeati sa boljim mlaznjacima i ostalim gadgetima... Na kraju svake utrke ideš u neku birtiju gdje su vanzemaljci i tamo upgradeaš svoju letjelicu. Full brza i dinamična igra sa pre pre pre pre pre jebenom fizikom i pre pre pre pre dobrom igrivošću. Ma fenomenalno :pray: Igra sa čistom desetkom :pray:

Kako se to zove?????

Gwin
13-04-2009, 19:34
http://www.1cpublishing.eu/game/death-track-resurrection/overview

nije još
da, baš..

http://www.amazon.com/s/ref=nb_ss_gw?ur ... ck&x=0&y=0 (http://www.amazon.com/s/ref=nb_ss_gw?url=search-alias%3Daps&field-keywords=death+track&x=0&y=0)

march 24th..

bilo bi zanimljivo probat objasnit kak ja igram igru koja još nije izašla??

Bartuc
13-04-2009, 19:36
Eee, zaboravio sam ime jedne igretine koju sam maximalno obožavao i 100% sam ziher da se svakome svidjela tko god da ju je odigrao i da svi znaju kako se zove :D

Nešto tipa Star Wars ali jurilice koje možeš upgradeati sa boljim mlaznjacima i ostalim gadgetima... Na kraju svake utrke ideš u neku birtiju gdje su vanzemaljci i tamo upgradeaš svoju letjelicu. Full brza i dinamična igra sa pre pre pre pre pre jebenom fizikom i pre pre pre pre dobrom igrivošću. Ma fenomenalno :pray: Igra sa čistom desetkom :pray:

Kako se to zove?????

Našao sam - Star Wars RacerS:pray:

Najbolja jurilica svih vremena...

The Jackal
13-04-2009, 19:39
http://www.1cpublishing.eu/game/death-track-resurrection/overview

nije još
da, baš..

http://www.amazon.com/s/ref=nb_ss_gw?ur ... ck&x=0&y=0 (http://www.amazon.com/s/ref=nb_ss_gw?url=search-alias%3Daps&field-keywords=death+track&x=0&y=0)

march 24th..

bilo bi zanimljivo probat objasnit kak ja igram igru koja još nije izašla??

:? :?

A na official stranici još nije :?

Ah nvm. Bum probao igru

Chappi
13-04-2009, 19:59

Kako se to zove?????

Našao sam - Star Wars RacerS:pray:

Najbolja jurilica svih vremena...

Tipa toga ti je Lego Racers 2...prejebena igra za razbit jedno dosadno popodne

Bartuc
13-04-2009, 20:03
Po SS-ovima mi baš i ne izgleda da taj Lego može predstavljati konkurenciju ovoj igretini :(

Chappi
13-04-2009, 20:05
Ah po ss-ovima.Ali ta igra je jebena za jedno popodne.Je da je djecja i stara je ali je odlicna

Herr Schnitzel
13-04-2009, 21:36
Racer >>> Lego SW. Jednostavno je. Racer je jenda od najboljih trkacih igara svih vremena. Od staza, preko dizajna do jebene atmosfere. A Podovi i njihovi vlasnici su u najmanju ruku za ubiti se od smijeha :)

Bartuc
14-04-2009, 14:14
Ovdje ću postaviti pitanje tako da ne otvaram novu temu.

Di god se okrenem, slušam tu riječ "Dota"... OK, skužio sam da je to mod za Warcraft 3 ali imam par pitanja...

1) Jel se to može u Single Playeru?
2) Jel besplatno?
3) Što mi sve treba da to zaigram (koji Warcraft (exp ili obični) i koj patch prije instalacije moda)?

Teon
14-04-2009, 15:34
Relativno krivo si shvatio, naime DotA je mapa za warcraft no svojim promjenama samog gameplaya se moze shvatit modom ;)

1) Imas AI DotA mape cije ti samo ime kaze da je podrzan AI pa mozes igrat sa kompom, no AI mape obicno ne izlaze usporedo sa pravim DotA mapama jer treba duze vrijeme da se slozi AI

2) Posto je to mapa (ili mod), naravno da je besplatno

3) Treba ti expanzija (Warcraft3: The Frozen Throne) a da bi igrao expanziju moras imat i obicni Warcraft3: The Reign of Chaos

Zadnji patch je sad nedavno izaso mislim 1.23 (novije verzije mape idu naravno sa zadnjim patchem)

Frky
14-04-2009, 16:50
... i bezveze je igrati DotA-u sigle player jer se prave čari DotA-e otkrivaju u multiplayeru!

Ali, ako si početnik, odigraju na AI mapi koju partiju čisto da skužiš kako to radi i da skužiš gdje je što!

Bartuc
14-04-2009, 17:30
Hvala dečki, evo do sada nisam imao pojma što to je, a svako malo slušam o toj "mapi" :|

Insert
15-04-2009, 18:26
treba mi remake (za win xp) igre "Lords of Midnight" iz osamdesetih

bio je jedan dosta dobar i detaljan sa poboljšanom grafikom, ali se ne mogu sjetit imena

Insert
16-04-2009, 11:29
ok, nasao sam www.icemark.com (http://www.icemark.com)

ima i GBA verzija. a, kako imam GBA emulator na mobitelu... bit ce veselja :P

Ghost_Rider
16-04-2009, 11:50
Preporuku za uber dobre Platformer igre za PC.

Raz
16-04-2009, 11:53
Psychonauts :D, Prince of Persia( nije uber dobar kao sajkonautsi ali se meni svidio )... javim ako se još nečeg sjetim.

Bartuc
16-04-2009, 11:56
Psychonauts :D

100/100 :pray: Jedna od rijetkih igara kojoj NE možeš naći manu, gdje je sve savršeno i predstavlja vrhunac svoga žanra.

Madskull
16-04-2009, 17:48
slusao sam neke stvari o igri VCO (voyage century online) pa me zanimaju vasi utisci i zanima me dali se igra isplati zaigrati? jer mi nekako sva ta piratska fora ne pase dobro u mmorpg-ove.. sve je puno laga bilo dok sam igrao TOP.. I ako bi mogli jos neki dobar mmog preporuciti, bio bih vam zahvalan

cham3leon
16-04-2009, 19:16
Igrao sam VCO prije (i još ga imam instaliranog). Vrlo sadržajna i opširna igra. Jedan od najboljih free-2-play MMO-ova koje možeš naći. Najveća zamjerka je veliki nedostatak tutoriala, tako da se teško snaći ispočetka. I malo je komplicirano, ali hej, besplatno je.

Madskull
16-04-2009, 22:43
pa mislis da bi je trebao zaigrati? ok, stavit cu je da se skida.. u medjuvremenu reci mi ima li realmova tu kao na wowu ili je sve sazeto u jedan? ako ima zelio bi znati na kojem ima najvise pcp forumasa?

Quiet Riot
17-04-2009, 11:28
pa mislis da bi je trebao zaigrati? ok, stavit cu je da se skida.. u medjuvremenu reci mi ima li realmova tu kao na wowu ili je sve sazeto u jedan? ako ima zelio bi znati na kojem ima najvise pcp forumasa?
Imaš temu u MMO podforumu pa tam pitaj!
viewtopic.php?f=21&t=8570 (http://www.pcplay.hr/forum/viewtopic.php?f=21&t=8570)

cham3leon
17-04-2009, 11:51
Da, svakako se uključi u VCO temu u MMO podforumu. Ili u onu u "online gaming & living".

Inače, postoje 4 servera, a bilo bi najbolje ići u Magellan server, vjerujem da PCPlayovci igraju tamo, mislim da svi Hrvati koji igraju VCO igraju na Magellanu i imaju svoj guild Crazy Crew.

Hellboy
17-04-2009, 13:19
Zapravo, CC se raspao i sad većina igra na Marcu Polu. Nisam igrao već tjednima, a baš me uhvatila volja za tom igrom. :(