PDA

Pogledaj cijelu verziju : Tražim igru

Stranica : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27

Grim
19-04-2009, 12:13
Prije nekih 2 godine sam igrao demo neke igre u kojoj pocnes u WC-u gdje si ubio lika i trebas pobjeci od policije, mislim da je avantura i da ima ime po nekoj mjernoj jedinici, je zna netko ko je ta igra?

Stryder
19-04-2009, 12:24
Fahrenheit

Raz
19-04-2009, 12:28
Fahrenheit
Tako je... za svaki slučaj da zatreba podatak igra se još zove i "Indigo Prophecy"

Grim
19-04-2009, 13:24
Fahrenheit
Tako je... za svaki slučaj da zatreba podatak igra se još zove i "Indigo Prophecy"
Hvala obadvojici :)

Insert
19-04-2009, 14:43
I pazi da ne nabaviš cenzuriranu Američku verziju. :wink:

Frky
19-04-2009, 16:35
Inače, jedna od boljih igara koje sam igrao (mislim na Fahrenheit)!

Je li može neka preporuka nekog FPS-a malo starijeg datuma (2006 i niže) ali da nije Doom 3 i slično jer nevoli te horore!

Feanor
19-04-2009, 17:02
Chornicles of Riddick:Escape from Butcher Bay:Ima jedan Horror Lvl
Medal of Honour:Pacific Assault-solidan MoH
Brothers in Arms:Road to hill 30

spryte
19-04-2009, 18:11
Ako moze neka nova trkacka igra.

Raz
19-04-2009, 18:38
Ako moze neka nova trkacka igra.

Burnout Paradise, GRID, Test Drive Unlimited, Trackmania United, Flatout - Ultimate Carnage, Pure... sve su prilično nove, najstarija je vjerojatno iz 2007.

Ghost_Rider
19-04-2009, 19:14
Ljudi sta mislite na ovu strategiju: http://i40.tinypic.com/2gww00w.jpg

Totem Tribe

Raz
19-04-2009, 19:27
Nisam ju puno igrao, pošto sam onda dosta drugih igara prelazio tako da sam prošao svega 2-3 staze... onako bila mi je fora igra no ništa strašno posebno.

Raz
21-04-2009, 18:27
Tražim jednu igru za NES konzolu... u igri ste nekakav mačak (rozni ako se dobro sjećam) i love vas mačići(3 ili 4 komada čini mi se), a cilj je otvoriti sva vrata na nivou a da vas ne ulove. Zna možda netko kako se zove ova igra?

cham3leon
21-04-2009, 19:39
Pa sjećam se neke slične, koja je uključivala i nekakve 2d trampoline... Ali mislim da je glavni lik bio miš... Inače, zvala se Mappy ako se ne varam.

Raz
21-04-2009, 19:50
To je to... puno hvala :D :pray:

RazerDinoMan
22-04-2009, 17:21
pozzzzzzzzzz svima!!! nov sam na forumu, pročitao sam pravila itd itd itd.... uglavnom, tražim neku sandbox igru kao saints row 2, za pc... :pray: xD svaka dala onome tko nađe neku dobru (da nije gta iv ni mafia 2)....a sad :twisted:

Feanor
22-04-2009, 17:27
Mercenaries 2, just cause, Godfather 1 i 2, Gun(ako oces na konjima i wild west) to je oprililike to ima ih jos par ali nisu vrijedne paznje...

Raz
22-04-2009, 17:31
Nadodao bi i ScraplandS(nešto kao manje nasilni gta sa robotima)... ove godine izlaze i Hei$tSte This is VegasStako da i te provjeri kada izađu.

KI KI
24-04-2009, 14:38
frend mi trazi igru sa motorima xD nece sa autima neg bas sa motorima pa ak moze par igara

cham3leon
24-04-2009, 15:03
Pitanje je s kakvim? Ako traži neke motocross/enduro simulacije, tu su jedino MTX i onaj stari Motocross Madness, ali to je sve skupa dosta slabo. Na tom području nema neke dobre igre. Što se tiče ostaloga, ima onaj Moto GP novi, možda i Superbike, i tako...

W3DR4N
24-04-2009, 15:41
Nek pegla Pure. Ak to nije odlično, onda...

Od brzih Moto GP i Superbike serijali.

cham3leon
24-04-2009, 15:47
Nije li Pure ono sa quadovima? Mislim da nema motora.

Bartuc
25-04-2009, 17:02
Dajte mi navedite cca 3 najbolje avanture svih vremena, poredano od najbolje, s time da NE uzmete u obzir Sam&Max, GrimFandango, MonkeyIsland ili SilentHill serijal...

Nešto sa uber pričom, dobrom atmosferom i sl.

Hvala :pray:

Insert
25-04-2009, 17:03
Fahrenheit. Ali nije tipična avantura.

Raz
25-04-2009, 17:10
Dajte mi navedite cca 3 najbolje avanture svih vremena, poredano od najbolje, s time da NE uzmete u obzir Sam&Max, GrimFandango, MonkeyIsland ili SilentHill serijal...

Meni se Broken Sword svidio.

Bartuc
25-04-2009, 17:18
@Rider, prcaš me!?

@Raz1, ne Broken Sword, zaboravio sam i njega napomenuti.

@Insert, za to sam puno puta čuo da valja, nabaviti ću je. Hvala.

Može još barem dvije preporuke?

Arbiter of Change
25-04-2009, 17:20
Discworld Noir, ako i njega nisi zaboravio spomenuti. :)
The Longest Journey, original na 3 CD-a ne ovaj Dreamfall (premda je i onaj izvrstan).

Raz
25-04-2009, 17:27
Nisam baš previše avantura igrao, ali počeo sam... sljedeće koje ću probati su: The Longest Journey 1 i 2 te Syberia 1 i 2 ( sve su redom dobile dobre ocjene) i Ceville ( nešto komično tipa monkey island... također čujem da je prilično dobra ). Te bi igre ja izabrao.

Btw... dali postoji neka igra za PC slična Crash Bash-u ? Baš mi se igra nešto takvog :)

Bartuc
25-04-2009, 18:02
@Rider, ma ja upisao u gamespot "indi" i "antlantida" i našao pimpek od ovce :rotfl: Mislio sam da me prčiš :D

@Arbiter, puno hvala na prijedlozima.

Nego u čemu je riječ. Danas ja sav sretan instalirao prve igre na friške bootane winse, stavio sam gore Crysis Warhead, Modern Warfare, Jericho i Thief 3... e, zgadile su mi se sve u roku od par minuta igranja. Jednostavno ne znam što se samnom dešava. Baš prštim od volje da nešto igram, a opet, nemam volje za ništa :cry:

Volio bi uber priču, puno twistova, da ne znam tko tu koga ali u pozitivnom smislu i nešto blaži ritam igranja... Tako da su mi pale avanture na pamet, nikada ih nisam previše volio, ali realno, to su igre u kojima je uglavnom priča na visokom nivou!?

Mada upravo nabavljam i Mirror's Edge, samo se nadam da mi i to čudo ne dosadi u par minuta :cry:

Raz
25-04-2009, 18:08
Velim ti ja... instaliraj sajkonaute. (Šalim se)S:D
Mirrors Edge je dosta dobra igra. Malo je kraća ali ima dobar replay value. Indigo Prophecy/ Fahreinheit je isto odlična igra s dobrom pričom... jedna od avantura u kojoj sam imao "filmski doživljaj".

Arbiter of Change
25-04-2009, 18:10
Volio bi uber priču, puno twistova, da ne znam tko tu koga ali u pozitivnom smislu i nešto blaži ritam igranja... Tako da su mi pale avanture na pamet, nikada ih nisam previše volio, ali realno, to su igre u kojima je uglavnom priča na visokom nivou!?
Legacy of Kain brate, ali to ti znači prijeći čitav serijal ako već nisi. Tu priču nećeš sam pogoditi nikako bez da ih odigraš, to ti Arby garantira. :)

Insert
25-04-2009, 18:11
@Insert, za to sam puno puta čuo da valja, nabaviti ću je. Hvala.

a, mislio sam se dali da ti preporucim ili ne jer mi je teško zamisliti da netko tvog kalibra nije igrao fahrenheit.

bezimeni
25-04-2009, 18:19
Bartuc uz zadnju Laru se da jako fino zabaviti .Ni predzadnja nije ništa lošija.

Bartuc
25-04-2009, 18:28
@Arbiter, vidiš, LoC nisam odigrao, samo Soul Reaver ali ne znam točno u kakvom je on srodstvu sa LoC-om!? To bi također bilo dobro, samo se nadam da nije previše konzolaški što se kontrola tiče pošto me to zna odbiti od igre...

@Insert, ima strašno puno kvalitetnih igara koje nikada nisam zaigrao. Što zbog toga što prije nisam smio/želio kupovati originale, nisam imao od koga posuditi pošto su i frendovi živjeli pod takvim zakonima ( :D ), a FlatRate nije postajao xD Tako da nisam odigrao niti KotOR kojega svi hvale, a sada ga više niti nema za kupiti, dok su drugi putevi nabavke uglavnom nekvalitetni.

@Raz1, Sajkonatusi su bili danas u kompu, ali ih nisam instalirao pošto sam već znao iskod nakon prethodne 4 igre xD

@Bezimeni, mogao bi i Laru probati. Valjda će mi raditi kvalitetno i biti igriva sa SmartBox gamepadom...

Hvala svima :friends:

Arbiter of Change
25-04-2009, 19:35
LoK je Bog i batina time-travel priča bilo gdje, a da ne spominjem kako je jedini serijal koji igram isključivo zbog odlične priče i VA-ga, sve ostalo je sekundarno. Da, gameplay nije briljantan i konzolaški je (odakle je igra i potekla), zagonetke su u nekim nastavcima malo lošije (ali SR serijal ima dobre)... ali dijalog, skidam kapu ekipi koja ga je pisala. Nisam čitao/slušao bolji, a ta izjava je još jača zbog činjenice da je većinom u pitanju monolog.

The Jackal
25-04-2009, 19:39
ali dijalog, skidam kapu ekipi koja ga je pisala. Nisam čitao/slušao bolji, a ta izjava je još jača zbog činjenice da je većinom u pitanju monolog.

Ja se i dalje nemogu odlučit čiji je bolji. Od Kaina ili Raziela? :D

kulamasta
25-04-2009, 23:15

Sanitarium... http://www.justadventure.com/reviews/Sa ... eview.shtm (http://www.justadventure.com/reviews/Sanitarium/Sanitarium_Review.shtm)

Meni osobno jedna od najatmosfericnih avantura...

I jos nesto, igra je stara 10 godina, pa imaj to u vidu

Syberia...

http://www.gamespot.com/pc/adventure/sy ... ead-review (http://www.gamespot.com/pc/adventure/syberia/review.html?om_act=convert&om_clk=gssummary&tag=summary;read-review)

ne pre teska avantura sa lijepom i opustajucom grafikom...

Ali Sanitarium obavezno nabavi

Bartuc
26-04-2009, 10:02
Super, hvala na preporuci. Nabavio bum obje ako bum mogao :friends:

To je to, tražio sam 3 avanture, na kraju ih imam 10 xD

- Fahrenheit
- Blood Omen
- Blood Omen 2
- Soul Revaer
- Soul Reaver 2
- Defiance
- Longest Journey
- Longest Journey 2
- Syberia
- Sanitarum

:D

Teon
26-04-2009, 11:54
Rofl od tih 10 avantura 5-6 ih nisu avanture (eventualno mogu proc kao action adventure) :rotfl:

Ja dovrsavam Discworld Noir, mislim da cu tu igru stavit na vrh svih avantura. Najbolja je koju sam dosad igrao :pray:

Zatim se bacam na Culpa Innata

Bartuc
26-04-2009, 12:08
Ja dovrsavam Discworld Noir, mislim da cu tu igru stavit na vrh svih avantura. Najbolja je koju sam dosad igrao :pray:

Eto, biti će ih 11 xD

Ustvari 10, pošto mi Blood Omen 1 ne radi na Visti. SR1, SR2 i Defiance rade odlično :pray: Ostale još nisam probao...

The Jackal
26-04-2009, 12:09
Dovoljno je otić na Eidos forum: http://forums.eidosgames.com/showthread.php?t=85588

Arbiter of Change
26-04-2009, 12:09
A Bartuc je nije dodao, unatoč preporuci. :)
Sad će barem.

Bartuc
26-04-2009, 12:15
Ma bilo ih je tako puno navedenih da sam morao jednu propustiti :D

PS: Kada sve isprobam, javim da li sve rade na Visti, tako da postoji i taj info na forumu :P Pošto je ipak riječ o prastarim igrama, više/manje.

Teon
26-04-2009, 12:25
Eh da ... Discworld Noir jedva da i radi na XPu kako treba, nadam se da ce ti radit, jer je igra zbilja fenomenalna. Mracna, scary, napeta prica a opet tako zabavna i komicna. Nisam mogao da ce spoj noir+fantasy+humor ikako ispasti a kamoli ovako dobro. Nis odo ja natrag u igru ...

Bartuc
26-04-2009, 12:31
Vidim da ima 3 nastavka od Discworlda!? Samo je Noir dobar?

Teon
26-04-2009, 12:34
Sva tri su odlicna, no ovisi kakav tip preferiras. Discworld Noir ti je kao sto ime kaze Noir avantura...

Sad sam zapeo, imam listu true believersa i vidio sam Mooncalfa sa trollom no neznam sta dalje :?

P.S. Nemorate pomagat, vec cu ja skuzit

Arbiter of Change
26-04-2009, 12:38
Iskreno, počni s Noirom jer nije povezan sa ostalima (i jer je odličan primjer kad te igra iznenadi prevratom koji ne očekuješ nikako).
Ne znam kakvo ti je iskustvo sa PnC avanturama, ali prethodnici su relativno teški ako si početnik.

Bartuc
26-04-2009, 12:40
Teški početnik :D

Recimo samo da mi je S&M jedina avantura koju sam odigrao do kraja :D

W3DR4N
27-04-2009, 16:37

Sanitarium, zbog najčudnije atmosfere u igrama općenito, pogotovo u startu dok se ne navikneš na sve to. Grafika je na razine Planescapea otprilike, slična animacija likova.
No to nije bitno, jer kad počneš u ludnici gdje njeni naseljenici od muke udaraju glavom u zidove, kad dođeš u grad gdje su roditelji mrtvi a djeca deformirana, onda znaš što igraš.

Blade Runner, jer je uzeo najbolje iz knjige i filma i ponudio potpuno orginalnu priču. Napeto, drugačije. Možda i najbolja detektivska igra.

The Longest Journey, jer pojam moderne bajke stavlja na novu razinu. Dugačko i inspirativno, s fantastičnim lokacijama i prepoznatljivim likovima.

Syberia, jer je dan danas najkompletnija i najljepša point and click avantura.

Kad to završiš, traži dalje.

Fahrenheit se ne trebaš ni truditi igrati. Teško da tu uopće ima igre. Samo radiš grimase na kontroleru i slijediš bezveznjikavu i taknu pričicu. Uz toliku kratkoću, radi se o zbilja dosadnoj igri.

Bartuc
27-04-2009, 16:54
Sanitarium i The Longest Journey mi ne rade na Visti x64. Radi mi Dreamfall: The Longest Journey, da li on može nadomjestiti TLJ ili bi trebao oba nastavka odigrati? Lako ja puknem XP na mjesec ili 2, dok ne pređem sve te starije avanture :D

Syberiu 1 i 2 imam, to ću obavezno odigrati.

Blade Runner nemam, budem probao nabaviti. Hvala na preporuci.

Skužio sam da me nove igre ne ispunjavaju, pa nadoknađujem sve što sam propustio. Još samo da mi je nabaviti KotOR-e :pray:

Arbiter of Change
27-04-2009, 17:17
Uf, Blade Runner ti je prastar tako da probaj hoće li ti ići uopće na Visti. A Sanitarium je vjerojatno najmorbidnija igra koja sam ikad igrao, skoro mi je pokrenula želudac na nekoliko mjesta koliko gadnih prizora ima (ne možda po krvi i to, nego čisto... gadnih). Dreamfall ti je ala. Fahrenheit tako da je više interaktivni film (istina, ima više interakcije) nego punokrvna avantura, ali dobar je premda lošiji od originala.

Raz
27-04-2009, 17:19
Sad ste me jako zainteresirali za taj sanitarium... morat ću ga probat :)

W3DR4N
27-04-2009, 18:43
Sanitarium i The Longest Journey mi ne rade na Visti x64. Radi mi Dreamfall: The Longest Journey, da li on može nadomjestiti TLJ ili bi trebao oba nastavka odigrati? Lako ja puknem XP na mjesec ili 2, dok ne pređem sve te starije avanture :D

Syberiu 1 i 2 imam, to ću obavezno odigrati.

Blade Runner nemam, budem probao nabaviti. Hvala na preporuci.

Ja sam si od raznih starih djelova šta ljudi drže po špajzama složio nekakav PII, 128 MB RAMa i "pitajbogakakvom" grafičkom.
Dušu dao za W98 bez problema s kompatibilnošću.

Obavezno nađi još:
Heart of Darkness, 2D logički platformer s previše duše. Čisti zaboravljeni dragulj.
OddworldSserijal, 2D logički platformer s nevjerojatnom dozom humora i stila.
Neverhood, uvjerljivo najljepša avantura ikad, kompletno izrađena od plastelina.
Little Big AdventureSserijal, još jedan dragulj devedesetih. Dvojka je još bolja. Odlična akcijska avantura s primjesima RPG-a, vrlo orginalne izvedbe.

majstoro2
27-04-2009, 18:46
ima li neka strateska igra sto ima osmanlijsko i ostala carstva.
ali da nema pusaka u igri ni topova

str1k3r
27-04-2009, 18:49
Stronghold Crusader maybe, ali nema Osmanlija, ali ako te zanima imaju Saraceni tj. Arapi tj. cijela igra se vrti oko križarskih ratova, jedina igra( koju ja znam ) u kojoj ima Osmanlijsko carstvo je nažalost s puškama i topovima a to je Imperial Glory, sad neznam možda netko drugi zna neku drugu igru.

Herr Schnitzel
27-04-2009, 18:51
Knights of Honor i Medieval II imaju Osmanlije.

str1k3r
27-04-2009, 18:52
SMedieval II imaju Osmanlije.
Joj kako sam to mogao zaboravit :hangin:
Ako si ikad igrao bilo koji TW serijal ovo ćeš voljet, trust me.

majstoro2
27-04-2009, 19:08
knights of honour mi se svidja
mozel se prek neta igrat?

Insert
27-04-2009, 19:25
imas i europa universalis 3. igra pokriva razdoblje od 1390. do 1820.

osmanlija itekako ima :D

Herr Schnitzel
27-04-2009, 19:27
Da, ali samo bitke. Igra je mnogo vise orijentirana na SP.

majstoro2
27-04-2009, 21:29
frend mi kaze da je igra drama teska
jel to tako ili...

Bartuc
27-04-2009, 21:47
Ja sam si od raznih starih djelova šta ljudi drže po špajzama složio nekakav PII, 128 MB RAMa i "pitajbogakakvom" grafičkom.

Obavezno nađi još:
Heart of Darkness, 2D logički platformer s previše duše. Čisti zaboravljeni dragulj.
Neverhood, uvjerljivo najljepša avantura ikad, kompletno izrađena od plastelina.
Little Big AdventureSserijal, još jedan dragulj devedesetih. Dvojka je još bolja. Odlična akcijska avantura s primjesima RPG-a, vrlo orginalne izvedbe.

Ja nemam kamo sa jednim takvim PC-om. A i danas možeš skinuti program Virtual PC i snimiti bilo koji OS (Microsoft ili drugi) te ga koristiti kao emulator sustava. Samo ti treba instalacijski CD od recimo Win98, snimiš i pokreneš VirtulPC, kroz čarobnjaka za mutave odabereš koji OS želiš, koliko mu memorije i HDD prostora želiš "posuditi" i imaš Windowse u Windowsima :D

Evo ima i službeni Microsoftov Virual PC - http://www.microsoft.com/windows/produc ... rview.mspx (http://www.microsoft.com/windows/products/winfamily/virtualpc/overview.mspx)

A ima i ovaj Virtual Box s kojim se može emulirati i Linux i sl. - http://www.sun.com/software/products/vi ... /index.jsp (http://www.sun.com/software/products/virtualbox/index.jsp)

Također, hvala na preporukama. Prvo ću preći tih 10-12 avantura + BurnoutParadise + Left4Dead + Mirror's Edge, pa ću onda dalje razmišljati što i kako :D

Insert
27-04-2009, 22:23
frend mi kaze da je igra drama teska
jel to tako ili...

Igra je za malo zahtjevniju publiku i ne oslanja se na fancy i šarenu 3d grafiku kao mnoge 8)

Grim
29-04-2009, 08:45
Naisao sam na neki mmo The Chronicles of Spellborn, pa je ko igro, je vrijedi sta, dali se ispati skinut?

eddie2142
29-04-2009, 08:58
Knights of Honor je precarska igra, tamo imas i hrvate i srbe, cak i 3 irska naroda :P

kako obozavam tlaciti madjare ^^

Outmind
29-04-2009, 09:48

Obavezno nađi još:

Ja nemam kamo sa jednim takvim PC-om. A i danas možeš skinuti program Virtual PC i snimiti bilo koji OS (Microsoft ili drugi) te ga koristiti kao emulator sustava. Samo ti treba instalacijski CD od recimo Win98, snimiš i pokreneš VirtulPC, kroz čarobnjaka za mutave odabereš koji OS želiš, koliko mu memorije i HDD prostora želiš "posuditi" i imaš Windowse u Windowsima :D

Evo ima i službeni Microsoftov Virual PC - http://www.microsoft.com/windows/produc ... rview.mspx (http://www.microsoft.com/windows/products/winfamily/virtualpc/overview.mspx)

A ima i ovaj Virtual Box s kojim se može emulirati i Linux i sl. - http://www.sun.com/software/products/vi ... /index.jsp (http://www.sun.com/software/products/virtualbox/index.jsp)

Također, hvala na preporukama. Prvo ću preći tih 10-12 avantura + BurnoutParadise + Left4Dead + Mirror's Edge, pa ću onda dalje razmišljati što i kako :D

sve je to lijepo i krasno Bartuče, uz jednu možda vrlo važnu napomenu. Virtual pc ne emulira 3d akceleraciju. Za igre do kraja 97-e je to idealno riješenje, ali za dosta igara napravljenih isključivo na 3dfx platformi ili igrama koje ne možeš pokrenut unutar xp/viste a treba im 3d nema ti u vpc spasa... Dakle bolje je imat neki tamo p200 mmx sa 32 mb rama i recimo rivom tnt ili voodoo dvojkom.

Bartuc
29-04-2009, 09:52
Evo da se zahvalim ljudima na preporukama, puno toga sam instalirao ali neke od preporučenih igara ne radi na Visti x64...

Snimio sam ovo, sve radi savršeno čak i bez igranja sa Compatibilityem:

Blade RunnerS- radi, samo je grafika zeznuta, a to se ispravi tako da stisnete tipku Win te se nazad vratite u igru
Discworld Noir
Fahrenheit
LoK - Defiance
LoK - Soul Reaver
LoK - Soul Reaver 2
Syberia 1
Syberia 2
The Longest Journey
Dreamfall: The Longest Journey

+

Burnout Paradise
Left 4 Dead
Mirror's Edge

Drugim riječima, imam puno štiva :D :pray:

I da, danas ću još dobiti i Sanitarium, možda ću sa tom instalacijom imati više sreće nego sa prošlom, tako da se nadam da ću toj listi dodati i ovaj "gnjusni dragulj"...

@Outmind,Snisam znao, mislio sam da se normalno iskorištava grafa koju imaš. Hvala na info :friends:

EDIT: Evo i SS-a od kolekcije :pray:

http://www.imagesforme.com/out.php/t470363_Igre.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/470363_Igre.jpg)

Arbiter of Change
29-04-2009, 10:11
Evo da se zahvalim ljudima na preporukama, puno toga sam instalirao ali neke od preporučenih igara ne radi na Visti x64...

Snimio sam ovo, sve radi savršeno čak i bez igranja sa Compatibilityem:

Blade RunnerS- radi, samo je grafika zeznuta, a to se ispravi tako da stisnete tipku Win te se nazad vratite u igru
Discworld Noir
Fahrenheit
LoK - Defiance
LoK - Soul Reaver
LoK - Soul Reaver 2
Syberia 1
Syberia 2
The Longest Journey
Dreamfall: The Longest Journey

Drugim riječima, imam puno štiva :D :pray:

I da, danas ću još dobiti i Sanitarium, možda ću sa tom instalacijom imati više sreće nego sa prošlom, tako da se nadam da ću toj listi dodati i ovaj "gnjusni dragulj"...

@Outmind,Snisam znao, mislio sam da se normalno iskorištava grafa koju imaš. Hvala na info :friends:

EDIT: Evo i SS-a od kolekcije :pray:

http://www.imagesforme.com/out.php/t470363_Igre.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/470363_Igre.jpg)
Fak, kako mu nitko nije preporučio Grim FandangoS(ili si već igrao)?
Jedna od (naj)boljih Lucas Artsovih igara dok još nisu bili muzli Star Wars licencu.

Bartuc
29-04-2009, 11:11
Nisam ga odigrao i ne radi mi na x64. Njega ću u drugoj turi, na x86 sustavu xD Ne želi se uopće pokrenuti instalacija, odmah mi u startu kaže da ne podržava x64 sustav što mi nije jasno pošto x64 sustav ima i svoj folder za x86 aplikacije, znači da ima svu potrebnu podršku!?

Arbiter of Change
29-04-2009, 13:48
Ne znam... si probao sa Virtual PC? Možda nije do 3D podrške kao neku drugi naslovi pa bude išlo.

W3DR4N
29-04-2009, 13:52
Virtualno računalo emulira hardver nepodoban za računalne igre.

bezimeni
29-04-2009, 15:46
Zato se ja držim dobre "stare" 32 bitne verzije...nema što ne radi osim nekih igra zaštićenih star-force zaštitom .

Bartuc
29-04-2009, 15:57
Ajde ajde, to što Grim Fandango ne radi na 64bita ne znači da je sustav loš :D Pa pogle listu ovih prastarih igara koje rade savršeno, čak sam ostao iznenađen što nisam morao prebacivati Compatibility na Win98 ili sl.

Arbiter of Change
29-04-2009, 16:02
Nisi ga odigrao. :)
@W3DR4N; Moja greška, zaboravio sam.

Bartuc
29-04-2009, 16:03
Budem 100% 8)

Ako treba, dok sve ovo pređem, vratim se na mjesec ili 2 na WinXP ili Win98 tako da nadoknadim sve što mi sada ne radi.

bezimeni
29-04-2009, 16:08
Ajde ajde, to što Grim Fandango ne radi na 64bita ne znači da je sustav loš :D Pa pogle listu ovih prastarih igara koje rade savršeno, čak sam ostao iznenađen što nisam morao prebacivati Compatibility na Win98 ili sl.

Kaj je najbolje mene te prastare igre ni ne zanimaju...samo volim malo prcati ljude po forumu :D

Arbiter of Change
29-04-2009, 16:17
Graphics whore. :(

Inače, tražim jedan action RPG koji je izvorno bio izašao za XBox, a kasnije za Windows.
Jedino čega se sjećam je da je u pitanju bio japanski dizajn likova i da je malo podsjećao na Fable. Nešto na S.

Bartuc
29-04-2009, 16:21
Graphics whore. :(

Inače, tražim jedan action RPG koji je izvorno bio izašao za XBox, a kasnije za Windows.
Jedino čega se sjećam je da je u pitanju bio japanski dizajn likova i da je malo podsjećao na Fable. Nešto na S.

Summoner?

http://www.gamespot.com/pc/rpg/summoner/review.html

@Bezimeni, :P

bezimeni
29-04-2009, 16:23
Summoner ti je jedan od najboljih rpg-ova ikada (imaho) .

Raz
29-04-2009, 16:24
Možda Sudeki ?

http://www.gamespot.com/pc/rpg/sudeki/index.html?tag=result;title;0

Arbiter of Change
29-04-2009, 16:24
Yup, Sudeki. Zahvaljujem. :)

Bartuc
29-04-2009, 16:27
Da, Summoner je izašao za PS, a ne za XBox... Sorry.

cham3leon
29-04-2009, 22:37
Vaše cijenjeno mišljenje: Koji je najbolji RPG za Gameboy Color (ako izuzmemo Pokemone)?

- Metal Walker
- HOMM & HOMM2 (znam da to u biti nisu RPG-ovi, ali ajde)
- Legend of Zelda: Oracle of Ages
- LoZ: Oracle of Seasons
- LoZ: Link's Awakening
- Wizardry

Gwin
30-04-2009, 06:54
ekčuli, HoMM su više RPG nego svi ovi ostali..

The Jackal
01-05-2009, 11:32
Summoner ti je jedan od najboljih rpg-ova ikada (imaho) .

I nastavak nažalost je bio očajno loš i nije izašao za PC :(

I da... Igraš? :D

bezimeni
01-05-2009, 13:54
Ne igram stare igre .

brchina
02-05-2009, 16:47
Pozdrav svima.Novi sam ovdje. Malo sam gledao po forumu pa sam naletio na ovu temu. Zanima me dali netko zna neku igru sa mitološkom temom, ono čudovišta, grčki bogovi i to. MMORPG,RPG,strategija, flash šta god vam pada na pamet recite, bio bih zahvalan!

W3DR4N
02-05-2009, 17:21
Age of Mythology
God of War
Rise of the Argonauts
Titan Quest

Arbiter of Change
02-05-2009, 17:22
Zeus: Master of Olympus + Poseidon (ekspanzija), bar ako te zanimaju city building igre.

gtaIvan
02-05-2009, 19:10
je mi moze neko reci neku besplatnu online horor ili shooter igru.

molim odgovor što prije.

hvala unaprijed

brchina
02-05-2009, 19:33
Vedran i Arbiter hvala na odgovorima!

D.O.M.I.
03-05-2009, 06:57
neki prijedlog može, planiram zaigrat jednu od ovih avantura ; syberia, agatha christie:murder on the orient express i the secrets of da vinci pa reko da čujem vaše prijedloge šta bih mogoo najprije od navedenih :P

ScorpiuS
03-05-2009, 09:19

molim odgovor što prije.

hvala unaprijed
CrossFire ili Combat Arms

Arbiter of Change
03-05-2009, 09:23
molim odgovor što prije.
hvala unaprijed
FEAR Combat (http://projectorigin.warnerbros.com/fearcombat/main)Sje besplatan ako te zanima, bar ako tražiš čisti FPS.

neki prijedlog može, planiram zaigrat jednu od ovih avantura ; syberia, agatha christie:murder on the orient express i the secrets of da vinci pa reko da čujem vaše prijedloge šta bih mogoo najprije od navedenih
Definitivno Syberia, a preporučio bi još i Sherlock Holmes igre (tu su vremenski sa Agathom Christie pa ćeš se možda pronaći i u njima).

The Jackal
03-05-2009, 12:00
Tražim igru..stariju.. Uglavnom igra se s mišem. Kontroliraš jednu ploču na kojoj je kugla i moraš tako mičući ploču odfurat tu kuglu na cilj. Tak nešt...

I da... Igra.. igraš kao anđeo neki mali. Stara dosta. Ulaziš u ljude. Dalje se ne sjećam :? :(

str1k3r
03-05-2009, 12:02
Ova igra sa kuglom sam ja igaro nešto slično na PS1 i zove se Kula World, možda ti pomogne.
A sa anđelom se zove Messiah.

The Jackal
03-05-2009, 12:04
Njet kula world. Nije balon nego nekakva željezna kugla.. vodiš ju tako da mičeš ploču.. kuglu nemožeš drugačije micat.

E da Messiah! :pray:

Hvala

1/2 pogođenih.. nije loše.

vex
03-05-2009, 12:14
Ovo s kuglom.. jel mozda ovo?

http://en.wikipedia.org/wiki/The_Labyri ... s!_Edition (http://en.wikipedia.org/wiki/The_Labyrinth_Plus!_Edition)

The Jackal
03-05-2009, 12:16
To je to.. To mi je malo za odmor od krvoločnih igara :D

Hvala ^^

Saint Jimmy
03-05-2009, 12:24
Tražim neku dobru WW1 strategiju, po mogućnosti BEZ tank rushova (mrzim ih)

darkoscillator
03-05-2009, 13:20
[quote="Saint Jimmy"]Tražim neku dobru WW1 strategiju, po mogućnosti BEZ tank rushova (mrzim ih)[/quo
nas koja ti je cool...
HEARTS OF IRON 1-2-3(samo nezz jel' 3-ica izisla)

Saint Jimmy
03-05-2009, 13:23
K, hvala :D

The Great Duck
04-05-2009, 20:39
Zna li tko neku igru tipa GTA,da ima nekakve radio stanice koje se mogu slušati,da sviraju RL grupe?

str1k3r
04-05-2009, 20:45
Probaj Scarface, iako nema radio stanica već samo idu RL pjevači/ice.

Insert
04-05-2009, 22:22
Tražim neku dobru WW1 strategiju, po mogućnosti BEZ tank rushova (mrzim ih)[/quo
te]
nas koja ti je cool...

Hearts of iron pokriva razdoblje WW2, ne WW1 i trojka jos nije izasla

darkoscillator
05-05-2009, 19:18
Tražim neku dobru WW1 strategiju, po mogućnosti BEZ tank rushova (mrzim ih)[/quo
te]
nas koja ti je cool...

Hearts of iron pokriva razdoblje WW2, ne WW1 i trojka jos nije izasla

ma znam ali eto ako volis ww1 valjda ces i volit ww2 barem bi tako trebalo.
ali je igra drama dobra ali i komplicirana tako da je preporucujem svim freakovima 2 svj.rata a i strategija.

darkoscillator
05-05-2009, 19:20
K, hvala :D

np.brate 8)

darkoscillator
05-05-2009, 19:28

si gledo film?? 7 umjetnost rulaa

str1k3r
05-05-2009, 22:07

Ooooooo da! :pray:

"Say hello to my lil' friend"
@ Great Duck, ak' te zanima, good side zakona moš' probat' i True Crime :Streets of LA

cham3leon
05-05-2009, 22:14
Baš sam malo razmišljao da li da probam taj True Crime... Koliko je lošiji od GTA?

str1k3r
05-05-2009, 22:31
True Crime nije toliko loš, meni je ok. Otprilike je isto kao GTA, krađa auta(u ovom slučaju zapljena), budići da si murijak možeš random pregledavat likove, pa ak' nađeš koku ili oružja ih uhitiš, imaš veću kontrolu što se tiče pucanja iz auta i jedan dodatak koji omogućuje da nakratko usporiš vrijeme dok ciljaš, a posebno je dobra hand to hand combat.....
no da bezveze ne nabrajam, ukratko ..... Dobra je igra :thumbs2:

Raz
08-05-2009, 15:46
Ja sam malo isprobao True Crime - New York... onako, izbrisao sam ju nakon pola sata igre i to prvenstveno zbog kontrola. Prevladava jaki konzolitis. Kontrole su jako razočaravajuće, čak imaš i auto aim... samo desni klik držiš i deri. Fizika vozila također. Većina je kontrola upravo s tipkovnicom, a miš ima minimalnu ulogu.

Anyway... zna možda netko dobar gta klon a da nije Saints Row 2, Total Overdose i Scarface?
Iz ovog stoljeća po mogućnosti :)

str1k3r
08-05-2009, 15:50
dobro, meni se nekak svidio True Crime, al' je istina da prevladava konzolitis, igra bi bila puno bolja da nema toga

Raz
08-05-2009, 15:59
Neznam, možda je True Crime - LA bolji što se tiče kontrola, ali NY saksa. Ali da... samo da su kontrole i fizika vožnje bolji bi ju vjerojatno igrao. Šteta što mi je to upropastilo igru, pogotovo jer nisam nikad igrao gta klon u ulozi policajca.

str1k3r
08-05-2009, 16:03
Neznam nisam igrao na Pc-u NY ali LA ti je nešt' slično, rekao bih čak da je bolje.

m777
10-05-2009, 10:51
Treba mi strategija s minimalno tank rusha, veći naglasak na akciji nego na skupljanju resursa (nešto kao DoW ili Ground Control) i da nije Total War. Za multi, ne za single.
Hvala.

str1k3r
10-05-2009, 10:53
Three words: World in Conflict, nema sakupljanja resursa i čista akcija/strategija bez tank rusha-a. I podržava multiplayer za 16 igrača.

m777
10-05-2009, 11:03
To sam i mislio. Jedini problem bi mogao biti da mi neće raditi dovoljno brzo za multi.
Svejedno, hvala.

cham3leon
10-05-2009, 11:22
SW Empire at War bi bio točno tako nešto, ako voliš SW setting.

The Great Duck
11-05-2009, 13:41

Ooooooo da! :pray:

"Say hello to my lil' friend"
@ Great Duck, ak' te zanima, good side zakona moš' probat' i True Crime :Streets of LA
Ma meni je svejedno kakva je igra,samo sam pitao za radio.

The Jackal
12-05-2009, 17:46
Neka igra. Lagana, zarazna, jeftina, mala (po megabajtaži), tipa World of Goo, N, i tak..

Quick ^^

serijski samoubojica
12-05-2009, 18:05
Plants vs. Zombies?

The Jackal
12-05-2009, 18:11
Nope. Dalje?

Hellboy
12-05-2009, 18:15
And Yet It Moves?

The Jackal
12-05-2009, 18:24
Hm.. will try that. Gledao sam to čudo po jutjubu i čini mi se zabavno but yet kompicirano

thnx

Raz
13-05-2009, 08:58
Neka igra. Lagana, zarazna, jeftina, mala (po megabajtaži), tipa World of Goo, N, i tak..

Quick ^^
Malo kasnim :)
RPG - Aveyond 1 & 2, Arhiman's Prophecy, Avernum 1 - 5, Eternal Eden, Eschalon Book 1 & 2(izlazi ove godine^^)
Strategy - Age of Castles, Tradewinds serijal, Battle for Wesnoth, Defcon, Multiwinia
Platformers - Gish, Gumboy Crazy Adventures, Glace, Eets
Adventure - The Path, White Chamber, The Bone, 5 days a stranger, 6 days a Sacrifice, 7 days a Sceptic
Action/survival - Notrium

Onako... nisam baš sve od tih igrao(namjeravam) ali su dobile dobre ocjene.

Teon
14-05-2009, 15:19
Brzopotezno jedno. Diablo 1 i 2 mi izlaze na usi vise kolko sam ih igrao no nemam zamjenu. Daklem trazim po vama najbolji Diablo klonSikada!

str1k3r
14-05-2009, 15:22
Navodno kažu da je to "LOKI", kažu da je dobra, meni se osobno ne sviđa, igrao sam Diablo tako da nevolim te klonove previše, igrao sam i "LOKI"-a, mogu reći da igra ima potencijala, ali ipak je klon........

Teon
14-05-2009, 15:24
A treba mi neki klon koj je ipak donio i promjene, znaci bitno je da je srz ovdje ali i da je gameplay jako visok

Frend mi preporuca Dungeon Siege 2

The Jackal
14-05-2009, 15:25
Sacred 2 ili 1 ili Underworld

Proglašeni najboljim klonom D2 ikada!

Raz
14-05-2009, 15:26
Brzopotezno jedno. Diablo 1 i 2 mi izlaze na usi vise kolko sam ih igrao no nemam zamjenu. Daklem trazim po vama najbolji Diablo klonSikada!
Nisam igrao ali mislim da je odgovor Titan Quest. Imho... LOKI ne valja.

The Jackal
14-05-2009, 15:26

Sorkać Raz al Sacred je ipak službeno proglašen najboljim klonom ^^

Raz
14-05-2009, 15:29

Sorkać Raz al Sacred je ipak službeno proglašen najboljim klonom ^^
Hehe, a neznam. Nisam čak ni vidio kako to čudo izgleda^^
Što se tiče Dungeon Siege 2, igra je dosta dobra.

Lord Ragnarok
14-05-2009, 15:30
loki nemoj ni pokusavati igrati. titan quest+immortal throne. predobra je igra, vrijedna svakog sata od sva 3 prelazenja (1 char, na 3 tezine). ogroman izbor skillova te lijepa i nezahtjevna grafika. jos i ako mob ima neko oruzje u ruci, to ce oruzje i dropati (znaci kada vidis nekog moba kako svijetli narandasto od oklopa, dropati ce neki kul narandasti oklop samo za tebe; ili ako drzi neki zeleni bodez dropati ce zeleni bodez samo za tebe ->>> govorim samo o izgledu, ne o statsima itema).
uz to mozes i odigrati i sacred 1/2, koje su isto predobre igre, no meni nisu bas previse sjele

The Jackal
14-05-2009, 15:31
U Sacredu imaš jahanje na konju.. zanimljive iteme i charove.

str1k3r
14-05-2009, 15:37
Probaj Nox ( iako nije klon, ali ima sličnosti), ili probaj Rune, to su neki od klonova.
Nox ti ja osobno preporučam.

The Jackal
14-05-2009, 15:40
Probaj Nox ( iako nije klon, ali ima sličnosti), ili probaj Rune to su neki od klonova.

Nox je odličan ali humor unutar igre ponekad ugasi doživljaj i atmosferu. Isto tako ima premalo likova. Samo 3 i to Sorcerer, Warrior i onaj Rogue. Jednostavno premalo i nema neki replay value

str1k3r
14-05-2009, 15:45
Probaj Nox ( iako nije klon, ali ima sličnosti), ili probaj Rune to su neki od klonova.

Nox je odličan ali humor unutar igre ponekad ugasi doživljaj i atmosferu. Isto tako ima premalo likova. Samo 3 i to Sorcerer, Warrior i onaj Rogue. Jednostavno premalo i nema neki replay value

Točnije Wizard, Warrior i Conjurer. Ali mi je najjači onaj uvodni filmić u igru, kad Hecubah čara nešto i ugasi joj se svijeća :rotfl:

The Jackal
14-05-2009, 15:49
To baš sjebe atmosferu :(

btw.. javi se u temi Nox u oldies ... ja ju otvorio.

Teon
14-05-2009, 17:05
Covjece toliko izbora ... Nadam se da ima demo za sve te igre pa da vidim ...

Ok znaci imam 4 preporucene igre:

Dungeon Siege 2 + exp
Nox
Sacred 2 + exp
Titan Quest + exp

Arbiter of Change
14-05-2009, 17:30
Preporučam i Divine DivinitySkoji je malo proširio sadržaj i udaljio se od samo bezumnog hack and slash klanja tako da čak i ima stvari pored toga.

Gwin
14-05-2009, 18:47
najbolji klon diabla jedinice je Darkstone..

migmo
14-05-2009, 19:12
Postoji li ikakav boks ili sl. borilačka igra za PC? Nije bitan datum proizvodnje il grafika, al opet da nije iz 85te. pa ako znate, baš da sad ne guglam "pola dana". :) hvala.

W3DR4N
16-05-2009, 20:59
Heavyweight Thunder
Imaš je u Profilu za šaku kuna.
http://pc.ign.com/objects/726/726768.html
5MT1htH04oM

Punch 'n' Crunch
http://www.punch-n-crunch.com/
lRhTGrniPwQ

Teško da budeš našao nešto ozbiljno.

Viper33
17-05-2009, 15:11
zanima me postoji li igra guitar hero za psp ili neka slicna verzija guitar heroa za psp(jedanput sam gledo jednu veriju guitar hero za psp ali se nemogu kako se zvala)

W3DR4N
17-05-2009, 15:23
Šta nije poanta guitar heroa igrati je pomoću onog specijalnog kontrolera.
Ako to igraš na PSP-u, to nije ništa doli sekvencijalno tipkanje, odnosno interaktivni glazbeni player. :)
Postoje neke fore kako to igrati na PSP-u. Imaš tutoriale na youtubeu.

Viper33
17-05-2009, 18:49
Šta nije poanta guitar heroa igrati je pomoću onog specijalnog kontrolera.
Ako to igraš na PSP-u, to nije ništa doli sekvencijalno tipkanje, odnosno interaktivni glazbeni player. :)
Postoje neke fore kako to igrati na PSP-u. Imaš tutoriale na youtubeu.
ma znam nije nis posebno ali mene samo znaim ako ima jer sam mogu rc veliki fan guitar hero pa sam ga vec preso na pc i na xboxu pa sad me zanima ako ga ima i na psp

la50
17-05-2009, 19:31
Pošto dosta vremena(jedno 3-4 mjeseca) nisam ništa odigrao,može li mi netko preporučit neke igre(da mi ide dobro na amd +3GHz,gigu rama,i ati radeon 4650).Može bilo koji žanr jer mi se stvarno igra nešto dobro?Hvala puno

Raoul Duke
17-05-2009, 21:04
Fallout 1 & 2 :P, Resident Evil 4,khm khm :D.....Deus Ex :P

la50
17-05-2009, 21:32
E a dal bi trebao odigrat prijašnje nastavke resident evil a kako bi skužio priču?

Dropper
18-05-2009, 09:06
ak ti trebaju prosli nastavci da bi radio kaos i makljazu ...izvoli

otac
18-05-2009, 11:51
Može mi netko preporučit neku igru s gusarima (SP, offline).

Public Enemy
18-05-2009, 11:55

Sid Meiers Pirates!,Pirates of Caribean...dalje neznam neigram takve.

Raz
18-05-2009, 12:00
Pirates of the Caribbean (puno plovidbe i akcije uz nešto rpg elemenata), Sid Meier's Pirates (ova je više strategija s rpg elementima), Age of Booty (ova je više multyplayer ali se može i u singleplayer igrat... prilično jednostavna strategija koja izgledom jako podsjeća na heroese)

Edit: već me netko prestigao :)

W3DR4N
18-05-2009, 12:00
monkey island serijal
port royale serijal
tortuga serijal
pirate hunter serijal
sea dogs
pirates of caribbean
sid meier pirates
cutthroats
tropico 2
corsairs: conquest at sea
age of pirates
treasure island
...

Public Enemy
18-05-2009, 12:20
Edit: već me netko prestigao :)

Better luck next time... :)

W3DR4N
18-05-2009, 12:50
E a dal bi trebao odigrat prijašnje nastavke resident evil a kako bi skužio priču?

Ne, priča u svakom nastavku je individualna.
Pojavljuju se samo isti likovi kroz nastavak, ali situacija u kojoj se nalaze je nova i nije ti potrebno nikakvo predznanje.

Jedinica i trojka imaju problema na XP-u i Visti.
Ali općenito su prva tri nastavka danas iznimno grafički zastarjeli, pošto su i tada bili portovi. Mislim, pričamo o zaključanim rezolucijama na 320x240 i 640x480. Te pikselčine je doista teško gledati na današnjim widescreen monitorčinama.

Četvorka je odlična, samo je dobro pripremi. Pod tim mislim da se oboružaš kvalitetnim kontrolerom i da staviš hrpu community patcheva, o kojima je odličan tekst napisao Wyzard na HCL-u.
http://www.hcl.hr/special.php?TekstID=546&select=25

Na sajtu imaš i odlične retrospektivne Resident Evil tekstove, da ti prepričaju cijeli serijal ako ti se već neda igrati stare stvari.

bezimeni
18-05-2009, 13:15
resident evil 1, 2 i 3 se jedino isplati odigrati na PS 1 i crt televizoru.

m777
18-05-2009, 13:31
Tražim strategiju u kojoj je naglasak na izgradnji naselja, uz što manje borbe (bilo bi najbolje da borbe uopće nema). Ne baš kao SimCity, više kao (raniji) Settlers. Hvala.

la50
18-05-2009, 13:31
OvErDo$eD puno ti hvala na prijedlogu(pun pogodak),W3DR4N tebi isto puno puno hvala na patchevima,igrao sam RE4 i skroz mi se svidjela,tako da se nisam baš zamarao patchevima(sve dok nisam vidio tvoj post),vidim da ovim se ovim zakrpama i grafički dio ove igre dobro pokrpa,odo uživat. :D

str1k3r
18-05-2009, 13:36
Tražim strategiju u kojoj je naglasak na izgradnji naselja, uz što manje borbe (bilo bi najbolje da borbe uopće nema). Ne baš kao SimCity, više kao (raniji) Settlers. Hvala.

Probaj Glory of the Roman Empire, i ima tu 2 dijela, samo se ne mogu sijetiti kako se drugi zove, proguglaj malo i naći ćeš.
Naglasak je na city buildingu.

Arbiter of Change
18-05-2009, 13:38
Siguran da ne tražiš city builder (ako tražiš onda tu već imaš izbor; Zeus, itd)?
Anno igre su slične ovom što tražiš.

m777
18-05-2009, 13:45
Razmišljao sam o city-builderima, prvenstveno o Anno 1701, ali najradije bih baš nešto kao Settlers. Sjećam se da sam jednom igrao neku igru koja gotova da je bila Settlers klon, znam da sam morao izgraditi školu u naselju...

EDIT: Kad bolje razmislim, moguće da je ono bio neki stariji nastavak Annoa. Isprobat ću 1701, možda i Port Royale 2. Kakav je Zeus?

Arbiter of Change
18-05-2009, 13:59
E, sad sam se baš sjetio jednog Settlers klona - The Nations. Nudi 3 rase i obavezno ga barem pogledaj.

Zeus je baš čistokrvni city builder iz serije drugih CB-a (Rim, Egipat, itd) čiji je fokus ekskluzivno na gradnju grada, briga o stanovništvu, udovoljavanje bogovima... sam RTS dio aka. borba je zanemariv (osim kad se bogovi pojave i PWNaju ti grad/mizerne trupe jer nemaš njihov hram... hramovi su awesome, btw).

str1k3r
18-05-2009, 14:07
@arbiter, zar ne postoji još jedna igra poput Zeus-a, u egiptu je i zove se igra Pharaoh

Korpse
18-05-2009, 14:20
Igra je u Anime stilu, neka ženska je glavna, mislim da je Hack N Slash RPG, nova je igra, zna li tko ime?

W3DR4N
18-05-2009, 14:53
X-blades

marijanovic
18-05-2009, 16:19
Tražim igre koje nisam igrao, dobre su, a radile bi glatko na:
P4 1.7GHz, 256MB sdram (uskoro vjerojatno 640MB), Radeon 9000 64MB, 60GB HDD...

Prednost imaju koje su dobre za multiplayer i bildanje skilla (za CoD2 recimo).
FPS, RTS, RPG, TPS itd samo ne volim avanture i point&click.

Naravno, ja znam koje sam igrao ili imam, al pošto tog ima puno za navodit, lakše je da vi
predlažete, a ja nabavim/isprobam ako nisam igrao.

The Jackal
18-05-2009, 16:19
Quake 3
Urban Terror 4
Counter Strike 1.6

Grim
18-05-2009, 18:46
Unreal Tournament
Freelancer (epic space game)
C&C: Red Alert 2
Warcraft 3: Rain of Chaos i Frozen Throne
C&C: Generals; Zero Hour

Raz
18-05-2009, 18:54
Mislim da bi ti ove radile

Renegade
Global Operations
Warlords Battlecry 3
Heroes of Might & Magic 3
Serious Sam First/Second encounter

Teon
18-05-2009, 19:18
Na kraju sam odustao od onih klonova Diabla ... Ipak mi je nakraju Diablo najbolji ...

Preporucite mi najbolju Hackersku igru (znaci nesto tipa Uplink, BSHacker, Hacker Evolution itd.)

ScorpiuS
18-05-2009, 21:39
Na kraju sam odustao od onih klonova Diabla ... Ipak mi je nakraju Diablo najbolji ...

Preporucite mi najbolju Hackersku igru (znaci nesto tipa Uplink, BSHacker, Hacker Evolution itd.)
E da, baš sam gledao te neke hakerske igre, kako to radi i koliko je komplicirano?

Teon
19-05-2009, 14:14
Pa ove koje sam naveo nisu tolko komplicirane (bit ce da mi je puno koristilo predznanje iz dosa). Uglavnom unosis komande tipkanjem i tako stvara se neki dojam hackiranja... Ponegdje moras neke stvari zapazit brzo i efikasno, no uglavnom su igre jednostavne. Dosta toga ti radi "software koji kupis" tipa password breaker a ti samo cekas da on probije pass a ti "udjes" u sistem, pa ga prekopas i tako.
Uplink je imao prilicno razradjene misije tipa:

-upadni u banku prebaci lovu za nekoga (tako sam ja na svoju ruku upao u banku i prebacio si 5 milja i igra mi je postala prelaka jer sam kupio sve zivo od hardwarea)
-upadni u police department i obrisi nekom "grijehe" tipa placanje kazne zbog brze voznje
-upadni u sustav skole i ubaci nekom diplomu
itd.
Uglavnom igre nisu toliko teske, te su relativno dosadne no atmosfera zna bit zanimljiva (pogotovo u zadnjim sekundama tracea a nisi zameo tragove)

Arbiter of Change
19-05-2009, 14:48
Filmsko hakiranje, jel'te. :)

Teon
19-05-2009, 15:09
Naravno :) Hollywood depicted hacking ftw

I kakve preporuke?

Public Enemy
20-05-2009, 09:12

I kakve preporuke?

probaj sa igrom Uplink(malo starija,obavezno patch skini!!!),a ima bs hacker ali ta mi je malo glupa....

tigerija
20-05-2009, 12:32
Zna ko kakvu igru koja je izašla ili će izač a da je tipa Battleforge ili Magic: The Gathering - Battlegrounds OQXzVXrU ... re=related (OQXzVXrUv0s&feature=related)S?

Praetorians
20-05-2009, 18:20
Jel moze neko preporucuti nekakav dobar fps sa sto manje rpg i stealth elemenata. Da nije crysis i cod serijal jer sam to presao

str1k3r
20-05-2009, 18:29
Jel moze neko preporucuti nekakav dobar fps sa sto manje rpg i stealth elemenata. Da nije crysis i cod serijal jer sam to presao

Dakle, ti bi bezumno napucavanje... ako je tako uzmi si Serious Sam-a, probaj i Far Cry 2, tamo nemaš stealtha( zbog preagresivnog AI-a ti se takav pristup ne isplati, iako postoji neka vrst stealtha)

The Jackal
20-05-2009, 19:46

Najsavršenija igra sa tim opisom ti je samo Painkiller
http://en.wikipedia.org/wiki/Painkiller_(video_game)

ScorpiuS
23-05-2009, 07:07

I kakve preporuke?
Najbolje mi je kad počmu tipkat Bibliju na tipkovnici za pokrenut neki program ili nešto slično, a miš ostave na miru ko da ga i nema.

Teon
23-05-2009, 09:39
Ha ha da, to je legendarno ... I pogotovo sto gotovo nikad nemaju normalno sucelje vec sve u "dosu" sa naravno zelenim slovima

Uglavnom, Uplink sam igrao ... Kakve druge preporuke?

gtaIvan
24-05-2009, 18:06
ako je moguće ja bih htio neku pucačinu mmog igru u kojoj imas lika i prelazis levele.

Wishmaster
24-05-2009, 21:15
Možda Soldat?

Ghost_Rider
24-05-2009, 21:56
Ako može nešto kao Legacy of Kain: Soul Reaver,nema veze jesul normalni ljudi ili vampiri samo neka je prica kao u SR i GamePlay.

Zv0nZ1
25-05-2009, 12:47
Tražim preporuku za neku pucačinu koja se može pokrenuti na P4 3.0, gigi rama i x1600pro kartuši. :D
Problem je u tome, šta je većina već odigrana (standardni naslovi - CoDovi, BiA, Far Cry, Stalker itd), a stari mi visi za vratom već par dana. :rotfl:

gtaIvan
25-05-2009, 12:51
Ako može nešto kao Legacy of Kain: Soul Reaver,nema veze jesul normalni ljudi ili vampiri samo neka je prica kao u SR i GamePlay.

to sam igro super mi je :pray:

je ima neko neki drugi prijedlog

W3DR4N
25-05-2009, 12:56
Tražim preporuku za neku pucačinu koja se može pokrenuti na P4 3.0, gigi rama i x1600pro kartuši. :D
Problem je u tome, šta je većina već odigrana (standardni naslovi - CoDovi, BiA, Far Cry, Stalker itd), a stari mi visi za vratom već par dana. :rotfl:

Chaser
Painkiller
Soldier of Fortune 2
No one lives forever 2
F.E.A.R.
Doom 3
Unreal 2
Half Life 2
Quake IV
Chronicles of Riddick (2004.)
Jedi Knight 2
Jedi Academy
UT 2k4
Hitman Blood Money
XIII
Tron 2.0
Prey
Alien VS Predator 2

W3DR4N
25-05-2009, 12:59

Rekao bih Akuji i Shadowman, ali zakasnili ste jedno desetak godina. Izrađene su za Playstation/Nintendo 64.
Probajte Blood Omen 2 ako već niste.

Akuji je čak izašao za piceka, no ako nepoznatu igru iz 99. uspijete nabaviti, skidam kapu. Fantastična i bizarna igra.

Čak mi Sands of Time trilogija ima gameplay sličan Soul Reaveru.

Arbiter of Change
25-05-2009, 13:16
Ja sam jedno vrijeme mislio da su Akuji i Shadow Man ista igra. Šteta što nisam potonjeg imao priliku odigrati (nije ga bilo ni kad je 64/PS1 bio popularan).
PoP... po gameplayu superiorniji, ali ako ćemo po samoj priči gledati nisu baš na istoj razini, s tim da je PoP razumljiviji, a time i nažalost jednostavniji.

Inače, LoK serijal broji 5 igara pa nemoj stati samo na Soul Reaveru, ima tu materijala još. :)

Zv0nZ1
25-05-2009, 13:34

Chaser
Painkiller
Soldier of Fortune 2
No one lives forever 2
F.E.A.R.
Doom 3
Unreal 2
Half Life 2
Quake IV
Jedi Knight 2
Jedi Academy
UT 2k4
Hitman Blood Money
XIII
Tron 2.0
Prey
Alien VS Predator 2

Hmmm, koliko me sjećanje služi mislim da je sve ovo odigrano. Ah, barem ću sad imat razlog za kupnju novog kompa. :rotfl:
Ako netko još ima kakvu preporuku slobodno nek piše. Nemora bit neka uberpucačina. I solidno je i više nego dobro. :D

Deadwalker
26-05-2009, 15:25
Oke, nek mi netko napise 5(moze i vise) naslova koje bi svaki covik koji se zeli nazivati gamerom morao svakako odigrati...Dosao sam do spoznaje da nisam nikada odigrao kampanju Starcrafta sto je apsolutno grehota pa cu se ubrzo baciti na posao. Nisam jos igrao ni Baldur's gate koji također bi morao odigrati(nisam jer ipak nisam tako stari gamer, a znam da su ti prvijenci stvarno milina od igara). Ono, radim si listu za ovo ljeto i planiram proci "sve sto se mora", a nisam jos. Dakle, molim pomoc(posebice aludiram na one starije i iskusnije)...unaprijed hvala :)

bezimeni
26-05-2009, 15:28
5 naslova je debelo premalo....

MGS serijal , GT serijal , Stalker serijal ,RE serijal ,HL serijal , GTA serijal .....

Deadwalker
26-05-2009, 15:33
oke, možda sam se krivo izrazio...dakle, mislio sam vise na jos starije naslove(citaj doba Fallout 1, 2 i prije).

GT serijal , Stalker serijal ,RE serijal ,HL serijal .....

ova sam sve odigrao, nisam jedino MGS
I da, uzmite u obzir da preferiram rpg-eve i strateske naslove...

Raz
26-05-2009, 15:38
Nisam star ni strašno iskusan gamer ali evo par malo starijih naslova koji su meni bili odlični:

1. Warlords Battlecry 3 ( RTS sličan a meni još uvijek draži od Warcrafta i njemu sličnih igara)
2. Freelancer (ovo je mustplay ne samo za poklonike sci-fi ljubitelja nego za sve gamere koji žele istraživat bespući svemira)
3. Tropico (odličan city building sim, koji jednostavno ne može tako brzo dosaditi)
4. Neverwinter Nights ( nisam igrao Baldurs Gate, ali mislim da igra je relatativno slična. Stvarno sam uživao u njoj. Mnogo questova, rasa i klasa za odabrati i svaka je dosta drugačija... recimo, druid može razgovarat sa životinjama)
5. Red Alert 1 ( Po meni mnogo bolji od oba mu nastavka. Savršeno kombinira fantaziju i modern age combat)
6. Global Operations ( Ima i singleplayer ali je prvenstveno multiplayer igra... 6 klasa i brdo raznih oružja, zabava je zagarantirana)

Nabrojio sam par koje mislim da možda nisi igrao... reci ako želiš još :)

Deadwalker
26-05-2009, 15:46
tnx na listi. Jesus, imat cu posla ovo lito, hehe. Tesko meni... :D

Bit ce jedno desetak naslova minimalno...

mravojed20
27-05-2009, 18:07
Starije naslove, k tome još voliš i RPG...pa Planescape:Torment odigraj... pamtit ćeš igru cijeli život e. :thumbs2:

Anarion.Umarth
27-05-2009, 18:09
vjerovatno si odigra Homm 3

Kid A
27-05-2009, 18:12
Nesto pout Fable a da nije zahtjevno

Bara
27-05-2009, 21:25
The Witcher ofcourse! Ako si više za akciju, onda probaj Overlorda. A ako želiš ozbiljniji RPG, sa istim šarenim i prekrasnim svijetom i super questovima, naravno krcat s borbom, onda je to Gothic 3, iako je on malo zahtjevniji...

IgGy
28-05-2009, 11:27
Ak se nekome da, neka nabroji ponajbolje tycoon igre. Puklo me odigrat neke. Thx

Raz
28-05-2009, 11:50
Ak se nekome da, neka nabroji ponajbolje tycoon igre. Puklo me odigrat neke. Thx

RollerCoaster Tycoon 3 + Soaked + Wild, Hotel Giant 2, City Life Deluxe, Tropico serijal, Capitalism 2, The Movies + Stunts & Effects, Jurrasic Park - Operation Genesis.

Tropico je ustvari city building naslov ali ga se isplati odigrati.

Bara
28-05-2009, 12:02
Ja sam igrao 2 Tycoona u životu i oba su mi se svidjela. The Movies i School Tycoon, zapravo su prilično dobre igre.

str1k3r
28-05-2009, 12:09
The Movies je fenomenalna igra, nisam igrao Stunts & Effects dodatak, ali planiram. Preporučam svima koji nisu igrali da odigraju.

cham3leon
28-05-2009, 16:51
JP Operation Genesis :pray: :pray: :pray:

šteta što je lagana i kratka, though... Ali najzabavnija tajkunarija koju sam ikad igrao, usuđujem se reći.

I Sid Meier's Railroads, dopala mi se igra iako je dosta jednostavna i kratka kao gore navedena. Osim ako ne preferiraš dobri stari Transport Tycoon.

Raz
28-05-2009, 17:09
The Movies je fenomenalna igra, nisam igrao Stunts & Effects dodatak, ali planiram. Preporučam svima koji nisu igrali da odigraju.
Doduše nisam ni ja tu ekspanziju odigrao, no dobila je dobre ocjene pa sam ju stavio na listu :)

Gwin
30-05-2009, 14:32
može neki solidan ww1 ili ww2 dogfight?

Raz
30-05-2009, 15:46
Blazing Angels: Squadrons of WW2 i Attack on Pearl Harbour.

W3DR4N
30-05-2009, 15:57

Snoopy VS the Red Baron
cefHiOX7zW4
Garantirano ćeš se zabaviti više nego sa svim ostalim.

Inače
ponajbolje arkade
WWI - Wings of War
WWII - Secret Weapons over Normandy

ponajbolje simulacije
WWI - First Eagles
WWII - Il2 Sturmovik 1946

Blacky_123
30-05-2009, 16:12
Trazim neku igru slicnu kao Left 4 Dead( netreba biti online)

W3DR4N
30-05-2009, 17:46
painkiller eventualno

Gwin
30-05-2009, 18:08
killing floor

mlaćenje zombija u mračnim hodnicima

Karlo_from_Bjelovar
30-05-2009, 18:22

Rekao bih Akuji i Shadowman, ali zakasnili ste jedno desetak godina. Izrađene su za Playstation/Nintendo 64.
Probajte Blood Omen 2 ako već niste.

Akuji je čak izašao za piceka, no ako nepoznatu igru iz 99. uspijete nabaviti, skidam kapu. Fantastična i bizarna igra.

Čak mi Sands of Time trilogija ima gameplay sličan Soul Reaveru.
el se zvala mozda akuji the demon?

W3DR4N
30-05-2009, 18:24
http://www.mobygames.com/game/playstati ... -heartless (http://www.mobygames.com/game/playstation/akuji-the-heartless)

Karlo_from_Bjelovar
30-05-2009, 18:31
nasa... ;)

megalodon
31-05-2009, 10:59
Nema veze sa potraznjom igre, ali me interesovalo, jel ikad receno u loreu igri sta su ovi gigantski objekti u pozadini Homeworld 2 mapa, kao np. http://ui32.gamespot.com/2015/homeworld2020_2.jpgS, http://image.com.com/gamespot/images/20 ... een001.jpg (http://image.com.com/gamespot/images/2003/pc/homeworld2/0916/home_screen001.jpg)
Dizajneri na drogama ili?

Viper33
31-05-2009, 14:52
ako mi neko moze preporucit neku dobru igru da je pucnjava prvo lice a da nije COD serial ili mohha i da bi po mogucnosti moglo to vrtit na gforce 8400gs (i da vrti na low je dobro)

ScorpiuS
31-05-2009, 15:36
ako mi neko moze preporucit neku dobru igru da je pucnjava prvo lice a da nije COD serial ili mohha i da bi po mogucnosti moglo to vrtit na gforce 8400gs (i da vrti na low je dobro)
Imaš kvintal takvih! Half-Life serijal, S.T.A.L.K.E.R., F.E.A.R., Fa Cry 2, Clive Barker's Jericho, Call of Juarez, Prey...

Grim
31-05-2009, 16:55
Doom III, Operation Snowblind, Delta Force serijal, Return To The Castle of Wolfenstein, Far Cry, Prey,.... ma ima ih tona.

Bara
31-05-2009, 16:58
Ako si se tek makao od Coda i Moha, toplo ti preporučujem Far Cry 2. Nije nešto futurozno, imaš lijepe džunglice i pustinjice, pucački skill je važan za razliku od nekih igara, oružja su uglavnom ona do današnjice, nema nekih iznimki kao laser rifle ili canada bear thrower. Uglavnom, uživat ćeš, i gurat ćeš je na high detaljima.

W3DR4N
31-05-2009, 17:10
Chaser
Painkiller
Soldier of Fortune 2
No one lives forever 2
F.E.A.R.
Doom 3
Unreal 2
Half Life 2
Quake IV
Jedi Knight 2
Jedi Academy
UT 2k4
Hitman Blood Money
XIII
Tron 2.0
Prey
Alien VS Predator 2

W3DR4N
31-05-2009, 17:15

Osobno najdraži i najorginalniji
Jurassic Park: Operation Genesis

Zatim Rollercoaster Tycoon 3 s ekpanzijama, Zoo Tycoon s ekpanzijama, te klasici Theme Hospital i Sim Theme Park.

Osobno puno više volim raditi parkove i slične zabavno financijske objekte, nego li nekakve antičke gradove, industiju i slične, manje privlačne stvari.

E da, i naravno, Startopia, najorginalniji tycoon smješten u svemirsku postaju u obliku krafne.

Raz
31-05-2009, 17:48

Zatim Rollercoaster Tycoon 3 s ekpanzijama, Zoo Tycoon s ekpanzijama, te klasici Theme Hospital i Sim Theme Park.

Osobno puno više volim raditi parkove i slične zabavno financijske objekte, nego li nekakve antičke gradove, industiju i slične, manje privlačne stvari.
Eh, da... probaj i Evil Genious. Igra je genijalna, gradiš svoju podzemnu bazu i pokušavaš uništit svijet. Moje preporuke :thumbs2:

TeraBajt
31-05-2009, 18:01

/agree, iako mi Zoo Tycoon i Sim Theme Park > alles

enivejs, trebob' nekakvu strategiju sa većom orijentacijom na ekonomiju. Nešto poput EU3, samo više tradea i sl. ;D

Raz
31-05-2009, 18:09
enivejs, trebob' nekakvu strategiju sa većom orijentacijom na ekonomiju. Nešto poput EU3, samo više tradea i sl. ;D
Ako želiš nešto u modernim vremenima probaj Supreme Ruler (toliko puno micromenagementa da sam odustao nakon 20 min igre) i SuperPower 2

W3DR4N
31-05-2009, 18:15

Zašto se ne udaljiš od kartografije i probaš iznimno opuštenu i atmosferičnu ekonomsko karipsku strategiju Port Royale.
Igra je apsolutno fantastična http://www.ascaron.com/gb/portroyale2/index.html
Cijela ideja igre je bazirana na ekonomiji u 17 stoljeću, razmjeni dobara i sastavljanju transportnog i proizvodnog lanca u "novom svijetu".

megalodon
31-05-2009, 18:21
Kul.Ima li nesto takvo,ali da je smjesteno u Evropi,jer mi setting ne odgovara:(
Inace,Leonarde,probaj Victoria:An Empire Under Sun,naravno,sa ekspanzijom Revolutions i VIP modom.Vjerovatno najdetaljniji politicko-ekonomski simulator.

W3DR4N
31-05-2009, 18:27
Naravno.
Ista igra, Europa, 14. stoljeće.

Patrician III
http://www.ascaron.com/gb/gb_patrician3/index.html

cham3leon
31-05-2009, 19:29
Imaš kvintal takvih! Half-Life serijal, S.T.A.L.K.E.R., F.E.A.R., Fa Cry 2, Clive Barker's Jericho, Call of Juarez, Prey...

Far Cry 2? Nisam siguran da FC2 može ići na 8400GS, čiji sam i sam neponosni vlasnik. Mijenjam uskoro, btw.

megalodon
31-05-2009, 22:08
Naravno.
Ista igra, Europa, 14. stoljeće.

Patrician III
http://www.ascaron.com/gb/gb_patrician3/index.html

Hvala,to je to.

TeraBajt
31-05-2009, 22:14
Tenks Wedran i Luka, isprobat ću sve tri, počevši sa Victoriom, pošto mi kartografija rula u igrama : >

Raz
01-06-2009, 13:26
Zna li tko neku igru sličnu Omega Boost?
tHkBRmxrZ4s

Znači nešto sličnog, divovski roboti and stuff like that.

Grim
01-06-2009, 16:44
tHkBRmxrZ4s

Neznam bas nesto ali ima Gun Metal, odlicna igra i vrlo zabavna:
8YicV8WbaAc

Raz
01-06-2009, 17:51
tHkBRmxrZ4s

Neznam bas nesto ali ima Gun Metal, odlicna igra i vrlo zabavna:
8YicV8WbaAc
Ovo predobro izgleda, nešto kao Transformers meets Supreme Commander :pray:
Tnx :)

Ako netko još koju zna neka slobodno napiše :)

Arbiter of Change
01-06-2009, 17:59
Kojimina igra Zone of Enders, ako imaš PS2. Epsko do maksimuma. Onda imaš Armored CoreSserijal (3 su izašle za PS1) zajedno sa MechWarriorSserijalom kojeg ima za PC. Inače, pretpostavljam da si već odigrao Transformers? Na kraju krajeva, možeš se zajedno sa mnom veseliti novom Front MissionuSkoji dolazi na komp (dosadašnji vjerojatno ne odgovaraju tvojim zahtjevima jer su strateške igre, ali bar probaj FM3... predobra igra, posebno scene kad se Wanzeri sukobljavaju). I ChromehoundsSako imaš Xbox 360, premda je više MP orijentirana.

Raz
01-06-2009, 18:29
Transformers sam nešto malo demo igrao ali nije me se pretjerano dojmio, kao i većina igara po filmovima.
Ps2 ni Xbox nažalost nemam, ali ću ove ostale isprobat. Hvala na preporukama :pray:

Sad vidim da je Front Mission serijal onako na poteze na polja... prezakon :pray: :pray:

Kalhant
03-06-2009, 12:20
Jel zna netko neki noviji RPG tipa nwn 2 ili witcher. A da nije drakesang ili ekspanzija nwn-a 2.

Kid A
03-06-2009, 18:58
Ukradoh preporuku za Raz-a...Sad bas igram Gun Metal :) Odlicna igra...
Hvala Arbiteru i Grimu na preporukuma.Jel ima neki Armored Core i za PC?

vex
06-06-2009, 20:42
Trebam neku horror/thriller avanturu, po mogućnosti noviju.

Raz
07-06-2009, 09:49
Ok, još nešto tražim. Ima li za PC nešto tipa Tenchu?
Znači, nešto s ninjama/samurajima/whatever, a da po mogućnosti ima stealtha.

Arbiter of Change
07-06-2009, 10:08
Alone in the DarkS(ako možeš prijeći preko bugova) i Silent Hill: HomecomingS(jer si rekao novije, premda je meni SH2 vjerojatno vrhunac serijala).
Pored toga imaš još i Penumbra, Cryostasis i slične, ali to su FPS-ovi.

@Raz:
Jedino mi na pamet pada Onimusha 3: Demon SiegeSkoja je portana na PC. Nema stealtha, ali igraš kao neki kvazi samuraj.
Tenchu nažalost nikada nije bio kloniran od strane drugih proizvođača tako da je jedna rijetka ninja stealth igra.

Raz
07-06-2009, 10:16
Ok, tnx. Možda ga isprobam. Pošto je dosta današnjih igara klon prijašnjih naslova bio bi red da netko već jednom napravi i Tenchu klon :)

vex
07-06-2009, 11:23
Alone in the DarkS(ako možeš prijeći preko bugova) i Silent Hill: HomecomingS(jer si rekao novije, premda je meni SH2 vjerojatno vrhunac serijala).

Alone in the dark nemogu naći nigdje.
Sillent Hill Homecoming imam, novi patchevi od strane communityija izlaze skoro svaki tjedan , pričekat ću još malo prije nego zaigram.Još uvijek se zna dogoditi c2d bez nekog razloga.
Pemnumbru sam prošao. Predobra igra.

Budem probao Silent Hill 2.
Zahvaljujem :)

Insert
07-06-2009, 13:25
Treba mi nešto sa većim svemirskim bitkama tipa battle of endor, homeworld, sins of a solar empire...

Žanr nije važan.

Kid A
07-06-2009, 14:12

@Raz:
Jedino mi na pamet pada Onimusha 3: Demon SiegeSkoja je portana na PC. Nema stealtha, ali igraš kao neki kvazi samuraj.
Tenchu nažalost nikada nije bio kloniran od strane drugih proizvođača tako da je jedna rijetka ninja stealth igra.
Dodjavola...taman sam je htio uzeti kad vidim da je minimum 128 MB graficka a meni 64......aaaaaarrrggghhh!

Akorn
07-06-2009, 20:57
Mozete li mi preporuciti neku igru slicnu Call of Cthulhu- da ima dobru atmosferu,a i neka prica nije na odmet

W3DR4N
07-06-2009, 21:07
Kako ne?
Nosferatu, Undying, Penumbra, Cryostasis.

Akorn
07-06-2009, 21:39
Kako ne?
Nosferatu, Undying, Penumbra, Cryostasis.

Penumbra i Cryostasis mi nece radit ali za ove dvije cu pogledat.Hvala :pray: :pray:

Insert
07-06-2009, 22:40
Treba mi nešto sa većim svemirskim bitkama tipa battle of endor, homeworld, sins of a solar empire...

Žanr nije važan.
Da ne ostane na dnu prošle stranice.

W3DR4N
07-06-2009, 22:55
Nexus, Freespace, X serijal, Independence War, Imperium Galactica.