Pogledaj cijelu verziju : Tražim igru
The Jackal
28-07-2009, 10:48
CoD ne
HL ne
IGI možda
BiA možda
SSam ne
GOperations možda
OFlashpoint možda
zasad 4 igre.. ima tko još kakvu ideju?
Delta Force Black Hawk Down
Unreal Tournament
Soldier of fortune, Unreal...
Hexen, Rainbow Six - Raven Shield, Swat 4, Renegade...
Deus Ex, neznam jel je bio ^^
trazim neku bolesnu poput carmageddona ali pucačinu
trazim neku bolesnu poput carmageddona ali pucačinu
Postal 2
DJ Not Nice
29-07-2009, 00:29
TwilightSigra u izradi!!
beeeeeelj
Wolfwrath
30-07-2009, 14:44
Tražim neki dobar akcijski RPG, sa puno...akcije. Hvala unaprijed!
Wolfwrath
30-07-2009, 15:13
Ok,a nešto fantasy?
zanzarah the hidden portal akcija i advantura(slično pokemonima)
Wolfwrath
01-08-2009, 12:52
Igrao sam Witchera,baš mi se i ne sviđa. Hvala Alepić,pogledat ću. Anything else?
Igrao sam Witchera,baš mi se i ne sviđa. Hvala Alepić,pogledat ću. Anything else?
wut đ fak oO :?
Gamer from Sarajevo
01-08-2009, 12:55
Možda Diablo?
Tražim ime jedne igre, kojeg se ne mogu sjetiti.
Znam da je igra survival horror poput silent hilla , u ulozi ste male djevojčice koja bježi od demona , nema nikakvog pucanja , samo bijeg i liječenje. Grafika mislim da je ok , igra je nastala ne tako davno (u perioud od zadnjih 4-5 godina od danas), ne znam ni za koju platformu. Još par detalja , znam da je djevojčica imala dugu bijelu kosu, blijedi ten te je držala medvjedića u ruci.
Arbiter of Change
01-08-2009, 16:20
Mislim da je to Clock Tower II: The Struggle Within sa PS1-a... ili neki prethodni Clock Tower.
Ovo je screenshot po kojem pamtim igru , i ovo je ingame scena.Našao sam ga googlanjem
http://www.gearcritech.com/images/updat ... emento.jpg (http://www.gearcritech.com/images/update020705_demento.jpg)
Googlam Demento i naiđem na ovo:
"Haunting Ground, known in Japan as Demento (デメント?), is a survival horror video game developed by Capcom Production Studio 1 and published by Capcom for the PlayStation 2 games console in 2005. The game shares many similarities with Clock Tower 3.[1]"
Zahvaljujem , to je ta igra.
Iako , za playstation 2.
:(
Wolfwrath
02-08-2009, 13:09
Nah,Diablo sam rasturio nekoliko puta...
Hansi,imaš ti nekih problema? :?
LoL, koji sam ja retaj. Tek sam sada vidio da sam krivo podebljao. Htio sam podebljati ono da ti se nije svidio witcher. Malo mi je to čudno :? . Svatko kog poznam je volio witchera... Ali ok, svako ima svoje ukuse...
Tražim neku (dobru, zanimljivu) igru u kojoj si ti predsjednik/diktator/neštotreće neke države. znači recimo neka politička strategija ili nešto slično.
Tražim neku (dobru, zanimljivu) igru u kojoj si ti predsjednik/diktator/neštotreće neke države. znači recimo neka politička strategija ili nešto slično.
TropicoSi Capitalism IISobavezno probaj.
hvala na prijedlozima. tropico je u kojem settingu? dvojka se fura na pirate i to, jel? a jedinica?
a šta se tiče capitalisma, nisam mislio na neki biznis manager, nego više ono politika, upravljanje državom, ratovi blabla. kužiš? :D
Herr Schnitzel
03-08-2009, 14:27
Hearts of Iron, Victoria, Europa Universalis, zapravo bilo sto od Paradox Interactivea.
Probaj i Superpower 2 u tom slučaju. Na raspolaganju ti je bilokoja država svijeta (čak i Hrvatska), nema šta ne možeš radit. A scena kada uđeš u nuklearni rat s nekom državom pa stotine ICBM-a lete na drugi kraj zemljine kugle... neprocjenjivo :D
Tropico jedinica je smještena u doba hladnog rata, a u ulozi si El Presidente-a na malom karipskom otočju.
Probaj i Superpower 2 u tom slučaju. Na raspolaganju ti je bilokoja država svijeta (čak i Hrvatska), nema šta ne možeš radit. A scena kada uđeš u nuklearni rat s nekom državom pa stotine ICBM-a lete na drugi kraj zemljine kugle... neprocjenjivo :D
Tropico jedinica je smještena u doba hladnog rata, a u ulozi si El Presidente-a na malom karipskom otočju.
e ovo mi se sviđa. čak sam za taj superpower i čuo nedavno ali se nisam mogao sjetiti imena. hvala puno. :)
blood4me
05-08-2009, 03:02
Ovako.. igra je nekakav manager, ima vise varijacija, jednostavnog sucelja je...
Ugl. U igri kupujete avione, tenkove, vojnike i tako skupljate pare.. Ali ima vise varijacija(jel se tak pise? xD) na tu igru... Neznam kak da opisem tu igru, znam samo da je bila u nekom prastarom vidiju... :O
Tražim nešto kao Braid ili nešto kao Plants Vs. Zombies. Hvala.
r0rschach
07-08-2009, 00:13
Tražim nešto kao Braid ili nešto kao Plants Vs. Zombies. Hvala.
World of Goo?
The Jackal
07-08-2009, 01:05
Gish, Trine
Eets, Glace, Chicken Invaders 3...
World of Goo, Trine i Gish igrao. Raz, probat ću tvoje, hvala (osim, Chicken Invadersa, to me plaši).
TeraBajt
07-08-2009, 18:59
Chicken invaders je loš.
Chicken invaders je dobar, naročito u hotseatu.
Tražim jednu horor igru,napravljena je negdje 2004.Znam jedino da je to nekakva avantura i da je veliki naglasak staljen na atmosferu te da je iz prvog lica.Unaprijed zahvaljujem.
TeraBajt
08-08-2009, 00:51
Chicken invaders je dobar, naročito u hotseatu.
sama činjenica da ima hotseat ne plasira igru u vrh, ide mi jednostavno na kurac kaj toliko malo igra ima hotseat pa se one koje imaju koliko god loše bile dižu u nebesa.
Tražim jednu horor igru,napravljena je negdje 2004.Znam jedino da je to nekakva avantura i da je veliki naglasak staljen na atmosferu te da je iz prvog lica.Unaprijed zahvaljujem.
Call of Cthulhu, Condemned (2006) ?
bLack_Lady
09-08-2009, 12:52
Trazim kokosh bez perja ahahahaha :rotfl: .. nego :).. imam laptop 256 mb rama, 64 graficka, 2.20ghz.. nisam sto godina igrala igre, sto se da primjetit po konfiguraciji hehe :P .. pa mi preporucite neke avanture koje moja bebica moze pokrenut hehe.. zahvaljujem s gajbom piva LOL :D ..
Broken Sword 1 & 2, Monkey Island 1 & 2, Day of the Tentacle, Sam & Max: Hit the Road, Full Throttle, Indiana Jones and the Last Crusade, Beneath a Steel Sky. Od novijih probaj indie igru The White Chamber.
Kako stojis sa stealth avanturama?Preporucio bih ti Hitman 2,tvoj laptop to sigurno moze pokrenuti
http://www.xboxgazette.com/i/pic_hitman2_08.jpg
Broken Sword 1 & 2, Monkey Island 1 & 2, Day of the Tentacle, Sam & Max: Hit the Road, Full Throttle, Indiana Jones and the Last Crusade, Beneath a Steel Sky. Od novijih probaj indie igru The White Chamber.
Ima 2 gigaherca, ne 486-icu.
The Longest Journey, Syberia i dvojka, Post Mortem, Discworld Noir, Return tu Mysterious Island, Myst, Atlantis, Sanitarium, Blade Runner, Poslanik..
bLack_Lady
09-08-2009, 17:12
mercy, mercy svima :bravo: hehe.. pozzich :D
Valjda želiš reći merci...
merci = hvala
mercy = milost
:D
TeraBajt
10-08-2009, 00:11
tream neki rpg, po mogućnosti third person po uzoru na dijablo da ubijem dosadu.
Nox, Blade & Sword, Throne of Darkness
TeraBajt
10-08-2009, 00:46
tenks, al ipak sam ponovo instalirao kotor. jeboga.
Avantura:
Myst (bilo koji nastavak) - ako imas volje malo vise mozgat
Monkey Island serijal - bezvremenska avantura
Discworld I i II - Isto kao i MI, Noir vec gubi na štihu (bar ako se mene pita)
Grim Fandango - opet Lucas Arts u svom najboljem izdanju
Pod arkadnim igrama, ne znam na sto mislis...platformeri?
Sportske igre ne igram, pa ti ih ne mogu preporucit...
Uzmi si Evil days of Luckless John,super igra.
Gregor847
10-08-2009, 20:15
Znate li možda neke igre tipa Civilizacija 3? A da nije alfa centauri,call to power ili freeciv...
Tražim neke igre sa ninjama.... za xbox 360.... za sada imam Ninja Gaiden II, Ninja Blade, Tenchu Z....
Gregor847
12-08-2009, 13:41
Znate li možda neke igre tipa Civilizacija 3? A da nije alfa centauri,call to power ili freeciv...
Sins of Solar Empire
Hvala, znate li još neku? :D
Lord Ragnarok
12-08-2009, 14:36
mozes probati homeworld 1 i 2, obje su predobre igre sa predobrom pricom, samo neznam olko veze imaju sa civ3. vise su space-rts. nes ko sins of s. empire samo bez razgradnje svih onih planeta
Mozda ce mu Galactic Civilizations 2 (sa svim expanzijama) bit najbolji izbor jer je igra vise orjentirana na turn based razvitak civilizacije dok su Sins of Solar Empire (isti developer ko i GalCiv) i Homeworld vise orjentirani na borbu.
Probaj Romance of the Three Kingdoms XI i Heroes of Might & Magic V ako tražiš nešto na poteze. Galactic Civ 2 također, vrlo dobra igra.
GalCiv 2 je najbolje što taj žanr može ponuditi.
Probaj i Space Empires V, nemoj očekivati velebnu grafiku, no igra je sasvim OK, nije vrh vrhova ali ima potencijala, možda su je čak u nekim djelovima upropastili, a mogla je biti tako dobra.
bLack_Lady
13-08-2009, 06:34
Valjda želiš reći merci...
merci = hvala
mercy = milost
Hehehe, znam, ali volim stavit ipsilon hehe.. :rotfl:
Gregor847
13-08-2009, 16:06
Hvala svima :D Najboljom mi se čini Galactic Civ 2, pa ću njega i prvog probati. Jedino mi smeta što je u svemiru. :D
A to ti je najblize Civilizationsu. Ak hoces neku slicnu igru al sadasnje vrijeme Zemlja, onda igraj Civilizations.
Tak da nemas neki preveliki izbor medju 4X zanrom.
Možeš probat i Making History: The Calm and the Storm. Na poteze je, vrijeme je radnje razdoblje drugog svijetskog rata i nemoraš radit sve po povijesnoj točnosti već sam stvaraš povijest. Igrao sam prije demo nešto malo, sjećam se da je bio dosta težak i da ima strašno puno micromanagementa, igrač bio na raspolaganju sa mnogo država. Od SAD-a, Njemačke, Rusije, Japana, pa sve do manjih poput Vijetnama, Poljske, itd...
blood4me
14-08-2009, 01:09
Trazim neku strategiju noviejg datuma, da je zarazna i da se moze igrat u Lan-u...
Dawn of War II, World in Conflict, Company of Heroes... ne pada mi još nešto na pamet, kasno je xD
The Jackal
14-08-2009, 03:43
Command & Conquer 3 Tiberium Wars i dodatak Kane's Wrath, Act of War
Sins of Solar Empire, Supreme Commander + Forged Alliance, Red Alert 3
ima koja igra borilacka za pc....ono K1.... ufc.... ultimate fight.... itd..
tnx
neox99buleseye
16-08-2009, 15:44
trazim nekakvu kvalitetnu strategiju, bila 2d, bila 3d, nije biitno, samo da nije : c&c naslov ili supreme commander...
jer to vec imam
trazim nekakvu kvalitetnu strategiju, bila 2d, bila 3d, nije biitno, samo da nije : c&c naslov ili supreme commander...
jer to vec imam
Dawn of War, World in Conflict, Warcraft, Starcraft, Total War(serijal), Star Wars: Galactic Battlegrounds, Age of Empires(serijal)...
Ima toga puno...
Probaj i Impossible Creatures! Zabavna i orginalna jer radiš sam svoje jedinice kombinirajući 2 životinje!
The Jackal
17-08-2009, 03:03
Act of War je MUST.
neox99buleseye
17-08-2009, 11:35
ok... hvala, uzet ću nekaj od navedenoga, ali mi se total war najvise svidja
kako se zove ona stara igra za konzole gdje si tenk pa braniš onog orla ograđenog ciglama u donjem dijelu screena. izometrični pogled...
tank battalion ili ti ga tenkici
Moze neki dobar fps ili tps,a da nije nijedan iz CoD serijala,Max Payne,SoF,Gears of War,Bioshock,Medal of Honor,pa ni stvari poput GTA.
TPS: Nesto iz Hitman serijala? Mafia? Splinter Cell,perhaps?
FPS: STALKER? Prey? Operation Flashpoint? Far Cry?
Ima toga...
TPS: Nesto iz Hitman serijala? Mafia? Splinter Cell,perhaps?
FPS: STALKER? Prey? Operation Flashpoint? Far Cry?
Ima toga...
Mafiu riješio puno puta,Hitmana kako koji nastavak,splinter cell mi se nije bas svidjao pa nisam ni igrao.Stalker mi se ne sviđa,Prey bi mogao probat,OF sam igrao davno(mozda je opet zaigram.Far cry mi je postao pretezak kad dodju oni mutanti sta su li vec.Moze jos sta......
FPS: Painkiller, Jericho, FEAR, Call Of Juarez...
TPS: Kane & Lynch, Just Cause, Max Payne...
Ima jos toga...:D malo prosvrljaj po izdanim TPS i FPS igrama...
Kane & Lynch bravo thx ovo sam htio odigrat odavno,no komp je imao trulu grafu pa nisam mogo bez štekanja odigrat.Mogo bi sad probat,hvala puno oko truda...
Igra mi se nešto.
Ograničen sam na popis s desne strane.
Predložite nešto.
http://www.apple.com/games/articles/
Prestaro, predugo, previše izigrano.
Clive Barker's Undying ?
Sad se meni to igra kad sam na popisu to vidio...
TehAnalPain
19-08-2009, 16:10
Trazim neku akcijsku igru, nesto slicno kao ''Dynasty Warriors'' samo da nisu u pitanju japanci s cudnim frizurama i prevelikim oruzjima koja izgledaju kao mutirani kuhinjski pribor... Ima li uopce nesto takvo? uglavnom da imas mac i da koljes uokolo :rambo:
ak je tako nesto nemoguce nac... Ima li koja gusarska igra a da nije kompletno sr*nje kao ''Pirates of Caribbean''?? Poceo sam gledat One Piece :D
Mount and Blade
Možda kakav stariji Lord of the Rings naslov
Što se tiče gusarske tematike, prvi Piretes of the Carrebean je fantastičan, dok su ostali krenuli krivim smjerom.
Osim toga Sea Dogs.
Horny Devil
19-08-2009, 16:26
Trazim neku akcijsku igru, nesto slicno kao ''Dynasty Warriors'' samo da nisu u pitanju japanci s cudnim frizurama i prevelikim oruzjima koja izgledaju kao mutirani kuhinjski pribor... Ima li uopce nesto takvo? uglavnom da imas mac i da koljes uokolo :rambo:
Nije bas identicno, ali jedino sto mi trenutno pada na pamet je Devil May Cry 4. Ides po levelima, scjeckas, pucas i mlatis gamad.
ak je tako nesto nemoguce nac... Ima li koja gusarska igra a da nije kompletno sr*nje kao ''Pirates of Caribbean''?? Poceo sam gledat One Piece :D
Ne znam jesi li igrao Sid Meier's Pirates. Igra je iz 2004.
TehAnalPain
19-08-2009, 20:01
DMC 4 imam vec i iskreno nisam mislio na igru koju prelazis po lvlima nego da je malo vise kao u dynasty warriors velik prostor za koljacinu i puno ljudi za resetat... zapravo bi mi odgovaralo nesto kao prototype samo mi ga nece na XP-u pokrenut kako spada... ono bez zvuka i slike -.-'
Ovo mi izgleda ok mislim da cu probat Sid Mayer's pirates... il kak vec... samo se nadam da ima puno izbora u igri a ne da pratis jednu pricu i moras se po njoj orjentirat :roll:
Arbiter of Change
19-08-2009, 20:44
Postoje, ali jako malo na PC-u: Bladestorm (100 godišnji rat između Engleske i Francuske), Dynasty Warriors Gundam (samo s Gundam robotima), Devil Kings (feudalni Japan) i Warriors Orochi (vjerojatno najbolji jer kombinira likove iz DW i SW)... od čega je samo Warriors Orochi dostupan za PC, pored starijih DW-a i Samurai Warriors igara. I da, Wedran je spomenuo Lord of the Rings. Pretpostavljam da je mislio na Return of the King na kompu koji je istina jako sličan ovom tipu igara.
Trazim neki stariji RPG, nesto kao Fallout, Neverwinter, Baldurs Gate, Icewind Dale, ToEE itd. Al da nije neki šrot... Neka dobra, da ima dobru pricu di cu se rasplakat na kraju... :thumbs2:
Titan quest? Diablo 1 i 2?
TehAnalPain
20-08-2009, 08:45
nisam mislio na igre u kojima kliknes na protivnika da bi ga napao i da bi se kretao... to je najgluplji nacin kretanja i borbe ikad izmisljen u igrama i neam pojma koji qrc se svi jos pridrzavaju toga...
mravojed20
20-08-2009, 10:03
PLANESCAPE: TORMENT
Wishmaster
20-08-2009, 10:49
Neka dobra, da ima dobru pricu di cu se rasplakat na kraju...
Arcanum ima dosta snažan kraj i odličnu priču...
Neka dobra, da ima dobru pricu di cu se rasplakat na kraju...
Arcanum ima dosta snažan kraj i odličnu priču...
Sve sam to vec preso, kao i Titan Quest i Diablo 1 i 2 :(
Sta bi dao da prvi put igram te igre, pogotovo Arcanum... Al mogo bi ga opet malo zaigrat.
Neki od Star Wars RPGova možda?
KOTOR 1 i 2, Jedi Academy 1 i 2...
Pa možeš probati beowulfa, meni se svidio...
KotOR 1 sam preso, al kad sam vidio dvojku, pa to je cista kopija jedinice, nesvida mi se, dosao sam do pola i nije mi se dalo vise, al KotOR 1 RULA! :thumbs2: Sad si me posjetio na dobre dane, kad nisam iso u skolu da bi igro tu igru... samo da bi otkrio ostatak price... Mislim da cu jedinicu ponovno pocet, dark side... mmm... :D
Neka dobra, da ima dobru pricu di cu se rasplakat na kraju... :thumbs2:
Kupi Playstation. Toga na PC-u ima taman za pola ruke.
Ghost_Rider
20-08-2009, 13:28
Dobro je rekao kolega,kupi sebi PSOne i koji Final Fantasy dijel i deri igru.
TeraBajt
21-08-2009, 17:18
potrebujem igru za laptop (2D, mali req) i ubit dosadu, dakle, jednostavnu, mozebitno side scroller, zaraznu i brzu.
Jets N Guns , po mogućnosti gold verziju koja je nebrojeno puta bolja
Metal Gear Solid! Antohology po mogućnosti, svih čini mi se 8 nastavaka...
Ja imam par igri malih onako za razbibrigu... Najviše igram od njih Audiosurf i Peggle Deluxe/Nights
O, znam znam, me me me! :) Uzmi gameboy advance emulator ako se ne varam i skini si Pokemon Sapphire ili Ruby (iste igre), legendarna igra, zabavna, brza, sa RPG elemntima. Genijalna igra.
Metal Gear Solid! Antohology po mogućnosti, svih čini mi se 8 nastavaka...
Da nisi mislio možda Metal Slug? :?
potrebujem igru za laptop (2D, mali req) i ubit dosadu, dakle, jednostavnu, mozebitno side scroller, zaraznu i brzu.
Braid. Očeš to.
Braid je sve samo ne jednostavan, zarazan i brz :)
Braid je SVE. Najbolja igra ikad.
Tražim igru u kojoj se nečime upravlja, ne u smislu upravljanje autom nego u strateškom smislu. Bez RTS-ova.
Isključene igre: Total War serijal,Paradoxove igre,Galactic Civilizations,Sim City,Simsi,nogometni menadžeri.
Jedino mi je važno da nečime upravljam u strateškom smislu,bez RTS-ova. Unaprijed hvala svima na prijedlozima.
Arbiter of Change
26-08-2009, 19:38
Tražim igru u kojoj se nečime upravlja, ne u smislu upravljanje autom nego u strateškom smislu. Bez RTS-ova.
Isključene igre: Total War serijal,Paradoxove igre,Galactic Civilizations,Sim City,Simsi,nogometni menadžeri.
Jedino mi je važno da nečime upravljam u strateškom smislu,bez RTS-ova. Unaprijed hvala svima na prijedlozima.
City building naslovi? Tropico, Pharaoh, Caesar, Zeus, Afterlife, StarTopia, itd.
City building naslovi? Tropico, Pharaoh, Caesar, Zeus, Afterlife, StarTopia, itd.
Hotel Giant 2, Capitalism 2, ova nova igra... East India Company, mislim da je također oko managementa sve.
Silver_Wolf
30-08-2009, 19:11
Tražim neki MMORPG koji je sličan Piratima s kariba... U kojem mogu imati živu posadu na bradu koja će pucati sa topova i slično...
Jer Pirates of the Caribbean je dobra igra, ali ne dovoljno dobra da plaćam mjesečnu pretplatu (inače nisam fan MMO igara)
DarkZealot
30-08-2009, 22:29
Ja bi pito ak neko zna jel ima igra slicna ko SSBB za PC ili PS2, ili nekakva slicna fighting igra al da nije ko Street Fighters 4. Znam da sam malo izbriljiv al svejedno ak neko nek rece
fala
Vidi ima li neki Soul Calibur za PS2
The Jackal
31-08-2009, 12:22
Tražim igre slične ili iste ko KOTOR i KOTOR2. Bez Mass Effect-a molim.
Deadwalker
04-09-2009, 16:39
Neverwinter Nights 2. Dosta slicno, ali ipak dosta i drugacije :wink:
cham3leon
04-09-2009, 17:17
Hotel Giant 2, Capitalism 2, ova nova igra... East India Company, mislim da je također oko managementa sve.
Toplo preporučam Sid Meier's Railroads ^^
Tražim igre slične ili iste ko KOTOR i KOTOR2. Bez Mass Effect-a molim.
Ako želiš još nešto od Biowarea probaj Jade Empire. Nije me se nešto posebno dojmio, no možda ti se svidi.
Od Sci-Fi žanra se ne mogu ničeg sjetit :(
Nesto kao Hearts of Iron ali za vrijeme !. svj. rata ak ima?
Ovo je više traženje imena, igra stara je možda par godina, prvi svj. rat letačka arkada sa raznim stvarima, ne sjećam se imena
ma ok, naso sam neku novu igru, zove se world war one
Neki rpg sa gamplayom koji nema kraja,nest kao dota mozda ili diablo 2,osim kotor,dungeon siege,the elder scrolls,mora bit nesto iz godine 1998-2005 godine..
Unaprijed hvala.
Cuo sam za to,da je samo akcija a nema bas leveling sistem ko diablo ili tak nes,jel istina?
Hmm, mislim da Fable: The Lost Chapters možeš nastavit nakon završetka.
Imaš temu na froumu pa pogledaj, dobar je leveling sistem kombiniraš klase i tako to , a što je najbolje možeš monstere lupat štitom kako to dobro zvuči :)
Neki rpg sa gamplayom koji nema kraja,nest kao dota mozda ili diablo 2,osim kotor,dungeon siege,the elder scrolls,mora bit nesto iz godine 1998-2005 godine..
Unaprijed hvala.
Freelancer
Ima dosta RPG elemenata, neuobičajeno je, i ako ne igraš poslije kraja priče, vidjeti ćeš možda 15% igre.
tnx na freelanceru,zvuci kao zanimljiva igra,samo sta ne volim svemirske i to,vise volim dobre stare rpg-ove sa macem i stitom :wink:
Freelancer nije baš rpg, ali da je odličan to sigurno je. Možda čak i najbolji tog tipa.
Freelancer nema veze s RPG-om kao takvim, ali ga možeš igrati do iznemoglosti, te ima velik broj zadataka, te vrlo finu ekonomiju.
Freelancer je u biti dobro zelje, jer je na njega vrlo lako preći s drugih žanrova. Kad probaš meso u obliku I-Wara 2 ili FreeSpacea, Freelancer je bijedan do bola. Ali za to treba malo više letačkog iskustva.
dajte neku igru
imam amd athlonn64 3200, 1gb rama, i neku graf recimo ko 6600gt
Imam 1,8 procesor,512 rama i 64 mb graficku.....dakle,neka strategija tipa red alert i tako to ali da je moj komp moze goniti.
Imam 1,8 procesor,512 rama i 64 mb graficku.....dakle,neka strategija tipa red alert i tako to ali da je moj komp moze goniti.
Warcraft 3, Warlords Battlecry 3, Heroes 3, Axis & Allies, Ground Control
Ali imaj na umu da hocu da ono...gradim vojsku,imam baze i tako to....mnostvo razlicitih jedinica.I da igra ima skirmish opciju(da se mogu zezati opet kad je predjem).
Jel ima za komp kakva kartaška igra kao Yu-Gi-Oh Power of Chaos? Lijepa, sa cool kartama i pravilima itd.
http://www.gamespot.com/pc/puzzle/yugio ... lt;title;4 (http://www.gamespot.com/pc/puzzle/yugiohpowerofchaosjoeythepassion/index.html?tag=result;title;4)
Ali imaj na umu da hocu da ono...gradim vojsku,imam baze i tako to....mnostvo razlicitih jedinica.I da igra ima skirmish opciju(da se mogu zezati opet kad je predjem).
Mislim da su sve nabrojane na tom sistemu.
Warcraft 3, Warlords Battlecry 3 i Heroes 3 su u fantasy settingu (zadnja je na poteze) i imaju predobar skirmish.
Ground Control nisam igrao još, ali čujem da je nešto kao World in Conflict.
Axis & Allies već dugo nisam igrao, ali mislim da ima skirmish, base building i to.
Jel ima za komp kakva kartaška igra kao Yu-Gi-Oh Power of Chaos? Lijepa, sa cool kartama i pravilima itd.
http://www.gamespot.com/pc/puzzle/yugio ... lt;title;4 (http://www.gamespot.com/pc/puzzle/yugiohpowerofchaosjoeythepassion/index.html?tag=result;title;4)
Spectomancer, nisam još isprobao doduše ali izgleda u redu.
Evo review: KLIK (http://www.frictionlessinsight.com/archives/2008/12/spectromancer-r.html)
Nemoj na poteze,hocu nesto realtime poput Red Alert ili Tiberian Sun(zahtjevan sam,znam :P )
Ajde, onda:
Warcraft 3, Warlords Battlecry 3 ako voliš fantasy.
Axis & Allies, Starcraft, Emperor: Battle for Dune, Earth 2150 za modernije nešto.
Homeworld, Mech commander(nema gradnje baze al je dobra), dawn of war 1, RA2 itd itd
Spectomancer, nisam još isprobao doduše ali izgleda u redu.
Evo review: KLIK (http://www.frictionlessinsight.com/archives/2008/12/spectromancer-r.html)
To je OnLine pimpek :( Baš bi trebalo još tih kartaških igara. Nešto za pustiti mozak na pašu, za period kada nemaš volje za nikaj drugo :(
Nisam siguran kakva je al probaj Magic the gathering
Hmm, ničeg se dobrog ne mogu sjetit :(
Nije baš čisti card game ali probaj Etherlords 2 ako želiš, nešto kao kombinacija card gamea i heroesa.
Baš sam upravo proučio malo te igre ali nije to to. Izgledaju zanimljivo, pogotovo Etherlords, ali nije riječ o čistoj kartaškoj igri :( Jebiga, nema veze, puno hvala na pomoći. Možda si nabavim Etherlordse, budem vidio.
Praetorian
13-09-2009, 15:47
Jel mi moze neko preporuciti neku dobru avanturu nesto poput Syberie 1 i 2.
Fahrenheit iliti Indigo Prophecy! :thumbs2:
Trebam neku dobru, nemora bit nova, FPS takticku multiplayer igru!
Trebam neku dobru, nemora bit nova, FPS takticku multiplayer igru!
SWAT 4
Jel mi moze neko preporuciti neku dobru avanturu nesto poput Syberie 1 i 2.
Keepsake, ili bolje Dreamfall
Praetorian
14-09-2009, 11:19
Hvala stiiipa i Đevad, procito sam recenzije od Fahrenheita i Dreamfalla i cine se odlicne budem ih probao.
Probao sam Shift koj jedva da se vuce na mom kompu pa mi molim vas predlozite neku odlicnu, ponajbolju auto-simulaciju. Naglasak na simulaciju i pomogucnosti neki rally unazad 1-3 godina
neox99buleseye
18-09-2009, 19:00
imas pure..... nije bas simulacija ali je nekaj ko rally
ako zelis simulaciju imas na pcp dvdu bmw m5 ili koji vec
simulacija bmw utrka, jako dobra a i besplatna
cham3leon
18-09-2009, 19:07
Pure, GRID, DIRT
Čitaj, čovječe, simulacije traži. I to dobre.
GTR 2, Race, Race 07, rFactor. Možda još nešto.
I šta je sa onim Race Pro, negdje sam vidio najavu za tu igru, ali kaže da je ekskluziva za XBOX 360. Pa je li to moguće? :?
Nešto postapokaliptično ili steampunk, RTS po mogućnosti, ako itko zna nešto, bio bih zahvalan
Rise of Nations: Rise of Legends, nisam ga igrao(doduse neigram rts-ove), ali je pobra dobre ocjene i stem punk je...
O, to definitivno, presao je preko nekoliko puta :thumbs2:
Nadao sam se da to nećete spomenut jer nemam ugodna sjećanja na tu igru, vezana su uz corruptani save treće kampanje i gubitak svega prijeđenog :o
Hm probaj onda Silverfall, steampunk je, cell shading grafika i k tome je RPG. Osim ako vec nisi probao. Imas i onaj fps Damnation al to ti ne bi preporucio :D
Trazim neki Open World RPG iz treceg lica a da nije Tes ili Gothic i da nije smecast...
EDIT:U biti kakav je gothic Forsaken gods sa svim patchevima???
neox99buleseye
20-09-2009, 19:34
imas gta serial ili fallout , to mi prvo pada na pamet, imas jos alis e nemogu sjetiti ovak nabrzaka
Gta nije RPG, Fallout 3 je više FPS samo ima opciju za pogled iz 3. lica, baš kao Oblivion, a Fallout 1 i 2 su izometrijski.
@Feranor - jedino što mi pada na pamet je Two Worlds, doduše nisam igrao pa neznam dali je dobar.
Arbiter of Change
20-09-2009, 20:50
Trazim neki Open World RPG iz treceg lica a da nije Tes ili Gothic i da nije smecast...
EDIT:U biti kakav je gothic Forsaken gods sa svim patchevima???
Forsaken Gods ti nije ekspanzija koja "nadograđuje" već je standalone tako da, ono, ne znam baš vidi li se kakva razlika.
Igre kao Gothic i TES... zapravo, nema ih puno i jedina koja odgovara točno toj kategoriji bi bila Two Worlds, ali jedino ako gledaš na nju da je toliko loša da na kraju upravo zbog toga bude dobra (kao treš filmovi). Samo što je TW tako loš naslov, čak i nakon svih patcheva, da bi ga je preporučio samo kao fix za krajnju nuždu. Pored toga ti samo mogu preporučiti ove naslove koji su koliko-toliko slični formuli (Fable, itd), ali to nije to.
Strpi se barem dok dođu RisenSi Ego Draconis, oba naslova koja ne bi trebala još dugo (engleski prijevod... to već ne znam).
Da, ali vidim da za ego draconis postoji englesh patch, doduse nisu voce overi nego samo textualno, ali treba mi jedan dobar RPG fix, a odigro sam sve RPGove...
Jesi li probao Mount&Blade? Nije baš čisti RPG ali je blizu.
Eda, dok me jednom ulovi za igranjem RPG-a želim da onda bude to jedan dungeon crawler. Može preporuka na neki dobar?
Eda, dok me jednom ulovi za igranjem RPG-a želim da onda bude to jedan dungeon crawler. Može preporuka na neki dobar?
Newerwinter NIghts Jedinica plus Ekspanzije za kao malo teza i duza varijanta, titan quest + ekspanzija i Dungeon Siege 2 + ekspanzija za lakšu hack & slash varijantu
Newerwinter NIghts Jedinica plus Ekspanzije za kao malo teza i duza varijanta, titan quest + ekspanzija i Dungeon Siege 2 + ekspanzija za lakšu hack & slash varijantu
NWN sam igrao... predobra je.
DS2 mi se nije nešto dopao.
TQ bi mogao probat... tnx.
Eda, zna li tko još nekakav ali da je izometrijski onakav ili iz prvog lica, znači:
ovakvog:
http://www.battlereports.com/users/Micro/bod/dungeon.JPG
ili ovakvog:
http://www.destructoid.com/elephant//ul/user/3/3657-57702-Anvil3jpg-550x.jpg
Naslovi iz ovog stoljeća ofc. :)
Predlozite mi za sestru neki 2d side scroller platformer sa manjim naglaskom na akciju. Po mogucnosti sto novije ... Nesto tipa Trine
Eda, zna li tko još nekakav ali da je izometrijski onakav ili iz prvog lica, znači:
Pada mi na pamet jedino Arx Fatalis, nisam ga igrao jer u ono vrijeme kad je izasao je bio uzasno zahtijevan, a izasao je mjesec, dva dana prije morrowinda. Posebnost je bila to sto se cijelokupno odvijao u podzemnom gradu i okolnim spiljama i sto su se spellovi crtali misem po ''zraku''.Inace pravi doslovni Dungeon i Cave Crawler, lol...
crtanje spella
http://www.panelsonpages.com/wp-content/uploads/2009/07/arxcasting.jpg
gameplay
http://www.rpgfan.com/previews/arx_fatalis/arx-2b.jpg
http://image.com.com/gamespot/images/2003/xbox/arxfatalis/1117/arx_790screen002.jpg
http://image.com.com/gamespot/images/2003/xbox/arxfatalis/1117/arx_790screen003.jpg
Zakon, isprobat ću ga jednom... hvala :pray:
Jesi probao Notrium?
http://www.g4g.it/g4g/wp-content/uploads/2008/11/notrium_01.jpg
Nije baš čistokrvni rpg, ali svakako probaj.
http://www.monkkonen.net/notrium/S- free download
Oda, jesam. Genijalna je :pray:
Sjetio se u međuvremenu jedne koju već imam, no skroz sam zaboravio na nju... vjerojatno će prva doć na red. Hvala još jednom na preporukama :D
http://rampantgames.com/blog/uploaded_images/eschalon_ss-718192.jpg
@raz - kak se zove ova igra sa kosturom?
@ svi ostali - trebao bih nekakav turn based rpg nebitno koliko star, a da nije jrpg (igram trenutno digital devil, pa mi još jedan ne treba), i da nije septerra core. Isto tako zanima me postoji li igdje ikakaav rpg gdje je ili a) naglasak baš na allkemiji, j kombiniranju spravlljanju i poželjnom korištenju potova (ne ne mislim na witchera, nešto složenije molim, ak uopće ima) ili gdje možeš kombiniratt puno itema da stvoriš neke korisne iteme, kao što to npr rade tinkeri u wizardry seerijalu, pa njihovi itemi castaju spellove itd.
1) Anvil Of Dawn... random screen koji sam našao googleanjem :)
2) Silent Storm, King's Bounty?
King's bounty e sam igrao, silver storm ne znam kaj je, pogledat ću. No kb je rts sa elementima rpg-a, ja bih baš punokrvni rpg. I hvala naravno za ime one igre.
Što se tiče turn based rpg-a, probaj odigrati Ascension to the Throne. Evo i link: http://www.1cpublishing.eu/game/ascension-to-the-throne/overview.
Igrao sam ascension to the throne, i bio mi je izvrstan! Ali tehnički gledano i to je puno više strategija no rpg.
King's Bounty The Legend bi nazvali da je na konzoli strateskim RPGom jer je meni sistem potpuno identican npr. Disgaea-i koja se klasificira kao (Turn Based) Strategy RPG osim sto u Disgaea-i mozes stavljat iteme i na vojnike te i oni takodjer dobivaju xp. U sustini je isto...
Za konzole imas Disgaea, Jean D' Arc, FF Tactics ...
A za PC osobno najdrazi Turn Based RPGi su mi oni dobri stari po DnD pravilima: Grayhawk: Temple of Elemental Evil
Jos imas Fallout 1,2 itd.
Silent storm je taktički rpg smješten u razdoblje WW2. Dosta je dobra igra.
Imaš i Disciples, HOMM i Age of Wonders serijal no to su više Turn based strategije. Ne mogu se nečeg posebnog sjetit, osim Jrpgova, izgleda da oni dominiraju tim žanrom. ^^
E vidiš, problem je u tome kaj sam ja senilan. Sve ove igre za pc sam već igrao, samo sam ih zaboravio spomenuti (zna se desit kad si toliko toga već odigrao) tako da mi je u tom trenutku jedino septerra core kao baš striktno turn based rpg pao na pamet. Igrao sam i sve ff tacticse te prvu disgaea-u (vidiš, baš bih moogao i dvojku odigrat, ali velim da sad imam digital devil)
@ raz pa da, zato i pitam druge ljude jer se sam ničeg ne mogu sjetiti. nije bed ako ničeg drugog stvarno ni nema.
Arbiter of Change
22-09-2009, 19:57
Bojim se ništa od navedenog... jedino što mi otprilike pada na pamet (nije turn based) je Legend of ManaSkoja razvaljuje svojim stilom i crafting sposobnostima (uzgoj petova, craftanje golema i njegovih komponenti, craftanje glazbenih instrumenata, uzgoj biljaka, craftanje oružja i opreme... slaganje samog svijeta, w00t). Za PS1 je igra.
I JRPG je, hebiga. :)
Hmmmm vidiš vidiš, mogao bih to probati. Ima li ta igra ikakve veze sa sword (e sad ne znam jeli sword ili swords, jer postoje obje igre) of mana sa gba?
Arbiter of Change
22-09-2009, 20:02
Ista franšiza i sličan sistem borbe, ali ne previše van toga.
Samo pazi; ovo ti nije sve otključano od početka tako da ćeš se morati malo naraditi dok ne otvoriš sve. :)
Ok dakle silent storm za taktički dio i legend of mana za crafting dio. Hvala ljudovi xD
Imaš još Jagged Alliance 2, taktički rpg, sličan Falloutu 1 i 2.
Jel ima još štogod slično RE5 ili Batmanu?
Da je igra novija sa boljom grafikom (baš mi se igra nešto eye candy), poželjno horror/tjeskobnom/jezovitom atmosferom i dubokom radnjom!? Akcija nije toliko bitna koliko elementi istraživanja i otkrivanja priče te jebačka atmosfera :D
Znam da tražim puno, ali jebiga tko zna, možda i postoji nešto takvo :D
PS: Da nije RE4 ili Silent Hill serijal :P
Arbiter of Change
27-09-2009, 22:47
Bojiš se Silent Hill igrati? :)
Šteta, jer ti SH2 vjerojatno predstavlja sve to što želiš; atmosferu i fenomenalno kompleksnu priču.
Pored toga... ono, Gears of WarSkao čista antiteza tvojih želja (akcija do jaja sa klasičnom SF pričom sve u next-gen paleti), najnoviji Alone in the DarkS(ako možeš prijeći preko povećeg broja bugova i ako ti se zapravo sviđa namjeran pristup gotovo B kvaliteti radnje), Dark SectorS(nije istraživanje i nije horor) i Red Faction: GuerillaS(najnoviji, opet nije horor ali je freeform pa ima za istraživati).
Ne bojim nego sam ih sve prešao osim Homecominga. Jel on valja?
Budem sutra pogledao ove igre što si predložio, hvala :friends:
Arbiter of Change
27-09-2009, 22:55
Ono, "pozapadnjena" igra, što god ti to značilo. :)
E da, kako sam zaboravio, Cold FearSako nisi igrao... horor akcija na tankeru i Dead SpaceS(ima tema pa vidi).
Nije da sam stručnjak, no bi li ti Cryostasis pasao?
Penumbra serijal (http://www.gamespot.com/pc/action/penumbracollection/index.html?tag=result;title;3)Sima jako jezovitu atmosferu... ali onako, jaku. Avantura iz prvog lica je pa ima i mnogo elemenata istraživanja ofc. Na svaki zvuk skočiš sa stolice, naročito kada ti se baterija potroši. Topla preporuka.
Malo stariji Cold Fear (http://www.gamespot.com/pc/action/coldfear/index.html?tag=result;title;0)Stakođer probaj ako želiš, sličan je Resident Evilu. Napušteni brod zarobljen usred oluje, a glavni lik na njemu zapeo :)
Od ostalih koje nisam igrao... Cryostasis, Obscure, The Lost Crown, Condemned možda.
edit: dok ja svoje napišem, evo hrpe postova XD
edit 2: ah, da. Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth također: glavni lik također osjeća strah, tako da je najbolje ne gledat u mrtvace and such dugo :)
Cold Fear sam prešao, jebenica je igra, full mi se svidjela. Cryostasis mi je bio dosadan i naporan te overhypan što se grafike tiče.
Dead Space sam nešto malo igrao i morao formatirati komp, tak da bi to mogao ponovno zaigrati i dovršiti! I Penumbra, dobro da ste me sjetili, igra mi se svidjela još u recenziji, morao bi je nabaviti :pray:
I Condemned i Call of Cthulhu mi izgledaju također super.
Hvala.
mravojed20
28-09-2009, 13:58
Call of Cthulhu je zanimljiva ali brate loše grafike i spetljane igre...užas. Meni se počelo povraćati od motion blura..
Penumbra je bolesna. U dobrom smislu.
Uff, ne znam koji efekt više mrzim, motion blur ili depth of field :(
Dead Space i Penumbra idu 100%, baš sam se nahypao. Još vidim da Penumbre ima 3 nastavka (2 + exp), jebenica...
Osobna preporuka: Call of Cthulhu, nisam nasao igru sa boljom atmosferom od te.
Sgt. Bull
28-09-2009, 19:44
Treba mi nešto staro, dobro i da nije tako zahtjevno. U obzir ne dolaze igre tipa MGS i Tropico. Hit me!
Nisam skroz siguran kako staro i koji točno žanr želiš... Heroes 3, Freelancer, Neverwinter Nights ?
Sgt. Bull
28-09-2009, 20:00
Potpuno svejedno što se tiče žanra. Što se tiče toga koliko je staro, well negdje do 2002-03. da je izašlo, jelte da ga može i ova šaka jada pogonit. NwN mi se čini poprilično ok, brine me samo činjenica da mi sliči igrama poput TQ-a i Diabla.
Nije poput Diabla, Diablo je button masher a ovo je skroz drugčije nešto. Klase se također prilično razlikuju tako da će jedan druid imat magije koje će punit odmaranjem, moći razgovarat sa životinjama i summonat raznu zvjerad, a jedan paladin će uvijek morat biti lawful good aligment, biti dobar prema ljudima i više se koncentrirat na divine spellove i melee oružja. Odlična je stvarno igra :thumbs2:
Sgt. Bull
28-09-2009, 20:27
Ok. Onda je Neverwinter Nights definitivno. Hvala! :)
NWN ti je klasa Baldur's Gatea, čistokrvni D&D RPG. Dok je Diablo Hack&Slash odnosno po meni najniža klasa/kvaliteta RPG-a.
Vjerujem da ti treba igra za laptop da skratiš predavanja? :D Ako je tako, onda su ti utrke i RPG-i bogom dane igre. Ali tihi RPG-i, gdje sve čitaš, jerbo u protivnom moraš imati slušalice da uživaš u igri poput recimo Vampire Bloodlines :D
Također je Heroes of Might & Magic (3 ili 5) do jaja pošto je igra malo manje aktivna i imaš vremena za razmišljanje i taktiziranje...
No ako nije isključivo za predavanja, onda definitivno rokaj klasike koji i dan danas nude STRAŠNO PUNO:
Baldur's Gate 2 + EXP
Vampire the Masquerade - Redemption
Neverwinter Nights + EXP + EXP
Fallout 2
Fallout Tactics
HoMM 3
DeusEx 1
Sacrifice
Max Payne
Rainbow Six - Raven Shield (možda je malo zahtjevnija)
...
Sgt. Bull
28-09-2009, 21:14
Ok. Baldur's gate i NWN sa expanzijama. Deus Ex sam igrao, Max Payne također. Homm 3 ne smijem, barem ne na predavanjima. :D
Homm 3 ne smijem, barem ne na predavanjima. :D
Kaj se previše živciraš ili...? :D
Ozbiljno razmisli o Vampire Redemptionu. Igra ništa ne zahtjeva, a ima i danas oku vrlo vrlo ugodnu grafiku te je ukupno igra genijalna i full kvalitetna. Mada tamo imaš Voice Actinga, pa je onda bolje da takav dragulj ostaviš za doma gdje možeš 100% uživati u igri.
Vjerojatno ne želi homm zbog prevelike zaraznosti i onog "još samo jedan potez" :D
Sgt. Bull
28-09-2009, 22:55
Kao što reče raz. A i recimo da su moje reakcije ponekada... pretjerane. Enikeks, bartuče, imaš kino kartu od mene :D
Ja tražim neku igru na temu lova na serijskog ubojicu.Nije bitno koji je žanr samo da ima jaku priču i atmosferu (ciljam na atmosferu tipa filma se7en ili tak nešto).
Kaj mi preporučate?
cham3leon
29-09-2009, 19:18
Hitman Blood Money? Ne znam taj film, ali Hitman ima super dobru priču i nenadjebivu atmosferu. Čisti akcijski triler.
Igro sam Hitman ali nije to tip koji trazim.Vise nesto onako da si ti pandur pa da trazis serijskog ubojicu.
Indigo Prophecy ?
Akcija/Avantura u kojoj si u ulozi dvoje detektiva koji istražuju zločin, no i ubojice sa kojim bježiš i pokušavaš shvatit što ti se dogodilo.
Neka Sherlock Holmes igra ?
Ima recnzija u onom "posebnom" broju pc playea samo ne znam točno kako se igra zove.
Indigo Prophecy ?
Akcija/Avantura u kojoj si u ulozi dvoje detektiva koji istražuju zločin, no i ubojice sa kojim bježiš i pokušavaš shvatit što ti se dogodilo.
Igro sam indigo prophercy i ciljam bas nesto sa takvim tipom atmosfere (to jest na atmosferu prve polovice indigo prophercya prije no sto se pretvori u akcic).
Arbiter of Change
29-09-2009, 19:36
Starija igra Discworld Noir u kojoj igraš kao privatni detektiv u Discworldu... ima nenad*ebivu atmosferu, fantasy element je samo pojačava. Pored toga, imaš Stil Life (oba) i Post Mortem, premda je potonji možda malo lošiji. Sherlock Holmes igre možda... problem je što ti želiš igre gdje samo tražiš ubojicu, a više ti ima naslova koji su ono, detektivski ali ne ganjaš nužno ubojice (svi Broken Sword naslovi su praktički detektivske igre, ali ne uklapaju se u tvoju ideju, npr).
Hmm provijerit cu Discworld Noir...
Still life sam gledo po forumima i mislio sam to nabaviti ali sam vidio da se mnogi zale da prica ima hrpu rupa i nelogicnosti.Jel to istina ili...
PS Igro sam sve 2D broken swordove(1,2 i 2.5) i odlicni su mi.
Nesto tipa Boliling Point i S.T.A.L.K.E.R-a oba....Moze i starije da je oku ugodno i fino igrivio.
Fallout 3.
Mogo bih probat.
D.O.M.I.
29-09-2009, 20:07
condemned criminal origins, horror fps u ulozi policajca u lovu na serijskog ubojicu, fenomenalna igra
condemned criminal origins, horror fps u ulozi policajca u lovu na serijskog ubojicu, fenomenalna igra
vidio sam to ali mi djeluje da je vise orijentirano na akciju nego na samu radnju.Koliko je prica dobra?Jel ima obrata i takvih stvari?
Treba mi neka igra koja je maksimalno velika 800 mb, da zahtjeva jako malo i može radit na netbooku, da mogu igrat s isključenim zvukom i da ne trebam stalno gledat u ekran, te da je zabavna i zarazna.
Bilo koji žanr. :D
Treba mi neka igra koja je maksimalno velika 800 mb, da zahtjeva jako malo i može radit na netbooku, da mogu igrat s isključenim zvukom i da ne trebam stalno gledat u ekran, te da je zabavna i zarazna.
Bilo koji žanr. :D
Heroes 3 :)
Nope, Heroes 3 i 5 ne dolaze u mogućnost jer sam ih već previše igrao, i imaju prevelik: "Još pet minuta efekt." :D
Heroes 2? :D
Inace mislim da ti je u proslom (ili u ovom koji je sad na kioscima) pc playu bila tema o malim logickim menaderskim i takvm igrama primjerenima za notebooke.
Civilization II, X-COM: UFO Defense.
Imam racunalo s 1 gigom RAMa 2.80ghz i 128mb intergriranom grafickom.Trazim neku dobru pucacinu il RPG da mogu igrat na tome.
Fps: Return to castle wolfenstein
Rpg: Morrowind
The Patriot
30-09-2009, 11:50
Da, obavezno uzmi wolfa, nećeš se razočarati.
Trebam njeki dobar FPS ili avanturu da radi bez DirectXa 9.
Hmmmm. Za fps probaj no one lives forever 1 i 2. Kaj se avantura tiče, ili syberia ili longest journey.
Imam i ja (opet) jedan request. Naime, zanima me postoji li ikakva space strategija, rts/tbs, nije bitno, novijeg datuma (posljednjih 5 godina recimo), gdje je naglasak na istraživnju kako svemira tako i tehnologija, te razvoju infrastrukture. Combata može biti, ali rado bih da to bude vrlo sporedna stvar, ili da uopće nije prisutan. Sins of a solar empire i homeworld sam već igrao, a i nisu mi se baš svidjeli.
Galactic Civilizations 2, Space Empires V, Sword of The Stars, Lost Empire: Immortals ?
Hey, uspori malo xD. Koja od tih igara ima najveći naglasak na raznovrsnim i brojnim tehnnologijama koje treba istražiti?
Iskreno... nisam ni jednu previše igrao tako da nisam skroz siguran XD
GalCiv 2 ti je nešto kao Sid Meier's Civilization u svemiru.
Space Empires V je dosta strateški nastrojen. Ima mnogo različitih vrsta planeta za kolonizaciju i tehnologija za istraživat. Možeš sam dizajnirat vlastite brodove i njihove performanse, a čak i vlastitu rasu napravit.
Sword of the Stars sam nešto kod prijatelja vidio, podsjeća na Sins of Solar Empire.
O Lost Empire: Immortals neznam šta bi rekao. Nisam ga nešto volje imao igrat, tako da ga ne mogu opisat.
@ raz - ok hvala, počet ću onda sa civom i empiresom.
@akorn - za fps isto nolf kao što sam preporučio i patriotu, a rpg-a imaš ko u priči - arcanum, arx fatalis, ff7 i 8, kotor 1 i 2, baldur's gate i icewind dale, sacred, dungeon siege 1 i 2, nox, evil islands, soulbringer, freedom force...
Horny Devil
30-09-2009, 19:33
@Akorn - Od FPS-ova mozes isprobati i Aliens vs. Predator 1&2, a od RPG-ova Fallout 1&2 te Planescape: Torment. Naravno, ako ih vec nisi odigrao.
@Vukopas preporučam avanture Post Mortem i Still life 1 i 2(za dva nisam siguran jeli izašao) :)
Nesto sa ninjama kao Tenchu,ali za PC.
Arbiter of Change
03-10-2009, 07:36
Ne postoji, bar koliko ja znam.
Znam da nije ko tenchu, ali probaj rpg imenom throne of darkness, pošto je smješten u srrednjevjekovnom japanu i krcat autentičnim oružjem itemima itd.
D.O.M.I.
05-10-2009, 22:51
može li preporuka nekog dobrog rpg-a, što novijeg i sa što boljom grafikom , da nije pretežak jer sam početnik u ovom žanru pa bih htio počet s nečim lakšim ali opet ne prelaganim ?
Mass Effect, Oblivion, Fallout 3.
D.O.M.I.
05-10-2009, 22:59
zaboravih spomenuti da ne volim moderni setting tipa mass effect nego nešto starinski, srednjovjekovno, puno prirode i slično ^^
OblivionSima dosta dobru grafiku i nije pretežak (bar ako ga usporedimo sa njegovim prethodnikom Morrowindom). Ima i ekspanziju Shivering IslesSi dodatak za igru Knights of the Nine. Također... ima brdo modova koji znatno poboljšavaju igru.
Tu je i Overlord, koji je lagan po RPG elementima. Imaš opciju da budeš zao ili... više zao.
Tu je i Fable. Iz 2004 je tako da je grafika malo slabija, no i dan danas je prilično lijepa. Ima jako bajkovit dodir i nije teška. Puno je malih detalja preneseno u igru tako da se možeš oženit, kupovat kuće, šištat, tetovaže imat, starenje, izmjena dana i noći, razne trogovine i mini igre, pecanje... da ne nabrajam, zakon.
OblivionSima dosta dobru grafiku i nije pretežak (bar ako ga usporedimo sa njegovim prethodnikom Morrowindom). Ima i ekspanziju Shivering IslesSi dodatak za igru Knights of the Nine. Također... ima brdo modova koji znatno poboljšavaju igru.
Tu je i Overlord, koji je lagan po RPG elementima. Imaš opciju da budeš zao ili... više zao.
Tu je i Fable. Iz 2004 je tako da je grafika malo slabija, no i dan danas je prilično lijepa. Ima jako bajkovit dodir i nije teška. Puno je malih detalja preneseno u igru tako da se možeš oženit, kupovat kuće, šištat, tetovaže imat, starenje, izmjena dana i noći, razne trogovine i mini igre, pecanje... da ne nabrajam, zakon.
Mos se i sexat :oops:
Da, to također :oops:
Hm, mislim da je to jedina igra koju već 3. puta prolazim :)
(osim BB & T - Time Busters ofc XD)
Ja je presao i sad rjesavam one sidequestove.Polako.Ne zurim se nigdje.I bio sam dobrica kad sam igrao.
Također prolazim kao dobrica... već 3. puta. Nikako da se natjeram da budem zao XD
cham3leon
06-10-2009, 07:22
može li preporuka nekog dobrog rpg-a, što novijeg i sa što boljom grafikom , da nije pretežak jer sam početnik u ovom žanru pa bih htio počet s nečim lakšim ali opet ne prelaganim ?
Definitivno Fable. RPG elementi su u njemu toliko dobro prikriveni da je to pravi "lagani" RPG, a sustav borbe je nešto predivno i nikad nadmašeno. Cijelo vrijeme te prati osjećaj da uz dovoljno vještine možeš izaći iz fajta s šestoricom neprijatelja oko tebe bez ijedne ogrebotine (što je i istina).
tigerija
07-10-2009, 05:14
Tražim igru koja je nešto poput rainbow six vegas 2 ili swat 4, da je novija, ili ukoliko netko zna koju NADOLAZEČU, još bolje.
I da je ralistična, i u stilu tih nekih operacija, ali ne da su operacije užasno prostrane... ko arma2 npr.
Trazim igru: znate za sid meier s pirates! i pirates of carribean? e te igre su odlicne ali im naravno nesto nedostaje,malo sam razmisljao i uspio sam pomijesat gameplay tih dviju igri i ispalo je super(u mislima naravno),pa me zanima jel ima koja takva sta ides po karibima i tak ali da je bolje od tih dviju,,,i evo lagani offtopic instaliro sam neverwinter nights jedinicu i kad udjem u igru kad prodju one reklame i onaj uvodni filmic main menu mi je crn ko drek! nemogu nista vidjet samo onu rukavicu(cursor) pa ako mozete pomoc(opet pardon za offtopic)...
Tegla Ajvara
08-10-2009, 19:36
treba mi naziv igre
za Super NINTENDO je
ovako: radi se o trkama auta. staze su po planetima, i svaku sljedecu stazu vozis na sljedecom planetu
mozes donagradjivat auto, novi motor, mjenjac, gume, i jos neke perverzije u biti, pred kraj se moze kupit nuklearni reaktor (motor)
samo me zanima naziv.
thanx :D
Rocn n' ROll Racing???
http://en.wikipedia.org/wiki/Rock_N%27_Roll_Racing
Tegla Ajvara
08-10-2009, 19:51
nije, onak, autu gledas u gepek dok vozis
samo przis po gasu, ides ljevo-desno izbjegavas 2. aute i skreces kad su krivine
ima u igri boost (kao nitro) i atractor koji kao magnet uspori auto koji je ispred a tvoj ubrza
gorivo se trosi za vrjeme trke i moras po crvenom polju vozit da ti se napuni
gle, naso ja
TOP GEAR 3000
ajmeeeeeeeee :D
preluda igra, moram si to pribavit opet i prelazit
Može pomoć ljudi,volio bi odigrat neki FPS do novog CoD a,a da nije CoD,MoH,Half Life,SoF,više se nemogu sjetit kojeg još.A da nije zahtjevna igra(da se može igrat na amd athlonu +3000 GHz,gigi rama i 4650 radeonki).
Clive Barker's Jericho?
Mnogo dobra igra, makar su kritike bile strašno podijeljene.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.