Pogledaj cijelu verziju : Tražim igru
Tegla Ajvara
09-10-2009, 22:47
uzmi pain killera i nes pozalit :thumbs2:
A nebi,hororične baž i ne preferiram.E da da nadopunim listu Far Cry,Battlefield(bilo koji) i L4D.Što se tiče Painkillera njega sam prešao pred kojih 2-3 mjeseca.
Tegla Ajvara
09-10-2009, 23:00
max payne 2, serious sam, gta vice city, worms 4 mayhem (nije ono sto se trazi al ajd :D )
Serious Sam 2, SWAT 4, Brothers in Arms serijal, Turok, Timeshift, Call of Juarez?
Maxa oba nastavka sam riješio pred koji tjedan,ajde možete i TPS e stavit(gta vc izbjegavam).Volio bi nešto sa pričom,Timeshift mi se ne sviđa CoJ prešao i nisam baš voljan opet prelazit.
Joj što sam zahtjevan,Turok brijem da nebi mogao pokrenut,a što se tiče BiA koji je bolji(jer ako se dobro sijećam dva su dijela).
Tri su zasad, vjerojatno se radi četvorka. Preporučam igrat sve po redu, jer je priča povezana u nastavcima, to jest nastavlja se. Turok je ispao osredanj tako da rađe BiA ili SWAT 4 odigraj.
Drugi je ustvari ekspanzija, no mogao bi se računat kao i nova igra. Prvi i treći sam prošao, no drugi nisam pa sam zato imao u trećem malo rupa u radnji (iako nije sasvim nužno, da bi mogao uživat u igri)
Neka dobra igra za igrat u lanu za 2 igrača po mogućnosti coop i fps
Left4Dead i Serious Sam :thumbs2:
icecoldkilla
13-10-2009, 16:47
Neka dobra igra za igrat u lanu za 2 igrača po mogućnosti coop i fps
call of duty 5 :wink:
Trine bi bilo fora odigrati tako, a ni Resident Evil 5 nije na odmet.
Da ne ostane na prošloj strani, možda ne primjeti:
Left4Dead, Serious Sam, Brothers in Arms, SWAT4 i gore nabrojane (iako zadnje dvije nisu fps, ali dobro =p)
Madskull
16-10-2009, 21:22
valjala bi mi neka humoristična avantura, a da nije Monkey Island jer sam ih sve preigrao i volim ih :oops: ... Pa eto nešto na taj fazon
Sam&Max, na istu foru ko MI epizodno, jako dobar serijal iako su pojedinačne epizode jako kratke mislim da je prva sezona sada besplatna ali nisam siguran
Imas Discworld Trilogiju, znaci Discword, Discword 2: Missing Presumed i Discworld Noir, iako ovaj noir nema povezica sa prva dva sto se tiče radnje.
Prvi ti je ala monkey 1 i 2 grafički s tim da ti postoji verzija s voiceoverima i boljom glazbom, drugi ti je grafički skoro isti ko i Monkey 3, NOir ti je grafički malo bolji od monkeya 4 znači isto je 3d ali point n' click. Ako si imalo upoznat sa svemirom Discworlda umirat ces od smijeha pri prolasku avantura, a ako i nisi upoznat pozeljet ces procitati sve knjige Discworld serijala. Presmjesno i zabavno s tim da ti je prvi nastavak uzasno tezak i nelogican sto se tice zagonetki pa...
Madskull
16-10-2009, 21:56
Imas Discworld Trilogiju, znaci Discword, Discword 2: Missing Presumed i Discworld Noir, iako ovaj noir nema povezica sa prva dva sto se tiče radnje.
Prvi ti je ala monkey 1 i 2 grafički s tim da ti postoji verzija s voiceoverima i boljom glazbom, drugi ti je grafički skoro isti ko i Monkey 3, NOir ti je grafički malo bolji od monkeya 4 znači isto je 3d ali point n' click. Ako si imalo upoznat sa svemirom Discworlda umirat ces od smijeha pri prolasku avantura, a ako i nisi upoznat pozeljet ces procitati sve knjige Discworld serijala. Presmjesno i zabavno s tim da ti je prvi nastavak uzasno tezak i nelogican sto se tice zagonetki pa...
hvala budem probao te... a sam&max sam također igrao i S1 i S2...
Tražim savjet da uzmem Stalker Shadow of Chernobyl ili Stalker Clear Sky baš mi se igra neki dobar open world RPG (znam da Stalker nije baš RPG , ali nema veze) pa eto koji vi mislite da je bolji ?
Tsumetai Ryujin
18-10-2009, 15:40
SoC sa Oblivion Lost modom...
Jel mi mozete preporucit neki dobar RPG... klasik neki, ne mora biti nista novoga... ... al da je onak...hardcore RPG...
Madskull
18-10-2009, 18:35
Bard's Tale, Diablo
Tsumetai Ryujin
18-10-2009, 18:56
Neverwinter Nights.
Jel moram odigrat prvo jedinicu da bih mogao pratiti dogadaje u dvojci? I jel se isplati instaliravat one expansion packove? Sto uopce nude?
Dvojku nisam igrao tako da nebi znao reći ali jedinica je odlična, preporuka i od mene.
Ako se ne varam i po konceptu su malčice drugačije naročito kad su ih radili drugi studiji, a valjda nemaju poveznice ni sa pričom onda.
Nema veze jedinica s dvojkom , a expanzije se isplati instalirat jer jednostavno produljuju trajanje igre, a i dodaju nove klase ja sam igro samo shadows of the undertide i moram reć da priču nisam uopće pohvato , ali je svejedno dobra :D
Sgt. Bull
19-10-2009, 20:51
Ako može preporuka neke novije strategije. Tipa cossacks ili nešto. Hvala.
koliko sam ja upucen davno nije izaslo nesto vrjedno igranja tipa cossacs...
Sgt. Bull
19-10-2009, 21:37
Dobro, onda može i bilo kakva strategija, neka novija po mogućnosti da nije tw.
Deadwalker
19-10-2009, 21:42
najnovija...Order of War(dobra za casual igrace, WW2 tematika)
Od malo starijih, ako nisi igrao... World in Conflict Soviet Assault, Red Alert 3, Dawn of War 2
josip_kraš
20-10-2009, 08:32
Soviet Assault je ekspanzija za World in Conflict.
Anno 1404 , World in Conflict , Company of heroes , command and conquer 2 & 3 , warhammer 40,000 : Dawn of War 1 & 2 ,
Tsumetai Ryujin
21-10-2009, 16:32
Trazim neku turn-based igru tipa Fallout (tipa prva dva, ne zanji) i KotOR, ali da je u fantasy settingu...
Si igrao septerra core? Ili igraj final fantasy tactics na nekom od ps, ds ili gba emulatora. Ili hmmmm... ne mogu se više ničeg sjetit.
ocu neku dobru tabacinu a da nie strit fajter 4 jer je sranje, čuuz
Mortal Kombat 4 ili čak 3
Postoji li možda nešto tipa Harry Potter? Nešto da niste junak koji spašava svijet već običan učenik ili šta već u školi magije (ili nečeg sličnog), da ima mnogo lokacija za istraživanje, skrivenih područja i takvih stvari...
Arbiter of Change
27-10-2009, 18:18
ocu neku dobru tabacinu a da nie strit fajter 4 jer je sranje, čuuz
PC i tabačine su ti kao voda i ulje... ne znam, Guilty Gear XX?
Jel ima za PC neka sportska igra tipa fudbal/ragbi/kosarka ali da je bas arkada - ono comboi,specialsi,supermoves itd......nesto poput And1 Streetball za PS2
cham3leon
27-10-2009, 20:16
Fifa Street, NBA street...
Kostolomac
28-10-2009, 23:27
@xarabas, pogledaj si Urban Freestyle Soccer.
Mene zanima neka strategija gdje bih mogao pokorit svijet a da mogu igrat sa Hrvatskom. Znači, nešto kao Rise of Nations samo da mogu sa Hrvatskom igrat. I po mogućnosti da nije prestara :)
Nisam igrao Total War serijal, ali jel bi mi to možda moglo odgovarat? Vidio sam da ima modova u kojima se može igrat sa Hrvatskom, Srbijom itd.
@xarabas, pogledaj si Urban Freestyle Soccer
Sad bas gledam,nije lose.Hvala.
@Kostolomac - Superpower 2 ako želiš igrat sa bilo kojom državom svijeta. Doduše, užasno komplicirana igra, sa mnogo planiranja, micromanagemeta, vođenja politike i sličnog... ali ipak, isplati se makar isprobat zbog prizora na stotinjaka nuklearki kako lete nebom :D
(ovo je strategijama vjerojatno kao Armed Assault FPS žanru)
KLIK (eRbVgosHTaM)
Ako tražiš baš nešto poput Rise of Nations preskoči ovo :)
Mislim da i Knights of Honor ima Hrvatsku...
cham3leon
29-10-2009, 11:21
@xarabas, pogledaj si Urban Freestyle Soccer.
Mene zanima neka strategija gdje bih mogao pokorit svijet a da mogu igrat sa Hrvatskom. Znači, nešto kao Rise of Nations samo da mogu sa Hrvatskom igrat. I po mogućnosti da nije prestara :)
Nisam igrao Total War serijal, ali jel bi mi to možda moglo odgovarat? Vidio sam da ima modova u kojima se može igrat sa Hrvatskom, Srbijom itd.
Znam jedino za FreeCiv, ali osim Hrvatske zastave, Jelačića i Tuđmana kao mogućih lidera, nema ništa drugo unikatno hrvatski, napr. jedinice i to.
U Medieval 2 total war postoje Hrvati samo kao rebeli. Šteta. :(
@Kostolomac Probaj Europa Universalis 3, možeš igrati s bilo kojom državom od 1399-1821, nije doduše tako jednostavna kao Rise of Nations, ali sve se može naučiti. A ako te zanima igranje u današnje vrijeme, kao alternativu Super Poweru možeš probati Supreme Ruler 2020. E, ta igra je komplicirana ko sam vrag te treba dosta vremena da sve pohvataš.
Trazim neku vojnu strategiju slicnu Company of Heroes.Imam 128 megabajta intergriranu graficku karticu gigu rama i 2.8 ghz iako nisam siguran dali bi mi radio Company of Heroes na mom racunalu
r0rschach
01-11-2009, 18:57
Pocket War.
http://www.metalshard.com/downloads.php?productID=1
Ne zelim takvu nego neku slicnu CoH
Originalni DoW, začetnik polja RTS-ova sa strateškim lokacijama, usto awesome igra :D
Herr Schnitzel
01-11-2009, 21:59
Ne zelim takvu nego neku slicnu CoH
Predložio ti je igru koja je u skladu s konfiguracijom :)
Trazim neku vojnu strategiju slicnu Company of Heroes.Imam 128 megabajta intergriranu graficku karticu gigu rama i 2.8 ghz iako nisam siguran dali bi mi radio Company of Heroes na mom racunalu
brijem da coh buš radil na tvojoj confi.ne?
Sgt. Bull
02-11-2009, 13:25
Može li kakav FPS ili TPS noviji po mogućnosti, da valja čemu? Hvala.
Trazim neku igru s modernim ratom ne u buducnosti
Kostolomac
02-11-2009, 15:43
@xarabas, nema na čemu :)
@Raz, cham3leon, keko
Hvala vam, valjda će mi pasat neka od tih igara. Samo me strah pretjeranog micromanagementa. Neda mi se previše planirat :P
Eda, ako se ne varam Knights of HonorSima Hrvatsku, nemoj me lovit za riječ, nisam 100% siguran. A mislim da i nije toliko komplicirana kao Supreme Ruler ili Superpower.
Nightkiller
02-11-2009, 18:14
Tražim nešt poput Crysisa i Warheada da uživam u grafici, a da opet ima nekakvu igrivost. Osim far cry 2.. ?
Trazim neku igru s modernim ratom ne u buducnosti
Act of War, malo starija igra ali i dalje impresivna grafika
@Raz ima Hrvatsku, igra je donekle pojednostavljena verzija Total Wara ali nije loša
Otaku :3
02-11-2009, 19:46
Može li kakav FPS ili TPS noviji po mogućnosti, da valja čemu? Hvala.
Section 8, Red faction Guerilla, Cod 5 ( svakako odigraj), ovaj novi cod, borderlands...
Skinuo sam Act of War demo i ne radi mi...cudno a Red Alert 3 mi radi.
neox99buleseye
04-11-2009, 18:36
trazim nekakav rts o srednjem vijeku gdje se grade dvorci i takve stvari ILI nekakav rts sa puno krvi i sa dobrom pricom , a da nije cod
cham3leon
04-11-2009, 18:45
RTS da nije COD? :pray:
Enivej, mislim da imaš onaj Stronghold 2, kažu da je dobra igra. Ja trenutno igram Medieval 2 TW, odličan je. Jedino što tu nemaš toliko menadžmenta oko dvoraca i tih stvari.
trazim nekakav rts o srednjem vijeku gdje se grade dvorci i takve stvari ILI nekakav rts sa puno krvi i sa dobrom pricom , a da nije cod
:?
pa ima mnogo dobrih RTS-ova poput coda kao sto su pacman,tetris,minesweeper,briškula i mnoge druge... :(
neox99buleseye
05-11-2009, 16:01
xD fulao msam fps je trebalo pisati...
cpt. Stone
05-11-2009, 16:04
FAIL
Sori, morah.
r0rschach
05-11-2009, 17:06
FPS sa dobrom pricom i puno krvi a da nije CoD?
Fallout 3.
cham3leon
05-11-2009, 17:42
To je RPG i teško će zadovoljiti ikoga tko traži pravi FPS.
Ok, da preporučim stvari koje mi sada padaju na pamet... Half Life 2 sa svim epizodama, Crysis, Bioshock (legendarno)...
molim prijedlog nekog taktickog fps-a vrijednog igranja...zahvaljujem
cham3leon
06-11-2009, 21:14
ARMA 2 ako možeš preživjeti singleplayer bugove.
operation flashpoint 2
slobodno i jedinicu ak ti grafika ne smeta.
Tražim preporuku za bilo kakvu igru (bilo koji žanr), koliko toliko noviju ako je ikako moguće, a da se može pokrenuti na 3.0, gigi rama, ati x1600.
ne očekujem neke uber detalje, dovoljno je da se može na minimum igrati. :D
Trazim neki MMO (RPG ili FPS)
- Malo stariji, nista novo (osim ako ima male zahtjeve za pokretanje)
- Svejedno koji setting
- F2P ako je moguce
- Ima dosta aktivnih igraca
- Da nije Atlantica, Silkroad, Cabal... :)
Sad trazim neku igru u kojoj sam ja naprimjer vojnik il nes u borim se u masovnoj bitci ko LotR Conquest.
bugovi tipa koji?
baldrick_
11-11-2009, 04:00
Sad trazim neku igru u kojoj sam ja naprimjer vojnik il nes u borim se u masovnoj bitci ko LotR Conquest.
jovanka orleanka.
cham3leon
11-11-2009, 09:28
bugovi tipa koji?
Pa... nakon animacije ti se suborci znaju "zacementirat" u mjestu i više se ne mogu maknut, zatim se dogodi da tokom dužih misija jednostavno izgubiš mogućnost poziva za transport i pojačanje, ključni lik kojeg moraš ubit u misiji postane nevidljiv za svih osim tebe, makar ubija svih po redu, i tako...
Plus to što AI ponekad gađa malo predobro i vidi te kroz travu koja je dovoljno gusta da te ne bi smio vidjeti.
Da nema toga, ArmA2 bi bila igra nulte kategorije, vrhunski vojni simulator.
Trazim igru kao sto je UFC za play station i xbox. Vidio sam tekken i street figter ali ja bi sad sa pravim borcima.Ako postoji...
Hvala!
Tražim neku postapokaliptičnu igru! :) FPS ili RPG.
Da nije Fallout 1,2,3 to sam preso.
baldrick_
12-11-2009, 21:12
stalker
I to sam preso, i Clear Sky... Nesto drugo, nesto divlje mi treba!
Trazim igru kao sto je UFC za play station i xbox. Vidio sam tekken i street figter ali ja bi sad sa pravim borcima.Ako postoji...
Hvala!
pricekaj EA-ev MMA (il kak vec)... za ps1 i ps2 obavezno probaj sve K1 (neki su odlicni, neki teski jad i bijeda)... i pride za ps2...
kecere ti nebi preporucil jer mrzim takve igre, al ak vec hoces s pravim likovima, probaj...
baldrick_
12-11-2009, 22:30
I to sam preso, i Clear Sky... Nesto drugo, nesto divlje mi treba!
onda borderlands, samo pitanje kolko je divlja.
Pričekaj Metro 2033 i novog Stalkera onda, a do tad pogledaj mad maxa po 152. put :D
Madskull
15-11-2009, 18:56
tražim jednu old school avanturu tipa možda broken sword 1 il' 2, monkey island ili tako nešto... uglavnom da je starije malo :)
Whassssap
15-11-2009, 20:37
Ima netko Novi Megaman za ds? ovaj Megaman EXE operating shooting star il kak se zove
E ljudi ovo mi je prvi post :bravo:
Elem treba mi preporuka za neku dakle igru da je originalna, ne interesuje me zanr...
Komp mi je nako srednja zalost(potpis)
Eto zahvaljujem unapred!
Raz,kako se zove ona indie igra sa zombijem koju si pre spominjao?
Mozda bi mu se to svidjelo...
Elem treba mi preporuka za neku dakle igru da je originalna, ne interesuje me zanr...
Eto zahvaljujem unapred!
Hm, mislim da je Stubbs the Zombie dosta originalan. Ti si ustvari zombi i stvaraš svoju zombie vojsku, a ne obratno... hehe. Uskoro ću ju igrat tako da se nadam da je dobra. Imaš strategiju Evil Genious, u kojem gradiš podzemnu bazu i pokušavaš zavladat svijetom (zamisli Austin Powersa s tim da si ti negativac i to je otprilike to ^^), Psychonauts ako voliš platformere, Brothers in Arms za dobru WW2 pucaljku koja se nije rambo style već ima puno taktiziranja...
Što se originalnosti tiče, u tome su najbolje indie igre... evo topic, možda nađeš nešto zanimljivoga. :thumbs2:
http://www.pcplay.hr/forum/viewtopic.php?f=7&t=32310
sacu ja to pogledat, - tnx
:thumbs2:
Eto zahvaljujem unapred!
Hm, mislim da je Stubbs the Zombie dosta originalan. Ti si ustvari zombi i stvaraš svoju zombie vojsku, a ne obratno... hehe. Uskoro ću ju igrat tako da se nadam da je dobra. Imaš strategiju Evil Genious, u kojem gradiš podzemnu bazu i pokušavaš zavladat svijetom (zamisli Austin Powersa s tim da si ti negativac i to je otprilike to ^^), Psychonauts ako voliš platformere, Brothers in Arms za dobru WW2 pucaljku koja se nije rambo style već ima puno taktiziranja...
Što se originalnosti tiče, u tome su najbolje indie igre... evo topic, možda nađeš nešto zanimljivoga. :thumbs2:
Nadodo bi samo World of Goo
Eto zahvaljujem unapred!
Eh, da. Gish također... mislim da ga nitko nije spomenuo o indie topicu.
i indigo prophecy ili kak vec, nebrem se sjetit drugog naziva...
i indigo prophecy ili kak vec, nebrem se sjetit drugog naziva...
Fahrenheit joj je drugo ime. Iste igre, no u jednoj su verziji maknute neke scene zbog ratinga igre.
Eh, da. Gish također... mislim da ga nitko nije spomenuo o indie topicu.[/quote]
Meh.
Braid rula.
Eh, da. Gish također... mislim da ga nitko nije spomenuo o indie topicu.
Meh.
Braid rula.
Dobro da si me podsjetio, zaboravio sam ga odigrat. :shock:
Odigraj i The Maw. U navali hitova, totalno su svi propustili ovaj indie platformer, a igra je totalni chillerski zakon.
http://www.mawgame.com/
baldrick_
17-11-2009, 23:58
Brothers in Arms za dobru WW2 pucaljku koja se nije rambo style već ima puno taktiziranja...
al nije originalna.
Brothers in Arms za dobru WW2 pucaljku koja se nije rambo style već ima puno taktiziranja...
al nije originalna.
Originalna je ako ju usporediš sa ostalim WW2 FPS igrama. Posebice jer ima zanimljive likove i priču, ej priču... kad se to zadnji puta vidjelo u jednom WW2 FPS-u?
Isprobat ću The Maw, takve su mi igre odlične. ^^
baldrick_
18-11-2009, 00:48
ovde se misli na originalnost po pitanju gameplaya.
Sigurno da su gameplay elementi prožvakani već negdje kao i kod svake igre no preporučljiva je jer nudi vidljiv odmak od standardnih pucaljka, to jest... ipak se izdvaja iz većine, a nije ni previše hardcore ni prelagana. Može barem isprobat ako ništa drugo... ništa mu ne škodi a možda se desi da mu se baš svidi.
Herr Schnitzel
18-11-2009, 10:32
Odigraj i The Maw. U navali hitova, totalno su svi propustili ovaj indie platformer, a igra je totalni chillerski zakon.
http://www.mawgame.com/
Mislio sam da indie igre uništavaju industriju.
Elraxery
18-11-2009, 17:31
E sad ovo se moze cinit malo cudnim ali ja trazim max 10 igrica za preporucit s ovakvom zamolbom:
-žanr: RPG, FPS, RTS (samo 1-2), neki driving naslov (isto samo 1-2),
-da su noviji (nekih 2 god max starost iako prihvacam i starije ako su stvarno prehebeni i imaju cool grafiku)
-imam vec :fallout 3, warcraft3, WOW,warhammer 40k DC, dakle to netreba preporucavat :D
Ovo je tako poglavito zato sto budem ovih dana kupio novi komp pa ocu se malo izivljavat na hrpi awesome igara. Stvarno bih volio neke preporuke najviše za dobre RPG Snaslove. HVALA
Arbiter of Change
18-11-2009, 18:08
Žanr RPG i RTS, zbog taktičke borbe; trenutno stvarno ne mogu dati bolju preporuku od Dragon Age: Origins.
Driving naslov?
Burnout: Paradise i GRID.
Dobri RPG naslovi , a ne znam možda Dragon Age: OriginsSili Dragon Age: OriginsSmožda čak i Dragon Age: OriginsS, a i Witcher je dobar.
Zaboravio si ga podsjetit na Dragon Age: Origins... :) Možes probati i Stalker: Shadow of Chernobyl ili Clear Sky to su ti dobre FPS/RPG igre.
Uf zanio sam se malo.
I Risen je prilično dobar i nov , a što se RTS tiče imaš Company of Heroes i Warhammer 40k Dawn of War 2 treba i expanzija izać uskoro.
Elraxery
19-11-2009, 00:14
sve super preporuke ali čudi me kako mi niko nije preporučio mass effect (to spada u must buy naslove po meni i očekivao sam da cete svi navaljivat s tim ccc) :roll:
samo dajte još igara pls još, još, još
Ma dobar je i Mass Effect. Malo je više TPS nego RPG, no isplati ga se odigrat. Od strategija bi nadodao World in Conflict i Empire Total War, a od driving naslova Test Drive Unlimited.
cham3leon
19-11-2009, 10:46
Mass Effect je jako neobičan RPG sa sjajnim sistemom borbe i naredbi, ali nije mi sjeo baš zbog tog neobičnog sistema itema i skillova. Također mi se nije svidjelo ono što su mnogi željeli vidjeti u Dragon Ageu - voice acting za glavnog lika. Ne smeta mi toliko kad se ne čuje što moj lik govori, ali mi smetaju kratke i gotovo robotske replike bez pokazane emocije kad je glavni lik voice act-an.
baldrick_
19-11-2009, 12:42
Sigurno da su gameplay elementi prožvakani već negdje kao i kod svake igre no preporučljiva je jer nudi vidljiv odmak od standardnih pucaljka, to jest... ipak se izdvaja iz većine, a nije ni previše hardcore ni prelagana. Može barem isprobat ako ništa drugo... ništa mu ne škodi a možda se desi da mu se baš svidi.
ma ok, može on da proba, samo kažem da igra po gameplayu nije originalna ... to što se kvalitetom izdvaja iz mase ne znači da je zato originalna, nema u njoj nikakve novih gameplay elemenata ... pa da bude originalan.
Dungeon Siege 2, pravi hack'n'slash rpg. Uvijek ga volio igrat, možda opet krenem.
Dungeon Siege 2, pravi hack'n'slash rpg. Uvijek ga volio igrat, možda opet krenem.
Meni se više svidio prvi dio :D,super igra.
Elraxery
19-11-2009, 15:41
E a neki frendovi mi preporucuju Gothic i Oblivian jel valja to uzet ??
I Gothic (1,2,3) i Oblivion su ti odlične igre, a sad oće se tebi svidjet tu se već da raspravljat. Zato što je Oblivion nekima jedan od najboljih RPG-ova a nekima obično Bethesdino smeče, isto tako i sa Gothicom. Ti probaj, meni osobno su to odlične igre. :thumbs2:
croat1gamer
19-11-2009, 16:53
Nemoj, uzmi DA:O kada je igra vec izasla. :)
baldrick_
19-11-2009, 18:01
ako u rpg tražiš kvalitetnu priču, zanimljive questove i živopisne likove zaobiđi oblivion i gothic, eventualno uzmi prva dva gothica.. barem za sada. u svakom slučaju, nijedno ni drugo nije izašlo u zadnje dve godine. ja bih prvo dragon age, witcher, mass effect, može i fallout 3. pa onda ove sitnije ribe - risen, drakensang, hard to be a god ... šta je sve izašlo, ne sećam se ..
A niko da preporuči 1. i 2. Fallout ili Morrowind, ako je Oblivion bio krep, to je samo zato jer su ljudi očekivali kvalitetu Morrowinda :P
Nije Oblivion loš, dapače dosta je dobar, ali se ubrzo počnu uočavat mane... teren je velik, ali šta to vrijedi pošto nema ničeg posebno zanimljivog na putu. Nakon nekog vremena postane isprazno i stalno se ponavljaju jedne te iste šume, spilje, ruševine, a čak i oni drugi svijetovi kroz koje se prolazi portalima. Borbe su fluidnije i bolje izvedene, no zato su RPG elementi pojednostavnjeni ako ga usporedimo sa Morrowindom. Izbačeni su i načini putovanja tako da više nema brodova ili onih famoznih ogromnih silt stridera već je tu fast travel... klikneš na kvadratić i *puf* teleport. Nitko te ne tjera da to radiš, ali skroz ubija želju za kupovanjem skupih konja koji jedino i služe za brži prijevoz. Ima još mana, no neću bičat. Ako misliš instalirat i ekspanziju Shivering Isles sa dodacima te se bacit na instaliravanje modova kojih ima brdo te umnogo poboljšavaju gameplay je preporučljiva.
Uskoro ću preći Oblivion, napokon, već mi ide na uši. Zabavan je 10-ak sati, nakon toga ga igram samo da vidim koliko ću Famea imati na kraju i da vidim SI :(
Tako da mi je dosta RPG-a, zasitio sam ih se na neko vrijeme i igraju mi se dinamične horror pucačineSte trebam preporuku istih...
Snimiti ću si:
1) Left 4 Dead - baš zbog bezumnog napucavanja
2) FEAR - sa expanzijom
3) ???
... Da nije Clive Bakers, Half Life serijal, Doom 3, Pray, Quake 4 i sl. Htio bi više mind fuck horror pucačinu ako postoji, sa manje "strašnih" čudovišta (bolje da su ljudi neprijatelji) te sa jebačkom horror/jezovitom/tjeskobnom atmosferom.
PS: Poželjno da je FPS!!!
Deadwalker
20-11-2009, 11:06
Kupi Left4Dead 2. Zabava na kvadrat. Igra po recenzijama ima vrlo visoku ocjenu. Mozes si i demo skinut sa steama pa isprobaj :wink:
Jesi li probao Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth?
Nije baš da je previše dinamična, više je kao detektivska i svodi se na istraživanje ali je pošten horror... čak i lik unutar igre ima svoj "fear meter" i reagira zavisno u kakvoj si situaciji i što gledaš (ako trupla gledaš recimo, počinje mu biti slabo, otkucaji srca postaju brži i slika se polako muti).
Mislim da je i Condemned: Criminal Origins dobar, nisam ga još igrao doduše.
Arbiter of Change
20-11-2009, 11:11
Ono što tebi treba Bartuče je Eternal Darkness: Sanity's Requiem... samo što ga nema za PC. :)
Što je već izašao?
Meni treba SP igra, a L4D bi imao samo kao ispušni ventil u SP modu :(
EDIT: Došla 2 posta dok sam ja ovo pisao :shock: Dobro da sam ih skužio :D Čekajte da pročitam kaj ste napisali... xD
Deadwalker
20-11-2009, 11:13
Igraj rusku verziju novog Stalkera :P
@Raz, nebi to, gledao sam je i prije, fora izgleda ali mi se ne sviđa gameplay.
@AoC, igra je dobila 9.4 na GameSpotu, jebenica xD Mada niti ne znam što je GC!? :D
@Deadwalker, nema čanse, strpiti ću se do prave verzije.
Ako je izašao L4D2, mogao bi to nabaviti, bar ću imati 3 (ili koliko već) nove mape za napucavanje :D
Kakav je novi FEAR? Doma imam stari FEAR 1 i expanziju Extraction Point ako se ne varam. A sjećam se da je nešto još kasnije izašlo od nekog drugog proizvođača (Origin ili tako nekako, moram pogledati)!?
Deadwalker
20-11-2009, 11:20
Pa ono, dobra igra, ali ipak ne na razini prethodnika. Svejedno, barem probaj. Imas na netu dostupan demo pa ces vidit da li ce ti "sjesti" :wink:
Možda Cryostasis? Čujem da je zahtjevna, no dobra igra.
Onda je za sada stvar riješena. Odigrati ću FEAR "Sagu" :D Možda nabavim i drugu expanziju za jedinicu, mada koliko se sjećam, ljudi masovno pljuju po njoj...
Cryostasis sam igrao i odlično mi je radila ali me se igra nije nimalo dojmila. Imao sam osjećaj da igram Benchmark, a ne igru. Hrpa forsiranih efekata koji su tobož genijalni, a meni su izgledali brat bratu kao previous-gen efekti (i grafika) :? Možda bi joj morao dati još jednu šansu, možda kasnije postane dobra pošto je otprilike ono što tražim - mindfuck horror (koliko sam je polovio).
Hvala na preporukama :friends:
baldrick_
20-11-2009, 14:39
A niko da preporuči 1. i 2. Fallout ili Morrowind, ako je Oblivion bio krep, to je samo zato jer su ljudi očekivali kvalitetu Morrowinda :P
a nisi provalio da dečko traži igre od pre najviše dve godine ...
baldrick_
20-11-2009, 14:41
Tako da mi je dosta RPG-a, zasitio sam ih se na neko vrijeme i igraju mi se dinamične horror pucačineSte trebam preporuku istih...
ima dosta horora iz trećega lica - suffering, alone in the dark serijal, pa ove japanske nove resident evil i silent hill ... pa malkice starije cold fear, obscure serijal ... ne znam, american mcgee's alice, mada to nije horor u klasičnom smislu, više je acid trip. pa onda dead space, system shock ...
i čisto da pomenem, meni su avanture ubedljivo najstrašnije od svih horrora - darkness within, penumbra ...
baldrick_
20-11-2009, 14:42
Onda je za sada stvar riješena. Odigrati ću FEAR "Sagu" :D Možda nabavim i drugu expanziju za jedinicu, mada koliko se sjećam, ljudi masovno pljuju po njoj...
možda će ti trebati ta ekspanzija da shvatiš priču ... ne znam, nisam igrao ...
Deadwalker
20-11-2009, 15:45
Radnja dvojke započinje točno par minuta nakon završetka jedinice. Dakle, bez ekspanzija.
FEAR je najgora pucačina - ikad.
GeraltofSmeg
20-11-2009, 21:45
Faco, gubiš skill u pljuvanju
Zašto?
Meni je akcija odlična, samo je ogroman problem to što postane monotona. Uvijek iste scene sa istim neprijateljima u drugačija 4 zida. Atmosfera mi je bila odlična, ona mala Alma bi me uvijek jebeno zbrecala, čak i kada znam da dolazi :D Ono, definitivno nije savršena, ali je daleko od najgore pucačine.
Ne znam kako te nije sram nešto takvo reći kada znaš za Postal 2 :D
A sere glupan samo trolla, ništa mu nevalja. Kako se naživciram kad čitam njegove postove to je strašno.
Meni je akcija odlična, samo je ogroman problem to što postane monotona. Uvijek iste scene sa istim neprijateljima u drugačija 4 zida.SAtmosfera mi je bila odlična, ona mala Alma bi me uvijek jebeno zbrecala, čak i kada znam da dolazi :D Ono, definitivno nije savršena, ali je daleko od najgore pucačine.
Trebaš još nešto?
I to naprave nakon savršenih pucačina poput Nolfa i AVP-a 2.
Solo ima opomenu. Karika koja nedostaje između životinjskog i ljudskog razumijevanja.
Hmm, da. Kada prevrtim film u natrag, ono je bio i primaran razlog zašto mi se do danas još nije vratila želja za ponovnim prelaskom igre. Budem vidio, ako ne snimim FEAR, onda barem znam da je izašao Modern Warfare 2 :D
Vidim da si spomenuo u onoj temi da nisi igrao Brothers in Arms. Osobno su mi to najbolje WW2 igre koje sam imao prilike zaigrat, tako da imaš moju preporuku. :)
IFhDW3BYyXk
Možda te malo nabrije, random gameplay isjećci :)
King tiger
21-11-2009, 03:21
FEAR saka stvarno.
idi kroz urede-ubij 4 enemija-sidji niz cijev-idi kroz urede- ubij 4 enemija.
Usput ubacis 'fear' elemente koji su tako prozirni i ocekivani i to je to
Vidim da si spomenuo u onoj temi da nisi igrao Brothers in Arms. Osobno su mi to najbolje WW2 igre koje sam imao prilike zaigrat, tako da imaš moju preporuku. :)
IFhDW3BYyXk
Ovo bome i izgleda 20x bolje od bilo kojeg CoDa (1,2,5) ili MoHa :pray:
IFhDW3BYyXk
Također mogu reći da su mi Brothers in Arms najdraže WW2 igre koje sam igrao, zadnji dio, Hell's Highway je fenomenalan (iako preporučam da se odigraju prošli dijelovi prije njega), definitivno topla preporuka.
IFhDW3BYyXk
Također mogu reći da su mi Brothers in Arms najdraže WW2 igre koje sam igrao, zadnji dio, Hell's Highway je fenomenalan (iako preporučam da se odigraju prošli dijelovi prije njega), definitivno topla preporuka.
Baš ste mi sad dali volje za igranjem. Ovaj ću puta uključit i Earned in Blood kojeg svojevremeno nisam odigrao. :)
majstoro
22-11-2009, 11:03
tražim neku dobru pucačinu:
-da nisu igre:call of duty,dead space,fallout,stalker,crysis
ali dobru neku,ne da sam ja sam vs njih pet tisuca
moze i da bude slicna alien vs predator igri :D
Pošto nisam znao gdje da postam, evo ovdje da ne otvaram novu temu.
Uglavnom danas sam si uzeo Orange Box, na kojemu je normalno Half Life 2, sa svim epizodama.
Pošto ga nikada nisam odigrao to me jako zanimalo pa sam ga kupio (120 kn za par igra je jako malo novca), a bome nisam ni odigrao Half Life 1 (nije mi se činio zanimljiv pa ga nisam niti odigrao). Zanima me hoću li imati propusta u priči ako nisam odigrao prvi dio?
Sa pričom dvojke nebuš problema imo, mada ima par fora koje nemoš skužit ak jedinicu nisi igro. Još malo (navodno ove godine) pa bi black mesa mod trebo izać pa ga svakako isprobaj.
http://www.blackmesasource.com/
cham3leon
22-11-2009, 22:29
Alternativno možeš pogledati sve dosadašnje epizode Freeman's Mind od Machinime za walkthrough kroz jedinicu u šaljivoj perspektivi, tek tako da skužiš šta se to dogodilo sa Black Mesom.
ljudi brzo pomagajte, u iducih pol sata samo moram reci koju igru zelim i dobit cu je. Uz uvjet da bude na 2 DVD-a, ne stignem objasnit. MORATE MI REC STO DA UZMEM! :D Ovako: moja najdraza igra ikad je Oblivion, moja druga najdraza je GTA san andreas.
ne volim linearne pucacine i strategije. Volim RPG-ove i sandbox igre, iako sam uzivao u call of juarezu jedinici.
please preporucite mi nesto brzo! necu dragon age il the witchera zato sto imaju grozne comabt sisteme koji mi unistavaju igru.
McPingvin_v2.0
24-11-2009, 15:03
Deus Ex 2
jedinicu igrao do kraja drugog levela u new yorku, skoro sam zaspao! please ljudi ne zezajte me sa tetrisom, ovo je ozbiljno! vrijeme istice!
sto mislite o tomb rider anniversary? dal to stane na 2 dvd-a i kakva je igra?
cpt. Stone
24-11-2009, 15:07
Fable TLC
...ovo mi nekako smrdi na kapetana Picarda, ili nedajbože Janewayicu...
Wishmaster
24-11-2009, 15:09
Plivaš mutnim vodama.
Nemoj da previše informacija izleti. :D
ovako, sad me privlace dragon age origins il half life 2 dal to ista valja il da gledam dalje?
cham3leon
24-11-2009, 15:11
Fable TLC
Dis. Ili GTA 4, Just Cause (možda), Fallout 3. Ako voliš Oblivion, svidjet će ti se i F3.
HL2 je odlična pucnjava, ali ti nije sandbox, valjda znaš. DA:O je hardcore RPG pa ti se baš i ne slaže sa onime šta si naveo gore.
Pod "ono što si naveo gore" misliš "ne želim Dragon Age"?
I ne, nemoj uzet GTA 4. Ne postoji PC na ovom planetu koji ga može vrtiti kako spada, jer je igra pre retardirano napisana.
Arbiter of Change
24-11-2009, 15:15
necu dragon age il the witchera zato sto imaju grozne comabt sisteme koji mi unistavaju igru.
ovako, sad me privlace dragon age origins il half life 2 dal to ista valja il da gledam dalje?
Wat?
Inače, nisi rekao jel' dvoslojni DVD ili nije.
cpt. Stone
24-11-2009, 15:16
Ako vec volis Oblivion ja ti toplo preporucam Fable: The Lost Chapters
uZ to:
Torclight mozda?
cham3leon
24-11-2009, 15:17
@Bož
Rekao je da mu ne valja combat sistem iz DAO pa pretpostavljam da ne voli ništa što nema akcijski combat sistem.
Što se tiče GTA4, moj PC ga i sa 1.02 patchem može vrtit solidno. Igra je loše konvertirana i ima dosta bugova ali se itekako da igrat.
nije dvoslojni, znaci maximum 8 gb, fable kakav je? dal moze netko nabrzaka rec, nemam vremena citat recenzije :D
GTA IV imam i bezvezan mi je, iako mi je san andreas bio savrsen
cpt. Stone
24-11-2009, 15:21
Fable je odlican, relativno dobra prica, puno oruzja, jako puno zabave, cca 10 h igre, ako se zuris, nevjerojatan gust, orgazmiras uz njega hm... izbor dobra ili zla je odlican, razvijanje karaktera, kvestovi... grafika mi je preodlicna, kao kad u oblivionu izađeš iz kanalizacije, jebeno.
gotovo je, uzeo sam dragon age. Nadam se da ce bit vrijedno rizika. Kakav je combat sistem tamo? ja samo samo bio nacuo da je nekakav spor, dosadan takticni.
edit: kvragu, sad mi je zao sto nisam fable :D
al valjda je dragon age dobar, posto mu svi daju najvece ocjene
cpt. Stone
24-11-2009, 15:25
Nisam igrao DA tako da ti nemogu rec nist od njemu, al cuo sam da je dobra igra. Sad te molim da pogledas koju recenziju ili video o fejblu..
cham3leon
24-11-2009, 15:26
GTA 4 ti je bezv... ma čekaj malo... Ok, o tome ćemo poslije.
Fable je akcijski RPG sa meni jednim od najboljih sustava borbe ikada. Borba je fantastična, a opet nije previše monotona, osim ako se ne ideš mlatit stalno s jednim te istim protivnicima.
Tematika je fantasy, ali ne baš onako klasična, već je uglavnom vezana za englesku mitologiju ( i svijet u kojem se radnja zbiva zove se Albion), izgleda dosta šareno, iako kasnije postane puna tmurnih lokacija.
Od ostalih odlika treba spomenuti da ima dosta stvari koje možeš raditi mimo glavne radnje, recimo kupovati kuće ili radnje i tako zarađivati, zaljubiti se u neku žensku (ili momka, ako to preferiraš :>), oženiti se... itd, itd.
Minus: Lokacije su premalene i malo ih ima, nema previše side questova, a i sama radnja se čini kratka. Pogotovo ona za konzole. PC verzija Fablea (The Lost Chapters) nadodaje još malo radnje pa se ipak čini malo duža.
EDIT: eh, ja napisah sve ovo a ti onda... :(
Arbiter of Change
24-11-2009, 15:26
gotovo je, uzeo sam dragon age. Nadam se da ce bit vrijedno rizika. Kakav je combat sistem tamo? ja samo samo bio nacuo da je nekakav spor, dosadan takticni.
You so f*cked... spor je i taktičan. :)
cham3leon
24-11-2009, 15:29
Ako mu DA:O nije po volji, rado ću se mijenjati s njim za Fable :P
cpt. Stone
24-11-2009, 15:37
Kameleone, fakju. Sad idem instalirat Fable. Gad demit ju.
sad vam mogu objasnit kako sam dosao do besplatne igre. Mitom i korupcijom. Frend mi je narucivao hrpu originalki zato kaj njegovom starom treba za firmu, on prodaje igre. I nije bio u mogucnosti zvat tako da sam mogao samo ja, rekli su mi da salju besplatno jos 2 dvd-a i to sam im onda "ukrao" :D
hi-hi, bas sam gad.
he-he
hu-hu
cham3leon
24-11-2009, 15:53
ho ho.
Daj mi Dregon Ejđ.
josip_kraš
24-11-2009, 19:10
Nisam htio postavljati novu temu pa vas pitam ovdje: gdje ima kupiti (orginal, naravno) ArmA2 kod nas, a da nije preko Steama.Algoritam nema, isto tako i Crovortex.
Unaprijed se zahvaljujem.
Tražim neku igru na foru kapitalizma, znači, ja imam nekakav početni kapital, i onda osnujem nekakvu tvrtku, upošljavam ljude, nabavljam materijale. Isključene igre: Capitalism, Guild 2.
mravojed20
28-11-2009, 13:45
Koja je ovo igra zapravo???? Ne sjećam se da sam probao ikad, naravno nije d3.
http://www.ocmodshop.com/images/events/ ... o_3_02.jpg (http://www.ocmodshop.com/images/events/pax_2008/diablo_3/diablo_3_02.jpg)
Čini mi se da je MMORPG neki, vjerovatno F2P...
mravojed20
28-11-2009, 14:00
MMO sigurno, ali koji! :D sad ću crknut dok ne nađem koji je. :(
Tražim neku igru na foru kapitalizma, znači, ja imam nekakav početni kapital, i onda osnujem nekakvu tvrtku, upošljavam ljude, nabavljam materijale. Isključene igre: Capitalism, Guild 2.
Ajde ljudi, zar se nitko ne može sjetiti nijedne igre?
Tropico 3?
Eto zahvaljujem unapred!
Interesantna igra skroz, previse je laka doduse...
Ali ne kontam taj Aspyr godinama koristi isti engine za igre omfg ...
cham3leon
29-11-2009, 15:47
Tropico 3?
Hm, mislim da se Tropico ipak ne može tako lako usporediti sa malo kompleksnijim naslovima kapitalističkih tajkunarija. No kad smo već kod toga, i ja bih zaigrao tako nešto. Čuo sam da se na Kapitalizmu 2 treniraju i profi ekonomisti, pa mi se ne čini baš kao opuštajuća i user friendly igra. Mišljenja?
Predlozite mi neku akcijsku igru, sa badass likovima i badass akcijom.
Nemora nuzno bit nova, iako je pozeljno no ravnajte se po mojoj konfi koja je nekad rulala :cry: :
Intel Core 2 Duo 6400 2.13GHz
RAM 2GB
GeForce 8500GT 512MB
Nisi puno dalje od moje, osim kaj ja imam AMD i 8800gts...i sve prokleto skoro danas igram na high na 1680x1050, nemoraš plakat ;) Inače, probaj Mercenaries 2 xD
Neznam kolko se 8800 moze mjerit s jadnom 8500 koju sam moro stavit nakon kaj mi je skurena 7900 :(
Frend mi prico da su Mercenaries 2 dobri, mozda probam
cham3leon
02-12-2009, 21:24
Sve što ti eventualno treba je malo bolja grafička, i možeš pokrenut šta god ti padne na pamet. Ne kužim kako ti to može bit preslaba konfa.
ScorpiuS
10-12-2009, 21:20
Prije nekog vremena je netko na ovom forumu pokazao jednu igru gdje vodite vlastitu firmu koja proizvodi video igre. Upošljavate programere i pratite želje kupaca, počinje negdje u 1980-oj pa na dalje. Sjećam se cijele igre osim imena.
GameBiz
Neznam koji je bio, mislim da je bio GameBiz 2, no nisam siguran.
ScorpiuS
10-12-2009, 22:01
Je, je, to je to, mnogo hvala.
Arbiter of Change
10-12-2009, 22:10
Predobra "igra"... instaliram je upravo. Atari 2600 forever. :)
tigerija
11-12-2009, 03:52
ljudi brzo pomagajte, u iducih pol sata samo moram reci koju igru zelim i dobit cu je. Uz uvjet da bude na 2 DVD-a, ne stignem objasnit. MORATE MI REC STO DA UZMEM! :D Ovako: moja najdraza igra ikad je Oblivion, moja druga najdraza je GTA san andreas.
ne volim linearne pucacine i strategije. Volim RPG-ove i sandbox igre, iako sam uzivao u call of juarezu jedinici.
please preporucite mi nesto brzo! necu dragon age il the witchera zato sto imaju grozne comabt sisteme koji mi unistavaju igru.
ahahahahahahahaha koi car. Kako je ovo dobro, lol.
aj za da:o da mu se ne sviđa combat system(a nije ni igro da:o xd) al da se neko tuži na combat system u witcheru... :(
ScorpiuS
11-12-2009, 16:45
Jedva čekam treći nastavak.
Meni je jedino žao što uvijek ostanem bez love kad uđem u kasne devedesete.
Tražim igru na shemu Knights of Honor, Europa Universalis itd. Dakle, imate državu i mogućnost osvajanja svijeta. Dodatni bonus bi bio malo napredniji sustav diplomacije i sl.
Također, tražim i neki dobar RTS. Nije bitno vremensko razdoblje,samo izbacite aliene :)
DA definitivno
Fable je odlican ali prekratak
DA ti traje vise od 50 sati igre + nadolazeci DLCovi i ekspanzije
Arbiter of Change
12-12-2009, 02:12
Također, premda mene ponekad kriza već pogodi na kraju '80-ih (PC se uplete u igru) kad igram na MEDIUM postavkama, obje težine. Previše porastu troškovi proizvodnje jedne igre i teško je pratiti nove tehnologije... u biti se treba oslanjati na franšize, tako sam ja barem preživljavao (ono, štancaj nastavke FF style).
Trica bi trebala uskoro, šta ne? Piše tamo negdje rano u 2010... i u njoj dolazi stvarni preview igara. :)
ScorpiuS
12-12-2009, 10:55
Također, premda mene ponekad kriza već pogodi na kraju '80-ih (PC se uplete u igru) kad igram na MEDIUM postavkama, obje težine. Previše porastu troškovi proizvodnje jedne igre i teško je pratiti nove tehnologije... u biti se treba oslanjati na franšize, tako sam ja barem preživljavao (ono, štancaj nastavke FF style).
Trica bi trebala uskoro, šta ne? Piše tamo negdje rano u 2010... i u njoj dolazi stvarni preview igara. :)
Gledaj ovo, ja sam imao Diablo 9 Toooo jeee bioo raaaaaj, izlazio svake 2 godine novi Diablo! Hmmm, možda bi ja trebao preuzet upravu Blizzarda, da im pokažem neke stvari :D
cpt. Stone
12-12-2009, 15:02
Jel zna ko koja je ovo igra?
http://i47.tinypic.com/2vbls80.jpg
Freedom Force
Odlican squad based RTS/RPG sa parodijom na super-hero stripove :pray:
Takodjer ima i nastavak: Freedom Force vs The Third Reich
Bullet i El Diablo. :pray:
majstoro
13-12-2009, 13:51
ima li neka igra slicna doti(dobro,eto da mrvicu slici),da netreba download?
ako nema ima li neka koja se moze downloadat ali netreba warcraft...
baldrick_
13-12-2009, 23:03
aj za da:o da mu se ne sviđa combat system(a nije ni igro da:o xd) al da se neko tuži na combat system u witcheru... :(
a zašto da se ne tužim na sistem u witcheru ako mi se jebeno ne sviđa?
ScorpiuS
14-12-2009, 14:35
Jel to zbog toga što nije button smasher?
baldrick_
14-12-2009, 14:46
ne znam, nisam igrao.
Freedom Force
Morat cu odigrat taj nastavak... Kakav je uopce taj nastavak, čini mi se da i nije bio nešto zapažen???
ScorpiuS
14-12-2009, 14:52
ne znam, nisam igrao.
Kako onda možeš kritizirat?
baldrick_
14-12-2009, 18:24
kad sam kritiziro?
ScorpiuS
14-12-2009, 19:31
[quote="Rang€r":w2nvfug6]aj za da:o da mu se ne sviđa combat system(a nije ni igro da:o xd) al da se neko tuži na combat system u witcheru... :(
a zašto da se ne tužim na sistem u witcheru ako mi se jebeno ne sviđa?[/quote:w2nvfug6]
Tražim igru na shemu Knights of Honor, Europa Universalis itd. Dakle, imate državu i mogućnost osvajanja svijeta. Dodatni bonus bi bio malo napredniji sustav diplomacije i sl.
Također, tražim i neki dobar RTS. Nije bitno vremensko razdoblje,samo izbacite aliene :)
Freedom Force
Morat cu odigrat taj nastavak... Kakav je uopce taj nastavak, čini mi se da i nije bio nešto zapažen???
Nisam ni ja igrao. A kolko cujem nije previse zanimljiv... Meni nekako setting ne pase
1) Ako nije bitno vremensko razdoblje (i ako je u redu što je u potpunosti realtime), probaj Superpower 2. Imaš oko ~200-ak nacija za odabrat te možeš osvajat svijet. Ukoliko to želiš naravno... možeš i jednostavno pokušat održavat mir među nacijama. Sjećam se da ima brdo opcija poput odabiranja političkih stranaka, donošenja novih zakona, zabrane vjere i svačega...
2) Act of War, Word in Conflict, Company of Heroes, Age of Empires 3
1) Ako nije bitno vremensko razdoblje (i ako je u redu što je u potpunosti realtime), probaj Superpower 2. Imaš oko ~200-ak nacija za odabrat te možeš osvajat svijet. Ukoliko to želiš naravno... možeš i jednostavno pokušat održavat mir među nacijama. Sjećam se da ima brdo opcija poput odabiranja političkih stranaka, donošenja novih zakona, zabrane vjere i svačega...
Hvala kralju,to sam tražio.
2) Act of War, Word in Conflict, Company of Heroes, Age of Empires 3
AoW sam igrao, World in Conflict mi se čini dobar, nabavit ću ga, Company of Heroes - sumnjam da bih ga mogao pokrenit, AoE3 - malo previše retro :)
Još jednom hvala!
Np, drago mi je što sam pomogao. :)
Pa ako možeš WiC onda ti CoH nebi trebao predstavljati problem :D
Freedom Force nastavak je dosta dobar, daje novi pogled na toliko iskorištavani period povijesti, i tu su superheroji naravno, to je dovoljan razlog, uostalom igra je sad dosta stara tako da nebi trebala biti skuplja od 40-ak kuna :D
Postoji li kakvo novije izdanje tetrisa za komp?
Arbiter of Change
16-12-2009, 12:05
Žanr prve skupine ti se inače zove Grand Strategy. Ono, da ne moraš koristiti primjere za opis želje. :)
A za RTS... Cossacks? Suludo dobra igra sa malo drugačijim RTS osjećajem.
Cossacks sam igrao, odličan je. Vidiš,mogao bih ga opet instalirati :) hvala na prijedlogu.
baldrick_
17-12-2009, 14:09
[quote="Rang€r":38a0w28t]aj za da:o da mu se ne sviđa combat system(a nije ni igro da:o xd) al da se neko tuži na combat system u witcheru... :(
a zašto da se ne tužim na sistem u witcheru ako mi se jebeno ne sviđa?[/quote:38a0w28t]
i gde sam u toj rečenici reko da mi se ne sviđa?
Možda si trebao biti jasniji da ti se ne sviđa sustav borbe, a ne igra kao cijela
Btw 200 strana, moj najveći topic dosad :D
Tražim neku dobru farmersku igru osim John Deere American Farmer.
Harvest Moon za Gameboy i eventualno neki emulator, Viva Pinata koja je više fantasy ali je i dalje farmerska i ima ona novija samo se ne mogu sjetiti imena
Wishmaster
20-12-2009, 02:16
Tražim neku dobru farmersku igru
WoW :D
Zapravo, bilo koji MMORPG.
ScorpiuS
20-12-2009, 10:27
:rotfl:
Grinding FTW!
rudeboy95
21-12-2009, 13:38
Tražim neku dobru farmersku igru
WoW :D
Zapravo, bilo koji MMORPG.
:rotfl:
btw. trazžim neki RPG tipa Fable, koji nije previse tmuran i ima zanimljivu priču. Po mogučnosti da se radnja događa u staroj grčkoj ili fantasy (medieval).
Arbiter of Change
21-12-2009, 13:44
Rise of the Argonauts. Akcijska avantura je, ali ima RPG elemenata i smještena je u staroj Grčkoj.
Preporučam ju unatoč pomalo repetativnoj borbi.
Arby nemogu vjerovati kako si zaboravio OverlordSi Overlord 2, koje su valjda igre koje su (humorom, grafičkim stilom, borbom) najsličnije Fableu osim što si striktno zao ili manje zao....
ScorpiuS
21-12-2009, 16:57
U Overlordu se jedva primjeti tračak RPG-a.
Trazim nesto poput Simsa ali da nije previse zahtjevno.
Konfa je 1,80 GHz,512 RAM i 64 MB graficka.
Hvala.
Tražim neku dobru noviju strategju?
Arbiter of Change
22-12-2009, 21:23
Hvala.
Singles i 7 Sins? Nisu istog kalibra kao Simsi, ali po tipu su tu.
Hvala.
Zahvaljujem se u sestrino ime.
fij eo fantasy strategije: warcraft 3,lord of the ring:the battle of the middlearth 1 i 2,warhammer 40000 dawn of war itd itd...strategije bez magija i slicnih stvari:starcraft brood war,supreme commander,command and conquer svi naslovi,total war fransiza...turn based strategy:(znam samo jednu) heroes of might and magic 3,4,5,s tim da je po meni ali i po mnogima trojka najbolja unatoc zastarjeloj grafici...
Hvala.
Zahvaljujem se u sestrino ime.
Nemoj to dati sestri da igra ako je mladja od 18, jaooo...
Singles necu,gledao sam par gameplay videa...bez obzira na sadrzinu igra mi je nekako mutava.
Idem sa 7 Sins.
U 7 sinsu ti je cilj izdrpati/izvoajerizirati što više kupaca(ženski rod) u kabinama za presvlačenje...
Ccc Arby, ovo je obiteljski forum :P
Neka proba The MoviesS(od kreatora Black & White, Fable...) u kojem unajmljuješ zvijezde, gradiš filmski studio i snimaš vlastite filmove koje kasnije možeš i dijelit sa drugim korisnicima i to... prilično Sims-like.
Ok onda,bice Movies.
Hvala Feanoru na upozorenju.
Arby,stidi se.
Arbiter of Change
23-12-2009, 16:01
A ono, onda može i Evil Genius. Prekasno si rekao da ti je za sestru. :)
Pa sama je i pitala...
http://www.imagesforme.com/upload/9b685a15.jpg
Arbiter of Change
23-12-2009, 16:06
Ono, kao da ja znam tko je to. Ne pratim toliko forum. :)
cham3leon
23-12-2009, 17:15
Ccc Arby, ovo je obiteljski forum :P
Neka proba The MoviesS(od kreatora Black & White, Fable...) u kojem unajmljuješ zvijezde, gradiš filmski studio i snimaš vlastite filmove koje kasnije možeš i dijelit sa drugim korisnicima i to... prilično Sims-like.
Movies je poprilično žanr za sebe, a nema mnogo sličnosti sa Simsima. Bar ne toliko da bi im bio alternativa.
Samo ti nabavi The MoviesSigra je zakon bez obzira što nije ripoff simsa, a žanr je pak dovoljno sličan da bi ti bio zanimljiv sestri :D
Gledajući Flyboyse neki dan sjetio sam da mio treba neka dogfight igra, ono ganjanje po nebu, lupinzi napucavanje i slično, poželjno bi bilo da je malo arkadnija, drugi svjetski rat ili prije, ovi noviji avioni su sranje
Blazing Angels: Squadrons of WWII i Attack on Pearl Harbour sam igrao, obje vrlo dobre arkadne letjelice.
Hvala na prijedlogu, ali i dalje se ne mogu sjetiti one jedne WWI igre, stara par godina sjećam se recenzije u Hackeru i slike aviona preko dvije stranice, ali se ne mogu sjetiti prokletog imena arghz
Da nije mozda IL-2 Sturmovik: 1946?
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.