Pogledaj cijelu verziju : Tražim igru
nesto ovako sa mogucnosti dizajna (0:45)
viJ0E8uHmXM
Sonic_Moronic
19-08-2012, 22:35
Dajte mi 2D platformere. Sve klasike koje bih trebao odigrati. Uhvatila me platformermanija. Prvi put igram Mega Mana, zabavno je.
Arbiter of Change
19-08-2012, 22:38
Ništa mu ne dajte, treba voditi RP na forumu.
Dajte mi 2D platformere. Sve klasike koje bih trebao odigrati. Uhvatila me platformermanija. Prvi put igram Mega Mana, zabavno je.
super meat boy.
Windwalker
19-08-2012, 23:32
Rayman Origins obavezno.
1. Kako igrati DOS igru na win7 64bit?
2. Tražim ekonomsku strategiju tipa dovođenja turista u svoj grad putem aerodroma/pomorske luke, cilj igre je dovesti što više turista u grad i zadržat ih tu građanjem hotela,motela,trgovina itd..... Najbolji opis igre bi bio igra slična dos igri Holiday Island -> PpFxCmAzOYw
1. Kako igrati DOS igru na win7 64bit?
DOSbox (http://www.dosbox.com/)
Tražim nešto što stvara nenormalnu ovisnostSi super se vrti na laptopu. (core i3 2.10, 4gb dd3, hd6470m 1gbdd3) Inače sam fan fantazije i rpg-ova, al to neka ne bude uvjet, igram sve. Zahvaljujem. ;)
StormCr0w
26-08-2012, 09:09
WoW
crnisokol
26-08-2012, 09:13
Tražim nešto što stvara nenormalnu ovisnostSi super se vrti na laptopu. (core i3 2.10, 4gb dd3, hd6470m 1gbdd3) Inače sam fan fantazije i rpg-ova, al to neka ne bude uvjet, igram sve. Zahvaljujem. ;)
Skyrim...
buraz ima slični laptop i igra se vrti prilično dobro...
Mislio sam da budemo imali natjecanje tko će predložiti goru igru, ali vas dvojica ste već pobijedili.
StormCr0w
26-08-2012, 10:54
Ali nije rekao da traži dobru igru.
Mislio sam da budemo imali natjecanje tko će predložiti goru igru, ali vas dvojica ste već pobijedili.
Kak možeš proglasiti pobjednika, a da ja još nisam glasao?
Ako ti treba za školu/fax, snimi si nešto poput Civilization 5, ili ako baš mora biti sa štihom fantazije i RPG-a, onda obavezno Heroes of Might & Magic ili King's Bounty. Za takve igre ti ne trebaju zvukovi, pacing je takav da ne izgledaš kao tard dok pod satom igraš, a uz njih vrijeme prolazi da se niti ne snađeš.
Ako nije za školu/fax, onda slobodno nešto od TES-a ili npr. Kingdoms of Amalur!?
Daj se pucaj heroinom ko normalna osoba.
2. Tražim ekonomsku strategiju tipa dovođenja turista u svoj grad putem aerodroma/pomorske luke, cilj igre je dovesti što više turista u grad i zadržat ih tu građanjem hotela,motela,trgovina itd..... Najbolji opis igre bi bio igra slična dos igri Holiday Island -> PpFxCmAzOYw
Tropico
WoW
Nije mi baš napeto. Hvala.
Skyrim... buraz ima slični laptop i igra se vrti prilično dobro...
Probao, iskreno odbija me igranje na laptopu, ekran, zvuk, nema mi one "komocije" kao na stolnom. Možda jednom.
Kak možeš proglasiti pobjednika, a da ja još nisam glasao?
Ako ti treba za školu/fax, snimi si nešto poput Civilization 5, ili ako baš mora biti sa štihom fantazije i RPG-a, onda obavezno Heroes of Might & Magic ili King's Bounty. Za takve igre ti ne trebaju zvukovi, pacing je takav da ne izgledaš kao tard dok pod satom igraš, a uz njih vrijeme prolazi da se niti ne snađeš.
Ako nije za školu/fax, onda slobodno nešto od TES-a ili npr. Kingdoms of Amalur!?
Pun pogodak! Čak sam prije par dana malo surfao Civ i HoMM, budem krenuo s civilizacijom, čini se zanimljiva, a i dosta se ljudi žalilo da stvara ovisnost. Inače, loše funkcioniram kad imam previše vremena, zbog toga tražim nešto da mi doslovno jede vrijeme. :D Čudno, al za sada je tako. Hvala.
Daj se pucaj heroinom ko normalna osoba.
Averzija prema drogama.
Sonic_Moronic
27-08-2012, 09:58
Šta da probam od trkalica na PS2? Gran Turismo 4 se čini prokleto impresivan.
The Fury
27-08-2012, 16:11
Tražim igru da je pont and click avantura sa odličnom pričom.
Igrao sam Sanitarium i prezadovoljan sa njome, pa neka slična.
Čuo sam da Gemini Rue ima dobru priču, al nisam probao.
To može imati dobru priču samo u nekom Babichlandu.
Death By Sexy
27-08-2012, 17:34
Čuo sam da Gemini Rue ima dobru priču, al nisam probao.
Ma ok je, malo sapunica ide u oči.
@The Fury: Odigraj ako nisi - Broken Sword I i II, Grim Fandango, Full Throttle, Beneath a Steel Sky, The Secret of Monkey Island, Simon the Sorcerer...
The Fury
27-08-2012, 17:37
Još neki prijedlog? Pogledah i čini se dobrom igrom.
crash team racing
Duke of Earl
27-08-2012, 19:16
Jedina stvar koja ti treba. S tim se možeš zabavljat mjesecima.
Heh znajuci njega proci ce ga volja za par sati
Al da, GT je sve sto ti treba (i mozda Burnout ako ti je do neke bezumne arkade)
MILF hunter
27-08-2012, 19:22
+ Mashed, ako ima s kime igrati.
Sonic_Moronic
27-08-2012, 19:27
Jel' ta igra stvarno toliko masivna? 700 auta, 50+ staza?
Neznam, čudno mi da se svaka igra u žanru ne uspoređuje s tim.
Windwalker
27-08-2012, 19:31
Pa ne uspoređuju se kad ih baš i nema.
Možda još ona Forza i NFS: Shit kao nešto pokušava.
Uostalom, to je PS ekskluziva, a vama PC-ašima je ispod časti priznati da je najbolja auto simulacija upravo na konzoli.
Duke of Earl
27-08-2012, 19:36
Kao što Windwalker kaže, nikad nije postojalo nešto s čime se može pošteno usporediti :) Jedino možda Forza koju nisam igrao pa neću komentirati.
Pa ne uspoređuju se kad ih baš i nema.
Možda još ona Forza i NFS: Shit kao nešto pokušava.
Uostalom, to je PS ekskluziva, a vama PC-ašima je ispod časti priznati da je najbolja auto simulacija upravo na konzoli.
što se tiče simulacije nije niti blizu iracingu,rfactoru i simbinovim naslovima ali gt je svjedno odličan serijal
Duke of Earl
27-08-2012, 19:45
što se tiče simulacije nije niti blizu iracingu,rfactoru i simbinovim naslovima ali gt je svjedno odličan serijal
Nije, ali je dovoljno blizu da se može nazvati simulacijom.
Tražim igru da je pont and click avantura sa odličnom pričom.
Igrao sam Sanitarium i prezadovoljan sa njome, pa neka slična.
Pogledaj jos i I have no mouth and i must scream i Darkseed obe su horor igre tako da su slicne Sanitariumu.
Te igre su simulacija dosade.
[s:3js4xa2r]To može imati dobru priču samo u nekom Babichlandu.[/s:3js4xa2r]
Po meni, The Longest Journey je predivna bajka.S:(
Chupacabra
27-08-2012, 23:21
TLJ je odlican pnc.
Sonic_Moronic
28-08-2012, 08:01
lJvlVN2Go94
Gdje ovo otključam?! :D
Professional Hall,World Classic Car Series
Tražim nešto što se može igrat na:
AMD Athlon II X2 220 2×2.8 ghz
NVIDIA GeForce 6150SE
2GB rama
Žanr nije važan.
StormCr0w
07-09-2012, 17:47
Lion King.
Sonic_Moronic
07-09-2012, 18:03
Prehistorik 2
StormCr0w
07-09-2012, 18:15
xG5UUpw2Dr0
Najbolja igra ikad.
nije da imam taj crtić na hardu :D
Komandose igraj. Rulaće do smaka svijeta.
StormCr0w
07-09-2012, 19:56
Samo prvi.
Tsumetai Ryujin
09-09-2012, 09:36
trazim neku dobru tekstualnu avanturu
croat1gamer
09-09-2012, 09:44
Kratke roguelikes. Lots of them.
Sonic_Moronic
09-09-2012, 10:03
Amnesia.
Trebat će ti karta Manhattana.
Tsumetai Ryujin
09-09-2012, 13:34
Amnesia mi se cini ok, no jel ima nekih dobrih sa futuristickim ili post-apokaliptickin settingom?
trazin neki medieval rts sa sto boljon grafikon(zadivile me one tvrdave iz witchera) al da nije iz total war serije, i da se gradi dvorac, znaci nesto tipa stronghold....
Tsumetai Ryujin
09-09-2012, 20:02
@Wedran
The Good: Stunning visuals; intriguing setting; good use of ambient sound.
The Bad: Illogical and frustrating puzzles; excessive linearity; extremely limited movement; confusing storyline; frustrating timed sections.
Zanimaju me bas avanture sa tekstualnim naredbama.
trazin neki medieval rts sa sto boljon grafikon(zadivile me one tvrdave iz witchera) al da nije iz total war serije, i da se gradi dvorac, znaci nesto tipa stronghold....
Age of Empires 2. Najbolja igra ikad.
StormCr0w
09-09-2012, 20:06
Misliš najgora?
@Zec Probaj onda Stronghold 3?
tako i svi komentari na youtubeu kazu....
edit..gledan empire earth na youtubeu, valja li to sta?
edit2..age of empires 3 baca na cossacks back to war :P
SharpDressedChevap
09-09-2012, 20:53
Empire Earth je jednostavan, a zabavan. Nemoš falit.
Jedan ili dva. Meni je, osobno, prvi najbolji.
Herr Schnitzel
09-09-2012, 23:41
Castle Strike. Sretno s nalaženjem tog, doduše.
StormCr0w
10-09-2012, 16:46
Ma stronghold crusader najbolji.
Arbiter of Change
10-09-2012, 16:48
1 2 ili 3? :D
Prvi, jedini koji valja.
@StormCr0w
Stronghold: Crusader Extreme je definitivna Stronghold verzija.
DonJackass
11-09-2012, 17:23
Najbolja igra ti je CS zombi i to bas na ovom serveru!!!
193.104.68.2:27035 193.104.68.2:27035
Udji,probaj bices zadovoljan sigurno!!!
DonJackass
11-09-2012, 17:24
Najbolja igra ti je CS zombi i to bas na ovom serveru!!!
193 . 104. 68 . 2 : 27035
Udji,probaj bices zadovoljan sigurno!!!
Trazim strategiju koja se bavi razdobljem prije prvog svjetskog rata pa sve do drugog svjetskog rata(moze i za vrijeme hladnog rata),sa detaljnom mapom svijeta,diplomacijom itd. nesto tipa Hearts of Iron i Europe Universalis,znaci takav tip igre...pa ako nema nista bolje od navedenih,koji dio odigrati a da nije jako tezak?
company of heroes
r.u.s.e
neku dobru co op igru da nije previše zahtijevna??
StormCr0w
23-09-2012, 08:25
LOTR:ROTK
Splinter Cell: Chaos Theory
crnisokol
23-09-2012, 09:26
neku dobru co op igru da nije previše zahtijevna??
Resident Evil 5
Ja i xarabaš ga baš krenili prelazit. Treba oživit RE5 temu.
LOTR:ROTK
Splinter Cell: Chaos Theory
Potpis na Chaos Theory, nevjerojatno zabavno i napeto, pogotovo ako ciljate na 100 stealth bez ikakvih takedowna.
StormCr0w
23-09-2012, 10:33
Ja i xarabaš ga baš krenili prelazit. Treba oživit RE5 temu.
Otkud ti igra?
Dobio sam je u kutiji žitarica.
Windwalker
23-09-2012, 14:25
Ja sam kupio RE5 i za PC i za PS3.
Jea!
Windwalker
23-09-2012, 14:46
Ja zbog tog nisam tužan.
dakle treba mi neka moba igra ali da se može igrati offline i da nema nikakve potreba za spajnje na net,poput dote...
imas ih kakvih hoces i kolko hoces... bas sam ovaj tjedan pregledal 300 strana na jednom site-u, je da ima svih verzija, al ima odlicnih igri...
edit: reci kakve te zanimaju...
StormCr0w
28-09-2012, 20:15
Tražim dobru driving simulaciju, nisam ništa igrao još od TOCA RD 3.
dakle treba mi neka moba igra ali da se može igrati offline i da nema nikakve potreba za spajnje na net,poput dote...
dota se može igrat offline.
Kostolomac
29-09-2012, 13:14
Tražim dobru driving simulaciju, nisam ništa igrao još od TOCA RD 3.
Race Driver: GRID
cham3leon
29-09-2012, 13:16
GTR2
Kad smo vec kod jurilica...
Dajte mi preporucite neku igru sa Motocrossom.
Treba bit sto zabavnijaS(dakle realnost nije bitna) i mora imati split screenSza barem 2 igraca!
Starost nije pretjerano bitna, ali pozeljno bi bilo da i lijepo izgleda.
Windwalker
21-11-2012, 13:19
Reko bi ti Motorstorm, no to je samo za PS3.
Jedino motocross madness mi pada na pamet, to sam dosta igrao kao klinac, ali stvarno se ne sjećam da li ima split screen.
Trebam preporuku nekog hack and slasha. Klasičnog PC izometrijskog. Kupio sam salvu tih igara u zadnjih par godina, uključujući Titan Quest s dodatkom, oba Torchlighta, Deathspank serijal i još ponešto čega se ne mogu sjetiti. Skoro ništa od toga nisam igrao, osim prvog Torchlighta i sad ne znam s čim bih počeo.
Tražim nešto što će biti zabavno s vremena na vrijeme. Da je dugačko, izazovno raznoliko i s hrpom loota.
cham3leon
26-11-2012, 11:01
Mislio sam da mrziš Diablo.
Windwalker
26-11-2012, 11:20
Očito traži materijale po kojima bi kasnije lako mogo srati.
Jedino Deathspank mi se čini zanimljivim od navedenih.
Trebam preporuku nekog hack and slasha. Klasičnog PC izometrijskog. Kupio sam salvu tih igara u zadnjih par godina, uključujući Titan Quest s dodatkom, oba Torchlighta, Deathspank serijal i još ponešto čega se ne mogu sjetiti. Skoro ništa od toga nisam igrao, osim prvog Torchlighta i sad ne znam s čim bih počeo.
Tražim nešto što će biti zabavno s vremena na vrijeme. Da je dugačko, izazovno raznoliko i s hrpom loota.
Meni je recimo Dungeon Siege 2 bio fenomenalan. Mnogi su mu davali prosječne ocjene oko 7, ali meni je gameplay baš nekako super odgovarao, tako da bih igri bez razmišljanja dao 9. Šteta što su trojku totalno usrali.
Arbiter of Change
26-11-2012, 13:39
Sacred. Dobro će mu doći hejt.
Sacred je najgora igra ikad. To sam igrao davno I stavio kao primarni skill jahanje. Ujebao sam cijelu igru, ali konj je bio raketa.
Peglaj Torchlight, meni je vgg i megabrz je, pogotovo dvojka. I u dvojci imaš dosta sidequestova i tih pizdarija, ljubimca ćeš svako malo slat u grad da proda loot jer će ga bit masu, a na kraju imaš i nekakav dungeon-map generator nešto.
Baš počeli nedavno Admir, Neven i ja zajedno peglat al nismo već jedno 2 tjedna sigurno, ja uglavnom nemam vremena a Neven se navuko na Planetside.
da, nek počne tl2, baš me zanima kako će ga popljuvat.
Diablo 3, nakon početne katastrofe, dalje može biti samo bolji.
MasaKrisT
26-11-2012, 16:50
Peglaj Torchlight, meni je vgg i megabrz je, pogotovo dvojka. I u dvojci imaš dosta sidequestova i tih pizdarija, ljubimca ćeš svako malo slat u grad da proda loot jer će ga bit masu, a na kraju imaš i nekakav dungeon-map generator nešto.
Baš počeli nedavno Admir, Neven i ja zajedno peglat al nismo već jedno 2 tjedna sigurno, ja uglavnom nemam vremena a Neven se navuko na Planetside.
Koji lvl ste? Ja sam ~30 koliko se sjećam, igrao u coopu ali smo isto stali prije koji tjedan zbog obveza.
MasaKrisT
26-11-2012, 19:16
kad budete planirali igrat javi preko pma/nečeg pa prašimo:)
Arbiter of Change
26-11-2012, 20:25
Sacred je najgora igra ikad. To sam igrao davno I stavio kao primarni skill jahanje. Ujebao sam cijelu igru, ali konj je bio raketa.
Sacred 2 onda. Original je uvertira u odnosu na nastavak. Mislim da ga GamersGate ima za siću trenutno zajedno sa ekspanzijom.
Meni se Sacred nikad nije svidio, bio mi je strašno monoton, a i sam gameplay nije bio dovoljno dinamičan. Igrao sam gotovo sve HnS-e osim Dungeon Siegea i Torchlight 2... jedini igrivi HnS je Diablo. Diablo 2 rula, Diablo 1 ima svoje čari, ali kao HnS mi ne pije vodu, dok Diablo 3 ima potencijala kroz patcheve, no zadnje kad sam ga igrao je ostavio gorak okus u ustima.
Sonic_Moronic
26-11-2012, 22:43
Dungeon Siege je najimerzivniji hack and slash i ostavlja taj dojam duge avanture koji mi još nije prevaziđen, djelomično zbog nedostatka ikakvog loadanja u igri, divnih krajolika i dugih, izazovnih dungeona.
A i prilično je zabavno kombinirati 8 likova. 1 ili 2 mazge, pitanje je sad :)
Da, jako mi je žao što to nisam igrao kad je bilo aktualno. Jel igra odoljela iskušenju vremena ili je ne graciozno ostarjela?
Dungeon Siege 2 je genijalna igra, ponovo sam ju prešao nedavno.
Kad kažeš prešao... Koliko traje prohod i da li nudi "beskonačan" content kao Diablo u smislu viših težina, loota i tak to?
Iskreno, ne igra mi se nešto takvoga, ali ako ima jasno definiran početak i kraj, onda bi odigrao :D
Nije dugačak kao Diablo 2. Ni izbliza. Mislim da je negdje kao Diablo 3, ali to zato kompenzira odličnim grafičkim izgledom, hrpetinom loota, odlično pogođenom mehanikom igranja. Zakon je igra.
OK, igrati će se, hvala. Sva 3 su must play ili samo dvojka?
Po meni, dvojka je must. Ostalo ako se baš nađe vremena.
Sonic_Moronic
26-11-2012, 23:32
Kakva dvojka, jedinicu igraj :(
Windwalker
26-11-2012, 23:38
Trojka je sasvim druga igra.
Dobra je, ali nije to više to.
Dvojka mi je nekad davno bila dobra i mogu reći da mi je to jedini pravi PC H&S koji valja.
Dvojka je dobila jako lošu ocjenu u Bugu. Gdje ćeš naći bolju preporuku?
mravojed20
27-11-2012, 00:56
OK, igrati će se, hvala. Sva 3 su must play ili samo dvojka?
Igraj jedinicu prvo.
Igra ima jako lijepu atmosferu, glazbu i iako je grafika danas već stara, ima neku 'čar' još uvijek. Budeš vidio, nekako se lijepo uklapaju glazba zvukovi i grafički stil.
Dvojku sam igrao i ima 'bolji' izgled borbe ajmo to tako reć, recimo kao u MMO igrama imaš skill di svi neprijatelji odjednom napadaju tebe, dok ostala ekipa može tuć po njima neometano par sekundi. A to ti vizualiziraju tako da lik lupi oružjem o štit npr.
Mislim da je i loot bio više random u dvojci ali nisam siguran.
Stao sam igrati kod pustinje, nekako mi je dopizdilo.
A trojka je skroz drugačiji tip igre, odigraj demo od svih pa vidi, najpametnije.
Tsumetai Ryujin
29-11-2012, 11:37
Jel mi moze netko preporucit neku kolko tolko dobru igru piratske tematike? Age of pirates serijal ima jednostavno previse bugova da bi bio igriv, al su odlicno napravljene pomorske bitke. Nesto tipa toga?
Tj neku igru sa dobro odradenim pomorskim bitkama?
StormCr0w
29-11-2012, 11:47
Pirates of the Caribbean aka Sea Dogs 2. Najbolja piratska igra.
Tsumetai Ryujin
29-11-2012, 11:53
Ma to su isti ljudi radili, akella, i svi nastavci su im jebeno bugoviti.
StormCr0w
29-11-2012, 11:57
Jesi igrao tu igru? Ja jesam davno i ne sjećam se da je bilo bugova, samo su kontrole sakale ali to se dade lako sredit.
Arbiter of Change
29-11-2012, 12:01
Age of Pirates 2 sa Gentlemen of Fortune modom (http://www.moddb.com/mods/gentlemen-of-fortune)Sako si igrao samo vanilla. Ako nećeš to [opet]Sonda imaš Sid Meier's Pirates!, a ako te zanimaju MMO vode onda imaš Pirates of the Burning Seas za kojeg sam čuo da je solidan premda su mu kopnene borbe nezgrabne. Ili čekaj Caribbean! (http://www.pcplay.hr/forum/viewtopic.php?f=7&t=47375)Sod tvoraca Mount & Bladea.
Duke of Earl
29-11-2012, 12:06
Neku dobru stranicu sa psx romovima, može na pp.
Zašto Sea Dogs 2 izgleda bolje od Age of Pirates 2? Ili su to samo screenshoti niske rezolucije?
Tsumetai Ryujin
29-11-2012, 12:18
@storm
ma jesam, igrao sam sve od akelle, taj sea dogs 2 je jos nekak i najbolje ispao od svih.
Izgleda da cu se morat zadovoljit sa sea dogs 2 dok ne izace caribbean :D
fala arbiter, ispunio si mi zivot nadom :)
O lol, sad gledam cijene Dungeon Siege igara... Jedinica i dvojka su po 30€ svaka, a trojka je 20€ :D Nova igra bez akcije masu jeftinija od prastarih igara iz 2002 i 2005...
Jedinica i dvojka se moze kupit samo u paketu pa je zato 30
http://store.steampowered.com/sub/12086/
Koji Stalker bi mi preporučili da odigram?
Shadow Of Chernobyl i Call of Pripyat obavezno, a Clear Sky ako se ne zasitiš nakon ta 2 :wink:
Koji Stalker bi mi preporučili da odigram?
Nijedan. Odigraj normalnu igru.
StormCr0w
05-12-2012, 17:35
^What he said. Iako prvi donekle valja.
Upravo si se eliminirao iz steam gifts giveawaya.
StormCr0w
05-12-2012, 18:54
Ok.
Tražim nešto što se može igrat na kompu u dvoje sa dva gamepada, može biti i split screen. Zasad imam na umu shank 2, trine 1 i 2, LOTR Return of the King, Split second, blur i deathspank. Ako imate još kakav dobar prijedlog, sve prihvaćam. Pogotovo ako ima neka zabavna sportska igra izašla u zadnjih godinu dvije, a da nije baš razvikana.
StormCr0w
05-12-2012, 19:59
NHL bilokoji. LEGO igre isto imaju coop (valjda?) pa i to isprobaj.
A Rayman Origins, nema ih puno zabavnijih.
NHL ne izlazi već par godina za PC, zato sam i stavio izašle u zadnjih godinu dvije :).
Lego smo probali, to je više manje sve na isti kalup. Ajd možda pogledamo ovaj Lego Batman, izgledalo je smiješno na reviewu. Origins smo igrali, to je cool.
Uglavnom, hrpu smo toga igrali. Ni sam nisam siguran što sad točno tražim :).
Tražim nešto što se može igrat na kompu u dvoje sa dva gamepada, može biti i split screen. Zasad imam na umu shank 2, trine 1 i 2, LOTR Return of the King, Split second, blur i deathspank. Ako imate još kakav dobar prijedlog, sve prihvaćam. Pogotovo ako ima neka zabavna sportska igra izašla u zadnjih godinu dvije, a da nije baš razvikana.
Trine 1 i 2
Windwalker
05-12-2012, 22:03
A Rayman Origins, nema ih puno zabavnijih.
Nema ih uopće zabavnijih.
Do kad nastavak ne dođe (ako dođe).
Sonic and Sega Allstars Racing ima split screen. Zabavna igra, a ujedno i flashback na djetinjstvo i Crash Team Racing.
WannabeClone
05-12-2012, 22:11
Castle Crashers, evo i na saleu upravo ako se nevaram
Windwalker
05-12-2012, 22:25
Sonic and Sega Allstars Racing ima split screen. Zabavna igra, a ujedno i flashback na djetinjstvo i Crash Team Racing.
Ili još bolje: emulator i pravi CTR.
cham3leon
05-12-2012, 22:26
Magicka isto mora bit fora na 2 igrača.
Ili još bolje: emulator i pravi CTR.
Nope. CTR nema najbolju stazu ikad.
1b34uUDCbXY
A SkyDrift je vjerojatno najbolja jurilica tog tipa, samo mi se čini da nema podršku za split screen.
MDeD6GMoT5I
Čekat ću da dođe ovaj novi Sonic racing za PC pa provjerit. Castle crashers nemam pojma šta je, provjerit ću, tnx.
Sgt. Bull
07-12-2012, 17:31
Zna neko neku igru sa snijegom? Onako da ima pravu i odličnu zimsku atmosferu. Samo da nije neka pucačina. RPG ili nešto tako bi bilo odlično :D
cham3leon
07-12-2012, 17:34
I ja bi. Igrao sam prošle godine Shaun White Snowboarding, bila je fora, ali opet nekako nedorađena igra. Razmišljao sam da možda probam SSX il nešto, ali to mi još manje liči na pravi snowboarding.
Ne znam šta bi bilo još zimskije.
Kao da mi misli čitaš, baš sam prije 20 minuta o tome razmišljao. I mene zanimaju preporuke, jedino mi Skyrim pada na pamet.
Neka od onih Winter Olympics igara možda. Tam ima skijanje, skokovi, bob i takve stvari.
StormCr0w
07-12-2012, 18:14
Dirt Ima zimskih staza.
Sonic_Moronic
07-12-2012, 18:41
Božić je pravo vrijeme za igrati Santa Claus in Trouble. Klasik.
za mene
Kao da mi misli čitaš, baš sam prije 20 minuta o tome razmišljao. I mene zanimaju preporuke, jedino mi Skyrim pada na pamet.
Fahrenheit
Sgt. Bull
07-12-2012, 19:03
A ništa onda, back to Skyrim :(
Windwalker
07-12-2012, 19:13
Snijeg.
zV4BJju6Jd8
L4PoaHCJQVg
NtCcVDRS9qo
StormCr0w
07-12-2012, 20:06
Fahrenheit
Mislim da želi snijeg koji ga neće bacit u očaj i depresiju.
A niti Skyrim nije cirkus neki.
StormCr0w
07-12-2012, 20:27
A ne.
http://i.imgur.com/FEANn.jpg
A lol. :D
Al ne fakat,zasto bi igra nekoga bacila u depresiju,pa napravljena je za zabavu,sta ne ? Jedino ako je tehnicki losa :D
StormCr0w
07-12-2012, 20:52
Jer u Fahrenheitu snijeg padne uoči pada čovječanstva. + teška glazba i atmosfera, smrt, psihološko propadanje... Bilo mi je muka igrat s Lucasom.
Lost Planet ?
ueMjhwictjg
cham3leon
08-12-2012, 12:24
EEeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, to je to!
Najbolja sniježna igra - The Thing
The Great Duck
09-12-2012, 16:18
Preporučite nekakav City Building u stilu Zeus, Pharaoh, Glory of the Roman Empire, Sim City, Caesar serijala i sl.
Po mogućnosti da se odvija u nekom povijesnom razdoblju (i po mogućnosti da nije pokriveno u jednoj od ovih igara).
WannabeClone
09-12-2012, 16:34
Basically Pharaoh: http://store.steampowered.com/app/17100/
Sonic_Moronic
09-12-2012, 16:47
Fusebox count: 447.
Gledaš Spoonija?
Može neka dobra turn based strategija, a da nisu heroji, disciples ili king's bounty?
Također ne volim igre poput civilizationa ili total warova, pa i to uzmite u obzir.
Hvala ti, sviđa mi se. Slobodno može još koja preporuka, baš me primila volja za tim žanrom.
baldrick_
10-12-2012, 23:49
ove dve igre koje cu ti preporucit nisu klasicne potezne strategije, ali imaju poteznu borbu. ja sam uzivao u onim igrama koje si naveo, a jos vise u ovim koje cu ti preporucit, a takodje nisam ljubitelj civova, total warove i slicno
dakle, to su clash of heroes i costume quest. divne igre
baldrick_
11-12-2012, 00:00
also, ovo deluje drazesno - http://www.eurogamer.net/articles/2012- ... ac-and-ios (http://www.eurogamer.net/articles/2012-12-10-warhammer-40k-board-game-space-hulk-is-being-adapted-for-pc-mac-and-ios)
Hvala na preporuci, budem nabavio i miran sam neko vrijeme.
baldrick_
11-12-2012, 00:24
samo imaj na umu to da one dve igre nisu dugacke kao heroji i ove druge potezne, izvucices iz njih jedno dvadesetak sati igre
Može neka dobra turn based strategija, a da nisu heroji, disciples ili king's bounty?
Također ne volim igre poput civilizationa ili total warova, pa i to uzmite u obzir.
Hero Academy
Arbiter of Change
11-12-2012, 14:28
Hvala ti, sviđa mi se. Slobodno može još koja preporuka, baš me primila volja za tim žanrom.
Imaš Elemental: Fallen Enchantress, ali to je više sa 4X primjesama.
Ma solidan je sacred. Naravno da ima boljih h&s od njega ali ima bome i gorih.
Čujem da dvojka traje 500 sati.
Sonic_Moronic
11-12-2012, 19:35
Sacred je generično smeće.
Nema dosta pedera u njemu.
StormCr0w
11-12-2012, 19:45
moram
http://i3.kym-cdn.com/photos/images/original/000/405/411/f73.gif
Ali ih ima dosta u sonicu.
Ba dum tsh.
Markecgrad
28-12-2012, 23:44
Da li postoji kakva MP igra kao SimCity, no da je u browseru (ili download, samo da je manja) i da nije sranje tipa ikariam i travian? Frend i ja bi zaigrali takvo nešto, no iskreno ne znam za takvu igru. Grafika nije toliko važna, no poželjno je da je oku ugodna.
WannabeClone
28-12-2012, 23:50
SimCity social elelelelelel
The Great Duck
29-12-2012, 00:54
Baš igram Condemned: Criminal Origins, pa bih htio još kakvu igru koja se vrti oko serijskih ubojica.
StormCr0w
29-12-2012, 09:15
Fahrenheit.
Still Life ako voliš avanture, ali treba poprilično živaca za tu igru.
BTW, Fahrenheit tj. Indigo Prophecy imaš na Amazonu za 5$. Na steamu ga nažalost nema.
Deadwalker
29-12-2012, 10:45
2,99$ na GoG-u
http://www.gog.com/gamecard/fahrenheit_indigo_prophecy
baldrick_
29-12-2012, 13:14
ni cognition nije los
The Great Duck
31-12-2012, 02:43
To znači da je teška i naporna za igrati, ili da je jeziva?
Nažalost ovo prvo. Barem meni. Posebno me drugi nastavak ubio u pojam sa svojim inventory sustavom, pa sam stao na trećini igre. A ono, isprobaj, možda te priča toliko uvuče pa te prisili da igraš i dalje.
StormCr0w
31-12-2012, 11:17
Ljudi su masovno rejđali zbog lockpick zagonetke.
baldrick_
31-12-2012, 13:28
sto se still lifea tice, ljudi nisu masovno redjzali zbog lockpick zagonetke, vec je omrazena zagonetka s kuvanjem, navodno jer nema smisla (a ima, resio sam bez walkthrougha, zahvaljujuci svom superiornom intelektu) i jer se ne uklapa u pricu
u stvari, zagonetke u still lifeu su mahom logicke mini-igre, koje su uglavnom dobre, mada teske, sto nije mana, i logicne, ali ima i nekoliko losih zagonetki. ipak, ako volis avanture, to ne bi trebalo da te spreci da zaigras igru
ono sto bi moglo da te spreci je to sto prica nije dobra. igra ima zanimljivu atmosferu, i mozda je okej da je odigras iako je prica bezveze
StormCr0w
31-12-2012, 13:34
Čuo sam za to, valjda radiš kolače ili tako nešto?
baldrick_
31-12-2012, 13:42
mhm
baldrick_
31-12-2012, 13:51
inace, imam odredjene sentimentalne naklonosti prema still lifeu. kad se ta igra tek pojavila, ja sam otprilike u to vreme krenuo da se interesujem za avanture i gutao sam ih samo tako. doduse, igrao sam ih u to doba samo zbog price, sa walkthroughom. u still lifeu sam izuzetno uzivao. presao sam ga za jedno popodne i veci deo noci
secam se, pre je bila i syberia, na koju sam se maksimalno nalozio i maltene odbrojavao dane do pojave nastavka, a jos pre toga i post mortem. good times
posle sam odigrao still life ponovo i shvatio da ipak nije nesto toliko dobro
jel zna neko ime avanture jedne, bio je demo na pcp/hacker/bug/pcchip cd-u prije nekih 7 8 godina. radnja se odvijala u kamenom dobu i ti igraš nekog pračovjeka. u demou si bio u nekoj špilji ti si se zatovorio nakon što te napo sabljasti tigar i onda tamo vidiš neke crteže, moraš sastavit koplje i slične brije. bila je p'n'c avantura. takođe nisam siguran ali mislim da bi u imenu igre mogle biti rječi lost i/ili carnivores.
P.S. našo, http://www.metacritic.com/game/pc/echo- ... ost-cavern (http://www.metacritic.com/game/pc/echo-secrets-of-the-lost-cavern)
prejebena igra.
SharpDressedChevap
31-12-2012, 18:04
Ne znam dal da si kupim Portal 2 ili Orange Box. Halp plox
StormCr0w
31-12-2012, 18:05
Orange Box.
SharpDressedChevap
31-12-2012, 18:15
Čestitam, ti si bio kap koja je prelila čašu. HL se bar može modirat.
StormCr0w
31-12-2012, 18:17
:friends:
Ima li koji od Tomb Raidera da je must play?
Ovaj zadnji, Guardian of Light je fora u coop-u, ali nije klasični TR. Meni osobno je Underworld najdraži od tih novijih. Starije nikad nisam zaozbiljno igrao pa ne mogu komentirat.
StormCr0w
03-01-2013, 08:39
Ima li koji od Tomb Raidera da je must play?
Prvi valja ali je jako zastario za današnje standarde i kontrole su grozne čak i na konzoli, drugi je odličan, treći meni nije baš nešto, četvrti je najteži i isto rula, peti i šesti preskoči, anniversary je odličan (prvi s boljim kontrolama, grafikom i nekim izmjenama na levelima), zadnja 2 nisam igrao.
Preporučujem ti da ih igraš po redu. Kontroler opcionalan.
Windwalker
03-01-2013, 14:35
Ja sam igrao Legend i Anniversary.
Legend mi je bio zabavniji.
Odigrat ću i Underworld jednom.
U svakom slučaju, odigraj ta tri.
Sgt. Bull
03-01-2013, 22:16
Treba mi preporuka za neku igru za brata. Igra pretežno RPG-ove, FPS-ove i strategije ala Civa. Po mogućnosti do 10€. Još bolje ako ima šta jeftinije pa da uzmem 2 neke igre... tenks!
Civ V za 7 eura i Painkiller Black Edition za 3 eura sa Steama.
Na Amazonu imaš za 10 dolara: Borderlands, Duke Nukem Forever i Darkness 2 što se shootera tiče, a za 20 dolara imaš Civ IV Complete Edition, Civ V sa ekspanzijom i Stronghold Collection.
Sgt. Bull
03-01-2013, 22:38
Čekiram Civ V na Amazonu i jeftini je za neka ~2€ što je onako... dobar deal :D još neki šuter i gg
Ne izgleda mi nešto posebno po recenzijama, da budem iskren. Možda za slijedeći sale, dosta sam potrošio na ovom. Jedino ako nekim čudom stave Mark of the ninja ili FTL na 75% će se ići u nove investicije :D.
WannabeClone
03-01-2013, 23:30
$2.5 sa creditom na amazonu je Darkness II.
Otišao kredit na Dark Souls.
Sgt. Bull
03-01-2013, 23:44
Uzeo Civ 5 i Dungeon Defenders. Hvala na preporukama Hex.
Deadwalker
03-01-2013, 23:49
Civ 5?
Pričekaj sa zahvaljivanjem :D
Sgt. Bull
03-01-2013, 23:50
Oh boy. Samo mi nemoj reći da je sranje...
Vjerojatno misli na činjenicu da je to jedna od onih "još samo 5 minuta" igara.
Sgt. Bull
03-01-2013, 23:52
Da, vidim sad. Bartuc 120+ sati? Deadwalker ~30? Ma valjat će bratu ^^ hardcore fan trice... bilo mi ga žao vidjeti kako ganja ono pikselasto... :D
Deadwalker
03-01-2013, 23:53
Sranje u onom kontekstu kada zaboraviš na pojam preraspodjele vremena. Al ja to jos uspjevam kontrolirati. Bartuc je dijete :D
StormCr0w
04-01-2013, 08:33
Bulle trebao si mu onda uzet Civ 4 + expanzije jer je bolja.
Trebao mu je uzeti normalnu igru.
Sgt. Bull
04-01-2013, 12:24
Sinoć je zabrijao 4 sata u komadu... već se isplatila kupovina :)
StormCr0w
04-01-2013, 12:28
Malo.
WannabeClone
09-01-2013, 22:22
what did just happen
Windwalker
09-02-2013, 16:56
Jel se Legacy of Kain igre s GOG-a mogu igrat s kontrolerom?
Sinoć je zabrijao 4 sata u komadu... već se isplatila kupovina :)
U principu kod mene ako se partija ne dovrši u jednom sjedenju, vjerojatno neće nikad.
Jedna partija > 9 sati.
Chupacabra
18-02-2013, 16:04
Ja sam isti sa Europom Universalis III. Civ serijal jos nisam igrao.
beba nema zvečku
03-03-2013, 12:24
Fallout treći ili Fallout: Novi Vegas. koji igrat?
StormCr0w
03-03-2013, 12:33
Treći ima milijun puta bolju atmosferu.
Nijedan. Oba su potpuno jednako loša.
Treći ima bolju postapokaliptičnu atmosferu i bolju glazbu na radio stanicama, ali je New Vegas zato bolji u svemu ostalome.
StormCr0w
03-03-2013, 12:54
NV je unaprijedio serijal za možda 5%. A Fallout 3 sam ionako igrao isključivo zbog Mad Max štimunga.
cham3leon
03-03-2013, 13:36
U NV mi je falilo što na početku nisi vault dweller koji polako otkriva vanjski svijet kao u trojci. Then again, trojka nema onaj hardcore mod.
StormCr0w
03-03-2013, 13:42
Ako ti je do harcdora skineš mod.
Deadwalker
03-03-2013, 13:53
Treći ima bolju postapokaliptičnu atmosferu i bolju glazbu na radio stanicama, ali je New Vegas zato bolji u svemu ostalome.
Treći ima bolji level dizajn što istina bog utječe na štimung, no jebeš to kada nema onog postapokaliptičnog izdanja wild west štimunga tipičnog za Fallout kojeg u New Vegasu ima u izobilju. Plus bolji gameplay, kvalitetniji storytelling, zanimljiviji likovi, daleko veća sloboda, svijet u kojem karma nešto znači, crni humor, hardcore mod...Zaključak - bolje bi bilo da je Bethesda kompletnu Fallout produkciju prepustila sposobnijem Obsidian timu.
Bethesda bi sve svoje trebala prepustiti sposobnim timovima.
Što Obsidian u nijednom svemiru nije.
Je li igrao tko Blade of Darkness? Vidim da je ima na GoG-u za 6 dolara. Prvi put čujem za igru, ali sam pogledao par youtub filmića i combat sistem izgleda stvarno zanimljivo. Grafika čak nije previše grda i dalo bi je se progutat, nego me zanima kakva je priča, jel valja čemu ili je fokus samo na šajbanju?
Windwalker
11-03-2013, 20:12
To izgleda kao stari Demon's Souls.
Igrao bi možda kad bi se moglo s kontrolerom.
Je li igrao tko Blade of Darkness? Vidim da je ima na GoG-u za 6 dolara. Prvi put čujem za igru, ali sam pogledao par youtub filmića i combat sistem izgleda stvarno zanimljivo. Grafika čak nije previše grda i dalo bi je se progutat, nego me zanima kakva je priča, jel valja čemu ili je fokus samo na šajbanju?
To mi je jedna od najdražih igara ikad. Borba je vrlo kvalitetna, igra je teška, oružja ima hrpa i svaki lik je specifičan na svoj način. Vrhunski klasik.
Što se tiče grafike, u to vrijeme je bila sam vrh vrhova. Među prvim igrama koje su pružile dinamično osvjetljenje i rezanje udova.
Hvala za info. Kupujem.
edit:
ovo je dobar komentar ispod igre
Blade still has one of the hardest learning curves, but one of the better, if not the best... sword combat gameplay ever in a videogame.
Živa istina.
Kad već gledaš igre po GOG-u, čekni i Enclave, isto za 6 dolara.
Borba je puno jednostavnija od Blade of Darknessa, ali svejedno zakon. Praktički se igra kao TPS, ali isto je u svoje vrijeme bila grafički dragulj, s dvije kampanje, hrpom tajnih likova, oružja, oklopa i ogromne raznolikosti razina.
http://www.gog.com/gamecard/enclave
Uzeo BOD, ako mi se svidi probat ću i Enclave :wink:
Windwalker
11-03-2013, 23:08
Weky hipsteru.
crnisokol
12-03-2013, 19:13
kad ga je već weky nahvalio, stavio i ja Blade of Darkness na wishlist pa ću ga uzet na nekoj akciji..
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.