PDA

Pogledaj cijelu verziju : Tražim igru

Stranica : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 27

SharpDressedChevap
17-03-2011, 20:07
Nah, ne tražim klasično MMORPG jer je sve isto i svodi se na grindanje mobova/bossova/instanci. Htio bih nešto s više interakcije.

17-03-2011, 20:48
sry ne razumijem se bas previse
nisam suguran dali je Devil may Cry 4 rpg ? probaj imas tamo bossova

Raz
20-03-2011, 00:15
http://ojttsl.oj.funpic.de/pics/431.jpg

Kako se zove ova igra?

Uglavnom, vozite neki helikopterčić koji za sobom ostavlja jaja. Da završite level morate popuniti što više polja po kojem se krećete, no ako prođete preko vlastitog traga ili dotaknete loptice koje se kotrljaju po mapi gubite život.
Igrao sam ju kao klinac, no ne mogu joj se sjetiti imena.

Electromaster
20-03-2011, 00:17
Isuse otkad to nisam vidio. AirXonix se zove. :)

Inače, nikad ne kontam kak ljudi uspiju naći sliku igre a pritom ne saznati ime iste. ^^'

Raz
20-03-2011, 00:18
:*

Da, to je to. Hvala. :)

josip_kraš
20-03-2011, 09:02
Jao, AirXonix.
Prva igra koju sam instalirao na PC. :pray:

20-03-2011, 09:06
To se djelilo u milka čokoladama koliko ja znam :D :D
E DA za tebe "Outmind" preporucujem Battleswarm :pray: probaj i ja trenutno igram
tj igra ima 2 dijela
tj
klase
jedna je fps druga rts xD

Zeko149
20-03-2011, 10:47
jos uvik iman originalni mali cd od air xonixa, to su mi starci stalno igrali dok nismo imali internet prikkljucen............ja bi priko bluetootha sa moba upa i smeta in xD
anyway @SharpDressedChevap imas dark orbit (browser) al dobra igra, rts....axis and allies, mislin da postoje 2 axis & alliasa, jedan je slican riziku, a drugi je rts, a mozda u igri mozes birat izmedu ta 2 xD
osim toga blitzkrieg

monalisac
20-03-2011, 21:56
Pozdrav tražim neku MMORPG igru s temom fantazije za početnika, dakle sa što više kvestova i da je lako igru za svatit... Pošto će mi to biti prva da bude što lakša dok se uhodam u svijet fantazije...

:thumbs2:

btw: netribate govorit da sam noob znam i sam :thumbs2: :rotfl:

EDIT: Svi smo mi nekad bili početnici :wink:

Sonic_Moronic
20-03-2011, 22:00
- neku ratnu strategiju (ne treba bit klasični RTS - može i old skul hexovi, turn based itd.) u kojoj nije naglasak na ekonomiju i to nego na samo ratovanje, ali kroz taktični pristup - i da ima mnogo jedinica, opcija... I neka bude samo WW2

Blitzkrieg, Sudden Strike.

m0dkayZ
20-03-2011, 23:49
Ima tko kakvu jako igrivu igru da je igrivost over 9000. Sve poslje Stalkera me neprivlaci vise toliko......

Gwin
21-03-2011, 01:13
Ajd' sad i meni pomozite.

Dajte mi neki dobar vertikalni arkadni shooter tipa raptor ili tyrian a da je novijeg datuma (novije od 1999. jel) i da ima puno različitih oružja, bonusa, upgrade-a i sl. Touhou ne dolazi u obzir jer sam dosta toga već odigrao.
shadowgrounds i shadowgrounds survivor

Kid A
21-03-2011, 01:32
Pozdrav tražim neku MMORPG igru s temom fantazije za početnika, dakle sa što više kvestova i da je lako igru za svatit... Pošto će mi to biti prva da bude što lakša dok se uhodam u svijet fantazije...

Perfect World

21-03-2011, 10:19

Perfect World
Dobar savjet,pogledaj na yotubeu neke gameplayove tamo imas detaljnije ......

monalisac
21-03-2011, 14:30

Perfect World
Dobar savjet,pogledaj na yotubeu neke gameplayove tamo imas detaljnije ......

Jeli zahtjeva neku jebenu konfiguraciju :thumbs2:

m0dkayZ
21-03-2011, 21:23
Ima tko kakvu jako igrivu igru da je igrivost over 9000. Sve poslje Stalkera me neprivlaci vise toliko......
Ili nesta slicno Half Lifeu , Falloutu 3 i New Vegasu

Dreaming Jinx
21-03-2011, 22:00
/cut
Jeli zahtjeva neku jebenu konfiguraciju :thumbs2:
http://lmgtfy.com/?q=perfect+world+system+requirements

Sonic_Moronic
21-03-2011, 23:01
Jel' ima neki RPG, po mogućnosti stariji, u kojem alignment ima veliku ulogu? Želim opet osjetiti onaj feeling u Fable-u, kad seljaci bježe u strahu od tebe. Bila je neozbiljna igra, ali je rulala zbog tih alignment efekata.

Totoro
21-03-2011, 23:06
Što je sad alignment, daj govori hrvatskoga malo :(

_baldrick
21-03-2011, 23:24
Jel' ima neki RPG, po mogućnosti stariji, u kojem alignment ima veliku ulogu? Želim opet osjetiti onaj feeling u Fable-u, kad seljaci bježe u strahu od tebe. Bila je neozbiljna igra, ali je rulala zbog tih alignment efekata.
u gotovo svakom pravom rolpleju alignment igra veliku ulogu, s tim što tih ukrasa kao što je to bežanje nema toliko (barem ja ne mogu da ih se setim, ovako, na prvu loptu). sigurno si čuo za klasike, pa nema potrebe nabrajati

Ili nesta slicno Half Lifeu , Falloutu 3 i New Vegasu
sada kada si napisao kakav žanr otprilike preferiraš, može ti se nešto i preporučiti... probaj recimo deus ex, system shock, bloodlines, outcast ili gothic

m0dkayZ
22-03-2011, 01:01
Baldriče fala

Outmind
22-03-2011, 20:57
@ sonic - nek me netko ispravi, no mislim da ne postoji niti jedan rpg gdje je zlo odrađeno dobro, u smislu da možeš biti išta osim brutalnog diiota koji će pobit bilo koga . Nigdje nema perfidne zlobe, zakulisnih igara, megalomanije ili tako nečeg, svugdje si ograničen na "glavom kroz zid" pristup

Ako stvarno ima neki rpg gdje možeš biti kvalitetan zloćo (a da ti to nije jedini izbor), i ja bih htio znati.
@ gwin, budem pogledao shadowgrounds, premda to nije u biti ono kaj ja tražim.

Dreaming Jinx
22-03-2011, 21:08
Ajde bogati vidi se da nikad nisi igrao RPG.. Pa nemaš šta onda komentirat nešto.. A i uostalom imaš google ako te baš jako zanima. Jel želiš si nabit post-count ili šta?

m0dkayZ
22-03-2011, 21:10
Ajde bogati vidi se da nikad nisi igrao RPG.. Pa nemaš šta onda komentirat nešto.. A i uostalom imaš google ako te baš jako zanima. Jel želiš si nabit post-count ili šta?
Nebudi đubre đinx.

Bartuc
22-03-2011, 21:18

Meni je jedino pao na pamet Overlord, ali to nije RPG i možeš biti samo zao ili potpuno zao. Kad si potpuno zao, iz tebe rastu šiljci i izgledaš pre brutalno. Također ti se mijenja i izgled dvorca, postaje jebački zlokoban i sl.

Ali makar nije RPG, ako ga nisi igrao, odigraj ga. Igra je full simpatična za jedan ili 2 prelaska.

Falus
22-03-2011, 21:45
Jel igrao ko ridikove kronike original iz 2004? Kakva je? Koliko ima stealtha, a koliko horor elemenata (oni mi nisu simpaticni) ?

Dreaming Jinx
22-03-2011, 22:41

Meni je jedino pao na pamet Overlord, ali to nije RPG i možeš biti samo zao ili potpuno zao. Kad si potpuno zao, iz tebe rastu šiljci i izgledaš pre brutalno. Također ti se mijenja i izgled dvorca, postaje jebački zlokoban i sl.

Ali makar nije RPG, ako ga nisi igrao, odigraj ga. Igra je full simpatična za jedan ili 2 prelaska.
Da, moram i ja isto preporučiti tu igru.. Baš ima onaj 'štih' Fable-a. Jako simpatična igra, no sjećam se nekog bug-a koji mi nije dao da predjem igru. :(

W3DR4N
23-03-2011, 00:05
Jel igrao ko ridikove kronike original iz 2004? Kakva je? Koliko ima stealtha, a koliko horor elemenata (oni mi nisu simpaticni) ?

Odličan, bolji od remakea. Šuljanja ima podosta, horrora nimalo. Meni jedan od najdražih FPS-ova.

Falus
23-03-2011, 00:18
Hvala mLogo :wink:

Sonic_Moronic
23-03-2011, 10:25
@ sonic - nek me netko ispravi, no mislim da ne postoji niti jedan rpg gdje je zlo odrađeno dobro, u smislu da možeš biti išta osim brutalnog diiota koji će pobit bilo koga . Nigdje nema perfidne zlobe, zakulisnih igara, megalomanije ili tako nečeg, svugdje si ograničen na "glavom kroz zid" pristup

Biće da je tako. Tužno :(

_baldrick
23-03-2011, 12:24
Ako stvarno ima neki rpg gdje možeš biti kvalitetan zloćo (a da ti to nije jedini izbor), i ja bih htio znati.

dve reči - planescape: torment

Dreaming Jinx
23-03-2011, 21:37
@ sonic - nek me netko ispravi, no mislim da ne postoji niti jedan rpg gdje je zlo odrađeno dobro, u smislu da možeš biti išta osim brutalnog diiota koji će pobit bilo koga . Nigdje nema perfidne zlobe, zakulisnih igara, megalomanije ili tako nečeg, svugdje si ograničen na "glavom kroz zid" pristup .
Za to baš i nisu RPG-ovi.. Samo uzmi bilo koju igru koja ima veze s politikom. :D
Al ozbiljno, postoji li takva igra, bilo kakvog žanra?

EDIT: I da, tražim neku igru jednostavnog (no zanimljivog i ne repetitivnog) gameplaya, novijeg datuma, a da je 2D grafika (ne mora bit, ali to preferiram). Zanimljiva priča mora bit, što kompliciranija to bolja.

Devil Dog
24-03-2011, 19:53
Padaju mi na pamet Shank i Trine, al priča im i nije jača strana :|

_baldrick
25-03-2011, 00:45
a i shank ima jednoličan gameplay

Devil Dog
25-03-2011, 20:56
I onaj Shadow Complex je pokupil dobre ocjene, al je za 160,

Totoro
26-03-2011, 16:18
Minimum za Sims 3 (Vista) je 128 grafička i 1.5 RAM-a.
Ja imam nešto više od 300mb grafička(intergrirana) i 1GB radne, ali danas ili sutar ću nadograditi na 2GB.
Hoće li tada biti dovoljno da pokrenem Sims 3 i na kojim postavkama?

Svugdje piše minimum a recommended nisam nigdje našao :/

Frky
26-03-2011, 20:05
Možžda bi mogao, no znaj da su integrirane grafičke vrlo loše kad se radi o gamingu!

26-03-2011, 20:11
Hvala mLogo :wink:
Ne vjeruj mu izleti baba-roga :P
trazim igru online za opuštanje moze biti i browser pozeljno je da ima i kolekcija necega kao pokemoni itd

Totoro
26-03-2011, 20:12
Možžda bi mogao, no znaj da su integrirane grafičke vrlo loše kad se radi o gamingu!
Meni se dosad ponašala ko da je obična grapička tako da neznam :/

Frky
27-03-2011, 14:32
Legendo, probaj pa ćeš znati! Dll-aj free demo ako postoji i vidi da li ti radi!

Kistra
27-03-2011, 15:09
Mozete li mi preporuciti neku krim avanturu tipa Sherlock Holmes itd. (koja ja po vama najbolja)
i neku avanturu koja ima dobru pricu,atmosferu i jako dobru grafiku (ako uopce postoji :P )... :D

Dreaming Jinx
27-03-2011, 15:18
Broken Sword i Monkey Island. Dvije kraljice avantura. Grafika nije potrebna u avanturama, već atmosfera.

Falus
27-03-2011, 15:20
Moze preporuka nekakvog FPS-a ili TPS-a iz <2006 sa dobrom pricom, i zanimljivim likovima. Da se ono uzivis u igru

_baldrick
27-03-2011, 16:49
najbolja krimi avantura koju sam ja igrao jeste discworld noir. samo imaj na umu to da je to ustvari krimić sa discworld twistom - iako nije parodija, igra je krimić-komedija (otprilike 70% u korist krimića)

kažeš šerlok holms, a ne znam da li si igrao starije šerlok holms avanture - case of the serrated scalpel i rose tattoo? obe su odlične, a naročito rose tattoo

naposletku, mnogi uzdižu u nebesa still life, koji je objektivno nešto između proseka i sranja po pitanju priče. ali opet, to mnogi ne vide, pa možeš da probaš, možda ne vidiš ni ti

izuzev rose tattooa, nijedna od pobrojanih avantura nema "dobru" grafiku, ali teško ćeš naći krimić sa dobrom pričom i grafikom. osim ako ne kupiš ps3 i heavy rain, ali opet, pitanje je koliko je to avantura

Grafika nije potrebna u avanturama, već atmosfera.
a šta stvara atmosferu, ako ne grafika?

inače, avanturama je (u tipičnom slučaju) potreban dobar zaplet i dobre zagonetke. na trećem mestu su atmosfera i interfejs

Totoro
27-03-2011, 18:47
Legendo, probaj pa ćeš znati! Dll-aj free demo ako postoji i vidi da li ti radi!
Prablm je što ja još nemam 2 GB RAM-a, mislio sam nadograditi tek kad saznam dal mi može grafička simse podnjeti

Dreaming Jinx
27-03-2011, 23:21
a šta stvara atmosferu, ako ne grafika?

inače, avanturama je (u tipičnom slučaju) potreban dobar zaplet i dobre zagonetke. na trećem mestu su atmosfera i interfejs
Krivo sam se izrazio, htio sam reći da grafika ne mora biti razvijena previše sa tehnološke strane, nego je bitno kako se uklapa skupa sa muzikom i pričom.. Ja osobno mislim da atmosfera dijeli prvo mjesto skupa sa pričom, zagonetkama i zapletom. Hoću reći da su u avantarama sve te stavke neizostavne..

Totoro
27-03-2011, 23:22
neki brzi i zabavni singleplayer tps

_baldrick
27-03-2011, 23:57
Krivo sam se izrazio, htio sam reći da grafika ne mora biti razvijena previše sa tehnološke strane, nego je bitno kako se uklapa skupa sa muzikom i pričom..
apsolutno si u pravu, baš sam razmišljao na tu temu danas (nagnala me tvoja poruka) i zaključio sam da klasičnoj avanturi više odgovara pikselizovana igra (osim ako nije neka drama il ikomedija). gemini rue, recimo, dobra atmosfera, a da li bi bila dobra da je rađena u 3d? mislim da ne bi

analogno tome, razmišljao sam o istom pitanju ali vezano za rolplej. tu sam već zaključio da za lošu grafiku (u bilo kom pogledu) nema mesta u jednom rolpleju, jer dobra grafika sve može da prikaže upečatljivije, ako je, naravno, dobro rešena (ne razumem se sad baš u to)

Ja osobno mislim da atmosfera dijeli prvo mjesto skupa sa pričom, zagonetkama i zapletom. Hoću reći da su u avantarama sve te stavke neizostavne..
sve te stavke jesu bitne, ali mislim da su objektivno bitniji zaplet i zagonetke. zašto? zato što su te dve stavke najdominantnije. da, tu je i atmosfera konstantno, ali ona je u pozadini, na nju većinom nije bačen naglasak.. zato je mnogo bitnije da zaplet i zagonetke budu dobre. ima, doduše, i izuzetaka gde je atmosfera na prvom mestu, ali oni su upravo to - izuzeci

naravno, ti imaš pravo da ti subjektivno sve to bude podjednako bitno, tvoja stvar

Dreaming Jinx
28-03-2011, 00:12
[quote="Dreaming Jinx":3mti6sly]analogno tome, razmišljao sam o istom pitanju ali vezano za rolplej. tu sam već zaključio da za lošu grafiku (u bilo kom pogledu) nema mesta u jednom rolpleju, jer dobra grafika sve može da prikaže upečatljivije, ako je, naravno, dobro rešena (ne razumem se sad baš u to)[/quote:3mti6sly]
Mislim da što manje informacija imamo, to vise mastamo dok igramo i time nam se lakše uživiti u igru. Ja npr, ove novije RPG-ove nemogu igrat, jer previše informacija mi je onako servirano, i vec sam zasicen informacijama nakon par minuta igranja..

_baldrick
28-03-2011, 12:32
valjda je lakše da se uživiš kad ti igra sve to servira na tacni, a ne kad si prinuđen da maštaš

Chupacabra
28-03-2011, 12:46
Ovako; imam jedno pitanje... Jel mi se isplati odigrati Discworld Noir, AKO:

Discworld 1 mi se nije bas svidio, mnogo nelogike i glupih zagonetki, sto se nadoknadilo dobrim zavrsetkom + lose napravljeni likovi u odnosu na knjige. Ipak, misljenje o Discworldu mi se uvelike diglo kad sam odigrao Discworld 2. KOJE JEBENO DJUBRE nevrijedno proizvodnje. Jedini atribut je bolja grafika. Losiji Rincewind, losiji librarian, losiji windle, losiji mustrum, losiji dibbler, losija SMRT. cupao sam kosu.

Dva sata nakon zavrsetka igre sam citao knjige, i nisam se mogao oteti zamisli da likovi (pogotovo SMRT) izgledaju retardirano, kao u igri. Umjesto kao po Paulu Kidbyju, koji je zakon lik (on je nacrtao likove po zamisli Pratchetta).

Hoce li me Noir jednako toliko razocarati?

Feanor
28-03-2011, 13:07
Ovako; imam jedno pitanje... Jel mi se isplati odigrati Discworld Noir, AKO:

Discworld 1 mi se nije bas svidio, mnogo nelogike i glupih zagonetki, sto se nadoknadilo dobrim zavrsetkom + lose napravljeni likovi u odnosu na knjige. Ipak, misljenje o Discworldu mi se uvelike diglo kad sam odigrao Discworld 2. KOJE JEBENO DJUBRE nevrijedno proizvodnje. Jedini atribut je bolja grafika. Losiji Rincewind, losiji librarian, losiji windle, losiji mustrum, losiji dibbler, losija SMRT. cupao sam kosu.

Dva sata nakon zavrsetka igre sam citao knjige, i nisam se mogao oteti zamisli da likovi (pogotovo SMRT) izgledaju retardirano, kao u igri. Umjesto kao po Paulu Kidbyju, koji je zakon lik (on je nacrtao likove po zamisli Pratchetta).

Hoce li me Noir jednako toliko razocarati?

Discworld Noir ti više manje nema veze s Discworldom, od poznatih likova jedino vidiš Nobbya i Smrt. Ali na toliko kratko da nije vrijedno spomena. I radnja je u Ankh-Morporku ali kao što rekoh ne forsa se franšiza tako da kad se zadubiš uopce ne briješ da je to Discworld. Doduše neki likovi su toliko odlični da se čudim kako nikad nisu bili u knjigama.

Humor je odličan, ali zna nekad bit forsan, ali kao i u svim avanturama. Priča je solidna i sasvim dovoljno tajanstvena da te vuče dalje. VA je solidan, ako ne i odličan. Grafika je savršena za ono vrijeme, osim animacija koje znaju biti trzakave. U svakom slučaju, isplati se odigrat. Po meni jedna od najboljih avantura, i bila bi među boljima i da nije Discworld tako da...

Devil Dog
28-03-2011, 19:07
Zeno Clash ili Riddick: Dark Athena?

W3DR4N
28-03-2011, 19:10
Oba.

Devil Dog
28-03-2011, 19:11
Samo 1 mogu izabrat. I koji je zabavniji?

W3DR4N
28-03-2011, 19:12
Riddick. Duži je i raznolikiji.

Feanor
28-03-2011, 19:13
Rekoh bi ti Zeno Clash, ali je prekratak, jako zabavan, no možeš ga završit u jednom popodnevu, dok je Dark Athen originalni riddick + još jedna kampanja barem 15-20h gameplaya, pa....

Devil Dog
28-03-2011, 19:16
Ok, Thx :)

Onda ću prvo Ridika rješit :)

Falus
28-03-2011, 20:37
Moze preporuka nekakvog FPS-a ili TPS-a iz <2006 sa dobrom pricom, i zanimljivim likovima. Da se ono uzivis u igru

Anyone?

Windwalker
28-03-2011, 21:09
Ok, Thx :)

Onda ću prvo Ridika rješit :)

No nabavi si i odigraj i Zeno Clash kad tad.

Kratko, no tako predivno trknuti svijet.

Htio bih da naprave neki dugi FPS/RPG tipa Fallout3 u tom svijetu s tim likovima.

Anyone?

Pao mi na pamet Psi-Ops: The Mindgate Conspiracy (2004).
TPS sa supah-jedi-pouvaz.
Meni je igra bila baš zabavna.

(Neznam zašto, no nisam je se sjetio duže vrijeme, i baš mi sad pala na pamet).

Outmind
30-03-2011, 18:32
Dvije preporuke molim:

1. neku horor avanturu. Ne survival horror ala penumbra, nego neku point & click avanturu mračnije atmosfere.

2. Ako uopće postoji, neki starji space rpg a da nije albion. Idealno nešto tipa eye of the beholder, s time da su tamnice zamijenjene hodnicima nekog svemirskog broda.

Raz
30-03-2011, 18:57
1. neku horor avanturu. Ne survival horror ala penumbra, nego neku point & click avanturu mračnije atmosfere.

The Lost Crown: A Ghost-hunting Adventure, The White Chamber (ova druga je besplatna tako da ne škodi da ju barem isprobaš)

Imaš i The Darkness Within, no ne želim tvrditi dali valja jer je nisam puno igrao... premlad sam da me strefi srčani. :)

Outmind
30-03-2011, 19:45
Bum pogledao, hvala.

Magnus
03-04-2011, 16:01
2. Ako uopće postoji, neki starji space rpg a da nije albion. Idealno nešto tipa eye of the beholder, s time da su tamnice zamijenjene hodnicima nekog svemirskog broda.

Space Hulk? Iz 1994, i nastavak iz '96, nisam nikad igrao, ali po gameplayu na youtubeu i komentarima onih koji jesu izgleda da je bio skroz solidan.

Baziran u warhammer 40k svemiru.

Dreaming Jinx
03-04-2011, 22:38
Bilo koja igra koja ima veze sa uzimanjem psihodelika, ili da je art psihodeličan nekako. I da, po mogućnosti 2D. :)

Feanor
03-04-2011, 22:44
Bilo koja igra koja ima veze sa uzimanjem psihodelika, ili da je art psihodeličan nekako. I da, po mogućnosti 2D. :)

Hmmm, Braid ima zanimljiv art, World of Goo takodjer. Gore spominjani Zeno Clash je preabstraktan dok recimo najobičniji Peggle Deluxe ima prilično trippy pozadine + ful cudne specijalne efekte duge i šarene zvijezde i inja sranja na određenim stazama. Hmmm recimo Flow na PS-u 3 je odlicno trippy kad si pod utjecajem. Hmmm, sjetit cu se jos par, zablokirao sam sada. :)

Sve ove tu osim ZEno Clasha su 2D. E i ima još jedna odlicna 3D trippy igra, zove se AaaAAAaAaAA! 3D je ali u maniri najboljih 2d arkada, čekit na you tube-u...

Dreaming Jinx
03-04-2011, 23:26
Teško da ću naći informacije o AaaAAAaAaAA! na netu.. Zeno Clash mi se čini pre dark nekako a dark igre me užasno paranoiziraju i bediraju, a to sigurno ne želim.. Flow sam igrao samo u flash verziji i svidio mi se, stil Peggle Deluxe-a jednostavno ne volim.. World of Goo sam igrao. Za isprobati mi ostaje Braid. Hvala na preporukama.
Ako netko ima jos nesto za dodati, osim Psychonauta, njih mislim isprobati već duže vremena al nikako da uhvatim priliku..

W3DR4N
03-04-2011, 23:35
And Yet It Moves

Developeri su bili na težim drogama kad su radili igru.

Feanor
03-04-2011, 23:36
STeško da ću naći informacije o AaaAAAaAaAA! na netu.. Zeno Clash mi se čini pre dark nekako a dark igre me užasno paranoiziraju i bediraju, a to sigurno ne želim.. Flow sam igrao samo u flash verziji i svidio mi se, stil Peggle Deluxe-a jednostavno ne volim.. World of Goo sam igrao. Za isprobati mi ostaje Braid. Hvala na preporukama.
Ako netko ima jos nesto za dodati, osim Psychonauta, njih mislim isprobati već duže vremena al nikako da uhvatim priliku..

GEoYxXpPaNo

Puno ime joj je ''A recless disregard of gravity'', oprosti nisam se mogao sjetit... :)

Eh probaj Audiosurf, igra je jednostavna gameplayom, ali ima odlican koncept. Ubacis neku pjesmu po svom ukusu i onda igra od te pjesme napravi stazu i onda voziš po notama, što je pjesma luđa/brža/čudnija to je i staza šarenija brža zanimljivija, poprilično trippy.

Raz
03-04-2011, 23:47
Beat Hazzard. Nešto na foru Audiosurfa, samo što ovdje oči bole već nakon par minuta. :D

9uD-nvBDxgw

Dreaming Jinx
04-04-2011, 00:17
Hvala svima puno na preporukama. Isprobat ću većinu predloženih.

Sonic_Moronic
04-04-2011, 10:48
Da li zna netko dobar platformer MMO?

Doggy
04-04-2011, 11:45
maple story, lol

pat
04-04-2011, 17:08
Tražim par starijih igara koje može pokrenit ova konfiguracija:

- AMD Athlon 64, 3500+, 2,43GHz
- Integrirana grafička, GeForce 6 klase
- 2 GB RAM

Po mogučnosti da su RPG-ovi tipa Arcanum, Fallout, a može i ostalo, samo da je zabavno.

Chupacabra
04-04-2011, 17:24
Planescape: Torment

_baldrick
05-04-2011, 11:26
a otkud mi znamo šta je tebi zabavno? kaži koje žanrovi voliš, pa ćemo ti i mi dati preporuke

Chupacabra
05-04-2011, 11:35
Pa reko je RPGove.

Devil Dog
05-04-2011, 12:08
Icewind Dale, Diablo...

pat
05-04-2011, 12:12
Planescape: Torment mi se sviđa a nisam je nikad igrao, hvala Čupa! :)

_baldrick
05-04-2011, 13:32
Pa reko je RPGove.
vido sam to, al onda kaže da može i ostalo, al da je zabavno. pitanje je koji žanrovi spadaju pod to ostalo jer sigurno ne voli sve

BigBongman
05-04-2011, 13:34
Najbolju skating igru?
Samo ne THAW i THUG2.

Totoro
05-04-2011, 14:15
imaš onu Skate, ali mislim da je to samo za konzole :/
moj favorit e Tony Hawk Pro Skater 3, ali valjda je prestara za danasnje standarde

BigBongman
05-04-2011, 14:16
Ništa nije prestaro za mene :D
Probat ću THPS3 i 4.

Totoro
05-04-2011, 15:51
nešto kao Max Payne, ili Mafia tražim

GDra
05-04-2011, 16:07
GTA 4?

Totoro
05-04-2011, 16:09
ih, ko bi to pokrenuo...

Devil Dog
05-04-2011, 16:12
Godfather

Totoro
05-04-2011, 16:15
to je dobro al sam presao vec tri puta...

_baldrick
07-04-2011, 21:17
dragi forumaši, preporučite mi neke kvalitetnije coop igre koje se mogu igrati na jednom računaru (ništa online, ništa lan) za četiri igrača (tri igraju na gejmpedu, jedan na tastaturi). da li tako nešto uopšte postoji? uslov je da igra može da radi na windowsu 7 (u obzir ulaze i stare igre koje bih pokretao emulatorom). znam da nije problem naći coop igru, ali meni bi trebala neka koja se može igrat na jednom računalu. hvala

Chupacabra
07-04-2011, 21:21
Valjda Left 4 Dead? Nisam siguran :/

_baldrick
07-04-2011, 21:44
mislim da to ne može na jednom računaru?

croat1gamer
07-04-2011, 21:47
Cortex Command.

Čux
07-04-2011, 23:00
dragi forumaši, preporučite mi neke kvalitetnije coop igre koje se mogu igrati na jednom računaru (ništa online, ništa lan) za četiri igrača (tri igraju na gejmpedu, jedan na tastaturi). da li tako nešto uopšte postoji? uslov je da igra može da radi na windowsu 7 (u obzir ulaze i stare igre koje bih pokretao emulatorom). znam da nije problem naći coop igru, ali meni bi trebala neka koja se može igrat na jednom računalu. hvala

emuliraj. Mario Kart 64, Crash team racing, chash bash

Outmind
08-04-2011, 18:45

Space Hulk? Iz 1994, i nastavak iz '96, nisam nikad igrao, ali po gameplayu na youtubeu i komentarima onih koji jesu izgleda da je bio skroz solidan.

Baziran u warhammer 40k svemiru.

Vengeance of the blood angels je bila prva originalna igra koju sam ikad kupio, no to nije rpg nego polu-taktički shooter.

Azer
08-04-2011, 18:51
Kečeri mi jedino padaju na pamet. Prošle godine smo to igrali na nečijem rođendanu. gg igra.

Wwe vs Raw 200x*

*neznam koja godina je bila

Cid
08-04-2011, 19:09
Koliko ja znam može biti jedino Smackdown vs Raw. Nikako WWE.

Tražim neku noviju strategiju (od 2007. pa nadalje) u fantasy settingu. Koliko sam pratio, čini mi se da ih nema baš mnogo.

Feanor
08-04-2011, 19:11
Igra koju trazim je izasla ranih 00', znam da je pokupila osrednje ocjene u revjuovima 60-70, uglavnom igra je neka vrsta side scrolling beat em upa na PC-u (neznam dali je izasla na kojoj konzoli). Enikejs, igrate sa nekim malodobnim delikventom koji nosi masku lubanje ili tako neceg, moguce da je i hokej maska. I idete prema desnom dijelu ekrana :) i lupate ljude sa oruzjima koje mozete kupit u ducanu tipa, motorna pila, kosa, sjekira, nož. Sjecam se da je i igra bila prilicno krvava.

Grafički stil je bio najsličniji South Parku, možda malo detaljniji ''crtež'', 2D je naravno bila igra.

Uglavnom sjecam se demo-a koji mi je u ono vrijeme bio poprilicno mind-numbing zabavan, pa bih volio probat cijelu igru, ak se tko moze sjetit imena :)

Cid
08-04-2011, 22:47

Tražim neku noviju strategiju (od 2007. pa nadalje) u fantasy settingu. Koliko sam pratio, čini mi se da ih nema baš mnogo.

Kad malo bolje pogledam, izuzevši onih sa modernom, WWII i futurističkom tematikom, neznam nijednu drugu strategiju izdanu u periodu od oko 2007. do danas. Total War serijal ne da prostora doslovno nijednom drugom naslovu.

Feanor
08-04-2011, 23:38

Kad malo bolje pogledam, izuzevši onih sa modernom, WWII i futurističkom tematikom, neznam nijednu drugu strategiju izdanu u periodu od oko 2007. do danas. Total War serijal ne da prostora doslovno nijednom drugom naslovu.

Onda je King Arthur - The Role-playing Wargame savršen za tebe. Total War u fantasy settingu reko bi, pokupio i solidne ocijene. Čekit...

http://www.cheatcc.com/imagespc/kingarthurwargame_1a.jpg
http://i1-games.softpedia-static.com/screenshots/King-Arthur-The-Role-playing-Wargame_10.jpg
http://image.com.com/gamespot/images/2008/351/955129_20081217_screen010.jpg
http://www.gamersdailynews.com/images/screenshots/20100601_PC_King%20Arthur:%20The%20Role-Playing%20Wargame_karpw_02.jpg

Uživaj. :)

EDIT: Eh, jeli znate kakvu igru u King's Bounty stilu. Znači da vodim svog heroja sa vojskom po karti, ali da je borba Turn based. S tim da je igra 2d. Igra da je više RPG a ne Strategy karaktera. Znači bez city buildinga ko U Heroesima i tako...

Arbiter of Change
09-04-2011, 00:06
EDIT: Eh, jeli znate kakvu igru u King's Bounty stilu. Znači da vodim svog heroja sa vojskom po karti, ali da je borba Turn based. S tim da je igra 2d. Igra da je više RPG a ne Strategy karaktera. Znači bez city buildinga ko U Heroesima i tako...
Zašto baš 2D? Etherlords, možda? Premda su igre bazirane na kartama i 3D su. Ne znam, možda si igrao već. Još samo da se mogu sjetiti kako su tretirale city management, ali davno sam igrao, a i nema ih baš previše sličnih.

Feanor
09-04-2011, 00:11
Zašto baš 2D? Etherlords, možda? Premda su igre bazirane na kartama i 3D su. Ne znam, možda si igrao već. Još samo da se mogu sjetiti kako su tretirale city management, ali davno sam igrao, a i nema ih baš previše sličnih.

Crkla grafa pa me izbacuje cim se pokrece 3D, može 3D ak ima software rendering... Etherlords mi je bio savršena igra, ali nisam siguran da ima software rendering..

Arbiter of Change
09-04-2011, 00:14
Ah. Ne znam, Age of Wonders ako stvarno rastegnem definiciju premda ima city buildinga i tako toga? Raspitaj se.

Feanor
09-04-2011, 00:25
Ah. Ne znam, Age of Wonders ako stvarno rastegnem definiciju premda ima city buildinga i tako toga? Raspitaj se.

Ma da, znam za Age of Wonders. Ali neda mi se mikromenagirat u tome je stvar. Ono više manje želim akcijsku taktičku igru, koliko god to zvucalo kontradiktorno. :) Nešto tipa, Fallout Tactics, ali u Fatasy svijetu ( ne ne mislim na final fantasy tactics : ) Možda s malo dužim misijama nego u fallout tacticsu....

Arbiter of Change
09-04-2011, 00:35
Mislim da nema toga... osim možda Grotesque Tactics? Ne znam. :)

Feanor
09-04-2011, 00:42
Dammit, upravo završavam wizardry 8, Might & Magic VII mi ne odgovara gameplayom baš, a tesko mi se vratit na wizardry 7 nakon odlicne 8. Treba mi nešto za igrat. :(

Outmind
09-04-2011, 07:28
wiz 8 je gotovo unikat, koliko ja znam, to je jedini 3d old school rpg. Ako netko zna nekaj tome slično, i mene zanima. Kaj se pak taktičkih rpg-a i inog tiče, najviše ih ima na ps2 - disgaea, eternal poison, front mission-i...

Ak ti ne smeta zastarjela grafika, probaj betrayal at krondor i eye of the beholder-e.

možeš isprobat i ascension to the throne, koji je doduše rts, no meni vrlo drag igra.

A kaj falli ff tacticsu? A2 je meni super.

Chupacabra
09-04-2011, 08:14
Arcanum?

Cid
09-04-2011, 10:51
ja meljem nešto.

Onda je King Arthur - The Role-playing Wargame savršen za tebe. Total War u fantasy settingu reko bi, pokupio i solidne ocijene. Čekit...

http://www.cheatcc.com/imagespc/kingarthurwargame_1a.jpg
http://i1-games.softpedia-static.com/screenshots/King-Arthur-The-Role-playing-Wargame_10.jpg
http://image.com.com/gamespot/images/2008/351/955129_20081217_screen010.jpg
http://www.gamersdailynews.com/images/screenshots/20100601_PC_King%20Arthur:%20The%20Role-Playing%20Wargame_karpw_02.jpg

Uživaj. :)

To je to. Hvala puno :thumbs2:

Kistra
10-04-2011, 20:23
Da li mi mozete predloziti neki dobar FPS,nije bitno stariji ili noviji (samo da nije puno stariji) sa sto manjim stealth elementima,da nema puno slobode tipa Crysis i Far Cry,da lik sa kojim igram nema moci i da nema kao kod Crysisa mogucnost armor,cloak itd. i da je sporiji gameplay (da nije kao kod COD MW2 i COD Black Opsa brz gameplay)i da nije HOROR... :D izvinjavam se sto sam jako zahtjevan :P

(igre za koje vec znam,pa da mi ih ne spominjete:Half Life,Singularity,Bioshock,Quake,COD 1,2,4,Crysis 2,Battlefield-svi dijelovi,Bulletstorm,MOH-svi dijelovi,Halo...)

BigBongman
10-04-2011, 20:25
Probaj Operation Flashpoint ili Arma.
To su ti simulacije ali vrlo zabavne kad pohvataš sve konce :D

cham3leon
10-04-2011, 20:36
Imaj na umu da OF i ARMA imaju puno slobode, stealtha ima, jer ne želiš da te baš vide prije nego što ti vidiš njih, pa se kreće polako, a gameplay je puno sporiji i mnogo vremena otpadne na trčanje po šumama i slično.

I da, ima taktiziranja i dijelova u kojima vodiš tim i moraš im davati naredbe što je isprva dosta teško za pohvatati.

Cid
10-04-2011, 20:39
Čim ima taktiziranja, ima i stealtha. Ako ti već to paše, nabavi jednu od Rainbow Six ili SWAT igara.

Kistra
10-04-2011, 20:42
Ne cine mi se lose ali ne volim to davanje naredbi i taktiziranje sa svojim squad-om...jel ima jos neka po trazenim zahtjevima? :)

m0dkayZ
10-04-2011, 20:55
de ti procitaj svoj prvi post i reci dal si ti normalan?

Kistra
10-04-2011, 20:59
de ti procitaj svoj prvi post i reci dal si ti normalan?

ja jesam,ti?

m0dkayZ
10-04-2011, 21:07
izbacis 99% fps elemenata i onda trazis fps.....teiss

Kistra
10-04-2011, 21:13
pa nemaju svi FPS-ovi puno slobode ili stealth-a kao ovi novi sto sad izlaze...a uostalom nisam rekao da taj FPS koji trazim mora biti 100% bez tih elemenata,nego moze biti i tih elemenata ali u manjoj kolicini...

W3DR4N
10-04-2011, 21:19
Da li mi mozete predloziti neki dobar FPS,nije bitno stariji ili noviji (samo da nije puno stariji) sa sto manjim stealth elementima,da nema puno slobode tipa Crysis i Far Cry,da lik sa kojim igram nema moci i da nema kao kod Crysisa mogucnost armor,cloak itd. i da je sporiji gameplay (da nije kao kod COD MW2 i COD Black Opsa brz gameplay)i da nije HOROR... :D izvinjavam se sto sam jako zahtjevan :P

(igre za koje vec znam,pa da mi ih ne spominjete:Half Life,Singularity,Bioshock,Quake,COD 1,2,4,Crysis 2,Battlefield-svi dijelovi,Bulletstorm,MOH-svi dijelovi,Halo...)

Soldier of Fortune, Red Faction, Quake IV

Vedro
10-04-2011, 21:20

Pricekaj Duke novi i Rage.
Edit:do tada probaj Quake 4 i Wolfenstein
Edit2:Call of Juarez 1 i 2

m0dkayZ
11-04-2011, 15:47
Neki noviji f2p mmo moze bit i grind i sve to dosadno da smara ali da ima finu eye candy grafikicu....Nesto jebacki igrivo nesto kuuuuuuuul. Ajmo vi mmogasi pomagajte

majstoro
11-04-2011, 19:31
LOTRO

cham3leon
11-04-2011, 21:25
Lotro je f2p?

sickpetey
11-04-2011, 21:32
Da. Instance koje se preko tokena kupuju se mogu kupiti parama ili te iste tokene mozes nabaviti sa obavljanjem achievmentsa

cham3leon
11-04-2011, 21:44
Znači sav sadržaj je moguće odigrati besplatno? I nema Item Mallova?

BigBongman
14-04-2011, 18:25
Par najboljih PS1 igara.
Neračunajući Spiro, MGS ili GT, te igre koje su izašle i za PC.
Hvala.

W3DR4N
14-04-2011, 18:36
Chrono Cross, Medievil, Crash Bandicoot trilogija + Crash Team Racing, Wip3out, Tomba i dvojka, Syphon Filter trilogija, Tenchu, Team Buddies, Vagrant Story, Front Mission 3, Colony Wars trilogija...

Raz
14-04-2011, 18:46
njinja'd

Spomenuo bih još i Silent Hill, Crash Bash, Tekken 3, Parasite Eve 1 i 2, Ape Escape...

BigBongman
14-04-2011, 19:35
Damn al je lista velika.
Još samo da upitam isto to za GBA i N64.
Za N64 ne predlažite Mario64+ Mario racing i Banjo and Kazooie.
A za GBA sve pokemon-e, bejblejd-ove, ju-gi-o-ove i super mario-e.

W3DR4N
15-04-2011, 07:18
Ocarina of Time, Majoras mask, Donkey Kong 64, Kirby 64, Conker bad fur day, Perfect Dark, Goldeneye, Star fox 64, Paper Mario, Ogre battle.

BigBongman
15-04-2011, 11:19
W3k1 i Raz puno hvala :D
Imam nešto za igrati dok sam bolestan.

Sada da upitam, igru s najboljiom customization automobila. Osim NFSU2 i Carbon te Jucied.
Frend mi velki fan Street Customs serije pa pita, a ja nemam ideje..imate nesto možda?

Raz
15-04-2011, 11:37
Što se GBA tiče...

Advance Wars 1 i 2, Blackthorne, Drill Dozer, Ghouls'N Ghosts, Golden Sun 1 i 2, Harvest Moon - More Friends of Mineral Town, Wario Land 4, Shaman King - Master of Spirits, Metroid: Zero Mission

Zv0nZ1
17-04-2011, 01:00
nešto poput Kicks Online?

Sonic_Moronic
19-04-2011, 21:47
Sad bi mi trebao neki popis vrhunskih igara iz perioda 2005-2008, recimo. Imajte na umu da sam gotovo potpuno ignorirao gaming iz tog razdoblja zbog smećastog kompa.

EDIT: Ajde prvo neki zabavni FPS, već sam pokriven po pitanju igara koje žderu 200 sati vremena.

hrčak
20-04-2011, 05:20
Serious Sam bilo koji.

Sonic_Moronic
20-04-2011, 11:31
Baš sam mislio odigrati dvojku napokon :D

E, i mogao bih Psychonautse... *Raz skviči u pozadini*

The_X-Life
20-04-2011, 16:55
trazim neku u dvoje da nije LAN znaci joystick i tipkovnica .... ako je moguce da nije 1 vs. 1 nego da zajedno prelazimo misije

Bartuc
20-04-2011, 20:10

OMG, nisi odigrao Psychonautse :O Najgenijalniju arkadu (3D platformer) na PC-u ikada!? :D Uživaj u igri, doslovno je savršena.

Nego, odustajem od Titan Questa i sl., počelo mi ići na qurac farmanje jednim skillom na što se svode igre takvog tipa... očito starim :( Htio bi odigrati neku taktičku igru, ali ne taktički FPS ili RTS! Uopće nemam predodžbu kako bi igra trebala izgledati, ali bitno da se mora malo mozgati i taktizirati!? :D

Pomagajte... Znam da nije vjerojatno jednostavno naći dobru preporuku na tako šturom opisu "žanra".

PS: I da nije Puzzle mozgalica. Možda nešto kao HoMM ali sa puno više taktike!?

Delirium
20-04-2011, 20:12
Igro Sins of a Solar Empire, jest malo Rts-ish ali zanimljiva je

hrčak
20-04-2011, 20:17
Tražim neki RPG di većina igre ovisi o skillovima.

Bartuc
20-04-2011, 20:24
@Delirium, to mi je malo previše RTSiš :D Ali zanimljiva preporuka. Hrčak je jebački sročio otprilike ono što i ja tražim. Ako RPG ovisi primarno o setu skillova, to automatski poteže taktiziranje, a ne samo držanje lijeve tipke miša dok stvari ne umru.

W3DR4N
20-04-2011, 20:38
Htio bi odigrati neku taktičku igru, ali ne taktički FPS ili RTS! Uopće nemam predodžbu kako bi igra trebala izgledati, ali bitno da se mora malo mozgati i taktizirati!? :D

Etherlords II

Delirium
20-04-2011, 20:41
A neki sneaker? Thief? Taktiziranje na kvadrat!

Raz
20-04-2011, 20:53
Baš sam mislio odigrati dvojku napokon :D

Raz approves

Vedro
20-04-2011, 20:54
Htio bi odigrati neku taktičku igru, ali ne taktički FPS ili RTS! Uopće nemam predodžbu kako bi igra trebala izgledati, ali bitno da se mora malo mozgati i taktizirati!? :D

Etherlords II
Commandos 3: Destination Berlin
Edit: Chicago 1930

Cid
20-04-2011, 21:18
Postoji li koja pc igra u kojoj se radnja odvija u sudnici? Znam samo za Law and Order, samo nisam siguran isplati li se to igrati.

Dreaming Jinx
20-04-2011, 22:57
Phoenix Wright rings bells (emu)?

The_X-Life
21-04-2011, 07:34
jel mogu na pc-u tocu race driver 1 dva igraca igrat :shock:

Zeko149
21-04-2011, 09:06
nezz za jedinicu, pise da ima multiplayer, a na duji mogu 2+

hrčak
21-04-2011, 12:07
Tražim neki RPG di većina igre ovisi o skillovima.

Hrčak je jebački sročio otprilike ono što i ja tražim. Ako RPG ovisi primarno o setu skillova, to automatski poteže taktiziranje, a ne samo držanje lijeve tipke miša dok stvari ne umru.

Bartuc
21-04-2011, 12:53
Hvala na preporukama, Etherlords izgleda čist zanimljivo, a Commandose sam obožavao i mislim da nisam igrao trojku, tako da, jebena preporuka!

Raz
21-04-2011, 13:12
Si igrao Age of Wonders 2? Imam dojam da bi ti se moglo svidjeti, iako nije toliko slično heroesima već Civilizationu budući da ima izgradnje gradova, ekonomije, diplomacije...

Bartuc
21-04-2011, 13:20
Jebeno izgleda, spoj dvije genijalne igretine. Morati ću i to staviti na listu. Hvala!

Vedro
21-04-2011, 18:45
Hvala na preporukama, Etherlords izgleda čist zanimljivo, a Commandose sam obožavao i mislim da nisam igrao trojku, tako da, jebena preporuka!
Nikako se nisam mogao sjetiti imena igre a sjecam se da sam citao recenziju i napokon sam ju iskopao medju 50 brojeva Pc playa...Igra se zove "Hammer & Sickle"(RPG team-based strategija),objavljena je u 82. broju Pc playa,recenzirao je Igor Corkalo i ocjenio sa 91%.
Ja budem probao ovu igru. :D

Delirium
21-04-2011, 19:17
Nikako se nisam mogao sjetiti imena igre a sjecam se da sam citao recenziju i napokon sam ju iskopao medju 50 brojeva Pc playa...Igra se zove "Hammer & Sickle"(RPG team-based strategija),objavljena je u 82. brojuSPc playa,recenzirao je Igor Corkalo i ocjenio sa 91%.
Ja budem probao ovu igru. :D

Ovaj mi se urezo u pmacenje, onaj sa onom sisatom na naslovnici?

Vedro
21-04-2011, 19:22
Nope,Prince of Persia:The two thrones je na naslovnoj :D

Delirium
21-04-2011, 19:24
onda je valjd najava u tom sa zenskom, neznam al sam povezo to dvoje odma, nznm zast XD

Vedro
21-04-2011, 19:27
U tom broju je najava Tomb Rider Legend,a naslov je 90-60-90. 8)

Sonic_Moronic
22-04-2011, 22:30
Sad jedan čudniji zahtjev! Ima netko za preporučit igre u kojima zvuk nije opće važan, da mi budu pogodne za igranje uz mjuzu?

Kid A
22-04-2011, 22:34
Coil

Napravi si steam acc i besplatno je downloadaj. Preporucujem neki ambient mood uz igranje iste

Bartuc
22-04-2011, 22:37
Diablo 2. Uključiš ingame mjuzu samo kad si u Tristramu :D

Q2evIg-aYw8S- nostalgija :(

Sonic_Moronic
22-04-2011, 22:38
Jel' to ono u flešu ili nešto drugo :?

Bartuc
22-04-2011, 22:40
Ne, to ti je Hack 'n Slash.

Raz
22-04-2011, 22:46
Chicken Invaders, Wormsi, Civilization 4

Isključujem zvuk i u HOMMV, ali ne zbog neprimjetnog soundtracka, već zbog toga jer sam ga 100x čuo. :D

Dreaming Jinx
22-04-2011, 22:47
Ne, to ti je Hack 'n Slash.
Očito, on misli na ovo tu:
http://www.newgrounds.com/portal/view/422918

Sonic_Moronic
22-04-2011, 22:48
Kad mi ništa drugo ne baca kad guglam.

majstoro
23-04-2011, 17:55
Srednjovijekovna igra iz treceg lica,znaci ja sam igram,pozeljno da se dogadja u Engleskoj ali i nemora
I da nije Mount & Blade

_baldrick
23-04-2011, 18:43
knights of the temple, recimo, mislim da se barem deo odigrava u engleskoj.. mada, pitanje je koliko je to dobra igra. ima i nastavak

u svakom slučaju, i nemaš neki izbor, ajd da si reko fantasy, onda bi i imalo štošta da se nađe..

W3DR4N
24-04-2011, 08:42
Imas i Joan of Arc, ali manje vise su sve te igre prosjecne. Assassins Creed je odlicno pogodio setting, ali ga je I unistio onim bedastim animusom I sinkronizacijama.

BigBongman
24-04-2011, 19:15
Citybuilding igre, osim Tropica 1,2,3 i Civ-ova.

Cid
24-04-2011, 20:16
SimCity 4, Anno.

Doggy
24-04-2011, 20:40
settlers 7 ili bilo koji prije...

Bartuc
25-04-2011, 23:11
Probao sam igrati Anno 1404, izgleda fenomenalno iako sam odustao nakon sat vremena :( Ali iz onoga što sam vidio, isplati se probati ukoliko voliš taj žanr. Ja bi ga volio voljeti, ali nemam vremena i volje za to :(

_baldrick
26-04-2011, 04:18
ja tražim jednu igru koju sam igrao pre petnaestak godina u dosu. sad, ne sećam se mnogo toga jer je nisam nešto čačkao tad, ali mi je ipak ostala u lepom sećanju. prilično sam siguran da je to neka puzzle platforma (tipa the lost vikings) i da se dešava pod vodom. mislim da ima nekih ajkula. i 2d je

Deadwalker
26-04-2011, 11:18
Assassins Creed je odlicno pogodio setting, ali ga je I unistio onim bedastim animusom I sinkronizacijama.

This.

Bartuc
26-04-2011, 11:28
ja tražim jednu igru koju sam igrao pre petnaestak godina u dosu. sad, ne sećam se mnogo toga jer je nisam nešto čačkao tad, ali mi je ipak ostala u lepom sećanju. prilično sam siguran da je to neka puzzle platforma (tipa the lost vikings) i da se dešava pod vodom. mislim da ima nekih ajkula. i 2d je

In search of dr. Riptide (http://www.dosgamesarchive.com/download/in-search-of-dr-riptide/)?

http://image.dosgamesarchive.com/screenshots/riptide1.gif

http://image.dosgamesarchive.com/screenshots/riptide4.gif

_baldrick
26-04-2011, 13:42
mislim da je to, tnx

pat
28-04-2011, 16:45
- RPG bilo koje vrste.
- Da ima oko 100 sati igranja, sa svim sidequestovima i exploranjem, ako modovi mogu to produžiti još bolje.
- Da ima jebačku priču koja će me držati tih 100 sati igranja.
- Da NIJE Oblivion, Fallout 3 ili tako nešto novije, nemogu to pokrenit a i plitke su igre.

Aj please dajte neke primjere i modove. Delirium me uvuko u ovo sa onom pričom o Morrowindu. Sad mi se igra takvo nešto.

.
28-04-2011, 16:50
prije svega witcher... onda, hm, nwn 1 i 2, bg 1 i 2

Cid
28-04-2011, 16:53
Oblivion ne može da pokrene a Witcher može?

@pat: Pa što Morrowind ne probaš?

W3DR4N
28-04-2011, 16:59
- RPG bilo koje vrste.
- Da ima oko 100 sati igranja, sa svim sidequestovima i exploranjem, ako modovi mogu to produžiti još bolje.
- Da NIJE Oblivion, Fallout 3 ili tako nešto novije, nemogu to pokrenit a i plitke su igre.

Summoner. To sigurno nisi igrao, a bila je vrlo dobra onih dana.

Duke of Earl
28-04-2011, 17:02
- RPG bilo koje vrste.

Aj please dajte neke primjere i modove. Delirium me uvuko u ovo sa onom pričom o Morrowindu. Sad mi se igra takvo nešto.
Xenogears. Trebat će ti PS 1 emulator.

Kid A
28-04-2011, 17:05
Jos ako ga znas fino nastelat neke igre ti cak izgledaju ljepse nego na konzoli

Bartuc
28-04-2011, 18:23
Rijetko koji RPG traje preko 100 sati, a ako i traje, uglavnom su sapunice (Oblivion/Morrowind xD). Witcher i Dragon Age Origins su mi podjednako dugi - oko 60-ak sati ako se ne varam. Baldur's Gate i Neverwinter Nights traju full dugo, ali to je više zbog mehanike igre.

Možeš probati Risen ako nisi, to je isto u razredu od 60 pa na više sati, a opet, nudi ti mogućnost istraživanja čist sexy svijeta. Ako si se napalio na Deliriumovu temu, a ne želiš M/O, brijem da bi ti ovo dobro sjelo, dok sa druge strane neki hard core RPG baš i ne!?

Duke of Earl
28-04-2011, 18:29
Rijetko koji RPG traje preko 100 sati
Osim svih JRPGova ikad izdanih.

Bartuc
28-04-2011, 18:33
Nisam nikad igrao JRPG, jel išta propuštam?

PS: Nikad me niti jedan nije zanimao, osim Demon's Soulsa nakon što ga je Vedran nahypo, ali toga nema na PC.

Zeko149
28-04-2011, 20:02

PS: Nikad me niti jedan nije zanimao, osim Demon's Soulsa nakon što ga je Vedran nahypo, ali toga nema na PC.
sto je vjerojatno razlog zasto nisi igra JRPG...puno propustas, po meni JRPG-ovi imaju daleko najbolje storyline-ove...

W3DR4N
28-04-2011, 20:38

Ne. Možda 4-5 RPG-ova još s prvog PlayStationa i Kingdom Hearts s dvojke.

W3DR4N
28-04-2011, 20:43
Jos ako ga znas fino nastelat neke igre ti cak izgledaju ljepse nego na konzoli

Interface je ili zbluran ili pikselast, kao i sve prerenderirane pozadine. No skužio sam da je vrhunski igrati na CRT telki ako imaš kod kuće i spojiš PC.
CRT ima rezoluciju 720×576, dok su PSX igre radile na svega 320x240. Fino staviš tu veću rezoluciju, digneš filtere i igre izgledaju odlično.

pat
28-04-2011, 20:58
Ja još imam 17'' CRT monitor tako da to nije problem... :D

_baldrick
28-04-2011, 21:00
meni je the witcher trajao 60 sati, origins 88, a risen oko 35. sve tri igre sam igrao na identičan način, pa ti vidi

u svakom slučaju, nije mi jasno zašto bi se odrekao sjajnih rpg-ova samo zato što ne traju 100 sati, nego recimo 70.. ja preporučujem planescape: torment i bloodlines, al nijedan nije 100 sati

pat
28-04-2011, 21:08
Pa dobro oko 100h, treba mi tako nešto da mogu dugo igrat. Jer često započmem nešto i odustanem, evo S.T.A.L.K.E.R-a igram već 70 sati sa jednim modom i još malo sam gotov. Pa tražim nešto novo tako slično.

Razmišljam sad, Baldurs Gate 2, Planescape: Torment ili Morrowind sa modovima. Nijednu nisam prešao... Hvala na preporukama.

Delirium
01-05-2011, 18:20
neki RTS/FPS

bez fujbljak CODova i sličnih molim

(I imajte na umu da sam odigro vecinu poznatijih RTSova)

Forengner
01-05-2011, 18:23
Crisis in the Kremlin.

Ili:

Battlefield 1918.

Mission 1: cekaj u rovu 4 sata.
Mission complete.
Mission 2: Zaradi gangrenu.
Mission complete.
Mission 3:Udavi se u Somi.
Mission complete.

Delirium
01-05-2011, 18:26
Sviđa mi se ovaj Crisis In the Kremlin, moze i te političke igre isto, ajmo dalje s prijedlozima ^^

blood4me
01-05-2011, 18:28
Civ5?
Al to si igro pretpostavljam..

Delirium
01-05-2011, 18:30
Ma sve sam Civse odigro, i vecinu ostalih Meierovih i Firaxisovih igara

Forengner
01-05-2011, 18:30
ACHTUNG PANZER:Kharkov 1943.
James Bond from Russia with love ili tako nesto.
Evil genius.

Gregor847
01-05-2011, 21:02
Upravo sam prešao Risen i tražim neki relativno noviji RPG za igranje. Sviđaju mi se sve bioware i black isle igre, morrowind, arcanum a fallout me ne zanima. Eto ako može par preporuka bio bih zahvalan :D

flander
01-05-2011, 21:03
Mass Effect

Gregor847
01-05-2011, 21:16
Mass Effect
Sviđa mi se, hvala :thumbs2:

Magnus
02-05-2011, 21:26
@ Delirium

Knights of Honor?

Demon Hunter
03-05-2011, 19:05
Zna li neko dali ima za uzet original igra,Farming Simulator 2011.Frend i ja se zagrijali pa bi probali malo online.Ali ne mogu nigdje nac.Inace negde u Osijeku ili Vinkovcima ili okolo.Ako neko zna nek odg ili u inbox posaljite :)
ty

Dreaming Jinx
03-05-2011, 22:12
Zna li neko dali ima za uzet original igra,Farming Simulator 2011.Frend i ja se zagrijali pa bi probali malo online.Ali ne mogu nigdje nac.Inace negde u Osijeku ili Vinkovcima ili okolo.Ako neko zna nek odg ili u inbox posaljite :)
ty
Ili si troll,
ili stvarno neznam šta da ti kažem. Zaposli se na pravoj njivi. Oko Osijeka i Vinkovaca ih imaš na pretek.

Hexfire
04-05-2011, 20:16
Brat i ja tražimo nešto novo za igrat udvoje preko LAN-a. Igrali smo dosad Diablo II i Titan Quest pa najradije nešto slično tome, iako dolaze u obzir i shooteri. Strategije ne igramo. Uz to, tražim i nešto zabavno za igrat jedan protiv drugog. Puzzle Quest 2 nam je izgledao kul, ali nema versus podrške za PC. Igrali smo i Yugi-oh, koji nam je bio zabavan iznad svih očekivanja. Ako ima nešto slično tim igrama slobodno nabacite prijedlog.

Najveći problem je moj Lenovo N200, koji se muči čak i sa Titan Questom. Znači, igre bi trebale biti ili starijeg datuma, s podrškom za Win 7 ili grafički nezahtjevne.

Zahvaljujem na prijedlozima.

RIDER32
05-05-2011, 21:02
Nedavno je najavljena neka igra koja se igra sa pravmi gitarom. Dakle spoji se na komp i rokaj...
Mislim da još nije izašla... Treba mi ime igre. Jel zna ko o ćemu pričam? :roll:

Hexfire
05-05-2011, 21:16
Pretpostavljam da ovo.

http://rocksmith.ubi.com/rocksmith/en-US/

RIDER32
05-05-2011, 21:35
E baš to. Od srca se zahvaljujem. :)

majstoro
06-05-2011, 17:56
E vako,jedna malo starija igra,glavni lik je plavokos,ima psa,igra je ja mislim 2d avantura,sjecam se jedne misije,druge tocnije,neki gorila je u sredini i baca kamenje oko sebe,ti trcis sa psom i kliknes da bi poslao psa da bi uplasio gorilu,ostalo mi je sve mutno a jedino sto se jos sjecam je to da u prvoj misliji mozes stat na grablje i udare te one :D

Outmind
07-05-2011, 07:29
To ti je broken sword, odnosno broken sword 2.

Hexfire
07-05-2011, 12:56
Igrao sam BS2 zadnji put prije 10 godina, ali mislim da si u krivu. Ne sjećam se nikakvog gorile :).

Kvothe
07-05-2011, 13:26
Ja se ne sjećam ni psa. :/

Feanor
07-05-2011, 13:33
E vako,jedna malo starija igra,glavni lik je plavokos,ima psa,igra je ja mislim 2d avantura,sjecam se jedne misije,druge tocnije,neki gorila je u sredini i baca kamenje oko sebe,ti trcis sa psom i kliknes da bi poslao psa da bi uplasio gorilu,ostalo mi je sve mutno a jedino sto se jos sjecam je to da u prvoj misliji mozes stat na grablje i udare te one :D

8i9n9VRSw5E

Jeli možda ovo? Znam da se tu pojavljuje gorila.

majstoro
07-05-2011, 15:41
Nije,ja sam kriv sto nisam spomenuo da nije pont & click avantura :D 2d je ustvari
I da,kad zelis izabrat misije,pokaze ti neku sobu gdje ljudi sjede a glavni lik im pokazuje na televiziji misiju koju cete vi odabrat,kao da je taj bio arheolog pa im pokazuje video sa putovanja,mislim ti igras normalno misiju,ovo sto sam spomenuo je kad zelis da izaberes misiju koju ces igrat.
Igra je nekako u prince of persia stilu

Feanor
07-05-2011, 18:52
Nije,ja sam kriv sto nisam spomenuo da nije pont & click avantura :D 2d je ustvari
I da,kad zelis izabrat misije,pokaze ti neku sobu gdje ljudi sjede a glavni lik im pokazuje na televiziji misiju koju cete vi odabrat,kao da je taj bio arheolog pa im pokazuje video sa putovanja,mislim ti igras normalno misiju,ovo sto sam spomenuo je kad zelis da izaberes misiju koju ces igrat.
Igra je nekako u prince of persia stilu

Znam da nije to najvjerovatnije, ali eto u svakom slučaju...

YqKkkfbbgkw

:)

Hexfire
08-05-2011, 07:25
Ja se ne sjećam ni psa. :/

Pas je dosta blizu početka igre kolko se sjećam. Na nekakvom doku, baciš mu pseći kolačić na platformu i onda padne u vodu :D.

blood4me
08-05-2011, 17:24
Trazim neku igru, simulaciju kladjenja..
Nogomet..
Ne za prave pare nego u neke bodove ili nesto, ali da se uzimaju rezultati sa pravih utakmica...
El ima tako nesto?

Sonic_Moronic
09-05-2011, 19:18
Jel' netko ovdje igrao American Conquest, ako da, cijenio bih da mi kaže je li vrijedan igranja (jednom polu-fanu Cossacksa).

Falus
09-05-2011, 20:42
Jel igra ko ikoji lego naslov, bilo star wars bilo indiana jones, i jel valjaju cemu. U SP, nemam kompanjona za co-op

blood4me
09-05-2011, 20:48
Jel igra ko ikoji lego naslov, bilo star wars bilo indiana jones, i jel valjaju cemu. U SP, nemam kompanjona za co-op
Prvi i drugi star wars :pray: :pray: :pray:
Igraj to!

Feanor
09-05-2011, 21:40
Jel' netko ovdje igrao American Conquest, ako da, cijenio bih da mi kaže je li vrijedan igranja (jednom polu-fanu Cossacksa).

Ja ga nabavio prije par dana, i igrao malo. Gle ako su ti se Cossacsi polu svidili, ovo bi ti se moglo svidjet dosta. Puno puno dorađenije od cossacsa, ali ovaj puta sa izrazenim Unit Stackingom, tako da se ne dogadjaju situacije da 10 000 jedinica stoji na 10 m kvadratnih, što se tikče principa igre je dosta slično kao Cossacsi, ipak je isti engine. Malo mi se više svidja produkcija jedinica gdje moras proizvodit 'seljake' pa tek njih u jedinice (nisam siguran dal je to bilo u cossacsima), u svakom slučaju dost je dobro. Eh, imaš i dvije stand alone ekspanzije za igru, njih nisam probavao...

Wizard
12-05-2011, 19:13
Sjecate se one igre Dark Messiah of Might and Magic, e pa bila mi je ok igra i bas mi se u zadnje vrime igra nesto tako slicno, ono bazirano na akciji, pa ako ima ko koji kvalitetan slican naslov nek preporuci.

majstoro
12-05-2011, 21:43
Neka igra 10-300 mb,da je zabavna
Igrao sam audio surf-zabavno,plants vs zombies-zabavno,world of goo mi se ne cini nesto a za super meat boy jos razmisljam

I jos trazim neku horror avanturu,ako je horror komedija u nekom ukletom dvorcu onda je igra idealna,ako nista onda neku sto vise humoristicnu avaturu

Raz
12-05-2011, 21:54
Braid, Puzzle Quest, Tales of the Drunken Paladin, Osmos, Beat Hazzard (ovu zadnju samo ako želiš oštetiti oči :D )

A Vampyre Story? Eto, meni se nije baš svidjela no možda je baš ono što ti tražiš.

Dreaming Jinx
12-05-2011, 22:31
Igrao sam audio surf-zabavno,plants vs zombies-zabavno,world of goo mi se ne cini nesto a za super meat boy jos razmisljam
Nabrojao si 4 igre potpuno različitih žanrova. Glupo je pogađati što voliš.
NJOOOOH! (http://www.pcplay.hr/forum/viewtopic.php?f=7&t=32310)
I da, ^ imas i horror avantura.

Hexfire
13-05-2011, 10:07

Zadnje sam probao Peggle Deluxe, isti developer ko i Plants and Zombies. Jako simpatično i zarazno, provjeri.

Lucky.Strike
13-05-2011, 20:11
trazim igru di ste u ulozi kondoma i lovite spermice.sjecam se da smo to igrali pred jedno 8 godina na racunalu od frenda.danas postoji slicna igra za iphone-mr.cond.zna li iko kako bi se ta igra mogla zvat,pls help :oops:

blood4me
14-05-2011, 09:19
Omg, tog se i ja sjecam, bila je na bug dvdu davno davno..

sickpetey
15-05-2011, 11:08
Sjecate se one igre Dark Messiah of Might and Magic, e pa bila mi je ok igra i bas mi se u zadnje vrime igra nesto tako slicno, ono bazirano na akciji, pa ako ima ko koji kvalitetan slican naslov nek preporuci.

Ne vjerujem da ima igra slična Dark Messiah al ako ima i ja bi volio znati koja je.

armagedon
15-05-2011, 18:59
alo ljudovi, nisam dugo ništa zaigrao, fax i ta sranja pa zapostavio gaming a pojma nemam kaj ima zanimljivog za odigrat.
da čujem preporuke, žanr nije bitan :)

Devil Dog
15-05-2011, 19:09
od novog ili?

Chupacabra
15-05-2011, 19:19
Ako možeš podnijeti stariju grafiku i izometrični pogled, odigraj Planescape: Torment koji naveliko owna sve RPGove u zadnje 4 godine.

Devil Dog
15-05-2011, 19:22
Od novijih: Darksiders, NFS hot pršut, Dragon's Age, Mass Effect 2...
Starije igre: Uplink, Helldorado, Hitman BM ako nisi, Đijabljo 1

W3DR4N
15-05-2011, 19:23
Ako možeš podnijeti stariju grafiku i izometrični pogled, odigraj Planescape: Torment koji naveliko owna sve RPGove u zadnje 4 godine.

Ne owna.

cham3leon
15-05-2011, 19:28

Ne owna.

Mora da je odličan kad Wedran tako kaže...

W3DR4N
15-05-2011, 19:45
Dobar je, ali ni do koljena npr. Demon's Soulsu.

Arbiter of Change
15-05-2011, 20:07
Dobro pa su usporedivi.

Sonic_Moronic
15-05-2011, 20:17
Guglajte Demon's souls, pogledajte na wikipedia link >

Demon's Souls (デモンズソウル, RRRRIIIIDDDGGEEEE RACERRRRRR) is an action role- playing game video game developed primarily by From Software (with assistance ...

Koji vrag :pray:

Chupacabra
15-05-2011, 20:22
Ane :pray: :pray: :pray:

I slažem se sa Arbiterom, kako možeš uspoređivat DS sa PS:T? Isto kao da uspoređuješ stolac sa paprikom.

Falus
15-05-2011, 20:31
Da, tolika je razlika pa si dobro reka

mravojed20
15-05-2011, 23:13
Dobar je, ali ni do koljena npr. Demon's Soulsu.

LOL.

W3DR4N
15-05-2011, 23:27
Ane :pray: :pray: :pray:

I slažem se sa Arbiterom, kako možeš uspoređivat DS sa PS:T? Isto kao da uspoređuješ stolac sa paprikom.

Oba su RPG-a. Jedan je dobar. Drugi ne toliko. Meni je ok usporedba.

Sonic_Moronic
16-05-2011, 06:44
Šta ne valja sa Tormentom bokte. Ima najbolji dijalog koji sam ja ikad vidio.

Delirium
16-05-2011, 10:00
Zašto ne bi bilo usporedivo?

Uzivo sam u obje igre, ali sam u jednoj uzivo malo više, i stoga je bolja

Nevjerujem da cu rec ovo ali slazem se s Wedranom, usporedba stoji

armagedon
16-05-2011, 10:13
Od novijih: Darksiders, NFS hot pršut, Dragon's Age, Mass Effect 2...
Starije igre: Uplink, Helldorado, Hitman BM ako nisi, Đijabljo 1

ma i mislim na novije, ali novije tipa u zadnjih godinu dana...
nisam baš tak dugo izbivao :D

mravojed20
18-05-2011, 18:58
Zašto ne bi bilo usporedivo?

Uzivo sam u obje igre, ali sam u jednoj uzivo malo više, i stoga je bolja

Nevjerujem da cu rec ovo ali slazem se s Wedranom, usporedba stoji

Zato što se uspoređuju dvije igre koje nemaju veze jedna s drugom osim što su...well, video igre.

Sad će se opet uletit s 'obje su RPG', s čim se slažem al samo u načelu, jer Planescape predstavlja samu srž 'roleplayinga' koju je kroz dijaloge i izbore tokom igre doveo do granice kojoj nijedna igra otad nije ni prismrdila, a u kakvom je stanju danas industrija, teško da i hoće, dok je DS mada efektan i unikatan na svoj način - svejedno praktički novorođenče u usporedbi sa Planescapeom u RPG smislu.

Ako bi neki radije igrali DS jer je njima osobnoSbolji, ok, no nemojte akcijski rpgove uspoređivatSs Planescapeom (ili recimo Falloutom, BG-om, Arcanumom) jer je sramota čitat takve stvari. :toilet:

Bolji RPG je Planescape. Koja je igra sama po sebi bolja? Ukusi.

Za mene Placescape jer ga možeš proći 20 puta i ne pohvatati sve kombinacije questova, likova, i sve dijeliće priče. Koliko puta moš proć linearni akcijski rpg bez da ne umreš od dosade kad pohvataš par finti i postane lolfest..

Kenyi
19-05-2011, 10:00
Nego tražim neki online FPS, dosadno je meni i Tajgeru pa hocemo nešto da igramo. Dajte vamo preporuke.
Samo bez Battlefielda, CoD-ova i CS-a.

majstoro
19-05-2011, 10:34
Nego tražim neki online FPS, dosadno je meni i Tajgeru pa hocemo nešto da igramo. Dajte vamo preporuke.
Samo bez Battlefielda, CoD-ova i CS-a.
Wolfstein ET mozda?

Chupacabra
19-05-2011, 11:43
Sta nije KingTiger umro?

Nego, probaj l4d2. ili l4d. buckets of fun.

Kenyi
19-05-2011, 12:08
Igrali, dosadno je i naporno.
W:ET isto tako.
I nije umro, samo je dovoljno pametan da ne dolazi ovdje :(

W3DR4N
20-05-2011, 03:00
Bolji RPG je Planescape.

Ne, bolji RPG je DS.
Ne vidim razlog kakve veze starost igre ima s kvalitetom.