Pogledaj cijelu verziju : Tražim igru
@ chamel3on
Pa svaki mi se igra, s obzirom na konfu malo sam si spustio kriterije :plac:
@ str1k3r
Nisam znao da ima Bugs i za PC
To i Soul Reaver su mi bile prve dvije igre za PC. :)
BTW, Soul Reaver, ako već nisi, that is.
Devil Dog
31-01-2011, 18:27
E da, odigraj i Bad Mojo: REDUX obavezno ako nisi.
Grim Fandango
Sanitarium
Shadow of Destiny
Heroes of Might and Magic III
Warlords Battlecry III
Sid Meier's Pirates
Captain Claw
Soldier of Fortune
Command & Conquer: Red Alert
Planscape Torment
Bugs Bunny & Taz - Time Busters
Sheep, Dog 'n' Wolf
Jeff Wayne's The War of the Worlds
Fallout 1 i 2
Freelancer
Forengner
31-01-2011, 19:14
Baldur's Gate 1.
Baldur's Gate II SoA
Blitzkrieg?
Rise of Nations.
CnC Red Alert.
Commandos.
Evo izgleda da mi moze i SoF: Double Helix....to cu prvo pa onda sve ostalo vase po preporukama
Duke of Earl
01-02-2011, 00:53
Igra za playstation 1, jedino čega se sjećam je da je pucaljka iz trećeg lica, da se odvija u vlaku, i da je glavni lik tajni agent ili specijalac. Trebam ime jer me izjeda to što se nemogu sjetit.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/7/73/1215015702_1214567860_covert-ops-nuclear-dawn-disc1of2-u-slus.jpg
Takodje ide i pod imenom Chase the Express
Btw solidna igra, znam da sam se posteno namucio da zaradim good ending, skupljajuci sve memoe i sl.
Meni je vrhunska lokacija u toj igri. Developer se ograničio na uski linearni prostor, a iskoristio ga je nevjerojatno detaljno. Dosta podcjenjen u vrijeme izlaska.
Duke of Earl
01-02-2011, 01:50
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/7/73/1215015702_1214567860_covert-ops-nuclear-dawn-disc1of2-u-slus.jpg
Takodje ide i pod imenom Chase the Express
Btw solidna igra, znam da sam se posteno namucio da zaradim good ending, skupljajuci sve memoe i sl.
VOLIM TE. No homo. Ovo obavezno opet prolazim na emulatoru.
Windwalker
02-02-2011, 19:42
Tražim neku zabavnu igru za komp tipa Mario Party, Crash Team Racing, Crash Bash, a da se može igrat multiplayer u 2 igrača na istom kompu s 2 gamepada.
Nemojte mi spominjat nikakve Wormse, jer za njih znam.
Također me zanima ima li gdje za kupiti Conan iz 2004. za PC (svojevremeno znan i kao The Dark Axe).
Amazon ne zna za tu igru, kao niti hrvatski dućani.
A znam da sam je nekad igrao, no sad bi htio opet, i to legalno.
Tražim neku zabavnu igru za komp tipa Mario Party, Crash Team Racing, Crash Bash, a da se može igrat multiplayer u 2 igrača na istom kompu s 2 gamepada.
Također me zanima ima li gdje za kupiti Conan iz 2004. za PC (svojevremeno znan i kao The Dark Axe).
Amazon ne zna za tu igru, kao niti hrvatski dućani.
A znam da sam je nekad igrao, no sad bi htio opet, i to legalno.
ja sam na kompu igra sa braton tocu 2 to je bilo vise iz zabave nego pokusaj da pridemo igru, otkljuca san dodga, i razbijali bi mini coopere na daytoni,namjeravan nesto slicno nabavit :D
onda bi cilj bio ne dat mu da se popravi u boksu xD
Bugs Bunny & Taz - Time Busters
Jazz Jackrabbit 2
Lego Harry Potter (i ostale lego igre)
Serious Sam
Warriors Orochi
al je serious sam coop??
Da, je.
aaah da sican se je samo su kontrole bile u prozoru pa nisan moga igrat sa braton....
Windwalker
02-02-2011, 22:28
Fala!
Probal bum Bugsa (čak mi se čini da sam ga nekad davno igrao).
I možda ovog drugog zeca.
Sam mi nije za na jednom PC-u, jer je FPS, a to ne ide bez miša.
A ovi neki Warriorsi...tog nema za PC, osim u Japanu, ako je za vjerovati wiki.
emulator :P
al pogledaj i tocu na youtubeu na dvici uvik mos vozit tj. nemos totalno razbit auto a na 3 jedan udarac je dovoljno koban xD
Ima Warriors Orochi za PC. Ovo što piše da ima samo u japanu je Warriors Orochi Z koji kombinira prvi i drugi nastavak u jednu igru. Inače, igra je zabavna makljaža... vjerujem da je u dvoje još zabavnije.
raz znas li koji dobar coop za ps2
Chupacabra
02-02-2011, 22:54
Tražim neku igru izašlu tijekom '90ih, da ima natprosječnu priču, da je zabavna, da će me bar neki dio nasmijati i gdje se mogu zamisliti, bila to zagonetka u avanturi ili kraj nekog rpga. Dig it?
Tražim neku igru izašlu tijekom '90ih, da ima natprosječnu priču, da je zabavna, da će me bar neki dio nasmijati i gdje se mogu zamisliti, bila to zagonetka u avanturi ili kraj nekog rpga. Dig it?
my fav>>>front mission 3
Discwolrd Noir ak oš čistu zajebanciju.
raz znas li koji dobar coop za ps2
Conflict: Desert Storm, Ratchet: Deadlocked, Metal Slug Anthology (također, preporuka Windwalkeru pošto ga ima iz a pc)
Nemam ps2 tako da ih neznam što bi više preporučio.
Chupacabra
02-02-2011, 23:09
Može Discworld pošto čitam istoimene knjige. Hvala Babić :D
A koji je žanr front mission 3?
Osim tog imaš još dvije starije discworld igre. PNC avanture. Rulaju i relativno su teške. Malo kopaj po wiki i guglu pa ćeš ih nać.
Chupacabra
02-02-2011, 23:13
Megamože, lako će se naći, no prije njih moram odigrati Arcanum... Da se i tog riješim.
Jel ima rincewinda? :|
Rincewind je u te prve dvije starije igre. U trećoj (Noir) sasvim lijevi lik. Ja Discworld Noir nisam odigrao nikad do kraja radi problema s kompatibilnošću. :(
Dvicu također nisam igrao, al navodno rula.
heh conflict desert storm 1 i 2 i vietnam san prisa, metal slug, nije mi do 2d tehnike a ratchet cu pogledat :)
kad smo vec kod fps-a kako mogu battlefield 2 modern combat igrat online na plejki ako ko zna ?
I chupacabra FM ti je rpg na poteze, 3 je epic, vrhunska prica, 2 kampanje svaka po 60 misija. Prica se odvija u 2090 kada se izume wander panzeri-wanzeri ilitiga meche :D
kako napredujes kroz igru dobijas jace stvari, i igra ima INTERNET to je jedina igra sa ingame netom , to bi bili ka forumi i sl, ali na kraju tako dobijes najjaceg robota
Chupacabra
02-02-2011, 23:31
vidim naslov u novinama
"I.B. (14) zadavio stanovnika Konjščine M.B., navodno ga je okrivljavao za pad razreda zbog računalne igre, istraga nije u tijeku"
:D
@Zec: Može. To dolazi nakon Arcanuma i Discworld igara, zvuči ok.
Jel ima kakav članak na netu oko tog? Zanima me. Možda znam nekog od njih.
ako ti je vise stalo do grafike pogledaj FM 4 i 5 ali 3 je epic (3 je za ps1 a 4i5 za ps2)
Arbiter of Change
02-02-2011, 23:38
Rincewind je u te prve dvije starije igre. U trećoj (Noir) sasvim lijevi lik. Ja Discworld Noir nisam odigrao nikad do kraja radi problema s kompatibilnošću. :(
Noir ždere prve dvije igre koliko je dobar, ali shvaćam da je stvar subjektivna jer je igra ipak noir tipa i neki ne podnose notepad/clues pristup zagonetkama.
Chupacabra
02-02-2011, 23:41
@zeko: nemam playstation, pitam za PC.
_baldrick
02-02-2011, 23:46
naravno da discworldi rulaju, ali su prve dve igre pakleno teške. dobro, možda ne baš pakleno, ali da su teške - teške su. pomučićeš se dosta bez walkthrougha, zato savetujem igranje drugih avantura (bez rešenja, naravno) dok ne nabilduješ skill. preporučujem day of the tentacle + program scummvm za pokretanje (laganica)
noir je dosta lakši, a pri tom je i najbolja igra u poznatom univerzumu
Chupacabra
02-02-2011, 23:54
Naigrao sam se ja avantura, samo me zanima jel su zagonetke logički rješive? Mislim, da imaju neke logike, a ne besmislene.
buffaloboky
03-02-2011, 00:06
trazim onu igru gdje sa nekom djevojcicom se ide i i ubija pse neke i cijelo vrijeme ju motri neki djecak ... koja je to igrica ?
Naigrao sam se ja avantura, samo me zanima jel su zagonetke logički rješive? Mislim, da imaju neke logike, a ne besmislene.
Logika + mašta + eksperimentiranje + viša sila.
Arbiter of Change
03-02-2011, 00:27
Adventure Game Logic najčišće kvalitete i to u Discworld settingu koji je ionako sam po sebi spaljen. You are not prepared.
Chupacabra
03-02-2011, 00:40
Challenge accepted.
cham3leon
04-02-2011, 11:55
Ovo je možda moglo u Oldies, ali ne da mi se tamo novu temu otvarat. Dakle, preporučite mi par starih DOS igara, recimo vaših favorita. Može bilo koji žanr, samo da su odlične. Dune imam, a Ignition mi ne radi, tako da to dvoje isključujemo na početku.
cham3leon
04-02-2011, 12:33
Noted! Makar, ako mi i bude radilo, to će se malo teže igrati na touchscreenu. Probat ću u svakom slučaju, super mi izgleda.
Postoji kakva igra na semu borbi gladijatora i tome slicno?
Gladiator: Sword of Vengeance
Sonic_Moronic
05-02-2011, 12:55
Ovo je možda moglo u Oldies, ali ne da mi se tamo novu temu otvarat. Dakle, preporučite mi par starih DOS igara, recimo vaših favorita. Može bilo koji žanr, samo da su odlične. Dune imam, a Ignition mi ne radi, tako da to dvoje isključujemo na početku.
Ako nisi, prvi Prince of Persia. Klasik.
I Castlevania serijal, obavezno odigraj Bloodlines.
Kaj ima DOS castlevanija?
_baldrick
06-02-2011, 01:17
mislim da nema
Chupacabra
07-02-2011, 16:57
Trebam pomoć oko naziva igre.
Jednom davno sam igrao, SW igra, počinje sa Kylom Katarnom i nekom ženskom, razgovaraju o Mon Mothmi, i ona se pojavi na hologramu, i onda odu na neki planet i počinje. Može se igrat i kao FPS i kao TPS.
Kako se zove?
cham3leon
07-02-2011, 17:28
Trebam pomoć oko naziva igre.
Jednom davno sam igrao, SW igra, počinje sa Kylom Katarnom i nekom ženskom, razgovaraju o Mon Mothmi, i ona se pojavi na hologramu, i onda odu na neki planet i počinje. Može se igrat i kao FPS i kao TPS.
Kako se zove?
Šta nije to Jedi Outcast?
Star Wars: Jedi Knight: Jedi Academy?
Koliko se sjećam, to je Jedy Outcast. U Jedy Academy igraš kao Kyle-ov apprentice.
Sonic_Moronic
07-02-2011, 20:21
Kaj ima DOS castlevanija?
Joj da, nema, fulao sam. Ali neka odigra na emulatoru, na isto mu dođe kao koristiti dosbox. A genijalna je igra.
Adventure Game Logic najčišće kvalitete i to u Discworld settingu koji je ionako sam po sebi spaljen. You are not prepared.
E kako ide ona hebena zagonetka s onim leptirom iznad lampe u parku, sjećam se da sam tu bio zapeo i ni naprijed ni nazad, brijem da je bilo nesto totalno random. U prvom nastavk fkors.... :D
Koliko se sjećam, to je Jedy Outcast. U Jedy Academy igraš kao Kyle-ov apprentice.
kad mu je informacija zbunjujuća..
u jedi outcast možeš birat fps/tps pogled. ali u dark forces igraš kao agent Mon Mothme
Jedi Outcast je u pitanju.
cham3leon
07-02-2011, 21:52
Da, sto posto. I na prvom levelu, odnosno planetu još nemaš moći sile i koristiš isključivo blastere.
mislim da nema
Ima, i grozna je...
Chupacabra
07-02-2011, 22:52
Da, Outcast je. Mogu dobit pun naziv igre? :)
Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast
Chupacabra
07-02-2011, 22:57
Hvala.
Dajte sve igre koju mogu za
1,8 GhZ
512 RAM-a
i 64 MB graficke
Ne znam dal' još tražiš, al' nisam se ovoga ranije sjetio. Probaj Penumbru, ima moju preporuku kao jedan od najboljih horrora ikad. :)
Da. Mislim da se cak i dobivala full verzija u časopise prije godinu i pol dana...
kid, probaj perimeter,cossacks.stronghold ako volis strategije,
fps serious sam, halo 1, cod 1,battlefield 1942 i 2
avanture indiana neki stariji,tomb rider
tps Duke Nukem i simulacije IL sturmovik, a ako oces mmo mozes: teeworlds,metin2,boi...
imam ti igru LeagueofLegends super a i moja mikrovalna ju može pokreniti
OT- ww2 rts dio imena je frontline
Systematic Reverse
10-02-2011, 18:23
ae recite mi neki noviji fps da ima jebacki sp.
sve osim COD-a dolazi u obzir.
Metro 2033? Dead Space2? STALKER? ili nesto cetvrto?
sta bi bilo najbolje odigrati?
blood4me
10-02-2011, 18:28
Crysis?
battlefield, ako volis velike mape, i puno zeljeza :D
nego meni niko nije odgovorio na post, TRAZIN IGRU DIO IMENA JE FRONTLINE, RADI SE O STRATEGIJI-RTS WORLD WAR 2 MASINERIJE :)
Crysis i Warhead, jako zabavne varijacije na "realistične" šutere, a od gore navedenih Stalker ili ako imaš zvijer od računala Metro (koji je nenormalno gladan resursa)
Ne mora imat zvijer od računala. Moja 3 godine stara kanta ga vrti bez problema.
zash ne battlefield bad company 2
Treba mi neka 2d, dugotrajna i zanimljiva igra. Da nije RPG il avantura, to sam više manje sve odigrao. U biti, može RPG al' da nije neki od poznatijih D&D RPG-ova to sam sve odigrao ili Arcanum njega sam nedavno završio opet, Diablo igram, ali samo u MP-u sa frendom.
Eh i da nije nesto tipa drunken paladin u RPG editoru, neg da je onako neki odlican 2d rpg koji je prosao ispod radara ili pak 3d al da podržava software rendering jerbo mi crkla grafa.
Probao Divine Divinty, al nekako mi je cudno polozena ''kamera'' i ful me zivcira dok igram i onda se nemogu koncentrirat na nista drugo dok igram, pa.... -.-'
Systematic Reverse
10-02-2011, 20:12
Crysis i Warhead, jako zabavne varijacije na "realistične" šutere, a od gore navedenih Stalker ili ako imaš zvijer od računala Metro (koji je nenormalno gladan resursa)
ok.
tnx svima.
budem Metro i Crysis cini mi se.
tj metro ce biti sigurno, moram se jos odluciti izmedju stalkera/crysisa.
Stalker ako imaš živce za njega.
Treba mi neka 2d, dugotrajna i zanimljiva igra. Da nije RPG il avantura, to sam više manje sve odigrao. U biti, može RPG al' da nije neki od poznatijih D&D RPG-ova to sam sve odigrao ili Arcanum njega sam nedavno završio opet, Diablo igram, ali samo u MP-u sa frendom.
Eh i da nije nesto tipa drunken paladin u RPG editoru, neg da je onako neki odlican 2d rpg koji je prosao ispod radara ili pak 3d al da podržava software rendering jerbo mi crkla grafa.
Probao Divine Divinty, al nekako mi je cudno polozena ''kamera'' i ful me zivcira dok igram i onda se nemogu koncentrirat na nista drugo dok igram, pa.... -.-'
Da ne ostane na kraju stranice. :)
Arbiter of Change
10-02-2011, 20:52
King of Dragon Pass. Odi razvijati pleme i čuvaj se pataka. :)
Nisam neki RTS-er, ne privlaci me zanr, ali ovo djeluje zanimljivo i orginalno :), može slobodno još prijedloga. Divine Divinity me oduševio svojim jednostavnim H&S gameplayom ali dubokim loreom i masom stvari za istraživanje.
Civilization 3
:P
A što misliš da sam radio dok ste se vi ''jizzali'' po petici, majku vam vašu... :)
Bio ljubomoran na nas? :)
TRAZIN IGRU DIO IMENA JE FRONTLINE, RADI SE O STRATEGIJI-RTS WORLD WAR 2 MASINERIJE
Frontline: Fields of Thunder
nije, sitio san se , igra je frontline attack xD
slicna je toj samo sto je realisticnija i uniti su bolji, detalji i sve
Arbiter of Change
10-02-2011, 22:21
Nisam neki RTS-er, ne privlaci me zanr, ali ovo djeluje zanimljivo i orginalno :), može slobodno još prijedloga. Divine Divinity me oduševio svojim jednostavnim H&S gameplayom ali dubokim loreom i masom stvari za istraživanje.
Realm of Arkania trilogija ako si za FPS RPG u stilu Might and Magic-a.
Ili možeš i to odigrati, ovisno tome podnosiš li rani 3D premda je u tom slučaju Wizardry 8 kralj.
Jel CoD Modern Warfare ima COOP?
Nekako mi naviru sjećanja da sam to igrao u COOP-u, ali možda se varam!?
croat1gamer
10-02-2011, 22:59
Realm of Arkania trilogija ako si za FPS RPG u stilu Might and Magic-a.
Ili možeš i to odigrati, ovisno tome podnosiš li rani 3D premda je u tom slučaju Wizardry 8 kralj.
M&M 7 mi je ostao u dobrom pamcenju.
Nikada nisam prezalio corruptanje sejvova. :(
Jel CoD Modern Warfare ima COOP?
Nekako mi naviru sjećanja da sam to igrao u COOP-u, ali možda se varam!?
Dvojka.
Da. Mw 2 ima co op
a posebno je zabavno na ps3 xD
vrtis se s tim analozima a nist nevidis xD :pray:
blood4me
12-02-2011, 15:30
De preporučite par strategija nekih..
Bitno mi je da nisu SF tipa Warhammer n sheez, hejtam to U.u
Nesto kao Anno 1404, Civilization 5, moze i nesto tipa Warcrafta i tako...
total war ?coh?
Ako imas malo slabiju masinu pogleaj na youtubeu axis and allies i frontline attack
blood4me
12-02-2011, 15:38
Koji je najnoviji, zaboravio sam napomenut da neke igre novijega datuma
napoleon i shogun2 nisan siguran,posto to nemogu pokrenit...
blood4me
12-02-2011, 18:24
Hmhm.... sutra ujutro cu isprobat taj Napoelon..
Inace, preporucite jos neki sneaking naslov?
Onaj Splinter Cell Conviction, boze dragi tu od sneakanja nema nit S, zadnji takav naslov koji sam igrao je bio Hitman Blood Money i svidio mi se jako much..
D.O.M.I.
12-02-2011, 18:36
Thief 3
Forengner
13-02-2011, 00:06
Starcraft.
Total war serijal.
Cossacks.
CnC serijal.
World in Conflict.
Rise of Nations.
Age of Empires.
Uglavnom,to su ti najpopularnije igre,nisu prezahtevne a pruzaju dosta sati zabave,a ako hoces hard-core strategije,kazi.
majstoro
13-02-2011, 14:59
Igra neka poznatija da nije strategija,i nije veca od 500 mb
I ne one igre poput world of goo
sta oces, pucacina , utrke, sport ??????
majstoro
13-02-2011, 16:05
Pucačina ili RPG
nezz.....malo je to 500mb xD
D.O.M.I.
13-02-2011, 16:56
MDK
nezz nijednu igru ispod 500mb ali ti mozes igru instalirat,pa ju takvu stavis na cd i igras drito s cda,par prijedloga prelaze granice ali staje tu je- battefield 1942 ili gun je super, sitia san se jedne, dobra je guglaj teeworlds
De preporučite par strategija nekih..
Bitno mi je da nisu SF tipa Warhammer n sheez, hejtam to U.u
Nesto kao Anno 1404, Civilization 5, moze i nesto tipa Warcrafta i tako...
probaj settlers 7, meni je odlicna...
Hmhm.... sutra ujutro cu isprobat taj Napoelon..
Inace, preporucite jos neki sneaking naslov?
Onaj Splinter Cell Conviction, boze dragi tu od sneakanja nema nit S, zadnji takav naslov koji sam igrao je bio Hitman Blood Money i svidio mi se jako much..
Probaj ostale Hitmane ako nisi, Tenchu, Metal Gear Solid, The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay...
BTW, u svim Elders Scrolls igrama može biti stealth.
majstoro
13-02-2011, 18:28
Ma et bezze posto mi nije flat internet,dobro moze i 1gb :D
pa nades nekoga da ti skine i sprži na cd,ako os mmorpg metin2 pogleaj utube ja to igran....britansku verziju...ako oces to server corum carstvo plavo(jinho)
josip_kraš
14-02-2011, 21:19
Sada bi netko trebao uletiti s "piratija je zabranjena".
majstoro
14-02-2011, 21:29
Nismo jos piratiju spomenuli hehe
tako je, pricamo o ftp igrama u tom pogledu, a to sto on moze pomislit da se radi o piratiji i sebi tako prosirit izbor igara, ne znaci da mi pisemo o tome xD
Best of PS2 u nekoliko kategorija (za svaku po 3) :
TPS/akcijska avantura:
Arkada:
RPG:
JRPG:
Šajbanje:
+Najbolje multiplayer igre:
Eto ako tko ovdje ima PS2 nek mi preporuči nekoliko igara. Hvala.
jedva san doceka da to neko pita xD
odma za RPG ti odgovaran sa Front mission 4 i 5 final fantasy 12
onda tps- gun vrhunski western ako nisi vec igra definitivno ti mora bit prioritet
sta je jrpg?
I sajbanje, na sta mislis xD
šajbanje je beat 'em up, cipa, šora
JRPG je japanski RPG, to sam namjerno odvojio jerbo se dosta razlikuje od običnog, tu naprimjer spada tvoj FF 12 kojeg sam prešao
tu spadaju i fm 4 i 5 xD
a od cipe, neki box ili tipa tekena? Meni nisu nesto te igre na duji...poslat cu ti u ppu jos par prijedloga
Postoji li za pc ikakav box / ufc / tak neš sa dobrim career mod-om, tipa da možeš kreirat borca, trenirat ga, dizat mu statse etc?
I nemojte mi sad preporučit neš tipa one must fall 2097, htio bih ipak nekaj novije, ako takvo što postoji.
@goga
Devil May Cry 1 i 3, God of War 1 i 2, Metal Gear Solid 2 i 3
Iz nekog se čudnog razloga ne mogu sjetit još igara. Al ugl, počni od tog. :(
@ Goga
TPS/akcijska avantura: Jak II, Jak III
RPG: PC je za to :D
JRPG: Dragon Quest VIII, Grandia II, neznam mozda Persone (al mislim da ni predator to ne bi igrao),
Šajbanje: God Hand, Guilty Gear XX Accent Core Plus, Dynasty Warriors 5
Takodje Ico i Shadow of the Colossus. Moze i Kingdom Hearts I i II (nisam ih igrao)
i za outminda i gogu, keceri xD
smackdown
ili smackdown vs raw
Zna li netko neku fps BESPLATNU igru u kojoj se može lijepo snajpati
Jel mi moze neko preporucit neki RTS naslov, noviji, a dobar...??
Forengner
17-02-2011, 18:38
Sa zadovoljstvom.
World in Conflict.
COHO
COH
Panzers:Cold War (nije bas dobar,al ajde)
Empire Total War
Shogun Total War
Napoleon Total War.
Reign:Conflict of nations.
To su samo neki noviji naslovi,kazi ako hoces jos koji.
Demon Hunter
18-02-2011, 17:41
E ljudi nisam znao di da postam pa cu ovdi.Zanima me ako neko igra Aion pa da mi malo napise jel valja sta igra jel dosta mi je WoW'a pa bi preso na nesto drugo a aion moi je bio prvi radi grafike,fora spelova sto sam vidio na youtube itd.Pa nek neko malo nesto napise ako moze.
Hvala.
Duke of Earl
18-02-2011, 17:46
E ljudi nisam znao di da postam pa cu ovdi.Zanima me ako neko igra Aion pa da mi malo napise jel valja sta igra jel dosta mi je WoW'a pa bi preso na nesto drugo a aion moi je bio prvi radi grafike,fora spelova sto sam vidio na youtube itd.Pa nek neko malo nesto napise ako moze.
Hvala.
Igrao ga ja 2 mjeseca, dosadno grind smeće. Čekaj Guild Wars 2 najbolje.
@ Goga
TPS/akcijska avantura: Jak II, Jak III
RPG: PC je za to :D
JRPG: Dragon Quest VIII, Grandia II, neznam mozda Persone (al mislim da ni predator to ne bi igrao),
Šajbanje: God Hand, Guilty Gear XX Accent Core Plus, Dynasty Warriors 5
Takodje Ico i Shadow of the Colossus. Moze i Kingdom Hearts I i II (nisam ih igrao)
Dobre su igre hvala tebi i KingMortalu
dajte mi neki pošteni shooter..
fps/tps
neš novijeg, malo šarenijeg i brzog gameplaya..
da se malo odmaknem od civilizacije, two worldsa i gothica..
Lost Planet 2, Kane & Lynch 2, The Saboteur, Medal of Honor
Do bola podcjenjene igre.
lost planet 2 sam neki dan maknuo.. užasno je loš AI.. ima ona misija di moraš upucat catG Akrida sa topom koji je na vlaku.. totalno neizvedivo solo..
kaj nije K&L isto za teamwork?
D.O.M.I.
19-02-2011, 00:21
the saboteur uzmi, vrlo dobra i podcijenjena igra
a ne. baš neki klasični shooter..
Sa zadovoljstvom.
World in Conflict.
COHO
COH
Panzers:Cold War (nije bas dobar,al ajde)
Empire Total War
Shogun Total War
Napoleon Total War.
Reign:Conflict of nations.
To su samo neki noviji naslovi,kazi ako hoces jos koji.
kontam onda odigrat Napoleon Total War...iako bi vise volio da ima nesto drugo, nesto divlje XD al bice i ovo ok...ty
josip_kraš
19-02-2011, 16:24
dajte mi neki pošteni shooter..
fps/tps
neš novijeg, malo šarenijeg i brzog gameplaya..
da se malo odmaknem od civilizacije, two worldsa i gothica..
Noviji CoDovi, novi MoH, Battlefield Bad Company 2, Singularity...
stratesku,koja je dosta vezana za povijest i razvoj babilona,atene,franacke,rima(bilo koje od tih),i da je dobra :D
a da nije AoE,Total War..
Dreaming Jinx
21-02-2011, 17:59
Tražim neki mali online RPG, ali da nije u stilu MMO-a, nego više onako ko Diablo 2.. Znači da nema milijun igrača na jednom serveru nego onako party od par ljudi..
Lost Planet 2, Kane & Lynch 2, The Saboteur, Medal of Honor
Do bola podcjenjene igre.
Neke igre su s razlogom podcjenjene. Razlog je taj što su smeće.
Tražim neki mali online RPG, ali da nije u stilu MMO-a, nego više onako ko Diablo 2.. Znači da nema milijun igrača na jednom serveru nego onako party od par ljudi..
metin 2 singapur
@Boz
mda.. moram se složit s ovim..
MoH bi bio dobar da traje koji sat duže od ova tri koliko mi je trebalo za kampanju.
saboteur je naporan..
LP2 je neigriv u SP.. AI je glup do bola..
K&L2 je još gluplji.. jebalo vas precizno pucanje samo iz zaklona sa zoomom..
Dreaming Jinx
21-02-2011, 19:05
metin 2 singapur
Nisi me shvatio.. Ne želim MMORPG. A pogotovo ne japanski. Ili korejski. Ili štaveć.
Tražim nekakvu mp igru, neka po mogućnosti bude:
- veličine instalacijske datoteke do 1gb, poželjno što manje
- da je nekakva zanimljiva i igriva na laptopima i lošijim konfiguracijama (jednojezgrenim procesorima, 1gb ram, 6800/7600 gt - tog tipa)
- da nije mmo
- ne znam kako bi to točno opisao, jednostavno neka igra na koju mogu potrošiti sati i sati, a u isto vrijeme mogu se zabaviti i u pola sata ako nemam vremena (zato mmo otpada)
- bilo bi poželjno da je f2p
- i da ne troši previše bandwitha
Znam da su zahtjevi stvarno idiotski, al eto, tema se zove "tražim igru", pa ako uspije - uspije.... ;)
EDIT: Da sumiram, predložite neku online igru za bosanca!
Dreaming Jinx
21-02-2011, 21:12
Battlefield: Heroes.
Puno nedostataka, no zabave na bacanje.. Skini si to, i uživat češ bar par mjeseci dok ti ne dosadi.
Još ako uspiješ kojeg RL frenda nagovorit na igranje, uff! U tom slučaju, poduplaj tih par mjeseci.
Recenzija (http://mmohut.com/review/battlefield-heroes)
Sajt (http://www.battlefieldheroes.com/en/frontpage/landingPage)
il probaj BFP4F, meni puno bolja od heroes-a...
[quote="Dreaming Jinx":22n9vkac]Tražim neki mali online RPG, ali da nije u stilu MMO-a, nego više onako ko Diablo 2.. Znači da nema milijun igrača na jednom serveru nego onako party od par ljudi..
metin 2 singapur
Nisi me shvatio.. Ne želim MMORPG. A pogotovo ne japanski. Ili korejski. Ili štaveć.[/quote:22n9vkac]
Pa MMORPG je online RPG, štoli? Nisam valjdar sve ove godine u zabludi živio :(
Arbiter of Change
22-02-2011, 13:15
Jesi.
Dreaming Jinx
22-02-2011, 19:48
Kad sam rekao online RPG mislio sam na coop, šta li.
Razlika između online RPG-a i MMORPG-a je što je MMORPG masivan, jelte. Puno ljudi ima, a u online RPG-ovima ima uvijek oko 5-20 ljudi na serveru
Tražim neku Besplatnu igru (prvo lice) more imati osječaj adrenalina i toga da si najjači i da jedva čekaš da dođe neprijatelj da ga nalemaš moože i fansaty tipa
Devil may cry 4
miror edge...
e da imam jako slabu grafičku
gdje se provjerava kakvu grafičku imaš?
imam neku s pixel shader 2.0 mislim
ati je ugl
Preporuke:.....
Prototype. Prvih pet minuta igre, te prvih pet minuta svakog drugog dijela je zabavno.
Kad sam rekao online RPG mislio sam na coop, šta li.
Razlika između online RPG-a i MMORPG-a je što je MMORPG masivan, jelte. Puno ljudi ima, a u online RPG-ovima ima uvijek oko 5-20 ljudi na serveru
Magicka.
Prototype. Prvih pet minuta igre, te prvih pet minuta svakog drugog dijela je zabavno.
This.
:pray:
EDIT
nista :eyebrows:
KICO123 benan na tjedan dana. Jer je i dalje idiot.
@Dreaming Jinx ako oces RPG ali offline onda imas Rise of Avencast, nesto slicno harry potteru, meni je igra bila super pogledaj video u spoileru
R5ArmxqNlC4
Dreaming Jinx
23-02-2011, 20:42
Pogledao sam par minuta videa i mogu reći da mi se jako sviđa igra. Hvala puno!
HITNO tražim ime igre koja je vrlo slična principu Saboteura, samo što je glavni lik ženska.
Herr Schnitzel
24-02-2011, 16:56
Velvet Assassin.
Pogledao sam par minuta videa i mogu reći da mi se jako sviđa igra. Hvala puno!
kad prides igru i kad ti malo dosadi probaj sa cheatovima to je ruganje xD
Velvet Assassin.
Hvala :)
Software_Moses
26-02-2011, 15:03
Neko ima za preporucit dobar fps ? ALI da nije COD jer taj serijal mi se vec prek glave popeo..downloade se medal of honor pa da vidim kak ce to ispast :O
Dreaming Jinx
26-02-2011, 15:13
Crysis.
battlefield 2, battlefield 2142, battlefield 1942, battlefield bad company 2....
trazim igru tipa captain claw. pozeljno da je 2d i da je logicki komplicirana.
ili jednostavno neka logicka igra tipa portal. a da se vrti kod mene. uz winamp, pozeljno.
Braid, Jazz Jackrabbit, Earthworm Jim, Gish, And Yet It Moves, Aquaria...
BigBongman
28-02-2011, 17:20
neka dobra coop igra. na 1 pc-u. zanr nevazan. samo ne auti i sport :D
hvala.
D.O.M.I.
28-02-2011, 17:20
LEGO Star Wars
BigBongman
28-02-2011, 17:22
igrali i presli. i sve lego naslove. osim betmena.
ali dajte jos nesto.
cham3leon
28-02-2011, 17:28
Magicka.
neka dobra coop igra. na 1 pc-u. zanr nevazan. samo ne auti i sport :D
hvala.
Worms, Trine
Adikaaaa
28-02-2011, 19:36
Da pitam nekoliko pitanja :D
Ima li koja zanimljiva igra, kao Legacy of Kain: Soul Reaver ili nešto na taj fazon ? (Znam da ima, al koja ?) :D
Neka igra kao Driver ?
Igra kao Mirror's Edge ?
Igra kao Harry Potter ?
Ne mislim neku alternativu igri, al mislim ima li koja igra da je zanimljiva kao te igre. :)
BigBongman
28-02-2011, 19:43
Driver - Wheelman
Mirrors Edge - Assassins Creed 2
Adikaaaa
28-02-2011, 19:53
Igrao i Wheelman i Assassins Creed 2 :/
Ima li koja zanimljiva igra, kao Legacy of Kain: Soul Reaver ili nešto na taj fazon ? (Znam da ima, al koja ?) :D
Neka igra kao Driver ?
Igra kao Mirror's Edge ?
Igra kao Harry Potter ?
Ne mislim neku alternativu igri, al mislim ima li koja igra da je zanimljiva kao te igre. :)
Legacy of Kain - Imaš još par nastavaka http://en.wikipedia.org/wiki/Legacy_of_ ... oul_Reaver (http://en.wikipedia.org/wiki/Legacy_of_Kain:_Soul_Reaver)
A ako ti nije bitan setting probaj s Tomb Raiderima novijima ( Od TR: Aneversarya nadalje)
Driver - Probaj GTA-e od trojke nadalje + Just Cause i Just Cause 2, Mercenaries 2
Mirror's Edge - Nemas vise parkour igara osim Assasins Creeda, al mozes probat Dark Messiah of Might & Magic (Odlican feeling igre iz prvog lica kao i kod Mirror's Edge-a)
Harry Potter - Probaj Rayman 2 i Rayman 3, Psychonauts, sve su to odlične arkade
Neka igra kao Driver ?
Igra kao Mirror's Edge ?
Igra kao Harry Potter ?
1. Darksiders
2. True Crime
3. Urban Chaos
4. The Hobbit
Eh, imaš još za parkour igru u stilu Mirror's Edge-a, Marc Eckos Getting Up, doduse u trecem licu je, ali pobrala je solidne ocjene u recenzijama. Meni osobno nije igra niš posebno (E i da igrao sam ju sa joystickom, jerbo je s keybom neigriva), ne sviđa mi se tematika, ali ak uzivas u odlicnom hip hopu i crtanju grafita i combo borbi, samo daj. :)
BigBongman
28-02-2011, 21:10
e da.
imas bas igru Free Running dakle nije parkour ali slicno, vise trickova i tako to..
Adikaaaa
28-02-2011, 21:17
1. Darksiders
2. True Crime
3. Urban Chaos
4. The Hobbit
Legacy of Kain - Imaš još par nastavaka http://en.wikipedia.org/wiki/Legacy_of_ ... oul_Reaver (http://en.wikipedia.org/wiki/Legacy_of_Kain:_Soul_Reaver)
A ako ti nije bitan setting probaj s Tomb Raiderima novijima ( Od TR: Aneversarya nadalje)
Driver - Probaj GTA-e od trojke nadalje + Just Cause i Just Cause 2, Mercenaries 2
Mirror's Edge - Nemas vise parkour igara osim Assasins Creeda, al mozes probat Dark Messiah of Might & Magic (Odlican feeling igre iz prvog lica kao i kod Mirror's Edge-a)
Harry Potter - Probaj Rayman 2 i Rayman 3, Psychonauts, sve su to odlične arkade
Hvala, inače, igrao sam ove Feanor što si napomenuo, sve osim Dark Messiah i Might & Magic, probat ću te, a od W3DR4NOV!H igrao sam samo True Crime, pa ću vidit koja mi se svidi igra od tih što ste preporučili. ^^
BigBongman
01-03-2011, 18:12
najbolji motocross za pc.
hvala.
MX vs. ATV Unleashed
Jak community koji radi masu mapa, skinova i drugih materijala.
http://www.mvamaniacs.com/
BigBongman
01-03-2011, 20:03
e da. to jos iam negdje na cd-u. nisam znao za community. hvala puno w3k1 :D
FaTaL_mRkvA
05-03-2011, 13:08
Kak se zove jedna stara igra u kojoj imaš razne čekiće i oružja i onda mlatiš po ekranu koji puca i zabavno je?
http://www.freewarefiles.com/Stress-Rel ... 15886.html (http://www.freewarefiles.com/Stress-Relief_program_15886.html)
Markecgrad
05-03-2011, 19:27
Tražim igru dosta sličnu Total War igrama, novija je i ima sličan interface u donjem lijevom kutu kao LotR: The Battle for Middle-earth.
http://tinyurl.com/62fnb6l
U prvom krugu je slika označenog unita a pored su kružići kao pored desnog kruga u LotR. Maloprije sam je vidio na playomaniji no ne mogu nikako skužiti koja je to točno igra.
Igra je ovakva: http://img.gamespot.com/gamespot/images ... een002.jpg (http://img.gamespot.com/gamespot/images/2007/248/reviews/938849_20070906_screen002.jpg)
King Arthur - The Role-playing Wargame?
Markecgrad
05-03-2011, 20:01
Bio je Shogun 2 - Total War. Kako sam se sad nahajpo za ovu igru:D
Dajte mi neke najbolje post-apokaliptične igre. To sad gledam Poštara na Novoj pa sam se zaželio :D
EDIT: lol nemojte sad Fallout spominjat, to sam prešao n puta
BigBongman
05-03-2011, 22:20
fallout 1, 2, 3, new vegas
Stalker - Shadow of Chernobyl, Machinarium
_baldrick
06-03-2011, 02:07
full throttle
Kostolomac
06-03-2011, 02:28
Chicken Invaders bilokoji.
trazim igru, first person shooter davno san je igra, mislin da je bio samo singleplayer igra se protiv terorista, imas cili svoj tim, a prije svake misije a moze i u igri sredit oruzje(laser ciljnik cak i svitlo xD) i dodatne stvari ka bombe
Moze nekakav akcijski RPG gdje po mogucnosti imate jednog lika ali da je novije.Nesto slicno Titan Quest-u.
Mislim da baš i nema novih hack&slash-eva... za sada. još malo pa će darkspore, dungeon siege 3 i, nadajmo se, diablo 3.
Ono kaj mi pada na pamet a dostupno je sada su legend: hand of god, torchlight i sacred 2. Ništa od toga međutim nije baš vrijedno spomena.
Nesto jednostavno,zabavno,uzbudljivo,gdje netreba puno koristit mozak,samo igras,nesto za izmedju ucenja...po mogucnosti besplatno :D
Covjek nebi vjerovo,ali bas to imam instalirano u tu svrhu!
razradio sam cijelu teoriju oko te igre xD
daj jos nesto :D
Forengner
09-03-2011, 16:43
http://russian-torrent.ru/images/0ae8b9677041e06.gif
Moorhuhn?
haha,dobra je,ali moze i nesto ne bas tak jednostavno :P
Jao Clawa preso igro ko klinac,mogo bi bas za nostalgija kick,GG!
i Jazz Jackrabbit <3
Forengner
09-03-2011, 16:57
Hmh,probaj Metal Slug ako nisi.
ee svidja mi se,nesto tog tipa se i trazi,tnx.
vec vidim da nema ucenja dok ne prodjemo ovo :D
Demon Hunter
09-03-2011, 17:04
E ljudi moze neka preporuka,trebo bi igru slicnu Darksiders,Prince of Persia,LOTR Return of the King....nesto slino tome Hack and Slash.Al da nije RPG kao Diablo.Ako ima neka dobra slicno Darksiders.nebi bas cisti rpg kao Oblivion nego samo kolji.
BigBongman
09-03-2011, 17:07
Ninja blade.
DMC4 je odlicna,po combat sistemu slicna darksidersima,ali nema bas previse RPG elementa.
trazim igru, first person shooter davno san je igra, mislin da je bio samo singleplayer igra se protiv terorista, imas cili svoj tim, a prije svake misije a moze i u igri sredit oruzje(laser ciljnik cak i svitlo xD) i dodatne stvari ka bombe
Counter strike 1.6 /source ?
cham3leon
10-03-2011, 17:52
Čitaj jebeni post, otkad je counter strike sp only?
možda se nije znao connectat i ne psuj. :thumbs1:
Forengner
10-03-2011, 19:11
Svako zna da je CS multi-player igra....
I da,ti bas i nisi u nekoj poziciji da opominjes,iz vise razloga:
1.Ti si KICO,spamer bez granica.
2.Razgovaras sa clanom foruma koji je ovde mnogo mnogo mnogo duze od tebe.
Jel vi igrate neki RP da mene nitko nije obavijestio? Ovaj Forengner u nekom programu :/
cham3leon
10-03-2011, 19:52
možda se nije znao connectat:
Nisi odviše bistar, jelda?
Mozda neki Rainbow Six?
Tamo si specijalac, imas tim, boris se protiv terorista, mos sređivat oruzja/opremu i robu...
igra san to prije oko 7 god imala je neku svijetlo plavu pozadinu kad se sreduju oruzjb i sican se da je bila mapa neka u crkvi ili necemu slicnom....
Ah, neznam što da ti kažem, jer nekužim što točno tražiš.
Možda neki S.W.A.T.?
Chupacabra
11-03-2011, 13:39
Trazim stariju, jednostavnu i VRLO LOGICNU p'n'c avanturu. ScummVM verzija pozeljna.
Chupacabra
11-03-2011, 13:43
Logicno?
_baldrick
11-03-2011, 13:51
Day of the Tentacle
odličan predlog
igra san to prije oko 7 god imala je neku svijetlo plavu pozadinu kad se sreduju oruzjb i sican se da je bila mapa neka u crkvi ili necemu slicnom....
Global Operations?
Operation Flashpoint?
Sum of All Fears?
Ti mi prvi na pamet padaju što se tiče tog vremenskog perioda
možda se nije znao connectat i ne psuj. :thumbs1:
Pa cs je singpleejer znas kako je fora pucat u zidove i pisat svoje ime na zidovima a tek osjecaj pravog ramba kad si sam protiv svih
Koji ti je k u zadnje vrijeme?
Koji ti je k u zadnje vrijeme?
menga
_baldrick
12-03-2011, 00:42
Dig
Boguje.
uh, dobra igra, ali ne i sa strane zagonetaka (a mislim da dečko na njih misli kad kaže "logična"). nije da su nelogične, nego su nezgrapno realizovane. recimo, ona pri početku kada je potrebno da doteraš nešto na nešto tačno u milimetar, a ako promašiš za taj milimetarčić, igra ti ne dava nikakav feedback.. i slično. jer, nije bitno samo da zagonetke budu logične, nego da budu logične u kontekstu koji igra mora jasno da naznači. prosto, mora da bude feedbacka i nečega što će igrača izvesti na pravi put (tu, naravno, ne mislim na hint sistem)
a i the dig pati od velikih scenarističkih nedostataka, ali sve vadi kvalitetna produkcija i odlična atmosfera
Duke of Earl
15-03-2011, 15:17
Tražim igru koja bi bila nekakva kombinacija RTSa i RPGa, nešto slično prvom Majestyu, ali da recimo sam možeš upgradeat likove i/ili kupovat im iteme, nešto u tom stilu.
Duke of Earl
15-03-2011, 15:47
lolne
Hmmmm, jedini rts na tu temu koji mi pada na pamet je spellforce, no ta je igra onak, osrednja. S druge strane, king's bounty i ascension to the throne su izvrsni tbbs / rpg hibridi koje bi se isplatilo zaigrat.
Sonic_Moronic
16-03-2011, 14:24
Taj Majesty mi se čini zanimljiv, može mi netko malo objasniti igru i tako to?
Devil Dog
16-03-2011, 15:29
Ukucaj u google -.-
Sonic_Moronic
16-03-2011, 17:09
Pa da, ukucaj u gugl. Cijeli ovaj topic je nepotreban, jer možemo stvari ukucati u gugl. Čemu uopće raspravljati, kad možemo ukucavati sve što želimo znati u gugl.
Mrzim takve komentare.
Devil Dog
16-03-2011, 17:55
Nije nepotrebna tema, činjenica je da ti nitko neće dati detaljan opis igre koji se, usput, može pročitat nakon 2 klika mišem... Savy?
majstoro
17-03-2011, 10:36
Dajte neku igru sa zombijima,nemojte l4d jer sam igro
I jos jedna stvar,ako neko zna ime igre,ti si neki ja mislim celav XD,i ugl ti dolazis u zatvor,a u zatvoru se dogodi nesto pa zatvorenici postaju ko zombiji ili tako nesto,sjecam se,bilo je oruzije da ih zatreses strujom,igra je totalno bizarna :D
Stubbs the zombie
Land of the dead road to fiddler's green
resident evil 2 i 3
Dajte neku igru sa zombijima,nemojte l4d jer sam igro
I jos jedna stvar,ako neko zna ime igre,ti si neki ja mislim celav XD,i ugl ti dolazis u zatvor,a u zatvoru se dogodi nesto pa zatvorenici postaju ko zombiji ili tako nesto,sjecam se,bilo je oruzije da ih zatreses strujom,igra je totalno bizarna :D
Od malo opskurnijih, Burn the Zombies i Zombie Driver. Igre su u suštini jednostavne, no na takve se najlakše navučeš.
Burn the Zombies je slična igra kao Crimsonland. U arenama je potrebno potamaniti što više zombija. Naziv potiče od toga da možeš zapaliti zombije, pri čemu su opasniji, no svaki zapaljeni zombie podiže bodovni multiplayer za jedan.
Zombie Driver zamisli kao choplift meets stari izometrijski GTA. Cilj je taxijem doći do preživjelih i vratiti ih u sigurnosnu kuću. No, na putu do tamo, pogaziti ćeš stotine zombija, a na auto možeš montirati strojnicu, bacač plamena ili raketa, rail gun i druge pakosti.
Ovaj opis je igra Suffering.
Chupacabra
17-03-2011, 12:26
Dig
Boguje.
Mislis, The Dig, radjen prema Spielbergovoj ideji? MEGAMOZE.
majstoro
17-03-2011, 12:32
Zanimljiv mi je taj Stubs mislim da sam jednom igrao demo sa pcp dvd-a
Burn the Zombies je ipak arena a ja vise volim igre sa kampanjom,i tako to
Zombie Driver bi se moglo probati pogotovo uz neku zestoku muziku
Land Of The Dead isto nije za baciti...
Zombie Shooter 2
Nemoj očekivati previše, ali je ok za ubit vrijeme.
blood4me
17-03-2011, 16:32
RTS novijega datuma, ili neki rpg tipa Fable: The lost chaptersa?
Devil Dog
17-03-2011, 17:50
Fable 3 :)
Ajd' sad i meni pomozite.
Dajte mi neki dobar vertikalni arkadni shooter tipa raptor ili tyrian a da je novijeg datuma (novije od 1999. jel) i da ima puno različitih oružja, bonusa, upgrade-a i sl. Touhou ne dolazi u obzir jer sam dosta toga već odigrao.
SharpDressedChevap
17-03-2011, 19:59
Ovako, gledao sam EVE online i čini mi se kul al kad nije besplatan... meh, nije za mene. Zato tražim slijedeće:
- neku Free MMO (a može i SP) igru u kojoj vodiš svoj space shuttle/tenk/lika/nešto stoto kroz borbe i sl. unaprijeđujući svoj space shuttle/tenk/lika/nešto stoto i prilagođavajući ga vlastitim željama. Jako poželjno da igra bude balansirana među klasama/rasama.
- neku ratnu strategiju (ne treba bit klasični RTS - može i old skul hexovi, turn based itd.) u kojoj nije naglasak na ekonomiju i to nego na samo ratovanje, ali kroz taktični pristup - i da ima mnogo jedinica, opcija... I neka bude samo WW2
Silkroad (nezznam jel je free ili ne )
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.