Pogledaj cijelu verziju : Tražim igru
baldrick_
10-11-2010, 14:00
ne "matorove" nego "matore". to znači stare. to su avanture čija se grafika ustvari sastoji od stvarnih slika umesto crtanih ili renderovanih, sa pregršt cut-scena u kojima glume pravi glumci (christopher walken, dennis hopper itd.)
Ako ćeš stariju mračniju avanturu odigraj Sanitarium ili Blade Runnera, ne samo da su dvije najbolje avanture svih vremena nego i jedne od dvaju najatmosferičnijih igara svih vremena....
Plus Blade Runner ima 4-5 različitih završetaka i zanimljiv nelinearni gameplay, pa ono...
Interceptor
10-11-2010, 17:26
Čak imam taj Blade Runner ali ga odgađam igrati jer nisam pročitao knjigu ni pogledao film :(
P r i m a l
15-11-2010, 00:14
Pozdrav, moze li mi neko preporucit neki MMORPG u stilu wow-a, onako da je f2p, da je zabavan te da je relativno nov ( tek je izasa ili ce tek izac ).
Neko vrime san igra Runes of Magic, no odusta san jer je uzimala previse vrimena zbog daily questova i iz razloga sta su ukinute neke povlastice iako je igra bila dosta zabavna. Sta se tice lotra online, brat ga je tek poceo igrat, no procita san po forumima da se ne isplati igrat f2p jer je dosta toga zakljucano.
E sad mene zanima neki balans, tj. da je igra poprilicno zabavna, da se moze uzivat bez pretplate, a i da ne uzima puno vrimena. Vidin da je Guild Wars na dobron glasu, no nisan je nikad igra stoga san zbunjen oko svega onoga sta san procita o njoj. Takoder me zanima kad izlazi Guild Wars 2 ?
Pomagajte ljudi, kriza mi je :twisted: :rotfl:
rudeboy95
15-11-2010, 00:28
Za GW2 se ne zna.
Od MMORPG-a preporučujem Allods Online definitivno. On može bit i jako addictive i casual u isto vrijeme. Za mene je više casual. Ako ti je i Allods addictive, probaj Discovery Online. Jako dobar ugođaj u igri, igra je chill i tako to. Long story short, ploviš po cijelom svijetu, riješavaš questove, pecaš, potopljavaš gusarske brodove, trguješ, itd itd. Moje preporuke. Neznam jesi probao Perfect World, svi ga hvale, iako ga ja nikad nisam probao.
Ako baš želiš kopiju WoW-a, probaj Allods. Kao WoW s nekim dodanim feature-ima, jako dobro, ja sam prešao iz RoM-a na Allods prije godinu-dvije, al neznam zašto sam prestao igrati.
@ Primal
Kolko ja znam Lord Of The Rings: Online ti je sad postao besplatan, isprobaj to :)
P r i m a l
15-11-2010, 22:35
Fala na preporukama, svakako cu pogledat taj allods, a sta se tice lotra online, znan da je besplatan nego govore ljudi da je u f2p verziji ka demo neke druge igre sta znaci da je dosta toga iskljuceno ako se ne pretplacujes.
josip_kraš
19-11-2010, 21:14
Moze preporuka neke malo starije akcijske igre koja se moze igrat co-op preko interneta. Nesto kako freedom fighters, gears of war, a moze i nekakav co-op fps. Ne novija od 2005. - 2006.
Counter-Strike.
Zanimaju me 2 stvari:
Jeli poslije expanzija za nwn 2 izašao ijedan d&d rpg, ne račiunajući knights of the chalice?
Jeli u posljednje 2-3 godine napravljena ijedna dobra igra tipa dungeon keeper ili evil genius? Ne mora biti zle tematike, samo da se grade tak nekakve zgrade / prostorije kojima se onda mora upravljat. Tu mi nemojte preporučit niš tipa anno ili tropico, igrao sam i njih, ali to nije ono kaj ja konkretno sada tražim.
Sonic_Moronic
26-11-2010, 20:25
Dajte mi neku finu third person akciju, tu sam sigurno propustio mnoge klasike. I nek je staro.
prva tri tomb raidera, prva tri resident evila, blade of darkness, rune, die by the sword, escape or die tryiing.
Sonic_Moronic
26-11-2010, 20:39
Lara mi je antipatična i radije ću preći preko nje, ali budem probao Blade of Darkness kad pređem Rune. Zahvaljujem.
rudeboy95
26-11-2010, 20:51
Tražim RPG svih vremena - da se lagano uživit u njega i da ne treba jako računalo
Sonic_Moronic
26-11-2010, 20:52
Šta si igro od klasika? Arcanum ako nisi, zaigraj, to je samo tako najbolji setting ikad.
Dajte mi neku finu third person akciju, tu sam sigurno propustio mnoge klasike. I nek je staro.
Freedom Fighters, obavezno ak nisi, makar sumnjam...
Tražim RPG svih vremena - da se lagano uživit u njega i da ne treba jako računalo
Diablo, lol... Never Winter Night 1 i 2... Witcher
Enclave, Oni, Beyond Good and Evil, Outcast, Project EDEN, Giants, Messiah, Heavy Metal FAKK 2, MDK 2...
Chrono Cross
E jel tko osjeća one stare stare igre, znam da je bila reca u Hackeru tipa 97-98 godine. Znači igra je turn based (mozda i real time nezz, sjecam se samo slika) taktiči RTS, grafika je narafski 2d, sad što je vjerovatno najbitiniji podatak tu je da je igra grafički veoma specifična, iako je 2D izgleda sve manje više Cell shaded, znači ko da je nacrtano rukom, i znam da su glavne boje bile plava i crvena, likovi su imali neke plave trikoe, a prostorije su bile crvene/narančaste/žute...
Od likova je bio neki Nablidani crnac valjda ko neki green bereta, spy, hacker, neke dvi žemske itd. itd...
Mislim da je igra dobila nekih 75/80% u Hackeru.
HALP!!!!
Sonic_Moronic
26-11-2010, 22:13
Bokte, znam na koju igru misliš :pray:
I ja sam je se pokušavao sjetiti neki mjesec, ali nisam našao, moram prolistati Hackere.
krrush, kill % destroy, sto posto.
A ne jbt, zvalo se nekak force, nešto... ne sjećam se
e da, shadow watch, jjeli to?
Je šedo voč je, hvala :D
Predobro izgleda igra i danas :D
A jbt, post mi izgleda ko da sam ga na gljivama pisao. Nek ostane tako da se imam čemu smijat xD
rudeboy95
26-11-2010, 22:35
Chrono Cross
Azija. Plače mi se kad vidim modre kosice, tako da ne. Svi govore da je predobar, ali neću namjerno. Azija.
Graphic whore. Zapravo, dizajn whore... nešto. :<
rudeboy95
26-11-2010, 23:07
Nop nop. Ako me za išta boli racku, to je za grafiku. I opet, ako išta mrzim, to je azijski RPG. :wink:
Tražim neku igru kao Crusader Kings, ne EU, ne Victoria, Crusader Kings.
Nop nop. Ako me za išta boli racku, to je za grafiku. I opet, ako išta mrzim, to je azijski RPG. :wink:
A azijski RPG vjerojatno mrziš zbog anime dizajna, velikih očiju i ljubičaste kose što nas opet dovodi do mojeg zaključka.
rudeboy95
26-11-2010, 23:11
Neznam, nisam igrao Crusader Kings, ali probaj ovo:
http://www.gamespot.com/pc/strategy/kni ... eview.html (http://www.gamespot.com/pc/strategy/knightsofhonor/review.html)
rudeboy95
26-11-2010, 23:16
A azijski RPG vjerojatno mrziš zbog anime dizajna, što nas opet dovodi do mojeg zaključka.
Ja bih rađe krenuo od gameplaya, ali da, u pravu si. Dizajn. Iako ne u pravilu anime, jer postoje ovi drugi non-anime novi azijci. Svejedno su loši.
Neznam, nisam igrao Crusader Kings, ali probaj ovo:
http://www.gamespot.com/pc/strategy/kni ... eview.html (http://www.gamespot.com/pc/strategy/knightsofhonor/review.html)
Imam već, jebena igra.
Ja bih rađe krenuo od gameplaya, ali da, u pravu si. Dizajn. Iako ne u pravilu anime, jer postoje ovi drugi non-anime novi azijci. Svejedno su loši.
Oh, a ja sam mislio da gameplay, priča i svi ostali elementi obično variraju od igre do igre... >_>
Nisam igrao Chrono Cross, no ako W3DR4N koji ne voli jRPG igre obožava ovu, onda znaš koliko je dobra. No ok, tvoj izbor.
Opet tražim jednu staru, staru. Znači igra je Third Person shooter, mislim da je igra najsličnija Giants Citizen Kabutu, ali je starija dosta starija, isto ima jetpackova itd. itd. cudnih oruzja, polu otvorenih Level-a, čudnih rasa....
Nwm našo - Outwars (bokte koja igretina), bila ispred svog vremena dobrih 10 godina...
http://www.microsoft.com/games/outwars/screenshots/big_screen1.jpg
Oh, a ja sam mislio da gameplay, priča i svi ostali elementi obično variraju od igre do igre... >_>
Nisam igrao Chrono Cross, no ako W3DR4N koji ne voli jRPG igre obožava ovu, onda znaš koliko je dobra. No ok, tvoj izbor.
Ne mogu ih smisliti. Ipak, Chrono Cross je toliko prokleto dobar da jednostavno zaobilazi sav moj generirani hejt. Osim najboljeg soundtracka u bilo kojoj igri, koji je dolazio na tri audio cd-a, svaka pozadina je savršeno nacrtana, a ima ih više od tisuću kroz igru. Plus hrpa likova, tajni, easter eggova i drugog. Odigrao bar nekoliko puta.
baldrick_
27-11-2010, 12:32
Šta si igro od klasika? Arcanum ako nisi, zaigraj, to je samo tako najbolji setting ikad.
nije, najbolji je planescape torment
Dario_sharingan
27-11-2010, 18:40
ok imam za vas poseban izazov
ovo ce mozda znati ekipa koja je 30+ jer je igra za dos ako se nevaram.. neznam ime igre al se sjecam gameplaya opcenito
dakle.
u igri posjedujes svoj vlastiti grad. kreces iz njega u osvajanje ostalih gradova. gradove mozes okupirati,opljackati ili opljackati i srusiti. mogu se trenirati zmajevi,jednorozi i jos neke stvari sad se nesjecam.. igru moze igrati vise igraca u isto vrijeme na istoj mapi.. nesto kao RPG u potezima.
ako se nevara igra je imala vise nastavaka.. oko 4. zadnji je cak za win 98 il nesto..
znam slabo u sjecanju da je u naslovu igre bilo ili dungeon, ili island ili dragon ili kingdom XD
znam da nisam od pomoci al igra je bila za DOS pa mozda to pomogne u potrazi...
EDIT
Nasao igru
WAR LORDS
Chupacabra
27-11-2010, 18:53
@baldrick: S tim da su Planescape i Forgotten Realms zapravo jedan te isti. <3
E jel tko osjeća one stare stare igre, znam da je bila reca u Hackeru tipa 97-98 godine. Znači igra je turn based (mozda i real time nezz, sjecam se samo slika) taktiči RTS, grafika je narafski 2d, sad što je vjerovatno najbitiniji podatak tu je da je igra grafički veoma specifična, iako je 2D izgleda sve manje više Cell shaded, znači ko da je nacrtano rukom, i znam da su glavne boje bile plava i crvena, likovi su imali neke plave trikoe, a prostorije su bile crvene/narančaste/žute...
Od likova je bio neki Nablidani crnac valjda ko neki green bereta, spy, hacker, neke dvi žemske itd. itd...
Mislim da je igra dobila nekih 75/80% u Hackeru.
HALP!!!!
e da, shadow watch, jjeli to?
ne seri, to nest ko jagged aliance, x-com i syndicate wars (nisam siguran za ovo), ono s action points-ima i turnovima??? to su mi bile zakon igre... x-com malo manje zbog gradnje baze i istrazivanja... syndicate wars jos na amigi ak se dobro sjecam, to mi je bila najbolja igra u ono vrijeme, a jagged sam moral kod frenda igrat, jer moj komp nije mogel pokrenut, lol...
Sonic_Moronic
28-11-2010, 09:57
Zaigrao sam Shadow Watch.
Igra super izgleda, baš je stylish stripovska, i na prvi pogled se čini zanimljivo.
... Dok ne uđete u misiju. Nevjerojatno loše napravljen movement, morate micati svakog lika tile po tile, totalni promašaj. Treba 2 minute da se pređe jedna soba, strašno. Meni je ovo neigrivo. Kakva šteta. :(
strongiboy
28-11-2010, 17:55
Tražim japanske rpge za pc kao grandia , breath of fire ali da budu čim noviji dakle 2010 godine. I da nisu na japanskome . može i za psp.
Arbiter of Change
28-11-2010, 17:58
The Last Remnant je jedno što mi pada na pamet.
Joj jebota za pc ima Jrpg-ova koliko i za konzole text based igara.
Trazim neki Rts za nabacit preko lana s ekipom.
-Command and Conquer Zero Hour
-Stronghold Crusader
-Warcraft i Starcraft
Odigrano.
Cijenim sve prijedloge.
rudeboy95
28-11-2010, 22:38
-Stronghold Crusader
-Warcraft i Starcraft
Odigrano.
Cijenim sve prijedloge.
BattleForge. Besplatan.
Arbiter of Change
28-11-2010, 23:44
-Stronghold Crusader
-Warcraft i Starcraft
Odigrano.
Cijenim sve prijedloge.
Age of Mythology.
Sate i sate sam potrošio bio na tu igru u LANu.
-Stronghold Crusader
-Warcraft i Starcraft
Odigrano.
Cijenim sve prijedloge.
Impossible Creatures
Mislim da bi vam ova igra mogla pružiti dosta zabave prvenstveno jer sam gradiš vojsku kombinirajući životinje, a mogućnosti je mnogo!
E ono, napraviš sam svoju vojsku po želji i zgaziš frenda te mu se rugaš kako nezna pariti životinje = neprocjenjivo!!
/kat.
Impossible Creatures
E ono, napraviš sam svoju vojsku po želji i zgaziš frenda te mu se rugaš kako nezna pariti životinje = neprocjenjivo!!
Evo odgledo sam trailer prekul nesto.
Je, kul je! Jedino trebate malo proučiti army builder i zabava počinje! Mislim ono, meni je bilo preepic gledati slona koji se ukopava (križao ga s mravom i stavio mravlje noge, hehe) ili letećeg kita....
strongiboy
30-11-2010, 18:19
Rpge za psp tražim. posebno japanske. Odigrano uglavnom sve, tražim nove igre, ako može iz druge polovice ove godine, stare igre ne igram. Može i za pc ali samo nove rpge. Igre starije od 6.mj. me ne zanimaju, ne igrm staro.
/kat.
Impossible Creatures
Evo odgledo sam trailer prekul nesto.
Također warzone 2100
Isto dizajniraš jedinice vlastite, praviš velike baze i slično, igra je starija i besplatna je, grafika je i dalje vrlo fina, te je sam gameplay nešto drukčiji od klasičnih rtsova, ovdje se malo više fokusiraš na artiljeriju i obrambene građevine
Jeli ikada napravljena kakva punokrvna textualna avantura na hrvatskom jeziku? Ak nije, može i na srpskom, sam da nije ćirilica xd
Arbiter of Change
02-12-2010, 23:48
Poslanik? Ne znam, ne sjećam se točno.
Sickmanno1
03-12-2010, 12:22
Ima Poslanik u hrvatskoj verziji 100%
Hello? Textualna avantura. Znam ja za poslanika. Ak nema - nema.
ZipZipforever
04-12-2010, 12:38
Moze li mi netko preporuciti par dobrih igra o alienima i toj tematici za pc a da igre ne ukljucuje samo klanje neg malo i istrazivanje itd.
Igro sam mothership zeta i destroy all humans ak nest slicno tome ima.
Deadwalker
04-12-2010, 12:41
Ufo serijal ukoliko si ljubitelj taktičkih igara izometrijskog pogleda sa mikromenadžmentom.
Alien vs. Predator ako voliš pucačine sa dobrom atmosferom.
Alien Breed serijal ako voliš akcijske izometrijske pucačine sa malo horor efekta.
Alien Swarm ako tražiš dobru co-op zabavu. I besplatan je btw.
Devil Dog
04-12-2010, 21:48
UFO serijal.
Chupacabra
05-12-2010, 08:53
Tražim neku igru koja ima u sebi stealtha, tipa MGS i Splinter Cell. Zasad mi samo one pdaju na pamet.
Poželjno je da rade na starijim konfama :)
D.O.M.I.
05-12-2010, 10:57
nije baš ko te dvije, ali Thief serijal je kralj stealtha :)
U TES-ovima može biti stealtha, probaj Morrowind.
Moze preporuka ne preteske avanture, da nije horor. I malo starija da je mogu pokrenit.
baldrick_
05-12-2010, 15:10
full throttle
Chupacabra
05-12-2010, 15:31
Full throttle, Sam and Max, Grim Fandango, Maniac Mansion, Brain Hotel
baldrick_
05-12-2010, 19:08
Full throttle, Sam and Max, Grim Fandango, Maniac Mansion, Brain Hotel
i sam & max i grim fandango su poteške avanture, stoga nisu preporučljive za nekog ko traži neku "ne pretešku" avanturu. maniac mansion je nešto sasvim drugo, i mislim da bi se na to trebalo bacit tek kasnije, kad se izgustiraju prave avanture. dakle, full throttle ili the curse of monkey island, ja bih to dodao
Chupacabra
05-12-2010, 19:25
Meh, i Full Throttle zna ponekad biti težak. A Sam and Max, aludirao sam na ovo novo što epizodno izlazi od 2006, to je vrlo lagano, a ekstremno komično.
majstoro
07-12-2010, 12:36
Neka igra sa srednjovijekovnom tematikom da nije strategija,zna neko?
cham3leon
07-12-2010, 16:15
Mount & Blade. Iako malo jest blizu strategije.
Chupacabra
07-12-2010, 17:20
@majstoro- Medievil ( bar mislim da je medieval tematika), Robin Hood
cham3leon
07-12-2010, 17:25
Assassins Creed 1 također.
majstoro
07-12-2010, 20:31
cek sa mount i blade igras sa samo jednim coekom?toooooooo takvog te volim xD
btw.robin hood strategija
medievil neki kostur :D
tako da je mount i blade veoma dobar izbor :D
cham3leon
07-12-2010, 20:37
Al onda uzmi M&B Warband i mod 1257 ili tako nešto za realistični setting.
Tražim...
... sve igre koji bi bilo vrijedno odigrati, od cca. 2008. nadalje. naravno, osim megahitova poput GTAIV, CoD i sličnih. znači manje razvikane a opet vrijedne igranja.
cham3leon
09-12-2010, 20:34
Opet, Mount and Blade. Čini mi se da je negdje iz 2008. Ne pada mi trenutno na pamet ništa drugo a da nije nimalo razvikano.
Enclave
Joan of Arc
Knights of the Temple
Thief 3 - Deadly Shadows
Mada nutra imaš i mix Steampunk/Mystery/Fantasy, a bome i pomalo Horrora te je smješteno u kasiniji srednji vijek!? Fenomenalan sneaker.
BigBongman
12-12-2010, 21:17
preporucite najbolji F2P mmorpg, setting nije vazan
preporucite najbolji F2P mmorpg, setting nije vazan
WoW. Mazni karticu od staraca. Moji nekuze vec 2 god.
BigBongman
12-12-2010, 21:34
da...nesto drugo
cham3leon
12-12-2010, 22:21
Voyage Century online? Bar kad sam ja to igrao je bilo dobro.
World of Tanks, iako je i sad u beti dosta je lako upasti, i nije baš klasični MMO :)
ljudi..trebam pomoc !!
dali netko,bilo tko zna kakvu igru sa motorima,ali gdje motor mozes slagati,od boje,pa do motora samoga,itd......??
plis !!
:D TnQ
Chupacabra
14-12-2010, 13:39
HALP!
Tražim neku stariju city-building igru.
Forengner
14-12-2010, 13:42
Ceasar,Tropico,Sim city.(to su sve podugacki serijali,tako da najverovatnije neces imati problema pri pokretanju tih igara,drugim recima,ima i starijih i novijih delova,biraj) u principu,to nisu zahtevne igre,sumnjam da ces imati ikakvih problema.
Chupacabra
14-12-2010, 13:48
danke schon.
Delirium
16-12-2010, 15:08
Neka Strategija na poteze s mendžmentom
kao Civ i TW
setting nije bitan ;D
BigBongman
16-12-2010, 23:01
victoria
help me now...neku dobru 2 player ili coop igru...nemojte mi nikakve aute, sportske, strategije ili wormsiće :D
i da to da na jednom pc-u...no lan, no multi
Neka Strategija na poteze s mendžmentom
kao Civ i TW
setting nije bitan ;D
Alpha Centauri, Firaxisov klasik, ništa više ti ine treba :)
josip_kraš
18-12-2010, 12:15
Zanima me ime igre.
Igrao sam samo demo a radi se o tome da ste vi oboreni pilot (ili padobranac) iznad njemačke ili neke druge zemlje sila osovine u drugom ratu.
Pošto je zima i sve je zaleđeno morate paziti na zdravlje da se ne prehladite ili nešto tako.
Prvi put sam je igrao negdje 2005-2006.
Ako netko zna bio bih mu zahvlalan.
josip_kraš
18-12-2010, 20:31
Found it!
Nakon iscrpljujućeg traženja bespućima Interneta našao sam naziv igre koji glasi Pilot Down: Behind Enemy Lines.
Interceptor
19-12-2010, 19:18
...neki klasik, ko Mafia ili Max Payne
Driver ???
Interceptor
20-12-2010, 19:32
Driver ???
Dobar.
Jel ima Paralel Lines za PC. Probao sam ga davno na PS2 i nije se činio loš.
Driver ???
Dobar.
Jel ima Paralel Lines za PC. Probao sam ga davno na PS2 i nije se činio loš.
Naravno.
meni je odličan. :D
josip_kraš
24-12-2010, 16:42
Molio bi neki FPS/RPG/TPS smješten u srednji vijek/renesansu.
Nešto kao Mount&Blade a da nije Mount&Blade.
Znači mačevi, štitovi, lukovi, samostreli, konji.
Također bilo bi lijepo da je open world kao Oblivion.
Po mogućnosti bez fantasy gluposti.Spellova, zmajeva i ostalih.
D.O.M.I.
24-12-2010, 16:54
Assassin's Creed serijal
josip_kraš
24-12-2010, 16:58
Ne, htio bi da je konceptualno sličan Oblivionu.
Čisto sumnjam da takvo nešto postoji.
Meh, ništa.Dat ću još jednu šansu M&B.Valjda nisam mogao racionalno prosuđivati u 3 ujutro pa sam ga uninstalirao nakon 15 min gameplaya.
Arbiter of Change
24-12-2010, 19:20
/cut
Overlord Complete PackSza 3€.
http://store.steampowered.com/sale/holiday2010_overlord
[img]/kat
Krivi topic?
Arbiter of Change
24-12-2010, 19:27
Tabovi me opet u mozak. :)
Dajte mi preporucite neku igru na semu grcke mitologije,a da nisu age of mythology ili titan quest,pozeljno bi bilo da je rts...
Wolfwrath
27-12-2010, 20:45
Tražim akcijski rpg, više da je na akciju nego rpg. Znam već za TES i Mass effect,pa šta još ima...
strongiboy
27-12-2010, 23:43
tražim igre kao bioshock znači rpg-fps, može i za psp i ps3 ako tko zna.
Trazim igru tipa Quake 4,Wolfenstein,Singularity itd. samo da nije horor igrica :toilet:
Prey, Timeshift, Half Life 2
Chupacabra
28-12-2010, 11:32
FEAR 2 ti uopće nije strašan.
Devil Dog
31-12-2010, 13:57
Izgasi svjetlo!
King tiger
02-01-2011, 22:10
Neka ww2 RTS u stilu blickriga i sudden strikeaa, da nisu codename panzersi, men of war i theatre of war
BigBongman
02-01-2011, 22:20
company of heroes?
Neka ww2 RTS u stilu blickriga i sudden strikeaa, da nisu codename panzersi, men of war i theatre of war
Heroes of WW2
King tiger
03-01-2011, 02:25
A igro oba . Kako su samo ownali Soldiers heroes of WW2 kad su izasli.
A igro oba . Kako su samo ownali Soldiers heroes of WW2 kad su izasli.
Rush for Berlin + expanzija
Dosta je sličan CN:P (ipak je isti developer)
The Fury
04-01-2011, 23:19
Ne mogu se sjetiti jedne igre, nadam se da mi vi možete pomoći.
Riječ je o PS1 igri, grafika je ''od gline'' tj. tako su likovi napravljeni i animacije u njoj. Žanr je side scroll platformer. Ostalog se baš niti ne sjećam...
Nije bas da trazim igru ali trazim mali opis nje :). Dakle mislim si nabavit rainbow six 3 raven shield, ali kako sam gleda na jutubu i recenzijama po netu pari mi preteska. Swat 4 taman igram i odlican mi je. Jednostavne komande i upravljanje jedinicama, pa me zanima koliko je slicna raven shield-u. I ako je ko igra jel moze malo rec nesto o njoj, kako se tocno prelaze misije i to jer na online recama ne kazu previse. Tipa spominju neke viewpointe ali ne objasnjavaju bas sta su i jesu li kljucni aspekt igre.
Raven Shield je najbolji R6 nastavak i to bez konkurencije. Nemre se direktno usporediti sa SWAT4 pošto S4 ima mogućnost prelaska misije bez da ikoga ubiješ, znači samo da ih sve uhitiš i to je to. Dok u RS moraš poubijati teroriste na putu do cilja. Igra je po meni bolja od Swat 4 iako nema taj element koji čini S4 unikatnim. Po težini, taktici, AI-u su tu negdje, rame uz rame. Jedino RS ima veće/bolje mape, čini mi se pametnije suborce, veći spektar naoružanja, više kuteva napada i nešto oku ugodniju grafiku.
Iskrena preporuka ako voliš taktičke pucačine!!!
Ima koji noviji horror fps za skinit ili s bar jezovitom atmosferom....Kao Stalker ili nesto slicno
Windwalker
06-01-2011, 22:20
Ne mogu se sjetiti jedne igre, nadam se da mi vi možete pomoći.
Riječ je o PS1 igri, grafika je ''od gline'' tj. tako su likovi napravljeni i animacije u njoj. Žanr je side scroll platformer. Ostalog se baš niti ne sjećam...
Neverhood
I Almighty W3DR4N je pogriješio.
Nije Neverhood, nego Skullmonkeys.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/c/c9/Skullmonkeys_Box.jpg
Neverhood je avantura za PC (i PS1 u Japanu), dok je Skullmonkeys platformer za PS1, s istim likom i u istom svijetu kao Neverhood.
Zakon igra, igrao sam ga davno, i opet nabavio prije par mjeseci.
Ovo je najgenijalniji boss ikada.
Joe-Head-Joe
http://www.hardcoregaming101.net/neverhood/skullmonkeys-6.jpg
dajte neki prijedlog za ps2 ili psx, nesto slicno front missionu, meche, dobra prica i potezi, ne moraju cak ni potezi bit, al nisu mi bas igre ka armored core za ps, iako imam i to.....
Interceptor
09-01-2011, 20:07
Thief 3 - Deadly Shadows
Mada nutra imaš i mix Steampunk/Mystery/Fantasy, a bome i pomalo Horrora te je smješteno u kasiniji srednji vijek!? Fenomenalan sneaker.
Jel trebam preć parvi i drugi dio da razumijem priču i te šeme?
Trebam neke igre za PC da se igraju cooperative npr. ja na joysticku a netko drugi na tipkovnici
baldrick_
12-01-2011, 16:27
Jel trebam preć parvi i drugi dio da razumijem priču i te šeme?
ne moraš, ali gubiš, kao recimo kad bi prvo gledao treći deo povratka u budućnost.. mislim, što ne odigraš prvo prva dva dela, ništa te ne košta
Interceptor
12-01-2011, 22:51
Prestare su a mene komp podjebaje kad su u pitanju starije igre.
EDIT: Jel mi možete preporučiti nekoliko igara u kojima ima pucvanja revolverom al da je dobro napravljeno i da je first person.
D.O.M.I.
12-01-2011, 23:27
Call of Juarez: Bound in blood
Interceptor
12-01-2011, 23:30
Al nemogu to trenutno pokrenuti, nešto starije. :(
Kaubojske pucačine FPS nema baš na bacanje,a da probaš prvi CoJ,ili možda GUN to ti je TPS.
Interceptor
13-01-2011, 11:52
Ali ne kaubojske, nego sam da možeš igrati revolverom. Npr. to možeš u CoDu, ali i u VtM: Bloodlines
Interceptor
13-01-2011, 12:03
EDIT: Jel mogu ovo igrat?
http://img190.imageshack.us/img190/274/callofctulhu.jpg
http://img684.imageshack.us/img684/7972/mojae.jpg
Duke of Earl
13-01-2011, 12:45
Mislim da bi trebao bez problema, odlična igra.
Probaj u biosu naštimat da ima 256 rama ak moš. Al ugl, to je igra stara 5+ godina, ići će bez problema.
Interceptor
13-01-2011, 20:09
Star je i meni komp 5+ :D al mislim da će raditi. Čini mi se zakon igra.
Jedino moraš računat da je coc prvenstveno survival horror, a ne fps. Ultimativna stra revolver igra je outlaws, ak to nisi odigrao, uradi to odmah xD
Interceptor
13-01-2011, 21:32
Ma dobro, ne gledam sad revolver ovdje:D
Ali to mi je inače najdraže u pucaljkama, gledat reloadanje dok se ne uleti u okršaj.
DJ Not Nice
14-01-2011, 03:33
Preporučite mi neku igru, nebitno kakvu, samo da je zabavno.
A još bolje ako može igrati više igrača.
rudeboy95
14-01-2011, 07:02
Battlefield: Heroes. Zabava i naopako, igra se u multiju. Ako hočeš malo manje besplatnu verziju toga, uzmi Team Fortress 2.
Lara Croft and the Guardian of Light
Najzabavnija igra unazad ohoho.
DJ Not Nice
14-01-2011, 21:50
BFH sam igrao dosta unazad kojih 6 mjeseci.
Kažeš Laru, budem čekirao di, gdje i kako.
Još šta?
Nevažno dal igra ima 3MB il 3GB-a.
Sam da je zabavno, te da me zadrži par sati, naravno, super bi bilo kad bi igra imala coop.
Ima coop, al nema onlajn coop, to tek treba doći.
DJ Not Nice
15-01-2011, 01:01
Jea, trebao sam naglasiti.
Online coop i nije toliko bitan : )
DeathSpank isto. :thumbs2:
DJ Not Nice
15-01-2011, 02:08
Detspenk it is!
TY
baldrick_
15-01-2011, 04:09
deathspank je sranje, za coop preporučujem shank
Prestare su a mene komp podjebaje kad su u pitanju starije igre.
postoji posebno izdanje prva dva dela u izdanju sold outa koje je posebno optimizovano za rad na visti. ja imam original, a verovatno se i druga verzija može naći. u svakom slučaju, možeš da probaš i preko programa scummvm, to ne bi trebalo da ti zadaje probleme
Jedino moraš računat da je coc prvenstveno survival horror, a ne fps. Ultimativna stra revolver igra je outlaws, ak to nisi odigrao, uradi to odmah xD
dobra igra, ali tu se revolver koristi samo u prvoj misiji.. mislim, možeš da ga koristiš ti tokom cele igre ako hoćeš, ali je mnogo lakše sa puškama
Iznenadio bi se koliko je revolver efektan. Ja sam pretežito koristio njega i onu običnu pušku, pošto su shotgunice totalno beskorisne (eventualno je dobra ona jedna sa velikim rasipom kad trebaš punu sobu počistit) a osim toga, ima i onaj badass quickfire.
baldrick_
15-01-2011, 20:04
ja sam imao potpuno drugačije iskustvo. shotgun (ona što ne čisti celu sobu, što je nalaziš u vozu) se pokazala kao izuzetno učinkovita, čak u toj meri da mi je od tada igra postala veoma lagana, a do tad sam se pomalo mučio (kao u većini starijih fps-ova). otvoriš vrata i odmah ispališ metak, skloniš se u stranu da izbegneš protivnički hitac (ako još nekog ima u sobi), strejfuješ desno i ispališ još jedan metak. ponavljati dok ne ponestane neprijatelja.
izuzetak su, doduše, poneke karakteristične situacije, tipa nivo u kanjonu gde je puška sa snajperom veoma korisna, ali za enterijere, shotgun je keva
Ja sam prestao igrati čim su se pojavila oružja u igri. Totalna degradacija atmosfere i gameplaya.
BigBongman
15-01-2011, 22:03
neki dobar fps...nemora bit nooov ali 2005+ bi bilo pozeljno
cod, bf, coj ne...to odigro sve :D
Forengner
15-01-2011, 22:05
Singularity.
Stalker.
Metro 2033.
Crysis? (Warhead)
BigBongman
15-01-2011, 22:08
Singularity. did it
Stalker. did it
Metro 2033. bezi bre s hororima, posro se s dead spaceom i fallout 3 :cry:
Crysis? (Warhead) did 'em
Forengner
15-01-2011, 22:13
L4D2.(nije horor ako igras sa drustvom)
Team Fortress 2.
Bioschock.
Bioshock 2. (nije toliko strasan)
Swat?
D-Day Normandy.
Warsow.
Interceptor
15-01-2011, 22:18
Ja sam prestao igrati čim su se pojavila oružja u igri. Totalna degradacija atmosfere i gameplaya.
Jel to na Cthulhu misliš?
BigBongman
15-01-2011, 22:23
D-Day Normandy.
Warsow.
sounds good..ove cu probat :D
ovak...za d-day nenalazim nis :?
a warsow ja mislio da ima veze s warsewom :P
info za d-day?
rudeboy95
15-01-2011, 23:09
Tražim free RPG koji ima lijepe questove. Znači nešto tipa Runescape, samo s boljom grafom.
Forengner
15-01-2011, 23:21
D-day Normandy
D-Day: Normandy is a World War 2 action shooting game created by Vipersoft and improved by other volunteers.
D-Day: Normandy is based upon the Quake2 engine, but includes new maps, player models, and a whole new style of game play.
D-Day: Normandy is a team-based game where Allies (USA/British/Russians/Polish) battle against the enemy Axis (German and Japanese) on different maps set across the world with different climates and different terrains.
D-Day can only be played with an Internet connection. Any computer made since the year 2000 should be able to play D-Day well. You do not require an advanced 3-D graphics card.
Teams win a game after either...
Collecting enough points (from taking or destroying objectives)
Killing enough enemy troops
The amount of points or kills to win a game depends on which map (level) you are playing.
*Iako nisam siguran da li previse ljudi idalje igra ovo)
Radije odigraj bioshock bigbongman.
A mozes probati i Darkest of Days.
Devil Dog
16-01-2011, 10:41
D-Day Normandy.
Warsow.
sounds good..ove cu probat :D
BiA: Hell's Highway!
Far Cry 2
Alien vs Predator
Devil Dog
16-01-2011, 12:44
Far Cry 2
Alien vs Predator
AvP 1 i 2, treći nikako.
Far Cry 2? :rotfl:
Jel to na Cthulhu misliš?
Da. Koma napucavanje.
Za ove FPS-ove, probaj Bad Company 2, Assault on Dark Athena, RS Vegas 1 i 2
Komp bi mu eksplodiro da to proba igrat.
BigBongman
16-01-2011, 13:52
odigro i DoD, i oba BiA...
probat cu onda bioshock, tnx foerngner..
puno dobrih prijedloga, ali nisam multimiljoner :D
@xero mislim da je meni prico..
Sonic_Moronic
17-01-2011, 20:58
Dajte mi preporučite neke kul java igre za mob, nemam što igrati :(
Sva tri darkest fear-a, townsmen 2 i 3, doomrpg i orcs& elves, tetris, cafe sudoku i kakuro, ghosts & goblins. pokemon yellow
cham3leon
17-01-2011, 22:24
Robinson (mislim da se tako zove), jako zgodna igra, i obavezno Townsmen 6
A onda možeš nabaviti i GBC emulator pa stavit pokemone ili zeldu.
Interceptor
17-01-2011, 22:43
Dajte neki hororac al da nije Call of Cthulhu al da ima slične ili manje sistemske zahtjeve
Dajte neki hororac al da nije Call of Cthulhu al da ima slične ili manje sistemske zahtjeve
Silent Hill 2,3,4 i Resident Evil 4.
Interceptor
17-01-2011, 23:18
Penumbra Overtorture - čuo sam za to i da je dobra al neda mi se cijelu igru provoditi u onim rudnicima
System Shock 2 - to je SF bljak jedino što mogu probaviti od SF-a je Star Wars
Sillent Hill 2 - jel to samo konverzija s PS2 ? Kakve su kontrole isplati li se na pc-u?
RE 4 - to mi nekako prearkadno/ konzolaški
RE 4 je hororac kolko sam ja lubenica.
SS2 je najjezivija igra koju sam igrao. Propuštaš kulnes. :(
Arbiter of Change
17-01-2011, 23:42
To je zato jer današnje "horor igre" uopće nisu horor igre nego sve akcijske sa jump scare scenama (Dead Space je čitav takav).
Eventualno Amnesia, premda i kod nje skontaš uzorak po kojem radi pa scare faktor nestane.
Interceptor
17-01-2011, 23:43
Neznam ja o čemu pričaš, igrao sam ga prvi put u trećem razredu osnovne kada sam dobio PS2, uopće mi nije bila nešto jeziva. Jedino oni slijepljeni mutanti fuj. Možda zato što sam igrao u dnevnom boravku u sred bijela dana ili eznam :(
rudeboy95
17-01-2011, 23:46
To je zato jer današnje "horor igre" uopće nisu horor igre nego sve akcijske sa jump scare scenama (Dead Space je čitav takav).
Općenito svi današnji horror filmovi su takvi.
Tražim neki dobar stealth s ok pričom, totalno mi je ponestalo ideja :)
Alpha Protocol, Thief, Metal Gear Solid.
Igra mi se nešto od LOTR-a, a vidim da ima previše naslova. Koji su najbolji iliti must play?
http://www.gamespot.com/search.html?qs= ... clk=search (http://www.gamespot.com/search.html?qs=lord+of+the+rings&om_act=convert&om_clk=search)
The Battle for Middle Earth 1 i 2 + The Rise of the Witch-King.
Igra mi se nešto od LOTR-a, a vidim da ima previše naslova. Koji su najbolji iliti must play?
http://www.gamespot.com/search.html?qs= ... clk=search (http://www.gamespot.com/search.html?qs=lord+of+the+rings&om_act=convert&om_clk=search)
Trilogija akcijskih avanturi koje je EA napravio po filmu. Prvi nastavak je malo sporiji, zbog platformskog pristupa, no druga dva su vrhunska naslova nabijena akcijom, i pružaju najbolji LOTR osjećaj.
@Raz, hvala!
@Vedran, mogao si ime nastavaka staviti pošto ih je hrpa!? Ili misliš na ove koje je Raz spomenuo?
Forengner
22-01-2011, 14:37
Umh,Vedran misli na avanture (Return of the King?) a Raz ti je naveo serijal strategija,BFME,koji je po meni zlata vredan.
Devil Dog
22-01-2011, 15:14
RotK Co-Op je jedan od zabavnijih na pc-u :)
@Vedran, mogao si ime nastavaka staviti pošto ih je hrpa!? Ili misliš na ove koje je Raz spomenuo?
Onak
The Fellowship of the Ring
The Two Towers
The Return of the King
Ove strategije su dozla boga dosadne.
bas sam probal emergency 2012, pa me zanima dal je ko igral to ili prijasnje nastavke? i dal koji valja?
Metal Gearove i Alpha P. jesam, al' mogla bih Thief, zvuči ok i nemam pojma kak' sam uspjela zaobići je godinama, thx
Chupacabra
23-01-2011, 00:49
Metal Gearove i Alpha P. jesam, al' mogla bih Thief, zvuči ok i nemam pojma kak' sam uspjela zaobići je godinama, thx
Deus Ex
System shock (2)
Hitman serijal
Freedom force
Deus Ex: The Nameless
Hidden and Dangerous (OBAVEZNO stealth štivo)
koje su najbolje formule za ps2
Deus Ex
System shock (2)
Hitman serijal
Freedom force
Tražim neki dobar stealth s ok pričom, totalno mi je ponestalo ideja :)
SS se baš ne uklapa tu. Za ff i h&d ne znam jer nisam igrao, al pretpostavljam da ni to nisu snikeri.
Deus Ex
System shock (2)
Hitman serijal
Freedom force
Deusa obožavam, igrala
Hitmana i Freedom force također (iako nemam pojma kakve ima veze s stealthom),
System shock mi djeluje poznato, mislim da sam probala davno, ne sjećam se da mi se svidjela,
a ovaj Hidden and Dangerous...nemam pojma, ne da mi se ratni setting :)
Chupacabra
23-01-2011, 01:18
Koliko god Deus Ex stavlja naglasak na stealth, toliko je stealth u Deus Ex: The Nameless teži i realističniji. Probaj to.
Sve do zadnje....
Kako hitman nema veze sa stealthom? :D
System Shock (2) ti je hororac. Najjezivija igra ikad ako se mene pita, budući da se ne oslanja na jeftine trikove kao "BUUU" iza ugla, već ti ujebe psihu i ostavi te oštećenog za sva vremena. :(
Preporučio bih ti da odigraš neki Splinter Cell, al budući da želiš dobru priču, ne mogu.
Sve do zadnje....
neznan koa je zadnja, :p
Devil Dog
23-01-2011, 09:31
F1 06 ti je najbolja.
Kako hitman nema veze sa stealthom? :D
System Shock (2) ti je hororac. Najjezivija igra ikad ako se mene pita, budući da se ne oslanja na jeftine trikove kao "BUUU" iza ugla, već ti ujebe psihu i ostavi te oštećenog za sva vremena. :(
Preporučio bih ti da odigraš neki Splinter Cell, al budući da želiš dobru priču, ne mogu.
Hehe, nisam govorila za Hitmana nego Freedom force :)
Splinter Cell-ove sam isto odigrala sve (pc inačice), čak mi ovaj zadnji i nema toliko lošu priču. Malo sam pregledala System Shock, izgleda da sam ga pomješala s nečim drugim, mogla bih probati :)
The Great Duck
23-01-2011, 18:19
Treba mi neki "first person swordsman"...Znači kao FPS,ali s mačevima umjesto pušaka i pištolja.
I da nije FP RPG.
Trebam neku strategiju, nema veze jel Turn Based i to, glavno da moram razmišljat.
Odigrane:
Empire Earth 1, 2 i 3
Age of Empires 3
Age of Mithology
Europa Universalis 3
Crusader Kings
Victoria
Company of Heroes
Company of Heroes: Opposing Fronts
Company of Heroes: nešto (neznam kak se zove treća ekspanzija)
LOTR: Battle for Middle Earth 1, 2 i ekspanzija za 2.
Black & White 2
Dawn of War: Dark Crusade
Dawn of War 2
Empire Total War
Medieval 2 Total War
Rome Total War
Medieval Total War
Warcraft 3
Warcraft 3 Frozen Throne
Galactic Civilizations 2
Hegemony Phillip of Macedon
Heroes of Might and Magic 3, 4, 5 i njegove ekspanzije
Impossible Creatures
Knights Of Honor
Civilization 3, 4
Evil Genius
Stronghold
Stronghold 2
Rise and Fall Civilizations at War
Rise of Nations
Rush for Berlin
Dawn Of War Soulstorm
The Settlers: Heritage of Kings
TripleA
World in Conflict
Brijem da su to sve
i trebam neki RPG u stilu Mount and Blade-a
Forengner
23-01-2011, 19:33
Blitz 1941
Blitzkrieg
Blitzkrieg 2
Blitzkrieg 2: Liberation
Blitzkrieg II: Fall of the Reich
Blitzkrieg: Burning Horizon
Blitzkrieg: Mission Barbarossa
Blitzkrieg: Mission Kursk
Blitzkrieg: Rolling Thunder
Blitzkrieg: Total Challenge
Achtung Panzer!Kharkov 1943
World in Conflict:Soviet assault.
Codename Panzers:Phase one.
Codename Panzers:Phase two.
The King's Crusade.
Europa Universalis 1
Europa Universalis 2.
Europa Universalis HTTT.
1914:The great war.
Caesar: I
Caesar II
Caesar III
Caesar IV
Civ V.
Command & Conquer Red Alert.
Command & Conquer Red Alert 2.
Command & Conquer Red Alert 2: Yuri's Revenge.
Command & Conquer: Tiberian Sun.
Cossacks II: Battle for Europe
Cossacks II: Napoleonic Wars
Cossacks Triple Pack.
Cossacks: Back to War.
Disciples.
Napoleon Total War.
Europa Universalis III: Divine Wind
Europa Universalis III: In Nomine
Europa Universalis III: Napoleon's Ambition
Great War-1914-1918
Great Battles of Alexander.
Great Battles of Caesar
Great Battles of Hannibal.
Hearts of Iron II
Hearts of Iron II: Armageddon
Hearts of Iron II: Collection
Hearts of Iron II: Doomsday
Hearts of Iron II: Iron Cross
Cossacks: European Wars
Cossacks: The Art of War\
Great battles of Rome.
Plavom sam ti oznacio po mom misljenju,odlicne igre,njih ti preporucujem.
Devil Dog
24-01-2011, 18:21
Dune 2
Chupacabra
24-01-2011, 20:21
Ne znam koliko ima LOTR igara i koje su, ali jel bi mi netko mogao reći koji lotr rpg-ovi postoje. Hvala
Arbiter of Change
24-01-2011, 20:25
The Lord of the Rings: The Third Age za PS2.
Chupacabra
24-01-2011, 20:27
Za PC, a ne za PS2... Nemam konzolu
Sonic_Moronic
24-01-2011, 20:31
Hrčak, igraj prvo Cossacks obavezno. Čisti klasik kojeg je mnogo igrača nažalost zaobišlo. I danas je rijetko naći strategije u kojima je normalno imati nekoliko stotina jedinica na ekranu, a uz to dolazi savršeno kompleksna ekonomija.
Puno unita? Komplicirana ekonomija? I like it. :D
Arbiter of Change
24-01-2011, 22:21
Za PC, a ne za PS2... Nemam konzolu
Jedino stari iz DOS/Win95 ere ako se dobro sjećam, sve novo su ili akcija ili strategije.
Puno unita? Komplicirana ekonomija? I like it. :D
Da, u stilu da trebaš paziti na hranu jer ti ju svaka živa jedinica stalno troši i na željezo/barut jer ih svaki pucanj troši. O da, pripremi se. :)
E da, Hobit je izuzetno podcjenjena igra, a totalna rulež. Budući da nisu imali filmski predložak, developeri su radili isključivo po knjizi, pa je cijeli proizvod ispao jako lijepo posložen.
JXfDuAahcVk
Fora, budem ih onda po redu igrao, i strategije i avanture. Mislio sam to izbjeći pošto je ipak 6 (sada već i 7) naslova u pitanju, ali ajde, možda mi se svi svide. Za početak sam nabavio Battle for Middle Earth 1 i 2 + EXP.
Hvala!
majstoro
25-01-2011, 12:02
Zanima me,ako iko zna,kako se zove ratna igra,uglavnom mozes igrati sa 5 likova,odaberes jednog i svi idu za njim,pa se mozes prebacit na drugog,i svako ima razlicito oruzje...
Volio bih da mogu dat vise info-a,al niceg se nesjecam :D
I koju igru najvise forumasi igraju online?
Clive Barkers Jericho je to.
majstoro
25-01-2011, 12:23
Ova igra se ne cini losom
btw.igra je ratna sa vojnicima,vjerovatno americkim
Devil Dog
25-01-2011, 15:59
Jel FPS, TPS...??
Hidden and Dangerous?
Devil Dog
25-01-2011, 18:45
Dok se on sjeti, jel netko zna kako se zove ona side-scrolling 2d koljačina izašla sredinom( il krajem?) 2010.-e... Čini mi se da postoji i posebna tema na forumu o toj igri.
Duke of Earl
25-01-2011, 18:49
Dok se on sjeti, jel netko zna kako se zove ona side-scrolling 2d koljačina izašla sredinom( il krajem?) 2010.-e... Čini mi se da postoji i posebna tema na forumu o toj igri.
Shank.
Devil Dog
25-01-2011, 18:52
Jejeje to je.
majstoro
25-01-2011, 19:11
Desert Storm!
To kralju,to je ta
Oprostite ostali,volio bi da sam dao vise infoa :wink:
Duke of Earl
25-01-2011, 20:30
Trebam nekakvu turn based igru koju je po mogućnosti moguće u cijelosti igrat samo s mišem.
majstoro
25-01-2011, 20:39
Heroes of Might and Magic 3,5
Duke of Earl
25-01-2011, 21:06
Nešto malkice manje poznato, ovo sam odigrao već.
mortician
26-01-2011, 13:14
Probaj s 4. onda?
Ja sam nedavno prešao The Gathering Storm kampanju. Pre. Igra mi je jedanput interesantnija od petice.
Duke of Earl
26-01-2011, 13:55
Probaj s 4. onda?
Ja sam nedavno prešao The Gathering Storm kampanju. Pre. Igra mi je jedanput interesantnija od petice.
hmmm, ja se sjećam da je ta igra smeće u usporedbi s trojkom, al ono, to je sjećanje od prije 6-7 godina, tako da je moguće da sam bio u krivu :)
mortician
26-01-2011, 14:12
Probaj s 4. onda?
hmmm, ja se sjećam da je ta igra smeće u usporedbi s trojkom, al ono, to je sjećanje od prije 6-7 godina, tako da je moguće da sam bio u krivu :)
Drugačija da. Samo zagriženi fenboji trojke tvrde da je smeće.
Igra je odlična, od audiovizualne prezentacije, gameplaya (drugačiji odnos heroja naspram jedinica), skill-magic sistema, frakcija itd itd.
Definitivno probaj. Vjerojatno ti bude čudna u stratu zbog utiska trojke, al ne odustaj :)
Da, meni je isto četvorka bila čist ok i smatram da je nepravedno tako jako popljuvana.
Deadwalker
28-01-2011, 10:57
Definitivno je bolja od petice mi jer ipak je igru radio originalni tvorac s vizijom.
Petica je dobra, ali čista kopija trojke sa par noviteta.
koju LOTR igru preporucate za igranje SPa...strategija ili slicno
upravo pogledah opet sva tri filma i igra mi se lotr sada...
moze neka preporuka,nisam pratio igre a znam da ih je jako puno izaslo
Praetorian
28-01-2011, 22:32
Najbolja LOTR igra ti je mod za Medieval 2 Total War+ Kingdoms koji se zove Third Age.
Praetorian
28-01-2011, 22:36
E pa kad je najbolja LOTR igra 8)
ima li neka druga samostalna koja prati pricu lotr?
Arbiter of Change
28-01-2011, 22:58
Battle for Middle-Earth, premda Fellowship of the Ring + Return of the King (Two Towers nema za PC) zajedno pokrivaju sve.
Na kraju krajeva i LotRO MMO isto prati priču knjiga premda više iz prikrajka tako da igraču dodjeljuje pozadinsku ulogu u priči.
Ono što je rekao Arbiter, to su najvjerojatnije najbolje LOTR igre ikad napravljene.
beba nema zvečku
29-01-2011, 12:35
kjarcu bartuc je stranicu prije pital kaj LoTR vezano da igra.
E pa kad je najbolja LOTR igra 8)
E pa nije.
Praetorian
31-01-2011, 16:15
Jel ima neka igra poput Roadrasha ali nešto novije?
Devil Dog
31-01-2011, 18:00
Za PC ili PS?
Dajte sve igre koju mogu za
1,8 GhZ
512 RAM-a
i 64 MB graficke
Devil Dog
31-01-2011, 18:02
Company of heroes!
Rekao sam sve koje vam padnu na pamet! :@
Windwalker
31-01-2011, 18:20
Super Mario Bros, Tetris, Pac-Man,...
Minecraft, Dungeon Keeper 2, Nox, Stronghold, Bugs Bunny: Lost In Time...
Editam ako se sjetim još koje.
cham3leon
31-01-2011, 18:23
Možeš podijeliti s nama koji žanr ti se igra? Ovako se baš ne mogu sjetit.
CoD 1 i 2, Half Life 1 i 2, Operation Flashpoint, Morrowind, NFS 4, 5, 6, Colin McRae Rally 2, Jurassic Park Operation Genesis (legendarno!), Jurassic Park Trespasser, Rollercoaster Tycoon 3, Little Fighter 2(besplatna igra, ludilo), Metal Gear Solid 1 i 2,...
mogu tako unedogled valjda.
Devil Dog
31-01-2011, 18:23
Wolfensteini
C&C Generals
Worms
WC3
Starcraft
Diablo 1 & 2
Age of Empires 3
Tomb raider 1-5
PoP Sands of Time
Robin Hood, Commandos 1-3, Desperados... dosta?
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.