Log in

Pogledaj cijelu verziju : Tražim igru

Stranica : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27

System
20-02-2010, 20:02
Ja preporucujem Doom kec.

mikica12345
21-02-2010, 00:21
Hi, hvala na odgovorima-. što se tiče stalkera, pokušao odigrati call of pripyat, ali jednostavno mi to nije leglo. odigro sam call of duty, i 4 i 5 i 6 odnosno modern warfare 2. da, dojmila me se kod call of duty 2 cijela priča, grafika, ma sve, sve ove druge su plitke u odnosu na nju, tako da bih stvarno volio odigrati barem približno nešto slično tomu. i to je igram kao single player i uistinu mi je super.
hvala na odgovorima i ako ima preporuka, please pošaljte. crysis, ne hvala....
P.S izlazi novi medal of honor i nadam se da će to biti to, alitko će dočekati. a navodno se u tajnosti priprema i novi call of duty, ali oet izgleda vraćaju kao u petici drugoi svjetski rat, tema vijetnam. a ja bi nešto slično call of duty 2...... :rambo:

baldrick_
21-02-2010, 00:35
vijetnamski rat ne spada u drugi svetski rat

Kid A
21-02-2010, 00:36
Ti si odsada nas sluzbeni forumski lektor.Moze?

Wishmaster
21-02-2010, 01:47
Ti si odsada nas sluzbeni forumski lektor.Moze?
Nakon točke dolazi razmak.

:D

Insert
21-02-2010, 19:30
Pozdrav, može li mi netko preporučiti noviju igru, neki dobae shooter poput modern warfare 2, nešto baš tako, jer me to oduševilo. igram sada far cry 2, ali mi se to sa modern warfare 2 ne može usporediti.
može i nešto novije iz drugog svjetskog rata, ali odigrao sam brothers in arms . hell's of highway i nije me se dojmila :ekipa:
Hvala unaprijed
Savršena igra za tebe je onda Call of Duty 5: World at War.
Meni je to najdosadniji cod do sad. Doduše, još nisam igrao MW2, ali namjeravam jednog dana.

str1k3r
21-02-2010, 19:37
Nakon što prođu ta četiri odi igrati neku pravu igru. ^^

Grim
21-02-2010, 19:45
Hi, hvala na odgovorima-. što se tiče stalkera, pokušao odigrati call of pripyat, ali jednostavno mi to nije leglo. odigro sam call of duty, i 4 i 5 i 6 odnosno modern warfare 2. da, dojmila me se kod call of duty 2 cijela priča, grafika, ma sve, sve ove druge su plitke u odnosu na nju, tako da bih stvarno volio odigrati barem približno nešto slično tomu. i to je igram kao single player i uistinu mi je super.
hvala na odgovorima i ako ima preporuka, please pošaljte. crysis, ne hvala....
P.S izlazi novi medal of honor i nadam se da će to biti to, alitko će dočekati. a navodno se u tajnosti priprema i novi call of duty, ali oet izgleda vraćaju kao u petici drugoi svjetski rat, tema vijetnam. a ja bi nešto slično call of duty 2...... :rambo:
CoD 2, CoD 4 i MW2 su jedinstvene igre odličnog filmskog ugođaja i jedne od najboljih u svom žanru, teško da ćeš naći bolje, samo lošije što se toga tiče. Uskoro ti izlazi Battlefield: Bad Company 2, ona je podosta slična MW2/CoD4 pošto je u moderno vrijeme, a i SP će biti zasigurno dobar (MP još više).

baldrick_
21-02-2010, 20:03
vau, od kad se ovde briše spam

Chappi
21-02-2010, 20:05
Jedva čekam bc2..Mislim da će nadmašit u svakom pogledu cod po SP..Po MP možda ne jer su svi nabrijani na taj cod...

keko
22-02-2010, 19:28
Prijedlog neke dobre trading card igre za pc.

System
22-02-2010, 19:50
Yu-Gi-Oh! Power of Chaos: Yugi the Destiny
Yu-Gi-Oh! Power of Chaos: Kaiba the Revenge
Yu-Gi-Oh! Power of Chaos: Joey the Passion

rudeboy95
22-02-2010, 20:29
http://www.urban-rivals.com/S
Ovo tu ti je dobro. Iako previše jednostavno IMHO. Besplatno, browser (nije potreban download). Neka te ne odbije to šta je browser, igra ima odličnu veliku databazu karata i svaka karta ima svoju priču. Pogledaj, zaigraj koji sat, ko zna, možda ti se svidi.

keko
23-02-2010, 06:07
:pray: :pray: Hvala ti rudeboy, ovo mi je preodlično.

rudeboy95
25-02-2010, 10:36
Tražim h'n's RPG sa puno akcije i svega. Ne, to nije Diablo. Probao sam Torchlight ali mi stalno izbacuje error. Fate mi je nezanimljiv nakon 1h igranja. Još nešto?

Raz
25-02-2010, 10:40
Dungeon Siege 2.

Osobno mi nije pasao, no možda se tebi svidi.

Death By Sexy
25-02-2010, 10:45
Divine Divinity, Blade and sword, Titan quest, Sacred

Arbiter of Change
25-02-2010, 10:53
Divine Divinity spada u H&S samo jer je najsličniji tome po perspektivi i Diablo-like pristupu, ali iskreno je vjerojatno najbliži čistokrvnom RPG-u od svih H&S naslova. Ovaj... ono što pokušavam reći je da nije nužno za nekoga tko je igrao Diabla i očekuje baš takvu igru, tipa Nox, Sacred i slične.

Death By Sexy
25-02-2010, 11:03
Ma znam, al mi igra rula, pa ono.. Da ne trči samo bezglavo kako bi priklao nekog :)

Grim
25-02-2010, 11:09
Tražim h'n's RPG sa puno akcije i svega. Ne, to nije Diablo. Probao sam Torchlight ali mi stalno izbacuje error. Fate mi je nezanimljiv nakon 1h igranja. Još nešto?
Dungeon Siege, Dungeon Siege 2 i Titan Quest su jedni boljih, svakako probaj.
Osobno, najdraži mi je Dungeon Siege.

la50
25-02-2010, 11:17
Osobno, najdraži mi je Dungeon Siege.
Meni uz DA:O najbolji RPG.

System
25-02-2010, 17:23
Ajte dajte neki RPG da je stariji od 2007. a da je laganica za prelazenje...

W3DR4N
25-02-2010, 17:34
Summoner

Bara
25-02-2010, 21:12
System definitivno Fable: The lost chapters. Nećeš naći bolje. Mislim, tu je uvijek Oblivion, ali Fable je više linearan.

Wishmaster
25-02-2010, 21:35
Beyond Divinity - onak laganini za opustiti se

baldrick_
25-02-2010, 21:36
Summoner
... je težak, tj. moraš da provališ finese sistema. što će značit da nije laganica.

ako se pod laganica misli na težinu borbi, onda planescape torment, samo što u njega moraš baš da se udubiš neko vreme. fable je stvarno do jaja izbor, u svakom slučaju.

System
25-02-2010, 23:12
Ev uzo sam Fable, posto je kratka igra brzo cu je zavrsiti i onda cu neko od tih sto ste predlozili igrati.

Grim
25-02-2010, 23:14
Dungeon Siege 2, dugačko i zabavno, savršeno. Iako prvi dio je bolji.

System
25-02-2010, 23:15
Dungeon Siege 2, dugačko i zabavno, savršeno. Iako prvi dio je bolji.

Ih to sam igro jedno 5985 puta, dobra igra inace.-

Jopax
26-02-2010, 00:01
Onda odigraj ekspanziju, malo je čudna ali je i dalje zabavna

System
26-02-2010, 00:11
:D :D :D

I to sam igrao. :D

E da, moze li mi ko ukratko reci kakav je Disciples 2?

Wishmaster
26-02-2010, 02:02
:D :D :D

I to sam igrao. :D

E da, moze li mi ko ukratko reci kakav je Disciples 2?
TBS - Turn Based Strategy
Najbolja u tom žanru.

baldrick_
26-02-2010, 13:19
ne laži, najbolji su heroji 5

monster hunter
26-02-2010, 13:50
oču iGru da Se može pucati :twisted: :rambo: :killyou: :ekipa:

W3DR4N
26-02-2010, 17:26
System definitivno Fable: The lost chapters. Nećeš naći bolje. Mislim, tu je uvijek Oblivion, ali Fable je više linearan.

Fable nije RPG. Niti je dobra igra.

Bara
26-02-2010, 18:52
Vidite ljudi, ovaj gore post primjer je čovjeka koji je pogriješio 2 puta.

rudeboy95
26-02-2010, 20:34
Zapravo i nije pravi RPG, više je akcijska avantura sa RPG elementima. A za ovo drugo, ju beter tejk it bek!

baldrick_
26-02-2010, 23:29

Fable nije RPG. Niti je dobra igra.

Zapravo i nije pravi RPG, više je akcijska avantura sa RPG elementima. A za ovo drugo, ju beter tejk it bek!
fable je rpg. imaš otvoren svet, likove koji žive svoje živote nezavisno od tebe sa kojima možeš da pričaš kad hoćeš u klasičnom rpg stilu.. stiče se iskustvo, dobijaju questovi, imaš inventar kao u klasičnim rpg-ovima. razlika između fablea i sandbox akcića je golema - tamo ne možeš da pričaš sa ljudima, nema dijaloga, nema napredovanja lika, nema inventara.. nešto najpribližnije od drugih žanrova su akcione avanture (ali starije tipa outcast), ali samo zato što su one više rpg, nego akcija, a ne zato što je fable više akcija, a manje rpg. akcione avanture još imaju najmanje avanturističkog u sebi.. trebalo bi da se zovu aispr - akcione igre sa primesama roleplaya.

akcione avanture su tomb raider, legacy of kain, prince od persije novi.. ko kaže da su te igre iste žanrovski sa fableom jednostavno lupa (ili nije igrao nešto od navedenog). nije im razlika samo u pojedinim roleplay elementima, fable ih ima sve koje čine igru rpg-om.

sad će ovaj gej lik vedran da se pravi da nije video ovo, pa će za 2-3 strane opet da kaže da je fable platforma.. ali za tebe rudeboy mislim da ima nade.

Jopax
27-02-2010, 03:55
Dajte ljudi bila je rasprava prije par strana, Fable je samo malo RPG i to je to

W3DR4N
27-02-2010, 09:38
Fable je RPG koliko i Zelda.
Spada u akcijske avanture. Al meni su to sve platformeri.

Grim
27-02-2010, 09:42
Fable je akcijska avantura s RPG elementima, ništa više.

Bara
27-02-2010, 11:38
Onda je i The Witcher akcijska avantura sa RPG elementima, a siguran sam da to ne želiš spoznati. Ali ja više na spammam ovdje.

Grim
27-02-2010, 11:51
Onda je i The Witcher akcijska avantura sa RPG elementima, a siguran sam da to ne želiš spoznati. Ali ja više na spammam ovdje.
Pa zapravo i je, ali ne u toliko količini koliko i Fable.

baldrick_
27-02-2010, 14:11
Dajte ljudi bila je rasprava prije par strana, Fable je samo malo RPG i to je to
nije bila rasprava, ja sam dao neke argumente po kojima fable nije akciona avantura (iskopirao sam ih i malopre) i onda su se svi ućutali.. da bi bilo rasprave moraju obe strane da iznesu svoje argumente, a ne samo ''fable je akciona avantura'', ''fable je akciona avantura'', ''fable je akciona avantura'' x 1000.

jel je oblivion rpg? po čemu je oblivion rpg, a fable nije? kontam da svako ima drugačije shvatanje žanra, no ne možete gledati tako - svi rpg-ovi koji u se imaju akciju su akcione avanture (akciona avantura - tomb raider, kakve tomb raider ima veze sa fableom i witcherom?).. nego su rpg-ovi koji vas podsećaju na akcione igre upravo to - rpg-ovi. i moj deda liči na ženu, al ima jaja, pa je prema tome muško.

Bara
27-02-2010, 14:32
baldricka legende xD Bar mi je drago što si zauzeo moju stranu.

Grim
27-02-2010, 14:34
nije bila rasprava, ja sam dao neke argumente po kojima fable nije akciona avantura (iskopirao sam ih i malopre) i onda su se svi ućutali.. da bi bilo rasprave moraju obe strane da iznesu svoje argumente, a ne samo ''fable je akciona avantura'', ''fable je akciona avantura'', ''fable je akciona avantura'' x 1000.

jel je oblivion rpg? po čemu je oblivion rpg, a fable nije? kontam da svako ima drugačije shvatanje žanra, no ne možete gledati tako - svi rpg-ovi koji u se imaju akciju su akcione avanture (akciona avantura - tomb raider, kakve tomb raider ima veze sa fableom i witcherom?).. nego su rpg-ovi koji vas podsećaju na akcione igre upravo to - rpg-ovi. i moj deda liči na ženu, al ima jaja, pa je prema tome muško.
Oblivion je isto akcijska avanturaSsa RPG elementima. Nije akcijska avantura, nego akcijska avantura s RPG elementima, koliko su ti elementi izraženi je druga stvar. Kod Obliviona je podosta izraženo, kod Fablea manje, ali isto jako izraženo.

Wishmaster
27-02-2010, 14:38

Oblivion je isto akcijska avanturaSsa RPG elementima.
Nije akcijska avantura, nego akcijska avantura s RPG elementima, koliko su ti elementi izraženi je druga stvar.
Pa recimo da bi onda svi tzv. 'old skul' RPGi isto bili avanture. Putuješ svijetom i doživljavaš avanture. Jej, oni su avanture s RPG elementima.
Morrowind je RPG ali Oblivion nije?
Mislim, pišem ovo jer se za Morrowind uvijek pisalo kao najbolji RPG bla bla, a Oblivion i Morrowind su skoro pa iste igre.

Bara
27-02-2010, 14:39
Morrowind je akcijska avantura sa RPG elementima koju svi definitivno trebate zaigrati. Da ne spomenem Dragon Age Origins, prekrasna akcijaska avantura sa RPG elementima. A tek Fallout 3, ta akcijska avantura sa RPG elementima se jednostavno ne propušta.

Wishmaster
27-02-2010, 14:40
RPG je izmišljeni nepostojeći žanr.

Grim
27-02-2010, 14:41
Fable je akcijska avantura s RPG-elementima, i to jako izraženim zbog čega spada u RPG žanr. Ali nije čistokrvni RPG kao Baldurs Gate ili Dragon Age, niti je akcijski RPG (to je H&S), nego akcijska avantura s jako izraženim RPG elementima.

Fallout 3 je pak shooter s RPG elementima.

Bara
27-02-2010, 14:46
The Godfather je TPS/Freeroaming/Drama,thirller, movie look alike/Shooter sa RPG elementima

Grim reaper potpuno shvaćam na što želiš ukazati, ali klasifikacija igara je odveć jednostavnija nego kakvom je ti prikazuješ. Naravno da te nervira neka geekara koja kaže: " Oblivion je čistokrvni RPG kakvog još nisam igrao! ", ali ne bismo zato trebali mijenjati sistem.

baldrick_
27-02-2010, 14:50
lol, znači baldur's gate i njegovi klonovi su jedini rpg-ovi? sve ostalo su akcione avanture sa elementima rpg-a. geez...

kakve veze ima tomb raider i fable? tomb raider i oblivion? tomb raider i witcher? jel je tebi gameplay u njima stvarno tolko sličan pa ih svrstavaš u isti žanr? da bi reko da su akcione avanture sa rpg elementima, onda bi im gameplay morao biti isti kao u akcionoj avanturi, samo što bi imao neke rpg elemente (inventar, na primer). ali gameplay iz tomb raidera u kojem malo skačeš, malo se biješ, malo rešavaš proste zagonetke nema veze sa onim nabrojanim rpg-ovima... po čemu je oblivion tolko različit od dragon agea? po tome što dragon age ima taktičku borbu i party? i dragon age nema otvoren svet. ostale bitne stvari su iste, ali je ovaj prvi akciona avantura, a drugi rpg?!

Wishmaster
27-02-2010, 14:55
Vrijeme RPG-a s izometričnim pogledom je prošlo.
Sad imamo 3D a prema tome se i RPG žanr prilagodil.
Jel u Oblivionu imate razgovore, trgovine, inventory, kvestove (opcionalne i glavni), biranje puta(dobro - zlo), otvoren svijet itd?
Naravno, ne vidim razlog zakaj onda Oblivion nebi mogel iti u kategoriju RPG.
Ista stvar je Fableom.
Druga je stvar kaj nemaju svi jednake elemente integrirane na jednaki način. Jer kad bi imali onda bi opet slijedile priče tipa: ova igra kopira ovu, ona kopira ovu prvi itd.

edit: svaka čast baldrick

bezimeni
27-02-2010, 14:59
Ja sam slobodniji po pitanju RPG-a. Po meni je i jedan Grand Turismo RPG ...možda i najbolji rpg .Isto tako i Stalker .

Bara
27-02-2010, 15:00
Discussion concluded! (udarac čekićem)

rudeboy95
27-02-2010, 15:04
Nemojte me krivo shvatiti. Ja sam mislio da Fable je RPG, ali je jako blizak akcijskoj avanturi (i obrnuto). Fable nije čistokrvni RPG jer nema baš puno itema (oružja, armor), nego samo setove. Znači velika večina igre ovisi samo o tvom skillu, a malo o equipmentu koji nosiš (iz razloga jer kako god okreneš, wizard na end bossu ima svoje odjelo, fighter svoje i tako).

Arbiter of Change
27-02-2010, 15:26
Naravno, opće je poznato da je poanta RPG-ova u predmetima... /berserker rage.

rudeboy95
27-02-2010, 15:59
Naravno, opće je poznato da je poanta RPG-ova u predmetima... /berserker rage.
Look at it @ this way, ako staviš na bilokoju akcijsku avanturu predmete i sl RPG elemente, ta igra postane jako slična Fable-u.

GeraltofSmeg
27-02-2010, 16:11
Nudite me rpgovima.

Grim
27-02-2010, 16:13
Nudite me rpgovima.
Mislim da si odigrao sve novije, točnije sve dobre novije, stoga probaj Divinity 2 Ego Draconis, niti smrdi niti miriši, ali možda ti se svidi.

Xero
27-02-2010, 16:14
Grand Turismo.
Sad ozbiljno Divinity 2 jako dobra igra , ako imaš jake živce jer je jebeno preteška. Grim me preteko :(

GeraltofSmeg
27-02-2010, 16:20
Nudite me rpgovima.
Mislim da si odigrao sve novije, točnije sve dobre novije, stoga probaj Divinity 2 Ego Draconis, niti smrdi niti miriši, ali možda ti se svidi.
Er, nema magova kao karakterklasa, wtf? Nemoze.
Oh, bjah površan. Djeluje zanimljivo, isprobati cu jednom. ;)

Xero
27-02-2010, 16:24
Kako nema magova ? Di si to vidio ?

System
27-02-2010, 16:29
Zavrsio Fable. I sad opet neznam sta da igram, medjutim igra Fire Warrior mi zapala za oko.
Igrati da ili ne ?

rudeboy95
27-02-2010, 19:04
Odigraj Fable još jednom. :D

keko
27-02-2010, 19:05
Na ovo (http://www.gamespot.com/pc/action/firewarrior/index.html?tag=result;title;0)Smisliš?

baldrick_
27-02-2010, 20:24
Zavrsio Fable. I sad opet neznam sta da igram

Ev uzo sam Fable, posto je kratka igra brzo cu je zavrsiti i onda cu neko od tih sto ste predlozili igrati.
evo, rešio sam ti problem

Znači velika večina igre ovisi samo o tvom skillu, a malo o equipmentu koji nosiš (iz razloga jer kako god okreneš, wizard na end bossu ima svoje odjelo, fighter svoje i tako).
a u akcionim avanturama ima setova i predmeta? tamo nema ni inventara. da joj dodaš predmete ipak ne bi imala ono osnovno u rpg-u - svet koji nije sastavljen samo od nivoa, razgovore sa likovima i napredovanje lika. e, kad bi to sve dodao jednoj akcionoj avanturi onda bi ona stvarno ličilla na fable, a i bila bi rpg.

System
27-02-2010, 20:27
Zavrsio Fable. I sad opet neznam sta da igram

evo, rešio sam ti problem[/quote]

Ma ne znam izgleda de su sve te igre radjene na Fallout engine-u a dosta mi je toga sadnje sve sto sam igrao bilo je na taj fazon, ocu malo da odmorim.

baldrick_
27-02-2010, 20:57
onda the bard's tale rimejk

System
27-02-2010, 21:09
onda the bard's tale rimejk

Matorog sam igrao, moram novog cekirati. Hvala ti.

rudeboy95
27-02-2010, 21:14
a u akcionim avanturama ima setova i predmeta? tamo nema ni inventara. da joj dodaš predmete ipak ne bi imala ono osnovno u rpg-u - svet koji nije sastavljen samo od nivoa, razgovore sa likovima i napredovanje lika. e, kad bi to sve dodao jednoj akcionoj avanturi onda bi ona stvarno ličilla na fable, a i bila bi rpg.

Assassin's Creed?

baldrick_
28-02-2010, 15:20
assassin's creed je sandbox akcija, drugačije od akcione avanture tipa tomb raider je dosta to.. igrao sam ga malo kod druga i nisam video da imaš inventar, pričanje sa likovima (sa sve dijaloškim stablom) i budženje lika.

Death By Sexy
28-02-2010, 16:56
Zombie igre.. Može preporuka? Much obliged.

Grim
28-02-2010, 17:03
Resident Evil 5 (iako to nisu standardni zombiji, ali igra je odlična) i Left 4 Dead 2 (te jedinica isto ako nisi odigrao), ali upozoravam te da je L4D manje/više multiplayer FPS, ali ima i singleplayer mod.

Također i Zombie Driver je neloš, ali užasno kratak.

Halo2
28-02-2010, 17:11
Trazim igru poput oblivion ili gothic, a da se moze igrat u mrezi 2 igraca

Grim
28-02-2010, 17:12
Trazim igru poput oblivion ili gothic, a da se moze igrat u mrezi 2 igraca
Mislim da takva igra ne postoji.

Arbiter of Change
28-02-2010, 17:30
Kako ne bi bilo, samo što to ne znači da igra i valja - Two Worlds. Upozoren si. :)

Raz
28-02-2010, 17:35

Zombie Shooter 2

7QAEv6AZtLI

mikica12345
28-02-2010, 19:51
može li mi netko preporučiti neku igru poput CSI. Odigrao sam ovaj zadnji dio deadly intent. skinuo sam i csi miami ali imam problem s tom igrom, jer mi neće da se raširi igrica preko cijelog ekrana. Ima li veze s time što je starija igrica, a meni je noviji komp, quad core, ati radeon grafička 5750....
Volio bih da mi netko preporuči takve ili slične igrice, rješavsnje slučajeva, ali što novije igrice, gdje +je grafika vrlo bitna... hvala

Bara
28-02-2010, 21:00
Ima ti jedna jako dobra, sa dobrom grafikom, novija relativno, 2007 ako se ne varam. Condemned Criminal Origins ime joj je, ti si istražitelj krimi policije koji traga za serijskim ubojicom, igra ti je od proizvođača FEAR-a, a po meni ima najbolju melee borbu te horor atmosferu.

Uglavnom, meni se ugravirala u sjećanje kao igra sa odličnim forenzičkim elemntima, horor atmosferom, melee borbom, jakom pričom, pristojnom grafikom koja potpuno odgovara atmosferi, te vjerojatno najstrašnijim horor trenutcima kojih se može vidjeti u igri inače.

Alepić
28-02-2010, 22:23
trazim igru slicnu gta,bully i mafiji s dobrom pricom i veliokom dozom zabave

Dropper
28-02-2010, 22:25
saints row 1&2

baldrick_
28-02-2010, 22:40
the saboteur all the way.

može li mi netko preporučiti neku igru poput CSI. Odigrao sam ovaj zadnji dio deadly intent. skinuo sam i csi miami ali imam problem s tom igrom, jer mi neće da se raširi igra preko cijelog ekrana. Ima li veze s time što je starija igra, a meni je noviji komp, quad core, ati radeon grafička 5750....
Volio bih da mi netko preporuči takve ili slične igrice, rješavsnje slučajeva, ali što novije igrice, gdje +je grafika vrlo bitna... hvala
detektivska avantura - sherlock holmes: secret of the silver earring, meni grafika i dalje lepa.. nije baš kao csi, klasičnija je, mogo bi da pogledaš po casual avanturama koje izlaze (to ne pratim), možda nađeš to što ti treba, konkretno mi na pamet pada 3 cards to midnight.

Bara
28-02-2010, 23:47
Alepić, više u stilu mafije sa zakon pričom i uvijek nam legendarnim scenama. The Godfather. Zabavno do bola, nećeš moći da ne osvojiš sve shopove u New Yorku za što će ti trebati sigurno jedno 20-ak sati, grafika malo zastarjela, ali šta ćemo.

baldrick_
01-03-2010, 14:15
zanimljivo da mene ti sporedni sadržaji u sandbox akcićima brzo smara, sećam se da me u kumu smorilo, onda sad igram sabotera, kad krenem partiju roknem koje nemačko postrojenje i nastavim sa misijama, ne drži me jednostavno.

Bartuc
01-03-2010, 14:19
Da li postoji igra koja može konkurirati Stalkeru? Znači da je atmosferična (poželjno horror), slobodnijeg tipa (velike mape), početak težak dok se ne dograbiš bolje opreme i da ima dobru priču?

Sada si instaliram Half Life 2 + E1 + E2. To je najsličnije što mi pada na pamet, ali opet fali sloboda i osjećaj napretka.

Feanor
01-03-2010, 14:29
Da li postoji igra koja može konkurirati Stalkeru? Znači da je atmosferičnaS(poželjno horror), slobodnijeg tipa (velike mape), početak težak dok se ne dograbiš bolje opremeSi da ima dobru priču?

Sada si instaliram Half Life 2 + E1 + E2. To je najsličnije što mi pada na pamet, ali opet fali sloboda i osjećaj napretka.

Fallout 3 hahahahah, osim ovog boldanog, a i ovo italicSje upitno, ali žalosno je što bi to bila igra najslicnija stalkeru, a nemoze mu primirisat...

Bartuc
01-03-2010, 14:36
Da, baš sam to danas razmišljao. To mu je zapravo jedina slična igra koje sam se mogao sjetiti, ali je kvaliteta dno naspram Stalkera :( Tako da oni ne smiju u istu rečenicu :D

Arbiter of Change
01-03-2010, 14:37
Da li postoji igra koja može konkurirati Stalkeru? Znači da je atmosferična (poželjno horror), slobodnijeg tipa (velike mape), početak težak dok se ne dograbiš bolje opreme i da ima dobru priču?
Gothic 1 i 2? :)
Mislim da nema, Stalker je zanimljiva anomalija (oh, pun) po tom pitanju.

Bartuc
01-03-2010, 14:43
Eh, da imaju puške onda bi razgovarali :D

Kliknuo sam na Gamespotu similar games i izbacio mi je ovo - Crysis, Bioshock, HL2, AvP, Doom3, Halo i Jedi Knight... Strašno :( Niš, budem odigrao Half Life 2, možda će mi se nakon njega otvoriti apetit za neki drugi žanr pošto su to ipak 3 nastavka.

Desilo mi se ono što sam znao da će mi se desiti. Prešao sam CoP i sada mi se zgadilo 90% igara xD Zato sam odustao od Crysisa kojega sam s voljom instalirao isto kad i CoP...

baldrick_
01-03-2010, 15:01
po gameplayu stalkeru je sličan outcast. nije horor, ali je pucačina smeštena u otvoreni svet, priča je ok, ne naročito razrađena, ali ok.. vuče na stargate film. i stalker i outcast su igre koje uzimaju neke osnovne rpg stvari i mešaju ih sa pucačinom, u suštini im fali samo budženje lika da bi bili rpg-evi.. tako da su gothici dobri predlozi, a sad da ima puške.. možda fable 2 ako imaš konzolu.

Bartuc
01-03-2010, 18:50
E, upravo me zagrijalo oko srca na pomisao strategija :o Mogao bi odigrati neku strategiju nakon Half Lifea.

Koja strategija je uvjerljivo najbolja na tržištu? NE smije biti srednji vijek, to mi je turbo dosadno. Poželjno sadašnjost ili budućnost, sa vatrenim oružjem (NE mač, konji i magija), može biti SF. Volio bi da je PURE EYE CANDY!!!

PS: Sviđa mi se Tiberium Wars, tako da nisam pre zahtjevan, no ipak nebi nešto tipa Red Alert 3 koji mi se gadi. Strategije su mi inače među zadnjima na listi omiljenih žanrova :D

EDIT:

I da, nebi one komplicirane strategije tipa World in Conflict. To mi je pre zajebano za igrati.

System
01-03-2010, 18:54
C&C2 Genarals to bih ti preporucio a ako ne onda Dune 2000 al i to je opet na fazon Red alerta(ali onog starog), Red alert 1 i 2 :D .

Bartuc
01-03-2010, 18:56
Generalse sam čak i volio ali htio bi nešto novo. I da, mora biti na foru C&C-a, da si gradiš bazu i jedinice, braniš se i napadaš itd. Znači klasika poput Generalsa, starog C&C-a, Tiberium Warsa i sl.

Raz
01-03-2010, 19:01
Probaj Universe at War: Earth Assault.

Na šemu C&C je pošto ga je radio studio koji se formirao nakon raspada Westwooda. I ono... uništavanje zemlje sa ogromnim hodačima poput onih iz rata svjetova je win! :)

Sad sam i ja dobio volju za igranjem. Mwahaha... I shall destroy you puny humans!

Arbiter of Change
01-03-2010, 19:01
da si gradiš bazu i jedinice, braniš se i napadaš itd.
Ono, opisao si 90% RTS-ova. :)
Probaj Dawn of War, ne drugi dio. Prvi je tradicionalan RTS (baza, gradiš jedinice, samo što je agresivniji i nema bunkerisanja).

Jopax
01-03-2010, 19:14
Slažem se s Razom, UAW je predobra igra, osim toga možeš probati i Act of war, dosta je sličan Generalsima ali je po meni malo isprazan, također probaj SC, prvi DoW definitivno, ako to nisi igrao onda se možeš sramiti svojih postupaka

Bartuc
01-03-2010, 19:18
Jebeno izgleda Earth Assault, budem si njega i taj DoW nabavio.

@AoC, po čemu se razlikuje DoW II od DoW? Kaj je to bunkerisanje?

Puno hvala na preporukama.

Jopax
01-03-2010, 19:31
DoW 2 je isto što i DoW jedan nakon što su ga udarili nogom u jaja, liči na njega ali nije to to, bunkerisanje ili turtling je taktika u kojoj se igrač skriva u bazi i štanca obrane i resurse, vrlo zabavno u nekim igrama noćna mora u drugim

Arbiter of Change
01-03-2010, 19:42
@AoC, po čemu se razlikuje DoW II od DoW? Kaj je to bunkerisanje?
DoW 2 je drastično drugačiji od DoW 1 po tome što je postao RTT (Real Time Tactics), tj. masivan fokus na microanje (ne SC style gdje je broj klikova presudan za uspjeh već to da imaš mali broj jedinica kojima moraš efektivno upravljati) i udaljavanje od base buildinga što je više moguće. Ukratko, vjerniji je tabletop verziji igre. Vidjeti ćeš da ima dosta DoW 1 igara aka ekspanzija, ali po meni ti trebaju samo original i Winter Assault jer su jedini koji imaju propisne SP kampanje, ovi ostali su svi sandbox tipa (samo zauzimaš provincije).

Jopax je pokrio bunkerisanje koje nije moguće u DoW igrama jer ti jedino ekspanzija i zauzimanje bojnoga bolja donosi resurse. :)

Bartuc
01-03-2010, 20:28
A dobro, i taj sistem koji si opisao mi je full zabavan u igrama. Volim "microati", u to sam se zaljubio zahvaljujući HoMM-u. Nije isto, ali obožavao sam microati u toj igri :D

Puno hvala svima, skupio sam dovoljno ideja :friends:

W3DR4N
01-03-2010, 22:18
Gears of War, Soldier of Fortune... oni u kojima je krv pokretač radnje.
Ajmo preporuke i najbolje od najboljih.

Deadwalker
01-03-2010, 22:20
F.E.A.R.

Jopax
01-03-2010, 22:35
SS bilo koji

Aral
01-03-2010, 22:39
Quake2

Raz
01-03-2010, 22:40
Postal 2

Bara
01-03-2010, 22:41
Postal 2, Left 4 Dead, Painkiller, Return to Castle Wolfenstein :)

bezimeni
01-03-2010, 22:41
T6p4mM489B4

Sniper Elite

Arbiter of Change
01-03-2010, 23:50
Turok, možda? MadWorld za Wii ako ga imaš. :)

http://www.imagesforme.com/upload/fe4786cb.jpg

Bartuc
02-03-2010, 00:01
Sniper Elite

Ovo moram nabaviti :D

Frky
02-03-2010, 12:23
E, upravo me zagrijalo oko srca na pomisao strategija :o Mogao bi odigrati neku strategiju nakon Half Lifea.

Koja strategija je uvjerljivo najbolja na tržištu? NE smije biti srednji vijek, to mi je turbo dosadno. Poželjno sadašnjost ili budućnost, sa vatrenim oružjem (NE mač, konji i magija), može biti SF. Volio bi da je PURE EYE CANDY!!!

PS: Sviđa mi se Tiberium Wars, tako da nisam pre zahtjevan, no ipak nebi nešto tipa Red Alert 3 koji mi se gadi. Strategije su mi inače među zadnjima na listi omiljenih žanrova :D

EDIT:

I da, nebi one komplicirane strategije tipa World in Conflict. To mi je pre zajebano za igrati.

Probaj Impossible Creatures (h8xkpO57b2o)Sako već nisi! Nije tipična strategija gdje radiš vojnike i tenkovi i.... nego mixaš dvije životinje da dobiješ superijorniju (npr. slon i mrav i dobiješ slona koji se ukopava u zemlju)! Meni je ta igra čisti eye candy i prezabavna!

m0dkayZ
02-03-2010, 17:30
Eh, da imaju puške onda bi razgovarali :D

Kliknuo sam na Gamespotu similar games i izbacio mi je ovo - Crysis, Bioshock, HL2, AvP, Doom3, Halo i Jedi Knight... Strašno :( Niš, budem odigrao Half Life 2, možda će mi se nakon njega otvoriti apetit za neki drugi žanr pošto su to ipak 3 nastavka.

Desilo mi se ono što sam znao da će mi se desiti. Prešao sam CoP i sada mi se zgadilo 90% igara xD Zato sam odustao od Crysisa kojega sam s voljom instalirao isto kad i CoP...
Možda da probaš Boiling point.

baldrick_
02-03-2010, 19:40
more outcast i piči, ne mož da ti se ne svidi.

fear
03-03-2010, 19:10
Ajd preporučite neku avanturu koja se vama osobno svidjela, izostavite grim fandango i sam&max ep.2 i zork grand inquisitor jer sam to prešao.

rudeboy95
03-03-2010, 19:12
Curse of the monkey island, mislim da je izasla HD verzija.

I Machinarium.

fear
03-03-2010, 19:27
Majmunski otok definitivno moram odigrati, machinarium izgleda zanimljivo , dajte još prijedloga da si ubijem nešto vremena.

la50
03-03-2010, 19:28
Evil Days of Luckless John,jedna od meni najdražih avantura,prva liga igra :D.

GDra
03-03-2010, 19:40
@Bartuc:

Tiberium Wars je za tebe. Uzmi ga i nećeš požaliti. Odlična grafika, brz gameplay i dobre jedinice.

mikica12345
03-03-2010, 21:14
imam atijevu grafičku generacije 5, točnije 5570 saphire. instaliao sam igricu sherlock holmes, pri instalaciji, koja je prošla bez problema, instalirao mi je softver od nvidije...zašto je to bilo potrebno?
kad sam pokrenuo igricu, osjećam da malko trza, što napraviti

baldrick_
03-03-2010, 21:19
Curse of the monkey island, mislim da je izasla HD verzija.

nije

preporučujem full throttle i discworld noir

rudeboy95
03-03-2010, 21:41
Ehm da, onda je izašla HD verzija od onog drugog nastavka, neznam ime, nisam igrao. Vjerujem da je jednako dobar kao i curse.

baldrick_
04-03-2010, 12:53
izašo je rimejk prvog dela, e sad ne znam šta je to hd kod igara, znam kod televizora samo.. ali mislim da si za to čuo. meni je curse bolji od prvog dela, jednostavno smešniji je dosta, a i zagonetke i grafika mi se više sviđaju.. ali se mnogi kunu u taj prvi deo. ja bih prvo curse uzeo da igram

Death By Sexy
07-03-2010, 19:14
E zaželjao sam se neke Dragonball igre.. Avatar ovo ono.

E ja bi ako postoji rpg, mislim da postoji neki koji izgleda kao oni pokemoni na emulatoru, al ne mogu naći pa ako mi neko može pomoći...

Hvala!

la50
07-03-2010, 20:36
Dajte bilo koju dobru igru,da nije RTS,po mogućnosti FPS ali može i ostalo.Da se može na starijoj konfi pokrenut.Samo nabrajajte pa budem naletio na nešto :D.

W3DR4N
07-03-2010, 20:36
Rainbow Six Vegas i dvojka. Ako ide.

la50
07-03-2010, 20:43
Joj ubo si me u krivu točku,hetjam taktiče šutere,ajde veki možeš ti i bolje,samo nabrajaj :D.

DJ Not Nice
08-03-2010, 17:43
Možete mi preporučiti igre stila Fahrenheit..

Zahvaljujem

la50
08-03-2010, 17:46
Znači avantura,a ono ako nisi prešao Still Life onda se svakako potrudi to nabavit :D.

System
08-03-2010, 19:30
Preporucite mi neki stealth action game.

cham3leon
08-03-2010, 19:37
Death to Spies, i Death to Spies: Moment of Truth. Doduše, ovaj potonji nisam igrao, pa ne bi znao reći valja li šta, ali prvi je sasvim solidan.

Devil Dog
08-03-2010, 19:39
Preporučite mi neki dobar WW2 fps di možeš igrat ko švaba ili jap, al da nije COD World at war.

System
08-03-2010, 19:41
Mortyr (valjda je tako), ti si svabo u Norveskoj.

Devil Dog
08-03-2010, 19:48
Mortyr (valjda je tako), ti si svabo u Norveskoj.

XwR4rxoavQk

HAHAHA

*rekoh dobar*

Raz
08-03-2010, 19:51
Ovo izgleda kul, baca na dane starog Medal of Honora. :)

Devil Dog
08-03-2010, 19:52
Hm, pa baš i ne, više na Đuku, ovaj razvaljuje čelične šipke u kanalizaciji udarcem gumene buce

System
08-03-2010, 19:54
@ Devil Dog

Moje i tvoje poimanje dobrog nije isto, toga moras biti svjestan kad postas u ovoj temi.

GDra
08-03-2010, 20:33
Preporucite mi neki stealth action game.

Hitman bilo koji.

baldrick_
08-03-2010, 20:52
Možete mi preporučiti igre stila Fahrenheit..

Zahvaljujem
jedina igra koja tome liči je dreamfall: the longest journey, al' nije baš isto.. možda i omikron. still life nema veze sa fahrenheitom.

hacker
10-03-2010, 16:10
Jel zna netko neku dobru pinball igru? Nešto slično Addiction Pinballu.

W3DR4N
10-03-2010, 16:11
viewtopic.php?f=7&t=32740 (http://www.pcplay.hr/forum/viewtopic.php?f=7&t=32740)

Tonca
17-03-2010, 22:28
trazim neku vrstu strategije gdje razvijam svoj grad/kraljevstvo, nesto. slicno heroes of might and magic, i da ima dobru grafiku :D
ili nes kao freelancer, eve online, jumgate evolution, neki SF 3rd persom view gdje se ratuje :D

Jopax
17-03-2010, 23:03
Majesty 2 i, ne znam zapravo, ovoga se jedino sjećam, ako želiš nešto poput Heroesa probay Kings Bounty, ova dva nova su odlična, borba je po meni puno bolja od one u Heroesima i sve ostalo je također zanimljivo odrađeno

Tonca
17-03-2010, 23:11
Majesty 2 i, ne znam zapravo, ovoga se jedino sjećam, ako želiš nešto poput Heroesa probay Kings Bounty, ova dva nova su odlična, borba je po meni puno bolja od one u Heroesima i sve ostalo je također zanimljivo odrađeno

hmm... Majesty 2 mi je klasicna strategija, a kings bounty mi se cini odlicno :D zanimaju me vise takve strategije gdje se ne ratuje, ili ako se ratuje da ne trebam micro i macro :D

Grim
18-03-2010, 07:58
Ako želiš razvijanje gradova i tako to, probaj Tropico 3 ili Anno 1404 Dawn of Discovery.

W3DR4N
18-03-2010, 08:12
Settlersi :thumbs2:

baldrick_
18-03-2010, 13:47
čovek traži igru gde može da razvija kraljevstvo, kakvo se to kraljevstvo razvija u king's bounty? ja bih za nešto slično preporučio disciplese, mada su ove druge preporuke za simulacije dobre.

rudeboy95
18-03-2010, 16:49
Just a check, ne postoji ni jedna simulacija preživljavanja u prirodi?

Devil Dog
18-03-2010, 18:25
Pitfall?

rudeboy95
18-03-2010, 18:29
Nemam Atari :D . Uostalom, kažem simulacija, a ne Tarzan.

Sgt. Bull
20-03-2010, 10:02
Valja li čemu onaj Stalker Shadow of Chernobyl? I koliko otprilike traje?

Deadwalker
20-03-2010, 11:33
da valja...Bartuc i bezimeni te jos dobar dio foruma smatra igru s Oblivion Lost modom nesto sto se ne moze usporedivati s drugim fps-ovima. Ono, fps na steroidima :)

Tonca
20-03-2010, 19:18
thx za prijedloge igara, igram Tropico 3 i svidja mi se, a i Disciples 3 cu skinut kad komp popravim :ekipa:

Sgt. Bull
20-03-2010, 19:23
da valja...Bartuc i bezimeni te jos dobar dio foruma smatra igru s Oblivion Lost modom nesto sto se ne moze usporedivati s drugim fps-ovima. Ono, fps na steroidima :)
Ne valja. Pokrenuo, igrao. Loše, jednostavno je igra loša, sve je divno ali opet ono "nešto" joj fali, nije zanimljiva niti jednog trenutka. Jedna od većih mana također je i sistem borbe koji je... fuj. Nož nema funkcije, jedino da samog sebe zbodeš kako. Skippy the bush kangaroo...

Arbiter of Change
20-03-2010, 19:47
Izgleda kao beta, nikad se nećeš otarasiti tog dojma. :)

bezimeni
20-03-2010, 20:36
Nije to igra za širu publiku.Nož ima funkciju kao razbijač sanduka ako nemaš metaka ili ih želiš štediti .Također neke kreature je lagano zatući nožem.

Bartuc
23-03-2010, 22:47
Jel se netko sjeća da li Tower Defense mod dolazi sa Warcraft 3 ili sa Frozen Throne expanzijom? I koliko mapa ima?

Jopax
23-03-2010, 23:08
Pa imaš ih mali bezbroj, većinu trebaš skinuti odnekle, ali dođe jedna TD mapa ali ona nije nešto, ima ih puno zabavnijih

Bartuc
23-03-2010, 23:12
OK, a jel mi treba samo W3 ili moram nabaviti i expanziju?

Sgt. Bull
23-03-2010, 23:14
w3+tft+latest patch+mapa

Bartuc
23-03-2010, 23:15
Super, puno hvala. Doma imam samo W3, nemam pojma gdje mi je FT tako da ću je morati nabaviti.

azrael
24-03-2010, 11:04
neki akcijski rpg, tipa rise of the argonauts, dragona age i slično.....uglavnom neku igru di vitlam mačevima......

Deadwalker
24-03-2010, 11:14
Titan Quest

Raz
24-03-2010, 11:30
Fable

Malo više akcija a manje rpg kao i Rise of Argonauts. Argonautsi su doduše nešto mračniji, dok je ovo bajkovito, tako da je stvar ukusa dali će ti se svidjet.

azrael
24-03-2010, 11:33
ma fable mi zbog te bajkovitosti baš i nije nekaj.....
ono, mračni neki action rpg tražim.....

Arbiter of Change
24-03-2010, 11:38
The Witcher ako već nisi. :)

azrael
24-03-2010, 11:41
hmmm...mogo bi ovu enhanced edition probat.....

baldrick_
24-03-2010, 15:15
dragon age nikako nije akcioni rpg.. preporučavam gothic 2

Bartuc
24-03-2010, 15:17
The Witcher ako već nisi. :)

GDra
24-03-2010, 15:24
Titan Quest

To obvezno ako voliš mitologiju i staru Grčku.

solo
25-03-2010, 00:17
Trazim neku online FPS igru tipa CoD, CS, TF2 itd. Može biti i f2p samo da je kvalitetna, ima puno igrača, da ima dobar community. Tako da mi može oduzeti par mjeseci života ili više... CoD2 mi je postao naporan :cry: .

hacker
25-03-2010, 12:43
CoD4, COD6?

Aral
25-03-2010, 12:44
Bad Comany 2

SinCr0
25-03-2010, 19:13
http://combatarms.nexoneu.com

Peyo
25-03-2010, 21:33
Tražim bilo koju igru da je žanr: bodybuilding, al ne neka free flash igra nego po mogućnosti komercijalna (za pc ili xbox 360, svejedno)

rudeboy95
25-03-2010, 22:02
GTA San Andreas.

Peyo
25-03-2010, 22:51
Pročitaj još jednom moj post: žanr mora biti bodybuilding

cham3leon
25-03-2010, 23:03
Eto teme za igru koja doista nije potrebna.

rudeboy95
25-03-2010, 23:46
Pročitaj još jednom moj post: žanr mora biti bodybuilding
Možeš tamo bildat... i još k tome i ubijat đede. Uostalom, brate, aj vani trčat.

BTW. Tražim svemirsku simulaciju tipa Spore:Space Stage. Znači da nikad nema kraja ni cilja igri (osim povećat kraljestvo), obavljaju se neke zanimljive misije... a opet da vaše kraljestvo mogu napadati alieni i sl. Čak nemora biti u svemiru, samo da je igra beskonačna i da je jedini cilj zauzet što veći teritorij.

Xero
25-03-2010, 23:50
Sins of a Solar Empire.

rudeboy95
26-03-2010, 00:01
Izgleda mi OK, no želim nešto di se opet sve ne vrti oko borbe, nego i diplomacije.

Xero
26-03-2010, 00:06
Nema ti baš diplomacije u strategijama posebno space RTSovima moraš čekat da izaše Galaxies: Total War. Jedino možda Galactic Civilizations 2.

rudeboy95
26-03-2010, 08:15
Ima Spore, ali ipak želim nešto malo naprednije.

Klaso
26-03-2010, 08:52
dali netko mozda zna igru, starija je pa sigurno 5 i vise godina... vozis avion ali one starije ko iz drugog svjetskog rata a opet imas kao i neke dodatke tipa da na kratko pojuris i takve stvari... na avion mozes stavljati raznu municiju i rakete al ovisi o tezini koliku mozes ponest... naravno moze se mjenjat boja aviona, brzina nadogradjivat i ostalo... prva je misija da se mora unistiti neki most da vojnici,tenkovi.. nemogu proc !!!
tu igru trazim jako dugo ali nemam uspjeha ! pa ako je netko igrao ili cuo nesto slicno ovome neka se javi !!!
HVALA

red-bull911
26-03-2010, 15:16
Nek neko preporući igru nešto tipa NFS ili TDU.Baš mi se igra neka trkaća,a sve nfs-ove,grid i drtove sam prešao...Igra može bit i starija ne treba bit sad ono 09 ili 08 godina...

Raz
26-03-2010, 15:25
Nek neko preporući igru nešto tipa NFS ili TDU.Baš mi se igra neka trkaća,a sve nfs-ove,grid i drtove sam prešao...Igra može bit i starija ne treba bit sad ono 09 ili 08 godina...

Flatout 2 (ili Flatout 2: Ultimate Carnage ako želiš istu igru sa malo boljom grafikom) i Burnout Paradise. Ako želiš malo žešću simulaciju, onda pak probaj Richard Burns Rally.

red-bull911
26-03-2010, 15:31

Flatout 2 (ili Flatout 2: Ultimate Carnage ako želiš istu igru sa malo boljom grafikom) i Burnout Paradise.

Igrao sam oba flat outa i burnout. Nešto drugo?

Raz
26-03-2010, 15:35
[quote="red-bull911":eahfzlks]Nek neko preporući igru nešto tipa NFS ili TDU.Baš mi se igra neka trkaća,a sve nfs-ove,grid i drtove sam prešao...Igra može bit i starija ne treba bit sad ono 09 ili 08 godina...

Flatout 2 (ili Flatout 2: Ultimate Carnage ako želiš istu igru sa malo boljom grafikom) i Burnout Paradise.

Igrao sam oba flat outa i burnout. Nešto drugo?[/quote:eahfzlks]

Trackmania? (neznam sad točno koja je najnovija... United Forever, mislim)

red-bull911
26-03-2010, 15:39
hahahha i to sam odigrao.Ja mislim da u tom žanru nema igre koju nisam igrao :rotfl:

Raz
26-03-2010, 15:44
Neznam... Fuel? :)

Probaj i Pure ako želiš nešto sa quadovima...

red-bull911
26-03-2010, 15:49
I Pure i Fuel sam igrao.There´s no hope... :hangin:

Raz
26-03-2010, 15:52
xD

Hm... GTR 2? (isto je više simulacija, kao i gore navedeni Richard Burns Rally).

red-bull911
26-03-2010, 15:55
Evo jedna koju nisam igrao :shock: .ej Raz tnx

Raz
26-03-2010, 15:56
Ajde, barem nešto. Np. :)

Peyo
26-03-2010, 16:23
Možeš tamo bildat... i još k tome i ubijat đede. Uostalom, brate, aj vani trčat.

Mislim stvarno ko da ja to neznam da se može u SA bildat i ostale stvari prošao sam ga 3 puta. Uostalom brate, ja sam tražio od forumaša igru, al ne sigurno tvoj savjet da idem trčat i te spike. Uostalom ja se bavim u real life bodybuildingom već 15 mjeseci i ne trčim al zato vozim bicikl na dulje staze. P.S. Puno si mi pomagao u traženju igre, BRATE, nema šta :thumbs1:

Klaso
26-03-2010, 16:54
RedBull evo ti jedna ok igrica nekom se svidja nekom ne
Street Legal Race Redline

baldrick_
26-03-2010, 20:48
šta bi uopšte radio u bodybuilding igri? dizao tegove gore-dole?

cham3leon
26-03-2010, 21:54
Evo jedna koju nisam igrao :shock: .ej Raz tnx

Imaj na umu da je GTR2 hardcore simulacija, nikako arkada. A i RBR spada u taj segment...

SharpDressedChevap
27-03-2010, 12:16
Tražim jednu igru, izašla je na PCP DVD-u jednom davno, sjećam se da je bila fantasy-card game. Zvala se Astral il tako nešto :|

rudeboy95
27-03-2010, 12:39
Astral Masters.

keko
27-03-2010, 17:46
Tražim neku igru tipa UFO Afterlight, po mogućnosti neku noviju. Dakle, da imam squad combat i osvajanje mape ( ne mora biti baš osvajanje, ali bilo bi poželjno).

SharpDressedChevap
28-03-2010, 21:00
Astral Masters.

Fala, svaka ti dala.

Alepić
28-03-2010, 21:31
trazim neku statesku u relnom vremenu i da se jedinice mogu razvijati u jace i vece

System
28-03-2010, 21:39
Impossible Creatures?

viewtopic.php?f=46&t=36625 (http://pcplay.hr/forum/viewtopic.php?f=46&t=36625)

la50
28-03-2010, 21:40
Možda raise of nations,razvijanje kroz godine stoljeća tisućljeća?Od luđaka sa kopljima do nuklearnih bombi?

rudeboy95
28-03-2010, 22:37
Možda raise of nations,razvijanje kroz godine stoljeća tisućljeća?Od luđaka sa kopljima do nuklearnih bombi?
Onda rađe Sid meier's Civilazation?

Raz
28-03-2010, 22:55
Civilization nije RTS.

Nego... Empire Earth II. U realnom je vremenu, ideš od lova lukom i strijelom pa do manijaka sa futurističkim naoružanjem.

Feanor
28-03-2010, 23:08
Civilization nije RTS.

Nego... Empire Earth II. U realnom je vremenu, ideš od lova lukom i strijelom pa do manijaka sa futurističkim naoružanjem.

Da, ali nikako dvojka koja je totalno okrljaštena verzija jedinice...

Raz
28-03-2010, 23:14

Dobro, neznam... nisam igrao jedinicu. :)
Za III sam dio pak čuo da je totalno upropašten tako da ga nisam ni isprobavao.

System
28-03-2010, 23:24
Preporucite neku abandonware igru...

Feanor
29-03-2010, 00:15

Dobro, neznam... nisam igrao jedinicu. :)
Za III sam dio pak čuo da je totalno upropašten tako da ga nisam ni isprobavao.

Oh, onda sam ja najvjerovatnije pobrko nastavke... :D

W3DR4N
29-03-2010, 01:34

GTA, CnC serijal

baldrick_
29-03-2010, 12:51
ja nisam imao pojma da postoji empire earth 3, mislim da ga nitko u časopisima nije opisivao

Xero
29-03-2010, 12:55
Pc Play je...

Raz
29-03-2010, 12:59
... 60/100 koliko se sjećam.

Jopax
01-04-2010, 00:34

Master of Magic
Prva dva Settlers dijela, Space Hulk itd..

baldrick_
01-04-2010, 12:46
gta

niče je izboo, ne postaješ monstrum ako im se suprostavljaš, nego ako im se suprotstavljaš njihovim metodama

azrael
03-04-2010, 13:31
ima neka igra tipa god of war 3 ali za pc?

fear
03-04-2010, 13:34
ima neka igra tipa god of war 3 ali za pc?

Jesi igrao Devil May Cry.
Na ljeto dolazi Darksiders.

red-bull911
08-04-2010, 00:26
tražim neku igru sa elementima parkour-a, a da nije mirror´s edge.

System
08-04-2010, 00:29
spajdermen, on se pentra svudje,

Raz
08-04-2010, 00:32
Prototype, Asassins Creed

red-bull911
08-04-2010, 00:33
igrao sam to,a i tražim nešto malo starije

keko
09-04-2010, 17:11
Koja je kompliciranija i duže se igra: Sid Meier's Railroads ili Railroad Pioneer?

m0dkayZ
09-04-2010, 19:35
Tražim neku igru koja se bazira na korištenju snipera da nije Sniper Elite, cod , bf...itd....Da je realno.

Jopax
09-04-2010, 19:41
Za Sid Meir's Railroads ne znam ali je RP dosta zanimljiv jer nije baš klasični tycoon nego neki hibrid RTS-a i tycoona, vrlo zanimljiva mješavina i dosta zabavna

cham3leon
09-04-2010, 20:10
SMR je jako zabavna i zarazna igra. Doduše ne traje dugo, ali zato donosi mnogo zabave, i najviše od svega budi onu ljubav za modelima vlakića :D

Hlupa110
10-04-2010, 10:55
dreadlorde izaso je torchlight izvrsna zamjena za diablo

Joe_Strummer
10-04-2010, 23:29
zanima me kako se zvala jedna igra, nisam siguran jel izašla, znam da je bila najavljena kao miks squad rtsa i fpsa, a izmjenjivali bi se između to dvoje pritiskom tipke. Radnja je bila u modenro vrijeme, irak, afganistan, taj setting. Mislim da sam trailer vidio na enter ili pcplay dvdu.

W3DR4N
10-04-2010, 23:40
Koja je kompliciranija i duže se igra: Sid Meier's Railroads ili Railroad Pioneer?

Railroad Tycoon 3 :thumbs2:

Railroads je dosta pojednostavljen, no i najzabavniji.

@joe
Raven Squad

Grim
11-04-2010, 08:34
zanima me kako se zvala jedna igra, nisam siguran jel izašla, znam da je bila najavljena kao miks squad rtsa i fpsa, a izmjenjivali bi se između to dvoje pritiskom tipke. Radnja je bila u modenro vrijeme, irak, afganistan, taj setting. Mislim da sam trailer vidio na enter ili pcplay dvdu.
Raven Squad: Operation Hidden Dagger?

Joe_Strummer
11-04-2010, 14:21
odgovorio je trolololer, samo me zanima jel baš toliko loša? :(

W3DR4N
11-04-2010, 14:46
Je. :)

BigBongman
11-04-2010, 19:00
nesto kao novi tropico 3...

Raz
11-04-2010, 22:45
nesto kao novi tropico 3...

Dawn of Discovery, City Life Deluxe

Sgt. Bull
12-04-2010, 09:25
Obzirom da su mi ispiti završili i da narednih 15 dana kempam pred kompom treba mi preporuka dobrih FPS-ova i TPS-ova. Neki noviji i po mogućnosti ne duži od 10tak sati. Tys :)

Bartuc
12-04-2010, 09:32
Grow a pairSi baci se nazad u Metro 2033 :D Odlična je igra. Ako nisi igrao Stalkere, probaj i njih, možda ti se svide. Ne sviđaju se svima, ali onima kojima se svide se uglavnom slažu da je riječ o vrhu FPS(RPG) žanra (SoC i CoP, CS nije bog zna što).

PS: Stalkeri su ti 20-ak sati po komadu (strašno varira, ovisno o tome koliko si detaljan i koliko se udubiš u igru).

Sgt. Bull
12-04-2010, 09:42
SoC je smeće. Barem meni, ja tu igru ne mogu smislit a kamoli igrat.
Metro? :( Mrzim te. :cry:

Bartuc
12-04-2010, 09:54
To je ono, Stalker ti se ili sviđa ili ga mrziš, nema između. Što ti Metro budi neke stare rane? :D

Od TPS-a:

Batman Arkham Asylum
Resident Evil 5
X-Men Origins: Wolverine (meni nije nešto ali ljudi kažu da im se sviđa)

BigBongman
12-04-2010, 12:57
Dawn of Discovery, City Life Deluxe

evo skinuo demo city lifea igra je odlicnca, bas onakva kakvu sam trazio i u srijedu ce mi frend donijeti iz osijeka...tnx a lot.. :thumbs2: :thumbs2:

BigBongman
12-04-2010, 17:26
sad se ima para pa trazim neku kvalitetnu igru...kupio sam city life deluxe i razmisljam o mass effect 2...dali da kupim i koje jos dvije igre predlazete..neka budu fps ili action adventure tps(ko ac ili just cause)...tnx unaprijed.. :D

Sgt. Bull
12-04-2010, 17:27
sad se ima para pa trazim neku kvalitetnu igru...kupio sam city life deluxe i razmisljam o mass effect 2...dali da kupim i koje jos dvije igre predlazete..neka budu fps ili action adventure tps(ko ac ili just cause)...tnx unaprijed.. :D
Battlefield Bad Company 2 (svi ga preporučuju, ima i odličan MP)
GTA IV
ME2 i ME su ti definitivna preporuka, ako nisi igrao, odigraj pod obavezno.

Od TPS-a:

Batman Arkham Asylum
Resident Evil 5
X-Men Origins: Wolverine (meni nije nešto ali ljudi kažu da im se sviđa)

Batmana sam odigrao i uživao svaku sekundu igranja. Radujem se dvici. RE5 je capcomovih ruku djelo i samim time ta igra ima 99% šansi da k*rcu ne valja. X-Men je takvo njesra da sam odustao na pola igre a veliki sam fan X-Mena.
Naći ću cohonese pa makar u tegli ali ću odigrati Metro. Bem ti miša :D

BigBongman
12-04-2010, 17:41
GTA IV

a jel znas nes ko gta IV jer to vec imam ,a battlefield definitivno kupujem :D...mislim da cu isto tako uzeti i ME2 unatoc tome sto nisam veliki fan RPG-ova..

Sgt. Bull
12-04-2010, 17:46
GTA IV

a jel znas nes ko gta IV jer to vec imam ,a battlefield definitivno kupujem :D...mislim da cu isto tako uzeti i ME2 unatoc tome sto nisam veliki fan RPG-ova..
The Saboteur. WW2 verzija GTA IV. Istina nije na tom nivou na kojem je GTA (posebno gta IV) ali opet pruža određenu dozu zabave. Just Cause 2 ti je tu također. Ako već imaš GTA IV onda ti je najpametnije strpiti se i uzeti onaj novi epizodni sadržaj, The Lost and Damned. Vani je za 4-5 dana.

keko
12-04-2010, 17:59
Dajte neku strategiju tipa Supreme Ruler 2020 ili Super Power 2. Dakle, grand strategija u moderno vrijeme (po mogućnosti s fokusom na ekonomiju).

red-bull911
12-04-2010, 18:15
Ima li koja igra tipa Street fighter,Tekken ili Mk za pc.Uglavnom neki dobri fajt game.

GDra
12-04-2010, 18:20
Mortal Kombat 4 je izašao za PC, a i Street Fighter 4 je izašao za PC. :D
Batman Arkham Asylum nije slična, ali ima jako dobar sistem tučnjave, barem probaj demo.

keko
12-04-2010, 18:38
Dajte neku strategiju tipa Supreme Ruler 2020 ili Super Power 2. Dakle, grand strategija u moderno vrijeme (po mogućnosti s fokusom na ekonomiju).

Da ne ostane na prošloj strani...

BigBongman
12-04-2010, 19:09
puno hvala sgt.bullu sto cu potrositi 800 kn na igre :D...i zanima me za frenda koji je veliki fan simulacija vožnje kamiona...znate neku dobru igru s kamionima a da nije iz serijala 18 Wheels of Steel ili euro truck simulator??hvala

keko
12-04-2010, 19:22
Možda ovo (http://www.gamespot.com/pc/driving/rignroll/index.html)?

Sgt. Bull
12-04-2010, 19:22
puno hvala sgt.bullu sto cu potrositi 800 kn na igre :D...i zanima me za frenda koji je veliki fan simulacija vožnje kamiona...znate neku dobru igru s kamionima a da nije iz serijala 18 Wheels of Steel ili euro truck simulator??hvala
Nema na čemu, uživaj :D. Za frenda preporuka je King of the Road. Ništa drugo nije vrijedno pomena. Samo pazi, ako ti je prijatelj muhanati konzolaš koji je prešao na PC, neće mu se vjerojatno svidjeti grafika jer je igra poprilično stara.