brijem to kaj ljudi bacaju baklje po francuskoj umjesto granate po pantovčaku.
kolko sam skuzio, gospodin mamic to radi sve zakonski. sta ne seru zakonodavcima koji mu to omogućavaju?
99% ljudi bullshita kakvo je lik smeće, a zapravo bi radili identičnu stvar da su u prilici. sere mi se od ekskluzivno vokalnih ljudskih načela.
nisam vidio niti jedan rent po fejsu kad je horvatincic opet dobio uvjetno nakon Xtog ubojstva niti rent o dvoličnosti onog predstavnika manjina (pupovac?) koji je rentao kak gosp. karamarka treba odma smijenit i onda 2 tjedna kasnije zaokrenuo stajalište i izjavio da je u karamarku jedini spas. što li je to promjenilo njegovo mišljenje?
nisam vidio niti jedan rent kad je potpisan ugovor tjedan dana nakon oreskovica na vlasti za uvoz medicinske konoplje iz kanade, iste te konoplje koju bi mogli ladno solo proizvodit.
mamic prisvaja novce iz proračuna za sport? bmk za taj novac, di ce i sta ce. nije moj djir. frajer ima bentlija u garaži. i ja bih htio bentlija u svojoj. da li bih si ga zakonski prisvojio od novaca za šport? apsolutno da. nije da kradem zdravstvu, školstvu ili poticaje za male-srednje poduzetnike ili necemu that ekšli ima produktivnu i kulturnu vrijednost.
i sad je glavna vijest kak su englezi izjavili da zele da se makne hrvate da ih se zaštiti. kolko sam baš danas čuo od dva nogometna fana, ekstremni engleski navijači nisu ništa bolji od ove šačice kretena.
još jedan jebeni primjer ljudskog licimjerstva.

Odgovori uz citat