dok sam bio u odstunosti zbog uređenja sobe, igral sam samo PS3, pa sam u to vrijeme platinirao 3 igre

Gran Turismo 6

+ raznovrsnost automobila
+raznolikost staza
+jednostavan UI tj main menu, veoma pregeldan
+pojednostavljene licence, svaka licenca ima po 5 izazova
+ponašanje automobila, stvarno je dobar osjećaj vozit Lamba Aventadora i Bugati Veyrona
izbačeni Endurance izazovi koji su zamjenjeni sa minutinim vožnjama, dakle imate npr "10 minutes race", itd, najviše je 24 min, što je opet bolje recimo od 60 krugova

- glazba, užas, instrumental OST glavnog izbornika je super, klasičan kvazi piano/klavir kaj god, ali in game glazba je užas, posebice glazba prije početka utrke, jednsotavno su trebali se držat instrumentala kroz sve djelove, instant mute
-AI protivnika, jako loše, recimo ako tamo neki Miro starta 6. on ce i završit utrku 6., bez obzira kolko neki turnir imao utrka, eventualno se desi da završi 5. ili 7. al to je ono sitni postotak, dakle nema te neke dinamike među protivnicima, cijela utrka bi se svodila ovako nekako. Npr. da imate 12 protivnika, Od 12. do 9. mjesta je easy, od 8. do 5. mjesta je medium, od 5. mjesta do 3. je kvazi hard, a od 2. do 1. je very hard,protivnici nemaju nekakvu agresivu, taktiku ili išta, voze se ko babe, nemogu izletit, loše taktiziraju ulazak u boks itd..
- igra se godinama hvali kako ima po tisuću i više automobila, što je totalni promašaj, mislim lijepo je imat toliki izbor, ali cemu kad od tih 1000 automobila vozite svega 100, ma ni toliko
-loša kategorizacija vozila, dakle sa prototip vozilima možete upast u utrku gdje su racing auti, što je instant win, ili recimo sa racing BMW M3 uletite u normal car racing, oderete protivnike pa i po čak +1 lap
-detalji vozila, veoma je žalosno da jedan Ford KA ima uređen interijer, dok recimo Toyota Minolta nema, a dam se kladit da ce se jedna Minolta vozit više nego Ford, naravno ima tu još usporedbi...mada sad opet to može bit i do licenci itd
-gume, kroz cijelu igru vozite sa Soft Racing i to je to, gume za kišu,snijeg, pijesak ne funkcioniraju, mehanika je broken...

sve u svemu ok simulacija, mada eto mogli su na te finese pripazit, da se mene pita, stavio bi duplo manje automobila, al onda bi svaki auto bio pravilno kategoriziran i imao sadržaj, sjećam se da na davnom GT2 da su auti poput Peugeota ili Ford Ka imali nekakve turnire, naravno možda ih ljudi nisu tolko igrali ali opet sam imao razlog kupiti taj Ford Ka i odvozit taj turnir, jer budemo realni na disk od 40-50 gige stane jako puno sadržaja

TLoU Multi

Pošto sam story odavno prošal za platinu mi je ostao samo multiplayer pa eto...

a ono fora je, zabavan i sve, al ima tih nekih sitnih tehnikalija, recimo ciljanje, ne razumijem kako frajera sa pola metra,ma ni tolko sa sačmaricom nemogu one-shotat, ili recimo fulam ga skroz, a ciljnik je lijepo na meti, iste stvari su mi se dešavale i sa pištoljima, ciljik je lijepo na meti ali ne, igra registrira promašaj.

Granate koje su IMBA, nerazumijem zašto su ostavili mehaniku za granate da se mogu sijat po mapi, dakle u SPu ih možete korisit ko mine, u multiju mi je to bezveze, frajer stavi granatu u jebeni suply box i rokne te, znalo mi se desit da sam po 5 granata za redom pokupio lol, trebali su ostavit tradicionalno baciš-eksplodira. Moltolijev koktel je isto imba, one shota te bez obzira dal ga dobio direkt u facu ili bio na rubu aoe opsega.

God of War 3

Za platinu sam moral prec Titan težinu, a ništa posebno, dignut HP i dmg mobova i to je više manje to. Generalno igra pati od loše kamere, zna se desit da se tolko uvuče da neznate di ste. Više sam ginuo od skakanja i na sekvenci kad letite uz onaj jebeni lanac kod onih nekih sudaca, lol koji stupidni mini game

eto te 3 igre su mi mi dalje 10. platinu