Evo što ti kaže R*: https://support.rockstargames.com/hc...lasso-attempts
Ja sam na PS3 osim sa RDR i FPS-om još jedino imao jedan manji bug sa Killzone 3. Nestajao bi mi zvuk na nekih 3-4 sekunde i onda se vratio. Ništa pretjerano strašno i desilo se svega 3-4 puta uvrh glave, al eto isto malo zasmeta. Ostalo je sve radilo glatko.
A ne znam, spojen sam na net stalno i logiran na PSN, moglo ga je 10 puta do sad skinit
Primjetio sam da su mi se u dead eyeu počeli pojavljivat neki iksevi koji mi automatski nanišane metu na valjda najpogodnijm mjestima i ispali mi par metaka u roku odmah, nešto kao u SC: Conviction onaj mark and execute.
Mislim da mi nije to prije bilo, fora izgleda.
Ne ljubi me ovaj Red Dead nikako. Sad mi se i crashao pa sam morao na power tipku ugušit ps3.
Koji drek su slotovi koje ekipa na Rebootu prodaje na veliko?

Account s jednom igrom, kupljen na američkom storeu uz pomoć bona.
Danke. A nositelji su ljudi koji ga dijele?
Mislim da sam 5 puta već čuo Wilhelm scream u RDR

Kako su smećasti PS4 popusti lol.

Nemoj. Nećeš ih odigrati. Možda ti se čini ok radi nostalgije, ali igre su stare i užasne i danas su čisti zamor.

Baš sam danas obnovio fasadu na kući u AC4, a sad skupljam za uređenje vrta.
Koja šteta što se previše userem u hororima, baš bi uzeo ovaj RE4.
EDIT: Far Cry 3 ima problem svih open world igara, postane zamoran.

RE4 je super i u verziji za PS3 dolazi s brdom sadržaja. Ak igraš prvi put, ima bar 20-25 sati, Adina kampanja i drugi put je još bolje igrati zbog nabrijanih oružja.
Al uzmi s Code Veronicom. Paket je nekih 5-10 kuna skuplji od samo RE4.