PW jedino ako namjeravaš ground zero radi par novih likova i kakve takve priče, ali po gameplayu nije bog zna kaj....

Peace Walker nemoj ni igrat koliko je smeće. Ni Portable Ops.
Igraj samo canon po redu.
Jel još tko imao bug u RDR sa lassom gdje bi npc-evi zapeli za pod? Frustrira jer je onda jedini način da završim bounty ucmekat ga.
Ne bude uvijek, ali već mi se 2 puta dogodilo. Pogodim, ili falijem, on se nekako spotakne, počne jaukat na podu i ne možeš ga zavezat niti išta. A pošto mi se ne da loadati samo ga ubijem.
Još dva puta mi se dogodilo, točnije, skoro svako drugi put se dogodi. Danas sam lika lasao, pao je na pod i kad sam došao do njega nastavio se previjati i nisam ga mogao svezati, da bi 2 min poslije propao u zemlju negdje, tj. nestao. Onda sam morao otprilike pucat po podu u nadi da ću njega pogodit i dobit svu nagradu i uspio sam nakon desetak metaka. Smijeh.
FPS je van gradova dobar, unutar osjetno pada, ali ne smeta.
E da, Izgubljeni, kako ti igraš na monitoru? Ja sam se pokušao sinoć približit TV-u na malo manje od metra samo da vidim kako izgleda i to je kaos. Mutno, pikselasto, baš bode oči. I onda se udaljim na standardnu udaljenost i pari mi da igram 1080p igru.
Aha, nešto mi se čini da si rekao par puta na monitoru da igraš.
Ali nije, probao sam i loše jeNije monitor 9", nego 20".
e jbg, nisam jučer lovio bountyje...zaokupio me ostatak igre, riješio quest za Bonny, upoznao Irisha, par Stranger questova riješio, upoznao se s Annabel, malo usput skupljao biljke i skidao divljač, naletio na jedan hideout pa i njega počistio, random eventovi, išao kupit odijelo al je bila noć pa sam morao čekati da otvori čovjek dućan te si vrijeme prikratio s blackjackom i liar's dice...a imao sam u planu odradit jedan bounty da vidim dal šljaka kak spada, al eto proletjela 2, 2 i po sata

Da, baš kao što si rekao, i dead eye olakšava igru dovoljno. Prvo sam se čudio što sam precizan dok nisam skužio da je to sranje na normal.
Yap, probao sam i to i totalno je loše.
Kupio sam i GTA IV na ovom saleu, ne znam ni sam zašto, valjda da mu dam još jednu šansu.
Ja ću sigurno ranije, pošto sam ps3 kupio nakon par mjeseci razmatranja, a razmatrat sam ga počeo tamo u 1., 2. mjesec ove godine.
Ne znam kad točno, ali kad odigram sve ikad što sam mislio od ove generacije pa tek onda.
Bogami je dosadan ovaj laso bug više. Moram restartat misiju radi tog dreka.
Ma čitao sam po netu da dosta ljudi ima to. Ali ono, preživit ću, nije gamebreaking dok god mogu reloadat. Ne znam kako se inače bugovi mogu riješit na ps3 osim patchom, a vjerujem da je zadnji patch. Druga stvar da je PC pa uvijek ima tisuću načina i razloga zašto je bug tu.
Obično se ne mogu riješiti nikako.
Recimo, glupi WITN ima gamebreaking bug u tri različita chaptera.
Ako te ulovi (a vjerojatnost je mnogo veća nego što bi smjela biti), gotovo. Moraš ispočetka.
A ovi sitni bugovi ovise od igre do igre, Ovaj tvoj očito nije baš toliko čest, jer nebi svi inače dizali igru u nebesa. No ti izgleda nemaš sreće.
Ja sam recimo u Resistance 3 imao bug sa zvukovima oružja svaki put kad sam igrao. Jednostavno katkad dok pukneš, zvuk pucnja se ne pojavi.
A onda skužim da drugi to nisu imali, tj. velika većina to nije imala.
Ako misliš na War in the North, meni je na kompu igra kod nekakve crvene kanalizacije ako se sjećam, umrla, 2-3 fpsa i to je to, morao sam odustat. Inače meh igra.
Ma super je igra i s tim, atmosfera i setting su vrh. Jahanje mi je postalo vrh i masu zabavnije nego recimo vozat auta u GTA IV.