Kak ti je išao RDR?
Možda na tvojem, na mojem sigurno ne ( GTA IV ).
Da izađe pc verzija prvi bi ga presao.
Možda, ali sigurno mi se ne igra toliko da bi kupio konzolu. Baš gledam na PC ekspert tržnici i na Njuškalu PS4 po 2700 kn stari mjesec-dva, nikakva lova dok se PS 3 nađe bez problema ispod soma kuna, praktički novi super slim i za 1200,1600 novi sa hit igrom. Ako želim cjepidlačiti mogu bez problema posuditi konzolu i odigrati što poželim, ali neda mi se. Zašto plaćati kad igram WOT besplatno, a nadjebavanje sa siemkama nema konkurencije.
*smo
I da, jeste.
Kad priznate da smo mi master race i da DS ima PS 2 grafiku možda vam se smilujem. Pijenje krvi na slamku je dobar hobi.
i da, odigrao s burazom jednu misiju coopa u Unchartedu 3...smeta mi što slika nije po cijelom ekranu, već je skoro trećina ekrana neiskorištena..no izuzev toga je odlično, super level dizajn i fokus na akciju s malo cut-scena i nešt sitno stealtha...i prilično je teško..moram buraza natjerat igrat shootere da se izvježba![]()
Nove telke imaju dualplay koji splitscreen lijepo raširi preko cijelog ekrana.
Za ono vrijeme odlično kretanje i nikakvi problemi na dobrom kompu i sa zakrpanom igrom. U stvari jedino na PC-u možeš tu igru odigrati u punom svjetlu, i ne mislim pri tome na grafičke modove iako sa njima konzolaška verzija izgleda kao PS2.
11084_Glorious_PC_MasterRace1-660x412.jpg
Nema to veze sa kompom i zakrpanom igrom, meni je Niko jednostavno pretraljav kad ulazi u cover i izlazi iz istog. Pogotovo nakon odigranog Last of Us koji je to savršeno izveo.
I da, igra se na hd 6770 i athlonu x3 vrtila kao mrtvo govno. Sa sjenama za povratit, bez sjena podnošljivo, ali igra bez sjena lol.
Spam spam, flame flame, that's the way of PcPlay!
Ryzen 5 3600X # Liquid Freezer II 360 # Asus Prime X370-Pro # 16GB DDR4 # MSI RTX2070S Ventus OC # Adata SX8200 Pro 1TB & Samsung 860 EVO 500GB # Corsair RM650 # Lenovo Y27q-20 IPS 165Hz
Igra radila odlično na Q8200, 4GB rama i GTX 460. Detalji, rezolucija i broj fps-a daleko, daleko veći nego na konzoli.
Ok.
Igra radi loše na onome što ja imam, ne znam što bi ti rekao. I ima puno više fps-a i igrivija je na konzoli mi.
Ovaj linkani GTA video dosta šteka. Nije baš neki argument za visok framerate lol.
Ti štekaš. Evo ti pa gledaj, radi duplo brže od PS2 verzije i izgleda barem tri puta bolje.