Kak ti je išao RDR?
Možda na tvojem, na mojem sigurno ne ( GTA IV ).
Da izađe pc verzija prvi bi ga presao.
Možda, ali sigurno mi se ne igra toliko da bi kupio konzolu. Baš gledam na PC ekspert tržnici i na Njuškalu PS4 po 2700 kn stari mjesec-dva, nikakva lova dok se PS 3 nađe bez problema ispod soma kuna, praktički novi super slim i za 1200,1600 novi sa hit igrom. Ako želim cjepidlačiti mogu bez problema posuditi konzolu i odigrati što poželim, ali neda mi se. Zašto plaćati kad igram WOT besplatno, a nadjebavanje sa siemkama nema konkurencije.
*smo
I da, jeste.
Kad priznate da smo mi master race i da DS ima PS 2 grafiku možda vam se smilujem. Pijenje krvi na slamku je dobar hobi .
i da, odigrao s burazom jednu misiju coopa u Unchartedu 3...smeta mi što slika nije po cijelom ekranu, već je skoro trećina ekrana neiskorištena..no izuzev toga je odlično, super level dizajn i fokus na akciju s malo cut-scena i nešt sitno stealtha...i prilično je teško..moram buraza natjerat igrat shootere da se izvježba
Nove telke imaju dualplay koji splitscreen lijepo raširi preko cijelog ekrana.
Za ono vrijeme odlično kretanje i nikakvi problemi na dobrom kompu i sa zakrpanom igrom. U stvari jedino na PC-u možeš tu igru odigrati u punom svjetlu, i ne mislim pri tome na grafičke modove iako sa njima konzolaška verzija izgleda kao PS2.
11084_Glorious_PC_MasterRace1-660x412.jpg
Nema to veze sa kompom i zakrpanom igrom, meni je Niko jednostavno pretraljav kad ulazi u cover i izlazi iz istog. Pogotovo nakon odigranog Last of Us koji je to savršeno izveo.
I da, igra se na hd 6770 i athlonu x3 vrtila kao mrtvo govno. Sa sjenama za povratit, bez sjena podnošljivo, ali igra bez sjena lol.
Spam spam, flame flame, that's the way of PcPlay!
Ryzen 5 3600X # Liquid Freezer II 360 # Asus Prime X370-Pro # 16GB DDR4 # MSI RTX2070S Ventus OC # Adata SX8200 Pro 1TB & Samsung 860 EVO 500GB # Corsair RM650 # Lenovo Y27q-20 IPS 165Hz
Igra radila odlično na Q8200, 4GB rama i GTX 460. Detalji, rezolucija i broj fps-a daleko, daleko veći nego na konzoli.
Ok.
Igra radi loše na onome što ja imam, ne znam što bi ti rekao. I ima puno više fps-a i igrivija je na konzoli mi.
Ovaj linkani GTA video dosta šteka. Nije baš neki argument za visok framerate lol.
Ti štekaš . Evo ti pa gledaj, radi duplo brže od PS2 verzije i izgleda barem tri puta bolje.