Kažem za neprijatelja općenito. Potuci se sa 5 jedinki i znaš ih napamet. Oni zmijani iz Sen's Fortressa su mi prvi put kad sam ih vidio bili nedokučivi budući da su imali i velik domet i popriličnu brzinu, pa nisam znao kako im pristupiti, a onda sam skužio da ih se lagano backstaba.
Bosseve sam porješavao u manje pokušaja, osim Stray Demona na kojeg sam potrošio sigurno 30-ak smrti. Doduše, to je u 2. prelasku kad sam shvatio da jedino strength buildovi valjaju.
Fulao si sve. Igra jeste teška na svoj način, ali to je u redu jer su gotovo sve ostale igre danas prelagane. Ružna nije nikako. Da si je igrao bi drugačije pričao jer ima jedan od najboljih level dizajna općenito, to je čak i najbitniji dio igre. Zastarjela nije nikako, ima dosta tehničkih štucavica koje su isplivale u PC portu, ali fizika je na mjestu, gameplay je na mjestu, a i grafika je fenomenalna. Možda je inferiorna nekim totalnim eyecandy naslovima koji su izašli u to doba ako provjeravaš teksture s povećalom, ali u FullHD-u izgleda prelijepo sa svim detaljima okoline, igrača i komada opreme. To što ti više voliš handholding igre ne umanjuje objektivnu činjenicu da je DS iznimno kvalitetna igra i jedna od najboljih u današnje doba.

Odgovori uz citat