Da sam sam mu prostalkao profil pa sam skužio. I kaj se sad događa kad je greenlajtana?
#threadhijack
Printable View
Da sam sam mu prostalkao profil pa sam skužio. I kaj se sad događa kad je greenlajtana?
#threadhijack
Nije isto - cesta ima svoja pravila kao što ima fakultet, bolnica, privatna firma itd. Moraš imati osiguran auto, ne bit pijan, voziti unutar ograničenja, itd. Ako ti ne paše, nemoj koristiti ceste i biti vozač, na svom privatnom posjedu valjda smiješ pijan voziti neregistrirani auto iznad svih ograničenja po nekoj staza koju si napraviš. A ovo je doslovno da te netko iz čista mira ide zajebavat ni krivog ni dužnog.
slatko
Ovo je dno na toliko razina i onda za homerun na krajuuuuu... aaaand it's out of the park.
Pravobraniteljica za ravnopravnost spolova upravo postoji zbog ne-osoba poput tebe. Znači ne samo da degradiraš žene i ne poštuješ slobodna mišljenja i prava ljudi koji ni na koji način tebe ugnjetavaju, već i misliš da imaš pravo odlučivati koji zakoni ti odgovaraju? Ti si se na sve zakone obvezao kad si se rodio u ovoj državi i nastavio u njoj živjeti.
Jasno je vidljivo da si frustriran. Nadam se da si jebao nešto do sad u životu i da će te bar neko bar na kratko trpit u vezi jer to su važni događaji formiranja ličnosti (za što neki nemaju mogućnost jer su anksiozni zbog tebi sličnih i društva, i ugnjetavani cijeli život), pa da malo i omekšaš i shvatiš koliko si nebitan skupa sa svojim stavovima. Ako ti je teško nekog oslovljavat na način na koji se oni osjećaju sigurnijima i sretnijima i samim sebi iskrenima, onda fakat trebaš razmislit kaj ti je bitno u životu. Nadam se da će ti djeca biti nenormalna pa da ih izbaciš iz kuće i odrekneš ih se.
Daj bogte kakvi su ovo stavovi? Jel ovo balkan ili švedska?
Trebalo bi biti nebitno. Nažalost nije, Hrvatska poprilično odvratna zemlja - zbog ljudi, al aj super su klima i priroda...
Poštujem i žene i slobodna mišljenja ljudi, ali za razliku od nekih cijenim slobodu govora. Očekujem samo da oni ne budu licemjeri i poštuju i moja mišljenja. Rođenje u državi je jako usran način prihvaćanja zakona koji se ne bi ni trebali odnositi na tu osobu, ali ako ti tako kažeš, onda je valjda ok. Pravobraniteljičina primarna uloga je da je uhljebčina, a ako se još mora baviti slučajevima poput Prdatorove uvrijeđenosti oko zamjenica, onda se još i bavi nepotrebnim stvarima. Zelena karta i dovoljno novaca za iseljenje bi mi dobro došli, makar radije želim standati svoj ground i nadati se da će jednom i Hrvatska poštovati individualne slobode kao što je to sloboda govora.
:pray: 10/10, bitno samo da ti nisi frustriran. Uživao sam čitajući ovo.= Citat =:
Jasno je vidljivo da si frustriran. Nadam se da si jebao nešto do sad u životu i da će te bar neko bar na kratko trpit u vezi jer to su važni događaji formiranja ličnosti (za što neki nemaju mogućnost jer su anksiozni zbog tebi sličnih i društva, i ugnjetavani cijeli život), pa da malo i omekšaš i shvatiš koliko si nebitan skupa sa svojim stavovima. Ako ti je teško nekog oslovljavat na način na koji se oni osjećaju sigurnijima i sretnijima i samim sebi iskrenima, onda fakat trebaš razmislit kaj ti je bitno u životu. Nadam se da će ti djeca biti nenormalna pa da ih izbaciš iz kuće i odrekneš ih se.
Al fakat, za čovjeka kojeg boli kurac za sve to dosta si se raspisao i svađao oko toga ;(
Poštujem žene - al opet nek se rađe prostituira nego da brani prava žena jer to je uhljebarski posao. ODLIČNO.
Bivanje građaninom neke države i nalazeći se u njoj znači prihvaćati i pridržavati se njenih zakona, ful teško za shvatiti.
Znam da si uživao, teško da možeš neš konstruktivno napisati, pa bar uživaj.
Pa boli me kurac onoliko koliko bi poštenog čovjeka trebao boliti kurac za sve takve stvari, dakle tko sam ja da govorim ljudima šta da rade iz sebe? Ali tema je sad nametanje zakona prema kojima me ne smije boliti kurac za to, nego se moram slagati s time. A i zabavno se svađati ovdje.
Lol, ja sam lijepo objasnio svoja stajališta, a ti uletiš u raspravu sa teorijama o mojem seksualnom životu ko onaj zadnji čoban sa planine sa 3 zuba. Onda poslije se držiš kao moralni standard prosvijećenosti i tolerancije zato jer naprosto misliš da jesi. Ne znam kako ne vidiš vlastite postove i kako su neutemeljeni i agresivni.= Citat =:
Znam da si uživao, teško da možeš neš konstruktivno napisati, pa bar uživaj.
Da svakako je izgledalo da se zabavljaš lol.
Ja ne vjerujem da je ovo najaktivnija tema u zadnjih godinu dana valjda. :(
Predatorica spasio forum.
Neka, ne sjećam se kad je zadnji put izašla tema o kojoj se ozbiljno raspravljalo na pc play forumu. To mi je falilo.
Inače, glup mi je ovaj koncept da rođenjem u nekoj državi prihvaćaš namete iste.
Ako sam se ja rodio u Keniji, je li to znači da želim ubiti sve pedere nevjernike?
Bezuvjetno prihvatiti ZAKONE je druga stvar. Njih moraš poštovati u svakoj zemlji, htio ili ne htio, ali slagati se s njime ili imati mišljenje isto kao i ''službeno državno'' je smiješno. Zato se i zovu ''mišljenja''.
Vidiš, i onda meni ljudi govore kako se brinem oko nebitnih stvari i kako nema utjecaja na svijet. Told you.
Bleh.
Najvršniji od svih kekova.
Taj je neki naš.= Citat =:
...fought the war in the Balkans...
Bosanac, rekao u drugom videu. Jedino mi je ironično što je on i sam imigrant a bitcha protiv njih lol. Ostalo drži vodu.
http://www.portfolio.hu/en/economy/h...der.29759.html
Trebamo i mi prije nego sto je prekasno.
Dobro će nam doć ti srbi pošto se naši mladi svi iseljavaju. Treba netko radit.
Ajde da razjasnimo jednom za sva vremena. Svi ste u krivu i pojma nemate. Jedino ja znam što je put, istina i život. Odite radije jesti boraniju nego da se tu pokušavate biti pametni. Sve je već detaljno objašnjeno u časopisu BRAVO i nema potrebe za kiselim kupusom od prošle zime.
Ove spike sa poštivanjem zakona nikako ne drže vodu. Očito postoje
Ove spike sa poštivanjem zakona nikako ne drže vodu. Očito postoje prioriteti koje zakone uzimamo kao neupitne, recimo mogu sa sigurnošću reći da većina ljudi ovdje ne poštuje zakone o intelektualnom vlasništvu, i dobar dio je vjerojatno prekršio zakone o korištenju nedozvoljenih supstancija. Pozivati se na "lol otiđi van ak ti se ne sviđa" je dosta retardirano, malo mi je smiješan Seksan po tome.
Samo zato jer mister "totalno me nije briga" kameleon upućuje uvrede osobi s kojom nije imao kontakt bazirane na njezinom zaposlenju, ne znači da propitivanje o pravednosti zakona ne valja.
:-)
Pa logično. Nije li se nedavno izglasao zakon da gejevi ne smiju stupiti u brak? Jel to znači da je taj zakon pravilan?
U nas je još dobro. Pogledaj neke od ovih:
http://www.cracked.com/photoplasty_6...dern-world_p2/
Nedavno je stupio zakon po kojem smiju stupiti u zajednice, ali po ustavu se to ne zove brak jer je to ušlo u ustav.
Thanks, Kolinda.
količina snifatorizma u ovoj temi je nevjerojatna
Kaj bi to trebalo značiti?
Volim te meta rijeci sto dobro zvuce, a nista ne znace.
i ja isto
Sve je to kurac za novce i vagina od ovce koja proganja mrtve lovce.
Kako se radi onaj Niko filter?
staviš si vrečicu na glavu i zavežeš oko vrata
:pray:
http://www.megafileupload.com/d2We/niko_filter.crx
Skini i ubaci u chrome kao ekstenziju. Bas me zanima oce radit.
virus
Ma nikad!
Nova verzija.
Pocinjem mijenjat temu ,nastavim kad mi se da . Za sada je tek malo promijenjen front page. Maknute gluposti koje nikom nis ne znace. ( opisi ,reklame ).
https://www.dropbox.com/s/mnuq8d8egu6dlbw/ext.crx?dl=0
Ak niko bude dobar mozda dobije koju recenicu vise za rec.
Skines file i drag&dropas ga u
chrome://extensions/
Zašto bi netko koristio Chrome?
Pa kako ces inace ovo koristit? Joj.