-
Re: Sladoledi i ostala ledena sranja
Da se nadovežem na Quattro. Negativna iskustva. Higijenski uvjeti su im strava.
Bratić i tetka kupe neki Quattro onaj s 3-4 okusa, bratić nađe dlaku misli tetkina, baci i nagrabi si novu "porciju" a unutra još veća skovrčana dlačetina.
Mjesecima nakon toga nije kupovao/jeo Quattro. I onda kupi još jedan i pogodite što nađe...
Ja osobno volim svakakve (s tim da nisam probao povrtne tj mrkva, kupus, paprika) samo da nisu oni ledeni (voda+ekstrakt).
Recimo Pistacija mi je dobra. I ona vanilija s komadima čokolade (što zovu Starcciatella). Kava isto. Jagoda kako koji, višnja je isto ok, vanilija, čokolada, kivi, banana, malina, kupina...
-
= Citat =:
Izvorno postao
marijanovic
Da se nadovežem na Quattro. Negativna iskustva. Higijenski uvjeti su im strava.
Bratić i tetka kupe neki Quattro onaj s 3-4 okusa, bratić nađe dlaku misli tetkina, baci i nagrabi si novu "porciju" a unutra još veća skovrčana dlačetina.
Mjesecima nakon toga nije kupovao/jeo Quattro. I onda kupi još jedan i pogodite što nađe...
Daj prestani izmišljat lol.
-
-
Ja sam izrazito gadljiv na pronalazak dlaka u hrani i zbog toga više ne kupujem Quattro sladoled.
-
Jebote sladoled koji se radi 100% strojno od doziranja i miješanja sastojaka, priprave sladoleda i pakiranja i frajer nađe dlaku. Kak jebote osim da je mačka skočila u stroj, a nije. Vjerojatno ima jebeno lošu karmu što nije kupio Super Flower Bronze Class napajanje koje si mu preporučio. Na kraju krajeva, najgora stvar koja mu se u životu dogodila nije dlaka u sladoledu, nego što je rođen da ima tebe za bratića.
-
Ne jednu, dvije u jednom i nakon nekoliko mjeseci jednu. Imao sam fotku negdje što mi je poslao od jedne te velike, ali sam trenutno na poslu pa ju e mogu potražiti.
Mislim da se žalio i Ledu na fejsu. A dlaka, dlaka je bila ko konjska. Crna, kovrčava, dugačka dobrih 10cm.
-
= Citat =:
Izvorno postao
W3DR4N
Na kraju krajeva, najgora stvar koja mu se u životu dogodila nije dlaka u sladoledu, nego što je rođen da ima tebe za bratića.
Klasični Vedran.
-
da, trudi se bacit kajlu al nejde
-
= Citat =:
Izvorno postao
marijanovic
Ne jednu, dvije u jednom i nakon nekoliko mjeseci jednu. Imao sam fotku negdje što mi je poslao od jedne te velike, ali sam trenutno na poslu pa ju e mogu potražiti.
Mislim da se žalio i Ledu na fejsu. A dlaka, dlaka je bila ko konjska. Crna, kovrčava, dugačka dobrih 10cm.
Da, a da kupi treći put Quattro, možda bi našao i sladoled među svim tim dlakama.
-
Inače, svi sladoledi u Lidlu su vrh. Najjeftiniji i najfiniji. Onaj neki od litre Cream i Choco, za manje od 10kn.. UF. Skoro ko bubi. BOKTE.
-
King je preskup.
Drago mi je što su vratili Silk Milk. Nadam se da će vratiti i Njofru, punč.
-
-
Njofra punc je bil prosle sezone, ove ga je zamenil Silk-Milk ...
Vrte ih svake godine ...
Ekipa koja voli snickers sladoljed neg proba Maximo kikiriki karamela .. bas je njam :D
-
Prošlo ljeto baš i nisam tukao po sladoledu, par puta "hotelski" i to je to. Ove godine samo dvaput, neki Macho ili tako neki i neki dan čokolada/vanilija što se žlicom...
Skupi su ti sladoledi.
-
Ak se jede sladoled, jede se Ledo, a ne neki šiptari ili Lidl/Billa jeftine marke.
Ak se jede Ledo, jede se Quattro ili Grandissimo, a ne plebski Twice, Snjeguljica i slično.
Ak se jede Quattro, dobar je skoro svaki, osim Dalmacije (koja ima lavande, ružmarine i slične pizdarije).
Ak se jede Grandissimo, najbolji je ovaj:
http://www.ledo.hr/datastore/imagest...ct1122x700.jpg
Što se vanilije tiče, dobra je ak je žuta (Ledo Grandissimo, naravno).
A ono bijelo što zovu vanilija i stavljaju u Twiceove ili nedajboženajgorisladoledsnjeguljice ne bi dao ni psu.
Macho, King i slični su dobri, pod uvjetom da nisu od bijele 'vanilije'. Al bolje je uzet kutiju Quattro ili Grandissimo i miran si dva-tri dana.
-
= Citat =:
Izvorno postao
Electromaster
Also, znači ostatku foruma još uvijek veš peru matere?
Da.
Inače, Boz mi je bacio bubu u uho da bi uskoro u Zagrebu moglo biti Bena i Jerryja, to mi je velika želja probati. Americone dream <3
-
= Citat =:
Izvorno postao
Windwalker
Ak se jede sladoled, jede se Ledo, a ne neki šiptari ili Lidl/Billa jeftine marke.
Ak se jede Ledo, jede se Quattro ili Grandissimo, a ne plebski Twice, Snjeguljica i slično.
Ak se jede Quattro, dobar je skoro svaki, osim Dalmacije (koja ima lavande, ružmarine i slične pizdarije).
Ak se jede Grandissimo, najbolji je ovaj:
...
Što se vanilije tiče, dobra je ak je žuta (Ledo Grandissimo, naravno).
A ono bijelo što zovu vanilija i stavljaju u Twiceove ili nedajboženajgorisladoledsnjeguljice ne bi dao ni psu.
Macho, King i slični su dobri, pod uvjetom da nisu od bijele 'vanilije'. Al bolje je uzet kutiju Quattro ili Grandissimo i miran si dva-tri dana.
Da spuste cijene možda bi se i jeo takav sladoled. Ovako... kupi se onaj Ledo u plavoj ili crvenoj kanti i imaš tjednima, pa čak i mjesecima.
-
= Citat =:
Izvorno postao
Maloki
Ja sebi kupim neki od onih skupih sladoleda od vanilije (samo vanilija) i onda uzmem dve kuglice, dodam malo maslinovog ulja i mrvicu soli.
Ako slučajno imam bučinog ulja i sjemenki, onda napravim sa time.
Upravo mi je malo želučane kiseline izletjelo van kroz usta.
-
= Citat =:
Izvorno postao
Windwalker
Imaš toliko loš ukus da bih samo radi ovog posta išao u smrdljivi Lidl po sladoled.
= Citat =:
Also, znači ostatku foruma još uvijek veš peru matere?
Kada god je moguće, osobito peglanje. Čak i sa vešmašinom, puno posla za ništa. Najradije bih nosio istu majicu mjesec dana.
-
= Citat =:
Izvorno postao
cham3leon
Imaš toliko loš ukus da bih samo radi ovog posta išao u smrdljivi Lidl po sladoled
Hahahaha, dobra!
Pravi si šaljivdžija.
-
= Citat =:
Izvorno postao
Windwalker
Upravo mi je malo želučane kiseline izletjelo van kroz usta.
Hahaha, pa ja ne vjerujam da si ti dan danas takva seljačina prizemna. Kad dođeš u neki restoran koji ima sladoled među desertima, fini restoran koji nije rupčaga u kakvu ti zalaziš kad ispužeš iz tog podruma jer si gladan a nisu ti nasipali hranu, onda bi vidio da dobiješ sladoled o kakvom Maloki piše. Znači od vanilije s maslinovim ili bučinim uljem + neki začini ili sjemenke.
Ne budeš sigurno u restoranu dobio Grandissimo BISKVIT JEBOTE. Isuse BISKVIT.
-
Taj biskvit je ogavno govno i u Quattru, ko neki okus kartona. Ne želim uopće pomislit kakvog je okusa kod nekih jeftinjara. I marijanovicu sladoledi nisu skupi nego ih tebi mama i tata ne žele kupovati.
-
Ja sam zadnji put pitao staru za Njofru u trećem osnovne jebote.
-
= Citat =:
Izvorno postao
Izgubljeni_v2.0
Taj biskvit je ogavno govno i u Quattru, ko neki okus kartona. Ne želim uopće pomislit kakvog je okusa kod nekih jeftinjara. I marijanovicu sladoledi nisu skupi nego ih tebi mama i tata ne žele kupovati.
Upravu si, bolje su im cigarete.
-
Al jebeni ste sa prepucavanjem koji je od LEDO sladoleda bolji. Ono jebote LEDO.
To je kao kad neko kaze da voli frankovu kavu.
-
Frankovi Stretto i Frank Superior su odlične kave.
-
= Citat =:
Izvorno postao
W3DR4N
Hahaha, pa ja ne vjerujam da si ti dan danas takva seljačina prizemna. Kad dođeš u neki restoran koji ima sladoled među desertima, fini restoran koji nije rupčaga u kakvu ti zalaziš kad ispužeš iz tog podruma jer si gladan a nisu ti nasipali hranu, onda bi vidio da dobiješ sladoled o kakvom Maloki piše. Znači od vanilije s maslinovim ili bučinim uljem + neki začini ili sjemenke.
Ne budeš sigurno u restoranu dobio Grandissimo BISKVIT JEBOTE. Isuse BISKVIT.
Ak ti u finim restoranima sipaju jebena ulja, sjemenke i vražju sol po sladoledu,...
http://cs608829.vk.me/v608829353/ac55/QTzYhbf8oUc.jpg
-
I Franckov kapučino je čisto OK.
-
-
Čekajte, Maloki nije bio sarkastičan kad je pisao o onom sladoledu? Ili je i Veki sarkastičan.
Sad sam zbunjen.
-
Nisam bio sarkastičan, a Windwalker je čoban. Jesi i ti?
-
Lidl od petka do nedjelje ima akciju sladoleda, tako da se mogu kupiti i od socijalne pomoći za mentalnu invalidnost.
Jel koristite one sladki greh preljeve? Karamela poprilično rula.
-
Ako stvarno stavljaš maslinovo ulje i jebenu SOL na sladoled, onda ću ti zapaliti pekaru iz građanske dužnosti.
-
Dobro je, mogao je napisati da dodaje i Vegetu i papar.
-
= Citat =:
Izvorno postao
Slender Man
Ako stvarno stavljaš maslinovo ulje i jebenu SOL na sladoled, onda ću ti zapaliti pekaru iz građanske dužnosti.
Odi s Windwalkerom jesti biskvit lol.
-
Pretpostavljam da vam je najdraže jelo pohana svinjetina i pomfri sa kečapom lol.
-
E sad iz ovih stopa idem ubost neki King klon :)
-
= Citat =:
Izvorno postao
Maloki
Pretpostavljam da vam je najdraže jelo pohana svinjetina i pomfri sa kečapom lol.
Pohana piletina i pomfri s kečapom* lol. Jedno od boljih.
Inače, poanta je da ako volite neke ''profinjenije'' okuse iz skupih restorana, ne znači da ste pametniji ili obrazovaniji ljudi. Samo potencijalno hipsteri. Ako ti 10 najdražih jela ima francusko ime, šanse su da se preseravaš.
Nema ništa ni pogrešno s tim kulinarskih raritetima, ali glupo je misliti da su bolji od ''plebovskih'' jela i da ste vi zbog toga bolji ljudi.
-
-
Nema ni ništa loše u čokoladi i vaniliji po deafultu, samo je jadno ak se držiš samo toga i nikad ne probaš ništa drugo.
Al točno je prepoznatljiv taj izraz lica kad ti netko dođe u slastičarnu, vidi 30 sladoleda i onda bude "hurr durr, ne da mi se pol minute promislit što bi mi se moglo svidjet, idem uzet vaniliju i čokoladu". I tako svaki put. Nez, meni je to beskrajno iritantno. Al dobro, mene svaka pizdarija iritira.