http://i.imgur.com/KKPNKLQ.jpg
Printable View
Ne isplati se ni meni to s kostima jer još barem 5 10% mesa mi ostane na kostima jer imam tupe noževe plus kaj sam debil za rezanje. Na placu uzimam kilu okoštenih prsa za 50tak kuna.
Ali dosta o meni.
Sumnjiv si, tamo si napisao da nemaš para za cuganje.
Uhvaćen si u laži
Prodao sa Sony Xperia Z3 Compact liku sa PC Ekspert foruma.
Posudio babi većinu toga do penzije DA PLATI JEBENI DAJNERS!
Znao sam da na sva zvona hvališ Z3 Compact samo da ju možeš što prije prodati.
1 kvočka, 18-20 jaja, izleže se 13-14 pilića, domaćih (dakle ne onih bijelih što se debljaju kao lude), ugine 1-2-3, od tih 10ak što ostane ostavi se koja kokica i to bude taman 6-7-8 "pilića" za u škrinju.
U prosjeku bude do dvije kvočke godišnje tako. Dakle 15ak pilića za u škrinju + ako se kupi još 5-6 po potrebi (kada nestane domaćih) i to je SVE za godinu ili više.
I sve se jede; nogice, krila, vrat, glava, bijelo, trtica, salo, koža, bataci i zabatci, leđa, želuci, jetrice...
Mobitel je jeben, ali zapio sam i popušio dio para za stanarinu pa sam bio prisiljen prodati svoju bebicu.
U jebenom Zaprešiću na placu svaku subotu kumice prodaju domaću frišku očišćenu piletinu za neku siću. Pileća prsa i druge dijelove pileta također.
Znači da manje više na svakom placu ima kumica s piletinom, bar jedna.
Piletinu smiju prodavati na tržnici?! WTF pa to bi trebalo biti zabranjeno, salmonela i all that.
Na virovitičkoj tržnici jedino što sam od mesa vidio da prodaju je riba i to u ribarnici u sklopu tržnice a ne na samoj tržnici!
mozes dva obroka vrlo jednostavno srediti. dorucak 100-120g zobenih u kolicini jogurta po zelji s jednom narezanom bananom/vockom po izboru sve skupa zmiksano stapnim mikserom. neki kasniji obrok 250g posnog sira, pakiraju ga po pol kile.
ništa te ne sprječava da si veliki shaker nabaviš i cugaš to na putu na posao, a priprema nije dulja od 5min. također, jeftino je.
#MakeMarijanovicFitAgain
Izbjegavam jogurt i svježi sir (posni je isto varijanta svježeg) zbog intolerancije na laktozu. Može proći samo tvrdi sir, ali ni on ne može u većim količinama i ne može svaki. Osim toga, tvrdi sir goji pa ga izbjegavam.
Cugati na putu na posao ne bi bilo zgodno, ne volim ništa raditi tokom vožnje osim voziti i eventualno slušati radio.
U civilizaciji na placu imaju frižideri, koji se propisuju jebenim zakonom.
#rökt
Jarun je selo. Prije je samo bilo selo, a od 2005. se još i doselila hrpa seljačina. Such is life.
skoro pa veća zabit od mojeg kvarta :P
Piletina puna antibiotika, piliće se kljuka antibioticima u hrani kako bi manje oboljevali i brže se tovili / bolje rasli. Kaže tetka bilo neki dan na TV-u.
Kao domaće od velikih uzgajivaća je sigurno, ali male uzgajivaće se ne provjerava kao ni meso iz uvoza (famozni Plodine Bataci&zabatci po 10 Kn).
Fakat nikog nije briga za to.
Evo ti prilike da probaš biti badass i živiš opasnim životom superheroja. Jedi pileće batke iz uvoza!
P.S. Možda mutiraš kao spajdermen ili ti narastu krila pa ćeš letjeti s picama na dejt umjesto da se vozite starim dotrajalim autom koji pije ulje kao riba vodu.
Nije on kriv što brije gluposti. Glavni krivci su loš odgoj i loši geni. Vidiš da misli da odijelo čini čovjeka, a fura cipele koje mu zasjene odijelo, ali u negativnom smislu. Dodaj na to i briju da je dobar parfem bitniji od dobre spike i zdravih muda zbog kojih uletavaš random picama uvijek i svuda i krajnji rezultat je čovjek kojega bi jedino ja uspio popraviti i vratiti na pravi put, ali takva transformacija nije besplatna i traje minimalno mjesec dana, a u njegovom slučaju vjerojatno i duže. Ivane sorry što ti se kenjam na facu, ali zabrijao si skroz krivo i zbog toga imaš veliku šansu da naletiš na neku rospiju koja će ti izmusti sve pare, uzeti pola svega što imaš i natovariti ti na leđa alimentaciju, a tebe ostaviti slomljenog i sjebanog jer si bio pi*ka pa nisi počeo je*ati na vrijeme i sada imaš debilne probleme pa briješ na preskupe tipkovnice umjesto na mlade i čvrste cice. Nemoj mi šta zamjeriti, ovo pišem samo radi toga što si mi full drag lik koji nema uličnu/životnu školu i ne bi htio da neka seljanka s velikim cicama od tebe napravi paćenika i debila koji će zbog nje zamrziti žene i propederi*ati se na najjače.
Ako trebaš wingmana za barenje pica imam tetku u centru Osijeka pa mogu doći kod nje na ljeto na 10 dana ili 2 tjedna i pomoći ti da nađeš neku zdravu malu koja će te jahati dok ti se muda posve ne isprazne i nakon toga ti tako dobro popušiti da ti se opet digne pa da osjetiš po prvi put u životu kako je to kada te (doslovno) boli kurac dok jebeš.
Nemoj se sramiti, bio sam i ja nejeb prije cca 15 godina. Nije to nikakva sramota, sve je to samo dio tvog nedovoljno proživljenog života. Probaj tr*vu. Tr*va je zakon!
Nadam se da vidis ironiju u svom postu. Tocnije prvoj recenici.