-
Re: The Witcher 3: Wild Hunt
-
-
-
Ajd Betmen možda, ali upitno je kako će to na kraju ispasti. Sve u svemu, nikakva konkurencija.
-
Točno.
Ali DS2 ukrade ionako cijelu godinu.
-
Batman će rulati kao prva dva. Nije vam to WB i Origins.
-
Batman, iako će vjerojatno rulat, nije ja mislim hajpan kao W3, niti će bit.
-
Na Witcher su nahajpani samo poljaci i čobani.
-
-
U to vrijeme izlazi novi CoD, novi Assassin's Creed, vjerojatno novi Battlefield, Batman, The Order 1886, WoW ekspanzija, Dragon Age 3...
Drugim riječima cijela hrpa raznoraznih igara koje ne moraju biti žanrovski slične Witcheru ali mu bez problema mogu oteti spotlight. Izbacivanje igre na tržište poslije blagdanske sezone, kada je sve više-manje mirno i ispucano ti može fino pasat jer će uglavnom o tvojoj igri pisat i pričat.
-
Destiny si zaboravio. Mogao bi rulat. To ću kupit.
-
E da, Destiny.
I sigurno ima još naslova koji nisu najavljeni ili nisu dobili službeni datum izlaska.
-
Novi COD/Ass/Field bude i slijedeće + tko zna što sve ne. Onaj Divison vrag možda. Uglavnom, ok što je odgoda zbog poliranja i nadogradnje sadržaja, ali ovo da su se uplašili konkurencije mi ne drži vodu.
-
Ne trebaju se uplašit, logično je da ćeš gurat igru u sušno doba. Netko će potrošit 60€ na neku od ovih igara koje bi izašle prije Witchera 3 i tu im opada jedan čovjek koji bi inače uzeo na release date.
-
ja stvarno neznam postoji li igra za koju bi dao pare osim witchera 3.
DA3 mu brijem nije nikakva konkurencija jer je svaki nastavak witchera do sad izlazio u isto vrijeme kad i DA nastavak i witcheri su oduvijek bili bolji. plebovi koji kupuju betmena nisu ni čuli za witcher, destiny je neki casual shit za konzolaše, a što se tiče ovih AC, CoD, FIFA, kao i ds 2 također mislim da uopće nemaju istu publiku. Fora s witcherom je, da iako su prilično uspješni, to je uvijek bila nišejna igra, kao i recimo europa universalis. Ima svoju publiku i oni će tu igru preorderat bez obzira kad izlazila, ostatak ljudi će ionako čekat da igra padne na 5 eura na stimu.
al ono... samo nek ga ispoliraju.
-
Renđer, daj odgovori. Jesi možda poljak?
-
Sad da ovaj forum ima normalni search mogao bih opet pronaći onaj post gdje Weky hvali Witcher.
-
Ma sjećam se i ja toga, njegova mini recenzija koja mi je prodala jedinicu. Znam da joj je dao neku brutalno visoku ocjenu 98 ili 97 :)
-
-
Ma on to pljuje po Witcheru zbog mene tak da tu i tamo malo živnemo forum.
-
Ali forum je postao kaljuža samo takva. Sve se svodi na igra ti je preteška i nemaš ukus. Nek rađe stoji mrtav, nego se ovako koprca u govnima.
-
Forum je prije bio 100 puta bolji. Kad su na njemu bili mirko,amd freak i slična gospoda.
-
= Citat =:
Izvorno postao
Falus
Ali forum je postao kaljuža samo takva. Sve se svodi na igra ti je preteška i nemaš ukus. Nek rađe stoji mrtav, nego se ovako koprca u govnima.
Nitko te ne sili da budeš ovdje, ako ti se ne sviđa slobodno odeš.
-
Tužan je što se nikome ne sviđa Dishonored, Batman Origins, STALKER i slični ispljuvci koji se njemu sviđaju.
-
= Citat =:
Izvorno postao
rejndjer
ja stvarno neznam postoji li igra za koju bi dao pare osim witchera 3.
DA3 mu brijem nije nikakva konkurencija jer je svaki nastavak witchera do sad izlazio u isto vrijeme kad i DA nastavak i witcheri su oduvijek bili bolji.
DA3 mu je u biti najveća konkurencija. Ja znam da će biti smeće. I ti znaš.
Ali Amer i W3DR4N će radije kupiti DA3 i dizati ga ispred Witchera (iako mu neće biti ni blizu), čisto zato jer su ga Ameri napravili i jer će sadržavati 'vrhunske' romanse i pederizme.
Kvaliteta nije uvijek ključ uspijeha. Jer da je, nitko živ ne bi kupovao X-Boxove, već samo PS-ove. Ali u Americi, X-Boxova ima znatno više, a svi znamo da Amerika pokreće svijet.
-
Dragon Age 3 će bit zakon. Amerika ne može ni sebe pokrenit.
-
= Citat =:
Izvorno postao
Windwalker
Kvaliteta nije uvijek ključ uspijeha. Jer da je, nitko živ ne bi kupovao X-Boxove, već samo PS-ove. Ali u Americi, X-Boxova ima znatno više, a svi znamo da Amerika pokreće svijet.
Upravo si nadmašio random komentar na Jutarnjem.
Čak si se potrudio s pravopisom za stvaranje adekvatnog ugođaja.
-
Kakva usporedba Dragon Agea i Witchera. Nije bitno koja je bolja kad su obje loše i biraš samo koja je manje loša.
Šteta da Dark Souls 2 za PC nije odgođen do sljedeće godine. Ne zato da se ne igra na kompu, nego zato da kao i prvi Dark Souls bude dvije godine zaredom GOTY.
-
= Citat =:
Izvorno postao
Maloki
Nitko te ne sili da budeš ovdje, ako ti se ne sviđa slobodno odeš.
Nitko te ne sili da čitaš moje postove, ako ti se ne sviđaju preskočiš ih i bok.
-
Hej ja nisam taj koji se žali.
-
= Citat =:
Izvorno postao
Maloki
Zato jer si tako odgojen.
-
= Citat =:
Izvorno postao
Maloki
Pardon, nisam znao da si me samo savjetovao. Lijepo je znat da mogu otić ako mi se ne sviđa.
-
= Citat =:
Izvorno postao
Deadwalker
Upravo si nadmašio random komentar na Jutarnjem.
Čak si se potrudio s pravopisom za stvaranje adekvatnog ugođaja.
Ali i dalje pišem smislenije od tebe.
-
-
nekužim zašto ovdje neki postovi fale, kakav je ovo komunizam
-
= Citat =:
Izvorno postao
Windwalker
Ali i dalje pišem smislenije od tebe.
http://i.imgur.com/UmpOi.gif
-
-
| Gameguru Mania News - Apr,11 2014 - |
view allview only briefly view only gameguru review view only preview view only media view only movie view only demo view only patch view only interview view only tech view only mod&map view only gold view only freegame view only console |
The Witcher 3 - GTX780Ti Pushes 35-45fps At Max? - tech
(hx) 04:14 PM EDT - Apr,11 2014 - Post a comment
According to Gametech, The Witcher 3: Wild Hunt is a very demanding title; a title that a single GTX 780Ti struggles to run when higher levels of AA are enabled. As the Russian gaming website noted, the PC version runs currently with all its bells and whistles enabled (plus 8xMSAA) with 35-45fps on a GTX 780Ti at 1080p. Naturally, a single 780Ti is able to hit the 60fps sweet spot in its current form provided MSAA is lowered.
Moreover, it is said that the PS4 version will run at 900p/30fps while the Xbox One version will run at 720p/30fps. What's also interesting is that the console versions of the game will meet the minimum graphics settings of the PC version. Gametech claimed that The Witcher 3 on consoles will look similar to The Witcher 2. |
http://www.ggmania.com/?smsid=the-wi...s-at-max-37014
-
lijepo kaže currently...mislim igra izlazi za nekih 10 mjeseci, do tada će je valjda i ponešto optimizirati
-
Aha, tako uvijek kažu, na kraju budeš sretan ako je kao alpha build :D