PDA

Pogledaj cijelu verziju : Voyage Century Online

Stranica : 1 2 [3] 4 5

zekoslav
26-05-2007, 16:45
Da li mi netko moze reci u kojem je to broju PCPlaya bio Voyage Century tako da ga i ja mogu igrati? Hvala!

zekoslav
27-05-2007, 13:36
Evo na 96.00% mi je download, jedva cekam da pocnem igrati, samo se nadam da ce raditi! :|

Archil
27-05-2007, 17:02
SLUSAJTE SVI SADA DOBRO!!!!!!!!!!!!!!!

U igri mi je isto ime Archil :D, te pozivam sve koji igraju na serveru
Da Gama&James Cook da me pronadu na private chat jer sam napravio novi Hrvatski guild CroArmada
http://croarmada.mo-rpg.com!!!

Pridruzite se nasem guildu da postanemo najbolji!!!!

POZDRAVLJAM ATILU, MOJEG FRENDA IZ IGRE

PS: guild Drinkers se raspada, a namjeravam biti saveznik sa Apolonijom

Empe Tri
27-05-2007, 23:20
ja sam instalirao ovu igru opet pa se cujemo sutra ako bude neko od stare ekipe online :wink: :D

Archil
24-06-2007, 13:39
mala napomena: U Voyage Centuryu nikada nemojte zezati nekoga da ste netko koga cijeli server zeli unistit jer ce nastat problemi :rotfl: ...
ja sam zezao jednog Vikingya da sam jedan tip imenom hrca koji je opljackao neke ljude i cijeli ga server trazi :shock: , ja sam rekao da je Archil (ja) njegov alt character i slucajno je hrca bio online i negdje se skrivao, a ja sam mu rekao da kad ga Vikingy pita da kaze da je Archil on. :) onda je on pitao da dokazem da sam ja hrca i rekao sam mu da mi se javi na main chara hrcu pa da vidi... onda mu je hrca rekao da je Archil on pa je Vikingy prozvao lov na mene i prije nego sto su me tisuce ljude pocele lovit rekao sam da sam se zezao i sve je bilo ok (tisuce ljudi su odmah krenuli traziti hrcu) :rotfl: :rotfl: :rotfl:

astralus
01-07-2007, 21:11
jeli ova igra tako dobra da se isplati potrositi 1.2gb od 2gb mjesecnog prometa?
vidim ima dosta fanova ove igre..

Archil
02-07-2007, 13:46
adl se ti zezas? SKIDAJ IGRU ODMAH!!!!!!!!!!!!! :D kad je skines dodi igrat na server Da Gama&James Cook i udi u nas guild CroArmada :D ja ne mogu igrat do 8.7 jer sam na moru, a cim udem u igru javit cu ti se na private

Tsumetai Ryujin
02-07-2007, 15:29
ne ne isplati se... vjeruj mi.... imas puno boljih besplatnih igara... nemoj skidat...

Archil
02-07-2007, 15:53
ne ne isplati se... vjeruj mi.... imas puno boljih besplatnih igara... nemoj skidat...
Ne slusaj ovog tipa on nema pojma! ja sam jedan od ljudi koji su najduze igrali igru, igram je od prije nego bilo tko sa ovog foruma i igra je legenda!!!! skidaj ju odmah i dodi u nas guild :D

Dart_Wader
02-07-2007, 16:01
To govoriš jer smo te ja i ante odavno izbacili iz guilda. 8)
A skini igru isplati se.

Archil
02-07-2007, 16:09
e da i naravno igraj na Da Gama & James Cook serveru, tam je nas guild... vidit ces jos preko 4 druga domaca guilda ali nemoj uci u njih nego udi u nas 8) ... ja sam na moru do 8.7 pa ne mogu uc u igru jer je tu nemam instaliranu, ali mogu bit na forumu itd. pricekaj sa igrom do tog datuma a ak se ne mozes strpit nemoj uci u druge guildove jer smo mi stvarno super ekipa nego cekaj do 8.7, ako posaljes zahtjev da udes u guild nece te vjerojatno pustit prije nego sto se ja vratim u igru jer mso se tako dogovorili ad nam nebi usli spijuni iz drugih guildova :rotfl:
sretno i strpi se malo!(do 8.7) :)

Stryder
02-07-2007, 16:22
Ajd taj još nisam prbao...možd ga skinem i probam ako budem imo vremena... :D

astralus
02-07-2007, 18:59
skinut cu ga ovaj tjedan ;)

suljo
02-07-2007, 19:43
e da i naravno igraj na Da Gama & James Cook serveru, tam je nas guild... vidit ces jos preko 4 druga domaca guilda ali nemoj uci u njih nego udi u nas 8) ... ja sam na moru do 8.7 pa ne mogu uc u igru jer je tu nemam instaliranu, ali mogu bit na forumu itd. pricekaj sa igrom do tog datuma a ak se ne mozes strpit nemoj uci u druge guildove jer smo mi stvarno super ekipa nego cekaj do 8.7, ako posaljes zahtjev da udes u guild nece te vjerojatno pustit prije nego sto se ja vratim u igru jer mso se tako dogovorili ad nam nebi usli spijuni iz drugih guildova :rotfl:
sretno i strpi se malo!(do 8.7) :)S
Igram na magellanu neko vrijeme sam bio u crazy crew-u ali sam otišao solirat evo do sad imam bs lvl 8 i dobro mi ide imam dosta para 25mil.
:D

Tsumetai Ryujin
02-07-2007, 19:51
ak ne planirate davat pare za iteme u igri onda vam se uopce ne isplati...

ti, dart, si antimonov potrcko... i ulizica kakvu jos nisam nigdje dozivil... a izbacili ste me sam zato ke bi svi bili za to da antimon nije leader... i sve kaj je dobro u guildu sam ja napravio... (tko se prvi sjetio da se uvedu sastanci, one grupe (ekonomisti i ratnici(ne sjecam se kak se zvalo)), forum (dobro njega sam zi zel i napravil neke drugo na njemu) itd... uglavnom ocu rec to da odkad je antimon leader sve je krenulo nizbrdo... dok je bil mp3 sve je bilo u dure...

@archil.... ... ... ... ne mlati gluposti

Dart_Wader
02-07-2007, 22:03
E šta god da pušiš daj meni malo jer vidim da nemaš pojma šta govoriš da si pitao malo ljude u guildu znao bi što se stvarno dogodilo tebe je bilo briga samo da ti budeš a ti kao takav nisi mogao bit.

Tsumetai Ryujin
02-07-2007, 22:14
da budem sto... leader guilda?? kurca... to sam najmanje htjel... bil je onaj jedan lik, sad sam vec zaboravil kak se zove, i njega sam htjel za leadera...

i da pricao sam sa ekipom iz guilda... barem sa onom koja ima imalo mozga, za razliku od one ekipe koja ko krdo ide tamo gdje mu kazes, koja gleda samo ispred sebe...

i par pametnih ljudi je i izaslo iz guilda... al ne na moj nagovor, vec im se zgadila ekipa... a to se onosi prvenstveno na antimona...

Archil
04-07-2007, 08:26
ak ne planirate davat pare za iteme u igri onda vam se uopce ne isplati...
Tsumetai govoris gluposti!!! :nonono: u Item Mallu je samo odjeca koja dobro izgleda i nije nis bolja od one u igri, ima par forica kao nesto sto ti popravi 5k durabilitya od neke odjece, sworda, 10k za brod itd...
dakle hocu reci da ako ne kupujete stvari u item mallu necete biti nista losiji od onih koji ih kupuju i da bi postali nesto "dobro" u igri ne morate uopce nista kupovati iz item malla nego je to onak usput neke forice koje vam mogu MALO pomoci :)

Tsumetai Ryujin
04-07-2007, 11:13
aj archil ne melji gluposti... ako mislis ic u borbe protiv nekog ko ima iteme iz item malla razbil bu te ko picku... bilo na moru bilo na kopnu... i naravno ovi koji kupuju iteme iz item mala ce uvijek imat puuuno vise para od nekog ko ne kupuje stvari... i takvi ljudi ce naravno puno brze napredovat...

te forice ti PUNO pomazu...

Archil
04-07-2007, 19:22
A jesi ti lud il sto?!?!?! :? pa valjda ja znam bolje igram 2 puta vise nego sto si ti igrao VCO i onda bolje znam 100%!!!
ako bilo tko ista zna o VCO onda sam to ja... MISLIS DA JA NISAM NIKADA KUPOVAO NEKE STVARCICE IZ ITEM MALLA?!?!? e pa jesam!
i nista mi nije pomoglo osim da si popravim jedan jaaako dobar falch kojeg ti nikada neces imati i kupio sam si jednu odijecu itd... Item Mall je tu za neke stvarcice koje ti pomognu, a ne da bez toga ne mozes nista :killyou: daj suti ako nemas pojma i ako mislis na oruzja iz item malla koju mozes koristit ako ti je skill od tog oruzja na 1 ta oruzja su dobra bas za pocetnike dok si mal ne izvjezbas skill!!! i to su jedina orzuja iz item malla i imaju napad 35, a najjaca oruzja u igri za koja ti level tog oruzja mora biti 100 imaju napad preko 350 i 400!!!! dakle ja hocu reci da ti stvari iz item malla mogu pomoc u pocetku,a kasnije su to korisne stvarice bez kojih itekako mozes! vidim da puno znas o Voyage Centuryu, ako ikada postinges pola onoga sto ja postizem javi mi se :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Necto
04-07-2007, 21:44
Archil kenjas gluposti TR je u pravu ... Imas HP potse koji restoraju 500hp (mozda i vise(davno san igra ne sican se)) restoraju ti 500hp instant i nemaju cooldown ... mozes ih koristit zaredom kolko oces.
Onda XP scroolsi, flagovi za brodove itd itd ....

Neeee nikako item mall ne pomaze ... lol

Archil
05-07-2007, 10:02
pomaze kad si pocetnik ali ono totalni! to vam cijelo vrijeme i hocu objasnit!!! pa ja asm nekad kupovao stvarcice iz Item Malla i kad sam se borio na kopnu jedan me tip ubio ko neznam sto i na moru isto!!! KAKO TO DA ME ON UBIO KAD SAM JA KORISTIO STARI IZ ITEM MALLA?!?!?!
e pa jednostavan odgovor: Item Mall je kao sto sam i vec prije rekao samo pomagac kad si pocetnik!!! exp scrollovi ti ne daju exp nego kad nesto radis dobivas vise exp-a i to sam jedan sat!!! :)

Necto
05-07-2007, 11:39
Kad si nub

Ja san ima Falchion 79 i Soul of sabre i picin po leeku koji se zajebava naokolo sa onim Gumenim cekicem iz Item Malla i on mi nemoze nista a ja njemu cipam hp ko blesav a on samo restora dok kazes keks ... moga san tako do sutra ga tuc ... dok mu ne nestane HP item mall sranja.

E sad ... to je bija neki nub kojem je falch mozda bija taman priko 30ak (jer san ga moga napast), al jebote ja san ima 79 falch i nista mu nisan moga.
Sad zamisli da se boris s nekim ko ima isti lvl ili veci od tebe i koristi Item Mall potse

Kako ne kuzis.

exp scrollovi ti ne daju exp nego kad nesto radis dobivas vise exp-a i to sam jedan sat
Dobivas duplo vise XPa i mos skrolsa koristit kolko oces, znaci on duplo brze dize lvle od mene.
itd

Archil
05-07-2007, 11:47
iskreno to sa restoranjem healtha nikad nisam vidio :) , ok priznajem malo sam pogrijesio ali tip iz Item Malla tebe ne moze ubit ako stvarno imas falch lvl 79 :o ... dakle dosadit ce mu i otici ce ali cinjenica je da on tebe ne moze nista :wink:, a Item Mall ne pomaze kod reputationa dakle ovi iz Item Malla su vecinom ovakvi njubovi: COMMONERI sa onim gumenim cekicem iz Item Malla sa napadom 35 :rotfl: i sa tim za restoranje healtha i uz to SHIPOM LEVEL 1 :rotfl: :rotfl: , pa on tebi ne moze nista samo je problem da ga malo teze posaljes u vjecna lovista ... :roll:

Necto
05-07-2007, 12:06
Opet ti nekuzis, naravno da mi nub s Item Mallom nemoze nista al bit je sta te moze netko blizu tvog lvla ili tvoj ili veci lvl pawnat kako god oce neovisno sta ti ima, ako on ima item mall stvari.

To san ti da usporedbu s tim nubom, jer da on nije ima Item Mall potione ja bi ga pwna za 2min. Ovako san ga do sutra moga tuc.

Reputation je totalno nebitan dok ne dodjes na lvl100 weapon jer ti tek onda vridi za Black Armor a ovi armori do tog lvla su shit (osim onog za koji je potreban voyage (al to ionako nema veze s borbom vec s Exploranjem)).

Archil
05-07-2007, 12:35
he he ako te bilo tko proba napasti izvan PvP arene onda mu se smij zato sto ce imat 120 pravih minuta u zatvoru :rotfl: tako ad nije vazno, hebes idiote koj koriste Item Mall, a tamo i nema oruzja koja mogu pomoc nekom blizu tvog levela nego samo health al dobro ok ak te tip proba napast on je nastradao :rotfl:

Necto
05-07-2007, 12:44
Opet pojma nemas ...

Ja san ima 4 dana ! (prava) za odlezat u zatvoru (Notornety 14 cini mi se)
I izasa san za 1h

Samo triba znat igrat onu igru kod onog debelog.

A mozes ti i bizat od cuvara pa nes uopce ic u zatvor.

Archil
05-07-2007, 12:55
a ima ti i jos jedan fora: ako ubijas one stakore onda nades rat tooth pa sa njim otvoris ulaz u kanalizaciju i tamo onda zbrises... ali problem je u tome sto su u toj kanalizaciji sismisi lvl 8 ili tako nesto koji te ubiju odma u par udarca :cry: , usput ajd mi please objasni kak se igra ona igra kod onog debelog :)

zeko_198
05-07-2007, 16:28
Archile, kazes da si najiskusniji ovdi, aj cisto informativno, od kad si u VCOu? cisto me zanima

Archil
05-07-2007, 19:16
igrao sam betu jos :wink:, evo stvarno ne zelim se hvalit ali ja mislim da jesam jedan od onih koji najvise znaju o ovoj igri :) , ako vam treba neka pomoc ili takvo sto samo recite i ja cu vam pomoc, nisam ovdje da bi se hvalio vec da bi pomogao drugima

zeko_198
05-07-2007, 19:36
Ovi podaci dolje sto pisu? Od frenda il tvoji?

Archil
05-07-2007, 19:44
da samo znas kakva je moja povijest u Voyage Centuryu... imao sam jedan od najboljih guildova i svakave stvari i onda se dogodilo nesto sto ja nisam mogao srpijeciti ali jedan guild je pokazao kako je glup :D ... inace leader tog guilda je stvarno dobar tip ali ljudi tamo su shit... zbog stvari koji su se dogadali bio sam prisiljen otpustiti guild, zbrisati na drugi server, i onda prije nego sto su se serveri Da Gama&James Cook spojili to jos nismo znali i izbrisao sam lika i vratio se na James Cook server jer mi je falilo staro drustvo i napravio sam novog lika kojeg sam nazvao Archil, to nije bilo tako davno i to mi je sad main character, cak sam se i na forumu nazvao Archil i svugdje se nazovem Archil :) , nakon sto sam upoznao novu ekipu osnovali smo guild CroArmada i ja sam izabran za leadera zato sto mnogi znaju da sam nekad vodio jedan od najboljih guildova u igri i tako sam dosao ovdje... to je moja prica i taj potpis je od mene 8)

Archil
05-07-2007, 19:47
sorry na double postu ali htio bih napomenuti da se na ovoj temi ne zelim svadati sa drugima nego pomagati drugima i skupljati membere za nas guild i zato molim vas ne pocinjite rasprave kao zeko, zeko ja ti vise necu odgovarati na postove ako vidim da se zelis svadati i nadmetati samnom tko je bolji

WEASEL
05-07-2007, 20:26
ako dobijem par giga besplatnog iz skole prikljucit cu vam se (ako primate noobove :) )

Archil
05-07-2007, 20:29
ako dobijem par giga besplatnog iz skole prikljucit cu vam se (ako primate noobove :) )
ma naravno da primamo :) pomoci cemo ti i nauciti te sve o igri

zeko_198
05-07-2007, 20:34
Ko kaze da se ja zelim svadjat? Samo su mi zanimljivi ti tvoji postovi nista drugo, nikakvu svadju i raspravu ne zelim pogotovo ne s tobom :nonono:
Mogu ljudi doci i na Magellan, ekipa je odlicna, svakodnevna zajebancija i PKanje drugih igraca, svake subote su siegovi tako da vam nikad nece biti dosadno, inace bio bi red da se i ja predstavim, Zeko leader of CrazyCrew, TR i tebe pozdravljam nisam te dugo cuo.

Archil
05-07-2007, 20:39
nisam znao da si leader Crazy Crew :) pozdrav :pray: cuo sam da ste 10. samo naprijed!!! rado bih ti rekao tajnu za jaako brzo dobivanje bussines degreea ali necu jer ovaj post mogu vidjeti i neki za kojih ne bi zelio da vide, samo naprijed ljudi budite mi vi prvi na listi! :) moj guild je bio 4. samo vi lijepo radite taskove za bussines degree i sretno!

zeko_198
05-07-2007, 20:55
Hvala, hvala...to smo cisto slucajno dosli na listu, otkako sam ja lider, a to je od Uskrsa, cilj nam nije biti na listi, ali smo vec par puta dolazili na listu. Prije smo i mi bili 4. ali to su bili poceci.

Gaas
05-07-2007, 20:59
instalirao napravio lika na onom magellan serveru di ste vi ostali ima kakav link..jel ko voljan pomoc upoznat me sa igrom

zeko_198
05-07-2007, 21:10
instalirao napravio lika na onom magellan serveru di ste vi ostali ima kakav link..jel ko voljan pomoc upoznat me sa igrom

Prijavi se u CrazyCrew ili Balkaniku, tamo ces dobit sve potrebne informacije vezane za igru.

Outmind
05-07-2007, 21:26
Zbilja, kak stoji crazy crew? Kad sam ja odustao bili smo negdje 6 na serveru, a nekih mjesec dana kasnije mi je nećak rekao da su i neki grad u karibima zauzeli ili tak nešto...

Dart_Wader
05-07-2007, 21:36
Zeko ja sam bio na moru i na upisima za ss pa cu sutra ujutro se vratit u igru
kako stoji cc guild?

Hvala, hvala...to smo cisto slucajno dosli na listu, otkako sam ja lider, a to je od Uskrsa, cilj nam nije biti na listi, ali smo vec par puta dolazili na listu. Prije smo i mi bili 4. ali to su bili poceci.
Bili smo jednom 3. na listi ali jako kratko znam da smo ja ti flame ante cak mislim da je i tr bio sa nama onda jos i katica i jos netko samo se nemogu sjetit tko isli skupljat za guild taskove pa smo dosli na 3 mjesto znam da je bilo ovako
1.players realam
2.glory
3. Crazy Crew
A necto tebe dugo nisam ni cuo ni vidio u igri
I samo bi jos htio pitat jel se tko sjeca ove slike to je screenshot 30sec prije nego se crazy crew guild napravio :D
http://img460.imageshack.us/img460/2074/screenshot0038yb0.th.jpg (http://img460.imageshack.us/my.php?image=screenshot0038yb0.jpg)

Necto
05-07-2007, 22:00
Nije bija TR onda kad smo na trecem bili.

Ja san da svoje Accountove Ervinu, jer neman vise vrimena za
igrat.

Nego Zeko sta mi je acc na forumu deaktiviran ... aj aktiviraj to tamo 8)

suljo
05-07-2007, 22:08
eeeeee ervin je jos bio ne tr.

Archil
06-07-2007, 08:03
ok ljudi dosao sam reklamirati 2 guilda na 2 druga servera :) , na Magellan serveru guild Crazy CrewSkoji je 10. na listi najboljih guildova i polako se penje i na Da Gama&James Cook serveru guild CroArmadaSkoji je u razvitku i u potrazi za vise membera (sad nas je 14 trenutno u guildu)
pa eto dodite na Magellan i na Da Gama&James Cook servere i pridruzite se ekipi :D

zeko_198
06-07-2007, 12:31
Nije bija TR onda kad smo na trecem bili.

Ja san da svoje Accountove Ervinu, jer neman vise vrimena za
igrat.

Nego Zeko sta mi je acc na forumu deaktiviran ... aj aktiviraj to tamo 8)

A sta da mu radim? :) Moras se cut sa Ervinom, on je admin sada na forumu.

zeko_198
06-07-2007, 12:34
Zeko ja sam bio na moru i na upisima za ss pa cu sutra ujutro se vratit u igru
kako stoji cc guild?
[quote="zeko_198":12rh79kw]Hvala, hvala...to smo cisto slucajno dosli na listu, otkako sam ja lider, a to je od Uskrsa, cilj nam nije biti na listi, ali smo vec par puta dolazili na listu. Prije smo i mi bili 4. ali to su bili poceci.
Bili smo jednom 3. na listi ali jako kratko znam da smo ja ti flame ante cak mislim da je i tr bio sa nama onda jos i katica i jos netko samo se nemogu sjetit tko isli skupljat za guild taskove pa smo dosli na 3 mjesto znam da je bilo ovako
1.players realam
2.glory
3. Crazy Crew
A necto tebe dugo nisam ni cuo ni vidio u igri
I samo bi jos htio pitat jel se tko sjeca ove slike to je screenshot 30sec prije nego se crazy crew guild napravio :D
http://img460.imageshack.us/img460/2074/screenshot0038yb0.th.jpg (http://img460.imageshack.us/my.php?image=screenshot0038yb0.jpg)[/quote:12rh79kw]

Sto se tice guilda, stalno smo oko 10., napravio sam opet cistku u guildu, kicko sam sve neaktivne i one koji su prestali igrat, cca 10tak, sad nas je 54 u guildu, ima nas dosta sa preko 45BHom, sto je pohvalno, za mjesec ce biti i bolje.
A sto se tice slike, ja se nemogu sjecati, jer sam ja dosao dva, tri dana kasnije. Ali moze se reci da sam stari ciko sto se tice VCOa :)

H4ck€r
06-07-2007, 13:04
evo ja opet jucer instalirao voyage skinuo update i otisao se prijaviti u guild CroArmada, nick: Haki

Archil
06-07-2007, 14:03
thx :) , ja se u nedjelju vracam doma pa cu te primit, a drugi u guildu te vjerojatno prije toga nece primit jer smo se tako dogovorili ali ako su online reci im da te puste njihova imena: Carica,Mikimm,GrofMiha... drago mi je sto si se prijavio, stvarno smo super ekipa i kod nas nikad nije dosadno

H4ck€r
06-07-2007, 20:29
ovako ship lvl 1 idem ga nadograditi... treba mi 2 irona i wood | 2
i prijavio sam se u ARES dobio task i obavio ga i ok...i sada idem nadograditi brod i pise mi trebas imati ress,onaj iron i wood,poslije toga pise: prvo makni kapetanov avatar.....

moze li mi netko reci kako da maknem taj avatar..

zeko_198
06-07-2007, 22:42
Samo maknes figurehead, to ti je avatar. A brod mos odma rebuildat posto ti onaj kapetan daa materijal i lovu da mos lvl1 brod rebuildat.

H4ck€r
06-07-2007, 23:04
ma jesam to odavno taj lvl 1,sada idem na lvl 2 :)

Archil
07-07-2007, 09:24
Kupi si materijale za rebuildati brod u Atheni ako ih ne mozes napraviti (10pure iron, 10 pig iron, 10 timber lvl 1, 10 timber lvl 2), a brod si rebuildas u gradu koji se zove Genova, prije nego sto si rebuildas brod moras maknuti figurehaead, ja se sutra vracam doma sa mora pa napokon dolazim u Voyage pa cu te primi u guild i pomoci oko broda da ga dignes na lvl 3 :)

H4ck€r
07-07-2007, 11:23
znam ja sve to prije sam igrao isto ovu igru samo sam zaboravio sve lol....

EDIT: kako ono da cijepam drva lvl 2 :)

zeko_198
07-07-2007, 18:06
znam ja sve to prije sam igrao isto ovu igru samo sam zaboravio sve lol....

EDIT: kako ono da cijepam drva lvl 2 :)

Svaka 4 lvla dobijes stunt...e te stuntove potrosis kod Skill Tutora...ti kad dobijes stunt u timber fellingu odi kod tutora i nadji timber-felling i tamo ces imat ponudjena 3 skilla..ti ako zelis cijepat lvl2, izaberes Lumber study, i etogac..mozes cijepat lvl2...:)

H4ck€r
07-07-2007, 18:11
aha ok,provat cu kasnije :)

astralus
08-07-2007, 08:41
evo i ja skidam igru, imam unlimited download do sutra :D (zbog prijasnjih tehnickih problema sa konekcijom)
moze neki savjeti za pocetak :wink:

zeko_198
08-07-2007, 11:14
Samo da kazem svoj bivsim i sadasnjim clanovima koji su odsutni, rano jutros u sitnim satima..zauzeli smo London..

Stryder
08-07-2007, 11:56
evo ja samo da nađem od pcplaya dvd ili ču skinit sa neta danas i dolazim da probam i tu igru... :D

astralus
08-07-2007, 14:51
jbt danas kad sam stavio da skidam igru preko torrenta brzina je bila oko 50-70kb/sec a sad sam dosao i tek je 30% i brzina je 10kb/sec :(

H4ck€r
08-07-2007, 21:21
ja sam je mislio skidati opet 1.13 Gb + patchevi neki....
gledam nesto po kompu i vidim da jos imam od igre setup :)

Stryder
09-07-2007, 13:07
evo ja počeo igrat na magellan serveru ,nick Stryder, niš ne kužim .....

astralus
09-07-2007, 19:54
omg skido sam duuuugo i nakraju ovo...
http://i7.tinypic.com/5062ys6.jpg
sta da radim?
kad to otvorim pise mi: voyagecenturyonline1.21.exe is not valid Win32 application
moze li se to nekako rijesit?

astralus
09-07-2007, 20:15
...problem rijesen...
download mi bio pokazivo 100% a kad sam uzeo file check pokazao je 99.8% pa sam skino tih 0.2% i sada radi i instalira se!!!

Nightyx
09-07-2007, 21:14
volio bi probati tu igru...ali jede me wow :rotfl:

H4ck€r
09-07-2007, 21:59
zasto nitko nije online u guildu vec 3 dana osim mene i sulja :)

zeko_198
09-07-2007, 22:27

Klasicna pojava u svim MMO igrama...znam dok sam ja bio u wowu prije 2 godine preko ljeta je bila pustos iako smo imali preko 40 clanova (sve hrvati), i prije god dana ista stvar...od ove godine, tj ovo ljeto sam u VCOu i stvar je ista, jbg ljudi ide na godisnje neki se sele na more preko ljeta, kako ko...tako je i bet ce i u buduce....iako sad u guildu u VCOu, igraca ne manjka...uvijek je netko online...pogotovo sad kad imamo opet grad, pa sto nekih obaveze...
lol a esam se raspisao...aje pozz svima :)

Stryder
09-07-2007, 22:36

kako da se učlanim u guild i kako se zove :D

astralus
09-07-2007, 23:27
evo ja počeo igrat na magellan serveru ,nick Stryder, niš ne kužim .....
ni ja :pray:

Dj_Morales
10-07-2007, 08:20
komplicirano! pitaj nekoga za savjete tako sam i ja!

zeko_198
10-07-2007, 08:42
Vas dvojica koji ste na magellanu, prijavite se u CrazyCrew ili Balkaniku kod guild manager u ateni ili alexu, pretpostavljam da ste tamo...

astralus
10-07-2007, 10:09
ja nisam na magellanu, ja sam na onom trecem...

Archil
10-07-2007, 17:28
zasto nitko nije online u guildu vec 3 dana osim mene i sulja :)Ssorry problemi :) , vec par dana nikog nisam vidio u igri iz guilda naseg al budu dosli, btw jeste ti i Suljo uspjeli prejiec onu misiju sa Caroline sto sam vam pokazao nema te danas u igri :? ... Suljo jos uvjek nes gnjavi oko one Treasure mape i ljudi udite u nas guild CroArmadaSjer samo smo ja, Haki i Suljo online ovih dana nezam zas ali ako sam ja offline onda ce vas Suljo primit u guild jer je on promoviran u Executive Officera u guildu 8)

H4ck€r
10-07-2007, 21:10
hahahahaha,on promaknut? mislis ja :rotfl:

usput nisam presao ono o caroline,ma hebo forum dodi u igru :D

prcko
11-07-2007, 00:12
Skinuo igru niš ne kuzim totalno sam zbunjen :?

astralus
11-07-2007, 09:15
me 2 :P

Archil
11-07-2007, 10:14
me 2 :PSpustio sam te u guild dodi u igru, sve cemo ti objasnit :D

Stryder
11-07-2007, 11:10
me 2 :P

me 3 8)

Chimera
11-07-2007, 11:27
Ubiji me imat cu racun ogroman ali skinut cu je!Btw naMagellan jelda?

Archil
11-07-2007, 13:31
ili na Da Gama & James Cook ak namjeravas uci u CroArmadu :)

H4ck€r
11-07-2007, 15:00
meni archil obecao burek ako udem u guild,evo 4 dana proslo nema B od BUREKA....

Chimera
11-07-2007, 15:46
Evo ja sam u Magellanu koga trebam kontaktirati da udjem u crazy crew?

H4ck€r
11-07-2007, 16:17
ti archil ubit ce te ! kazes vratit ces se za sat vremena ja cekam u indiji online 4 sata tebe nema jos.........ma briga me idem ca

Herr Schnitzel
11-07-2007, 17:31
Suljo Executive Officer. Lolcina.

Ja sam mu dao igru pa znam sta govorim :rotfl:

Nightyx
11-07-2007, 19:31
Brzo ljudi...na kojem serveru da igram??? gdje ste svi vi?? i šta da sve napravim igru imam, acc imam....moram updaetat??' ha kak to sve :pray: :pray: pls POMOĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

H4ck€r
11-07-2007, 19:56
dodi na server Da Gamma&James Cook guild: CroArmada

Nightyx
11-07-2007, 20:00
koliko to ima MB za updaetat??? Koji je to server 1, 2 ili 3???

H4ck€r
11-07-2007, 20:20
pise ti ime servera......

MB za update? pa trajat ce ti minutu update mozda minutu ipo :)

Nightyx
11-07-2007, 21:04
pre zakomplicirana igra...mislim ušao sam unutra i NIŠTA ne razumijem niti kužim.

Chimera
11-07-2007, 21:06
Pa ni ja ali cini mi se da na magellanu vise niko neigra ?? A treba mi guild i pomoc neka da mi objasni gdje treba ici kako zapoceti! A ja mislio Silkroad kompliciran :D

ber0
11-07-2007, 21:37
ja sam pocel igrat,usel u CrazyCrew na magellanu,i odustal jer imam modem :( :( :(

Chimera
11-07-2007, 21:41
Pa de mi reci sa kime da pricam onda da udjem u CrazyCrew

astralus
11-07-2007, 21:44
igraj na onom trecem serveru i ja igram tamo
guild- croArmada
ign - Astralus

crofiren
12-07-2007, 07:30
Pa de mi reci sa kime da pricam onda da udjem u CrazyCrew

ovak
javi se meni CC_FireN ili Lord_ReXXar
ili leaderu ign:Zeko

Simon the Dreamer
12-07-2007, 09:58
Kaj još postoji CCrew?
Koji su vam sad lvli brodova?
E, da, jel Gogo još igra?

Chimera
12-07-2007, 11:43
E hvala!

astralus
12-07-2007, 11:50
chimera ajd na treci server ;)

Chimera
12-07-2007, 12:03
Jooj e izgubljen sam e svi su offline!

Nightyx
12-07-2007, 12:24
igra mi se čini zanimljiva ali samo ako je znaš igrati...A JA NARAVNO NE ZNAM i previše je zakomplicirana.

WEASEL
12-07-2007, 12:49
igra mi se čini zanimljiva ali samo ako je znaš igrati...A JA NARAVNO NE ZNAM i previše je zakomplicirana.
da pogodim, ti si počeo na wowu?

Nightyx
12-07-2007, 12:54
da pogodim, ti si počeo na wowu?

:)

Archil
12-07-2007, 13:29
ljudi dodite na server Da Gama & James Cook i kod guild managera posaljite zahtjev da udete u nas guild CroArmada, mi cemo vam pomoci da ne budete izgubljeni :D

H4ck€r
12-07-2007, 13:30
jucer igrac pod nikom: Haki iliti JA stavim da prodavam timber lvl 1 i lvl 2 i iron lvl 1 onda ugasio monitor i gledam film nije proslo 5 minuta nesto mi se spava upalim ja monitor kada ono sve prodao istom liku i dobio oko 248 000 golda :)

jos nasao teleskope lvl 6,7,9 :D

btw ispraznio sam cijel skladiste tih resursa i opet veceras idem drvo i iron radit :)

astralus
12-07-2007, 13:44
ljudi dodite na server Da Gama & James Cook i kod guild managera posaljite zahtjev da udete u nas guild CroArmada, mi cemo vam pomoci da ne budete izgubljeni :D
mi???
pa uvijek bude online 1-3covjeka :P
btw. archil pozdravio te SULJO :D

Simon the Dreamer
12-07-2007, 14:20
Varajte ljude. Pogotovo je lako kad prodajete map pieces. Staviš visoku cijenu, napišeš ima cjenkanja, neko te pita da smanjiš malo, ti smanjiš i "slučajno" dodaš nulu, dve...

astralus
12-07-2007, 15:59
Varajte ljude. Pogotovo je lako kad prodajete map pieces. Staviš visoku cijenu, napišeš ima cjenkanja, neko te pita da smanjiš malo, ti smanjiš i "slučajno" dodaš nulu, dve...
..scummer :D

H4ck€r
12-07-2007, 23:43
jeli netko dava acc na serveru da gamma i james cook,bilo koji brod da imate dajte meni acc :) treba mi stvarno

suljo
13-07-2007, 11:37
Još jedna stvar kako se to može izvest sa drvom ili sa orovima.
Npr jedan komad lvl4 drva se napiše da košta 3k jedan komad.
A inače prava cijena je 30000.
To je lagano za promašit 30k i 3k jer u igri su mala slova može ih se povećat ali većina ima mala slova pa se lagano zeznu i ne vide pravu cijenu.
Tako sam ja jednom zaradio 3mil.

H4ck€r
13-07-2007, 12:31
To je lagano za promašit 30k i 3k jer u igri su mala slova može ih se povećat ali većina ima mala slova pa se lagano zeznu i ne vide pravu cijenu.

1 komad timber lvl 4 je 30 000 ??? i ti si zaradio 3 mil ???
wtf ??

normalne cijene:

lvl 1 1k
lvl 2 2k
lvl 3 3k

itd....

Archil
13-07-2007, 14:56
nemojte nikoga zajebavat za map pieces jer ce proglasit lov na vas :) (isprobao sam jedanput vjerujte mi ne radite to) i usput skoro nas je stalno 4 online u guildu, a ako dodete u guild bit ce nas vise online onda :D ... btw Astralus dodi natrag u guild, Haki se zajebao za guild hall pa se vratio u guild, Suljo se isto vratio u guild i dobili smo novog clana ajde vrati se u dobru staru CroArmadu :D

astralus
13-07-2007, 17:54
nemojte nikoga zajebavat za map pieces jer ce proglasit lov na vas :) (isprobao sam jedanput vjerujte mi ne radite to) i usput skoro nas je stalno 4 online u guildu, a ako dodete u guild bit ce nas vise online onda :D ... btw Astralus dodi natrag u guild, Haki se zajebao za guild hall pa se vratio u guild, Suljo se isto vratio u guild i dobili smo novog clana ajde vrati se u dobru staru CroArmadu :D
ajd mozda se vratim...
jer dosadno mi je bilo kad nitko nije online

suljo
13-07-2007, 19:49
[quote="Sajmon Drimr":anxrm5ru]Varajte ljude. Pogotovo je lako kad prodajete map pieces. Staviš visoku cijenu, napišeš ima cjenkanja, neko te pita da smanjiš malo, ti smanjiš i "slučajno" dodaš nulu, dve...

1 komad timber lvl 4 je 30 000 ??? i ti si zaradio 3 mil ???
wtf ??

normalne cijene:

lvl 1 1k
lvl 2 2k
lvl 3 3k

itd....[/quote:anxrm5ru]
Da zaradio sam 3mil a ima jedan lik koji je tako prodavao i zaradio preko 30mil i tako je došao na listu najbogatijih na serveru. Ime mu je počinjalo sa S mislim nisam siguran. Pitaj zeku on ti se možda sjeća.
Btw. to ti se zove scaming i dobro je archil rekao zbog toga sam ja jednom napravio cijelu paradu jer jedan lik koji je kupio imao je jači guild od cc guilda pa se zaratio sa nama jer sam ja scamao.

zeko_198
13-07-2007, 20:02
Kaj još postoji CCrew?

Da postoji, sve dok ja budem igra i postojat ce, penju se ka lvl10, imamo vec jednog adv lvl10, pa par 9ki, malo vise 8ica i sedmica, ma svakim danom su sve veci lvli, a slabiji igraci svakim danom jacaju...morat cemo uskoro novu turu likova od 100-200lvla, nabavit :D ovi sadasnji prebrzo lvliraju, posto imaju i ucit od pravih :)....i da Grgo jos igra, mislim da je sad u Neptunez, posto im se njihov ANARCHY raspao a svi jaki igraci su otisli u druge guildove, oni slabiji broje dane do raspada....tebe se samo ceka u guildu, ali smo si vec nabavili tailora, lvl6 nam sije, sad ce i lvl7 za koji dan...grad imamo, sutra se opet borimo, tj svake subote se ide u siege, a preko tjedna se ratuje, eto prosle subote smo zauzeli London, a sad u cet rano ujutro smo ratovali s nekad 1. guildom na listi a sada 9. posto su izgubili u ratu protiv nas :killyou: CC rules...samo se ti nama vrati, barem onak da ponekad navratis ako nista drugo...jel imas jos pitanaj..?

Black Hawk Down
13-07-2007, 20:10
koliko je velika igra?

Simon the Dreamer
13-07-2007, 23:17
[quote="Sajmon Drimr":wgj7mn47]Kaj još postoji CCrew?

Da postoji, sve dok ja budem igra i postojat ce, penju se ka lvl10, imamo vec jednog adv lvl10, pa par 9ki, malo vise 8ica i sedmica, ma svakim danom su sve veci lvli, a slabiji igraci svakim danom jacaju...morat cemo uskoro novu turu likova od 100-200lvla, nabavit :D ovi sadasnji prebrzo lvliraju, posto imaju i ucit od pravih :)....i da Grgo jos igra, mislim da je sad u Neptunez, posto im se njihov ANARCHY raspao a svi jaki igraci su otisli u druge guildove, oni slabiji broje dane do raspada....tebe se samo ceka u guildu, ali smo si vec nabavili tailora, lvl6 nam sije, sad ce i lvl7 za koji dan...grad imamo, sutra se opet borimo, tj svake subote se ide u siege, a preko tjedna se ratuje, eto prosle subote smo zauzeli London, a sad u cet rano ujutro smo ratovali s nekad 1. guildom na listi a sada 9. posto su izgubili u ratu protiv nas :killyou: CC rules...samo se ti nama vrati, barem onak da ponekad navratis ako nista drugo...jel imas jos pitanaj..?[/quote:wgj7mn47]
Još me čekate? :) Baš mi je drago, šta bješe sa tokonom?
Mislim da bi se mogo vratiti, ali tek poslije ljeta, u 9om mjesecu...

Archil
14-07-2007, 08:39
evo sad kad imamo vise membera rijesili smo onaj problem da nitko nije bio online kad ste dosli u igru, pa su zbog tog mnogi iz naseg guilda izasli jer im je bilo dosadno ali sada kada smo rijesili taj problem i imamo 18 clanova prijavite se da udete u CroArmaduS:) , hvala i sretno!

zeko_198
14-07-2007, 15:00
Još me čekate? :) Baš mi je drago, šta bješe sa tokonom?
Mislim da bi se mogo vratiti, ali tek poslije ljeta, u 9om mjesecu...

Pa da, ocekivali smo te kad si pitao kakvo je stanje u guildu, na forumu, i da se kanis vracati....Tohkon je medju glavnim fakerima na serveru, nosi lvl10 oruzje i sad ce lvl10 obleku, ima lvl10 adv, i mislim BS lvl8 ako ga nije prodao...samo se ti nama vrati..

H4ck€r
14-07-2007, 22:02
evo par SS-ova da mi objasnite koji se qurac radi ovdje:

http://img295.imageshack.us/img295/7431/2222222222222222222222ym0.jpg

Ovdje sam skupio 35 pig irona i nece mi prihvatiti

http://img485.imageshack.us/img485/5483/333333333333333lp2.jpg

ovdje mi je platning na 12 i nece mi nista prihvatiti neznam ni sto hoce posadio sam linel seed lvl 1 56komada....

H4ck€r
15-07-2007, 00:32
NE KLIKAJ !!!!

PRAVA STRANICA JE http://www.adonlyptc.us

suljo
15-07-2007, 17:25
evo par SS-ova da mi objasnite koji se qurac radi ovdje:

http://img295.imageshack.us/img295/7431/2222222222222222222222ym0.jpg

Ovdje sam skupio 35 pig irona i nece mi prihvatiti

http://img485.imageshack.us/img485/5483/333333333333333lp2.jpg

ovdje mi je platning na 12 i nece mi nista prihvatiti neznam ni sto hoce posadio sam linel seed lvl 1 56komada....
Ma neznam di ti je burek.

H4ck€r
15-07-2007, 17:49
Archil dolazi online hitno je njube nema vise bureka !!!!

Chimera
17-07-2007, 09:44
Archil! Dolazi na server kriza je, NEMA BUREKA A U RATU SMO!!A BOME NI KOBASICE NEMA!!I neboj se ona nas negnjavi i nece valjda tebe :)

LukA33
17-07-2007, 11:55
jel mi neko može reći na kojem broju pcp dvd-a je VCO

suljo
17-07-2007, 12:20
Broj 94.

H4ck€r
17-07-2007, 20:42
neka netko ovdje stavi kako da sijem odjecu i pravim oruzje,imam skilove !!

| | \| i X 4 |
17-07-2007, 20:48
Ne da mi se čitati swe 42 stranice pa mi recite kakva wam je igra kolko was igra koji server , jer ja i frend bi mogli zaigrati :)

suljo
17-07-2007, 21:36
Igra je zanimljiva.
Vrijedi ju zaigrat a ako ćeš počet igrat predlažem ti da dodeš na Magellan server ekipa je super i zajebavamo se od 0-24h. Svake subote je borba sa nekim guildom.
Imaš još i archilov guild Armada al on ti je na Jamesu(drugi server).

Archil
17-07-2007, 22:05
nemoj govorit Archilov guild ko da sam ja neki bog :) evo dodi na server Da Gama&James Cook mi cemo ti sve objasnit udi u nas guild super smo ekipa :)

H4ck€r
18-07-2007, 00:47
nemojte mu vjerovati,sve dok vam ne donese burek........

| | \| i X 4 |
18-07-2007, 18:57
nemoj govorit Archilov guild ko da sam ja neki bog :) evo dodi na server Da Gama&James Cook mi cemo ti sve objasnit udi u nas guild super smo ekipa :)

jel mogu ja i moj frend uletiti

još se čujemoi

hvala

Skymaster
18-07-2007, 19:33
Suljo otkud tebi 1k g komšija :kill:
Voyage je dobar.
Suljo di igraš
:-x

Archil
18-07-2007, 19:43

jel mogu ja i moj frend uletiti

još se čujemoi

hvala
naravno care :)

H4ck€r
19-07-2007, 20:48
evo legende,u jednom driftu 12 komada mapa :) usput kakvi su mi skilovi ?
http://img258.imageshack.us/img258/9175/12121212121212222bf8sv7.th.jpg (http://img258.imageshack.us/my.php?image=12121212121212222bf8sv7.jpg)

-Stavi thumbnail od slike sljedeci put ;)

Archil
19-07-2007, 21:00
Haki skillovi su ti: :rotfl: :rotfl: :rotfl: sorry al istina je istina :wink: poradi na falchu! evo ja sam danas dobio Lieutant Falch, falch mi je na 24, bare handed na 23 8) usput Haki daj pogledaj moju sliku sutra ujutro na ALT+F4

H4ck€r
19-07-2007, 22:45
archil jebo falch sto ce ti to jeli ti to donosi lovu....radije rudari kao ja pa prodaj nego to......

moram reci da sam sada sa balkanom usao u bf bila je ludnica EXP lete ko ludi :)

onda malo kasnije u timu s nekim koji ima brod lvl 4 isto ludnica, SB lvl up, military lvl up :)

i da jos recem imam 8.450 000 mil :) jos moram prodati 3 blaga i kupiti preostale mape koje mi trebaju uffff lova do jarbola (krova hehehe)

Archil
20-07-2007, 21:43
hebem te slabog, prvo: zas si izasao iz guilda bez ikakvog objasnjenja zasto to cinis! :-x drugo: sam se ti rugaj mom falchu kad te zakoljem ko svinju i postanes disreputeKnight :) ... dakle molim te reci zas si izasao iz guilda

H4ck€r
20-07-2007, 22:22
zato jer si degen i nisi mi dao bureka......(izisao sam zato jer te nisam mogao oznaciti uopce,nisamm ogao pucati po tebi,neznam koji qurac koristis,netko je rekao da nisam jja valjda koristio REPAIR,ali nisam nista samo pucao i odjedanput te nisam mogao oznaciti......)

rugam falchu? hehehehe nemozes mi vise prici,hehehehehe danas sam svoj falch digao lvl up hehehe,mislitary eyuip lvl up,postao baronet,opet nasao u jednom driftu 12 komada mapa......lova do jarbola......juhuuuuu.

u svemu te stizem,skilovima,lvl broda,ranku,lovi hehehehe,toliko sam bogat da sam otvorio prodavaonicu bureka usred atene.........

i opet u vezi guilda........jos jedan razlog nikad vas online,kad je dosao esetra i jos jedan malo nas je vise bilo online ali navecer jedino smo online ja i esetra koja se dere gradom da prodava timber za 1k :D

Archil
20-07-2007, 22:29
e pa sam da znas ja i jos neki Balkanski guildovi cemo se spojiti preksutra i evo stvarno mi je zao za burek :) ... sto ce tice onoga sa brodom sigurno mislis da sam neki cheater al pa zar ne kuzis da ne mozes pucat na mene kad sam ti izda leda jer nemas topove odostraga :rotfl: evo dakle sad ce nas bit 40 u guildu il vise, a ti si izasao bas par dana prije tog :) ak zelis vrata guilda uvjek ce ti bit otvorena... za skillove bas i ne mislim jer za tjedan dana cu vec bit Baron... sta se tice skillova pogledaj ih, total skill 212, a kak mi je krenulo ovo sa falchom za tjedan dana cu bit ko dangi 8)

H4ck€r
20-07-2007, 23:04
iza leda,hahahahhaha dobro znas da nisam bio iza leda.......

a za ovo spajanje,ma tko ce tu biti lider ??? i nespajate se nego idete u drugi guild pitanje je koji......

Chimera
21-07-2007, 00:15
Inace ja igram sa likom Estara al ajd :) Btw sto se tice ovoga citer nije mene boli briga e da btw Haki i ja tebe pomalo sustizem :D ajd vidimo se u igri i btw vicem i da prodajem i lvl 2 drvo za 2k a ne samo lvl 1 za 1k :D btw neki lik mi prodo 6 map piecesa za 1400 po komadu :DD koji supak :)

H4ck€r
21-07-2007, 07:36
hahaha,evo ja jutros budim se gledam sto ima novoga 1 mil zaradio a prodao 2 pure iron i 61 ili 41 pig iron.... hehehehehehe

suljo
21-07-2007, 09:18
Voyage je dobar.
Suljo di igraš
long time no see
igram na magellan serveru

Archil
21-07-2007, 11:29
iza leda,hahahahhaha dobro znas da nisam bio iza leda.......

a za ovo spajanje,ma tko ce tu biti lider ??? i nespajate se nego idete u drugi guild pitanje je koji......Sidemo svi u Apoloniju i leaderovi sadasnjih guildova ce bit directori... i ti ides jer se Balkan spaja :) pa cemo onda ponovo zajedno bit u guildu! ajde nadam se da vise neces misliti da sam cheater :roll: al eto stvarno mi je drago sto cemo ponovo bit zajedno u guildu zajedno sa jos njih otprilike 150 :rotfl:

H4ck€r
21-07-2007, 11:37
prvo ti meni trebas dati burek pa cemo onda lako pricati za apoloniju...

Necto
21-07-2007, 11:39
Voyage je dobar.
Suljo di igraš
long time no see
igram na magellan serveru
:DDi si suljoo :D

Jeba koji je ovaj archil nub majkemi :rotfl:
da mogu doletija bi odma na da gamu i pwna was sve tamo :twisted: :kill: :rotfl:

Archil
21-07-2007, 12:41
nemoj se tako jako poveselit :) njubino jedna tako bih te zaklao, usput sutra spajamo svi na James Cooku&Da Gami guildove odnosno idemo u Apoloniju i bit ce preko 150 membera :)

H4ck€r
21-07-2007, 13:02
ti archil samo nesto s3res da se spajaju guildovi a to nitko nezna.....evo ja pitao najmanje 10 igraca nitko nema pojma ti samo siris trac da se spajaju,kada svi lideri recu da se spajaju onda govori a ne ovako !!!!!

koliko pricas o tome kao da ces dobiti 100 mil....... ustvari koga briga hoce li se spojiti ili ne.....

Black Hawk Down
21-07-2007, 13:09
Koliko je težak Voyage Century?

H4ck€r
21-07-2007, 13:19
1.13 Gb + malo update (2-3 min traje update,barem meni)

suljo
21-07-2007, 14:18
Archil neznaš ti kakve brodove necto ima. :D

suljo
21-07-2007, 14:18
Archil neznaš ti kakve brodove necto ima. :D

diablo9916
21-07-2007, 15:02
naime namjeravam skinuti igricu i neda mi se čitati prijašnje postove pa bih želio da mi netko opiše igricu o čemu se radi i tako...

tnx

H4ck€r
21-07-2007, 17:13
naime namjeravam skinuti igru i neda mi se čitati prijašnje postove pa bih želio da mi netko opiše igru o čemu se radi i tako...

tnx

loool

pogledaj prvu stranicu mozda je tamo objasnjeno.......ako ti se da pogledati briga me

diablo9916
21-07-2007, 21:32
e na kojem serveru ima najviše Hrvata

Magellan ili Da Gama & James Cook

H4ck€r
21-07-2007, 21:33
dodi na Da Gama & James Cook

diablo9916
21-07-2007, 21:49
evo upravo skidam

igra je zakon čak sam pročitao svih 45 stranica ovdje napisanih

tek mi je 5 %

e koji je najbolji guild

CroArmada ili ima još neki

Necto
21-07-2007, 22:02
Bolji ti je Magelan Server ... :D

diablo9916
21-07-2007, 22:06
a da to i ja mislim da je bolji al se ipak dvoumim

Necto
21-07-2007, 23:49
Na Magelanu je starija ekipa ... i ljudi su stariji
(od nasih mislim)

diablo9916
21-07-2007, 23:56
a što bih mi ti preporučio

astralus
22-07-2007, 02:34
a što bih mi ti preporučio
udji na da gama i james i guild cro armada ;) pozz

diablo9916
22-07-2007, 08:12
e prijavio sam se za vaš savez CroArmada

Archil
22-07-2007, 11:48
hmm.. nisi se prijavio, a sam da svi znate ubuduce mi se spajamo kao i svi ostali Balkanski guildovi na serevru u Apoloniju, pa onda molim da posaljete zahtjev da udete u Apoloniju... hvala :)

suljo
22-07-2007, 12:31
Znači bit će yugoapolonija jer svi balkanski guildovi u jednom me na to podsjećaju.

Archil
22-07-2007, 12:33
hehe tak nes :) al dobra je stvar da ce nas bit prek 150 8) vec je Apolonija guild lvl 5 i ima Cape Town i Mellacu tak da je odlicna stvar da nema vise radenja misija, bar ih ja necu radit :rotfl:

H4ck€r
22-07-2007, 13:19
ti si ih bio jedini i radio hahahahahaha :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Archil
22-07-2007, 13:42
da istina :rotfl: e Haki daj please javi kad Aero_51 dode online jer se sa njim moram nes dogovorit oko spajanja ajd please, i da te jos nesto pitam: ukolko se Balkan nece htjet spojit oces ipak ti otic u Apoloniju... ajde please otidi u Apoloniju i povedi sa sobom jos neke koji zele ic :)

diablo9916
22-07-2007, 15:30
EVO BAŠ IGRAM NA MAGGELANOVOM SERVERU

prijavio sam se u onaj guild CrazyCrew

diablo9916
22-07-2007, 16:13
e ja kupim mač a nemogu ga staviti

astralus
22-07-2007, 17:46
e ja kupim mač a nemogu ga staviti
pa ako ga nemozes stavit probaj ga malo zamastit :D

Archil
22-07-2007, 20:56
astralus sam da znas kad udes u igru izadi iz CroArmade i pridruzi se Apoloniji, e da to reci i SULJI jer neznam kad ste vas dvojica online nisam vas vidio vec 2 dana :) pa onda odite u Apoloniju

diablo9916
22-07-2007, 22:36
e još što u ovoj igrici nekužim je dali moj lik ima lvl

ako ima gdje mogu vidjeti koji sam lvl

diablo9916
22-07-2007, 22:58
evo igram na Maggelanovom serveru i prijavio sam se u guild CrazyCrew

nick:CroBoy

suljo
23-07-2007, 11:52
e još što u ovoj igri nekužim je dali moj lik ima lvl

ako ima gdje mogu vidjeti koji sam lvl
Nepostoji npr. ja sam lvl 11 on 50 onaj 70 ti imaš samo lve od skillova.

Archil
25-07-2007, 09:48
evo htio bih reklamirati nas guild Apolonija... guild je lvl 5 i imamo 2 grada: Mellacu i Cape Town... cim se spojimo jos sa jednim guildom bit ce nas 148 i u potrazi smo za novim memberima... :)

crofiren
25-07-2007, 09:59
svi novi na magellan pa u crazy crew :kill:

Archil
25-07-2007, 12:23
ne, dodite na Da Gama&James Cook u Apoloniju!!!
1) ima nas vise od Crazy Crew-a (bar mislim :) )
2) na ovom serveru ima najvise Hrvata
3) svaki tjedan imamo war sa nekim guildom
4) pomoci cemo vam da se brzo ojacate ako ste pocetnik
5) ne morate raditi guild misije ako necete, a ako radite guild misije dobivate svaki tjedan nagradu ( double exp scroll, treasure mapa itd.)
6) imamo zauzeta 2 grada i stalno vjezbamo za zauzimanje novih gradova
7) radimo tulum i djelimo nagrade svaki tjedan
= nakon svega ovog navedenog jednostavno morate doc u nas guild jer je jednostavno opisano preludo i predobro u Apoloniji... vidimo se :wink:

suljo
25-07-2007, 15:08
Ma dok ste vi na da gami i jamesu počinjali igrat mi u crazy crew smo već ratovali svaki tjedan i zajebavali se.

diablo9916
25-07-2007, 15:18
ja preporucujem Magellanov server jer je ekipa odlična

Archil
25-07-2007, 15:20
ajde vi nabrojite razloge zasto bi ljudi isli vama u guild pa onda nek ljudi odluce di ce ici

diablo9916
25-07-2007, 15:29
cuj ovdjee su ljudi iskusniji u igranju tj. više igraju mogu više pomoći,više znaju.....................

zeko_198
25-07-2007, 15:30
ne, dodite na Da Gama&James Cook u Apoloniju!!!
1) ima nas vise od Crazy Crew-a (bar mislim :) )
2) na ovom serveru ima najvise Hrvata
3) svaki tjedan imamo war sa nekim guildom
4) pomoci cemo vam da se brzo ojacate ako ste pocetnik
5) ne morate raditi guild misije ako necete, a ako radite guild misije dobivate svaki tjedan nagradu ( double exp scroll, treasure mapa itd.)
6) imamo zauzeta 2 grada i stalno vjezbamo za zauzimanje novih gradova
7) radimo tulum i djelimo nagrade svaki tjedan
= nakon svega ovog navedenog jednostavno morate doc u nas guild jer je jednostavno opisano preludo i predobro u Apoloniji... vidimo se :wink:

Standard, Archile...par mojih prijatelja se prijavilo u Apoloniju i Drinkerse....cekali su tri dana i nitko ih nije primao...a kamoli da im se netko javio....i ofc, decki su dosli na Magellan gdje su ih odmah nakon prijave u CC, upoznali s igrom i gdje im pruzaju sve potrebne informacije o igri sve dok ne dodju do lvla 100, kada ih primaju u guild.....
ova 7 tocka mi je presmjesna, lol...jel tu spadaju piknici i izleti u prirodu ili sta?....sam zelim reci da sam nakon nekoliko min na Nexusu iliti DaG&Cook izbrisao lika, jer sam vidjeo kakve se tamo cijene krecu i kako jedan igrac koji tek krece igrati , moze tamo opstati....necu nista govoriti o broju clanova ikojeg guilda....ni da je nas guld veci od nekog drugog, nego cu samo reci da nijedan igrac nece zazaliti ako dodje na Magellan server, bas suprotno bit ce mu ok...na svakom serveru je ista situacija s ratovima, znaci svaki tjedan je siege, i to ne jean neg ti prsti jene ruke nisu dovolji da bi ih nabrojao, tako da se mos komotno usrat od siegova, ratovi su manje vise svakog cetvrtka, tako da nije dosadno....sto se tice grada, ne nemamo nijedan kao sto ovi imaju CAK 2(citaj dva)...realno gledano Magellan je 2. server po jacini u VCOu..odmah iza Columbusa posto su tim redom i pravljeni serveri....dosta je jakih guildova na serveru....svakim danom je sve vise igraca s dragon oruzjem i armorom....nas guild je medju najstarijim na Magellanu, postoji od Nove Godine...znaci jos malo pa punih 8 mjeseci...sto nije mala stvar...sto se tice clanova brojka umalo prelazi 70, imamo 3,4 alta...ima nas iz Svedske,Makedonije, susjedne nam Srbije i Bosne...svi su dobrodosli koji razumiju nas jezik...a sto se tice Apolonijevih 150 clanova, imali bi ih i mi toliko da ostavljamo neaktivne clanove, jer nama nije do broja clanova, vaznije mi je da CrazyCrew ima 20 clanova koji rasturaju i igraju VCO u tjednu barem 1,2 sata dnevonego 150, od kojih 60 nema u igri preko 3mjeseca, 30 altova i 40 likova koji imaju total skill manji od 50, jer su samo napravili lika i prestali igrati igru......
Ja sam malo oduzio post ali nea veze, samo sam zelio reci da Magellanu i CrazyCrewu nista ne fali i da nisu nista manje vrijedniji od Apolonije kao sto nam je dragi Archil ne bas doslovno nego u prenesenom znacenju i opisao.......od mene za sad dosta a i previse....

Zeko, Leader of CC (nema smisla da pisem koji mi je lvl broda ni total lvle...nemam tolko vremena da svaki dan mijenjam podatke)...
pozz svima i vidimo se na Magellanu :pray:

zeko_198
25-07-2007, 15:32
ajde vi nabrojite razloge zasto bi ljudi isli vama u guild pa onda nek ljudi odluce di ce ici

Archile sad ti je coek reko, duze igramo, vise znamo...kratko i jasno.. :thumbs2:

Archil
25-07-2007, 15:38
evo objasnit cu onu sedmu tocku tulumi :) evo danas smo imali jedan tulum i cijela Athena je tulumarila... svi smo usli u team, skinuli odjecu te trcali zezali se, ****** ljude i vikali Join the gay party :) ... pa sad vi odlucite di je zabavnije: na Magellanu ili na Gami&Cooku 8) , a da istina je moram priznat to sa neaktvinim memberima i uopce ne uzimamo u guild ikakve altove jer na to svatko poludi... ipak imamo zauzeta 2 grada i stalno vjezbamo za nove gradove...

diablo9916
25-07-2007, 15:40
niste valjda pederi

Archil
25-07-2007, 15:42
ma zezali smo se, evo budem uplodao screen sad na ovaj post sa tog tulumahttp://img530.imageshack.us/img530/2227/screenshot0232ss3.th.jpg (http://img530.imageshack.us/my.php?image=screenshot0232ss3.jpg)

diablo9916
25-07-2007, 15:43
možda sada svi ljudi koji su vas vidjeli misle da vam je guild samo za pedere

zeko_198
25-07-2007, 15:46
evo objasnit cu onu sedmu tocku tulumi :) evo danas smo imali jedan tulum i cijela Athena je tulumarila... svi smo usli u team, skinuli odjecu te trcali zezali se, ****** ljude i vikali Join the gay party :) ... pa sad vi odlucite di je zabavnije: na Magellanu ili na Gami&Cooku 8) , a da istina je moram priznat to sa eaktvinim memberima ali ipak imamo zauzeta 2 grada i stalno vjezbamo za nove gradove...

Et jbg, mi vam na Magellanu nemozemo pruziti nezaboravne gay parade koje traju dugo u noc, jer nam je dosta zabavno i na guild chatu gdje ima ispaljivaca i ebenih likova za upisat se u gace, nama je to dovoljno, i ne trebaju nam nikakve golacke paradice, umjesto toga, organiziramo grupne odlaske na prelazenje tezih questova za pocetnike, kao recimo 7mil merch quest u Lisabonu, ili ubijanje vikinga....nesto jaci clanovi odlaze u Labirint i Taj Mahal, kao i Semarang, i usprkos tome opet imamo vremena za jacanje za ratove i siegove, kojih nimalo ne nedostaje...mozda bi i mi imali vremena za te parade kao i vi, da nismo zaokupljeni vjezbanjem ili ratovanjem.... :thumbs2:

Archil
25-07-2007, 15:53
nismo zaokupljeni vjezbanjem i ratovanjem pogledaj nas guild chat na onom screenu i reci da nam nije zabavno :rotfl:

suljo
25-07-2007, 16:21
ma zezali smo se, evo budem uplodao screen sad na ovaj post sa tog tulumahttp://img530.imageshack.us/img530/2227/screenshot0232ss3.th.jpg (http://img530.imageshack.us/my.php?image=screenshot0232ss3.jpg)
Samo jedan viče gay party. koja zabava. :rotfl:

diablo9916
25-07-2007, 16:26
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Archil
25-07-2007, 16:30
ma pogledaj guild chat! a to je bio pocetak tuluma ajd pogledaj guild chat da vidis sta smo sve radili

Archil
25-07-2007, 16:46
evo vam dokaz da mi iz Apolonije nismo pederi :) :http://img524.imageshack.us/img524/1979/screenshot0234he3.th.jpg (http://img524.imageshack.us/my.php?image=screenshot0234he3.jpg)

zeko_198
25-07-2007, 16:55
:shock: :shock: :shock: OMG....vrlo jasno se vidi da je zenski lik, u biti musko sa vrlo malo RLa, podhitno ljecenje....i molim te da maknes to sliku da nebi bilo gluposti...ima svakavog svijeta danas. :nonono:

Svinjoguz
25-07-2007, 16:57
evo objasnit cu onu sedmu tocku tulumi :) evo danas smo imali jedan tulum i cijela Athena je tulumarila... svi smo usli u team, skinuli odjecu te trcali zezali se, ****** ljude i vikali Join the gay party :) ... pa sad vi odlucite di je zabavnije: na Magellanu ili na Gami&Cooku 8) , a da istina je moram priznat to sa neaktvinim memberima i uopce ne uzimamo u guild ikakve altove jer na to svatko poludi... ipak imamo zauzeta 2 grada i stalno vjezbamo za nove gradove...

lol..radije ću ići u RL tulumarit a ne u igri

get a life .

zeko_198
25-07-2007, 17:03
ma pogledaj guild chat! a to je bio pocetak tuluma ajd pogledaj guild chat da vidis sta smo sve radili

ebemu misa, ja sam vidim kako jean lik place u vezi topova ili kako nea para, drugi mu objasnjava kako je neko potrosio 50mil da opremi jednu stranu broda s topovima, zatim ti vices kako vlada ludilo u gradu, na to jedan clan vice kako u gradu ima 3 covjeka... :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: ....i potom ti i tvoj "topli" priajtelj lovite nekog jadnog lika, koji tek pocinje igrati vjerojatno VCO, i jadan covjek trazi pomoc murije i nadleznih osoba u gradu.....jbg..mi to nemozemo nadmastiti iz jednog jedinog razloga, cemu se blamirati u Ateni?...bolje to vrijeme utrositi na izlazak van na plazu, ili odmor od kompa...ili izlazak iz kuce, jer vidim da vam je bilo jako zabavno (svi ostali, citaj Dosadno)....

Wolfwrath
25-07-2007, 17:46
evo vam dokaz da mi iz Apolonije nismo pederi :) :http://img524.imageshack.us/img524/1979/screenshot0234he3.th.jpg (http://img524.imageshack.us/my.php?image=screenshot0234he3.jpg)

LOL!

Archil zabija gol!

zeko_198
25-07-2007, 19:05
LOL!

Archil zabija gol!

A ti si 100% onaj pored njega, na onoj slici sto vice GAY PARTY!.....
:D aj priznaj

Archil
26-07-2007, 10:52
evo imam odlicnu ideju: postajte svoje slike iz Voyage Centurya, evo ja cu sad postat 2 moje slike, evo ovo sam ja:http://img294.imageshack.us/img294/9290/screenshot0327wm4.th.jpg (http://img294.imageshack.us/my.php?image=screenshot0327wm4.jpg), a ovo sam ja i jos jedna cura iz guilda, UPOZORENJE: ova slika je za 18+ :) :http://img165.imageshack.us/img165/3931/screenshot0324ul9.th.jpg (http://img165.imageshack.us/my.php?image=screenshot0324ul9.jpg)

H4ck€r
26-07-2007, 13:16
lol i sto cu gledat? svaku drugu sliku u istoj uniformi i sa macem.......

Archil
26-07-2007, 18:32
sam da znas ta uniforma je Junior Grade Lieutant Uniform koji ima defense 40 8) , i imam Lieutant Falch za falch skill 31 koji ima napad 40 :) , pa se sad ti smij toj uniformi i macu

Necto
26-07-2007, 23:51
Archil nub si i gotovo ... i jos gey nub ..... i neces priznas ccc :nonono:

im353
27-07-2007, 17:59
Neznam jel vas jos ima ovdije
ali da vidite skilove boljeg igraca
iz CC-a naravno
http://img69.imageshack.us/img69/7580/screenshot0548bf8.th.jpg (http://img69.imageshack.us/my.php?image=screenshot0548bf8.jpg)

Archil
27-07-2007, 19:39
dobri skillovi,usput ja sam zaradio 30 milja u 2 dana 8) !!!

im353
27-07-2007, 20:56
ipak si slab

Archil
27-07-2007, 21:09
sutra cu si slikat skillove pa onda ocjeni jesam li slab il nisam :wink:

im353
27-07-2007, 21:13
stvarno brzo odgovaras na postove.kao da cijeli dan visis ovdije.e da rekao si da si u dva dana zaradio 30mil imam ja ss na kojem vidis moje bogatstvo

suljo
27-07-2007, 22:39
Idući put editiraj postove jer si ovako napravio 3 posta za redom.

Archil
29-07-2007, 10:34
evo link za sve koji igraju Voyage Century: http://www.voyagecenturyonline.com/forum/viewtopic.php?t=17417&sid=9deac1c661c4d095b798301092b5c341tu vam sve pise kak zaradit 30 milja u 14 sati

Kenyi
29-07-2007, 11:43
editovani postovi sljedeci put pazi kako postas.

Archil
29-07-2007, 17:38
i evo jos jedan koristan link za igrace VCO-a:http://ubercrue.com/navigator/... evo nadam se da ce vam koristit

im353
29-07-2007, 18:55
kad cu vidit lvl-e

Archil
30-07-2007, 07:09
za dva dana samo da rijesim do kraja jednu misiju koja ce mi podic mnoge lvl-e cak za 4! 8)

zeko_198
30-07-2007, 10:38
Os moc ti shoguna udarit?

Black Hawk Down
01-08-2007, 12:54
skidam
4 sata do početka

Kenyi
01-08-2007, 14:18
bez wannabe spemera plez.

Black Hawk Down
01-08-2007, 14:20
oke,bolje da se isplati,43 %,100 kb per second
e Archil koji ti je to gild nakraju Apolon ili CroArmada

Black Hawk Down
01-08-2007, 15:38
ne radi,mater ti jebem

Archil
02-08-2007, 07:09
oke,bolje da se isplati,43 %,100 kb per second
e Archil koji ti je to gild nakraju Apolon ili CroArmada
Guild se zove Apolonija i niije moj, ja sam samo Executive Officer u guildu, cim udjes u igru javi mi se na private (stisni tamo dolje di pise private i u onaj kvadratic upisi moje ime) i ja cu ti onda doc pomoci oko svega, naucit cu te i to :wink: ...

Archil
02-08-2007, 07:11
ne ja ga sam necu moc ubit ali ce mi pomoc ekipa iz guilda 8)

zeko_198
02-08-2007, 16:48
ne ja ga sam necu moc ubit ali ce mi pomoc ekipa iz guilda 8)

LoL, pa nisam ni mislio da ces ga ti ubit, pitam te os ga moc udarit...i jos przivjeti nakon toga...nemos sam uc u tim i stajat ispred rezidencije dok ga drugi ubijaju. :D

Archil
02-08-2007, 16:58
Važna obavijest za sve nove koje dolaze u Voyage i imaju namjeru ući u guild Apolonija - Ja vam predlažem da to ne učinite! Ima nekoliko razloga:
1) Na guild chatu morate pričati Engleskim Jezikom (da sam htio bit u Engleskom guildu išao bi u Poseidon- najbolji guild na serveru)
2) Hrvati su povučeni u department Croatians
3) Imaju grozna pravila
4) U guildu ih je aktivno samo 10 od 80 membera, 2 Engleza i 8 "naših" te moramo prićati Engleskim Jezikom, a ako želimo na "domaćem" jeziku moramo onda pričati u department
5) Guild je počeo primati svega i svakoga tako da su krenuli oni totalni početnici i n00bovi počet ulazit (commoneri, warriori sa total skillovima oko 50 :yuck: )

= ZBOG NAVEDENIH RAZLOGA I JOŠ NEKIH PROBLEMA I ODREĐENIH SVAĐA NAPUSTIO SAM GUILD APOLONIJU I OSNOVAO SAM SA FRENDOVIMA IZ APOLONIJE KOJI SU OTIŠLI SAMNOM ZBOH ISTIH NAVEDENIH RAZLOGA NOVI GUILD, TAJ SMO GUILD NAZVALI OPET CroArmada 8)

- Svi početnici sa PcPlay foruma dobrodšli su u naš guild CroArmadu, unaprijed se zahvaljujem

Necto
02-08-2007, 17:10
a sta reci na ovo :rotfl:

zeko_198
02-08-2007, 19:08
U dubokoj tuzi i zalosti vam javljamo...tako je trebao zvucati uvod u post..

Archil
05-08-2007, 17:02
evo htio bih se i ovim putem zahvaliti Vikingyu zato što nam je unjeo red u naš guild CroArmadu, bili smo slabi, nitko nije htio radit misije, nikog nisam mogao natjerat da rade misije, imali smo malo love u guild fondu i imali smo samo 50 Business Dergreea!!! to je bilo fakat sramotno...
On je ušao u naš guild sa svojim altom (iako inače ne puštam altove u guild, to je bila iznimka!) i onda je sve uveo u red, napravio je deparment Armor, Business i Kadet, Armori su zaduženi za obranu guilda, Businessi za guild taskove, a Kadeti su oni koji imaju neku opomenu ili imaju 0 countributiona il zbog takvih razloga :roll: ... Jednostavno je uveo red u guild, postavio sam ga za Vice Leadera, svi su počeli radit misije, u guild foundu smo si nakupili love, svi su sretni i zadovoljni i guild se počeo nevjerojatno brzo razvijat i jačat i sve nam bolje ide... pa se i ovim putem zahvaljujem Vikingyu još jednom :wink: ( u pol sata smo sa 50 Business degreea nabili Business Degree na 200 itd.)

Archil
06-08-2007, 10:07
mislim da je netko malo ranije trazio sliku mojih skillova pa vam evo slike:http://img530.imageshack.us/img530/9962/screenshot0337ng3.th.jpg (http://img530.imageshack.us/my.php?image=screenshot0337ng3.jpg)S:D

im353
06-08-2007, 11:53
sramotno :nonono:

im353
07-08-2007, 08:38
evo par ss-a
????????????
:twisted: :twisted:
uskoro dolaze i ssovi moje nove uniforme :killyou:

Archil
07-08-2007, 14:33
ovak mislio sam da ste vi ekipa sa Magellna puno jači nego sto sam vidio, stalno se ponašate ko da ste neki tam Tx (najjači tip na našem serveru), a sad vidim kak ste zapravo jaki, 90% mojih frendova su Dukeovi i Arch Dukeovi dragon falchovima... vi se pravite puno jači nego što ustvari jeste, a samo da napomenem jer će me sigurno netko pitati zaš onda ja nisam Arch Duke sa dragon falchom i ship lvl 9, ovo je odgovor: zato što sam imao prije dosta vremena problema na serveru pa sam stalno morao radit nove likove, Archil mi je lik star oko mjesec i pol zato nije tako jak ko im226 il kak se već zove al sam da znate za 2 mjeseca ću bit jak sigurno barem blizu ko on, shvatio sam da se samo želite pravit važni i uopće niste jaki ko što sam mislio :wink:

zeko_198
07-08-2007, 14:57
ovak mislio sam da ste vi ekipa sa Magellna puno jači nego sto sam vidio, stalno se ponašate ko da ste neki tam Tx (najjači tip na našem serveru), a sad vidim kak ste zapravo jaki, 90% mojih frendova su Dukeovi i Arch Dukeovi dragon falchovima... vi se pravite puno jači nego što ustvari jeste, a samo da napomenem jer će me sigurno netko pitati zaš onda ja nisam Arch Duke sa dragon falchom i ship lvl 9, ovo je odgovor: zato što sam imao prije dosta vremena problema na serveru pa sam stalno morao radit nove likove, Archil mi je lik star oko mjesec i pol zato nije tako jak ko im226 il kak se već zove al sam da znate za 2 mjeseca ću bit jak sigurno barem blizu ko on, shvatio sam da se samo želite pravit važni i uopće niste jaki ko što sam mislio :wink:

:cry: :cry: :rotfl: :rotfl: sve bolje od boljeg, neznam samo tko se hvali...i sam da znas moji prijatelji su jaci od tvojih, eto ti na :yuck: a sad van iz mog pjescanika...

Necto
07-08-2007, 15:03
znas sta archli glup si ko konj i to senilni konj!
spamas citav topic ima vec 2 miseca o svojim podvizima i gay paradam i ponasas se ko da si neeki bog isussta koji sve zna i "ako udjete u archilov guild imat cemo party" weee ffs
napisi jedan post da recruitas i ko ce ti doc nek dodje sta imas koju kitu tu ljude odvlacit i obecavat brda i doline a citav vam se server raspada
jebo stfu vise

Archil
07-08-2007, 18:38
ne obećavam niš dobro za sad, štoviše ja mislim da bi sad u ovom razdoblju bilo bolje ljudima u vašem guildu neg u CroArmadi :wink:
ak uđete u guild nećete imat brda i doline, imat ćete samo rad misija i rad misija dok ne budemo guild lvl 5 i dok ne zauzmemo grad! dakle ak uđete znate što vaš čeka :wink:
Necto ti šuti glup si :yuck:

Kenyi
07-08-2007, 19:38
ono no flejm mkay?

croi1
08-08-2007, 18:41
Ajde lakše malo...prestrašili ste me... :D
Ima hr klanova u toj igri? Koji je ovako...kako bi rekli bolji,profesionaliji,ozbiljniji i da ima super ekipu?

Kenyi
08-08-2007, 19:44
nek te archil uhoda u igru , ima svoj gild bla bla bla i frendli je i sigurno ce ti pomoc jer je i prije pomagao.

im353
08-08-2007, 21:01
CrazyCrew na magellanu

zeko_198
09-08-2007, 16:02
Ajde lakše malo...prestrašili ste me... :D
Ima hr klanova u toj igri? Koji je ovako...kako bi rekli bolji,profesionaliji,ozbiljniji i da ima super ekipu?

Mi smo super ekipa, i ozbiljniji smo...a bome i profesionalnost ne zaostaje, ako uzmemo u obzir da smo najstariji u VCOu....Magellan, CrazyCrew.....ima i na Columbu, Cro_Vortex neznam kako njima...a za cookDagamu mos i vidjeti kako im je iz Archilovih postova...dakle na tebi je da izaberes koji ces server...pozz

Kenyi
09-08-2007, 16:05
heh je je kad je empetri jos igro :( to je najjstariji gild na vco :(

zeko_198
09-08-2007, 17:15
heh je je kad je empetri jos igro :( to je najjstariji gild na vco :(

hbga, igro cca 2 mjeseca i papa...par puta se vracao, ali nista izgleda...ekipe jos ima od pocetka...dvojica prvotnih osnivaca su jos ovdje, ostali...ko zna gdje....ma bitno je da ekipa rulla..a i ja sam skoro od pocetka :D tako da se mogu svi vratit, necete pozaliti...

Archil
10-08-2007, 08:56
I ja kad sam počinjao igrat VCO sam ušao u vaš guild čim sam čuo da ima neki Hrvatski guild u VCO-u, ali kad smo kod ozbiljne ekipe to nekom smeta, nekom ne al čuo sam da su u vašem guildu malo mlađi playeri od 13 :rotfl: cro1 sorry što prekasno odgovaram ali moram ti reći ako uđeš u naš guild ja ću te sve naučiti i sve to al morat ćeš ko i svi ostali delat misije sate i sate skroz dok ne dođemo do guilda lvl 5 i dok ne zauzmemo grad, onda će sve bit ok i normalno :wink:

zeko_198
10-08-2007, 11:39
I ja kad sam počinjao igrat VCO sam ušao u vaš guild čim sam čuo da ima neki Hrvatski guild u VCO-u, ali kad smo kod ozbiljne ekipe to nekom smeta, nekom ne al čuo sam da su u vašem guildu malo mlađi playeri od 13 :rotfl: cro1 sorry što prekasno odgovaram ali moram ti reći ako uđeš u naš guild ja ću te sve naučiti i sve to al morat ćeš ko i svi ostali delat misije sate i sate skroz dok ne dođemo do guilda lvl 5 i dok ne zauzmemo grad, onda će sve bit ok i normalno :wink:

:nonono:
Hbga da si malo bolje informiran znao bi da je do necak od naseg clana godine necu otkrivati, posto i meni i tebi moze bit tata....uostalom sumnjam da vas prosjek prelazi 15god...a kao mi mu nemozemo objasnit....samo si rekao kako mi imamo clanove od 13god, ccc opet pocinjes srat o nasem guildu, a nicime te nismo izazvali, i sad ces opet reci da smo mi poceli, ccc....i da, slobodno posaljite jos kojeg alta na Magellan da me izvrijedja...takva balavurdija mi uopce ne smeta, samo mi uljepsa dan :bravo:

Archil
10-08-2007, 19:26
sorry na double postu ali htio bih napomenuti da se na ovoj temi ne zelim svadati sa drugima nego pomagati drugima i skupljati membere za nas guild i zato molim vas ne pocinjite rasprave kao zeko, zeko ja ti vise necu odgovarati na postove ako vidim da se zelis svadati i nadmetati samnom tko je bolji
evo citiram jednu stvar koju sam rekao prije više od mjesec dana, tolko toga što se tiče o započinjanju svađe i ove cjele svađe općenito :wink: što se tiče alta ja imam morala i nikad nikome ne bi tako došao sa altom i psovao, dakle ja nisam taj koji ti je to učinio ak se to uopće i dogodilo :wink: , što se tiče prosjeka u guildu ne želim nikakvu svađu samo sam rekao da sam tako samo čuo... nego htio bih reći da samo mi u CroArmadi sad dobili mnogo novih membera i izbacili smo sve neaktivne membere, tak da je sad najmanje 4 membera online svaki dan :pray: dakle dobro nam ide, brzo se razvijamo i sve, ak dođete u CroArmadu očekuje vas dugi rad, a nakon toga je sve, pomaganje, zajebancija i te stvari 8)

Pudli
10-08-2007, 20:52
Evo danas sam poceo igrat i nasao sam i nasao sam guild CrazyCrew ondnoso chabarikardi pa me malo poducio jer sam n00b :yuck:

Empe Tri
11-08-2007, 02:46
ma najbolje ti je noob bit onda ti svi skoro pomazu :wink:
ajd nadam se da ces ostat jos dugo u tom guildu :pray: :D

inace kakva je ekipa tamo jel se jos uvjek rastura kao prije kad sam ja bio ili se sta promjenilo :P

Pudli
11-08-2007, 09:13
Nisam jos u tom guildu nego me clan tog guild malo pocui sad barem nesto znam...

:rotfl:

suljo
11-08-2007, 12:49
ma najbolje ti je noob bit onda ti svi skoro pomazu :wink:
ajd nadam se da ces ostat jos dugo u tom guildu :pray: :D

inace kakva je ekipa tamo jel se jos uvjek rastura kao prije kad sam ja bio ili se sta promjenilo :P
ma i sad rastura.
A mogao bi ti malo doć pa vidit.

Empe Tri
11-08-2007, 14:38
ma i sad rastura.
A mogao bi ti malo doć pa vidit.

ae drago mi je za cut :P
e docu ja samo da nadjem dvd na koji sam ga sprzio... imam ih mali miliun pa ni sam neznam gdje je a sto je najgore nisam nista napisao na dvd :| :D
javim se kad instaliram igru najasnije do veceras ;)

sudac pederski
11-08-2007, 20:49
zato cu to izbjeci...

Archil
11-08-2007, 20:49
evo, postali smo guild lvl 2 danas 8) !!! i dobili smo 2 nova directora 2 nova departmenta, Hajder je postao direktor Business departmenta i Suljo je postao direktor Newbie departmenta, dakle sad svi koji dođu u guild i ako su novi u igri idu u newbie department i tamo čemo im pomoći i sve ih naučiti, zatim kad se malo ojacaju idu u Business department, i oni najjači sa falch skillom preko 41 idu u Military department ako žele, a ako ne onda ostaju u Business departmentu tak da je sad uveden red u guild :wink: također oni koji imaju neku opomenu ili takvo sto idu u department pizda :rotfl: i svi mu se slobodno mogu smijat i psovat itd. a kad se nauči pameti onda ga vadimo iz tog departmenta i opet postavljamo pravila kako se trebaju ostali odnosit prema njemu :) i da ovo se sve čini malo strogo al inače nisam strog guild lider i stalno se svi zajebavamo i zezamo, super nam je! tak da slobodno dođite u guild, neće vas nitko ugrist :wink:

sudac pederski
11-08-2007, 20:50
da osim sto cu skinut 1,2 gb i dobiti virus