Pogledaj cijelu verziju : Voyage Century Online
cham3leon
27-01-2009, 18:04
Pa, ne, samo nekih par milijuna igrača...
Ja još imam client instaliran, pa možda odigram ako me primi, ali nekako nemam volje. Ni prometa.
DJ Not Nice
27-01-2009, 18:15
Par milja?
To si sam tak rekao, onak : )
...
cham3leon
27-01-2009, 20:50
Pa ja mislim da ima bar milijun igrača... Nije WoW, dakako ali čuo sam.
Morph_OS
28-01-2009, 08:52
1m aktivnih?
Dok sam igrao, na mageljanu je bilo oko 600 ljudi dnevno, ne racunajuci altove.
cham3leon
28-01-2009, 18:55
Ja govorim o igri općenito. Columbus je još puniji.
DJ Not Nice
29-01-2009, 22:08
Ne vjerujem da igra ima milju igrača, moja procjena bi bila oko 99.999 (napisao bih i manje al me strah)
O.o
DJ Not Nice
20-02-2009, 19:21
IGG izbacuje novu ekspanziju pod imenom New Era of Conquest, ajd, nadam se da će se igrači polako počet vraćat natrag u igru.
A također se nadam da su se admini i modovi uhvatili posla i napokon počeli usavršavat igru.
LINK! (http://www.gamershell.com/companies/internet_gaming_gate/559050.html)
5 novih profesija
6 novih instanca
100 novih skilova
1000 komada nove opreme
Nove luke i gradovi
...
Morph_OS
21-02-2009, 10:12
Jedino ako naprave neki novi server i ukinu item mall ili da se item mall placa s ingame parama. :yuck:
DJ Not Nice
21-02-2009, 11:20
Jedino ako naprave neki novi server i ukinu item mallSili da se item mall placa s ingame parama. :yuck:
LOL LOL LOL LOL to nećeš nikad vidit, na čemu bi onda oni zarađivali.
A što se tiće plaćanja ingame novcima, ta opcija postoji u par f2p MMO igrama.
Morph_OS
21-02-2009, 13:03
Tocno,kako bi onda oni zaradivali....
Taj Item Mall je pljacka,kad sam cuo od nekog amera da je bacao 35-100$ mjesecno na to,onda stvarno....
Bolje da su napravili p2p---balansiranu igru, nego f2p+item mall---baci brdo para i budi bog u igri bez imalo truda.
Da htio sam samo reći da su u novom updateu velike promjene... Client je vec narastao na 1.3GB, a s ovim će jos više
Ono, mislim da bi bilo zgodno da se to stavi na DVD, da ljudi s ograničenim prometom ne moraju to skidati... Osim toga to bi diglo popularnost, a i pomoglo bi našem guildu DirtyRatsS:D na Marco Polo Serveru....
Ajd ako uredništvo čita ovo nek razmisli o tome, korist bi bila višestruka od toga....
mhm...kako je ekipa iz CrazyCrewa na Magellanu?
DJ Not Nice
23-02-2009, 14:28
Po zadnjim informacijama, igra ih još par. A sad točno što je s CC, e to neznam.
Meh, u kontaktu sam sa dosta ex igrača VCO.
Ja sam bio u CC jako dugo, ali kad je otvoren novi server dio igrača je prešao na Marco Polo...
Čuo sam da su CC sa Nomadima napravili neki balkanski guild ali malo ih još igra... većinom su odustali jer na magellanu ovi vodeci igraci već svi imaju black dragone i ne moze im se ništa...
Marco polo je novi server, nema puno igrača i ja mislim da s ovim novim updateo postaje prava meka za nove igrače... Ako želite balkansku ekipu aplicirajte u DirtyRats
DJ Not Nice
23-02-2009, 14:38
Zašt mi je ime Mima poznato ^^
Inače, ErvinCROSign
jer je MimaCRO bio u CC-u u isto vrijeme kad sam i ja bio...i kad si i ti bio :D
A to si ti... vidim volontiraš sad tu malo...
Neka, neka... ako hoćeš dođi u Dirtyrats... leader je Igor
update je sutra ujutro...
DJ Not Nice
23-02-2009, 21:17
MimaCRO, kulna djevojka/momak bila/bio ... ; )
Huh, nego, budem ja to skinuo i dođem vam malo smetat.
Pitat ću Antimona i Darta dal su i oni za akciju ^^
Huh, pa i ostale budem pitao...
Unaglavnom, vidimo se uskoro.
ajmeee ja neman vrimena inace .... uf :(
DJ Not Nice
23-02-2009, 22:09
Nađi bar malo vremena, da se okupi stara ekipa : )
Ajmo ostali, izjasnite se, ja sam definitivno za.
Ne mroate sad igrat šta ja znam koliko, skinite/instalajte i družimo se u Gild Hallu ^^
eddie2142
23-02-2009, 22:09
Mogao bi ja ovo opet zaigrati...
igra li iko ovo?
DJ Not Nice
23-02-2009, 22:21
Ermmm, za ozbiljno pitaš? : (
eddie2142
23-02-2009, 22:23
pa, prije 2 godine bilo je tako krcato bugovima da nisam mogao postenu instancu odapeti...
Sad idem ownati merchantskog Boga, sutra cim mi se skine...
A inace ovo je jedini MMO koji mi se svidio, ono do jaja, jel?
ovaj mmo owna boga
ps
neznam kako da klase sad napravim, mislio sam ovako:
Barehanded-fighting, Seabattle, Voyage, Eloquence
Falchion
Foundry
Ore smithing
aj postajte prijedloge oe, prije sam uzeo planting i sewing ali to je tako ubitacno :)
DJ Not Nice
23-02-2009, 22:37
ErvinCROSje bio poznat po kul goloj teti koja je moralno pomagala ekipi dok je obavljala kvestove za gild
ErvinCROSje bio poznat po kopanju rude po cijeli dan
ErvinCROSje bio poznat po darežljivosti
ErvinCROSće sve to biti jopet!
Ma neznam, ja ću nastaviti s starim likom na Magellanu, a i napravit ću novog na MarcuSda s ekipicom igram.
eddie2142
23-02-2009, 23:18
ma ja sam svoj stari acc na magellanu proda, ko ga jebe, idem ja s vec spomenutom ekipicom ownati
mmmmm...nedostaje mi ta stara ekipa...mogao bih skinuti klijent i pogledati kako napreduje moj lik na Magellanu...samo da uhvatim vremena...
BTW - PRD :D
Morph_OS
24-02-2009, 08:27
Papak. :rotfl:
PRD je univerzalni pozdrav CC-a..besides, ju gajs rimembr hau vi juzd to spik on aur gild čet? dat vaz fan^^
Morph_OS
24-02-2009, 11:28
Bio je to guild pun panjeva...ukjlucujuci i mene :rotfl:
Vrhunska ekipa :ekipa:
ane...sati i sati PRD + random smajli fora su samo bili vrijedni provedenog vremena u toj gildi :D
a tek putovanja oko svijeta :D
ervine jel postoji jos moj account mozda ?
eddie2142
24-02-2009, 13:29
Kako smo ja i Vuk ownali nesto u CCu...
To mi je bilo prvo online iskustvo, taj Voyage Century, evo sad sam ga instal ali serveri nerade, valjd tjedno odrzavanje... :(
zbog Vuka sam završio u ćuzi -_-
potopim lika koji nije bio flagan, dobijem crveno ime i Vuk me potopi -_- :D
eddie2142
24-02-2009, 13:32
I ja, jednom u zivotu u zatvoru i zbog vuka... sta je bilo?
Ja stavljao drva u skladiste vidim Vuk se suta s NPC cuvarima... 3. me ubio i zavrsio sam u przunu xD
DJ Not Nice
24-02-2009, 15:13
Vuk car, da Necto, baš sam bio jučer govorio Antimonu da imam tvoj acc.
Samo što se ne sjećam koji ti je pass a niti nick, inače, nisam ništa mijenjao.
Sve što si imao imaš još : )
Smajlis voz grejt fan!
Espešili smajliz spams!
Viva la CC!
eddie2142
24-02-2009, 15:15
samo mi je zao sto sam prodao acc na magellanu... ah well, ko bi pogodio da bi nakon dvi godine opet zaigrao bugovitu igru i nakon sto je vecina iz raje otisla u PM...
ajmo na marca!
edit: jao sto dulje sa tim odrzavanjem, bas danas jeba im ja kinesku mater....
necu danas igrati, veceras idem po gradu.... zamaskiran... :evil:
DJ Not Nice
24-02-2009, 15:31
Ma da, ja ću na Marcu napraviti lika i igrati.
I mal na Magellanu da se s old ekipom.
eddie2142
24-02-2009, 15:34
:yuck:
haj super!
kad je ono marco otvoren?
joj...gild čet je bio epski :D koliko mi je puta na nos curio sok/voda/vatever što sam u tom trenutku pio kad Firen obavi neku od svojih prd izjava :D jedino mi je lagano išlo na qratz kad sam morao stajati po nekoliko sati radi onih šugavih scrollova, nabijem i njih i scrollove... :( dok ja tjednima plovim da si dignem Voyage ili kako se već zvao skill, neki isus u par sati afkanja me pretekne -_-
eddie2142
24-02-2009, 17:36
afkanje je gej, ali je potrebno da drzis korak s lvlima.... -.-
Morph_OS
24-02-2009, 19:22
Ja sam igru jos igro od otvorenja...
Igra je bila vrhunska...sve prepuno ljudi...brodovi..pajrati (zanimljivo je sto nemogu napisati normalo jer mi stavi "posada voyager-a :rotfl: )...pogotovo sto je jos bilo na shemu pirates of the caribbean, predobre igre koju sam presao nekoliko puta.
Nakon nekog vremena pojavio se "water-gun"-bog te...kakve to veze ima s piratima - mislio sam.
Nakon 3 mjeseca igre dode mi coban s pun k para i izlevelira se ko ja za nevjerojatna 3 dana....wtf.
Malo me podsjeca na rohan....jos jedne genijalne igre koja je osla u k. Al dobro...ljudi moraju zaradivati i Item mall im je jedina opcija...jer nitko vise ne pusi donacije.
ma lako je za item mall, shvaćam da se moraju financirati, ali zašto puške na vodu? zašto kućni ljubimci u obliku paukova (imam takvog...barem sam imao :D)? zašto svijetleća power rangers odijela uz prateće lightsabere? zar nisu mogli napraviti nekakve OP stvari koje bi odgovarale vremenskom periodu? recimo neki lijepo dizajniran mač koji ne bi glumio svjetionik, ali bi svejedno bio jači od standardnog otpada... neki teški oklop koji bi igrača učinio sličnijim tenku, no opet ne bi krao segmente iz fantasy igara...
DJ Not Nice
24-02-2009, 20:24
Pa jer se moraju ti IM korisinici isticati u veoma velikom postotku od ostalih.
Heh, ne mogu reć da se nisam s guštom prošetao po gradu s Skeleton charmom, i kad se ekipa dere, skeleton skeleton, run, attack himSO.o
eddie2142
24-02-2009, 21:17
Kako je prije dobra bila...
A i sad je najbolja medju ovim free MMOima
crofiren
25-02-2009, 12:24
ma ima sad jos glupljih sranja kao charmovi za brod
morski pas i dupin i valjd jos neke gluposti....
dark duke lick balls :kill:
Morph_OS
25-02-2009, 12:39
Ma vidio sam kada sam zadnji put bio tamo...uzas.
Starinski brodovi,macevi su sada u drugom planu.. :toilet:
eddie2142
25-02-2009, 13:42
ja sam se pomirio s tim nakon 2 godine...
nije lose nije lose...
DJ Not Nice
25-02-2009, 18:53
HAH!
Nema mi ErvinCROSlika na MagellanSserveru, netko ga je zbrisao il šta već... : (
Igram na MarcuStrenutno.
eddie2142
25-02-2009, 18:59
koji ti nick, u kojoj si gildi, mogu li uci i mozes li napraviti klan grupu na XFu?
DJ Not Nice
25-02-2009, 19:10
xD
Tek sam počeo igrati na Marcu, trenutno nemam gild i ne namjeravam raditi grupu na Xfire.
Ali, tražim DrtiRats likove.
DJ Not Nice
01-03-2009, 19:44
I, hoće li na kraju počet netko igrati again...
Za sada igramo Antimon, Dart, FireNSi Ja [ErvinCRO], a ima i još par njih, Neznam, WaveFunctionSte Seafox13
Unaglavnom, evo mal za ekipu:
ErvinCRO: .
ErvinCRO: idem neš pojest, brb
FireN: do not otrovat yourself
Antimon: i vil otrovat him
seafox13: i will poison him
Antimon: aj vil ubiti ju
seafox13: no u willl not
Antimon: ou jes aj vil
seafox13: bad eng
Antimon: lol
Antimon: firen
FireN: anten
Antimon: treba ga naucit kak mi pisemo -.-
FireN: niko mi fakin nece odgovorit na public valjd misle da se salim
Antimon: aj vrajt ingliš vrds veri vel
FireN: rajt
seafox13: hehe
Antimon: firen ver ar ju madafaka
seafox13: what
Antimon: vot?
FireN: aj em kilin đevlajner
Antimon: hu?
FireN: đuvlajner
Antimon: aha
seafox13: ??????????????????
Antimon: teliban
FireN: jes
Antimon: oh jez
seafox13: ok stop
Antimon: siifokz vots vrong?
FireN: d foloving eksperiment iz denđrs
FireN: pliz du nat traj diz et houm
seafox13: lol
FireN: no rili dont
seafox13: please dont try this at home the following experiment is very dangerus :D
FireN: nou ju dont spik vel
seafox13: lol beter than u
Antimon: siafokz lrn hav tu vrajt
seafox13: šta
FireN: ako bas hoces normalno pise se better
seafox13: znam :D
FireN: ant
FireN: jesi na kalibanima ili šiš
Morph_OS
01-03-2009, 21:18
Nedostaje mi taj s*ebani engleski :rotfl:
DJ Not Nice
01-03-2009, 21:59
Ma smijeh, skupi se nas par u Xfire u chat roomu i rokamo po cijele dane : )
Stvarno uživancija, baš Firen i ja pišemo meni pjesmicu koju ću pjevušiti dok kop kop kopkam xD
Ajd dajte, dođite i vi : )
crofiren
02-03-2009, 14:52
ko je reko da ces TI pjevat? :nonono:
čisto ako nekog zanima, skinuo sam i instalirao igru te ju malo probao...ima poprilično novih stvari i morat ću ponavljati gradivo...sviđa mi se level sustav, još uvijek se dobija onaj uber brzi brodić na početku (počeo sam na Marcu igrati, jelte), igra mi se čini ponešto optimiziranija nego prije (ili je to samo manjak igrača u Ateni u ovo doba), i tak...BTW nick mi je isti kao i na Magellanu^^ tko se sjeti dobije keks :D
eddie2142
07-03-2009, 23:56
ja necu biti prisutan na VCOu neko vrijeme dok ne rijesim probleme s kompom
DJ Not Nice
08-03-2009, 03:32
Da, uber super kul brzi brod x2 (puta dva, znaći, 2 komada dobiješ)
+ super uber oružje
+ super uber 2 ringa
+ super uber obleku
= radi profešn kvestove
Baj d vej, jor nik is d sejm lajk in mageljan srvr, aj bet det ajm rajt..plz, gim mi maj kuki nav..
_ _ _
Također važi i za mene, vraćam se čim mi dođe nove komponente i kad sastavim to sve i nakon što skupim još 200kn za Win Vista Ultimate 64bit.
Do tada..nemojte.razvijati.kopanje!!!
da...nije mi jasno zake dobiješ 2 broda...jedan brod je dovoljan...ionako je overpowered za lvl 1 brod...jači je od starih lvl 4 battleshipova...
cham3leon
08-03-2009, 18:34
To je onaj kineski zmajski, jel? :D
da, ona galija...overpowered mrcina od broda...nema veze s razumom...kad sam prvi put počeo igrati dobio sam kadu, bez čepa i pištolj koji je ispaljivao one žute kuglice umjesto topa...jedva sam došao do lvl 5 battleshipa kad je izašao update i igračima dao ovo čudovište za početak...onak, 11k hulla, mornara kao pljeve, brži od lvl6 battleshipova...jezivo...
cham3leon
08-03-2009, 19:32
Da, ja se radije držim svog light freightera, ovo mi je malo preružan brod.
meh...ja furam ovoga...uber je...
sshot :D
http://www.imagesforme.com/out.php/t389714_dabrod.JPG (http://www.imagesforme.com/show.php/389714_dabrod.JPG)
BTW trenutno mi je lik lvl 17, Challenger titula, Hero of Greece, trošim više love nego što zaradim :D
i moj prvi pohod u Crete Battlefield je neslavno propao... naletio sam na onaj pira.tski flagship...poubijao mi posadu u par sekundi...dunno how...enikejs, nekako mi se igra više sviđa sad nego prije...isto, dunno wai...
DJ Not Nice
08-03-2009, 23:19
Ma nema veze, ti si još mali, al narast ćeš ; )
Kontaktiraj Antu, Firena il Darta ingame, a imaš ih i u PCPlay Xfire grupi, pa ono...lomite zajedno O.o
A ja budem došao čim sve sredim da vam kopam.
meh, skužio sam zašto mi je otišla posada - nekoliko brodova je bilo s moje druge strane i svi su otvorili paljbu u isto vrijeme oderavši mi posadu...not fun...vjerojatno bih skršio to gusarsko đubre da sam išao 1 na 1...inače, malo su mi skupe kugle...ove obične su relativno jeftine, no one za ubijanje posade, kršenje jedara i deranje trupa su prilično skupe zasad...
i, oružja i oprema koja se dobijaju na početku su prilično žestoka...ubio sam onog depresivnog pjesnika na brdu izvan Atene u manje od minute...sa samo 4 pota...prije sam morao bježati od njega samo da se izvučem živ...a moj stari lik na Magellanu je lvl 0 :?
i ima još milju i pol srebrenjaka :D
DJ Not Nice
08-03-2009, 23:27
Ma da, prije si bio car ak bi išao klati mumije il pak vukove O.o
A sad to sve možeš zgazit u par sekunda.
Ja sam dignuo kop kop kopkanje do lv42!? ...tako neš u jedan dan igranja, što je vrlo brzo...
A i fakin metal je dosta teško prodati pa ga prodajem NPCu, meni sasvim dovoljno novca da da si kupim krampček i derem dalje po rudama.
Ono, igra je sada solidna i dosta novih stvari ima. Ali prijašnja verzija je nekak više težila izazovima...
I ja ću vjerojatno zaigrati ovu igru,koji mi server preporučujete?
eddie2142
21-03-2009, 22:37
Ma da, prije si bio car ak bi išao klati mumije il pak vukove O.o
A sad to sve možeš zgazit u par sekunda.
Ja sam dignuo kop kop kopkanje do lv42!? ...tako neš u jedan dan igranja, što je vrlo brzo...
A i fakin metal je dosta teško prodati pa ga prodajem NPCu, meni sasvim dovoljno novca da da si kupim krampček i derem dalje po rudama.
Ono, igra je sada solidna i dosta novih stvari ima. Ali prijašnja verzija je nekak više težila izazovima...
prije je stvarno bilo preteska igra za pocetnike ( to mi je bila prva online igra uopce ) a sad, prava za one njubare koji samo znaju otici na fejs ili kupovati ziku preko itunesa...
crofiren
22-03-2009, 10:07
I ja ću vjerojatno zaigrati ovu igru,koji mi server preporučujete?
marko polo
Vracham se VCO-u, idem naMarco Polo.
Stavljam X-fire, kak da vas nadjem preko njega?
Znaš, razmišljao sam o ovome. VCO me puno dulje držao od PW-a a i nekako mi je draži. Pretežno jer je CC bila ekipa koja je razvaljivala do je PW to sve razblažio.
Morph_OS
11-08-2009, 06:31
Kad se sjetim onog item malla ne dolazi u obzir da se ikada vise vracam tamo.
Ja se ko budala mucim da napravim nesto,dode lik s mutavim scrollovima i pretekne me za 3 dana...sick.
Mhm, da, zaboravih na item mall i puške na vodu. God damn, to je bilo kretenski od njih.
Empe Tri
11-08-2009, 10:22
vidis mozda ovo budem igrao do izlaska MO-a
iem skinut opet da vidim dal ce mi se ponovo svidjet :D
ehh... da kad se sjetim pocetaka u vco-u i kako sam u 30 min skupio lovu za osnovat guild haha...
Empe Tri
11-08-2009, 12:37
@Therian eo i ja sam tamo na serveru
nick Nakitu profesija Ceribian Pirate 8)
MP, kako su se zvali oni ludi Mađari s kojima smo stalno ratovali? Čak smo imali i paket uvreda na mađarskom za njih :D
Empe Tri
11-08-2009, 13:33
jooj ne sjecam se :D
al taman sam otisao kad su se stvari zakuhale... presao na aoc i sad mi zao sto nisam duze ostao :cry:
Nažalost Guild Wars umire a do dvojke je ostalo najmanje godinu i po pa si ja našao Voyage Century da ga isprobam. Danas krecem igrat na Marku Polu, javim IGN kad si napravim lika. Btw. ima koja domaca gilda?
crofiren
06-01-2010, 21:41
malo kasnim al ak jos igras pmaj ove za balkan guild
DSofa
AD0
Tomke
Petar1
Krvavi
dok sam ja igrao, lagalo mi je prilicno. dal jos uvijek laga ?hmm
malo laga
malo laga
ja sam imao otprilike 1sec delay, znaci kliknem da se pomakne i on za sekundu reagira, nerviralo me to.
DJ Not Nice
12-06-2010, 05:29
Dakle, probdjesmo Haki i ja noć..pričamo prek Xfire o uobičajenim stvarima (muški anusi, kobile, lezbe, Joochy itd.) i počnemo se prisjećati onih dana kad nas je igralo masu VCO.
I takec, svi koji su voljni opet malo derat po VCO (ja ću po rudama) neka skinu i nađemo se jopet, da uživamo, odemo do piramida, do Kine! il jednostavno odemo gledati Amelu ..i tako.
Javite kolegama prijateljima koji su igrali, a nisu članovi ovog foruma nek dođu.
Besplatni SPAM smajli za sve!
[07:01]SCherry <3: podrži ideju na pcp forumu
[07:01]SCherry <3: obavezno4
[07:01]SCherry <3: -4
[07:03]SHaki: neznam sto cu napisati
[07:04]SCherry <3: Podržavam!
crofiren
12-06-2010, 08:35
i will smith igra vco
http://www.xfire.com/profile/crofiren/s ... w#78916914 (http://www.xfire.com/profile/crofiren/screenshots/?view#78916914)
http://i45.tinypic.com/15dko01.jpg
gz
i will smith igra vco
http://www.xfire.com/profile/crofiren/s ... w#78916914 (http://www.xfire.com/profile/crofiren/screenshots/?view#78916914)
http://i45.tinypic.com/15dko01.jpg
gz
:)
Dear Captains,
The VCO team wants to remind you to mark October 19th on your calendar, because that’s when we will celebrate the grand opening of Voyage Century’s new server, ZhengHe. Starting at 6:00 AM EDT (GMT-4), you can get in on the new action and enjoy a fresh start.
The current Atlantis expansion of the game will soon be followed by the new ‘Harbor Blockade’ update. This new mini-expansion will feature new instances on the high seas, cool apparel shapeshifting, a new ship restructuring system and tons of other new content.
The VCO team has taken players’ suggestions to heart and made some adjustments to the game as well. As a result, players will now be able to obtain Refining Items with a 100% success rate by exchanging with NPCs. We're also making some changes to the Item Mall by removing the Gold Boxes, lowering the item price and so on.
Check our website for more detailed information on all the changes coming to VCO!
October 19th, server ZhengHe will be open for exploration!
The VCO Team
IGG
Sa novim kompom pokrenut cu 100 klijenata ^^
crofiren
15-10-2010, 19:21
i opet ces bit slabiji od onog koji ce dat 20k$ za sword sa 10+20000 dmg i fh sa 12+49085 sailora
Morph_OS
16-10-2010, 09:00
Dok ces ti kopat i nabit se skill za (bubam) 20 tijekom 12h, frajer sa scrollom ce nabit 60 za 8h stajanja u gradu. :bravo:
jucer sam se logirao grafika na full delay 1 sek ^^
Kako su usrali početak igre sada, to nije normalno - odmah na početku dobijete nabrijanu brodusinu koja je ekvivalent jedno lvl 6 explorer ili battle shipu. Pa jbt sjećam se kad sam prije, još u vremenima crazy crew-a, igrao trebalo mi je mjesec dana da svoj trade ship upgrade-am na lvl 5... ne znam, totalno mi je to ubilo želju za napredovanjem...
crofiren
17-10-2010, 09:02
jel to jos ona kornjaca? ili onaj sa 3 bijela jedra ili neki jos noviji i bolji?
Ima 3 bijela trokutasta jedra i SEDAMDESET topova...
Morph_OS
17-10-2010, 11:41
Kako je igra bila fenomenalna na pocetku. Obicni brodovi,oruzje.. Tjedan dana nakon otvaranja su se pojavilje puske na vodu !?. Od tih pusaka scrollovi,a na kraju i ovi super kul kineski OP lvl1 brodici. :scared:
Sad sam si napravio chara na novom serrveru, i idem skroz iz poletka onako kako to treba biti, bez tih njihovih kerefeka. Taman sam imao keša da si napravim lvl 1 trade ship, i sad idem guštat!
crofiren
19-10-2010, 12:21
mogo si doc na uwo imamo balkanski guild sad nas je 40ak i tu nedobijes nikaki ubership na pocetku i tako to
DJ Not Nice
19-10-2010, 12:23
Sad sam si napravio chara na novom serrveru, i idem skroz iz poletka onako kako to treba biti, bez tih njihovih kerefeka. Taman sam imao keša da si napravim lvl 1 trade ship, i sad idem guštat!
Nadam se da si svjestan toga da se prvo ide rokati što više Adventure.
Baš me briga, uopć to neću doživjeti kao mmo, već kao sp, pa u skladu s time idem igrat kak ja hoću.
okanopasni
30-11-2010, 19:37
pozz ekipa...novi sam na vco ..pocea sam igrati prije 2 dana...igram na marco polo serveru ,zanima me ima li hrvatskih guildova na marco polu ?
Ako netko nezna, tko god napravi novi acc dobiva;
150 - Merchant's Alliance contribution Certificates
1 - Super honor Certificate ; gives 500,000 reputation
1 - Raiding ship captain gift package ; gives lvl 10 adventure ship
1 - Warship captain gift package; gives lvl 10 Battle ship
1 - Merchant ship captain gift package; gives lvl 10 merchant ship
5- Ability reward gold
1 - Land Star uniform
300 - Provision
1 - Navigation Star Figurehead
3 - Timed Certificate of overlord
1 - Fire Neptune Figurehead lvl 10
200 - Ammunition
1 - Caroelle Sailboats
Voyage, Seabattle, Eloquence & Barehand skills are already "learned"
Koliko vidim sada je max lvl broda 13, a u kineskoj verziji je 15. Pokušat ću se ovih dana ubaciti u balkanski guild da vidim ima li još živih :p
Wolfwrath
31-07-2012, 09:56
Mogao bih ja to opet skinuti, treba mi razonode...
jel ovo tzv. bounty bay?
Za divno čudo NE
i ja nisam mogao vjerovati :)
Krenuo sam na Marco Polo, ali neznam koliko je aktivnih balkanaca tamo, vidim da su NOMADI presli na Columbus server. Bilo bi kewl naci se opet ioko ja mogu izdovijiti samo 2 sata dnevno :p
prije kojih tjedan dana san skinia bounty bay....nisan je ni pokrenia razocara san se....nema rezolucije 1920x1080
EDIT: covik u prvih 15 sec kaze da je bounty bay ime igre u europi dok je u americi voyage century....
ayT2H3PjBUU
može se staviti 1920x1080. Idi Program Files (x86)\Voyage Century Online\voyage nađi Core.ini i ovako editiraj početak kako sam ja napravio;
full_screen=0
pixels=800*600,1024*768,1152*864,1280*960,1280*102 4,1360*1024,1440*900,1920*1080,
screen_x=1920
screen_y=1080
Uglavnom nemožeš sa ovakvom rezolucijom napraviti chara, pa ga kreiraj sa manjom rezolucijom pa onda prebaci na visu rezoluciju. Nekima neče sačuvati to što upišu u Core.ini tako da pokreni voyagecenturyonline.exe sa "Run as Administrator" (meni je u desni klik properties označen da ga svaki put tako pokreče).
Bounty Bay je.....starija verzija igre te puno kasne updejti sa orginalnog VCO-a.
da san jos jednu priliku bounty bayu, i svidio mi se, tnx za to s rezolucijom, sad mi se skida voyage, na kojem ste serveru svi?
6x lvl u jednom danu, jesan ja malo pretjera ili je levelanje easy mode?
doduse prvi skill san dobio na 54 lvlu :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.