PDA

Pogledaj cijelu verziju : Voyage Century Online

Stranica : 1 [2] 3 4 5

Werewolf
12-01-2007, 12:45
pa sta je to lvl 4 ???
neizgleda mi bas tako :P
nije nek lvl 3 :P, jako slican lvlu 2...

Dart_Wader
12-01-2007, 13:12
da to je lvl3 a za negje 10 dana ili vise cu dobit lvl 4
a je li zna tko gdje ima za kupit medium howitzeri

Tsumetai Ryujin
12-01-2007, 17:59
ljudi trebam para... neam ni lipe... sve mi ode na provisione... neam ni 1k.. :cry: :cry:

Dart_Wader
12-01-2007, 19:22
odi kopaj ili radi isto sto i ja
skupljam sve sto ima na drifterima na prosjenom drifteru ima najmanje 5k vrijednosti svih stvari ili ako imas srece ko ja nades na drifterima oko 70k ili 100k
edit:
MMORPG.com:
Can players control geographical areas such as towns? What are the ramifications for other players?
Daniel Lin:
Of course, they can! The strongest guild is able to control the cities in the game. If a guild wants to get the right to control a city, he has to apply to the King for an attacking permission and fight against the guild that defends it. Each week, there will be a battle for the control right over the city.

ocemo mi controlirat jedan grad npr neki africki jer europski necemo moci jer su u europi dosta jaki guildovi osim na sjeveru kod reykavnijka i takvih gradova

Tsumetai Ryujin
12-01-2007, 19:41
ja kazem da prvo napravimo svoj vc forum... ne ono sranje kaj imamo na nasem webu, neg bas pravi forum... (phpbb...) i da se tamo premjestimo jer ce nam lakse biti...

slzem se sa tvojom idejom... al ne vjerujem da smo dovoljno jaki da bi napali neki grad... barem ne dok nas najmanje 10 nebude imalo ship lvl3

Dart_Wader
12-01-2007, 19:45
ne napadamo grad nego clanove tog guild koji kontrolira taj grad i borimo se za vlasnistvo grada a mozemo bar osvojit grad Luanda(tko nezna gdje je neka pogleda na mapu koju je empetri postao)
edit:a ako oces da napravimo forum ja mogu nabrzaka napravit jedan ali prvo neka se svi koji su u guildu sloze za forum

Tsumetai Ryujin
12-01-2007, 19:46
ahaaaaa... ja sam i dalje za to da napravimo forum...

Empe Tri
12-01-2007, 20:07
ahaaaaa... ja sam i dalje za to da napravimo forum...
pa imas forum od naseg saveza (guilda) :D
http://crazycrew.group.voyagecenturyonline.com/

Tsumetai Ryujin
12-01-2007, 20:09
There seems to be a lot of hype around the new MMORPG Voyage Century, here are some facts i would like to clear up.

First of all regarding the concept, the whole idea of a MMORPG based on 16th-17th century European maritime theme is not really new, in fact the Japanese company KOEI first released Uncharted Waters on Super Nintendo way back in the early 90s and like many of Koei's games quickly rose to cult status. Since then, the franchise has been refined and the latest installment is Uncharted Waters IV, the game has been revolutionised since its early 2D SNES days. With each instalment, the graphics, character development, and gameplay is significantly improved and like the very first game in the series rose to cult status across Asia.

Uncharted Waters Online was released following the fourth single player version and has since been developed and improved through closed betas for about two years. Open beta's have just recently been released in China and Taiwan recently, while in Japan it has already finalized and operational for several years.

Voyage Century was developed by a Chinese company and has been operating free-to-play with item mall in China for at least 3 or so years (including betas).

The similarities between Voyage Century and Uncharted Waters Online is uncanny, they both have three classes, the Explorer, the Merchant and the Soldier/Warrior. The crafting system is identicle, each with seven of the same crafting profession, players gather raw materials from rural areas outside the town and require to purchase item blueprints to craft the items. In both games skill rank is increased by the number of times the skill is used, actively or passively and the character level determines the upgrade of ships. Furthermore, the whole notion of profession guilds and accepting missions from the guildmaster is a system both games employ. The maps and the cities are also the same, the names of the ships are almost exactly the same, the whole thing of the photograph revealing after an object is found are the same, even the very photos of the animals resemble and

I am not making allegations, but amount of similarities bordering on being identicial is ridiculous. If you have played both games, its not hard to miss, but my point is essentially, Voyage Online is a cheap rip off of a much better and much more ingenous game Uncharted Waters Online.

I was reading some posts regarding Voyage Century on this forum, and one person said that the game felt fishy. I think i understand the feeling he's having. The game feels like a cheap imitation, a home-made rip of a favourite artists's CD or a one of those pirated movies filmed in a Mexican cinema. The content is clearly there, but the quality, the authenticity and the overall experience is completely deficient.

This is quite evident within the game, it's not consistent, the transition between the 3D city-scape and the 2D poorly made sea-scape is awkward, and crude. The gameplay feels broken, like broken English, for example the four categories of objects to be discovered with natural objects, relics, historic ruins and 'sea-shells' seems like a piece ripped out of a complete treasure map. These 'fishy' feelings of imcoherence and incompleteness are not hard to find.

I often wondered why the developers didn't spend their time makign the sea-scape 3D, given that they made the ports 3D, its seems that a) either they lacked the technology know-hows of how to accurately re-create the 3D geography, given that most Chinese programmed MMORPGs were 2D, or b) it would take too long and clash with the eventual release of Uncharted Waters Online.

It's unfortunate that Uncharted Waters Online by KOEI is unlikely to be released in English, so meanwhile we have to put with this cheap poorly-made imitation, but to give an honest opinion, this game is just trash, and it wouldn't take people long to figure that out for themselves.

copy paste from MMORPG.COM forum...

OH Y!!!!! Y GOD Y!!!!!!! (nije da vjerujem u boga) Y IT WONT BE RELEASED IN ENGLISH!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

EDIT: @EmpeTri

da si cito malo postove vidio bi da sam na piso da mislim na normalni forum za razliku od onog sranja na nasem webu... ak ti je problem napravit normalni forum reci... bum ga ja napravio...

Empe Tri
12-01-2007, 20:13
napravi ako oces :D
meni se neda jer imam drugih obaveza sa drugim forumima i sa drugim stvarima :D

Tsumetai Ryujin
12-01-2007, 20:20
da al nemoj sad da bude da ja napravim i onda ga nitko ne koristi... a imam gadan filing bude bilo bash tako -.-

Dart_Wader
12-01-2007, 20:25
evo ja sam napravio
ali jos ga radim pa cu poslije postat link
edit:nesto mi nije u redu sa mailom ti napravi a idem ja sebi skenirat komp mislim da sam dobio crvica ili trojanca a ekran mi se svakih 5 sec iskljuci pa ukljuci
nasao sam 3 trojan horse i oko 100 i nesto crva na kompu

Tsumetai Ryujin
13-01-2007, 12:42
ovo je nevjerojatno kako su ljudi u guildu skrti... cijelo vrijeme pricaju da imaju vise od 200k a kad pitam da mi posude samo 16k onda svi naglo zasute...

Dart_Wader
13-01-2007, 14:08
NETKO MI JE HAKIRO ACC!!!!!!! TKO JE NEKA KAZE DA GA UBIJEM!!!!!
false alarm to je bio sam bug izgleda ali nemam pola para i to mi je malo cudno ali werewolf i grgo su mi rekli da je to sam bug pa cu se malo smirit
edit:Ryujin napravi ti forum za guild ako oces jer pola guilda uopce ne gleda na forum koji je empetri napravio a ni ne gleda na ovaj forum pa napravi ti forum

Tsumetai Ryujin
13-01-2007, 18:08
k...

Felix
13-01-2007, 20:09
Skinuo je jucer,uzasno je zabavna,igrao sam ju do 4 sata :D .
A taman sad kad skola pocinje :cry:

Tsumetai Ryujin
13-01-2007, 20:46
evo ljudi napravio sam forum... link je jednostavan... a ako zelite da jos neke dodam na forum samo recite...

http://crazycrew.informe.com

Dart_Wader
14-01-2007, 12:50
ja sam se probao logirat ali mi neije htjelo pa sam se opet registrirao pa mi nece

Empe Tri
14-01-2007, 14:33
evo ljudi napravio sam forum... link je jednostavan... a ako zelite da jos neke dodam na forum samo recite...

http://crazycrew.informe.com

evo i ja se registrirao :D

Tsumetai Ryujin
14-01-2007, 16:57
admin mora odobriti registraciju...

Empe Tri
14-01-2007, 17:37
admin mora odobriti registraciju...
znam :P :D

Tsumetai Ryujin
14-01-2007, 17:40
to sam napravil zato da se nemreju regat ljudi koji nisu u guildu...

i jos jedna stvar... nick na forumu MORA biti isti ingame nicku...

Dart_Wader
14-01-2007, 18:05
od 19 u guildu regalo se 9 jos 10

Dj_Morales
15-01-2007, 13:35
a kakvi su to tradeovi sta se radi na njima?! i u vezi brodova jel mozes minjat brodove ili kupovat nove???

Tsumetai Ryujin
15-01-2007, 19:12
mozes... trejdovi su ti ko u SRO

Dart_Wader
15-01-2007, 22:55
objavio sam na drugom forumu pa cu i ovdje evo pogledajte protiv koga cemo mi ici u rat

evo lista guildova s kojim su oni u alliance:
Ubercrue
F.R.N
TSF
evo lista svih clanova po titulama:
Baronet:
1.SanPao total lvl 253 LIDER
Chevalier:
1.Borgia total lvl 143 Director
2.Van total lvl 187
3.Wismerhill total lvl 114
Knight:
1.Andrew_Campbell total lvl 132
2.Raiddef total lvl 109
Hero:
1.Shinta total lvl 154
2.Thetii total lvl 238
3.zoVo total lvl 100
4.GuezZ total lvl 106
5.Rodwolf total 158
6.Svin4y total lvl 66
Warrior:
1.Zaist total lvl 105
2.Ulysse total lvl 58
3.Batosai total lvl 72
4.Sabot total lvl 62
5.Zion total lvl 65
6Sqall_Leonhart total lvl78
Commoner:
1.Ivann total lvl 157 Vice-LIder
2.Marinest total lvl37
3.RATA_2A total lvl 70
4.Swakvar total lvl 86
5.Sanjiyan total lvl 13
6Ivanylo total lvl 12
7.Rackam_Le_Rouge total lvl 67
8.Liona total lvl 83
9.Tomoe total lvl 119
10.Plumbossom total lvl 57

BWT moj 300 post

Werewolf
15-01-2007, 23:29
objavio sam na drugom forumu pa cu i ovdje evo pogledajte protiv koga cemo mi ici u rat

evo lista guildova s kojim su oni u alliance:
Ubercrue
F.R.N
TSF
evo lista svih clanova po titulama:
Baronet:
1.SanPao total lvl 253 LIDER
Chevalier:
1.Borgia total lvl 143 Director
2.Van total lvl 187
3.Wismerhill total lvl 114
Knight:
1.Andrew_Campbell total lvl 132
2.Raiddef total lvl 109
Hero:
1.Shinta total lvl 154
2.Thetii total lvl 238
3.zoVo total lvl 100
4.GuezZ total lvl 106
5.Rodwolf total 158
6.Svin4y total lvl 66
Warrior:
1.Zaist total lvl 105
2.Ulysse total lvl 58
3.Batosai total lvl 72
4.Sabot total lvl 62
5.Zion total lvl 65
6Sqall_Leonhart total lvl78
Commoner:
1.Ivann total lvl 157 Vice-LIder
2.Marinest total lvl37
3.RATA_2A total lvl 70
4.Swakvar total lvl 86
5.Sanjiyan total lvl 13
6Ivanylo total lvl 12
7.Rackam_Le_Rouge total lvl 67
8.Liona total lvl 83
9.Tomoe total lvl 119
10.Plumbossom total lvl 57

BWT moj 300 post
Lol Najebali smo... sve zbog jednog idiota cije ime necu spominjat...

Dart_Wader
16-01-2007, 10:49
evo jos nesto sam provjerio ova tri guilda s kojim su oni u alliance postoji velika sansa da se oni umjesaju u rat ako bude bilo a oni su isto takvi ko cartel mislim da i jos jaci
a da to kazem samo u dvije rijeci NAJ***** SMO

Werewolf
16-01-2007, 10:57
Moramo napravit jedinu razumnu stvar... Raskinut gild i napravit novi pod drugim imenom, tak da nas nemogu nac :D

Empe Tri
16-01-2007, 11:25
Moramo napravit jedinu razumnu stvar... Raskinut gild i napravit novi pod drugim imenom, tak da nas nemogu nac :D

htjeli ste rat.......dobiliste rat sad probajte i pobjedit :D :rotfl:

Dart_Wader
16-01-2007, 11:36
nece se on sakrit on ide na frontu da vidimo jesu li jako jaki :kill:

Werewolf
16-01-2007, 11:48
Ja i Zeko odlucili! Sakrit cemo se u Piramidama! Tam nas nece nikad nac :P

Empe Tri
16-01-2007, 11:56
zasto ljudi svađu nemogu rijesit na civiliziran nacin, tako da nebude rata !!!

ja sam za to da se :
oruzjem ne rijesavaju sukobi u civiliziranom drustvu :D :rotfl:

ja sam ipak HIPI uvjek drzim ovako 2 prsta u zraku ----> :fof:

Kenyi
16-01-2007, 11:57
kako cete naje**at...

Empe Tri
16-01-2007, 11:59
kako cete naje**at...

mene ce opljackat i unistit mi brod
a ko ce naj*bat pitaj Darta i antimona :D :rotfl:

Werewolf
16-01-2007, 12:12
kako cete naje**at...
Kenyi sta nisi ti skinuo igru? Zast je neigras?

Kenyi
16-01-2007, 17:05
nein izbacivao mi neke errore pri skidanju pa sam odustao.

Dart_Wader
16-01-2007, 18:28
kako cete naje**at...

mene ce opljackat i unistit mi brod
a ko ce naj*bat pitaj Darta i antimona :D :rotfl:
ja necu najebat ja znam sve japanske gradove napamet tamo cu se sakrit ipak sam ja bio japanac neko vrijeme i tamo sam bio dva dana i sve sam istrazivao samo cu se sakrit u jednoj palaci i nitko me nece nac
ali prvo cu jednu borbu izdrazat onda bjezim necu biti kukavica i odmah se skrivat

Empe Tri
16-01-2007, 22:44
ma nece niko nikog ovdje napadat :P
ko bi gubio bezze brodove i lovu :D
ja cu kao i uvjek radit trejdove pa nek se usudi neko napast :killyou: :D

Dart_Wader
17-01-2007, 11:10
:cry: :cry: :cry: IZGUBILI SMO RAT :cry: :cry: :cry:
ISPALI SMO PI*KE JER SE NISMO UOPCE POJAVILI I SADA JE 3:0 ZA CARTEL :yuck:

Kenyi
17-01-2007, 12:28
kao da ste im mogli nesto...

Empe Tri
17-01-2007, 15:47
kao da ste im mogli nesto...
mogli smo ja bi ih gađo bananama sto su mi ostale a brodu :D
to je jace od svih njihovih topova :P :rotfl:

Simon the Dreamer
17-01-2007, 17:59
Ja igram na Mageljanu evo već punih 5 dana, u gildu sam po imenu NForce, upozno slučajno GMicu i odma me regrutirala, adventurer sam, i trenutno radim onaj Hero Milestone qwest, tražim Apollov Temple i Olympiu, nemam baš sreće u nalaženju... Uglavnom, htio bi pitat samo (da bar nešto pitam) kako se najbrže poveća Manueverability?

Werewolf
17-01-2007, 20:03
Ja igram na Mageljanu evo već punih 5 dana, u gildu sam po imenu NForce, upozno slučajno GMicu i odma me regrutirala, adventurer sam, i trenutno radim onaj Hero Milestone qwest, tražim Apollov Temple i Olympiu, nemam baš sreće u nalaženju... Uglavnom, htio bi pitat samo (da bar nešto pitam) kako se najbrže poveća Manueverability?
Obavljanjem Adventurer questova! 8) I dodi kod nas da nebudemo 'najjadniji' (to kazem jer smo jedini koji smo war zgubili) klan na cijlom serveru!

Outmind
17-01-2007, 20:20
Ajde neka meni netko kao gameru kojem sve jako brzo dosadi (wow mi je za mjesec dana dosadio) recite HOĆE LI TO MENE DRŽAT?

Dart_Wader
17-01-2007, 20:42
mene to drzi dalje od sro i od runescape
a drzat ce me igra jos dugo vremena
i mislim da ce te drzat

Simon the Dreamer
17-01-2007, 21:11
Ovako, nemo jse upuštati odmah u igranje. Imam bolju ideju. Vidite, Voyage Century (a to vam neće reći) napravljen je većinom kao lagna kopija jedne starije Konamijeve igre iz '92, Uncharted Waters 2, koja je nasreću sada abandonware, pa ju možete skinuti sa abandonie (http://www.abandonia.com/games/hr/276/UnchartedWaters2NewHorizons.htm)(to je recenzija na hr, odete na gumb get it).

Probaj prvo to igrati, igra je inače jako super kad se malo u nju ufuraš, i vidjet ćeš da se isto dijeli na discoveries, trade i warfare kao i VC, pa ako ti se svidi, vojađaj s nama...

p.s. ne mogu odmah sada u vaš guild, makar bi želio, kad dođem s brodom do lvl3 (sad sam nadomak lvl2) onda ću, pa da budem pravo pojačanje.

Dart_Wader
17-01-2007, 21:15
e ako ti treba pure iron ja prodajem svaki dan po 40-50 svaki je 1k

Simon the Dreamer
17-01-2007, 21:19
Treba mi cloth kojekakav, fora mi je sewing, a sada sam trenutno u Alexandria Suburbu, idem polako do piramida... fakat dug put.

Dart_Wader
17-01-2007, 21:20
i ja sam u aleksandriji koji ti je nick u igri

Simon the Dreamer
17-01-2007, 21:24
Uriah - as in Uriah Heep (lik iz romana David Copperfield, i poznata hm-acid/ledzep lookalike grupa iz 70ih)
Uriah, Hero Wanderer :D

Dart_Wader
17-01-2007, 21:27
neznam zasto nemoze te nac u igri

Simon the Dreamer
17-01-2007, 21:34
Aha, nisam sada online, pod trenutačno sam mislio da sam tamo upravo ugasio, sori... Ne mogu igrati dulje od 2 sata pred starcima jer je stari paranoičan i uvjeren da je VC isti ko WoW (a WoW su mi zabranili jer sam "ovisan" o njemu, i na bazi sličnih sranja), sutra oko 15 pa sve do 18 bi trebo biti, obično sam tako sad kad mi je ujutro škola.

Dart_Wader
17-01-2007, 21:38
ok ja imam u podne skolu pa sam online od negdje 7 do negdje 10 i jos malo sam ujutro od 10 do 12

Simon the Dreamer
17-01-2007, 21:42
onda ćemo se vidit od 7 do 8 otprilike, ok? E da, koji je tvoj nick u VCO?

Outmind
17-01-2007, 21:56
Ovako, nemo jse upuštati odmah u igranje. Imam bolju ideju. Vidite, Voyage Century (a to vam neće reći) napravljen je većinom kao lagna kopija jedne starije Konamijeve igre iz '92, Uncharted Waters 2, koja je nasreću sada abandonware, pa ju možete skinuti sa abandonie (http://www.abandonia.com/games/hr/276/UnchartedWaters2NewHorizons.htm)(to je recenzija na hr, odete na gumb get it).

Probaj prvo to igrati, igra je inače jako super kad se malo u nju ufuraš, i vidjet ćeš da se isto dijeli na discoveries, trade i warfare kao i VC, pa ako ti se svidi, vojađaj s nama...

p.s. ne mogu odmah sada u vaš guild, makar bi želio, kad dođem s brodom do lvl3 (sad sam nadomak lvl2) onda ću, pa da budem pravo pojačanje.

Ej razgovaraš sa čovjekom koji je doktorirao High seas tradera. Majko moja kako je ta igra bila zakon :pray: :pray: :pray:

Dart_Wader
17-01-2007, 22:00
moj nick je Dart_Wader
titule su mi knight noble title
ace spy of the empire obicni title

Simon the Dreamer
17-01-2007, 22:03

Ej razgovaraš sa čovjekom koji je doktorirao High seas tradera. Majko moja kako je ta igra bila zakon :pray: :pray: :pray:
Svakako trebaš igrati VCO, ko stvoreno za tebe, jedino nedaj da te smetaju stalne i neprestane gramatičke greške posvuda.

Werewolf
17-01-2007, 23:33
Nemres ocekivat da kinezi znaju odlicno engleski :D

Empe Tri
17-01-2007, 23:39
Nemres ocekivat da kinezi znaju odlicno engleski :D
jos malo pa cemo svi pocet pricat kineski :D
u engleskoj su uveli kineski kao obavezni predmet :o :rotfl:

Regret
17-01-2007, 23:55
Evo skidam i ja igru, valjda ce do jutra biti gotova. Nadam se da mogu pristupiti guildu? :D

Empe Tri
18-01-2007, 00:28
Evo skidam i ja igru, valjda ce do jutra biti gotova. Nadam se da mogu pristupiti guildu? :D

naravno da mozes ;)

Dart_Wader
18-01-2007, 18:26
ovako da svima koji misle skinut igru ili oni koji cekaju pcp dvd SVI SU DOBRO DOSLI U GUILD

Werewolf
18-01-2007, 19:29
ovako da svima koji misle skinut igru ili oni koji cekaju pcp dvd SVI SU DOBRO DOSLI U GUILD
Pa nemres bas to svima rec, nemamo previse mijesta :D Ali uvijek mozemo kickat Antimona :P

Dart_Wader
18-01-2007, 20:22
Pa nemres bas to svima rec, nemamo previse mijesta :D Ali uvijek mozemo kickat Antimona :P
pa nadoplatit cemo za jedno mjesto a
koliko vas ceka pcp dvd za voyage century da znam koliko jos mjesta u guildu treba jer cu sada pokusat nabavit 1mil

Outmind
18-01-2007, 20:46
Evo ja čekam pcp, pa mi ostavite jedno mjesto na veslačkoj klupi...

Simon the Dreamer
18-01-2007, 21:22
Šta se mjesta u guildu plaćaju? Pravom lovom ili ingame silverom?

Empe Tri
18-01-2007, 22:32
ja sam uplatio 100k za 1 mjesto ;)

Rocchiro
18-01-2007, 22:39
e ljudi,zanima me dal u toj igri mogu nekome doci od iza i jednostavno ga maznuti po glavi ili mu moram poslati nekakav challenge?

Regret
19-01-2007, 02:20
Mene su udarali bez najave :D Polako kontam igru, iako ima bolestan quest, trebam trazit slonove i otiske od nekih zivotinja :o Tu mi je poginulo desetine ljudi. Onda kreno prema piramidama ne bil se sliko i tomb raideri me ganjali 15 minuta. Na pocetku odem u Sevillu a tamo nema questova za mene. Spasio me neko i guilda :D Jedina primjedba je chat window! Dirao sam .ini fajlove al bez uspjeha, cak sam i zajebo neke stvari. Poceo sam da sadim biljke, samo da nabavim veci brod da mogu pecat malo duze :D 8)

Rocchiro
19-01-2007, 07:33
super.onda vec znam kaj bum napravil-skupil ekipu,nazvail ih "Huligani" i napadali bumo svakoga ko nas krivo pogledahttp://www.gamer.hr/phpBB/images/smiles/icon_hm.gif

Werewolf
19-01-2007, 09:26
e ljudi,zanima me dal u toj igri mogu nekome doci od iza i jednostavno ga maznuti po glavi ili mu moram poslati nekakav challenge?
Pa bas i nemozes... ber ne u ovim malim lvlma u kojima smo mi sad...

Tsumetai Ryujin
19-01-2007, 10:07
pa cek zar nebi bilo bolje da se napravi novi guild i onda se samo udruzimo u aliancu s njima... kolko sam ja svatio to je puno jeftinije...

FirstBorN
19-01-2007, 11:18
Evo ja čekam pcp, pa mi ostavite jedno mjesto na veslačkoj klupi...

također cekam...

Dart_Wader
19-01-2007, 18:12
do sada dvojica cekaju pcp dvd

Dj_Morales
19-01-2007, 23:03
3 i ja cekam! lol

Kenyi
19-01-2007, 23:45
4 da budemo precizniji ^^

Werewolf
20-01-2007, 00:04
Sad bi svi htijeli... :?

FirstBorN
20-01-2007, 00:12
ja necu u vas guild ako necete...ne igram igru zbog vas :yuck:

Empe Tri
20-01-2007, 01:16
ja necu u vas guild ako necete...ne igram igru zbog vas :yuck:
:o o cemu ti ?

u guild moze doc ko god oce ;)

Simon the Dreamer
20-01-2007, 08:46
Vidiš da su čak i mene pustili...

Dart_Wader
20-01-2007, 11:49
ima dovoljno mjesta jos za negdje 5 vas svi mogu uci

Tsumetai Ryujin
20-01-2007, 15:50
pa cek zar nebi bilo bolje da se napravi novi guild i onda se samo udruzimo u aliancu s njima... kolko sam ja svatio to je puno jeftinije...

Dart_Wader
20-01-2007, 15:53
lol podrzavas svoje misljene

Empe Tri
20-01-2007, 17:15
evo ljudi ja se povlacim sa Lider mjesta :cry:
nestignem bas puno igrat, pa bolje da neko upravlja ko igra vise i koji vise vremena provodi uz VC ;)

dolazit cu ja i dalje igrat ali sad stvarno nestignem :cry: ajde uzivajte :wink: :D

Werewolf
20-01-2007, 19:03
evo ljudi ja se povlacim sa Lider mjesta :cry:
nestignem bas puno igrat, pa bolje da neko upravlja ko igra vise i koji vise vremena provodi uz VC ;)

dolazit cu ja i dalje igrat ali sad stvarno nestignem :cry: ajde uzivajte :wink: :D
Samo nemoj Antimona stavit za leadera, on je jos beba... :o

RIPtheREAPER
20-01-2007, 21:15
ako niste znali igra je napravljena od tvoraca Myth Wara

Dart_Wader
20-01-2007, 21:33
ovako stanje guilda
lider:antimon
vice lider:grgo
director:dart_wader
executive officier:werewolf
Tsunemai Ryujin
common memberi:svi ostali

Dart_Wader
20-01-2007, 21:42
evo ja se sada vracam silkroadu tako da necu vise igrat tako puno vc pa me mozete maknut sa director mjesta ali me ne izbacujte iz guilda

Werewolf
20-01-2007, 23:56
evo ja se sada vracam silkroadu tako da necu vise igrat tako puno vc pa me mozete maknut sa director mjesta ali me ne izbacujte iz guilda
ZASTO ZABOGA NA TO SMECE?

Kiklop
21-01-2007, 00:06
ZASTO ZABOGA NA TO SMECE?da jbt igraj rade Risk your life

Dart_Wader
21-01-2007, 11:21
pa i igram sada samo to dvoje a silkroad mi nije smece jer mi je jedan frend prestao igrat i dao mi svoj acc ima lika na 56lvl sada igram silkroad ryl1,2

Kenyi
21-01-2007, 11:34
hahahahhahha usput nek ti bude sretno sa grindanjem oko sedmicu da bi skupio 20 % xp-a :bravo:

Dart_Wader
21-01-2007, 11:43
lol ti mislis da cu se ja mucit podizanjem lvla nisam glup da mi prode tjedan dana samo zbog jednog lvla ma ja ce se zaj***** sa njegovim acc i sve stvari prebacit na moj i malo u ubijat unqike monsters kao sto su tg ili uruchi

Kenyi
21-01-2007, 11:48
da neces da gubis vrijeme na levelanje nego se ides zajebavat odlicno :bravo:

Empe Tri
21-01-2007, 19:15
ako niste znali igra je napravljena od tvoraca Myth Wara
znao sam :P :D

Tsumetai Ryujin
24-01-2007, 13:56
NEKA MI NETKO PLZ DA DEFAULT REZOLUCIJU U VC!!!! HITNO!!!

Werewolf
24-01-2007, 14:59
NEKA MI NETKO PLZ DA DEFAULT REZOLUCIJU U VC!!!! HITNO!!!
800 X 600 brijem...

Tsumetai Ryujin
24-01-2007, 15:17
nije... i nemoj brijat neg reci tocno

Dart_Wader
24-01-2007, 16:46
ja neznam ja sam svoju mijenjao i jos nesto stavljao da mi bolje ide

Regret
24-01-2007, 18:35
nije... i nemoj brijat neg reci tocno

1024 x 768

Dart_Wader
24-01-2007, 20:36
SASTANAK KOD OKRUGLOG STOLA SVI CLANOVI GUILDA MORAJU DOC DOBIT CE NOVE ODORE ZA GUILD(osim onih koji imaju rank odjela npr. od knighta odjelo) TKO NE DODE PRIJETI MU IZBACIVANJE 8)
TO CE BIT 27.01.2007 GOD.
U 19SATI I 00 MINUTA
OBAVEZNO ZA CLANOVE GUILDA

Simon the Dreamer
25-01-2007, 10:57
SASTANAK KOD OKRUGLOG STOLA SVI CLANOVI GUILDA MORAJU DOC DOBIT CE NOVE ODORE ZA GUILD(osim onih koji imaju rank odjela npr. od knighta odjelo) TKO NE DODE PRIJETI MU IZBACIVANJE 8)
TO CE BIT 27.01.2007 GOD.
U 19SATI I 00 MINUTA
OBAVEZNO ZA CLANOVE GUILDA
Ha! Na moj rođendan, a uostalom ja imam Knight Captain Odijelo...

Tsumetai Ryujin
27-01-2007, 20:24
prijavi se kod guild mastera i pustit cemo te unutra...

Outmind
27-01-2007, 20:46
I ja cu se prijavit. Pošto je ime guilda crazy crew, ja sam se nazvao CC_muha! Fora, kaj ne?

Tsumetai Ryujin
27-01-2007, 21:07
koji vam kurac znaci taj +1

MindReader
27-01-2007, 21:09
koji vam ***** znaci taj +1
nabija post count :wink:

Dart_Wader
28-01-2007, 10:41
hellboy koji ti je nick u igri i ako trebas odjelo ja radim odjela za guild pa se samo javi meni i
guild se podjelio na
economy i military (department)
ja sam vođa economy a ryujin je vođa military
samo lider i vice lider nisu u nekom departmentu jer ih directori nemogu ubacit jer su oni visi cinovi u guildu

Glass
29-01-2007, 19:27
Ljudi, koliko vremena "pojede" ova igra jer već igram GW pa nisam siguran hoću li imati vremena i za nju.

Rocchiro
29-01-2007, 20:12
dečki ja bih u guild ako mogu, igrao sam malo i genijalna je...

bolje od Risk Your Bug-a?

Rocchiro
29-01-2007, 20:25
da

ok,preksutra kupujem novi pcp

Dart_Wader
29-01-2007, 22:06
VJENCAJU SE RYUJIN I ANTIMON U IGRI SVI KOJI IGRAJU MOGU BITI PRISUTNI
evo ja sam kum antimonu
budem postao slike vjencanja da svi vidite
evo danas nema vjencanja ali je momacka vecer

Simon the Dreamer
29-01-2007, 22:12
A jel ga stvarno voli ili je samo zbog para?

Dart_Wader
29-01-2007, 22:16
vidit cemo kad dodu djeca
kako ce samo djeca izgledat

Rocchiro
29-01-2007, 22:17
faggot alert

Dart_Wader
29-01-2007, 22:33
?
ryujin je u igri zensko
a antimon musko

Rocchiro
29-01-2007, 22:39
?
ryujin je u igri zensko
a antimon musko

zezam se lol :toilet:

Aerial
30-01-2007, 18:39
Evo danas sam prvi put igrao igru.

Uninstall je nastupio nakon nepune 4 minute (koliko mi je trebalo da nađem tipku "exit game" jer niti escape, niti F10, niti ne znam što nije hotkey)... :|

Prvo me zabezeknulo čudno kreiranje lika, u kojem ne znaš tko pije tko plaća (i sve to uz iritantno trzanje zvuka i glazbene pozadine, ko da imam 486-icu, a ne 1700+). :o

Kad sam napokon napravio lika (kojem sam na blef birao boju kose jer mu nisam kosu ni vidio, pošto se "stopila" s brodskim jedrom), opet me pljusnulo trzanje...
Da je frame rate bio nešto viši, možda bi i nastavio igrati.
Za igru s grafikom i zvukom iz '99, ipak je malo prezahtjevna... :?

Outmind
30-01-2007, 19:09
Umm... da.

Najjači su mi likovi koji kad vide da im malo trza ili šteka odustanu od igre. Ako sam ja mogao svojedobno halflife prijeći u četvrtini prozora jer sam imao slab komp, možeš i ti malo ODIGRATI igru, pa onda suditi...

Simon the Dreamer
30-01-2007, 20:38
Da, stvarno, meni je naaajnormalnije radilo, a nemam baš konfiguraciju snova.

Dart_Wader
30-01-2007, 22:05
to mora da je veza

olio
30-01-2007, 22:23
Evo danas sam prvi put igrao igru.

Uninstall je nastupio nakon nepune 4 minute (koliko mi je trebalo da nađem tipku "exit game" jer niti escape, niti F10, niti ne znam što nije hotkey)... :|

Prvo me zabezeknulo čudno kreiranje lika, u kojem ne znaš tko pije tko plaća (i sve to uz iritantno trzanje zvuka i glazbene pozadine, ko da imam 486-icu, a ne 1700+). :o

Kad sam napokon napravio lika (kojem sam na blef birao boju kose jer mu nisam kosu ni vidio, pošto se "stopila" s brodskim jedrom), opet me pljusnulo trzanje...
Da je frame rate bio nešto viši, možda bi i nastavio igrati.
Za igru s grafikom i zvukom iz '99, ipak je malo prezahtjevna... :?
vauuu kakvu ti kantu to imaš? pa ovo leti na svemu... pogle malo minimalne zahtjeve..., možda ti je veza kakala...konekcija je problem ..... jel igra normalno ide i na modemu .. a i na najstarijoj konfi

Aerial
30-01-2007, 22:43
Umm... da.

Najjači su mi likovi koji kad vide da im malo trza ili šteka odustanu od igre. Ako sam ja mogao svojedobno halflife prijeći u četvrtini prozora jer sam imao slab komp, možeš i ti malo ODIGRATI igru, pa onda suditi...

Da, ali Half-Life je single-player igra gdje nema PvP-a :wink:
Uostalom, i ja sam Half-Life 1 igrao na starom dinosauru 166 MHz Pentiumu s nekom tamo generičkom S3 Virge totalno-sranje-grafičkom :)

A ovaj, što se tiče tog trzanja.. pa ne znam.. ne kužim zašto bi zvuk i grafika trzali zbog veze. Nije da serveru moram slati podatke o soundtracku ili o tome kako rotiram kameru... Ne govorim sad o lagu (koji je nešto drugo).

A ono, probati ću opet instalirati i pokrenuti na različitim serverima, pa se možda ispostavi da radi ok.
Inače, otišao sam na Magellan server, jer sam u PCP pročitao da je hrvatski guild tamo.. Crazy Crew ako se ne varam :roll:

Dart_Wader
30-01-2007, 23:44
je CRAZY CREW se zove guild kojeg muce strane zla tj. CARTELA (tako se zove guild sa kojim smo u ratu)

Aerial
31-01-2007, 11:49
Zabrinula me jedna stvar... "Item Mall"

Vjerojatno opet ista stvar kao i s Myth War (igre su od iste ekipe). Igra je besplatna, ali ako misliš nešto postići moraš kupovati čičkarije u Item Mall-u, što se naplaćuje. :yuck:

Pudli
31-01-2007, 12:25
Ja sam se jucer pridruzio crazycrew guildu,samo sta sam ja pocetnik u mmo igrama pa se nisam bas dobro snasao. :(

Dj_Morales
31-01-2007, 14:15
koji ste rekli da ste server?

Dart_Wader
31-01-2007, 20:43
ovako neznaju di se treba vjencat pa sada se raspituju

BlackDCRO
31-01-2007, 22:31
Jel ima jos mjesta u gildu?
Evo ja sam danas kupio pcplay, a igru cu instalirat najkasnije u petak poslije skole(cca 21 h).
Instalirao bi ja i prije, ali stvarno nemam vremena igrati kad mi je ovako smjena popodne...

Dart_Wader
31-01-2007, 22:49
ima jos jedno ali ja cu nadogradit pa ce moci jos dva pa dodi u guild a sada ce dolazit puno ljudi u guild pa cemo morat puno nadogradivat(svi ce vidit iz pcp casopisa)
pa ako netko oce moze slobodno nadogradit jedno mjesto u guildu

Tsumetai Ryujin
31-01-2007, 22:54
i necemo samo nadogradivat nego cemo i kickat neaktivne...

Regret
31-01-2007, 23:04
Kickajte Regreta ako vec niste :P Ne svidja mi se bas nesto. 2moons je imba.

Werewolf
31-01-2007, 23:04
E nemojte mene kickat, nisam stigo igrat oko tjedan dana nemam previse vremena, ali vratit cu se ja ubrzo :P

Tsumetai Ryujin
31-01-2007, 23:06
sry ali kickali smo te...

ti se ponovo prijavi...

Outmind
01-02-2007, 09:04
Ja predlažem da scontribution demand poveća sa 100 na 250. Guild nam raste puževim koracima, a kaj mi je to prebacit 15 bačvi pive iz atene u beirut za tu siću contributiona?

Doggy
01-02-2007, 12:42
danas kupujem pcplay i dolazim...

Dart_Wader
01-02-2007, 19:00
Ja predlažem da scontribution demand poveća sa 100 na 250. Guild nam raste puževim koracima, a kaj mi je to prebacit 15 bačvi pive iz atene u beirut za tu siću contributiona?
o takvim stvarima cemo razgovarat na sastanku ekonomista u petak u 21h

Dart_Wader
03-02-2007, 18:52
da

ok,preksutra kupujem novi pcp
e jesi dosao na voyage century ako jesi koji ti je nick

unknown
03-02-2007, 19:43
može još jedan, arrrrr

Tsumetai Ryujin
03-02-2007, 19:50
moze... odi do guild mastera i tam se prijavi... i mi bumo te pustili unutra...

Zica
03-02-2007, 21:06
Bok ljudi :D
Počeo sam igrat ovu igru, a ime mi je TheHrvat!

Simon the Dreamer
03-02-2007, 21:08
Odi na mageljan server
ALi ako dođe neki novi server, trebali bi se svi tamo prebacit, i onda postati najbolji gild na serveru, ok?

Tsumetai Ryujin
03-02-2007, 21:08
ne... jer nemam volje ponovo rijesavat 30ak taskova... i opet trenirat skillove...

Dart_Wader
03-02-2007, 23:13
puni smo ali sada cemo jos nadogradit nekoliko mjesta u guildu
BWT DANAS SAM DOBIO SVOJ PRVI MILIJUN U IGRI 8)

Duke of Earl
04-02-2007, 16:12
evo,instalirao igro su dvda,otiso na internet registrirat se ali pri zadnjem polju gdje trazi verification code kaj god da upisem pokaze mi poruku verification code is incorrect !Sto bi to trebalo znacit ?? di uopce dobijem taj v. code :? :?

Outmind
04-02-2007, 16:51
Pa to su ti oe 4 male brojke deso od polja u koje ih moraš upisati.

Duke of Earl
04-02-2007, 17:01
Pa to su ti oe 4 male brojke deso od polja u koje ih moraš upisati.

iznad te 4 brojke

Felix
05-02-2007, 08:56
A na kojem serveru je ovaj guild?

Duke of Earl
05-02-2007, 09:50
A na kojem serveru je ovaj guild?

magellan.I meni se jos uvijek nece registrirat !! nece prihvatit one 4 brojke
koje upisem :? :? :? :?

Tsumetai Ryujin
07-02-2007, 13:51
ne kuzim kak ti nece prihvatit one cetiri brojke... pa trebas sam napisat brojeve koji su ti tam ispod "Login" i "Cancel" napisani...

unknown
07-02-2007, 14:59
eeeee treba to shvatiti

Wizard
07-02-2007, 16:04
Meni nes nevalja, nece da se instalira s PCPlay DVD-a pa... :( ostaje mi uvik WoW

Duke of Earl
07-02-2007, 19:00
eeeee treba to shvatiti

pa i upisao sam ih ali ne zeli prihvatit :-x :-x :-x :-x

Aerial
08-02-2007, 15:36
Ja sam je opet instalirao...

Prčkao sam nešto po config file-u, uspio sniziti rezoluciju, pa mi je igra radila brže...

Međutim, svejedno sam je izbrisao nakon nekih sat vremena :)

Ne znam, nije mi se svidila... Odjednom 500 detalja ti frkne u facu, od koordinata broda, preko broja čavala u palubi do cijene prostitutki u Barceloni... I sve to pisano nekim sitnim fontom, ko stvoreno da počneš nositi pepeljare. :|

Werewolf
08-02-2007, 22:43

Prčkao sam nešto po config file-u, uspio sniziti rezoluciju, pa mi je igra radila brže...

Ne znam, nije mi se svidila... Odjednom 500 detalja ti frkne u facu, od koordinata broda, preko broja čavala u palubi do cijene prostitutki u Barceloni... I sve to pisano nekim sitnim fontom, ko stvoreno da počneš nositi pepeljare. :|
a jbt...

Dart_Wader
08-02-2007, 23:00
opet smo u ratu sa jacim od sebe (priznajem kriv sam za to) i nemojte komentirat jer se antimon pregovara za mir

BlackDCRO
08-02-2007, 23:52

E upravo ti sitni fotnovi su i mene udaljili od igre, fakat ono lose napravljeno...

Rocchiro
09-02-2007, 00:00

E upravo ti sitni fotnovi su i mene udaljili od igre, fakat ono lose napravljeno...

slažem se u potpunosti...neki dan sam instaliral i vlo brzo ugasil.ne velim da nebum igral ali tek dok bum imal živce

Tsumetai Ryujin
09-02-2007, 07:00
yup... i mene smetaju ti mali fontovi... al odite u direktorij>voyage>resource>ini>fonts i tam se igrajte...

Jura11
09-02-2007, 13:29
Ovako vec 5 dana pokusavam uci u vas guild stalno pise da ste puni hocete imati mjesta pa da me primite? Igram igru oko 2 tjedana ,ali sam se prebacio na drugi server kada sam otkrio ovaj topic pa sve ispocetka

ROCCO_GRANDE
09-02-2007, 14:06
Ako nema mjesta u guildu zašto se ne pokrene novi koji bi bio saveznički?

Dart_Wader
09-02-2007, 14:49
ovako ja cu danas stavit jos nekoliko mjesta pa ce bit mjesta jer smo prenapuceni a uci cete u guild bez brige jos danas oko 22h najkasnije

theCoDfather
09-02-2007, 16:30
i ja sam poceo igrati, obavio prvi quest :)
gdje mogu nac questove? taj jedan koji sam obavio je bio kod facera kod kojeg isplovljavam u more, nest sam prenosio iz atene u lisabon

Outmind
09-02-2007, 19:08
ovisi koju karijeru želiš. Ako hoćeš biti trgovac odi kod merchant alliance tipa, ako oćeš rokat pirate odi kod ares warrior alliance tipa, a ako hoćeš bit pustolov odi kod adventure alliance tipa.

theCoDfather
09-02-2007, 19:37
ovisi koju karijeru želiš. Ako hoćeš biti trgovac odi kod merchant alliance tipa, ako oćeš rokat pirate odi kod ares warrior alliance tipa, a ako hoćeš bit pustolov odi kod adventure alliance tipa.
kaj kao pustolov moram radit?

theCoDfather
09-02-2007, 21:36
koja je tajna zarađivanja u ovoj igri? pljačkanje? za escort dobivam samo neku siću koja mi je jedva dost da popravim moj jadni brod poslije oluje :(

Tsumetai Ryujin
09-02-2007, 22:29
na isplati se obavljat esxort taskove...

evo ti tajne... TASKOVI...

theCoDfather
09-02-2007, 22:37
na isplati se obavljat esxort taskove...

evo ti tajne... TASKOVI...
gdje da ih nađem?
joinao sam se kod adventure alliance tipa i on mi ne daje nikakve taskove :?

Tsumetai Ryujin
10-02-2007, 04:02
nisam mislio na te taskove al dobro... odi na homepage od vco i tam ces naci... sve ti ljepo pise...

Dart_Wader
10-02-2007, 12:21
main taskove radi tamo dobivas pare

Dart_Wader
11-02-2007, 18:29
evo ga sada svi koji zele mogu uci lvl2 guild smo sada i nije nam upper limit 40 clanova nego sada 60 clanova zato svi koji oce u guild neka dode

Outmind
11-02-2007, 18:47
A shit, a ja se nadao da cu mozda ja napravit tih zadnjih nekoliko bodova... Ah well, there' s allways lvl 3...

Dart_Wader
11-02-2007, 19:11
da atena je osvojena
bwt(mojih 2 pointsa je dovelo do lvl2 guild :ekipa:

Simon the Dreamer
12-02-2007, 17:05
Outmind, koji je tvoj nick u igri?

Outmind
12-02-2007, 18:57
Tamo sam CC_muha, as in crazy crew muha, ili ona kaj prenosi bolest spavanja. A ti?

Dart_Wader
12-02-2007, 20:02
on je uriah

Outmind
12-02-2007, 21:54
A on je mr. Heep? Eto fora, nisam znao.

Simon the Dreamer
13-02-2007, 16:32
Eto sad znaš... :D

unknown
15-02-2007, 16:31
instalirao sam koji ste server?

Simon the Dreamer
15-02-2007, 18:15
Magellan, prijavi se što prije, i nemoj odustati...

Morph_OS
15-02-2007, 21:11
Pozz..
Htio bi se joinat,ali me zanimaju 3 stvari..

1.Koliko vas ima u guildu?
2.Koliko ste aktivni? (vazno)
3.Imate li stranicu?

Pozdrav iz Osijeka :friends:
IGN:Matt

Necto
15-02-2007, 22:27
i danas smo postali lvl3 guild :killyou: :D

Regret
15-02-2007, 23:13
I sad vas Cartel razvaljuje? :rotfl:

Simon the Dreamer
16-02-2007, 11:55
Kartel nam puši kite, nemaju dume, pa rulamo ih, a za par dana čemo i sa članovima biti bolji.... ali sad ćemo se pomiriti s njima... :cry:

BlackDCRO
16-02-2007, 12:20
Ja vise necu igrati, trenutno su mi skola i wow na prvom mjestu, pa me slobodno mozete izbaciti iz guilda(ako vec niste)...
Mozda dodjem jednog dana kad mi dosadi wow(to nece bas biti u skoroj buducnosti)...
Sretno svima!

Wizard
18-02-2007, 14:42
Instalira sam i ja igru, ne izgleda lose :D

PS. kako izaci iz igre :?

AVGstar
18-02-2007, 16:11
jel ima neke stranica na kojoj su svi q(il barem neki ;) )

Simon the Dreamer
18-02-2007, 16:27
Imaš guide za main taskove na http://www.voyagecentury.com/Guide.php, a imaš i official forum i hrpu stranica koje ti pomažu oko qwestanja, npr, pošto znam da si istraživač : http://www.shinhan.9999mb.com/

Dart_Wader
18-02-2007, 17:14
Instalira sam i ja igru, ne izgleda lose :D

PS. kako izaci iz igre :?
koji ti je nick i udi u guild

Wizard
18-02-2007, 19:51
Naravno, ime Cordatus mojem liku je. :D

unknown
18-02-2007, 20:36
kako namjestiti igru na window mode

Simon the Dreamer
19-02-2007, 09:00
Ne možeš. Ali lako se minimiza, pa to radi češće...

Morph_OS
19-02-2007, 22:14
Evo me opet..
Preci cu u vas guild cim dofuram do lvl6 bs (voyage me strasno jebe)
Nadam se da cu imat s kime ic u cape bf i jace od toga :)

Pozz :friends:
IGN:Matt

im353
26-02-2007, 19:42
Kazete da nisam aktivan pa evo malo da se javim.
Ako bi mogli iduće subote oko 2 opet u piramide išao sam sam ali je mumija previše a od zavoja dobiš premalo reputacije pa mi se neisplati.
Vuk :kill:

Ifi45
27-02-2007, 11:23
Svi vi koji tu jeste ja dolazim u 4mj. Pozdrav antimonu

ROCCO_GRANDE
03-03-2007, 20:21
Upravo sam instalirao igru, pa ako primate nove članove, rado bih se učlanio u guild.

Kako popraviti brod?

Simon the Dreamer
03-03-2007, 23:34
Repair opcija, kod shipbuildera, nekog playera koji tradea, a možeš i sam (sporije), imaš pod commands..
I pridruži se, danas smo proveli neke, hm, reforme u guildu, pa će biti zanimljivo...

ROCCO_GRANDE
03-03-2007, 23:36
Repair opcija, kod shipbuildera, nekog playera koji tradea, a možeš i sam (sporije), imaš pod commands..
I pridruži se, danas smo proveli neke, hm, reforme u guildu, pa će biti zanimljivo...

Kako da vam se pridružim? Gdje vas mogu naći?

Necto
04-03-2007, 14:59
Odes kod Guild Managera u bilo kojem gradu i tamo odes na Join Guild i nadjes nas na listi i posaljes zahtjev 8)

ROCCO_GRANDE
04-03-2007, 17:43
Odes kod Guild Managera u bilo kojem gradu i tamo odes na Join Guild i nadjes nas na listi i posaljes zahtjev 8)

Poslao sam zahtjev. Crazy Crew, zar ne?

Tsumetai Ryujin
04-03-2007, 17:49
je to je taj... ... necto... antimon je i dalje intenzivno aktivan... i zake ste pali za jedno mjesto na ljestvici?

ROCCO_GRANDE
04-03-2007, 17:54
Gdje se Crazy Crew najviše zadržava? Gdje vas je najlakše naći? Do sad sam vidio sam jednog člana u Alexandriji koji je protrčao pokraj mene i jednu u Tripoliu koja je spavala.

Tsumetai Ryujin
04-03-2007, 17:56
hm... ustvari i nema nekog odredenog mjesta gdje se oni najvise adrzavaju... najvise clanova ces vidljeti u 4newb grada... tj u ateni... al tam su ti najcesce oni noviji... a ovi ostali su ti svuda po mediteranu...

Necto
04-03-2007, 21:15
je to je taj... ... necto... antimon je i dalje intenzivno aktivan... i zake ste pali za jedno mjesto na ljestvici?pali smo jer smo izbacili sve neaktivne ... (ako su aktivni pitat ce zasto?(ili nece)) :P

ROCCO_GRANDE
05-03-2007, 11:30
Je li Antimon član ovog foruma?

Dart_Wader
05-03-2007, 12:50
Da clan je
anti2 mu je nick
a bolje da smo pali na ljestvici dok ne ojacamo
jer bi nas neki mogli ici iskusavat da vidi jesmo li dosta jaki pa cemo onda naj****

ROCCO_GRANDE
05-03-2007, 13:22
Da clan je
anti2 mu je nick

Upravo sam mu poslao PP vezan uz članstvo u guildu. Ima samo šest postova. Nadam se da nije svake prijestupne na forumu.

Dart_Wader
05-03-2007, 14:00
[quote="Dart_Wader":x995bp1n]Da clan je
anti2 mu je nick

Upravo sam mu poslao PP vezan uz članstvo u guildu. Ima samo šest postova. Nadam se da nije svake prijestupne na forumu.[/quote:x995bp1n]
on je na forumu ali ne posta

Necto
05-03-2007, 22:08
crazycrew.freeforums.org ... regaj se pa citaj ... (samo za membere guilda)

rave_or_die
07-03-2007, 15:03
ja sam se takoder prijavio..valjda cete me prihvatit

buz16
08-03-2007, 23:21
Bok ljudi,
Mi smo ogranak hrvatske guilde CrazyCrew koja traži jake članove u koje se mogu pouzdati i da bi na kraju vladali MAGELLAN serverom na kojem igramo.Mi se zovemo CrazyAcademy i kod nas se jačate i mi vam pomažemo dok vam total lvl skillova ne bude viši od 135 i dok nemate lv3 brod.Tražimo samo igrače Lijepe Naše.Mi smo vrlo prijateljski guild i što god vas zanima slobodno pitajte. Ako imate kakvo pitanje kontaktirajte me na: zagrebusrcu@hotmail.com.

Dart_Wader
09-03-2007, 21:36
ovako 18.03.2007. svi koji su igrali i bili u nasem guildu (CrazyCrew) neka dodu 18.03.2007. u alex u 20h ispred guild mastera svi koji su igrali
ovo je reunion i vazno bi bilo da mp3 dode jer je on bilo prvi lider on je osnoavo guild pa nek svi dodu jer skoro svi u guildu bi htjeli da se bar jednom skupimo a i da novi clanovi upoznaju stare clanove
neka dodu svi oni koji jesu i koji su bili u guildu a oni koji su se prijavili i nisu uopce igrali ti netrebaju doc

Simon the Dreamer
10-03-2007, 12:16
A ja da dođem? I koji je to dan?

Necto
10-03-2007, 13:05
Nedjelja

Simon the Dreamer
10-03-2007, 13:13
Ok, vidimo se sljedeću nedjelju u alexu...

Atila
16-03-2007, 15:41
Ovim putem dajem obavijest da postoji još nekoliko guildova u VC-u
koji se nalaze na serveru James Cook
Odlucili smo se za server James Cook iz jednostavnog razloga jer je posljednji server koji je stavljen u funkciju i smatramo da se nije još puno igrača previše ojačalo

Eto ako netko izrazi želju dobrodosao je

imena tih gildova su: Croteam i Apolonija
pozz

Necto
16-03-2007, 17:14
mirno more i tebi sinko :) ... btw zapeja ti je caps lock (ako nisi primjetija)

Dart_Wader
16-03-2007, 18:02
ja i antimon i cc-firen smo presli u neptune ali dogovor za reunion jos uvijek vrijedi

Atila
17-03-2007, 01:52
Tebi za ljubav necto uredio sam post. Samo ne vidim u cemu je fora sa capsom, bolje se vidi :shock:
SINKO

cr33p
17-03-2007, 10:08
caps lock znaci da se DEREŠ :)

btw:mogao bih opet poceti igrati :wink:

suljo
21-03-2007, 19:18
Zna tko što je ovo
http://www.mmorpg.com/contests/vc_promo2.cfm

Outmind
28-03-2007, 19:02
Ja ga obrisah danas, trebao mi je prostor za bfme 2. Dakle bye bye CC_muha, bar za sad.

Simon the Dreamer
28-03-2007, 19:27
Da, i ja sve manje igram, nije više zabavno...

jeremija
31-03-2007, 10:08
Ajde ako se ko odluci da mu se vise nada a ima bs(bar lvl4) bio bih zahvalan da ga da.
Nick :Croata ili posaljite pp

moze i adv koji ima 30lvl military

Outmind
02-04-2007, 21:52
Moj nećak je igrao jučer i veli da sve štima...

Simon the Dreamer
02-04-2007, 23:10
nakon flejmanja jučer ili općenito?
Ma ajde, nema veze s tim, doduše sad kasno palim, ali ona dva n00ba su mi nevažna.

Wolfwrath
04-04-2007, 08:36
Evo ja taman krećem s igrom.Može mala pomoć u koji server da se učlanim?

Wolfwrath
04-04-2007, 08:54
Nešt mi ne valja s accountom.Već odprije sam registriran na IGG-u,no neželi mi napraviti log in ni na web siteu ni u igri voyage century.
I šta treba upisat na onaj identification code kod log in-a u igri?Jel one brojeve ispod?

ssalG
04-04-2007, 09:58
Nešt mi ne valja s accountom.Već odprije sam registriran na IGG-u,no neželi mi napraviti log in ni na web siteu ni u igri voyage century.
I šta treba upisat na onaj identification code kod log in-a u igri?Jel one brojeve ispod?

Identification code uobičajeno označava šifru.

Wolfwrath
04-04-2007, 13:55
To je password.

Letva
12-04-2007, 14:21
Koliki je communitiy?Ima li dosta igrača?Koliko ima servera?Da li su puni serveri?

Btw,niko ne spominje,izasla je igra iz beta faze,pa je od 8 travnja full,dakle nije beta.

Letva
12-04-2007, 21:59
Instalira se...

sry na double postu

H4ck€r
13-04-2007, 00:35
ja jos imam acc,igra je dobra,svida mi se grafika,ali detalji...to je naporno...dok dobijes drvo lvl 5 trebas cekat sat vremena koliko se sjecam....znaci samo stojite online i to radite....

Letva
13-04-2007, 18:46
Kako cu rezoluciju promjenit u igri?Nemojte mi samo reci da se mora igrati na onako niskoj rezi?

Regret
13-04-2007, 23:54
Moras promjenit u config fajlu :rotfl:

Simon the Dreamer
14-04-2007, 14:46
Jeste vidli Buzovo pismo u novom PcPlayu?

Tsumetai Ryujin
15-04-2007, 20:03
ummm... ne... ne kupujem PCP jer je ocajan... i necu sada argumentirati... al uglavnom... slikaj necime il ukratko prepricaj tekst il kaj god...

Chace
21-04-2007, 19:09
evo skidam igru...na 78% je...jel jos uvijek imate guild??? i na kojem serveru ste?

Tsumetai Ryujin
21-04-2007, 21:57
zakurac si ju skido... sad ti svi dobri igraci odlaze sa serera... vecina ih je vec otisla... i svi pljuju po IGG... uglavnom... samo par noobova dolazi na serv a svi pametni odlaze... ^^

Chace
21-04-2007, 23:23
zasto? svi ste tako dobro pricali o igri...sta ne valja???
nasao sam puno hrvatske ekipe na nekom columbus serveru

Tsumetai Ryujin
22-04-2007, 17:45
heh... fulo si malo serv... maticni serv od CC (Crazy Crew) je Magellan...

igra ne valja jer je iskomercijalizirana... al ima jos puno razloga zake igra ne valja...

Chace
22-04-2007, 17:54
pa nije losa igra...jedino mi grafika smeta i ona sitna slova u chatu

cropir
24-04-2007, 21:40
ja se zovem cropir na serveru james cook, explorer brod, imam oko 10k silvera (banka+carapa) i okolo lovim ribu (isplati se)
ima koji colector da mi proda lvl 2 timbera i metala treba mi za brod
(u guildu sam Drinkers il nesto, cro guild je)

Atila
07-05-2007, 15:26
Da.... svima vama koji još igrate ovu nekome odličnu ,a nekome dosadnu igru želim poručiti da na serveru James Cook i dalje postoje za sad dva Cro guilda, a kako oba gilda imaju potrebe za članovima koristim ovu priliku da vas pozovem da nam se pridružite.
Bolji gild je Apolonija :) , a drugi ne želim reći lošiji je Drinkers.

Dart_Wader
11-05-2007, 22:24
Evo ja se pomalo vracam natrag u igru jel ima jos uvijek cc guild.

Morph_OS
16-05-2007, 06:56
Ima.

Morph_OS
16-05-2007, 20:52
Nisam clan,ali imaju preko 60 clanova i lvl5 guild su.
Zbog nekih svada (srecom nisam bio) neki su igraci napravili drugi guild.
Tako da nas sve skupa ima oko 70.

Archil
19-05-2007, 20:16
Dodite svi koji igrate i koji mozete na server Da Gama & James Cook jer radim novi Hrvatski guild i trebam pomoc!!!

Zv0nZ1
22-05-2007, 15:32
ej pozz. počeo sam igrat. al ono čekam Archila da i on zaigra samnom da mi malo objasni u početku da ne sjebem sve. pa da pitam vas ostale kad inače igrate? koje vrijeme. da si nađem kojeg druga da mi pomogne :P

Empe Tri
25-05-2007, 00:13
@Dart_Wader
Evo ja se pomalo vracam natrag u igru jel ima jos uvijek cc guild.

@Morph_OS
Ima

zakon jos uvjek mi je ziv guild :pray: :pray:
nego decki iz CC kako vam ide jel rasturate sta ?? :D
mozda se i ja vratim malo da igram ;) :pray: :D