PDA

Pogledaj cijelu verziju : Zadnja igra koju sam presao je...

Stranica : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18

flander
09-10-2015, 17:02
Pa problem je što kad me vide moram odmah loadat checkpoint, ako ne želim nekakav D rank, a zadnji checkpoint je bio prije 20 minuta.

dobro to da,to zna bit veoma frustrirajuče, šteta što nije kao Peace Walker, tamo si dobio S rank odma ako nisi nikoga ubio

Horny Devil
03-11-2015, 19:10
Prešao No More Heroes 2. Crazy/10.

Horny Devil
11-11-2015, 18:52
Metroid: Zero Mission. Jako dobra igra. Fusion mi je mrvicu draži, ali samo mrvicu.

Bartuc
15-11-2015, 12:55
"Platinirao" i DS2: Scholar of the First Sin... da li se isplati kupiti za SP ako ste kupili/odigrali DS2? Ne.

Izgleda mrvu bolje, ima nešto bolje raspoređene mobove i milijun bitki protiv Persuera što je uvijek fun, ali nedovoljno da se prodaje kao nova igra. Za MP vjerojatno da, ali za SP, nemojte popustiti hypu ko ja :P Definitivno se trebalo prodavati kao neki DLC upgrade od par eura, po mom mišljenju ne vrijedi više od 5€ ako već imate DS2.

Hexfire
15-11-2015, 15:44
Pa koliko sam skužio možeš uzeti upgrade sa DS2 u kom onda dobiš grafičko poboljšanje i ona 2-3 DLC-a koja su izašla. Al malo je čudno što su sad to 2 verzije igre. Valjda bude uskoro na 90% off da isprobam.

Hexfire
21-11-2015, 17:37
Telltale Game of Thrones

Mah. Mislim da mi je ovo najlošije što sam odigrao od Telltalea. Prva epizoda je dosta dobra i kraj je skroz neočekivan, ali od onda sve ide prema dolje. 6 i zadnji dio se odgađao par puta i opet izgleda sklepan na brzinu i ne riješi sve do kraja. Nije mi sjelo što se igra sa više različitih likova iako to je u duhu GoT-a. Teže je ostvariti dovoljnu jaku vezu sa pojedinim likom jer konstantno skačeš po Westerosu, a niti su likovi ko likovi pretjerano zanimljivi. Prva sezona Walking Dead i Wolf su ipak kvalitetnije napisani, a to je ono najbitnije kod ovog tipa igara. Od oka mi izgleda da su ovdje odluke malo značajnije, ali 90% sam ih napravio bez da imalo zastanem jer mi je bilo svejedno. Plus, nekome tko nije čitao/gledao GoT ovo će biti dosta zbunjujuće, iako postoji enciklopedija sa opisima likova koje susrećeš.

Voice acting je dobar - glumci iz serije su u igri -, grafički to izgleda ko i sve njihove igre dosad - krajnje je vrijeme za novi engine. Likovi su solidno modelirani, jedino Margery izgleda katastrofalno što ne bi bio problem da nije najzastupljenija od svih likova iz knjiga.

Sve u svemu nekih 7/10. 11h igre za 5 eura i nije tako loše, ali očekivao sam puno više.

Nadam se da će Tales of Borderlands serijal biti bolji iako mi je zvučao skroz nezanimljivo kad je najavljen.

Babitz0r
23-11-2015, 00:07
Tales of Borderlands bi mogao biti link na reddit.

Horny Devil
27-11-2015, 19:47
Castlevania: Aria of Sorrow. Kad sam je krenuo igrati nakon Metroida djelovala mi je bezveze, ali je zapravo poprilično dobra.

5/5 bretty gud.

Windwalker
27-11-2015, 20:08
Symphony of the Night igraj.
To je žešći rulež.

Horny Devil
27-11-2015, 20:28
Symphony of the Night igraj.
To je žešći rulež.

Hoću. SotN je sljedeća na redu.

Horny Devil
27-03-2016, 09:51
Prešao GTA 5. Okej je. Instalirao i GTA 4. Petica se vrti bolje od Četvorke :o

Hexfire
11-04-2016, 06:25
Ori and the Blind Forest

Sve u svemu, jako dobar platformer. Treba oko 8h za prvi prelazak što je sasvim ok. Audio vizualno je sve odrađeno odlično, a i platforming ima nekih fora mehanika. Moguće je odbijati se od neprijatelja i njihovih projektila što se često koristi za doći do poneke lokacije. Igru je moguće spremiti u svakom trenutku, ali za to se troši "mana" koja služi i za specijalne napada te otvaranje pojedinih vrata. Glavnog lika slijedi kugla koja je zadužena za ranged damage i sama cilja neprijatelje što dosta olakšava igru. S vremenom se otključavaju novi načini kretanja kroz mapu, od duplog skoka, razbijanja zidova, padobrana... koji traže da se vraćate u već istražena područja. Cijela igra je smještena na jednu ogromnu mapu koja se polako otvara.

Ima par dijelova igre u kojima je saveanje onemogućeno pa su isti pomalo iritantni, ali ne umanjuje doživljaj. Zbog iznimno šarenog vizualnog stila ponekad je teško uočiti projektile neprijatelja. Preciznost kontrola nije na razini jednog Super Meat Boya, ali dovoljno su dobre da ne dovode do frustracija.

Najlošije u igri je prvih sat vremena prije nego se otključa mogućnost double jumpa. Do onda ti igra nepotrebno diže tlak jer je osnovni skok jako slab i ne bih se čudio da je netko odustao od igre prije nego je otključao barem dio tih fora načina kretanja mapom.

Sve u svemu, definitivno uzeti na slijedećem saleu. Ima ili će uskoro biti i posebno izdanje koje donosi još sadržaja, ali i ovako je isplativa kupnja.

Kostolomac
20-04-2016, 23:42
Quantum Break - ok pokušaj miksanja live-actiona i igre, ali sve skupa niš posebno. Max Payne 3 mi je bio bolji. Vjerojatno nisu pola glitcheva popravili pošto je ionako igra jedan veliki glitch hihi

Izgubljeni_v2.0
21-04-2016, 18:55
Neznam kakve Max Payne 3 ima veze s poganim Remedy-em. Developer koji izbacuje isključivo govna od igara. Meni je taj QB još izgledao donekle zanimljivo, ali igra po svemu sudeći očekivano ispala ko kompletno smeće. Sam Lake je najgora osoba ikad.

Xero
21-04-2016, 19:19
Pa Remedy je napravio prve dvije Max Payne igre. Znači jedine koje valjaju. Izgleda da si ih zamjenio sa Rockstarom jer ipak je Rockstar taj koji izbacuje samo govna od igara.

Kostolomac
21-04-2016, 19:51
Auf, zaboravio sam da je MP3 Rockstarov, onda nije ni čudo da je bolji :P

Maloki
21-04-2016, 20:10
Max Payne 3 je genijalna igra, bilo bi jebeno da Rockstar napravi remakeove jedinice i dvojke.

dugi
21-04-2016, 20:42
Rockstar bi trebao preuzeti Dark souls serijal da ta igra konačno postane igriva :D

dugi
28-04-2016, 21:09
Quantum Break - ok pokušaj miksanja live-actiona i igre, ali sve skupa niš posebno.

Igra je sranjec. Više filmova nego igre. Napucavanje je istina jako dobro uz povremeno uživanje u grafici, ali sve u svemu sranje u boji.

Hexfire
07-05-2016, 08:57
Tales from the Borderlands

Nakon Game of Thronesa jako ugodno iznenađenje. Odlični likovi, humor, zanimljiv svijet, uz bok Wolfu i Walking Dead S1. Definitivno zaigrati, čak ako vas kao i mene zaboli za Borderlands serijal.

Shadow Complex Remastered

Ugrabio sam ovo reda radi kad je bilo besplatno pa reko da isprobam. Prema metacriticu je jedna od boljih igara uopće za Xbox. Gameplay je dobar, 2.5D napucavanje + melee takedowni, solidno izgleda iako frameovi dropaju tu i tamo bez ikakvog razloga, lik je mobilan zbog double jumpa, grappling hooka te treba par sati da se pronađu baš svi sakriveni itemi. Meni je trebalo 4 i pol sata za proći igru. Da budem iskren, mislio sam da je gotov samo prvi act kad ono kraj igre lol. Priča standardi debilni klišej sa twistom koji se vidi nakon 5 minuta igre.

Collectibelsi su dosadni, tipa sad možeš nositi 38 raketa, a ne 36. A na svakom koraku si ih napuniš do vrha. Samo za one sa OCD da moraju skupit sve. Praktički cijela jebena igra se odvija u nekom podzemnom kompleksu po kojem se non stop backtracka pa je sve puno stepenica, sivih zidova, ventilacijskih prolaza i automatskih vrata. Neprijatelji se respawnaju iz nekog razloga, kao i već uništeni poklopci/vrata do prečaca i skrivenih prolaza pa nikad ne znaš dal si negdje već bio ili ne.

Igri fali ono nešto da bi bila pamtljiva. Možda je tamo 2009. to stvarno bio hit, ali iz današnjeg gledišta ispada da su standardi Xbox igrača poprilično niski.

Na Steamu je 15 ojra što je puno previše po meni. Na nekih 75% off već da.

dugi
15-05-2016, 16:15
https://www.youtube.com/watch?v=bniApKrl3zQ

:rotfl:

Windwalker
15-05-2016, 18:18
Jesi to ti?

dugi
15-05-2016, 18:23
da

flander
15-06-2016, 13:58
prešao Splinter Cell HD collection(1,2,3)...igra je takva kava je, ali komentar za port je samo jedan - JEBENA KATASTROFA ! - Konstantno dropanje frejmova, rušenje igre, gličanje zvuka, ma fuj, niti jedan nastavak nije odrađen kako spada, nakon što sam odigrao trilogiju krenuo sam na Double Agenta, koji je ne igriv, jeba me pas ako FPS prelazi 15. Bjež te od toga...

Hexfire
18-07-2016, 15:20
Rise of the Tomb Raider

Manje više ono što sam očekivao nakon prethodnika. Bolja igra u svakom pogledu. Manje zamornog napucavanja iako se ne bih bunio da ima načina stealthom riješiti neke, veći fokus na istraživanje grobnica (velik dio sa stvarno odličnim dizajnom), nema debilnih cut scena u kojima Lara ispada jadna nesposobna djevojčica kojih je prošli bio pun, par novih gadgeta otvara nove mogućnosti skakutanja i kontrole na gamepadu su baš jebeno odrađene za neke stvari tipa craftanje. Nisam siguran da je tako bilo u prošlom.

Ukratko, ako vam se prvi dopao onda će vas i ovaj zadovoljiti, a ako nije onda teško da ćete ovdje pronaći puno drugačije iskustvo.

I port je li la. Neki djelovi izgledaju fantastično i rade bez brige na high/60 FPS lock, a neki tipa Geothermal Valley idu jedva na medium detaljima na 60 FPS. Treba stvarno jaka mašina da se ovo gura bez drastičnih frame dropova na najvišim detaljima.

Hexfire
23-07-2016, 12:54
Life is Strange

Iznenađujuće jebena igra. Must play.

Xero
23-07-2016, 14:44
A bogte.

Hexfire
23-07-2016, 15:48
Ne xeri, rula.

Horny Devil
24-07-2016, 16:23
Dovršio Castlevania: Dawn of Sorrow. Dobra igra, samo da nema retardiranog crtanja simbola na touchscreenu nakon svakog bossa. To im je žešća katastrofa.

Xero
24-07-2016, 16:37
Ne xeri, rula.
Hella rula.

THUNDER_DINIX
24-07-2016, 20:44
Uncharted 4 zadnje.

Hexfire
18-09-2016, 15:14
Prođoh Never Alone ilitiga (Kisima Ingitchuna)

Jednostavan indie platformer u kojem istovremeno kontrolirate arktičku lisicu i malu djevojčicu i skakućete po Arktiku. Igra lako priraste srcu i zbog dva simpatična lika i zbog odličnog art stylea. Kao platformer funkcionira solidno. Ima nekih pokušaja inovacije, kontrole bi mogle biti malo preciznije i logičnije (npr djevojčica Nuna baca "bole" tako da držite desnu gljivu na jednu stranu, naciljate pa onda brzo pomaknete na drugu stranu što je baš nepraktično. Srećom rijetki su trenuci kad to treba odraditi na brzinu), ali igra je sve u svemu dosta lagana. Sprema progress svako malo, pa ako i umrete teško da ćete se vratiti više od 10-15 sekundi unatrag. Podržava i lokalni co-op, a u SP prebacujete iz jednog lika na drugog po potrebi.

Ono po čemu je igra posebna je što je rađena u suradnji sa nativnim narodom Iñupiat iz Alaske i njihovom lokalnom zajednicom i poanta igre je promovirati njihovu kulturu. I definitivno su u tome uspjeli. Igra je u suštini jedna njihova narodna predaja, u kojoj se onda pojavljuju razni elementi koji definiraju njih kao narod. Prolaskom kroz nivoe otključavate kratke dokumentarne filmiće (traju oko 1-2 minuta, ukupno ih je 20-ak) koji vam kroz svjedočanstva tih ljudi približe dio njihove svakodnevice. Od životinja s kojima su okruženi, lova, oruđa i običaja i svega ostalog što čini njihov način života i danas, ali i prije nekoliko godina. Praktički kao da gledate neki dokumentarac, a istovremeno možete dio toga sami doživjeti virtualno.

Meni osobno se takav koncept baš dopao. Igra kao igra je dovoljno dobra da se odigra čak ako vas ne zanimaju ti dijelovi, a s ovim je to baš jedno zabavno i poučno iskustvo. Za odraditi u jedno nedjeljno poslijepodne, savršena stvar. Preporuka za upiknuti na slijedećem sale.

Horny Devil
12-10-2016, 13:41
Odigrao Ace Combat 4. Odlična igra. Jedina zamjerka - misije bi mogle biti malo raznolikije. Inače, sve pet!

Horny Devil
16-10-2016, 08:57
Odigrao Ace Combat 5. Poslušali su me po pitanju raznolikosti misija. Dakle, ako je četvorka odlična, petica je odličnija.

Horny Devil
17-10-2016, 22:04
Odigrao i Ace Combat 0. Gameplay je možda i najbolji od 3 PS2 AC igre, ali mi je sveukupno dojam nekako slabiji. A i najkraća je od 3. Svejedno odlična igra.

Horny Devil
19-10-2016, 13:30
I za kraj odigrao Ace Combat X za PSP. OK igra, ali ništa posebno naspram 4/5/0.

Čux
20-10-2016, 13:59
Zroko Darksiderse nedavno. Fino me iznanedila igra, nisam imo neka specijalna očekivanja, al ovo je bio solidan mix fajtanja, puzzleanja i malo exploreanja sa backtrackanjem nakon što se određeni abilitiji dobiju. Skoro pa previše poteza, komandi i mogućnosti ima, da su još koji feature mislili ubacit, nebi ga imali gdje bindat na gamepad :D Boss fajtovi su mi jedino nekak plitki bili u cijeloj priči, ali osim toga good stuff. Sad već dvojku pikiram krknut

Xero
25-10-2016, 18:59
Prošo Dork Souls 3 dlc. Standardno bolji od base igre, ali definitivno najgori dlc do sad. Samo dva bossa i jedan je sranje. Bar arena radi prilično dobro.

Izgubljeni_v2.0
25-10-2016, 19:22
Najbolji Souls DLC je naravno Old Hunters.

Horny Devil
01-11-2016, 16:33
Odigrao Red Dead Revolver. Zabavno/10. Soundtrack je super.

THUNDER_DINIX
07-11-2016, 21:15
L.A. Noire- odlična igra

Slender Man
11-11-2016, 13:48
Odigrao nedavno Stalker - Shadow of Chernobyl i Call of Pripyat.

Mogao bih pisati masu o ovim igrama, ali mi se ne da. Uglavnom su vrhunske; zakon atmosfera i setting, odlično zamišljeno i odrađeno i top-notch gameplay. Pripyat je još bolji s pun kurac poboljšanja i dodataka gameplayu. Nijedan side quest mi nije bio dosadan u toj igri. Sa strane trebam spomenuti da mi je Fallout brzo dosadio i nije mi ga se dalo nastaviti igrati. Instant klasik.

marijanovic
11-11-2016, 16:08
A Stalker: Clear Sky? Njega si zaboravio?

Vedro
12-11-2016, 00:48
Odigrao nedavno Stalker - Shadow of Chernobyl i Call of Pripyat.

Mogao bih pisati masu o ovim igrama, ali mi se ne da. Uglavnom su vrhunske; zakon atmosfera i setting, odlično zamišljeno i odrađeno i top-notch gameplay. Pripyat je još bolji s pun kurac poboljšanja i dodataka gameplayu. Nijedan side quest mi nije bio dosadan u toj igri. Sa strane trebam spomenuti da mi je Fallout brzo dosadio i nije mi ga se dalo nastaviti igrati. Instant klasik.

Zašto ti se ne da pisati? Mene su od te igre odbacili bugovi. I da, također mi paše atmosfera i setting.

dugi
12-11-2016, 08:13
Najbolje igre ikada.

hansi
12-11-2016, 10:43
jel imaš ti patent za koristit taj lajn a

Slender Man
22-11-2016, 19:55
Evo odigrao i Stalker - Clear Sky. Fenomenalna igra, ne znam zašto je nitko ne voli. Apsolutno mi nije jasno, igra je u najmanju ruku on par sa Chernobylom.
I ne znam o kakvim bugovima ljudi pričaju. Možda onda kad je izašla, ali meni se Clear Sky jedan jedini put crashao. Osim toga nešto minorno bugova, u rangu s bilo kojom drugom igrom.

Uglavnom, jedini logički zaključak je da su igre bile zbuggane i nestabilne kad su izašle jer ne vidim kako netko može kritizirati tako dobre igre.

dugi
22-11-2016, 23:27
I onda su jednako dobro radile, bugove su imali konzolaši zalutali na pc platformu.

Xero
23-11-2016, 00:30
Ma ratove između frakcija su ujebali totalno.

dugi
23-11-2016, 08:48
Da, djeluju hirovito ali to je sporedna stvar u igri. Bitno da je ostalo toliko atmosferično da imaš osjećaj kao da ju igraš preko VR-a i prije nego se isti pojavio.

Slender Man
24-11-2016, 11:58
Je, ti ratovi su zbuggani i isfrustrirali su me masu, ali to je nedovoljno da mi smanji ocjenu igre.
Sad slušam o ovim Call of Chernobyl, lost alpha, oblivion lost, misery i sličnim modovima. Ima ih milijun al ne znam jel to moj cup of tea.

Vedro
24-11-2016, 14:37
Ak imaš dobar pc ne znam zašt nisi odma puknuo mod neki gore i igrao?

edt: idem instalirat CoP i mod. zadnji put sam imao puno slabiji pc kad sam po tome čačkao.

Vedro
24-11-2016, 14:41
CoP 1.90€ na GOG-u lol

Slender Man
24-11-2016, 15:18
Zašto bih odmah puknuo mod ako idem igrati prvi put? Drago mi je da nisam.
Evo i ja razmišljam da opet odigram CoP jer mi nije dosta :)

Ne znam baš za mod, mislio sam na master difficulty i obaviti više-manje sve questove. (odigrao sam sve igre na veteran)

Vedro
24-11-2016, 18:18
Instalirao Misery, grafika na max 1080p, lijepo izgleda ali jako slab framerate.

Slender Man
29-11-2016, 01:55
Evo prešao sam opet CoP. Fascinantno mi je koliko je još tu bilo questova i zanimljivosti koje nisam completao prvi put, iako je malo dosadnije postalo kad sam došao u Pripyat jer nije bilo ništa novoga.
Svejedno, max gearao sam se, fully upgraded exoskeleton i weaponi, skoro svi questovi obavljeni, brda love etc etc.
Vhunske igre.

dugi
29-11-2016, 10:25
https://www.youtube.com/watch?v=UEL01UIiXfg

Kostolomac
29-11-2016, 12:57
Suka bljat.

W3DR4N
29-11-2016, 23:03
Vi fakat, al fakat i nakon deset godina pišete o neigrivom i odvratnom smeću Stalkeru hahaha?

Vedro
30-11-2016, 01:36
Još uvijek ga nisu pokrpali.

Slender Man
30-11-2016, 19:08
Vedrane, glup si.

Izgubljeni_v2.0
30-11-2016, 19:14
Jel Stalker ona igra gdje jedeš paštete da zacijeliš?

Slender Man
30-11-2016, 19:18
Ne.

dugi
01-12-2016, 15:57
Vi fakat, al fakat i nakon deset godina pišete o neigrivom i odvratnom smeću Stalkeru hahaha?

Jao, sorry nismo znali da bi ti volio diskutirati o The Orderu, najboljoj igri ove generacije.:pray:

Maloki
02-12-2016, 09:48
Hahahahah koji si ti kralj, dve godine kasnije i još uvijek ti je The Order glavni punchline.

Slender Man
02-12-2016, 12:32
Ne, sad je Vedranu Overwatch u điru. Ne može plebskije od toga.

Maloki
02-12-2016, 13:36
Vedran je sad u CoDu, a Overwatch je najbolja igra.

Slender Man
02-12-2016, 21:54
Zapravo vjerujem vam da je igra dobra. Ali Vedran je svejedno pleb.

dugi
03-12-2016, 08:06
Hahahahah koji si ti kralj, dve godine kasnije i još uvijek ti je The Order glavni punchline.

Pa kad mu je to bila recezentska provala stoljeća. Bolje mu je da se pokrije po ušima.

Maloki
20-01-2017, 12:21
Batman: A Telltale Series

+ zanimljiv twist na Batman mythos
+ epizode traju po cca sat i pol
+ lagana platina

- sve ostalo

Igra izgleda užasno i vrti se užasno. Zadnju epizodu sam morao reloadat jer su u jednom trenutku nestale teksture na likovima, ostali samo crni obrisi lol. U istoj epizodi je kasnije, odjednom, nestalo glazbe.
Odluke i dalje kurca znače, ali Telltale se svejedno hvali kako se priča prilagođava tvojim odabirima.
Strašni random framedropovi.
Art style je ružan i zastario.
Gameplay su random besmisleni QTE koje možeš fulat i niš ne izgubit.
Katastrofa.

Hexfire
20-01-2017, 13:10
Damn, možda ipak preskočim i pričekam Walking Dead S3.

Šta nisu za Batmana prešli na novi grafički pokretač i hvalili se na sva zvona kak će sad raditi znatno bolje i napokon biti grafički upgradeano?

Maloki
20-01-2017, 14:52
Ne znam, meni to i dalje izgleda isto sranje ko i sve njihove igre.
Preskakanjem ovoga u korist TWD3 ne dobivaš ništa jer se i dalje radi o istom sranju.

Hexfire
20-01-2017, 18:12
TWD mi je ipak zanimljiviji na papiru. Je da S2 i Michone DLC nisu bili ništa posebno, ali nadam se da neće puno zeznuti.

Ne smeta me toliko dio s odlukama kad znam što očekivati. Borderlands i Wolf recimo su mi bili jebeni makar znaš da praktički ništa ne mijenjaš. Batman da ima posebno dobru naraciju ili neki baš jeben dio gameplaya bi vjerojatno i probao, ali iz onog sitnog što sam čitao u recenzijama, nema tu nešto specijalno.

W3DR4N
20-01-2017, 19:08
Telltaleove igre su oduvijek neigrive.

Bartuc
08-07-2017, 20:52
Doom (2016)

Hvala kurcu da je gotovo / 10

Maloki
08-07-2017, 21:00
Fakat te ne kužim.
Doom mi je, uz Titanfall 2, jedna od najboljih FPs kampanja u ohoho godina.

dugi
08-07-2017, 21:46
To bi bila Dying light...jedina prava SP FPS kampanja zadnjih godina. Doom nije loš, u stvarj dosta je dobar ali skroz priglupa igra, trčiš ko muha bez glave.

Bartuc
08-07-2017, 22:19
Ma monoton i repetitivan je skroz. Radnja ne postoji, znači oslanja se na čisti gameplay koji se svodi na dosadne arene sa jedno te istim neprijateljima. Nešto bolje od Shadow Warriora, ali i dalje sam jedva čekao da završi.

Maloki
09-07-2017, 00:03
Kak ne postoji? Radnje ima iznenađujuće puno, sve je suptilno ali i prikladno, neš ko Soulsi.
Ali i da nema radnje, opet je gameplay tako jeben i zadovoljavajuć da sam po završetku bio gladan za još.
Možda probam Shadow Warrior, ali sumnjam da ima tako zadovoljavajuće i mesnato napucavanje ko Doom.

@Dugi - a ono, taj Dying Light je praktički Far Cry sa zombijima i parkourom, dosta mi je generičan i meh naslov.

Vedro
09-07-2017, 04:36
Ma monoton i repetitivan je skroz. Radnja ne postoji, znači oslanja se na čisti gameplay koji se svodi na dosadne arene sa jedno te istim neprijateljima. Nešto bolje od Shadow Warriora, ali i dalje sam jedva čekao da završi.

Jbg imam osjećaj da se podsvjesno pripremaš za konzolu. Meni je legla ko budali šamar. Odrastao sam uz konzolu i najviše kaj sam igrao je bilo na konzoli i to od svoje 8. godine i kontroler je the way its ment to be played sad mi je jasno. Sad da mi se igra Doom zavalio bi se na krevet i igrao sa kontrolerom u rukama. Pc ću apgrejdat iz gušta jer volim kopat po hardveru al ne vjerujem da ću išta na njemu više igrat. Kupi konzolu što prije i zavali se u trosjed, fotelju ili krevet i zabavljaj se ko čovjek :D

Vedro
09-07-2017, 04:45
Pregledavam internet na plejki. Toliko intuitivno i jednostavno da je smijurija.

dugi
09-07-2017, 06:44
Svašta, igram sve pa i Doom sa kontrolerom iz kreveta na TV-u. Konzola je samo za ekskluzive, da ih nema ne bi bilo ni potrebe za istom. Trebao si samo spojiti TV sa PC-om i kupiti X360 bežični kontroler...i imao bi konzolašku udobnost uz viši FPS, bolju grafiku i mogućnost raznih grafičkih prilagodbi. Ugoda igranja nije baš nikakav argument za konzolaško igranje i to još od pojave prvog LCD TV-a.

Kaj se interneta tiče ništa nemože zamjeniti bežičnu tipkovnicu i miš spojen na komp...i surfaš iz kreveta.

Vedro
09-07-2017, 07:36
Komp mi je u kvaru.

W3DR4N
09-07-2017, 10:35
Nemaš konzolašku ugodnost ako komp ne uključuješ na kontroler, ako se igre ne patchaju dok je konzola isključena i ako moraš mišem ići kroz setup menije i pokretanje igre jer te opcije nisu u igri.

Maloki
09-07-2017, 10:41
Ja zadnjih par godina u 90% slučajeva surfam na smartphoneu i tabletu, nikakve bežićne pizdarije. Jedino dolazi u obzir neki fini ultrabook, po mogućnosti sa touch funkcijama.

Konzola je u startu dizajnirana za korištenje na TV-u pa je i sučelje prilagođeno takvom načinu rada. Steam ima svoj big picture mode koji je ok, ali ne idu sve igre preko Steama i ne koristi se uređaj samo za igranje.
Također, igre na konzoli imaju (u 90% slučajeva) veći font i prilagođeno sučelje za igranje kontrolerom.

I na kraju svega, ajde molim te složi PC za 300-400€ koji će uredno vrtiti igre još 3-4 godine.
Da, na PCju igre mogu izgledati i vrtiti se bolje, ali za to treba i više šuške.

Ne kužim kaj si toliko zapeo za te anti-konzola spike, svi smo svjesni prednosti PCja i svi znamo kako ti uvijek uzmeš sve najbolje i ne griješiš. Uživaj u svojem PCju spojenom na TVu, al daj prestani stalno neke bezvezne rasprave kurit.

Izgubljeni_v2.0
09-07-2017, 11:27
Može se igrati i na PC-u preko TV-a ali jednostavno nije namijenjeno tome. Dosta sam koristio taj Steam Big Picture, odigrao dosta igara preko toga i ta stvar nije baš sjajna.

Uđem u Library pola igara uopće nema full podršku za gamepad pa onda pola stvari funkcionira preko gamepada, pola ne lol. Fontovi su kao što je Maloki naveo većinom neprilagođeni i onda na TV-u sve izgleda užasno sitno. Neznam, cijeli taj Big Picture mod je nekako ko preko kurca rađen. Uđeš u Steam Store i ne loada pola stvari, ili ga uopće ne loada. Listanje onih kategorija (social/libraray/itd.) ima užasan input lag i treba pola gladne godine da išta učita. Onda prošlo ljeto igram onaj zadnji Tomb i gledam svako malo se igra crasha. Na kraju pročitam da Big Picture mod izaziva probleme i treba ga se isključit da se ne crasha lol. Onaj Xbox app na W10 neću ni spominjati, kompletno govno lol. Ove ostale servise nisam koristio al brijem da su još gori.

Uglavnom da, DA se odigrati, ali je totalno nepraktično i ima dosta zajebancije oko toga.

dugi
09-07-2017, 13:08
Sve se to rješava sa dovoljno velikim TVom, nema nikakvih problema ako si ga staviš na propisanu udaljenost, potpuno ista stvar kao i monitor...koji vam je? Pa lcd TV je monitor, manje/više. Sve multiplatform igre imaju podršku za gamepad, pc ekskluzive su baš to, pc ekskluzive i namjenjene su igranju na monitoru bez gamepada. Kaj se cijene tiče jubito i pretražite 500$ PC console killer..stvar je fukcionirala do ovih problema sa nedostatkom kartica zbog rudarenja i odlaska istih u cijenovno u nebo. Trenutno to više nije aktualno ali za 500$ si složio pentium g4560, 8 gb rama, RX 470 4gb i imao si stroj za igre jači od pro konzole. Imate testove i usporedbe koga zanima. Na tom stroju možeš vrtiti igre u višoj rezoluciji nego na prou...istina treba malo proučiti stvari, nije sve noob friendly.

Vedro
10-07-2017, 01:54
Ma jednostavnije je sve. Samo stisnem gumb, uzmem kontroler u ruke i zavalim se. Sve igre ima, kupim kaj hoću, filmove imam, youtube, twitch, internet, ma čista uživancija, nema jebade sa instalacijama i postavkama. Prvi dan dok sam kupio tv sam spojio na pc, pokrenuo par igara na steamu i ok je, ali nije to to kad ti je pored tv upaljena mrcina od kompa i moraš se dizat da bi upalio i ugasio, nepraktično mi pored konzole, ne znam.

Vedro
10-07-2017, 02:05
Ovaj Latvijac iz kuće kaj popravlja servere hoće da mu složim komp za igre i filmove. Reći ću mu da kupi plejku.

Vedro
10-07-2017, 04:43
I da, svi frendovi imaju ps4, tak mogu igrat multi sa njima. Na pcu sam igrao samo cod mp isto kao da sam igrao sp jebiga.

Čux
13-07-2017, 15:32
PCPLAY forum se pretvorio u konzolaški Peasantville :D

Windwalker
13-07-2017, 17:02
Tako je.
Peasanti su svrgnuli mastere i sad uživaju u utopiji.
Preostalo je svega par ovih vlastelina, no njihovi glasovi se gube u gomili.
Razum je pobijedio.
Sloboda narodu!

Vedro
13-07-2017, 18:09
Tako je. A i nismo u devespetoj i konzole idu na internet sada.

Xero
13-07-2017, 19:01
Da samo moraš dodatno platit.

Maloki
13-07-2017, 19:20
PCPLAY forum se pretvorio u konzolaški Peasantville :D

Pa kad ste svi pičke i kviteri.

dugi
13-07-2017, 19:49
Istrenirani su sad seljaci, nova konzola svake tri godine, porez na internet, skupi interaktivni filmovi, skupi 4K monitori jer HDR je nešto divlje itd.

Hexfire
13-07-2017, 20:21
Ako ih ne možeš pobijediti, pridruži im se...

Maloki
13-07-2017, 21:44
A jebote dugi, imaš preko 40 godina, ženu i djecu, a dane provodiš tako da na internetu sereš ljudima zbog platforme na kojoj igraju videoigre lol. Kad će neki prosvjed protiv konzola u centru ZGa?

Xero
13-07-2017, 21:57
Nema prosvjeda treba odmah u logore slat konzolaše.

dugi
13-07-2017, 22:48
Bolje nego pratiti politiku :p ili nedaj Bože sport :)

Vedro
14-07-2017, 02:48

Zaposli se.
Dođi u skladište radit pa ćeš vidjet šta je rasizam.
Mene tretiraju kao majmuna.

Vedro
14-07-2017, 02:57
Istrenirani su sad seljaci, nova konzola svake tri godine, porez na internet, skupi interaktivni filmovi, skupi 4K monitori jer HDR je nešto divlje itd.

Kao da ne trošiš pare na tehnologiju. Kolko si komodorca platio 85e?

Vedro
14-07-2017, 03:55

I kaj ti ne plaćaš internet?

Vedro
14-07-2017, 04:38
I kaj ti ne plaćaš internet?

Mislim sve se svodi na izbor igara, al i na plejki imaš kaj za igrat. Govorite kao da se nema kaj igrat. Ak ti se svidi neki multi plati jebiga. Kolko je plus 50 kuna? I nisi vezan ugovorom.

Xero
14-07-2017, 09:52
Ja kradem wifi od susjeda i piratiziram igre.

Kostolomac
14-07-2017, 12:20
Iako nikad nisam imao konzolu mislim da su super. Pogotovo otkad su uveli podršku za net i streaming, i da sam možeš uvalit unutra HDD ili SSD kakav hoćeš da čitač ne mora stalno drndati. Jedino što mi smeta su lijeni developeri koji loše optimiziraju stvari za komp jer su im samo konzole bitne.

Vedro
14-07-2017, 17:16
Iako nikad nisam imao konzolu mislim da su super. Pogotovo otkad su uveli podršku za net i streaming, i da sam možeš uvalit unutra HDD ili SSD kakav hoćeš da čitač ne mora stalno drndati. Jedino što mi smeta su lijeni developeri koji loše optimiziraju stvari za komp jer su im samo konzole bitne.

Apsolutno.

dugi
14-07-2017, 19:36
Kad bi mogao PS5? Nekaj se šuška 2019.

Hexfire
14-07-2017, 20:23
Realno za očekivati. Taman 2021. će imati igara da se isplati kupiti.

Maloki
14-07-2017, 22:37
Kad bi mogao PS5? Nekaj se šuška 2019.

Neki spominju 2020. ali 2019. je najrealnija, ps4 će tada imati 6 godina.

Maloki
14-07-2017, 22:38
Taman to proljeće The Last of Us 2, Death Stranding i nova FromSoft igra da se zaokruži generacija.

dugi
14-07-2017, 23:28
Neki spominju 2020. ali 2019. je najrealnija, ps4 će tada imati 6 godina.

PS4 ili PS4 V.2 ? Jedan bu imao šest godina ali drugi tri godine.

Brijem da bu 2019.Prve dvije godine idu remasteri sadašnjih igara. znači 4K ali u 60 fpsa jer tada će tvrditi da se razlika ipak vidi. Nakon par godina remastera idu prve ekskluzive ali opet u 30 fpsa jer onda će tvrditi da je grafika prejebena i da se i tak ne vidi više od 30 ali da ima HDR 3.0 koji je nezamjenjiv. 2022. izlazi PS 5 V 2.0 na kojem će se moči skinuti zakrpe i igrati ovaj HDR 3.0 na 60 fpsa. Brijem da će biti i neki još napredniji VR sa vrhunskim VR naslovima.

Sve u svemu biti će to zanimljivo pratiti.

Maloki
15-07-2017, 06:32
PS5 bu.
PS4Pro je ispao dost čudan jer igre na njemu imaju tek nekakva minorna poboljšanja, i dalje je glavni fokus na PS4 pošto on čini najveći komad user basea.
Sa sljedećom konzolom nemaju nikakva opravdanja za izostavljanje backwards compatability i forsiranje remastera jer čisto sumnjam da će napustit x86 arhitekturu i opet se prebacit na nešto čudno. Sad to mogu koristit kao izliku, ali sa novom konzolom neće moći nikako, pogotovo kada se uzme u obzir koliko je sa ovom generacijom zaživjela digitalna distribucija.

dugi
15-07-2017, 07:03
Mora zaživjeti digitalna distribucija jer mehanička im ne donosi toliku zaradu...preprodaja igara ih peče po džepu. Brijem da će se potruditi oko svega (čitaj naći načina kako da muzu što bolje), gaming je zadnja profitabilna grana u Sonyu.

Maloki
16-07-2017, 16:23
Ma profitabilna je i fizička distribucija, samo ne koliko i digitalna.
Preprodaja im realno ne šteti baš toliko, najveći problem je ustvari kaj GameStop iskorištava cijeli taj sustav da gura rabljene igre umjesto novih jer otkupi od ljudi za siću i onda to uvaljuje umjesto novih kopija, sa brutalnom maržom.

Ono kaj bi moglo zaživjeti je nekakva AA produkcija igara, igre koje imaju jedan dio koji je super napravljen i prodaje se u pola cijene. Samo u kolovozu izlaze 3 takve igre - Hellblade (singleplayer), Lawbreakers (multiplayer) i Uncharted The Lost Legacy (singleplayer). Sva tri naslova idu po 30€, a Hellblade (nisam siguran jel i Lawbreakers) će biti dostupan samo digitalno

dugi
27-07-2017, 20:30
Resident Evil 7

Jako dobar nastavak, jako igrivo i napeto, možda i najbolji dio u dugogodišnjem serijalu. Dojmljiva atmosfera i grafika, dizajn objekta izvrstan. Nekih 14,5 sati mi je trebalo na normal uz detaljno istraživanje svega. Solidna trajnost za hororac ali to mu je ujedno i najveća mana, u principu svim takvim naslovima. Jednokratna igra, barem meni. Možda ju još jednom ponovim na hard i to je to. Konačno dobra igra takvog tipa još od Evil Withina.

čvrstih 8/10, da nikad niste igrali ovaj serijal i da odigrate samo ovaj dio bilo bi sasvim OK.

Windwalker
27-07-2017, 23:52
8/10, nema dovoljno tenkova.

Hexfire
28-07-2017, 08:33
Pa koliko ih onda ima?

Windwalker
28-07-2017, 11:29
Očito ne dovoljno, inače bi bilo 10/10.

dugi
28-07-2017, 11:39
Pa nemere biti 10/10 jer je dizajn i fizika onih neprijatelja prilično loša za 2017. godinu. Idu prema tebi i imaju max 2-3 skripte koje potegnu i jedina im je prednost skučeni prostor, čak i na gamepadu ih stigneš lagano headshotat. Da sam igrao mišem bilo bi debilno lagano. Takođe boss borbe su već sto puta viđene.

Ostalo je jako dobro, pamtan i interensantan dizaj objekta, zagonetke, dobar tempo, atmosfera, grafika, pametan odabir automatskog snimanja pozicija, pitko igranje bez frustracija, uvrnuta priča iako klišej...

Windwalker
28-07-2017, 12:06
Sad se izmotavaš.
Da je koji boss tenk, bilo bi 10/10.

dugi
28-07-2017, 12:10
Jebiga kad nije, da bar je.

Vedro
29-07-2017, 01:16
Uh, da si imao VR još, bilo bi 9/10.

dugi
29-07-2017, 08:13
Uf, brijem da bi ma sa time bilo previše strah igrati taj naslov. Nije to za mene. Samo old school.

Vedro
29-07-2017, 12:38
Igraj Outlast.

Kostolomac
08-08-2017, 12:46
Mass Effect Andromeda 7/10
Uopće nije toliko loša iako više sliči na DA Inquisition nego na prijašnje ME. Šteta što su imali hrpu problema u produkciji, mogla je biti odlična igra.

Hexfire
08-08-2017, 13:13
Ne kužim kak može biti da nije loša, a istovremeno je ko Inquisition.

Xero
08-08-2017, 13:16
Nema scenu u kojoj likovi pjevaju.

Izgubljeni_v2.0
08-08-2017, 13:39
Znam da se volimo šalit i govorit kako je sve smeće, ali jebeš mi majku ako ta Andromeda nije jedno od najvećih smeća ikad.

Kostolomac
08-08-2017, 13:42
@Hexfire, meni je Inquisition bio dobar. :p

Windwalker
08-08-2017, 15:19
Dvaput sam Inquisitonu dao šansu, dvaput sam odustao zbog dosade, i ne da mi se vraćat.
A daleko sam došao drugi put, ostalo mi svega 3-4 mape, i iako sam nekakav kompletist u krvi, ovo mi se ne da završiti.
Bioware je smeće, jedni od najgorih game developera današnjice.

Kostolomac
08-08-2017, 16:02
Mene je WoW istrenirao, pa mi nije bio toliko dosadan.

Windwalker
08-08-2017, 21:35
Ali WoW-u ide u prilog kaj je MMO i kaj to grindanje možeš s nekim igrat, pa ne djeluje tako besmisleno.

Dok su nove Biowareove igre kao singleplay grindfest MMO-i. Besmislene.

Ajd još da imaju stvarno vrhunsku i prezanimljivu priču i likove, pa da prožvačem grindquestove samo da bih došao do main.
Ali DAI to nema. Priča je teški, jedva osrednji fantasy klišej.

Windwalker
08-08-2017, 21:45
Isto tak ovaj Mad Max koji igram.
Je dobar u početku, i gameplay je fora, kao nekakav sirovi, tromi Batman, i auti su ok za vozit i zakon zvuče, onak moćno, i vizualno dobro izgleda pustinja.

Ali kaj onda? Proteže se i proteže.
Samo pustinja i pustinja, samo hrpa kampova koji dosade nakon petog, samo skupi ovo, skupi ono, a sve skoro isto.
A priča je nikakva, ne vuče dalje.

I ok, ne očekujem od Mad Maxa zanimljivu priču, nemaju je niti filmovi.
Ali filmovi su zakon (drugi i četvrti), jer su kratke, usmjerene, odlične akcije u tom post apokaliptičnom settingu.
Naglasak na kratke. Dva sata uživancije i gotovo.

A za razliku od Maxa, Horizon je tako savršen open world da savršenijeg još nema.
Sve je tako dobro dozirano, kampovi, sidequestovi, oružja, pojavljivanje novih neprijatelja, i novih područja koja vizualno skroz drukčije izgledaju od prethodnih.
I što je najvažnije, priča je zanimljiva i vuče dalje. Nije nešt oskarovski, ali je zanimljivo, zanima te kaj je bilo i kako će završiti.

Dok Max traži motor za auto, i pred kraj će ga naći.

dugi
08-08-2017, 22:43
Dobar je cijelo vrijeme, bude monoton povremeno ko i svaka igra. Priča dobro objašnjava likove iz filma, koji su ostali neobjašnjeni. Igra mi se nastavak ako ga bude.

Vedro
09-08-2017, 08:09
A za razliku od Maxa, Horizon je tako savršen open world da savršenijeg još nema.
Sve je tako dobro dozirano, kampovi, sidequestovi, oružja, pojavljivanje novih neprijatelja, i novih područja koja vizualno skroz drukčije izgledaju od prethodnih.
I što je najvažnije, priča je zanimljiva i vuče dalje. Nije nešt oskarovski, ali je zanimljivo, zanima te kaj je bilo i kako će završiti.

Dok Max traži motor za auto, i pred kraj će ga naći.
Baš sam igrao sada koji sat i fakat je predivna igra, nimalo naporna, lako se igra i vuče dalje. Ovo mi je baš kao neki next level igranja nakon pun k vremena.

Vedro
09-08-2017, 10:52
A Mad Max je samo dobar demo.

dugi
10-08-2017, 09:47
Pa nije loš, jedno tridesetak sati dugačak.

Izgubljeni_v2.0
10-08-2017, 16:51
Ja ne kužim, jesi ti dugi bio u komi zadnjih 20 godina pa su ti sad ti Evil Withinovi, Dying Lightovi i Mad Maxovi dobre igre?

Windwalker
10-08-2017, 17:24
Pa bolje sve to nego tenkovi.

A Max je ok, kaj je da je. Bolji od Ubisoftovih i Biowareovih pizdarija.

dugi
10-08-2017, 17:27
Jesam. Da sam bio budan nadigravo bi se sa frustracijama tipa DS i bloodborne ili bi uživao u animacijama u Uncharted serijalu. Hebiga kad ja nemogu igrati taj JC 3 na konzoli u 22 fpsa i uživati u filmskom iskustvu.

Hexfire
10-08-2017, 18:14
I u 22 FPS-a je zabavniji od Maxa.

dugi
10-08-2017, 18:19
Onda samo udri :cool:

Vedro
11-08-2017, 02:38
Ne znam, igram Horizon na pro konzoli i uopće ne kužim tu foru sa fps-om, i Bloodborne također. Koja je fora sa time da igraš na visokom frejmu? Nije mi jasno, sve mi savršeno radi, baš guštam.

Vedro
11-08-2017, 03:11
Koliko sam samo mp cod-a odigro na kompu i bilo mi je jedino bitno da bude zabetonirano 60 na max postavkama, znači kupim dobru grafu i uključim vsinc i dosta aj bok. Ovo kak ove avanture ps ekskluzive zgledaju i igraju se na ps4 i 50 inča ekranu je bolesno.

tenk
11-08-2017, 04:53
Ne znam, igram Horizon na pro konzoli i uopće ne kužim tu foru sa fps-om, i Bloodborne također. Koja je fora sa time da igraš na visokom frejmu? Nije mi jasno, sve mi savršeno radi, baš guštam.
Jesi igral na pc? 60 fps je nista,imalo iskusniji gamer bez problema uoci razliku izmedu 60fps i 100fps,a da ne pricam koliko je dobro imat 144hz monitor i isto toliko fpsa...meni je 60 fps puno premalo i to se odmah promjeti pogotovo ako igras mp gdje je svaki fps bitan i da ih ima sta vise...

Vedro
11-08-2017, 06:14
Preskupo za to što meni treba, isto kao i onaj Threadripper, stoga totalno nebitno 60 ili 100.

Hexfire
11-08-2017, 13:24
Pa i Bloodborne i Horizon su u 30 FPS-a. Ne znam kak ti može biti isto ko 60.

dugi
11-08-2017, 13:42
Možda mu televizor to ispegla u nekom modu pa izgleda glađe nego je.

Vedro
11-08-2017, 15:02
Ne primjećujem razliku.

Xero
11-08-2017, 15:04
Jel ti pala možda paleta na glavu koji put u skladištu?

W3DR4N
11-08-2017, 15:23
Igre su slowpaced i zbilja se ne osjeti, za razliku od recimo Destinya.

Maloki
11-08-2017, 17:55
U Horizonu zbilja nisam skužio da je 30fps dok mi frend nije rekao, ali zato u Destinyju fakat zaboli glava.

Windwalker
11-08-2017, 22:07
Kojem Destinyju?
Dvojci u usporedbi PS4 i PC?

Jer jedinica je bila savršena takva kakva je.
Niti jedan zaštek, niti jedno usporavanje, čista fluidnost.
Jedino se server rušio, ali to je druga stvar.

Maloki
11-08-2017, 22:25
Bila ti je savršena jer nisi igrao ništa drugo.
Probaj Titanfall 2 pa ćeš vidjet kaj je fluidni multiplayer na konzoli.

Windwalker
11-08-2017, 22:53
Ne igram MP.
Destiny je bio izuzetak, i ostat će.
A ionak sam 90% vremena igrao PVE.

Vedro
12-08-2017, 01:11
Mislim, glupo mi raspravljat, to je jebeni Sony, sve radi savršeno, milijarde ljudi koristi konzolu i ne bune se, činjenica.
Godinama sam slinio i nisam si mogao kupit, više me ne brine koliko košta jedna igra i boli me kiki. Komp je ugašen otkada sam kupio taj Sony i preporuka svakome ko voli igre.

Xero
12-08-2017, 14:10
Miljuni ljudi umiru od gladi. Bit će super dođi i ti!

Vedro
12-08-2017, 21:00
Kaj misliš da si najpametniji?

W3DR4N
13-08-2017, 18:00
Overcooked 10/10

Hexfire
13-08-2017, 20:29
Moram si to nabaviti na slijedećem saleu. Vjerojatno verziju za plejku.

Bartuc
02-09-2017, 11:55
Infamous: Second Son

Dobra je igra, bolja u svakom pogledu od Prototypea, moći su jebeno dzajnirane i zabavne, "collectables-a"/side misija ima taman tolko da nije naporno, fora su mi grafiti. Grad je isto kao i u Prototypeu mrtvo govno, nema apsolutno ništa zanimljivo za vidjeti, no sve jedno mi je igra zabavna zbog kaosa i OP moći. Grafika i zvukovi su odlični, VA od odličnog do smiješno lošeg, radnja zanimljiva, bossevi fora iako naporni... i to je to!?

Delsin me full podsjeća na nekoga, moram proguglati jel rađen po nekom glumcu :D

7/10

Ocjena bi bila viša da je grad življi i da ima neka fora kao u GTA gdje možeš nabiti zvijezdice i da te lovaju... često nemreš uopće dobiti karmic power kad nema dovoljno mobova.

PS: Vjerojatno ću prije ili poslije preći sa good karmom...

dugi
02-09-2017, 12:43
Prototype je bio totalno neigriv, dosadan i ružan.

Xero
02-09-2017, 12:51
Sve vas treba pobit.

Hexfire
02-09-2017, 18:35
Meni su i Prototype 1 i 2 bili sasvim solidni naslovi. Onaj web of nešto koncept je bio fora, moći su bile jebene i čisto hopsanje po gradu i uništavanje svega i svačega mi je bilo dovoljno zabavno da me zadrži pred ekranom. Bilo je tu repetitivnih side misija i debilnih negativaca/story elemenata, ali lagao bih da velim da se nisam zabavio.

Bartuc
04-09-2017, 16:39
Infamous: First Light

Slazem se da je zanimljivija radnja nego u Second Son, Neon moći su zabavnije i bolje nego u ss, cak mi se i colectablesi cine zabavnijima. SS mi je bolje zaokruzeni naslov sa puno vise mesa (izbori, razlicite moci i sl.), ali FL je generalno zabavniji naslov...

Slijedece vjerojatno Ratchet und Clanck.

Maloki
04-09-2017, 19:58
Stisni još 2 sata za platinu, trebaš samo one challangeove riješit

Horny Devil
12-09-2017, 22:17
Dovršio danas XCOM 2 s Long War 2 modom. Brutala.

Bartuc
15-09-2017, 19:32
Presao Ratchet and Clank, vrlo dobra igra. Oruzja su jebena, grafika genijalna, gameplay solidan, likovi guba... Prvi dojam je wow ali padne ukupan dojam vremenom zbog slabasnih puzli, "platformiranja", izgubi se zajebancija/humor i postane malo monotono.

7/10

Sto slijedece - Batman AK vs. Horizon ???

Hexfire
15-09-2017, 19:40
Obje su odlične, ali Horizon prvo jer sa Batmanom više manje znaš što očekivati.

dugi
16-09-2017, 18:32
Hellblade Senua's Sacrifice

Jedinstveno iskustvo, prilično i umjetnost ako to netko može priznati za jednu "igru", više interaktivni film. Skroz originalno, hebene klaustofobične atmosfere. Pokušaj projiciranja mentalne bolesti...fenomenalno!

10/10

Kao klasična igra koju bi čovjek igrao i zabavio se

5/10

Nije za svakoga, oni slobodnijeg izbora svakako "odigrati". Pamti će te ju zauvijek.

Hexfire
16-09-2017, 21:06
Čekam da padne cijena jer sam siguran da će mi se dopasti. Šteta da je samo u digitalnom obliku.

grmljavina
18-09-2017, 11:07
U zadnje vrijeme ne prelazim igre, one prelaze mene :D dosade mi nakon nekog vremena pa odustanem negdje na pola...

dugi
28-09-2017, 20:03
Titanfall 2 kampanju, jako dobro. Jako igrivo, donekle originalno, odličn grafika i super optimizirano. 85/100

Bartuc
28-09-2017, 20:22
To ima kampanju? Mislio sam da je samo multi... Koliko traje kampanja?

dugi
28-09-2017, 20:36
8-10 sati na hard. To je i največa zamjerka, jako je lagana igra i to sa gamepadom. Sa mišom bi vakjda bila gotova i prije. Ali jako dobro.

Windwalker
28-09-2017, 21:01
Pa to je zapravo dobro trajanje za kampanju FPS-a, pogotovo multiplay orijentiranog FPS-a čiji prvi dio nije niti imao kampanju.

dugi
28-09-2017, 22:06
A gle na najlakšem nivou protrčiš za 5-6 sati ali onda si samo upropastiš igru.

Windwalker
28-09-2017, 22:21
Spec Ops The Line je trajao 5 sati na normal pa je vrhunska i hvalevrijedna igra.

Maloki
29-09-2017, 01:12
Titanfall 2 fakat rula, i sp i mp.

Izgubljeni_v2.0
29-09-2017, 13:30
Ja uopće ne kužim to nabrijavanje za super kampanju u TF2. Igra počne užasno dosadno i nezanimljivo, kasnije bude par fora levela i onda igra završi. Niti te uvuče dovoljno, a kad uspije i kad se igra zakuha malo to sve prebrzo završi. Mislim ok al ono, realno gotovo isključivo multi igra koji zato jebački rastura. Za sp je tu Doom, ta igra je pomela sve sp FPS-eve zadnjih 10 godina.

Bartuc
06-10-2017, 19:04
Prešao Horizon – Zero Dawn, što reći, igra je jebeno genijalna.

9,9/10

Svijet je prelijep, grafika i art su apsolutno savršeni i usudio bi se reći da je ovo zbilja najljepša igra što sam odigrao. Dizajn i detalji na robotima, na odjeći i armorima likova, na oružju, nevjerojatno dobro. Sviđa mi se što svijet ima toliko različitih zona – šume, brda, snijeg, pustinja, močvare... i svaki od tih elemenata je čisti orgazam na ekranu. Igra brijem radi na 30 FPS-a, ali ima toliko savršen frame pacing da je maksimalno fluidna i nema šanse da kužiš da je riječ o 30 FPS-a, da bar su i ostale PS4 igre takve.

Gameplay je također odličan, inače obožavam luk i strijelu u igrama, tako da sam guštao od početka do kraja. Kretnje robota su vrh, AI u borbi je solidan, van borbe je glup. Jebena mi je mehanika sa slabim točkama, ipak ideš sa lukom i strijelom na robota, super su taj dio odradili i poseban je gušt kada koristiš ispravan elemental dmg na određeni weak spot... kada robot grune i sjebe sve na 20 metara od sebe. Ljudski protivnici su glupi i ne zanimljivi. Razvijanje lika je dobro odrađeno, ima par glupih skillova, ali većina je zbilja super osmišljeno i vidiš ogroman napredak kad ih razviješ.

Oružja su savršena i svako rula na svoj način. Sviđa mi se što ima svega par oružja, ali u kombinaciji sa raznom municijom, dobiješ hrpu različitih comboa. Modificiranje oružja je super odrađeno, razlika između tierova oružja je praktički samo u broju mod slotova, tako da na kraju svako oružje postane brutalno dobro kad se moda za njegovu primarnu svrhu. Ono što kod oružja ne valja je koplje, trebali su heavy attack napraviti barem u pola bržim i bilo bi lijepo za vidjeti neke varijacije u napadima – ovako je siromašno i nepraktično osim za critical dok je robot na podu.

Main i side questovi su odlični, imaju smisla, nisu pre kratki niti pre dugi. Erand questovi idu od solidnih do klasičnih fetch gluposti. Općenito je radnja vrlo zanimljiva i pitka. Jako mi se sviđa kako se Aloy razvija kroz igru, od razodnale outcastice do zajebane iskusnjare. Main likovi su OK, niti jedan se ne zadrži pre dugo kroz priču, ali za to vrijeme dok si sa njima su zanimljivi/zabavni. Niti jedan lik osim one babe mi nije išo na kurac, što je dobro, a i bilo je gušt babu ućutkat (mhmhmmmhhhhh). Nil rula Isusa.

Voice acting je generalno dobar, kod nekih likova se malo zna pogubiti lip sync, ali u globalu sam zadovoljan. Zvukovi općenito su mi bili odlični, jedini prigovor je promijena glazbe kad uđeš u jebeni menu (mapa, inventory i sl.), to sranje su morali izbaciti iz igre kroz patcheve.

Negativne strane su... odnosno volio bih da... ima još više RPG elemenata, da je ljudski svijet malo življi i detaljniji, da su sela veća i da u njima ima više od jednog trgovca i eventualno jednog questa. Također bi volio da svijet skriva neke misterije, bilo bi enormno bolje da najviši tier oružja i armora pronalaziš na nekim skrovitim lokacijama u svijetu, a ne da se sve može nabaviti kod trgovca (čast lodge oružjima i shield weaveru). Negativna strana je i load time, load je pun kurac pre dug.

Neki spoj Witcher 3 i Horizon elemenata bi bila genijalna beba. Nevjerojatno koliko je bolji pogled/kamera u Horizonu nego u Witcher 3, svijet je odmah opipljiviji, a opet imaš dovoljno preglednosti, taj dio su pogodili ali pre savršeno. Da spojiš najbolje elemente iz obje igre, jebo me pas ako ne bi dobio najbolju igru ikad :D

Uglavnom, igru sam platinirao... inače ne lovim achove osim u igrama gdje je to gušt (Dark Souls, Bloodborne... Horizon). Trebalo mi je 53h i 59min, u svakom trenu sam guštao i ovo je definitivno igra zbog koje se isplati kupiti PS4. Što jest da jest, ima tih par ekskluziva zbog kojih vrijedi svake lipe ta konzola. Ima nešto negativnih strana, ali u globalu je gotovo savršena i vrlo je lako preći preko tih mana.

Sad se čeka DLC/exspanzija i da joj padne cijena na razumnu brojku, a do tada Batman Arkham Knight.

Izgubljeni_v2.0
13-10-2017, 05:49
A ono, melee je smeće.

dugi
22-10-2017, 17:52
The evil within 2

Dobar nastavak, dobar serijal. Fale zagonetke. 8/10

Kostolomac
03-11-2017, 16:36
South Park: The Fractured But Whole - još zabavnije od SoT. Jedna od rijetkih igara u kojoj sam sve napravio. Čak sam prebio Morgana Freemana. 11/10

W3DR4N
03-11-2017, 19:01
Realno 4/10.

Windwalker
03-11-2017, 19:43
Realno 4/10.
To za novi COD?
Da, tak sam i mislio.

W3DR4N
03-11-2017, 19:53
COD je bez ikakvog ustručavanja Goty 2017.

Ubacili su toliko zabavnih sranja da je to sad klasa za sebe.

Xero
03-11-2017, 20:58
Kupi mi season pass.

Kostolomac
03-11-2017, 22:10
Realno 4/10.
Realnije je minimalno 7/10. Kakav je novi COD? Je li za djecu punu Adderalla sa ADHD-om ili je igriv?

Slender Man
03-11-2017, 22:52
Stvarno više ko igra te nove CODove je retard.

Vedro
04-11-2017, 04:26
COD je bez ikakvog ustručavanja Goty 2017.

Ubacili su toliko zabavnih sranja da je to sad klasa za sebe.

Sam reko da su ga unaprijedili.

Vedro
04-11-2017, 04:31
Čekaj da vidiš cijeli gemplej.

Izgubljeni_v2.0
04-11-2017, 08:30
Izašlo je kul igara ove godine i to sve, al ono, COD GOTY.

Kostolomac
04-11-2017, 18:07
Jebemu. Možda bude kakav božićni popust x)

Xero
04-11-2017, 21:01
Ako ne bude neki jebeni mouse support mod za Nioh uzimam CoD vražij.

dugi
19-11-2017, 19:32
wolfenstein 2

9/10

Hebeno, zabavno ali niš novoga.

Hexfire
19-11-2017, 20:51
Pa zadnji FPS s nečim novim je bio Portal

Bartuc
09-12-2017, 14:11
Uncharted 2

Barem 10ak puta bolja od jedinice koja je isto gg. U apsolutno svakom segmentu je bolja, i dalje ima par frustrirajućih dijelova (Zokija sam prebacio na easy, pun kurac mi je bio tog fajta da bi pred sami kraj opet krivo skočio ili popio sačmu). Puzle su bolje, grafika je bolja, kretnje su bolje, radnja je odlična, likovi zanimljivi i nisu običan filler, lokacije su super itd. Definitovno se već može mjeriti sa TR, baš me zanima daljnji nastavci, za 20ak minuta krećem na trojku :)

Hexfire
09-12-2017, 16:39
Trojka je meni najdraža, ali tu negdje sa dvojkom. Naravno, skok u genijalnosti sa 2 na 3 nije ni blizu toliko ko sa 1 na 2.

Bartuc
09-12-2017, 17:20
Za sada i trojka rula, a tek sam CH6 :)

Bartuc
12-12-2017, 20:14
Prešao i Uncharted 3, jebeno genijalna, čak i bolja mi je od dvojke. Sad kužim zašto dižete u nebo Naughty Dog... taj svijet, posvećenost sitnim detaljima, level dizajn, likovi, kemija između likova, voice acting, puzle, scenarij, radnja, kretnje općenito, kretnje s obzirom na okolinu, ma sve je jebeno savršeno. Eventualno je meni osobno mala mana što ima brutalno puno akcije, ali nema veze, stavio na easy i plovio kroz jedne od najboljih avantura u gaming industriji. Ovo i Last of Us, jebeni vrh i nešto što niti jedan gamer nebi smio propustiti... mislio sam da će mi Bloodborne biti console seller, ali ovooo... Jedva čekam 4, 5 i Last of Us 2 :pray:

Uncharted 1 = 7/10
Uncharted 2 = 9,7/10
Uncharted 3 = 9,8/10

Ostavio sam si 9,9 i 10/10 za Uncharted 4 i Lost Legacy u slučaju da budu bolji od ovoga.

PS: Mislio sam danas krenuti Unch4, ali skida se skoro 70GB, jebga, sutra možda :(

Windwalker
12-12-2017, 21:11
Četvorka ima znatno manje akcije, za mene premalo.
Al možda ti se to svidi.
Meni nije.

Maloki
12-12-2017, 21:22
4. ima dosta sporiji tempo, negdje između Uncharteda 2 i The Last of Us.
Jedini problem koji sam imao sa Uncharted 4 je predugi uvod, traje dobrih 3 sata dok dođeš do prvog pravog dijela igre (Škotska).
Nakon toga bude prejebeno + nema nikakvih nadnaravnih brija. To mi je isto bilo vrh u trojci, svi oni supernatural neprijatelji su ustvari halucinacija i realno dosta su lagani i jednostavni.
U jedinici su mi dojam ubili nazi gollumi, a u dvojci plave gorile.
The Lost Legacy je možda i najbolji Uncharted.
Jedan od rijetkih serijala gdje je svaki nastavak bolji od prethodnog.

Vedro
12-12-2017, 21:34
Prešao i Uncharted 3, jebeno genijalna, čak i bolja mi je od dvojke. Sad kužim zašto dižete u nebo Naughty Dog... taj svijet, posvećenost sitnim detaljima, level dizajn, likovi, kemija između likova, voice acting, puzle, scenarij, radnja, kretnje općenito, kretnje s obzirom na okolinu, ma sve je jebeno savršeno. Eventualno je meni osobno mala mana što ima brutalno puno akcije, ali nema veze, stavio na easy i plovio kroz jedne od najboljih avantura u gaming industriji. Ovo i Last of Us, jebeni vrh i nešto što niti jedan gamer nebi smio propustiti... mislio sam da će mi Bloodborne biti console seller, ali ovooo... Jedva čekam 4, 5 i Last of Us 2 :pray:

Uncharted 1 = 7/10
Uncharted 2 = 9,7/10
Uncharted 3 = 9,8/10

Ostavio sam si 9,9 i 10/10 za Uncharted 4 i Lost Legacy u slučaju da budu bolji od ovoga.

PS: Mislio sam danas krenuti Unch4, ali skida se skoro 70GB, jebga, sutra možda :(
Imam sve, nisam odigrao, al vidjelo se iz aviona. Drago mi je :)

W3DR4N
12-12-2017, 21:57
Meni je najjebeniji Left Behind. Čista zajebancija.

Hexfire
13-12-2017, 13:50
Baš sam jučer odigrao Lost Legacy i ono, same old same old. Taj open world dio ubrzo nakon početka mi i dalje ne paše ko i u 4, ali nije mi izgledao toliko naporan. A dalje je to klasična odlično režirana zajebancija. "Novi" likovi su mi jako dobro sjeli. Bolje nego sam očekivao. Posebno Cloe sa tom Lara Croftovskom pričom.

Četvorka em je bila ful dosadna na nekim dijelovima, em mi je baš smetao 30 FPS lock pošto sam ju igrao odmah nakon 1, 2, 3, a nisam još znao za ovu Sonyjevu Motion Flow genijalnost. Nabavit ću kad tad sve nastavke u digitali pa odigrati ponovo.

Bartuc
30-12-2017, 15:47
Uncharted 4

Koje jebeno savršenstvo od igre, dao bi čistu desetku, ali neka ostane onih 0,1 za slučaj da će Lost Legacy biti bolji (teško). Nema detalja u ovoj igri koji nije savršen, doslovno jedna od najboljih igara ikada, sa vjerojatno najboljim završetkom ikada (ne mislim na boss fajt, već na epilog i kompletan završetak Drakeove pustolovine). Definitivno će mi faliti Drake i njegove pustolovine, ono kad ti se teško odvojiti od likova...

Imala je par napornih akcijskih dijelova, ali u niti jednom trenutku mi nije bila dosadna što je pravo čudo s obzirom da u životu nikad nisam organski mogao odigrati 2 nastavka "iste igre" za redom (zasitim se i moram presjeći sa kompletno drugim žanrom), a ovdje sam ih 4 natuko i svaki je bolji od onog prethodnog i jedva čekam krenuti na slijedeći makar nije nastavak. Likovi su savršeni, kemija između njih je nevjerojatna i uz brutalno dobru posloženost svijeta, levela, scena, akcije i odmora od akcije, puzli, nema šanse da te ne vuče dalje.

9,9/10 zbog rezerve, ali u odnosu na 98,6% drugih igara, čista 100/10.

flander
30-12-2017, 16:57
igra je kvalitetna iz jednog razloga a to je lip sync, recimo Witcher 3, krenuo sam gledat malo playthrough jer sam bio pod nekim dojmom od silne hvale iste igre, nakon početne uvdne animacije lip sync je užasan, pokočeno u 3pm, dok ND sa Unchom tu nije štedio, čim likovi progovore jednostavno te uvuku u taj svijet, da moram nabrojat 5 dobrih igri ikada sa kvalitetnim lip syncom mislim d anebi došal dalje od 3

W3DR4N
31-12-2017, 15:55
Aj kad već ideš kroz ekskluzive, sad je na redu Until Dawn. Bez trailera, survival vodiča ili bilo čega drugog.

Čisto da te igra nauči kakva si Telltaleova smeća do sad igrao i koliko story avanture mogu bogovat.

Hexfire
31-12-2017, 16:55
Until Dawn je poprilično smećast. Čak i na PRO-u se vuće ko krepana mačka, a izgleda ko da je iz 2008. Jedva sam se prisilio da završim. Ajd, barem su mi svi krepali.

Bartuc
31-12-2017, 17:39
To mi je na must buy listi, bum vidio jel na kakvoj akciji pa mogu nakon lost legacy odigrati.

Maloki
01-01-2018, 03:44
Until Dawn je fakat smeće

Bartuc
01-01-2018, 08:39
Zasto?

Preko trailera mi se cini zanimljivo, sa hrpom razlicitih brencheva koji drasticno mijenjaju daljnji razvoj igre.

Izgubljeni_v2.0
01-01-2018, 09:34
I tu si upravu Bartuc, npr. jedan Heavy Rain je imao možda još kompleksniji sistem odluka i posljedica ali je jbg bio klasično Quantic Dream pretenciozno smeće. Nešto kao što će sad bit ovaj Detroit.

Until Dawn je glupi slasher teen horrorac i jebeno je briljantan u tome. Ima jebenu postavu, jeben VA, jebeno izgleda i gameplay ima par zanimljivih koncepata s odlično razrađenim sistem odluka.

Hexfire
01-01-2018, 16:42
Meni nikako nije legao. Svi likova odreda naporni, bezvezni i jednolični. Priča ode u k kad skužiš da nije ono što si očekivao. Počne sasvim ok, ali što dulje igraš je sve lošija za igranje.

Mogu joj dati to da su odluke bitnije nego kod Telltalea, ali pošto mi je bilo svejedno za likove nemam nikakve volje odigrati još jednom i vidjeti može li priča biti ikako drugačija.

Bartuc
03-01-2018, 23:17
Lost legacy

Definitivo odlična igra, ali pre kratka je i ne nudi nista novo naspram uncharted 4.

Ako se ne varam, ostao mi je samo Batman AK na playki dok ne bude neka bolja akcija za druge igre sa liste, tako da se moguce privremeno vracam pc gamingu, imam 10ak igara za preci na njemu :)

Bartuc
03-01-2018, 23:17
Lost legacy

Definitivo odlična igra, ali pre kratka je i ne nudi nista novo naspram uncharted 4.

Ako se ne varam, ostao mi je samo Batman AK na playki dok ne bude neka bolja akcija za druge igre sa liste, tako da se moguce privremeno vracam pc gamingu, imam 10ak igara za preci na njemu :)

Horny Devil
06-01-2018, 20:05
Odigrao The Legend of Zelda: Twilight Princess. Gud šit. Glavne zvijezde: leveli i boss fajtovi. I Midna.

Maloki
05-02-2018, 20:38
Hellblade: Senua’s Sacrifice

Poprilično jebena igra, psihoza koja je u samoj jezgri igre je super odrađena.
Combat je jako mesnat i mislim da je dosta dobar primjer kaj očekivati od novog God of Wara. Mislio sam da će toliko zumirana kamera biti puno veći problem u combatu, ali glasovi u “glavi” te upozoravaju kada ti netko dolazi s leđa. Novi GoW bi trebao imati istu foru (dobro, tam ti klinac urla) tako da sam optimističan, vjerujem da će super funkcionirati.
Iskreno, igra bi možda čak trebala imati i manje combata, čisto zato jer ovako nešto ima potencijala privuči i ljude koji ne igraju previše igre, ali htjeli bi isprobati nekakav INTERAKTIVNI SADRŽAJ. Ali u tom slučaju bi morali malo doraditi zagonetke/puzle jer su na trenutke naporne.
Istaknuo bih atmosferu kao najveći adut igre, ponekad je znalo biti baš jebeno zastrašujuće, pogotovo prema kraju igre. Obavezno igrati sa nekim headsetom/slušalicama, doživljaj je jedno deset puta bolji.

Vedranu se vjerojatno neće svidjeti.

I iskreno se nadam da će ovo i Uncharted: Lost Legacy poslužiti kao dobar primjer drugim developerima. Fali nam više ovakvih kraćih i zaokruženih linearnih SP igara. Ne da mi se više igrati dugačke, glomazne igre. Zato sad idem na Monster Hunter: World.

dugi
05-02-2018, 23:49
ghost recon wildlands

trebalo mi je cc stotinjak sati i 2-3 mjeseca za prelazak na najteže. hebena mapa, valjda največa u bilo kojoj igri. biraš si kak buš igrao, ai neprijatelja iznenađujuće dobar, grafika fenomenalna bugova ima malk previše. Sve u svemu 85/100 guštao

Kostolomac
06-02-2018, 10:09
SP ili MP? Ima li to uopće smisla igrati kao SP?

Izgubljeni_v2.0
06-02-2018, 12:37
Frajer je bog. Igra multi igru s botovima i onda brije kako je igra super loool.

dugi
06-02-2018, 14:16
SP ili MP? Ima li to uopće smisla igrati kao SP?

SP, zakaj nebi imalo smisla? Staviš na najteže paziš na svaki korak. Suborce koristiš kad zbilja zagusti, praktički su cheat koliko olakšaju igru.

https://www.youtube.com/watch?v=vVNcioC72XY&t=357s

Kostolomac
06-02-2018, 14:32
Pitam samo zato što je igra najavljivana kao odlično co-op iskustvo, a SP izgleda ubačen radi reda.

dugi
06-02-2018, 15:47
Ni približno. SP je odličan.

dugi
06-02-2018, 15:58
Osim ak ne voliš samo SP inetarktivne filmove, tj. igranje priče.

Maloki
06-02-2018, 17:08
Ghost Recon je dušu dao za obožavatelje Ubisoft sandboxeva.

dugi
06-02-2018, 17:15
U principu da, Assassins Creed, Far Cry, Watch Dogs i sad Ghost Recon na prvi pogleda jedna te ista igra. Ghost Recon je za sada najmasovnija...definitovno su to doveli drugi nivo. Fora je da su napucavanje napravili sa smislom, metak ima svoju putanju, težinu, gravitaciju a AI je jajko, jako dobar. Neznam ni jedan drugi naslov sa tako dobrim neprijateljskim AI-om, suborci su naravno glupi i više manje estetika koju koristiš što manje. Srećom ne smetaju i ne shebu ti misju...a ako koristiš sync shot jako olakašavaju igru. Kasnije kada ih nadogradiš postanu prilično uboiti.

Bartuc
06-02-2018, 18:56
The Order 1886

Sta reci, nit smrdi nit mirise. Igra ima hrpu minusa, cesto je pre spori tempo, cesto je qte potpuno nepotreban, forsiraju neke gameplay mehanike potpuno bezveze, AI od half breeda je unerbesan, dosta je toga na kraju ostalo nedoreceno (su oni planirali trilogiju ili kaj!?), ali je na kraju napucavanje zabavno, radnja mi je bila ok prolazna, grafika i zvukovi su odlicni, voice acting takodjer. I da, interaktivne novine, slike i ostale pizdarije su toliko prokleto beskorisne, ja ne razumijem sto su time htjeli postici.

6/10

Izgubljeni_v2.0
06-02-2018, 19:48
Jebeno je kad nađeš onu čarapu iz LBP.

Horny Devil
16-03-2018, 21:11
Persona 3. It's ok. 10/10

Bartuc
16-03-2018, 22:12
The Last Guardian

Igra je odlicna, ali ima frustrirajucih dijelova kad bestija odbija slusati ili se zbuga u nekom svom filmu. Takodjer su kamera i kontrole kriminalno lose.

Ostalo je sve super, Trico je genijalno animiran i fakat su mu odlicno složili ponašanje, reakcije itd.

7/10, mozda bi bilo za 8 da ove dvije negativne strane nisu cesto toliko naporne da sam htio odustati od igre.

Hexfire
17-03-2018, 12:44
Odigrao DLC za Horizon. Nije bog zna šta. Preskupo s obzirom što donosi.

Windwalker
17-03-2018, 12:57
100 kuna je preskupo za 15 sati dobre igre?

Hexfire
17-03-2018, 13:58
Košta 150 dok nije akcija. 15h je debelo optimistična procjena. 7-8h je dovoljno za questove. Ali DLC donosi samo reciklažu po pitanju questova, likovi su svi odreda nepamtljivi i korak je unatrag u grafičkom smislu jer su usrali igru s snijegom i dijelovima bez sunca pa ne izgleda ni upola dobro ko glavni dio. Robot medvjedi su ok ko nova vrsta neprijatelja, ali nije to dovoljno.

Xero
17-03-2018, 14:04
Maloki kad ćeš opet Guild Wars 2 igrat?

Windwalker
17-03-2018, 14:12
Košta 150 dok nije akcija. 15h je debelo optimistična procjena. 7-8h je dovoljno za questove. Ali DLC donosi samo reciklažu po pitanju questova, likovi su svi odreda nepamtljivi i korak je unatrag u grafičkom smislu jer su usrali igru s snijegom i dijelovima bez sunca pa ne izgleda ni upola dobro ko glavni dio. Robot medvjedi su ok ko nova vrsta neprijatelja, ali nije to dovoljno.
I dalje zvuči bolje od nekih full price igara koje nude duplo manju satnicu i lošiji gameplay.

Hexfire
17-03-2018, 16:10
Al to ju ne čini dobrom, samo manje lošom.

Windwalker
17-03-2018, 21:33
E baš ću ju sad kupit!

Maloki
17-03-2018, 21:48
Maloki kad ćeš opet Guild Wars 2 igrat?
Ufff, nemam pojma. Mogo bih uskočit malo i vidjet kaj se događa.
Uzeo sam pretprošlo ljeto ekspanziju i malo se zasrao kad sam vidio koliko su promjenili igru. Totalno mi se nije dalo ponovno ufuravat u sve to.
Ti peglaš?

Xero
17-03-2018, 21:55
Da kupio Path of Fire danas. Mislio sam i HoT uzet, ali džungla izgleda odvratno. Levelujem polako Elementalista 10 levela po danu.

Maloki
18-03-2018, 06:21
Jel se i dalje u startu igra ista kampanja ko prije ili su kaj izmjenili?
I jesu specijalizacije iz HoTa striltno vezane uz HoT ili su ti dostupne i ovak?

Xero
18-03-2018, 11:09
Personal story je isti, ako na to misliš. Imaš i ovaj living world story koji je sad na sezoni 3 ili 4, ali to je sve max level pa ne znam skroz kako funkcionira. Za HoT specijalizacije moraš kupit HoT, ali Path of Fire stvari su ionako puno bolje. Bolji specovi i mastery. Mount kojeg mozeš svuda koristit vs jebeni glider za kojeg moraš trazit jump padove.

Bartuc
29-03-2018, 11:57
God of War 3 Remastered

Kao i sa ostalim igrama ovakvog tipa, dojam se znatno popravljao tokom igranja, ali ukupno mi je gameplay smor kao što sam i prije napisao. Od loših strana tu su još često kriminalne kontrole koje dođu do izražaja u par navrata gdje je vremenska puzla, također ne mogu oprostiti onaj smećarki qte guitar hero moment, koštao me živaca i skoro televizora...

Od dobrih strana, guštao sam u rageu i krvoločnosti Kratosa, scene su brutalne i bez suzdržavanja što je veliki plus. Vizualno lijepo izgleda, prezentacija vrlo dobra, radnja interesantna pošto tko ne bi htio servirati malo osvete bogovima, itd... Mislim da mi je čak bolja generalno od Darksidersa i Castlevanije pošto nema previše napornih dijelova, vračanja kroz levele itd.

7/10 pošto više ne volim takav tip gameplaya, da sam je odigrao u doba kada sam guštao u frentičnom button mešanju, tada bi bila 9/10 vjerujem!?

To je to, ostao mi samo Unravel i Rayman kojega polako igram sa curom na PS4... sad čekati nove akcije da mogu nastaviti, a do tada se izgleda vraćam malo na PC :)

PS: Imam i onog usranog Batmana, AK, ne znam, oprostio sam se od love koju sam za njega dao, sva sreća pa se ne sjećam koliko me izašao pa nije bad...

Windwalker
29-03-2018, 12:58
Ajd da nisam jedini kojem je taj Batman smeće.

Ja sam GOW-ove igrao kad sam nabavio PS3, točnije onu HD kolekciju s prva dva i bili su mi vrhunski.
Jer zadnje donekle slične igre kaj sam prije toga igrao su bile Prince of Persia trilogija, pa mi je taj žanr bio još novi.
A sve ostalo (Darksiders, Castlevania, Devil May Cry, Ninja Gaiden i slično) igrao sam nakon GOW-a.
Tak da su mi GOW-ovi ostali u sjećanju kao najdraže od tog žanra.

Maloki
29-03-2018, 13:35
Arkham Knight rula.

GoW je smeće, pogotovo u usporedbi s DmC-om, Ninja Gaiden, Metal Gear Rising (ujedno i najbolja Metal Gear igra) i Bayonettom.

Kratos kao lik me nenormalno živcirao, njegovo urlanje je bilo preretardirano.
Ovaj novi Kratos izgleda i zvuči puno jebenije.

Windwalker
29-03-2018, 15:22
Kojim DmC-om?
Jedino onaj zadnji DmC valja.

Izgubljeni_v2.0
29-03-2018, 15:24
GoW je uvijek pratio aktualne trendove. Tad su popularni bili hack and slashovi, sad svi drkaju na Souls igre. Samo ulupaju masu para u produkciju igre da sve izgleda fensi i naprave je "pristupačnijom".

Maloki
29-03-2018, 15:46
Malo si zabrijo, jedina poveznica između GoW i DS su kontrole lol.