Pogledaj cijelu verziju : Zadnja igra koju sam presao je...
Stranica :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
[
16]
17
18
Di da to sad nađem kupit a da ne košta milijun novaca.
Jebemu, pred 2 dana sam gledao na gamecollectionu i bilo ga je.
LOL, pa sigurno ne zbog MP-a.
Pa ništa nikad ne bi kupio zbog MP-a.
Vrlo si isključiv. Kaj onda ganjamo u multiju? Destiny?
Ne možeš imati multiplayer konzolu za singeplayer. Nisi Slovenac.
Windwalker
26-12-2014, 19:15
Jebemu, pred 2 dana sam gledao na gamecollectionu i bilo ga je.
Jel ovo taj famozni gamecollection?
http://www.thegamecollection.net/
Windwalker
26-12-2014, 19:17
Vrlo si isključiv. Kaj onda ganjamo u multiju? Destiny?
Ne možeš imati multiplayer konzolu za singeplayer. Nisi Slovenac.
Konzole se kupuju i igre igraju zbog SP-a.
MP je samo ponekad bonus.
Al na PS4 ga neću igrat jer se plaća, a ja sam siromah.
Prodaj hartavi Xbox i te jedine četiri igre koje si odigrao i kupi si PS+ za tri godine unaprijed.
Deadwalker
26-12-2014, 19:22
Mislim da se uloženo u PS+ pretplatu vrati već prvi mjesec s igrama koje dodaš u biblioteku. Sad je idući mjesec Infamous: First Light koji vidim na Storeu ima vrijednost pretplate za 3 mjeseca.
Windwalker
26-12-2014, 19:28
Prodaj hartavi Xbox i te jedine četiri igre koje si odigrao i kupi si PS+ za tri godine unaprijed.
Hartavi X-Box je bolji od Destinyja.
Mislim da se uloženo u PS+ pretplatu vrati već prvi mjesec s igrama koje dodaš u biblioteku. Sad je idući mjesec Infamous: First Light koji vidim na Storeu ima vrijednost pretplate za 3 mjeseca.
Ak dobiješ Towerfall ili Spelunky onda se ne isplati jer i tako ne budeš skidao ta pikselasta indie govna.
Deadwalker
26-12-2014, 20:00
Ni ne znam što je to Towerfall :D
Ajd', sad bi već mogli početi dolaziti konkretniji naslovi - čekam AC4.
AssCreed 4 ?
veoma konkretan naslov...
Deadwalker
26-12-2014, 20:52
Igra mi se nešto piratske tematike, al' ne želim dati neke veće novce za AC smeće gameplay. Pa čekam :D
Neće biti AC4. Jer zašto bi ti nešto dobio što sam ja platio.
crnisokol
27-12-2014, 17:03
Dungeons & Dragons: Chronicles of Mystara
Dvije prastare Capcomove ''arcade'' igre spakirane u jedan paket i remasterirane. Odigrao u coopu s burazom i ako se uzme obzir starost igri čak su donekle ok, iako sve skupa prilično kratko (oko 3 sata) i lagano.
5/10
Sad na Far Cry 3 coop misije.
eo platinirao MGS 3 : Snake Eater
:D
yey
što dalje....
Izgubljeni_v2.0
28-12-2014, 22:27
Odi grindat lvl-e u RDR cijelu vječnost da i to platiniraš.
e znaš kak mi se neda...isti klinac ko i GTA V, samo mi je lvl 100 ostal, al nema jebene teorije dok Heistovi ne dođu...a za RDR cu još razmislit koji dan
crnisokol
01-01-2015, 14:54
Spec Ops: The Line
+ priča
+ grafika
+ glazba
+ atmosferičnost
+/- gameplay/napucavanje
- tehnikalije
Mislim da su neki forumaši već napisali, no ovo se definitivno isplati odigrati zbog priče dok je gameplay tek osrednji. Znači priča je i više nego dobra, te je igra iznimno atmosferična što postiže odličnim art-styleom i glazbom. Napucavanje je osrednje uz većinom meh level dizajn (čast nekolicini levela koji su fino posloženi). Kad su već išli slagat nekakav sustav zapovijedanja suborcima mogli su se malo više potruditi i implementirati mogućnost da igrač daje barem neke osnovne komande poput razmještaja suboraca, a ne samo određivanje mete i korištenje stun granati. Imao sam problema sa zvukom koji sam uspio riješiti uz pomoć interneta za nekih pola sata, no takvo nešto se ne bi smjelo dešavati. I da, kontrole pate od istog problema kao Mass Effect 3, znači razmak se koristi za previše toga.
7,5/10
Windwalker
01-01-2015, 16:02
LOL kad igraš na PC-u i to bez kontrolera.
Na PS3 ni jedan jedini tehnički problem.
Windwalker
01-01-2015, 16:37
Pokušavam to već odavno.
Prešao Bulletstrom. Skroz zabavan naslov, koliko god bio ljigav i antipatičan.
crnisokol
01-01-2015, 17:45
LOL kad igraš na PC-u i to bez kontrolera.
Na PS3 ni jedan jedini tehnički problem.
normalno da shooter igram bez gamepada...
Windwalker
01-01-2015, 18:01
Kao i ovaj Far Cry 3, jel?
Izgubljeni_v2.0
01-01-2015, 18:42
S gamepadom dobiješ rumble feedback.
crnisokol
01-01-2015, 19:22
Kao i ovaj Far Cry 3, jel?
dobro da sam Spec Ops igrao na kompu dok Far Cry 3 imam na PS3...
Izgubljeni_v2.0
02-01-2015, 10:08
Ni no Kuni
Završio i ovo. Prešao story mode, odradio sve side-questove tokom story mode-a i završio bountye u post-game modu. Vidim da sad ima još dosta aktivnosti i poslije story mode-a al meni je dosta. Fino odigranih 48 sati popunjeno svačim pomalo.
Imaš još barem toliko igre.
Izgubljeni_v2.0
02-01-2015, 10:40
A znam naletio sam na onu šumu gdje trebam zatvarat portale al mi se neda. I one robote. I Dodatne errande. I puste collectables. Ko će to sad sve lol.
Horny Devil
02-01-2015, 17:09
Prešao Dead State. I like it! 8/10.
kako bolje započet novu godinu nego sa paltinom :D
Rayman Origins upravo platiniran ^^
igra je teža od jebenog DSa lol savršeno tempiranje skakanja zna dovest do ludila ^^
Izgubljeni_v2.0
03-01-2015, 17:50
Lol, jedna od lakših platina.
Izgubljeni_v2.0
03-01-2015, 18:22
Pa, imam. (http://psnprofiles.com/tm34619)
Druga je stvar što mi je profil bannan lol.
aha lol
jer nisam te vidio online vec dost dugo :D od onda kad smo rdr igrali
Infamous Second Son
Ok i lijepa open-world igra sa kroničnim nedostatkom mogućnosti i sadržaja.
Sada odigrati i ovaj First Light DLC.
crnisokol
08-01-2015, 10:09
savršeno tempiranje :)
Infamous Second Son
Ok i lijepa open-world igra sa kroničnim nedostatkom mogućnosti i sadržaja.
Sada odigrati i ovaj First Light DLC.
Kak misliš nedostatkom mogućnosti i sadržaja.
Windwalker
08-01-2015, 11:36
Pa nemreš igrat biljar, prdnut na prolaznika, prebit noćnu damu i slično ko u ĐITIEJU.
Izgubljeni_v2.0
08-01-2015, 14:20
Kakav ti je GTA V? Jel ga hejtaš?
Windwalker
08-01-2015, 14:44
Pa i ne baš.
Likovi su mi zasad dobri i zabavni za razliku od četvorke, vožnja je dosta bolja od četvorke do razine da je igriva i zabavna, vizualno je puno toplih boja i lijepo izgleda, misije se čine raznolike i kolko tolko smislene, jedino je napucavanje standardno loše.
Ali zasad je dosta koraka iznad blijede četvorke.
Nego, kakav ti je to sig?
Kak si username promijenio?
Meni da neko random.
Nemoj mi reć da ti je Trevor dobar lik.
Windwalker
08-01-2015, 14:55
Još ga nisam otključao, samo nakratko na početku, ali čini se da će biti najbolji po viđenom iz trailera.
Izgubljeni_v2.0
08-01-2015, 15:14
Nego, kakav ti je to sig?
Kak si username promijenio?
Meni da neko random.
Sig neću ostaviti ovaj, ovo se sad malo igram i testiram. A username možeš promjenit u XLive postavkama. Samo uberi sad ovo: prvi put je besplatno, a ako želiš opet mjenjat onda moraš platit lol.
Deadwalker
08-01-2015, 16:07
Kak misliš nedostatkom mogućnosti i sadržaja.
Za mogućnosti i ja ne kužim, al' za sadržaj valjda misli na identične side misije koje se ponavljaju non-stop. Nezz, meni nije smetalo.
Nemam pojma o mogućnostima, pisao sam iz kreveta na rubu sna i tek sam se sad sjetio da sam išta napisao.
Sav "dodatni" sadržaj se brijem može riješiti u par sati i nakon toga nemaš kaj za raditi osim juriti po mapi.
Windwalker
08-01-2015, 18:21
Sig neću ostaviti ovaj, ovo se sad malo igram i testiram. A username možeš promjenit u XLive postavkama. Samo uberi sad ovo: prvi put je besplatno, a ako želiš opet mjenjat onda moraš platit lol.
Al meni iz nekog razloga uopće ne želi otvoriti to gdje se mijenja, nit besplatno nit s plaćanjem.
Odma javi neki error.
A X360 mi nije modan, internet radi (znam, jer sam kupio jednu arcade igru).
Tak da ne znam u čemu je problem.
E da, nabavio sam Halo Reach.
Vjerojatno igram nakon GTA, dakle za koji mjesec.
Izgubljeni_v2.0
08-01-2015, 21:16
Promini preko PC-a, i meni je bacalo error kad sam htio na xboxu. Odeš na stranicu logiraš se i onda imaš pravo jednom promjenit. I javi onda nick pa te dodam u x frendače.
baš je ružan ovaj xboxov sig
Windwalker
08-01-2015, 22:01
Promini preko PC-a, i meni je bacalo error kad sam htio na xboxu. Odeš na stranicu logiraš se i onda imaš pravo jednom promjenit. I javi onda nick pa te dodam u x frendače.
Ok, budem za vikend.
Mogli bi i uzet koji mjesec Livea pa coopat Halo Reach npr. Ili GeOW Judgment.
Al tek kad ti dođu na red.
Izgubljeni_v2.0
08-01-2015, 23:17
Mogli bi. Al vjerovatno ću nakon 2-3 Halo-a i Gearsa udrit stanku od tih alien pucačina i prešaltat se na nešto drugo da malo razvodnim to. Kako igram dalje ovaj Halo Anniversary vidim koliko je Destiny doslovna nemaštovita kopija istoga, barem što se cijelog settina tiče.
Dragon Age™: Inquisition Platinum Trophy
Collect all the Dragon Age™: Inquisition trophies.
10th Jan 2015
10:43:34 PM
3.67%
ULTRA RARE
Platinum
Ko je faca?
Kakav si završetak dobio.
Windwalker
11-01-2015, 11:37
Dragon Age™: Inquisition Platinum Trophy
Collect all the Dragon Age™: Inquisition trophies.
10th Jan 2015
10:43:34 PM
3.67%
ULTRA RARE
Platinum
Ko je faca?
Katastrofa!
Sad idi na liječenje od loših igara.
Kakav si završetak dobio.
Ne znam. Igra praktički ni nema kraj nek one slike.
Uglavnom...
Solas otišao, na kraju se našao s Flemeth i nešto popričali.
Vivianne postala Divine i napravila novi Circle.
Mageovi su napravili novi rebelion i Vivianne ih zgazila ko mrave.
Grey Wardeni se povukli na jug i obnavljaju red i pridonose zajednici.
Tako nešto ovako iz pamćenja.
Ovo sa prljavim Elfom je kao kod svih, a ostalo ti je ko meni.
Jučer riješio First Light. Kratko, ali je meni svaki inFamous odličan, pa tako i ovaj. Arene su mi bile neočekivano zabavne, a mislio sam da će biti napor.
Izgubljeni_v2.0
12-01-2015, 16:26
Koji ti je najbolji InFamous?
Svaki sljedeći mi je bolji od onog ranije, ako računamo isključivo glavni serijal, tako da mi je Second Son najbolji. Novi hardver pruža mogućnost da moći zbilja dođu do izražaja i svaki veći okršaj je čisti raspašoj.
Windwalker
12-01-2015, 20:32
E W3DR4N, vidim da igraš ovaj mrtvi Duke 3D.
Kaj je sljedeće? Thomas was Alone?
Windwalker
12-01-2015, 20:46
Ne, nemoj me... ja mislio da se zajebavaš, kad ono 100%.
Zašto ljudi uopće rade nove inFamouse, GTA, zašto postoji Naughty Dog, čemu sav taj trud?
Treba tebi jedna dobra kriza.
Dobro si rekao. Zašto postoji Naughty Dog?
Windwalker
12-01-2015, 20:52
Da radi najbolje igre ikad koje ti ne možeš igrat.
Izgubljeni_v2.0
12-01-2015, 20:58
Naughty Dog. Mmmm. Btw Wind ima fora dokumentarac o njima na YT ako nisi gledao.
Halo Anniversary
A bože mrtve dosade. Valjda su nastavci bolji.
Ne, nemoj me... ja mislio da se zajebavaš, kad ono 100%.
Imaš još koju preporuku?
Windwalker
12-01-2015, 22:21
Reko bi ti Gone Home, al to nemaš na PS-u pa nećeš moć dokazat da si prošo.
crnisokol
13-01-2015, 10:14
Budu portali na konzole...
crnisokol
14-01-2015, 10:45
Shadow of The Colossus HD
+ vizualni stil
+ glazba
+ sukobi s kolosima (borba, odnosno zagonetka s platformiranjem)
+ igra je jedinstvena
+/- priča
- texture pop-in
- kamera
Prilično dobra PS2 igra kod koje je remaster trebao biti bolje odrađen po pitanju učitavanja tekstura i draw distancea. Sviđa mi se vizualni stil (sličan Ico-u), glazba je isto dobra. Sukobi s kolosima su interesantni te vizualno dojmljivi - pogotovo s letećim i vodenim beštijama. Priča je dosta minimalistička, u biti je ima samo na početku gdje se dobije kakav-takav uvod i na kraju - koji je odličan, dok mi je kroz veći dio igre falio nekakav razvoj priče, nekakva motivacija da me povuče da idem odmah na sljedećeh kolosa (zato mi se i toliko odužila igra, jer sam rješavao 1-2 kolosa tjedno). Najveći plus igri je što je jedinstvena i nema ničeg sličnog.
8/10
I šteta što nikako da naprave taj Last Guardian.
Slender Man
30-01-2015, 20:39
Far Cry 4
Super igra sve u svemu, daleko najveća mana joj je što je...zapravo skoro ista kao trica.
Trica mi je bila zakon, a takav sam doživljaj imao igrajući i ovo, ali tehnički mi onda nije pravilno reći da je ova na rangu ili bolja čisto zato što nema velike razlike od trice.
Ima nekih jako kul misija i one kompenziraju za sličnost s prošlom igrom i sve u svemu sam zadovoljan. Definitivno preporučujem.
Odustao od Skyrima nakon cirka 36-37 sati. Bilo je zabavno, pogotovo prvih 15-20 sati dok sam još bio zelen i sve mi bilo novo. Igra je baš lijepa i puna života, ali mi je barem koplje-dva ispod Fallouta 3, najviše zbog nezanimljivih likova, questova i općenito settinga u kojem se igra odvija.
Kad se otkrije većina mape nije to to više. Questovi su nažalost dosadni i čini mi se da ih se 90% odvija u mrtvim špiljama. Prezirem činjenicu što me svaki redikul koji išta želi šalje samoga na svaki quest. Ono, ekipa jebeno drka kurac u svom guildu/gradu i šalju nekog randoma da ima donosi long lost sjekire i šljemove iz špilja. Ovo je inače praksa u većini igara, ali u Skyrimu je toliko questova da je to duplo iritantnije. Kad sam vidio da me onaj neki Septimus redikul poslao po Scrollse i kad sam potpuno iznenađen saznao da su Scrollsi u još jednoj jebenoj pećini, igra se krešala i to je bio znak.
Savršeno mi je kako je igra i u svojoj full patchanoj GOTY verziji zbuggana za ne vjerovat na momente. Uđem u neki random shop i ženska za šankom šizofrenično izmjenjuje rečenice "Get out of here!" i "Are you interested in my goods? (tako nešto)". Nisam razumio koji joj je kurac, ali onda je i drugi tip koji je tu prodavao počeo sa "You don't belong here!" i "Welcome, welcome!" pa sam pretpostavio da se igra umorila i ne može više raditi kako spada.
Ukratko, prvih 15 sati odlično, od 15. do 25. sata vrlo dobro, od 30. do 37. sata okej i tu sam stao.
Windwalker
02-02-2015, 07:16
Ja bi prije reko, prvih 100 sati odlično, i onda je prođeš.
Da si slušao nas s ukusom uštedio bi 30h života.
Windwalker
02-02-2015, 11:09
Prošo bi ga za 70?
crnisokol
07-02-2015, 10:16
Persona 4: Golden
Neda mi se naveliko pisati pa ću samo reći da je ovo najbolji jRPG koji sam igrao. Nakon što sam ovo odigrao mogu reći da se isplatilo kupit Vitu, sad čekam ostale Persona igre na nekom sniženju da odigram ranije nastavke.
9,5/10
Far Cry 4
Pala platina.
Super igra, na trenutke se čudiš kako je u pitanju Ubisoft s obzirom na količinu zanimljivih trenutaka u priči.
Inače ima baš dobro napucavanje i prejebene, masne eksplozije. Baš je gušt gledati eksplozije.
Grafika je isto super, jedna od ljepših igara koje sam imao prilike zaigrati.
Sad trebam vidjeti kaj ću sljedeće.
Izgubljeni_v2.0
11-02-2015, 12:06
Ništa ti ne vjerujem. Iako je Black Flag bio ugodno iznenađenje, a i ono, možeš jahat slonove. Tu odmah dobiva dodatne bodove.
Zajašeš slona, izvadiš bacač granata i praviš haos.
Izgubljeni_v2.0
11-02-2015, 12:19
Samo što svugdje košta ko suho zlato. Ne igra mi se baš toliko.
Potpuno ista igra kao Far Cry 3. Pošto sam trojku dosta igrao ovo jednostavno nisam mogao duže od 10 minuta.
Ja se pak baš veselim ponovnom uskakanju u isti tip igre. Ak će stealth biti zabavan ko i u trojci, meni dosta. Ali treba prije pasti na nekih 30kn.
Riješio MGR: Revengeance
Malo sam se bunio protiv gameplay sustava u početku, ali jednom kad se adaptira na sve to, stvar ide poprilično fluidno i parryji izletavaju ko iz šale :D Sve skupa, interesantan koncept, boss fajtevi su zanimljivi i ima par baš zabvnih koji su jednostavno uživancija za igrat. Priča i background totalno nebitno, ionak je tolko plitko da nema nekog pretjeranog smisla tražit neš u tome. Metal Gear univerzum je fora, mada je taj "sotry" teško tu nekak smjestit i nebi trebalo ni pokušavat. Likovi su manje više isti takvi, niš posebno glede backgrounda, al dovoljno različiti da su šore zanimljive. Zadnji boss mi možda malo ispod prosjeka, trebali su bit totalno šašavi i dat mu naglasak i bio bi Švarci :D DLC stuff koji se tu nalazi isto +. Prilika za igrat sa nekim drugim da malo razbije monotoniju dobro dođe. Replay value svega solidan, već peglam 3. playthrough. Apgrejdova i alternativnih weapona dovoljno za igrat još pa se nabildat za jači difficulty i uvijek ostaje ić radit runove za najbolje rankove za manijake ;) Gameplay jako ispeglan, na nekim sporednim stvarima se vidi da je rushano i nema tolko pažnje, al to je totalno nebitno, humora i referenci na MGS ima tu i tam i fino sjednu, zika dosta dobra.
8/10 would play again
crnisokol
12-02-2015, 10:00
Ja se pak baš veselim ponovnom uskakanju u isti tip igre. Ak će stealth biti zabavan ko i u trojci, meni dosta. Ali treba prije pasti na nekih 30kn.
Zabavan dok ne dobiješ snajper s prigušivačem, onda postaneš nedodirljiv.
Ma kakav snajper, bacač granata je God Mode.
Riješio MGR: Revengeance
Malo sam se bunio protiv gameplay sustava u početku, ali jednom kad se adaptira na sve to, stvar ide poprilično fluidno i parryji izletavaju ko iz šale :D Sve skupa, interesantan koncept, boss fajtevi su zanimljivi i ima par baš zabvnih koji su jednostavno uživancija za igrat. Priča i background totalno nebitno, ionak je tolko plitko da nema nekog pretjeranog smisla tražit neš u tome. Metal Gear univerzum je fora, mada je taj "sotry" teško tu nekak smjestit i nebi trebalo ni pokušavat. Likovi su manje više isti takvi, niš posebno glede backgrounda, al dovoljno različiti da su šore zanimljive. Zadnji boss mi možda malo ispod prosjeka, trebali su bit totalno šašavi i dat mu naglasak i bio bi Švarci :D DLC stuff koji se tu nalazi isto +. Prilika za igrat sa nekim drugim da malo razbije monotoniju dobro dođe. Replay value svega solidan, već peglam 3. playthrough. Apgrejdova i alternativnih weapona dovoljno za igrat još pa se nabildat za jači difficulty i uvijek ostaje ić radit runove za najbolje rankove za manijake ;) Gameplay jako ispeglan, na nekim sporednim stvarima se vidi da je rushano i nema tolko pažnje, al to je totalno nebitno, humora i referenci na MGS ima tu i tam i fino sjednu, zika dosta dobra.
8/10 would play again
Sad trebaš dobit S rank na svim misijama na Revengence težini.
crnisokol
12-02-2015, 14:44
Ma kakav snajper, bacač granata je God Mode.
pa i to isto, no sa snajperom možeš sve poskidati bez da te uopće primijete/dignu alarm...
Koristio sam 90% igre nož i bow. Bilo mi i više nego zabavno.
Slender Man
12-02-2015, 19:45
Sniper i nade launcher jedina 2 oružja koja su potrebna za išta osim main misije.
Zato su bloody fun.
Sad trebaš dobit S rank na svim misijama na Revengence težini.
Yep, to i radim u trećem :D
Ne vjerujem da će ti se dat Armstronga S rank radit.
Meni izgleda ko da ću imat više problema sa nekim drugim stvarima nego njega S-at. Al otompotom, tek R-04 rješavam.
Problem je što trebaš onaj dio prije prave borbe obavit bez da te udari. Što znači da moraš bježat od njega pola sata.
Windwalker
07-03-2015, 16:20
Prošao Lords of the Fallen.
Warrior, LV66, 18 sati.
Igra je sasvim solidna. Jednostavniji souls s puno manje raznolikosti, kako u gameplayu, taku i u dizajnu (levela, monstera, itema).
Ali ipak, ono što je preuzeo od Soulsa, combat, odradio je skroz dobro i užitak je za odigrati.
Grafički izgleda lijepo, puno raznih čestica u zraku i svjetlosnih odsjaja, ali art dizajn nije za svakoga. Kome se sviđaju Darksidersi, Diablo 3 (a i općenito Blizzard stil), ovo će mu sjesti ko budali šamar. Kome ne, neće mu niti ovo biti nešto posebno. Ja sam neutralan. Ne volim pretjerano takav stil i uvijek ću dati prednost dizajnu Soulsa ili Witchera, no niti mi ne smeta i ok je da je različit od dizajna ostalih Soulsa.
Što se audio dijela tiče, glazba je dosta dobra, pogotovo glavna tema. Zvukovi su ok, no ništa o čemu treba pričati. A voiceacting ide od jedva prolaznog do katastrofe... ajme ona ženska... RE1 traume.
Priča i likovi su, naravno, loši. Mislim da bilo koji lik u bilo kojoj Souls igri ima više karaktera od svih likova ovdje zajedno. Toliko o tome. Priča je puno više in-your-face nego u Soulsima, ali je također puno više generična i zaboravljiva. Također ne znam zašto su tolko forsirali facu glavnog lika (na boxart, u main menu, itd.), a u biti je nikakav i nepotreban.
Level dizajn je sasvim dobar, iako nije baš raznolik. Linearniji od Soulsa, ali opet se pred kraj počnu razna vrata otključavati i sve povezivati. Zbog vizualnog stila i jednoličnosti, puno je labirintnije od Soulsa u nekim dijelovima. Dok sam tamo znao zapamtiti svaki hodnik, ovdje toga nema.
Item i armor dizajn pati previše od loot sistema, pa se ne možeš povezati s jednim oružjem, kao u pravim Souls igrama, gdje skoro svako oružje može biti korisno ak ga znaš koristiti. A što se dizajna tiče, svi armori su šiljati, prenakićeni i teško je razlikovati end-game armor od onog kojeg sam dobio pri početku igre. Tu i tamo koji armor izgleda dobro, ali zaboravljivo.
Igra je kratka za Souls igru, 15-20 sati za jedan prolaz, ali na kraju mi nije niti trebalo više. Da je svijet veći, raznolikiji, combat i item sustav složeniji, e onda bi htio da je duža igra. Ovako ne treba.
Kad sam prošao, nisam osjetio potrebu za NG+ i ganjanjem trofeja, što mi je za Souls igre inače obavezno. Proći ću igru još jednom kad tad, ali uz nadolazeći Bloodborne i 'novi' Dark Souls 2, do toga će proći puno, puno vremena.
Što se bugova tiče, iskusio sam samo jedan i to ne gamebreaking. Zadnji boss mi je 'zaštekao', ali reloadom sam se vratio na zadnji checkpoint i sredio ga normalno. Mislim da su one prave gamebreaking bugove popravili.
Sve u svemu, dajem igri 8/10.
Evo par screensa završnog armora i sworda (barem za moj stil igre). Spoileri!!!
http://i57.tinypic.com/5309ph.jpg
http://i61.tinypic.com/2e3n1p3.jpg
crnisokol
07-03-2015, 19:25
Gravity Rush
+ grafika/vizualni stil
+ gameplay oko gravitacije
+ Kat
+ likovi
+ svijet
+/- prezentacija priče
+/- kontrole
- sporedne misije
8/10
Prilično dobra ekskluziva za Vitu. Vizualno igra super izgleda, te mi se sviđa stil a i svijet koji su napravili. Sam gameplay s manipulacijom gravitacije je odlična ideja i prilično dobro funkcionira iako su kontrole ponekad malo nespretne. Sviđa mi se što su priču dijelom prezentirali kao strip no mogli su zaposliti i neke glumce i ubacit voice-acting u igru. Kat je odličan protagonist, a i ostali likovi su dopadljivi što se tiče pozitivaca, s druge strane negativcima su mogli dat malo više prostora do ostave neki jači dojam.
Nadam se da nastavak nije otkazan, mada će vjerojatno preselit na PS4.
Batman: Arkham Asylum
5 godina kasnije, treći prelazak. Još uvijek vrhunska igra.
Prošao Lords of the Fallen.
Warrior, LV66, 18 sati.
Sorry, prestao sam čitati nakon 4. Souls riječi.
Slab hrvatski jezik. Jako loš tekst zbog neprestanog ponavljanja.
crnisokol
09-03-2015, 09:59
Odigrao i Resogun.
Dobar shoot 'em up no ništa više od toga. Očekivao sam nešto više prema odličnim ocjenama koje je pokupio. Glavna zamjerka ide na premalo raznovrsnosti, svega pet levela i tri slične letjelice, odigra se nekih sat do dva, ovisno o tome koliko puta poginete. Nakon toga ostaje ganjanje highscorea i prelasci na višim težinama.
7/10
Worthaur
09-03-2015, 10:35
Zar na PS3 jos nisu dosli DLC?
30kn sam platio season pass, dobio 4 nova moda, featove, challange. I construction kit, mozes izradit svoj brod, ili skinut s neta sta ti se svidi. Mnogo contenta za tako malo love.
Meni najbolja PS4 ekskluziva.
crnisokol
09-03-2015, 11:07
PS3/Vita verzija je za sada bez DLC-ova.
Izgubljeni_v2.0
09-03-2015, 11:52
Ja neznam kako vam se uopće da to igrati. To je samo jedna od al baš doslovno bezbroj varijacija takvih igara što sve vuče korijene iz Space Invadersa, igre iz 78'. Samo eto ova je na PS-u pa eto grafika nije totalno za drek. Meni je to tako predosadno da je to za poludit, prejednostavna gameplay mehanika koju bih pomislio igrati da je razvoj igara zapeo u 80-ima. Čak je i portable gaming već davnih dana prešišao takve prejednostave gameplay mehanike.
Bolje da igraju Dragon Ball Xenoverse. Najbolju igru ikad.
Ja neznam kako vam se uopće da to igrati. To je samo jedna od al baš doslovno bezbroj varijacija takvih igara što sve vuče korijene iz Space Invadersa, igre iz 78'. Samo eto ova je na PS-u pa eto grafika nije totalno za drek. Meni je to tako predosadno da je to za poludit, prejednostavna gameplay mehanika koju bih pomislio igrati da je razvoj igara zapeo u 80-ima. Čak je i portable gaming već davnih dana prešišao takve prejednostave gameplay mehanike.
Lol pa te "gameplay mehanike" nisu ništa jednostavnije od milijun shootera koje imaš na tržištu.
@Xero - valja?
Izgubljeni_v2.0
09-03-2015, 12:31
Pa govorio sam za te side scrool 2/2.5 D shootere u globalu da su prejednostavni ne isključivo za Resogun. Ako ti si ti mislio pod shootere i na TPS i FPS i trpaš to sve u isti koš, onda looooool.
Lol pa te "gameplay mehanike" nisu ništa jednostavnije od milijun shootera koje imaš na tržištu.
@Xero - valja?
Najbolja igra ikad. Brdo stvari za radit, a i online se čini super iako PVP nije nimalo balansiran. Još, ako si Dragon Ball fan(loša osoba) fan servisa ima ko kineza. Imaš i "hail hitler" emote. PC PLAY GOTY.
Izgubljeni_v2.0
09-03-2015, 12:39
Koliko se može svidjeti ljudima kojima se sere od Dragon Ball-a?
RPG 3D fajter sa brdo cusomizacije. Cutscene možeš preskočit. Ili im se smijat koliko su loše.
crnisokol
09-03-2015, 12:49
Navodno je sama borba ful jednostavna i brzo postane zamorno te vele da ako ne voliš DBZ da izbjegneš u širokom luku.
Jesi to na Rebootu pročitao?
crnisokol
09-03-2015, 13:08
Ne, odgledao 3-4 reviewa na Youtubeu i začudo se svi slažu.
Da jutub recenzije su super izvor informacija. Sa ki blast spam buildom je jednostavno jer samo spamaš kamehame, ako napraviš nekak melee build igra je puno drugačija. Ima brdo skillova i stvarno možeš svašta napravit.
Windwalker
09-03-2015, 15:36
Izgleda ko najgora igra ikad, nešto što bi hansi igrao.
Xero, I'm disappoint, son.
Horny Devil
09-03-2015, 23:04
Prešao Metroid Fusion. Za ljude s puno živaca. Inače super platformer.
Izgubljeni_v2.0
11-03-2015, 11:39
RPG 3D fajter sa brdo cusomizacije. Cutscene možeš preskočit. Ili im se smijat koliko su loše.
Moglo bi se ugrabit na kakvom većem sniženju. Nema šanse da ovako full cijenu dam.
crnisokol
11-03-2015, 12:30
Mislim da imaš demo pa probaj njega prije. Ja sam probao demo od prošlogodišnje DBZ igre (mislim da se zvala Battle of Z) i borba mi nije nikako legla, a ovdje izgleda skoro pa isto.
Moglo bi se ugrabit na kakvom većem sniženju. Nema šanse da ovako full cijenu dam.
Pa normalno da nećeš puno cijenu davat za igre.
Izgubljeni_v2.0
11-03-2015, 12:57
Dat ću za GTA V.
crnisokol
12-03-2015, 10:39
GRID 2
Nisam prešao jer sam pogubio živce sa lošim voznim modelom. Grafika i zvuk su ok, tipova utrka ima dosta, no badava sve to kad se cijelo vrijeme, umjesto da se utrkuješ s drugim vozačima, boriš s voznim modelom igre da ne bi izletio sa staze. Neki auti se još donekle pristojno ponašanju no s većinom je živa muka voziti. Valjda su i sami skužili da imaju loš vozni model pa su dali dosta rewindova da smanji frustraciju igrača. I da, oštećivanje je solidno izvedeno.
4,5/10
Izgubljeni_v2.0
15-03-2015, 11:03
Završio Super Mario Galaxy. Samo najbolja igra ikad.
crnisokol
15-03-2015, 11:06
Ajd da si napisao najbolji platformer ikad.
Znači radi u Dolphinu bez problema? Ako da, onda budem i ja to uskoro odigrao.
I kolko traje?
Izgubljeni_v2.0
15-03-2015, 11:19
Pa kad igra je jebena. Za razliku od onog Sunshine smeća ovo je pravo osvježenje.
Radi bez problema, bilo je par situacija gdje je imalo FPS dropova, ali rijetko i u kratkim periodima tako da nije ništa strašno. Sama igra nemam pojma koliko traje, ja mislim da sam spržio kakvih 12-14 sati. Ali igra se bazira na sakupljanu zvjezdica ( onih kao u Mariu 64 ) kojih igra ima 120, no već sa 60 možeš završit igru. Ja ih imam 85 i sad ću ga vjerovatno još s vremena na vrijeme upalit pa skupit sve.
Horny Devil
16-03-2015, 22:37
Odigrao Tomb Raider Legend, Anniversary i Underworld. 7, 8 i 7 od 10. Dakle, dobre igre, Anniversary najbolji.
crnisokol
17-03-2015, 09:19
Ja sam pri kraju Legenda i daleko je to od dobre igre. Jedini aspekt koji je kolko-tolko dobro odrađen su zagonetke. Borba je baš loša, Unchartedi i novi Tomb Raider su ukazanje Krista u usporedbi s tim.
Igram HD Remaster na PS3 i mislim da je to dosad najlošiji remaster kojeg sam igrao - izgleda loše s nekonzistentnom kvalitetom tekstura i čak povremeno ima frame dropove, s takvom grafikom trebalo bi ići na rock-solid 60 FPS-a.
Legend sam igrao 2006. i sjećam se da mi je bio super.
Horny Devil
17-03-2015, 11:38
Ja sam pri kraju Legenda i daleko je to od dobre igre. Jedini aspekt koji je kolko-tolko dobro odrađen su zagonetke. Borba je baš loša, Unchartedi i novi Tomb Raider su ukazanje Krista u usporedbi s tim.
Igram HD Remaster na PS3 i mislim da je to dosad najlošiji remaster kojeg sam igrao - izgleda loše s nekonzistentnom kvalitetom tekstura i čak povremeno ima frame dropove, s takvom grafikom trebalo bi ići na rock-solid 60 FPS-a.
Prije bih rekao da je problem Legenda što je kratak i (pre)lagan. Borba je OK, bolja no u Core Designovim TR igrama. Doduše, nije cover based pa mogu shvatiti zašto se ljudi bune.
Igrao sam igru na prastarom PC-u, nikakvih problema s teksturama i frame rate dropovima nije bilo. PS3 je u pravilu najlošija platforma za multiplat igre (PC/Xbox 360/PS3). Plus, vjerojatno, nesposobnost tima koji je radio remaster.
Legenda je prastara igra koju je vrijeme zgazilo i po današnjem standardu je vjerojatno dost loš.
Ali 2006. je bila dost dobra igra.
crnisokol
17-03-2015, 12:29
Pa da nisam igrao novi Tomb Raider i Unchartede vjerujem da bi imao bolje mišljenje o Legendu.
Što se tiče remastera definitivno je do nesposobnosti developera, jednostavno nema isprike da 'dorađeni' PS2 naslov ne radi glatko na PS3.
Horny Devil
17-03-2015, 12:43
Pa da nisam igrao novi Tomb Raider i Unchartede vjerujem da bi imao bolje mišljenje o Legendu.
Shvaćam te. Ja sam odrastao na starim TR igrama pa mi kontrole i borba djeluju kao korak unaprijed. Onome tko dođe s Uncharteda, cijela stvar djeluje kao pucanj u prazno.
Nego, za novi TR sam čuo da vrvi QTE-ovima. Istina ili preuveličavanje?
Ne vrvi, ali ima ga.
Mislim da je bilo par totalno neočekivanih i besmislenih zbog kojih umreš/budeš silovan pa moraš replayjat.
Ali inače je dobra igra.
crnisokol
17-03-2015, 13:52
Mislim da su QTE-ovi otprilike jednako česti kao i u Legendu, možda ih ima mrvicu više. Ali kao što Maloki kaže, ima par skroz besmislenih i isforsiranih.
Rofl. Nisi ti vidio Silent Hill 2.
crnisokol
17-03-2015, 15:03
Budem i to jednom vidio.
Izgubljeni_v2.0
17-03-2015, 20:16
Shvaćam te. Ja sam odrastao na starim TR igrama pa mi kontrole i borba djeluju kao korak unaprijed. Onome tko dođe s Uncharteda, cijela stvar djeluje kao pucanj u prazno.
Nego, za novi TR sam čuo da vrvi QTE-ovima. Istina ili preuveličavanje?
Ja sam isto ko mulac igrao te prve Tomb Raidere i ne sjećam se skoro ničega, ali urezalo mi se u sjećanje da se Lara JAKO teško upravljala i da sam trebao zastat i ciljat gdje ću skočit i slične gluposti. Eh sad dal je to bilo zato jer su sve igre teške kad si mulac ili je to zbilja bilo loše i u to vrijeme, neznam. Zadnje sam igrao Angel of Darkness i slična stvar je bila i tu, a baš ta 3 sam preskočio.
Al zato je novi Tomb Raider dost dobar. Nije vrhunski kao Unchartedi, al je još uvijek super igra. Ako se dobro sjećam QTE se u novom TR najviše forsaju pri početku igre, kasnije malo splasnu, još ih ima al su bolje razbacani.
Btw. Vedrane, Ship Simulator Extremes -80% na Steamu, ajmo traje samo 2 dana.
Sjećanje te ne vara.
Prvi Tomb Raideri, kao i većina igara iz tog vremena su za današnje pojmove kriminalno loše i neigrive.
Ima tu puno razloga. Sejvovi su bili ograničeni, gotovo sve akcijske avanture su imale trome tank kontrole, nije bilo interpolacije da akciju prekineš u njenom toku, već bi slučajni korak naprijed bez tipke za spori hod značilo da letiš tri koraka naprijed makar i u ponor. Još je u to vrijeme bilo obavezno držanje tipke kad se lik drži uz liticu, makar ona bila duga 50 kilometara i obavezni skokovi pod pravim kutom. Ako je litica nakrenuta milimetar, to znači smrt i ponavljanje od kad si zadnji put snimio.
Većina tih starih igara nisu neigrive zbog loše grafike, već zbog kriminalno loših kontrola. Recimo Half-Life se i danas može odigrati jer se FPS kontrole zapravo nisu mijenjale. Na stranu što je igra smeće.
TR 2013 mi je bio baš jebena igra
Windwalker
17-03-2015, 21:26
Zadnje sam igrao Angel of Darkness i slična stvar je bila i tu, a baš ta 3 sam preskočio.
A baš ta tri su svojevrsni prvi reboot serijala i daleko su igriviji i upravljiviji od onih starih.
I bili su odlične igre prije kojih 7 godina.
Danas me baš i ne privlače i želim samo Rise... za PS4.
Sjećanje te ne vara.
Prvi Tomb Raideri, kao i većina igara iz tog vremena su za današnje pojmove kriminalno loše i neigrive.
Ima tu puno razloga. Sejvovi su bili ograničeni, gotovo sve akcijske avanture su imale trome tank kontrole, nije bilo interpolacije da akciju prekineš u njenom toku, već bi slučajni korak naprijed bez tipke za spori hod značilo da letiš tri koraka naprijed makar i u ponor. Još je u to vrijeme bilo obavezno držanje tipke kad se lik drži uz liticu, makar ona bila duga 50 kilometara i obavezni skokovi pod pravim kutom. Ako je litica nakrenuta milimetar, to znači smrt i ponavljanje od kad si zadnji put snimio.
Većina tih starih igara nisu neigrive zbog loše grafike, već zbog kriminalno loših kontrola. Recimo Half-Life se i danas može odigrati jer se FPS kontrole zapravo nisu mijenjale. Na stranu što je igra smeće.
Igre su danas veće i detaljnije. Na stranu to što su smeće i neigrive.
Windwalker
18-03-2015, 15:48
Igre su danas veće i detaljnije. Na stranu to što su smeće i neigrive.
Pa dobro, Battlefieldi i COD-ovi jesu.
Ali to nisu sve današnje igre, ako nisi znao.
Nisam rekao sve, a čast iznimkama. Svejedno sorry, imam pametnijeg posla za razliku od tebe.
Ja nemrem skužt koju briju Vedro brije.
Prije desetak godina sam znao sjediti pred ekranom po par dana. Tada mi je bilo zanimljivo, ali ajd neću govorit da je danas većina igara smeće, povlačim to. Društven sam tip i volim zajebanciju. Dugo sam se bavio timskim sportom, tako da mi interaktivna zabava, pogotovo solo puno manje odgovara. Ali me živciraju na forumu glupi komentari i podjebavanja.
Windwalker
18-03-2015, 17:17
Prije desetak godina sam znao sjediti pred ekranom po par dana.
I ja, jer sam bio klinac i imao vremena na bacanje.
I mogo sam igrati RPG-e bez fast travela i igre s napornim kontrolama i sve i svašta.
Danas želim da mi je pucačina linearnija i filmskija, RPG da ima fast travel i dobar combat sistem, survival i arkade da imaju dobre kontrole koje nisu napor.
I to današnje igre nude.
Izgubljeni_v2.0
18-03-2015, 19:30
Danas me baš i ne privlače i želim samo Rise... za PS4.
Ne vjerujem da će to na PlayStation, igra nije dobro prošla i sumnjam da će je i na plejku ić prebacivat. Ryse izgleda super za 2-5 eura na kakvom Steam saleu, tad ću ga vjerovatno i ugrabit.
Ja bih više volio vidjeti Sunset Overdrive, makar mi ni on ne izgleda nešto pretjerano napeto. Od svega za Xbox bi stvarno volio vidjet Quantum Break na PC/PS4, igra izgleda super makar mi se niti najmanje ne sviđa ta njihova brija, tv serija-igra hibrid.
Ja bi prije ubo Wii U, nego Xbox One. Ali govno je još uvijek iznad 2000, čak i vani. I ima puno dodatnih troškova.
Windwalker
18-03-2015, 19:46
Ne vjerujem da će to na PlayStation, igra nije dobro prošla i sumnjam da će je i na plejku ić prebacivat. Ryse izgleda super za 2-5 eura na kakvom Steam saleu, tad ću ga vjerovatno i ugrabit.
Ja bih više volio vidjeti Sunset Overdrive, makar mi ni on ne izgleda nešto pretjerano napeto. Od svega za Xbox bi stvarno volio vidjet Quantum Break na PC/PS4, igra izgleda super makar mi se niti najmanje ne sviđa ta njihova brija, tv serija-igra hibrid.
Ma Rise of Tomb Raider. Kakav Ryse, LOL.
Izgubljeni_v2.0
18-03-2015, 20:00
Ja sam si zacrtao da ću poslije PS4 što prije budem mogao zemit Wii U. Xone će vjerovatno uletit tek pred kraj ove generacije kad se nakupi veći broj Xbox only igara i kad mu kolko tolko padne cijena. Osim ako ne budu portali sve na Windows 10 lol, što se čak nebih ni iznenadio s obzirom kako stvari idu.
Pa taj Tomb Raider je potvrđeno da je samo timed eksluziva, znači dolazi i na PC/PS4, samo kasnije.
Windwalker
18-03-2015, 20:27
Pa taj Tomb Raider je potvrđeno da je samo timed eksluziva, znači dolazi i na PC/PS4, samo kasnije.
Nema dok ne vidim.
Izgubljeni_v2.0
19-03-2015, 15:46
Šta imaš vidit? Pa Square Enix je sam izjavio da je timed eksluziva za Xbox One i 360, a da kasnije izlazi na SVIM platformama. Jedno kao ne žele otkriti koliko dugo će bit Xbox only lol. Vjerovatno će doći prije nego GTA V na PC.
crnisokol
19-03-2015, 17:18
Vjerojatno pola godine, sumnjam da im je Microsoft platio za duže od toga.
Izgubljeni_v2.0
19-03-2015, 20:57
Završio Reach. Napokon Halo igra da nije naporno smeće. Trebalo im je samo desetljeće.
Windwalker
19-03-2015, 21:21
Završio Reach. Napokon Halo igra da nije naporno smeće. Trebalo im je samo desetljeće.
Čujem da je taj najbolji, i imam ga, al ga nakon ODST-a nemam volje probati.
Jer ne vjerujem da su popravili pucanje i vožnju i maknuli one male koji se smiju.
Izgubljeni_v2.0
19-03-2015, 22:12
Ok je Reach. Ima još tih dijelova loše vožnje, ali u kratkim periodima. Al igra napokon nije linearna mrtva dosada, već je odlična audio-vizualna prezentacija s dobrim napucavanjem. Na ekranu se uvijek nešto događa, ima prekrasne lokacije, i stvarno lijep art. Ideš malo po poljima, pa po gradu, kroz par zgrada (+ dodatni bodovi Bungieu za alien noćni klub), ledenim pećinama, manjim kanjonima, alien bazama, i čak ima dio space ship napucavanja koji je zapravo dobro napravljen i zabavan.
Natrpali su svih vrsta nepritelja iz prijašnjih s dodatkom par novih i imaju sva prijašnja oružja (kojih se nakupilo kroz prijašnje nastavke i ima ih dosta). Dodali su i neke vrste gadeta koje možeš koristit, al samo jedan istovremeno. Tako imaš foru da pošalješ hologram sebe kao diverziju, jet pack, shield, sprint i slično. Ima easter egg-ova za prijašnje fanove, od javljanja prijašnjih likova iz Halo igara, pa čak i jednom od nakratko Filiona iz ODST-a. Uglavnom natrpali su svega pomalo i igra je stvarno zabavna i ok za ubit 2-3 popodneva. Pogotovo će ti bit super jer nisi igrao prijašnje Halo igre pa neke stvari nisi ni vidio. Ionako fura neku svoju priču i likove tako da tu ništa ne propuštaš, (ovi iz prijašnjih se pojave nakratko kao fan service), ali Halo priča kao u većini igara je svejedno smeće pa igraj.
Ali eto svejedno treba reć da su i prvi Crysis i Resistance 3 opet dosta bolji alien shooteri nego Halo Reach.
Windwalker
20-03-2015, 15:57
A onda ću mu dat šansu.
Ali kaj nije prvi Crysis alien shooter tek zadnjih 10% igre?
Izgubljeni_v2.0
20-03-2015, 16:51
Pa dobro ima aliena malo više, pogotovo u Warheadu. Uglavnom hoću reć da je Reach ok i bude ti još bolje sjeo jer nisi puno Halo igara igrao. Iako ti još uvijek ima onih malih što mlataraju s rukama po zraku.
crnisokol
21-03-2015, 10:44
Tomb Raider: Legend HD
Priča jedva prolazna, likovi skroz površno odrađeni i nezanimljivi. Platforming dio je čist solidan no ponekad kamera zna bit dosta problematična pa se gine bezveze, a i kontrole su nekako malo trome. Borba je jednostavno loša. Sa zagonetkama mislim da su pogodili dobru mjeru i po težini su čist ok, nit prelagane nit preteške (level u Londonu mi je bio uvjerljivo najbolji). Glazba skroz zaboravljiva, voice-acting osrednji.
Sam remaster je najlošije odrađen od svih koje sam dosad odigrao. Mislim da je smiješno da PS2 igra ima povremeni pad frameratea na PS3.
5/10
Jel Anniversary bolji ili lošiji od Legenda?
Horny Devil
21-03-2015, 12:31
Jel Anniversary bolji ili lošiji od Legenda?
Po meni je bolji, ali ako ti se Legend nije svidio, postoji velika šansa da neće ni Anniversary.
Windwalker
21-03-2015, 12:39
Anniversary je teži i manje filmskiji, budući da je remake jedinice.
Meni je bio naporniji i time lošiji od Legenda.
Ali davno je to bilo.
crnisokol
21-03-2015, 14:47
Ma imam onaj Tomb Raider HD Trilogy gdje su Legend, Anniversary i Undeworld pa ću odigrat i druga dva. No ovaj Legend me ohladio od serijala tako da će proći neko vrijeme prije nego opet zaigram Tomb Raider.
crnisokol
24-03-2015, 11:19
Deadlight
Prilično dobra kratka igra. Vizualno izgleda prekrasno, a i glazba je dobra, tak da je prezentacijski odlična. Sam gameplay je dosta jednostavan i da je igra duže postalo bi naporno no nije te je čist solidna zabava za tih 4-5 sati. Priča je dobra, mada ništa revolucionarno, no zato je igra jako atmosferična i baš me fino uvukla u svoj svijet.
7,5/10
Ako će netko igrati ovo u budućnosti, nek obavezno pročita dnevnik.
Platinirao GTA V
kratki ostvrt na GTA Online :
Sranje
sljedeća platina je Rayman, po računici u nedelju cu završit sa odvratnim dailijima, nakon toga se bacam na RDR
Izgubljeni_v2.0
27-03-2015, 12:18
Umest će te RDR platina jer traje dugo ajme. Pogtovo s zadnjim updateom. Ja sam je grindao na jednom hideoutu na vanilla verziji gdje dobiješ više xp-a pa mi je opet naporna bila, al eto bar sam brže dobio onaj top rank.
baš sam malo prije probal vidit kak ce ic taj grind, ma 0 bodova, neam volje ni živaca...ko ga jebe ^^
možda bude kakav boost od strane rockstara u skorijoj budućnosti, do tada ništa
Izgubljeni_v2.0
27-03-2015, 12:48
Čisto sumnjam. Updateovi su izlazili jedno godinu dana nakon izlaska igre i onda jedan pred godinu dana. Ništa se nije promjenilo po pitanju xp-a. Jedino da dobiješ xp boost je da igraš vanilla verziju bez patcheva. Znači nabaviš neku stariju fizičku kopiju i onemogućiš internet za update, odeš u offline LAN freeroam ili tako nešto i onda imaš 2-3 hideouta gdje u malo vremena dobiješ lijepu svotu xp-a jer bez updateova dobiš jedno 3x više xp-a nego inače. Ja sam tako grindao do jedno 45-og lvl-a, a onda sam updateo igru i igrao normalno.
crnisokol
30-03-2015, 08:21
Prešao Rayman Origins u coopu, ukratko najbolji platformer koji sam igrao, od vizualnog stila i glazbe pa do odličnog level-dizajna kojim su do samog kraja igre stvarali odlične, zanimljive levele - sve odlično izvedeno.
9/10
sad od mene kupiš Legends, kojeg cu danas platinirat i imat više paltina od Windwalkera muahahaa
crnisokol
30-03-2015, 08:34
Prvo malo pauze od Raymana pa onda idem ganjat platinu u Originsu. Mislim da ću prije kupit PS4 nego mi bude volja za sljedećeg Raymana tak da će onda pasti PS4 verzija.
Sad se moram psihički pripremit za Demon's Souls da ne dobijem slom živaca kad krenu silne smrti :)
Izgubljeni_v2.0
30-03-2015, 13:52
Kakva je razlika između Originsa i Legendsa? Izgleda mi odlično i mogao bih ga piknut za Vitu.
a sve ti je više manje isto, jedino kaj imaš levele koji su ti u ritmu glazbe, to je veoma zanimljivo, osim toga niš više...skupljaš one krijesnice i oslobađaš one plave pizdeke :D
Legends ti je zapravo dve igre u jednoj, svi leveli iz originsa su ti u Legendsu
Izgubljeni_v2.0
30-03-2015, 14:07
Ček jel ih trebam igrat za platinu ili su tu tek tako, kao opcija. Taman ću sad platinirat Origins po drugi put, a neda mi se baš i treći put igrat.
crnisokol
30-03-2015, 14:09
Kaj nisu rekli da je u Legendsu većina levela iz Originsa, ali lagano promijenjeni? Odigrao si oba dvije pa reci...
Ček jel ih trebam igrat za platinu ili su tu tek tako, kao opcija. Taman ću sad platinirat Origins po drugi put, a neda mi se baš i treći put igrat.
da, za platinu trebaš sve odigrat 100%...jebiga ubisoft ko ubisoft
@sokol neam pojma nisam primjetil neke promijene, samo znam da ima dost levela iz originsa
Izgubljeni_v2.0
30-03-2015, 18:45
A koji vrag platina traje mjesecima? Vidim da se svi muče i nerijetko je razvlače po godinu dana da platiniraju?
Worthaur
30-03-2015, 19:01
Pa Legends ima svoje original levele, kad se njih rijesi otkljucaju se Origins leveli koliko se sjecam.
Lagana je platina, ali moras svaki dan provest 10-15min radeci online challenge da bi skupio odredjen broj bodova za jedan trofej. To zna potrajat 2-3 mjeseca.
meni je trebalo ravno 3 mjeseca, sa time da sam ciljao samo gold trofeje koji nose 10 bodova, kad završiš svu igru bez da igraš online izazove završiš negdje na 4500+/- awesome bodova, a za zadnji lvl awesomeness ti treba 6000, do the math
ako bi svaki dan osvojio diamond trophy onda bi ti trebalo kojih tjedan dva, jerbo nose 50 bodova, ali to je fakat nemoguće, vidim likove koji naprave na onim izazovima kolko daleko možeš doć po 30 jebenih KILOMETARA LOLO, ja sam max napravio 1700 METARA!!! :D ili recimo izazovi tipa "pređi 200 metara što prije, za diamond ti treba 9 sekundi lol, tako da ako budeš planiral to vatat, svaki dan 10 min da dobiješ gold trofi i gasi plejku :D
platina je lagana, samo je jako time consuming,
Meni je Legends baš simpa, ali mi nije toliko napet za prelazit sve levele. Grafika i neke lokacije su baš wowo
Windwalker
30-03-2015, 21:32
Legends rula itekako i čistokrvni je nastavak, al su eto, odlučili ubacit i većinu levela iz Originsa kao bonus. Valjda za Wii U ekipu koja nemože igrat Origins.
crnisokol
04-04-2015, 09:56
LEGO The Lord of The Rings
+ LoTR
+/- grafika
+/- glazba
+/- (pre)jednostavan gameplay
- zvuk
- premalo raznolikosti
- kamera zna biti problematična
5,5/10
Dark Souls 2: Scholar of the First Sin
Imam još DLC ipo, ali mi je malo dosadilo. Ukratko:
+ warpanje
+ bonfire ascetic
+ 4 ring slota, 3 weapon slota
+ Fume Knight
+ sexy armori, masu oružja
+ combat koji je i dalje bolji od svega što se nudi
+ coop
- previše područja, dosta ih je prekratko i nabacano
- previše bonfirea koji su nekad skroz nepotrebni
- dosta meh bosseva (ali tako je zapravo i u ostalim souls igrama, samo što ih je ovdje baš masu pa je još izražajnije)
- Black Gulch, rotfl
- Royal Rat smrad
- neprirodno rotirajući neprijatelji
- gankanje npc-eva (onaj dio u Lost Bastille kad iz prostorije izlijeće vlakić od 5-6 likova, lel)
- paljenje vjetrenjače
- presmiješni lag u pvp-u
I dalje je igra masu zabavna, pogotovo mp aspekt, samo nije vrh vrhova kao prve dvije. Samo je vrh.
marijanovic
26-05-2015, 02:27
Ima li uopće što od novijih igara a da vrijedi preći (kampanju)?
Witcher 3 najbolja igra ikad.
Kak si već prešo jebote, pa kaj nemaš školu ili faks ili posao ili bilo kaj pametnije od igranja od jutra do navečer?
Hoćeš reći da ima nešta pametnije od igranja igrica cijeli dan?
Mislim da cemo xeru morat stavit u kaznu.
Ne možeš mi govorit šta da radim! Dovoljno sam star da sam vozim bicikl.
crnisokol
27-05-2015, 13:52
Puzzle Agent
Skup zagonetki povezan kroz solidnu priču sa simpa art-styleom i dobrim voice-actingom. Sve skupa je ipak prekratko i prelagano, pogotovo jer igrač dobije previše bodova za hintove.
6,5/10
Pa tko te tjera da koristiš hintove
crnisokol
02-06-2015, 17:12
Puzzle Agent 2
Isto kao i prvi, samo su zagonetke još lakše.
6/10
Windwalker
02-06-2015, 18:09
Mislim, prvi ti je za 6.5 i onda ideš gubit vrijeme na drugi.
A toliko igara neodigranih...
crnisokol
02-06-2015, 18:28
Baš mi se igralo nešto takvo s rješavanjem zagonetki, a i jako su kratke igre tak da nije da sam izgubio 20+ sati na 6/10 igru.
Evo sad ću završiti Heavy Rain pa možda biti zadovoljniji s mojim odabirom :cool:
crnisokol
03-06-2015, 09:06
Heavy Rain
+ fleksibilnost priče
+ zanimljivost priče
+ pacing
+ likovi
+ grafika
+ voice-acting
- kontrole kretanja
- rupe u priči
8/10
Prilično dobar interaktivni film. Da je moglo bolje na mnogim elementima - moglo je, no i ovako igra zadržava pozornost kroz solidnu priči koja je odlično prezentirana. Šteta što nisu stavili bolje glumce da bude još bolji dojam. Igra je jako slična Telltaleovim serijama no čini mi se da daje daleko veći utjecaj igraču na sam razvoj događaja.
Izgubljeni_v2.0
03-06-2015, 12:16
Ja igru nisam mogao shvatiti ozbiljno jer svaki put kad se glavni lik derao zvučao je kao Stanov stari iz South Parka.
https://www.youtube.com/watch?v=_nR0xIbnbmY
JASON!/10
crnisokol
03-06-2015, 12:46
Jep, ima dijelova gdje je VA loš no općenito gledano mi je bio ''good enough'', služi svrsi no ništa za posebno pohvalit. Pretpostavljam da je bolje u Beyondu gdje su ipak Page i Dafoe.
Metro 2033 Redux
Možda pomalo neočekivan remaster ili kako već ga želite zvati, ali odlično odrađen posao. Smetalo me kod vanille što je sam gunplay bio nekako neuvjerljiv, ali to je ovdje ispravljeno. Grafički je podignuto još više, a već je i onda igra izgledala spektakularno. Onaj je*eno iritantan dio sa nekakvim zelenim govnima gdje sam umro 100 puta je sad skroz izbačen ili malo modificiran, nisam sasvim siguran. I sam kraj je malčice promijenjen što ima logike, ako ste igrali dvojku.
Preporuka definitivno, čak i ako ste igrali original. Nekih 70-ak kuna dođu oba Metra na čestim akcijama pa je šteta ne iskoristiti. Pogotovo, ako niste igrali uopće.
Slender Man
29-06-2015, 20:14
Onaj je*eno iritantan dio sa nekakvim zelenim govnima gdje sam umro 100 puta je sad skroz izbačen ili malo modificiran, nisam sasvim siguran.
Kako nisi siguran? Pa je li bilo tih zelenih govana ili ne? Ili je nekako moguće nastaviti s vanilla saveovima?
Devil May Cry 4 Special Edition. GOTY. Najbolja igra ikad. Vergil bog.
Windwalker
29-06-2015, 22:15
LOL
Nepotreban kvazi-remaster nepotrebno loše igre.
Znam da se šališ, ali ipak nije uredu od tebe.
Kako nisi siguran? Pa je li bilo tih zelenih govana ili ne? Ili je nekako moguće nastaviti s vanilla saveovima?
Ma ima ih, ali ni jednom nisam umro na tom dijelu pa sam 99% siguran da su nešto modificirali. Morao bih pogledati taj dio na youtubu da znam za sigurno. Ne znam rade li saveovi od vanille.
Windwalker
30-06-2015, 14:59
Znam da se šališ, ali ipak nije uredu od tebe.
Ma daj.
Umjesto da rade nastavak zadnjeg DmC-a, jedinog koji je stvarno valjao, oni idu raditi kvazi-remaster, tj. DLC likove za igru staru 7 godina.
I novi i stari DMC su super.
Windwalker
30-06-2015, 21:20
Ne.
Prva tri su neigriva, četvrti donekle igriv, ali upropašten ponavljanjem i bezveznim novim likom.
Tek zadnji, reboot, valja.
Drugi je sranje. Prvi nisam igrao. Treći je "najbolji", ali jebena kamera je toliko neoprostivo govno da ga još nisam prešao. Nero je kul.
I novi i stari DMC su super.
qft
Prva dva DMC su ok , treci bi bil do jaja da nema sugavu kameru, cetvrti je bolji od prva dva ali kaj se tice price losiji od trojke ...
A ovo "reizdanje" je cisti rip off, sve to su uredno mogli dati kao update za vlasnike "stare" pc verzije na steam .. S tim "HD reizdanjem" su me samo uvjerili da nikada vise ne kupim nis od njih koliko god igra bila dobra ...
I da reboot je smece jer je prica meh i borba je dosadna i repetativna ...
Izgubljeni_v2.0
01-07-2015, 09:21
Prvi DMC rulež. Drugi smećec. Ostale nisam igrao.
Mogao bih sad ovaj reboot.
DMC 4 Special Edition ima 3 nova lika. To je za ovakvu igru ogromna stvar. Nitko ne igra DMC zbog duboke priče.
DmC je jeben, a DmC4 zaigram možda jednog dana kad bude na storeu za 50kn i ne budem imao neš bolje za igrat.
Izgubljeni_v2.0
01-07-2015, 11:38
Kakvi su ti prijašnji nastavci Maloki?
DMC 4 Special Edition ima 3 nova lika. To je za ovakvu igru ogromna stvar. Nitko ne igra DMC zbog duboke priče.
Ako su to samo reskinovi s drugim animacijama, bez promjene komboa i načina igranja onda su za drek.
Nisam ih igrao, uvijek mi je bilo previše nabrijano i gej.
Kakvi su ti prijašnji nastavci Maloki?
Ako su to samo reskinovi s drugim animacijama, bez promjene komboa i načina igranja onda su za drek.
Nisu.
Horny Devil
01-07-2015, 12:33
Igrao sam DMC 3 i 4. Gameplay valja. Trojka je ružna, tj. leveli su ružni. Četvorka je bolja po tom pitanju, ali svaki level prođeš dvaput.
Is's OK 10/10.
Windwalker
01-07-2015, 17:58
To su mogli bit obični DLC-i, a ne 'nova' igra.
Izgubljeni_v2.0
01-07-2015, 23:55
Nisam ih igrao, uvijek mi je bilo previše nabrijano i gej.
Meni je prvi bio baš jebena igra. Al jbg to sam igrao tamo 2000 i neke. Pitaj boga kad je to već izašlo.
Bio ti je jeben jer si imao 10-15 godina, koliko Xero ima sad. Proći će i njega.
Ti nisi nikad prešo DMC jer ti je bio pretežak.
Dmc jesam, al ove prije gadosti nisam jer su po svemu odbojne, a najviše kameri.
Da imaš mlađahne reflekse 12 godišnjaka uspio bi usprkos kameri.
A pola borbi se odvija offscreen. Fakat dobra igra lol.
To je taktika u DMC igrama. Trebaš uvijek držat što više neprijatelja offscreen jer te onda neće napadat dok ti comboješ jednog na smrt.
Transistor
8-9/10, jos sam malo pod dojmom, nisam siguran jesam mrvicu razocaran ili dosta odusevljen. uglavnom svaka preporuka, bar jedan prelazak zbog price. gameplay, art, soundtrack, level dizajn jebeno on point. malo sam podjeljenog misljenja jos oko price i zavrsetka
vrhunska cyberpunk/existential tema. zanimljiv kraj.
e da, i malo proletio kroz Her Story. okej zamisao, gameplay je malo monoton tho, ali nekako paše. jeftino i kratko
Izgubljeni_v2.0
05-07-2015, 23:54
Završio Bioshock Infinite. A bokte koji naporni proljev od priče i likova. Gameplay so so, gunfightovi na rampama s određenim gearom i vigorima su bili zabavni. Al ono, možeš jest krompire iz wc školjke pa 10/10.
Cradle je bila zanimljivo iskustvo. Love/hate je, po nekima arthouse smeće, ali sigurno masu bolja od gone home i jos nekih walking simulatora. Prica je složena, sakrivena, zanimljiva. Još se odvija diskusija o pravom značenju kraja, igra je nedavno izišla i devovi su neki lijevi ukrajinci. Dosta prosječna igra po svemu osim priče, solidan sci-fi.
Uglavnom transhumanizam, futurologija, time travel ukomponirano sa (ako je vjerovat tipu koji je dosta proučio) budizmom, hinduizmom. Kao video igra je definitivno prosječna sa praktički nepostoječim gameplayom osim mini igre (doduše ima solidan razlog, koji se otkrije), lošim engleskim VA-om i meh visual/audio prezentacijom, na momente ok soundtrackom, ali na igru treba gledat kao interaktivno iskustvo i definitivno je sleeper hit sci-fi dijelo.
Zvuči ko govno. Jel govno?
"dijelo" ?
nema veze, ja sam prošli put napisao "lijepše" :D
Zvuči ko govno. Jel govno?
Droppao bi ju nakon 5 minuta, nemoj ni pokušavat.
Svako govno ima svoje muhe.
Horny Devil
30-08-2015, 10:54
Završio Personu 4. Igrao nekih 70-ak sati. Is good!
Horny Devil
08-10-2015, 17:31
Odigrao MGS3 i Peace Walker. Kao i u ostalim Metal Gear igrama ima odličnih i očajnih ideja. Al' sve u svemu, ne mogu reći da se nisam zabavio.
Izgubljeni_v2.0
08-10-2015, 21:41
MGS 3 - žešći rulež
Peace Walker - žešći smećec.
Prešal sam i tu peticu
gameplay zabavan i kreativan,
storyline nedopunjen i nekako zbrzlan, a da ne kažem i izrezan,(act 3) jerbo ako čemo uspoređivat trailere koje su nam puštali prije izlaska igre, konačni proizvod je sasvim drugačija priča =/
nekako ostavi gorak okus u ustima, famozne izjave Kojime da necemo gledati dugometražne animacije je totalni promašaj, nakon 4 nastavka se jednostavno navikneš (bar ja), dovođenje Kiefera je totalna glupost, pa frajer je izgovorio ako i 10 rečenica, a platili su ga miljune, ono što ste imali prilike cut u trailerima to je više manje to, uz pokoju rečenicu na kazetama, nebi ništa rekal da je Kojima dao razlog za Kifera tipa "htjeli smo nešto novo nešto divlje", a ne "Kiefer je iskusan glumac i treba nam netko tko će odglumit emocije koje ce Big Boss proživit", a koje to jebene emocije lol, pošto uopce ne priča tokom cijele igre ergo nema emocija,tu i tamo se namršti, aposolutno nije napravio ništa što David Hayter nebi mogal, to je ko ona spika kod Ubisofta za zadnji Splinter Cell kaj su Ironsida makli jer je kao star pa se boje da ga u kičmi ne uvati dok bi izvodio motion capture lol :D
grafički izgleda prekrasno (ps3), i radi fluido, da,da na 30 fps
MGO sam nešto malo probal, ali izgubil volju nakon "Lost connection, Host has left the session", jebo te multi na konzolama, al dat ću drugu priliku sad koji dana
dali igra zaslužuje desetke i devtke ? nategnuta osmica
grafika +
kreativnost pristupa svakoj misiji +
čestitka za rođendan =) +
Buddy sistem, fora je vodit kompanjone kao side kickove, veoma su korisni +
količina misija, 50 main misija i 150 side opsa, iako se vecina ponavlja sa vecom težinom +/-
građenje baze koje je totalno nepotrebno, ok imate FoB koji funkcionira nešto kao i dark souls, dakle drugi igrači vam mogu invejdat bazu što vas automatski vrača nazat ako ste na misiji -
nedorečena priča, iako upotpunjava taj famozni krug između MGS peace walkera i Metal Gear 1 -
tu i tamo pokoji glich pentranja po stijenama, fakat je iritanto kad se nemoš popest na malo veci brežuljak -
sve u svemu 8/10
pošto gaming lagano propada sa uvođenjem mikrotransakcija ni MGS nije iznimka, u naglednoj budućnosti oćekujem Act 3 za 15 eura, razno razne skinove za MGO, a što ce biti sa Metal Gearom sad kad nema više Kojime samo dragi Bog zna.
Najveći problem te igre je što je jednostavno dosadna. 1500 side opsa i sve su iste. Prošao sam chapter 1 i ne da mi se više, a šteta mi brisat jer samo šuljanje zna zabavno bit. Da ima quick save sistem možda bi mi se još dalo ovako ću vjerovatno obrisat kad ekspanzija za Witchera izađe.
Windwalker
08-10-2015, 23:06
W3 - 1500 contractsa i svi su isti.
Windwalker-9777 postova i svi su smeće.
Windwalker
08-10-2015, 23:14
Ali ih je ipak manje nego 12.159 proljeva.
Najveći problem te igre je što je jednostavno dosadna. 1500 side opsa i sve su iste. Prošao sam chapter 1 i ne da mi se više, a šteta mi brisat jer samo šuljanje zna zabavno bit. Da ima quick save sistem možda bi mi se još dalo ovako ću vjerovatno obrisat kad ekspanzija za Witchera izađe.
jebiga takva je igra, 25 godina ispod svakog nastavka piše Tatical espionage game..., probaj dogurat dalje u igri pa vidiš da nije tak dosadno kad imaš recimo 4 tenka , jedan helić i par snajperista, probaš sve to bez alert moda proc, ima zanimljivih situacija, jedino se slažem da igra postane dosadna ako se igra duže od sat dva, al eto svako svoje fura :D
Pa problem je što kad me vide moram odmah loadat checkpoint, ako ne želim nekakav D rank, a zadnji checkpoint je bio prije 20 minuta.
Windwalker
09-10-2015, 15:55
Bu-hu...
Ajd, ipak se čini napornije nego kad si Last Gianta pokušavao 20 puta ubit.
Tebe je stvarno jak PMS uhvatio zbog tog Reboota.
Windwalker
09-10-2015, 16:17
Trebao bi biti sretan što ti sad ovdje više pišem i dižem kvalitetu foruma.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.