Pogledaj cijelu verziju : Modern Warfare 2
Stranica :
1
2
3
4
5
6
7
8
[
9]
10
11
El Klinjo
19-11-2009, 15:00
Pa sada je vjerovatno ocito da je i kupovina cdkeyeva u toj mjeri ilegalna. :>
koji si ti lik.
Kako nešto može biti ilegalno, ako igru MOŽEŠ SKINUTI SA STEAMA NAKON ŠTO AKTIVIRAŠ KEY.
Kao što je netko napisao na tom forumu, možda je jednostavno key namijenjen za azijsko tržište, a koristi ga netko iz US.
Nema logike, al čuj, ovo je steam i IW
Arbiter of Change
19-11-2009, 15:00
Da... osim što je Valve-ov čovjek sve rekao:
They [OnlineKeyStore]Sare not a legitimate seller. You should contact them for a refund and then purchase from a legitimate seller such as a local retail store, Amazon, Gamestop, Steam, etc.
Inače, shema zbog koje se ovo radi:
OnlineKeyStore's model is simple:
1. Buy game in cheap Asian market for say £10
2. Take key out of box
3. Sell key on website for £25
4. Profit
El Klinjo
19-11-2009, 15:07
Meni je frajer od kojeg sam kupio poslao igru kao gift preko steama...
Nadam se da ja nemam brige što se ovog tiče :)
Svi koji namjeravate kupiti samo CD Key pa ga aktivirati preko Steama, čitajte ovo:
http://forums.steampowered.com/forums/s ... ?t=1031758 (http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1031758)
:>
:>
A kaj sam ja rekao?
Odmah sam rekao da se ne zajebavaju sa time i da kupe igru sa STEAMA, ali neeeeeeeeee... svi bi popuste nekakve. Ok, evo sad. Uživajte u MW2.
Ssteam i IW
Ne pljuj, ne pljuj. STEAM owna bogove.
I da, ako je frajer koji ti je igru poslao, kupio je sa STEAM-a onda nemaš brige.
croat1gamer
19-11-2009, 16:28
Inače, shema zbog koje se ovo radi:
OnlineKeyStore's model is simple:
1. Buy game in cheap Asian market for say £10
2. Take key out of box
3. Sell key on website for £25
4. Profit
Popunio si treci korak, misterija je otkrivena :D
El Klinjo
19-11-2009, 17:45
@Striker
Jel moguće key aktivirat pa poslat igru kao gift?
Ja mislim da ne, nemam baš iskustva sa steamom, pa pitam
Nemam pojma, nisam nikad slao niti dobivao giftove. No, koliko vidim jedina opcija je "Purchase as a Gift", tako da; sumnjam
Pitaj r0rschach-a, on će ti to bolje znati objasniti nego ja ^^
Jel to samo mene steam izbacuje iz igre?
Mene ne, no mislim da znamo svi zasto tebe izbacuje!
Btw. evo malo danasnje akcije: http://screenshot.xfire.com/screenshot/ ... 42d009.png (http://screenshot.xfire.com/screenshot/natural/6fc25ef331fa95026989d0adbdd542b1cb42d009.png)
http://www.xfire.com/screenshots/crocar ... 42d009.png (http://www.xfire.com/screenshots/crocarp/?ss_file=6fc25ef331fa95026989d0adbdd542b1cb42d009. png)Sja narucih :D :D
Se meni čini ili svi koji igraju su newbovi totalni, na svaki server koji dođem k/d mi bude najviši, uvijek sam prvi, na svakom serveru. :(
I understand u Grim. Btw. sta me ignoriras na steamu? =(
El Klinjo
19-11-2009, 19:56
Meni se fakat bilo teško priviknut 1. dan, neznam zašto, ugl sad mi bolje ide :D
I understand u Grim. Btw. sta me ignoriras na steamu? =(
Prvi put sam igrao DA:O, drugi put sam bio AFK. Bad timing. :D
croat1gamer
19-11-2009, 20:06
Ah, nisam jedini, iako ponekad naletim na servere sa par boljih igraca.
Ili je do toga ili se neznaju boriti protiv Riot Shield usera. :D
The Fury
19-11-2009, 20:20
Mene ne, no mislim da znamo svi zasto tebe izbacuje!
Btw. evo malo danasnje akcije: http://screenshot.xfire.com/screenshot/ ... 42d009.png (http://screenshot.xfire.com/screenshot/natural/6fc25ef331fa95026989d0adbdd542b1cb42d009.png)
http://www.xfire.com/screenshots/crocar ... 42d009.png (http://www.xfire.com/screenshots/crocarp/?ss_file=6fc25ef331fa95026989d0adbdd542b1cb42d009. png)Sja narucih :D :D
Prestrašno. Samo je 3 tote, hehe. Još se mučiš sa švapskim.
Da, ima puno njubova, no ni to nije loše, jednio ako su sa tobom u timu. Kao Constantine :wink:
Constantine
19-11-2009, 20:29
Se meni čini ili svi koji igraju su newbovi totalni, na svaki server koji dođem k/d mi bude najviši, uvijek sam prvi, na svakom serveru. :(
to je nemoguće,IW matchmaking system je zamišljen tako da spaja igrace slicnog skilla,zelis li reci da nevalja?
croat1gamer
19-11-2009, 20:31
Ne, samo sto se tako brzo poboljsa da matchmaking ne uspijeva drzati ritam.
ok, evo bas pricam sa par ljudi sada i opce ne nalazi server, tj. stoji u lobbieu i to je to! :|
EDIT: fejlo sam u postu iznad 2. sliku, http://screenshot.xfire.com/screenshot/ ... ae40dd.png (http://screenshot.xfire.com/screenshot/natural/f52eeb341b4299e4e65c9b49527ba72445ae40dd.png)Sovo ja narucih! ;)
to je nemoguće,IW matchmaking system je zamišljen tako da spaja igrace slicnog skilla,zelis li reci da nevalja?
ovo su sad vec gluposti...
OOPS DOUBLE POST :D
Constantine
19-11-2009, 21:07
malo taj stealth bomber leti pre pre nisko,sve je samo ne stealth :)
i dont care, dok mi ubija 5 po zvanjue, me happy!
Znaci, ako sam ja lvl 70 spojit ce me sa igracima koji su isti lvl?
Constantine
19-11-2009, 21:44
ne.
A kako onda funkcionira to sortiranje igraca slicnog skilla?
Markecgrad
19-11-2009, 22:19
Mene obicno spaja sa level 70 i 1 igracima bez problema :)
Kostolomac
19-11-2009, 23:52
Evo napokon igrao i ja ovo čudo. SP je odličan, stvarno filmski ugođaj, i osjećam se kao dio ekipe uz Soapa i ostale. One pucnjave po favelama su me lijepo podsjetile na Tropa de Elite :D
MP još nisam probao, ali izgleda mi previše sličan onomu iz četvorke, koji mi je bio dosta loš. Jednostavno mi ne paše takav stil (perkovi, airstrike, heli, i slabo razlikujem koji su moji a koji protivnici). Dosta puta sam probao MP u četvorci ali sam se uvijek vraćao duji. No bumo vidli, možda se uspijem priviknut na MP od MW-a 2 :)
Constantine
20-11-2009, 09:54
to ne postoji...
prilicnno sam siguran dda su najavljivali to.
The Fury
20-11-2009, 10:07
to ne postoji...
prilicnno sam siguran dda su najavljivali to.
Matchmaking su uveli da igrači ''približnog'' ranka mogu igrati skupa. A to nisu uspjeli napraviti. Cijeli IWnet se loše predstavio.
Constantine
20-11-2009, 10:10
rank oznacava sve samo ne skilll :(
najavljivali su da ce te spajat igrace istog skilla... sta IWnet ti telepatijom ocitava kojeg si ti skilla? :S
KingTomy
20-11-2009, 15:46
Kao valjda veci level veci skill. Iako to nije tako :D
Constantine
20-11-2009, 17:46
najavljivali su da ce te spajat igrace istog skilla... sta IWnet ti telepatijom ocitava kojeg si ti skilla? :S
ne,ali je neko postao link jos prije u ovoj temi na stranicu odxboxa gdje se vidi jedan zanimljiv matchmaking sustav koji prati igračevu uspješnost i prema tome ga spaja sa drugim igracima.
A kako onda funkcionira to sortiranje igraca slicnog skilla?
IW.NET balanisra timove, tj. raspoređuje igrače s obzirom na level tako da timovi budu podjednaki.
Constantine
20-11-2009, 18:15
lol, sto je najbolje,kad par njih ode iz jednog tima nema auto balansiranja niti se mozes prebacit u drugi tim.
Al zato traži druge igrače da se joinaju...
Rupa se brzo popuni...
Constantine
20-11-2009, 19:11
dok sam ja igrao to se nije dogodilo :/
neox99buleseye
20-11-2009, 19:22
sutra ujutro kušpujem :))))
Constantine
20-11-2009, 19:27
ja sam isto priseljen kupit,vjerovatno od mvaljavvea ako se pojavi danas na msn-u :(
Ja jučer naručio od mvaljave. Jedva čekam da mi igra dođe.
Frend mi se juće pohvalio da ima igru. Jedva ćekam da je zaigram kod njega :)
Meni je igra super, a multiplayer čak i bolji od onoga u 4. jer ima nekak više reda, više stvari i mogućnosti...jako zanimljivo.
MP je odlican. SP-u nesto fali
Kod mene obrnuto.SP je nešto epic i predobar.Jedino je ne dovršen,vjerovatno neki DLC materijal ili možda MW3 -.-''
MP sam isprobo,nije to taj CoD štih,pogotovo bez dedi servera
El Klinjo
21-11-2009, 11:52
MP owna, puno mi je teže nekako ubit nekog nego u cod4 ili cod2.
Ja jučer naručio od mvaljave. Jedva čekam da mi igra dođe.
Keycode?
Veće su šanse da ćeš igrati MP sa crackanom igrom neko keycodom.
Constantine
21-11-2009, 12:48
igru ffs,ne cd key :/
I ja sam danas isto pokusao kupit igru od jednog lika,uplatio sam novce ali je krava u banci sve zajebala i uplatila na krivi racun,a ja novce dobit natrag nemogu :thumbs2:
I ja sam danas isto pokusao kupit igru od jednog lika,uplatio sam novce ali je krava u banci sve zajebala i uplatila na krivi racun,a ja novce dobit natrag nemogu :thumbs2:
Sry, ali. :rotfl:
Uglavnom meni je MW2 multiplayer dosadio, nemam nekako volje ga više igrat, nešto mu fali. :(
Constantine
21-11-2009, 13:46
dedicated serveri i COMMUNITY mozda?
The Fury
21-11-2009, 14:09
Uglavnom meni je MW2 multiplayer dosadio, nemam nekako volje ga više igrat, nešto mu fali. :(
To je i bilo za očekivati... Baš žalosno.
OMG tek sam sad otkrio solo play na special ops modu, weeeee!
Constantine
21-11-2009, 14:35
To je i bilo za očekivati... Baš žalosno.
zato ce se IW pobrinut da izbaci DLC za par baksa sa tri nova moda pa ti nebude dosadno :(
vjerojatno na svoj racun, al necemo u ot :P
o cemu se radi u tom spec opsu? neradi mi SP, vjerojatno zato jer sam instalirao neke zakrpe :/ a
Constantine
21-11-2009, 15:38
co-op.
danas prešo...iam go otkako je izašo al nisam imo vremena odigrat ga
jebački kratak...5 i pol sati igre na hardened...ali je jebeno brutalno nenadjebiv
neke scene su me dodlovce ostavile paf...i zadnja mislija..uf onako ljut na šeparda killaš sve
ma predobra igra...multi je tkđr odličan al gadovi već imaju wh i sranja ostala
sve u svemu cod je kralj i ko to nije odigro nemože sebe zvat gamerom
:pray:
El Klinjo
21-11-2009, 23:55
Nešto mi nije jasno...
Dakle odem na play, odaberem gametype...
I šta onda taj famozni IWnet radi?
Odabere likove koji su isti gametype odabrali i bira tko će biti host?
Ja sam brijao da IW drži SVOJE servere...
Constantine
22-11-2009, 00:00
lolololo
pa IWNET je p2p sustav gaminga,ne hostaju oni,nego hostaju igraci,da IW hosta onda se nitko nebi zalio na lag zato sto bi se hostalo na superbrzim serverima.
Prošao sam sp, odlično, kao i svi do sada. Mp igrao, ali me sada khmizbacujekhmsvakokhm60khmseckhm. Spec ops nisam igrao, ali ako netko želi, tu sam. Za Božić si uzimam original vjerovatno. Mislim da ću uzeti i left for dead 2.
nakon tjedan dana jebade, uspih prebacit igru na eng!!!
El Klinjo
22-11-2009, 11:34
pics or it didn't happen
Kako si prebacio, možda će netko trebati.
Assasin`s
22-11-2009, 12:54
Kupio sam MW2 neču više imat pirate glupe!400kn to nije opće puno daš jednom i imaš mir
Markecgrad
22-11-2009, 13:19
400kn to nije opće puno
Tebi 400kn nije puno za igru? :pray:
Assasin`s
22-11-2009, 13:55
A kad stari kupuje nije :) Prvi put i životu da kupujem orginal igru!!
@El Klinjo
ndms se sad slikati ali evo postupka:
Znaci, u folderu di vam je igra, ima folder "zone" i u njemu folder jezika (u mom slucaju je bio german), od frenda sam uzeo "english" i samo zamjenio
Dalje, u "main" folderu pri dnu imate fajlove koji se zovu (meni na ger) "localized_german_iw00.iwd", u njemackoj verzioji igre ima 9 takvih, no u eng verziji ih ima 8. tih 8 fajlova sam takodjer uzeo od frenda, svabske sam pobriso i samo ubacio english. i u MP i u SP je engleski.
Constantine
22-11-2009, 14:19
400kn to nije opće puno
Tebi 400kn nije puno za igru? :pray:
ahahahahahaha
Ja da sam mu stari nema sanse da bi mu dao 400kn za igru.
Deadwalker
22-11-2009, 14:35
Mene bi stari pitao jel to nešto za jesti... :P
Assasin`s
22-11-2009, 14:40
Reko stari da sam dobar u školi pa mi kupio :)
The Fury
22-11-2009, 16:05
Reko stari da sam dobar u školi pa mi kupio :)
Nadam se da nisi lagao. Laganje nije lijepo.
Assasin`s
22-11-2009, 16:06
Bio je u školi :)
Spec Ops rula, pogotovo ona misija sa snowmobilima. :pray:
danas prešo...iam go otkako je izašo al nisam imo vremena odigrat ga
jebački kratak...5 i pol sati igre na hardened...ali je jebeno brutalno nenadjebiv
neke scene su me dodlovce ostavile paf...i zadnja mislija..uf onako ljut na šeparda killaš sve
ma predobra igra...multi je tkđr odličan al gadovi već imaju wh i sranja ostala
sve u svemu cod je kralj i ko to nije odigro nemože sebe zvat gamerom
Ma nek idu u tri krasne sa tim varanjem,sad sam izgubio volju kupiti igru i igrati MP. :cry:
Assasin`s
22-11-2009, 22:07
Ja nisam još naišo na hackere inače je MP zabavan jako!
El Klinjo
22-11-2009, 22:23
Naišao na 2-3.
Ali igra je predobra
r0rschach
22-11-2009, 23:32
Odigrao SP, prekratak je bio. MP nešto malo, prebacio svoj *khm*multihack*khm* na MW2 engine, radi mnogo dobro i rejpa sve ove komercijalne. :>
Assasin`s
23-11-2009, 09:44
A da bi SP bio duži nestalo bi priče i nebi bilo zanimjlivo više.Ponavljalo bi se ili bi skroz neka druga priča bila.
Bilo bi lijepo da je SP duži, da ima barem kojih 15 h sveukupno, ali što je tu je.
Grim de mi reci, ti si inaće snajperaš. Kako ti se sviđa manjak bolt snipera?
Užasno me živcira, nema poštenog snajpera. U igri sveukupno imaju samo četiri snajpera od kojih je samo jedan blot action, i užasno je ružan. Svi snajperi su kao M21 u CoD4, pogodiš 4 metra od lika i headshot, čini mi se kao da je stavljen autoaim.
Ne isplati se koristiti snajper u MW2, pošto su mape dovoljno malene da te može skinuti lik sa SMG-om s drugog kraja mape, a još je i bed što su sva oružja uber precizna.
Razočaran sam sa izborom snajpera, te općenito razočaran sa snajperima koje su stavili, mogli su barem stavit jedan normalan sniper kao recimo M40A3. :(
El Klinjo
23-11-2009, 10:19
Ja koristim onaj Intervertion, bolt action ne?
Meni je baš lijep :=)
CAK_CROchef
23-11-2009, 11:46
zato sam si ja napravio sniper
od fal-a silencer i thermal :rambo:
Constantine
23-11-2009, 15:27
Užasno me živcira, nema poštenog snajpera. U igri sveukupno imaju samo četiri snajpera od kojih je samo jedan blot action, i užasno je ružan. Svi snajperi su kao M21 u CoD4, pogodiš 4 metra od lika i headshot, čini mi se kao da je stavljen autoaim.
Ne isplati se koristiti snajper u MW2, pošto su mape dovoljno malene da te može skinuti lik sa SMG-om s drugog kraja mape, a još je i bed što su sva oružja uber precizna.
Razočaran sam sa izborom snajpera, te općenito razočaran sa snajperima koje su stavili, mogli su barem stavit jedan normalan sniper kao recimo M40A3. :(
ja ne kuzim kak su svima mape male,pa mape su barem duplo vece nego u codu 4.
I slazem se s tobom,nema kvalitetnog snnipera,samo jedan bolt action,taj je fenomenalan u RL ali nevalja u mw2.
Niko Bellic
23-11-2009, 15:30
Ne igram multi i nabavio sam si nedavno Borderlands, Dragon Age: Origins i Fallout 3 Game of the Year Edition. Da li da uopće nabavljam MW2 ili da ga zaobiđem?
Constantine
23-11-2009, 15:33
zaobiđi,ali ako cod4 SP nisi igrao definitivno odigraj.
Niko Bellic
23-11-2009, 15:44
ako cod4 SP nisi igrao definitivno odigraj.
Jel se ti šališ ili? :D
Constantine
23-11-2009, 15:47
znaci jesi :D ?
GameFreak4444
23-11-2009, 18:48
Single kampanja je odlična,ali ipak traje samo desetak sati i ne isplati se dati tristotinjak kuna za to.No MP,premda su izbačene mnoge funkcije i uveden primitivni sustav,mi je zabavan,a konekcija je vrlo dobra.
sori, al traje 5 sati :P
cuo sam da se rade emulatori za dedi servere, oce bit sta od tog?
El Klinjo
23-11-2009, 20:19
sori, al traje 5 sati :P
cuo sam da se rade emulatori za dedi servere, oce bit sta od tog?
ilegala :nonono:
:kill:
Ovaj zeleni je IW, ovaj žuti je hacker...
Razzarach
24-11-2009, 15:15
x o čemu ti govoriš
r0rschach
24-11-2009, 15:48
http://www.garry.tv/wp-content/plugins/quickimg/image/15328ca31227c7a09820b4508354a060.jpg
croat1gamer
24-11-2009, 15:54
:pray: :pray: :pray:
Isusehriste.
Kolki vam je najveci streak za sada? :D
150
Neznam jel ovo samo meni al igra ima ozbiljnih problema,u sp svako malo dobivam slideshow....
Evo samo za Constantinea: http://i47.tinypic.com/23kfbb6.jpg
Ovo se dogodilo maloprije... Igrao sam još 2min sam, ali nakon što nitko nije došao izišao sam.... (I rankovi su mali razlog... Dvojica su već prestigala :rambo: )
r0rschach
24-11-2009, 18:06
Ako već niste vidjeli:
cudCajMNRM0
A za kill streak, 500. Onda su svi otišli.
bio movie prije 2 i 5 strana, mene su popljuvali jer sam stavio. read a little! :S
The Fury
25-11-2009, 21:04
Recenzija od najboljeg lika ikad, riječ je o Yahtzee-u i naravno :pray:
http://www.escapistmagazine.com/videos/ ... -Warfare-2 (http://www.escapistmagazine.com/videos/view/zero-punctuation/1118-Call-of-Duty-Modern-Warfare-2)
Sve šta je reko je istina. SVE.
Mirogamemasta
25-11-2009, 21:21
Malo prebrzo, inace smjesno ako uspijes skuziti sta kaze. :D
steam: ridikul
addajte me pa da se malo poigramo :friends:
Evo protuteza amazing knife throwu.
B2OS0bNHoE8
Epic fail :rotfl: :pray:
Offtopic: jel zna ko šta je sa Tek-9 sajtom? :(
malo mi se nesvida ovo oko servera al igra sama po sebi fkt vrhunska i svi koji ju spustaju sam zele bit cool jer drugi to govore a zapravo je sam u serverima stvar
ak vam je tolki bed nadjide ekipu steam pa sami imate svoj server
btw. coop, cage match bilosta invite
steam: DirtyHouseStyle
;)
The Fury
26-11-2009, 22:43
Ukratko o filmiću:
Lik je preuzeo od frenda igru COD:MW2 i umjesto prave igre, spržio mu je lažni dvd sa pjesmom Never gonna give you up tj. Rick Roll na djelu. Predobro :pray: :pray: :pray: :pray:
http://www.gametrailers.com/user-movie/ ... t=featured (http://www.gametrailers.com/user-movie/modern-warfare-2-rick-roll/335223?playlist=featured)
serijski samoubojica
26-11-2009, 23:28
E ljudi sorry što ovako ulečem al eto upravo sam prešao CoD i nije mi jasno šta na kraju bude sa Makarovom?
Hahah,kako legendarno "u asshole" :rotfl:
E ljudi sorry što ovako ulečem al eto upravo sam prešao CoD i nije mi jasno šta na kraju bude sa Makarovom?
To i mene zanima...možda SP ekspanzija, anyone? Pogotovo pred kraj i pitane "Kad je naš red da srušimo Moskvu?" I još jedno pitanje
Jes da je mentalno poremećen, ali zbog čega Kapetan Pirs (jes dobro pisati kako se čita) lansira nuklearku, što je išlo na ruku Šepardu (opet), kojeg ovaj i ne voli,ili sam ja tu nešto pogrešno shvatio
Usput nisam puno MP-ao, fax je veća obaveza, ali je SP nešto najbolje u zadnjih par godina... Jedina mana mi je loadnig screen zadnje misije gdje je Pirs toliko dubokouman, da bi čovjek pomislio da ima dva fakulteta minimum, a ne da je pro vojnik, a budimo iskreni u VB i SAD u vojsku idu oni koji ili nemaju pameti za školovanje, ili nemaju para što je tamo otprilike isto.
Price = Prajs
My bad, glaedao neki trailer na TV-u s Pierce Brosnan-om, pa mi Pirs ostalo ime u glavi, ali i dalje pitanje stoji...
"The healthy human mind doesn't wake up in the morning thinking this is its last day on Earth. But I think that's a luxury. Not a curse. To know you're close to the end is a kind of freedom. Good time to take...inventory. Outgunned. Outnumbered. Out of our minds. On a suicide mission. But the sand and the rocks here, stained with thousands of years of warfare...They will remember us. For this. Because out of all our vast array of nightmares, this is the one we choose for ourselves. We go forward like a breath exhaled from the Earth. With vigor in our hearts and one goal in sight: We. Will. Kill him."
Price ima preko 40 godina i dosta staža u vojsci, pošto je Britanac normalno da engleski zna perfektno.
Za ovakav jedan govor ne trebaš biti obrazovan čovjek, pročitaj ga ponovo pa ćeš vidjeti.
"The healthy human mind doesn't wake up in the morning thinking this is its last day on Earth. But I think that's a luxury. Not a curse. To know you're close to the end is a kind of freedom. Good time to take...inventory. Outgunned. Outnumbered. Out of our minds. On a suicide mission. But the sand and the rocks here, stained with thousands of years of warfare...They will remember us. For this. Because out of all our vast array of nightmares, this is the one we choose for ourselves. We go forward like a breath exhaled from the Earth. With vigor in our hearts and one goal in sight: We. Will. Kill him."
Price ima preko 40 godina i dosta staža u vojsci, pošto je Britanac normalno da engleski zna perfektno.
Za ovakav jedan govor ne trebaš biti obrazovan čovjek, pročitaj ga ponovo pa ćeš vidjeti.
neš mi nije jasno
u call of dutyu jedinici u expanziji je bio price
ajmo uzet da je tam imo 20-30 godina nebitno
to je bilo 1941-1945 ajmo uzet
ako se cod mw radi u kojoj godini uzet ćemo 2000. godina nebitno
koliko prajs car najveći ima godina sad?
nie im ni cilj prikazat pricea kao realnu osobu
nebi on dozivio moderna ratista i jos bio vitalan za borbu da je bio u ww1
nie im ni cilj prikazat pricea kao realnu osobu
nebi on dozivio moderna ratista i jos bio vitalan za borbu da je bio u ww1
prvo nije ww1 nego ww2
priznajem to ko tiplefer...:)
ma boli mene kako oni njega oće pokazat
ali ako se kurče
so realistic so modern i te spike
a jedan od glavnih likova je lik koji ima preko 100 godina
ali neka prajs živi vječno i nek se sljedeći cod zove cod 7:price's revenge
i nisam neš skužiozaš price lansira rakete iz one podmornice'?
sry moa greska
al svejedno meni je to bas ok
nek bude taj neki lik koj se zamrzne dok ne dode novi rat, je da sam se usro u 4orci kad je umro al mislim da to vise nemru radit, sad ce pak bit klisej ako price opet "umre"
reko je kako ces zaustavit vatru nego jos vecim praskom (pokupili iz jednog filma :S) jer su rusi bili debelo u nadmoci i time sto je poslo emp sva elektronika ode i ameri su imali priliku zauzet grad natrag. tak sam to ja shvatio iako cesto failam pa se nebi cudio da postoji dublji smisao da spasi papu il neki kurac
Ovaj sadašnji Price je unuk od onog prvog Pricea.
Ovaj sadašnji Price je unuk od onog prvog Pricea.
ne ovaj sadašnji je klon od pravog pricea kojeg su njemci zarobili u cod untedu offu i onda ga klonali
i sad ima 60 godina i kila sve što se miče :pray:
Upravo to :rotfl: Danas ga prelazim po drugi put ^^
Assasin`s
27-11-2009, 19:07
Nisu isti Prajsovi
u WW2 je isto Price al neki drugi
u MW je Jonh Price
El Klinjo
27-11-2009, 20:18
Pobogu, stavljajte sranja o raketama u spoiler, šta moram sve znat prije nego igru pređem?
Assasin`s
27-11-2009, 20:54
Igra je izašla pa mislim da nema smisla da stavljamo u spoiler
Još kad bi ti znao čemu služi spoiler bilo bi dobro...ali neka,doći će i to vrijeme.
Igra je izašla pa mislim da nema smisla da stavljamo u spoiler
To što je vani ne znači da su je svi igrali i prešli. =/
OT- Veteran težina je lame. MW(IV) je bilo teže igrati na Veteran.
slazem se
preso sam veteran bez po frke
al sta nije da je u cetvorci bilo ono da moras prec odredenu crtu da bi se oni prestali spawnat
ovdje tog briem nema, il sam zalazio previse blizu il su promijenili sistem
a sto se tice spoilera koji k ce nam opce tema o mw2 ak se moramo ogranicavat o diskusiji?
predi pa dodi
Eo upravo preso SP, trebalo mi kojis 2 i pol-3 sata. mogu reci samo da od sheparda ono nisam ocekivao! :D i na kraju, kolko pokusaja da ga se ubije, omfg... like se izvlaci svaki put! vec vidim SP radnju u MW3!
El Klinjo
27-11-2009, 23:34
slazem se
preso sam veteran bez po frke
al sta nije da je u cetvorci bilo ono da moras prec odredenu crtu da bi se oni prestali spawnat
ovdje tog briem nema, il sam zalazio previse blizu il su promijenili sistem
a sto se tice spoilera koji k ce nam opce tema o mw2 ak se moramo ogranicavat o diskusiji?
predi pa dodi
O Isuse, pa tko te ograničava u diskusiji?
Diskutiraj koliko oćeš, kao da me briga, ali imaj malo obzira prema onima koji igru nisu prešli.
Mirogamemasta
27-11-2009, 23:37
Tako je. Uostalom, dobili smo spoiler tagove pa ih onda i pocni stavljati.
jedino mi je debilno što mu nož stoji pod 90 stupnjeva u prsima ali on puza po desert eagle i boli ga racku
kewl
i kad igraš sa soapom nijem je a ovako inače priča,,,debilno
i da da prelagano je i na veteran
4. je bila teža,slažem se sa kolegama :)
neox99buleseye
28-11-2009, 09:57
dosao sam do 3. skupine misija , ali mi ih nece ucitati..... :(
igru sam posudio od frenda pa niti nista drugo nisam mogao ocekivati...
Mirogamemasta
28-11-2009, 10:21
jedino mi je debilno što mu nož stoji pod 90 stupnjeva u prsima ali on puza po desert eagle i boli ga racku
A DOBRO DA NISI JOS REKAO TKO JE KOME ZABIO! Toliko o spoiler tagovima......
Ja bi ovo kaznjavao majke mi...
Gle ne kanim se vise raspravljat isuse ovo isto i za el klinju
Zasto ulazis u temu modern warfare 2 ako zelis prec igru bez da ista znas
Pobogu nek neko stavi cijeli topic u spoiler. Ako imas tu vremena zalit se mogo si vec prec igru.
cijela igra je nerealna ali nista drugo nisam mi ocekivo :D ovaj s kojim igramo 50 puta skoro umre nebi se cudio ni da kad su ga zapalili da je doso soap sa protupozarnim aparatom. Ali zbilja su u svakoj misiji uspjeli zadrzat dinamiku, trcanje po kucama favele do helica, penjanje po klisurama ronjenje ispod protivnika. Fkt svaka im cast :D iako mi malo pocinje bit zao sto sam kupio igru zbog problema sa serverima :S
serijski samoubojica
28-11-2009, 11:40
A mene i dalje zanima šta bude sa Makarovom na kraju?
Ostaje im ideja za sljedeci nastavak
A DOBRO DA NISI JOS REKAO TKO JE KOME ZABIO! Toliko o spoiler tagovima......
Ja bi ovo kaznjavao majke mi...
e da nebi ja zabio nekome tu da sad ne kažem kome i kako :?
zabole me jaja...ja sam isto ušo u ovaj topik i pročitao par spoliera prije neg sam uopće i dobio igru
i znaš kako mi je bilo
jako sam plakao i imao probleme sa disanje
moj svijet se srušio i razmišljao sam o samoubojstvu
ali ipak sam ga odigrao i to je to
El Klinjo
28-11-2009, 13:18
Gle ne kanim se vise raspravljat isuse ovo isto i za el klinju
Zasto ulazis u temu modern warfare 2 ako zelis prec igru bez da ista znas
Pobogu nek neko stavi cijeli topic u spoiler. Ako imas tu vremena zalit se mogo si vec prec igru.
cijela igra je nerealna ali nista drugo nisam mi ocekivo :D ovaj s kojim igramo 50 puta skoro umre nebi se cudio ni da kad su ga zapalili da je doso soap sa protupozarnim aparatom. Ali zbilja su u svakoj misiji uspjeli zadrzat dinamiku, trcanje po kucama favele do helica, penjanje po klisurama ronjenje ispod protivnika. Fkt svaka im cast :D iako mi malo pocinje bit zao sto sam kupio igru zbog problema sa serverima :S
Neki od nas imaju obaveze :(
Aj ne serite. Igra je out vec skoro mjesec dana. Može se normalno raspravljati. Ko nije prešao nek ne čita temu.
Sta nie infinity ward odusto od dedi servera zato da bi se hackanje iskorjenilo? Em vise nema dedi servera em jos uvijek ima hackera :/ fkt mi glupo kaj sad stalno moram igrat na serverima od 12 igraca a hackera jos uvijek ima :( jel kane oni to opce sredivat?
CAK_CROchef
28-11-2009, 18:51
pohvale za tekst u PCPLAYU :pray:
ma kane al briga ih normalno mape vec lagano dosadjuju
oni pripremaju exkluzivni DLC normalno za xbox a za comp jos nikakvih rijeci i hoce li uoce ga biti :hangin:
hmm ako bi mogo objasnit kae to DLC? :oops: nes kao nadogradnja?
ma polagano mi pocinje ic na k bio sam bolestan pa sam igro i lagano dosaduje fkt ima malo mapa. sve puno campera, wallhackovi se pojavljuju, opet oni max prestige max lvl sve odkljucano :S
jos kad gleam ove sve topice, koj cfg koristite? ono wtf jel to posao il razbibriga? isto tako covjek koj plati wh, kaj mu to znaci?
na konzoli nea ovakvih sranja i cini mi se puno bolja atmosfera (mozda zato jer nema tipkovnice da se ljudi izivljavaju po noobovima :P i nema klasicnih balkanskih servera punih seljobera) a s druge strane me zivcira to sto igra opce nie radena za pc nego ko da su samo prebacili sa xboxa i promijenili kontrole (ima brdo detalja koji to pokazuju npr. u 4 kad bi 2 put stisnuo crouch bio bi ti u crouchu kolko god puta bi stisnuo sada kad stisnes 2 puta ode u crouch i opet u normal stance)
El Klinjo
28-11-2009, 20:59
igraj xbox
DLC=downloadable content
-rqLUDfl26Y&hd=1
pretpostavljam da je video vec postan al nema veze, evo ga opet : )
CAK_CROchef
28-11-2009, 21:51
nema toga ja mislim vise
ono cudo sa steama je to prepoznalo ko hack jer si moro hackat da dodjes u konzolu
zato po meni se ne treba igrat s time
mislim da to otkljucavanje konzole nije hack, samo mod
nije nie mod, jer zato steam banna. "dedicated" serveri su bili do 1. steamovog update a onda pa pa :P
Deadwalker
28-11-2009, 22:06
Neznam da li je netko spomenuo prije, ali ovo je zanimljivo (http://www.bug.hr/master/vijesti/mw2-podbacio-pc/99584.aspx)
Nisam mislio da ce biti bas tako lose
http://screenshot.xfire.com/screenshot/ ... 6409e8.png (http://screenshot.xfire.com/screenshot/natural/124f8370875cdbe790f9dc4ca131f87b656409e8.png)Smoro sam! :D
CAK_CROchef
29-11-2009, 01:40
Neznam da li je netko spomenuo prije, ali ovo je zanimljivo (http://www.bug.hr/master/vijesti/mw2-podbacio-pc/99584.aspx)
Nisam mislio da ce biti bas tako lose
pa da bila je slika s amazona i bilo je 6% narudjbi za pc
@carp predpostavljam da nisi imo nuke
ja sam prvi put danas dozivio nuke u hc HQ
/cut[/youtube]
Kakva je ovo glupost,ljudi skacu lete...cheatova ko u prici :?
Znaci imaju dedicated serveri...
@karabas
nije ni mod, jer zato steam banna. "dedicated" serveri su bili do 1. steamovog update a onda pa pa :P
@cak
ne nisam imao nuke, nazalost! :( :(
CAK_CROchef
29-11-2009, 02:57
e mozda je glupo al kako staviti drugi camo na drugi gun
mislis na secundary wep? mislim da na to nemozes...
e sad mene zanima, kako vidjet sve one achivements sto se dobiju dok igras SP? je to nes na steamu ili...?
e sad mene zanima, kako vidjet sve one achivements sto se dobiju dok igras SP? je to nes na steamu ili...?
Otvoriš svoj STEAM profil, zatim odeš na igru (s desne strane pa dolje; gdje piše "GAMEPLAY STATS") ako ti igra nije među prve tri odeš na "View all "n" games" (n- broj igara koliko ih imaš na STEAM-u). Kada nađeš igru odeš na "View stats". Mislim da sve piše pod Personal Achievements tabom.
Piece of cake. :>
/cut[/youtube]
Kakva je ovo glupost,ljudi skacu lete...cheatova ko u prici :?
Znaci imaju dedicated serveri...
To su ti naredbe u konzoli. Par slova i eo te. Letiš... xD
Mirogamemasta
29-11-2009, 15:34
Kupio sam PC - Play i procitao recenziju MW2.
Igra je dobila 84%
+ uzbudljiv singleplayer
+ grafika,animacije
+ zvucna podloga
- uzasan multiplayer,lag,cheatanje
- nema vise opcije za lean
(igra je dobila minuse bas kod izmjena na koje se se vecina igraca zalila)
El Klinjo
29-11-2009, 15:50
Cheatera ima, VAC neradi svoj posao.
Multiplayer nije užasan, dapače odličan je, a lagg je vrlo rijetko prisutan.
VAC radi posao, banovi dolaze 4-5 dana kasnije, nije kao PB. lagga ima ako je host iz indokine sto je jako rjetko a mp je odlican. da bi pljuvo po necemu prvo probaj ;)
Imam problem. Svaki put kada promjenim rezoluciju, izgasi se igra i izbaci me na desktop.
Onda me pita hoću li safe mode, ja kažem ne i stavi me u safe mode. Opet promjenim rezoluciju i izbaci me na desktop. Se to nekome dogodilo? Što da radim?
Probaj ju promjeniti drektno u CFGu.
Igra je dobila 84%
+ uzbudljiv singleplayer
+ grafika,animacije
+ zvucna podloga
Ko je pisao recenciju?
Mirogamemasta
29-11-2009, 16:28
Vladimir Leutar
VAC radi posao, banovi dolaze 4-5 dana kasnije, nije kao PB. lagga ima ako je host iz indokine sto je jako rjetko a mp je odlican. da bi pljuvo po necemu prvo probaj ;)
Ne pljujem po igri, samo govorim ono sto su u PC-Playu napisali.
Cak me i zacudilo da je dobila minus zbog laga, kad svi na forumu govore kako laga nema.
Samo da jos kazem kako su u info boxu napisali:
Multiplayer: Da, nažalost :rotfl:
well, i can proudly say VLADIMIR LEUTAR, U FAILED!
soz, krivo sam procito post! :D
Probaj ju promjeniti drektno u CFGu.
Igra je dobila 84%
+ uzbudljiv singleplayer
+ grafika,animacije
+ zvucna podloga
Ko je pisao recenciju?
Što je CFG?
Datoteka u koju se spramaju postavke igra kao npr rezolucija, aa, komande na tipkovnici i na mišu, ostale (nevidljive) postavke kao npr decalsi, draw distance... and more...
U CoD4 je: "C:\Program Files\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\players\profiles\RIDER32".
...u mom slućaju.
Za CoD6 neznam. vjerojatno je na istom mjestu.
Btw. datoeka se zove "config_mp.cfg" i otvara se sa notepadom.
Nema toga. :( Probat ću reinstalirati ali ne znam hoće li mi ostati sejvovi i MP level.
El Klinjo
29-11-2009, 19:34
Kriste da toga nema igra ti nebi radila.
C/Program Files/Steam/commonapps ili tako nešto/mw2/players ili štagod/cfg
X:\Steam\steamapps\common\call of duty modern warfare 2\players
LEGENDA: "X" - tvoja particija!
Igra je dobila 84%
+ uzbudljiv singleplayer
+ grafika,animacije
+ zvucna podloga
Nema leana! Ajmo svi plakati... Ja se ne sjećam kad sam zadnji put na CoD-u 4 vidio nekog da ga koristi...
A za ovo da je MP uzasan... Prvo igraj pa onda ****, lagga nema, cheateri se bannaju i glitchevi patchaju....
BTW, Carp, jel mene vid vara ili si ti u onoj stijeni na Afghanu?
X:\Steam\steamapps\common\call of duty modern warfare 2\players
LEGENDA: "X" - tvoja particija!
Našao sam. Probat ću sutra, ali vjerojatno ću reinstalirati windowse, trebao bih.
nisam u stijeni, samo je crna, ne znam zbog cega!
Znači hackeri se banaju? Hvala bogu.
Može se na netu skinut cfg koji namjesti da ping bar ima 10 crtica.
Ako to zbilja točno očitava svi imaju katastrofalan ping. :/
Igra je zbilja po opcijama i mogućnostima puno bolja od prethodnog mw1, samo što bi bilo lijepo da izdaju neke nove mape.
Samo se nadam da neće biti kao Treyarch koji svako malo izdaje patch, a svaki teži preko gigu. :/
@GDra: Imao sam ja taj problem!
Riješio sam ga, ako imaš isti problem kao ja (nakon što te izbaci iz igre da li ti izbaci directx error?), ako da odi na "C:\Program Files\Steam\steamapps\common\call of duty modern warfare 2\Redist\DirectX" i nađi DXSETUP i pokreni ga. Nakon toga probaj promijenit rezoluciju.
Meni je uspjelo ali tek nakon preko desetak pokušaja. :/
*editirano: dodane točke, zarezi, ispravljena pokoja gramatička pogreška :P iako ne garantiram da je i sad sve točno :/*
@TvRc:
Kupi si ovo:
http://www.matica.hr/Vijenac/vijenac347.nsf/AllWebDocs/Pravopis_za_vrijeme_u_kojem_zivimo/$File/STG53556/STG53556.GIF?OpenElement
I pročitaj. :(
CAK_CROchef
30-11-2009, 00:09
[quote="TvRc"]Igra je zbilja po opcijama i mogućnostima puno bolja od prethodnog mw1, samo što bi bilo lijepo da izdaju neke nove mape.
Samo se nadam da neće biti kao Treyarch koji svako malo izdaje patch, a svaki teži preko gigu. :/[quote]
omg ovo je izjava tjedna
oces nove map packove a neces patcheve od 1gb gledaj patchevi u wawu su bili oko 50mb a MAP PACKOVI su bili oko 1gb
misli malo
a za lean ja sam ga koristio puno i svi koji su igrali takticki igru a ne samo ubi ubi
Ja lean slabo koristim. A baš i ne zavirljivam iza ugla nego iskocim i kog skinem skinem :D
Same, nekako je brza igra da bi koristio lean. ali zato clipam ko pro! :D
haha da. Killovi izgledaju luđe, a i igra je zanimljivija :)
El Klinjo
30-11-2009, 14:38
Zapravo mi lean skoro i nefali, ali još uvijek često stisnem Q i E
CAK_CROchef
30-11-2009, 15:08
mislis na secundary wep? mislim da na to nemozes.
jer vidio sam da je tvoj gun bijel na onoj slici a i vidio sam danas covjeka s plavim camo na secundaryu
Popularnost cod4 bila je u lanu....Po igraonicama se igra na veliko....
mislis na secundary wep? mislim da na to nemozes.
jer vidio sam da je tvoj gun bijel na onoj slici a i vidio sam danas covjeka s plavim camo na secundaryu
Pogledaj u challenge, mislim da možeš. Isto kao u cod4, headshotove moraš.
UZI nije secondary...
Klinjo
ja sam mako sve komande sa Q i E za svaki slučaj! :D
RaptorFang
30-11-2009, 17:16
KOliko treba da se instalira mw2?I sta je to steam?
STEAM je platforma za digitalnu distribuciju igara i još mnogo toga. Više o STEAM-u ovdje: http://store.steampowered.com/S
Instalacija je relativna ovisno o snazi tvojeg računala, ali znam da traje malo duže.
BTW, STEAM ti je potreban da bi igrao tu igru, vjerojatno ti se već u procesu instalacije instalirao.
Jakog ti bojkota:
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_bb206e2b.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/826436_Untitled1.jpg)
The Fury
02-12-2009, 19:24
Jakog ti bojkota:
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_bb206e2b.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/826436_Untitled1.jpg)
Uffff, jakog li dokaza.
Evo kako Robin Williams doživljava CoD:
http://www.videosift.com/video/Robin-Wi ... ned-in-COD (http://www.videosift.com/video/Robin-Williams-Talking-About-Getting-Owned-in-COD)
Hahhaha, djeca mu se zovu po video igrama xD kakva legenda :pray:
The Fury
02-12-2009, 20:53
glup si.
Strašan si sa svojim uvredama. Možeš ti bolje.
nisam se ni trudio! :(
bananac, wtf?!
pogledaj video sta ga je linkao the fury
aha to, pogledo početak, suxa na početku pa ugasio!
Mirogamemasta
02-12-2009, 22:58
Jakog ti bojkota:
Uffff, jakog li dokaza.
Evo kako Robin Williams doživljava CoD:
http://www.videosift.com/video/Robin-Wi ... ned-in-COD (http://www.videosift.com/video/Robin-Williams-Talking-About-Getting-Owned-in-COD)
You´re my bitch! :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Zakon video,lik je presmijesan.
Evo moj frend nabavio MW2 za PC...
Jel itko zna gdje se mjenja ime?
Nemojte me sad flameat, ja ne igram na PC-u pa ne znam, a on ne može naći....
MJenjaš ga na STEAM-u, a u igri mislim da nemoš, jedino spustit igru pa u steamopcije i promjenit
Možeš i u igri. Klikneš shift-tab i otvori ti se prozor STEAM-a, otvoriš "Friends". Pored svog nickname-a imaš strelicu; klikneš na nju i ispadne ti izbornik. Odeš na "Set Friends name" i tamo ti piše Nickname kojeg promijeniš, bitno je da spremiš promjenu tako da odeš na OK, a ne samo da spustiš prozor pomoću shift-tab.
Assasin`s
03-12-2009, 17:17
Activision donira novac za djecu žrtve rata
Ovog će se vikenda u Velikoj Britaniji provesti kampanja za pomoć djeci žrtvama rata čiji je glavni pokrovitelj proizvođač videoigara Activision
Sam uvod možda i ne zvuči pretjerano spektakularno, no ako znamo da Activision stoji iza nedavne ratne simulacije Modern Warfare 2, čitava priča dobiva drugačiji prizvuk. Prema službenom priopćenju, tvrtka je spremna donirati do 250.000 funti udruzi War Child koja djeluje na svjetskoj razini i pomaže djeci zahvaćenoj ratnim zbivanjima. Iznos koji će Activision donirati ovisi o broju igrača Modern Warfarea 2 koji će tijekom subote i nedjelje zaigrati spomenutu igru na Xbox Liveu.
Dakako, Activision je samo jedan od sponzora, a posebno se hvale podatkom da je ova akcija najveća dobrotvorna inicijativa koju je britanska industrija igara dosad poduzela. Nije samo jasno po kojem će principu Activision donirati novac i koliko je igrača potrebno za maksimalan iznos, a da budemo i malo zlobni, recimo da su samo na Modern Warfareu 2 u prvih pet dana zaradili 550 milijuna dolara i da su mogli biti malo darežljiviji. Kako god bilo, nadamo se da će novac stići do onih kojima je najpotrebniji.
Možeš i u igri. Klikneš shift-tab i otvori ti se prozor STEAM-a, otvoriš "Friends". Pored svog nickname-a imaš strelicu; klikneš na nju i ispadne ti izbornik. Odeš na "Set Friends name" i tamo ti piše Nickname kojeg promijeniš, bitno je da spremiš promjenu tako da odeš na OK, a ne samo da spustiš prozor pomoću shift-tab.
MJenjaš ga na STEAM-u, a u igri mislim da nemoš, jedino spustit igru pa u steamopcije i promjenit
Hvala, reći ću mu...
... glavni pokrovitelj proizvođačSvideoigara Activision...
:rotfl:
Odakle si to kopirao?
kvakomekiki
03-12-2009, 19:11
mislim si kupit igru pa me zanima kakav je MP, imali lagga i hacka?
mislim si kupit igru pa me zanima kakav je MP, imali lagga i hacka?
Lagga malo, hacka nimalo...
kvakomekiki
03-12-2009, 19:24
Neznan bili kupio AC2 ili MW2... kakvi su vam opceniti dojmovi Mp-a to me najvise zanima, gleda san reviewe ali tamo nema detaljno o Mp.
Mirogamemasta
03-12-2009, 22:51
Activision donira novac za djecu žrtve rata
Ovog će se vikenda u Velikoj Britaniji provesti kampanja za pomoć djeci žrtvama rata čiji je glavni pokrovitelj proizvođač videoigara Activision
Sam uvod možda i ne zvuči pretjerano spektakularno, no ako znamo da Activision stoji iza nedavne ratne simulacije Modern Warfare 2, čitava priča dobiva drugačiji prizvuk. Prema službenom priopćenju, tvrtka je spremna donirati do 250.000 funti udruzi War Child koja djeluje na svjetskoj razini i pomaže djeci zahvaćenoj ratnim zbivanjima. Iznos koji će Activision donirati ovisi o broju igrača Modern Warfarea 2 koji će tijekom subote i nedjelje zaigrati spomenutu igru na Xbox Liveu.
Dakako, Activision je samo jedan od sponzora, a posebno se hvale podatkom da je ova akcija najveća dobrotvorna inicijativa koju je britanska industrija igara dosad poduzela. Nije samo jasno po kojem će principu Activision donirati novac i koliko je igrača potrebno za maksimalan iznos, a da budemo i malo zlobni, recimo da su samo na Modern Warfareu 2 u prvih pet dana zaradili 550 milijuna dolara i da su mogli biti malo darežljiviji. Kako god bilo, nadamo se da će novac stići do onih kojima je najpotrebniji.
550 milijuna!!!Hm. Zbilja su im mogli bar jednu milju dati. Svejedno, ovo je + Activisionu. :bravo:
El Klinjo
03-12-2009, 23:01
Neznan bili kupio AC2 ili MW2... kakvi su vam opceniti dojmovi Mp-a to me najvise zanima, gleda san reviewe ali tamo nema detaljno o Mp.
MP je super...barem ako ga neigraš ono 50 sati tjedno...onda se naživciraš.
Ovako kao igra za odigrat 2h dnevno negdje je super.
osvetnik_sch3l3
06-12-2009, 10:00
malo mi je cudno, u igri se nemozes leanati;
no kroz kampanju sam konstatno vidjao kako to bootovi cine ,pa cak i pucanjem oruzjem preko zaklona dok su oni skriveni
The Fury
06-12-2009, 10:55
malo mi je cudno, u igri se nemozes leanati;
no kroz kampanju sam konstatno vidjao kako to bootovi cine ,pa cak i pucanjem oruzjem preko zaklona dok su oni skriveni
Majka je pušila u trudnoći pa se naš lik rodio sa deformacijom da ne može leanat. Šta'š, takav je život, nepravedan.
[quote="osvetnik_sch3l3":2y2xmhod]malo mi je cudno, u igri se nemozes leanati;
Majka je pušila u trudnoći pa se naš lik rodio sa deformacijom da ne može leanat. Šta'š, takav je život, nepravedan.[/quote:2y2xmhod]
a šta'š, neki ljudi imaju i lose fore
The Fury
06-12-2009, 23:21
Burrrrrrn.
Maknuli su lean jer je konzolašima lakše i jednostavnije igrat bez njega. A tko šljivi PC-jaše. Ali u svakom slučaju dobro bi došao.
ak češ iskreno, sada vidim da se može i bez njega, tj. bolje mi je bez njega. igrao sam sad cod2 cb, i ako sam 3 puta iskoristio lean u 2 mape...
osvetnik_sch3l3
07-12-2009, 16:47
ak češ iskreno, sada vidim da se može i bez njega, tj. bolje mi je bez njega. igrao sam sad cod2 cb, i ako sam 3 puta iskoristio lean u 2 mape...
ali mi je glupa cinjenica da me tamo neki mulci u Riu gadjaju iz zaklona; dok sam ja, elitni vojnik, pokretljiv ko djedica
CAK_CROchef
07-12-2009, 16:58
znam da ce zvucit glupo al tek sam sad procito da se killevi iz paketa ne zbrajaju u streakove
probao sam lean koristiti i popušio metak od nekog drugog sa strane tako da ga uopće nisam koristio,samo me zbunjuje višak tipki a i igra je brza tako da mi uopće ne treba,rađe streifam iza ćoška i skinem obojicu jednim rafalom,ipak nije to ARMA.
CAK_CROchef
09-12-2009, 18:13
OMG evo jednog ociglednog lik je imo sve i jedan headshoot :-x
ja sam igro 3min htjeo sam ostat do kraja
http://www.imagesforme.com/upload/e2144e8e.png
Slika ti je uber velika, smanji judok nisi nesta dobio. btw. on ce bit banan za manje od 5 dana
Kupit ću original brzo. Jupi! Imam jedno pitanje. Kada dobijem igru, moram li utipkati kod koji dobijem na kutiji na steam ili mogu obično instalirati?
Za što onda služe dvd-ovi :?
osvetnik_sch3l3
10-12-2009, 21:58
igrao bih coop sa burazom u lanu, jel to moguce?
Jedino ako imaš dva primjerka igre, sa jednom igrom nije moguće.
osvetnik_sch3l3
10-12-2009, 22:05
a na ovom forumu ne bih trebao niti pitati kako sa jednim primjerkom igrati na 2 racunala, jesam li u pravu?
[quote="osvetnik_sch3l3":3d6t9or0]igrao bih coop sa burazom u lanu, jel to moguce?
a na ovom forumu ne bih trebao niti pitati kako sa jednim primjerkom igrati na 2 racunala, jesam li u pravu?[/quote:3d6t9or0]
Jesi.
osvetnik_sch3l3
10-12-2009, 22:08
volim kad sam u pravu, i da, nakon prolaska kampanje pise m ida sam presao tek 75%
ako zelis 100% trebas proc sve na veteran i nac sve intele, mislim da je to sve
ak nie nek me neko ispravi
btw mislim da nema opcija da te on nadje na lanu trebas ga inviteat prek steama u svoj server
The Fury
11-12-2009, 10:49
Samo pitanje, jel još uvijek igrate MP? Ili vas je prošlo?
Nabavio sam novi PCP magazin i ima recenzija MW2, popljuvali su MP do kraja. Što i nije neka novost.
MP će te zadržati nekih 50-100 h max, pošto postane užasno dosadan.
The Fury
11-12-2009, 11:47
MP će te zadržati nekih 50-100 h max, pošto postane užasno dosadan.
Toga sam se i najviše bojao, da će MP ubrzo dosaditi. Kolko vidim, ekipa i danas igra MW što je nekako poražavajuća činjenica. MW2 će svoju publiku pokušat zadržat pomoću DLC sadržaja... Kolko uspješno, vidjet ćemo.
MW2 na PC-u će brzo izumrijet, isti je slučaj kao sa CoD 5: WaW.
Ostat ce samo cod4 ziv, nazalost ali istinito.
osvetnik_sch3l3
11-12-2009, 15:40
ma dobar je COD4, jos da ima coop...
Heh, ja sam sretan zbog toga, ipak je to najbolji CoD naslov većini ljudi uključujući i mene. :D
Lord Ragnarok
11-12-2009, 19:41
cod4-2 nije nis novo donio, inovativno. mp saka malo jace, sp je za jednom proc i zaboraviti.
cod4 je kad je doso donio dosta tog novog u zanr (radar, wall-shooting ili kakogod vi codasi to zovete, perks, itd, znate o cem pricam). cod5:waw je kopiro sve to sam u ww2 seting bez ikakvih promjena (neke minorne, gotovo nezamjetne)
igra zasluzije umrijeti
svakim MB svojeg postojanja
Znaš, razumio sam samo pola toga što si rekao... imaš previše typosa. :D
El Klinjo
12-12-2009, 01:21
Meni je igra vrlo zabavna i dalje, mislim da imam 40ak sati lagane igre.
Puno zabavnije nekako od cod4 na stocku.
El Klinjo
12-12-2009, 14:09
http://www.crossfire.nu/?x=news&mode=item&id=5029
koji je failmonkey taj iw
Wgn2jugK_Hk&feature=player_embedded#
aaaaaaaaa neee aaaaaaaaaaa
Kralj :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: ovakvo nešto se treba roditi :pray: :pray:
Pretpostavljam da će ovo u roku 2 mjeseca bit najgledaniji video....
osvetnik_sch3l3
13-12-2009, 12:15
kakav emo pristup udaranju zida,
glqvno da su svi vidjeli kako ima krvi :rotfl:
croat1gamer
13-12-2009, 12:20
Ili reproduktivnim sustavom organa.
Mirogamemasta
13-12-2009, 16:39
Pravi EMO freak.Kaznjavanje samog sebe zbog igre. :pray:
Normalne osobe jednostavno nebi kupile igru.
A ako bi je ipak kupili, i ako im se ne svidi, jednostavno je vise nebi igrali ili bi zapalili DVD.
P.S. Steta dobrog zida.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.