Pogledaj cijelu verziju : Modern Warfare 2
Stranica :
[
1]
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
Arbiter of Change
04-12-2008, 11:42
Najavljen, zajedno sa još nekoliko igara.
It looks like Call of Duty 6 will be called Call of Duty: Modern Warfare 2, which tells us that it'll occupy the same time period as CoD4, but it doesn't really confirm who will be developing the game. Smart money is on Infinity Ward (it's their turn), but I wouldn't be too sure.
Više na linku:
http://www.g4tv.com/xplay/blog/post/691 ... Games.html (http://www.g4tv.com/xplay/blog/post/691461/Activision_Announces_New_Call_of_Duty_Guitar_Hero_ and_Tony_Hawk_Games.html)
OS: Microsoft Windows XP, Windows Vista and Windows 7 (Windows 95/98/ME/2000 are unsupported)
Processor: Intel Pentium 4 3.2 GHz or AMD Athlon 64 3200+ processor or better supported
Memory: 1 GB RAM
Graphics: 256 MB NVIDIA GeForce 6600GT or better or ATI Radeon 1600XT or better
DirectX: Microsoft DirectX(R) 9.0c
Hard Drive: 12GB of free hard drive space
Sound: 100% DirectX 9.0c compatible sound card
Internet: Broadband connection required for Multiplayer Connectivity. Internet Connection required for activation.
Super, dok ne izađe ja ću igrati CoD2 i malo poboljšati kompjuter :)
Dexter PRO
04-12-2008, 14:28
Ohhh jedva cekam moderno je najbolje!!
croat1gamer
04-12-2008, 14:29
glavno da bude solidno, i da ne bude c/p
glavno da bude solidno, i da ne bude c/p
Meni to ne bi smetalo, samo neka ostave mapu Crossfire i neka ostalo sve isto bude, osim SP kampanje.
oh hvala bogu na bar nekim dobrim vjestima ovih dana :pray:
Constantine
04-12-2008, 16:20
Odlicna vijest,veselim se novom nastavku.
Yes,samo sam čeko naziv slijedećeg CoD a,a MW 2 je to ono što sam očekivo.
Jedva čekam! Activison je ipak activison. World at war zivo sranje...
kako kome
vjerujem da ce novi nastavak bit dobar kao i mw, i vjerojatno ce bit grafičkih poboljšanja
Jedva čekam! Activison je ipak activison. World at war zivo sranje...
hm , ovo je paradoks , activision je izdao world at war za koji kažeš da je sranje a za activison tvrdiš da je super....
očem još oružja. i točne nazive oružja.
El Klinjo
06-12-2008, 23:01
taman dolazi novi komp.
###DK###
09-12-2008, 14:31
Odlično.
Svakako mi se više sviđa moderno ratovanje nego WW2.
Deadwalker
09-12-2008, 16:46
super, jedva cekam i iskreno se nadam da poslije ovog naslova vise nece biti vracanja na WW2 tematiku...
nakon ovih zombiea iz cod5 neda mi se vracat u modern warfare...oce kar, m1919, mg42, fg42, m1, tommy... :(
bolja je atmosfera u ww2...
no aj, meni je i modern jeben ^^
Već mi je dosadio WW2. Veselim se novom CoD-u jer je opet u modernom dobu i zato jer ga radi Infinity Ward. :)
LPFireDog
18-12-2008, 18:17
^^ that made my day :D
vise mi je zbilja pun k.... 2 svj rata
previse ..previse ga siluju nesto slicno kao sto george lucas indianu jonesa -.-"
ugl.. veseli me moderno
moderno je bolje 8)
uberfreak
17-02-2009, 20:02
nema nikakvih novosti XD
Ima kakvih novosti ovdje?
Bilo je nedavno u komentarima pcplay.hr ako si vidio...
E da. Kake su ovo gluposti :?
http://modernwarfare2.net
http://cod6.org/
Eo nova vjest
http://codhr.com/index.php?option=com_c ... 4&Itemid=4 (http://codhr.com/index.php?option=com_content&view=article&id=35:cod-modern-warfare-detalji&catid=2:call-of-duty-4&Itemid=4)
- Biti će vozila u MW2 - :o koji ce mi to?
- M16 će se vratiti -.-*
- AK47 i M4 se vračaju, nezna se dali će biti promjena - ...bi im majku da se nevraca
- M40 se vraća, ACOG damage boost će se ispraviti
- Scorpion, P90, M21, R700, G3, G360 nažalost nećemo gledati u novoj verziji - seljacine su isbacile najbolja oruzja :-x
- Ima još nekoliko nepoznatih oružja koja se neće nači u novoj verziji CoD-a :(
- Novi sniper rifle: SR25M (Američke snage)
- Novi assault rifle: Diemeco C8 (Kanadske snage – sličan M4-i)
- Novi assault rifle: L85A2 (Snage Ujedinjenog Kraljevstva) - sta je ovo :shock: pa jel se sa tim moze ubit ikog osim sebe?
- Ukupan broj oružja u multiplayeru iznositi će negdje oko 35 - :roll:
- Najpopularnije mape iz MW-a ćemo gledati i u novom CoD-u - :thumbs2:
- Specijalni napadi će biti isti: Helicopters, air strikes, UAV
- Red dot označivaći doći će u različitim oblicima za multiplayer (točka, trokut, kocka...) -.-* mos mislit
- Snajperi će imati specijalnu kamuflažnu robu (već viđenu u MW)
- Svi stari perkovi se vračaju osim eavesdropa
- Vračaju se svi stari gametypes iz MW-a (uključujući hardocre)
- Novi gametype: Secure (CoD verzija CTF, samo što osvajate neprijateljski «Intel» (CTI)) - :thumbs2:
- Novi gametype, nepoznatog imena, sličan S&D-u, samo što je cilj umjesto plantanja bombe, ubijanje nekog određenog igrača - zvuci dobro
- Modificiranje «vojnika» za svaku klasu (i za svaku državu) - :thumbs2:
- Snajperi neće moći koristiti silencere u multiplayeru - a to je kao i bilo? :o
- Nema botova u LAN multiplayeru
- Nova verzija moda, slična kao Nazi Zombies, međutim detalji su nepoznati
- NO guest players online, 1 player per console
- Opcija sejvanja Killcama - :thumbs2:
- Offline/Online Co-op - :thumbs2:
- Priča je smještena na Bliskom Istoku - samo?
- Uloga kao US Marinca se vrača - :thumbs2:
- Izlazak je planiran negdje tijekom studenog - meni se nezuri
- Novi činovi biti će dostupni za različite elemente u kampanji (slično halovim «lubanjama» (skulls))
- Dodatna oružja koja će se moći koristiti samo u SP kampanji - a zast ne i u MP? :(
L85 ti je bullpup "assault rifle",i ne nije apsolutno smeće,a neće ni u igri biti,uosstalom izgleda predobro :)
- Biti će vozila u MW2 - ako će biti tako u MP,mape će morati biti ko u BF2,znaći nema onda SD,nadam se da neće biti u MP
- M16 će se vratiti - ok
- AK47 i M4 se vračaju, nezna se dali će biti promjena - tako i treba :P
- M40 se vraća, ACOG damage boost će se ispraviti - ok
- Scorpion, P90, M21, R700, G3, G360 nažalost nećemo gledati u novoj verziji - napokon,ta su me oružja živcirala,pogotovo prva 2 :D
- Ima još nekoliko nepoznatih oružja koja se neće nači u novoj verziji CoD-a - ok
- Novi sniper rifle: SR25M (Američke snage) - super
- Novi assault rifle: Diemeco C8 (Kanadske snage – sličan M4-i) - ovo je dobro :D
- Novi assault rifle: L85A2 (Snage Ujedinjenog Kraljevstva) - isto tako
- Ukupan broj oružja u multiplayeru iznositi će negdje oko 35 - previše i idiotski
- Najpopularnije mape iz MW-a ćemo gledati i u novom CoD-u - sranje,ak je nova igra onda novo sve treba
- Specijalni napadi će biti isti: Helicopters, air strikes, UAV - :/
- Red dot označivaći doći će u različitim oblicima za multiplayer (točka, trokut, kocka...) - nepotrebno
- Snajperi će imati specijalnu kamuflažnu robu (već viđenu u MW) - ionak će svi u MPu biti isti
- Svi stari perkovi se vračaju osim eavesdropa - haha
- Vračaju se svi stari gametypes iz MW-a (uključujući hardocre) - koja novost
- Novi gametype: Secure (CoD verzija CTF, samo što osvajate neprijateljski «Intel» (CTI)) - šit
- Novi gametype, nepoznatog imena, sličan S&D-u, samo što je cilj umjesto plantanja bombe, ubijanje nekog određenog igrača - govno najveće
- Modificiranje «vojnika» za svaku klasu (i za svaku državu) - idiotski i nepotrebno
- Snajperi neće moći koristiti silencere u multiplayeru - nnda..di se to i može :P
- Nema botova u LAN multiplayeru - lol?
- Nova verzija moda, slična kao Nazi Zombies, međutim detalji su nepoznati - briga me,ionako mi ti modovi sranje
- NO guest players online, 1 player per console - super
- Opcija sejvanja Killcama - dobro je
- Offline/Online Co-op - coop me nikad nije privlačio
- Priča je smještena na Bliskom Istoku - :roll:
- Uloga kao US Marinca se vrača - :roll:
- Izlazak je planiran negdje tijekom studenog - svake godine novi CoD,a sve više iznenađuju lošim igrama :|
- Novi činovi biti će dostupni za različite elemente u kampanji (slično halovim «lubanjama» (skulls)) - idiotski
- Dodatna oružja koja će se moći koristiti samo u SP kampanji - idiotski
eto moji komentari na novosti :D
nakon par modova ce to sve pobacati van , ostavit 2 puške koje ce biti overpowerded i ode sve za kurac opet samo da bi se ugodilo top timovima eu
pa biti će ista stvar ko i sa cod4,neki pro likovi će izbacit svoj mod (promod) di će 90 % oružja biti izbacano van,neke gluposti ubaciti poput sniperfixa i onda glumiti prose s takvim modovima
zato cod2 pwna,postoji samo pam,tw se ne igra,pam je official i to je to
Biti će vozila u MW2 - ne znači da ćemo upravljati njima.
Bila su i u CoD4 - Blackhawk i AC-130.
Nisu trebali izbaciti G360. Nove puške su OK.
Dobro da se vraćaju mape. Različiti red dot - nepotrebno.
Isti specijalni napadi nisu dobri. Bilo bi bolje da izmisle nešto potpuno novo.
Stari perkovi - dobro. Modificiranju vojnika se najviše veselim.
Sejvanje killcama je dobro.
Bliski istok - dobro, ako bude još nešto.
Marinci se vračaju - super, ako bude i Cpt. Price i ekipa.
Novi činovi u kampanji su najretardiranija stvar sa popisa.
Posebna SP oružja - zašto bi to bilo loše? Ako budu neka stvarno posebna tipa minigun, onda dobro.
Izlazak u studenom - super, što prije, to bolje.
:ekipa: Jedva čekam MW2
Jedva čekam zaigrati MW2.
Samo neka singleplayer bude na razini prethodnika i sve pet. :D
Nadam se da ce ispuniti moja ocekivanja , samo da sto prije izade promod il sta vec da makne vozila i takva smeca :P ( i da jerry , sniper fix ftw)
ma s sniper fixom je 10x olakšano sniperima pogodit metu,samo je sjebano što svaki put automatski unscopea,a da si igro cod4 od početka aktivno warove znao bi da je to totalno snajperima sranje pošto su skilled sniperi bez hold breatha znaći kad otpucaju znali još koji metak otpucat scopani al unholdbreath
L85 ti je bullpup "assault rifle",i ne nije apsolutno smeće,a neće ni u igri biti,uosstalom izgleda predobro :)
Ma znam samo me zaprepastio ovaj sanzer straga :)
pa biti će ista stvar ko i sa cod4,neki pro likovi će izbacit svoj mod (promod) di će 90 % oružja biti izbacano van,neke gluposti ubaciti poput sniperfixa i onda glumiti prose s takvim modovima
zato cod2 pwna,postoji samo pam,tw se ne igra,pam je official i to je to
Ma ti modovi su mi totalni šit.
Ako je IW napravio ovako onda nek tako i bude.
Ispada da IW radi poluproizvod a onda se nađu levati i to kao poprave.
Al modovi tipa zombie, paintball i sniperisu su mi super.
Constantine
13-03-2009, 11:42
Nema G3 i R700 :cry: ,ne sviđa mi se ovo što sam pročitao,nema baš puno novog oružja a i sumnjam da će biti nešto drukčiji od MW1.
hydrogen
15-03-2009, 20:17
cod 4 je odlican i tesko ce ga bit nadmasit...ako MW2 uspiej svaka cast... :wink:
ma cod2 zivi zauvijek... a sta se tice CoD MW nesvida mi se... a onda mi se ni nastavak vjerovatno nece svidit...
- Biti će vozila u MW2---> ok, ali nadam se da ih nece bit u MP
- M16 će se vratiti---> wtv
- AK47 i M4 se vračaju, nezna se dali će biti promjena---> wtv
- M40 se vraća, ACOG damage boost će se ispraviti----> wtv, na HC u tak i tak 1 shot 1 kill
- Scorpion, P90, M21, R700, G3, G360 nažalost nećemo gledati u novoj verziji---> why, why why ??? zasto pobogu g3, p90 i m21 ?? r700 je tak i tak bil bezveze..
- Ima još nekoliko nepoznatih oružja koja se neće nači u novoj verziji CoD-a---> WTB reedeemer
- Novi sniper rifle: SR25M (Američke snage)----> snajperi su uvjek dobrodosli
- Novi assault rifle: Diemeco C8 (Kanadske snage – sličan M4-i)---> meni je m4 dosta
- Novi assault rifle: L85A2 (Snage Ujedinjenog Kraljevstva)---> ^
- Ukupan broj oružja u multiplayeru iznositi će negdje oko 35----> the more the merrier
- Najpopularnije mape iz MW-a ćemo gledati i u novom CoD-u----> ambush, overgrown ?
- Specijalni napadi će biti isti: Helicopters, air strikes, UAV----> ok
- Red dot označivaći doći će u različitim oblicima za multiplayer (točka, trokut, kocka...)---> a zvjezdica ? ocem crvenu zvjezdicu
- Snajperi će imati specijalnu kamuflažnu robu (već viđenu u MW)---> ok
- Svi stari perkovi se vračaju osim eavesdropa--> a nis novih perkova ? :(
- Vračaju se svi stari gametypes iz MW-a (uključujući hardocre)---> moze moze
- Novi gametype: Secure (CoD verzija CTF, samo što osvajate neprijateljski «Intel» (CTI))----> wtv
- Novi gametype, nepoznatog imena, sličan S&D-u, samo što je cilj umjesto plantanja bombe, ubijanje nekog određenog igrača---> uuuu bountyhunterz
- Modificiranje «vojnika» za svaku klasu (i za svaku državu)---> wtf ? sta sad mogu birat izmedu crna i bjelca ? bleh...
- Snajperi neće moći koristiti silencere u multiplayeru----> niti su ikad mogli -.-'
- Nema botova u LAN multiplayeru---> bmk
- Nova verzija moda, slična kao Nazi Zombies, međutim detalji su nepoznati----> wtv
- Opcija sejvanja Killcama----> sexy :D
hydrogen
16-03-2009, 16:35
evo jedno pitanje... za cod 4 ti treba onak malo jaci komp da mos igrat na jacoj rezoluciji sa full detaljima, posto se naslucijue da ce u MW2 bolja grafika trebat ce i jaca graficka....pa ej pitanje jel ce trebat nesto posebno ili je Nvidia GForce 9800GTX 1 gb dosta...pitam jer kupujem novi komp uskoro pa bi volio zanti....
koliko ja znam engine ostaje stari
Trebala bi ali moslim da se moze nac i bolja grafa...
Svakako se prije kupnje raspitaj u hardware podforumu.
Ljudi !!! Call of duty 6 Modern Warfare 2 "Official Trailer" (b4oInf0XjXc&feature=related)
Razocaravajuce :(
Ljudi !!! Call of duty 6 Modern Warfare 2 "Official Trailer" (b4oInf0XjXc&feature=related)
si to ti postal na jubito il ?
si to ti postal na jubito il ?
Oh noez. I've been rickrolled again... polako mi se počinje sviđati ta pjesma :)
Ne. Ovo jemoj chanel http://www.youtube.com/user/GreenWarfare
Arbiter of Change
26-03-2009, 09:36
Službeni Debut teaser je izašao:
http://www.gametrailers.com/player/47179.html
Yep, bas htio stavit link, fala bogu, nakon one lakrdije od Cod5 i onih likova koji su ga radili konacno nam dolazi nastavak odlicnog modern warfarea, iz infinity warda, kak i treba bit...can't wait :pray: Btw. mrak trailer, vec su i stavili release date na njegovom kraju, to se trazi :thumbs2:
http://www.imagesforme.com/out.php/i418475_111009.jpg (http://www.modernwarfare2.com)
(klikni na sliku)
KingTomy
28-03-2009, 15:22
Must see;
EQ1qSQBzPjA
Analiza trailera...vidi se 5 perkova, od kojih je jedan stopping power, i 4 slike nepoznatih perkova.
Jedan od njih su dva ukrštena mača pa to možda znači...dual wielding pistols? :D
Odlična vijest za ljubitelje CoD-a... :ekipa:
A jeste primjetili da se NIGDJE nespominje Call of Duty?
Zato sto i nije call of duty, mice se iz te fransize i zove se samo Modern Warfare 2, weeeee! Sto bi znacilo da ovoj temi ovdje vise nije mjesto, nego u gaming opcenito...
Kakogot moj posljednji post u ovoj temi je napisan jucer a ti si OVO (http://www.pcplay.hr/forum/viewtopic.php?f=83&t=30790)Svidio danas.
Molio bih da se ova teba prebaci u gaming opcenito posto vise ne spada u cod podforum :D
Biti ce zanimljiv MF2 jednio se nadam da nece biti vozila da multiplayer ne upropaste ....
Razzarach
31-03-2009, 12:24
http://www.imagesforme.com/out.php/i418475_111009.jpg (http://www.modernwarfare2.com)
(klikni na sliku)
na moj rođendan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :friends: :friends:
kak sam kul i infinty ward me voli :)
KingTomy
31-03-2009, 14:28
An official press release sent out the subsequent morning confirms that Modern Warfare 2 will not bear the "Call of Duty" prefix.
Samo potvrda da je ovo službeno...znači sada samo Treyarch radi COD lol...iako će svi ovo nazivat COD6 ali dobro :D
Neki da, neki ne...ja cu rec samo "novi cod" kak sam uvijek govorio za bilo koji cod, ali onaj modern warfare ti uvijek stoji u back of your mind.
Assasin`s
03-04-2009, 12:51
Ma ovo nek ostane u Call of Duty jel uvijek čemo svi zvat to cod6 ili tako nešto.
uberfreak
09-04-2009, 11:27
An official press release sent out the subsequent morning confirms that Modern Warfare 2 will not bear the "Call of Duty" prefix.
Samo potvrda da je ovo službeno...znači sada samo Treyarch radi COD lol...iako će svi ovo nazivat COD6 ali dobro :D
cekaj ko je tu pijan, zar cod 6 nece raditi infinity ward ?
Neće. Odsada Infinity Ward radi samo Modern Warfare serijal koji se odcjepio od Call of Duty-a. A COD će nastaviti radit Treyarch.
El Klinjo
14-04-2009, 09:18
Meni je to super, sad će se vjerojatno cod ekipa više orijentirat na sadašnje nastavke(2 i 4)
Osim ako treyarch kojim čudom ne izda nešto igrivo
Arbiter of Change
11-05-2009, 10:49
Jedan kratki gameplay preview MW2... fukking, biti će tu i ronjenja. :)
http://www.gametrailers.com/player/49095.html
Kratak ali jako dobar trailerčić :)
Vidi se da će gameplay biti na razini jedinice :pray:
Constantine
11-05-2009, 18:57
predopbro,jedva čekam
ScorpiuS
11-05-2009, 21:46
Ronjenje, vožnja vozila, opet one AC-130 misije... Ali što je najbolje, očekuju se perkovi unutar SP, znači možda bude i RPG elemenata.
Arbiter of Change
11-05-2009, 22:02
Meni je samo najjače kad vidim graphic-whorse kako se žale da je ekipa odlučila koristiti isti stari engine... bar će igra ići glatko.
ScorpiuS
11-05-2009, 22:10
Meni je samo najjače kad vidim graphic-whorse kako se žale da je ekipa odlučila koristiti isti stari engine... bar će igra ići glatko.
Stari engine je odličan i sa malo poliranja i dadavanja DX10 u njega po mogućnosti bio bi engine kojeg bi trebalo prodavat.
Uh lijepo izgleda, ali ne svida mi se sta ce biti vozila... vrlo lose... vrlo :(
ScorpiuS
12-05-2009, 12:30
Uh lijepo izgleda, ali ne svida mi se sta ce biti vozila... vrlo lose... vrlo :(
Zašto? Još malo kompleksnosti nikada nije na odmet.
Arbiter of Change
12-05-2009, 23:28
GT analiza već viđenog videa:
http://www.gametrailers.com/player/49145.html
ScorpiuS
13-05-2009, 05:43
GT analiza već viđenog videa:
http://www.gametrailers.com/player/49145.html
Pogledao jučer, nisu baš napravili dostojnu analizu, al ajde, barem znamo kakve ćemo avione vidjet unutar igre.
Constantine
13-05-2009, 09:00
Cini se da bude misija kad izlas iz podmornice pod morem,prekul.
Zašto? Još malo kompleksnosti nikada nije na odmet.
OK je za SP ali za MP mi je katastrofa, uzasno su bili iritantni i losi tenkovi u CoD5 tako ce vjerojatno isto biti u MW2, zapravo mrzim sve MP igra koje imaju vozila :( ...
Da. Da bi se na mapi nalazila vozila mape moraju biti puno vece, a to onda nije onaj pravi CoD :(
ScorpiuS
13-05-2009, 16:31
Da. Da bi se na mapi nalazila vozila mape moraju biti puno vece, a to onda nije onaj pravi CoD :(
A mapa u Cernobylu je bila fakat malena, kaj ne? Brijem da će zadržat svoj stari stih velke mape, ali potpuno linearno.
Neću imat ništa protiv vozila ako ubace koje kao singleplayer misiju. Samo se nadam da će bit koji sat duže od jedinice.
Morph_OS
13-05-2009, 18:54
Meni je bf 2 bio odlican. Ne bi imao nista protiv da naprave nesto po uzoru na tu igru :rambo:
Meni je bf 2 bio odlican. Ne bi imao nista protiv da naprave nesto po uzoru na tu igru :rambo:
Nah... to nebi bila dobra ideja. Ako bi već bila ubačena vozila onda neka budu to samo dijelovi misija poput Vožnje tenka u CoD-u 2. Neka MW-a ostave onakvim kakvim je jer ne želim da iz njega naprave neki wannabe Battlefield.
A mapa u Cernobylu je bila fakat malena, kaj ne? Brijem da će zadržat svoj stari stih velke mape, ali potpuno linearno.
Govorio sam za MP :wink:
U SPu kilometarske setnje su normalne za CoD.
Cuj CoD4 bi ispao prosjecna igra da nema MP, tak da stavljanje vozila u njega i povecavanje mapa dosta gadno izgleda, nekako se vec pretvara u igre poput Battlefield ili ET sto nije to, zbog tog razloga mi je CoD5 smece te se nadam da to nece napraviti u MF2. Duboko se nadam da ce biti vozila poput dzipa ili tako nes te da su lako unistiva, ili da barem u S&D ne budu vozila sto bi bilo odlicno.
Arbiter of Change
14-05-2009, 00:12
Ne znam zašto se uopće sekirate oko toga. Očito je da trenutni oblik MP-a uspješno funkcionira.
Ono, CoD4 je imao level gdje si pucao rakete iz helikoptere (ili aviona, ne sjećam se) pa opet tog segmenta nema u MP-u.
Ma ne moramo se ništa brinut... Infinity Ward će po običaju napraviti vraški dobar posao :D
Ne znam zašto se uopće sekirate oko toga. Očito je da trenutni oblik MP-a uspješno funkcionira.
Ono, CoD4 je imao level gdje si pucao rakete iz helikoptere (ili aviona, ne sjećam se) pa opet tog segmenta nema u MP-u.
Da ali negdje je receno da ce u MP biti vozila i to me ne odusevljava. Infinity Wards je puno puta napravio odlicnu igru, tako da je na redu da nesto zeznu, nadam se da to nece biti MF2, iako vjerujem da ce ovo biti najbolja igra ikada napravljena.
ScorpiuS
14-05-2009, 14:04
Da ali negdje je receno da ce u MP biti vozila i to me ne odusevljava. Infinity Wards je puno puta napravio odlicnu igru, tako da je na redu da nesto zeznu, nadam se da to nece biti MF2, iako vjerujem da ce ovo biti najbolja igra ikada napravljena.
Vjerujem da su u CoD 5 stavili tenkove (nisam sigurna jer nisam igro) pa im nije išlo, valjda su naučuli nekaj.
Vjerujem da su u CoD 5 stavili tenkove (nisam sigurna jer nisam igro) pa im nije išlo, valjda su naučuli nekaj.
To je Treyarch napravio ne Infinity Wards :) , oni nisu imali iskustva s vozilima...
BTW zasto je ova tema jos tu, sta nebi trebala ici u Gaming Općenito posto nije cod naslov?
Constantine
14-05-2009, 19:18
bi,ali ipak vise spada ovdje zato sto je ista skoro kao ostali cod naslovi,a I mogao bi se preimenovat nsalov podforuma u npr. Call Of Duty i Modern Warefare franšize.
Ipak radije bi da se stavi u Gaming Opcenito jer je taj podforum aktivniji, tamo i pripada mozda ga prestanu zvati CoD6
A sta ti smeta tu. igru ce jos dugo svi nazivati CoD6 jer je to ustvari i trebao biti.
Ne vidim razlog premjestanja u GO.
ScorpiuS
14-05-2009, 21:38
A sta ti smeta tu. igru ce jos dugo svi nazivati CoD6 jer je to ustvari i trebao biti.
Ne vidim razlog premjestanja u GO.
To ti je karketing Activisiona, Call of Duty će nastavit zarađivat zbog imena, a Modern Warfare zbog kvalitete.
I CoD franšiza bi uskoro mogao postati FPS NFS... :(
Iskreno vise me zaboli za CoD fransizu, CoD 6 me apsloutno ne zanima, MF2 me jako zanima :)
Ček o kojoj igri je riječ, MF2? Već par puta spominješ neku igru MF2... :)
ScorpiuS
15-05-2009, 06:14
Modern Fare 2? Mislim da se to odnosi na Modern Warfare 2
neox99buleseye
15-05-2009, 07:41
ok....... sad ste me zbunili kak ce sew igra na kraju zvati
Ma naucili su me ovi u klanu da govorim MF2 (Modern warFare2) umjesto MW2 :), fornije zvuci.
Igra ce se zvati Modern Warfare 2, kratica bi onda bila MW2 ne CoD6.
Fireblade
15-05-2009, 11:47
Ma naucili su me ovi u klanu da govorim MF2 (Modern warFare2) umjesto MW2 :), fornije zvuci.
KOI KLAN???MIA???
ANYVEJ MENI SE IGRA JAKO SVIDJA :D
edit:sry na capsu :(
E tako je, MW2, samo sam te htio ispravit :)
KOI KLAN???MIA???
ANYVEJ MENI SE IGRA JAKO SVIDJA :D
edit:sry na capsu :(
Nije više MiA, nego S2H (http://www.s2h-clan.tk/)... :)
Fireblade
18-05-2009, 08:49
da i ja pitam johhnya da udjem
niko vise!!! fakat sry
a na tsu me pita dan prije(zadnji dan postojanja mie) imas li klan :S
al neka sad sam u preciseu sa grimom i u LC-u i *extremE
neznam kaj ce mi vise klanova
admin sam u extremEu btw.
De onda se dogovorite kakav ce am vise biti tag a ne da svaka 2 dana mjenjam nick :(
btw: OT?
i ja jedva cekam MW2 :D
Fireblade
19-05-2009, 10:42
De onda se dogovorite kakav ce am vise biti tag a ne da svaka 2 dana mjenjam nick :(
to reci ćofu :D
ja cu sad na ljeto sa njim ozbiljno popricat o klanu
Deadwalker
22-05-2009, 10:36
novi gameplay teaser trailer (http://www.gametrailers.com/video/exclusive-gameplay-modern-warfare/49544)
kratko, al slatko :)
Kratko ali slatko. :pray:
Sta ce sad samo nadograđvati stari triler? :D
Deadwalker
22-05-2009, 11:01
nice, opet ce nas onak marketinski nabrijavat do izlaska naslova. Eh, kako to volim... :) :cry:
Constantine
22-05-2009, 11:06
kako predobrto izgledaju neke lokacije,pogotovo ona tamo na krovu nekom :pray:
Arbiter of Change
22-05-2009, 18:03
Ima neki CS feel. :)
Dobro je, sad se povećala nada da će biti snowmobile level.
ScorpiuS
22-05-2009, 18:45
Ako misle izbacivat samo ovako kratke stvari onda je bolje da ništa ne stavlju u javnost.
Zanimljivo izgleda, ali za sada ne izgleda mi ni blizu ko mw1.
Constantine
23-05-2009, 10:22
Ako misle izbacivat samo ovako kratke stvari onda je bolje da ništa ne stavlju u javnost.
to je sad trend,samo izbacivat te teasere da bi se povecao hype oko igre.
ScorpiuS
23-05-2009, 16:19
to je sad trend,samo izbacivat te teasere da bi se povecao hype oko igre.
Meni se samo povećava nervoza i želja za samoubojstvom i... [/križanje noga]S:(
Tko te jebe,meni je ovo predobro.
:)
Ja ne kužim kako ljudi mogu govorit da će igra rulat na osnovi nekoliko prekratkih TEASER-a?! MW je rulao, da, ali ne mora značit da će i MW2 rulat ko i on, može bit upravo suprotno, katastrofa.
Ja čekam dok igra ne izađe i ne prođem ju da kažem kakva je.
Pa ja znam da ce igra biti dobra, ustvari odlicna jer je ipak radi Infinity Wards, sve igre koje su napravili su bile odlicne i nisu ih zaribali te tesko da ce MW2 zaribat.
Bravo! :toilet:
Pazi, ja ne kažem da će igra bit ni dobra ni loša, samo kažem da ju treba cijelu preć da bi se moglo neš reć, a do onda po svim tim teaserima možemo samo vidit otprilike o čemu će se igra radit. Ne možemo konstatirat da određena lokacija rula ni da je igra GOTY jer je to JEBENI teaser!
Nitko već ne ocjenjuje igru, samo kažu ljudi da će vjerojatno biti dobra pošto Infinity Ward još nije usrao ni jednu igru pa je teško da upropaste baš ovu. Napravili su odličan prethodnik a stvarno ima materijala za nastavke tako da ne mogu tako lako zabrljati.
Pa smijemo valjda prokomentirati teaser, ne?
Izgleda odlično i nabrijava a tome upravo i služi jer je to teaser.
Svaki put kada pogledam teaser me uzivi, ali onda me ubedira jer se sjetim da ce stavit vozila.... why!?!?!
Morph_OS
24-05-2009, 08:10
Svaki put kada pogledam teaser me uzivi, ali onda me ubedira jer se sjetim da ce stavit vozila.... why!?!?!
Vece mape ? :D
Constantine
24-05-2009, 09:58
Ja ne kužim kako ljudi mogu govorit da će igra rulat na osnovi nekoliko prekratkih TEASER-a?! MW je rulao, da, ali ne mora značit da će i MW2 rulat ko i on, može bit upravo suprotno, katastrofa.
Ja čekam dok igra ne izađe i ne prođem ju da kažem kakva je.
pa gle,radi ju infinity ward,na istom je enginu,nema nekih velikih promjena znaci da bude prilicno slicna prvom nastavka,prema tome,MW2 bude odličan.
Arbiter of Change
24-05-2009, 10:00
Da ne spominjem kako su CoD inače poslovično dobre igre.
Unatoč tome što su se lomila koplja oko WaW to je i dalje bila dobra igra po kritičarima, samo što je ljude razočarao WW2 nakon odličnog MW-a.
El Klinjo
24-05-2009, 10:58
Da ne spominjem kako su CoD inače poslovično dobre igre.
Unatoč tome što su se lomila koplja oko WaW to je i dalje bila dobra igra po kritičarima, samo što je ljude razočarao WW2 nakon odličnog MW-a.
Ne nego je igra COMPETETIVE sranje, record opcija je fixana nakon koliko, 6 mjeseci?
[quote="Arbiter of Change":33uugucq]Da ne spominjem kako su CoD inače poslovično dobre igre.
Ne nego je igra COMPETETIVE sranje, record opcija je fixana nakon koliko, 6 mjeseci?[/quote:33uugucq]
Cod waw je najveci fail ikada. Molim te igru su poslali vanka sa toliko bugova i da su je popravljali 6 mjeseci i jos nije u redu sve. Cod 1, dodata, 2 i 4 su odlicne ove druge su fail...
CoD 5 ja ne smatram pravim codom, to je jednostavno kopija cod4 u ww2 setingu koja dosadi nakon tjedan dana mp-a, a cod je poznat po svojem mp koji skoro nikada ne dosadi, i upravo u tome je cod5 failo.
Kako kome. Sjeti se wikingovih rjeci. Njemu je tek nakon tjedan dana posala zanimljiva. :D
Arbiter of Change
24-05-2009, 19:21
Ne nego je igra COMPETETIVE sranje, record opcija je fixana nakon koliko, 6 mjeseci?
A gledaj, kako kome... dok se ja na drugu nasmijem kad netko spomene CoD općenito u "ozbiljnom i kompetitivnom" kontekstu. :)
Modern Warfare 2 Reveal Trailer (http://www.gametrailers.com/video/reveal-trailer-modern-warfare/49656?type=flv)
OMG :shock: , moci cemo igrat ponovo s britancima!!1 :D
SAS mi je najači, ameri su mi već isforsirani u svim igrama si ti Delta Force. Kao da drugi vojni odred ne postoji, čast Samu on je NSA, ne ljutite se ako sam koga zaboravio.
Trebao bi u MW2 igrati ko' ekipa iz ATJ Lučko, čisto radi promjene :D .
ScorpiuS
25-05-2009, 12:42
Notices:
1. Britanac je ubijen na 0:38, čini se kao važan vojnik sudeći po tome da ga je cijela četa pucala istrovemeno
2. Britanski ministar želi pod svaku cijenu uklonit ono što uklanjamo u igri, na 0:41
3. Tip koji prevrće ultranationalista preko ramena na 0:58 liči na Cpt. Pricea
4. Na 1:28 se vidi natpis Checkpoint Reached, ali po izgledu mape ima veliki potencijal za MP, dakle opet će biti mape za MP po uzoru na mape iz SP
5. Na 1:30 vidi se korištenje melee oružja, kuka za penjanje na planine
Ptianje!
Kako su uspjeli napravit onu rupu u desetak katova na 1:40
Mene vrlo zanima jeli je Cpt.Price(lik nad likovima, apsolutni car) ostao ziv, pokazan je u traileru dio kada je "umro" a koliko se sjecam on nije bas umro, nego su ga ozivljavali te su ga mozda uspjeli ozivjeti. Duboko se nadam da su ozivili Pricea, zamalo sam pustio suzu na kraju MW1 kada su ga pokusali ozivit. Idem opet prelazit MW1 na veteran.
I ja :cry: lik mi je kralj od cod-a 1...
ScorpiuS
25-05-2009, 14:38
Mene vrlo zanima jeli je Cpt.Price(lik nad likovima, apsolutni car) ostao ziv, pokazan je u traileru dio kada je "umro" a koliko se sjecam on nije bas umro, nego su ga ozivljavali te su ga mozda uspjeli ozivjeti. Duboko se nadam da su ozivili Pricea, zamalo sam pustio suzu na kraju MW1 kada su ga pokusali ozivit. Idem opet prelazit MW1 na veteran.
Oživljavali su ga neko vrijeme, pa su digli ruke i odustali od oživljavanja.
croat1gamer
25-05-2009, 14:41
Onda ce biti njegov brat blizanac.
Assasin`s
25-05-2009, 16:15
Meni se osobno po ovim snimkama i ne sviđa previše vuče na CS
ScorpiuS
25-05-2009, 16:20
Onda ce biti njegov brat blizanac.
Nako svega što je Cpt. Price prošao mogao bi i sina imat.
croat1gamer
25-05-2009, 17:22
Koji ce izgledati jednako kao on?
Bolje mi zvuci prica o bratu blizancu.
ScorpiuS
25-05-2009, 20:22
Koji ce izgledati jednako kao on?
Bolje mi zvuci prica o bratu blizancu.
Ja nisam rekao da izgleda isto kao on, nego samo da mu liči.
Ja vjerujem da ce se Price vratit, nebi ga bezveze u trailer stavili.
Mozda je ranjen samo pa ga izljecili saznat ce se sve nadam se u igri...
Constantine
25-05-2009, 21:56
Ja vjerujem da ce se Price vratit, nebi ga bezveze u trailer stavili.
Ja mislim da ga nebude,to je najvjerovatnije samo scena u igri gdje će mo se kao prisjećat njegove smrti zato što je to povezano sa događajima u drugom dijelu.
Mislim da bi bilo dobro da glavni lik prozbori koju riječ, red bi bio.
Da bas su ga nakon 3 nastavka samo tako ubili.
Trailer mi izgleda prefenomenalno :pray: vidim biti se borbe i u domovini tj na zracnim lukama a i oni crnci potjecu iz afrike,a to znaci da se ponovo vracamo tamo gdje smo bili za vrjeme WW2.
Kad smo vec kod aviona, se sjecate one misije poslje credita, kada si specialac i u onom avionu ganjas se sa onim teroristima i onda iskocis sa nekim vaznom osobom i avion eksplodira. Nastavak?
Kad smo vec kod aviona, se sjecate one misije poslje credita, kada si specialac i u onom avionu ganjas se sa onim teroristima i onda iskocis sa nekim vaznom osobom i avion eksplodira. Nastavak?
Da, mislim da se ta misija zove High Stakes, kad mu kaže "Shurely you're joking" pa Price kaže "I never joke, and don't call me Shirely" tu sam se odvalio :rotfl:
Nisam ni slusao, samo sa pucao :D
Trailer mi izgleda prefenomenalno :pray: vidim biti se borbe i u domovini tj na zracnim lukama a i oni crnci potjecu iz afrike,a to znaci da se ponovo vracamo tamo gdje smo bili za vrjeme WW2.
Eo iggy kaze Brazil. :D
Poslušaj, to je kad razgovaraju prije misije, kad je crn zaslon.
ot- Price nemože umrijeti, nesmije, to se protivi zakonima fizike :D
Ali mi je žao i ostalih članova tima poput Gaz-a, koji je dobio metak u glavu koliko se sjećam pa je malo vjerojatno da ćemo ga opet gledati, poslije Price on mi je najjači frajer.
Price je 100 posto ziv, bio je u svim Infinity Wards cod-ovima i vjerujem da ce biti i u MW2 jer je ipak trademark serijala. Moj najdrazi lik svih vremena i moj nick u MP-u svake igre. BeXcxMGdymoS :cry:
kolko god ljepo zvucilo da ce se cpt price vratit na nase monitore mislim da je malo prelako izjaviti da je ziv, ja bi reko da je onaj razgovor prije mile high club misije napravljen bez razloga sa njihovim glasom. isto tako imate i njegov glas u MPu pa niko ne kaze da je to cpt price. nakon sto su ga ozivljavali vidi se da je covjek lupio rukom (valjda iz ljutnje) sto se nije izvuko. kolko god on bio simbol coda i to sto mu je faca nepromjenjena od ww2 do danasnjih dana mislim da bi mozda cak i pretjerali kada bi ga "digli iz mrtvih"
mislim da bi se trebali bazirat na likove ko sto su soap koj bi mozda u ovom dijelu mogo biti "ratni veteran" ko bivsi mu cpt price
sto je mozda i moguce jer mi se cini da igra zauzima mjesto u skoroj buducnosti, i ako se ne varam, zakhaev (vjerojatno sam krivo napiso ime) govori o osveti a vrlo je vjerojatno da bi se htio osvetiti covjeku koi ga je htio i zamalo ubio (kad se vec ispostavlja da je ziv)
croat1gamer
26-05-2009, 14:09
Mozda ce i biti flashback misije, poput pripyata
Bilo bi baš dobro da igramo neki Cpt. Priceov flashback u trenutak prije njegove smrti. A da na kraju misije izgubi voljenu osobu ili da se nešto dramatično dogodi te da u stvarnosti u taj trenutak zapravo i on umre. Mislim da bi to još dodatno pridonijelo atmosferi :)
ScorpiuS
26-05-2009, 21:28
Bilo bi baš dobro da igramo neki Cpt. Priceov flashback u trenutak prije njegove smrti. A da na kraju misije izgubi voljenu osobu ili da se nešto dramatično dogodi te da u stvarnosti u taj trenutak zapravo i on umre. Mislim da bi to još dodatno pridonijelo atmosferi :)
Svoje zadnje trenutke je Cpt. Price potrošio sa tobom tj. sa igračem.
Svoje zadnje trenutke je Cpt. Price potrošio sa tobom tj. sa igračem.
Ma znam to, igrao sam CoD4... nego pričam o flashbacku u trenutku njegove smrti. Onako da mu u zadnjoj sekundi njegova života prođu sva sjećanja ispred očiju, a da je misija upravo jedno od tih sjećanja. Iz toga bi se i lijepo dala napraviti i tutorial misija.
Ne.... ne... Cpt.Price je prezivio... prezivio je... morao je prezivit... on nemoze umrijeti... damn... opet sam u depri.... :cry:
Modern Warfare 2 GT Pop-Block: Reveal Trailer (http://www.gametrailers.com/video/gt-pop-block-modern-warfare/49767)
Nklognito
28-05-2009, 14:11
Price FOR EVER :D malo sam skeptican u vezi novog nastavka nakon ovog sranja WAW
Price FOR EVER :D malo sam skeptican u vezi novog nastavka nakon ovog sranja WAW
Nemaš razloga za strah, MW i WAW rade skroz drugi studiji :D
Arbiter of Change
28-05-2009, 14:52
Da... zapravo, MW više i nije CoD naslov, tako da ni ne spada pod ovaj podforum (ja kao da sam znao kad sam otvorio temu). :)
Nklognito
28-05-2009, 16:22
Nemaš razloga za strah, MW i WAW rade skroz drugi studiji :DSYAY :)
Ok napokon je potvrdeno da SAS ce ponovo biti u igru, fala Bogu, vjerojatno cemo opet se izmjenjivat izmedu amera i britanca.
ScorpiuS
28-05-2009, 20:51
Ok napokon je potvrdeno da SAS ce ponovo biti u igru, fala Bogu, vjerojatno cemo opet se izmjenjivat izmedu amera i britanca.
Ja mislim da ćemo se izmjenjivat između rusa i britanaca.
Sumnjam. Tesko da ce ameri (IW) uspit nabaviti licencu od rusa^^
BTW: http://xbox360.ign.com/dor/objects/1428 ... mpid=ign40 (http://xbox360.ign.com/dor/objects/14281102/call-of-duty-6/videos/rewind_modernwarfare2_052709.html?_cmpid=ign40)
Ako je MW1 bio tako odlicna igra koja meni nije imala nijednu manu, kakvo ce tek biti ovo cudo... jooj kada izade idem na bus i u zagreb u algoritam odmah da ga kupim kada dode :pray:
Ja cu mvanju oma napast nek je naruci i posalje mi je.
Assasin`s
30-05-2009, 22:29
Ja sumnjam da če bit dobra ko cod4 Price je crko kak ne shvaćate nije on terminator da se svaki put vrati.
Pa naravno da nije šugavi terminator. On je Price, Cpt. Price :D :pray:
Treba film o njemu snimiti (kao i o Vasiliju :D )
In memory of our dear Cpt.Price I made this this Dogtags (http://www.imagesforme.com/show.php/518991_DSC01284.JPG)S(i zato sto mi je nick u igri xd). :)
jandra047
31-05-2009, 11:55
Jel zna ko kad bi trebao izać da ne tražim?
Pa kaj nije ovo zakon :pray:
Gameplay Part 1 (http://www.gametrailers.com/video/e3-09-modern-warfare/49997)
Gameplay Part 2 (http://www.gametrailers.com/video/e3-09-modern-warfare/49995)
Gameplay Part 3 (http://www.gametrailers.com/video/e3-09-modern-warfare/49993)
Isuse kako odlicno izgleda :pray:
Opa!!!!!!1
Predobro izgleda, ste primjetili sad je "captain" MacTavish [Soap]S :)
Tko će dočekati 11.10 .....
I koliko sam primjetio tvoj SAS nick je sad Roach [Žohar]S :rotfl:
Ima neki jedinstveni Crysisoliki ugođaj, ovo na pisti i na klisuri.
Pa sada cemo napokon vidjeti kako izgleda njegovo lice :)
Prije si bio Soap [Sapun], sad si Roach[Žohar]... što je slijedeće.... Spoon[Žlica]... :)
Constantine
01-06-2009, 21:56
Prejebeno izgleda ali kakvo je ono oružje sa divovskim ekranom?
Prejebeno izgleda ali kakvo je ono oružje sa divovskim ekranom?
Kajjaznam, to je vjerojatno standardna jurišna puška samo s nekakvim detektorom za.... Pokrete?? ... Toplinu?? Tko će ga sad znati... :)
Detektor pokreta ili topline, nesto slicno kao u avp-u, posto ste vidjeli da je velika mecava i prst se pred nosom ne vidim, zanimljiva i korisna stvarcica, nis kaj se ne koristi u stvarnosti.
Klasican radar...
Ovaj gameplay je preeeeefeeeenoooomeeeenaaalaaannnn... :pray: :pray: :pray:
http://www.gametrailers.com/video/e3-09 ... 9?type=flv (http://www.gametrailers.com/video/e3-09-modern-warfare/50039?type=flv)
Isto samo bolje.
Constantine
02-06-2009, 10:19
Sve se bojim koliko budem fps-a imao u ledenim područjima :(
ScorpiuS
02-06-2009, 10:55
Sve se bojim koliko budem fps-a imao u ledenim područjima :(
Koliko detaljne moraju biti teksture snijega koje pokrivaju gotovo pa cijelu mapu? :D
Constantine
02-06-2009, 11:56
U crysisu sam u normalnom okruženju imao nekih 25 fpsa na medium detaljima a u ledenim predjelima duplo manje.
Bila bi zestoka tako neka mapa u MP gdje je mecava... :pray:
KingTomy
02-06-2009, 14:22
Da, bila bi dobra mapa gdje je jako mala vidljivost, svuda snijeg i magla...svi bi bili snajper ili neki ninja :D
Constantine
02-06-2009, 14:30
Da, bila bi dobra mapa gdje je jako mala vidljivost, svuda snijeg i magla...svi bi bili snajper ili neki ninja :D
Ne bas,bila bi hrpa kampera koji bi stajali u kutu mape i bili nevidljivi,ali da bi bilo jako zakon da bude takva mapa,da,kako bi bilio lijepo samo noževima sve klat a nitko te ne skuži prije nego sto mu prerežeš virtualni vrat :D
Yep, već se zamišljam kako ležim na snijegu sav kamufliran u bijelo, sa sniperom. :D
http://2.bp.blogspot.com/_-GbegCZNlt8/SA6_G-5a-xI/AAAAAAAAAhg/SgY7vG38d6o/s320/snow_sniper_cat.jpg
Da bar naprave da u sastavu same igre mozes bacit grudvu :rotfl:
Fizika naravno bi bila ko i kod GLa A mozda bi i ESRB/PEGI spustio kriterije :P
EDIT:
http://i650.photobucket.com/albums/uu229/mirecar84/mw2coverbre-1.jpg
ScorpiuS
02-06-2009, 18:33
Definitivno nije ninal. Mislim da će još ubacit neku prirodu u pozadini i obojat tog lika u sredini.
Jedva cekam da tu ljepoticu kupim, cubit cu dan i noc ispred algoritma ako treba, samo da docepam ruke na tu ljepotu ^^
/deleted
haha, mislim da ekipa vec po linku vidi u cemu je stvar :rotfl:
vjever_masni
03-06-2009, 12:26
Gameplay izgleda super iako mi nekako prelako ubija one likove dok se voze
Modern Warfare 2 - E3 09: Extended Gameplay Cut (http://www.gametrailers.com/video/e3-09-modern-warfare/50309)
Skužite kalaš na jednom dijelu...
Ta puska koji koristi s tim heat senzorom se cini odlicna, mali recoil, veliki clip, damage isto.
Vidim da sada kada te rane da nije samo ekran crven nego sve ti bude puno krvi.
Novija verzija kalasa, neki dodaci, bolji rds...
Sve u svemu s obzirom da je ovo samo SP ova igra ce biti odlicna, a tek MP ufff :pray:
fakat jebena igra i kao sto sam pretpostavio sada ce te u sas misijama vodit soap heh
al soundtrack je isti :(
fkt jedva cekam ovo sva sreca da dobivam novi komp pa cu moc vrtit na high woohoo
yay nova krv. A soundtrack je i bio fenomenalan i u proslim djelu tako da me to nebrine.
Bas me zanima kolko mide onaj snowmobil na onoj nizbrdici :pray:
lol ma dobar je al bi ipak bilo bolje da ima novo :D
hmm ide dovoljno da preleti onaj procjep :)
e da cini mi se da je glas soapa glas cpt. pricea :)
lol ma dobar je al bi ipak bilo bolje da ima novo :D
To je zato sto IW pokusava prenjeti odlicnu atmosferu i u novi nastavak :roll:
jedva čekam ovo,nadam se da neče sve misije biti u snjegu
KeeperOfDarkness
04-06-2009, 10:49
Negdje sam čuo da je ovo nastavak odvojen od cod imena.Ali igra je mp tako da nadam se da če poboljšat još taj fenomenalni dio igre
Lord Ragnarok
04-06-2009, 10:52
http://www.pcplay.hr/forum/viewtopic.php?f=83&t=30790
Deadwalker
04-06-2009, 11:15
pogledao gameplay trailer. Sta rec nego da sam ponovo impresioniran prikazanim. Pazilo se gotovo na svaki detalj i to se vraski dobro vidi. Ono, dok se lik recimo penje niz onu ledenu planinu a vjetar mu vitla rukave od jakne, nevjerojantno. Pokreti i napucavanje su skroz prirodni i ne treba kao recimo u Crysis-u ispalit cijeli rafal metaka u protivnika da on krepa, nego metak ili dva su sasvim dovoljna. Vidim da ce i igra omoguciti da neka oruđa koristimo kao oruzja(dok onaj suigrac s onom malom sjekirom skine lika sa glisera, predobro). Nadam se da ce ovaj Modern Warfare kao i Cod 5 imati dobar Co-op te omoguciti na taj nacin prelazenje kampanje. Ma jedva cekam ovu igretinu, IW stvarno zna svoj posao odradit... :pray:
Ma igra ce biti fantasticna, vjerujem da ce mi to biti najbolja igra koju sam igrao do sada, jednostavno fantasticno izgleda za sada, odusevljen sam posto mi je CoD4 jedna od najdrazih igra :)
Arbiter of Change
04-06-2009, 14:01
Kad se samo sjetim da su ljudi bitchali kako će igra suxati jer koristi stari engine... pff. :)
croat1gamer
04-06-2009, 14:28
Ja sam hepi, necu morati upgrejdati konfu jos neko vrijeme. :D
ma kako je tek bilo kad su rekli da ce cod4 biti u novije vreijeme?
hahahha tad je bilo samo ww2
al kad su ubacili ovo vrijeme u cod4 svi su bili odusevljeni
a tek ovaj mw2? ufff engine je isti al barim si siguran da ce bit predobro :)
to je zapravo ono sto sam htio
cod4 ali unaprijeden i bolji
Jednostavno receno, "Modern Warfare 2" :D savrseni nastavak (to ce mo jos vidit) savrsene igre :D
Pokreti i napucavanje su skroz prirodni i ne treba kao recimo u Crysis-u ispalit cijeli rafal metaka u protivnika da on krepa, nego metak ili dva su sasvim dovoljna.
Tome se najvise divim od svega. Kretnje su potpuno opustene i doslovno savrsene.
Sviđa mi se sto kad pogodis bota on nedigne samo malo glavu i nastravi pucat vec se saginje od boli i pokusava nesto ucinit a nezna ni sam sta :D (to je bilo i u proslom nastavku :pray: )
istina dobro je ali bi bilo dobro onda i player umre nakon 1, 2 metka i da se uspore reakcije
realnije, iltiga teze
Deadwalker
04-06-2009, 20:54
brijem si da ce i ovaj CoD ici odlicno na mojoj kanti. Ma ono, IW stvarno pazi da igra bude cim vise ispolirana i nije cudo sto se njihovi naslovi odlicno prodaju te da imaju uvijek pune servere. Kapa dolje :pray:
Morph_OS
05-06-2009, 08:35
MW2 ili Bad Company 2...
Ma uzet cu obe :D
Iako mi se bc 2 vise svida zbog unistavanja okoline :P
MW2 ili Bad Company 2...
Ma uzet cu obe :D
Iako mi se bc 2 vise svida zbog unistavanja okoline :P
Modern Warfare 2 normalno, bc2 je mala musica naprema gigantskom MW2 (as in forniji) :)
Morph_OS
05-06-2009, 11:13
Bc mi je predobar zbog mehanizacije (tenkici,avioni, i sl.) i rusenja kuca,drveca...nema boljeg osjecaja kad uzmes tenka i raspalis po kuci punoj enemija :rotfl:
Jedva cekam da obe igre izadu van :D
Assasin`s
05-06-2009, 18:06
BC i MW2 oboje uzmi jel obe igre rulaju
ScorpiuS
06-06-2009, 11:38
Battlefield mi nikako ne odgovara, neznam ni sam zašto, jer sam igro Battlefield 2 mjesec-dva dana i onda dobio CoD 2 i pokrenuo ga na internetu i nikad više nisam ni pogledao BF2.
Jos malo gameplaya:
http://xbox360.ign.com/dor/objects/1428 ... pid=ign107 (http://xbox360.ign.com/dor/objects/14281102/call-of-duty-6/videos/?_cmpid=ign107)
Fakat odlicno izgleda, kalas je osto skoro nepromjenjen, par stvari su promijenili ali nebitno. Vidio sam da ce biti i FAMAS, a onaj sensor koji ima na puski je nazvao heartbeat sensor.... i moze se sklopit da ne smeta kada pucas, nevjerujem da ce biti u mp. Kolko sam dosada primjetio grafika je ista kao i u MW1 te znaci da ce mi radit isto, ako ne i bolje. Joj jedva cekam da izade :)
A jeste u jednom djelu primjetili da je rekao nesto "Price"?
A jeste u jednom djelu primjetili da je rekao nesto "Price"?
Sta je? Daj nemoj me tjerat da idem detaljno alanizirat cijeli video.... :(
Sad sam ga pogledo 3 puta i nemogu nac a 1000% sam siguran da sam jucer vidio da pise Price.
Isse..predobro izgleda...a kakav ce tek biti MP...hah... :D ...samo da nebude prekratka...drzim fige.. :thumbs2: ..
Deadwalker
08-06-2009, 12:15
ja bi u novom CoD-u ponovo neku misiju slicnoj onoj iz 4-ke gdje je trebalo s snajperom doci do onih zgrada i skinuti onog lika...vjerojatno najjaca misija koju sam igrao u bilo kakvoj pucacini... :pray:
ja bi u novom CoD-u ponovo neku misiju slicnoj onoj iz 4-ke gdje je trebalo s snajperom doci do onih zgrada i skinuti onog lika...vjerojatno najjaca misija koju sam igrao u bilo kakvoj pucacini... :pray:
Pa ja mislim da bi to trebala predstavljati ta misija po mecavi.... zar ne...
Deadwalker
08-06-2009, 14:28
ja bi ponovo koristio onakav snajper :(
Obozavam snajpere :)
Constantine
08-06-2009, 16:01
I ja isto,mislim,tko ne obožava snajper,ona misija u Pripyatu je nesto najbolje ikad,bolja mi je atmosfera nego u stalkeru bila,ono kad se suljas,ubijes lika na tornju,suljas se ispod kolone kamiona,predobro :pray:
Arbiter of Change
08-06-2009, 16:03
I ja isto,mislim,tko ne obožava snajper,ona misija u Pripyatu je nesto najbolje ikad,bolja mi je atmosfera nego u stalkeru bila,ono kad se suljas,ubijes lika na tornju,suljas se ispod kolone kamiona,predobro :pray:
Osobno mi je najbolji dio te misije bio kasniji kad moraš spašavati ranjenog lika.
Prokleto filmski je izvedeno bilo, ono, malo ga nosiš pa ga moraš ostaviti da snajperiraš uokolo i tako do finala... i to kakvog finala.
Pa znaju i oni sami da je to bila epic misija... vjerojatno ce i ta po snijegu biti epic... :)
Ma sumnjam da ce ijedna misija prestic tu misiju. :pray: Ova sa snjegom joj je tek do pupka :D
Ma sumnjam da ce ijedna misija prestic tu misiju. :pray: Ova sa snjegom joj je tek do pupka :D
Nemoj prenaglo zakljucivat... tu cemo imate neke nove fora opreme i poteza ^^
Deadwalker
09-06-2009, 09:47
Osobno mi je najbolji dio te misije bio kasniji kad moraš spašavati ranjenog lika.
Prokleto filmski je izvedeno bilo, ono, malo ga nosiš pa ga moraš ostaviti da snajperiraš uokolo i tako do finala... i to kakvog finala.
joj da. Ma cijela misija je za prste polizat. E zbog takvih stvari ja gaming zovem umjetnoscu. Cak rijetko koji film moze nadmasiti tu misiju... :pray:
Ja mislim da cu napraviti preorder.... :)
Nije crna nego programerska umjetnost :D
Pa ako vristanje na mikrofon moze biti glazbena umjetnost, moze i ovo.
ScorpiuS
09-06-2009, 21:23
Ja mislim da cu napraviti preorder.... :)
Jeeej, istomišljenik
I ja isto. Samo di, a da trgovac neuzima svemirsku proviziju.
Morph_OS
10-06-2009, 08:26
Jeste li igrali coop u prijasnjim cod?
ako jeste,kakav vam je bio?
Coop je samo u CoD5 bio moguc, a to nebih znao posto osobno mislim da je CoD5 veliki fail i smece od igre :(
neox99buleseye
12-06-2009, 10:30
http://modernwarfare2.infinityward.com/Svidio sam video i ovo je jebenica kakvu svijet nije vidio, THIS ONE IS GOING 2 BE A BIG ONE!!!1
Ne samo da će Modern Warfare 2 biti najveća igra 2009. godine, već će i prodati 11 milijuna kopija do kraja godine. Tako barem kaže analitičar Mike Hickey, koji tvrdi da će Infinity Wardov nastavak pograbiti 803 milijuna dolara do kraja tekuće godine.
Vesele prognoze. „Moguće je da će igra biti najveći zabavni proizvod ikada“, dodali su analitičari Janco Partners. „Ako pretpostavimo da će se prodavati kao GTA IV, igra bi mogla prodati preko 7.8 milijuna primjeraka sa dobitkom od otprilike 569 milijuna dolara, već prvog tjedna.
Ako razmišljamo na isti način, već prvog dana moglo bi se prodati oko 4.6 milijuna primjeraka“ . Prošlog tjedna CEO Activisiona Mike Griffith izjavio je kako očekuje da će Modern Warfare biti najrpdavaniji Call of Duty naslov do sada. quote - HCL.hr
Vidim da su ljudi vrlo optimisticni glede Modern Warfare 2, ja sam isto, nadam se da ce se moje ocekivanje ostvariti.
Constantine
15-06-2009, 22:58
Mislim da MW2 jednostavno nemoze ispast loše,nikako,jedva čekam,bude se valjda oživjelo cod sastajanje na forumu :)
Sudeci po uspjehu proslog ModernWarfarea, koji je postao najprodavaniji FPS ikada, ovo bi se lako moglo desit :pray:
El Klinjo
17-06-2009, 12:03
Ja ću napraviti preorder...Za cd key :)
Infinity Ward je potvrdio kako će co-op mod biti limitiran na dva igrača, te kako neće biti vezan sa pričom iz singleplayer kampanje. "Dva igrača se čine kao magičan broj u co-opu. Tada je sve zabavno i ide kao po loju, bez postojanja ikakvih problema i nagomilanih stvari. Jednostavno smo shvatili kako je najzabavnije igrati u dvoje." - kaže menadžer Robert Bowling. "Ne spajamo co-op sa glavnom pričom jer želimo da igrači probaju dva različita iskustva. U co-op modu, igrači će se staviti u ulogu Spec-Ops tima." Call of Duty: World at War sadržavao je co-op za četiri igrača, isto tako u glavnoj kampanji kao i u dodatnom Zombie modu. Cilj igrača u Spec-Ops modu, je postiči što bolje vrijeme u različitim misijama, kao i biti što bolji od svoga suigrača. quote - HCL.hr
Coop samo za 2 igraca, hmm, meni se to cak i svida :D
Morph_OS
25-06-2009, 13:36
Zbunjujuce... :|
co-op u kojem se natjeces sa suborcem...wtf??
l4d je dobar primjer sta bude kada zelis biti glavna faca i ides solo :wink:
Constantine
25-06-2009, 13:57
Zbunjujuce... :|
co-op u kojem se natjeces sa suborcem...wtf??
l4d je dobar primjer sta bude kada zelis biti glavna faca i ides solo :wink:
da ono wtf,co op sa dva igrača,koje to vidio :? !!! ???
El Klinjo
25-06-2009, 14:15
Oće itko prvo preći igru pa igrat MP, ili idete odmah na MP?
Constantine
25-06-2009, 15:04
Ne,odmah cu na MP -.-
Pa naravno da cu sp prvo proc pa odna mp pa onda jos jednom sp na najteze.
El Klinjo
25-06-2009, 16:39
Ne,odmah cu na MP -.-
Pa naravno da cu sp prvo proc pa odna mp pa onda jos jednom sp na najteze.
ja ću odmah na mp :)
Ima za sp vremena :)
Morph_OS
25-06-2009, 16:44
Ako budem kupio,onda cu -SP-hardned,veteran,Co-op ako bude valjao,MP na kraju :P
SP - Veteran/expert cu prijeci u 2 dana 2 puta nakon cega prelazim u MP, i u roku od 2 tjedna prelazim SP jos 1 put detaljno.
Constantine
25-06-2009, 17:09
Ja cu SP prijec u jednom danu i onda jos par godina igrat MP :P
ili do slijedeceg naslova koji nas sigurno ocekuje sljedece godine u isto vrijeme :(
Ja cu SP prijec u jednom danu i onda jos par godina igrat MP :P
Također.
Samo sto cu MP igrati i prije izlaska igre ako izađe BETA verzija MPa :P
Constantine
25-06-2009, 22:59
ili do slijedeceg naslova koji nas sigurno ocekuje sljedece godine u isto vrijeme :(
Da,novi cod,sumnjam da i novi MW.
El Klinjo
26-06-2009, 09:10
Kojeg će naravno radit Treyarch.
Što znači da ću igrat MW2 najmanje 2 godine + cod4 i cod2 :)
Mah, jedino sto me zanima je Modern Warfare serijal od sada, odustajem od daljnih CoD nastavaka posto ga radi Treyarch, s obzirom da nisu napravili nijedan posteni CoD, ni nece, i ako naprave ga necu igrat.
Modern Warfare from now.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.