Log in

Pogledaj cijelu verziju : Modern Warfare 2

Stranica : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11

CAK_CROchef
18-10-2009, 16:17
http://www.petitiononline.com/dedis4mw/petition.html

croat1gamer
18-10-2009, 16:23
Sam ja jedini koji u tome zamjecuje anti-piracy taktiku?

Mirogamemasta
18-10-2009, 16:29
Nope! Da mi je znati tko igra online sa martiny verzijom.
Moj frend je probao i nemoze ni uci ako netko hosta. Moras imati oriđiđi da bi normalno igrao multi. (iako moj frend nije uspio igrati online. izgleda da je vecini ipak uspjelo).
Ne mozemo rec da sami nismo krivi za takve poteze. Posto su se sve zastite pokazale neuspjesnima u zastavljanju piratizacije onda dolazi do ovakvih radikalnih mjera u sprjecavanju istih.

Constantine
18-10-2009, 16:37
Nope! Da mi je znati tko igra online sa martiny verzijom. Moj frend je probao i nemoze ni uci ako netko hosta. Moras imati oriđiđi da bi normalno igrao multi.
Ne mozemo rec da sami nismo krivi za takve poteze. Posto su se sve zastite pokazale neuspjesnima u zastavljanju piratizacije onda dolazi do ovakvih radikalnih mjera u sprjecavanju istih.
:/

croat1gamer
18-10-2009, 16:40
Ne mozemo rec da sami nismo krivi za takve poteze. Posto su se sve zastite pokazale neuspjesnima u zastavljanju piratizacije onda dolazi do ovakvih radikalnih mjera u sprjecavanju istih.SDa se unutar tjedan dana od izlaska igre vec slobodno moze igrati i sa ilegalnim verzijama.

Poprilicno sam siguran da je to stavljeno pod utjecajem izdavaca, a ne volje developera.

El Klinjo
18-10-2009, 16:42
Ja znam da nema šanse ni da key kupujem, ako se ne promijeni.
Nažalost i IW je postao užasno pohlepan za novcem, iako im PC community praktički ništa ne znači naspram konzolaškog.

E mislim da nitko nema pravo reći da je netka pohlepna za novcem,a u isto vrijeme vrtiti neki vrlo aktivni torrent program.

Ne, trebao bi dati 400 kuna za CD, i onda kad se njima sprdne mogu reći: jebite se, gasimo servere, ili kupite mw3 ili se jebite.

Arbiter of Change
18-10-2009, 16:47
Da se unutar tjedan dana od izlaska igre vec slobodno moze igrati i sa ilegalnim verzijama.
Jedna je stvar kad ti developeri onesposobe nešto pa sivi elementi to onda osposobe, ali krajnje drugačija je kad taj element ne postojiSu samoj igri (slična situacija kao i kod Diabla 3 za one koji prate gdje je prvotno rečeno da neće biti LANa).

Ovo je ništa drugo do li DOBAR anti-p.iratski potez, ali je istovremeno i iznimno naivan jer pokušava stjerati jednu daleko slobodniju i raznovrsniju PC gaming scenu na razinu konzolaškog multiplayera, tj. gdje developer drži sve uzde u svojim rukama kad je MP segmet u pitanju. Je li im to financijski isplativo (držati i PC servere)? To ne znam, ali mora da je kad idu na ovakav potez.

stiiipa
18-10-2009, 16:58
idioti

Grim
18-10-2009, 17:08
OMG, ujebali su sve, mjesec dana pred izlazak oni ovo naprave. Ako to bude istina, multiplayer će ujebati skorz, nije ovo PS3 da nam to treba, ovo će toliko upropastit mp community da je to nevjerojatno. Skroz su se usredotočili na konzole, Special Edition, Night Vision, glupi dodaci poput skinova za X360, a za PC nisu ni Collector Edition napravili, skroz su PC zapostavili. Još nakraju ćemo dobit MW2 koji boluje od konzolitisa, sa užasnim MP-om kakav je na konzolama.

Infinity Wards, razočarali ste me, ako ovo bude ovako, nema šanse da kupujem MW2, sramota živa. :( :cry:

croat1gamer
18-10-2009, 17:10
Vec vidim kako ce 1.1 patch izaci brzo nakon izlaska, ako ne i prije.

Ja shvacam to kao vrijeme da se prode sp kampanja. :)

@ Arby- Simuliranje njihovog servera ce se vjerovatno koristiti, sad, kako ce to napraviti bih volio znati, ali vjerovatno kao i kod Tribes i slicnih igara koje su vise manje napustene od developera pa ce se naci onih koji ce napraviti vlastiti main server.

Mirogamemasta
18-10-2009, 17:13
[quote="El Klinjo":v2tg5rvm]Ja znam da nema šanse ni da key kupujem, ako se ne promijeni.
Nažalost i IW je postao užasno pohlepan za novcem, iako im PC community praktički ništa ne znači naspram konzolaškog.

E mislim da nitko nema pravo reći da je netka pohlepna za novcem,a u isto vrijeme vrtiti neki vrlo aktivni torrent program.

Ne, trebao bi dati 400 kuna za CD, i onda kad se njima sprdne mogu reći: jebite se, gasimo servere, ili kupite mw3 ili se jebite.[/quote:v2tg5rvm]
Naravno da sad to mogu reci kad si im dao razlog da to kazu. Da martini nije uzeo toliko maha u igrama toga nebi bilo.
Ajmo reci da ne naprave te servere. Da ostane sve po starom. Kupis oriđiđiSi igras online. I igrao bi dok god ima igraca, a njih ce uvjek biti. Jel bi onda kupio?
Sumnjam. Zasto bi dao pare ako mozes dobiti besplatno, jelda? Nemoj sad misliti da te vrijeđam ili nesto. Ja isto imam martini doma, ali za online imam oriđiđi.
I ne ljutim se kad pocnu sa ovakvim radikalnim mjerama. Jedino mi je zao sto mi kao hostovi bas necemo mozi hostati mapu za puno igraca. Najbolje bi bilo da anti-martini zastita radi, a da ostane po starom sto se servera tice.

croat1gamer
18-10-2009, 17:17
Ajde, samo nek ostave dedicated LAN, sad se sjetih vazne stvari- ping, ajde, morali bi pokupovati podosta servera, sto bi bio jako velik trosak, tako da sumnjam da ce se to odrzati, mozda prije neki nacin da se mora povezati na glavni server da se autha user, nesto kao u BF2142, jer ruku na srce, do sada nikome nije uspjelo da napravi krekani dedicated internet server.

Constantine
18-10-2009, 17:20
OMG, ujebali su sve, mjesec dana pred izlazak oni ovo naprave. Ako to bude istina, multiplayer će ujebati skorz, nije ovo PS3 da nam to treba, ovo će toliko upropastit mp community da je to nevjerojatno. Skroz su se usredotočili na konzole, Special Edition, Night Vision, glupi dodaci poput skinova za X360, a za PC nisu ni Collector Edition napravili, skroz su PC zapostavili. Još nakraju ćemo dobit MW2 koji boluje od konzolitisa, sa užasnim MP-om kakav je na konzolama.

Infinity Wards, razočarali ste me, ako ovo bude ovako, nema šanse da kupujem MW2, sramota živa. :( :cry:
i onda ljudi pljuju po treyarchu :(

croat1gamer
18-10-2009, 17:24
Moram i ovo arhivirati kada pocnete hvaliti MW2 kako je bogovska igra.

Grim
18-10-2009, 18:09
Ja se nadam da ću je hvaliti kako je Bogovska igra. :(

CAK_CROchef
18-10-2009, 18:40
gledajte jos nije nist potvrdjeno s strane IW
ali ako bude ovog mozda cak nece ni but HC
bit ce samo jedan admin po serveru

El Klinjo
18-10-2009, 19:14
Ne, trebao bi dati 400 kuna za CD, i onda kad se njima sprdne mogu reći: jebite se, gasimo servere, ili kupite mw3 ili se jebite.
Naravno da sad to mogu reci kad si im dao razlog da to kazu. Da martini nije uzeo toliko maha u igrama toga nebi bilo.
Ajmo reci da ne naprave te servere. Da ostane sve po starom. Kupis oriđiđiSi igras online. I igrao bi dok god ima igraca, a njih ce uvjek biti. Jel bi onda kupio?
Sumnjam. Zasto bi dao pare ako mozes dobiti besplatno, jelda? Nemoj sad misliti da te vrijeđam ili nesto. Ja isto imam martini doma, ali za online imam oriđiđi.
I ne ljutim se kad pocnu sa ovakvim radikalnim mjerama. Jedino mi je zao sto mi kao hostovi bas necemo mozi hostati mapu za puno igraca. Najbolje bi bilo da anti-martini zastita radi, a da ostane po starom sto se servera tice.

Cod2 igram online 2.5 godine - imam org
cod4 igram online 1.5g - imam org

Jednostavno mi se neda igrat na cracked serverima sa haxorima.

Želim reći da su pokazali da ih boli kurac za PC-igrače, competitive gaming je mrtav prije izlaska igre.

@CAK - potvrđeno je od onog 402 ili šta već

Mirogamemasta
18-10-2009, 20:10
Naravno da sad to mogu reci kad si im dao razlog da to kazu.
Sorry, ovo je ispalo kao da samo tebi govorim. Mislio sam reci: "kad smo im dali razlog da to kazu".

Želim reći da su pokazali da ih boli prozor za PC-igrače, competitive gaming je mrtav prije izlaska igre.

Zasto ih boli prozor? Ja mislim da je to zbog piratstva. Ne znam koji bi drugi razlog bio. To je isti razlog zasto sve vise i vise igara odlazi na konzole, a tek onda na PC.
A mozda sam u krivu? :? Pojma vise nemam.

PC gaming industrija u 2008. pomela konzole (http://www.pcplay.hr/forum/viewtopic.php?f=83&t=30686/url)

Gamer from Sarajevo
18-10-2009, 20:20
Jbm li im mamu, igram MW skoro od samog pocetka, prije toga dvojku, i sad ovo, pa stvarno...
Nadam se da ce na sajtu igre, na dan izlaska pisati

Just kidding!

Xero
18-10-2009, 20:24
E pa ja se nadam da će na dan izlaska na sajtu pisati: Call of Duty:Modern Warfare 2 is now free for everyone who lives in Croatia... ali
Aint gonna happen

El Klinjo
18-10-2009, 20:49
Naravno da sad to mogu reci kad si im dao razlog da to kazu.
Sorry, ovo je ispalo kao da samo tebi govorim. Mislio sam reci: "kad smo im dali razlog da to kazu".

Želim reći da su pokazali da ih boli prozor za PC-igrače, competitive gaming je mrtav prije izlaska igre.

Zasto ih boli prozor? Ja mislim da je to zbog piratstva. Ne znam koji bi drugi razlog bio. To je isti razlog zasto sve vise i vise igara odlazi na konzole, a tek onda na PC.
A mozda sam u krivu? :? Pojma vise nemam.

PC gaming industrija u 2008. pomela konzole (http://www.pcplay.hr/forum/viewtopic.php?f=83&t=30686/url)

Ti kužiš da ako se ovo dogodi, da će se 95% servera pozatvarat izlaskom MW3?

CAK_CROchef
18-10-2009, 22:35
gledajte masovni su protesti mislim da ce IW odustat negdje oko 12mj kad ce u patchu 1.1 to popravit ja se barem nadam
a do tad:
http://www.imagesforme.com/upload/6ba80006.jpg

1FKty5Kp ... r_embedded (1FKty5Kpf4w&feature=player_embedded)

RIDER32
19-10-2009, 00:31
Ou jea. Jedva cekam šou kad IS skuzi da je failao sa tim glupim no deticaded servers. Bore se protiv martinija a iza njih je 11 miliona prodanih primjeraka od proslog nastavka. Vrlo inteligentno srljanje u FAIL. :twisted:

CAK_CROchef
19-10-2009, 01:29
http://www.imagesforme.com/upload/51aa214e.jpg

croat1gamer
19-10-2009, 05:38
:pray:

Ovo doseze nedostizne razine retardluka.

Aral
19-10-2009, 06:58
Haha, dobar video :pray: Inace, meni svjedno, MW2 mi tak i tak nece sluzit za mp pa meni dobro :D Sto ne bi mogao rec za ostalih 80% igraca ili kolko ih vec igra mp xD

Constantine
19-10-2009, 08:37
Haha, dobar video :pray: Inace, meni svjedno, MW2 mi tak i tak nece sluzit za mp pa meni dobro :D Sto ne bi mogao rec za ostalih 80% igraca ili kolko ih vec igra mp xD
prije 99% :D

CAK_CROchef
19-10-2009, 10:12
evo naso sam detaljan opis svih gluposti:
We're doing a lot on the backend to make the game accessible for everyone.
*
There is no delay for the PC version of MW2
*
There's prestige mode
*
Jason West at the MP event, said that he was dead on, on the matchmaking servers. We've been building a system on the backend called IW.NET.
*
You are completely reliant on IW.NET. There are no server lists. There are no dedicated servers.
*
You have private matches where you can customize the game
*
You cannot put MW2 on a dedicated server.
*
This is the first time we've ever done something like this and the team has huge plans for what IW.NET develops into.
*
Customizing your game...you have quite a few options in a private match
*
You're getting same game (as in Console), plus matchmaking and private match.
*
Server admin point-of view, NO DEDICATED SERVERS

I've summarized some of my own thoughts from the cast here:

General

* IW partnering through Steam is what you will see in the future. Matchmaking is not through Steam, but IW.NET is run in conjunction with Steam.
* GSP's will no longer be renting out servers.
* No PunkBuster. VAC will be used as an anti cheat.
* Retail distribution: Pre-orders will get a disk. Or you could order from Steam.
* DLC may now need to be paid for - not confirmed.
* Piracy was only a small reason for going to IW.NET - not the whole reason.

Clans:

* No more clan servers. Private matches, replace clan servers.
* Listen servers will connect to each other.
* IW.NET/Steam will replace the community server admin

Competitive Gaming

* Competitive gaming has changed forever.
* It might be possible in the future for IW engineers to load a "competitive" setting on IW.NET, but it is far from a guarantee. It might also never happen.

Modding

* Modding the game is now very much in question. Fourzerotwo had no info on modding. However, it appears that there will be no mods or maps for MW2.
* Modding in SpecOps? Unknown.

Aral
19-10-2009, 10:17
prije 99% :D
Pomislio sam i na taj broj al eto :D

RIDER32
19-10-2009, 10:22
/
Prvo su digli uzasan hype i sad nam dođu i kažu ovo.

Sto ce biti sa tim IWom :cry:

Constantine
19-10-2009, 10:23
evo naso sam detaljan opis svih gluposti:
/kat
nemogu vjerovat da ni jumpat necu moc,nece biti ni klanova za mw2,mp bude fail na PC-u.
Ali ipak,nije sve tako sivo,moci cemo kupiti MW2 special spec ops edition energy drink,to ce definitivno poboljsat mp iskustvo.

Tsaя
19-10-2009, 10:52
Kak mogu sad na kraju usrat cijelu igru. CoD je bez mp-a velika nula !!! (nekažem da ga neće biti, al će ga cijelog zasrat svojim glupim idejama i promjenama) To je jedino što ga drži na životu i što mu daje veliku popularnost. SP se pređe 4-5 puta i onda ti ga je dosta, al MP se igra najmanje pol godine. Ak useru MP, CoD propada na PC-u.

Ali cod 7 ne radi IW, nego Treyarch, pa možda oni isprave ta sranja svojim CoD-om. lol

Constantine
19-10-2009, 11:18
treyayrch barem nije TOLIKO pohlepan za novcem.

GDra
19-10-2009, 11:47
Idemo sad svi staviti link na peticiju u sig.

CAK_CROchef
19-10-2009, 11:57
smo me zanima sta ce napravit ovi (dobri) ljudi sto pisu za PCPLAY
oce li nas oni podrzat i ako pisu recenziju nek napisu za xbox i ps3
a comp BOJKOT
i opet nadam se da cete nas odrzat jer smo svi igrali pc jos prije neg su dosle next gen konzole

d4d0
19-10-2009, 13:13
Ista stvar se dogodila kod F.E.A.R. 2. Nisu dali podršku za dedicated servere i PC scena umrla za mjesec dana. Šteta za MW2 jer napravili su toliki hype oko njega i onda sve na kraju zasrali. Grozno je da se IW kao jedan od većih igrača poveo za tim trendom pretvaranja PC-a u konzole i kako mi se čini nije zadnji. Zanima me samo jeli postoji netko pametan tamo vani da uskoči i sa kvalitetnim naslovom pokupi sve te razočarane hard core PC gamere.

D

Aral
19-10-2009, 14:07
Isto kao i sa SC2 i nedostatkom lana, novim Battlenet sustavom itd. Al vjerujem da ce ga ekipa igrat. Ako ne onda nek umre cod: mw scena, barem sa dvojkom. Ili je to neki visi plan sa njihove strane, hu nouz.

El Klinjo
19-10-2009, 14:10
Ista stvar se dogodila kod F.E.A.R. 2. Nisu dali podršku za dedicated servere i PC scena umrla za mjesec dana. Šteta za MW2 jer napravili su toliki hype oko njega i onda sve na kraju zasrali. Grozno je da se IW kao jedan od većih igrača poveo za tim trendom pretvaranja PC-a u konzole i kako mi se čini nije zadnji. Zanima me samo jeli postoji netko pametan tamo vani da uskoči i sa kvalitetnim naslovom pokupi sve te razočarane hard core PC gamere.

D

Što se competitive scene tiče, mislim da će većina ostati na cod4.
Pogotovo ako se još malo balansira promod, naprave neke nove mape i tako.

Neki će otići na CSS/Quake.

RIDER32
19-10-2009, 14:13
treyayrch barem nije TOLIKO pohlepan za novcem.
A to smo prije par mjeseci govorili za treyayrch :D koji ce nam jos postati draži od IWa :?

El Klinjo
19-10-2009, 14:15
Pa istina je, trude se što se tiče pc gaminga puno više nego IW

Chappi
19-10-2009, 15:05
Moze li me neko uputiti po čemu pljujete jer nisam baš u toku,hvala.

Mirogamemasta
19-10-2009, 16:37
S1FKty5Kp ... r_embedded (1FKty5Kpf4w&feature=player_embedded)S
:rotfl: Za svaku igru imaju ovaj dio za parodiju. Predobro. :rotfl:

Grim
19-10-2009, 17:29
Eh, hype mi je skroz splasnuo, mislim čak da ni sp neću odigrat. :(

EDIT: Riga mi se otkada sam vidio ovo:

Dobivate identičnu igru kao i na konzolama
Identična igra kao i na konzolama, pa klanjam ima mater, koji prozor im je u glavi, fakat moraš biti totalni debil da to napraviš. :(

Mirogamemasta
19-10-2009, 18:01
Cekaj,cekaj,cekaj. Jel mi moze netko objasniti u cemu je razlika imeđu PC verzije i konzolaske? Grafika ne moze biti gora od one koju je imao COD4. Misije, AI, mape, prica sve bi trebalo biti isto. Jedino ako na MP mislite, onda je to druga stvar.

croat1gamer
19-10-2009, 18:04
Sa druge strane, Halo (original) je isto bio igra ista kao i za konzole.
Ne mora biti nuzno lose.

Grim
19-10-2009, 18:06
Cekaj,cekaj,cekaj. Jel mi moze netko objasniti u cemu je razlika imeđu PC verzije i konzolaske? Grafika ne moze biti gora od one koju je imao COD4. Misije, AI, mape, prica sve bi trebalo biti isto. Jedino ako na MP mislite, onda je to druga stvar.
Nema razlike, nikakve razlike, vjerojtno će patit od konzolitisa. :(

Uglavnom, Modern Warfare 2 će biti, najblaže rečeno, kurac od ovce.

Carp
19-10-2009, 18:22
AHHAAHAHAHAHAHA... a sta sam vam ja reko? da ce igra fejlat zesce! pa vi hvalite igru prije nego sto opce izadje! hahaha gamers got owned by IW!

Assasin`s
19-10-2009, 18:47
Koji su to idioti pa svi su očekivali nešto preludo onda su došli traileri svi su ostajali bez teksta tolko novih oružja,perkova i oni sad na kraju zajebu sve.

Arbiter of Change
19-10-2009, 18:52
Nema razlike, nikakve razlike, vjerojtno će patit od konzolitisa. :(
Konzolitisa? Gameplay MW2-a ne može patiti od konzolitisa više od prethodnika, shvati to kako želiš.

Ali iskreno, ova odluka najviše pogađa klanove i druge hardcore igrače... ako ništa drugo, casual ekipi je dobra stvar sa tehničkog stajališta (naravno, ako Activision ne zabije jednog svima odostraga kad ugasi servere za 1-2 godine kao "pripremu" za MW3) jer neće biti toliko izloženi elitizmu... i na kraju krajeva, matchmaking je dobar ako se implementira kako spada (DoW2 za referencu).

Constantine
19-10-2009, 19:28
Eh, hype mi je skroz splasnuo, mislim čak da ni sp neću odigrat. :(

EDIT: Riga mi se otkada sam vidio ovo:

Dobivate identičnu igru kao i na konzolama
Identična igra kao i na konzolama, pa klanjam ima mater, koji prozor im je u glavi, fakat moraš biti totalni debil da to napraviš. :(
ane
ni ne sumnjam da ce MW2 biti fantastična igra i da ce dobit barem 20 game of the year nagrada ali ce bit zesci fail na PC-u sto se tice mp-a.
@El Klinjo,nazalost da,u cod-u 5 barem ima dedicated servera i zabavan zombie mod,koliko znam izbacili su razne map packove i potrudili se ispravit početničke greške,cod7 bi mogao biti prilicno dobar ako ga stave u vijetnam ili neko drugo zanimljivo okruženje.

RIDER32
19-10-2009, 22:30
Konzolitisa? Gameplay MW2-a ne može patiti od konzolitisa više od prethodnika, shvati to kako želiš.

Kako ne? igra je razvijana iskljucivo za xbox, a PC su zapustili. Istina i CoD4 je patio od toga ali to je uvelike ispravljeno u ProModu.

Morph_OS
20-10-2009, 16:50
Skoro 100k potpisa u peticij,mozda bude nesto ^^i

neox99buleseye
20-10-2009, 20:09
Skoro 100k potpisa u peticij,mozda bude nesto ^^i

u ovoj godini jedino sam tu igru cekao........
sva sreca pa se n9isam preprcao kao neki i kupio si neku masinu od kompa samo za modern warfare 2........
shize..... :-x

CAK_CROchef
20-10-2009, 20:21
nece bit nicega

http://gameinformer.com/b/news/archive/ ... ponse.aspx (http://gameinformer.com/b/news/archive/2009/10/20/modern-warfare-2-dedicated-server-response.aspx)

http://www.fourzerotwo.com/?p=745

Arbiter of Change
20-10-2009, 20:28
Sažetak: srednjak hardcore igračima, dobrodošlica casual ekipi. Oboje očekivano.

Aral
20-10-2009, 20:30
Meni savrseno odgovara, MP(preko neta) nisam nikad posebno volio, to je jedna sasvim druga komponenta igre koja nema veze sa pricom. Zao mi je ove ljude kaj su igrali mp al tak to ide. Za mene se nis nije promijenilo, i dalje sve po planu ^^

El Klinjo
20-10-2009, 20:38
Normalno, casual igrači su 90%, koga boli kurac za ostalih 10%
Odigrat ću SP i ništa drugo, igru naravno neću kupovat.

Constantine
20-10-2009, 20:51
Meni savrseno odgovara, MP(preko neta) nisam nikad posebno volio, to je jedna sasvim druga komponenta igre koja nema veze sa pricom. Zao mi je ove ljude kaj su igrali mp al tak to ide. Za mene se nis nije promijenilo, i dalje sve po planu ^^
MP kod coda jer apsolutno najvaznija komponenta,da ti pojasnim,prosječan dugoročni igrac coda ima oko 500h u igri,od toga je nekih 10-15h singleplayer a ostatak multi,sad ti promisli sto je od toga vaznije.

croat1gamer
20-10-2009, 21:02
Ubijanje pro igraca da napokon prestanu tr00 l33t spike.

Svaki dan u svakom pogledu sve vise i vise volim IW.
I da, pokusaju uvesti nesto originalnije i cak naprave sasvim solidne alternative da na kraju ispadne da se moraju boriti protiv tr00 l33t harkor konzervativnih gejmera.

Ili kako je Iggy rekao:

Iskreno, zaboli me. Bude li igra na prihvatljivoj razini kvalitete, te bude li ovaj IW.NET sustav odlično riješen, igru ću sigurno kupit.

Nodakim
20-10-2009, 21:07
IW je efektivno uništio pirate.
IW for the win.

Morph_OS
20-10-2009, 21:52
Rijesio se pirata sigurno..
Mislim da ce stvar dobro funkcionirati..vidjet cemo.

E: ...lol..nema veze..skuzit cete :rotfl:

Mirogamemasta
20-10-2009, 22:13
Why not have both? West does not want to include dedicated servers alongside the custom-built backend, stating that it would just "bifurcate the community."
Hmm.. a mogi bi ovo na kraju sto je covjek rekao napraviti. Da naprave oba servera pa nek se igraci djele na pro i casual, sta onda.

El Klinjo
20-10-2009, 22:16
IW for the win.

Zanima me hoćeš li istu stvar reći kad budeš trebao private za 10ak igrača

Constantine
20-10-2009, 22:16
onda bi svi igrali na dedicated serverima,ono,da ima izbor između pro u casual jendo 99,9% likova bi odabralo pro :/

croat1gamer
20-10-2009, 22:28
IW for the win.

Private room.
Vidi se da ne citate sav tekst.

El Klinjo
20-10-2009, 22:32
IW for the win.

Private room.
Vidi se da ne citate sav tekst.

:(

Zanima me kako će to ić kad se 10 ljudi bude spajalo na tvoju konekciju.

CAK_CROchef
20-10-2009, 22:48
Zanima me hoćeš li istu stvar reći kad budeš trebao private za 10ak igrača[/quote]
Private room.
Vidi se da ne citate sav tekst.[/quote]

Zanima me kako će to ić kad se 10 ljudi bude spajalo na tvoju konekciju.[/quote]

da mislim da ti croat1 ne citas sve i nerazumijes
da aj mi reci kako ce ti bit na serverima di neces imat nikakvih pravila

RIDER32
20-10-2009, 23:27
Normalno, casual igrači su 90%, koga boli kurac za ostalih 10%
Odigrat ću SP i ništa drugo, igru naravno neću kupovat.
Woot?

Weki ti se smilovao (vjeruj mi da Tsumetai nebi^^) pa mi je dao pravo da te samo upozorim. Pazi sta pricas.
Vrjedi i za ostale.

Constantine
20-10-2009, 23:53
o cemu ti to rajderu?

RIDER32
21-10-2009, 00:24
O tome da ce igrat igru, a nece ju kupiti.

croat1gamer
21-10-2009, 05:39
da mislim da ti croat1 ne citas sve i nerazumijes
da aj mi reci kako ce ti bit na serverima di neces imat nikakvih pravila
Mislis kao nekih posebnih pravila koja ogranicavaju slobodno igranje sa svim opcijama ili nesto identicno tome?

Eh, vidim da sam zaboravio c/p'ati tekst ovdje.

Ok, mi moze netko objasniti sto su svi zapeli oko dedicated server stvari.

Ako ima neki dublji smisao, neka mi ga kazu, jer mi ama bas nitko na jebenom internetu nije rekao zasto je dedicated tako vazan i da je potrkijepio argumentima.
Nitko.

I da konsta, ponovi mi te tvoje argumente koji se ticu samo dedicated.
Pri tome ne mislim to sto ces ici na random servere sa random ljudima, nego samu cinjenicu da ne postoje dedicated serveri.

Constantine
21-10-2009, 07:58
sto ce biti dok jednom zazelis igrat na nekom serveru bez neznam GL-a i marty ili koji ce vec perkovi i oružja biti poprilicno nepopularni,sto onda,mozes naravno pozvat 10 svojih prijatelja koji ce naravno svi kupit igru pa ces bez problema napravit server i ping bude odlican zahvaljujuci tvojoj superbrzopj konekciji,jelda?

Constantine
21-10-2009, 08:23
a sto ce tice argumenata,napisao bi neki opsiran tekst ali nemam volje pa cu samo kopirat jedan post sa PCE-a:

1. kupiš igru - ovo nije nikakav problem
2. odigraš SP za koji će ti trebati između 6 do 10 sati -
3. sada želiš odigrati MP na pabu kak veliš - e pa nema više pubova tu je IW.NET kod kojeg neko hosta igru na svom kompu - lag ping
Pitanje je uopče koliko igrača može igrat.
4. ajde sve si to progutao - i hočeš igrat sa frendovima - E NE MOŽE - ako nemju isti nivo/level
5. ako imaju isti level kao ti treba kristalna kugla i čarobne moči da se uspijete nači na istom serveru/komp hostu.
6.ako si i ovo progutao (ovo je več sado-mazo) htio bi igrati na nekom serveru koji recimo nema neke perkove - E NE MOŽE - takvih nema.
7. nedaj bože da pomisliš o nekom klanu ili klanskim borbama - E NE MOŽE.
8. (teški sado-mazo) ako si sve ovo progutao i još se boriš sa vjetrenjačama - sad poželiš neku custom mapu- NEMA VIŠE!
9. (............) možda neki mod - NEMA VIŠE!
10 (............) izlazi map pack sa par novih mapa - NEMA DOWNLOADA AKO NE PLATIŠ - KUIŠ PARALELU SA KONZOLAMA...
11. (...........) izlazi patch - E PA NEMA DOWNLOADA AKO NE PLATIŠ....
12. ovdje zamisli neko ograničenje koje ti se neće sviđati
13. ovdje zamisli neko ograničenje koje ti se neće sviđati
14. ovdje zamisli neko ograničenje koje ti se neće sviđati
EDIT: skoro zaboravio - skill više ne igra nikakvu ulogu - znači ako zalutaš na server gdje bauljaju ljudi koji ne kuže ni cilj igre (gametype) - BAD LUCK!
15. ALI NA KRAJU DANA SVE SKUPO PLAČAŠ DA BI PROLAZIO OVAKVU TORTURU!
ETC ..........
jest da nije sve potpuno tocno ali skuzis poantu.

a ovo mi je najbolje:

Cheat / Hack Free Games: The biggest benefit of using IWnet by far is the fact that you don’t have to worry about joining a server full of aim-bots, wallhacks, or cheaters. Or relying on the server admin of the server to constantly be monitoring, banning, and policing it. Modern Warfare 2 on PC allows us to control the quality of the game much more than ever before as well as utilizing the VAC (Valve-Anti-Cheat) system to keep games clean of hackers and cheaters.
All in all, IWNET adds a load of new features that the PC version of our games have never had before and allows us an infrastructure to continue to update and improve on the game post-launch
:rotfl: :rotfl:
znaci ja se moram u potpunosti oslanjat na taj valve anti cheat system koji ce naravno radit savrseno bez ikakvih problema i nemoram se vise oslanjati na te bezobrazne admine koji kickaju cheatere i nadgledaju server,jej.

grizli
21-10-2009, 08:27
prvo nisam imao para za kupit mw2 ali sam ga htijeo pa makar 2 mjeseca gladovao, sad imam pare al se premisljam o kupnji >.< damn luck -.-

Aral
21-10-2009, 08:34
MP kod coda jer apsolutno najvaznija komponenta,da ti pojasnim,prosječan dugoročni igrac coda ima oko 500h u igri,od toga je nekih 10-15h singleplayer a ostatak multi,sad ti promisli sto je od toga vaznije.
Cekaj, sad ti meni govoris kaj bi meni trebalo bit vazno? Pa ja to jako dobro znam, znam to bolje od 95% ekipe ne ovom forumu. Igrao sam mp kad tu pol "badass cod igraca" nije imalo ni kompove. Kazem samo da mi to kod cod-a nije bitno, i ne samo kod coda nego i opcenito, nemam vremena za mp matcheve preko neta jer imam zivot i nemam vremena za takve stvari, oni kaj su usli ili izasli tek iz puberteta imaju vremena sigurno na pretek ^^ Al za odigrat sp cu nac vremena, tu i tamo ;)

Zadnje kaj sam posteno halao preko neta je q3 i tu sam se zgustao kak treba. Al to su bila druga vremena, sa vise freetimea. Zao mi je kaj su tak odlucili al ocito se takve promjene moraju dogadjat, pocevsi od kojih ono sve igara...L4D2, Starcraft2, Diablo3 mozda...list goes on and on. I ja bi pizdio da igram mp pa da se tak nes dogodi, to je normalno.

A to kaj je 100k igraca ili vise potpisalo peticiju, za ostalih 10,9M primjeraka, u kolko se prodao prvi mw, postoji velika sansa da ce bit razgrabljeni. I cak vise od toga. Naravno, tu se racunaju konozole a one nemaju problema sa onim velikim negativnim nedostatkom na PC-u, o kojem sad necu pricat. Uostalom, zar vi stvarno mislite da bi oni ubili mp igranje prvog mw kao takvo da nemaju neki dobar razlog za to. Pa nisu oni glupi.

Mozete kukat kolko hocete ali sve se okrece komercijalizaciji i tome da cemo za 10-15god placat ama bas svaka sitnicu koja ima veze sa mp-om, posredno ili neposredno, bila ona besplatna ili ne u bilo kojem obliku. Vremena se mijenjaju, taman kad se ljudi naviknu na nesto onda dodje kajla od developera...takva nam je karma ocito xD

Ajde da ne solim pamet o stvarima koje me se previse ne ticu, sretno s ovime i nadam se da ce na kraju nesto dobro ispast od svega ;) Ipak, igra ce se prodavat a to dal ce MW3 ikad izac, a pogotovo vidjet svjetlo dana na PC-u, je vec upitna stvar. Osim ako se neke stvari ne promijene u buducnosti.

Constantine
21-10-2009, 08:50
A to kaj je 100k igraca ili vise potpisalo peticiju, za ostalih 10,9M primjeraka, u kolko se prodao prvi mw, postoji velika sansa da ce bit razgrabljeni. I cak vise od toga. Naravno, tu se racunaju konozole a one nemaju problema sa onim velikim negativnim nedostatkom na PC-u, o kojem sad necu pricat. Uostalom, zar vi stvarno mislite da bi oni ubili mp igranje prvog mw kao takvo da nemaju neki dobar razlog za to. Pa nisu oni glupi.
raspravljivo :D

Aral
21-10-2009, 08:59
Dobro ajde, morao sam neki argument napisat. Nemozete samo developere krivit :D

Morph_OS
21-10-2009, 09:08
100-200k ljudi nece kupiti igru. To im je gubitak od 6 do 12m $.Sve ovisi o tome koliko ce profitirati na konzolama i koliki ce biti gubitak na PC u odnosu na prvi dio.

X Sync
21-10-2009, 14:48
1. kupiš igru - ovo nije nikakav problem
2. odigraš SP za koji će ti trebati između 6 do 10 sati -
3. sada želiš odigrati MP na pabu kak veliš - e pa nema više pubova tu je IW.NET kod kojeg neko hosta igru na svom kompu - lag ping
Pitanje je uopče koliko igrača može igrat.
4. ajde sve si to progutao - i hočeš igrat sa frendovima - E NE MOŽE - ako nemju isti nivo/level
5. ako imaju isti level kao ti treba kristalna kugla i čarobne moči da se uspijete nači na istom serveru/komp hostu.
6.ako si i ovo progutao (ovo je več sado-mazo) htio bi igrati na nekom serveru koji recimo nema neke perkove - E NE MOŽE - takvih nema.
7. nedaj bože da pomisliš o nekom klanu ili klanskim borbama - E NE MOŽE.
8. (teški sado-mazo) ako si sve ovo progutao i još se boriš sa vjetrenjačama - sad poželiš neku custom mapu- NEMA VIŠE!
9. (............) možda neki mod - NEMA VIŠE!
10 (............) izlazi map pack sa par novih mapa - NEMA DOWNLOADA AKO NE PLATIŠ - KUIŠ PARALELU SA KONZOLAMA...
11. (...........) izlazi patch - E PA NEMA DOWNLOADA AKO NE PLATIŠ....
12. ovdje zamisli neko ograničenje koje ti se neće sviđati
13. ovdje zamisli neko ograničenje koje ti se neće sviđati
14. ovdje zamisli neko ograničenje koje ti se neće sviđati
EDIT: skoro zaboravio - skill više ne igra nikakvu ulogu - znači ako zalutaš na server gdje bauljaju ljudi koji ne kuže ni cilj igre (gametype) - BAD LUCK!
15. ALI NA KRAJU DANA SVE SKUPO PLAČAŠ DA BI PROLAZIO OVAKVU TORTURU!
ETC ..........

3. Može koliko hoće jer host neće moći biti bilo tko nego samo onaj sa super brzom konekcijom
4. Ne moraju biti isti level...
5. U lobbyu im pošalješ invite... oni ti se joinaju i onda svi zajedno odete u neki match s playliste koju vi odaberete...
6. Svi perkovi su napravljeni da se koriste...
7. Može, tu su zato private matchovi u kojem možete birati pravila...
10. vi ništa nebi plaćali... još bi igru besplatno ako može....
11. patchevi se ne plaćaju... to nema smisla....

Više od 80% ovoga je netočno...

Zv0nZ1
21-10-2009, 14:50
da, a inače je poznato da (pogotovo mi u Hrvatskoj) svi imamo super brze veze, pogotovo se odnosi na upload. :facepalm:

zerica
21-10-2009, 15:18
Da,inače je poznato da u Hrvatskoj svi kupuju orginalne igre i da opće nema piratije.
E da priznajte da zapravo bitchate jer nema više piratije (kul).

R@pt0r
21-10-2009, 17:00
Infinity Ward Responds To MW 2 PC Petition (http://www.guru3d.com/news/infinity-ward-responds-to-mw-2-pc-petition/)

X Sync
21-10-2009, 17:49
da, a inače je poznato da (pogotovo mi u Hrvatskoj) svi imamo super brze veze, pogotovo se odnosi na upload. :facepalm:

Ako si ti iz Hrvatske... Host ne mora biti da bi ti mogao igrati... Znaci može biti neki Amer s dobrom konekcijom... Ja imam MaxADSL i kad igram WaW/CoD4 konekcija mi je uvijek žuto/zeleno, nikad crveno... i to je prihvatljivo s obzirom kakve shitty ISP'ove mi imamo...

http://i.friendfeed.com/c95a9ff77b3ea751585998fadb1213c373bc96f7

RIDER32
21-10-2009, 18:16
Jesi ti cuo za ogranicen upload?

neox99buleseye
21-10-2009, 18:21
ok...... trazo 5 strana unatrag i nisam nasao niti shvatio pricu sa iwnetom....
jel mi moze neko pojasniti kaj su jos sprcili osim dedicated servera ?

RIDER32
21-10-2009, 18:38
Procitaj opet, mozda shvatis :D

Assasin`s
21-10-2009, 18:47
možda nas zafrkavaju :)

Grim
21-10-2009, 19:04
Povlačim sve što sam rekao o IW, što god bude bilo s igrom, kolki god shit ispadne, koliko god koštala, ja ću je kupit i ja ću je igrat. Pošto sam CoD4 fan, pošto sam potrošio dane svoga života uz CoD4 MP, pošto sam isčekivao Modern Warfare 2 i tražio svaku moguću informaciju o igri, vjerujem im, vjerujem da neće ujebat i napravit shit od igre, jednostavno im vjerujem. :(

neox99buleseye
21-10-2009, 19:07
xD gledajte na to ovak.....
pocetak kraja besplatnog gaminga...

Constantine
21-10-2009, 19:51
3. Može koliko hoće jer host neće moći biti bilo tko nego samo onaj sa super brzom konekcijom
5. U lobbyu im pošalješ invite... oni ti se joinaju i onda svi zajedno odete u neki match s playliste koju vi odaberete...

6.ajde to reci tvorcima promoda i jos n broju ljudi
10.lol.ti doista mislis da oni nece naplatit DLC ako mogu :rotfl:
11.ne jos,ali ko zna,mozda IW dobi i tu genijalnu ideju

nego,jedan izvrstan post na ovu temu:

by Tastyrice Tuesday, October 20, 2009 at 10:21 PM

Lemme try to explain how it's a big deal to PC gamer, but I wont be a *** about it.

Dedicated servers are definitely the way to go for PC gamers. There's a couple of main points about dedicated servers:

They're dedicated. They only do one thing. They host a game. They have the resources to allow for more players to connect than your average home connection. They have greater bandwidth and better hardware to support these players, lag free. They usually have a very fast internet connection. It's always on, 24/7. You can log off for 2 hours, then go right back to the same server, and pick up where you left off.(Of course, it'll probably have different people in it) People log in and out freely from the server, but it still stays up and running, even when it's empty. This allows for bigger gaming concepts. Large scale battles that can take hours to complete. Since the server is always running, the battle continues on even after you log off. When you log back on, it's still going. So, in theory, you could log on at the beginning of a battle, and play for a few hours, then log off. Go out and party or whatever, come back, and catch the end of the battle when you log on later that night. That doesn't sound cool to you?

Another point is, the server is yours. You have complete control over it. You can load whatever mods you want. You can kick and ban anyone cheating, or anyone who's acting like a douch. No votes required, since you'd be admin of your dedicated server. For all intents and purposes, you are the master of that server. You can control who can stay, and who gets the banhammer. Popular servers, have plenty of admins, so there's always one on at any given time. It stays moderated against hackers, cheaters, and assholes. You can even change settings, like gravity, or other things like paintball mode, or even various "party modes". On a TF2 server I play on a lot, they have party mode activated on Fridays, which adds things like birthday hats, and confetti. Nothing game changing, but it's a fun diversion and keeps it a little fresher.

Now, keep in mind, this is completely seperate from "friend's lists". We PC gamers still have friends lists as well as dedicated servers. The only difference is, we don't host the game from our home connection. We gather all our friends, and we all go into a dedicated server. Lag free, hack free, *** free.....and with 50 other people.

Now, I'm not saying you HAVE to like dedicated servers....if you like listen servers (Like Xbox live) that's fine. They have their merits. Namely, convienence....and you don't have to pay for a listen server.

All I'm saying is that PC gamers are used to dedicated servers after having them for years and years. Now they are trying to take them away and change the core fundamentals of how PC gaming is played online, of course we're angry!

BTW, I should also note that Resistance 2, and MAG are both run on dedicated servers. This is why they have such high player counts. The ability to have higher player counts is a good thing, why wouldn't you want that? Why restrict the option, even if it is unnecessary at times?

Remember when I was saying how you could have your own dedicated server to log onto at any time? Now imagine thousands, upon thousands of those, available for you to choose from. You can pick any single one of them and join it. So, if you're looking for a particular map, you can set a filter for that. Or if you're looking for an exact number of players, you can filter that. Or perhaps you're looking for a certain game mode, also filter-able. Or any combination of filters. Perhaps you're looking for other people using the same mod as you? Also doable.

Map votes, fully automated

Auto-kick for spammers

Reserved slots for admins/VIPs (So even if it is full you can still get in. Perks of owning your own server, or knowing someone who does)

Complete admin abilities. Map change, kick, ban, mute(VERY IMPORTANT!), the ability to chanee god mode, ammo, what weapons and anything like that. (Although, this is commonly called "admin abuse" when done in a serious game)

Ability to set a password, so the random public can't come in.

Ability to run multiple dedicated servers for different games simultaneously from 1 computer.

All that and we can still 1-click join anyone on our friends list.

See, it's not any one little thing, nor even a combination of things. It's the sum of them all. The options, the choices, the freedom to do what you want, when you want, where you want.

Now, imagine having that for the past 10 years as standard. Now imagine someone saying "Well, er, duh, we're not gonna have dedicated servers" Now do you see why we're mad? Our freedom is being restricted.

I don't want you to think that I'm trying to sell you on dedicated servers, I'm just trying to explain how we feel. You are free to disagree, I'm just saying, imagine yourself in our position.

I'd also like to mention, that we've been seeing little bits and pieces of things like this dissappear over time. Dropped in favor of mainstream ease-of-use. So we're already disgruntled.

I just wish PC gaming & console gaming would seperate more. Since they've been trying to mash them up we usually end up getting shafted, and console gamers get pissed off when we get something they don't have. Whether it be an exclusive, or an added feature in-game

Grim
21-10-2009, 20:37
Taj lik Tastyrice je odlično opisao sva stajališta normalnog CoD gamera.

Constantine
21-10-2009, 20:51
nemogu vjerovat da sam ovo napisao prije samo par mjeseci u temi cod4 na konzolama:

Na xbox ne biraš servere samo te baci u neku sobu i to je to ping je meni dobar isto ko na pc-u.Inače s vremenom ti dobro ide.
znaci uopce nemozes ic gdje hoces nego te baci na server sa random noobovima,lol.

sad je on taj koji se smije :(

Grim
21-10-2009, 20:54
Ah, štogod, samo se nadam da ce taj matchmaking sustav raditi manje više ok.
Pala mi suza na oko (ne doslovno) kada sam naišao na Deep & Hard (5vfqJxWEUNc).S :cry:

Zv0nZ1
21-10-2009, 21:57

Ako si ti iz Hrvatske... Host ne mora biti da bi ti mogao igrati... Znaci može biti neki Amer s dobrom konekcijom... Ja imam MaxADSL i kad igram WaW/CoD4 konekcija mi je uvijek žuto/zeleno, nikad crveno... i to je prihvatljivo s obzirom kakve shitty ISP'ove mi imamo...

http://i.friendfeed.com/c95a9ff77b3ea751585998fadb1213c373bc96f7

da, vidiš, inače je ping superodličan kad igraš na USA serveru. probaj pa javi :kava:
educiraj se prije nego šta koristiš facepalmove.
eventualno bi moglo proć ako upadneš u neki EU klan (ako imaš u planu igrati barem koliko toliko kompetitivno igru) gdje likovi imaju dobre konekcije. a nije baš da upload visi na granama.

Da,inače je poznato da u Hrvatskoj svi kupuju orginalne igre i da opće nema piratije.
E da priznajte da zapravo bitchate jer nema više piratije (kul).

a gdje sam točno ja napisao da bih uopće igrao ovu igru?
aktivan sam, moglo bi se reć, na MP gaming sceni već više od 4 godine, i po meni je ovo čisto sranje. barem ovako na prvu ruku, iz priloženih informacija. :wink:

RIDER32
21-10-2009, 22:05
Pa gledajte IW.net sigurno nece biti samo sa opcijoom random ubacivanje. Naravno da IW nije bas tolko glup da u vlastitu mrežu neubaci mogucnost manualnog trazenja servera (kao sto je i do sada bilo integrirano), ulazak preko frendova (kao i u Windows live) i sejvanje servera u favorite.

Zv0nZ1
21-10-2009, 22:08
Pa gledajte IW.net sigurno nece biti samo sa opcijoom random ubacivanje. Naravno da IW nije bas tolko glup da u vlastitu mrežu neubaci mogucnost manualnog trazenja servera (kao sto je i do sada bilo integrirano), ulazak preko frendova (kao i u Windows live) i sejvanje servera u favorite.

ma naravno. nisu ludi. a i još se ništa definitivno ne zna i možemo samo nagađati.
ali ono šta me živcira:
1. nekakav konzolitis koji se uvlači svugdje.
2. fanboyi, koji bi i govno pojeli i rekli da im je super samo zato jer je zapakirano u CoD omotnicu.

:D

Mirogamemasta
21-10-2009, 22:38
by Tastyrice Tuesday, October 20, 2009 at 10:21 PM

Lemme try to explain how it's a big deal to PC gamer, but I wont be a *** about it.

Dedicated servers are definitely the way to go for PC gamers. There's a couple of main points about dedicated servers: Itd, itd, itd.
Da ne zauzimam pola stranice sa citiranjem , ako neko nije procitao tekst sa prosle strane moze to uciniti OVDJE (http://www.pcplay.hr/forum/viewtopic.php?f=15&t=28239&start=1080/url)

Covjek je zbilja opsirno objasnio zasto su gameri ljuti zbog izbacivanja dedicated servera. Svaka cast! :thumbs2:

RIDER32
21-10-2009, 23:24
Lose mi ide engleski, a nemam bas zivaca za odgonetanje bljezgarija koje mi izbaci Google Translate. :(

Mirogamemasta
21-10-2009, 23:43
You are joking, right? :rotfl:

RIDER32
21-10-2009, 23:51
No :killyou: What have you against translate :(

Mirogamemasta
22-10-2009, 00:51
Nothing. I didn´t know you need one. 8)

Constantine
22-10-2009, 07:39
kakvih servera jbte,NEMA SERVERA,nemozes pretrazivat nesto sto ne postoji.

i ajde lijepo nauci engleski i procitaj onaj tekst koji sam postao koji sve detaljno objasnjava.

Constantine
22-10-2009, 07:55
RPmWTpfb ... r_embedded (RPmWTpfbxI4&feature=player_embedded)
EDIT:http://www.game-monitor.com/search.php?search=BOYCOTT

r0rschach
22-10-2009, 10:21
ipaUkNzs6y8&fmt=18

X Sync
22-10-2009, 11:51

6.ajde to reci tvorcima promoda i jos n broju ljudi
10.lol.ti doista mislis da oni nece naplatit DLC ako mogu :rotfl:
11.ne jos,ali ko zna,mozda IW dobi i tu genijalnu ideju

10. Vjeroatno će naplatit... A šta misliš kako je nama na na konzalama... Mi smo platili i za CoD4 i za CoD5... I sad, kad neko spomene plaćanje na PC-u, svi govore bože sačuvaj...
11. Gledaj, ako krenu naplaćivat patcheve, što je praktički nemoguće i ne-etički... Ti, ako ga ne kupiš, ne možeš igrati online... Znas koliko bi im onda promet pao... I ako ne igras online, neces kupiti DLC... I patchevi su tu zato što nešto ne valja u igrici... Znači, ti si kupio igricu koja bi trebala imate svi šta su rekli... Npr... ima rupa u mapi... ti si platio igricu bez rupe u mapi... oni moraju izbaciti patch i nesmiju ga naplatiti jer si ti već platio da tu ne bude rupe... Ovo je samo glupi primjer da shavtiš zašto nesmiju naplaćivat patcheve...

Constantine
22-10-2009, 11:57
boli mene briga za konzole,imam PC zato sto zelim slobodu igranja,a ne da sam ogranicen necim,sada je to ukinuto i prakticki nema razlike između konzolaške i PC verzije.

Arbiter of Change
22-10-2009, 11:59
Povlačim sve što sam rekao o IW, što god bude bilo s igrom, kolki god shit ispadne, koliko god koštala, ja ću je kupit i ja ću je igrat. Pošto sam CoD4 fan, pošto sam potrošio dane svoga života uz CoD4 MP, pošto sam isčekivao Modern Warfare 2 i tražio svaku moguću informaciju o igri, vjerujem im, vjerujem da neće ujebat i napravit shit od igre, jednostavno im vjerujem. :(
Naravno da hoćeš, kao i barem pola svih ovih ljudi koji su kao potpisali peticiju. Zato IW i ne trza na ovo.

Constantine
22-10-2009, 12:06
e pa ja bome necu,ne dam ni lipe za taj konzolaski ispljuvak od PC igre!

Deadwalker
22-10-2009, 18:26
Pljujete po igri, a jos nije ni izasla. :( Mene ti dedicated serveri ne diraju niti pol posto i definitvno cu igrat igru. Kao i 99% ljudi ovdje. I 100% sam siguran da ce naslov biti megahit...

Aral
22-10-2009, 18:51
Naravno da hoćeš, kao i barem pola svih ovih ljudi koji su kao potpisali peticiju. Zato IW i ne trza na ovo.
I ja kazem tako. To je neizbjezno. Ona mala sasica ljudi kaj "kao nece kupit" radi samo dobru reklamu. Ili se prilagodi i igraj ili dovidjena, ima drugih koji ce igrat.

Carp
22-10-2009, 19:48
Pljujete po igri, a jos nije ni izasla. :( Mene ti dedicated serveri ne diraju niti pol posto i definitvno cu igrat igru. Kao i 99% ljudi ovdje. I 100% sam siguran da ce naslov biti megahit...

well, GL with sky hugh pingz! :D

Constantine
22-10-2009, 19:57
sad sam se sjetio jos neceg zbilja fenomenalnog,kad se spojis na "server" sa najmanjim pingom,potpuno ovisis o onom tko hosta,kad njemu dosadi igranje "server" se gasi i ti moras također prestat igrat,ako se njemu dogodi BSOD ti također moras prestat igrat,jos jedan veliki plus revolucionarnom matchmaking sistemu.

neox99buleseye
26-10-2009, 20:00
evo ...
mogu vam provjereno reci da yougamers nista nevalja....
pljujem po njima gle >>OVO<< (http://www.imagesforme.com/show.php/754155_minimumsystemreqmw22.bmp)S...
gamad...
a ovo kaj gore pise mi sada nije jasno, kaj nece IW sve servere hostati ?
ali eniverj.... singleplayer ce pasti sigurno....
kolko se god ovi iz IW-a trudili me sprijeciti svim tim visokim cijenama, i ostalim sranjem...

xD jos nevjerujem da cu zbog pol milimetra procesora morati mjenjati cijeli komp xD...

btw igra je awsome dok se ja sam neuvjerim u suprotno

Constantine
26-10-2009, 20:10
ne,nema nikakvih dedicated servera,hostaju playeri,potpuno ovis o liku koji hosta,o njegovoj prisutnosti,o njegovoj brzini neta.

croat1gamer
26-10-2009, 20:42
Kada on odustane se prelazi na drugog igraca koji ce samo "preuzeti" te opcije, moguc je lag u takvim trenutcima.

Constantine
26-10-2009, 20:52
Kada on odustane se prelazi na drugog igraca koji ce samo "preuzeti" te opcije, moguc je lag u takvim trenutcima.
moguc :rotfl:

Xero
26-10-2009, 21:38
Tako je i u ovoj igri BlackShot svako malo host change naciljaš nekog host change :-x uletiš među tri neprijatelja host change :-x to ljudi koriste da ih ne bi ubili trčiš za likom kad odjednom host change :-x

RIDER32
26-10-2009, 23:40

Ja ne mislim igrati u takvim uvjetima. :|

Arbiter of Change
27-10-2009, 07:09
U igri će također postojati i 3rd person pogled, bar u određenoj MP varijanti:
http://kotaku.com/5390491/modern-warfar ... s-no-rumor (http://kotaku.com/5390491/modern-warfare-2s-third-person-mode-is-no-rumor)

CAK_CROchef
27-10-2009, 10:38
vise od 500 servera je podrzalo bojkot igrice (pored imena servera napisali su boycott mw2)

http://www.gametracker.com/search/?quer ... e=1#search (http://www.gametracker.com/search/?query=boycott&searchipp=50&searchpge=1#search)

RIDER32
27-10-2009, 10:44
Kaže si IGRE :wink: :)

U igri će također postojati i 3rd person pogled, bar u određenoj MP varijanti:
http://kotaku.com/5390491/modern-warfar ... s-no-rumor (http://kotaku.com/5390491/modern-warfare-2s-third-person-mode-is-no-rumor)
Viđeno u modovima...
Sta bi CoD bez tih modova... a sad ih onemogučuju :?

Grim
27-10-2009, 10:56
U Flag-Runner Multiplayer Trailer-u (http://www.gametrailers.com/video/gt-pop-block-modern-warfare/55407?type=flv)Sna 1:43 možemo vidjeti prebacivanje hosta, valjda je admin quito i onda se server prebacuje na drugog igrača, uglavnom cijeli postupak dok igramo traje samo par sekundi tako nevjerujem da će nam toliko smetati.

RIDER32
27-10-2009, 11:06
Tako sporo ce to biti? :shock: eo njima fof :yuck: ko je još vidio pauzu u multiplayeru :kill:

El Klinjo
27-10-2009, 11:44
par stotinki može bit krucijalno, da ne govorim o sekundama.

btw. rider sviđa mi se avatar :thumbs2:

RIDER32
27-10-2009, 11:54
Da. Za razliku od CoD4 gdje to treje 0 stotinjki (tj nepostoji) i pola sekunde je puno.

Btw. fala :oops:

Deadwalker
27-10-2009, 12:35
E jeste cjepidlake... :P

CAK_CROchef
27-10-2009, 14:23
Kaže si IGRE :wink: :)

lol kaže SESigre

Carp
27-10-2009, 15:15
Izgleda da ce samo konzolasi uzivat u ovom svemu... mozda jos i kupim za PS3 al sumnjam da cu dat tolke pare ak za pc mogu jeftinije

neox99buleseye
27-10-2009, 15:32
Izgleda da ce samo konzolasi uzivat u ovom svemu... mozda jos i kupim za PS3 al sumnjam da cu dat tolke pare ak za pc mogu jeftinije
to je stav koji se trazi.....
iako ga IW-iovci pokusavaju pokopati rukama i nogama ali im ne uspijeva.....

Constantine
27-10-2009, 16:23
upravo to,budu zaradili masovne pare na konzolama,za PC ih tako i tako boli briga pa mogu uvaljivat sto god hoce.

Carp
27-10-2009, 19:04
ipak na konzolu nemos instalat hax pa se nemoraju brinuti oko zastite, iako nije vise PB... damn, bas bi volio vidjet dali warlord moze razbit VAc zastitu koja ce bit =/

Constantine
27-10-2009, 20:08
vac je isti vrag ko i pb,samo sto je pb mnogo zastupljeniji i bolji(makar je jako daleko od savrsenstva),ni ne sumnjam da ce biti cheatera ovako i onako,samo sto ovaj put nece biti admina koji bi ih se rijesili.

El Klinjo
27-10-2009, 20:16
U zadnjih mjesec dana je palo oko 5000 haxora, pb je možda konačno počeo radit nešto :)

neox99buleseye
27-10-2009, 20:56
evo ovak....
do prije pola sata sam bio da cu vjerojatno kupiti igru...
sada sam siguran da je necu kod sebe igrati(osim ako mi je neko neposudi)

CAK_CROchef
28-10-2009, 00:11
sj....i su mp nadam se da ce ovaj specops biti uredu pa kad iw posustane i u patchu 1,1 poprave sva sra.a sto su napravili
i ja cu si kupit igru a do tad nista

http://modernwarfare247.com/news/new-sp ... -overwatch (http://modernwarfare247.com/news/new-special-ops-mission-overwatch)

evo sta su nam unistili

neox99buleseye
28-10-2009, 13:34
sj....i su mp nadam se da ce ovaj specops biti uredu pa kad iw posustane i u patchu 1,1 poprave sva sra.a sto su napravili
i ja cu si kupit igru a do tad nista

http://modernwarfare247.com/news/new-sp ... -overwatch (http://modernwarfare247.com/news/new-special-ops-mission-overwatch)

evo sta su nam unistili

e ovo ce biti majka svemira na lan partyjima

Carp
28-10-2009, 13:50
vac je isti vrag ko i pb,samo sto je pb mnogo zastupljeniji i bolji(makar je jako daleko od savrsenstva),ni ne sumnjam da ce biti cheatera ovako i onako,samo sto ovaj put nece biti admina koji bi ih se rijesili.

Zastupljeniji, mozda, bolji, nikako! ;)

Kid A
28-10-2009, 23:32
ohoho,sta je ovo
http://www.gametrailers.com/news/modern ... erson/1501 (http://www.gametrailers.com/news/modern-warfare-2-third-person/1501)

RIDER32
29-10-2009, 01:25
Stvar koju su pokupili iz MODa by zajednica...

Mirogamemasta
29-10-2009, 14:45
ohoho,sta je ovo
http://www.gametrailers.com/news/modern ... erson/1501 (http://www.gametrailers.com/news/modern-warfare-2-third-person/1501)

Pa nije bas da nam to treba.... malo je to bespotrebno, ali kad su to vec isli raditi, zar nebi bilo bolje da su to napravili kako spada? Znaci da mozes mjenjati iz prvog lica u trece kad hoces i gdje hoces (singlepleyer i bilo koji match u multiplayeru.)

CAK_CROchef
29-10-2009, 17:19
pa da mislim da nitko nije lud igrat FPSu trecem licu

Carp
29-10-2009, 17:53

sign!

Aral
29-10-2009, 18:07
To onda nije fps nego third person shooter.

Carp
29-10-2009, 18:31
Mislio sam da je Treyarch napravio fail sa CoD:WaW, ali sad tek vidim sta je IW napravio...

Aral
29-10-2009, 18:38
Mislio sam da je Treyarch napravio fail sa CoD:WaW, ali sad tek vidim sta je IW napravio...
Napravio je jednu od najboljih igara ove godine, uz bok još eventualna dva-tri naslova. A to kaj nema MP kakav su ljudi željeli je druga priča. Možda dobi koji postotak manje ali i to je upitno. Igra je uspjela već onog dana kada je najavljena.

Prema Infinity Wardu, Treyarch je mala beba u jaslicama.

Carp
29-10-2009, 18:43
Napravio je jednu od najboljih igara ove godine, uz bok još eventualna dva-tri naslova. A to kaj nema MP kakav su ljudi željeli je druga priča. Možda dobi koji postotak manje ali i to je upitno. Igra je uspjela već onog dana kada je najavljena.

Prema Infinity Wardu, Treyarch je mala beba u jaslicama.

LJudi kupe igru igru da bi zaigrali MP, a ne SP...

Aral
29-10-2009, 18:50
Da, oni koji igraju MP. Oni koji ne igraju MP igraju SP. I kupuju je.

A kad smo kod kupnje, pa dobro znate da će je svi kupovat i da će je svi igrat, prodat će se u više primjeraka nego jedinica itd. Tih 100k i sitno ljudi i njihove peticije...presmiješna stvar. Isto kao i sa L4D2. Ma lol.

Carp
29-10-2009, 18:56
zna se sta rade ljudi koji zele igrat samo SP, a cini mi se da svakim danom sve vise ljudi odustaje od igre

Aral
29-10-2009, 19:15
Meni se čini da ti se krivo čini :D Al ajde, pričekat čemo prodajne rezultate pa čete onda vidjet na kaj mislim.

Constantine
29-10-2009, 20:03

sign!
glavno da se usredotočuju na bespotrebne gluposti kao sto je tps pogled a uredno ignoriraju desetine tisuća PC gamera koji hoce natrag ded. servere.
Prilicno sam siguran da ce MW3 biti console exclusive,sigurno ce stavit jos hrpu gluposti i cover sistem.

croat1gamer
29-10-2009, 20:14
Ako je dobro izvedeno, jebe mi se.

El Klinjo
29-10-2009, 20:15
Iskreno, nebi volio da se uvodi dedicated.

Ostat ću na cod4, a ovi idioti nek vide da će samo na gubitku sa ovim bit.

Grim
29-10-2009, 20:50
@AralS- sumnjam da ćeš dati 450/400 kn za MW2 da samo SP-odigraš koji će trajat kojih 10 h?

Aral
29-10-2009, 21:10
Pa tolko košta kod nas, kod nas je originalnih primjeraka tako malo prodano da je to na globalnoj razini 0.000000001%. Govorim o svijetu u cijelini. A inače, da moram dao bi tolko, al zbog sp-a, jer njega igram, a ne mp. I ostali isto tak rade, ne kupuju svi igre zbog multija ;) I meni je to glupo al tak stvari stoje, ne igra 11M igrača samo multi ^^

Constantine
29-10-2009, 21:16
Pa tolko košta kod nas, kod nas je originalnih primjeraka tako malo prodano da je to na globalnoj razini 0.000000001%. Govorim o svijetu u cijelini. A inače, da moram dao bi tolko, al zbog sp-a, jer njega igram, a ne mp. I ostali isto tak rade, ne kupuju svi igre zbog multija ;) I meni je to glupo al tak stvari stoje, ne igra 11M igrača samo multi ^^
ako ne kupim igru zbog multija onda je kupim zato sto to zasluzuje kao npr witcher koji ima nekih 50+ sati gameplaya i jos par puta toliko i stalker koji ima 20+ i n puta toliko,ali da dam 450kn za 8-10h igranja,a multi su sjebali,nema sanse.

Grim
29-10-2009, 21:25
Hey, nevjerujem da će neki Austrijanac, Britanac, Nijemac dati 60 € za igru, samo da odigraju SP koji će trajat nekih 10 h, nisu oni toliko glupi. :D

Mirogamemasta
29-10-2009, 21:35
Glavni dio Call of Duty serijala je multiplayer, a sporedni dio je singleplayer. Pa vidio si kako je CoD4 kratak (ali sam ga presao 4-5 puta jer su misije zakon :D ), a kazu da ce kod novog MW2 single biti jos kraci :( . Ako kupis ovu igru samo zbog singleplayera, onda neces najbolje proci, tj. neces izvuci sve najbolje elemente iz nje. (Ma treba samo jednom probati multi i bude se brzo navukao :)) .

Aral
29-10-2009, 23:04
Pa vani su igre jeftinije a standard bolji. Kao što sam rekao, meni mw ima presavršeno sp iskustvo, u biti kad malo bolje razmislim još nije izasao fps koji ima bolje i dao bi svaku lipu za tih 10h igranja...da sam Rokfeller i da ne živim u Hrvatskoj. Statistike same govore, ne igra svih 12M ljudi multi. Oni koji ga igraju misle tako. Ne kupuje se igre samo zbog multija. Bioshock npr, nema mp a igra je za svršit u sp-u. A to kaj je tolko para dat problem svakak stoji. A ja se time neću zamarat, ne bi trebali ni vi ^^

No dobro, neću se sad kačit oko toga, znam zbog čega ću je igrat i to je to. Lijepo ću jos pričekat 2 tjedna i uživat ko car u kampanji. Ionako je moj mp samo hl, q3 i ut, daljnja izdanja me ne zanimaju :D

Carp
30-10-2009, 12:30
Lets face it, IW FAILED!

Grim
30-10-2009, 12:41
Lets face it, IW FAILED!
Neznamo još, vidjeti ćemo.

Constantine
30-10-2009, 12:48
jedva cekam da izađe piratska verzija,nema sanse da dam lipe IW-u dok ne srede to sa serverima.

Carp
30-10-2009, 12:49
Same, "za to vrijeme cemo igrat po igraonicama!"

Grim
30-10-2009, 12:54
jedva cekam da izađe piratska verzija,nema sanse da dam lipe IW-u dok ne srede to sa serverima.
Nemoj tako govorit jer ćeš nakraju ban pobrat. :wink:

Constantine
30-10-2009, 13:03
Nego:
http://videoteka.novatv.hr/multimedia/v ... v-259.html (http://videoteka.novatv.hr/multimedia/vijesti-nove-tv-259.html)
17:30,tako negdje
Znao sam da budu to napravili,umirem od smijeha.

Stetnost video igara odavno je poznata..
:rotfl:
ali ovo mi je uvjerljivo najbolje:

Neki lik Iz IW-a
Kreator strateške igrice
:pray: :pray: :pray:

kako volim tu novu TV :)

la50
30-10-2009, 13:24
Meni je jako jako splasnulo uzbuđenje u iščekivanju MW2 u zadnjih mjesec dva.Jako sam tužan što neće biti ko u MWu dedicated servera :(.
E ljudi kako stoji ona peticija što se tiče toga?

CAK_CROchef
30-10-2009, 13:47
oko 170000ljudi

RIDER32
30-10-2009, 14:25
Nego:
http://videoteka.novatv.hr/multimedia/v ... v-259.html (http://videoteka.novatv.hr/multimedia/vijesti-nove-tv-259.html)
[quote]Stetnost video igara odavno je poznata..

Neki lik Iz IW-a
Kreator strateške igrice

kako volim tu novu TV :)[/quote:3dj4oidx]
:rotfl: :pray:

Meni je jako jako splasnulo uzbuđenje u iščekivanju MW2 u zadnjih mjesec dva.Jako sam tužan što neće biti ko u MWu dedicated servera :(.
E ljudi kako stoji ona peticija što se tiče toga?
Sign.
IW je rekao da ce kao nesto napraviti zbog toga ali... obecanje ludom radovanje...

neox99buleseye
30-10-2009, 15:48
Nego:
[quote]Stetnost video igara odavno je poznata..

Neki lik Iz IW-a
Kreator strateške igrice

kako volim tu novu TV :)[/quote:38rlajxy]

ja bi zelio da nweko nacini igru tolko krvavu da ce krv strcati iz ekrana i to da koljes samo novinare ....

Ementaler
30-10-2009, 16:01
@la50
Zadnji put kad sam provjerio peticija je imala oko 160 000 potpisa, sad je vjerojatno i više.

Inače, da vas obavjestim da HCL-ova ponuda za kupnju Modern Warfarea 2 za samo 339 kn vrijedi još samo par dana... 5. studenog se više ne primaju razervacije i uplate.

LINK:SModern Warfare 2 - HCL popust (339kn) (http://www.hcl.hr/vijesti-rezervirajte-modern-warfare-2-sa-15posto-popusta-3462-22.html)

Za slučaj da još ima onih koji vjeruju da će igra rulati i bez dedicated servera :friends:

Mirogamemasta
30-10-2009, 16:06
Jel uopce 100% sigurno da ce mo moci igrati u ulozi terorista? A inace o reportazi se ne cudim, isto je bilo i sa GTA IV kad je izlazio. Sad kad je na policama nitko ga vise ni ne spominje. I umjesto da za sve krive IGRE mogli bi rec roditeljima da bolje odgajaju svoju djecurliju doma. (uff otisao sam sa teme... necu vise da nebi poceo jos dalje razglabati o ovome.)

Mirogamemasta
30-10-2009, 16:15
Sry zbog duplog posta krivo sam stisnuo. Admin izbrisi post ako to mozes. (Hebiga jos ne znam koliku moc posjeduju admini. :) ).

neox99buleseye
30-10-2009, 18:00
evo otvorio temu u pljuvanici za takva sranja s novinarima
>>TEMA<< (http://www.pcplay.hr/forum/viewtopic.php?f=4&t=35796)

X Sync
30-10-2009, 20:40
Ja sam je naručio prije 3 tjedna i nije me briga oće failat ili ne, moram nešto igrat... CoD5 je isto bio šugav ali sam skupio 8d igranja na njemu, i zabavljao sam se...

I da:

Robert Bowling: Kreator strateške igrice.

hahahaha

BTW, za one koji ne znaju tko je on: Robert Bowling (Fourzerotwo) je kreativni strateg i community manager... Bar su mu to titlovi...

X Sync
30-10-2009, 22:51
4wrVY2v2f_0

Novi leak sa Afghan mape, kratak ali prikazuje par novih perkova... (HD je video, kao da je igras...)

Novi perkovi:

Slot 1:

Ništa

Slot 2:

Danger Close - Increased explosive weapon damage (0:10 u videu)

Slot 3:

Ninja - Invisible to Heartbeat sensors (0:09 u videu)
SitRep - Insertions (0:10 u videu)

Death Streaks:

Final Stand (0:09 u videu)

I pištolj&nož stav je nazad! (0:25 u videu)

RIDER32
31-10-2009, 03:08
Decki iz IWa se malo zabavljaju :D : XxBdcdKVm2U

Constantine
31-10-2009, 08:49
mapa i oružje na pocetku filmica :pray: :pray:
mozda ipak kupim cdkey samo zbog te mape.

Aral
31-10-2009, 09:09
Ahahah, zakon :pray: :rotfl:

Constantine
31-10-2009, 09:14
ta mapa ce ownat boga,najbolja koju sam ikad vidio i jos po snijegu,zakon.

la50
31-10-2009, 09:40
Hhahaha,koji video xD.Ona mapa me odmah podsjetila na onu sa vlakovima u CoD duji(ali je ova dosta drugačija).

CAK_CROchef
31-10-2009, 10:41
kako je dobro bilo prije na normalni mserverima di se kaznilo to a sad nista sigurno nece ni bit kazni za spaming nadese

Grim
31-10-2009, 13:28
Je to bio sniper s prigusivacem, je da, bio je. :pray:

Constantine
31-10-2009, 13:52
Je to bio sniper s prigusivacem, je da, bio je. :pray:
aha,mislim da nec ni trebat gledat ostala oružja,ovo ce ownat sve zivo :)

la50
31-10-2009, 14:34
A možeš zamislit na kojem ćeš lvlu tj nakon kolko killova ćeš si moći omogućiti prigušivač na sniperu?
A sad sniper ima prednost pred svim drugima.

xtali
31-10-2009, 14:43

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

a njemu nebi izbrisali post ja sam to danas ujutro u 6 posto I IZBRISALI SU MI POST OMMMMMMMMMMMGGGGGG

Constantine
31-10-2009, 14:46
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaa

xtali
31-10-2009, 14:48

ey pitanje a sta je ono bilo s onim deticated serverima kaj to znaci??

El Klinjo
31-10-2009, 16:33
Pa pročitaj zadnjih cca 5-6 stranica i vidi o čem smo pisali :(

RIDER32
31-10-2009, 17:17

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

a njemu nebi izbrisali post ja sam to danas ujutro u 6 posto I IZBRISALI SU MI POST OMMMMMMMMMMMGGGGGG
Nisu ti izbrisali. Post je u bannedu. Tj tema je u bannedu.
Neznam ko ju je tamo stavio (ja nisam) ali bi je i ja tamo stavio jer videu stvarno netreba zasebna tema, a i ja sam post ostavio par sati prije.

neox99buleseye
31-10-2009, 18:22
e video je... nemam rijeci..
sniper sa silencerom je odlican ali kemperi ce pojeszti sve zivo zbog ovoga..

Grim
31-10-2009, 19:06
Onaj Heartbeat Sensor je zakon (ali nažalost ima i perk protiv toga), nema više kempa, sada vidim kroz zidove, i još metnem silencer na pušku .

Constantine
31-10-2009, 19:11
totalno retardirano,kao neki cheat,postoje drugi nacini da se rijese kempera kao npr. potpuno destruktivna okolina,makar sumnjam da ce to cod ikad imat.

Mirogamemasta
31-10-2009, 19:47
Kad dode DirectX 11 onda ce imati destruktivnu okolinu. :D

Constantine
31-10-2009, 19:50
Kad dode DirectX 11 onda ce imati destruktivnu okolinu. :D

Grim
31-10-2009, 20:00
totalno retardirano,kao neki cheat,postoje drugi nacini da se rijese kempera kao npr. potpuno destruktivna okolina,makar sumnjam da ce to cod ikad imat.
To bi bilo totalno reterdirano pošto su u CoDu male mape i nedestruktivna oružja, a trebalo bi puno posla da se napravi takav engine, a u principu bi bio totalno bespotreban i zapravo nebi uopće dobar u CoDu bio nego bi samo smetao.

Za takvu igru čekaj Bad Company 2. :D

Constantine
31-10-2009, 20:19
sumnjam.

nego,jel neko vidio ovo
m09NeDrZxPw
kako su jadni,valjda im je ponestalo kreativnosti pa moraju stavljat retardirane nagrade za kil streake.

la50
31-10-2009, 21:59
Koji je ovo shit bio,ffa?Onaj aktivirao nuke?Lame :P.

Otaku :3
31-10-2009, 22:45
RXBSEyCk3LM

la50
31-10-2009, 23:02
"That video has been removed by the user."
Daj pronađi onaj koji valja.

Otaku :3
31-10-2009, 23:03
A kada sam ja stavio valjao je :( . Uglavnom svi dodatci za oružja i kamuflaže.

CAK_CROchef
31-10-2009, 23:20
za ovaj nuklear strike joj
znalo se da ce bit nest jace od od onog aviona al bas ns nisam vjerovo
http://modernwarfare247.com/news/multip ... erson-view (http://modernwarfare247.com/news/multiplayer-map-list-3rd-person-view)

btw evo snimka 3rd ps

Unkn0wN
31-10-2009, 23:45
kakav je smisao igrati cod u 3rd person?

Mirogamemasta
01-11-2009, 00:14
Mozes vidjeti sta ti je iza guzice. :D Sluzi da slucajno ne zaboravis ruksak sa opremom.
Uglavnom mi ne smeta. Tko voli nek izvoli...

Grim
01-11-2009, 08:06
Glupost totalna, pa CoD je oduvijek bio First Person Shooter. :|

X Sync
01-11-2009, 09:32
Evo MP live stream, ne split screen već pravi MP!

http://www.ustream.tv/channel/cxbvrtgnjtyrnwm

EDIT: evo i sva oružja, perkovi, deathstreakovi itd. http://bit.ly/3Xgg98

croat1gamer
01-11-2009, 09:36
Hej, ako nekim, vrlo rijetkim, bozanskim cudom budes bio u misiji sa cpt. Priceom, tps view ce ti omoguciti mokre snove o njegovoj straznjici. :)

Constantine
01-11-2009, 11:01
kakav je smisao igrati cod u 3rd person?
nikakav,glavno da rade takve gluposti i sto je najsmijesnije sad svi likovi na youtubeu to pokazuju kao da je to jedan od najočekivanijih dijelova igre :rotfl:

Constantine
01-11-2009, 11:30
eto,koliko čitam trajnost igre je 4-6h.Preloše,zbilja preloše,pa mw3 onda bude duljine nekog prosječnog filma.Bas me zanima hoce li sad Aral kupit igru radi ~5h SP-a,a mp je sjeban.

Grim
01-11-2009, 11:35
eto,koliko čitam trajnost igre je 4-6h.Preloše,zbilja preloše,pa mw3 onda bude duljine nekog prosječnog filma.Bas me zanima hoce li sad Aral kupit igru radi ~5h SP-a,a mp je sjeban.
Gdje si to pročitao, link pls?

Constantine
01-11-2009, 11:38
nemogu dat link ali uglavnom svi koji su je prešli na xboxu(leakalo je mw2 za xbox360 ako nisi znao) govore da je trajnosti 4 do max 6h.
I to jos sa gamepadom,sa mišom bude jos manja.

CAK_CROchef
01-11-2009, 11:44
lol jesteli skuzili da se kalas dobiva na lvl 70 :rambo:

Xero
01-11-2009, 11:45
Pa nije to tolko loše i Call of Juarez Bound in Blood SP je trajo oko 6h ,a bio je predobar.

Constantine
01-11-2009, 11:47
Pa nije to tolko loše i Call of Juarez Bound in Blood SP je trajo oko 6h ,a bio je predobar.
da je ajde 6+ sati nebi bilo toliko lose,ali je 4h sto znaci da ce serijal biti sve kraći i kraći.
Ali to nije ni najgora stvar,najgore je to sto stavljaju retardirane gluposti kao sto je tactical nuke kako bi zadovoljili razmažene konzolaše,sad ce svi kempat kako bi dobili jebenu nuklearku,bravo IW :thumbs2:

Grim
01-11-2009, 11:55
Ako SP bude dobar kao u Modern Warfare ja sam zadovoljan koliko god da traje. :D

Constantine
01-11-2009, 12:00
ne govorim ja da kvaliteta nije važna,naprotiv,ali pobogu mora biti neki omjer kvalitete i trajnosti,ovo je zbilja prekratko.

X Sync
01-11-2009, 12:42
Evo i konačna lista napismeno:

Primary Weapons:
==========

ASSAULT RIFLES:
----------
M4A1
FAMAS
SCAR-H (Unlocked at Lvl9)
TAR-21 (Unlocked at Lvl20)
FAL (Unlocked at Lvl28)
M16A4 (Unlocked at Lvl40)
ACR (Unlocked at Lvl48)
F2000 (Unlocked at Lvl60)
AK-47 (Unlocked at Lvl70)

SMGS:
----------
MP5K
UMP45
Vector (Unlocked at Lvl12)
P90 (Unlocked at Lvl24)
Mini Uzi (Unlocked at Lvl44)

LMGS:
----------
L86LSW
RPD
M64 (Unlocked at Lvl16)
AUG HBAR (Unlocked at Lvl32)
M240 (Unlocked at Lvl52)

SNIPERS:
----------
INTERVENTION
BARRET .50 Cal
WA2000 (Unlocked at Lvl36)
M21 EER (Unkocked at Lvl56)

SECONDARY:
==========

Machine Pistols:
----------
PP2000
G10 (Unlocked at Lvl22)
M93 Raffica (Unlocked at Lvl38)
TMP (Unlocked at Lvl58)

SHOTGUNS:
----------
SPAS-12
AA-12 (Unlocked at Lvl18)
Striker (Unlocked at Lvl34)
Ranger (Unlocked at Lvl42)
M1014 (Unlocked at Lvl54)
Model 1887 (Unlocked at Lvl67)

LAUNHERS:
----------
AT4-HS
Thumper (Unlocked at Lvl14)
Stinger (Unlocked at Lvl30)
Javelin (Unlocked at Lvl50)
RPG7x2 (Unlocked at Lvl65)

HANDGUNS:
----------
USP .45
.44 Magnum (Unlocked at Lvl26)
M9 (Unlocked at Lvl46)
Desert Eagle (Unlocked at Lvl62)

EQUIPMENT:
---------
FRAG
SEMTEX
THROWING KNIVES (Unlocked at Lvl7)
Tactical Insertion (Unlocked at Lvl11)
Blast Shield (Unlocked at Lvl19)
Claymore (Unlocked at Lvl31)
C4 (Unlocked at Lvl43)

PERKS:
==========
SLOT ONE:
----------
- Marathon
- Sleight of Hand
- Scavenger (Unlocked at Lvl 13)
- Bling (Unlocked at Lvl 21)
- One Man Army (Unlocked at Lvl 45)

SLOT TWO:
----------
- Stopping Power
- Lightweight
- Hardline (Unlocked at Lvl 9)
- Cold-Blooded (Unlocked at Lvl 25)
- Danger Close (Unlocked at Lvl 33)

SLOT THREE:
----------
- Commando
- Steady Aim
- Scrambler (Unlocked at Lvl 17)
- Ninja (Unlocked at Lvl 29)
- SitRep (Unlocked at Lvl 37)
- Last Stand (Unlocked at Lvl 41)

Kill-Streaks:
==========
3 Kills UAV
4 Kills Care Package
4 Kills Counter UAV
5 Kills Sentry Gun
5 Kills Predator Missile
6 Kills Presicion Airstrike
7 Kills Harrier Strike
7 Kills Attack Heli
8 Kills Emergency Airdrop
9 Kills Pave Low
9 Kills Stealth Bomber
11 Kills Chopper Gunner
11 Kills AC-130
15 Kills EMP
25 Kills Tactical Nuke

ATTACHMENTS:
==========

ASSAULT RIFLE ATTACHMENTS:
----------
- No Attachment
- Grenade Launcher
- Red Dot Sight
- Silencer
- ACOG Scope
- FMJ (Full Metal Jacket )
- Shotgun
- Holographic Sight
- Heartbeat Sensor
- Thermal
- Extended Mags

SNIPER RIFLE ATTACHMENTS:
----------
- No Attachment
- Silencer
- ACOG Scope
- Heartbeat Sensor
- Thermal
- Extended Mags

LIGHT MACHINE GUN ATTACHMENTS:
----------
- No Attachment
- Grip
- Red Dot Sight
- Silencer
- ACOG Scope
- Holographic Sight
- Heartbeat Sensor
- Thermal
- Extended Mags

CAMOUFLAGES:
==========

- None
- Desert
- Arctic
- Woodland
- Digital
- Urban
- Blue Tiger
- Red Tiger
- Fall

Grim
01-11-2009, 12:45
Tu nešto nevalja, nema nijedan vražiji bolt sniper?!
A kalash se otključava na 70 lvl, ae barem se MP5 odmah dobije. :(

Kid A
01-11-2009, 12:47
Tactical nuke!!!?
http://blogs.southflorida.com/citylink_dansweeney/homer-drool.gif

Constantine
01-11-2009, 12:48
isuse koliko jebenih killstreakova,pa to nije normalno,pola vremena cu provest pozivajuci predator,UAV,EMP i sta sve ne,bezveze.

Grim
01-11-2009, 12:49
Još će nakraju reći da možemo za killstrike od 20 pozvati alien mothership i napraviti orbital bombardment. :(

Constantine
01-11-2009, 12:51
lol njubaro,to je rezervirano za mw3 :(

X Sync
01-11-2009, 12:56
Tu nešto nevalja, nema nijedan vražiji bolt sniper?!
A kalash se otključava na 70 lvl, ae barem se MP5 odmah dobije. :(

M200 Intervention ti je B-A...

croat1gamer
01-11-2009, 12:59
Sauce?

X Sync
01-11-2009, 13:00
Evo ako nekog zanima: http://www.ustream.tv/channel/cxbvrtgnjtyrnwm

Još jedan stream...

*Fila*
01-11-2009, 14:11
jel izašo demo od toga? :o

Constantine
01-11-2009, 14:18
nema ga :o

El Klinjo
01-11-2009, 14:20
Šta je previše, previše je, čovječe nered će bit na serverima od silnih kill streakova.

Constantine
01-11-2009, 14:23
Šta je previše, previše je, čovječe nered će bit na serverimaSod silnih kill streakova.

El Klinjo
01-11-2009, 15:46
Šta je previše, previše je, čovječe nered će bit na serverimaSod silnih kill streakova.

IWnetu* :D

*Fila*
01-11-2009, 15:58
da sad su skužili da su m16 i ak47 kraljevi pa ih je teže dobit
glavno da je scar tu :)

RIDER32
01-11-2009, 16:02
Da previše je njubastih oružja :(

I di nam je obecani AK 107? :(

GDra
01-11-2009, 17:57
Da previše je njubastih oružja :(

I di nam je obecani AK 107? :(

Vjerojatno će biti samo u SP. Super mi izgleda Magnum 44. :rambo:

Grim
01-11-2009, 19:32
Nadam se da P90 neće ponovo biti overpowered kao prije, jer se sada dobiva na još manjem levelu. :(

Constantine
01-11-2009, 19:36
Nadam se da P90 neće ponovo biti overpowered kao prije, jer se sada dobiva na još manjem levelu. :(
mozda i nece,ali bude i drugih overpowered oružja,uglavnom nebudes trebao obracat paznju na to kad ce te resetat predator projektili svake sekunde(pocnes s&d rundu i lik koji je dobio predatora u prosloj odma pobije sve na spawnu),helikopteri,avioni,sentry ganovi,nuklearke...

Grim
01-11-2009, 19:37
Wait, killstrikeovi će se moći prenositi preko rundi? :(

croat1gamer
01-11-2009, 19:39
Uh, kao u CoD4?
1 bod=1 runda

osvetnik_sch3l3
01-11-2009, 19:39
LMG sa prigusivacem?!

Constantine
01-11-2009, 19:41
Wait, killstrikeovi će se moći prenositi preko rundi? :(
:/

Grim
01-11-2009, 19:42
Kada su rekli da su napravili sve veće i bolje... sada je poprimilo pravi smisao. :(

Constantine
01-11-2009, 19:44
Uh, kao u CoD4?
1 bod=1 runda
U CoD4 kada dobiješ heli nisi ga mogao koristi u sljedećoj rundi.
koliko si siguran u to,znam 100% da kad sam dobio UAV u jednoj rundi mogao sam ga koristit kad oću,do sljedeće mape naravno.

croat1gamer
01-11-2009, 19:44
Mora da posjedujem neki l33t h4x.

Kako je sa airstrikeom i uav?

Grim
01-11-2009, 19:45
Nvm, ne obazirite se na to što sam rekao, dugo nisam igrao na nepromod serverima. :D

Početak s&d runde, neko ispali nuke, + 20 killa, runda gotova. :(

croat1gamer
01-11-2009, 19:45
A i ti si neki lumen. :)

Constantine
01-11-2009, 19:48
svake sekunde neko bude aktivirao neki killstreak reward,ima ih vise nego dovoljno.

CAK_CROchef
01-11-2009, 19:49
a gle sad mi reci nesto kako ces imati kill streak u jednoj rundi jer kilovi se nisu mogli prenositi npr sad ce bit sigurno max 20 igraca vs 20
i kako ces ubiti 25 komada . :roll:
nevjerujem gledam live stream i lik ima ak47 shotgun znaci kalas koji puca ko sacmarica

Grim
01-11-2009, 19:51
Nevjerujem da ćemo viđat preko 7 killstrike rewarde na S&D rundama pošto bi na S&D serverima najviše trebalo biti 18 igrača. :D

RIDER32
01-11-2009, 19:54
Uh, kao u CoD4?
1 bod=1 runda
U CoD4 kada dobiješ heli nisi ga mogao koristi u sljedećoj rundi.
koliko si siguran u to,znam 100% da kad sam dobio UAV u jednoj rundi mogao sam ga koristit kad oću,do sljedeće mape naravno.
Da ali te killove za jedan UAV moras napraviti u jednoj rundi, jer se brojcanik vrati na 0 po pocetku nove runde...

Constantine
01-11-2009, 20:17
a gle sad mi reci nesto kako ces imati kill streak u jednoj rundi jer kilovi se nisu mogli prenositi npr sad ce bit sigurno max 20 igraca vs 20
nevjerujem gledam live stream i lik ima ak47 shotgun znaci kalas koji puca ko sacmarica
vjeruj mi,bude likova koji budu ekstremno kempali da dobiju nuke,a i ako ne dobije nuke ima hrpu drugih killstreakova.Max broj igraca ti je 16 ili 8 vs 8,za sve gametypeove.
@rider,pa naravno,o tome ja i govorim,pa nemozes ti dobit uav ako si napravio 3 killa u 3 runde,u svakoj po jedan.

X Sync
01-11-2009, 20:17

AA-12?

croat1gamer
01-11-2009, 20:22
Eksueli, nije AK.
Vjerovatno si mislio na Saiga-12.
Ali da, oba su automatic shotgunovi.

Eh, i vidim da postoji shotgun attachment na assault riflesima (ko gl, rajt?)

Constantine
01-11-2009, 20:22
e da,zaboravio sam odgovorit na pitanje kako ces ubit 25 likova,pa jednostavno,napravis 5 killova,ukempas se,ispalis predatora dobis jos tri killa onda aktiviras jos neki random killstreak pa ponovno dobis par kilova i jos jedan i eto ti nuke bez puno truda.