Pogledaj cijelu verziju : Koje ste filmove u zadnje vrijeme pogledali?
crnisokol
24-05-2015, 09:40
The Expendables 2
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/e/ed/The_Expendables_2_poster.jpg
Dosadnjikav i skroz predvidljiv akcić. Čak su i akcijske scene uglavnom bezveze (ima i par dobrih no one su u manjini). Normalno da su potencijalno najzanimljivijeg lika su ubili u prvoj polovici filma.
4,5/10
Kostolomac
24-05-2015, 12:16
Tetkice jedna.
Kosto molim te. Preloši su filmovi.
3.14colovac
24-05-2015, 14:29
Ko bi reka da uz ovu stvar ide jedna od najboljih akcijskih sekvenci u filmu.
https://www.youtube.com/watch?v=psFQMKcsIF8
U kojem filmu?
Planiram s curama pogledati "Furious Seven" ili "Mad Max: Fury Road" pa me zanima koji je od ta dva filma bolji ženama?
Ja bi najradije pogledao oba filma, ali kino je skup sport kada ideš u društvu. Jel tako Bartuc?
Kostolomac
24-05-2015, 15:27
Kosto molim te. Preloši su filmovi.
Eh, današnji klinci. No rispekta za gerijatriju.
pogledal jucer onaj Kingsmen : The Secret Service, smeće do zla boga i naza
Izgubljeni_v2.0
24-05-2015, 15:43
Frfljajući Samuel L. Jackson. 1/10.
Kostolomac
24-05-2015, 15:45
Danas ga pogledao. Kao miks Codyja Banksa i Jamesa Bonda. Simpa obiteljski film.
Meni je bas bio ok, samo svaki film moraju usrati s onim "hackanjem"
crnisokol
24-05-2015, 18:51
Tetkice jedna.
Prvi je bio donekle dobar a i bilo je fora vidjeti na okupu sve te glumce, dvojka je na isti kalup samo lošije i već sam vidio ekipu akcijskih zvijezda na okupu pa to nije novost kao što je bilo za prvi dio. Čovjek bi očekivao da barem akcijske scene budu vrhunske u takvom filmu, ali ne, i to su dobrim dijelom uprskali.
Bolje da sam reprizirao Komandosa :cool:
Windwalker
24-05-2015, 19:16
pogledal jucer onaj Kingsmen : The Secret Service, smeće do zla boga i naza
Odi u WC, digni dasku i gurni glavu unutra.
ako je tebi taj film dobar onda neznam kaj da ti kažem
film je čisti primjer kad na primjer želiš srat i naprežeš se a nikako da to govno izađe, tako i ovaj film želi bit cool, classy, komedija, akcija, al nejde...
Izgubljeni_v2.0
24-05-2015, 20:52
Najgore potrošen novac na kino ulaznicu ikad.
Da se ne prepirete, objektivno je Kingsman žešće smeće.
marijanovic
25-05-2015, 02:32
Nisam se dugo ovdje javljao pa da malo...
Chappie - svojevrsni ripoff Short Circuit 1 & 2, od mene 7/10.
Ex Machina - spada u isti koš kao i The Machine, nisam siguran jel 6 ili 7.
Batman Gotham Knight - solidan Batman - 7 / 10.
Batman Year One - yedan od boljih Batmana - 8 /10.
Green Lantern First Flight - definitivno bolje od igranog Green Lanterna - 7 /10 možda.
Hot Fuzz - 7 / 10. Simon Pegg, ne traži daljnja objašnjenja.
The Double - pogledam film i pomislim si ovo je nešto na šemu Procesa a kad ono po knjizi istog lika - 5 / 10.
Enemy - dvojnik, invazija, pauci, šizofrenija whatever svejedno loš ilm 5 / 10.
The World's End - Simon Pegg, 7 / 10.
American Sniper - moderan Enemy at the gates - 7/10.
Olympus has fallen - napad na bijelu kuću, šteta Braćkog kamena XD - film 6/10.
Zero dark thirty - dosadnjikav film. Prva i druga trećina dosadne, treća isto. 6/10.
Lone Survivor - navodno po stvarnim događajima, al opet čisti američki patriotizam, 6/10, Možda bolje nego Act of Valor.
Pa javi se kad imaš nešto dobro za preporučiti, šta će nam ovo 6/10.
Windwalker
25-05-2015, 16:51
Kingsman ne da je dobar, već je žešći rulež i prava zabava s dušom.
Ne znate vi kaj valja. Idite gledat Interstellare i slične patetike.
Pa javi se kad imaš nešto dobro za preporučiti, šta će nam ovo 6/10.
Nijedan film nejde iznad posto ni u jednom ne prikazuju znanstveno dokazano putovanje kroz vrijeme.
Still Death
26-05-2015, 19:48
da ga jebeš, Kingsman je jedan od najboljih filmova ove godine (naravno, šta se tiče blocbustera). Ona scena u crkvi je definitivno u top 10 najboljih akcijskih scena ikada. Em šta je skoro cijela u one takeu snimljena, em je Firth mamojebač, em jebeni solo jebenog Free Birda
marijanovic
26-05-2015, 20:33
Evo i jedan film koji ima preporuku:
This means war - Neka bolji pobijedi (http://www.imdb.com/title/tt1596350/?ref_=nv_sr_1) od mene >7 / 10.
stvarno ? forsirana komedija kao i svaka druga
marijanovic
26-05-2015, 20:39
stvarno ? forsirana komedija kao i svaka druga
A ja već mislio da sam slab na dobro urađene romantične komedije.
da ga jebeš, Kingsman je jedan od najboljih filmova ove godine (naravno, šta se tiče blocbustera). Ona scena u crkvi je definitivno u top 10 najboljih akcijskih scena ikada. Em šta je skoro cijela u one takeu snimljena, em je Firth mamojebač, em jebeni solo jebenog Free Birda
Scena je toliko dobra da se uopće ne sjećam da je bila ikakva crkva u filmu lol.
Still Death
26-05-2015, 21:51
tebe još uvijek nakon 10 godina foruma shvaća ozbiljno?
3.14colovac
27-05-2015, 08:17
SD iz kojeg si ti filma ispao?
Still Death
27-05-2015, 09:10
vjerojatno iz nekog postmodernističkog smeća
E kratka digresija, jesi ti neki od starih forumaša i ovo ti je prastari alt ili si neki lurker koji nas zna u DUŠU?
Budi aktivan da forum živne ;(
3.14colovac
27-05-2015, 09:26
Vjerojatno misliš na Srpski film (2010) by Srđan Spasojević. To sranje je totalno van vremena i prostora u svakom pogledu.
Baj d vej, jel ga iko ođe (osim mene) uopšte gledao?
P.S. Preporučam gledanje tog filma sa kompletnom familijom (znači svi od 7 do 77) radi zanimljivih komentara i skroz nezaboravnog iskustva.
Still Death
27-05-2015, 09:46
ma ja sam Dreamer Deceiver. Bogati, neznam kako mi je ovo postao novi nick al neka, sviđa mi se. Eto, malo se vratio da vidim šta ima i tako to :D
Vjerojatno misliš na Srpski film (2010) by Srđan Spasojević. To sranje je totalno van vremena i prostora u svakom pogledu.
Baj d vej, jel ga iko ođe (osim mene) uopšte gledao?
P.S. Preporučam gledanje tog filma sa kompletnom familijom (znači svi od 7 do 77) radi zanimljivih komentara i skroz nezaboravnog iskustva.
Potpis, ja sam gledao sa cijelom familijom i baš smo uživali
3.14colovac
27-05-2015, 14:33
Jeste vjernici? Konzumirate li tijelo kristovo?
Gledam jedan hvaljeni film na rate kroz zadnjih 5 dana. Drugima je do jaja, a meni je prenapucan akcijom, predvidljiv i dosadno nerealan. Kao da gledam tomi đeri crtani. Znaš da će miš izdominirati mačka i to usere cijeli film u samom startu.
P.S. Ne želim namjerno reći o kojem se filmu radi jer sam se okladio sam sa sobom da ćete lako pogoditi.
Windwalker
27-05-2015, 20:23
Scena je toliko dobra da se uopće ne sjećam da je bila ikakva crkva u filmu lol.
Ne znam koji si k.... ti onda gledao, ali Kingsman očito nisi.
Pogledao sam prvog Hobbita neki dan. Nisam očekivao čistu akciju. Mogu reći da sam bio "na rubu stolice".
Kostolomac
27-05-2015, 23:53
Mad Max: Fury Road. Odličan. Hardy je baš dobro skinuo neke Gibsonove mote. Čarliza je zakon. Ma cijeli je super. 5/5
Electromaster
28-05-2015, 07:47
Protip: ako kojim slučajem još niste pogledali Avengerse 2, danas na IFCC-u u Kinu Europa možete to napraviti skroz besplatno.
On topic, bila sam jučer gledat na isti način Guardians of the Galaxy, i dobro da jesam, jer da sam trošila pare ili bandwidth na to smeće od filma, još bi više žalila. Ovak sam samo izgubila 2 sata života.
Debiliniji SF nisam gledala od ST: Into Drekness.
Death By Sexy
28-05-2015, 08:12
Protip: ako kojim slučajem još niste pogledali Avengerse 2, danas na IFCC-u u Kinu Europa možete to napraviti skroz besplatno.
On topic, bila sam jučer gledat na isti način Guardians of the Galaxy, i dobro da jesam, jer da sam trošila pare ili bandwidth na to smeće od filma, još bi više žalila. Ovak sam samo izgubila 2 sata života.
Kak misliš besplatno? Htio sam na taj IFCC ići, al cijene karata su astronomske...
Electromaster
28-05-2015, 08:17
Pa, imaš na rasporedu određen broj sadržaja koji su free, samo dođeš tam i nitko te niš ne pita. Evo, pogledaj tu, sve što je farbano u rozo:
https://www.dropbox.com/s/sr50cl0e5ggkzc7/IFCC_2015_program_schedule_v2.pdf?dl=0
Death By Sexy
28-05-2015, 08:29
Pa, imaš na rasporedu određen broj sadržaja koji su free, samo dođeš tam i nitko te niš ne pita. Evo, pogledaj tu, sve što je farbano u rozo:
https://www.dropbox.com/s/sr50cl0e5ggkzc7/IFCC_2015_program_schedule_v2.pdf?dl=0
Aj super, zaletit ću se koji dan tamo. Tnx
sad ce te Wind silovat sprijeda i zada
Guardiansi su super film, najbolje kaj je Marvel napravio.
Electromaster
28-05-2015, 11:09
Lolnope. Radnja je trash bućkuriš, počevši od imena svih likova/lokacija ikad (ali odaje dojam namjernog treša, što je preloše), likovi stalno bespotrebno psuju da bi ko fol ispali kul... Da nastavim?
Death By Sexy
28-05-2015, 11:37
Lolnope. Radnja je trash bućkuriš, počevši od imena svih likova/lokacija ikad (ali odaje dojam namjernog treša, što je preloše), likovi stalno bespotrebno psuju da bi ko fol ispali kul... Da nastavim?
Jesi ziher da pričaš o GotG? :D
Mislim, meni je film ok, niš posebno, al je zabavan.
Windwalker
28-05-2015, 17:09
Izgleda da je s kurcem otišo i sav ukus, ako ga je ikad imala. Ukus, jel.
Nastavi, molim te.
Fakat su imena toliko lošija od ne znam, Han Solo, Indiana Jones, Rocky Balboa, James Bond, Tyler Durden, Aragorn, HAL-9000?
Plus nemaju li animei onak milijardu likova sa retardiranim imenima?
I super psovanje, rekli su čak par puta crap/shit. Sakrijte djecu, iskvarit će ih toliko psovanja koje je tu da likovi ispadnu kul.
Jebote.
Rofl pusti ga on voli futuramu.
Izgubljeni_v2.0
28-05-2015, 20:51
Guardiansi su super film, najbolje kaj je Marvel napravio.
Slažem se. Baš čista zabava od početka do kraja. Ja sam baš ugodno ostao iznenađen.
Mene je film nekako cijelim štihom podsjetio na Peti Element.
Electromaster
28-05-2015, 22:18
"Knowhere". "Drax the Destroyer". Treš.
Nemam ja ništa protiv psovki in general, al u GotG su se jednostavno doimale jako forsirano, to je sve.
Činjenicu da na kraju pobijede sa magic nakama power neću ni spominjat. Jednostavno, film je flashy i glup.
Anyway, pogledala sam i Avengerse 2 večeras... Meh. Ostavlja dojam ko da su pokušali napravit neš malo drugačije od klasik superhiro filma sa svim scenama evakuacije i tako to, ali u konačnici Ultron i njegov plan/motivi su najsmor ikad (samo još jedan generični AI koji je trebao čuvat ljude al ih hoće ubit, dosadno do besvijesti), jedino ga donekle wannabe Stark osobnost spašava.
Infinity stone je ispao jadan, "Vibranium" je deus ex machina koja može sve, a bacanje fora od strane svih po redu (svi su stendap komičari appparently) svakih pet minuta ko po špranci postalo je vrlo brzo smor.
I povrh svega toga, vizuali izgledaju iznimno treš.
Izgleda da je s kurcem otišo i sav ukus, ako ga je ikad imala. Ukus, jel.
https://www.youtube.com/watch?v=v8duX_eFqmE
Meni su Guardiansi bili baš zabavni. Tim više jer sam očekivao klasičan superhero film, a dobio nešto bliže space westernu.
marijanovic
29-05-2015, 02:58
Mene je tu samo ubolo blaćenje Zvjezdanih Staza: U tami. Meni je to čisto ok Star Trek film, definitivno nije jedan od gorih.
Electromistress, pretjerala si.
3.14colovac
29-05-2015, 03:17
Ma te staze su sve zakujac i SF je huge njesra. Prave stvari pronađeš kad guglaš >> petite + perfection + compilation << i ondak laganini na radne akcije sve dok zora nesvane.
Death By Sexy
29-05-2015, 07:33
"Knowhere". "Drax the Destroyer". Treš.
Nemam ja ništa protiv psovki in general, al u GotG su se jednostavno doimale jako forsirano, to je sve.
Činjenicu da na kraju pobijede sa magic nakama power neću ni spominjat. Jednostavno, film je flashy i glup.
Anyway, pogledala sam i Avengerse 2 večeras... Meh. Ostavlja dojam ko da su pokušali napravit neš malo drugačije od klasik superhiro filma sa svim scenama evakuacije i tako to, ali u konačnici Ultron i njegov plan/motivi su najsmor ikad (samo još jedan generični AI koji je trebao čuvat ljude al ih hoće ubit, dosadno do besvijesti), jedino ga donekle wannabe Stark osobnost spašava.
Infinity stone je ispao jadan, "Vibranium" je deus ex machina koja može sve, a bacanje fora od strane svih po redu (svi su stendap komičari appparently) svakih pet minuta ko po špranci postalo je vrlo brzo smor.
I povrh svega toga, vizuali izgledaju iznimno treš.
A mislim da ti imaš "problem" sa strip kulturom, jer hej, to je sve prema superhero stripovima napravljeno. Ja uopće ne razumijem kak su ta 2 filma treš po bilo čemu... Baš jako čudno viđenje oba filma...
Windwalker
29-05-2015, 16:33
A mislim da ti imaš "problem" sa strip kulturom, jer hej, to je sve prema superhero stripovima napravljeno. Ja uopće ne razumijem kak su ta 2 filma treš po bilo čemu... Baš jako čudno viđenje oba filma...
A kaj očekuješ od nekog ko si je namjerno pimpača odsjeko?
Electromaster
29-05-2015, 17:09
U nedostatku pravih argumenata, naravno, uvijek se treba okrenuti ad hominemu. Classic PCPLAY.
@Death by Sexy
A nez, valjda. Možda previše očekujem, ali zbilja sam se nadala nešto inteligentnijoj radnji. :(
Rofl pogle si desktop ljepoto majcina.
Mene su Guardiansi podsjetili na Firefly, što je uvijek zakon. Eto.
Windwalker
29-05-2015, 20:17
Bliži su Farscapeu.
Pod A, nikog nije briga što ti misliš. Pod B, ne znam ni što je Farscape, a da je nešto dobro, znao bi, znači nije.
Windwalker
29-05-2015, 20:35
Pod C, neznalica si. Pod D, Farscape rula, tikvo jedna.
Windwalker kad ce nova sezona MLP?
Still Death
30-05-2015, 12:17
pogledao Project Almanac. Još jedan u nizu od found footage. Niš posebno, al čist ok za izgubit vrijeme. Ajd, bar ovaj nema glupav kraj ko većina found footaga
Di si Raz, šta ima?
Tu sam stalno. LURKAM. http://i235.photobucket.com/albums/ee28/willowhaus/ninja-disappearing-smiley.gif (http://s235.photobucket.com/user/willowhaus/media/ninja-disappearing-smiley.gif.html)
marijanovic
03-06-2015, 02:07
Pogledao Kingsman. Imao niska očekivanja, na kraju me film pozitivno iznenadio. Sličan efekt kao s Guardians of the galaxy. Jest da je glup, ali nije ni namjeravano da bude ozbiljan - od mene 8 od 10. Preporuka.
Windwalker
03-06-2015, 23:01
A po čemu je to glup?
Normalno da nije ozbiljan, niti to pokušava biti.
Nego je vješto ukomponirana akcija i komedija s dušom.
Čista zabava.
Dracula Untold, Hercules, oni samuraji s Keanuom, n-ti Transformersi i Fast and Fouriousi - oni su glupi.
Kingsman, Guardiansi, Avengersi, čak i Max - oni nisu glupi. Nisu oscar bait, ali znaju što su i rade to na odličan način.
Avengersi su glupi. Znaci cim je dobar film, a ne neki shit napravljen za djecu odmah je oscar bait?
Gledao jučer Mad Maxa.
Ovo je savršen akcijski film i pravo osvježenje u doba kada su 90% blockbustera Marvelovi filmovi.
Windwalker
14-06-2015, 14:17
Film je baš prosjek.
Oprosti gospon Avengersi su najbolji.
Windwalker
14-06-2015, 17:04
Bolji od Maxa sigurno.
Kostolomac
14-06-2015, 17:18
Kako je meni lijepo kad sam uspio uživati u oba filma. :P
Windwalker
14-06-2015, 17:43
Blago tebi.
Uskoro idem gledati dineke.
Valjda će bit bolji od Maxa.
A najviše očekujem od Ant-Mana ovo ljeto.
Slender Man
14-06-2015, 17:49
Ja sam prekinuo gledati te Avengerse na pola filma. Toliko su bili loši.
Windwalker
14-06-2015, 17:55
Good for you!
Electromaster
14-06-2015, 18:56
Realno Marvelovi, i superhiro filmovi općenito su shit za klince po deafultu, Windwalker nabavi ukus plz.
Worthaur
14-06-2015, 19:16
Windwalker nabavi ukus plz.
http://getamped2.cyberstep.com/commu/img.php?filename=t_3256_1_1360790328.jpg
Predator, ti si fan ovakvih sranja, jel?
Electromaster
14-06-2015, 19:20
Do you even know me?
Da ono, možda sam bila weaboo prije like 5 godina (iako nikad ne na ovoj razini ko gore na slici) al sad takve osobe u krajnjoj liniji podjebavam. :/
Bitno da si sad puno pametniji.
I jebeno se osjecat superiornije sad kad si to prerasto.
Jedva cekam da za pet godina opet kazes istu stvar rofl.
Electromaster
14-06-2015, 19:35
http://www.deviantpics.com/images/2015/06/14/11167797_382168941974405_9116953396854526168_n.jpg
Kako je meni lijepo kad sam uspio uživati u oba filma. :P
I ja sam uživao u oba, ali sam u Maxu uživao puno više i shvatio kako je užitak u Avengersima bio prisutan samo zbog nedostatka puno boljih akcijskih filmova.
Windwalker
14-06-2015, 21:00
Pa Avengersi jesu puno bolji i smisleniji akcijski film od Maxa.
Ako svršavaš na CGI festove onda definitivno.
Windwalker
14-06-2015, 22:42
Misliš CGI fest kao Max?
Da_killah
15-06-2015, 00:28
max cgi fest? da :D :D
Kostolomac
19-06-2015, 15:44
Pound of Flesh - JCVD odlično odglumio. Ostali baš i ne. Ali je dobar film.
Skin Trade - Čekao sam ovaj film već duže vrijeme. Lundgren, Jaa, Jai White, Perlman, Weller... Odlična ekipa za B akcić, svoj dio su dobro odradili. Šteta što režija nije bila bolja jer je film pun cutova.
Horny Devil
25-06-2015, 20:21
Pogledao Haunter.
http://www.imdb.com/title/tt2345567/
Solidan hororac. Evo mu sedmice.
Slender Man
29-06-2015, 14:23
http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTgzMzg4MDkwNF5BMl5BanBnXkFtZTcwODAwNDg3OA@@._ V1_SY317_CR4,0,214,317_AL_.jpg
Leon: the professional
Sve u svemu dobar film ali previše klišejiziran, očekivao sam više u tom pogledu. Gary Oldman <3, mada mu je lik malo pre isforsiran.
Uglavnom, mala mi je najviše smetala u filmu (znam da se oko nje i vrtio), ali S P O I L E R
zbog nje je naslov filma ironičan jer postaje upravo pre neprofesionalan. Pucanje iz guna u stanu, previše buke i odvlačenje pozornosti na sebe u restoranima i kafićima. I pitao sam se koji je to svijet u kojem pucaš iz glasnog revolvera u stanu a nitko ništa ne čuje ni ne pita. Također su ga izbacili iz jednog od stanova zbog nje.
Da ne spominjem kako je na kraju lik i umro zbog nje. Nije je trebao primiti.
Uglavnom, od 7.5 do 8 film, gg. Sve ostalo dobro.
Jebeni spoiler tagovi. Zašto su sve makli?
Trebaš stavit = poslije spoilera u prvoj zagradi. I 1994. nije bio klišej film. Rula.
marijanovic
30-06-2015, 15:32
Vrijedi li novog Terminatora pogledati u kinu (ulaznica 15ak Kn)?
Windwalker
30-06-2015, 18:17
Normalno da da.
Nisam gledao, al za tu cijenu i da sam u Zg bi sigurno pogledao.
pogledao Jurrasic World
Smeće od filma, nema veze sa mozgom, cijeli film se bazira na nostalgičnim scenama iz prvog filma, a ova ženska pretrčala maraton u jebenim štiklama, frajer koji je šaptač dinosaurima...
razlog zakej je tolko para zgrnuo je valda bila znatiželja gledatelja ali nikako sama kvaliteta filma
1/10
Windwalker
27-07-2015, 14:23
Film je vrlo dobar. Ti nisi.
Slender Man
03-08-2015, 14:26
The usual suspects
8/10
https://lh4.ggpht.com/YMJjtTXjGpejKm_y4DnNv2KcTl8pQxDh7aVmFwtHpZBtcSqbVR b52rqUW1-oQAJ9A3o=w300
Super film, zabavan i dosta napet. Priznajem, twist je trebao biti dosta očit ali nisam obraćao pozornost. Isključio sam mozak i jednostavno gledao film. Ima zabavnih likova i kul scena. Preporučljivo
12 angry men
9/10
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/9/91/12_angry_men.jpg
Vrhunski film iz 50-ih. Nikakva gimmicky priča i cheesy scene, film se odvija na jednom mjestu cijelo vrijeme. Napete diskusije i dobar dijalog. Jedino me nervira Henry Fondin lik, koji nije u početku imao nikakvih argumenata za nevinost optuženoga. Prvih po ure valjda se sastojalo od toga da 11 ljudi (s dobrim argumentima) napada njega, kome je argument bio da ''ima neki osjećaj i da treba malome dati šansu''. Onaj s cvikama mi je bio daleko najbolji lik i koristio se samo logikom.
The wolf of Wall Street
10/10
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/1/1f/WallStreet2013poster.jpg
Netko će me zatući, ali ovo mi je jedan od najboljih filmova ikad. Mislio sam u početku da će biti prosječan zbog hypea i tipa ljudi koji se uživljuju u njega, ali me je jako ugodno iznenadio. Vrhunska radnja, apsolutno stalna napetost, 0 praznih scena, sve su pune drame, zabave, smijeha, živahnosti i jebeno bolesne glume od strane DiCapria. Di je oscar?
Uglavnom, velika preporuka i film ludo popunjem masnim sadržajem.
Bad lieutenant - Port of call: New Orleans
9/10
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/9/9f/Bad_lieutenant.jpeg/220px-Bad_lieutenant.jpeg
Još jedan odličan film. Nicolas Cage ovaj put nije klaun koji se samo ceri, nego je ozbiljan i zapravo se vidi odlična gluma s njegove strane. Isto dobar sadržaj, nekonvencionalni likovi, pojedine super zanimljive scene i dobar tok radnje.
Netko bi po ovome rekao da sam totalno bez ukusa i da volim sve filmove. Upravo je suprotno, gadim se dobrog dijela filmove i rijetko koji me može zadovoljiti ali u zadnje vrijeme samo gledam one koje očekujem da će biti dobri (vjerujem ImdB-u <3). Drago mi je da gledam string dobrih filmova. Ima li tko preporuku za još koji?
Slažem se sa svim ocjenama :p Sve odlični filmovi. Ovaj zadnji treba posebno naglasiti jer je mnogima prošao ispod radara.
Ima li tko preporuku za još koji?
Ovaj mi pao napamet. Sjećam se da je bio jako zabavan.
http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTg2NDM5NTQzM15BMl5BanBnXkFtZTcwMzg0OTMyMQ@@._ V1_SY317_CR5,0,214,317_AL_.jpg
marijanovic
03-08-2015, 17:10
Ovaj mi pao napamet. Sjećam se da je bio jako zabavan.
http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTg2NDM5NTQzM15BMl5BanBnXkFtZTcwMzg0OTMyMQ@@._ V1_SY317_CR5,0,214,317_AL_.jpg
Nema ti slike.
meni ima
jel ima linka sad?
http://www.imdb.com/title/tt0119164/
alo
marijanovic
03-08-2015, 19:52
Sada sve štima.
U utorak 11.8., u svim Cinestarima sve ulaznice za sve filmove samo 10 kuna.
Izgubljeni_v2.0
03-08-2015, 20:11
To su stavili samo zato jer su trenutno svi filmovi aposlutno smeće koji su u kinima. Ista stvar je u Cineplexxa, inače tamo je svaki utorak karta 20 i dobiješ gratis sladoled lol.
Idealno za izać sa curom.
Windwalker
03-08-2015, 22:43
U utorak 11.8., u svim Cinestarima sve ulaznice za sve filmove samo 10 kuna.
Da ne moram platit kartu do Zagreba 70kn, možda bi i išao.
https://www.youtube.com/watch?t=109&v=PayN4UpPzOA
Slender Man
11-10-2015, 23:04
Fear and Loathing in Las Vegas
https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR-5bz4g50IgoHjoK9kEBYNmKx4mDT8piWXbkLz5kzHVvBkj6kn
8.5/10
Zanimljiv i show film. Imam osjećaj da sam ga trebao gledati na nečemu pa zasad stoji na 8.5 ali je svejedno bio super. Priča nema neku povezanost ni totalnu razumljivost, ali u tome i je bila poanta filma, da opiše njihovo hedonističko stanje uma. Jedino me je nervirao Duke (Johnny Depp), jer mislim da su mu previše forsirali taj neki quirkiness. Zamislite Jack Sparrowa na drogama i tu je negdje. Minus poeni što ga možete odmah povezati s Jack Sparrowom, jer zadatak glumca bi trebao biti da to ne bi trebali moći.
Gonzo mi je bio bolji i realniji lik.
Ukratko, mozak na pašu i uživanje u filmu, ali nije mi ostavio TOLIKO jak dojam, pa ćemo to vidjeti na drugom gledanju ;)
Requiem for a dream
http://resizing.flixster.com/I84Ez2mB27OXzpSKM-PkZuvyFj0=/800x1200/dkpu1ddg7pbsk.cloudfront.net/movie/11/17/80/11178030_ori.jpg
9/10
Težak film s jakim dojmom. Ima neki posebni način snimanja i drugčije scene, što mi se sviđa. Ima mračan ton i priču koji su nailani za ovakav film. Na youtubeu neki komentari kažu da je najdepresivniji film ikada i da ih je sjebao, da se nisu osjećali normalno nakon tog filma uopće, što je ipak pretjerivanje lol. JEDINO što mi se ne sviđa je što je pre kratak. Ostavio mi je nedorečen dojam i nisam mogao vjerovati da je već završio. Da je trajao još uru vremena, bio bi pravo umjetničko djelo i još bi se više mogli emocionalno povezati s njime.
Good stuff.
Da_killah
12-10-2015, 08:53
tebi je minus filma što možeš povezati glavni lik filma s likom iz filma koji je izašao 5 godina kasnije? ok :D
Slender Man
12-10-2015, 12:26
Bio sam malo pijan kad sam ovo pisao, pa sam se možda nejasno izrazio :)
Što sam htio reći je da mi Johnny Depp u puno filmova jednostavno zvuči isto. Ima iste manire i quirky način ponašanja, a jedan dobar glumac bi valjda svaku ulogu trebao odigrati drugčije; što manje prepoznatljivo, to bolje.
Uglavnom, kad sam gledao film, više sam si mislio da gledam Johnny Deppa, nego Raoul Duke lika, ako me razumiješ što hoću reći.
Windwalker
12-10-2015, 15:36
U Tusku je neprepoznatljiv.
Horny Devil
31-10-2015, 17:46
Pogledao opet Trick 'r Treat. Pecto miljona/10.
Više se ne gledaju filmovi? Evo jedan dobar za preporuku svima.
The Walk 9.5/10
Film o hodanju po žici i to je to. Jedino je možda zanimljivo da se radi o žici između twin towersa i da se radi o istinitom događaju koji cini ovaj film fenomenalnim. Vrv
Gledaju se. Evo jedan odličan, nikako propustiti. Gluma razvaljuje.
https://www.youtube.com/watch?v=2xb9Ty-1frw
Da_killah
05-12-2015, 13:07
Više se ne gledaju filmovi? Evo jedan dobar za preporuku svima.
The Walk 9.5/10
Film o hodanju po žici i to je to. Jedino je možda zanimljivo da se radi o žici između twin towersa i da se radi o istinitom događaju koji cini ovaj film fenomenalnim. Vrv
imaš i dokumentarac, man on the wire, gledao pred 7,8 godina
Windwalker
05-12-2015, 15:09
Ja čekam samo Batman i Superman da na kraju dođe mutirani troll kornjača od Baya da ih sve razvali i onda ih Wonder Woman spasi.
Star Wars. Jeben. Kylo Ren najbolji Star Wars negativac.
Windwalker
18-12-2015, 22:50
Htio si reći 'jebeno smeće' pa si riječ zaboravio napisati, ili kaj?
Windwalker
18-12-2015, 22:51
I kak može netko ko se zove Kylo bit dobar negativac?
Mislio sam da tak loša imena samo Ubisoft daje.
Pa sva Star Wars imena su loša. Inače čujem da je film obični remake od New Hope. Kao da se išta drugo moglo očekivat od Abramsa.
Film je jeben.
Ima dosta sličnosti sa Novom Nadom, ali opet dovoljno razlika da bude friško.
Najbolji SW film uz Imperij.
Odgledao sam opet epizode 4, 5 i 6 u zadnja dva dana. I dalje su gledljivi za današnje standarde i da su rimejkani vjerojatno bi bili jedni od najboljih SF filmova.
New Hope mi je ipak za mrvicu bolji od ostala dva, a oni su tu negdje. Do srijede još odgledati prve tri epizode pa možem u kino na vjerojatno najbolji od svih.
I princess Leia je bombončić.
I kak može netko ko se zove Kylo bit dobar negativac?
Mislio sam da tak loša imena samo Ubisoft daje.
A ne znam. Ti gledaš Shield rofl
Windwalker
19-12-2015, 14:49
Ali tamo se nitko ne zove Kylo.
Čak imam Kylo Ren majicu. To me čini boljom osobom od tebe.
Hejtaš sve i onda ne hejtaš najprecjenjeniju franšizu ikada.
Dva najjača lika ikad.
http://www.gadgetreview.com/wp-content/uploads/2011/11/iPhone-app-translates-what-you-say-650x445.jpg
Nisam pogledao film tho.
Ti roboti su iritantni ko kurac. Dobro ne baš ko ono dijete koje glumi Anakina Skywalkera, al iritantni.
Hejtaš sve i onda ne hejtaš najprecjenjeniju franšizu ikada.
Malo ti se pobrkalo, pričamo o Star Warsima, ne o LotR.
Ti roboti su iritantni ko kurac. Dobro ne baš ko ono dijete koje glumi Anakina Skywalkera, al iritantni.
Vidiš meni je baš cijeli komplet filmova naporan ko kurac i namjeravam odgledati film jedino radi ta dva robota.
Stao sam na sat i 20 fantomske prijetnje, nema šarma, nema radnje, dosadno.
I Maloki, nemoj psovat jebemu miša.
Skini si onaj cut prequela di su sva tri filma zgurana u film od 2 sata i 47 minuta.
Rađen je po smjernicama Toophera Gracea koji je uspio sve skresat na 85-minutni film.
Film počne sa fajtom između Qui-Gona i Obi-Wana sa Darth Maulom. I to je to od Fantomske rofl.
Horny Devil
19-12-2015, 22:01
Na jutjubu je.
https://www.youtube.com/watch?v=6RTtst_ebcA
Evo i mene iz kina. Neloš film, dostojan sw franšize. Jedno je sigurno, u iducem nastavku neko gubi ud.
Ziher ne voliš LotR, pa kako?!
12 sati lagane šetnjice do vulkana.
Molim ban za gospodina Malokija.
Sicario
Prejeben film.
https://www.youtube.com/watch?v=Hdm5EkaPdeY
Windwalker
21-12-2015, 18:13
'Posudio' sam taj film pa za par dana gledam.
The Hateful Eight 8/10
Novi film od Tarantina je hit and miss, dosta spor i nepotrebno dug al kad se zakuha itekako socan. Samuel L. i Coggins rasturaju.
The Revenant 9/10
Fenomenalna i brutalna prica o preživljavanju nemoguceg. Priroda je fenomenalno napravljena i imerzivna, jedan od najboljih filmova tog stila IKAD. Dicaprio i Hardy natuceni i izrazbijani više nego ikad, dakle zabava zajamcena.
Windwalker
21-12-2015, 20:54
Jesu dobre verzije ili jedva gledljive?
Dicaprio je naporan ko kurac s tim baitanjem oscara kompletno smećastim ulogama.
Opet ga nece dobit. @walker verzije su dobre iako nemam pojma o cemu pricas.
Windwalker
21-12-2015, 21:38
Ni ja nemam pojma o čemu pričam jer me strah da će me netko bannat.
Karlo_from_Bjelovar2
21-12-2015, 23:07
Odgledao sam opet epizode 4, 5 i 6 u zadnja dva dana. I dalje su gledljivi za današnje standarde i da su rimejkani vjerojatno bi bili jedni od najboljih SF filmova.
New Hope mi je ipak za mrvicu bolji od ostala dva, a oni su tu negdje. Do srijede još odgledati prve tri epizode pa možem u kino na vjerojatno najbolji od svih.
I princess Leia je bombončić.
SW je više bajka (fantasy) nego SF.
btw pogledao. goosebumps na uvodnu muziku, zasuzile oči na zadnjoj sceni.
was good.
Pogledo Beasts of no Nation i The Walk, oba filma su odlicna
Windwalker
23-12-2015, 20:05
Pogledao novi SW.
Radije bih da nisam.
Ja bi radije da nisi glup, al jebiga.
krenuo ovaj tjedan odgledat Hobbit i Lotr produžene verzije
Nakon danas završene Hobbit trilogije, produžena verzija za koplje poboljša cijelokupni dojam, da trilogija nije imala Legolasa i ljubavnu priču te manje CGIa bilo bi super ovako samo
6.5-7/10
sutra Lotr:FoTR
Produženi RotK će te umest. Traje neka 4 sata.
Windwalker
27-12-2015, 00:33
Meni su produženi Hobbiti čak unakazili film.
U prvom još pjevanja, a u drugom još više šetnje po onoj retardiranoj šumi.
Produženi treći nisam gledao, nit mi se neda.
U retroperspektivi su mi puno lošiji filmovi nego što je bio prvi dojam, ali i dalje puno bolji od novog SW-a.
A produženi LOTR-i rulaju (iako su i obični rulali).
Da, LOTRi rulaju, a prvi najviše. Prvi Hobit je bio skroz ok, imao je taj stih lotr jedinice. Druga dva su bezveze.
Ne znam šta ti je toliko mrsko u novom SW? Nije naj naj, ali zabavan. Vidi se da je Abrams išao na sigurno jer je radnja već vidjena. No Rey je simpa, Finn isto, Kylo je kul s maskom, a zvuk sabera je jeben.
Windwalker
27-12-2015, 01:41
Nije zabavan nego je za zaspat.
Zaostao u prošlom stoljeću i ružan.
U svijetu gdje postoje Guardiansi, za ovakve neinspirativne, suhoparne kopije filma iz prošlog stoljeća više nema mjesta.
Ili nek evoluira, ili nek se makne.
95% svjež my ass. Možda nije baš trul, ali je itekako ustajao.
A slijedeći je onaj Rogue One koji bi mogao biti daleko gori od ovoga, jer je od redatelja one užasne Godzille.
Windwalker
27-12-2015, 01:42
A negativac je najgori ikad i najgori SW lik ikada. Da, ikada, uključujući prequele.
Novi Star Wars je prejeben, Windu je Age of Ultron jeben film tako da jbg.
Od najbolje prema najgoroj:
7-3-5-2-4-6-1
Kak 3 može bit bolji od 5, a 2 bolji od 4 i 6? Prestani pisat gluposti.
Nisam pogledao još ovaj zadnji ali kompetni serijal je u principu kamilica koja je nekim čudom stekla kultni status. Čak i drugi dio ( imerija uzvraća udarac) ima glupih i dosadnih dijelova, iako je u cijelom serijalu jedini dio vrijedan spomena. Kao što rekoh, nisam gledao ovaj zadnji ali nema nikakve šanse, ali baš nikakve da bude lošiji od prethodnika. Može biti samo bolji.
Produženi RotK će te umest. Traje neka 4 sata.
znam :D al dobro imam prakse vec, bio sam jednom odgledal cijelu Združenu braću, tak da ce mi ovo bit lagani trening ^^
https://www.youtube.com/watch?v=l2yaqphW378
Nisam još treću ep odgledao, ali bi ih ovako rankao
4-5-7-6-1-2
Gluma i ljigavost Anakina u duji je neoprostiva.
Šesti je smeće jer ima Ewoke. Prvi je općenito naporan.
Treći je super jer ima Order 66.
Windwalker
27-12-2015, 12:20
Novi Star Wars je prejeben, Windu je Age of Ultron jeben film tako da jbg.
Naravno, milijun puta bolji od SW-a.
SW-i idu ovako:
4,6,5,3,1,2,....7
Nisam još treću ep odgledao, ali bi ih ovako rankao
4-5-7-6-1-2
Gluma i ljigavost Anakina u duji je neoprostiva.
Jelda? Svi hejtaju malog ali ovaj je baš za ubit.
5-7-4-6-3-1/2
Windwalker
27-12-2015, 15:41
Da, zato smo u sedmici dobili Anakina broj 2, samo još ljigavijeg.
Electromaster
27-12-2015, 15:59
Pogledala SW, zabavan je i lijep dok ne uključiš mozak; iako, pravo budi rečeno, bio mi je dovoljno zanimljiv da počnem ozbiljno razmišljat o gejping plotholsima tek nakon filma, a ne usred njega ko na jebenom ST: Into Drekness.
S tim rečenim, film je očita preslika Nju hopa, počevši od "ovo totalno nije Tatooine" Jakkua do smrti rushane father figure u liku Soloa.
Also Kylo je najritantniji sleazeball glupi tinejđer od Anakina, crko dabogda.
Also prequeli su cancer, rewatchala sam ih nekidan, ne znam koji mi je kurac bio da nisam umjesto toga pogledala Plinkettove rivjue opet.
Also Gardiani su mind-numbing smeće.
Also LotR je overrejted smor.
Ja sam samo pogledo 4 5 6 :(
Mogao bih 1 2 3 pogledat ove praznike
Jedina kul stvar kod Star Warsa je setting. Filmovi su precjenjeno smeće.
Izgubljeni_v2.0
27-12-2015, 17:53
Praznici su gotovi. Sutra se radi.
Electromaster
27-12-2015, 18:47
Ja sam samo pogledo 4 5 6 :(
Mogao bih 1 2 3 pogledat ove praznike
Uštedi si vrijeme:
http://redlettermedia.com/plinkett/star-wars/
Uštedi si vrijeme tako da gledaš rivju od 70 minuti
Electromaster
27-12-2015, 19:49
Prilično sam uvjerena da je 70 manje od 140 ili koliko već film traje.
Prilično sam uvjerena da je 70 manje od 140 ili koliko već film traje.
A i barem tri put zabavnije.
dakle krenem geldat LOTR produženu verziju i film mi izbaci na 2:47h, i tako svaki nastavak, jer sam išal čekirat da nije do verzije filma, Hobbita sam normalno odgledal a trajal je 3 i pol sata
updatal sam firmaware od tva i ništa, dalje isti problem
zna netko kaj bi još mogal osim pametnih komentara tipa "kupi bolji tv" bla blaa :P
Možda TV nije mogao više nakon 3 i pol sata govna od Hobbita.
Kad gledam Hobita stvarno se počinjem pitat kako je LOTR ispao tako dobar.
Slender Man
28-12-2015, 14:42
Ne znam jel taj Star Wars namjeravam uopće gledati. Nedavno sam odlučio pogledati prvi (episode 4) da vidim oko čega je hype i ispao je obično smeće za djecu sa stereotipičnom radnjom i apsolutno ničim novim za ponuditi.
Ne može se uopće usporediti s LOTR-om, koji je remek djelo.
Ako je itko sumnjao, ovo je potvrda da je Slender hipster najgore vrste.
Gori i od Winda i Xere.
Slender Man
28-12-2015, 15:25
Da sam hipster, LOTR mi ne bi bio bolji od Star Warsa. Ovako sam realist i govorim da je SW smeće za djecu.
Ma da, prestar si ti za to. Ipak moraš biti realist, kao pripadnik hrvatske intelektualne kreme. Vjerojatno i samo klasiku slušaš.
Slender Man
28-12-2015, 18:10
Lol javlja se čovjek koji u restoranu jede sladoled od 100 kn s maslinovim uljem.
Kostolomac
28-12-2015, 19:14
Jel ima LOTR verzija sa kompletno izrezanim hobbotima? E to bih volio gledati.
Lol javlja se čovjek koji u restoranu jede sladoled od 100 kn s maslinovim uljem.
Da, stvarno ću sladoled platit 100kn.
To košta kao i svaki desert, max 20kn.
Pogledao danas SW. Tak, prva polovica vrlo dobra, čak i odlična. Druga polovica loša a rasplet, tj. zadnja borba je uvreda za mozak, veća nego sve analize fantomske pretnje. Lucasa su svi pljuvali ali on je barem sa Darth Maulom bio na dobrom putu. Sve skupa -3/5. Reciklaža na netu. Za djecu do 14 godina.
Windwalker
06-01-2016, 22:25
Al je u pravu.
Destiny ima bolju priču od novog SW-a.
I likove.
LOL. :(
Novi Tarantino
Tip je genijalac. Reservoir dogs II sa još luđim likovima. 9/10, ma u stvari 10/10.
Odgledao danas Star Wars.
Nekih 7/10. Priča je copy paste New Hopea, novi Darth Vader nije ni približno toliko badass i smijao sam se svaki put kad je skinuo masku, radnja se prati s 10% aktivnosti mozga, traje pol sata predugo i najgore od svega je što je film pun prozor dosadan. Sad 4h nakon filma ne sjećam se ni jedne akcijske scene. Novi likovi su solidno odradili posao, Harrisson Ford je najbolji dio cijelog filma, a preživio bih i da se Leia nije pojavila u svom izboranom izdanju. Ovo je ustvari poduži trailer s kojim će dodatno nabrijati fanove na sva moguća SW govna koja nam stižu slijedećih godina. Nema drugog razloga da se ugura u film sve moguće jebene likove iz prošlih nastavaka.
Ali ako će dovesti do KOTOR-a 3 ili Republic Commando 2, opraštam im sve.
KOTOR 1 je jedino što valja iz tog cijelog univerzuma. To je zbilja bilo kvalitetno. Filmovi su sapunica.
Najbolji su Jedi Outcast i KotOR 2.
KotOR 1 je jedno 300 stepenica ispod dvojke.
Windwalker
10-01-2016, 22:55
KOTOR 1 i 2 su bili zakon.
Ali dvojka je bolja, to da.
A i Jedi Knight serijal je zakon.
Čak i Jedi Academy ima bolju priču od novog filma.
Kyle Katana najbolji Star Wars lik ikad.
The Revenant 10/10
Film ima totalno glup plot, ali je svejedno odlican, prikaz okolisa i prirode u filmu je predivan
Windwalker
13-01-2016, 23:06
LOL, ne.
Film je tako pretenciozan, dosadan i naporan.
Za lijep okoliš radije pogledam dokumentarac.
Jbg nije dobar ko Avengersi, Windwalker
Da, u filmu fale transoformersi i ima kadrove duže od pet sekundi pa je dosadan i pretenciozan.
marijanovic
14-01-2016, 00:45
Kyle Katana najbolji Star Wars lik ikad.
*Katarn.
Još kojih 300 milja dolara i postaje film s najvišom zaradom, sve zbog hipstera.
Windwalker
14-01-2016, 18:13
Jbg nije dobar ko Avengersi, Windwalker
Pa normalno da nije.
Jebote, puzanje po blatu i jedenje sirovih riba dva sata i pol sata Hardyjevog mumljanja.
I par slika šume.
GOTY
Izgubljeni_v2.0
14-01-2016, 18:23
Valjda MOTY.
Windwalker
14-01-2016, 18:30
Hehe.
G kao Govno.
Filmovi su puno lošiji od igara pa je GOTY onda valjda kompliment.
Kao što rekoh, fale transformeri.
Reverant je fakat naporno govno. Wind je u pravu.
Počeo gledati, zaspao, probudio se, film još traje ali se ništa u međuvremenu nije dogovilo, opet zaspim, probudim se, još traje i još se uvijek ništa ne događa, al ostanem i pogledam kraj.
Hardy bas ima onaj ludacki pogled
Windwalker
14-01-2016, 20:47
Ne.
Leo samo puza po zemlji, stenje i jede sirove stvari.
Oscara je trebao dobit jedino za lika u Djangu.
On je Oskara mogao dobiti za bilo koju od uloga. Ovdje je odglumio bez dijaloga, ne znam tko bi to uspio bolje. S razlogom je dobio Zlatni Globus i trenutno vodi na kladionicama za Oskara.
Valjda će mu ga napokon dati jer je svima već pun prozor slušati kako Di Caprio još nije dobio Oscara.
Frajer već zadnjih par godina ima pripremljen govor na tu foru ali nikako da ga iskoristi.
marijanovic
14-01-2016, 23:14
Ma dobit će ga Leo jednom, samo šteta što će to biti postumno, a tako je lijep govor pripremio.
Reverant je fakat naporno govno. Wind je u pravu.
Počeo gledati, zaspao, probudio se, film još traje ali se ništa u međuvremenu nije dogovilo, opet zaspim, probudim se, još traje i još se uvijek ništa ne događa, al ostanem i pogledam kraj.
Znači ista fora kao i Hobit.
Budimo realni, oskare treba pobrat Martian.
Najbolji filmovi su Spotlight i The Big Short, cisto zbog dizanja svijesti o financijskoj krizi i pedofiliji u crkvi.
Sreća pa se o te dvije teme inače nikad ne raspravlja
Dobro je znati kako je sve tocno pocelo.
Najbolji filmovi su Spotlight i The Big Short, cisto zbog dizanja svijesti o financijskoj krizi i pedofiliji u crkvi.
Znači naporne oscar bait teme.
Ili to ili vec x puta viđeno okruženje ljutitog Maxa.
Mad Max je jeben film, ali Martian je mrvu bolji.
Marsovca sam gleda u kinu, film je savršen do onog iron man kraja. Zbog toga nije film godine. Jebga sitnice.
Čovjek sadio krumpire i sad bi zbog tog cast awaya trebalo film dizati u nebesa. Max šiba sve uzduž i poprijeko ali nema neke šanse.
Gledo sam i mad meksa i marsovca u kinu. Med meks je svakako bolji.
Izgubljeni_v2.0
15-01-2016, 17:59
Ne.
Leo samo puza po zemlji, stenje i jede sirove stvari.
Oscara je trebao dobit jedino za lika u Djangu.
Zvuči kao da bi Bear Grylls trebao dobiti Oskara.
I da Mad Max je prejeben film.
Bear Grylls je maneken za ovog tipa. Tip je u stvarnosti bio toliko isparan da su mu se rane zagnojile i okolno tkivo je odumiralo. Izliječio se faking crvima koje je postavljao po ranama kako bi pojeli mrtvo tkivo. 300 km je propuzao sa slomljenom nogom.
Windwalker
15-01-2016, 18:16
Martian je ok film, ali ni po čemu poseban.
Sve je skroz generično i by-the-book.
Interstellar je bolji, iako ima retardiran kraj.
Bear Grylls je maneken za ovog tipa. Tip je u stvarnosti bio toliko isparan da su mu se rane zagnojile i okolno tkivo je odumiralo. Izliječio se faking crvima koje je postavljao po ranama kako bi pojeli mrtvo tkivo. 300 km je propuzao sa slomljenom nogom.
Meni ti podaci spadaju u kbk kategoriju i užasan su materijal za snimiti film.
Interstellar i Martian su oba prejebeni.
Windwalker
15-01-2016, 18:46
To su 7/10 ok filmovi.
Interstellar je za 9.5/10. Zbog par nelogičnosti fali mu ocjena da bude savršen. Martian je sasvim solidan ali nema takav emocionalan naboj i nije ni približno tako napet.
https://www.youtube.com/watch?v=g1Piq9fYjJQ
Martian je jebeno feel good film.
Matt Damonu oskar za najboljeg glumca.
Kaj nije interstellar predebilan sa svojim krajem. tj. objasnjenjem svega
Hebiga i meni je dobar ali stalno sam imao osjećaj da gledam Tom Hanksa na pustom otoku. Kao da gledam reboot tog filma uz nedostatak wilsona.
Matt Damon i njegov brat blizanac Mark Wahlberg su obojica antipatični do bola.
Nije. Jeben je.
Windwalker
15-01-2016, 22:48
Je.
Nije, osim sami kraj kad ode u letjelicu sa klasičnim pogonom u namjeri da se vrati u drugu galaksiju, s obzirom da je crvotočina nestala...ili ipak nije, tko će ga znati. Sve drugo štima.
Windwalker
15-01-2016, 23:04
Od kad uđe u crnu rupu, film postane retardiran.
Sve prije bilo je dobro.
Onda ti se film uopće ne može svidjeti s obzirom da je taj dio čista katarza.
Windwalker
15-01-2016, 23:31
LOL
Ant-Man ima milijun puta bolji prikaz tako nečega.
Interstellar je audio-vizualno prejeben, priča je meh. Nolan je tu zaštekao i sa betmenom.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.