Pogledaj cijelu verziju : Koje ste filmove u zadnje vrijeme pogledali?
Dead Man's Shoes
http://www.imagesforme.com/out.php/i653368_deadmansshoes.jpg
solidan film!
meni je jak zbog soundtracka.
:D
Street Fighter !
Film je tolki fail da je epic win :pray: :pray: :pray:
X8u7px_G ... re=related (X8u7px_GzWQ&feature=related)
10/10
tigerija
25-08-2009, 04:24
V for Vendetta 4/10
Još jednom sam pogledao filmek, par godina nakon izdavanja. Od jeftinog šunda prave lažnu dubinu i filozofiju, slično kao i Watchmen. Iznimno površno i usporeno.
JA mu dajem 9/10 pošto je atmosfera i dirljivost filma odlično, ne marim tu za akciju uopšte... kako je film ispričan mi je nešto pre odlično.
http://thetorchonline.com/wp-content/uploads/2009/05/ed-evil-dead-poster.jpg
9/10
http://www.pollymorgan.com/images/aod.jpg
9/10
Al btw samo 2 i treči io su mi dobri, 1. nisam gledo i loš mi je ionako...
Meni su ovo klasici, jednostavno pre ludi filmovi.
Midwintertears
25-08-2009, 11:59
Eragon
http://i80.photobucket.com/albums/j174/christylejeune/FunStuff/Eragon-Poster.jpg
Knjigu nisam čitala ali mi je film bezveze. 2/10Ssamo radi glavnog glumca.
Death By Sexy
25-08-2009, 12:48
Wrestler 8/10
Predražestan je film.
district 9 10/10
ja baš i ne pratim filmove, al ovaj je odličan, a filmovi me teško zadive...
Eragon
http://i80.photobucket.com/albums/j174/christylejeune/FunStuff/Eragon-Poster.jpg
Film je karampada prema knjizi.
Ja sam čitao knjige(čekam na 3. još uvijek) i meni su se svidjele...sasvim su dobre.
Da ti samo znaš koliko toga nije bilo u filmu...zapravo skoro ništa nije u filmu bilo, samo ono glavno.
Eragon
Ja sam čitao knjige(čekam na 3. još uvijek) i meni su se svidjele...sasvim su dobre.
Da ti samo znaš koliko toga nije bilo u filmu...zapravo skoro ništa nije u filmu bilo, samo ono glavno.
Pogledao film, neću ga uspoređivat s kniigom... ~6/10.
Jedan od onih filmova koji su mogli bit mnogo kvalitetnije odrađeni, no gledalo se samo na brzu zaradu. Nisam čitao knjigu, ali čujem da sada ni nebi bilo moguće napravit nastavak jer su previše toga izmjenili u odnosu na knjigu.
King tiger
25-08-2009, 14:23
The Wrestler 9/10
Odličan odličan film.
Šteta što Miki nije oskara dobio za ovo.
I Love You Man 6/10
Prosječna komedija. Glumi Maršal iz How I Met Your Mother .
Midwintertears
25-08-2009, 14:25
Čekam neki sajam kod nas pa ću je nabaviti. Nije mi se učinila lošom ali film... :roll:
Hmmm, baš planiram pogledat wrestlera...
Constantine
25-08-2009, 20:13
pogleao sam Braveheart Blu-Ray,odlican film,ipak je to Mel Gibson,kvaliteta blu-raya me se također dojmila za razliku od Gladiatora Extended koji je potpuno upropašten-9,5/10
###DK###
25-08-2009, 21:46
Pogledao Gladiatora, produženu verziju.
Ono, Gladiator.
20/10
Belly of the Beast
10/10
Steven Seagal bivši spešl policajac i udovac kojem otmu kćer (zvuči poznato?!?)
gledao sa ekipom
steve i njegov martial art + ekipa + dobacivanje komentara = neprocjenjivo
jedna od boljih komedija
Midwintertears
26-08-2009, 06:02
10, 000 BC
http://i705.photobucket.com/albums/ww56/EWposters/10000.jpg
Nije loš. <3
Danas idem na The Taking of Pelham 1 2 3, jel ga tko pogledao? Jel valja?
Deadwalker
26-08-2009, 10:10
10, 000 BC
Nije loš. <3
Meni se film jako dopao, bas ugodno iznenađenje. Posebice kraj filma
###DK###
26-08-2009, 10:24
Ja sam gledao film 10 minuta, činio mi se dosadnim, i ugasio. Jbg, kad sam površan.
Trebao bih pogledati cijeli film.
Midwintertears
26-08-2009, 11:08
Trebao bi, dosta je dobar. :)
film je užasan, a kraj je još gori
Midwintertears
26-08-2009, 11:51
Speak for yourself.
Također sam gledao ~15 min i ugasio, možda mu dam još jednu priliku.
Midwintertears
26-08-2009, 12:03
Trebao bi, stvarno. (:
Speak for yourself.
nije da se inače oslanjam na imdb, ali http://www.imdb.com/title/tt0443649/
Midwintertears
26-08-2009, 12:06
Nije da me zanima imdb, priča mi se svidjela. Inače nisam ljubitelj ljubavnih stvari ali ovo je stvarno bilo okej, možda mi se zato i dopao.
Idem pogledati V For Vendetta.. Za 10ak minuta će biti posuđen... Čujem da je loš jako film?
LoL, ne, nije loš. Odličan je film.
Dreamer Deceiver
26-08-2009, 13:05
Speak for yourself.
nije da se inače oslanjam na imdb, ali http://www.imdb.com/title/tt0443649/
ljudi su trollali i bashali film iz razloga šta nema točne povijesne činjenice. Wait, kad ideš gledat sf znaš da će bit stvari koje nemaju veze s vezom. Kritičari su glupi. Zanimljiviji mi je taj film, nego engleski pacijent kojeg su nahvalili na nebesa i dali mu oskara ( zanimljivo da je te iste godine za najbolji film bio nominirana i zelena milja )=
Windwalker
26-08-2009, 13:05
Idem pogledati V For Vendetta.. Za 10ak minuta će biti posuđen... Čujem da je loš jako film?
Gdje si to čuo?
Od dva, tri tukca na ovom forumu?
Film je GENIJALAN, i ne vjeruj nikome 'ko ti kaže suprotno.
Gledaj i uživaj.
(inače, ima 8.2 na IMDB-u)
Dečko je bio sarkastičan :|
The Shawshank Redemption - Jutros ga pogleda od 00:30 do 03:00, jedan od najboljih filmova koje sam gleda :pray: 10/10
Adventureland - Simpaticna drama/komedija s curom iz sumraka koja me jos uvijek fascinira plasticnom i povrsnom glumom, ali ok film sve u svemuS7/10
Horny Devil
26-08-2009, 13:22
S...Kritičari su glupi. Zanimljiviji mi je taj film, nego engleski pacijent kojeg su nahvalili na nebesa i dali mu oskara ( zanimljivo da je te iste godine za najbolji film bio nominirana i zelena milja )=
Mislim da Engleski pacijent i Zelena milja nisu bili nominirani iste godine. Pacijent je iz '96., Milja iz '99.
Constantine
26-08-2009, 13:52
Pogledao sam napokon Watchmen Director's Cut Blu-Ray,dobar mi je film a nisam očekivao da ce biti dobar,sviđaju mi se fight scene i zvucni efekti,kasnije bi mogao pogledat sve dodatke i možda čak i film ponovno uz komentar redatelja iliti maximum mode.8/10
http://media.comicmix.com/media/2009/07/19/watchmen-directors-cut-blu-ray.jpg
Dreamer Deceiver
26-08-2009, 13:58
nije ne, 99 je :D il 98
Horny Devil
26-08-2009, 14:43
Evo sto veli wikipedia:
Academy Award for Best Picture
1996
The English Patient - Miramax - Saul Zaentz
Fargo - Gramercy Pictures - Ethan Coen
Jerry Maguire - TriStar - James L. Brooks, Laurence Mark, Richard Sakai, Cameron Crowe
Secrets & Lies - October Films - Simon Channing-Williams
Shine - Fine Line Features - Jane Scott
1999
American Beauty - DreamWorks SKG - Bruce Cohen, Dan Jinks
The Cider House Rules - Miramax - Richard N. Gladstein
The Green Mile - Castle Rock Entertainment, Warner Bros. - Frank Darabont, David Valdes
The Insider - Touchstone Pictures - Pieter Jan Brugge, Michael Mann
The Sixth Sense - Hollywood Pictures - Frank Marshall, Kathleen Kennedy, Barry Mendel, M. Night Shyamalan
tigerija
26-08-2009, 14:50
1. nisam gledo i loš mi je ionako...
nisi ga gledo, a znaš da je loš, gg
Vidio sam djelove iz filma... drugačiji je žanr.
Dreamer Deceiver
26-08-2009, 15:03
Evo sto veli wikipedia:
Academy Award for Best Picture
1996
The English Patient - Miramax - Saul Zaentz
Fargo - Gramercy Pictures - Ethan Coen
Jerry Maguire - TriStar - James L. Brooks, Laurence Mark, Richard Sakai, Cameron Crowe
Secrets & Lies - October Films - Simon Channing-Williams
Shine - Fine Line Features - Jane Scott
1999
American Beauty - DreamWorks SKG - Bruce Cohen, Dan Jinks
The Cider House Rules - Miramax - Richard N. Gladstein
The Green Mile - Castle Rock Entertainment, Warner Bros. - Frank Darabont, David Valdes
The Insider - Touchstone Pictures - Pieter Jan Brugge, Michael Mann
The Sixth Sense - Hollywood Pictures - Frank Marshall, Kathleen Kennedy, Barry Mendel, M. Night Shyamalan
Ok, moja greška. CIjelo sam vrijeme mislio da je 99. Svejedno engleski pacijent sux i Jerry Maguire je odličan film bez obzira da se svima zgadio neprestanim repreziranjem :D
Horny Devil
26-08-2009, 15:22
Da ti pravo kazem, ni ja ne pamtim godine izlazaka filmova najbolje, mislio sam da je Green Mile iz 2001. Al' fala Bogu, Google nije daleko. :)
Vezano za temu, pogledah po tko zna koji put Blazing Saddles:
http://www.imagesforme.com/out.php/i656795_29018.gif
Mel Brooks-ova parodija na vesterne. Dajem 8/10.
G.I. Joe: Rise of the Cobra (http://www.imdb.com/title/tt1046173/)
Napokon pogledao ovo čudo od filma, s obzirom na količinu sranja koje sam u zadnje vrijeme vidio ovo je čak i ok ispalo.
6/10 -> Nije remek dijelo ali može se gledat :).
Batman: Gotham Knight (http://www.imdb.com/title/tt1117563/)
Još jedan herojski anime i mogu reć da i nije baš nešto posebno. Film je napravljen u nizu serija i tako se radnja odvija.
6/10 -> Onak, nije neš ali to je Batmaaaaan :).
V for Vendetta
speechless..
11/10
Sonic_Moronic
26-08-2009, 19:40
Unce upon a time in the WestS- Savršen film. 10/10.
The Taking of Pelham 1 2 3
- film je zanimljiv, zapravo vrlo dobar sa par nedostataka. Gluma je odlična, Travolta je bio genijalan kao i uvijek. Radnja je zanimljiva i napeta iako je riječ o klasičnoj talačkoj priči. Jedino me kraj malo razočarao pošto nema dubine, ali jebiga...
- najveća zamjerka u filmu je forsiranje katastrofalno lošeg, trzavog slowmo efekta. Nevjerojatno koliko jedan efekt može ubiti dojam filma. Film bi bio za klasu bolji bez tog efekta, nije čest, ali dovoljno da kažeš "ajd u qurac s time..." :D I da, dobra stvar je ta što nisu efekt ubacili u glavnu radnju, već u popratne radnje tipa vožnja autima, helihopterima i sl, tak da se može koliko toliko pogledati kroz prste.
7/10S- bilo bi i 7,5/10 da nema tog šugavog efekta.
- film je zanimljiv, zapravo vrlo dobar sa par nedostataka. Gluma je odlična, Travolta je bio genijalan kao i uvijek. Radnja je zanimljiva i napeta iako je riječ o klasičnoj talačkoj priči. Jedino me kraj malo razočarao pošto nema dubine, ali jebiga...
- najveća zamjerka u filmu je forsiranje katastrofalno lošeg, trzavog slowmo efekta. Nevjerojatno koliko jedan efekt može ubiti dojam filma. Film bi bio za klasu bolji bez tog efekta, nije čest, ali dovoljno da kažeš "ajd u qurac s time..." :D I da, dobra stvar je ta što nisu efekt ubacili u glavnu radnju, već u popratne radnje tipa vožnja autima, helihopterima i sl, tak da se može koliko toliko pogledati kroz prste.
Sjeti se kako je u American History X taj slowmo dao odlican efekat i dubinu filmu.
Horny Devil
26-08-2009, 22:49
Slow motion je barem lako rijesiti. Pogledas verziju filma iz 1974. Film dobar, usporenja nema. :wink:
Medolina
26-08-2009, 23:37
Pogledala Sleepy Hollow.. Baš slatko uvrnuti, tragikomičan scenarij. Ah, najdraži dio mi je odsijecanje glava...S:D
Pogledala Dark water- nije nesto posebno, ali ima neku dozu straha!
Little Nicky
4/10
dobar je zbog ozzy-a i ničeg drugog
Shrooms
5/10
film je u globalu loš (predvidljiva priča, klišeji, nije nimalo strašan itd), ali ima predivne lokacije i zanimljive efekte na drogama
cover filma je genijalan
Equilibrium 8/10
Iako prožvaka tema totalitarističke utopije, film je s vrlo ograničenim budžetom izuzetno dobro realiziran. Bale-u ovakve hladne uloge najbolje i stoje, što ga čini idealnim odabirom naslovne uloge. Jedan od ponajboljih SF filmova ovog desetljeća, kojem su bezpravno prigovorili da liči na Matrix.
Pirates of Silicon Valley 7/10
Niskobudžetni TV film o usponu dvije rivalne softverske kompanije Microsofta i Applea, koji kroz naraciju Wozniaka i Ballmera pričaju priče o Gatesu i Jobsu. Kako je snimljen 1999, ne obuhvaća eru dominacije novih Windowsa, kao ni orjentiranost Apple na potrošačku elektroniku i fenomen iPoda. No, neopterećen zaradom i slavom, film fantastično predočava "umjetnika" i "geeka" u nastojanju da promijene svijet. Glumci su fantastično odabrani, priča odlično ispričana, iako bi se scenaristu moglo prigovoriti da favorizira Jobsa nad Gatesom. Ukoliko ga uspijete nabaviti, svakako pogledati.
Equilibrium mi je pre dobar. Jedino po čemu je sličan Matrixu je cool šora i sexy oblekica na glavnim likovima. Oba filma su do jaja (mislim na Matrix 1, ostali su sve lošiji i lošiji :().
Hmm, baš bi mogao pogledati Matrix trilogiju. Dovoljno je prošlo da mi bude opet zanimljivo :D A Equilibrium sam gledao prije mjesec i pol ili 2.
bezimeni
27-08-2009, 21:33
Ja sam nedavno nabavio Matrix trilogiju i Star Wars heksologiju na blu-rayu i prvom prilikom bacam filmski maraton.
Arbiter of Change
27-08-2009, 21:34
Meni isto nije jasno što dobar dio ljudi zamjera Equilibriumu. Ono, je da obiluje simbolizmom na svakom koraku, ali film bar ima stila.
@Bezimeni...
Sexy, javi dojmove :D
Ja imam Matrix trilogiju na VHS-u (snimano sa reklamama i svime) xD Moš mislit kako ću na tom gledati :rotfl:
megalodon
27-08-2009, 21:38
Meni isto nije jasno što dobar dio ljudi zamjera Equilibriumu. Ono, je da obiluje simbolizmom na svakom koraku, ali film bar ima stila.
A? Film je u rangu V for Vendetta. No Wedran je dao V for Vendetta 4/10 a ovom 8/10. Oba filma imaju slican stil, i jednako losu i prezvakanu poruku na kraju. Recimo da oba filma zasluzuju 6/10.
Luka,ne vrijedi.Pusti.To je Wedran.
bezimeni
27-08-2009, 21:54
@Bezimeni...
Sexy, javi dojmove :D
Ja imam Matrix trilogiju na VHS-u (snimano sa reklamama i svime) xD Moš mislit kako ću na tom gledati :rotfl:
evo par dojmova ...
http://www.imagesforme.com/out.php/t659700_33StarWarsEpisodeIIIRevengeoftheSith.wmv.j pg (http://www.imagesforme.com/show.php/659700_33StarWarsEpisodeIIIRevengeoftheSith.wmv.jp g)
http://www.imagesforme.com/out.php/t659707_33StarWarsEpisodeIIIRevengeoftheSith.wmv2. jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/659707_33StarWarsEpisodeIIIRevengeoftheSith.wmv2.j pg)
u pokretu je to sve naravno i bolje...ma u stvari divota je :thumbs2:
E ovako...
upravo sam pogledao The Fountain sa Hugh Jackmanom i dosta stvari nisam pohvatao bas.
Sjecam se da je neko pre ovde dao opis filma i tako to.
Slobodno spoilajte sve(iako sam vec gledao) itd...
Ja jednostavno uživam u nemogucnosti razumjevanja toga filma u potpunosti.. Ostavlja prostora za razmišljanje i za maštu da se lagano poigrava s nama još dugo nakon gledanja filma.. Takvi filmovi mi i jesu najdraži...
THUNDER_DINIX
27-08-2009, 22:56
Ja sam nedavno nabavio Matrix trilogiju i Star Wars heksologiju na blu-rayu i prvom prilikom bacam filmski maraton.
to se cijeni :pray:
u pokretu je to sve naravno i bolje...ma u stvari divota je :thumbs2:
Pre sexy, budeš mi... posudio tu hexologiju na PM :D
Dreamer Deceiver
27-08-2009, 23:18
E ovako...
upravo sam pogledao The Fountain sa Hugh Jackmanom i dosta stvari nisam pohvatao bas.
Sjecam se da je neko pre ovde dao opis filma i tako to.
Slobodno spoilajte sve(iako sam vec gledao) itd...
to sam ja opisivao film i otvorio temu o filmu :D
Kao što je raven napisao, svaka osoba ima drugačiju interpretaciju filma i zbog toga mi je film odličan ( uz odlične efekte, glumu, priču i soundtrack )
Dreamer Deceiver
27-08-2009, 23:26
neznam, nije baš stara teme. Skrulaj dolje na multimediji :D
preljen sam :(
Lesbian Vampire Killers
5.5/10
Lesbian Vampire Killers
5.5/10
Lol, film je toliko glup da mi je bio i zabavan xD Najbolja scena je sa vampirskim silikonima :D
RocknRolla
7.7/10
film je standarno guy rithcievski
dobri likovi i fore, svidio mi se način objašnjavanja priče
odličan za gledat sa ekipom
ali (uvijek postoji ali :o ) ne vjerujem da će dugo ostati u pamćenju kao neki drugi filmovi rithciea
###DK###
28-08-2009, 19:46
Equilibrium
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/f/f6/Equilibriumposter.jpg
10/10
Ono, film je genijalan. Ne mogu vjerovati kako ga prije nisam pogledao. Zapravo, do neki dan nisam ni znao za njega.
Windwalker
28-08-2009, 21:38
Painkiller Jane
Tak-tak film B-klase koji se može pogledati ak nemate baš ništ drugo za radit.
A i glavna glumica mi je dobra.
5/10
Lesbian Vampire Killers
5.5/10
Lol, film je toliko glup da mi je bio i zabavan xD Najbolja scena je sa vampirskim silikonima :D
Da,ja sam crko kad je onaj Fletch odvalio glavu ovoj s tavom.
DrugsBunny
29-08-2009, 01:27
No Cure For Cancer
stand up komedija denisa learya, 10/10, genijalno
Kakav je snimak...fazoni;originalni ili klisei?
Koliko traje?
Death By Sexy
29-08-2009, 09:20
http://3.bp.blogspot.com/_LUKnhkE5Z18/R_gUCPF8QtI/AAAAAAAAARY/MzJa2BxV9Vk/s400/blindness.jpg
Ono film je predobar. Potpuno me iznenadio. Kamera je predobra. Boje. Volim filmove tog tipa. I kratke rečenice.
Ono 9/10
Bubba Ho-tep
drugi put
9/10
remek-djelo
odlična gluma, atmosfera, glazba
i to sve u low budget filmu :pray:
Kostolomac
29-08-2009, 16:12
Into The Wild
Drama o dečku koji se odluči na život u divljini. 10/10
The Nightmare Before Christmas
Burton je car. 10/10
G.I. Joe: The Rise of Cobra
Odlični efekti, jako dobar film. 9/10
The Village
Drama o seocu izoliranom od ostatka svijeta. 8/10
Blazing SaddlesSpo drugi put
Urnebesno. 9/10
State of play, malo dosadan, al dobar triler
Bruno, bolesno do boli, fakat taj Sasha nema granica
17 again, solidna komedija
Sonic_Moronic
29-08-2009, 18:45
Blazing SaddlesSpo drugi put
Urnebesno. 9/10
Kraj je genijalan, film samo odjednom izgubi bilo kakav smisao. :)
Kostolomac
29-08-2009, 18:54
Da, kraj je baš "WTF?!" :D
Windwalker
29-08-2009, 20:56
Ja nisam izdržao taj film gledati duže od 20 minuta.
Preloše.
Wild Wild West
Solidna zabava, mogu gledati puno puta.
7/10
Medolina
29-08-2009, 20:57
Pogledajte Zrcala...
DrugsBunny
29-08-2009, 22:41
Rosemary's Baby
2/10
ne znam kojim je čudom to dobilo, mislim, 8,1 na imdbu, film je dosadan strašno
King tiger
29-08-2009, 22:56
Rosemary's Baby
2/10
ne znam kojim je čudom to dobilo, mislim, 8,1 na imdbu, film je dosadan strašno
Jebeni sign.
Mislim da ce se kenan sloziti takodjer :D
Da jebote onako pokušali smo gledati ali radnja se razvijala brzinom naše ekonomije, pa smo odlucili premotati cijeli jebeni film i nismo našli nijednu zanimljivu scenu. Kurac jebote :(
King tiger
29-08-2009, 22:59
Pozitivna stvar je sto smo onda presli na REC koji je jedno 50 puta bolji.
DrugsBunny
29-08-2009, 23:03
ma baš sam osto razočaran, hvaljen je dosta navodno pa sam ga zato gledo
cijeli film sjedim i čekam da se neš dogodi....i onda film završi
Young Frankenstein (treći put)
10/10
legendarno :pray:
Punisher
6.5/10
odlična akcija
G.I. Joe 10/10
Bruno 000000000000000000000/10 najgori film ikad
Da jebote onako pokušali smo gledati ali radnja se razvijala brzinom naše ekonomije, pa smo odlucili premotati cijeli jebeni film i nismo našli nijednu zanimljivu scenu. prozor jebote :(
Poanta je u tome da je Rosemerina beba pionir psihološkog horrora. Čista tiha jeza.
Sad kad ima toga ko dreka, i koji su jedno milijun puta bolji, Beba nema veze s mozgom, kao ni IMDB.
Drag me to Hell - Jedan od boljih horora sta san ikad gleda :pray:. Cijelo vrijeme zanimljiv, napet, strasan, a kraj mamojebacki 9/10
Anarion.Umarth
30-08-2009, 09:52
Da jebote onako pokušali smo gledati ali radnja se razvijala brzinom naše ekonomije, pa smo odlucili premotati cijeli jebeni film i nismo našli nijednu zanimljivu scenu. prozor jebote :(
Poanta je u tome da je Rosemerina beba pionir psihološkog horrora. Čista tiha jeza.
Sad kad ima toga ko dreka, i koji su jedno milijun puta bolji, Beba nema veze s mozgom, kao ni IMDB.
Katastrofa... (I ne mislim na film)
###DK###
30-08-2009, 09:55
The Butterfly Effect
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/4/43/Butterflyeffect_poster.jpg
10/10
:pray: Legendarno. Kraj je zakon. Danas ću pogledati treći dio. Čujem da je drugi loša kopija prvog, a treći je nešto novo, tako da drugi preskačem.
Dreamer Deceiver
30-08-2009, 11:10
jako pametna odluka :D
Ajde pa javi kakav je treći nastavak. Prvi je genijalan, tak da mi se fakat gledaju i ostala 2, ali kaj kad svi pljuju po njima :(
###DK###
30-08-2009, 12:03
The Butterfly Effect 3 - Revelations
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/e/ef/The_Butterfly_Effect_3.png
6/10
Pa, sad, ne znam što da kažem. Film je sam po sebi OK, ali nekako mi je uništio dojam iz prvog dijela. Ali bar je objašnjeno zašto se ne može vratiti u trenutak u koji se već vraćao.
Zapravo se radi o nekakvom lovu na serijskog ubojicu. Inače, zanimljivo. Ali daleko od prvog dijela.
I da, kraj ne kužim nikako. Ono s lutkom. :?
Dreamer Deceiver
30-08-2009, 12:28
Ajde pa javi kakav je treći nastavak. Prvi je genijalan, tak da mi se fakat gledaju i ostala 2, ali kaj kad svi pljuju po njima :(
drugi je stvarno smeće i dosadan :/
nemoj si pokvariti prvi film s nastavkom :(
El Maquinista
http://garrigosyllopis.files.wordpress.com/2009/04/maquinista1.jpg
Zanimljiv film 9/10.
Jbt,lik jedva da je imao 30 kila u filmu,strasno.
THUNDER_DINIX
30-08-2009, 16:46
uf, to bi mogao pogledat. Bale u mladjim danima ha?
Gledao jucer na hrtu, genijalan film. Zato volim hrt :(
MILF hunter
30-08-2009, 19:02
Bruno 000000000000000000000/10 najgori film ikad
Nije baš najgori, ali slažem se da nije ništa posebno. Zaboravio ga idući dan.
Kakvim mladjim danima lolz :D film je iz 2004e
I odma nakon toga je snimija Batman Begins.
Leek je car :pray:
Planet of the ApesS(1968.)
Fakat zanimljiv film, steta kaj nije trajao mozda duze kojih 30-60min pa da obuhvate jos malo knjige koja je dobro zamisljena.
Kakvim mladjim danima lolz :D film je iz 2004e
I odma nakon toga je snimija Batman Begins.
Leek je car :pray:
To i pokusavam reci,zamisli sad koliko mu je bilo psihicki(i fizicki naravno)transformisati se iz onog anoreksicara u osobu koja za iducu ulogu mora nabiti pregrst misicne mase.To se zove posvecenost.
Stalker (1979)
http://www.irlnet.com/shop/media/productsbig/5176BQK395L.jpg
Film je jedan veliki mindfuck.
Meni se sviđa.
Na temelju ovog filma, djelomično, je nastala igra S.T.A.L.K.E.R.
Windwalker
30-08-2009, 21:28
Planet of the Apes
E ovo je pravi, dobri, stari klasik!
Gledao sam ga davno, kao klinac, i bio mi je dobar, no nemogu suditi na tom starom iskustvu.
Gledao sam ga danas, i bio mi je još bolji.
Film je genijalan, provokativan, i savršeno opisuje ljude.
9/10
Sad sam vidio na IMDB-u da ima još 4 nastavka i pročitao opise, te zaključio da to ne želim gledati.
Bolje da mi u sjećanju ostane samo ovaj bezvremenski klasik, i da mu ova čuda ne ukaljaju kvalitetu.
Burtonov remake sam gledao, i bio mi je zabavan, znanstveno kolko-tolko objašnjen, sve do samog kraja koji je bezvezan. Nije ni do ramena starom klasiku.
Sonic_Moronic
30-08-2009, 21:30
Planet of the Apes - 10/10Sbez razmišljanja. Savršen film.
Remake je čista sramota. :(
THUNDER_DINIX
30-08-2009, 21:52
Gremlins 10/10
bezimeni
30-08-2009, 21:53
Planet of the Apes - 10/10Sbez razmišljanja. Savršen film.
Potpis.
El Maquinista
baš odličan mističan film
svakako preporuka
Ja sam reprizirao The Fifth ElementS:D
- odličan mi je film. Gledao sam ga valjda preko 20-ak puta (obožavao sam ga dok sam bio klinac) i još mi nije dosadio. Film je baš bezvremenski, do jaja.
8/10
Jel tko gledao maloprije Revolver.Ajme što sam uživao u filmu.Obožavam ovakve filmove ocjena čista desetka.
tigerija
31-08-2009, 02:29
The Butterfly Effect
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/4/43/Butterflyeffect_poster.jpg
10/10
:pray: Legendarno. Kraj je zakon. Danas ću pogledati treći dio. Čujem da je drugi loša kopija prvog, a treći je nešto novo, tako da drugi preskačem.
Hm treči je horror ako se ne varam...
A ovi plant of apes su legende filmovi.
pepec200
31-08-2009, 07:36
Jel tko gledao maloprije Revolver.Ajme što sam uživao u filmu.Obožavam ovakve filmove ocjena čista desetka.
takav zanr je najbolji
Planet of the Apes - 10/10 bez razmišljanja. Savršen film.
Naravno kad je Burtonov. ccc
bezimeni
31-08-2009, 07:57
Ne zato....majmuni su lošije i neuvjerljivije napravljeni nego u dvadeset godina starijem originalu . Atmosfera filma je daleko lošija .Kraj filma je žalostan u odnosu na kraj originala.
Constantine
31-08-2009, 08:00
gledo sam The Firm,neloše,6,9/10 te nesto zamjev poljubac ili tako nesto,5/10
###DK###
31-08-2009, 08:26
Hm treči je horror ako se ne varam...
Ima dosta krvi i gluposti, ali nije baš neki jak horor. Mislim, ne znam, ali ne bih ga baš nazvao hororom.
Pogledao "The Fall"
Jako cudan film, meni osobno odlican i neobican :thumbs2: 8/10
http://www.imdb.com/title/tt0460791/
Assasin`s
31-08-2009, 19:57
The Mist 10/10
Room 1408 100/10
Click 7/10
Yes Man! 10/10
edit: i Ponoćni vlak smrti nije baš neki horror ali dobar film 6/10
bezimeni
31-08-2009, 23:47
Equilibrium
Da Vedran neki dan nije spomenuo ovaj film provukao bi se nekim čudom pored mene nepogledan .Odličan film sa odličnim Christian Baleom...ovo mu je možda i najbolja uloga .
Pogledati obavezno :thumbs2: .
Arbiter of Change
31-08-2009, 23:53
American Psycho, mislim da mu je to ipak najbolji film. :)
Sad trebam nešto novo nabaviti i pogledati... SF po mogućnosti. Prijedlozi?
Pogledaj SF naziva Strange Days. Film je režirala bivša supruga Jamesa Camerona. Nije toliko poznat, a odličan je.
http://www.imdb.com/title/tt0114558/
5yaXPx6xWEQ
bezimeni
01-09-2009, 00:08
American Psycho, mislim da mu je to ipak najbolji film. :)
Sad trebam nešto novo nabaviti i pogledati... SF po mogućnosti. Prijedlozi?
Jedan od najboljih SF filmova koji sam gledao u zadnjih nekoliko godina je definitivno SunshineS.Majstor zanata Danny Boyle je uspio napraviti neponovljivu atmosferu sa jednom od najboljih muzičkih podloga ikada .Film zaslužuje nekoliko gledanja.
Alien
10/10
Detroit Rock City
7.5/10
Arbiter of Change
01-09-2009, 01:03
@W3DR4N, bezimeni:
Zapamćeno, pogledam čim uzmognem.
bezimeni
01-09-2009, 08:12
Ja se uvijek naježim kada ovo čujem u filmu klik (rWlXU2DeYkQ&feature=related)S :thumbs2: .
čuju se pozadinski šumovi jer je muzika uzeta iz jedne direktne scene u filmu....
Baš ponavljam gradivo u zadnje vrijeme.
Casino 9/10
http://alltimetv.net/movies/wp-content/uploads/2009/03/cas2.jpg
Scorsese u punom sjaju, na vrhuncu holywoodske slave, isporučio je film Casino, naracijski najjači uradak u povijesti filmske industrije. Priča o Aceu i Nickyu, šefu kasina i vegaške mafije, no i najboljim prijateljima, ispričana je kroz gomile novca, njihov uzlet i pad u "gradu grijeha". Briljantna režija, dugačko no bez praznog hoda, gomila naracije koja upotpunjava atmosferu filma, mišljenja i motive antigonista radnje. Jest, netko će Casinu prigovoriti da je preziherški snimljen, te da nakon Goodfellasa s istom ekipom jednostavno nije mogao ispasti loše, no to su samo bezvezna naklapanja. Casino je jedno od najupečatljivijih ostvarenja krimi filma. Kad ucmekaš nekoga, imaj pripremljenu rupu. Inače ćeš možda kopati još koju, za nepoželjne prolaznike.
bezimeni
01-09-2009, 08:24
Ponavljanje je majka znanja :thumbs2: .
Sonic_Moronic
01-09-2009, 10:04
Ane, CasinoSje savršen. Uživao sam u svakoj sekundi filma, baš volim taj stil sa naracijom.
Windwalker
01-09-2009, 13:30
Wo hu cang longS(Crouching Tiger, Hidden Dragon)
Prvi put sam gledao ovo u kinu davne 2000., s mlađim bratom i trojicom njegovih prijatelja, koji su se derali i zajebavali tijekom cijelog filma, tako da pola toga nisam vidio ni shvatio, i mislio sam da je film glup.
Jučer sam ga napokon pogledao kako treba, i svidio mi se.
Prekrasna scenografija, dobri likovi, borbe (čak mi ono letenje nije smetalo)... sve u svemu jako dobar film.
8/10
Crouching Tiger, Hidden Dragon
9/10
seahawk37
01-09-2009, 13:41
Super Junak
parodija na Spiderman 1
od pocetka do kraja filma nisam se mogo prestat smijat. Mozda ne najbolja komedija koju sam gledo, ali prepuna je "glupih" scena koje te ne mogu ostavit ravnodusnim. Morate pogledat!
9/10
Electromaster
01-09-2009, 13:42
Jebote seahawk otkad tebe nisam vidio ovdje, e. :pray:
Meet the Spartans - Prejak mi je film, ocekivao sam jadnu parodiju na 300 ali ima scena koje su bile presmijesne :).
Preporuka! :thumbs2:
od pocetka do kraja filma nisam se mogo prestat smijat. Mozda ne najbolja komedija koju sam gledo, ali prepuna je "glupih" scena koje te ne mogu ostavit ravnodusnim. Morate pogledat!
Otprilike ovo bih i ja rekao za spartanse
seahawk37
01-09-2009, 21:29
gledo sam i Meet the Spartans, takoder ima bolesno smijesnih scena al ipak moj glas ide Super Junaku (il je super heroj :? )
Haha, Meet the Spartans mi je bio predobra sprdačina. Epic movie, Date movie, superhero... i ostale sam pogledao ali nisu mi nešto bili.
E ovak, nije bas pravi topic al ajd.. Treba mi par primjera dobrih romanticnih komedija (ako takve postoje :D ) ili opcenito filmova koje cure vole.. Ja ih negledam bas pa neznam neke dobre, pa ako ima netko ko zna neki dobar bio bih mu jako zahvalan kad bi mi reko.. :thumbs2:
bezimeni
01-09-2009, 22:20
E ovak, nije bas pravi topic al ajd.. Treba mi par primjera dobrih romanticnih komedija (ako takve postoje :D ) ili opcenito filmova koje cure vole.. Ja ih negledam bas pa neznam neke dobre, pa ako ima netko ko zna neki dobar bio bih mu jako zahvalan kad bi mi reko.. :thumbs2:
Vole to i dečki , ne treba se sramiti :D
As Good as It Gets klik (48jD-ZEuB0I&feature=related)S... remek djelo takvih filmova .
Vole to i dečki , ne treba se sramiti :D
As Good as It Gets klik (48jD-ZEuB0I&feature=related)S... remek djelo takvih filmova .
Hvala, ako moze jos koji pliz!
OT: Pogledao "The Hangover"
Dobra komedija (naspram svih ostalih novih) 8/10
http://www.imdb.com/title/tt1119646/
@bezimeni, uznemiruje me tvoj avatar :(
bezimeni
01-09-2009, 22:37
Clerks II
Obavezno pogledati.Ima romantike ali i fenomenalnog humora pogotovo ako se smatraš filmofilom :thumbs2: .
@Hansi Kürsch tvoj lik je beba za ovog mog WTF :D .
Constantine
02-09-2009, 06:45
pogledao sam Aliens,ili Alien 2,prvi put sam gledao,odusevio me film,jos me vise odusevio kad sam vidio tko je režirao,9/10
Alien 2 mi je bio baš WTF, mogli su 15 puta otići sa planeta, al uvijek netko zajebe. I ona bitka na kraju, bilo mi je malo previše, al je film predobar.
Love Actually. Apsolutno savršen na svim razinama. Suptilan britanski humor, pregršt odličnih glumaca, fenomenalan soundtrack i najbolji film za božić, valentinovo, godišnjicu... ma sve.
As Good as It Gets klik (48jD-ZEuB0I&feature=related)S... remek djelo takvih filmova
Obožavam taj film. Možda i najbolja Jackova uloga.
Clerks II
Obavezno pogledati.Ima romantike ali i fenomenalnog humora pogotovo ako se smatraš filmofilom :thumbs2: .
Filmu su jako prigovorili što je moderniji i komercijalniji od prvih Clerksa. Velim zajebi to. Film je odlična zabava u Smithovom podrugljivom stilu. Vrhunac filma kroz chessy izvedbu ABC-a je savršen. A something less demonic!! Please?!S:rotfl:
pogledao sam Aliens,ili Alien 2,prvi put sam gledao,odusevio me film,jos me vise odusevio kad sam vidio tko je režirao,9/10
Tom filmu, pogotovo u produženoj verziji, bi se mogao zamjeriti iznimno spor uvod, koji traje i više od pola sata.
No kad jednom počne priprema za misiju, slijetanje i razvoj radnje, apsolutno savršenostvo svake minute.
Inače, Aliens je film sa savršeno pogođenim glumcima, u pravom Cameronovom stilu, gdje i najsporedniji karakter ima više karizme od vodećih uloga drugih filmova. Primjer ti je pilotica Ferro, čiji je Five by five...Sušao u modernu kulturu.
Hudson: Man, this floor is freezing.
Apone: What do you want me to do, fetch your slippers for you?
:rotfl:
Cameron ima apsolutno savršeno oko za razvoj franšize. Iako besprijekoran, Alien je u biti bio zatvoren koncept o SF horroru, kojeg je Scott završio, i koji je tu mogao stati. Cameron je od usporednog horrora napravio frenetičnu akciju, i jedan od najboljih i najutjecajnijih filmova u povijesti.
Alien 2
8/10
na prvi pogled se vidi da je cameronovo djelo i film ima puno više elemenata akcije nego prvi
ali također dobri likovi, puno aliena i zadnja borba je epic
Storm of the century (2. put)
10/10
obožavam ovu mini seriju/film
savršena atmosfera, razvoj priče do samog kraja
Constantine
02-09-2009, 10:33
@vedran,kakvi su ostali nastavci,pogotovo treći dio od Finchera,valja li?
Sickmanno1
02-09-2009, 10:43
cccc....cak i vrapci na grani znaju da je Jackova najbolja uloga u filmu The Shining ^^
Zack and Miri make a porno - 8/10
cccc....cak i vrapci na grani znaju da je Jackova najbolja uloga u filmu The Shining ^^
Istina! Tamo je bas odglumio pravog psihopata... ja sam se usro, bolesno :o
Kostolomac
02-09-2009, 14:58
Baš pogledao Meet the Spartans. "Yo moma is so hairy, the only language she speaks is WOOKIE!" Film je presmiješan :pray:
Pogledo "Crank 2"
Meni je jedinica dosta bolja, necu rec da je dvojka kopija jedinice al previse su slicni. 7/10
Jako zabavan film btw :D !
http://www.imdb.com/title/tt1121931/
Primjer ti je pilotica Ferro, čiji je Five by five...Sušao u modernu kulturu.
Pojasni.
Drag Me To Hell - očekivo sam više_ima dobre zajebancije i kraj je samo takav :thumbs2:
@vedran,kakvi su ostali nastavci,pogotovo treći dio od Finchera,valja li?
3. dio je dostojan (koliko-toliko) predhodnika! Radnja se dešava na novoj planeti koja je zatvor (ili tako nešto) pa se ekipa nemože osloniti na gun-ove i tehnologiju, nego prave nekakve zamke i oruđe... nesjećam se baš filma!
4. dio je (po meni) pice of crap! Toliko loš da sam ga odma zaboravio! znam samo da ti novi alien bude kombinacija aliena i čovjeka!
Duke of Earl
02-09-2009, 22:56
One Flew Over the Cuckoo's Nest (http://www.imdb.com/title/tt0073486/)
http://touchstonesports.com/Nostal24.jpg
9.5/10
Nešto apsolutno genijalno, dugo me nije film ovako dirnuo, obavezno ću pročitati i knjigu po kojoj je snimljen.
Sonic_Moronic
02-09-2009, 23:13
AlienS- 9/10
Ne mogu vjerovati da mi je film bio dosadan kad sam ga prvi put gledao, sad sam zbilja uživao. Čak je bilo napeto, iako sam znao radnju.
G.I. Joe
1/10
kad je već akcijski film mislio sam da ću uživati u akciji ali loš CGI (bio je dobar na trenutak-dva ali sve ostalo užas :yuck: ) i nezanimljive borbe su me razočarali
glumci su bezveze (glavni glumac je užas nisam ni siguran je li on uopće glumio u filmu ili je pokušavao ne glumiti)
jedino što mi se svidjelo je Cobra commander (izgled,glas)
Evo danas (odnosno jučer) sam bio u Cinestaru na "Drag me to Hell"
- ovo je definitivno najsmješniji horror koji sam u životu gledao. Umirao sam od smijeha u svakoj drugoj sceni. Jebate kada je horror smješniji od pola novih komedija :rotfl: Osim što je pre smiješan, ima i full odvratnih/ljigavih scena koje moraju čovjeku staviti gorku grimasu na facu. Što se horror elemenata tiče, film se oslanja na čisti "booo" efekt, tako da ima nekoliko scena gdje se scimaš ali to je to.
- i da, ovaj film je preuzeo titulu najglasnijeg filma u mom životu. Do sada je to bio novi Indiana Jones, ali ovo je valjda za trećinu glasnije :D Sve sam htio liku reći da stiša malo jerbo je fakat bilo pre glasno :D
Sve u svemu, isplati ga se pogledati zbog smijeha i brutalno odvratnih scena... ako zbog ničeg drugog xD
7/10
Mafioz0r
02-09-2009, 23:40
The Taking of Pelham 123
http://www.yourmoviestuff.com/wp-content/uploads/2009/06/the-taking-of-pelham-1-2-3_290.jpg
71%
Bez obzira na izlizanu radnju, John Travolta i Denzel Washington izdvajaju film od prosjeka.
Race to Witch mountain
5/10,preblesava gluma
Land of The Lost
5/10,blesava komedija
Constantine
03-09-2009, 11:17
Pogledao sam treći put The Dark Knight,BD.Maestralan je film,kako je ovaj odglumio Jokera je nevjerovatno,muzika je odlicna,ma sve.Pogotovo mi se sviđaju scene koje su snimljene IMAX kamerom,nevjerovatno su detaljne,cak detaljnije od ostatka filma koji je snimljen normalnom kamerom ali svejedno izgleda impresivno.Nadam se trećem nastavku Batman franšize,pogledat cu i Batman Begins ponovno.9/10
Sonic_Moronic
03-09-2009, 11:49
Alien 2 - 8/10
Ovdje se već više radi o tipičnom akciću, ali dobar je film.
The overall plot of Alien is about a small group of people in isolated conditions. A dangerous alien gets loose amongst them. Everyone bar one person and a cat is killed. The lead goes back to rescue the cat. The survivors manage to barely escape at the last moment from a large mining ship going thermonuclear. Unbeknownst to the survivors, the alien sneaks on board, and after a brief struggle, it is blown out of an airlock into space, courtesy of Ripley. The survivors go into hypersleep, and the credits roll.
Aliens is about a larger group of people in isolated conditions. Many dangerous aliens gets loose amongst them. Everyone bar three plus an andriod are killed. The lead goes back to rescue a child. The survivors manage to barely escape at the last moment from a large mining colony going thermonuclear. Unbeknownst to the survivors, the big alien sneaks on board, and after a struggle, it is blown out of an airlock into space, courtesy of Ripley. The survivors go into hypersleep, and the credits roll.
:)
Ali koga briga, BITKA SA MAJKOM ELIJENA, EJ!!111!
Dreamer Deceiver
03-09-2009, 12:22
jedino treći dio ima drugačiji završetak :D
Arbiter of Change
03-09-2009, 12:32
Pogledao The Seven Samurai, film mi je i dalje fenomenalan (da ne ulazim u hvalospjeve, mislim da je već nekoliko ljudi ranije opisivali zašto je film odličan, ako nisam i ja sam ranije napisao nešto na tu temu). Čuo da planiraju remake za 2011. godinu... no, just no (http://www.imdb.com/title/tt0814315/).
Constantine
03-09-2009, 12:46
remake,samo ne to,vec ima svojevrsni remake,The Magnificent Seven western koji je odlican.
Gledao sam neke filmove, ali nisu ni vrijedni spominjanja.
Meni se rijetko koji film svidi.Kada mi se neki akcijski film svidi, ljudi ga odmah trče pogledati.
INače, u zadnje vrijeme jedini dobri koji sam pogledao je ice age 3, iako je bio malo previše ljubavan.
Constantine
03-09-2009, 16:16
probaj pocet gledat dobre filmove,ono,kad se samo sjetim koliko sam fenomenalnih filmova gledao u životu i koliko ih jos moram pogledat.
evo pogledal Outlandera
a ono niš poseban film, 6/10
očekival sam fakat više po najavama cinestara koje su vrtili xy puta na tv-u
Već sam ga gledao.
NIšta posebno, kao što i sam kažeš.
Ali, ja ne volim većinu akcijskih filmova jer...well, jednostavno MORAM komentirati na njih.Moram spomenuti sve što je nemoguće, što je nelogično, glupo, vamo-tamo.
Zato me ljudi tjeraju za vrijeme filma :D
Zato nitko ni ne želi gledati filmove sa mnom.
U ice ageu ne komentiram, zato što je to tako trebalo biti i još je animirano.Nemogu tu komentirati.
Zato i najviše volim komedije.Valjda postoje i dobri akcijski/triler/slični filmovi koje sam gledao, samo se trenutno uopće nemogu sjetiti nijednog.Nijednog.
Constantine
03-09-2009, 17:28
aha,znam takve ljude,jedan takav čovjek me rodio :(
zasto se jednostavno nemozes opustit i uživat u filmu da te boli briga to sto je u stvarnom svijetu nemoguce da se neznam auto pretvori u robota,boli te briga,postoji toliko dobrih akcijskih filmova,jesi gledao Dark Knighta i Batman Begins,stvarno odlicni filmovi,neznam kako te mogu smetat neke gluposti.
aha,znam takve ljude,jedan takav čovjek me rodio :(
:thumbs2:
Gledao sam, ne sviđaju mi se oba.
Dosadni.
Nego, ne shvaćaš.Nije da ja komentiram te koji su trebali biti takvi, kao u transformerima, pretvaranje robota u auto i obrnuto, ili supermanovo letenje.
NEgo u onim kao normalnim filmovima, postoji dosta scena koje su fizički nemoguće i sve to.
Obično bude u akcijskim u onim scenama kada glavni ''junak ubija sve oko sebe''.
Također nikad ne propustim komentirati kako taj glavni lik sve ubije iz jednog metka iz pištolja, a kada njega njih 10 puca mitraljezima, promaše svaki metak i to.
I onda ga uvijek rani u ruku.I kako kada ga zločinac uhvati, uvijek priča s njim pa ga netko spasi u zadnji tren :D
I kako ih rane od metaka ne bole ni ništa.Ma sve živo ja komentiram.
Constantine
03-09-2009, 17:48
ma,nisu filmovi ocito za tebe,odi igraj igre ili nesto :(
ono,to sto si rekao je kao da si rekao da ti se ne sviđa terminator serijal :/
http://www.firstshowing.net/img/fido-poster-big.jpg
13/10
Da_killah
04-09-2009, 01:49
jučer u kinu Drag me to hell. moji frendovi nisu znali što idu gledat, ja jesam. jedan poprilično dobar treš hororac legende žanra, sama raimija. osvježenje u svakom slučaju obzirom koliko je takvih filmova izašlo (odnosno nije) u zadnje vrijeme.
danas u kinu Inglourious basterds. u jednu ruku netipičan, ali u drugu potpuno tipičan tarantinov film. sve tarantinove odlike su tu, izvrsni glumci, fenomenalni dijalozi, eksplozije nasilja (iako manje nego bi se moglo očekivati) i foot fetish :) u svakom slučaju, tarantino je snimio svoj najbolji film još od pulp fictiona (mada ih i nije puno snimio) i definitivno najbolji film koji sam gledao u posljednjih nekoliko mjeseci, možda i godina. nekima će se možda činiti malo preforsiran, ali meni savršeno paše.
e, da, tarantino je malo zanemario neke povijesne činjenice u ovom filmu :)
Sonic_Moronic
04-09-2009, 07:27
Zašto bi mu se morao sviđati debilni mačo akcić pun klišeja? Ono, dosta mi je više uzdizanja takvih filmova u nebesa. Ne mogu ni reći kako mi je Rambo serijal nevjerojatno glup i dosadan, odmah me bombardiraju kako je to mačo i kul i krvavo. Nikad ne obraćam pažnju na akcijske scene, koncentriram se na priču i dijalog.
Constantine
04-09-2009, 07:52
ne,ne shvaćaš,nije da se njemu ne sviđa neki debilni akcič pun klišeja(što btw Terminator definitivno nije,ono,klišeji u filmovima su nastali zbog terminatora) nego se njemu ne sviđa svaki film u kojem ima nesto neobjasnjivo i fizički nemoguće,+.
Citaj izmedju redaka ffs.:/
edit
http://i33.tinypic.com/28aoizo.jpg
De Niro..Moze
This Is England (http://www.imdb.com/title/tt0480025/)S- 8.5/10SNeocekivano dobar film o zivotu grupe skinheads-a u osamdesetima. Kraj filma je inace dosta potresan i tezak.
Da_killah
04-09-2009, 09:25
Zašto bi mu se morao sviđati debilni mačo akcić pun klišeja? Ono, dosta mi je više uzdizanja takvih filmova u nebesa. Ne mogu ni reći kako mi je Rambo serijal nevjerojatno glup i dosadan, odmah me bombardiraju kako je to mačo i kul i krvavo. Nikad ne obraćam pažnju na akcijske scene, koncentriram se na priču i dijalog.
i što je loše u prvom dijellu? za ostale neću ništa reći...
Volim te, Soniče.
Mrzim iz dna duše te filmove gdje su glavni likovi mačo muškarac i ubija sve oko sebe(prethodno mora reći neku ''kul'' rečenicu) i ubija onako iz zadovoljstva, ništa ono...sam pobije 50 protivnika od lake šale.Ono, nema veze što su oni učili gađat od kad su bili u pelenama, promaše ga svakim metkom(osim onim koji ga pogodi u ruku...ja se ne sjećam filma u kojem glavnog lika nije pogodilo u ruku), a on njih pogodi svakim, iako ne cilja, niti gleda, niti je uopće u životu dirao oružje.
NEmogu ja tako.Ide mi na živce.
I shvati, Constantine, ne bunim se ja na te filmove gdje su stvari trebale biti nemoguće, kao u npr. Terminatoru, Alienu, Lotr-u itd.Ali i bez takvih glupih scena u akcijskim filmovima, SVEJEDNO su mi glupi i dosadni.
Dosadili su i Bogu i čovjeku više.Svaki božji film je isti.Uvijek je tu neki mačo glavni lik s nekom ženskom koju upozna i zločinci su uvijek isti i skoro u svakom filmu je priča ista.Ja sada kada ledam filmove predviđam tijek radnje ili scena uopće.
Constantine
04-09-2009, 09:56
a neznma što da ti kažem,bas i ne vidim da je svaki novi film takav zato sto nije,eventualno neki nepopularni filmovi.Nemaš ukusa za filmove i to je to.
Sickmanno1
04-09-2009, 11:53
Guyver The Dark Hero
:pray: :pray: :pray: :pray:
To mi je jedan od najdrazih filmova iz mladosti.
###DK###
04-09-2009, 14:58
House of 1000 Corpses
Pa ono, film mi je bio OK, ali ništa više od toga. Nadam se da je Devil's Rejects bolji.
pogledao Spider-plant Man :D
predobra komedija sa Rowan Atkinsonom, parodija na Spidermana i Batmana, obavezno pogledat, traje svega 13 minuta
_07mqQ9RaTk&feature=fvst
bOtZC5is ... re=related (bOtZC5iszy8&feature=related)
:D
TO THE BATCLIO!! xD
Windwalker
04-09-2009, 20:49
Čudi me kak smiju tak izravno parodirat te superjunake (čak je i muzika ista), i to još poznati glumci.
Nego, jel su ovi Batman i Robin isti glumci iz one stare Batman serije?
http://www.montana.edu/procrastinator/wp-content/uploads/2009/04/the-wrestler1.jpg
Ocjena 7/10
isplakao se kao pi*ka pred kraj
i da,Marisa je jos uvijek MILF
Sonic_Moronic
04-09-2009, 22:27
Alien 3 - 7/10
Ne shvaćam čemu toliko pljuvanje po filmu - lošiji je od ostalih, ali solidan nastavak. Sviđa mi se setting i način kako su ubili elijena.
Alien 3 - 7/10
Ne shvaćam čemu toliko pljuvanje po filmu - lošiji je od ostalih, ali solidan nastavak. Sviđa mi se setting i način kako su ubili elijena.
Meni je 3, pogotovo ona druga verzija filma, mozda i najbolji dio Aliena. :thumbs2:
Windwalker
05-09-2009, 10:04
The Messenger: The Story of Joan of Arc
OK, odakle da počnem?
Prvo nisam htio gledati taj film, jer sam očekivao neki BraveHeart wannabe epic fail.
No, slučajno sam došao na početak filma, te pogledao par minuta i svidjelo mi se.
Film je genijalan!
Predstava puna svakakvih likova, a ne znaš koji je luđi.
Scenografija, oklopi koje nose, brutalnost... sve je zakon, no to je samo pozadina filma.
Religija (tj., naša crkva) je prikazana savršeno.
Scena dok na početku filma ona kao klinka pije iz kaleža, a vino joj se cijedi kao krv; faca 'Boga' :rotfl: (ona srednje starosti); njezino kreštanje tijekom bitaka; odgovori koje daje na sudu; pa dok joj 'Bog' priča kako se mač mogao naći usred polja... ma genijalno. :pray:
A poslije i vidjeh da je Luc Besson to napravio.
Preporučujem ovaj film svima, osim zadrtim kršćanima koje bi prikazi crkve (institucije) mogli uvrijediti (iako su potpuno istiniti).
Čvrsta osmica ( 8/10 )!
###DK###
05-09-2009, 10:06
Gledao sam taj film davno i bio mi je legendaran.
Šteta pa sam ga propustio sinoć. :cry:
Dreamer Deceiver
05-09-2009, 10:14
Alien 3 - 7/10
Meni je 3, pogotovo ona druga verzija filma, mozda i najbolji dio Aliena. :thumbs2:
definitivno. Fincher je u svom prvom filmu već znao šta radi :D ( samo šta su mu ovi skratili film za nekih pola sata :
Delirium
05-09-2009, 10:41
The Messenger: The Story of Joan of Arc
OK, odakle da počnem?
Prvo nisam htio gledati taj film, jer sam očekivao neki BraveHeart wannabe epic fail.
No, slučajno sam došao na početak filma, te pogledao par minuta i svidjelo mi se.
Film je genijalan!
Predstava puna svakakvih likova, a ne znaš koji je luđi.
Scenografija, oklopi koje nose, brutalnost... sve je zakon, no to je samo pozadina filma.
Religija (tj., naša crkva) je prikazana savršeno.
Scena dok na početku filma ona kao klinka pije iz kaleža, a vino joj se cijedi kao krv; faca 'Boga' :rotfl: (ona srednje starosti); njezino kreštanje tijekom bitaka; odgovori koje daje na sudu; pa dok joj 'Bog' priča kako se mač mogao naći usred polja... ma genijalno. :pray:
A poslije i vidjeh da je Luc Besson to napravio.
Preporučujem ovaj film svima, osim zadrtim kršćanima koje bi prikazi crkve (institucije) mogli uvrijediti (iako su potpuno istiniti).
Čvrsta osmica ( 8/10 )!
isuse...meni taj film saka
bezimeni
05-09-2009, 12:21
Donnie Darko
Film je svojevremeno propao na kino blagajnama pa mi je vjerojatno iz tog razloga promakao.Vidio sam da ga neki spominju na forumu pa reko ideam pogledati...
Odličan je :thumbs2: .Izvrsna atmosfera tjekom filma.Osobno volim filmove koji su jedan veliki mind fuck! U toj kategoriji bi bio i izvrsni Mulholland Dr. Uglavnom mnakon pogledanog filma tumačiti će te ga vrlo invidiualno jer je nemoguće iz same radnje otkriti pravu istinu. Iskreno ne znam koji mi je film bolji Donnie Darko ili Mulholland Dr.
Guinea Pig 2: Flowers of Flesh and Blood
Pogledao "The Wackness"
Jako zanimljiv i "fora" film :) 7/10
http://www.imdb.com/title/tt1082886/
I "Terminator Salvation"
Ocekivao sam puuuno vise... :( Nekako je plitak, dvojka mi i dalje ostaje najbolji dio! 7/10
http://www.imdb.com/title/tt0438488/
Windwalker
05-09-2009, 15:27
Enemy Mine
Prvi put sam gledao ovaj film.
Očekivao neki trash, a dobio dosta dobar SF, klasik kolko vidim.
7/10
bezimeni
05-09-2009, 19:01
Carlito's Way
Nabavio ga na HD-u .Remek djelo kakavo danas više ne snimaju :thumbs2: .Brian De Palma je jedan od rijetkih koji može snimiti nešto ovako uvjerljivo i Hitchcock-ovski napeto .
Monsters vs. Aliens
predobar animirani film, Hugh Laurie dao je glas Dr.Žoharu :D
zato mi se još više svidio, preporuka svim fanovima takve vrste filma ^^
ANGEL EYES
05-09-2009, 21:26
The Big Lebowski - najbolji film braće Coen i najbolja uloga Jeffa Bridgesa po meni - 10/10.
Donnie Darko - odličan film, it's a very, very mad world - 9/10.
District 9
a ono, niš posebno, par dobrih scena, netako zanimljiva prića
brijem da bi mogal bit neki nastavak
6/10
THUNDER_DINIX
06-09-2009, 10:37
Šindlerova lista-predobar :pray:
bezimeni
06-09-2009, 11:14
District 9
a ono, niš posebno, par dobrih scena, netako zanimljiva prića
brijem da bi mogal bit neki nastavak
6/10
Uf...ja ga jučer pogledao po drugi puta.Meni je predobar .Nastavak stiže sigurno. Priča je netipična .
SPOJLER
Ne pamtim film u kojem sam ikada sa gađenjem gledao vanzemaljce na početku filma a na kraju navijao za te iste odvratne spodobe sa željom da pobiju što više ljudskih skotova .
Efekti su fenomenalni te mi je ovo jedan od najboljih SF-ova svih vremena.
Arbiter of Change
06-09-2009, 11:39
I ja sam isto pogledao District 9Sprije par dana... fenomenalan film, unatoč nešto sporijem početku i vrtoglavom akcijskom kraju, ali meni nikada nije bio dosadan baš zbog toga jer pokriva sve: od ekspozicije i otkrivanja informacija o vanzemaljcima pa do akcije sa suludim oružjima (Tesla Gun, hell yeah). I da, vanzemaljci su svjež pokušaj da ih se učini normalnima, ma koliko to čudno zvučalo, i mislim da su uspjeli... fak, glavni ljudski junak je naporan do pred kraj.
Jedva čekam nastavak jer me kraj ostavio razočaranim. Ne jer je loš, nego jer je neodređen, a baš te zanima kako se stvar razvije.
Constantine
06-09-2009, 11:48
ja jos moram hrpu mjeseci cekat da dođe Blu-Ray,a tkao mi se gleda taj film :(
isao bi u kino ali ga nema u kinima :-x
Jel stigao kod vas u kina District 9?
Ima izvrsna verzija za dl-at.
Inace film nije neko remek djelo, ali je zanimljiv od pocetka do kraja. 8/10
Nabavio sam film (District 9). Pošto ga neće biti u kinima, morao sam đentlmenski prihvatiti Bezimenovu ponudu :D
Možda ga danas pogledam. Planirao sam tek sljedeću nedjelju zbog ispita i sl. pizdarija, ali toliko sam nahypan da vjerojatno neću izdržati :D
PS: Jučer sam pogledao ponovno Brunu ali na DivX-u, starcima se gledala komedija, a nisam htio Hangover okaljati DivX kvalitetom. Katastrofa koliko komedije pate u DivX izdanju, pogotovo ovakva kakva je Bruno pošto ti baš trebaju Titlovi, a titlove pišu budalaši, kada moram tako reći :(
U kinu je bio vrlo dobar, doma je bio loš. Isto kao i Zohan, doma sranje, u kinu pišaona.
Constantine
06-09-2009, 12:21
Ima izvrsna verzija za dl-at.
Inace film nije neko remek djelo, ali je zanimljiv od pocetka do kraja. 8/10
yeah right :roll:
Da_killah
06-09-2009, 12:42
jebalo vas više ne gledanje filmova jer nema fensi verzije za gledat na kućnom kinu...
mortician
06-09-2009, 12:49
Into The Wild
http://www.imagesforme.com/out.php/i670314_intothewild.jpg
predobro :(
Eddie Vedder je radio OST za film.
Mafioz0r
06-09-2009, 13:05
Gwoemul (The Host) (http://www.imdb.com/title/tt0468492/)
http://www.imagesforme.com/out.php/i674972_hostver4.jpg
96%
Genijalan film, među najboljima koje sam ikad pogledao.
da
film je stvarno genijalan
obožavam ga
Dreamer Deceiver
06-09-2009, 13:30
i napravio je predobar soundtrack :D
pogotovo kad putuješ negdje :)
mortician
06-09-2009, 13:33
i napravio je predobar soundtrack :D
pogotovo kad putuješ negdje :)
Da, soundtrack me se stvarno dojmio i bas sam se pitao tko ga je radio...sad znam, obavezno nabavljam :)
Bartuc, ja ne znam kako nekome Bruno može biti smješan.
To je toliko loše.Loše.
Gledao sam i ja Hangover.Onako.Kad je meni neki film onako, to običnom puku znači ''super'' :)
Kada vas je toliko za taj district 9, i ja ću ga pogledat.
I taj više V for Vendetta.
Midwintertears
06-09-2009, 18:23
PathfinderS- 5/10
District 9
Sta vise reci... ODLICNO! :thumbs2:
Mystery In Space
06-09-2009, 19:51
I Am Legend (http://www.imdb.com/title/tt0480249/)S- 10/10 (Genijalan film)
http://i26.tinypic.com/fe0ujd.jpg
District 9 (http://www.imdb.com/title/tt1136608/)S- 5/10 (Solidan film, ništa posebno)
Midwintertears
06-09-2009, 19:52
Jedan od mojih najdražih. :thumbs2:
Constantine
06-09-2009, 20:01
lolz,zabunom si pomiješao ocijene,trebalo bi biti obrnuto :thumbs2:
Dobar je "I am Legend", samo pre kratko traje pa je priča puna rupa po meni, malo da su bolje zaokružili radnju i film bi bio jebački. Tak da mu nebi dao desetku, ali 7,5 ziher zaslužuje.
Mogli su one undead/vampire fakat bolje napraviti.
Da, to je ono što sam spomenuo kod Buffy serije... Koliko maske odrade bolji posao od jeftinih CGI efekata. Ali nisu mi smetali efekti u tom filmu, pasala mi je atmosfera i radnja iako je bila rupičasta :D
Da, ali ne nastavak, dolazi prequel što je i logično. Nastavak bi bio za qurac pošto nema Willhelm Schmitha, a prequel bi možda i zaokružio priču kako spada jerbo drito fali u filmu kako je došlo do tog stanja. Nešto malo spominju, ali po meni nedovoljno.
Mystery In Space
06-09-2009, 20:24
Meh, stojim iza svoje ocjene. Film nije tipičan zombie film gdje će sve prštat efektima i metcima, pogled na njegovu psihu u filmu te koliko se promjenio u 3 godine u toj samoći je savršeno prikazano. Ne znam koji ti dio radnje nedostaje pošto se ovaj film doslovno nastavlja tamo gdje ostali zombie filmovi završavaju (Lijek je mutirao i bum, eto zombija. Meni je to dovoljno, dosta mi je 40 min gledanja kako se virus i širi ljudi glupavo djeluju na suzbijanje).
Ne znam koji ti dio radnje nedostajeSpošto se ovaj film doslovno nastavlja tamo gdje ostali zombie filmovi završavaju.
No, pa svom retoričkom pitanju (crveno) si sam odgovorio u nastavku (plavo) :D Fali kvalitetan početak, uvod u to "apokaliptično" stanje... Zato se i radi prequel, a ne nastavak. Zajedno će tek ponuditi kvalitetnu radnju, osim ako ne zajebu prequel :D
Mystery In Space
06-09-2009, 20:31
Ma jok. Sad će doć još jedan Resident Evil wannabee :hangin: .
prequel/nastavak tak sve jedno ^^
sve poslije "originalnog" dijela za mene je nastavak ^^
bezimeni
06-09-2009, 20:32
I Am Legend je ok film , ništa posebno ako si pogledao originalni film ili čak obradu originala The Omega Man koji mi ima tmurniju atmosferu i bolji kraj.
Da_killah
06-09-2009, 20:41
Bartuc, ja ne znam kako nekome Bruno može biti smješan.
To je toliko loše.Loše.
Gledao sam i ja Hangover.Onako.Kad je meni neki film onako, to običnom puku znači ''super'' :)
Kada vas je toliko za taj district 9, i ja ću ga pogledat.
I taj više V for Vendetta.
kurioziteta radi, koji su tebi dobri ili odlični filmovi?
Constantine
06-09-2009, 20:44
neam ih :/
Film nije tipičan zombie film gdje će sve prštat efektima i metcima, pogled na njegovu psihu u filmu te koliko se promjenio u 3 godine u toj samoći je savršeno prikazano.
Pročitaj knjigu, tamo je to puno bolje odrađeno. Autor je Richard Matheson.
Što se tiče filma, ne postoji nikakva potreba za prequelom (ne da je dobar).
Evo pogledao sam District 9S:D
Film je fakat odlično snimljen. Ne znam da li ima još takvih uradaka, ali ovo mi je prvi takav koji je sniman u stilu dokumentarca. Dobar dio filma imaš drito doživljaj kao da gledaš nešto što se fakat dešava u svijetu. Specijalni efekti su genijalni, Alieni se tako savršeno uklapaju u svijet, kao da su fakat od krvi i mesa te među ljudima { Avatar, sakrij se sa svojim fency CGI efektićima :D }. Radnja nije spektakularna ali je vrlo zanimljiva, no možda i postane spektakularna ako naprave nastavak. Isprva mi se glavni lik nije svidio, bio mi je nekako "trzav"/mutav, ali lik je fakat odlično odglumio sve scene nakon incidenta. Krvi ima pun qurac, alienska oružja su pre jebena. Akcije ne fali u filmu, taman je ima, niti previše niti premalo te je dovoljno divlja i brutalna :D
Ja sam vrlo zadovoljan - 8/10
Nije najbolji SF ali je blizu vrha. Koliko god mi je ovo bilo originalno iskustvo, ima novih SF-ova koji su mi i bolje sjeli poput novog Star Treka i sl.
doar je film. al su najbolje rasprave na imdbu. :toilet:
Da_killah
06-09-2009, 23:53
nisam tene ni quoteao, već mirka ;)
Constantine
07-09-2009, 09:32
nisam tene ni quoteao, već mirka ;)
typo,htio sam napisat nema ih,kao da on nema najdražih filmova sto je vjerovatno tocno.
Imam.
To su uglavnom sprdovi.
Među odličnim filmovima mi spadaju Superhero( :pray: ), scary movie(svi), naked gun i slični filmovi.
Također volim Gospodare prstenova.
Za druge se ne sjećam.
Valjda ima još neki.
Ali ja se ne sjećam zadnjeg akcijskog filma koji mi je bio dobar.
Ono, ako mi se neki akcijski film svidi, to je must have za druge ljude.
Inače, i ja sam gledao I am legend.
Onak, ništa posebno, malo dosadnjikavo i tako to.
Da_killah
07-09-2009, 12:15
aha, hvala. jel i epic movie među tim sprdovima?
Dreamer Deceiver
07-09-2009, 12:28
Mamurluk...
već dugo vremena se nisam tako nasmijao uz neku komediju :D
odjavna špica je zakon :D
Dreamer Deceiver
07-09-2009, 15:31
E da, jučer sam propustio drakulu. Nikad nisam pogledao ovu verziju a stvarno bi je htio pogledat. Kakvi su dojmovi filma ?
King tiger
07-09-2009, 15:49
a koja je verzija bila prikazivana ?
Bram Stoker's Dracula 1992
Čuo sam da je to najbolja ekranizacija drakule!
tigerija
07-09-2009, 18:53
District 9 - ono što ljudi kažu. Stvarno originalan i predobar film.
10/10
Je da je početak malo čudan, ali kako je netk oveč reko od kad se počne sve fokusirat na glavnog lika je super. Da barem traje duplo duže film :P .
Ugl neznam ali se netko sječa ali prije koih 10 godina je napravljena mini serija sa sličnim filmom. Nemogu se sjetit ime.
Windwalker
07-09-2009, 19:27
Bram Stoker's Dracula
Ovaj film mi je bio dobar kao klincu, a sad mi je još bolji.
Vizualno savršen, uz glumačke legende kao što su Gary Oldman, Anthony Hopkins, slatka Winona Ryder, te ne baš voljeni Keanu Reeves (no što se mene tiče, dobro je odglumio Jonathana Harkera).
Knjigu nisam čitao, ali govori se da je ovo najvjernija verzija.
A je li najbolja? Sami zaključite!
(dovoljno je reći da je redatelj Coppola)
Neke (a i mene) će malo smetati pomalo sladunjava ljubavna priča, i zbog toga 8/10.
PS
Gledao sam zadnji put jučer na jeb..om RTL, koji je izrezao neke scene.
Nemojte gledati na televiziji, nabavite kvalitetnu DVD verziju.
Flight of the PhoenixS(normalna,prava verzija, a ne glupi remake)
Također sam ovo jučer pogledao (iako nažalost nisam vidio sam početak)
Film mi je dobar, likovi su zanimljivi i navijaš za njih da uspiju.
Uglavnom, jedan od klasika!
8/10
King tiger
07-09-2009, 20:48
aha taj.
Pa, meni je bolja verzija s Langellom i Olivierom al to sam samo ja.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.