Pogledaj cijelu verziju : Koje ste filmove u zadnje vrijeme pogledali?
str33t6l0w
20-02-2009, 00:19
Zvjezdana prašina je savršen film, na tragu Legende, Beskrajne priče i Princeze nevjeste, u kakvima smo guštali prije 15-20 godina.
Bajki ima premalo u svijetu filma, i treba ih držati kao kap vode na dlanu.
istina... a Zvjezdanu prašinu sam pogledao najmanje 5 puta :)
Zvjezdana prašina je savršen film, na tragu Legende, Beskrajne priče i Princeze nevjeste, u kakvima smo guštali prije 15-20 godina.
Bajki ima premalo u svijetu filma, i treba ih držati kao kap vode na dlanu.
istina... a Zvjezdanu prašinu sam pogledao najmanje 5 puta :)
odličan film
ja sam mislio da neće biti dobar ali me oduševio
Windwalker
20-02-2009, 22:09
Sky High
Dobra zabava. Ima u sebi mješavinu Harry Pottera i tipičnih srednjoškolskih komedija.
3:10 to Yuma
Zanimljiv (remakean) moderniji western.
Može preporuka za par dobrih horora?
Troll 2.
Remek-djelo, kao što se vidi iz ove scene (egwD4jTo3GE). :pray:
Sonic_Moronic
21-02-2009, 00:25
Trenutno je na HRT-u Čudesna šuma. Uredak smatram najvećim hrvatskim dostignućem kinematografije na više razina.
Apsolutno remek djelo.
Jao, to sam na kazeti gledao n-puta. Divna stvar.
Lost in TranslationS- odličan, baš volim takve filmove sa opuštenom atmosferom i casual radnjom. Film za guštanje.
Kung Fu PandaS- :)))))
Prejako nešto, najbolji koji sam vidio iz ove navale animiranih filmova.
Windwalker
21-02-2009, 21:05
Matrix Reloaded
Matrix Revolutions
Predugo sam ih odgađao od kad sam zadnji put gledao jedinicu (par tjedana), jer su me razočarali kad sam ih prvi put gledao.
No shvatio sam da je to bilo većinom zbog loše kvalitete kad sam ih prvi put gledao, pa nisam bio baš sve shvatio.
Sad sam si razjasnio neke stvari, i mogao sam puno više uživati u ovim SF spektaklima.
Ima još uvijek nekih gluposti i nedorečenosti, ali ipak su odlični.
No najveća glupost koju nemogu nikako shvatiti je u vezi s Tankovom smrću.
Kolko se sjećam, bio je spržen, ali je rekao da mu nije ništa, i na kraju Matrixa bez problema vozi brod, da bi odjednom u Reloadedu rekli da je mrtav, bez ikakvog objašnjenja.
Matrix Reloaded
Matrix Revolutions
Predugo sam ih odgađao od kad sam zadnji put gledao jedinicu (par tjedana), jer su me razočarali kad sam ih prvi put gledao.
No shvatio sam da je to bilo većinom zbog loše kvalitete kad sam ih prvi put gledao, pa nisam bio baš sve shvatio.
Sad sam si razjasnio neke stvari, i mogao sam puno više uživati u ovim SF spektaklima.
Ima još uvijek nekih gluposti i nedorečenosti, ali ipak su odlični.
No najveća glupost koju nemogu nikako shvatiti je u vezi s Tankovom smrću.
Kolko se sjećam, bio je spržen, ali je rekao da mu nije ništa, i na kraju Matrixa bez problema vozi brod, da bi odjednom u Reloadedu rekli da je mrtv, bez ikakvog objašnjenja.
http://www.ew.com/ew/article/0,,453177,00.html
Holywood...
pogledala Mama Mia!
neloshe, ali moglo je puno bolje... Cak preidilichno za mene, nepopravljivog teshkog romantichara...
Jedino shto valja u filmu je muzika (izbor pjesama), Meryl Streep, i glas Sophieje...
ostalo je nepotrebno prenapuhano...
Bonda, gledal bi Rayna ali ne vatam Novu
evo ima na RTL-u sad dobar fil
Đoni Dep, Sleepy Howl, radnja je sa bezglavim konjanikom
dobar film
Hvala na infou flander :)
Wristcutter: A Love Story
http://3.bp.blogspot.com/_1KkfWiQuAAY/R40RHIInzeI/AAAAAAAAADE/VD7j2oGAV20/s320/wristcutters-poster.jpg
jedan od boljih filmova koje sam gledala u zadnje vrijeme... Radnja full ok i jako zanimljiva, ali najveci plus ide odlichnom soundtracku i naravno, prekrasnoj Shannyn Sossamon.
Upravo pogledao Pravedno Ubojstvo s Al Pacinom i De Nirom
bezimeni
22-02-2009, 22:43
Lars and the Real Girl
Topla preporuka...ljudi pogledajte ovo .Svatko može ponešto naučiti iz ovoga filma i oplemeniti samaoga sebe :thumbs2: .
dobar film
Christopher Walken :thumbs2:
odgledo sam sex guru
prelud film
Sickmanno1
23-02-2009, 13:04
18 Year Old Virgin
:cry: :cry: :cry: :cry:
Lord Ragnarok
23-02-2009, 13:17
pa ti imas vise od 18 :D :D :D :D
uuuuuuu...peče :D
gledao sinoć nekakav jeftini "horror" sa vampirima...onak, par ugriza, 2 galona krvi, vampir koji eksplodira, lik iz E-ringa i jedna kjut cura u kršu od auta -.-
baldrick_
23-02-2009, 15:56
dobar film
Christopher Walken :thumbs2:
u tom filmu gadniji sa glavom, nego bez nje.
LorlonWarrior
23-02-2009, 15:58
Gledo sam nešta animirano o planetu Zemlji kasnije u budućnosti kad se onaj neki robot Wall-E zacopa u onu sondu Eve i onda odu tamo u neki brod di su svi ljudi debeli ko svinje jer se ne kreću i onda ova pofura biljku pa ovi budu sretni i tako nešta... Ugl dobar piece of muvi :thumbs2:
Pogledao Dance of the Dead! Kao neki horror/trash/comedija! Ali, loše je to izvedeno! Radnja je priglupa, kao idu likovi na maturalnu i onda se zobmbiji bude i kolju sve okolo, a prežive no-liferi jer nisu išli na maturalnu! Ima par dobrih scena gdje se pošteno moš prestrašiti i maske zombija su solidno napravljene! Ima i nekih dobrih head-bashanja zombija!
5.6/10
baldrick_
23-02-2009, 18:59
meni se svideo, skroz opušten film za odmaranje mozga.. žanrovski je horror komedija, ali takvi filmovi nemaju veze sa hororom.. nije mu ni namera da te uplaši. ja bi gi nazvao gore komedija, il tak nešto..
Istina, ali me nije toliko nasmijao! Više me preplašio, lol!
Pogotovo ona scena kad idu po groblju (tj. kad idu otvoriti onaj .... aaaa, nemogu se sjetiti kako se zove.... ono čudo u čemu polažeš pokojne) i kad onaj zombie stoji iza onog frenda im i napadne ga, a sve vidiš kroz onu njihovu kameru!
Dance of the Dead mi se svidio zbog toga što je sprdnja na teen komedije a ima i solidan gore
*Neznam kako ide* Zohan
-5/10
film je užas, nikada nisam vidio gori humor od ovog
meni je došlo da plačem od žalosti kako su neke *baze/fore* glupe
Pogledao Dance of the Dead! Kao neki horror/trash/comedija! Ali, loše je to izvedeno! Radnja je priglupa, kao idu likovi na maturalnu i onda se zobmbiji bude i kolju sve okolo, a prežive no-liferi jer nisu išli na maturalnu! Ima par dobrih scena gdje se pošteno moš prestrašiti i maske zombija su solidno napravljene! Ima i nekih dobrih head-bashanja zombija!
5.6/10
e pa vidiš meni je Dance Of The Dead horor godine
*Neznam kako ide* Zohan
-5/10
film je užas, nikada nisam vidio gori humor od ovog
meni je došlo da plačem od žalosti kako su neke *baze/fore* glupe
Dude.
Zohan je zakon.
Kostolomac
24-02-2009, 00:55
Slažem se sa Aerialom. Kako to da ti se ne sviđa Zohan? :(
Extreme Movie
Upravo pogledao...
Komedija sa mnogo sarkazma... 9/10 samo zato što je prekratak...
/cut
Gle, dobar je film, samo mi se čini da su pucali na horror comedijeu više nego na čisti horror, pa su promašili (po mom mišljenju) i pogodili nešto sasvim drugčije! Oću reći, nije dovoljno strašan za horror, ali ni dovoljno smiješan za comediju!
Deadwalker
24-02-2009, 14:25
SW: Clone Wars...jako dobro, i vise nego zadovoljan. Ocjena 8/10
...te jucer na hrt-u, "Kako je poceo rat na mom otoku". Kolko god sam ga vec put gledao, jucer sam se ponovo lijepo nasmijao uz film
pogledah Operacija : Valkira
heben film, malo mi je trebalo WW2 doze
baldrick_
24-02-2009, 15:33
/cut
Gle, dobar je film, samo mi se čini da su pucali na horror comedijeu više nego na čisti horror, pa su promašili (po mom mišljenju) i pogodili nešto sasvim drugčije! Oću reći, nije dovoljno strašan za horror, ali ni dovoljno smiješan za comediju!
meni se baš zato i sviđa, zato što je nešto između slasher horora (što opet i nisu pravi horori, tu se samo kolje, i eventualno se trzne gledaoc kad iskoči neki zombi odjednom, a nema nikakvog pravog straha) i opuštenog filmčića. i nije to komedija, ne treba da bude smešno, nego je jednostavno sa dobrim stilom za opuštanje mozga. po meni baš tako treba da izgleda film za opuštanje, nit je nešto strašan, nit je smešan, nema neku dubinu, al' gledaš i zabavno ti je. u stvari, samo onaj ''ne umem da pucam iz mačete'' deo je namenjen za smejanje.
a i ima neka dobra muzika u filmu, samo ne mogu da nađem soundtrack.. nije ni izdat.
Jel došo, jel došo? To moram gleati :)
Jel došo, jel došo? To moram gleati :)
je je ^^
R5 ^^
Sonic_Moronic
25-02-2009, 19:12
The Wicker Man (1973).
Kul film, ali bio bi bolji da sam uspio naći titlove. Nisam razumio trećinu konverzacija zbog škotskog naglaska.
Arbiter of Change
25-02-2009, 23:19
The Descent... onako, dobar horor koji stvarno ima svojih trenutaka kod kojih sam se dobro trgnuo, a jedina zamjerka mu je što horor zapravo nastupa tamo negdje nakon sredine, a vrijeme prije i ne služi baš ničemu korisnom.
Wanted (predobar)
Max Payne
Don't mess with Zohan
MasaKrisT
26-02-2009, 22:24
Pogledao Changeling.Odlican,preodlican film.Izvrsna radnja,izvrsna gluma,nadasve sporednih likova.Iritira jedino Angelinina anoreksicnost.
Sutra gledam The Mist.
eddie2142
26-02-2009, 23:17
Dobar film. Nikakav horror. Kraj prelud.
Kostolomac
27-02-2009, 00:29
Pogledao danas The Breach. Ugodno me iznenadio film, dosta je ozbiljan. Mladi FBI agent pomaže u otkrivanju "krtice" koji prodaje informacije Rusima. Preporučam :thumbs2:
Niko Bellic
27-02-2009, 12:32
Pogledao jedan u kojem mlade vanabi device napadaju debele i masne kobasice...
U zadnjih 2-3 dana sam pogledao:
Get Smart
Kung fu Panda
Wall-E
You Don't Mess with the Zohan
Svi su mi super, ali Wall-E mi je definitivno najbolji, jednostavno je genijalan :)
mortician
27-02-2009, 13:05
jucer pogledao Harold & Kumar - Go to White Castle, zakon komedija :D
...dns je na redu nastavak H&K - Escape From Guantanamo Bay^^
@Maloki
imam u planu pogledat Kung Fu Pandu, dojmovi?:)
Meni su danas oba na redu :P
Dreamer Deceiver
27-02-2009, 13:21
jucer pogledao Harold & Kumar - Go to White Castle, zakon komedija :D
...dns je na redu nastavak H&K - Escape From Guantanamo Bay^^
@Maloki
imam u planu pogledat Kung Fu Pandu, dojmovi?:)
kunf fu panda je odlično napravljen... jest da nije "komedija" kao što je prikazuju u traileru, ali film je svejedno predobar i ima odlične akcijske scene... bolju akciju u crtanom već dugo nisam vidio :)
još ako se doda ona epska glazba to je wpic win :)
Pogledaj obavezno :)
Ovih dana cu pogledati Seven Ponds... je pogledao tko taj film ? dojmovi ?
mortician
27-02-2009, 13:35
onda cu ga pogledat:)
e jos mi je na listi national treasure2, zanimljivo, jos ga nisam pogledao :(
Ja sam dvojku gledao, ali jedinicu nisam :(
Dvojka je ok, ništa posebno, ali zabavit će te ako nemaš pametnijeg posla.
Ovih dana cu pogledati Seven Ponds... je pogledao tko taj film ? dojmovi ?
Frend mi rekao da nije mogao pogledati film do kraja koliko je dosadan!
Ali, imaj na umu, da je on tip čovjeka kojem je Babilon A.D. predobar film!
Ja osobno nisam gledao Seven pounds jer nemogu nikako uhvatiti volju za takav film (to je drama, jel da?)!
baldrick_
27-02-2009, 15:16
Meni su danas oba na redu :P
a šta ako ti se ne svidi prvi?
mortician
27-02-2009, 15:28
a šta ako ti se ne svidi prvi?
WTF? :(
baldrick_
27-02-2009, 16:11
bolje da mu bude samo prvi na repertoaru, pa ako mu se svidi onda da uvrsti i drugi, ako ne da batali..
Pogledah upravo Harold & Kumar go to White Castle i rula :) Freakshow i njegova žena <3
Sada je na redu Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay, javim dojmove kasnije.
mortician
27-02-2009, 17:09
Pogledah upravo Harold & Kumar go to White Castle i rula :) Freakshow i njegova žena <3
daa, zena je cka^^
Ali najžešća stvar mi je battleshits :pray:
Zadnje sam pogledao national treasure i dosta je dobar film.
Danas namjeravam pogledati dvojku.
mortician
27-02-2009, 17:25
daa, I was like wtf?? :D
ma ima kaoticnih scena, dok uzme gandu u policiji i zamisli zivot s njom :rotfl:
al najinteresantniji je onaj lik u odjelu dok kumar stane satpi :D
Evo, pogledah Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay i rastura, žešći mi je od White Castlea. The KKK sure knows how to party :)
Dreamer Deceiver
27-02-2009, 20:26
daa, I was like wtf?? :D
ma ima kaoticnih scena, dok uzme gandu u policiji i zamisli zivot s njom :rotfl:
al najinteresantniji je onaj lik u odjelu dok kumar stane satpi :D
are you king of te forrest ? do you have some special bound with this bush ? xD
ili tek ono s rakunom xD
ili dio kada idu jahat na gepardu XD
This is either a really smart move,or the stupidest thing we ever tried.
Well,we're about to find out-mush!
film je fenomenalan, a nastavak je još i bolji :)
Upravo pogledah Role Models (http://www.imdb.com/title/tt0430922/), odlična komedija. Preporuka.
THUNDER_DINIX
27-02-2009, 22:39
Speed Racer-fora film
Arbiter of Change
27-02-2009, 22:43
The Mutant ChroniclesSje zadnje što sam pogledao. Onako, film je loš, od glume, efekata i očajnih negativaca (WAR Marauder, much?), ali mislim da je jednu stvar dobro prezentirao - setting. Odvija se u 28. stoljeću i svijetom vladaju korporacije, ali sam svijet je u nekakvom "cyber-punk (bez cyber dijela) meets WW1 rovovska bojišta" điru što mi je bilo iznimno osvježavajuće (premda je prljavost vremena možda čak i malo pre vjerno prenesena što ponekad ometa od, nazovimo to tako, radnje)... da ne spominjem letjelice koje lete zahvaljujućim ugljenu i parnom pogonu, a iznutra funkcioniraju slično vlakovima. Impresionirao me taj segment filma, to moram priznati.
Je, samo zbog toga vrijedi pogledati Mutant Chronicles.
Pogledao Punisher: War Zone. Nisam se baš oduševio filmom i mislim da je nedostojan predhodnika! Ponajviše, što su promjenili priču o tome kako mu je obitelj umrla! No, ovo je pravi Punisher što se tiče blood and gore-a! Mislim ono, lik starici zavrne vratom ili pogađa čovjeka u skoku s bazukom.... Ali daleko najjača mi je scena ( SPOILERS) kad spašava neku familiju i na kraju uzme djevojčicu jednom rukom dok drugom stišće obarač shootgun-a i kida liku glavu 2 metra od njega! Nadalje, dijalozi su pomalo debilni a i ovaj novi glumac mi je stvarno loš izbor što se tiče izgleda, iako ga moram pohvaliti da je solidno odglumi! Sve u svemu, solidan film (ako niste ljubitelj prvog dijela, poput mene)!
6,6/10
Lord Jambrek
28-02-2009, 00:55
daa, zena je cka^^
tenk ju kom egen :pray:
tu foru stalno koristimo
X-Men 3 The Last Stand-zanimljiv film,wolverine i dalje car,rastura.Volim X-Men filmove,radnja je napeta,uvijek se nesto dogadja,mutanti su odlicno osmisljeni.Treci dio nije iznimka.
###DK###
28-02-2009, 14:01
Pogledao Felon.
Odličan.
uvijek se nesto dogadja
to ti je tak jer nisi kliknuo pausu
Stvarno??
A ti si retardiran
evo gledam Kakvi frajeri i trgam se od smijeha lol,skaću iz aviona i deru se
"Geronimo,Geronimo,Ja!!
:pray: :rotfl:
Electromaster
28-02-2009, 21:24
evo gledam Kakvi frajeri i trgam se od smijeha lol,skaću iz aviona i deru se
"Geronimo,Geronimo,Ja!!
:pray: :rotfl:
Ane, kako sam se odvalio na tu scenu :rotfl: :pray:
Aerospark
28-02-2009, 22:52
1408 sam pogledao, prvi hororac (ili psiholoski triler) u dosta vremena, iskreno, jedan od boljh filmova koje sam pogledao u zadnje vrijeme (pogledao sam onaj sa bad endingom, tako da me se extra dojmio, al sad necu spojlat jelte)
gledao Batman Begins i The Dark knight ponovno
9.5/10 :pray: :pray:
###DK###
01-03-2009, 12:36
Pogledao Blade 2.
Legendaran. Meni možda najbolji iz tog serijala.
Duke of Earl
01-03-2009, 13:00
High School Musical.Vanessa Hudgens,jedino sto valja.
Odoh sad gledat neki dobar film da se oporavim.
http://cro-gaming.com/forum/Smileys/Alpha/wildy.gif
Sestra od 9 godina mi je opsjednuta s tim smećem od filma :(
Jučer sam gledao Thir13en Ghosts (http://www.imdb.com/title/tt0245674/), odvratno loš i smiješan film, jedina polu-dobra stvar je izgled duhova. Onda sam počeo gledat Taxi Driver (http://www.imdb.com/title/tt0075314/), ali sam zaspao na polovici filma. Dobro, Gledao sam ga već 2 puta, jedan od najboljih filmova svih vremena, ali nebi naškodilo još jednom.
Dreamer Deceiver
01-03-2009, 13:05
je pogledao tko filmove Fontana života, The Wrestler, Death Proof ?
kakve su reakcije i komentari ?
The Godfather III :pray: (dovoljno rečeno)
Office space
Opet opuštajuća komedija koja owna boga Titanic i ostale holivudske šitove s xx oscara 37 puta
Prvi je pretenciozni art film koji bi kao trebao biti više, a zapravo je vrlo površno prodavanje magle.
Drugi je odličan film i svaka preporuka.
Treći je prepotentni Tarantinov isprdak. Znači, negledljiv.
High School Musical.Vanessa Hudgens,jedino sto valja.
Odoh sad gledat neki dobar film da se oporavim.
http://cro-gaming.com/forum/Smileys/Alpha/wildy.gif
Sestra od 9 godina mi je opsjednuta s tim smećem od filma :(
Jučer sam gledao Thir13en Ghosts (http://www.imdb.com/title/tt0245674/), odvratno loš i smiješan film, jedina polu-dobra stvar je izgled duhova. Onda sam počeo gledat Taxi Driver (http://www.imdb.com/title/tt0075314/), ali sam zaspao na polovici filma. Dobro, Gledao sam ga već 2 puta, jedan od najboljih filmova svih vremena, ali nebi naškodilo još jednom.
je imaš pravo
13 ghosts je jako loš i glup film i uopće nije strašan
Slumdog Millionare 11/10S:friends:
Pogledao jučer Forrest Gumpa, opet. Film je stvarno vrhunski, šta je, je! A pogledao sam nedavno ponovno trilogiju The Godfather i The lord of the rings. Obožavam obe trilogije pa sam baš uživao..
Pogledao danas reprizu forest gumpa. Jako dobar film.
Arbiter of Change
01-03-2009, 18:03
Ovih dana sam pogledao malo više filmova. Istina, većina na TV-u, ali našao se jedan koji nije:
Blade 2S- svaki novi nastavak serijala je bio sve lošiji ako mene pitate. Prvi je bar imao nekakav fokus i koliko-toliko se držao "realnosti" vampira, a pod tu realnost mislim da nisu ubacivali neke uberSvampire koji ne služe apsolutno ničemu osim da budu plot device (premda je jedinica imala pomalo loš kraj u globalu je bolja od druga 2 kombinirana zajedno). Jedno što sam uvijek volio kod Blade filmova je onaj efekt kad spraši (no pun intended) vampira.
Forrest GumpS- bio i ostao fenomenalan film o svemu što jedan čovjek može proći i unatoč svim nedaćama na kraju izaći kao pobjednik. Hanks je odlično odigrao Forresta i samo zbog perfektno pretjeranog naglaska je fenomenalan. Film koji mogu uvijek pogledati.
ValkyrieS(Operacija Valkira) - iskreno, meni je film jedan najobičniji "meh" i jedini razlog zbog kojeg kupi toliku popularnost je zbog tematike i jer nije GFX akcijom nabijen film pa odstupa malo. Premda je glumačka postava odlična (sve glavne uloge su manje više pokupili relativno poznati glumci), Cruise kao Stauffenberg je više zaboravljiv unatoč GLAVNOJ ulozi i našao sam se da mi je više stalo do ostalih pripadnika urote. Ne znam, možda sam to samo ja. Uglavnom, pogledajte film, ali ne očekujte čudo od filma kao od, npr. Schindlerove liste (premda više glumaca iz toga filma glumi ovdje)
###DK###
01-03-2009, 19:47
Pogledao The Departed.
Odličan. Jedan od boljih u zadnje vrijeme.
bezimeni
01-03-2009, 21:59
Prvi je pretenciozni art film koji bi kao trebao biti više, a zapravo je vrlo površno prodavanje magle.
Drugi je odličan film i svaka preporuka.
Treći je prepotentni Tarantinov isprdak. Znači, negledljiv.
Potpis za The Wrestler...jedan od najboljih filmova u zadnje vrijeme i predviđam mu kultni status.Vezano uz Death Proof i Tarantina ; W3DR4N , ne bogohuli .Fim je odličan kao i više manje svaki njegov film.
Madagascar 2...već 4. put :D
Punisher War Zone.
film posjeduje od početka do kraja.
MasaKrisT
01-03-2009, 23:02
Pogledao The Mist.Meni odlican odlican prejak film.Znam da poznavateljima S.Kinga vjerojatno nije nesto ali eto meni je to tek treci film po njegovoj knjizi,pogledao isijavanje i 1408 i eto sad mist.Neznam koji mi je jaci od kojeg.Dobro isijavanje najjace,samo da ona zena nije onako ocajno udglumila.Ugl bacam se na nabavljanje svih filmova koji su radjeni po Kingu,odusevljen sam.Kraj mista mi je gotovo izmamio neke emocije,a to nikad nijedan film nije.
Inace u zadnje vrijeme samo dobre filmove pogodio.Hot fuzz,shaun of the dead,changeling,1408,taken,mist itd:)
Herr Schnitzel
01-03-2009, 23:09
Rose Red. Ali ono, obavezno.
Da_killah
01-03-2009, 23:37
shawshank, točno po knjizi :) a i idući tjedan je na tv-u ostani uz mene, stand by me, isto po kingovoj priči
MasaKrisT
01-03-2009, 23:45
thx na preporukama...
Da_killah
02-03-2009, 00:35
iako to nisu horrori, al nema veze :)
btw, konačno sam pogledao i eternal sunshine of the spotless mind, danas mi je nekako čudan dan pa mi je trebalo malo dulje da sve pohvatam, ali film je stvarno odličan
Arbiter of Change
02-03-2009, 01:00
@Masakrist:
Također pogledaj i Kingov Salem's LotSi to stari film po mogućnosti (nove miniserije su... tako tako), a ako ti se Mist baš svidio onda preporučam i DreamcatcherSjer dijele neke zajedničke elemente.
Yes Man..
Odličan film... Komedija.. Pogledati...
Extreme Movie...
Komedija.. Zabavan film s mnogo sarkazma i intrige...
King tiger
02-03-2009, 04:29
taksist.
travis bickle mi je uzor odsad.
Dreamer Deceiver
02-03-2009, 07:24
Pogledao The Mist.Meni odlican odlican prejak film.Znam da poznavateljima S.Kinga vjerojatno nije nesto ali eto meni je to tek treci film po njegovoj knjizi,pogledao isijavanje i 1408 i eto sad mist.Neznam koji mi je jaci od kojeg.Dobro isijavanje najjace,samo da ona zena nije onako ocajno udglumila.Ugl bacam se na nabavljanje svih filmova koji su radjeni po Kingu,odusevljen sam.Kraj mista mi je gotovo izmamio neke emocije,a to nikad nijedan film nije.
Inace u zadnje vrijeme samo dobre filmove pogodio.Hot fuzz,shaun of the dead,changeling,1408,taken,mist itd:)
Zelena Milja ( jedini film na kojem sam suzu ispustio ), Iskupljenje u Shawshanku ( Andy Dufresne ftw ), Salem's lot ( miniserija kao što je arbiter preporučio ), miniserija Oluja stoljeća...
ugalvnom evo cijele listi i za šta je rađeno :)
http://www.stephenking.com/library/video.html
Yes man-odlican film preporucujem pogledati
Pitch Black- :pray:
Burn After Reading. Bezzeze film, nije mi se svidio osim onog dijela gdje Brad Pitt nazove onog lika i kad ispadne da ga ucjenjuje! Imam neki osjećaj da su Coen-ovi failali ovdje big time! Nije ovo njihov đir filmova, iako ima prepoznatljivih elemenata! 5/10
gledaj film sa srpskim subtitlovima, kraj filma > sve i to samo zbog jedne rečenice. :)
Sonic_Moronic
02-03-2009, 15:58
10 - Zabavan film, ima svojih trenutaka.
Taxi Driver - De Niro, jel'.
Duke of Earl
03-03-2009, 01:19
Harold & Kumar: Escape from Guantanamo Bay (http://www.imdb.com/title/tt0481536/)
Vrlo dobar film, jedna od boljih komedija u zadnje vrijeme. Rasistički agent pwna :) I ono, iznenadila me eksplicitnost filma, u jednom trenutku je ekran 5 minuta pun golih vagina. Uglavnom, preporuka svima.
MasaKrisT
03-03-2009, 10:11
Upravo pogledao Dreamcatchera.Nelos film,odlican kraj,no neki djelovi su svakako mogli i bolje.Zasada najlosiji po kingovoj prici za mene.Idemo dalje ,The Shawshank redemption is next.
Evo juce na ovoj nasoj blaženoj televiziji bilo nešto extra extra. Mislio sam da sam sve i svašta pogledo, ali ovo..
Film se odvija u jednoj srednjoj skoli gdje je cini se takva špica bit u školskom orkestru i svirat tubu, da su sve glavne face tamo, crnci jelte.. P onda oni treniraju, brinu se oce li upast u prvi sastav, ono watafak? Onda sam ugasio televiziju.
MasaKrisT
03-03-2009, 11:57
U Americi su posebno razvijeni skolski orkestri i to je kod njih cjenjeno.I to vise koreografija nego svirka,dakle kretnje uz sviranje ,skokovi ples itd.Drugi svijet...
Evo juce na ovoj nasoj blaženoj televiziji bilo nešto extra extra. Mislio sam da sam sve i svašta pogledo, ali ovo..
Film se odvija u jednoj srednjoj skoli gdje je cini se takva špica bit u školskom orkestru i svirat tubu, da su sve glavne face tamo, crnci jelte.. P onda oni treniraju, brinu se oce li upast u prvi sastav, ono watafak? Onda sam ugasio televiziju.
Na faksu...
U Americi su posebno razvijeni skolski orkestri i to je kod njih cjenjeno.I to vise koreografija nego svirka,dakle kretnje uz sviranje ,skokovi ples itd.Drugi svijet...
Ali po meni je tako glupo taj film napravljen; neznam, neznam..
Dreamer Deceiver
03-03-2009, 13:13
Upravo pogledao Dreamcatchera.Nelos film,odlican kraj,no neki djelovi su svakako mogli i bolje.Zasada najlosiji po kingovoj prici za mene.Idemo dalje ,The Shawshank redemption is next.
a nakon toga pogledaj i zelenu milju :D
###DK###
03-03-2009, 14:11
Pogledao jučer The Mist.
Dobar film.
Shawshank Redemption je jedan od najboljih.
To obavezno pogledati. :D
Niko Bellic
03-03-2009, 14:18
Pineapple Express i RocknRolla + Dexter prvu sezonu...
King tiger
03-03-2009, 17:11
RocknRolla
dobar film, prva polovina je ipak sporija nešto i nije mi bila ok.
sve u svemu dobar film
Harold i Kumar 2.
ok komedija ali ima par retajnih scena.
War of the Worlds.
poslije gledanja nemam mišljenje o njemu ( čitah knjigu prije filma )
Sonic_Moronic
03-03-2009, 19:23
Rat Svjetova, kako retajan film. :(
Repo The Genetic Opera_futuristični horor mjuzikl
dovoljno reć : osvježenje među ovim danjašnjim sranjima
Dreamer Deceiver
03-03-2009, 19:37
čak je i paris dobro odglumila...
čak je i paris dobro odglumila...
hard to believe_but true
MasaKrisT
03-03-2009, 22:41
a nakon toga pogledaj i zelenu milju :D
ocu samo da vremena uhvatim:)
###DK###
05-03-2009, 14:07
Pogledao Operacija Valkira.
Dobar film, premda sam očekivao malo više.
Pogledao Vicky Christina Barcelona! Romantični film kojem radnja otprilike ide ovako: [SPOILER=]Sdođu njih dvi u barcelonu na ljetovanje i upoznaju lika, slikara, koji im ulet s spikom "cure, idete samno, jeb** će mo se i uživati". I tako oni odu s njim i on napravi posao i uvuče svoj bivšu ženu u sex igre... i tako se oni vole, mrze, svađaju, jeb*vaju dok nedođe tren da idu doma....
Meni bezzeze film!
Dreamer Deceiver
05-03-2009, 14:48
ma woody alan je oduvijek radio bezvezne i dosadne filmove...
THUNDER_DINIX
05-03-2009, 14:50
taj film je teski shit (Vicky C. B.) ^^
pogledah REsident Evil 1 i 2,danas bum 3 ako najdem dvd, malo sam se zaželil zombia
Ajme majko! Resident Evil je pravi primjer neuspjeha nastavaka!
Ono, prvi je solidan i koliko-toliko strašan, horror jelte! Drugi je nešto slabiji horror i ima dosta akcije, dak je treći dio čista akcija!
baldrick_
05-03-2009, 15:37
ma woody alan je oduvijek radio bezvezne i dosadne filmove...
kad je skretao sa teme muško-ženskih odnosa i nisu mu bili loši ni dosadni, ali kad se bavi njima.. katastrofa, obična španska serija bez ikakve poente. ja sam bio primoran da pogledam vicky christina barcelona (za koji sam odmah pri početku video da će da bude shit) i match point (ceo film sam proveo čekajući da se nešto desi, nadao sam se da je on otpočetka planirao da ubije svoju ženu kako bi došao do para, i to u saradnji sa scarlett, al dupe, klasično alenovski).
Ono, prvi je solidan i koliko-toliko strašan, horror jelte! Drugi je nešto slabiji horror i ima dosta akcije, dak je treći dio čista akcija!
pa koda to mora bit srašno,jebote to je rađeno po igri, film je čist ok za pogledat
imate vi pravo.zadnjih dana želim odgledat neki dobar horor ali to je nemoguće.ili je kao resident evil ili je čista glupost :-x
###DK###
05-03-2009, 18:46
Mislim da Resident Evil nije ni namijenjen da bude nekakav horor.
To je čisto akcijski film s elementima horora.
I to dobar akcijski film. (bar meni)
pa koda to mora bit srašno,jebote to je rađeno po igri, film je čist ok za pogledat
Nisam igrao igru, tako da, što se filmskog ostvarenja tiče, mislim da suxa! Osim prvog djela (koliko-toliko)!
dobro možda nije stvoren da bude horor ali ipak,svi govore joj to ti je hororac a ono uopće nije
The Descent. Horor iz 2005. Najviše bu efekata ikad :)
Kung Fu Pandu-gledo ga po peti put,predobar film.
###DK###
06-03-2009, 17:52
Pogledao Twilight.
OK je. Premda su specijalne efekte mogli i bolje napraviti.
son of rambow
odličan film
8.3/10
Podzemlje 3 : Ustanak Likana
a onak dobar film za ubit vrijeme,mobgo je bolje
Kostolomac
07-03-2009, 00:20
Taman završio s gledanjem "V for Vendetta". Jedan od najboljih filmova što sam ikad gledao. Što više reći. :pray:
Arbiter of Change
07-03-2009, 09:59
Čitava ona scena kad se nalazi sa Creediem je predobra... "No. What you have are bullets and the hope that when your guns are empty I'm no longer standing, because if I am, you'll all be dead before you've reloaded."
Kostolomac
07-03-2009, 11:52
Ma ima citata koliko ti srce želi, stvarno izvrstan film. I Natalie Portman je odlično odigrala svoju ulogu, kao i ostali glumci naravno :)
Dreamer Deceiver
07-03-2009, 12:34
Man from earth
Odličan film, dokaz da za dobar film ne trebaju efekti i superskupi glumci, te još skuplja produkcija, već treba samo dobar scenarij poput ovog kod Man from Eartha. Samo mi je malo zasmetao kraj koji je nekako prebrzo odrađen i ona glupa starica...
Sve u svemu, treba pogledat film :D
Sonic_Moronic
07-03-2009, 19:57
Casanova, mini-serija.
Odlična stvar, odgledao sam u jednom sjedenju. David Tennant je epic win od glumca, što mi je dosta poboljšalo dojam.
Izgubljeni
08-03-2009, 09:20
Love Guru - e ovo se treba pogledat ono krepavaš od smjeha, a uz to još glumi i jessica alba, jedna od boljih komedija u zadnje vrijeme
The Prestige - jedan od najboljih filmova šta sam gledao uopće, neznam zašto ovo nisan prije pogledao, 2 puta sam ga odgledao oba puta je bio jako zanimljiv, za godinu dana cu ga opet 2 puta odgledat da se sjetim kako je fenomenalan film
odgledo sam house of wax 7.5/10
dosta dobar film :thumbs2:
Sedam Duša- nemojte ići gledati niti pod koju cijenu, film je tako ubojito dosadan da nije za gledanje.
Valkyre i Milijunaš-odlični filmovi, preporuka.
Duke of Earl
09-03-2009, 03:44
The Escapist (http://www.imdb.com/title/tt0961728/)
Genijalno.
Najbolji zatvorski film od vremena Shawshank Redemptiona i sigurno u top 5 filmova čija se radnja odvija u zatvoru, ikada. I da, pustio sam suzu na kraju filma. Obavezno pogledati.
LorlonWarrior
09-03-2009, 04:56
Cloverfield
Prvih dvajst minuta filma bi ubio nekog kolko je doasdno
Ostali dio filma bi nekom sekso mamu kako je napravio cool film
mrs.croft
09-03-2009, 19:05
Rock'n'Rolla - odličnitis, iako nisam potpuno pohvatao svu radnju... 8.4/10
Green Street Hooligans - brusim se prije gledanja dvojke, čisto da se podsjetim kako je ovo jedan od boljih uradaka snimljenih u ovom desetljeću. IMOS9.1/10
Duke of Earl
09-03-2009, 19:43
Green Street Hooligans - brusim se prije gledanja dvojke, čisto da se podsjetim kako je ovo jedan od boljih uradaka snimljenih u ovom desetljeću. IMOS9.1/10
Pogledaj radije The Football Factory (http://www.imdb.com/title/tt0385705/). Green Street je ajmo reć ok za pogledat, ali je previše ušminkan i nenasilan, što baš i ne priliči filmu o engleskim huliganima.
A što se tiče dvojke, bit će vrhunsko smeće. Drugi redatelj, drugi glumci, druga radnja, samo isto ime. Savršeno za nabrijane klince s Fred Perry oblekom, koji se pale na navijačke šore.
mortician
09-03-2009, 20:18
...za male hooligane:D
the footbal factory mi isto nije nist posebno, uz prosijecnu radnju vecinu filma gledam kak se urokavaju:/, al opet je bolji od GSH
jedan od boljih vezanih recimo uz tu tematiku mi je film I.D.
Duke of Earl
09-03-2009, 20:23
the footbal factory mi isto nije nist posebno, uz prosijecnu radnju vecinu filma gledam kak se urokavaju:/
Istina, ali kažem da je dosta realniji prikaz bez ikakvog ušminkavanja i prevelikog moraliziranja, baš mi se zato svidio. Ovaj mi isto zvuči solidno, Cass (http://www.imdb.com/title/tt0954981/), treba ga pogledat.
Windwalker
10-03-2009, 14:02
Incredibles
Nevjerojatno odličan film (crtić).
Isprva sam bio ljut što su pustili sinkroniziranu verziju, no kasnije mi nije smetalo. Čak su prevoditelji dobro 'odglumili' (e, kad bi znali tako u hrvatskim serijama).
Morat ću nabaviti i originalnu verziju, jer je film odličan.
Ima puno preuzetih stvari iz X-mena i Fantastic4, no ne smeta, jer su mi to zakon filmovi.
9/10 u rangu filmova.
10/10 u rangu animiranih filmova.
V for Vendetta
10/10
Najbolja film koji sam ikad pogledao...
I am Legend
8.5/10
Dobar film,nekako mislim da fali po sadržaju
Bob Dylan
10-03-2009, 15:03
slažem se,V for Vendetta je genijalan film.
u zadnje vrijeme pogledo sam Shooter-solidan akcijski film,i Sound Of Thunder(SF) isto može proći ali ništa posebno :roll:
Incredibles
Nevjerojatno odličan film (crtić).
Isprva sam bio ljut što su pustili sinkroniziranu verziju, no kasnije mi nije smetalo. Čak su prevoditelji dobro 'odglumili' (e, kad bi znali tako u hrvatskim serijama).
Morat ću nabaviti i originalnu verziju, jer je film odličan.
Ima puno preuzetih stvari iz X-mena i Fantastic4, no ne smeta, jer su mi to zakon filmovi.
9/10 u rangu filmova.
10/10 u rangu animiranih filmova.
Što se tiče crtića i naše sinkronizacije, preporučujem da se pogledaju obe verzije! I sinkroniziranu i org. verziju jer prilikom sinkronizacije ze gube neki smiješni djelovi, a isto tako i dobivaju!
Windwalker
10-03-2009, 22:43
Istina. Genijalno mi je bilo dok je onaj ledeni tražio kostim, a žena se derala na njega s jakim dalmatinskim naglaskom.
Neznam kako je to izgledalo na engleskom, ali valjao sam se od smijeha na našu sinkronizaciju.
Možda nisam jedini ali mene šeof od onog velkog podsjeća na majmuna s onim čubama.
Istina. Genijalno mi je bilo dok je onaj ledeni tražio kostim, a žena se derala na njega s jakim dalmatinskim naglaskom.
Neznam kako je to izgledalo na engleskom, ali valjao sam se od smijeha na našu sinkronizaciju.
prije bi rekal da je bosanski naglasak bio, a na originalu ti je Samule L.Jackson, ništa posebno, malo geto spike
prije bi rekal da je bosanski naglasak bio, a na originalu ti je Samule L.Jackson, ništa posebno, malo geto spike
Kuiš, reka je "žena se derala na njega dalmatinskim naglaskom"!!!
Kuiš, reka je "žena se derala na njega dalmatinskim naglaskom"!!!
i da i ja sam reko da je prije bosanski naglasak nego dalatinski, isuse bože
Pa čekaj, što nije bio dalmatinski?
Sad sam zbunjen!
Dreamer Deceiver
11-03-2009, 13:29
mislim uzet jedan film iz videoteke da pustim mozak na pašu... šta preporučujete ? želim nešto zabavno za gledat, nekakvu dobru priču, akcije, uglavnom nešto da ne trebam previše naprezat svoj mozak :D
Ili Shooter (http://www.imdb.com/title/tt0822854/)S....
Dreamer Deceiver
11-03-2009, 14:28
betmena i shootera pogledah :D
baldrick_
11-03-2009, 14:46
mislim uzet jedan film iz videoteke da pustim mozak na pašu... šta preporučujete ? želim nešto zabavno za gledat, nekakvu dobru priču, akcije, uglavnom nešto da ne trebam previše naprezat svoj mozak :D
forgetting sarah marshall
Ili Shooter (http://www.imdb.com/title/tt0822854/)S....
JESI TI TO TOČKU NAPISAO?! I TO 4 !! :O
To ti je mindfuck! Spoji prve tri točkice i dobiješ polegnutog ( ouuu jeahhh ) "!" ! :D
Duke of Earl
11-03-2009, 15:34
Waking Life (http://www.imdb.com/title/tt0243017/)
Odličan. Premisa radnje je momak koji putuje kroz lucidni san, i susreće različite nepovezane ljude koji pričaju o smislu života, filozofiji, svemiru, međuljudskim odnosima, politici i sličnim temama. Cijeli film je rađen tehnikom sličnoj rotoskopiji, tj. cijeli film je snimljen uživo, i onda su animatori sve kadrove ocrtali i obojili, čime je film dobio poprilično unikatan izgled. Ne moram napominjati da se sigurno neće svidjeti svima, ali posebna preporuka ide Arbiteru.
Ovo djeluje zanimljivo, budem nabavio.
Arbiter of Change
12-03-2009, 18:58
@Duke: Fala, pogledam kad stignem.
Inače, zadnje što sam zadnje pogledao je bio Casshern, film koji se nadovezuje na jedan stari istoimeni anime. Solidan film (ono, to je najveća pohvala koju netko može dati live-action adaptaciji anime-a), ali pati od problema lošeg CGI-a kojeg ima svuda pa je taj propust uočljiv i općenito je malo zbrkan, a ta 2 problema najviše kvare jako dobar dizajn filma i općenito predobru tehničku stranu. E da, film je japanski tako da ne bi bilo da vas nisam upozorio.
Dreamer Deceiver
12-03-2009, 19:58
nabavio seraphim fallse... javim kasnije dojmove
Čuo sam da je taj film dobar sam zbog jedne scene! A da je ostalo prosječno!
Neću sad spojlati i opisivati tu scenu!
Dreamer Deceiver
12-03-2009, 20:27
a ono, nemam nikakva očekivanja od filma :D
samo želim dobru avanturu i to je to :D
http://www.imdb.com/title/tt1320253/
daj skužite postavu
:pray:
Dr. Horrible's Sing-Along Blog! Jedan kratki film (oko 40-ak min.) o Dr. Horrible-u koji želi osvojiti svjet i koji je zaljubljen u jednu curku, a curka je zaljubljena u Captain Hammera (good guy)! Ugl. filmić je mjuzikl i ima dosta humora! Sve u svemu, neloše!
daj skužite postavu
Što nije bila rasprava o ovom filmu još davno prije?
Bob Dylan
13-03-2009, 17:02
hostel 2(ne preporučujem-smeće) i 10 000 B.C.(ocijena 7/10)
###DK###
14-03-2009, 11:05
Pogledao Shootera.
Odličan.
bezimeni
14-03-2009, 11:59
daj skužite postavu
:pray:
čovjek je car...62 godine ... primreme za film (9O6_PqXInuM).
###DK###
14-03-2009, 17:57
Pogledao V For Vendetta. :pray:
Napokon sam skužio što predstavlja LL-ov avatar.
Inače, dosad mi je bio jadan. Sad je OK. :D
Bob Dylan
14-03-2009, 20:19
pogledo napoon The Day THe Earth Stood Still i mogu reć da sam više očekivo ali svejedno je ok.odličan film za ocjenu 7/10 :wink:
pogledao po drugi put
Night watch (xDPLZW8MBW8)Si Day Watch (ZtVD97ss7rU)
obožavam ta dva filma :pray: :pray:
8.5/10
serijski samoubojica
15-03-2009, 10:36
Baš jučer pogledao Operacija Valkyria. Film je stvarno genijalan. Obavezno pogledati :bravo:
###DK###
15-03-2009, 10:42
Pogledao sinoć 28 Days Later.
OK film.
Te wrestler. Film mi je predobar... :bravo:
pogledo alone in the dark 2.dobar film
Twilight
Preodlican film. Samo sto je slika bila losa :(
lol kaj nemoš se strpit za R5 ili dvdrip :P
Tako filmovi se ionako negledaju jedanput :)
Dreamer Deceiver
15-03-2009, 18:10
Forgetting Sarah Marshall
prvi film u kojem se više vidi muška kita nego ženske sise :D
Vrlo dobar film, veliko osvježenje u moru kvazi romatničnih filmova...
e da, netko bi stvarno trebao napraviti onaj mjuzikl o drakuli :D
U zadnje vrjeme pogledao sam jedan film:
PETAK 13 :kill:
I mogu ga osobno pohvaliti, odličan film!
Undercover Brother! Plaka sam od smjeha, pogotovo na ovoj (RUvbjpQxuhA&feature=related)Ssceni (prvih 20 sec videa)! Meni predobra komedija s funky glazbom kroz cijeli film, što je pozitivno ofc.!
croat1gamer
15-03-2009, 23:02
Undercover Brother! Plaka sam od smjeha, pogotovo na ovoj (RUvbjpQxuhA&feature=related)Ssceni (prvih 20 sec videa)! Meni predobra komedija s funky glazbom kroz cijeli film, što je pozitivno ofc.!
Sjecam se tog filma, lots of fun.
Maloprije pogledao putovanje na dno mora, hrt plus, malo old skul filmovi.
Nisam gledao od pocetka pa nisam skuzio plot line :(
odgledo sam Undercover Brother predobar film.umro sam od smijeha tog sam gledo
Twilight
Ovaj puta u puno vecoj kvaliteti :eyebrows:
Jučer gledao Aladina. Maestralan animirani film. Od glazbe, priče, ugođaja do samog izgleda crteža - prekrasno djelo. Prvi put sam ga gledao kao klinac pa mi je ovo došlo poput novog filma nakon toliko vremena. :pray:
Dreamer Deceiver
16-03-2009, 21:34
prvi film koji sam gledao i kojeg se sjećam... bio sam u kinu sa starom i pola filma gledao naokolo ok kude one jebene zrake dolaze i rade sliku na platnu :D
Upravo pogledao The Emperor's New Groove. Okej Disney-ev crtić koji se puno više oslanja na humor nego na samu radnju.
Arbiter of Change
17-03-2009, 21:01
ShaftSovih dana... Samuel L. Jackson u još jednoj ulozi koji mu savršeno paše, da ne spominjem kako je to zapravo jedan "crni" film bez previše "Yo niggah!" spike unatoč lokaciji. I ono... ime mu je Shaft, za one koji shvaćaju o čemu ja to pričam.
bezimeni
17-03-2009, 21:03
Shaft ima samo jedan problem...dosadan je do bola.
Duke of Earl
17-03-2009, 21:07
Shaft ima samo jedan problem...dosadan je do bola.
Kao što sam već bio spomenuo, Coolness faktor Samuel L. Jacksona film definitivno izvlači iz prosječnosti i dosade :)
Markecgrad
17-03-2009, 21:09
Kaj vi tu pljujete po Shaftu,film je predobar :nonono:
bezimeni
17-03-2009, 21:17
Novi film Sache Barona Cohena-a ; Bruno. Izgleda da bu do jaja...
Pogledajte filmeke i oraspoložite se ....klik (http://www.tportal.hr/showtime/film/13546/Pogledajte-isjecak-iz-filma-Bruno-Sache-Barona-Cohena.html)Si klik (ajMsfw8-RUY)S.
LorlonWarrior
18-03-2009, 08:54
A pogledo ono sranje na RTL-u o onoj plavuši što dođe onaj frajer ko fol voli ju, pa onda na kraju onaj njen frend ovo ono kemija da je voli 22 godine šta ja znam pa ovo ono ugl oni na kraju zavše zajedno
Onda odgledo Maxx Paynea - sranje :cry: (Dobro nakon previše konzumacije igre, očekuješ da će imat makar male veze s igrom al ne :()
Neki film sa nekim Preacherom (il ti ga Svećenikom) koji tamo kolje okolo ima neke super moći, ovi ga gađaju ganovima i rajflovima on tamo sve izbjegava, ubija njih i premoćan je ugl. Ne znam ime filma :?
I još neki di mislim Kijano Rivs glumi sa nekim Sotonom tamo i demonima, onda raj, Bog i ekipa pa se tamo mrzu, došli na zemlju pa se šoraju i tako kako ti inače ide sa filmovima tipa Sotona VS Đizuskrist
###DK###
18-03-2009, 16:42
Pogledao Quantum of Solace.
OK je.
petak 13. nije ni do koljena starim naslovima
Anarion.Umarth
18-03-2009, 17:42
I još neki di mislim Kijano Rivs glumi sa nekim Sotonom tamo i demonima, onda raj, Bog i ekipa pa se tamo mrzu, došli na zemlju pa se šoraju i tako kako ti inače ide sa filmovima tipa Sotona VS Đizuskrist
constantine
meni najdraži film te "tematike"
morat ću i strip pročitat
Deadwalker
18-03-2009, 18:11
Pogledao sam Bourne Identity. Zacudo, gledao sam ga sada prvi puta i ono, ostao sam totalno odusevljen filmom. Planiram do kraja tjedna pogledati jos i ostala 2 nastavka u serijalu...
Također, gledao sam jucer Max Payne. Ono, nist posebno, neka srednja kategorija. Filmu fali ono nesto...
Dreamer Deceiver
18-03-2009, 18:30
bournov identitet mi je najslabiji dio trilogije... ali to ne znači da je loš, već znači da su ostala dva jebeno odlični nastavci :D
bezimeni
18-03-2009, 19:16
Valkyrie ....razočaran .Nije mi bio napet tj. čak je i dosadan .
Deadwalker
18-03-2009, 19:35
bournov identitet mi je najslabiji dio trilogije... ali to ne znači da je loš, već znači da su ostala dva jebeno odlični nastavci :D
niiiiiiiice :D Ak mi je jedinica bila toliko dobra, sta tek ocekivat od nastavaka!? :)
bezimeni
18-03-2009, 19:39
Jedinica i je najbolja...drugi i treći dio je snimao drugi redatelj jer je ovaj iz jedinice umro.Prvi je dio najbolji dio iz ove odlične trilologije .
Deadwalker
18-03-2009, 19:50
dobro, najbitnije je da je cijeli serijal jako dobar... :)
Hmm, veceras imam filmsku vecer. Prvo na drugom gledam western od Clinta(ima nesto veze s građanskim ratom, nisam ga jos gledal) a onda gledam Bourne Supremacy...odlicna! :)
Pogledah UltravioletS(opet)! Film je čisti eye-candy prepun akcije! Pa, ako tražite neku dubokoumnu priču nikad viđenu prije, odustanite od ovog filma!
Da_killah
18-03-2009, 20:12
Jedinica i je najbolja...drugi i treći dio je snimao drugi redatelj jer je ovaj iz jedinice umro.Prvi je dio najbolji dio iz ove odlične trilologije .
redatelj jedinice je režirao ostala 2, nešto si pomiješao :)
Niko Bellic
18-03-2009, 22:07
Veceras cu dovrsit gledanje onog kak zgubit frendove i otudjit se od ljudi... Prejeben je film, a onaj engleski glumac je kralj!
Nije!
Dokazi (pogledaj pod "Director" ili ti ga na naški "Redatelj" pa usporedi):
The Bourne Identity (http://www.imdb.com/title/tt0258463/)
The Bourne Supremacy (http://www.imdb.com/title/tt0372183/)
The Bourne Ultimatum (http://www.imdb.com/title/tt0440963/)
bezimeni
18-03-2009, 22:51
Da_killah ...ispeci pa reci...dobro i ja sam bubnuo da je tip umro...nije , živ je ali se redatelj mjenjao što se i osjeti u tempu serijala.
D.E.M.O.
18-03-2009, 22:56
cube zero. genijalan :)
Da_killah
18-03-2009, 23:08
Nije!
Dokazi (pogledaj pod "Director" ili ti ga na naški "Redatelj" pa usporedi):
The Bourne Identity (http://www.imdb.com/title/tt0258463/)
The Bourne Supremacy (http://www.imdb.com/title/tt0372183/)
The Bourne Ultimatum (http://www.imdb.com/title/tt0440963/)
pardon, producirao, cijeli dan sam u nekim lapsusima :)
Pogledao Serenity! Akcijski sci-fi film baziran na "Firefly" seriji (koja je ukinuta, iako je imalo tonu fanova)! Radnja filma se, kronološki, događa nakon radnje u seriji i objašnjava što se dogodilo River (oko nje se i vrti radnja iako se ne čini tako kad gledate film) i objašnjava kako su nastali Reavers-i (ljudi koji su izgubili razum i koji teroriziraju normalne ljude)! Ako ste gledali seriju, pogledajte i film jer će nadopuniti neke neispričane djelove iz serije! Svi vi koji niste gledali seriju, a želite pogledati film, malo će te ostati zakinuti s pričom jer ima likova u filmu koji nisu razrađeni pa će te se pitati "ko je ovo sad?"! Uglavnom, meni je film fantastičan! A i sama činjenica da je ovo svemirski vestern daje neko osvježenje u moru filmova koji su rađeni na isti kalup (manje-više)!
###DK###
19-03-2009, 14:56
Odavno planiram pogledati taj film, ali nikako da nađem vremena.
Ali nisam imao pojma da ima neke veze sa serijom. :)
Koliko sam skužio, promjenili su naziv jer je "Firefly" u vlasništvu Fox-a, a film su radili kod "Universal studios-a"!
Duke of Earl
19-03-2009, 15:51
Pogledao sam jučer Bio-pic o Jim Morrisonu The Doors (http://www.imdb.com/title/tt0101761/).
Meni je bio dobar film, ponajviše zbog odlične glazbe i vremenskog razdoblja u kojem se odvija. Rock´n˙Roll, golotinja i sumanuto žderanje tripova, di ćeš bolje, a i zainteresirao me da malo dublje istražim diskografiju Doorsa.
###DK###
19-03-2009, 18:59
Pogledao Michael Clayton.
Dosta dobar film.
Anarion.Umarth
19-03-2009, 19:25
Pogledao sam jučer Bio-pic o Jim Morrisonu The Doors (http://www.imdb.com/title/tt0101761/).
Meni je bio dobar film, ponajviše zbog odlične glazbe i vremenskog razdoblja u kojem se odvija. Rock´n˙Roll, golotinja i sumanuto žderanje tripova, di ćeš bolje, a i zainteresirao me da malo dublje istražim diskografiju Doorsa.
obavezno vidi american prayer, poseban album, al to prob i sam znaš
ugl, tu se puno više vidi morrisona kao pjesnika i pruža nekakav uvid u njegovu dušu, za razliku od ostalih albuma
American prayer bi bio zakon, da preko svake njegove recitacije nije nasnimljena i kasnije dodana jedna te ista glazba... BTW od american prayera barem Ghost Song ako nista drugo... E da super je za slusat napusen, nije da promoviram droge, ali tako svi ljudi govore...
Anarion.Umarth
19-03-2009, 21:43
po meni je glazba odlično uklopljena u ritam
doduše, debelo offtopičarimo
D.E.M.O.
19-03-2009, 22:25
cube sve dijelove. opet :)
Gaming Insider
19-03-2009, 23:44
Spašavanje Vojnika Ryana
Jel netko pogledao film Watchmen ( http://www.imdb.com/title/tt0409459/S)? Jel valja? Se isplati potrošiti 165 minuta života na njega?
Nisam ga još gledao ali ako je suditi po komentarima film je odličan. Vjerojatno ima manje akcijskih scena od drugih filmova tog tipa ali i puno dublju i kompleksniju priču. Preporučam ti da (ako je moguće) pročitaš i strip prije gledanja filma, jer ćeš vjerojatno više toga shvatiti :wink: .
Da_killah
20-03-2009, 11:49
ja ga jučer pogledao i iskrenio sam mislio da će biti lošiji, nije remek-djelo, ali je odličan. ali čitanje stripa prije filma je apsolutni must jer inače pola toga nećeš skužiti, što je stvarno šteta
Nisam ga još gledao ali ako je suditi po komentarima film je odličan. Vjerojatno ima manje akcijskih scena od drugih filmova tog tipa ali i puno dublju i kompleksniju priču. Preporučam ti da (ako je moguće) pročitaš i strip prije gledanja filma, jer ćeš vjerojatno više toga shvatiti :wink: .
Jeli strip tipa 300, znači ima par brojeva i to je to, ili tipa Marvelove trakavice da izlazi na tjednoj bazi u 68 različitih verzija i podverzija...
Da_killah
20-03-2009, 12:25
12 epizoda, ukupno oko 400 stranica, izašlo još 1985. ili 86.
Postoji i Watchmen motion comicsi. Kombinacija stripa i voice actinga :D . Samo jedna osoba prepičava radnju tako da on posuđuje glasove i muškim i ženskim osobama, ali odrađuje svoj posao i više nego dobro :pray: . Također je 12 epizoda, a svaka traje oko 20 min.
Duke of Earl
20-03-2009, 15:07
Opet sam umjesto da odem spavat, u 3 ujutro pogledao 21 Grams (http://www.imdb.com/title/tt0315733/).
Nevjerojatan film, nisam očekivao nešto tako dobro. Jako težak za gledanje i vrlo depresivan, prvih pola je na mene imao "wtf ?" efekt, zbog skakanja radnje između 3 likova, i još se miješa prošlost, sadašnjost i budućnost. Ali kako radnja odmiče, svi dijelovi se polako počinju uklapati jedan u drugi poput dobro složenih puzla. Još jedna stvar koja se ističe je apsolutno vrhunska gluma Sean Penna, Naomi Watts i Benicia Del Tora, kao i odlična i nesvakidašnja režija. Svakako pogledati.
Deadwalker
20-03-2009, 15:58
Gledao jucer Sibicare na hrt-u, prvi puta. Film me doslovce odusevio, posebice radnja...genijalni film, svaka cast Cage-u... :pray:
###DK###
20-03-2009, 16:01
Također pogledao Šibicare.
Doduše, propustio sam prvih 20-ak minuta, ali film je genijalan.
Deadwalker
20-03-2009, 16:06
al ono, koji preokret radnje na kraju. :pray: Ono, nisam ni sanjao da su ga zapravo cijelo vrijeme varali, jednostavno, nisam mogao vjerovat kako se radnja na kraju okrenula, dugo vec tak nesta nisam vidio...prijevara stoljeca
Herr Schnitzel
20-03-2009, 16:10
Matchsitck Men - vrlo zanimljivo, a Cageova gluma mizo/agorafoba s OCD-om je besprijekorna. Pygmies!
Sad mi je na umu One Hour Photo, ali naravno, idioti u RTL-u ga stave u 1.15 ujutro. GG.
Zašto sam ja uvjek vani ka je taj film (Šibicari) na TV-u? Nikako ga pogledati!
Ali sam zato pogledao How To Lose Friends & Alienate People! Nasmijao me par puta! Dobar film za ubiti koju uru vremena!
LorlonWarrior
21-03-2009, 07:19
DIsaster Movie tako nešt, ugl parodija na SVE, ima i Betmena i Đastin Timbrlejka, i 10 000 BC, i CLoverfield... Ugl dobar film, nasmijo me dosta :D
I nešta u prijevodu kao "Dan kad se zemlja zaustavila" ili neš slično, ugl neki vanzemaljci došli na Zemlju oću da nas biju jer kao uništavamo planet pa da preživi planet da ga mi ne uništimo...
The Jackal
21-03-2009, 10:58
Gledam trenutno..
Ghostrider 1 - The final ride (2002)
Ghostrider 2 - Goes Wild (2003)
Ghostrider 3 - Goes crazy in Europe (2004)
Ghostrider 4 - Goes Undercover(2005)
Ghostrider 5 - back to basics (2008)
Zasad pogledao The final ride... Dojam: :pray:
UnderWorld 1
UnderWorld 2
Deadwalker
21-03-2009, 16:44
Pogledao cijeli The Bourne serijal. Totalno odusevljen filmovima :pray: ...tko jos nije, definitivna preporuka
###DK###
21-03-2009, 18:42
Pogledao Se7en.
Legendaran film.
Jel netko pogledao film Watchmen ( http://www.imdb.com/title/tt0409459/S)? Jel valja? Se isplati potrošiti 165 minuta života na njega?
Isplati se, isplati. :pray:
Dreamer Deceiver
22-03-2009, 21:17
ok, zasada je deset od deset njih koji nisu pročitali strip prije toga potvrdili da je film super :D
a 6/8 koji su pročitali strip također tvrde da je film veoma dobar :D
jebemu, stvarno sam postao geek oko tog filma :(
###DK###
22-03-2009, 21:18
Pogledao No Country For Old Men.
Odličan film. :)
Posudio sam Zrcala, cura kod mene. Biti će stiskanja od straha :D
Arbiter of Change
22-03-2009, 21:26
Originalno postano u krivu temu.
Na nagovor pogledao Chaos (http://www.imdb.com/title/tt0405977/)... Isse, ovo graniči sa Snuff filmovima što znači da dolazi sa nekrofilijom, sakaćenjem i svim popratnim sadržajima. Samo ako imate jak želudac ili ste sadist... ja sam osobno već požalio što sam ga pogledao, ali je nažalost jedna od onih "cannot unsee" stvari.
Da_killah
22-03-2009, 21:30
ok, zasada je deset od deset njih koji nisu pročitali strip prije toga potvrdili da je film super :D
a 6/8 koji su pročitali strip također tvrde da je film veoma dobar :D
jebemu, stvarno sam postao geek oko tog filma :(
e meni su sve 3 osobe rekle da je loš, a nisu pročitale strip. u sri vjerojatno idem s onima koji malo više vole i cijene filmove :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.