@tenk, blizu Platis avansno, mislim da se ne moze kod njih pouzecem platiti. Dostava za HR je free, eventualno ako te carina zadesi racunas extra 30% da ces platiti. Uzeo sam obicnu postu posto citam od nasih dojmove da ih carine okine na 5 satova eventualno jednom. Nadam se da nisam te srece. A i ne znam jel po novom carina na proizvod iznad 50 eura ili je kao prije 150 eura?

@vedro, nadam se da ne bu toliko, nadam se da ce doci unutar 2 tjedna posto je cura jos toliko na godisnjem, inace nebu nikog doma ako dodje nakon toga A za stranicu od svih citam da je legit i da nema sanse da prodaju kopije posto su si nabili dobru reputaciju, tak da ne brinem. Samo bi volio da dodje dok ima nekog doma

Barton remeni su napustili ameriku, i oni bi kroz cca tjedan dana mogli stici.
Kad stignu, kupiti cu si neke preparate za kozu i probati spasiti ova 2 kozna remena. Citam super foru da remen temeljito ocistis sa baby vlaznim maramicama i onda naneses leather conditioner, svi hvale neki Erdal iz DMa, bum ga probao naci. Bitno da je bezbojan i idealno na bazi pcelinjeg voska, tako da koza ne promjeni boju.