@tenk, blizuPlatis avansno, mislim da se ne moze kod njih pouzecem platiti. Dostava za HR je free, eventualno ako te carina zadesi racunas extra 30% da ces platiti. Uzeo sam obicnu postu posto citam od nasih dojmove da ih carine okine na 5 satova eventualno jednom. Nadam se da nisam te srece. A i ne znam jel po novom carina na proizvod iznad 50 eura ili je kao prije 150 eura?
@vedro, nadam se da ne bu toliko, nadam se da ce doci unutar 2 tjedna posto je cura jos toliko na godisnjem, inace nebu nikog doma ako dodje nakon togaA za stranicu od svih citam da je legit i da nema sanse da prodaju kopije posto su si nabili dobru reputaciju, tak da ne brinem. Samo bi volio da dodje dok ima nekog doma
Barton remeni su napustili ameriku, i oni bi kroz cca tjedan dana mogli stici.
Kad stignu, kupiti cu si neke preparate za kozu i probati spasiti ova 2 kozna remena. Citam super foru da remen temeljito ocistis sa baby vlaznim maramicama i onda naneses leather conditioner, svi hvale neki Erdal iz DMa, bum ga probao naci. Bitno da je bezbojan i idealno na bazi pcelinjeg voska, tako da koza ne promjeni boju.

Platis avansno, mislim da se ne moze kod njih pouzecem platiti. Dostava za HR je free, eventualno ako te carina zadesi racunas extra 30% da ces platiti. Uzeo sam obicnu postu posto citam od nasih dojmove da ih carine okine na 5 satova eventualno jednom. Nadam se da nisam te srece. A i ne znam jel po novom carina na proizvod iznad 50 eura ili je kao prije 150 eura?

Odgovori uz citat