Stigao mi je remen od Bartona. Quick release sistem (samo sa noktom nategneš pin i zakvačiš na sat, ne treba alat), top grain leather (najkvalitetniji sloj kože). Izgleda n puta bolje nego na slikama, a miriši za popizdit dobro, tek sad vidim kakvo sranje dolazi sa satovima i glumi kožni remen.

Naručio sam 22.07., a 01.08. je stigao u Zagreb iz Amerike, do jaja. 24$ remen, 2$ dostava.

Jedino bad što ga još ne bi stavio na sat do jeseni, koža fakat nije za ljeto - i Seiko i Bulova su mi se usmrdili remeni od znoja. Vrlo vjerojatno ću si još toga naručiti od Bartona, sviđa mi se njihova elite silicone serija i mislim da bi OK izgledalo po ljetu, a da se prati... Znači vjerojatno bi uzeo 2 silikonska za ljeto, ovaj bi stavio na Seiko, a za Bulovu bi uzeo crni kožni. Mislio sam da bi na Bulovi bio dobar plavi remen, ali pre velika je razlika u plavim nijansama i nejde skupa...

PS: Remen sam zapravo kupio za sat koji sam mislio naručiti i 22.07. si prebacim lovu za njega na paypal karticu, 23.07. (ponedjeljak) mi sjeda lova i dočeka me sold out poruka za sat... :/ Sad ga čekam da bude opet dostupan, neću reći koji

Slike (klik za zoom):

- -