= Citat = Izvorno postao tenk Pregledaj post
aktualan je i xeon 3430 pa šta onda? ta gtx 970 je bila itekako skupa kad je izašla kao i sve od nvidie i intela,a nije ni amd više jeftin kad je konkurentan intelu,sad su jednaki cijenama(i performansama) i procesorski i grafički
i i5 750 je isto aktualan koji je još stariji pa nekužim šta ti to znači i zašto je dobro birao,kod intela nema 10 godina nikakvog pomaka,i7 2600k i dalje najbolji procesor šta je intel napravil...
https://www.youtube.com/watch?v=cZguOHLbVas

a ta pukljava gtx 970 niti nema pravih 4gb vrama

Znam da si ti još mlad pa neke stvari ne kužiš. Poanta je bila da imam komp najvećim dijelom iz 2012, grafičku iz 2015. ali i dalje nemam ama baš nikakvih problema sa modernim naslovima. Tih famoznih 3.5 GB VRAM-a me i dalje sasvim dobro služi. Za meni dovoljnih Full HD 60 FPS, na medium/high postavkama ovisno o naslovu. U ovom trenu je gaming scena pomalo u k zbog nedostupnosti i visokih cijena grafičkih kartica, ali onaj tko je kupovao komp tu negdje ko ja bit će miran još par godina sigurno. Je da je pomogla i dosta duga generacija konzola, ali bome se prije strepilo da li ćeš uopće pokrenuti neki novi nabrijani hit na 6 godina starom kompu. I dalje je gaming skup hobi, ali tko je spreman na kompromis i ima malo soli u glavi, bez frke se naigra za brat bratu ne tako velik novac. I ko što sam rekao, imam "samo" 8 GB DDR3 RAM-a i već godinu dvije si mislim kako ću upiknuti još jednu pločicu, ali nikako pa nikako. Jednostavno ne vidim silu uložiti tih par sto kuna.