= Citat = Izvorno postao 3.14colovac Pregledaj post
Tipičan odgovor za mladog političara u usponu. Jesi samouk po pitanju davanja izjava na škakljiva pitanja ili si imao mentora iz redova SDP-a?
Niđe veze. Ozbiljno ti kažem da navijam za policiju da vas obojicu natambura.

= Citat = Izvorno postao marijanovic Pregledaj post
@MCPingvin - meso se provjerava u svim zemljama EU i ono koje ne prođe na provjeri IDE NA ZBRINAJVANJE što znači da proizvođač preda na (ili čak i plati za) zbrinjavanje, tvrtka koja zbrinjava izvozi (ili proda) u drugu zemlju, tamo se to meso ne kontrolira (jer je uvoz iz zemlje EU) i tako dobijemo finu piletinu po baudpošto cijeni prepunu koječega koja često i smrdi pa ju se prije prodaje ispire raznoraznim otopinama kako bi se uklonio miris odnosno smrad. Nije moja teorija.
Krvi ti Isusove, ti radiš na fakultetu i učiš nove generacije nečemu. Pa firma koja to napravi bi dobila kaznu od 800 milijardi eura, zatvorili bi ih, odveli bi ih pred haški sud, streljali ih i onda ih natjerali da dođu na križanje Praške i Trga da se tuku s Nikom. Nađi mi jednu instancu gdje se to desilo (u Europi).

Mislim, gle, ok je. Debel si zato jer si lijeno smeće. Nije to sramota. Zapravo je, ali daj si bar to priznaj, onda možda jednog dana to i promijeniš.