Stranica 5 od 12 PrvaPrva ... 34567 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 121 do 150 od 360

Tema: Kuciste za ~6k kn

Re: Kuciste za ~6k kn

Pa to sam mu i ja rekao. Ali to nema veze sa tvojim predrasudama

Administrator You have been warned W3DR4N's Avatar
    Datum registracije
    Dec 2005
    Moja je kuća na kraju sela, tu zorom dođem, a odem s noći, pa pijem vina crna i bijela...

Hahaha, Atijeva grafička. Kaj je ovo, 1999.-a??? Hahaha

Senior Member My way or the highway Hexfire's Avatar
    Datum registracije
    Apr 2011

To je trenutno stanje, 970 je najbolje što možeš kupiti u tom cjenovnom rangu. Te predrasude su temeljene na dosadašnjem iskustvu s ATIjevim karticama. Ove nove možda jesu tiše, hladnije, kvalitetnije i možda igre s kojima sam imao problema sad rade dobro, ali nema baš nekog razloga da opet riskiram da kupim njihov proizvod. Druga stvar da su na papiru bolji i jeftiniji, pa ajd idemo probati ponovno. Ovako ostajem kod nVidie do slijedeće promjene tamo negdje 2018.

Administrator You have been warned W3DR4N's Avatar
    Datum registracije
    Dec 2005
    Moja je kuća na kraju sela, tu zorom dođem, a odem s noći, pa pijem vina crna i bijela...

Prije će izaći GOTY edicija igre nego će ATI napraviti normalne drivere za nju hahaha.

= Citat = Izvorno postao W3DR4N Pregledaj post
    Prije će izaći GOTY edicija igre nego će ATI napraviti normalne drivere za nju hahaha.
    Istina, pogle ispod haube svog PS4, zato ti igre rade na 18 fps-a LOL

= Citat = Izvorno postao Hexfire Pregledaj post
    To je trenutno stanje, 970 je najbolje što možeš kupiti u tom cjenovnom rangu. Te predrasude su temeljene na dosadašnjem iskustvu s ATIjevim karticama. Ove nove možda jesu tiše, hladnije, kvalitetnije i možda igre s kojima sam imao problema sad rade dobro, ali nema baš nekog razloga da opet riskiram da kupim njihov proizvod. Druga stvar da su na papiru bolji i jeftiniji, pa ajd idemo probati ponovno. Ovako ostajem kod nVidie do slijedeće promjene tamo negdje 2018.
    Onda tvoja iskustva nemaju nikakve veze sa novim proizvodima... i ja sam par puta imao kvar na dizelu pa ne govorim ljudima da kupuju samo benzince niti imam strah od dizelaša.

Datum registracije
    Apr 2011

= Citat = Izvorno postao dugi Pregledaj post
    Onda tvoja iskustva nemaju nikakve veze sa novim proizvodima...
    Kao što sam i napisao jedno 5 puta odkad si me citirao.

jučer u 3 ujutro sam skuzio da lc 95 cooler košta 100kn. pomoglo je vaše urazumljevanje da krenem u potragu. hvala na tome!
    ovo je finalna konfa, bit će uplacena do ponedjeljka. maknuo sam SSD i stavio HDD (tak i tak bih morao kupit prvo jedno pa naknadno drugo).
    nije mi se dalo proučavat HDDe. gospon iz uzija je rekao da je dolje navedeni najbrži 1TB ako se ne ide u SSHD. cijena mu je dobra.
    zamjenio sam matičnu na preporuku iz uzija, rekao je da su najviše editors choiceova dobile od onoga što je pročitao. rekao momak za 6600K ili ta ili Z170A. ova ima nekakvu prednaponsku EFDGDG zaštitu. ne znam jel radi, al je 50kn razlike. također, nije gigabyte. (loša iskustva imam) jednominutno googlanje je pokazalo da se fino OCa. fali joj ALC1150 al neam živaca više. tak i tak će prije il kasnije neka zvučna s eksternim kontrolerom. 390 vs 970? 200kn razlike za strix i MSI modele u korist 970. nasao sam 2 tjedna stari jutjub video gdje ih usporeduje frajer i tu su si negdje. doduše, 390 je više fjučr proof. MSIjevi se također ne vrte ventači dok je idle, a ima veće stock frekve od strix 970. 50kn razlike.
    jedina mana uziju je što komponente s vecom garancijom moram RMAat drito kod proizvodaca.

without further a do, evo finalne konfe:
    http://prntscr.com/a42dr5
    = Citat = Izvorno postao Systematic Reverse Pregledaj post
    ja bih uživao u slatkoj parici.

= Citat = Izvorno postao Hexfire Pregledaj post
    Kao što sam i napisao jedno 5 puta odkad si me citirao.
    Zašto onda daješ savjete kad i sam tvrdiš da si nekompetentan?

= Citat = Izvorno postao Karlo_from_Bjelovar2 Pregledaj post
    jučer u 3 ujutro sam skuzio da lc 95 cooler košta 100kn. pomoglo je vaše urazumljevanje da krenem u potragu. hvala na tome!
    ovo je finalna konfa, bit će uplacena do ponedjeljka. maknuo sam SSD i stavio HDD (tak i tak bih morao kupit prvo jedno pa naknadno drugo).
    nije mi se dalo proučavat HDDe. gospon iz uzija je rekao da je dolje navedeni najbrži 1TB ako se ne ide u SSHD. cijena mu je dobra.
    zamjenio sam matičnu na preporuku iz uzija, rekao je da su najviše editors choiceova dobile od onoga što je pročitao. rekao momak za 6600K ili ta ili Z170A. ova ima nekakvu prednaponsku EFDGDG zaštitu. ne znam jel radi, al je 50kn razlike. također, nije gigabyte. (loša iskustva imam) jednominutno googlanje je pokazalo da se fino OCa. fali joj ALC1150 al neam živaca više. tak i tak će prije il kasnije neka zvučna s eksternim kontrolerom. 390 vs 970? 200kn razlike za strix i MSI modele u korist 970. nasao sam 2 tjedna stari jutjub video gdje ih usporeduje frajer i tu su si negdje. doduše, 390 je više fjučr proof. MSIjevi se također ne vrte ventači dok je idle, a ima veće stock frekve od strix 970. 50kn razlike.
    jedina mana uziju je što komponente s vecom garancijom moram RMAat drito kod proizvodaca.

without further a do, evo finalne konfe:
    http://prntscr.com/a42dr5
    E to su već performanse vrijedne tih para. Doduše guglaj DX 12 i AMD Asynchronous Compute pa procijeni sam što ti je tu sad pametnije... u principu ne možeš pogriješiti ni sa GTX 970 ni sa R9390

ma znam sve to. nvidia hairworks u witcheru 3 ftw.

Onda kupuj, super komp

Super Moderator Fight fire with fire marijanovic's Avatar
    Datum registracije
    Dec 2005

Ne očekuj neki masovni overclock s LC-CC-95 hladnjakom. To je rješenje za tiše i ljepše od stock, ali nije za OC high end procesora.

Seagate disk ti je preporučen jer se najviše kvare pa ćeš brzo morati na servis (vjerojatno).

Napajanje je preskupo za ono što nudi i totalno nepotrebno za takvu konfu.

NEDOSTAJE SSD. Komp za skoro 9K Kn a bez SSD-a je fail i to žešći.
    Moj YT kanal | Komp i periferija | Mob: OnePlus 6
    I'm running out of boxes to think outside of.

Slažem se za SSD ali radije bez SSD-a i sa GTX 970 nego obrnuto. Po meni tu je morao stati jedan SSD od 256 GB + 2TB HDD npr toshiba ali to stigne i naknadno nadograditi.

1. nije kupljen da se OCa, kupljen je da radi. i samo to.
    2. i meni su krepala 2 WDa dok su bili hailani kao najpouzdaniji. fact it, kak te trefi trefi te. od kud vuces te podatke?
    3. napajanje je (pre)placeno jer nema mane u bilo kojem pogledu. osim cijene. obrazlozio sam na prosloj stranici.
    4. mogu skinut jedino 400-500kn s napajanja, dodat 300kn i kupit 250GB EVO. ne bum to radio.

K procesor se kupuje zbog overkloka, inače nema smisla kao ni ta skupa, preskupa ploča.

zar uistinu misliš da ću držat takav proc pod coolerom od 100kn do kraja svijeta kakvog poznamo, na toj ploči, neclockanog?
    ponavljam - košta 95kn.

stavim ga pcekspert trznicu pa ga ti kupis za 50kn.

Zakaj ne, dam ti 40 kn.

40kn i platiš pivu?

Nema šanse, ne miješam posao i prijateljstvo. Pivo možemo popiti drugom prilikom.

Datum registracije
    Dec 2005

Ova verzija od tere koju on kupuje nije uopće na spisku, znači da se praktično ni ne kvari. Ostalom imam i ja jednu teru od segatea već 4-5 godina i radi odlično.

a vidi ovo: https://www.backblaze.com/blog/hard-...ility-q4-2015/
    također, zbog 3TB modela zbog kojih je onako visok graf na tvom linku, seagate je pod tužbom.

Datum registracije
    Dec 2005

Datum registracije
    Apr 2011

Da si uzeo 550W RM i Fractal R4 bilo bi ti isti prozor, a taman bi ušparao za pristojan SSD. 650W ti ima još manje smisla sad kad si uzeo 970.

Senior Member My way or the highway Kostolomac's Avatar
    Datum registracije
    Sep 2006

Di ti je nestao kumov kejs? A da uzmeš njega i ubaciš SSD umjesto da kupuješ novi kejs?
    Spam spam, flame flame, that's the way of PcPlay!
    Ryzen 5 3600X # Liquid Freezer II 360 # Asus Prime X370-Pro # 16GB DDR4 # MSI RTX2070S Ventus OC # Adata SX8200 Pro 1TB
    & Samsung 860 EVO 500GB # Corsair RM650 # Lenovo Y27q-20 IPS 165Hz

kostolomac, zavrsit cu na istom, a ovak je jednostavnije. ideja je od početka to potrpat u sounddamped.

Moderator Master Blaster Čux's Avatar
    Datum registracije
    Dec 2005

1. mogo si rastegnut bar još malo pa roknut lc-cc-120, s njime se može malo i nafrljit CPU, solidno hladi to čudo na malo love

2. šteta za SSD, meni bi to bio prioritet i u buildovima sa puno manjim bađetom, po 300 i kusur kn se već solidni daju nabavit. Mada to je uvijek neš što se naknadno da ubacit, OS čak i kloniraš preko samo da se ne zajebavaš previše i gg

3. Disk je dobar, ja bi ti preporučio isti tak da su dobro odradili. Na 5 različitih foruma svi pljuju po Seagateu i ljepe te grafove okolo, a niko se ne sjeti pogledat koji su modeli opće na listi gore. ST1000 i ST2000 su se pokazali kao jebeni hardovi. Na mom uzorku dok sam bio u servisu, uvjerljivo namjanje kvarova na dotičnima, WD blue od 1TB je postao smeće, a TOSHIBE nisu tolko puno rikavale kolko ih je bilo defektnih out of the box. Tako da bez brige i cepaj samo.

4. zaš niko bijeli fractal ne uzme Iznutra je završna obrada na par puta višoj razini, ses!

Živi bili pa umrli

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove
  •